Langelands Biografforening - beretning for 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Langelands Biografforening - beretning for 2018"

Transkript

1 Langelands Biografforening - beretning for 2018 Indledning (Velsmurt maskineri) Med over 100 medarbejdere i Bio Langeland er det vigtigt med et velsmurt maskineri, så alt fungerer i det daglige. Olien i maskineriet består af tre dele: - Information (Maskineri med opgaver) - Kommunikation - Dokumentation Er disse ting i orden, så fungerer alle disse dele i Bio Langelands maskineri Medarbejderne (Alle medarbejdere) Grundlaget for Bio Langelands eksistens er de frivillige medarbejdere, som glad og gerne (tror vi ) betaler 100 kr. årligt i medlemskontingent for at komme til at arbejde gratis. Men de gør det godt endda så godt, at Bio Langeland er en særdeles velkørende biograf. Der skal herfra lyde en meget stor tak til alle medarbejdere for den store indsats, der ydes i de forskellige teams, udvalg og bestyrelse. Der er en naturlig udskiftning af medarbejdere hen ad vejen, men der er alligevel 18 medarbejdere, som har været med siden starten Foreningen (Medlemstal) Bio Langeland er en velfungerende foreningsbiograf, 100 % ejet af medlemmerne. Biografforeningen har et stabilt medlemstal, som gennem en årrække har ligget mellem og Alle medlemmer får to fribilletter til specielle medlemsforestillinger samt tilbud om særarrangementer. Alene af den grund kan det betale sig at være medlem af Langelands Biografforening. Det er utrolig dejligt med så stor en opbakning fra befolkningen, ikke kun på grund af kontingentbetalingen på 100 kr. årligt, men også den moralske opbakning til alle os frivillige medarbejdere. Filmudbuddet (DK-premierer) Biografer med flere sale har lettere ved at tilbyde et varieret udbud. Vi har dog kun en sal, hvilket gør det lidt sværere, særligt når DK-premierer skal vises i mindst 11 dage. Vi viser selvfølgelig store danske og udenlandske film, men ud over disse bliver der plads til mange andre film og filmtyper. For at hjemtage en film skal der betales en minimumsleje, hvilket betyder at der mindst skal afsættes 50 billetter, før filmen begynder at give overskud. Derfor er der en del film, vi ikke viser. Undtagelsen fra denne regel har vi dog i nogle mindre kendte, såkaldt smalle (Filmperle), men rigtig gode film, som medlemmer af filmudvalget har set. Disse film kalder vi FILMPERLER. Det gør vi for at fortælle, at her er der tale om en film af særlig god kvalitet. I 2011 startede projektet (Filmportalen) FILMPORTALEN op, en gruppe som udvælger smalle film, som ellers ikke ville få plads i biografen. I vinterhalvåret præsenteres disse film på seks mandage. Ganske vist giver dette ikke overskud, men det udvider kvaliteten i filmudbuddet.

2 (Seniorbio) Vi er fortsat med vores succes SENIORBIO, som afvikles mandag eller tirsdag eftermiddag flere gange om måneden. (Operabio) Også OPERABIO søndag formiddage har et fast publikum, der sætter pris på operaerne fra Metropolitan i New York med flotte billeder og sublim lyd. Cinematekets forestillinger: (Easy Rider motorcykler foran biografen) I løbet af året har vi i samarbejde med Cinemateket (Det Danske Filminstitut) og Langeland Bibliotek vist fire filmklassikere. Her billeder fra den ene, hvor Langelands MC udstillede deres flotte maskiner foran biografen før filmen Easy Rider. De øvrige var - Festen (dansk film) - Barndommens Gade (efter Tove Ditlevsens roman) - The Last Waltz (The Bands afskedskoncert) Disse filmklassikere er gratis for foreningens medlemmer også de tre, der er planlagt i år, hvoraf den første var i går. VM-fodbold i juni Efter succesen i 2017, hvor vi viste en af herrelandsholdet play-off kampe, besluttede vi at vise DK s tre indledende VM-kampe i juni på lærredet, hvilket resulterede i en del kunder. Vi havde gjort plads i programmet, hvis DK skulle fortsætte, men her blev der desværre kun plads til én kamp yderligere. Koncerter (billede med André Rieu og Cliff Richard) Et af de øvrige nye tiltag i 2018 er visning af koncerter. Vi har haft fire velbesøgte koncerter med André Rieu og et par med Cliff Richard med hans 60-års jubilæumskoncert. Det Kongelige Teater Igen i 2018 kunne vi tilbyde langelænderne at komme i Det Kongelige Teater, henholdsvis - Skuespilhuset: Kongens fald - Operaen: Flagermusen (operette) - Gamle Scene: Alice i eventyrland (ballet for hele familien) Tilbuddet fra Det Kongelige Teater har ikke været der i et par år, men her sidst i 2018 fik vi atter muligheden. Vi håber tilbuddet vil dukke op igen. Babybio I perioden viste vi jævnligt babybio, men grundet en faldende tilslutning droppede vi tilbuddet. Men først på året fik vi en henvendelse fra en mødregruppe, som gerne vil prøve igen. Vi startede babybio op igen i februar, og den første film var nok ikke uventet MØDREGRUPPEN. Der kom 17 betalende + 11 babyer. Dette er et nyt forsøg, som vi fortsatte med i marts. Til Babybio er der skelnelys i salen og nedsat lyd.

3 Naturvidenskabelige foredrag (oversigt over foredrag i 2018) Men den største succes i 2018 blandt de nye tiltag var visning af gratis naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet. Vi startede op som et forsøg i foråret. Vi skal ikke betale for visningen, da Carlsberg yder store tilskud til projektet. Det blev så stor en succes, at vi valgte at fortsætte i efteråret med alle de syv tilbudte foredrag, hvoraf det ene dog blev flyttet til Langeland Bibliotek grundet en Galla-premiere. I alt har der i 2018 været publikummer til de 10 foredrag i biografen, et gennemsnit på 103 et overvældende antal, som kom helt bag på os. Det store antal er også blevet bemærket af projektlederne ved det Naturvidenskabelig Institut på Aarhus Universitet. Her i 2019 er vi fortsat med foredragene, hvoraf flere har været totalt udsolgte. Foredragene er stadig gratis, men biografen tager en fast pris på 20 kr. for en forfriskning i pausen, så vi også får lidt ud af det. Prisen på de 20 kr. har ikke ændret på besøgstallet, dog trækker foredragne på engelsk ikke så meget som dem på dansk. Lukkede arrangementer Børnebiffen Siden 2010 har vi haft visninger i Børnebiffen for daginstitutioner. Ordningen er administreret af Kulturregion Fyn og er gratis for daginstitutionerne, kun transport skal man selv sørge for. Vi får en fast leje pr. formiddag for at lægge biograf til. Med Skolen I Biografen Med Skolen I Biografen er et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut, kommuner, biografer og Centre for Undervisningsmidler. Filmene udvælges til undervisningsbrug af filmkonsulenter i samarbejde med biograferne. Til alle film udarbejder Filminstituttet pæd. materiale, som kan bruges i undervisningen. Vi får en afregning pr. solgt sæde. Firma-arrangement med New Look m.fl. I samarbejde med New Look og flere andre butikker har vi haft et par arrangementer, hvor butikkerne præsenterede produkter efterfulgt af en god film. Det er en win-win situation for både butikker og biografen. Vi får solgt en god portion billetter og butikkerne får fat i kunderne. Tre Gallapremierer i november I løbet af 14 dage havde den oplevelse at præsentere hele tre FilmFyn Gallapremierer. Først efterårets storfilm I krig & kærlighed, som siden solgte næsten 500 billetter i Bio Langeland. På billedet øverst til venstre ses de to hovedkræfter: Rosalinde Mynster og Sebastian Jessen sammen med Bo Damgaard (fhv. direktør for FilmFyn) samt instruktør og producer. Nederst til venstre er instruktøren Kasper Thorsting ved at sætte sin autograf på plakaten til Bio Langeland. Gallapremiere: Fremmed Allerede den 3. november var der atter en Galla-premiere, hvor der blev præsenteret en kortfilm: Fremmed.

4 Gallapremiere: Brakland Og rækken blev afsluttet den 12. november, hvor ungdomsfilmen Brakland blev præsenteret for sit ungdommelige publikum, som til dels var inviteret fra de langelandske skoler. Til disse Galla-premierer lejer FilmFyn biografen og vi får samtidigt salget af drikkevarer, popcorn etc. Øvrige begivenheder (lukkede forestillinger) Endvidere har vi haft udlejninger til - Edit 24 (Langeland Bibliotek) - Konfirmanderne / præsterne - 6. klasse Ørstedskolen - Demens bio - Biblioteket Klar Parat Svar Quiz med 6. klasserne - Værkstedsgården Status & Statistik Billetsalg: Status vedr. film Efter et dyk i 2017 har publikumstallet rettet sig. Filmomsætning Det samme har filmomsætningen, trods et rekordstort antal fribilletter, bl.a. til foredrag, VM-fodbold, Galla-premierer og medarbejderbilletter Top 10 i 2018) De danske storfilm dominerer igen Top 10. Alle tiders Top 10 Mon vi nogensinde får nye film ind på Alle Tiders Top 10? Caféen Salget i caféen er en af grundpillerne under Bio Langeland. Der er en god omsætning med et tilfredsstillende dækningsbidrag. Vi har en meget kompetent cafégruppe, som styrer indkøb og lager af såvel cafévarer som rengøringsmidler m.m. Cafégruppen tager sig ligeledes af maskinparken i caféen og vedligeholdelsen af disse, kaffemaskine, opvaskemaskine, køleskab, popcornmaskine etc. Hvad er der ellers sket i 2018 Vi har i en årrække lidt af pladsproblemer, så derfor blev det i 2017 besluttet at (billede af arbejdet) opføre en tilbygning bag biografen til depot. Byggeriet begyndte i slutningen af 2017 og blev færdigt i februar 2018 (Indretning). Her er en del af de frivillige medarbejdere i gang med at samle og opstille inventaret. Her ses det færdige resultat. Vi skulle nok ha opført en større tilbygning, da al pladsen allerede er besat, men sådan går det som regel. Ny programflyer i 2018 Med god hjælp fra Gitte Jensen startede vi i 2017 med at producere vores egen programflyer. Efter forskellige udgaver fandt vi i 2018 frem til den bedste løsning, som ses her.

5 Fremtiden Forventede nye tiltag i 2019 Nye stole. I juni er der bestilt og planlagt udskiftning af alle stole i salen. Efter snart 17 år er det på tide at få nye stole, så biografen hele tiden er flot og indbydende med god sidde-comfort. Vi holder lukket i uge 25, hvor sæderne bliver skiftet og nyt lydudstyr installeret m.m.: - Nye forstærkere (5 stk.) - Nye højttalere bag lærredet (3 stk.) - Nyt lydsystem i caféen (anlæg, IPad, mikrofon) - Nye tæpper i salen (de er slidte og vi har haft vandskade) - Nye tæppelister på trappen i salen med lys (for at forebygge fald) - Nyt biograflys i siderne på loftet (De gamle glødepærer kan ikke fås mere) - Nye touch-skærme i caféen (med bedre og mere enkle betjeningsmuligheder for de frivillige medarbejdere). Tak og afslutning Som medlem af en lille eksklusiv skare af foreningsbiografer i Danmark fungerer Bio Langeland helt uden offentlige driftstilskud, men ikke desto mindre har vi en stærk økonomi og står derfor godt rustet til fremtiden. Dette er bestyrelsen, der prøver at holde sammen på det hele. Samtidig har vi en stor medlemsskare bag biografen samt en mindre hær af frivillige, som tilsammen sørger for den daglige drift. Det kan bare lade sig gøre her på Langeland. (TAK) Derfor skal der fra min side lyde endnu en stor tak til bestyrelse og driftsledelse for et virkelig godt samarbejde i det forløbne år, tak alle medarbejdere på de 10 teams i biografen, såvel operatører som cafémedarbejdere. En særlig tak til de medarbejdere, som har ydet en ekstra indsats i pr- og filmudvalget, cafégruppen, samt til alle andre, som varetager ekstra opgaver som korrekturlæsere, it-folk, vaskeri, plakatopsættere, grafiker og evt. andre funktioner, jeg ikke har fået med. Dette var beretningen for 2018, som hermed overlades til generalforsamlingens behandling. 08. april 2019

GLOSTRUP BIO Bryggergårdsvej 2 Arne Christensen, formand for foreningen Sofarækken Lotte Warming,

GLOSTRUP BIO Bryggergårdsvej 2   Arne Christensen, formand for foreningen Sofarækken Lotte Warming, GLOSTRUP BIO Bryggergårdsvej 2 www.glostrupbio.dk Arne Christensen, formand for foreningen Sofarækken formand@glostrupbio.dk 4061 7180 Lotte Warming, biografleder glostrupbio@glostrupbio.dk 4396 0806 /

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 14. marts 2010 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Det er jo en særlig begivenhed i dag, idet vi fejrer 10 års jubilæum

Læs mere

GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE

GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE 25.-31. AUGUST FILMFESTIVAL.DK GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE Odense Internationale Film Festival er stolte over at kunne præsentere et stærkt og fantasifyldt tilbud til børn og unge. Workshops, foredrag

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 10. marts 2013

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 10. marts 2013 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 10. marts 2013 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den trettende i rækken og vi ser frem til mange flere. Arne Christensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren.

Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren. Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren. Tilstede: Carl Christian Madsen, Anders Rosentoft, Peter Klitgaard, Sven Wichmann, Henning

Læs mere

Knuds KINO. Café & Scenekant. Kino Strandvejen 87 3390 Hundested

Knuds KINO. Café & Scenekant. Kino Strandvejen 87 3390 Hundested Knuds KINO Café & Scenekant Knuds KINO set fra toppen af skaterrampen på Mellemrummet. Strandvejen grænser op til det nye indgangsparti. Illustreret af J. Forsmann Kino Strandvejen 87 3390 Hundested Indledning

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra Hjørring Kommune i 2018.

Ansøgning om tilskud fra Hjørring Kommune i 2018. Hjørring den 30. oktober 2017 Til Hjørring Kommune, Fritid og kultur. Att.: Leif Lund Jakobsen Ansøgning om tilskud fra Hjørring Kommune i 2018. Lønstrup Café Bio (LCB) er inde i en gunstig udvikling.

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2015 2016 NYE MEDLEMMER Der er solgt 12 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 116, 120, 125,

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Det blev i 2014 nødvendigt at opjustere vores budget til filmleje, da budgettet var opbrugt ca. midt på året.

Det blev i 2014 nødvendigt at opjustere vores budget til filmleje, da budgettet var opbrugt ca. midt på året. Årsberetning 2014 1 Ved sidste års generalforsamling havde vi netop afsluttet en længere årrække med store investeringer i renoveringer. Afslutningen var den store renovering af salen, som blev afsluttet

Læs mere

Generalforsamling 27. februar 2019

Generalforsamling 27. februar 2019 Generalforsamling 27. februar 2019 Foreningens virksomhed 2018 Ved generalforsamlingen i februar blev bestyrelsen suppleret med et medlem. Desuden blev suppleanter valgt som suppleanter for alle bestyrelsens

Læs mere

Hersom-Bjerregrav Borgerforening

Hersom-Bjerregrav Borgerforening Hersom-Bjerregrav Borgerforening Nyhedsbrev 2013 2014 Arrangementer i 2013 24. november: Kl. 16.00 Kl. 16.30 Tænde juletræ og stjerner efterfulgt af julehygge ved købmanden Salg af gourmet-billetter 2014

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER MAJ 2015 Det sker i Brøndby Lørdag den 30. maj kl. 20.30 The Rocking Ghosts Kulturhuset Brønden Kulturkalender MAJ 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER MAJ 2015 Udstillinger: Tirsdag den

Læs mere

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C Maj 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 08 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken Søndag den 12. marts Dagsorden. 1.

GENERALFORSAMLING. Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken Søndag den 12. marts Dagsorden. 1. GENERALFORSAMLING Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken Søndag den 12. marts 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Beretning om foreningens virksomhed 4.

Læs mere

Vejledning for biografpassere

Vejledning for biografpassere Vejledning for biografpassere Biografpasser i Vig Bio Som biografpasser har du en vigtig funktion, fordi du er med til at sælge vores produkt, nemlig FILM. Du er med til at sørge for, at en biografforestilling

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Foto: FilmFyn. Film for Fællesskab sæson 2016/17

Foto: FilmFyn. Film for Fællesskab sæson 2016/17 Foto: FilmFyn Film for Fællesskab sæson 2016/17 Projektbeskrivelse Film for Fællesskab Introduktion I dagens mediesamfund hvor alt er tilgængeligt via internettet / VOD / Streaming og hvor børn går meget

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Prioritet Ark Omr. Nr Projektnavn

Prioritet Ark Omr. Nr Projektnavn Oversigt over udvidelsesforslag 28. juli 2015 Udvalg: Kultur- og Fritidsudvalget Budget 2016 Pol. Basis Prioritet Ark Omr. Nr Projektnavn 2016 2016 2017 2018 2019 1 51 Kultur 1 Biografen 1 & 2,Tønder-øget

Læs mere

Igen i denne måned har vi en europæisk kvalitetstegnefilm på programmet med Rabalder Bio visning af den italienske nyfortolkning af PINOCCHIO.

Igen i denne måned har vi en europæisk kvalitetstegnefilm på programmet med Rabalder Bio visning af den italienske nyfortolkning af PINOCCHIO. Kære Teaterbio-gæst, INTRO Så er juleaften for filminteresserede også kaldet Oscarnatten forbi og vi har en masse nye vindere. Årets bedste film Steve McQueens 12 YEARS A SLAVE kan ses lige nu i Teaterbio,

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren INFO 3/2017 Vi ses i Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren På efterårsudstillingen underholdte Renæsancedanserne

Læs mere

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online This text is a preheader which elaborates on the content in the news letter View the news letter online Nyhedsbrev juni 2013 "HUSET" Det er med meget stor glæde, at vi kan fortælle jer en helt særlig nyhed

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2016 2017 NYE MEDLEMMER Der er solgt/familieoverdraget i alt 11 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende

Læs mere

Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 102. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening.

Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 102. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 102. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. Vi har mange ting på dagsordenen i dag

Læs mere

Formandens beretning 2019 Støtteforeningen for Toftlund Biograf Afholdt mandag den 4. februar 2019.

Formandens beretning 2019 Støtteforeningen for Toftlund Biograf Afholdt mandag den 4. februar 2019. Formandens beretning 2019 Støtteforeningen for Toftlund Biograf Afholdt mandag den 4. februar 2019. Formanden bød velkommen til de 26 fremmødte medlemmer. Først punkt på dagsordenen var valg af dirigent

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Referat generalforsamling Ordinær generalforsamling afholdtes den 20. marts 2014 i Nicolai Biograf, Skolegade 2A, 6000 Kolding. Dagsordnen var følgende: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 30. marts 2008

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 30. marts 2008 Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 30. marts 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Beretning om foreningens virksomhed 4. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR 2015/2016 HERNING TEATER

ÅRSBERETNING FOR 2015/2016 HERNING TEATER ÅRSBERETNING FOR 2015/2016 HERNING TEATER 1 BESTYRELSENS ARBEJDE OG FOKUSPUNKTER I REGNSKABSPERIODEN 1. JULI 2015 TIL 30. JUNI 2016 Der har været afholdt syv bestyrelsesmøder i regnskabsperioden. Der har

Læs mere

FORENINGENS VIRKSOMHED... 1

FORENINGENS VIRKSOMHED... 1 Året 2017 0 Indhold FORENINGENS VIRKSOMHED... 1 2017... 1 ARRANGEMENTER... 2 BabyBio:... 3 SeniorBio:... 3 Med Skolen I Biografen (MSIB)... 3 FORMIDLING... 3 2018... 4 Samarbejde med Glostrup sogn... 4

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

Generalforsamling Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro, lørdag den 30. maj 2015

Generalforsamling Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro, lørdag den 30. maj 2015 Referat Generalforsamling 2015 - Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro, lørdag den 30. maj 2015 1. Valg af dirigent og referent. Claus Arup blev valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Brugerundersøgelse af Borup Kino

Brugerundersøgelse af Borup Kino Brugerundersøgelse af Borup Kino I december 2018 foretog Borup Kino en brugerundersøgelse omkring biografbesøg, herunder spørgsmål specielt rettet mod Borup Kino. 300 deltog i undersøgelsen, heraf udgjorde

Læs mere

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 11. marts 2007

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 11. marts 2007 Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 11. marts 2007 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Beretning om foreningens virksomhed 4. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

BYENS BIO BilletPro Manual for Billetsalg - Blå Gavekort

BYENS BIO BilletPro Manual for Billetsalg - Blå Gavekort Indhold BYENS BIO BilletPro Manual for Billetsalg - Blå Gavekort 1. Log ind. Side 2 2. BilletPro. Skærmens funktioner/ Scanneren... Side 3-6 3. Billet bestilt via Internettet. Side 7-9 4. Billet bestilt

Læs mere

Årsberetning for 2017 for Aktivhuset Selmersbo

Årsberetning for 2017 for Aktivhuset Selmersbo Årsberetning for 2017 for Aktivhuset Selmersbo Så er vi kommet igennem Selmersbos 9. år, siden vi blev 100% brugerstyret. Efter generalforsamlingen for 1 år siden ser bestyrelsen således ud: Jesper Lauritsen

Læs mere

Fyn er film: Filmmand og æresfynbo Bo Damgaard fortæller om den fynske filmbranche og viser spillefilm optaget på Fyn

Fyn er film: Filmmand og æresfynbo Bo Damgaard fortæller om den fynske filmbranche og viser spillefilm optaget på Fyn Pressemeddelelse 12. september 2019 Fyn er film: Filmmand og æresfynbo Bo Damgaard fortæller om den fynske filmbranche og viser spillefilm optaget på Fyn Under fællesprojektet 'Film For Alle' inviterer

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 98. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. Sponsorstøtte: Jeg synes at jeg i år gerne

Læs mere

Hørsholm Kommune Trommen - Biograffunktionen August 2018

Hørsholm Kommune Trommen - Biograffunktionen August 2018 www.pwc.dk Trommen - Biograffunktionen Fastlæggelse af teknisk husleje Revision. Skat. Rådgivning. Huslejemodellen for den kommercielle biograffunktion skal justeres Huslejen er baseret på følgende forudsætninger

Læs mere

FILM TIL ALLE Filmaftale

FILM TIL ALLE Filmaftale Den 9. oktober Regeringens udspil til filmaftale 2019-2023 FILM TIL ALLE Filmaftale 2019-2023 Der skal være et rigt varieret udbud af danske film, der opfylder befolkningens ønsker til dansk film. Der

Læs mere

Solgte billetter 10 år

Solgte billetter 10 år TISVILDE BIO STATUS OG STRATEGI 2016 April 2016 I maj 2011 udarbejdede bestyrelsen i samspil med alle de frivillige en strategi for de kommende år. Baggrunden var på flere måde dyster. Dels skulle biografen

Læs mere

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden.

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. BESTYRELSENS BERETNING 2009 Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. Lad mig sige det med det samme: I år vil vi ikke trætte forsamlingen med redegørelser

Læs mere

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l Adgang for personale / Udstillerarmbånd For at sikre jeres standpersonale fri og uhindret adgang til festivalen skal de ved ankomsten til festivalen udstyres med det officielle festivalarmbånd. Når I ankommer

Læs mere

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C December 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 00 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej

Læs mere

Kvalificer børns møde med film og medier

Kvalificer børns møde med film og medier Kvalificer børns møde med film og medier 2012/2013 Børnene var meget koncentrerede om det, der foregik på lærredet og klappede spontant efter hver film. Børnenes koncentration viste mig, at DFI har tilpasset

Læs mere

Referat: Generalforsamling i Tisvilde Bio s Venner Lørdag 19. maj 2018

Referat: Generalforsamling i Tisvilde Bio s Venner Lørdag 19. maj 2018 Referat: Generalforsamling i Tisvilde Bio s Venner Lørdag 19. maj 2018 1. Valg af dirigent og referent Anders Rosentoft blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt.

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset mandag d. 25. marts 2019

Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset mandag d. 25. marts 2019 Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset mandag d. 25. marts 2019 Tove Severinsen bød velkommen og foreslog Ole Drøgemüller som dirigent og Mogens Kjærskov som referent, hvilket

Læs mere

TURNÉ 2016. KGL Bio Svanesøen i Nordisk Film biograf Aalborg www.nfbio.dk/aalborg Visningen introduceres af balletdanser og koreograf Oliver Starpov

TURNÉ 2016. KGL Bio Svanesøen i Nordisk Film biograf Aalborg www.nfbio.dk/aalborg Visningen introduceres af balletdanser og koreograf Oliver Starpov TURNÉ 2016 Mandag 18/01 Kl. 10:00 Streaming af Breakfast w. Bournonville Se med på kglteater.dk/balletlive ved at klikke ind 5 minutter før Aalborg Tirsdag 19/01 Kl. 8.45 Musikworkshop v/ Ole Nørlyng og

Læs mere

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen.

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen. Albertslund Februar 2019 Ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune. Albertslund festival blev stiftet i November 2018 af 7 forskellige interessegrupper af foreninger, små virksomheder

Læs mere

FROST ONE CHANCE. MANDELA: VEJEN TIL FRIHED Spilleperiode: 1. 4. februar 2 timer og 19 min.

FROST ONE CHANCE. MANDELA: VEJEN TIL FRIHED Spilleperiode: 1. 4. februar 2 timer og 19 min. Kære Teaterbio-gæst, INTRO Den mørke tid er biograftid. Vi inviterer inden for i varmen i februar med 11 meget forskellige film. I vinterferien kan man se film hele dagen og der er både noget for de små,

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE Skolelederens beretning: Skoleåret 2009/2010 Indledning: I Danmark har vi en helt speciel ordning, som gør vores skolesystem til noget helt unikt. Man har mulighed for at vælge, hvilken skole ens barn

Læs mere

Statusrapport for biograffunktionen

Statusrapport for biograffunktionen Statusrapport for biograffunktionen 30. marts 2017 30. marts 2020 År 2 (30. marts 2018 30. marts 2019) Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Vision 3. Formål og baggrund 4. Lovgrundlag 5. Status for år

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Lektiehjælp for 0-9 klasse Vi har oprettet lektiehjælp for de mindste på Hovedbiblioteket i Birkerød. Med den nye skolereform troede de fleste børn, at de kunne nøjes med skolens

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Kulturfrivillig til Aprilfestival 2017 i Sønderborg Kommune

Kulturfrivillig til Aprilfestival 2017 i Sønderborg Kommune Kulturfrivillig til Aprilfestival 2017 i Sønderborg Kommune Vi inviterer alle med interesse for kultur og events, indenfor som frivillig til Aprilfestival 2017. Hvad er Aprilfestival - teater for små og

Læs mere

I dette nummer i hovedtræk:

I dette nummer i hovedtræk: Oktober 2015 I dette nummer i hovedtræk: KAT-revy Fremtiden i KAT Flugten Facebook Foto: Emil Andresen Inge Napora i gang med at male børneansigter under Kirsebærfestivalen 2015 Tilrettelæggelse: Aleksandra

Læs mere

Torsdag den 19.03 2009. Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk

Torsdag den 19.03 2009. Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk Torsdag den 19.03 2009 Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk Caféen med nye tilbud. Føl dig fri i Frisstadens fitness. Fra redaktionen: Så er torsdagen også ved at være færdig,

Læs mere

Teaterworkshops 2012/2013

Teaterworkshops 2012/2013 Teaterworkshops 2012/2013 på Det Skrå Teater Det Skrå Teater er igen i år mere en glade for at kunne præsenterer årets teaterworkshop 2012/2013 i samarbejde med DATS (Landsforeningen for dramatisk virksomhed)

Læs mere

Formandsberetning på Årsmødet den 15. marts 2012.

Formandsberetning på Årsmødet den 15. marts 2012. Formandsberetning på Årsmødet den 15. marts 2012. Allerførst kan jeg fortælle, at der pr. 1. januar 2012 var tilknyttet 6.480 medlemmer til Århus Nord, og det er en fremgang på 227 medlemmer i forhold

Læs mere

Tune Idrætsforening Center for Bedre Livskvalitet

Tune Idrætsforening Center for Bedre Livskvalitet Resume af Center For Bedre Livskvalitets medlemsmøde mandag den 15. april 2013. Medlemsmøde den 15. april, dagsorden a. Velkommen og overordnet om året, Sven. Sven bød velkommen og pointerede fra start

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Lystrup Idrætsforening Kæmpe Jubilæumsfestuge 12. 19. september 2009 KENDT MUSIK GRATIS AKTIVITETER FESTFYR- VÆRKERI FEDE FESTER SEJE SHOWS Folder med grøn.indd 1 22-08-2009 12:57:50 Invitation Til alle

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Brugerrådets beretning for

Brugerrådets beretning for Brugerrådets beretning for 2015 2016 Så er der igen gået et år og det har været spændende og udfordrende. Det der har fyldt mest i det år, der er gået er nok byggeriet. Vi startede allerede for et år siden,

Læs mere

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l Adgang for personale / Udstillerarmbånd For at sikre jeres standpersonale fri og uhindret adgang til festivalen skal de ved ankomsten til festivalen udstyres med det officielle festivalarmbånd. Når I ankommer

Læs mere

Side 1 af 8. Direktør Kim Hansen vil lidt senere gennemgå regnskabstallene.

Side 1 af 8. Direktør Kim Hansen vil lidt senere gennemgå regnskabstallene. Side 1 af 8 Repræsentantskabsmøde mandag den 4. december 2017. Meddelelser fra formanden. Sammen med dagsordenen har i fået udsendt forventet regnskab for 2017 og budget 2018 for Fonden Langelands Elforsyning.

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

VELKOMMEN TIL OFELIA PLADS Byens unikke eventplads i hjertet af København, midt mellem himmel og hav.

VELKOMMEN TIL OFELIA PLADS Byens unikke eventplads i hjertet af København, midt mellem himmel og hav. VELKOMMEN TIL OFELIA PLADS Byens unikke eventplads i hjertet af København, midt mellem himmel og hav. Omgivet af vand til alle sider og med udsigt til Amalienborg, Operaen og Skuespilhuset, indtager Ofelia

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Teaterkompagniet Syddjurs Egnsteater 2010

Teaterkompagniet Syddjurs Egnsteater 2010 Teaterkompagniet SyddjursEgnsteater 2010 KultureltfyrtårnogHELESyddjurs egnsteater I2010harviiTeaterkompagniet SyddjursEgnsteaterudbyggetvoresambitioner omatværeetkultureltfyrtårnisyddjurs idenneombæringmedtreinitiativeri

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Beretning generalforsamlingen 2013

Beretning generalforsamlingen 2013 Beretning generalforsamlingen 2013 Kære medlemmer - så er det tiden den årlige generalforsamling i Shopping Svendborg. Siden sidste generalforsamling er der kommet ny formand til, idet jeg har overtaget

Læs mere

Den Jyske Opera præsenterer: Michael Kohlhaas

Den Jyske Opera præsenterer: Michael Kohlhaas Pressemeddelelse Aarhus, 6. august 2019 Den Jyske Opera præsenterer: Michael Kohlhaas Skandinavienspremiere 21., 22. og 24. august 2019 i Musikhuset Aarhus Dirigent Jonas Alber Instruktør Philipp Kochheim

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

November/December 2014

November/December 2014 November/December 2014 Værestedet liv ønsker alle en god jul samt et godt nytår. Mortensaften Mandag d 10. november holder vi mortensaften i værestedet liv. Der vil blive serveret and med hvad der hører

Læs mere

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Foreningens navn: Teatergruppen Syvstjernen Foreningstype: Kultur Hvor mange: 50-250 Kontaktperson: Tue Bertelsen Mail: tue.bertelsen@gmail.com

Læs mere

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for den brede Københavnske befolkning. Vi har hidtil haft

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Åben skole. Ringsted Biblioteks. tilbud til skolerne 2016/2017

Åben skole. Ringsted Biblioteks. tilbud til skolerne 2016/2017 Åben skole s tilbud til skolerne 2016/2017 Kære skoler i Ringsted kommune s Åben-skole-katalog indeholder i år både nye og velkendte tilbud. Fælles for dem alle er, at der er fokus på læring, viden og

Læs mere

PROGRAMGUIDE 2019/ oktober 18. november 23. januar ER FACEBOOK ENDEN PÅ FÆLLESSKABET?

PROGRAMGUIDE 2019/ oktober 18. november 23. januar ER FACEBOOK ENDEN PÅ FÆLLESSKABET? PROGRAMGUIDE 2019/2020 10. oktober 18. november 23. januar ER FACEBOOK ENDEN PÅ FÆLLESSKABET? DERFOR BØR DU VÆRE NYSGERRIG FOREDRAG OG DEBAT MED SIMON AXØ TORSDAG DEN 10. OKTOBER KL. 19.00 I BRABRAND

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Faciliteter på Kulturcenter Mariehøj Service og standarder

Faciliteter på Kulturcenter Mariehøj Service og standarder Faciliteter på Kulturcenter Mariehøj Service og standarder Overordnet set gælder folkeoplysningslovens regler om lokaleanvisning i forhold til foreninger m.fl., der ønsker at benytte Kulturcenter Mariehøjs

Læs mere

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige Kære medarbejdere Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige I løbet af en eftermiddag skal vi producere en stribe små film lige

Læs mere

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr:

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr: Projektet kort fortalt: I maj 2019 vil Musikteater Næstved opsætte en ny og opdateret iscenesættelse af musicalen NINE-TO-FIVE med lokal talentmasse på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne Kulturcenter, Næstved.

Læs mere

Ansøgning til Kultur- og Fritidsudvalget August 2015

Ansøgning til Kultur- og Fritidsudvalget August 2015 Ansøgning til Kultur- og Fritidsudvalget August 2015 Kino i Valby IVS - kontakt@redvalbykino.dk Kino i Valby IVS ansøger hermed Kultur- og Fritidsudvalget om 500.000 kr. som støtte til at købe og videreføre

Læs mere

Det gode liv. Med døden til kaffe. Pårørende til syge. Sct. Michaels Nat. Ny protektor for Røde Kors. Røde Kors-indsamlingen. Sundhedsugen i Slagelse

Det gode liv. Med døden til kaffe. Pårørende til syge. Sct. Michaels Nat. Ny protektor for Røde Kors. Røde Kors-indsamlingen. Sundhedsugen i Slagelse Nyhedsbrev fra Røde Kors Slagelse. Nyhedsbrevet udkommer omkring den 20. hver måned undtaget juli. Det vil indeholde informationer om, hvad der sker i Røde Kors Slagelse s mange aktiviteter. Der vil være

Læs mere

Fynske Årbøger. Nøddebo Præstegård. LitNet. Teater 95b. Historiefortæller Jens Peter Madsen. Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik

Fynske Årbøger. Nøddebo Præstegård. LitNet. Teater 95b. Historiefortæller Jens Peter Madsen. Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik December 2013 Odense Magasinet Nøddebo Præstegård Fynske Årbøger LitNet Teater 95b Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik Jul på gamle postkort 1 Historiefortæller Jens Peter Madsen Månedens Kunstner

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk Juni 2016 Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk, og eleverne på

Læs mere