GLOSTRUP BIO Bryggergårdsvej 2 Arne Christensen, formand for foreningen Sofarækken Lotte Warming,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GLOSTRUP BIO Bryggergårdsvej 2 Arne Christensen, formand for foreningen Sofarækken Lotte Warming,"

Transkript

1

2 GLOSTRUP BIO Bryggergårdsvej 2 Arne Christensen, formand for foreningen Sofarækken formand@glostrupbio.dk Lotte Warming, biografleder glostrupbio@glostrupbio.dk /

3 Bliv sponsor for Glostrup Bio Glostrup Bio er et førende kulturelt samlingssted i Glostrup, og en stor succes med mere end gæster årligt. Det er også et sted, hvor byens og egnens borgere har mulighed for at være aktive i deres fritid og at yde en nyttig indsats til gavn for byen og egnen. Men skal Glostrup Bio klare sig i konkurrencen med omkringliggende biografer, kræver det løbende vedligeholdelse og modernisering. Vi har en stor biografsal med moderne digitalt biografudstyr, og i salen er der en stor scene og det nødvendige udstyr til koncerter, foredrag, konferencer og lignende på et professionelt plan. I Sofarækken har vi mange visioner og ønsker om nye udviklingsprojekter. Men lige nu og her har vi brug for en ny foyer og udskiftning af stolene i biografsalen. I den nuværende foyer er der ofte trængsel ved billetsalget. En ny og større foyer vil bedre kunne rumme husets mange gæster, og der vil kunne afvikles mindre, kulturelle arrangementer (intimkoncerter, events, foredrag, mv.). Endvidere vil nyt udstyr gøre billet- og cafésalget både hurtigere, nemmere og mindre arbejdskrævende. I biograf- og koncertsalen er der akut behov for udskiftning af stolene til nye og mere komfortable. De nuværende stole er meget slidte. De blev købt brugte i 2012, og det er ikke muligt at reparere mere på dem. Alt i alt er der tale om to store projekter til en samlet udgift på mindst 1,2 millioner kr. At klare denne udgift her og nu, samtidig med nødvendig vedligeholdelse og udskiftning af dyrt filmudstyr, er ikke muligt med Sofarækkens økonomi alene. Det er derfor nødvendigt med tilførsel af midler ud over Sofarækkens egen opsparing. Det er mit håb, at mange af byens firmaer, institutioner, og også gerne enkeltpersoner, har lyst til at sponsorere en nødvendig udskiftning af biografstolene og fornyelse af foyeren, og dermed bidrage til, at Glostrup Bio fortsat kan være et attraktivt kulturelt samlingssted i Glostrup. Arne Christensen (formand for Sofarækken)

4 Fra foyer til Biografcafé I 2018 blev de gamle toiletter fra byggeåret 1947 lukket af, og der blev indrettet nye i de gamle vaske- og tørrekældre, der vender ud mod bagsiden af biografen. Det var de sidste rum i det gamle hus, der ikke var fuldt udnyttet Toiletterne fik indgang fra nedre foyer. De gamle toiletter og det lille køkken ved siden af billetsalget fjernes nu, hvorved der kan skabes en meget større, lysere og mere hensigtsmæssig foyer. Dette arbejde bliver gennemført i løbet af Billetsalget og kiosken flyttes, og der bliver mulighed for selvbetjening af kioskvarer. Kiosken vil kunne aflåses med et gitter, så alternativt brug af foyeren kan finde sted. Man kan forestille sig en lille, mobil scene, der hurtigt kan stilles frem til mindre arrangementer. De blændede vinduer mod øst frilægges igen, og der bliver indgang fra alle tre døre mod forpladsen. Vi håber, at den gamle foyer får nyt liv som Glostrup Biografcafé. Nye og mere komfortable biografstole Vi har godt 250 stole, og de var meget flotte - da de var nye. Vi købte dem brugte i 2012, og de har såmænd gjort det godt. Nu er de slidte og løse i betrækket. Og de kan ikke repareres. En ny, mere komfortabel stol betrukket med uldstof koster kr. inkl. montering.

5 Hvad kan du bidrage med? Det enkle svar er opbakning. Det har vi allerede fra de mange, der er medlemmer af vores foreninger eller kommer til vores film og koncerter. Det nye er, at vi nu også beder om opbakning i form af en økonomisk håndsrækning. Ud over selve ombygningen af foyeren (med nedrivning af gamle toiletter og et lille køkken, opsætning af nye bærende elementer, ny gulvbelægning, etc.) skal der anskaffes en hel del nyt udstyr og inventar til den kommende biografcafé. Det drejer sig blandt andet om en ny salgsdisk, en mere professionel kaffemaskine (- som husets gæster selv kan betjene), en ny popkornmaskine, digitale plakatsøjler, en stor fladskærm, forskelligt audiovisuelt udstyr samt nye caféstole og -borde. Du eller dit firma kan bidrage med et beløb hertil stort eller lille! Det kan være et beløb givet uden betingelser, eller det kan være øremærket til en bestemt anskaffelse. Vi vil, hvis det ønskes, synliggøre, hvem der har ydet bidraget og evt. indgå en reklameaftale. Den samme mulighed for synliggørelse og reklameaftale vil der være ved ydelsen af bidrag til udskiftningen af stolene i biografsalen. Vi anskaffer nye komfortable kvalitetsstole, der vil gøre en af de bedste biografsale i Københavnsregionen endnu mere attraktiv. En stol forventes at komme til at koste kr. inkl. montering. Du kan yde et bidrag stort eller lille - til stoleudskiftningen uden betingelser. Men det kunne måske også være attraktivt for firmaer eller enkeltpersoner at købe en eller flere stole mod til gengæld at få et lille skilt bag på stolen med giverens navn påført. Indbetaling kan ske på følgende måde: kontant i Glostrup Bio ved overførsel til konto med MobilePay til

6 Baggrundsviden Hvordan bliver Glostrup Bio drevet? Glostrup Bio har eksisteret på adressen Bryggergårdsvej 2 siden Den oprindeligt privatejede biograf blev i 1982 overtaget af Glostrup Kommune overdrog Glostrup Kommune driften af biografen til biografforeningen Sofarækken. Sofarækken har en bestyrelse på 5 medlemmer, hvoraf 2 er udpeget af kommunalbestyrelsen. Ledelsen er på 6 medlemmer, og der er en ansat biografleder. De ulønnede aktive er inddelt i 10 arbejdsgrupper med hver sin gruppeleder. De mere end gæster, der årligt besøger biografen, er fordelt på film, koncerter og andre kulturelle arrangementer. Glostrup Bio er hjemsted for foreningerne Glostrup Filmklub for Børn og Unge, filmklubben BogartBio og Foreningen Glostrup Kulturhus. De har alle egne bestyrelser og ledelser. Afgørende for Glostrup Bios succes er ikke mindst en stor biografforening med over 600 medlemmer, hvoraf ca. 85 er ulønnede aktive, der klarer opgaverne i forbindelse med billetsalg, filmfremvisning, reklame, småreparationer, afvikling af arrangementer, etc. Glostrup Kommune giver et tilskud til driften og står for den ydre vedligeholdelse af bygningen, der fortsat ejes af kommunen. Driften af Glostrup Bio som biograf og koncertsted er imidlertid Sofarækkens eget ansvar. Foreningen klarer alle opgaver i forbindelse med driften herunder den indvendige bygningsvedligeholdelse samt udskiftning af inventar og udstyr.

7 Baggrundsviden Glostrup Bio som biograf Glostrup Bio er en premierebiograf. Eftersom der kun er én sal, bliver filmene nøje udvalgt efter det, der efterspørges lokalt. Hver aften er der en eller to film for voksne og - især i weekenden - er der film for børnene. Der er altid fokus på at vise gode film for børn og unge. Glostrup Bio tilbyder forskellige pakkeordninger med rabat, f.eks. til personaleforeninger, særforestillinger, børnefødselsdage og lignende. Ti søndage i sæsonen viser biografen operaforestillinger, der er transmitteret fra Metropolitan Opera i New York. Glostrup Bio har i Samarbejde med Glostrup Kulturhus særlige tilbud til dem, der foretrækker at se film om dagen. SeniorBio er især et tilbud til seniorer, og BabyBio er et tilbud til mødre eller fædre - med babyer. Desuden stilles salen til rådighed for kommunens skoler til udvalgte film. Fra tid til anden arrangeres der events omkring aktuelle film. Det kan være møde med instruktører eller skuespillere, eller der kan være gjort noget særligt ud af en forpremiere eller en premiere. Der er indledt et samarbejde med institutioner og foreninger i Glostrup Kommune, hvilket forventes at resultere i temaaftener, f.eks. omkring emnet filmatiserede bøger. Sådanne områder forventes udbygget mere og mere, således at filmkulturen får et bredere udtryk. Glostrup Bio er hjemsted for to selvstændige filmklubber: Filmklubben for Børn og Unge og BogartBio, der begge viser film for medlemmer.

8 Baggrundsviden Glostrup Bio som koncerthus De tekniske faciliteter kombineret med en stor scene og komfortable siddepladser gør, at det er muligt at benytte salen til andet end at vise film. Biografen er hjemsted for Foreningen Glostrup Kulturhus, der arrangerer koncerter både i Glostrup Bio og f.eks. i sognets kirker. Salen er velegnet til foredrag samt salgs- og orienteringsmøder for firmaer og institutioner. Hele biografen kan lejes i dagtimerne på timebasis eller dagsbasis - med eller uden teknisk assistance. Der tilbydes udstyr til præsentationer på det store lærred og forskellige typer mikrofoner med videre, ligesom biografen er behjælpelig med såvel teknik som eventuel forplejning. Med henblik på at afvikle koncerter og anden brug af scenen er der i 2019 anskaffet nyt udstyr til styring af lyd- og lyseffekter. Dermed opleves koncertstedet som professionelt både af publikum og de optrædende. Ud over de koncerter, der arrangeres af Glostrup Kulturhus. benyttes salen fra tid til anden af Glostrup Musikskole og Glostrup Byorkester. Der er et godt samarbejde med flere foreninger og institutioner i Glostrup. Med udvidelsen af foyeren i 2019 bliver der bedre mulighed for intimkoncerter i selve foyeren. Desuden vil der være mulighed for et lettere traktement - f.eks. i forbindelse med besøg af virksomheder eller institutioner.

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 10. marts 2013

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 10. marts 2013 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 10. marts 2013 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den trettende i rækken og vi ser frem til mange flere. Arne Christensen

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken Søndag den 12. marts Dagsorden. 1.

GENERALFORSAMLING. Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken Søndag den 12. marts Dagsorden. 1. GENERALFORSAMLING Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken Søndag den 12. marts 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Beretning om foreningens virksomhed 4.

Læs mere

Hersom-Bjerregrav Borgerforening

Hersom-Bjerregrav Borgerforening Hersom-Bjerregrav Borgerforening Nyhedsbrev 2013 2014 Arrangementer i 2013 24. november: Kl. 16.00 Kl. 16.30 Tænde juletræ og stjerner efterfulgt af julehygge ved købmanden Salg af gourmet-billetter 2014

Læs mere

Generalforsamling 27. februar 2019

Generalforsamling 27. februar 2019 Generalforsamling 27. februar 2019 Foreningens virksomhed 2018 Ved generalforsamlingen i februar blev bestyrelsen suppleret med et medlem. Desuden blev suppleanter valgt som suppleanter for alle bestyrelsens

Læs mere

Kontrakt mellem Helios Biografforening og Faaborg-Midtfyn Kommune vedr. Helios Film- og Kulturhus (version 12.2.2016)

Kontrakt mellem Helios Biografforening og Faaborg-Midtfyn Kommune vedr. Helios Film- og Kulturhus (version 12.2.2016) Kontrakt mellem Helios Biografforening og Faaborg-Midtfyn Kommune vedr. Helios Film- og Kulturhus (version 12.2.2016) Aftale mellem Helios Biografforening og Faaborg-Midtfyn Kommune (FMK) om drift af Helios

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 16. marts 2014

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 16. marts 2014 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 16. marts 2014 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den fjortende i rækken og vi ser frem til mange flere. Arne Christensen

Læs mere

Generelt om priserne Ovenstående priser gælder for otte timer i tidsrummet mandag til fredag kl. 8.00-18.00 for alle konferencer.

Generelt om priserne Ovenstående priser gælder for otte timer i tidsrummet mandag til fredag kl. 8.00-18.00 for alle konferencer. LOKALEOVERSIGT OG LEJE Konferencesalen Fra 100 til 199 personer: Fra 200 til 299 personer: Fra 300 til 399 personer: Fra 400 til 499 personer: Fra 500 til 600 personer: 120,00 kr./pers. 90,00 kr./pers.

Læs mere

ÅRSBERETNING 2017 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN

ÅRSBERETNING 2017 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN ÅRSBERETNING 2017 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN FORENINGEN SOFARÆKKENS VIRKSOMHED... 1 ORGANISATION... 2 ARBEJDSGRUPPERNE... 3 ÅRSBERETNING VEDR. BIOGRAFDRIFTEN... 5 FORESTILLINGER OG BILLETSALG... 5 SALG

Læs mere

FORENINGENS VIRKSOMHED... 1

FORENINGENS VIRKSOMHED... 1 Året 2017 0 Indhold FORENINGENS VIRKSOMHED... 1 2017... 1 ARRANGEMENTER... 2 BabyBio:... 3 SeniorBio:... 3 Med Skolen I Biografen (MSIB)... 3 FORMIDLING... 3 2018... 4 Samarbejde med Glostrup sogn... 4

Læs mere

ÅRSBERETNING 2018 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN

ÅRSBERETNING 2018 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN ÅRSBERETNING 208 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN FORENINGEN SOFARÆKKENS VIRKSOMHED... ORGANISATION... 2 ARBEJDSGRUPPERNE... 3 ÅRSBERETNING VEDR. BIOGRAFDRIFTEN... 5 FORESTILLINGER OG BILLETSALG... 5 SALG

Læs mere

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET DR Koncerthuset i DR Byen har vundet stor international anerkendelse og mange priser for både arkitektur og akustik. Koncerthuset afvikler årligt flere end 250 koncert- og tv-produktioner

Læs mere

Langelands Biografforening - beretning for 2018

Langelands Biografforening - beretning for 2018 Langelands Biografforening - beretning for 2018 Indledning (Velsmurt maskineri) Med over 100 medarbejdere i Bio Langeland er det vigtigt med et velsmurt maskineri, så alt fungerer i det daglige. Olien

Læs mere

Knuds KINO. Café & Scenekant. Kino Strandvejen 87 3390 Hundested

Knuds KINO. Café & Scenekant. Kino Strandvejen 87 3390 Hundested Knuds KINO Café & Scenekant Knuds KINO set fra toppen af skaterrampen på Mellemrummet. Strandvejen grænser op til det nye indgangsparti. Illustreret af J. Forsmann Kino Strandvejen 87 3390 Hundested Indledning

Læs mere

DRIFTSAFTALE. Ny aftale Ændringer med rødt. Mellem. Glostrup Kommune Rådhusparken Glostrup

DRIFTSAFTALE. Ny aftale Ændringer med rødt. Mellem. Glostrup Kommune Rådhusparken Glostrup Ny aftale 2016 Ændringer med rødt Mellem Glostrup Kommune Rådhusparken 2 2600 Glostrup og Biografforeningen Sofarækken Bryggergårdsvej 2C 2600 Glostrup oprettes følgende: DRIFTSAFTALE vedr. biografdrift

Læs mere

Kulturelle arrangementer: Koncerter, teater og foredrag, som er åbne for offentligheden.

Kulturelle arrangementer: Koncerter, teater og foredrag, som er åbne for offentligheden. LOKAL UNDERSØGELSE EN LOKAL UNDERSØGELSE En række udvalgte lokale arrangører har bidraget til denne undersøgelse med deres erfaringer samt forventninger og behov i forhold til den kommende sal i kulturhuset.

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

Nyt Foreningshus: Kravs specifikation

Nyt Foreningshus: Kravs specifikation Nyt Foreningshus: Kravs specifikation 2019-03-19 Rev. 2019-03-28 Repræsentant for følgende musiske foreninger: Glostrup Byorkester, Glostrup Musikor, Visens Venner, Vestegnens Harmonika klub, Glostrup

Læs mere

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET KONFERENCE & EVENTS VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET DR Koncerthuset i DR Byen har vundet stor international anerkendelse og mange priser for både arkitektur og akustik. DR Koncerthuset afvikler årligt flere

Læs mere

Tilbage til www.sdrfelding.dk

Tilbage til www.sdrfelding.dk 1 Tilbage til www.sdrfelding.dk Borgmester Lars Krarups tale ved uddelingen af Herning Kommunes Kulturpris 2013 Onsdag 30. april 2014 klokken 14.30 i Byrådssalen Velkommen her i Byrådssalen. Og velkommen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 30. marts 2008

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 30. marts 2008 Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 30. marts 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Beretning om foreningens virksomhed 4. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 11. marts 2012

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 11. marts 2012 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 11. marts 2012 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den tolvte i rækken og vi ser frem til mange flere. Henning Richard

Læs mere

Notat Vedrørende biografen i Kulturhus Trommen

Notat Vedrørende biografen i Kulturhus Trommen Notat Vedrørende biografen i Kulturhus Trommen Dato: 22.08.2018 Center for Politik Team Jura horsholm.dk Kontakt Anne Holmegaard Juridisk konsulent anh@horsholm.dk Direkte tlf. 4849 1075 Fastsættelse af

Læs mere

Idrættens medborgerhus Ansøger

Idrættens medborgerhus Ansøger Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Klubhuspuljen Ansøgningsskema Projekttitel Projektets navn Idrættens medborgerhus Ansøger Forening Boldklubben

Læs mere

100-salen. - Kulturstationen og Kinorevuen

100-salen. - Kulturstationen og Kinorevuen 100-salen - Kulturstationen og Kinorevuen 12.07.2017 // 1726 INDHOLD For tegninger i rigtigt målforhold print i A4 BAGGRUND/HISTORIE VISION KONTEKST LUFTFOTO SKØRPING LUFTFOTO KULTURSTATIONEN KONCEPT SITUATIONSPLAN

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra Hjørring Kommune i 2018.

Ansøgning om tilskud fra Hjørring Kommune i 2018. Hjørring den 30. oktober 2017 Til Hjørring Kommune, Fritid og kultur. Att.: Leif Lund Jakobsen Ansøgning om tilskud fra Hjørring Kommune i 2018. Lønstrup Café Bio (LCB) er inde i en gunstig udvikling.

Læs mere

ÅRSBERETNING 2016 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, februar 2017

ÅRSBERETNING 2016 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, februar 2017 Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2016 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, februar 2017 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45 43

Læs mere

ÅRSBERETNING 2015 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, februar 2016

ÅRSBERETNING 2015 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, februar 2016 Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2015 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, februar 20 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45 43 96

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 14. marts 2010 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Det er jo en særlig begivenhed i dag, idet vi fejrer 10 års jubilæum

Læs mere

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 11. marts 2007

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 11. marts 2007 Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 11. marts 2007 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Beretning om foreningens virksomhed 4. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Generel mening om projektet - God ide?

Generel mening om projektet - God ide? Side 1 Generel mening om projektet - God ide? Generel mening - uddybet Flere fester jeg ville ikke bruge det, på baggrund af det umiddelebare indhold af aktiviteter i huset Synes der er andet at prioritere

Læs mere

Workshop om Korsør Kulturhus. Opsamling på Workshop den 11.12. 2013

Workshop om Korsør Kulturhus. Opsamling på Workshop den 11.12. 2013 Workshop om Korsør Kulturhus Opsamling på Workshop den 11.12. 2013 Forventninger til aftenen 1) struktur på huset og organisering 2) Hvad tager vi med os herfra - helt konkret?! 3) Tilbage til rødderne

Læs mere

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek Brug af møde og udstillingslokaler på Humlebæk Bibliotek SALEN standardopstilling med 28 stole og 12 borde GRUPPERUM standardopstilling med 28 stole og 9 borde Mødelokaler Humlebæk Bibliotek har to mødelokaler,

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

Statusrapport for biograffunktionen

Statusrapport for biograffunktionen Statusrapport for biograffunktionen 30. marts 2017 30. marts 2020 År 2 (30. marts 2018 30. marts 2019) Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Vision 3. Formål og baggrund 4. Lovgrundlag 5. Status for år

Læs mere

Parkteatret Jernbanegade Frederikssund Mail: Tlf: /

Parkteatret Jernbanegade Frederikssund Mail: Tlf: / Vision for Parkteatret som egnsteater i Frederikssund kommune. Parkteatrets vision er at være et egnsteater, der producerer forestillinger og projekter, der inddrager borgerne i Frederikssund Kommune,

Læs mere

SKIBBY KINO 1 51 551 05402C70496 04.06.2015. Skibby, den 3. juni 2015

SKIBBY KINO 1 51 551 05402C70496 04.06.2015. Skibby, den 3. juni 2015 1 51 551 05402C70496 Frederikssund Kommune Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget Torvet 2, 3600 Frederikssund. SKIBBY KINO Skibby, den 3. juni 2015 04.06.2015 Ansøgning om tilskud til nyt fyr og installering

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice. Den 2. maj 2007 Århus Kommune. 1. Resume.

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice. Den 2. maj 2007 Århus Kommune. 1. Resume. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Kultur og Borgerservice Den 2. maj 2007 Århus Kommune Kulturforvaltningen Kultur og Borgerservice Bevilling til indkøb af inventar til Øst for Paradis 1. Resume.

Læs mere

Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere!

Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere! Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere! Rum til oplevelser i Kattegat Siloen - fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget

Læs mere

Statusrapport for biograffunktionen 30. marts marts År 1

Statusrapport for biograffunktionen 30. marts marts År 1 Statusrapport for biograffunktionen 30. marts 2017 30. marts 2020 År 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Vision 3. Formål og baggrund 4. Lovgrundlag - Afklaring af sag fra Ankestyrelsen 5. Status for

Læs mere

Solgte billetter 10 år

Solgte billetter 10 år TISVILDE BIO STATUS OG STRATEGI 2016 April 2016 I maj 2011 udarbejdede bestyrelsen i samspil med alle de frivillige en strategi for de kommende år. Baggrunden var på flere måde dyster. Dels skulle biografen

Læs mere

Kasserer i bestyrelsen: Esben Andersen Hougårdsvej 52, 1. tv Brabrand Tlf.:

Kasserer i bestyrelsen: Esben Andersen Hougårdsvej 52, 1. tv Brabrand Tlf.: Medlemmer af Aarhus Byråd Rådhuset 8000 Aarhus C Brabrand 26. marts 2018 Det Gamle Gasværk i Brabrand Bestyrelsen for Kultur- og Forsamlingshuset Det Gamle Gasværket i Brabrand har de seneste to år diskuteret

Læs mere

Service og standarder. Kulturcenter Mariehøj

Service og standarder. Kulturcenter Mariehøj Service og standarder Kulturcenter Mariehøj SERVICE OG STANDARDER FOR FACILITETERNE PÅ KULTURCENTER MARIEHØJ Olie på lærred, uld på silke, Beethoven på tværfløjte, Sheakespeare på dansk, mudder på skoene

Læs mere

Drømmen om et kulturhus på landet

Drømmen om et kulturhus på landet Huset på Næsset Drømmen om et kulturhus på landet I Udby fik lokale ildsjæle idéen om at lave et gammelt elværk om til kulturhus og med et stort og langvarigt engagement er drømmen nu gjort til virkelighed.

Læs mere

Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik i Nyborg Kommune

Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik i Nyborg Kommune Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik i Nyborg Kommune VISION Netop i Nyborg! Midt i Danmark og med udkig til Sprudlende kultur, levende fritid og idræt og gi ŕ os oplevelser og udsyn! hele verden: er med

Læs mere

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr:

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr: Projektet kort fortalt: I maj 2019 vil Musikteater Næstved opsætte en ny og opdateret iscenesættelse af musicalen NINE-TO-FIVE med lokal talentmasse på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne Kulturcenter, Næstved.

Læs mere

Kultur- og Trivselsudvalget. Introduktion 23. januar 2018

Kultur- og Trivselsudvalget. Introduktion 23. januar 2018 Kultur- og Trivselsudvalget Introduktion 23. januar 2018 Dagsorden Lovgivning Kultur-, Fritids- og Frivillighedspolitikken Økonomi Organisering Fagområder Institutioner Råd og nævn Årshjul Lovgivning Lov

Læs mere

Referat: Generalforsamling i Tisvilde Bio s Venner Lørdag 19. maj 2018

Referat: Generalforsamling i Tisvilde Bio s Venner Lørdag 19. maj 2018 Referat: Generalforsamling i Tisvilde Bio s Venner Lørdag 19. maj 2018 1. Valg af dirigent og referent Anders Rosentoft blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt.

Læs mere

Da lød i det samme, tæt ved Vinduet den deiligste Sang. Nattergalen fra 1843 af H.C. Andersen

Da lød i det samme, tæt ved Vinduet den deiligste Sang. Nattergalen fra 1843 af H.C. Andersen Da lød i det samme, tæt ved Vinduet den deiligste Sang Nattergalen fra 1843 af H.C. Andersen Politik for Frivillighed 2013 2017 10. Oktober 2013 Politik for frivillighed Udgivet af Vordingborg Kommune

Læs mere

Faciliteter på Kulturcenter Mariehøj Service og standarder

Faciliteter på Kulturcenter Mariehøj Service og standarder Faciliteter på Kulturcenter Mariehøj Service og standarder Overordnet set gælder folkeoplysningslovens regler om lokaleanvisning i forhold til foreninger m.fl., der ønsker at benytte Kulturcenter Mariehøjs

Læs mere

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Vedtægter Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Som vedtaget den 13/3-2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Biografforeningen Sofarækken. Stk. 2: Biografforeningen Sofarækken har hjemsted

Læs mere

AABENRAA KOMMUNE HAL 3 PROJEKT. Driftsmodeller for et idræts- og kulturcenter. Ejerskab og omfang Aktivitetsopgaver Driftsopgaver / fordeling Modeller

AABENRAA KOMMUNE HAL 3 PROJEKT. Driftsmodeller for et idræts- og kulturcenter. Ejerskab og omfang Aktivitetsopgaver Driftsopgaver / fordeling Modeller AABENRAA KOMMUNE HAL 3 PROJEKT KLUBBER Driftsmodeller for et idræts- og kulturcenter VIRKSOM- HEDER Ejerskab og omfang Aktivitetsopgaver Driftsopgaver / fordeling Modeller BORGERE INSTITU- TIONER 22-01-2013

Læs mere

Vejledning for biografpassere

Vejledning for biografpassere Vejledning for biografpassere Biografpasser i Vig Bio Som biografpasser har du en vigtig funktion, fordi du er med til at sælge vores produkt, nemlig FILM. Du er med til at sørge for, at en biografforestilling

Læs mere

+45 22573228 PRISER: Lej for én hverdag kr. 1.800 inkl. forbrug og rengøring. Lej for én hverdag kr. 1.800 inkl. forbrug og rengøring.

+45 22573228 PRISER: Lej for én hverdag kr. 1.800 inkl. forbrug og rengøring. Lej for én hverdag kr. 1.800 inkl. forbrug og rengøring. +45 22573228 +45 22573228 forsamlingshus@vitten-by.dk forsamlingshus@vitten-by.dk fo Priser Kontakt +45 22573228 forsamlingshus@vitten-by.dk PRISER PR. 1. JANUAR 2016 PRISER PR. 1. JANUAR 2016 gøring.

Læs mere

Vedtægter for Borup Kino

Vedtægter for Borup Kino Vedtægter for Borup Kino INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted:... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Hæftelse... 3 Foreningens ledelse:... 4 Bestyrelsen... 4 Arbejdsgrupper:... 5 Administration... 5 Regnskab

Læs mere

Velegnet til musik, teater, restaurant etc.

Velegnet til musik, teater, restaurant etc. - til leje... Spillested 468 m² Ny V58 Vestergade 58 P 8000 Aarhus C Velegnet til musik, teater, restaurant etc. Central og attraktiv beliggenhed i Aarhus absolutte midtby Kan omdannes til nye formål som

Læs mere

HÅNDBOG. 16. marts 2014 2. udgave

HÅNDBOG. 16. marts 2014 2. udgave HÅNDBOG 16. marts 2014 2. udgave Indholdsfortegnelse. 1. INDLEDNING 2. FORMÅL 3. ANVENDELSE 4. LEDELSE OG STYRING. 4.1. Brugermøder. 5. MULTIHUSETS DRIFT 5.1. Frivillig i Multihuset. 5.2. Åbningstider

Læs mere

Brugerundersøgelse af Borup Kino

Brugerundersøgelse af Borup Kino Brugerundersøgelse af Borup Kino I december 2018 foretog Borup Kino en brugerundersøgelse omkring biografbesøg, herunder spørgsmål specielt rettet mod Borup Kino. 300 deltog i undersøgelsen, heraf udgjorde

Læs mere

Vi håber, I har lyst til at være med.

Vi håber, I har lyst til at være med. ENIGMA MØDER ENIGMA MØDER JER? ENIGMA møder er et live-koncept på ENIGMA Museum for post, tele og kommunikation. Kort fortalt går det ud på, at vi på ENIGMA åbner vores arrangementsprogram og lader andre

Læs mere

Projektet kort fortalt:

Projektet kort fortalt: Projektet kort fortalt: I maj 2018 opsætter Musikteater Næstved en ny og opdateret version af den prisbelønnede Broadway-musical LEGALLY BLONDE, med lokal talentmasse på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

EN SAMLET VISION FOR SVENDBORGS TEATERLIV. Udarbejdet af Jakob Bjerregaard Engmann

EN SAMLET VISION FOR SVENDBORGS TEATERLIV. Udarbejdet af Jakob Bjerregaard Engmann EN SAMLET VISION FOR SVENDBORGS TEATERLIV Udarbejdet af Jakob Bjerregaard Engmann Maj 2015 INDLEDNING 12.december, 2013, indgik Svendborg Kommune, Kulturministeriet og BaggårdTeatret ny egnsteateraftale

Læs mere

Opsamling af ønsker til Risbjerggård/Kulturgården fra foreninger og brugere

Opsamling af ønsker til Risbjerggård/Kulturgården fra foreninger og brugere 1 Opsamling af ønsker til Risbjerggård/Kulturgården fra foreninger og brugere Møde med foreninger og brugere af Risbjerggård/Kulturgården den 25. marts 2019 Hvidovre Pensionistforening: Foreningen er i

Læs mere

Søllinge Forsamlingshus

Søllinge Forsamlingshus Søllinge Forsamlingshus Projekt: Puljen til Modernisering af lokale aktivitetscentre Ansøgt: 18-01-2016 (Puljecenter + Hjemmeside) Status: Klar til indstilling ID #: 43-4 Oplysninger om ansøger Kontaktperson

Læs mere

Tisvilde Bio's Venner. Årsrapport 2017

Tisvilde Bio's Venner. Årsrapport 2017 Tisvilde Bio's Venner Hovedgaden 38 3220 Tisvildeleje CVR nr. 16 23 08 71 Årsrapport 2017 11.5.2018 Den 19. maj 2018, dirigent Anders Rosentoft Tisvilde Bio's Venner INDHOLDSFORTEGNELSE Regnskabspåtegning

Læs mere

Tema 1: Oksenvad Aktivitetscenter

Tema 1: Oksenvad Aktivitetscenter Tema 1: Oksenvad Aktivitetscenter Baggrunden for temaet Oksenvad Aktivitets Center (OSA) blev dannet umiddelbart efter skolen lukkede i 1992, og har siden været en væsentlig del af kulturog fritidslivet

Læs mere

BORGER-HUSET. Kultur- & Borgerforeningen i Ikast s ønske til et hjemsted for sine mange aktiviteter

BORGER-HUSET. Kultur- & Borgerforeningen i Ikast s ønske til et hjemsted for sine mange aktiviteter BORGER-HUSET Huset var oprindelig Ikast Posthus, ældste del fra 1938. De sidste par år har bygningen været salg, for PostDanmark har flyttet først kundebetjeningen og senere brev- og pakkedistributionen

Læs mere

Tidligere vedtægter for Borup Kino. Nye vedtægter for Borup Kino. Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino.

Tidligere vedtægter for Borup Kino. Nye vedtægter for Borup Kino. Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino. Tidligere vedtægter for Borup Kino Nye vedtægter for Borup Kino 1 Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino. 1.2. Foreningens hjemsted er Borup, Køge Kommune. 1 Navn og hjemsted: 1.1 Foreningens

Læs mere

LEJ EN BIOGRAF! Vi glæder os til at se dig i Helios Teatret! Ver1 / / Helios Teatret - EC

LEJ EN BIOGRAF! Vi glæder os til at se dig i Helios Teatret! Ver1 / / Helios Teatret - EC LEJ EN BIOGRAF! Skoler, institutioner, foreninger, virksomheder og private kan leje lokaler i Helios Teatret. Vi tilbyder mødelokalet med byens bedste udsigt samt stor og lille filmsal. Vi tilbyder naturligvis

Læs mere

Hørsholm Kommunes bemærkninger til Statsforvaltningen vedrørende biografvirksomhed.

Hørsholm Kommunes bemærkninger til Statsforvaltningen vedrørende biografvirksomhed. Ådalsparkvej 2 2970 Hørsholm Statsforvaltningen Storetorv 10 6200 Aabenraa Dato: 08.11.2016 horsholm.dk Åbningstider Mandag - fredag 9-13 Torsdag også 15-17 Hørsholm Kommunes bemærkninger til Statsforvaltningen

Læs mere

Ansøgning til Kultur- og Fritidsudvalget August 2015

Ansøgning til Kultur- og Fritidsudvalget August 2015 Ansøgning til Kultur- og Fritidsudvalget August 2015 Kino i Valby IVS - kontakt@redvalbykino.dk Kino i Valby IVS ansøger hermed Kultur- og Fritidsudvalget om 500.000 kr. som støtte til at købe og videreføre

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset mandag d. 25. marts 2019

Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset mandag d. 25. marts 2019 Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset mandag d. 25. marts 2019 Tove Severinsen bød velkommen og foreslog Ole Drøgemüller som dirigent og Mogens Kjærskov som referent, hvilket

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

Byens Hus det kreative samlingssted

Byens Hus det kreative samlingssted Konsensuspapir for Byens Hus side 1 af 5 Byens Hus det kreative samlingssted Baggrund Byens Hus har løbende været på den politiske dagsorden siden revitaliseringen af Kokkedal i 1999. Ved budgetforliget

Læs mere

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for driftstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019.

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for driftstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for driftstilskud i 2020. Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Indhold Driftstilskud hvad er det?...2 Hvem kan søge?...2 Ansøgningsfrist...2

Læs mere

Kulturunderudvalg 30. marts 2006, Kl. 16.30 Møde nr. 4 Mødelokale: Salen, Det lille Kulturhus, Værløse

Kulturunderudvalg 30. marts 2006, Kl. 16.30 Møde nr. 4 Mødelokale: Salen, Det lille Kulturhus, Værløse FURESØ KOMMUNE Kulturunderudvalg 30. marts 2006, Kl. 16.30 Møde nr. 4 Mødelokale: Salen, Det lille Kulturhus, Værløse Medlemmerne mødt. Afbud fra Sidika Yalin (V). Mødet hævet kl. 18.45. REFERAT Indholdsfortegnelse

Læs mere

Velkommen til mulighedernes hus

Velkommen til mulighedernes hus Velkommen til mulighedernes hus Musikteatret Holstebro Musikteatret Holstebro er det vestlige Danmarks kulturelle midtpunkt. Mere end 100.000 gæster besøger årligt huset til teaterforestillinger, musicals

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Kilden, Nygårds plads 31.

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Kilden, Nygårds plads 31. KULTURKALENDER AUGUST 2015 Det sker i Brøndby Udstilling: Sten Elving Mandag den 3. aug. til lørdag den 29. aug. Kulturhuset Kilden, Nygårds plads 31. Kulturkalender August 2015 Det sker i Brønd KULTURKALENDER

Læs mere

Præsentation af centre under Kultur- og Fritidsudvalget. Center for Kultur og Fritid Center for Bibliotek og Borgerservice. KFU den 15.

Præsentation af centre under Kultur- og Fritidsudvalget. Center for Kultur og Fritid Center for Bibliotek og Borgerservice. KFU den 15. Præsentation af centre under Kultur- og Fritidsudvalget Center for Kultur og Fritid Center for Bibliotek og Borgerservice KFU den 15. januar 2014 Center for Kultur og Fritid Side 2 Kulturinstitutioner

Læs mere

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Foreningens navn: Teatergruppen Syvstjernen Foreningstype: Kultur Hvor mange: 50-250 Kontaktperson: Tue Bertelsen Mail: tue.bertelsen@gmail.com

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune Kulturpolitik Mange stærke Fællesskaber Skanderborg Kommune 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytter vore fantastiske

Læs mere

Udvidelse af sal og publikumsareal i Ferritslev Fritidshus Fagsekretariat Plan og Kultur

Udvidelse af sal og publikumsareal i Ferritslev Fritidshus Fagsekretariat Plan og Kultur Nr. 1 Projektnavn: Aftaleholder: Kategori: Indsatsområde: Fagudvalg: Adm. prioritering: ANLÆG Udvidelse af sal og publikumsareal i Ferritslev Fritidshus Fagsekretariat Plan og Kultur Andet --- Kultur-

Læs mere

Lindø Konferencecenter

Lindø Konferencecenter Lindø Konferencecenter Lindø Konferencecenter i Lindø Industripark ved Munkebo/Odense har de perfekte rammer til møder, kurser og konferencer op til 180 personer. Det moderne konferencecenter er placeret

Læs mere

- Fanøs Kulturhjerte S/I

- Fanøs Kulturhjerte S/I Til Fanø Kommune Skolevej 3-5 6720 Fanø Den 1. maj 2017 Realen har nu været drevet som selvejende institution siden 28.11.2016. På blot 5 måneder har Realens bestyrelse sammen med de frivillige formået

Læs mere

Titel: Vandingsanlæg til Idrætsparken. Nærmere beskrivelse af forslaget:

Titel: Vandingsanlæg til Idrætsparken. Nærmere beskrivelse af forslaget: Tema: Anlægsinvestering Titel: Vandingsanlæg til Idrætsparken. Etablering af vandingsanlæg i Idrætsparken, fremmer udendørsbanernes tilstand. Dog har Idrætsparken klaret sig igennem de seneste 8 10 sæsoner

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. Reklame værdi Kundepleje Værdi Individuel værdi Sponsor aftale Medarbejder værdi Udviklings Værdi - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er

Læs mere

Foto: FilmFyn. Film for Fællesskab sæson 2016/17

Foto: FilmFyn. Film for Fællesskab sæson 2016/17 Foto: FilmFyn Film for Fællesskab sæson 2016/17 Projektbeskrivelse Film for Fællesskab Introduktion I dagens mediesamfund hvor alt er tilgængeligt via internettet / VOD / Streaming og hvor børn går meget

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

Kulturelle foreninger og interessenter. Kultur & Fritid 2018

Kulturelle foreninger og interessenter. Kultur & Fritid 2018 Kulturelle foreninger og interessenter Kultur & Fritid 2018 Interesseorganisationer KUF Kulturrådet i Frederikssund Forening, der repræsenterer de kulturelle foreninger og grupper i Frederikssund FNI Jægerspris

Læs mere

Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE

Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE Hvad er Teatercentrum? Et kompetencecenter under Kulturministeriet

Læs mere

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden.

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. BESTYRELSENS BERETNING 2009 Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. Lad mig sige det med det samme: I år vil vi ikke trætte forsamlingen med redegørelser

Læs mere

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/meeting

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/meeting KONFERENCER & MØDER 26 INFORMATION ARIKITEKTUR I BLOX Dansk Arkitektur Center ligger i hjertet af København i første parket til Københavns Havn og i gåafstand til byens mange seværdigheder. Dansk Arkitektur

Læs mere

Indsendelse #3487 Roskilde Kommune

Indsendelse #3487 Roskilde Kommune Indsendelse #3487 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/98199/submission/3487 Side 1 af 2 09-04-2015 Hvad søger du til? Ny udefaciliteter og udemiljø til Gimle Beskrivelse Den gode idé Midt i Roskilde

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

ETABLERING AF HANDICAPTOILET I ALSLEV FORSAMLINGSHUS

ETABLERING AF HANDICAPTOILET I ALSLEV FORSAMLINGSHUS ETABLERING AF HANDICAPTOILET I ALSLEV FORSAMLINGSHUS OPLYSNINGER OM ANSØGER Alslev er beliggende mellem Esbjerg og Varde i et område med øget bosætning/nybygning/tilflytning. Forsamlingshuset er et centralt

Læs mere

Junget udviklingsprojekt

Junget udviklingsprojekt Projekttitel: Junget udviklingsprojekt Oplysninger om ansøger: Junget Udviklingsselskab ApS c/o Søren Peter Sørensen Jungetgårdvej 1, 7870 Roslev CVR: 2672 3582 INDLEDNING Med mere end 1000 år i bagagen

Læs mere

Prioritet Ark Omr. Nr Projektnavn

Prioritet Ark Omr. Nr Projektnavn Oversigt over udvidelsesforslag 28. juli 2015 Udvalg: Kultur- og Fritidsudvalget Budget 2016 Pol. Basis Prioritet Ark Omr. Nr Projektnavn 2016 2016 2017 2018 2019 1 51 Kultur 1 Biografen 1 & 2,Tønder-øget

Læs mere

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Samarbejdsaftale for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008 Referat fra møde i onsdag den 21. maj 2008 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Jesper Kejlhof Peter Walsøe Lena Holm Jensen Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 3 2. FOU

Læs mere

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 HERSTEDHUS er fælles ejendom for beboerne i Grundejer Foreningen Herstedlund (GFH), og huset er til fælles benyttelse og dermed et fælles

Læs mere