Ingen ændring af nærværende Betingelser er gyldig, medmindre Cubic udtrykkeligt har accepteret ændringen skriftligt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ingen ændring af nærværende Betingelser er gyldig, medmindre Cubic udtrykkeligt har accepteret ændringen skriftligt."

Transkript

1 Lenovo Connect-service vilkår og betingelser Lenovo Connect-service ( Service ) giver dig mulighed for at bruge en billig mobil dataforbindelse med høj hastighed på forskellige GSM-mobilnetværk fra dine Lenovo-enheder, når du er tilmeldt Lenovo Connect-servicen via din Lenovo-enhed. For at bruge denne Service skal du acceptere de vilkår og betingelser, der er angivet herunder. Accept Nærværende vilkår og betingelser ( Betingelserne ) gælder for alle ordrer på Services afgivet af en kunde ( dig, din ) via webstedet på ( Websted ).Udbyderen af Servicen og den ansvarlige handlende er Cubic Telecom Limited, et irsk registreret firma ( Cubic, vi, vores, os ), der tilbyder Servicen under navnet Lenovo Connect. Vi beder dig acceptere nærværende vilkår, når du bestiller eller aktiverer dit SIM-kort (en Ordre ), og din aktivering af Servicen betyder, at du accepterer dem. Ordren udgør et tilbud til dig om at købe Services fra os i overensstemmelse med nærværende Betingelser. Ordren skal anses for at være accepteret, når vi leverer Services til dig, og på det tidspunkt og på den dato opstår en juridisk bindende kontrakt ( Kontrakt ) mellem os og dig, af hvilken nærværende Betingelser udgør en del. Ved at acceptere nærværende Vilkår og betingelser anerkender og accepterer du, at din Kontrakt på Servicen er med Cubic Telecom Limit. Vi sørger for, at nærværende Betingelser er opdateret på Undersøg venligst jævnligt, om de er opdateret, idet fortsat brug af vores Service efter en ændring betyder, at du har accepteret ændringen. Ingen ændring af nærværende Betingelser er gyldig, medmindre Cubic udtrykkeligt har accepteret ændringen skriftligt. Nærværende Betingelser omfatter din brug af vores Service og også vores Websted. Vigtigt: Din ret til at annullere Hvis du har ret til at annullere din Ordre i henhold til forbrugerbeskyttelseslovens bestemmelser (fjernsalg) ( Regler ), kan du gøre dette på et hvilket som helst tidspunkt op til 14 dage efter afgivelse af din ordre på Servicen ( Prøveperiode ), forudsat at du orienterer kundeserviceafdelingen på Customercare@cubictelecom.com skriftligt om en sådan annullering og ikke har brugt Servicen inden for Prøveperioden. Vi accepterer derefter at tilbagebetale en eventuel saldo på din konto, som er forfalden til dig, på det pågældende tidspunkt undtagen gratis prøve. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder. Bemærk venligst, at du ved brug af Servicen anses for at have accepteret nærværende Betingelser, og der findes en Kontrakt. Du accepterer, at hvis du vælger at gøre dette, kan Servicen begynde inden slutningen af Prøveperioden. Du accepterer også, at når Servicen er påbegyndt med din accept, findes der en Kontrakt mellem dig og os, og du mister din lovmæssige ret til at annullere i henhold til Reglerne. 1. Forklaring af bestemte ord 1. I nærværende Betingelser:

2 Konto : betyder den konto, hvorpå Cubic registrerer oplysninger om saldoen for den mængde sendetid, du har, til enhver tid; Takster : betyder alle takster i forbindelse med den Service, der er beskrevet på Indhold : betyder tekstoplysninger, visuelle eller andre oplysninger, software, fotos, video, grafik, musik, lyd og andet materiale, der vises på eller er tilgængeligt via Servicen, herunder alle oplysninger stillet til rådighed af indholdsudbydere til enhver tid; Intellektuelle ejendomsrettigheder : betyder: (i) enhver form for (og enhver form for rettigheder, der findes i enhver form for) patenter, design, varemærker og handelsmærker (uanset om de er registrerede eller ej), copyright og relaterede rettigheder, moralske rettigheder, databaserettigheder, knowhow og fortrolige oplysninger; (ii) alle andre intellektuelle ejendomsrettigheder og lignende eller tilsvarende rettigheder overalt i verden, som findes i øjeblikket eller anerkendes i fremtiden; og (iii) anvendelser, udvidelser og fornyelser i forhold til eventuelle sådanne rettigheder; Netværk : betyder det mobile telekommunikationssystem, der drives af Cubic Telecom Limited; Tilmelding : betyder vores accept af din ansøgning om at blive tilmeldt til Servicen hos os, når du køber datatid fra os. Tilmeld : har en tilsvarende betydning; Rettigheder : betyder copyright, varemærke og andre relevante proprietære og intellektuelle ejendomsrettigheder relateret til Indhold; Service : betyder en eller flere (hvad end der er tilfældet) af følgende services: sendetidsservice, der giver dig mulighed for at modtage data (via f.eks. WAP, GPRS eller 3G) ved hjælp af Netværket, muligheden for at sende og modtage via internettet, muligheden for at få adgang til oplysninger fra internettet og eventuelle yderligere services eller varer, vi accepterer at levere til dig; SIM-kort : betyder et chipkort, som, undtagen som angivet andetsteds, er nødvendigt for at bruge en Forbindelse. SIM-aktivering : betyder, at kortet er blevet aktiveret online på SIM-aktivering er en proces, der omfatter oprettelse af en konto til dig og foretagelse af dit første optankningskøb; Brug af Servicen : betyder, når din Konto aktiveres første gang, eller når SIM-kortet modtages af dig, hvis senere; WAP-services : betyder services leveret via Wireless Application Protocol (en sikker specifikation, der tillader brugere at få adgang til Indhold via Lenovo-enheder); Webservices : betyder services leveret fra vores websted og eventuelle yderligere websteder, som der er linket til fra vores websted. Vi, os og vores : betyder Cubic Telecom Limited, et irsk registreret firma registreret med firmanummer

3 Du : betyder den kunde, som Betingelserne gælder for, og for hvem der findes en Kontrakt. indeholder forklaringer, definitioner, noter og betingelser, der udgør en del af nærværende Betingelser. En kopi af Taksterne kan findes ved at besøge vores websted 2. Alle services, tilbud og kampagner er underlagt yderligere vilkår og betingelser som vist på vores websted, Besøg venligst vores websted jævnligt, idet disse vilkår og betingelser opdateres med mellemrum. 2. Levering af Service 1. Servicen er ikke tilgængelig i visse andre lande, og Servicen kan være begrænset til bestemte områder i de lande, hvor adgang til Servicen er tilgængelig. Undtagelser og begrænsninger kan findes på 2. Vi vil muligvis, idet vi benytter rimelig faglig kunnen og omhu, anvende en skønsmæssig vurdering og nægte at levere en vilkårlig del af Servicen til dig (og dette kan omfatte blokering af visse numre fra Servicen på midlertidig eller permanent basis, hvis det under de givne omstændigheder er nødvendigt for os at gøre dette). Service kan være forringet grundet geografiske, atmosfæriske eller andre forhold eller omstændigheder, og vi kan ikke holdes ansvarlig for eventuel forringelse, forsinkelse eller fejl, der ligger uden for vores rimelige kontrol. Du har ret til den servicekvalitet, der generelt leveres af en kompetent udbyder af mobil telekommunikationsservice, som udviser rimelig faglig kunnen og omhu i forbindelse med levering af Services i overensstemmelse med nærværende Betingelser. 3. Det kan af og til være nødvendigt at opgradere, modificere eller vedligeholde Netværket eller foretage anden form for arbejde på det, som kan medføre delvis eller fuldstændig manglende mulighed for brug af Servicen, og vi kan ikke holdes ansvarlige over for dig, hvis dette er tilfældet. 4. Du skal registrere dit SIM-kort inden for 6 måneder efter bestilling. Hvis det ikke er blevet registreret i løbet af denne periode, bliver det deaktiveret. 5. Vi, eller medarbejderne i kundeservice, vil muligvis optage eller overvåge telefonopkald mellem dig og os (eller medarbejderne i kundeservice) med henblik på uddannelse, kvalitetskontrol og vores lovmæssige forretningsformål. Du kan angive, at du ikke accepterer optagelse af opkald i begyndelsen af hvert opkald, og vi vil efterkomme dine ønsker. 6. Vi vil bestræbe os på at vedligeholde Indholdet, men det kan være ufuldstændigt, forældet eller unøjagtigt, og det stilles til rådighed, som det er og forefindes. Det er en betingelse for, at vi giver dig adgang til Indholdet, at du accepterer, at vi ikke kan holdes ansvarlige for nogen form for handling, du foretager i tillid til Indholdet. 7. Vi ændrer muligvis Indholdet eller Servicens tekniske specifikation af og til.

4 8. Servicen gør det muligt at få adgang til Indholdet. Du må kun bruge Indholdet på en måde, der ikke krænker andres Rettigheder, og du skal til enhver tid overholde alle andre instruktioner udsendt af os vedrørende brug af Indholdet ( Godkendt brug ) på Du må ikke gemme, modificere, overføre, distribuere, udsende eller offentliggøre nogen del af Indholdet, medmindre det er til Godkendt brug. Videresalg, kopiering eller inkorporering af dele af eller hele Indholdet i et andet værk i en hvilken som helst form er forbudt, bortset fra at du må udskrive eller downloade uddrag af Indholdet udelukkende til egen personlig brug. 9. Hvis du bruger Servicen, er det en betingelse i Kontrakten, at du giver os en aktuel e- mailadresse, og at du beholder denne adresse og omgående orienterer os, hvis den ændres på nogen måde. Det er dit ansvar at sikre, at dit program fungerer korrekt, og du skal påtage dig risikoen for alle konsekvenser af fejl ved afsendelse og modtagelse af , medmindre en eventuel fejl skyldes vores uagtsomhed. 10. Du skal bruge Servicen i overensstemmelse med al gældende lovgivning og nærværende Betingelser og alle andre rimelige instruktioner, du får fra Cubic. Du må ikke bruge dit SIM-kort eller Servicen, og du må ikke give andre lov til at bruge dit SIM-kort eller Servicen: 1. på nogen måde, der er eller har til hensigt at være svigagtig eller i ond tro; 2. på nogen måde, der skader eller har en negativ indvirkning på Cubic eller den Service, der leveres til andre Cubic-kunder; 3. til nogen form for ulovligt formål; eller 4. på nogen måde, der krænker Cubics rettigheder eller rettigheder tilhørende en tredjepart; 11. Hvis Cubic har en rimelig mistanke om, at du ikke agerer i overensstemmelse med paragraf 2.11, forbeholder Cubic sig retten til at indføre netværksbeskyttelseskontroller, som kan reducere din overførselshastighed, fjerne pakken fra din Konto, afbryde din tarif på et hvilket som helst tidspunkt eller ophæve Kontrakten efter først at have forsøgt at kontakte dig. Du skal kompensere Cubic for eventuelle erstatningskrav, skadeserstatninger, tab, udgifter og gæld, vi eventuelt pådrager os som følge af en krænkelse af paragraf Al brug af dit SIM-kort og Servicen skal udelukkende være til din private og personlige brug. 3. Betaling for Servicen 1. Du betaler for Servicen ved at købe sendetid med dit kreditkort eller hævekort på 2. Hver gang du pådrager dig gebyrer, bliver den kredit, der er registreret på din Konto, reduceret i overensstemmelse med varigheden af dataene og typen af data i henhold til taksterne vist på

5 3. Optankninger med kreditkort eller hævekort kan være i trin med en minimumsværdi som angivet på Sendetid købt med kreditkort eller hævekort bliver godskrevet på din Konto, når vi har udført vores sædvanlige sikkerhedskontroller. Vi er ikke forpligtet til at foretage en tilbagebetaling, hvis du køber mere opkaldstid, end du havde til hensigt, uanset hvad årsagen er. 4. Hvis du ønsker at holde op med at bruge Servicen på et hvilket som helst tidspunkt, sker der ingen refusion af ikke anvendt sendetid, optankningsvouchers eller anden form for kredit på din Konto. 4. Tariffer vilkår og betingelser 1. Yderligere oplysninger om datatakster kan findes på. Medmindre andet er angivet, inkluderer opkaldspriserne moms, er angivet pr. minut og opkræves i trin på ét sekund efter det første minut. 2. For at få adgang til vores dataservices skal enheden være data-/wan-kompatibel. Adgang til dataservices er afhængig af netværksdækning. 3. Priserne er korrekte på udgivelsestidspunktet og kan ændres i henhold til paragraf Du skal have en minimumssaldo på 50 pence på din Konto for at starte en GPRS WAPeller mobil internetsession i Storbritannien. 5. Vi forbeholder os retten til at begrænse adgang til visse services grundet aldersrestriktioner, hvis det kræves for at overholde de lovmæssige krav i det lokale Land. 6. Du accepterer herved, at vi eksklusivt ejer de Intellektuelle ejendomsrettigheder til alle opslag, materialer, kommentarer eller ideer, som du slår op på webstedet (under et Opslag ), og du accepterer at foretage alle sådanne handlinger og udstede alle sådanne dokumenter, herunder, men ikke begrænset til, en tildeling af alle fremtidige rettigheder til Intellektuelle ejendomsrettigheder, som kan være nødvendige for at give os mulighed for at få, forsvare eller håndhæve retten til brug af Intellektuelle ejendomsrettigheder til sådanne Opslag, og skal ikke udføre eller undlade at udføre en handling, der ville eller kunne skade vores rettigheder. 1. Du accepterer herved at tildele os en uigenkaldelig, ikke-eksklusiv, evig licens til at bruge, kopiere, installere, vedligeholde, modificere, forbedre og tilpasse de Intellektuelle ejendomsrettigheder til Opslaget. Vi kan også tildele vores licens til at bruge de Intellektuelle ejendomsrettigheder til Opslaget (eller en del deraf) til en tredjepart, til hvilken vi muligvis udliciterer driften eller en del af driften eller forretningen, hvis en sådan tredjeparts brug, kopiering, installation, vedligeholdelse, modificering, forbedring og tilpasning af de Intellektuelle ejendomsrettigheder udelukkende er med henblik på at levere en service til os. 2. Du accepterer at frasige dig alle eller eventuelle moralske rettigheder, som du måtte have til Opslagene.

6 7. Hvis Cubic har en rimelig mistanke om, at du ikke handler i overensstemmelse med nærværende Betingelser, forbeholder Cubic sig retten til at indføre yderligere gebyrer, indføre netværksbeskyttelseskontroller, som kan reducere din overførselshastighed, eller afbryde din tarif på et hvilket som helst tidspunkt efter først at have forsøgt at kontakte dig. 8. Vi kan når som helst øge eller reducere vores Takster (herunder indførelse af gebyrer for dele af Servicen, som tidligere er blevet leveret uden ekstra omkostninger). Hvis vi øger Taksterne væsentligt for de elementer af Servicen, du bruger, orienterer vi dig, inden ændringerne træder i kraft. Meddelelsen sendes som sms eller . Fortsat brug af Servicen vil blive anset som accept af ændringen. 9. Cubic forbeholder sig retten til at fjerne, ændre eller tilføje et hvilket som helst element af Cubic-tariffen. Hvis vi foretager tilføjelser, der er ugunstige for dig, vil du blive orienteret. Meddelelsen sendes som sms eller . Ændringer træder i kraft ved dit næste køb af servicen. ] I 10. Momssatsen for Cubic Telecom-kunder, der køber dataplaner, som er klassificeret som services i henhold til EU-momslovgivningen, vil blive fastsat afhængigt af købslandet i overensstemmelse med dette lands regler. 5. Vilkår og betingelser for pakker 1. Pakker er tilgængelige for alle Cubic-kunder. Du kan købe dine pakker på Når pakken er købt, sender vi dig en for at bekræfte købet. Startperioden for pakken begynder i det øjeblik, du gennemfører dit køb, og pakken anbringes på din Konto. Du kan købe en pakke med et kreditkort eller hævekort eller fra din sendetidssaldo. 2. Pakkerådighedsbeløb skal bruges, inden de udløber. Ikke anvendt rådighedsbeløb kan ikke videreføres til efterfølgende måneder. 3. Du kan kontrollere din resterende pakkesaldo ved at besøge 4. Hvis du indberetter dit SIM-kort som mistet eller stjålet, bliver pakken stadig opkrævet på din Konto indtil dens udløbsdato (angivet, da du købte), medmindre du har kontaktet os for at få din konto indefrosset. 5. Cubic forbeholder sig retten til at fjerne eller ændre vilkårene for en hvilken som helst pakke. Hvis vi ændrer vilkårene for en pakke, du bruger, til ulempe for dig, bliver du orienteret om dette med en meddelelse. 6. Hvis Reglerne om Fjernsalg er gældende, anerkender og accepterer du, at du ikke har ret til at annullere i henhold til Reglerne om Fjernsalg, når din valgte pakke er blevet aktiveret. Dine lovmæssige rettigheder påvirkes ikke. 7. Nærværende Betingelser gælder for din brug af pakker. 8. Ud over pakkevilkårene herover gælder følgende vilkår for dataplaner.

7 9. Browsingfunktioner er afhængige af netværksdækning. 10. Du kan købe enhver pakke udelukkende med data ved aktivering af dit Lenovo Connect- SIM-kort. 11. Du kan finde en komplet prisliste på vores websted 6. Kampagnetilbud 1. SIM-kort leveret i forbindelse med kampagnetilbud ( Kampagne-SIM-kort ) skal forblive gyldige i en periode på 12 måneder fra aktiveringsdatoen, medmindre andet er aftalt med kundeservice på 1. Ejerskab eller brug af Kampagne-SIM-kort kan ikke overføres eller tildeles til andre personer. 2. Standardtakster gælder for alle Data brugt ud over kampagnerådighedsbeløbet. 3. Cubic forbeholder sig retten til at kontakte enkeltpersoner og annullere eventuelle Kampagne-SIM-kort, som vi anser for at have et overforbrug. 4. Cubic forbeholder sig retten til når som helst at foretage tilføjelser til eller tilbagekalde kampagnetilbud. 5. Kampagnetilbud er åbne for indbyggere i de lande, vi til enhver tid angiver i den relevante kampagne. 6. Kampagnetilbud gælder for kunder, der bestiller deres SIM-kort via den officielle fane på webstedet og aktiverer det i løbet af Kampagneperioden ( Kampagneperiode ). Internetadgang kræves. 7. Ting, vi muligvis er nødt til at gøre 1. Nogle gange er vi muligvis nødt til at: 1. ændre nummeret på dit SIM-kort eller et andet navn, en kode eller et nummer, der er tilknyttet Servicen, af årsager, vi ikke kan kontrollere, f.eks. hvis det kræves af en offentlig myndighed eller anden myndighed, eller hvis vi med rimelighed mener, at ændringen vil forbedre din brug af Servicen. Hvis dette er tilfældet, orienterer vi dig i rimelig tid; 2. suspendere Servicen (eller dele af den) midlertidigt af driftsmæssige årsager eller i en nødsituation eller af hensyn til din sikkerhed; 3. spærre visse SIM-kort fra Servicen på en midlertidig eller permanent basis for at forhindre bedrageri eller i tilfælde, hvor vi ville lide direkte tab. I alle ovenstående situationer påtager vi os intet ansvar og er på ingen måde erstatningsansvarlig over for dig for en ændring eller suspendering af Servicen, hvis dette er tilfældet.

8 8. Dine ansvarsområder 1. Du accepterer 1. og garanterer, at alle faktuelle oplysninger, du giver os, er korrekte; 2. at SIM-kortet leveres til dig under licens og til enhver tid forbliver vores ejendom; 3. at kontakte os omgående, hvis dit SIM-kort mistes, stjæles, beskadiges, ødelægges eller sandsynligvis vil blive brugt på en uautoriseret måde, at du vil være ansvarlig for eventuelle gebyrer, indtil du har informeret os, og at samarbejde med os i vores rimelige sikkerheds- og andre kontroller. 2. Hvis dit SIM-kort mistes, stjæles, beskadiges eller ødelægges eller bruges uden din tilladelse, har vi ingen forpligtelse til at foretage en refusion til dig af de kreditter, der er tilbage på din Konto. 3. Du må ikke bruge eller give andre tilladelse til at bruge dit SIM-kort eller Servicen: 1. svigagtigt eller i forbindelse med en strafbar forseelse, i forbindelse med overtrædelse af en lov eller lovbefalet pligt; 2. til at tage billeder eller video eller sende, overføre, downloade, bruge eller genbruge materiale, som er krænkende, stødende, uanstændigt, injurierende, obskønt eller truende, en pestilens (også over for vores medarbejdere) eller svindel, til krænkelse af enhver form for Rettigheder eller fortrolighed eller på anden måde ulovlig; 3. til at skabe irritation, ulejlighed eller unødvendig uro som angivet i kommunikationslovgivningen; 4. på anden måde end i overensstemmelse med acceptable brugspolitikker for alle tilsluttede netværk og (hvis relevant) eventuelle relevante internetstandarder; 5. til vedvarende at sende uopfordrede kommunikationer. 4. Du skal omgående orientere os ved at sende en til datakontrolløren på datacontroller@cubictelecom.com, hvis der er nogen, der fremsætter eller truer med at fremsætte et erstatningskrav eller anlægge søgsmål mod dig vedrørende din brug af Servicen eller Indholdet, og du vil på vores anmodning omgående standse den handling eller de handlinger, der klages over. Hvis vi beder dig om det, skal du bekræfte oplysningerne om erstatningskravet/erstatningskravene skriftligt. 9. Vores Ret til at blokere eller afbryde dit SIM-kort eller ophæve Kontrakten 1. Hvis du ikke bruger mobilt internet mindst én gang i løbet af 6 måneder, bliver dit SIMkort afbrudt, og du mister eventuelle resterende kreditter/saldoen på din Konto. Hvis du gerne vil have forbindelse igen efter dette tidspunkt, får du et SIM-kort.

9 2. Vi kan efter eget skøn blokere eller afbryde dit SIM-kort når som helst af årsager, der inkluderer, men ikke er begrænset til, hvis vi har rimelig grund til mistanke om svigagtig brug af et kreditkort eller hævekort eller dit SIM-kort. 3. Ud over alt, hvad vi ellers kan gøre, kan vi blokere eller afbryde dit SIM-kort når som helst i følgende tilfælde: 1. hvis du ikke overholder Betingelserne på en hvilken som helst væsentlig måde; 2. hvis du kontakter os for at indberette, at dit SIM-kort er mistet, stjålet, beskadiget eller ødelagt; 3. hvis du er vedvarende stødende, fremsætter trusler, gentagne gange udgør en plage eller irritation eller på anden måde handler ulovligt i relation til vores medarbejdere eller ejendom eller vores medarbejderes ejendom; 4. hvis du gør noget eller tillader andre at gøre noget, som vi med rimelighed mener påvirker Servicen negativt for andre Cubic-kunder eller kan påvirke Netværket negativt; 5. hvis nødservices beder os om det, eller en lov eller bestemmelse vedtages, som betyder, at vi skal gøre dette; 6. hvis vi mener, at du, da du tankede op (eller forsøgte at tanke op) på din Service, har betalt eller forsøger at betale med et stjålet eller på anden måde spærret eller falsk kreditkort eller hævekort, eller hvis kreditkort- eller hævekorttransaktionen på et tidspunkt bliver tilbageført til os; 7. hvis du gør noget (eller lader noget blive gjort), som vi mener kan skade eller påvirke driften af eller sikkerheden for netværket eller Servicen. 8. hvis dit SIM-kort afbrydes, og du vil have dit SIM-kort forbundet til Netværket igen, skal du kontakte kundeservice via Hvis vi accepterer at forbinde dig igen, skal du muligvis betale et gebyr for gentilslutningen, medmindre afbrydelsen skyldtes vores uagtsomhed. Oplysninger om det aktuelle gebyr fås efter anmodning. 4. Vi kan ophæve vores Kontrakt når som helst ved at sende dig en på den adresse, du har givet os, og ved at give dig 30 dages varsel. Vi kan også ophæve vores Kontrakt omgående, hvis: 1. du overtræder et vigtigt vilkår i vores Kontrakt; 2. du overtræder et andet vilkår i vores Kontrakt og ikke retter det inden for 7 dage, efter at vi har bedt dig om at gøre det; 3. du ikke godkendes i en kredit- eller bedrageriforebyggelseskontrol, eller hvis vi har en rimelig mistanke om svig eller pengevask af dig eller en, der bruger din konto;

10 10. Ansvarsbegrænsning 4. du giver os oplysninger om dig selv, som vi med rimelighed mener kan være falske eller misledende; 5. du er gået konkurs eller har svigtende betalingsevne, eller du ikke får en aftale med dine kreditorer; 6. vi ikke længere kan levere Servicen til dig trods en rimelig indsats for at gøre det. 1. Medmindre andet kræves ved lov, er vi på ingen måde ansvarlige over for dig ud over at udvise rimelig faglig kunnen og omhu som en kompetent udbyder eller forhandler af mobil telekommunikation ved levering af Servicen. 2. Medmindre andet kræves ved lov, påtager vi os intet ansvar for eventuelle indirekte tab eller driftstab, f.eks. tab af fortjeneste, tab af kontrakter, omkostninger, udgifter eller nogen anden form for økonomisk tab. 3. Du accepterer, at vi ikke har noget ansvar for sletning, tab eller ødelæggelse af ethvert Indhold, der overføres eller vedligeholdes af Netværket, medmindre dette skyldes vores uagtsomhed. 4. Vi begrænser ikke vores ansvar for dødsfald eller personskade, hvis det skyldes vores egen uagtsomhed eller svig. 5. Hvis vi findes ansvarlige over for dig for brud på Kontrakten, skal vores erstatningsansvar ikke overstige 3.000, medmindre vi findes ansvarlige i henhold til paragraf Hvis du lider tab, skal du snarest muligt og senest inden for 1 måned orientere os, ellers accepterer du, at dit erstatningskrav bortfalder. 6. Hver bestemmelse i denne paragraf 10 gælder separat. Hvis en hvilken som helst del af en Domstol anses for at være urimelig eller uanvendelig, gælder de andre dele fortsat. 11. Forhold uden for vores rimelige kontrol Hvis vi ikke kan levere Servicen til dig grundet omstændigheder eller hændelser uden for vores rimelige kontrol, er vi ikke ansvarlige over for dig for dette. 12. Ændringer af Betingelserne 13. Generelt 1. Vi forbeholder os til enhver tid retten til at ændre vores Betingelser. Vi orienterer dig om eventuelle ændringer af nærværende vilkår ved at offentliggøre dem på vores websted på Derudover kan vi også orientere dig med meddelelser via Servicen (f.eks. voic , sms eller mediemeddelelser) ved hjælp af nationale reklamekampagner eller via . Hvis du fortsat bruger vores Service efter at være blevet orienteret om en ændring, betyder det i overensstemmelse med denne paragraf, at du har accepteret ændringen.

11 1. Nærværende Betingelser reguleres af lovgivningen i Irland, og eventuelle tvister vil blive afgjort af de irske domstole. 2. Hvis du ønsker at klage, bedes du kontakte kundeservice ved at bruge linket Kontakt os på Angiv venligst dit mobilnummer i enhver form for korrespondance. 3. Hvis en del af vores Kontrakt findes ugyldig af en domstol eller kompetent myndighed. Ugyldigheden vil ikke påvirke resten af Kontrakten, som fortsat skal være gældende. 4. Hvis du overdrager ejerskab af dit SIM-kort til en anden person, vil denne være underlagt nærværende Betingelser og Kontrakten. Vi kan når som helst overdrage hele eller en del af Kontrakten med dig til en tredjepart. 14. Internetadgang Følgende vilkår og betingelser gælder også for dig: 1. Vi eller vores kontraktpartnere kan stille links til andre websteder eller ressourcer til rådighed. Vi påtager os ikke noget ansvar for tredjepartswebsteder eller ressourcer, og vi anbefaler heller ikke indholdet derpå. 2. Med hensyn til internetadgang skal du være klar over, at alle de visuelle, tekstmæssige eller andre oplysninger, der offentliggøres eller på anden måde stilles til rådighed (direkte eller indirekte) på internettet ved hjælp af Servicen ( Oplysninger ), uanset om de opslås offentligt eller overføres privat, udelukkende er den persons ansvar, hvorfra sådanne oplysninger stammer. Det betyder, at du, og ikke vi, har det fulde ansvar for alle Oplysninger, du overfører, er eller på anden måde overfører via internetadgang. 3. Dine handlinger i forbindelse med, og din interesse i, kampagner, services eller handlende fundet ved hjælp af din mobile internettelefon på eller via internettet er, medmindre andet er udtrykkeligt angivet af os, udelukkende en sag mellem dig og den person, du handler med. Vi kan ikke holdes ansvarlige for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå grundet sådanne eventuelle handlinger med tredjeparter. 4. Adgang til sikre økonomiske transaktioner afhænger af tredjepartsleverandøren af Indhold. 15. Brug og offentliggørelse af oplysninger 1. Du giver os tilladelse til at bruge og videregive, i Storbritannien og udenlands, oplysninger om dig, din brug af Servicen (herunder, men ikke begrænset til, telefonnumre eller adresser eller opkald, sms og andre kommunikationer Kommunikationer foretaget og modtaget af dig og dato, varighed, tidspunkt og udgift til sådanne Kommunikationer), hvordan du håndterer din Konto og placeringen af din mobiltelefon med henblik på at drive din Konto og levere Servicen til dig eller i henhold til loven til vores associerede firmaer eller medarbejdere, en telekommunikationsvirksomhed, et inkassofirma eller kreditoplysningsbureau. Du

12 accepterer, at oplysningerne kan bruges af andre parter til vurdering af ansøgninger om kredit fra dig og medlemmerne i din husstand, til gældssporing og kreditadministration og til brug af os eller andre parter til registrering og forebyggelse af kriminalitet og bedrageri. 16. Du accepterer også, at de oplysninger, der beskrives i paragraf 15.1, bruges, analyseres og vurderes af os, de andre parter identificeret i paragraf 15.1 og udvalgte tredjeparter til markedsføringsformål, herunder bl.a. til at identificere og tilbyde dig via telefon, opslag, Netværket, din mobiltelefon, , tekst (sms), mediemeddelelser, automatisk opkaldsudstyr eller andre ressourcer eventuelle yderligere produkter, services og tilbud, som vi mener kunne interessere dig. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger anvendes til markedsføringsformål, og hvis du ikke ønsker at modtage sådanne oplysninger, bedes du markere afkrydsningsfeltet. 17. Tredjepartsrettigheder 18. Sprog 1. Hvis vi bruger en tredjepart til helt eller delvist at levere Servicen, kan vi tildele nogle af eller alle vores rettigheder i henhold til Kontrakten til en sådan tredjepart, og de kan håndhæve sådanne rettigheder direkte over for dig. 2. I henhold til paragraf 16.1 har en person, der ikke er part i Kontrakten, ingen rettigheder i henhold til kontraktloven (Tredjepartsrettigheder) til at håndhæve et vilkår i Kontrakten, men dette skal ikke påvirke en tredjeparts rettighed eller retsmiddel, der findes eller er tilgængelig ud over den pågældende lov. Vi har muligvis oversat den originale engelske version af nærværende Aftale til andre sprog. Hvis der er manglende overensstemmelse mellem den engelske version og versioner af denne Aftale på andre sprog, skal den engelske version være gældende. 19. Sådan kontakter du os Hvis du har brug for at kontakte kundeservice, bedes du besøge og klikke på Kontakt os. Intet i nærværende Aftale påvirker eventuelle lovmæssige rettigheder for forbrugere, som ikke kan bortfalde eller blive begrænset med en kontrakt.

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser

Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser DETTE ER EN AFTALE MELLEM DIG OG AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (SAMT DATTERSELSKABER, "AMAZON" ELLER "VI"). DU BEDES LÆSE LICENSAFTALEN OG BRUGSBETINGELSERNE,

Læs mere

Det er ikke tilladt at bruge automatiske systemer eller programmer til at vælge eller hente musikken.

Det er ikke tilladt at bruge automatiske systemer eller programmer til at vælge eller hente musikken. Telia Music Player Vilkår for anvendelse af musik på mobilenhed Din brug af sangene er underlagt reglerne for tjenesten nedenfor. 1. Ophavsret Du opnår ingen rettigheder til softwareproduktet eller materiale

Læs mere

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp.

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Brugerregler for Swipp - Privat Salling Bank A/S Frederiksgade 6 7800 Skive Bestemmelserne om afsendelse af Swipp-overførsler/-betalinger ophører den 15. december 2015.. For Swipp-overførsler/-betalinger

Læs mere

MobileStatus Software licens aftale

MobileStatus Software licens aftale MobileStatus Software licens aftale Version 2.2 www.blueposition.com Alle firma og produkt navne omtalt i dokumentet er varemærker eller registrerede varemærker af deres respektive ejere. MobileCTI, MobilePBX,

Læs mere

TILLÆG TIL BBM CHANNELS

TILLÆG TIL BBM CHANNELS TILLÆG TIL BBM CHANNELS Velkommen til BBM Channels, en social netværksfunktion inden for BBM, der udvider dit netværk til andre ud over din familie og venskabskreds, og giver dig mulighed for at kommunikere

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser! Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 3 Oprettelse af konto... 3 Køb af ydelser... 3 Priser og betaling... 4 Abonnements betingelser... 4 Webshipr s ydelser... 4 Kriterier...

Læs mere

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N.

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår 1. Generelt Disse vilkår gælder for den Community service som

Læs mere

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS.

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS. Om denne hjemmeside Om denne hjemmeside og persondatapolitik Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS Lautrupvang 8 2750 Ballerup Danmark CVR. nr.: 66 35 19 12 Telefonnummer:

Læs mere

GENERELLE SALGSVILKÅR OG -BETINGELSER

GENERELLE SALGSVILKÅR OG -BETINGELSER GENERELLE SALGSVILKÅR OG -BETINGELSER 1. Med mindre andet er aftalt skriftligt, er ethvert tilbud og enhver (også fremtidig) aftale underlagt nærværende vilkår og betingelser, der udgør en integreret del

Læs mere

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda MaRIS Pay & Go Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda anerkender vigtigheden af retskaffen og ansvarlig brug af dine personlige oplysninger. Denne politik for cookies

Læs mere

Betingelser for brugere

Betingelser for brugere Betingelser for brugere Betingelser for brug af HereYouGo for rejsebureauer der køber leads 1. Indgåelse Disse betingelser er gældende for brug af webportalen på hereyougo.dk mellem HereYouGo og rejsebureauet.

Læs mere

Brugerregler for Swipp Privat (Mobilbank)

Brugerregler for Swipp Privat (Mobilbank) Bestemmelserne om afsendelse af Swippoverførsler/betalinger ophører den 15. december 2015.. For Swippoverførsler/betalinger afsendt inden den 15. december 2015 finder brugerreglerne fortsat anvendelse

Læs mere

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark Handelsbetingelser Virksomhedsoplysninger Grumsen Development ApS CVR: 37051373 Willemoesgade 50 2. Tv 6700 Esbjerg Danmark 1. Generelle betingelser 1.1. Disse handelsbetingelser gælder for alle leverancer

Læs mere

Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling

Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Kontohaver(e): CPR.nr.: Reg. nr. Kontonr. Reg. type indgår aftale med Nykredit Bank om tilmelding

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og GrønlandsBANKEN, Postboks 1033, 3900 Nuuk, banken@banken.gl har dags dato i henhold til Aftale om Netbank indgået følgende

Læs mere

SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SEAGATE SOFTWARE (enkeltbrugerlicens)

SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SEAGATE SOFTWARE (enkeltbrugerlicens) SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SEAGATE SOFTWARE (enkeltbrugerlicens) LÆS DENNE SLUTBRUGERLICENSAFTALE ( EULA ) OMHYGGELIGT. VED AT KLIKKE PÅ JEG ACCEPTERER ELLER VED AT TAGE SKRIDT TIL AT DOWNLOADE, OPSÆTTE,

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse Følgende vilkår og betingelser ( Vilkår og betingelser eller Aftale ) finder anvendelse på samtlige tilmeldinger og aftaler om træningskurser, der afholdes

Læs mere

Abonnementsvilkår for Fullrates TVoIP-tjeneste (Fullrate TV)

Abonnementsvilkår for Fullrates TVoIP-tjeneste (Fullrate TV) Abonnementsvilkår for Fullrates TVoIP-tjeneste (Fullrate TV) Februar 2015 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Accesforbindelse, digital modtager og andre forudsætninger... 1 3. Hastighedsreduktion...

Læs mere

Basis Abonnement 28 dage @ 2 fps (Billede-Serie) Gyldig fra 01. Maj 2011 Kamera overvågning - Axis Kameraer and NAS tilsluttet gennem Internettet.

Basis Abonnement 28 dage @ 2 fps (Billede-Serie) Gyldig fra 01. Maj 2011 Kamera overvågning - Axis Kameraer and NAS tilsluttet gennem Internettet. Basis Abonnement 28 dage @ 2 fps (Billede-Serie) Gyldig fra 01. Maj 2011 Kamera overvågning - Axis Kameraer and NAS tilsluttet gennem Internettet. Funktion Kapacitet Kamera Ekstra Kamera Live. Max antal

Læs mere

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder)

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Betingelser 1. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN må, om ønsket, gennemføre betalinger via PBS (Pengeinstitutternes

Læs mere

(Gyldig: December 2016) 5/5

(Gyldig: December 2016) 5/5 Handelsbetingelser Remarketing 1. Generelle oplysninger 1. Brugeren af disse Handelsbetingelser er AUTO1 Group, GmbH, Bergmannstr. 72, 10961 Berlin (herefter benævnt som Auto1 ). Disse betingelser gælder

Læs mere

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Serviceoversigt Dell leverer Sporings- og generhvervelsesservice og Service for fjernsletning

Læs mere

Generelle vilkår og forretningsbetingelser. Indholdsfortegnelse. 1. Anvendelsesområde. 2. Bestillingsforløb, indgåelse af kontrakt, mængdebegrænsning

Generelle vilkår og forretningsbetingelser. Indholdsfortegnelse. 1. Anvendelsesområde. 2. Bestillingsforløb, indgåelse af kontrakt, mængdebegrænsning Generelle vilkår og forretningsbetingelser Indholdsfortegnelse Anvendelsesområde Bestillingsforløb, købsaftale, mængdebegrænsning Priser og leveringsgebyrer Levering Ejendomsforbehold Fortrydelsesret Reklamation

Læs mere

Side 1 af 6 1. Handelsbetingelser gældende pr. 22. Oktober 2015 for MediaHouse Danmark, herefter kaldet MHD. 1. Anvendelse

Side 1 af 6 1. Handelsbetingelser gældende pr. 22. Oktober 2015 for MediaHouse Danmark, herefter kaldet MHD. 1. Anvendelse Handelsbetingelser gældende pr. 22. Oktober 2015 for MediaHouse Danmark, herefter kaldet MHD. 1. Anvendelse 1.1 Betingelserne gælder for alle aftaler om MHD s salg og levering af produkter/ydelser til

Læs mere

ELECTRONIC ARTS SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWARE BF2

ELECTRONIC ARTS SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWARE BF2 ELECTRONIC ARTS SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWARE BF2 Denne slutbrugerlicensaftale ( Licens ) er en aftale mellem dig og Electronic Arts Inc. ( EA ). Denne licens dækker din brug af denne software samt

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

Betingelserne for brug gælder for modulet for e-indsendelse på leverandørportalen, ikke hele leverandørportalen.

Betingelserne for brug gælder for modulet for e-indsendelse på leverandørportalen, ikke hele leverandørportalen. VILKÅR OG BETINGELSER Adgang til og brug af denne hjemmeside er underlagt følgende betingelser for brug ("Vilkår og betingelser"). Du bedes læse disse betingelser for brug grundigt, før du bruger denne

Læs mere

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE:

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE: Kundeaftale DENNE AFTALE er indgået den 20 mellem: Midtjysk Markedsføring, Kompagnistræde 2, 1.sal,, 35287582 og [indsæt navn], [indsæt registreret adresse], [indsæt CVR-nummer] PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT

Læs mere

TUSASS Mobil. Kom godt fra start

TUSASS Mobil. Kom godt fra start TUSASS Mobil Kom godt fra start 1 Indhold DIN TUSASS PAKKE INDEHOLDER... 3 KOM GODT FRA START MED TUSASS... 3 SÅDAN TANKER DU OP... 3 SERVICER MED TUSASS... 4 TELEsvar... 4 Aflytning af TELEsvar... 5 Andre

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Regler for Swipp - erhverv Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg af varer og tjenesteydelser.

Læs mere

INGO kontokort kan anvendes på alle bestående og kommende INGO benzinstationer med

INGO kontokort kan anvendes på alle bestående og kommende INGO benzinstationer med Kontobestemmelser 1 Kortets anvendelsesmuligheder 1.1 Kortets anvendelsesmuligheder for Privat kort INGO kontokort udstedes af Circle K Danmark A/S, Borgmester Christiansens Gade 50, 2450 København, tlf.

Læs mere

Brugerregler for Swipp Privat (via Netbank)

Brugerregler for Swipp Privat (via Netbank) Brugerregler for Swipp Privat (via Netbank) Søby-Skader-Halling Sparekasse, Vestersøvej 1, 8543 Hornslet Bestemmelserne om afsendelse af Swipp-overførsler/-betalinger ophører den 15. december 2015. For

Læs mere

Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til evercall

Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til evercall Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til evercall Denne vejledning vedrører mobiltelefoni I denne vejledning finder du al nødvendig information vedr. overflytningen af

Læs mere

GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING

GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING Cookieinformationsløsningen opsættes af Sitemorse Danmark til kunden. Service og sikkerhed Oppetid Sitemorse hoster løsningen samt relaterede komponenter og indhold

Læs mere

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Brugervilkår: StamSted ApS ('StamSted' og 'Tjenesten') byder dig velkommen. Dette er vores vilkår for brugere af StamSted platformen, som er en tjeneste til

Læs mere

LIC Fastnet Abonnementsvilkår Februar 2013

LIC Fastnet Abonnementsvilkår Februar 2013 Tjenestespecifikke abonnementsvilkår for LIC Fastnettjenester gældende i supplement til LIC Mobilics Generelle Vilkår LIC Fastnet Abonnementsvilkår Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 3 2. Aftalens

Læs mere

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK FORTROLIGHEDSPOLITIK Senest opdateret: 15. januar 2010 Fortrolighedspolitikkens indhold Denne fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitikken") beskriver, hvordan Rezidor Hotel Group, via vores danske holdingselskab,

Læs mere

Vejledning VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL. Februar 2015 (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015)

Vejledning VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL. Februar 2015 (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015) Vejledning Februar 2015 VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015) Side 2 af 12 Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:... 2 INDLEDNING... 4 GENERELLE

Læs mere

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com)

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com) I overensstemmelse med EUs Generelle Data Beskyttelses Forordning (GDPR) er vores virksomhed ISODAN ApS ejer af Cool Machine Europe forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mofibo

Abonnementsvilkår for Mofibo Abonnementsvilkår for Mofibo Maj 2014 Indhold Abonnementsvilkår for Mofibo 1. Tillægsaftalen... 3 2. Aftalens parter... 3 3. Brug af Mofibo-tjenesten... 3 4. Priser... 3 5. Betaling... 3 6. Personoplysninger....

Læs mere

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser Vilkår og betingelser Vilkår og betingelser for salg Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt. Når du sender dit elektroniske udstyr, accepterer du at være bundet af disse vilkår og betingelser.

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER.

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER. ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER. 1. GENERELT 1.1 Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, ordrebekræftelser og leverancer, med mindre

Læs mere

PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011

PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011 PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011 1. Aftalens omfang. Denne aftale gælder for dit køb af Play4Free Funds, kontakter, mønter, eller nogen andre af vores andre virtuelle valutaer

Læs mere

VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY

VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY 1. Introduktion 2. Regler og vilkår 3. Definitioner Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København 1.1. Fitbit Pay er en service, der giver dig mulighed for at gemme en

Læs mere

Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste

Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste - Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste Marts 2008 1. Generelt Disse abonnementsvilkår er gældende for aftaler om abonnement på Uni-tel A/S s IP-telefonitjeneste, indgået mellem kunden og

Læs mere

Brugervilkår. Generelle vilkår for brug

Brugervilkår. Generelle vilkår for brug Brugervilkår Generelle vilkår for brug 1. Accept af brugervilkår 1.1 Kun En 10er udbyder tjenester, med hvilke brugeren ("medlem") af websitet www.kunen10er.com ("websitet") kan benytte sig af tilbud og

Læs mere

900 MHz-auktion og 1800 MHz-auktion. Informationsmemorandum

900 MHz-auktion og 1800 MHz-auktion. Informationsmemorandum 900 MHz-auktion og 1800 MHz-auktion Auktion over frekvenserne 891,9 896,9 MHz og 936,9 941,9 MHz samt 1710,1-1720,1 MHz og 1805,1-1815,1 MHz Informationsmemorandum Bilag C: Beslutning om gennemførelse

Læs mere

Taletid fra One Mobile kan inden for gyldighedsperioden (jævnfør punkt 3) døgnet rundt, hele ugen inkl. søn og helligdage anvendes til:

Taletid fra One Mobile kan inden for gyldighedsperioden (jævnfør punkt 3) døgnet rundt, hele ugen inkl. søn og helligdage anvendes til: 1. Sådan fungerer det Du betaler kun for taletid, SMS, WAP, MMS og GPRS. Du betaler forud for dit forbrug og kender derfor dine omkostninger. Hver gang du tanker op, tillægges det indbetalte beløb din

Læs mere

Resume af vigtigste punkter:

Resume af vigtigste punkter: Pizzeria betingelser - s. 1 Resume af vigtigste punkter: Her forklares det i korte træk de vigtigste ting du siger ja til ved at acceptere kontrakten. Gratis pizzabakker Prisen for pizzabakkerne med reklamer

Læs mere

Sitet faciliterer brugernes mulighed for køb og salg af maskiner gennem annoncering og auktion på webstedet.

Sitet faciliterer brugernes mulighed for køb og salg af maskiner gennem annoncering og auktion på webstedet. BRUGERVILKÅR FOR AUKTION.MASKINBLADET.DK 1. JURIDISKE OPLYSNINGER Fagbladsgruppen A/S udbyder websitet Auktion.maskinbladet.dk. Fagbladsgruppen A/S s retningslinjer for anvendelse af websitet Auktion.maskinbladet.dk

Læs mere

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser 1. HP s Trade-In and Save-kampagnestruktur I forbindelse med Trade-In and Save-kampagnen betaler HP International Sarl (HP) en passende indbytningsværdi for brugte produkter, som returneres til HP i forbindelse

Læs mere

Betingelser. Samsung Electronics Nordic AB Samsung Curved Monitor bonusspilkampagne ( kampagnen )

Betingelser. Samsung Electronics Nordic AB Samsung Curved Monitor bonusspilkampagne ( kampagnen ) Betingelser Samsung Electronics Nordic AB Samsung Curved Monitor bonusspilkampagne ( kampagnen ) Samsung Curved Monitor bonusspilkampagnen giver forbrugere mulighed for at gøre krav på et gratis PC-spil

Læs mere

LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE.

LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE. LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE. BRUGSVILKÅR FOR HJEMMESIDE Disse brugsvilkår angiver sammen med de øvrige retningslinjer, som der heri henvises til vilkårene for brug

Læs mere

Forretningsbetingelser & Vilkår

Forretningsbetingelser & Vilkår Forretningsbetingelser & Vilkår Nu kan du helt enkelt finde dine nye solbriller fra Prego. På www.pregoeyewear.dk kan du bestille aktuelle varer fra Prego Eyewear og afhente dem hos en af vores mange forhandlere

Læs mere

DANMARK: BETINGELSER OG VILKÅR ("Vilkår")

DANMARK: BETINGELSER OG VILKÅR (Vilkår) DANMARK: BETINGELSER OG VILKÅR ("Vilkår") VERSIONSDATO: 22. august 2007 1. OMFANG OG ANVENDELSE 1.1 Disse vilkår gælder for alle køb af produkter (inklusive, uden begrænsning, hardware og/eller software)

Læs mere

1.1. Regler for konkurrencen og vurderingskriterier er tilgængelige på www.challenges.dk

1.1. Regler for konkurrencen og vurderingskriterier er tilgængelige på www.challenges.dk Open Data Challenge Vilkår for deltagelse 1. Generelle vilkår for deltagelse Erhvervsstyrelsen afholder en projektkonkurrence, med henblik på at finde den bedste løsning, der frigør forretningspotentialet

Læs mere

Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk.

Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk. Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk. 1 Generelt, de generelle vilkår og betingelsers anvendelsesområde 1.1 Alle leverancer og serviceydelser fra Grohe

Læs mere

PROMETHEAN LIGHTING THE FLAME OF LEARNING

PROMETHEAN LIGHTING THE FLAME OF LEARNING PROMETHEAN LIMITED, DERES DATTERSELSKABER OG/ELLER ASSOCIEREDE SELSKABER ( Promethean ) SOFTWARELICENSAFTALE ( Licens ) Til ActivEngage ( softwaren ) TERRITORIUM: Det land, hvor din bopæl (for enkeltpersoners

Læs mere

VILKÅR FOR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KØB AF VARER. Juni 2015

VILKÅR FOR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KØB AF VARER. Juni 2015 VILKÅR FOR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KØB AF VARER Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Kontaktinformation...3 2. Betingelser ved køb af varer...3 3. Ordrebekræftelse...3 4. Sikkerhed...3 5. Leveringstidspunkt

Læs mere

Europaudvalget 2008 2907 - transport, tele og energi Bilag 2 Offentligt

Europaudvalget 2008 2907 - transport, tele og energi Bilag 2 Offentligt Europaudvalget 2008 2907 - transport, tele og energi Bilag 2 Offentligt Bilag til brev til Europaudvalget af 19. november 2008 19. november 2008 Martin Salamon Dok. 66500/ps Telekom-pakken Rådet har indledt

Læs mere

Vilkår for betalingskonti Privatkunder

Vilkår for betalingskonti Privatkunder Gældende fra den 01.02.2016. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks. en lønkonto, men ikke en børneopsparingskonto.

Læs mere

Alle priser anføres i danske kroner inklusive til enhver tid gældende moms. Alle priser er dagspriser og kan ændres uden varsel.

Alle priser anføres i danske kroner inklusive til enhver tid gældende moms. Alle priser er dagspriser og kan ændres uden varsel. Handelsbetingelser December 2015 Virksomhedens juridiske navn (herefter Florama ) E-mail Telefon Florama er et registreret varemærke. Kundeservice Du kan lettest kontakte Florama via e-mail på. Vi tilstræber

Læs mere

1. DEFINITIONER: Dokumentation SMART-produkt Software Bruge" 2. LICENSTILDELING: 2.1 Generelt. 2.2 Tildeling af licens. Licensbegrænsninger.

1. DEFINITIONER: Dokumentation SMART-produkt Software Bruge 2. LICENSTILDELING: 2.1 Generelt. 2.2 Tildeling af licens. Licensbegrænsninger. SMART Technologies Inc. Slutbrugerlicensaftale om software LÆS DENNE SLUTBRUGERLICENSAFTALE OM SOFTWARE ("LICENS") OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER SOFTWAREN. VED AT BRUGE SOFTWAREN ACCEPTERER DU VILKÅRENE OG

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF TJENESTEYDELSER

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF TJENESTEYDELSER ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF TJENESTEYDELSER Disse almindelige betingelser gælder for udførelsen af tjenesten (herefter benævnt "Almindelige betingelser"), der tilbydes af Anteco Systems S.L.

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 2 Oprettelse af konto... 2 Køb af ydelser... 2 Priser og betaling... 3 Abonnements betingelser... 3 Webshipr s ydelser... 3 Kriterier...

Læs mere

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening:

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD Generelt 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: Generelle Brugsbetingelser Disse Generelle Brugsbetingelser; Applikation

Læs mere

Zalando SE (herefter "Zalando") Tamara-Danz-Str. 1, 10243 Berlin, Tyskland, er et

Zalando SE (herefter Zalando) Tamara-Danz-Str. 1, 10243 Berlin, Tyskland, er et Betingelser Zalando SE (herefter "Zalando") Tamara-Danz-Str. 1, 10243 Berlin, Tyskland, er et tysk firma registreret ved byretten i Berlin (Charlottenburg) med registreringsnummer HRB 158855 B. Zalando

Læs mere

Handelsbetingelser. Nicole Albæk, Ottergårdforte 7, 6200 Aabenraa cvr. Nr

Handelsbetingelser. Nicole Albæk, Ottergårdforte 7, 6200 Aabenraa cvr. Nr Handelsbetingelser Handels og abonnementsbetingelser: Produkter og tjenester udbydes af: Nicole Albæk, Ottergårdforte 7, 6200 Aabenraa cvr. Nr. 35551417 Kontakt mig på info@nicolealbaek.dk Alle priser

Læs mere

HANDELSBETINGELSER ( BETINGELSER ) Sidst opdateret: 8. november 2017.

HANDELSBETINGELSER ( BETINGELSER ) Sidst opdateret: 8. november 2017. HANDELSBETINGELSER ( BETINGELSER ) Sidst opdateret: 8. november 2017. Introduktion Læs venligst disse Betingelser grundigt igennem, før du bruger Pleo.io hjemmesiden eller Pleo mobile app en ("Tjenesten"),

Læs mere

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Indledning Garmin Pay er en app til din mobiltelefon eller anden mobile enhed, som gør det muligt via Garmin Connect app en at lagre en virtuel repræsentation

Læs mere

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI PRIVATKUNDER

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI PRIVATKUNDER 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks. en lønkonto, men ikke en børneopsparingskonto. Bortset fra kontante

Læs mere

SALGSBETINGELSER OG FORBRUGEROPLYSNINGER. Kun i Europa, Mellemøsten og Afrika ("EMEA")

SALGSBETINGELSER OG FORBRUGEROPLYSNINGER. Kun i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) SALGSBETINGELSER OG FORBRUGEROPLYSNINGER Kun i Europa, Mellemøsten og Afrika ("EMEA") Læs følgende Salgsbetingelser ("Betingelser") grundigt. De indeholder meget vigtige oplysninger om dine rettigheder

Læs mere

DANMARK: BETINGELSER OG VILKÅR

DANMARK: BETINGELSER OG VILKÅR DANMARK: BETINGELSER OG VILKÅR VERSIONSDATO: 20. april, 2011 1. OMFANG OG ANVENDELSE 1.1 Disse vilkår ("Vilkår") gælder for alle køb af produkter (herunder, men ikke begrænset til hardware og/eller software)

Læs mere

BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD

BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD VED AT FÅ EN AKTIVERINGSKODE OG INDTASTE DEN, SÅLEDES AT SOFTWAREPROGRAMLICENSEN AKTIVERES, OG TILKNYTTE EN HARDWARENØGLE ("DONGLE"),

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse og gyldighed Enhver leverance sker på grundlag af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre anden skriftlig aftale er indgået mellem

Læs mere

Udskriv online 4.0. 1. udgave

Udskriv online 4.0. 1. udgave Udskriv online 4.0 1. udgave 2008 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People og Nseries er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Nokia Corporation. Nokia tune er

Læs mere

mosaikhjornet.dk Forretningsbetingelser

mosaikhjornet.dk Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Fragtbetingelser Varer leveres med Postdanmark til brofaste øer til en pris afhængig af vægten (pakker under 50 kg). Prisen herfor oplyses i forbindelse med købet på hjemmesiden.

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

accepterer du, og er enig i, at være underlagt disse retningslinjer; og

accepterer du, og er enig i, at være underlagt disse retningslinjer; og DISSE VILKÅR OG HANDELSBETINGELSER ( RETNINGSLINJER ) UDGØR DIN AFTALE I FORHOLD TIL DIT BILLETNET GAVEKORT ELLER E-GAVEKORT, SOM DU HAR KØBT ELLER MODTAGET ( GAVEKORT ). MED MINDRE ANDET ER ANGIVET VIL

Læs mere

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 23. januar 2015. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En udbetaling skal bekræftes ved din underskrift

Læs mere

Open source-licens fra Den Europæiske Union v.1.1

Open source-licens fra Den Europæiske Union v.1.1 Open source-licens fra Den Europæiske Union v.1.1 EUPL Det Europæiske Fællesskab 2007 Denne open source-licens fra Den Europæiske Union ("EUPL") 1 gælder for det værk eller den software (som defineret

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra Modstrøm Danmark A/S

Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra Modstrøm Danmark A/S Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra 1. AFTALENS PARTER Denne aftale om levering af strøm, produkter og services er indgået og træder i kraft den: mellem CPR-nr.: og CVR nr. 33

Læs mere

Brugerregler for Swipp-app Gældende fra 19. maj 2016

Brugerregler for Swipp-app Gældende fra 19. maj 2016 Brugerregler for Swipp-app Gældende fra 19. maj 2016 Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-kontooverførsler uden at kende modtagers kontonummer. Swipp kan også bruges

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp Brugerregler for Swipp Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave kontotil-konto-overførsler uden at kende Modtagers Kontonummer. Swipp kan også bruges til at anmode om at modtage

Læs mere

1.2 Kun personer på mindst 18 år kan bestille varer hos Nettalk. For at kunne bestille varer, skal du indtaste de af Nettalk angivne oplysninger.

1.2 Kun personer på mindst 18 år kan bestille varer hos Nettalk. For at kunne bestille varer, skal du indtaste de af Nettalk angivne oplysninger. BETI NGELSER FORMOBI LSHOP HOSNETTALK VERSI ON 1. 0,NOVEMBER 2012 Betingelser for mobilshop hos Nettalk A/S (Herefter Nettalk) November 2012 Herunder fastsættes betingelserne for køb foretaget i Nettalks

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil

Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil Oktober 2012 Version 1.13 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. Indhold i OiSTER Taletidspakker... 2 2.1. Taletid til danske numre... 2 2.2. Dataforbrug... 2

Læs mere

GENERELLE VILKÅR FOR GREENSPEAK

GENERELLE VILKÅR FOR GREENSPEAK GENERELLE VILKÅR FOR GREENSPEAK Gældende fra 1. juni 2015 Side 1 af 14 INDHOLD GENERELLE VILKÅR FOR GREENSPEAK... 1 VILKÅR FOR GREENSPEAK MOBIL... 3 1. GENERELT... 3 2. AFTALEN... 3 3. BEHANDLING AF KUNDEOPLYSNINGER...

Læs mere

Betingelser for brug. Dato: 2009 August 24 1. INDLEDNING

Betingelser for brug. Dato: 2009 August 24 1. INDLEDNING Betingelser for brug Dato: 2009 August 24 1. INDLEDNING Velkommen til Disney Interactive Media Group internet-websted ( websted ). Denne side omfatter Disney.dk og andre internetsider, hvor disse betingelser

Læs mere

Brugerbetingelser for LE@N

Brugerbetingelser for LE@N 1. Definitioner 1.1 Ved EAN-Web forstås virksomheden EAN-Web A/S, Vesterbrogade 149, 1620 København V, CVR nr. 24 21 27 42 1.2 Ved LE@N forstås det af EAN-Web ejede Web-EDI-baserede edb-system, som gør

Læs mere

Vedtægter. for Helsinge vandværk S.M.B.A.

Vedtægter. for Helsinge vandværk S.M.B.A. Vedtægter for Helsinge vandværk S.M.B.A. Side 1 af 11 1. 1.1 Selskabets navn er Helsinge Vandværk s.m.b.a. 1.2 Selskabet er et selskab med begrænset ansvar. 2. 2.1 Selskabets hjemsted er Helsinge Kommune.

Læs mere

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C. Juridiske oplysninger og brugerbetingelser I - JURIDISKE OPLYSNINGER Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Læs mere

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford

Læs mere

Tillægsvilkår for Stofas standard mobilabonnementer Indhold

Tillægsvilkår for Stofas standard mobilabonnementer Indhold 1 Tillægsvilkår for Stofas standard mobilabonnementer Indhold 1. AFTALEN... 2 2. ABONNEMENTSFORMERNE... 2 3. MOBILDATAHASTIGHED... 2 4. INKLUDERET TALE... 3 5. FRI TALE... 3 6. INKLUDERET DATA... 4 7.

Læs mere

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R 24-01-2018 1. Definitioner 1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng:

Læs mere

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Fortrolighedspolitik Effektiv fra: 8. november 2017 Introduktion Pagobox ApS ( "Pleo", "os", "vi" eller "vores") driver Pleo.io webstedet, Pleo webapplikationen, Pleo mobilapplikationen og tilbyder Pleo

Læs mere

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 1/1/2013 Nærværende Politik for beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvordan vi håndterer de personlige oplysninger, som

Læs mere

Regler for CTF. (Energinet.dk Gastransmissions regler for Capacity Transfer Facility)

Regler for CTF. (Energinet.dk Gastransmissions regler for Capacity Transfer Facility) Regler for CTF (Energinet.dk Gastransmissions regler for Capacity Transfer Facility) VILKÅR OG BETINGELSER FOR BILATERAL HANDEL MED KAPACITET I TRANSMISSIONSSYSTEMET Version 5.2 Juni 2010 Regler for CTF,

Læs mere