Model Jernbane Klub. Nyhedsbladet. Nr. 3 Juni 2015 ISSN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Model Jernbane Klub. Nyhedsbladet. Nr. 3 Juni 2015 ISSN 1601-9229"

Transkript

1 Dansk Model Jernbane Klub Nyhedsbladet Nr. 3 Juni 2015 ISSN

2 2 DMJK - Nyhedsbladet Dansk Model Jernbane Klub Stiftet 25. marts 1938 DMJK har til formål at udbrede kendskabet til og interessen for jernbaner og sporveje samt modeller heraf. Dette formål søges fremmet blandt andet ved: o Oprettelse og drift af modeljernbaneanlæg. o Afholdelse af møder, foredrag og udflugter. o Opretholdelse af et bibliotek, et tegningsarkiv og et fotoarkiv. o Indsamling af oplysninger og effekter med tilknytning til formålet o Samarbejde med tilsvarende organisationer i ind- og udland. Postadresse: Dansk Model - Jernbane Klub, Roskildevej 16A, 2620 Albertslund Website: Girokonto: , reg.nr.: Overførsel fra udlandet: SWIFT-BIC: DABADKKK, IBAN: DK Modelbaneanlæg i størrelse 0 ( nul 1:45): Albertslund, Rørvang 2: Tirsdag fra kl skinnedrift med dcc, under bygning. Nørrebro Station: Torsdag fra kl skinnedrift, analog. Kontingenter: Indskud ved optagelse: Kr. 25,00. Alle medlemmer betaler grundkontingent: Kr. 140,00 halvårligt. Desuden betaler de, der benytter modelbaneanlæggene, byggekontingent: Kr. 310,00 halvårligt. Formand: Jan Bertelsen, Åstoftevej 63, 4550 Asnæs Tlf.: Næstformand: Andreas Rasmussen, Drejøgade 27, 3.th, 2100 København Ø Tlf.: Sekretær: Bo Lilliedal, Næsbyholmvej 14C, 3., 2700 Brønshøj Kasserer: Poul Lindbjerg, Møllebovej 5, 2640 Hedehusene Tlf.: Suppleant: Christian Wiinholt, Plantagevej 14, 2640 Hedehusene Tlf.: Bibliotek: Poul Lindbjerg, Møllebovej 5, 2640 Hedehusene Tlf.: Fotoarkiv: Søren Monies, Pile Allé 29, 2000 Frederiksberg Tlf.: Tegningsarkiv: Preben Pedersen, Farendløsevej 118, 4100 Ringsted Tlf.: Nyhedsbladet: Jens H. Bondesen, Brydes Allé 70, 1.tv., 2300 København S Tlf.: Redaktionen af dette nummer er afsluttet den 14. juni 2015 Nyhedsbladet er trykt af Poul Lindbjerg Deadline for Nyhedsblad nr : Tirsdag den 1. september 2015 Forsiden: Motiv fra et af anlæggene på udstillingen On traxs 2015 på Het Spoorwegmuseum i Utrecht. Foto: Søren Kronholt

3 Nr. 3 Juni Redaktørens pift I fredags holdt min arbejdsplads sommerfest, og rundt om er folk begyndt at tale om ferieplaner, så det er åbenbart rigtigt, at det er sommer dansk sommer! Forhåbentlig får I Alle lejlighed til at søge inspiration til hobbyen og samtidig nyde den friske sommerluft. Igen i år er trafikken ændret på en del banestrækninger, så der bliver lejlighed til at se andet end det sædvanlige. På kan man se, hvor der arbejdes og trafikken påvirkes. Blandt andet arbejdes der allerede på Vestfyn og Køgebugtbanen, og senere kommer der tre uger med totalspærring mellem Vamdrup og Vojens, så godstrafikken ligesom sidste år må føres over Tønder-Bramming. Der skulle derfor blive rig lejlighed til i Danmark at fotografere alskens materiel lige fra tyske BR 232 og 233 ( Ludmilla ) over udenlandske sporombygningsmaskiner til togbusser. Her i bladet er der adskillige referater, herunder fra generalforsamlingen, men så er vi også på omgangshøjde med de afholdte møder. Interessant er også, at der er kommet to reaktioner på Jans indlæg i sidste nummer, om vi havde skudt os selv i foden ved ikke at tillade Lenz-koblingen som alternativ kobling. Jeg ser meget gerne at der kommer sådanne reaktioner på indlæg i Nyhedsbladet. Der er også en reportage fra en modelbaneudstilling i Utrecht med nogle superdetaljerede anlæg; se selv. Et sådant niveau opnås ikke uden også at benytte andres tips og tilbud (ikke for at forklejne egne ideer og forbedringer). De opdaterede standarder er nu kommet på Ved rentegningen af det ændrede konstruktionsprofil viste det sig nødvendigt at justere breddemålet B1 til 82 mm i stedet for de 84 mm, der blev nævnt på generalforsamlingen. 82 mm er tilstrækkeligt til at rumme såvel de svenske personvogne, der har kørt i Danmark, som 4. generations S-tog af litra SA og SE, hvilket var ønsket af Søren Monies og Søren Kronholt. De har begge erklæret sig indforståede med justeringen, og derfor er man nået frem til at det ikke kræver yderligere formel godkendelse, hvilket jeg absolut er enig i. Hav nu en rigtig god og inspirerende sommer! Jens H B Det er en rigtig god ide at følge standarderne. Afvigelser kan vise sig at have ganske uheldige følger.

4 4 DMJK - Nyhedsbladet Formandens klumme Ifølge kalenderen skulle det nu være sommer, men i skrivende stund må det siges, at vejret er noget bagud. Det skal dog ikke afholde DMJK for den årlige sommerudflugt, som igen i år går til det skønne Odsherred. Se særskilt annoncering andetsteds i bladet. På Nørrebro er der igen i år sommerlukket i juli og august, men der har i vinterens løb været god aktivitet på anlægget. Remisesporene ved Terminus, som i mange år har ligget ubrugt hen, har fået tredjeskinne og er stor set klart til montering samt elektrisk forbindelse med resten. Det betyder, at vi fremover kan hensætte maskiner på Terminus i større omfang end hidtil, således at alle tog ikke behøver afgå med samme maskine, som de er ankommet med. Dette har længe været efterlyst fra kørselsledelsen. Næste projekt bliver renovering af sporet i ring 4, og vi har også snakket seriøst om at begynde at lægge spor på Term, som er den sidste station, der endnu ikke er genopført efter ombygningen for snart mange år siden. I Albertslund er aktivitetsniveauet på trods af vejr og manglende sommer nede på sommerniveau. Det har det desværre været længe og i realiteten er der kun en håndfuld medlemmer, der bygger på anlægget. Med det tempo har det lange udsigter med at få det påbegyndte gjort færdigt, endsige startet på næste fase. Hvis der skulle være nogle medlemmer, som har lyst til at engagere sig mere i opbygningen, er det så sandelig velkomment og påkrævet. Andre forslag til hvordan vi kan forøge aktivitetsniveauet er også velkomne. Heldigvis er det ikke kun jammer og elendighed. Havneområdet ved Frihavn skrider pænt frem, er næsten færdigt og bliver rigtigt flot. Omkring maskindepotet på Østerbro vokser skinnerne frem og der er håb om, at depotet snart kan ibrugtages, hvilket helt afgjort vil være en stor lettelse ved køreplanskørsel. Remisebygningen er blevet beklædt med murstenspapir, der hvor det mangler. Nogle af åbningerne under højbanen er lukket med div. etablissementer (restaurant og nødtørftsanlæg) og der er flere på vej. Unionens årlige udstilling i Køge gik godt og var velbesøgt. Vi fik ikke så meget plads som ønsket og drog af sted med kun tre moduler. Det var lidt kedeligt at køre på, men dejligt nemt at transportere og sætte op. Sommerlukket på Nørrebro Jan Bertelsen Som i de foregående år holder vi sommerlukket på Nørrebro i juli og august. Vi starter igen med klubmøde torsdag den 3. september. Torsdagene den 10. september og 8. oktober er der køreplanskørsel. God sommer! Stig T. Kaspersen

5 Nr. 3 Juni Sommerudflugt lørdag den 15. august 2015 Så er det tid til den årlige sommerudflugt for DMJK. Igen i år går turen til det skønne Odsherred, hvor vi besøger Odsherreds Brandmuseum i Asnæs (www.odsherredbrandmuseum.dk), hvor de har 1200 m 2 udstilling af brandbiler samt diverse til faget hørende effekter. Bagefter tager vi hjem til undertegnede, hvor der vil blive tændt op i grillen og være almindelig hygge samt lidt kaffe og kage. Til grillen laver vi en skudefuld salat, men I bedes selv medtage det, der skal på grillen. Der vil også være mulighed for at købe øl, vand og vin til butikspriser, men det kan selvfølgelig også medbringes. Udflugten slutter, når de sidste tager hjem. Vi mødes på museet kl Som vanligt kan vi aftale transporten derop i klubben tirsdagen forinden, men for de, der vil med tog, så kan det lade sig gøre med en afgang fra København H kl , der ankommer til Asnæs Derfra er der ca. et kvarters gang til museet. I Asnæs er der indkøbsmuligheder i Asnæs Centret, for de der ønsker at proviantere lokalt. Entre til museet er 40 kr. for voksne (ej Dankort). Sidst vi var heroppe, var vi ikke så mange, men de, der deltog, har efterfølgende givet udtryk for, at det var en rigtig hyggelig dag, så jeg håber, at rigtig mange vil deltage. 10 år i Albertslund Jan Bertelsen Hvor utroligt det end kan lyde, så er det den 20. september år siden, vi holdt den første klubaften i Albertslund. Forud var gået en lang nervøs periode, hvor vi var opsagte på Godsbanegården, men endnu ikke havde fundet nye lokaler. Takket være Vøggs udmærkede billeder på hjemmesiden er det muligt at følge udviklingen i Albertslund næsten tirsdag for tirsdag. Det er sket ganske meget i de ti år, ikke mindst med personkredsen i klubben. Når man ser på de tidlige billeder fra Albertslund, er der mange klubmedlemmer, som vi så i de første år men i dag ikke længere er aktive eller som vi kun ser sjældent i klubben, nogle er ikke længere medlem og enkelte er desværre ikke iblandt os mere. Tilsvarende er der så heldigvis i årenes løb kommet rigtigt mange nye til, men i forhold til tidligere er vi formentlig ikke så mange aktive som tilforn. Til gengæld er den samlede tonnage på de aktive medlemmer formentlig vokset ligesom gennemsnitsalderen på medlemmerne formentlig også er vokset med ca. 10 år. Heldigvis er der en ting, der ikke har ændret sig. Der er altid en god og hyggelig atmosfære i klubben og ofte et godt grin. Der er også i årenes løb blevet drukket utallige kander kaffe og spist en del kage og brød til, så klublivet er og har altid været på toppen.

6 6 DMJK - Nyhedsbladet De første år i Albertslund gik mere med håndværkerarbejde end med modeltog. Lokalet skulle have en ordentlig omgang, inden vi kunne bruge det til vores anlæg, og vi skulle da også lige blive enige om hvordan indretningen skulle være (velfærdsrum, bibliotek og værksted). Der skulle males overalt, der skulle opsættes skillevægge og der skulle laves/renoveres el-installationer. Først efter næsten 3 år kom der gang i anlægsbygningen, som så siden er skredet støt fremad. I den følgende kronologiske beskrivelse er de væsentligste aktiviteter nævnt, men der er sandelig også lavet meget andet klubarbejde, som ikke er nævnt, men som er ligeså vigtigt som alt det andet. F.eks. står der ikke noget om det store arbejde, der er lagt omkring RocRail styringen, primært fordi det ikke umiddelbart fremgår af billederne, hvad der er sket der. Der står heller ikke noget om de mange timer der er brugt på at lave sveller, klippe skinnesøm samle skinnerammer, rydde op og holde orden. Derudover har der været køreplanskørsel en gang om måneden samt afholdt utallige møder, udflugt til andre klubber, besøg, åbent hus og deltagelse i udstillinger. Hvornår skete det?? Jan Bertelsen 20. Sep. 2005: Første klubaften i Albertslund Rengøring, oprydning og besigtigelse. Resten af året spartles, opsættes skillevæg ud mod brandvej, udstøbes huller i gulv, males loft og ydervægge samt arbejdes på el-installationer. Jan.-Juni 2006 Juli-Dec Der males og males indtil juli. Vi bliver smidt ud fra Godsbanegården med kort varsel, og den 10. oktober er rummet stort set fyldt med anlægsstumper og alt det andet fra Godsbanegården. Skillevæggen ind mod bibliotek og værksted opføres. Vi holder det første julemøde i Albertslund. Jan.-Juni 2007 Der opføres stadig skillevægge og renses spor fra Godsbanegården. Det første byggemøde om anlægget afholdes. Heljan MY'er prøvekøres på en skinnecirkel på gulvet. Juli-Dec Jan.-Juni 2008 Juli-Dec Tekøkkenet bygges. Modulanlægget sættes delvist op, og ombygget materiel prøvekøres. Biblioteket får hylder, og de første bogkasser udpakkes. 1. udkast til sporplan præsenteres og diskuteres. S-togssæderne sættes op i velfærdslokalerne. Modulerne ombygges og får længere ben. Hele modulanlægget opsættes. Mortens sporvognsmoduler lander. 70 års fødselsdag i marts. Velfærdslokalet mm. dekoreres. Mere el-arbejde. Der bygges nye moduler mens der ventes på anlægsplaner. DMJU udstilling i Valby Hallen. Køreplan på modulanlægget. Værkstedet indrettes. Ny sporplan drøftes.

7 Jan.-Juni 2009 Juli-Dec Jan.-Juni 2010 Juli-Dec Jan.-Juni 2011 Juli-Dec Jan.-Juni 2012 Juli-Dec Jan.-Juni 2013 Nr. 3 Juni Oprydning, der sættes plader op til landskabsbagggrund og males himmel på anlægsvæggene. Endeligt anlægsudkast godkendt. Opsætning af loftbelysning over anlæg. Tømmer ankommer og de første borde til det, der bliver til Køge bygges. Der gøres efterfølgende klar til sporlægning (kork pålimes). Borde til Østerport påbegyndes. Mere udsmykning af lokaler - de første spor på Køge lægges. Gislinge station på modulanlægget udvides. Alarmsystemet tilsluttes. Der gøres klart til at forbinde Køge med modulanlægget. Bordbygning til Østerport fortsættes. De første sporskiftedrev på Køge monteres. Bord til Østerport færdigt og der limes kork på inden sporlægning. Der laves el-arbejde på Køge og strækningskablet opfindes og monteres. Modulanlægget tilsluttes Køge. Det meste spor på Køge er lagt (mangler S-togs delen). Spor0 træf i oktober, hvor Køge station indvies. Der laves el-arbejde på Køge, perroner og landskab omkring stationen påbegyndes. Understellet til det, der senere skal blive til Helgoland, Østerport Gods og højbanen bygges. DMJU udstilling i Køge. Det sidste spor på Køge lægges, og der lægges spor på Helgoland og strækningen mod spiralen. Understel til hovedstrækningen ned mod spiralen bygges. Ballastering og landskabsbygning på Køge. Sneglen påbegyndes, og det første spor lægges. Sporlægning på Østerport startes. Bordbygning til Østerport Gods (ovenover Helgoland) bygges. Støtter til højbane opsættes og plade påsættes ovenpå. Udstilling på Danmarks Tekniske Museum (DTM). Spiralen ned til Helgoland bygges, og der lægges spor. Østerport sporlægning er nu så langt, at el-arbejdet kan påbegyndes. Der lægges spor på strækningen fra Østerport mod Køge. Målet er at Østerport skal kunne indvies ved 75-års jubilæum i Der lægges spor og laves el-arbejde på hovedstrækningen, som bliver klar til jubilæet. Østerport og hovedstrækningen indvies den 9. marts. DMJU udstilling i Køge. Telefonanlægget etableres. Ny køreplan for Modulanlægget og Køge. Juli-Dec Sporet på hovedstrækningen tilrettes og justeres. Landskabsarbejde på Køge, som nu nærmer sig en

8 8 DMJK - Nyhedsbladet Jan.-Juni 2014 Juli.-Dec.2014 Jan >Nu færdiggørelse. Montering af sporskiftedrev og el-arbejde på Østerport. Havnesporet ned mod Frihavn og selve havnen påbegyndes. Montering af sporskiftedrev på Østerport og el-arbejde overalt. Rustmaling af spor. Regelmæssig særtogskørsel til Østerport på køreplansaftener. Spor lægges til personvognsdepot og tilslutning til remise på Østerport. Problemer med RocRail styring af sporskifter på Østerport og Lenz software. Det første signal opsættes. Vi får ny køreplan, hvor Østerport er med. Østerport omdøbes til Østerbro og får en stationsbygning. Det allersidste stykke bart på Køge dekoreres. Skinner på hovedstrækning males. Jan Bertelsen Frihavnen er under stadig udvikling: Havnebassinet har fået en gang reglementeret skibslak oven på farverne blå og grøn, og smurt på i halvcirkler, at man fornemmer bølgeskvulp. Stenmolen ud til fyret nærmer sig sin afslutning og badestranden står snart for skud.

9 Nr. 3 Juni I buerne under højbanen - ud mod havnen - er der begyndt at dukke diverse aktiviteter op. Den sidste finish og afslutning afventer det sidste spor/ballast arbejde samt belysning: Havnekontor og Toiletter hører til enhver havn med respekt for sig selv. Havnekroen er tiltænkt badende, tørstige søfolk og havne-turisterne.

10 10 DMJK - Nyhedsbladet Kulkran og småindustri huserer centralt på havnen. Kulkranen er til hovedreparation mens resten af området indrettes til kul, fiskeri og diverse aktiviteter. Her er stadig ledige "bue-huller" til klubbens kreative medlemmer. Der går rygter om at en fiskehandler og legeplads for strand-børn er på vej. Ship O Høj! - Vøgg Har vi skudt os selv i foden? Svar fra en bygger, samt et tilbud. I sidste nummer af Nyhedsbladet skrev Jan Bertelsen om at skyde sig selv i foden, hvis vi ikke indførte Lenz koblingen som klubkobling. Hertil vil jeg gerne give et svar og hjælp til dem, der har materiel derhjemme, som de ikke føler kan køre på DMJKs anlæg. Jeg har nok i ca. 15 år haft materiel kørende på anlægget som er industrimateriel, og jeg har ikke hørt nogen sige, at det ønsker man ikke at se. Ja, der har været lidt ombygning af materiellet; men det har ikke været en stor opgave at bygge det om. Jeg har også beskrevet på hvordan man kunne gøre, så prøv selv at se der. Jeg har der beskrevet, hvordan man bygger Lenz og Brava vogne om til DMJK standard.

11 Nr. 3 Juni Ja, det er også rigtigt, som Jan skriver, at andre klubber også har to forskellige koblinger, og de bruger det også sammen. Men hertil skal siges, de har også bygget flere vogne om, så der er Lenz-kobling i den ene ende og DMJK-kobling i den anden. Det har vi ikke jo, vi har en, som jeg selv har bygget (se Nyhedsblad nr. 3 juni 2014); men hvor meget den bliver brugt, ved jeg ikke, så det er muligt.

12 12 DMJK - Nyhedsbladet Jeg har selv lige lavet køreplan for vort anlæg i Albertslund, en ret stor opgave, synes jeg. Men det vil blive helt uoverskueligt, hvis ikke alle vognene og lokomotiverne kan kobles sammen. Til sidst vil jeg også lige sige, at det nu er muligt at køre bloktog med en anden kobling, så det er muligt at komme til at se Lenz-koblinger på anlægget. Til sidst vil jeg gerne komme med et tilbud til klubbens medlemmer: Jeg vil meget gerne lave et kursus for dem, som gerne vil have deres modeller ud at køre på anlægget med DMJK koblinger. På dette kursus kan vi gennemgå, hvordan man kan lave sine vogne og lokomotiver om, og vi kan prøve selv at lave det. Jeg tror, alle vil være i stand til at lave deres materiel om under vejledning, for jeg tror ikke som Jan, at folk ikke gider eller kan. I må meget gerne kontakte mig på telefon eller mail: så prøver vi at finde en dato, hvor vi kan gå i gang med ombygningen. Søren Kronholt Én kobling, to koblinger? Vores formand Jan Bertelsen havde i sidste nummer af Nyhedsbladet et indlæg om det til generalforsamlingen nedstemte forslag om at tillade to forskellige koblingstyper anvendt på vores anlæg for materiel der i 1:1 anvender skruekoblinger. Formanden mener, at hovedargumentet var ideologiske grunde. En lidt underlig melding, idet der blev fremlagt tekniske og faktuelle argumenter både for og imod, og så vil en efterfølgende beslutning vel altid, når der ikke er entydigt rationelle argumenter der peger i den ene retning, være ideologisk, i form af den enkeltes vægtning af argumenterne for og imod. Jeg kan naturligvis ikke udtale mig på andres vegne, men mit eget hovedargument mod forslaget var ganske simpelt driftsteknisk. Jeg ved ikke hvordan de (få), der gik ind for forslaget havde forestillet sig fremtidig trafikafvikling på vores anlæg skulle finde sted, i fald det anvendte materiel havde to forskellige koblingstyper faste stammer? Mindst to rangermaskiner på hver station, med hver sin kobling? Køreplanslægning med udgangspunkt i materiellets koblingstyper i stedet for realisme? Jeg kan lige se for mig, hvordan afviklingen af rutevogne i vores fine, nye køreplan ville foregå, hvis hver anden vogn havde anden type kobling Der er nogle (få), primært H0-klubber, der tillader afvigende koblingstyper. Resultatet kan tydeligt ses: Faste stammer, hvor der i hver ende af stammen er monteret den fælles koblingstype. Af mine øvrige argumenter mod tæller også, at jeg ikke ligefrem synes Lenzkoblingen er pæn eller forbilledlig; det er vores hidtidige af Göteborg-typen som sådan heller ikke (det er de færreste ikke-skruekoblinger i model), men den syner af betydeligt mindre på gavlen af materiellet, specielt på fronten af trækkraft, hvor

13 Nr. 3 Juni man ofte i dag nøjes med koblingsbøjlen. Der er nogle, der mener, det er svært at bygge den hidtil anvendte kobling på materiellet det er muligvis korrekt, men mig bekendt har både jeg og flere andre tilbudt ikke bare hjælp til at gøre det, men rent faktisk at udføre det. I mindst ét tilfælde er hjælpen blevet afvist med begrundelsen, at man alligevel hellere ville beholde Lenz-koblingen på materiellet, og så er vi jo ude i en helt anden argumentation, hvor formålet ikke er at tilgodese DMJK. Endvidere er det jo ikke ligefrem materielmangel, der præger vores anlæg der er så meget, at selv med den nye fine køreplan er det kun en del af det, der er i drift, resten (af folks møjsommeligt byggede/ombyggede materiel) er hensat på bl.a. Helgoland og sporet dertil. Og ja, så kunne vi da ved at tillade anvendelse af Lenzkoblingen oversvømme anlægget med færdigkøbt industrimateriel af primært tysk oprindelse, men hvad i alverden skulle formålet være med det? Det er muligt at denne diskussion vi genopstå ad åre men jeg tvivler stærkt på, at noget af ovenstående skulle ændre sig markant. Klaus Kongsted Malaysia i 1980 erne Malaysias vigtigste jernbanelinje enkeltsporet med 1000 mm sporvidde udgår fra Singapore langs vestkysten af halvøen over hovedstaden Kuala Lumpur til den thailandske grænse og er her forbundet med dette lands net.

14 14 DMJK - Nyhedsbladet Midtvejs mellem Singapore og Kuala Lumpur findes knudepunktet Gemas, hvorfra en linje langs østkysten udgår ligeledes til den thailandske grænse med forbindelse til det thailandske net. Fotoet (forrige side) er fra Gemas, og hver gang jeg passerede Gemas station undrede jeg mig over de mange signaler, flere af dem uden underliggende spor. Den daglige trafik var næppe over en snes tog. Da jeg senere fik lejlighed til pr. bil at passere stationen, forekom det klart, at stationen næppe havde brug for så mange signaler. De mange stænger i stangtrækket (der ses til venstre), var rustne eller tilgroede. Den viste linje går mod nord og godt 1 km længere ude fandtes et sporskifte til østlinjen, kontrolleret fra et signalhus. Gad egentlig vide, om de mange unødvendige sporskifter, signaler og stangtræk omsider er fjernet? De malaysiske statsbaner (samlet længde ca km med 1000 mm sporvidde) har ikke noget museum, men henstillet over årene forskelligt materiel i et stort skur på en mindre station ca. 100 km syd for Penang. Da banerne fejrede 100 års jubilæum i 1985 blev en del heraf udstillet i det frie. Det var bl.a. primitive men interessante godsvogne, en japansk bygget pacific (4-6-2 eller 2C1) og et af de første dieselelektriske lokomotiver fra English Electric. Der var mange sjove genstande fra fortiden, bl.a. det her viste advarselsskilt med tekst i 4 af de lokale sprog (ejendommeligt nok ikke kinesisk). Den engelske tekst kan vel lidt frit oversættes: Enhver, der begår en uanstændig handling på denne bro, vil blive retsforfulgt. Så var man blevet advaret! Jørgen Holm Red.bem.: Internettet kan jo anvendes til at finde billeder fra f.eks. Gemas i dag. Broen bag signalerne på Jørgens billede findes fortsat. De er godt i gang med at bygge en helt ny banegård i byen. Men det ser også ud til, at sporforbindelsen er helt afbrudt i den syd/østlige ende af stationen, mens banerne mod såvel øst- som vestkysten fortsat består.

15 Nr. 3 Juni ON TRAXS 2015 On Traxs er navnet på en modeltogsudstilling i Utrecht i Holland på det hollandske sporvejsmuseum (jernbanemuseum). Denne udstilling løb af stablen for 7. gang her i marts, og har allerede udviklet sig til en af de udstillinger, hvor de flotteste modelanlæg i Europa bliver vist. For at kunne deltage i disse udstillinger skal man igennem et nåleøje, for kun de bedste anlæg bliver vist her. Der var 27 anlæg i forskellige størrelser fra spor 2 til N-anlæg. Det var private anlæg, som var bygget af en person eller en lille gruppe. Alle anlæg var lavet så det var små teatre, hvor der er et spil på scenen omkring en jernbane, det kunne være en historie fra virkeligheden eller bare fantasi. Når der er 27 anlæg på en udstilling kan man hurtigt sige, at alle anlæggene ikke kunne være meget store; men det gør heller ikke noget, for der kan godt være meget at se på, på et lille anlæg, og da det var private personer, der for det meste var byggere, så var det også anlæg, man kunne have derhjemme i sin egen bolig. På udstillingen var der også forhandlere af forskellig art - hele 36 deltog, og man kunne købe rigtig meget, men det meste var fra Holland, så vi fire, der var dernede, købte ikke så meget. Da udstillingen blev holdt på et jernbanemuseum var der også en hel del jernbane i 1:1 at se på og et meget flot jernbane miljø af en jernbane station.

16 16 DMJK - Nyhedsbladet

17 Nr. 3 Juni Jeg har vedlagt nogle billeder fra nogle af de udstillingsanlæg, som var i spor 0. De har nok har mest interesse for os spor 0 folk. Men jeg kan godt anbefale at tage derned og kigge på disse udstillinger, som er en gang om året i marts måned, for det er turen værd. Jeg vil sige, at vi danskere kunne lære rigtig meget om, hvordan en udstilling kan laves, for at den bliver se-værdig. Hvis I vil se mere fra udstillingen, kan I se den i Eisenbahn Romantik, On Traxs 2015 på You Tube. Der er også andre film på Her får man et godt indtryk af en mester udstilling. Hjemmeside for udstillingen er: Næste gang er den marts Søren Kronholt Generalforsamlingsreferat fra ordinær generalforsamling i Dansk Model-Jernbane Klub den 17. marts Valg af dirigent: Formanden, Jan Bertelsen bød velkommen og foreslog Jens H Bondesen som dirigent. Jens H Bondesen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, idet indkaldelserne var udsendt med Nyhedsbladet den 25. januar Bo Lilliedal blev valgt som referent. 2. Formanden aflægger beretning: Jan Bertelsen gennemgik formandens beretning (se Nyhedsbladet nr ) og kom ind på hovedpunkter, der var sket i det forgangne år på Nørrebro og i Albertslund, samt de aktiviteter klubben havde deltaget i. Jan takkede specielt for den flotte gave som klubben havde fået fra klubmedlemmet Ib Svendsen. Endvidere takkede han for den store tilgang af materiel, der har været til anlægget i Albertslund. Ingen ønskede beretningen til afstemning, og beretningen blev således godkendt i enighed uden afstemning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for det foregående år, 2014, samt bestyrelsens forslag til budget for det indeværende år, 2015: Poul Lindbjerg (kassereren) gennemgik årsregnskabet inklusive resultatopgørelsen, balancen for regnskabsåret 2014 og forslag til budgettet for indeværende år Regnskabet blev godkendt.

18 18 DMJK - Nyhedsbladet Poul Lindbjerg gennemgik budgettet for regnskabsåret 2015: Budgettet blev vedtaget. 4. Valg af bestyrelse: a. 4 bestyrelsesmedlemmer: Jan Bertelsen, Poul Lindbjerg, Andreas Rasmussen og Bo Lilliedal b. 1 bestyrelsessuppleant: Christian Wiinholt Alle i bestyrelsen genopstillede og blev genvalgt uden modkandidater. 5. Valg af 1 revisor og 1 revisorsuppleant: Jens H Bondesen blev genvalgt som revisor, og Asger Varnild blev genvalgt som revisorsuppleant. 6. Fastsættelse af indskud og kontingenter: Bestyrelsen forslog uændrede indskud og kontingenter: Indskud ved optagelse: kr. 25,00, Grundkontingent: kr. 140,00 halvårligt, Byggekontingent: kr. 310,00 halvårligt. Der var ikke forslag om andre satser. Indskud og kontingent blev derfor enstemmigt godkendt uden afstemning. 7. Indkomne forslag: Bestyrelsen havde stillet forslag til ændring i klubbens standards. Jan Bertelsen fremlagde forslaget om lidt smallere fritrumsprofil og tilsvarende smallere konstruktionsprofil af hensyn til muligheden for lidt bredere perroner. Søren Kronholt fremhævede, at konstruktionsprofilet ikke er stort nok til f.eks. S- togene SA/SE og mente, at der burde være et profil specielt for S-baner. Han viste en tegning, hvor profilet over perronhøjde er udvidet. Søren Monies fremførte, at også svensk bredt materiel ikke kan rummes indenfor det foreslåede konstruktionsprofil. Jens Bondesen fortalte, at ved de rigtige baner er man gået væk fra et decideret konstruktionsprofil og erstattet det med en mere dynamisk opsætning, hvor det skal påvises, at materiellet holder sig indenfor en referencelinje. Erik Juul-Pedersen foreslog, at ændre profilet helt generelt, således at det gælder for alle strækninger og med en bredde over perron på 80 mm. Herved indeholdes både SA/SE og svensk materiel i standarden. Søren Kronholt foreslog dette udvidet til 84 mm. Begge mål vil stadig holde sig indenfor fritrumsprofilet.

19 Nr. 3 Juni Ved afstemningen blev begge profiler vedtaget med udvidelsen af konstruktionsprofilet til 84 mm over perronhøjde. Erik Juul-Pedersen fik opgaven med at tegne det nye konstruktionsprofil. Erik Juul-Pedersen havde foreslået at tillade Lenz-koblingen, der anbefales af NEM til spor 0, som en ligeværdig kobling med GMJS-koblingen på DMJKs anlæg. Forslaget afstedkom en livlig debat, hvor der blev talt meget for og imod. Debatten afsluttedes ved at dirigenten først satte forslaget om Lenz-koblingen som ligeværdig kobling til afstemning, hvilket forkastedes med et overvejende flertal imod. Derefter stemtes om et forslag fra bestyrelsen og Erik Juul-Pedersen om at tillade, at materiel, der i daglig drift ikke skal skilles ad, f.eks. togsæt, eller vognstammer (evt. med trækkraft), kan være indbyrdes koblet med andre koblingstyper, men i enderne skal være forsynet med GMJS-kobling. Dette forslag blev vedtaget. Endelig godkendtes forskellige mindre ændringer af standarderne, så der i alt ændres i følgende standarder: B01, B09, C01, C07 og C Eventuelt: Søren Kronholt spurgte, om bestyrelsen var klar over at der løbende bliver lagt flere af klubbens billeder ud på internettet. Jan Bertelsen svarede, at han synes at det var en god ide, og Søren Monies svarede, at det var med fotoarkivets velvidende at dette skete. Jens Bondesen takkede for god ro og orden på generalforsamlingen, der sluttede kl Referent: Bo Lilliedal. Godkendt af generalforsamlingens dirigent, Jens H Bondesen. Bestyrelsesmøde hos Andreas den 27. maj 2015 Alle var til stede. Bestyrelsen konstituerede sig inden selve bestyrelsesmødet: Formand: Jan Bertelsen Næstformand: Andreas Rasmussen Kasserer: Poul Lindberg Sekretær: Bo Lilliedal Suppleant; Christian Wiinholt 1. Referatet fra sidste møde blev godkendt.

20 20 DMJK - Nyhedsbladet 2. Økonomi: Poul fremlagde økonomien. Bo spurgte ind til gæld/udlæg i regnskabet og Poul forklarede at grunden var, at klubben manglede at betale, for noget som medlemmer havde købt til klubben. Alle var enige om at økonomien ser fornuftig ud. 3. Nørrebro: Jan forklarede, at der var en god aktivitet. Det blev aftalt at adgangskontrollen skal udbedres/forbedres. 4. Albertslund: Udbygning af anlægget sker stille og roligt. Stabiliteten er stigende, dog kom vi ind på, at der var en del savs på anlægget, som nogle gange påvirker kørslen. Den nye køreplan virker godt, dog skal der ske løbende tilretninger, dog ikke før vi har kørt i en længere periode og mindst en hel køreplansuge. Vi har gennem DMJU modtaget tilbud på forsikring af vores anlæg. Det skal afklares om den kun dækker klubbens modeller eller også medlemmernes. Er det til markedspris eller hvad, og er biblioteket også dækket. Dækker den flere steder (Nørrebro, Albertslund og ved udstillinger?). Hvilken dokumentation skal der foreligge til forsikringsselskabet. Andreas forespurgte om videre udbygning af anlægget, og Jan forklarede den foreløbige plan med at vende modulerne, således at de stadig er integreret i anlægget, og så man kan bygge nye borde til det faste anlæg. 12 volt vekselstrøms problemet på anlægget er løst. Det blev fra bestyrelses side sagt ok til, at man kun afholder Albertslundmøde hver 3. måned. Dette skal endelig besluttes på næste Albertslundmøde. 5. Arkiver: Det blev besluttet at det planlagte møde med arkiverne skal afholdes til efteråret. 6. Modulanlæg: Flemming arbejder stadig på overkørslen. 7. DMJU: Udstillingen i Køge gik godt, men det var ikke så sjovt grundet de få moduler, der var med. Poul deltog i generalforsamlingen i DMJU, og fortalte at det gik godt.

Model Jernbane Klub. Nyhedsbladet. Nr. 2 April 2015 ISSN 1601-9229

Model Jernbane Klub. Nyhedsbladet. Nr. 2 April 2015 ISSN 1601-9229 Dansk Model Jernbane Klub Nyhedsbladet Nr. 2 April 2015 ISSN 1601-9229 2 DMJK - Nyhedsbladet Dansk Model Jernbane Klub Stiftet 25. marts 1938 DMJK har til formål at udbrede kendskabet til og interessen

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal 2012

VMJK klubblad 1. kvartal 2012 VMJK klubblad 1. kvartal 2012 Side 1 Nu er vi kommet godt ind i 2012, og jeg ønsker alle har haft en god jul med mange gode tog gaver og er kommet godt ind i 2012. På klubplan er vi kommet et godt stykke

Læs mere

Model Jernbane Klub. Nyhedsbladet. Nr. 2 april 2014 ISSN 1601-9229

Model Jernbane Klub. Nyhedsbladet. Nr. 2 april 2014 ISSN 1601-9229 Dansk Model Jernbane Klub Nyhedsbladet Nr. 2 april 2014 ISSN 1601-9229 2 DMJK - Nyhedsbladet Dansk Model Jernbane Klub Stiftet 25. marts 1938 DMJK har til formål at udbrede kendskabet til og interessen

Læs mere

Model Jernbane Klub. Nyhedsbladet. Nr. 2 april 2013 ISSN 1601-9229

Model Jernbane Klub. Nyhedsbladet. Nr. 2 april 2013 ISSN 1601-9229 Dansk Model Jernbane Klub Nyhedsbladet Nr. 2 april 2013 ISSN 1601-9229 2 DMJK - Nyhedsbladet Dansk Model Jernbane Klub Stiftet 25. marts 1938 DMJK har til formål at udbrede kendskabet til og interessen

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Kalenderåret 2014 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Lone bød velkommen, og deltagerne startede med at ære de 3, Mogens, Keld og Ulla,

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ISELINGEN. Referat GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN ISELINGEN. Referat GENERALFORSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN ISELINGEN Referat GENERALFORSAMLING Tid : Tirsdag den 28. april 2009 kl. 19.00. Sted : Medborgerhuset, 4760 Vordingborg. Formand Preben Schou bød velkommen. A: VALG AF DIRIGENT Poul

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der.

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der. Ordinær generalforsamling i Modelsejlklubben den 10. marts 2012 Afholdt på Christianshavns brandstation Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. Mandag d. 28. marts 2011 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. Mandag d. 28. marts 2011 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

17 virksomheder Gro Andersen (dirigent) Niels Strange (referent) 7. Fremlæggelse af næste års budget samt fastsættelse af kontingent og indskud

17 virksomheder Gro Andersen (dirigent) Niels Strange (referent) 7. Fremlæggelse af næste års budget samt fastsættelse af kontingent og indskud Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Den 12. marts 2005, kl. 13.00 Byggecentrum, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 17 virksomheder Gro Andersen (dirigent) Niels Strange

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Holme den 14. marts 2010 Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Dato: Den 10. marts 2010 kl. 19.00 Sted: Lokalcenter Holme 1. Valg af dirigent og referent Formand Poul Erik

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S "'l'! aet,aagel,skov HD EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S AJB Kgs. Fiskedam Referat af generalforsamling Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlej ningsejendomme ErhYervsejendomme Torsdag den 15. december

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Erik Hansen, UP 42 Som referent blev valgt Lene Yndal Erichsen, UP 15. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 17. april 2012 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Johan L

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 11. December 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013 dato 09. December 2013, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Beboerlokalet,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015

Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015 05-08-2015 Søernes Grundejerforening, Tikøb Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent Henning Kabel blev valgt som dirigent. Henning konstaterede, at alle formalia

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013.

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013. NØDEBO NIMBUS NYT 2. kvartal 2013. I dette nummer: Bestyrelsen Referat af generalforsamlingen Bestyrelsens årsberetning Invitation og tilmelding til Sommerturen sammen med svenskerne Kalenderen Bestyrelsen:

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line.

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line. SPONSORER TIL MEDLEMSBLADET: Marts kvartal 2013 6 Årgang Medlemsblad NUFFGIELD UNIVERSAL M 4 Industrivej 7 Vester Aaby DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125 Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

Dansk Model Jernbane Klub Stiftet 25. marts 1938

Dansk Model Jernbane Klub Stiftet 25. marts 1938 Dansk Model Jernbane Klub Nyhedsbladet En Morris lastvogn, fra Corgi, ser meget nyvasket ud. Burde "tilsvines". Foto: Olaf Hermansen Nr. 2 April 2012 ISSN 1601-9229 DMJK - Nyhedsbladet Dansk Model Jernbane

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

Grundejerforeningen Løvsangerparken

Grundejerforeningen Løvsangerparken Generalforsamling den 12. marts 2008 Til stede personligt: nr. 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 19, 21, 23, 25, 29, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 46, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 64, 66, 68, 70, 72, 74,

Læs mere

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby.

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. 27. marts 2009 Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Generalforsamling 2011

Holbæk Arkæologiklub. Generalforsamling 2011 Holbæk Arkæologiklub Generalforsamling 2011 Nyhedsbrev nytår 2012 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen havde oprindeligt planlagt at holde møde den 5. december, men på grund af andre mødeaktiviteter måtte det flyttes

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Grundejerforeningen Melsted Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent bestyrelsen foreslår Jørgen Steen Jensen, Snorrebakken 15 2. Formandens

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling 2010

Generalforsamling 2010 Generalforsamling 2010 Generalforsamlingen i MINI Torsdag d. 4. Marts 2010 FORMANDENS BERETNING : --------- præsentation af bestyrelsen m. Suppleanter. Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling afholdt

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

Silkeborg Cykle Ring Motion. Ordinær generalforsamling. Onsdag den 2. november 2011

Silkeborg Cykle Ring Motion. Ordinær generalforsamling. Onsdag den 2. november 2011 Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Onsdag den 2. november 2011 Onsdag den 2. november 2011 kl. 19 afholdtes ordinær generalforsamling i Silkeborg Cykle Ring Motion. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Skamlebæk Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling den 25/7-2009 kl. 10.00 ved vandværket

Skamlebæk Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling den 25/7-2009 kl. 10.00 ved vandværket Skamlebæk Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling den 25/7-2009 kl. 10.00 ved vandværket Mogens Taarup bød velkommen til denne 49. Generalforsamling for Skamlebæk Vandværk. Der var mødt 58 medlemmer

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17 Generalforsamling 2010 Østprøven 1 Christiansfeld Net Christiansfeld d. 26. september 2012 Vedr. referat fra generalforsamlingen 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Dansk Model Jernbane Klub. 75 års festskrift. Nyhedsbladet ISSN 1601-9229

Dansk Model Jernbane Klub. 75 års festskrift. Nyhedsbladet ISSN 1601-9229 1938 2013 Dansk Model Jernbane Klub 75 års festskrift Nyhedsbladet ISSN 1601-9229 2 Dansk Model - Jernbane Klub Dansk Model Jernbane Klub Stiftet 25. marts 1938 DMJK har til formål at udbrede kendskabet

Læs mere

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009.

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Ishøj d.19.05.2009. Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Dagsorden. Pkt. nr. 1. Valg af dirigent. Pkt. nr. 2. Valg af stemmetællere. Pkt. nr. 3. Formandens beretning. Pkt. nr. 4. Regnskab.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling Herfølge Fitness tirsdag d. 25. februar 2014

Referat fra den ordinære generalforsamling Herfølge Fitness tirsdag d. 25. februar 2014 Referat fra den ordinære generalforsamling Herfølge Fitness tirsdag d. 25. februar 2014 Agenda for generalforsamlingen: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 Fremmødt: 42 husstande, 47 personer. Sted: Aulaen på Virup Skolen Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 1. Valg af dirigent og referent Søren Høgsberg fra hovedbestyrelsen er valgt som

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

LEDEREN JOHNNY REITZ.

LEDEREN JOHNNY REITZ. LEDEREN Så blev det tid til at skrive igen, der er ikke sket så meget siden sidste blad udkom. Vi mangler aktive folk som gerne vil stå for nogle af de udvalg som er ledige, så hvis der er nogle der har

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00 8. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling samt det gode fremmøde. Der skal

Læs mere

Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I STENLILLE HALLENS SELSKABSLOKALE ONSDAG DEN 20. FEBRUAR 2008 Klokken 19.00 bød formand Carl-Henrik Nielsen

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i. Bredballe Strands Antenneforening. 19. februar 2007 kl. 19.00

Referat af Generalforsamlingen i. Bredballe Strands Antenneforening. 19. februar 2007 kl. 19.00 Referat af Generalforsamlingen i Bredballe Strands Antenneforening 19. februar 2007 kl. 19.00 Sted: Bredballe Sognegård Dagsorden: 1. Valg af dirigent (og nedsættelse af stemmeudvalg) 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Formanden forklarede at det tomme sæde i bestyrelsen med at Holger Schmidt som vi er bekendt med, er flyttet til Jylland.

Formanden forklarede at det tomme sæde i bestyrelsen med at Holger Schmidt som vi er bekendt med, er flyttet til Jylland. Referat af ordinær generalforsamling i Greve Brandmandsforening den 5. februar 2015 Formanden startede med at byde velkommen til den ordinære generalforsamling, særlig velkommen til foreningens æresmedlem

Læs mere

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 År 2007, den 13. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

Svendborg Vest Antenneforening

Svendborg Vest Antenneforening Svendborg Vest Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 24.03.2014 afholdt i SG-huset. Formanden Kim Hybel bød velkommen til de 22 fremmødte medlemmer (excl bestyrelsen) og Tom Andersen fra Stofa.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 18. september 2014, kl. 19.00 på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 18. september 2014, kl. 19.00 på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand. september 2014. Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 18. september 2014, kl. 19.00 på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand. Formand Ole Christensen indledte med, at byde alle

Læs mere

Danske Naturister. www.naturister.dk

Danske Naturister. www.naturister.dk Referat fra DNs generalforsamling lørdag den 4. februar 2006. Generalforsamlingen blev afholdt i Vesterbro Kulturhus. Der var 31 personligt fremmødte medlemmer til generalforsamlingen. Ad. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Risager Pilumvej - Lillebro

Grundejerforeningen Risager Pilumvej - Lillebro Referat fra Generalforsamling afholdt den 2. marts 2011 Sted: Aastruphus, Aastrup Allé 73, 6100 Haderslev Fremmødt: 34 stemmeberettiget. Deraf var der 5 fuldmagter. Pkt. 1. Velkomst. Pkt.2. Valg af dirigent:

Læs mere

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig.

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig. / ~ Generalforsamling lørdag d. 25. februar 2012. Allan bød velkommen. Forslag til dirigent: Poul Erik Holm. Han blev valgt. Poul Erik spurgte om der var indvendinger til generalforsamlingens indvarsling,

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov Onsdag den 16. november 2005 kl. 19.30 I Mødelokalet, Ellevang Kirke Afholdtes den ordinære generalforsamling for Der var i alt fremmødt 14 delegerede, som tilsammen repræsenterede 12 af de i alt 21 foreninger

Læs mere

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm.

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm. Stabil fremgang i medlemstallet Støtteforeningen Hirtshals Fyr bag en lang række aktiviteter i 2013 398 medlemmer i Støtteforeningen Hirtshals Fyr ved årsskiftet, og det skulle være mærkeligt, hvis ikke

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013.

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Bestyrelsen: Formand Jesper Krogh, Kasserer Anni Olsen, Ib Christensen, Carsten Rishøj,

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år.

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år. GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2011, tirsdag den 22. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr.nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester.

Læs mere

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende Ry, 01.10.2013 Kære pårørende Siden 2007 har der eksisteret et pårørenderåd ved Bostederne i Skanderborg. Ved fusionen i 2012 blev flere bo enheder i kommunen samlet under Bostederne i Skanderborg og antallet

Læs mere

Udskudt indtil der eventuelt blev behov for det.

Udskudt indtil der eventuelt blev behov for det. ntenneforeningen orup Møde: Ordinær generalforsamling 2007 Dato: 11.4.2007 Kl.: 19.00 Sted: Landbo Centrum, Møllevej 15 Deltagere: 42 medlemmer fremmødt. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Henning Simoni

Læs mere