Repræsentantskabsmøde 2011 Sportskommission Motocross

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Repræsentantskabsmøde 2011 Sportskommission Motocross"

Transkript

1 Repræsentantskabsmøde 2011 Sportskommission Motocross 1. Konstatering af møderet og stemmetal De stemmeberettigede klubber blev optalt til Valg af dirigent Svend Panse blev foreslået og valgt til dirigent og konstaterede, at repræsentantskabet var lovligt indkaldt. Anne Marie Ebbesen og Anders Møjbæk blev valgt til stemmetællere. 3. Formandens beretning Det er os i kommissionen en stor glæde at byde velkommen til så mange fremmødte klubber til repræsentantskabsmøde her i Horsens. Licenser Vi har i MX 2010 haft en lille fremgang på licenser på ca. 100 stk. i forhold til 2009 når vi tager i betragtning at off-track har fået deres egen kommission og deres licenser er trukket ud. Dette kunne selvfølgelig godt være bedre, men vi skal også lige tænke på krisen har sat sit præg i 2010 mange steder og ikke mindst på fritidsinteresser. Set på en årrække på 10 år har vi øget antallet af licenser fra 1950 stk. til 3356 stk. i 2010 så det tal mener vi kun af vi kan være stolte af. Til dato i år er vi foran med total 315 licenser i forhold til sidste år så det er også positivt. Men stadig skal vi være bedre til at fremvise vores sport. Det gælder både ude i klubberne og i DMU. Her tænker jeg især på micro og mini som er fødekæden ind i sporten. Så husk, hvis der er byfest eller sportsfest. Find grejet frem vis det frem eller inviter folk ud til et arrangement i klubben.

2 Den nye organisation På repræsentantskabsmødet i marts måned 2010 skulle der skydes en helt ny organisation i gang. Vi var alle meget spændte på hvordan det ville gå. Det var jo en ordentlig mundfuld med masser af nye tiltag og nye mennesker som skulle til at arbejde sammen. Alt dette gjorde, at i hvert fald jeg lå søvnløs et par nætter både før og efter. Da vi så først kom i gang med at arbejde i SK og fik dannet nogle udvalg gik det jo bare derudaf. Dette skyldes ikke mindst en meget stor hjælp og støtte fra klubberne. Tak for det! Sportskommissionens arbejde Vi har i SK afholdt 5 møder hvoraf de 2 har været sammen med sportsudvalgene under MX. Nu er vi så nået til sæsonen 2011, hvor vi vil se om det vi har sammensat og ført ud i virkeligheden duer til noget. Desværre måtte man af økonomiske tage afsked med Christian Primby midt i sæsonen. Det skabte noget panik og en masse ekstraarbejde til alle jer som havde et samarbejde i gang med ham, men det klarede i jo også godt. Løb i 2010 I sæsonen 2010 blev der afholdt 117 løb fordelt hen over landet. Desværre måtte der i starten af året aflyses og udsættes et par stykker på grund af den hårde vinter. Der blev først og fremmest afholdt nogle gode nationale DM er og mange andre gode og spændende løb. I sportskommissionen mener vi at klubberne gør en god indsats med fornyelse og ønske om at tilfredsstille deltagerne. Der blev også aflyst nogle pokalløb rundt omkring i landet på grund af lave deltagerantal. Det er ærgerligt, da det mange gange er en ny klub eller ny bestyrelse som skal i gang med at afprøve deres kræfter som løbsarrangør. Der blev afviklet Nordisk mesterskab i Quad og sidevogn i Slagelse, men derimod blev NM solo i Svendborg aflyst på grund af mangel på deltagere.

3 Internationalt blev der afviklet WM i sidevogn i Slagelse. Sportsligt og afviklingsmæssigt både fra klubbens og fra DMUs side - var det en succes. Men desværre svigtede publikum. Vi måtte desværre kaste håndklædet i ringen med hensyn til WM i Randers. Årsagen til aflysningen var hovedsagelig, at vi fik en økonomisk øretæve i Sønderborg havde i år påtaget at afvikle Honest International Youth (School Boy Cross). Ifølge Ole Poetszch gik det nogenlunde. Alle vi andre ville nok sige at det gik rigtig godt. Det er stort ønske herfra, at vi i nærmeste fremtid igen kan afvikle et FIM/UEM solo løb i Danmark, og samtidig beholde Quad og sidevogn. I SK vil vi gøre alt for at hjælpe en klub eller flere i gang med at tilrettelægge et sådant løb. Master Kids Det er blevet til en årlig tradition at Børge og Anna Marie pakker lidt ekstra i campingvognen og tager den lange tur sydpå for at være tovholdere for en stabel af ivrige deltagere til Master Kids i Frankrig. Jeg tror på, at rigtig mange håber på, at I har energi til en tur til. Miljø Der er blevet gennemført en del lydmålinger rundt omkring i landet til vores motorløb og træninger. Vi kan se, at stort set alle vil gøre en indsats for at få bragt lydtrykket ned ude på vore baner. Det undrede mig dog, at der ikke var flere klubber som benyttede sig tilbuddet om at bestille en DMU lydmåler kvit og frit til rådighed til en klubdag. Jeg kan i øvrigt oplyse, at vi har fået nogle økonomiske midler til indkøb af ekstra udstyr. Vi har derfor udvidet korpset af lydmålere i 2011 en smule. Samtidig har en ny M-Ker meldt sig som koordinator i MX. Der bliver tillige afholdt et seminar inden vi går i gang med sæsonen. Derved kan vi sikre os, at procedurerne bliver ensartet over hele landet og dermed øge tilliden til vores lydmålere. DMU s miljøudvalg har i 2011 besluttet at alle motorcykler med ikke homologiserede lyddæmpere skal måles for service og kontrol. Dette sker især på grund af de motorcykler, som ikke kommer ud til de løb hvor der måles.

4 For 2011 er der ikke planer om at ændre på grænseværdierne fra 2010, men der er planlagt ændringer til 2012, hvor venter på et udspil fra FIM så vi også har fabrikanterne med. Dermed ikke sagt, at vi ikke gør noget ved værdierne, hvis FIM står fast på dem som vi har nu. Vi kan fornemme at det også ude i klubberne går rimeligt med at få de nye miljøgodkendelser igennem, så det faktisk giver mere køretid og at flere må træne samtidig. Her kan vi tydeligt se, at det giver resultater med nedsættelse at grænseværdierne på træningsdagene. Skoler Der blev igen i år afholdt nogle gode træningsskoler rundt i landet med stor succes. Vi håber, at klubberne har energi og kan få det til at hænge sammen økonomisk, så de kan fortsætte med disse skoler. Uddannelse Uddannelsesudvalgets undervisere har igen i år været flittige og har med stor succes afholdt kurser på mange forskellige uddannelser rundt om i hele landet. Samtidig har klubberne bakket godt op om uddannelserne. I november afholdt vi det årlige klublederseminar, som er blevet til en god årlig tradition. Vi har et par rigtig gode og konstruktive dage, hvor vi vender, diskuterer og beslutter en masse ting. Samtidig nyder vi det sociale samvær. Elite- og talentudvikling På elite- og talentudviklingen forventer vi os meget af den nyansatte landstræner. Han skal - ud over at tage sig af eliten - også udtage de deltagere som skal med i talentcentrene samt iværksætte de programmer, som de trænerne skal følge. Vi mener at dette vil øge antallet og vil give styrke på området, at man blander de to grupper lidt sammen. Vi har også snart brug for nogle gode resultater internationalt også af hensyn til vort tilskud fra Team Danmark. Der er jo allerede skåret kraftigt i dette tilskud. Løbskalender Ja, løbskalenderen blev da færdig igen i 2011 efter en omgang frem og tilbage. Vi må nok se i øjnene, at vi prøver at tage hensyn til alt for mange andre løb uden for DMU, hvilket besværliggør at få vores nationale kalender til at hænge sammen. Det er nok for ambitiøst at melde vores kalender ud allerede midt i

5 november. FIM og UEM er først ude i januar og derfor skal vi altid flytte rundt på løb på et tidspunkt, hvor mange klubber allerede har søgt polititilladelser m.m. Vi har derfor planer om at flytte udmeldingstidspunktet, så vi har de internationale datoer på plads. Vi kan så også nå at høre fra landstræneren, hvilke planer han har og med hensyntagen til team Danmark. Super Cross Herning Motocross afholdt igen Supercross i Herning Messecenter i samarbejde med Lars Gren. Denne gang i den nye hal, som kaldes Boxen. Jeg må nok sige, at der virkelig var tale om Super Cross i topklasse - både sportsligt og som et show. Det kan kun gavne sporten med stort set fuldt hus både fredag og lørdag. Årets Klub I år har vi valgt at pege på Nord Als Motorsport som årets klub i MX. Dette har vi gjort ud fra, at de har vist særdeles stor flid med at bygge et af de flotteste klubhuse, vi har i MX-sporten. Og det er udført med klubmedlemmernes egne hænder. - Og straks efter det er færdiggjort, er de videre med en ny microbane, som bliver færdig, når vejret tillader det. Samtidig har de været rigtig godt repræsenteret og opnået gode resultater ved mange løb. Afslutning Til sidst vil vi takke alle jer som gør et kæmpe stykke arbejde for os i SK Det gælder: Indkøb af medaljer Lister føres med point. Tilrettelæggelse af dommerseminar Godkende løb og rapporter Banesyn Alle jer som sidder i de respektive udvalg Kommentarer til formandens beretning Der var ingen bemærkninger til formandens beretning, som herefter blev godkendt. 4. Behandling af reviderede regnskab for 2010 Poul Hjorth gennemgik regnskabet. En lille difference på løbsafgift i forhold til Kim Hilkjærs opgørelse. Ekstern indtægt er tilskud til Webmaster.

6 Afskrivning på transpondere er stor pga. manglende afskrivning i 2009, men er nu med regnskabsmæssigt. Kommentarer til regnskabet Jan Hvam: Overskud på ca vedrørende banesyn er mange penge at tjene på dette det bliver taget fra klubberne. Anders Johansen: Henviste til punkt 6 på dagsordenen. Martin Skov: Udgifter træningslejr opfordring til at dele ud af posen til dem som afholder disse træningslejre klubberne har søgt de sidste par år, men fået afslag. Anders Johansen: Der er afsat et beløb i budgettet for 2011 til rene micro/mini arrangementer klubberne opfordres til at søge en del af denne pulje. 5. Behandling af indkomne forslag Forslag 1 fremsat af Holstebro Motocross Club om medlemmer med træningslicens, skal have lov til at deltage i medlemsklubbens klubmesterskab. Forslaget blev vedtaget. 6. Fremlæggelse af sportskommissionens strategi og primære aktiviteter Anders Johansen fremlagde strategien for sportskommissionen. Der henvises til særskilt dokument med overhead-dias. Der blev spurgt om, hvad der ligger bag begrebet licensforenkling. Svaret var, at det f.eks. betyder ensartede priser for Maxi uanset klasse (A-B-C) Kommentarer til strategi: Børge Ebbesen: Klassifikation af klubberne herunder ny mere udførlig banesynsrapport Anders Johansen: Det skal tydeliggøres, hvad den enkelte klub specifikt kan gøre for at forbedre baneforhold og omgivelser. Thomsen Hjørring: Forslag om at lave et regelsæt for hvad der kræves, for at køre de forskellige løb.

7 Formanden Børkop: Det vil fjerne det økonomiske grundlag for klubben, da der så bliver krævet mere af klubben. Jan Hvam: Det skal være et krav at klubber med vision deltager i fællesskabet/møder. Jørn Haahr: Der er ikke kun penge i Mesterskabsløb der er mange penge i C- klasserne (Pokalløb) Tove Ølgaard: Klassificering af klubberne vil være en hjælp i forhold til Kommunerne Brug dette for at få tilskud til at hæve niveauet for banen, så der kan afholdes løb. Henrik Klitgaard: Mangel på C-løb i Gjorde opmærksom på at sporten i DMU vil blive dyrere, da flere medlemmer måske køber licens i begge Unioner, men på sigt bliver i DMCU, da der er stor forskel på kontingent og licens priser, så samarbejdet med DMCU skal opprioriteres. Anders Møjbæk: Bakker Henrik op omkring samarbejdet med DMCU Anders Johansen: Der er afholdt et positivt møde med DMCU og de 2 organisationer begynder at matche hinanden. DMCU har fået ny bestyrelse. Børge Ebbesen: Opfordrer til bedre samarbejde med DMCU. F.eks. en OB-kørere kan for ca kr. få både licens og kontingent i DMCU og de kan næsten køre løb hver weekend. Lav flere lokale/regions løb. DMCU-medlemmer skal ikke kunne deltage i vores løb med et DMCU-licens. Poul Nyrup: Angående DMCU så har de været en køkkenbords organisation, men er nu begyndt at udvikle sig. Vi er 2 meget forskellige organisationer. Jørn Haahr: Opfordrer til at klassificere dommerne. Anders Johansen: Vi er i gang med at klassificere dommerne. Udvalgene: Micro: Rene Nyberg fremlagde strategier for Micro.

8 Der henvises til særskilt dokument med overhead-dias. Michael Hansen, Nordals: Vi er alle medskyldige i at der ikke er flere microkørere. Forslag om at lave et lille cirkus med tilskud, som kan køre rundt til forskellige arrangementer, f.eks. 10 weekender om året. Det kan være 5 frivillige som gerne vil stå for dette koncept. Rene Nyberg: Super godt input Tove Ølgaard: Invitation til micro i forbindelse med afholdelse af DM-A i Herning den 21. april. Rene Nyberg: Tak for tilbuddet Schmidt, Melby: Micro oprykningspoint bør sættes op igen. Der skal være mere fokus på økonomien, der er alt for mange inaktive klubber med hensyn til micro. Der skal være et godt klubmiljø for micro. Mere fokus på micro ved fremtidige møder mellem DMU og klubberne. Aldersgrænsen skal op til 12 år igen. Der skal være bedre samarbejde klubberne imellem. Tag gerne kontakt for evt. at leje micro-cykler til arrangementer. Bjørn Nielsen, Vordingborg: Vi har de sidste 2 år prøvet at lave micro-løb, men det nytter ikke at afholde løb, når kørerne ikke kommer. Jørn Haahr: Man skal holde niveauet nede på et niveau, hvor det er sjovt for micro-kørerne Martin Skov, Hedeland: Det er på et for højt plan. Vedr. DM-Klubhold kan klubberne ikke stille hold. Der burde være 3 klasser begynder, 50 og 80 det skal være sjovt fra dag 1 og der skal ikke tænkes på mesterskabsløb allerede. Man skal se anderledes på det og droppe oprykningspoint. Tony Schmidt, Melby: Det vil ikke gavne børnene at det først bliver alvor, når man skal til at køre mini. Rene Nyberg: Ingen planer om at droppe mesterskabsløb. Kids-Cup skal gerne være et stævne, hvor det er sjovt. For talentudviklingens skyld skal DM Micro blive. Sidevognsudvalg: Jesper Rasmussen fremlagde strategi for sidevognsudvalget.

9 Der henvises til særskilt dokument med overhead-dias. Mini/maxiudvalg: Der var afbud fra Jens Steffensen, men ingen spørgsmål eller kommentarer. Der henvises til særskilt dokument med overhead-dias. Quad-udvalg: Niels Frode Sølvskeen fremlagde strategien, men gjorde samtidig opmærksom på, at de mangler baner til afholdelse af løb - dog er i år bedre end sidste år kun et løb på Sjælland, resten i Jylland. Der henvises til særskilt dokument med overhead-dias. Ingen kommentarer til dette. Classic: Dette blev udsat til punkt 10 Eventuelt 7. Fremlæggelse af budget Poul Hjorth fremlagde budgettet, som er godkendt af Hovedbestyrelsen Michael Hansen, Nordals: Hvordan er fordelingsnøglen i DMU? I forhold til de øvrige grene. Jørgen Bitsch: Der er et grundbeløb, antal klubber, antal kørerlicenser, officiallicenser samt discipliner (Fra 2008). Man er så småt i gang med at kigge på en ny fordelingsnøgle. 8. Valg til Sportskommissionen samt suppleant a) Poul Hjorth blev valgt for 3 år til Sportskommissionen b) Jens Steffensen blev valgt for 1 år til Suppleant 9. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer til Motocrossfonden for 2 år Ole Poetszch og Gitte Albrechtsen blev valgt. Palle Nielsen trak sig. På grund af uklare valgbestemmelser for Motocrossfonden, blev der opfordret til at kigge på valgbestemmelserne inden næste repræsentantskabsmøde.

10 Regnskabet skal ligeledes gennemgås hvert år. Der skal være overensstemmelse mellem Motocrossfondens regnskab og DMU s regnskabsspecifikation nr Eventuelt Classic: Peter Christiansen PC berettede om Dansk Classic Cross historie. De er 100 medlemmer hvoraf de 65 er aktive kørere. Martin Skov: Kan klubbernes miljømand deltage i lydtrykseminaret? Anders Johansen: Der er fokus på teknisk kontrol, herunder lydmåling. Miljøudvalget har lavet et seminar for lydtryksmåling på tværs af grenene, så derfor kan de ikke komme med. Derimod vil det komme med på teknisk kontrol kurset. Anders Johansen: Tilslutningen til Repræsentantskabsmødet og Klublederseminaret er for ringe i forhold til antal klubber. Hvordan skal vi gøre fremover? Lars Bo Rasmussen: Foreslår at lave et spørgeskema, så de klubber der ikke er til stede får mulighed for at give udtryk for, hvorfor de ikke er repræsenteret. Børge Ebbesen: Gøre det til et krav, at der minimum skal være 1 repræsentant fra hver klub. Lars, Børkop: Fremlagde statistik, hvor det fremgår at der er betydelig flere C- kørere end A- og B- kørere og at C-kørerne føler sig tilsidesat. Palle, Køge: Hvorfor er der 5 gange løb for OB og Micro samme dag. Det er nogle OB-kørere som også har et barn som kører micro? Finn Rasmussen, Næstved: Såfremt der ikke er startbomme til 40, må man så holde i 2 rækker eller hvad? Anders Johansen: Angående OB og Micro vil vi kigge på løbskalenderen Fremadrettet skal der være bomme til 40 solo-kørere. Anders Johansen: Udnævnte Nordals Motorsports Klub til årets motocross klub for deres store flid med nyt klubhus og nu i gang med at etablere en micro-bane en lille klub men aktive.

11 Michael Hansen: Takkede for prisen Dirigenten Svend Panse takkede repræsentantskabet for god ro og orden. Formanden Anders Johansen takkede Svend Panse for god ledelse af repræsentantskabsmødet. Referent: Poul Hjorth

Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover

Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover Kommissionens visioner SK - motocross Klassifikation af klubber og baner til afvikling af de forskellige niveauer af løb, herunder specielt mesterskabsløb

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 4. marts 2012

Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 4. marts 2012 Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 4. marts 2012 1. Konstatering af mødetal og stemmetal Der var fremmødt repræsentanter fra 32 klubber. 2. Valg af dirigent og stemmetællere Svend Panse blev

Læs mere

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2016

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2016 Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2016 MX Møde: Repræsentantskabsmøde Mødedato: 05.03.16 Referent: Lea Kahlke Hansen Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal 33 klubber var fremmødt med

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 1. marts 2014

Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 1. marts 2014 Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 1. marts 2014 Det er mig en stor glæde på kommissionens vegne at byde velkommen til så mange fremmødte klubber til repræsentantskabsmøde her i Horsens.

Læs mere

Licenser i MX. Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu

Licenser i MX. Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu Licenser i MX Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu - 1632 Synlighed Sportens synlighed, attraktivitet, - sponsor PR arrangementer,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens

Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Sportsdivision Motocross R E F E R A T Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal Anna Marie Ebbesen gennemgik listen

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 19. december 2011, kl. 19.00 møde 06-11 Sted: Jesper Holm privatadresse Deltagere: Jesper Holm (formand) (JH) og Palle Lind (PL). Dagsorden:

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS

Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal Anne Marie Ebbesen gennemgik listen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross

Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross Punkt 1 Konstatering af møderet og stemmetal Formanden bød velkommen, hvorefter Lars Bo Rasmussen gennemgik listen over de fremmødte 33 klubber.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2010 Sportsdivision motocross

Repræsentantskabsmøde 2010 Sportsdivision motocross Repræsentantskabsmøde 2010 Sportsdivision motocross 1. Konstatering af møderet og stemmetal De stemmeberettigede klubber blev optalt til 31. 2. Valg af dirigent Svend Panse blev foreslået og valgt til

Læs mere

Referat fra sommermøde i Motocross den 5. september 2007 på Brusgaard Banen.

Referat fra sommermøde i Motocross den 5. september 2007 på Brusgaard Banen. Referat fra sommermøde i Motocross den 5. september 2007 på Brusgaard Banen. Fremmødte klubber: - - Smc - Omc - Mmck - Hems - Vmcc - - - - Aamc - - Fmck - Nms. Formanden for SD MX Peter Hansen bød velkommen

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Møde: Repræsentantskabsmøde 2016 Mødedato: 05.03.16 Referent: Kasper Darfelt Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2015

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2015 Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2015 MX Møde: Rep.møde Mødedato: 07.03.15 Referent: Kasper Darfelt Dato: 12.03.15 1. Konstatering af møderet og stemmetal 28 klubber var fremmødt med stemmeret. 2.

Læs mere

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Møde: Klublederseminar Mødedato: 6.-7. november 2015 Til stede: MX-klubberne Referent: Kasper Darfelt Dato: 12. november 2015 1.

Læs mere

Referat af SK MX møde samt SK/SU-møde Tirsdag d. 27. juni 2017, Fjelsted Skov Kro

Referat af SK MX møde samt SK/SU-møde Tirsdag d. 27. juni 2017, Fjelsted Skov Kro Referat af SK MX møde 06-17 samt SK/SU-møde Tirsdag d. 27. juni 2017, Fjelsted Skov Kro SK-møde Til stede: Asger Pedersen, Martin Skov Jensen, Lea Kahlke Hansen. Ikke til stede: Lasse Oxbøll. Vedr. håndtering

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum.

Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum. MX 01/05 Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum. Til stede: Peter Hansen (PH), Anna Marie Ebbesen (AME), Peter Guldberg Johansen(PGJ), Børge Møller Ebbesen (BE), Claus Larsen(CL),

Læs mere

Referat fra Klublederseminar 2014 MX.

Referat fra Klublederseminar 2014 MX. Referat fra Klublederseminar 2014 MX. MX Møde: Klublederseminar 2014 Mødedato: 01.11.14 Til stede: MX-klubberne Referent: Niels Frode Sølvsten Dato: 13.11.14 1. DMU 2014 Status for året DMU formand Jørgen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway 24-03-2017 Mødedato: 4. marts 2017 Fremmødte klubber: Brovst, Esbjerg, Fjelsted, Fredericia, Glumsø, Grindsted, Herning, Holstebro, Holsted, Kronjylland, Munkebo,

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU

Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU Sportsudvalget består af: 1. Curt Andersen (CA) 2. Lars Christoffersen (LC) 3. Kristoffer Kjøller (KK) 4. Søren Nissen (SN) Med hjælp

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Noter fra RR/DR grenmøde ved Klublederseminar 31. oktober 1. november 2014 Sted: Scandic Bygholm Park Deltagere: Jesper Holm (formand), Palle Lind, Jan Mandelid,

Læs mere

Økonomisk oversigt: Pt. har vi et overskud på ca , som er ca efter budgettet.

Økonomisk oversigt: Pt. har vi et overskud på ca , som er ca efter budgettet. Referat - SK-møde, Fysisk møde den 12. december 2018 i Fjelsted Deltagere: Leif Petersen, Rudi Steen Hansen, Hanne Thomsen, Brian Berthelsen, Søren Andersen, Sisse Pedersen (praktikant) og Camilla Friberg

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T

Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T 13. marts 2007 Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T Listen med mødte

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling.

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Valg af Dirigent Niels Einer Rytter blev valgt som dirigent. Han startede

Læs mere

1. Velkomst BMX-formand, Hans Storm, bød velkommen til BMX Repræsentantskabsmødet. Og takkede for fremmødet.

1. Velkomst BMX-formand, Hans Storm, bød velkommen til BMX Repræsentantskabsmødet. Og takkede for fremmødet. Referat fra BMX Repræsentantskabsmøde Møde: Repræsentantskabsmøde Mødedato: 1. marts 2014 Til stede: Billum, Bjerringbro, Dragon, Falcon, Feldborg, Haderslev, Ikast, Kalundborg, København, Køge, Roskilde,

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Valg af dirigent og stemmetal SK foreslog Bjarne Fjord Thomsen. Der var ingen andre forslag, så Bjarne blev valgt enstemmigt.

Valg af dirigent og stemmetal SK foreslog Bjarne Fjord Thomsen. Der var ingen andre forslag, så Bjarne blev valgt enstemmigt. Referat fra Repræsentantskabsmøde i speedway 2015 Mødedato: 7. marts 2015 Til stede: Brovst, Esbjerg, Fredericia, Fjelsted, Glumsø, Grindsted, Haderslev, Holsted, Munkebo, Outrup, Skærbæk, SMO, Silkeborg,

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Referat fra møde i SD Motocross, onsdag den 13. august 2008, klokken på Hejse Kro

Referat fra møde i SD Motocross, onsdag den 13. august 2008, klokken på Hejse Kro SD Motocross 05-08 Referat fra møde i SD Motocross, onsdag den 13. august 2008, klokken 18.00 på Hejse Kro Til Stede: Peter Hansen, Jens Steffensen, Anders Johansen, Martin Skov Jensen, Klaus Hansen, Brian

Læs mere

Repræsentantskabsmøde. 2. marts 2008 Sportsdivision Motocross

Repræsentantskabsmøde. 2. marts 2008 Sportsdivision Motocross Repræsentantskabsmøde 2. marts 2008 Sportsdivision Motocross Punkt 1 Konstatering af møderet og stemmetal Formanden bød velkommen, hvorefter Martin Skov Jensen gennemgik listen over de fremmødte 31 klubber.

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

BMX Sportskommission marts 2012

BMX Sportskommission marts 2012 BMX Sportskommission 2012 31. marts 2012 1 BMX SK 2012, Organisation International koordinator BMX Sportskommission Kørerrepræsentant BMX Sportsudvalg BMX Reglementsudvalg BMX Baneudvalg Sammensætning

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2017

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2017 Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2017 Mødedato: 04.03.2017 Referent: Lea Kahlke Hansen 1) Konstatering af møderet og stemmetal Asger bød velkommen til mødet og konstaterede, at 33 stemmeberettigede

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB)

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) HB Møde: 05 15 Mødedato: 24 09 2015 Fjelsted Skovkro Til stede: Poul Hjorth (PH), Jesper Holm (), Palle Lind (PL), Jørgen Bitsch (), Brian Berthelsen (BB), Johnny Winther

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referenter: Anette Jensen, Søren Jensen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2016

Repræsentantskabsmøde 2016 Lørdag d. 16. april 2016 på Hellebjerg Idrætsefterskole - cirka 30 deltog i mødet 1. Valg af dirigent. Henning Christiansen blev foreslået og valgt. Han kunne konstateret at repræsentantskabsmødet var

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat fra sportsdivisionsmøde i Motocross, onsdag den 9.april 2003, på Hejse Kro, Fredericia

Referat fra sportsdivisionsmøde i Motocross, onsdag den 9.april 2003, på Hejse Kro, Fredericia Referat fra sportsdivisionsmøde i Motocross, onsdag den 9.april 2003, på Hejse Kro, Fredericia Til Stede: (PH), Finn Rasmussen(FR), (JS), Jette Andersen(JA), (BE), Claus Larsen(CL), Claus Menne Nielsen(CMN),

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra møde i SD Motocross den 19. November 2008 på Hejse Kro.

Referat fra møde i SD Motocross den 19. November 2008 på Hejse Kro. Referat fra møde i SD Motocross den 19. November 2008 på Hejse Kro. SD Motocross 07-08 Til stede: Peter Hansen(PH), Jens Steffensen(JS), Martin Skov Jensen(MSJ), Anders Johansen(AJ), Lars-Bo Rasmussen(LBR),

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Dagsorden og referat fra møde mellem SK og Sportsudvalg Road Racing/Admin og Sportsudvalg Mini 28. august 2012, kl. 17.00 22.00. Møde 05-12 Sted: Fjelsted Skov

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt.

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt. REFERAT FRA DFU REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 15. MARTS 2014 i Horsens Bestyrelsesformand Flemming Olsson bød velkommen. 1. Valg af dirigent På bestyrelsens forslag blev Kim Friisgaard, FDK, valgt som dirigent.

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat framøde i DMU Uddannelsespanel Tid: 26. marts 2012 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

HB 03-10. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde møde den 20. april 2010

HB 03-10. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde møde den 20. april 2010 Referat fra Hovedbestyrelsesmøde møde den 20. april 2010 HB 03-10 Til Stede: Jørgen Bitsch, Ole Hansen, Henrik Berendt, Pia Buth Rasmussen, Anders Johansen, Poul Hjorth, Jesper Holm, Bent Andersen, Svend

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 2011 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

VELKOMMEN. til. DMU s Klublederseminar 2012. 2. og 3. november 2012, Horsens

VELKOMMEN. til. DMU s Klublederseminar 2012. 2. og 3. november 2012, Horsens VELKOMMEN til DMU s Klublederseminar 2012 2. og 3. november 2012, Horsens 1 DMU Klublederseminar, November 2012 Formål Status for den forgangne sæson og sikre at DMU fokuserer på de rigtige områder og

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 26. marts 2015 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse Dagsorden Rasmus Dirigenten indleder med at konstatere

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 12. marts 2016 kl blev afholdt på følgende adresse: Udbyhøjvej Randers NØ.

DDGUs generalforsamling d. 12. marts 2016 kl blev afholdt på følgende adresse: Udbyhøjvej Randers NØ. DDGUs generalforsamling d. 12. marts 2016 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: Udbyhøjvej 189 8930 Randers NØ. Fremmødte: Joakim Bank Lauridsen, Niels Madsen Kloster, Thomas Rasmussen, Kasper Hornby,

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde

Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde HB Møde: 03-12 Mødedato: 03-04-2012 Til stede: Jørgen Bitsch (), Ole Hansen (OH), Niels Munk Nielsen (NMN), Jesper Holm (JH), Hans Jørn Beck (H), Palle Lind (PL), Asger

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

BMX SK var meget tilfreds med den gode konstruktive debat, der var på klublederseminaret.

BMX SK var meget tilfreds med den gode konstruktive debat, der var på klublederseminaret. Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 9-2015 Mødedato: den 12. november 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO) og Johnny Winther (JOW) Ikke til stede: Lotte Filsø (LF) Referent: LO Dato:

Læs mere

Amager Motocross Klub

Amager Motocross Klub Referat fra Generalforsamling torsdag d. 29. november 2007 kl.19.00, i klubhuset. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning, samt godkendelse af regnskab

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere