Tillæg II dateret 3. december 2007 til Prospekt offentliggjort af Erria A/S den 1. november 2007 ( Prospekttillæg II )

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tillæg II dateret 3. december 2007 til Prospekt offentliggjort af Erria A/S den 1. november 2007 ( Prospekttillæg II )"

Transkript

1 Tillæg II dateret 3. december 2007 til Prospekt offentliggjort af Erria A/S den 1. november 2007 ( Prospekttillæg II )

2 Tillæg II dateret 3. december 2007 til prospekt offentliggjort den 1. november 2007 med prospekttillæg af 9. november 2007 vedrørende optagelse til handel og officiel notering af den samlede aktiekapital i Erria A/S på OMX Nordic Exchange Copenhagen A/S, udbud af op til stk. nye Aktier a nom. DKK 10 til kurs DKK 90 med fortegningsret for Eksisterende Aktionærer i forholdet 4 til 1 samt udbud af op til stk. nye Aktier a nom. DKK 10 til markedskurs uden fortegningsret for Aktionærer Af Prospektet fremgår det, at Rederiet har indgået aftale vedrørende køb af to kemikalietankskibsnybygninger på hver DWT fra det tyrkiske værft, Celiktrans. Det første af disse skibe (M/T Erria Julie) forventedes leveret i november Desuden fremgår det af Prospektet, at Erria Tankers har indgået aftale om køb af tre second-hand IMO II klassificerede kemikalietankskibe på hver DWT fra det tyrkiske rederi VBG. De tre skibe forventes leveret med to skibe i december 2007 og et skib i februar Som det fremgår af Prospektet og Prospekttillægget af 9. november 2007 har Rederiet udbudt andele i K/S Erria Julie og K/S Erria Helen således at Erria Tankers Ltd. ejer 40% af kommanditanparterne i begge kommanditselskaber (svarende til at Rederiet ejer 30% af kommanditanparterne, idet Rederiet har en 75% ejerandel af Erria Tankers Ltd.). M/T Erria Julie, som er det første af de to kemikalietankskibsnybygninger på hver DWT, og M/T Erria Helen, som er det første af de tre second-hand kemikalietankskibe på hver DWT, er nu blevet leveret og er pr. dags dato blevet videresolgt til henholdsvis K/S Erria Julie og K/S Erria Helen. Salget af M/V Sea Lion er gennemført som beskrevet i Prospektet og leveret til køber i november Videresalget af M/T Erria Julie og M/T Erria Helen samt salget af M/V Sea Lion sker som planlagt og ændrer ikke på forventningerne til årets resultat for indeværende regnskabsår, som fremgår af Prospektet. Dette tillæg ( Prospekttillæg II ) skal anses for en integreret del af Prospektet. Det i fed kursiv anførte udgør ny tekst i forhold til Prospektet.

3 Tillæg til afsnittet Resume I underafsnittet Rederidrift og investering i tonnage i afsnittet Hovedforretningsområder ændres teksten i højre spalte, side 11 i Prospektet til: Koncernen har i dag ejerandele på mellem 15% og 55% i 15 skibe. Heraf er otte kemikalietankskibe i størrelsesordenen ca DWT, seks containerfeederskibe. I underafsnittet Rederidrift og investering i tonnage i afsnittet Hovedforretningsområder ændres teksten i venstre spalte, side 12 i Prospektet til: Koncernen har desuden fem skibe under nybygning og tilkøbt to kemikalietankskibe: En containerfeeder på DWT (124 TEU) bestilt i Vietnam til forventet levering i december 2007 Tre kemikalietankskibe på DWT bestilt i Kina til forventet levering i Et kemikalietankskib på ca DWT bestilt i Tyrkiet til forventet levering i april 2008 To second-hand kemikalietankskibe på hver DWT bygget i 2006, købt af rederiet VBG i Tyrkiet til forventet levering i december 2007 og februar 2008 Erria overtog 1. oktober 2007 befragtningsselskabet Ibex Maritime, hvorfra over halvdelen af Koncernens kemikalietankskibe befragtes. Ibex Maritime, der blev stiftet i 2000 af Kenneth Jan Madsen, er i dag befragter af 16 moderne kemikalietankskibe, inklusive seks af Koncernens kemikalietankskibe. I underafsnittet Rederidrift og investering i tonnage i afsnittet Hovedforretningsområder ændres teksten i afsnit 5, venstre spalte, side 12 i Prospektet til: Koncernen har pr. datoen for dette Prospekttillæg 38 skibe, herunder 15 kemikalietankskibe, 16 tørlastskibe og syv containerfeederskibe i teknisk management. I underafsnittet Shipdesign og consulting i afsnittet Hovedforretningsområder ændres teksten i højre spalte, side 12 i Prospektet: Der ydes for tiden nybygningstilsyn på 13 skibe i Tyrkiet, Bulgarien, Vietnam, Indien og Kina både for Koncernen og eksterne kunder. I afsnittet Baggrund for Udbuddene og anvendelse af provenu tilføjes i venstre spalte, umiddelbart før sidste afsnit, side 13 i Prospektet: M/T Erria Julie, det første af de to kemikalietankskibsnybygninger på hver DWT, og M/T Erria Helen, som er det første af de tre second-hand kemikalietankskibe på hver DWT, er nu blevet leveret og er pr. den 3. december 2007 blevet videresolgt til henholdsvis K/S Erria Julie og K/S Erria Helen. Tillæg til afsnittet 5. Oplysninger om Erria I underafsnittet Investeringer 2007 i afsnittet Investeringer tilføjes i venstre spalte, side 36 i Prospektet:

4 M/T Erria Julie, kemikalietankskib på DWT M/T Erria Helen, kemikalietankskib på DWT I underafsnittet Investeringer 2007 i afsnittet Investeringer ændres desuden i venstre spalte, side 36 i Prospektet til: Derudover har Koncernen indgået kontrakt om bygning af et kemikalietankskib (søsterskib til M/T Erria Anne, M/T Erria Dorthe og M/T Erria Julie) på ca DWT med Celiktrans, Tyrkiet til levering i april I 2007 har Koncernen desuden indgået aftale om køb af to second-hand kemikalietankskibe på hver DWT bygget i 2006, købt af rederiet VBG i Tyrkiet til forventet levering i december 2007 og februar I underafsnittet Investeringer 2007 i afsnittet Igangværende investeringer ændres desuden i højre spalte, side 36 i Prospektet: De samlede igangværende bruttoinvesteringer i forbindelse med de ovenfor nævnte fem nybygninger og købet af to second-hand kemikalietankskibe før forventede videresalg til kommanditselskaber udgør DKK 799,3 mio. og omfatter: En containerfeeder på DWT (124 TEU) bestilt i Vietnam til forventet levering i december 2007 Tre kemikalietankskibe på DWT bestilt i Kina til forventet levering i Et kemikalietankskib på ca DWT bestilt i Tyrkiet til forventet levering i april 2008 To second-hand kemikalietankskibe på hver DWT bygget i 2006, købt af rederiet VBG i Tyrkiet til forventet levering i december 2007 og februar 2008 Der er opnået finansieringstilsagn for alle nybygninger på 80% af byggesummen, med undtagelse af det ene DWT kemikalietankskib, som først leveres i april For så vidt angår de to second-hand kemikalietankskibe Tillæg til afsnittet 6. Forretningsoversigt I underafsnittet Rederidrift og investering i tonnage i afsnittet Hovedvirksomhed ændres teksten i højre spalte, side 38 i Prospektet til: Koncernen har i dag ejerandele på mellem 15% og 55% i 15 skibe. Heraf er otte kemikalietankskibe i størrelsesordenen ca DWT, seks containerfeederskibe Koncernen har pr. datoen for dette Prospekttillæg 38 skibe i teknisk management, hvoraf 15 er egne skibe.

5 Tabel 1 Skibsoversigt 2 på side 38 i Prospektet ændres til følgende: Kemikalietankskibe DWT Kapacitet (CBM) Kapacitet (TEU) Bygget Flag Trading Ejerandel DANCHEM EAST DIS Nordeuropa 15% DANCHEM WEST DIS Nordeuropa 15% ERRIA MARIA DIS Nordeuropa - Med 25% INGRID JAKOBSEN Antigua Nordeuropa 30% ERRIA ANNE Malta Nordeuropa 30% ERRIA DORTHE Malta World-wide 30% ERRIA JULIE Malta World-wide 30% ERRIA HELEN Malta World-wide 30% Tørlast- og containerfeederskibe SEA MASTER ONE Antigua T/C Far East 55% LIMPOPO / Antigua T/C OACL 30% OLGA / Antigua AMBERY MARITME LTD 15% DELMAS ANGOLA Antigua T/C CMA CGM 35% FILIPPA Antigua T/C K LINE 35% MSC CAMARGUE Antigua T/C MSC 30% MSC AURES Antigua T/C MSC 30% ERRIA VIETNAM 1) Antigua World-wide 100% Kilde: Rederiet Note 1) Skibet er ikke leveret pr. Prospektdatoen og forventes leveret i december 2007 Note 2) Der er indgået aftale om køb af to second-hand kemikalietankskibe på hver DWT, hvoraf et af skibene er til forventet levering i december I underafsnittet Kemikalietankskibe i afsnittet Hovedvirksomhed ændres teksten i venstre spalte, side 39 i Prospektet til: Efter købet af Ibex Maritime befragter Koncernen selv fem af Koncernens otte kemikalietankskibe, I underafsnittet Tilkøbte skibe og nybygninger i ordre i afsnittet Hovedvirksomhed ændres teksten i venstre spalte, side 39 i Prospektet til: Koncernen har fem skibe under nybygning og har tilkøbt to kemikalietankskibe: En containerfeeder på DWT (124 TEU) bestilt i Vietnam til forventet levering i december 2007 Tre kemikalietankskibe på DWT bestilt i Kina til forventet levering i Et kemikalietankskib på ca DWT bestilt i Tyrkiet til forventet levering i april 2008 To second-hand kemikalietankskibe på hver DWT bygget i 2006, købt af rederiet VBG i Tyrkiet til forventet levering i december 2007 og februar 2008 De seks kemikalietankskibe er alle.

6 I underafsnittet Kemikalietank-segmentet i afsnittet Befragtning under Hovedvirksomhed ændres teksten i højre spalte, side 39 i Prospektet til: Erria overtog 1. oktober 2007 befragtningsselskabet Ibex Maritime, hvorfra over halvdelen af Koncernens kemikalietankskibe befragtes. Ibex Maritime, der blev stiftet i 2000 af Kenneth Jan Madsen, er i dag befragter af 16 moderne kemikalietankskibe, inklusive seks af Koncernens kemikalietankskibe. I afsnittet Teknisk management under Hovedvirksomhed ændres teksten i højre spalte, side 39 i Prospektet til: Koncernen har pr. datoen for dette Prospekttillæg 38 skibe, herunder 15 kemikalietankskibe, 16 tørlastskibe og syv containerfeederskibe i teknisk management. I underafsnittet Bemanding i afsnittet Teknisk management under Hovedvirksomhed ændres teksten i højre spalte, side 39 i Prospektet til: Bemandingsafdelingen forestår løbende beskæftigelse af besætninger på de pr. datoen for dette Prospekttillæg 38 skibe i teknisk management. I afsnittet Shipdesign og consulting under Hovedvirksomhed, ændres teksten i højre spalte, side 41 i Prospektet til: Der ydes for tiden nybygningstilsyn på 13 skibe i Tyrkiet, Bulgarien, Vietnam, Indien og Kina både for Koncernen og eksterne kunder. Tillæg til afsnittet 7. Organisationsstruktur I afsnittet Liste over væsentligste selskaber i Koncernen side 50 i Prospektet, højre spalte ændres teksten vedr. K/S Erria Julie til: K/S Erria Julie Medejer af og driftsansvarlig for M/T Erria Julie, kemikalietankskib på DWT bygget i Tillæg til afsnittet 10. Kapitalressourcer I afsnittet Koncernens kapitalressourcer tilføjes i venstre spalte, efter første afsnit, side 65 i Prospektet: M/T Erria Julie, det første af de to kemikalietankskibsnybygninger på hver DWT, og M/T Erria Helen, som er det første af de tre second-hand kemikalietankskibe på hver DWT, er nu blevet leveret og er pr. den 3. december 2007 blevet videresolgt til henholdsvis K/S Erria Julie og K/S Erria Helen. Tillæg til afsnittet 13. Resultatforventninger I afsnittet Metodik og forudsætninger ændres første bullet i venstre spalte, side 73 i Prospektet til:

7 Kemikalietankskibet M/T Erria Julie på DWT er leveret og den 3. december 2007 videresolgt til kommanditselskabet K/S Erria Julie, hvoraf Erria Tankers ejer 40%. M/T Erria Julie vil således indgå i årets driftsresultat med ca. en måneds indtjening I afsnittet Metodik og forudsætninger ændres tredje bullet i venstre spalte, side 73 i Prospektet til: Salget af M/V Sea Lion er gennemført og leveret til køber i november 2007 med et tab på ca. DKK 4 mio. I afsnittet Metodik og forudsætninger ændres fjerde bullet i venstre spalte, side 73 i Prospektet til: Kemikalietankskibet M/T Erria Helen på DWT er leveret og den 3. december 2007 videresolgt til kommanditselskabet K/S Erria Helen, hvoraf Erria Tankers ejer 40%. Avancen fra dette videresalg indgår i estimatet for I afsnittet Forventninger i hovedafsnittet Forventninger til regnskabsåret 2007 ændres teksten i højre spalte, side 73 i Prospektet til: Salget af M/V Sea Lion er endeligt gennemført og leveret til køber i november Tillæg til afsnittet 19. Transaktioner med nærtstående parter I venstre spalte, side 88 i Prospektet tilføjes en femte bullet: K/S Erria Helen Tillæg til afsnittet 22. Væsentlige kontrakter I underafsnittet Nybygninger i Tyrkiet i afsnittet Kontrahering af nybygninger ændres teksten i venstre spalte, side 96 i Prospektet til: Rederiet har i maj 2007 indgået aftale vedrørende køb af to kemikalietankskibe på hver DWT. Det første af disse skibe, M/T Erria Julie, er leveret og videresolgt til kommanditselskabet K/S Erria Julie den 3. december 2007, mens det andet skib er under bygning på det tyrkiske værft, Celiktrans, Istanbul. 10% af købesummen er deponeret, mens resten af købesummen skal betales ved levering. Det andet af de to skibe forventes leveret i april I underafsnittet Nybygninger i Tyrkiet i afsnittet Kontrahering af nybygninger ændres teksten i venstre spalte, side 96 i Prospektet til: Levering og videresalg af M/T Erria Julie fra Rederiet til K/S Erria Julie er finansieret via Fionia Bank. Lånet er sikret ved pant i skibet, transport i forsikringer mv. Rederiets kautionsforpligtelse er bortfaldet og der er givet transport i resthæftelsen for investorerne i kommanditselskabet. Investorerne har indbetalt 20% af K/S Erria Julies anskaffelsessum for skibet kontant. I underafsnittet Købet af tre second-hand kemikalietankskibe i afsnittet Kontrahering af nybygninger ændres teksten i første afsnit, anden sidste sætning, højre spalte, side 96 i Prospektet til:

8 M/T Erria Helen, som er det første af de tre second-hand kemikalietankskibe på hver DWT, er nu blevet leveret og er pr. den 3. december 2007 blevet videresolgt til K/S Erria Helen. I underafsnittet Købet af tre second-hand kemikalietankskibe i afsnittet Kontrahering af nybygninger tilføjes afslutningsvis i sidste afsnit, højre spalte, side 96 i Prospektet: Levering og videresalg af M/T Erria Helen fra Erria Tankers til K/S Erria Helen er finansieret via Danske Bank med en anlægsfinansiering på 75% af købesummen, der er betalt af K/S Erria Helen til Erria Tankers, og med sikkerhed i skibet samt transport i forsikringer. I underafsnittet Erria Tankers ændres teksten i højre spalte, side 98 i Prospektet til: Koncernens andele af de kommanditselskaber, der ejer M/T Erria Dorthe, M/T Erria Anne, M/T Erria Julie og M/T Erria Helen. Ledelsen forventer, at Erria Tankers også skal eje Koncernens andel af det skib under bygning i Tyrkiet, som forventes leveret i april Tillæg til afsnittet Baggrund for Udbuddene og anvendelse af provenu Der tilføjes som nyt tredje sidste afsnit i venstre spalte, side 108 i Prospektet M/T Erria Julie, det første af de to kemikalietankskibsnybygninger på hver DWT, og M/T Erria Helen, som er det første af de tre second-hand kemikalietankskibe på hver DWT, er nu blevet leveret og er pr. den 3. december 2007 blevet videresolgt til henholdsvis K/S Erria Julie og K/S Erria Helen.

9 Tillæg til Prospekttillægget af 9. november 2007 Ændring af teksten i Resume : M/T Erria Helen, et af de to second-hand kemikalietankskibe på hver DWT, er i forbindelse med levering blevet videresolgt til K/S Erria Helen. Ændring af teksten i afsnittet Liste over væsentligste selskaber i Koncernen : K/S Erria Helen Medejer af og driftsansvarlig for M/T Erria Helen, kemikalietankskib på DWT bygget i Ændring af teksten i 13. Resultatforventninger : Kemikalietankskibet M/T Erria Helen på DWT er leveret og den 3. december 2007 videresolgt til kommanditselskabet K/S Erria Helen, hvoraf Erria Tankers ejer 40%. Avancen fra dette videresalg indgår i estimatet for Ændring af teksten i Baggrund for Udbuddene og anvendelse af provenu : M/T Erria Helen, et af de to second-hand kemikalietankskibe på hver DWT, er i forbindelse med levering blevet videresolgt til K/S Erria Helen.

10 Prospekttillægserklæringer Rederiets erklæring Vi erklærer hermed at have gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne i dette Prospekttillæg efter vores bedste vidende er i overensstemmelse med fakta, og at der ikke er udeladt oplysninger, som kan påvirke dets indhold. Kastrup, den 3. december 2007 Erria A/S Bestyrelse Kaare Vagner Jensen Formand Jan Peter Seeberg Erlund Næstformand Carl Christian Nielsen Carsten Dencker Nielsen Mikael Konnerup Kaare Vagner Jensen er direktør i N & V Holding ApS. Jan Peter Seeberg Erlund er associeret partner hos Gorrissen Federspiel Kierkegaard. Carl Christian Nielsen er direktør i N & V Ejendomme ApS. Carsten Dencker Nielsen er generalkonsul. Mikael Konnerup er direktør i Globework ApS. Registreret direktion Henrik Normann Andersen Administrerende direktør Not for release, publication or distribution in the United States, Canada, Australia or Japan. This announcement does not constitute an offer to sell or the solicitation of an offer to buy the securities of Erria A/S (the Securities ) in the United States, Canada, Australia or Japan or in any other jurisdiction. Securities may not be offered or sold in the United States absent registration or an exemption from registration under the U.S. Securities Act of 1933, as amended. The issuer of the Securities has not registered, and does not intend to register, any portion of the Offering in the United States, and does not intend to conduct a public offering of the Securities in the United States.

ERRIA A/S (et dansk aktieselskab, CVR nr. 15300574)

ERRIA A/S (et dansk aktieselskab, CVR nr. 15300574) Prospekt dateret den 1. november 2007 ERRIA A/S (et dansk aktieselskab, CVR nr. 15300574) Optagelse til handel og officiel notering på OMX Nordic Exchange Copenhagen A/S, udbud af op til 700.595 stk. nye

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2008

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2008 Delårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2008 Bestyrelsen i Erria A/S har på mødet den 26. august godkendt Koncernens delårsregnskab for perioden 1. januar 2008-30. juni 2008. Koncernen har valgt,

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september 2008

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september 2008 Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september 2008 Bestyrelsen i Erria A/S har på mødet den 5. november godkendt Koncernens delårsregnskab for perioden 1. januar 2008-30. september 2008. Koncernen

Læs mere

Fortsat positivt udvikling i ERRIA

Fortsat positivt udvikling i ERRIA Selskabsmeddelelse nr. 13/2012 Delårsrapport for ERRIA for perioden 1. januar til 30. september 2012: Fortsat positivt udvikling i ERRIA Resume Bestyrelsen har i dag behandlet og godkendt delårsrapporten

Læs mere

PROSPEKTTILLÆG 1 af 13. december 2011 Victoria Properties A/S (et dansk aktieselskab, CVR-nr. 55660018)

PROSPEKTTILLÆG 1 af 13. december 2011 Victoria Properties A/S (et dansk aktieselskab, CVR-nr. 55660018) PROSPEKTTILLÆG 1 af 13. december 2011 Victoria Properties A/S (et dansk aktieselskab, CVR-nr. 55660018) Dette prospekttillæg nr. 1 ( Tillæg 1 ) skal læses og fortolkes i sammenhæng med Victoria Properties

Læs mere

Prospekttillæg nr. 1 til prospekt af 9. marts 2010 for PARKEN Sport & Entertainment A/S (et dansk aktieselskab, CVR-nr.

Prospekttillæg nr. 1 til prospekt af 9. marts 2010 for PARKEN Sport & Entertainment A/S (et dansk aktieselskab, CVR-nr. Prospekttillæg nr. 1 til prospekt af 9. marts 2010 for PARKEN Sport & Entertainment A/S (et dansk aktieselskab, CVR-nr. 15 10 77 07) Præcisering af beskrivelse af forventninger for 2010 for Lalandia Dette

Læs mere

Amagerbanken udbyder den planlagte kapitaltilførsel af aktiekapital og ansvarlig lånekapital (efterstillet kapitalindskud).

Amagerbanken udbyder den planlagte kapitaltilførsel af aktiekapital og ansvarlig lånekapital (efterstillet kapitalindskud). Meddelelse nr. 30-2009 18. november 2009 Selskabsmeddelelse Amagerbanken udbyder den planlagte kapitaltilførsel af aktiekapital og ansvarlig lånekapital (efterstillet kapitalindskud). Aktiekapital o Bestyrelsen

Læs mere

Jeudan udbyder nye aktier for DKK 1 mia.

Jeudan udbyder nye aktier for DKK 1 mia. Ikke til offentliggørelse eller distribution i Australien, Canada, Japan eller USA Denne meddelelse er ikke et tilbud om køb eller salg af værdipapirer i Jeudan A/S ( Værdipapirer ) i Australien, Canada,

Læs mere

Nasdaq OMX Copenhagen A/S Skjern, 22. november 2012 Nikolaj Plads 6 1007 København K

Nasdaq OMX Copenhagen A/S Skjern, 22. november 2012 Nikolaj Plads 6 1007 København K Nasdaq OMX Copenhagen A/S Skjern, 22. november 2012 Nikolaj Plads 6 1007 København K Selskabsmeddelelse nr. 21/2012 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, VIDERESENDES ELLER DISTRIBUERES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I USA,

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, CANADA, AUSTRALIEN ELLER JAPAN Selskabsmeddelelse nr. 1/2011 7. juni 2011

Læs mere

SSBV-Rovsing offentliggør prospekt og udbyder nye aktier for ca. DKK 26,1 mio. i en fuldt garanteret fortegningsemission

SSBV-Rovsing offentliggør prospekt og udbyder nye aktier for ca. DKK 26,1 mio. i en fuldt garanteret fortegningsemission 25. januar 2013 Meddelelse nr. 143 SSBV-Rovsing offentliggør prospekt og udbyder nye aktier for ca. DKK 26,1 mio. i en fuldt garanteret fortegningsemission MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, VIDERESENDES ELLER DISTRIBUERES,

Læs mere

For regnskabsåret 2017 forventes uændret et overskud af primær drift på mellem mio. DKK, hvilket fremgår af delårsrapport pr

For regnskabsåret 2017 forventes uændret et overskud af primær drift på mellem mio. DKK, hvilket fremgår af delårsrapport pr Selskabsmeddelelse fra Prime Office A/S Kapitalforhøjelse Aarhus, den 20.11.2017 Fondsbørsmeddelelse nr. 125/2017 Side 1 af 5 Prime Office A/S foretager rettet emission Sammendrag Prime Office A/S bestyrelse

Læs mere

Københavns Fondsbørs. 7. februar 2007. 7. februar 2007

Københavns Fondsbørs. 7. februar 2007. 7. februar 2007 Til Københavns Fondsbørs Nykredit Realkredit A/S og Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer 7. februar 2007 7. februar 2007 Nykredit Realkredit A/S og Totalkredit

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september Erria A/S afhænder sine sidste containerskibe og fokuserer på kemikalietank

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september Erria A/S afhænder sine sidste containerskibe og fokuserer på kemikalietank Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september 2010 Selskabsmeddelelse nr. 13/20100 Erria A/S afhænder sine sidste containerskibe og fokuserer på kemikalietank Bestyrelsen i Erria A/S har på mødet

Læs mere

Jeudan offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission

Jeudan offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission Jeudan offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission Tegningsforhold på 5:1 (en ny aktie for hver fem eksisterende aktier) Udbud på op til 1.155.014 stk. nye aktier af nominelt DKK 100

Læs mere

Delårsrapport for ERRIA for 1. halvår 2012: Omsætningsfremgang og positivt resultat i Erria A/S

Delårsrapport for ERRIA for 1. halvår 2012: Omsætningsfremgang og positivt resultat i Erria A/S Selskabsmeddelelse nr. 9/2012 Delårsrapport for ERRIA for 1. halvår 2012: Omsætningsfremgang og positivt resultat i Erria A/S Resume Bestyrelsen har i dag behandlet og godkendt delårsrapporten for 1. halvår

Læs mere

ERRIA A/S (et dansk aktieselskab, CVR-nr. 15 30 05 74) Optagelse til handel og officiel notering af 2.272.726 stk. nye aktier à nominelt DKK 10

ERRIA A/S (et dansk aktieselskab, CVR-nr. 15 30 05 74) Optagelse til handel og officiel notering af 2.272.726 stk. nye aktier à nominelt DKK 10 ERRIA A/S (et dansk aktieselskab, CVR-nr. 15 30 05 74) Optagelse til handel og officiel notering af 2.272.726 stk. nye aktier à nominelt DKK 10 Dette prospekt ( Prospektet ) er udarbejdet med henblik på

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning Ole Andersen Bestyrelsesformand 18. marts 2015 Årets ord 2014 2 Rapportering på både dansk og engelsk 3 1990 1995 2000 2005 2010 2015 Bedring i økonomien, men også modvind BNP-vækst;

Læs mere

Rettede emissioner i Columbus IT Partner A/S

Rettede emissioner i Columbus IT Partner A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 10/2004 Rettede emissioner i indfrier gæld for en række datterselskaber, ved udstedelse af aktier i. Endvidere konverteres et ansvarligt lån fra Gaardboe Holding ApS samt gæld til

Læs mere

Prospektmeddelelse. Udbuddet kan sammenfattes som følger: Udbuddet:

Prospektmeddelelse. Udbuddet kan sammenfattes som følger: Udbuddet: FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 142 1 af 7 Prospektmeddelelse Victoria Properties A/S offentliggør i dag prospekt vedrørende en delvis garanteret fortegningsemission af op til 2.459.578 stk. nye aktier samt et

Læs mere

i forbindelse med offentliggørelse af, at Nykredit Realkredit A/S gennemfører det anbefalede købstilbud vedrørende aktier i Forstædernes Bank A/S.

i forbindelse med offentliggørelse af, at Nykredit Realkredit A/S gennemfører det anbefalede købstilbud vedrørende aktier i Forstædernes Bank A/S. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer 7. februar 2007 24. oktober 2008 offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer

Læs mere

Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission.

Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 30. august 2013 Fondsbørsmeddelelse nr. 28/2013 Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission. Bestyrelsen

Læs mere

Amagerbanken udbyder den planlagte aktieemission med fortegningsret for eksisterende aktionærer.

Amagerbanken udbyder den planlagte aktieemission med fortegningsret for eksisterende aktionærer. Meddelelse nr. 25-2010 17. august 2010 Selskabsmeddelelse Amagerbanken udbyder den planlagte aktieemission med fortegningsret for eksisterende aktionærer. Amagerbanken offentliggør i dag prospekt i forbindelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning Ole Andersen Bestyrelsesformand 17. marts 2016 Vi har nået de finansielle målsætninger for 2015 Mål Status ultimo 2015 Egenkapitalforrentning på 9,5 % 11,6%* Forbedrede ratings Omkostninger

Læs mere

DONG Energy offentliggør i dag lukning af sit udbud, herunder tidlig lukning af udbuddet til private investorer.

DONG Energy offentliggør i dag lukning af sit udbud, herunder tidlig lukning af udbuddet til private investorer. Selskabsmeddelelse Nr. 18/2016 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN Denne meddelelse udgør ikke

Læs mere

Skælskør Bank udbyder nye aktier for at styrke bankens solvens

Skælskør Bank udbyder nye aktier for at styrke bankens solvens Denne meddelelse eller kopi heraf må, hverken direkte eller indirekte, medtages, sendes eller distribueres til eller i USA, Canada, Australien, eller Japan eller i nogen jurisdiktion, hvori en sådan fremsendelse

Læs mere

NKT HOLDING A/S' UDSTEDELSE OG SALG AF OP TIL AKTIER I FORBINDELSE MED EN RETTET EMISSION

NKT HOLDING A/S' UDSTEDELSE OG SALG AF OP TIL AKTIER I FORBINDELSE MED EN RETTET EMISSION Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K 4. oktober 2016 Selskabsmeddelelse nr. 48 MÅ IKKE UDLEVERES, OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES, HVERKEN HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I

Læs mere

Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission

Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission Finanstilsynet Nasdaq Copenhagen A/S Vestjysk Bank A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 31. juli 2017 Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission Vestjysk Bank har truffet

Læs mere

Ejendomsinvesteringsprojekter TfS 43254

Ejendomsinvesteringsprojekter TfS 43254 1 Ejendomsinvesteringsprojekter TfS 43254 Af advokat (L) og advokat (H), cand. merc. (R) Retten i Helsingør har den 10/11 2010 afsagt dom vedrørende en kommanditists anskaffelsessum for en anpart i en

Læs mere

TK Development A/S offentliggør i dag prospekt i forbindelse med udbud af 56.087.620 stk. nye aktier à nominelt DKK 1 til DKK 4,11 pr.

TK Development A/S offentliggør i dag prospekt i forbindelse med udbud af 56.087.620 stk. nye aktier à nominelt DKK 1 til DKK 4,11 pr. Selskabsmeddelelse nr. 19/2013 Side 1 af 5 Ikke til offentliggørelse eller distribution i USA, Canada, Australien eller Japan Denne meddelelse er ikke et tilbud om køb eller salg af værdipapirer i TK Development

Læs mere

Tryg A/S giver meddelelse om privatplacering af aktier i forbindelse med finansieringen af købet af Alka Forsikring

Tryg A/S giver meddelelse om privatplacering af aktier i forbindelse med finansieringen af købet af Alka Forsikring Til NASDAQ København Meddelelse nr. 20-2017 5. december 2017 MÅ HVERKEN HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE UDGIVES, OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES I USA (HERUNDER USA'S TERRITORIER OG BESIDDELSER,

Læs mere

Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007. First North Meddelelse nr. 01-2007. Prospektmeddelelse

Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007. First North Meddelelse nr. 01-2007. Prospektmeddelelse Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007 First North Meddelelse nr. 01-2007 Prospektmeddelelse I forbindelse med at Athena IT-Group A/S (herefter Athena eller Selskabet

Læs mere

Regnskab februar 2018

Regnskab februar 2018 Regnskab 2017 2. februar 2018 Et år med god udvikling Stærkt resultat og afkast Høj kundeaktivitet Positiv makroøkonomisk udvikling Generelt god udvikling i kundetilfredsheden Øget udlån og god kundetilgang

Læs mere

Novo Nordisk A/S forhøjer det indikative udbudskursinterval for børsnoteringen af NNIT A/S

Novo Nordisk A/S forhøjer det indikative udbudskursinterval for børsnoteringen af NNIT A/S MÅ IKKE UDLEVERES, DISTRIBUERES ELLER OFFENTLIGGØRES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA, JAPAN ELLER NOGEN ANDEN JURISDIKTION, HVOR DISTRIBUTION ELLER OFFENTLIGGØRELSE ER ULOVLIG

Læs mere

Victoria Properties A/S - Børsprospekt 2011

Victoria Properties A/S - Børsprospekt 2011 FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 143 1 af 6 Victoria Properties A/S - Børsprospekt 2011 Delvis garanteret fortegningsemission af op til 2.459.578 stk. nye aktier a nom. DKK 50 til DKK 85 pr. Aktie. Rettet udbud

Læs mere

Alm. Brand A/S Alm. Brand A/S offentliggør prospekt i forbindelse med en fuldt garanteret fortegningsemission

Alm. Brand A/S Alm. Brand A/S offentliggør prospekt i forbindelse med en fuldt garanteret fortegningsemission ALM. BRAND Direktionssekretariatet Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 Telefax 35 26 62 38 www.almbrand.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Ref SLB/hdg Selskabsmeddelelse

Læs mere

Amagerbanken PROSPEKTTILLÆG 2. Til Prospekt 2010 Aktieemission, dateret den 17. august 2010, med prospekttillæg 1, dateret den 3.

Amagerbanken PROSPEKTTILLÆG 2. Til Prospekt 2010 Aktieemission, dateret den 17. august 2010, med prospekttillæg 1, dateret den 3. Amagerbanken PROSPEKTTILLÆG 2 Til Prospekt 2010 Aktieemission, dateret den 17. august 2010, med prospekttillæg 1, dateret den 3. september 2010 12. september 2010 Prospekttillægget indeholder ændringer

Læs mere

Bestyrelsens beretning ved ERRIA A/S generalforsamling den 24. april 2013.

Bestyrelsens beretning ved ERRIA A/S generalforsamling den 24. april 2013. Bestyrelsens beretning ved ERRIA A/S generalforsamling den 24. april 2013. Det glæder bestyrelsen, at en stor del aktionærer møder op til generalforsamling i dag i det nye noget mindre og anderledes ERRIA.

Læs mere

Markedsværdi af flåden NORDEN fortsætter den planlagte udbygning af flåden og har 7 nybygninger i ordre på nuværende tidspunkt.

Markedsværdi af flåden NORDEN fortsætter den planlagte udbygning af flåden og har 7 nybygninger i ordre på nuværende tidspunkt. Dampskibsselskabet NORDEN A/S Københavns Fondsbørs Meddelelse nr. 14 Nikolaj Plads 6 25. november 2002 1067 København K KW/BS Side 1 af 9 Delårsrapport 3. kvartal 2002 DE TRE FØRSTE KVARTALER I HOVEDPUNKTER

Læs mere

MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES I USA, CANADA, AUSTRALIEN OG JAPAN

MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES I USA, CANADA, AUSTRALIEN OG JAPAN MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES I USA, CANADA, AUSTRALIEN OG JAPAN Til OMX Københavns Fondsbørs A/S og pressen Fondsbørsmeddelelse nr. 1/2006 10. november 2006 FirstFarms A/S offentliggør prospekt

Læs mere

Lån & Spar Bank A/S ("Banken") offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission

Lån & Spar Bank A/S (Banken) offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission Nasdaq Copenhagen A/S Lån & Spar Bank A/S Højbro Plads 9-11 1200 København K CVR.nr. 13 53 85 30 Telefon 33 78 20 00 Telefax 33 78 20 01 E-mail lsb@lsb.dk www.lsb.dk Den 21. november 2018 IKKE TIL OFFENTLIGGØRELSE

Læs mere

Til Nasdaq Copenhagen. 4. februar Nykredit Realkredit A/S offentliggør tillæg nr. 3 til basisprospekt af 13. maj 2015

Til Nasdaq Copenhagen. 4. februar Nykredit Realkredit A/S offentliggør tillæg nr. 3 til basisprospekt af 13. maj 2015 Til Nasdaq Copenhagen 4. februar 2016 Nykredit Realkredit A/S offentliggør tillæg nr. 3 til basisprospekt af 13. maj 2015 Nykredit Realkredit A/S offentliggør tillæg nr. 3 til basisprospekt for udstedelse

Læs mere

G ORRISSEN F EDERSPIEL K IERKEGAARD

G ORRISSEN F EDERSPIEL K IERKEGAARD Fusionsplan for fusion af Aktieselskabet Schouw & Co. (CVR-nr. 63 96 58 12) og BioMar Holding A/S (CVR-nr. 41 95 18 18) Denne fusionsplan er udarbejdet af bestyrelserne i Aktieselskabet Schouw & Co. og

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK , Aktierne skal lyde på navn og skal være noteret i Selskabets ejerbog.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK , Aktierne skal lyde på navn og skal være noteret i Selskabets ejerbog. Bolagsordning Vedtægter Nordic Waterproofing Holding A/S, CVR No. 33 39 53 61 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Nordic Waterproofing Holding A/S. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er, direkte eller indirekte,

Læs mere

Nasdaq Copenhagen. 8. februar Nykredit Realkredit A/S offentliggør tillæg nr. 2 til Basisprospekt af 15. maj 2017

Nasdaq Copenhagen. 8. februar Nykredit Realkredit A/S offentliggør tillæg nr. 2 til Basisprospekt af 15. maj 2017 To Nasdaq Copenhagen 8. februar 2018 offentliggør tillæg nr. 2 til Basisprospekt af 15. maj 2017 offentliggør tillæg nr. 2 til Basisprospekt af 15. maj 2017 for udbud af særligt dækkede obligationer, realkreditobligatiober

Læs mere

Topsil Semiconductor Materials udbyder nye aktier

Topsil Semiconductor Materials udbyder nye aktier NASDAQ OMX Copenhagen A/S 20.04.2010 Nikolaj Plads 6 1067 København K Nr. 07/10 Topsil Semiconductor Materials udbyder nye aktier Topsil Semiconductor Materials A/S ( Topsil ) udbyder 103.890.151 stk.

Læs mere

Udbud af aktier i Danske Bank A/S

Udbud af aktier i Danske Bank A/S Må ikke offentliggøres, publiceres eller distribueres i Australien, Canada, Hong Kong, Japan, Sydafrika eller USA. Dette materiale er ikke et tilbud om salg af værdipapirer i USA. Værdipapirer må ikke

Læs mere

Regnskab for 1. halvår 2012

Regnskab for 1. halvår 2012 PRESSEKONFERENCE Regnskab for 1. halvår 2012 Eivind Kolding Ordførende direktør Henrik Ramlau-Hansen Økonomidirektør 7. august 2012 Hele pressemødet webcastes og kan følges live på www.danskebank.com Resultat

Læs mere

13. MAJ 2008 TILLÆG TIL

13. MAJ 2008 TILLÆG TIL 13. MAJ 2008 TILLÆG TIL Anbefalet Købstilbud til aktionærerne i fremsat af Dan Agro Holding A/S FORHØJELSE AF TILBUDSKURS Finansiel rådgiver for Dan Agro Holding A/S: Generelle forhold og særlige meddelelser

Læs mere

MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, UDLEVERES ELLER UDSENDES I USA (HERUNDER USA S TERRITORIER OG BESIDDELSER, ALLE STATER I USA SAMT DISTRICT OF COLUMBIA)

MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, UDLEVERES ELLER UDSENDES I USA (HERUNDER USA S TERRITORIER OG BESIDDELSER, ALLE STATER I USA SAMT DISTRICT OF COLUMBIA) Carlsberg A/S 100 Ny Carlsberg Vej DK-1760 Copenhagen V Tel +45 33 27 33 00 CVR no 61056416 SELSKABSMEDDELELSE 15. maj 2008 Side 1 af 6 CARLSBERG OFFENTLIGGØR 1:1 FORTEGNINGSRETS- EMISSION PÅ DKK 30,5

Læs mere

PANDORA FASTSÆTTER UDBUDSKURSEN TIL DKK 210 PR. AKTIE I FORBINDELSE MED SELSKABETS BØRSNOTERING OG UDBUD AF AKTIER

PANDORA FASTSÆTTER UDBUDSKURSEN TIL DKK 210 PR. AKTIE I FORBINDELSE MED SELSKABETS BØRSNOTERING OG UDBUD AF AKTIER Nr. 1 SELSKABSMEDDELELSE 5. oktober 2010 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA, JAPAN ELLER SYDAFRIKA PANDORA FASTSÆTTER

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr. 24/2010

Selskabsmeddelelse nr. 24/2010 Herlev d. 15. september 2010 Selskabsmeddelelse nr. 24/2010 Udstedelse af nye aktier Greentech Energy Systems A/S CVR nr. 36 69 69 15 ( Selskabet ) har med bestyrelsesbeslutning af 15. september 2010 besluttet

Læs mere

Bekendtgørelse om prospekter ved første offentlige udbud mellem 100.000 euro og 2.500.000 euro af visse værdipapirer

Bekendtgørelse om prospekter ved første offentlige udbud mellem 100.000 euro og 2.500.000 euro af visse værdipapirer Bekendtgørelse om prospekter ved første offentlige udbud mellem 100.000 euro og 2.500.000 euro af visse værdipapirer I medfør af 43, stk. 3, 44, stk. 6, 46, stk. 2, og 93, stk. 3, i lov om værdipapirhandel

Læs mere

Danware køber GenevaLogic i Schweiz og styrker markant sin position inden for Education

Danware køber GenevaLogic i Schweiz og styrker markant sin position inden for Education Selskabsmeddelelse nr. 13-2008 11. juni 2008 Danware køber GenevaLogic i Schweiz og styrker markant sin position inden for Education Danware har indgået aftale med GenevaLogic om køb af alle aktier i selskabet.

Læs mere

Hermed følger delårsrapport for Schaumann Retail Finland 1 A/S for perioden 1. januar til 30. juni 2008.

Hermed følger delårsrapport for Schaumann Retail Finland 1 A/S for perioden 1. januar til 30. juni 2008. OMX Nordic Exchange Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 København K Hellerup den 29. august 2008 ' fondsbørsmeddelelse nr. 7 / 2008 Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni 2008 Hermed følger delårsrapport

Læs mere

Aktieudvidelse i Formuepleje Merkur A/S

Aktieudvidelse i Formuepleje Merkur A/S OMX Den Nordiske Børs København A/S Nikolaj Plads 6 1067 København K Århus, den 22. oktober 2007 Aktieudvidelse i I henhold til 3 i generelle bestemmelser og 22 vedrørende oplysningsforpligtelser for udstedere

Læs mere

Medmindre andet er specifikt angivet i dette Tillæg, har de definitioner, der anvendes i Tillægget, samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet.

Medmindre andet er specifikt angivet i dette Tillæg, har de definitioner, der anvendes i Tillægget, samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet. MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION, HVIS DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE AF GÆLDENDE RET ELLER REGLER I DEN PÅGÆLDENDE JURISDIKTION

Læs mere

Spar Nord Bank A/S udbyder nye aktier for ca. DKK 913 mio.

Spar Nord Bank A/S udbyder nye aktier for ca. DKK 913 mio. Til NASDAQ OMX Copenhagen og Pressen 5. marts 2012 Selskabsmeddelelse nr. 9 MÅ IKKE UDGIVES, OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I USA, CANADA, AUSTRALIEN ELLER JAPAN ELLER I EN

Læs mere

På generalforsamlingen stiller bestyrelsen de nedenfor angivne ændringsforslag.

På generalforsamlingen stiller bestyrelsen de nedenfor angivne ændringsforslag. 1 af 6 På generalforsamlingen stiller bestyrelsen de nedenfor angivne ændringsforslag. Ændringerne vedrører primært følgende: Det var ved indkaldelsen af generalforsamlingen forventningen, at den foreslåede

Læs mere

Fortegningsemission. Det nye Nordic Tankers

Fortegningsemission. Det nye Nordic Tankers Fortegningsemission Det nye Nordic Tankers Nordic Tankers Nordic Tankers gennemførte et betydeligt strategiskifte i forbindelse med overtagelsen af dele af Clipper Groups kemikalietankaktiviteter i januar

Læs mere

Selskabsmeddelelse 29/2007. Silkeborg, den 19. november 2007

Selskabsmeddelelse 29/2007. Silkeborg, den 19. november 2007 Selskabsmeddelelse 29/2007 Silkeborg, den 19. november 2007 Bestyrelsen i ITH Industri Invest A/S har i dag indgået en aftale om erhvervelse af DKA Renewable Energy A/S samt 19,4 % af aktierne i det børsnoterede

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

I 2004 blev denne konstruktion ændret, således at begge projekter er blevet udviklet i selskabet Energia Alternativa S.r.l.

I 2004 blev denne konstruktion ændret, således at begge projekter er blevet udviklet i selskabet Energia Alternativa S.r.l. OMX Nordic Exchange Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K. Herlev d. 30 april 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 11/2008 Greentech Energy Systems A/S CVR nr. 36 69 69 15 (herefter kaldet Greentech ) har

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

Denne meddelelse udgør ikke et prospekt, og intet i denne meddelelse indeholder et udbud af værdipapirer

Denne meddelelse udgør ikke et prospekt, og intet i denne meddelelse indeholder et udbud af værdipapirer IKKE TIL OFFENTLIGGØRELSE, DISTRIBUTION ELLER UDLEVERING DIREKTE ELLER INDIREKTE I USA, CANADA, AUSTRALIEN, JAPAN, SCHWEIZ ELLER NOGEN ANDEN JURISDIKTION UDEN FOR DANMARK, HVOR DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. Nykredit Realkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af særligt dækkede obligationer i kapitalcenter E

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. Nykredit Realkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af særligt dækkede obligationer i kapitalcenter E Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nykredit Realkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af særligt i kapitalcenter E 6. februar 2014 Nykredit Realkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for

Læs mere

Jyske Bank MARTS 2016 JB NOVO 2019. Side 1 af 13

Jyske Bank MARTS 2016 JB NOVO 2019. Side 1 af 13 Jyske Bank MARTS 2016 JB NOVO 2019 Side 1 af 13 Indhold Vigtig information... 3 Om JB NOVO 2019... 4 Baggrunden for JB NOVO 2019... 5 Diagram over afkastmuligheder for JB NOVO 2019... 6 Forklaring til

Læs mere

Deadline Games A/S - Fondskode DK København, den 11. maj First North Meddelelse nr Prospektmeddelelse

Deadline Games A/S - Fondskode DK København, den 11. maj First North Meddelelse nr Prospektmeddelelse Deadline Games A/S - Fondskode DK0060021962 København, den 11. maj 2007 First North Meddelelse nr. 08-2007 Prospektmeddelelse I forbindelse med den kontant rettede emission af nye aktier på First North

Læs mere

Nordic Tankers A/S (et dansk aktieselskab, CVR-nr. 76 35 17 16)

Nordic Tankers A/S (et dansk aktieselskab, CVR-nr. 76 35 17 16) Nordic Tankers A/S (et dansk aktieselskab, CVR-nr. 76 35 17 16) Udbud af op til 25.176.592 stk. nye aktier à nom. DKK 10 til kurs 10 pr. aktie med fortegningsret for Eksisterende Aktionærer i Nordic Tankers

Læs mere

Stabiliseringsperiode begynder

Stabiliseringsperiode begynder Selskabsmeddelelse Nr. 7/2016 Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup www.nets.eu CVR-nr. 37427497 23. september 2016 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE,

Læs mere

OMX Den Nordiske Børs København Nikolaj Plads 6 1007 København. Elektronisk fremsendelse. Selskabsmeddelelse 27/2007. Silkeborg, den 25.

OMX Den Nordiske Børs København Nikolaj Plads 6 1007 København. Elektronisk fremsendelse. Selskabsmeddelelse 27/2007. Silkeborg, den 25. OMX Den Nordiske Børs København Nikolaj Plads 6 1007 København Elektronisk fremsendelse Selskabsmeddelelse 27/2007 Silkeborg, den 25. oktober 2007 ITH Industri Invest A/S har fokuseret sin investeringsstrategi

Læs mere

FUSIONSPLAN. Salling Bank A/S. A/S Vinderup Bank FOR K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S ADVOKATFIRMA

FUSIONSPLAN. Salling Bank A/S. A/S Vinderup Bank FOR K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S ADVOKATFIRMA K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN Ø TEL. +45 70 12 12 11 FAX. +45 70 12 13 11 FUSIONSPLAN FOR Salling Bank A/S OG A/S Vinderup

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G

G E N E R A L F O R S A M L I N G G E N E R A L F O R S A M L I N G Bestyrelsen for SKAKO A/S, Bygmestervej 2, 5600 Faaborg, (CVR-nr.: 36 44 04 14) indkalder herved til selskabets ordinære generalforsamling, der afholdes Torsdag den 28.

Læs mere

Tillæg nr. 6, Basisprospekt for obligationer udstedt af Danmarks Skibskredit A/S dateret 24. august 2009

Tillæg nr. 6, Basisprospekt for obligationer udstedt af Danmarks Skibskredit A/S dateret 24. august 2009 Tillæg nr. 6, Basisprospekt for obligationer udstedt af A/S dateret 24. august 2009 Dato: 9. februar 2012 A/S foretager ændringer i et som følge af offentliggørelse af Udsteders årsrapport for 2011. Der

Læs mere

Jyske Bank OKTOBER 2015 JB NORDEA 2018

Jyske Bank OKTOBER 2015 JB NORDEA 2018 Jyske Bank OKTOBER 2015 JB NORDEA 2018 Denne brochure er en del af markedsføringen af JB NORDEA 2018 og er ikke en fuldstændig gengivelse af Société Générales Basisprospekt 2015, supplementer til Société

Læs mere

Denne meddelelse udgør ikke et prospekt, og intet i denne meddelelse indeholder et udbud af værdipapirer

Denne meddelelse udgør ikke et prospekt, og intet i denne meddelelse indeholder et udbud af værdipapirer Hovedkontor Borgergade 3 7200 Grindsted Tlf. +45 76 72 09 99 Fax +45 47 36 77 20 E-mail: direktion@djs.dk www.djs.dk Cvr 39178443 IKKE TIL OFFENTLIGGØRELSE, DISTRIBUTION ELLER UDLEVERING DIREKTE ELLER

Læs mere

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Delårsrapport for perioden 1. januar - 31. marts 2008 Bestyrelsen for Dan-Ejendomme Holding

Læs mere

Ankenævnet for investeringsfonde

Ankenævnet for investeringsfonde Amaliegade 8 B, 2. sal 1256 København K sek@fanke.dk Tlf. (+45) 3543 6333 Fax (+45) 3543 7104 /UWK A F G Ø R E L S E a f 4. juli 2017 KLAGER: INDKLAGEDE: Hellerup Finans A/S Reference: KLAGEEMNE: LEDETEKST:

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 7. februar maj 2009

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 7. februar maj 2009 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer i kapitalcenter G 7. februar 2007 14. maj 2009 offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr. 05/ august ERRIA 1. halvår 2016

Selskabsmeddelelse nr. 05/ august ERRIA 1. halvår 2016 Selskabsmeddelelse nr. 05/2016 22. august 2016 Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni 2016: ERRIA 1. halvår 2016 Bestyrelsen i ERRIA A/S har godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar til

Læs mere

REDEGØRELSE FRA BESTYRELSEN I INVESTERINGSSELSKABET AF 1. SEPTEMBER 2015 A/S

REDEGØRELSE FRA BESTYRELSEN I INVESTERINGSSELSKABET AF 1. SEPTEMBER 2015 A/S REDEGØRELSE FRA BESTYRELSEN I OM FRIVILLIGT BETINGET KØBSTILBUD FREMSAT AF HELLERUP FINANS A/S 2 1. INDLEDNING 1.1. Købstilbuddet Der er fremsat et købstilbud på de vilkår og betingelser, som fremgår af

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Danske Banks generalforsamling 2013 Bestyrelsens beretning Ole Andersen Bestyrelsesformand 18. marts 2013 Generalforsamling 2013 2 Vi følger planerne med øget kundefokus og effektivitet Fra landeorganisation

Læs mere

Redegørelse fra bestyrelsen i Mols-Linien A/S om det frivillige, offentlige købstilbud fremsat den 10. juli 2015

Redegørelse fra bestyrelsen i Mols-Linien A/S om det frivillige, offentlige købstilbud fremsat den 10. juli 2015 Redegørelse fra bestyrelsen i Mols-Linien A/S om det frivillige, offentlige købstilbud fremsat den 10. juli 2015 af Holding af 29. juni 2015 A/S (CVR nr. 36 94 06 70) et 100 % ejet og fuldt kontrolleret

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

Sustainable investments an investment in the future Søren Larsen, Head of SRI. 28. september 2016

Sustainable investments an investment in the future Søren Larsen, Head of SRI. 28. september 2016 Sustainable investments an investment in the future Søren Larsen, Head of SRI 28. september 2016 Den gode investering Veldrevne selskaber, der tager ansvar for deres omgivelser og udfordringer, er bedre

Læs mere

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 VEDTÆGTER 1. NAVN Selskabets navn er EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted er Horsens Kommune. 3. FORMÅL Selskabets

Læs mere

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr Vedtægter Matas A/S, CVR-nr. 27 52 84 06 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Matas A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene MHolding A/S og MHolding 1 A/S. 1.3 Selskabets

Læs mere

BioPorto A/S, CVR 17 50 03 17 Pag. 199

BioPorto A/S, CVR 17 50 03 17 Pag. 199 BioPorto A/S, CVR 17 50 03 17 Pag. 199 Bestyrelsesmøderefer 3. december 2012 BESTYRELSESMØDEREFERAT 2 sider Den 3. december 2012 afholdtes bestyrelsesmøde i BioPorto A/S, CVR-nr. 17500317. Dagsordenen

Læs mere

Markedskursemission Forventet bruttoprovenu ca. DKK 150 mio.

Markedskursemission Forventet bruttoprovenu ca. DKK 150 mio. Københavns Fondsbørs København, den 12. april 2002 Fondsbørsmeddelelse nr. 06-2002 Markedskursemission Forventet bruttoprovenu ca. DKK 150 mio. I henhold til bemyndigelse i PARKEN Sport & Entertainments

Læs mere

Brødrene Hartmann A/S offentliggør prospekt i forbindelse med en 1:1 fortegningsemission

Brødrene Hartmann A/S offentliggør prospekt i forbindelse med en 1:1 fortegningsemission Prospekt i forbindelse med en 1:1 fortegningsemission på DKK 273,6 mio., side 1 af 5 Head Office Til OMX Den Nordiske Børs København Meddelelse nr. 10/2008 Kontaktperson: Administrerende direktør Peter

Læs mere

Vestjysk Bank offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission

Vestjysk Bank offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission Finanstilsynet Nasdaq Copenhagen A/S Vestjysk Bank A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 6. september 2017 Vestjysk Bank offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission I forlængelse

Læs mere

NORDEA KREDIT REALKREDITAKTIESELSKAB TILLÆG NR. 3 TIL BASISPROSPEKT FOR SÆRLIGT DÆKKEDE REALKREDITOBLIGATIONER (SDRO) AF 16.

NORDEA KREDIT REALKREDITAKTIESELSKAB TILLÆG NR. 3 TIL BASISPROSPEKT FOR SÆRLIGT DÆKKEDE REALKREDITOBLIGATIONER (SDRO) AF 16. NORDEA KREDIT REALKREDITAKTIESELSKAB TILLÆG NR. 3 TIL BASISPROSPEKT FOR SÆRLIGT DÆKKEDE REALKREDITOBLIGATIONER (SDRO) AF 16. FEBRUAR 2015 TILLÆGGET TIL BASISPROSPEKTET ER DATERET DEN 15. FEBRUAR 2016 THE

Læs mere

PRESSEKONFERENCE. Regnskab for 2011. Peter Straarup Ordførende direktør. Henrik Ramlau-Hansen Økonomidirektør. 9. februar 2012

PRESSEKONFERENCE. Regnskab for 2011. Peter Straarup Ordførende direktør. Henrik Ramlau-Hansen Økonomidirektør. 9. februar 2012 PRESSEKONFERENCE Regnskab for 2011 Peter Straarup Ordførende direktør Henrik Ramlau-Hansen Økonomidirektør 9. februar 2012 Resultat for 2011: Resultatnedgang på grund af dårlige konjunkturer Resultatopgørelse

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 26. marts 2009 7. februar 2007

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 26. marts 2009 7. februar 2007 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S offentliggør tillæg til prospekt for obligationer udstedt i medfør af 33 e i lov om realkreditlån og realkreditobligationer mv. (Junior Covered Bonds) 26. marts 2009 7. februar

Læs mere

Til fondsbørserne i 30. januar 2006 København og New York Meddelelse 8/2006

Til fondsbørserne i 30. januar 2006 København og New York Meddelelse 8/2006 Til fondsbørserne i 30. januar 2006 København New York Meddelelse 8/2006 TDC indberetning af ledende medarbejderes disses nærtståendes transaktioner med TDC aktier tilknyttede værdipapirer København I

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Odico A/S

VEDTÆGTER. for. Odico A/S VEDTÆGTER for Odico A/S Sagsnr. 31304-0015 MMR Selskabets navn: Selskabets navn er Odico A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Formwork A/S, Formsworks.dk A/S, Iosis A/S, Robocon A/S

Læs mere

1. kvartal

1. kvartal 1. kvartal 217 28-4-217 Oversigt resultat SEK mio. 217 2) Jan-dec Nettoomsætning 9.348 9.638-4% 38.478 Justeret EBIT 1) 191 3 5 EBIT 94 3-1.83 Periodens resultat 16 219-1.583 Pengestrøm fra driftsaktiviteter

Læs mere

NPinvestor.com A/S. Offentligt udbud Tillægsprospekt af 18. december 2017

NPinvestor.com A/S. Offentligt udbud Tillægsprospekt af 18. december 2017 NPinvestor.com A/S Offentligt udbud Tillægsprospekt af 18. december 2017 1 0. Indledende bemærkninger fra NPinvestor.com A/S Nærværende prospekttillæg skal læses i forlængelse af det offentliggjorte prospekt

Læs mere

1. kvartal

1. kvartal 1. kvartal 215 215-4-3 Oversigt resultat SEK mio. 215 Nettoomsætning 1.33 9.999 % 39.95 EBITDA 763 524 46% 2.198 Justeret EBIT 1) 861 EBIT 312 16 351 Periodens resultat 23 1 176 Pengestrøm fra driftsaktiviteter

Læs mere