RTM INSURANCE BROKERS A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RTM INSURANCE BROKERS A/S"

Transkript

1 NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM RTM Industri ønsker god jul og godt nytår RTM Pension 2016 ender med at være endnu et godt år for pensionsopsparerne Nyheder 18 forsikringsselskaber kan stå foran fusion Regnskab: Topdanmark opjusterer med 200 mio. Rating: Alm. Brand i størst fremgang i 2015 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for december måned. I dette nummer kan du blandt andet læse et tilbageblik på året, der er ved at være gået. Både RTM Industri og Pension giver en status. Er der emner, som ønskes uddybet, er I meget velkommen til at kontakte os for yderligere. Vi ønsker dig og din familie en dejlig jul og et rigtig godt nytår. Leif Rexen, Adm. Direktør RTM Insurance Brokers A/S Tryg-boss jager milliarder på delebiler og -boliger Svært at forsikre knæk på ryg Andet Besøg ARKEN

2 ÅRET DER GIK - INDUSTRI RTM Industri ønsker god jul og godt nytår Året 2016 har været et godt år for RTM Industri. Vi har haft en god vækst i antallet af nye kunder, og vi oplever fortsat stor efterspørgsel efter en professionel rådgiver, der kan hjælpe med at holde ens forsikringer skarpe på pris og vilkår. Vi har samtidig oplevet et år med stadigt faldende præmier i forsikringsmarkedet. I RTM har vi set en gennemsnitlig besparelse på mellem %, når vi er gået i udbud med en virksomheds forsikringer blev også året, hvor forsikringsproduktet Cyper Risk vandt indpas i markedet. Mange af vores kunder har taget produktet til sig, og Cyper Risk-forsikringen har udviklet sig til at blive en vigtig del af de fleste virksomheders forsikringspolitik. Til sidst vil vi i RTM Industri ønske vores kunder, leverandører og forretningsforbindelser en rigtig glædelig jul, samt et godt og fremgangsrigt nytår. Tak for et godt samarbejde i ÅRET DER GIK - PENSION 2016 ender med at være endnu et godt år for pensionsopsparerne Investeringsmæssigt har 2016 budt på mange udfordringer for pensionsopsparerne, men her sidst på året ser det alligevel ud til, at kundernes renteafkast for 2016 over en bred kam vil blive positive og større end inflationen. Det sidste betyder jo, at man har fået forbedret købekraften af opsparingen, og det er vigtigt. Det er dog ret forskelligt, hvordan pensionsselskaberne klarer sig afkastmæssigt, - nogen har klaret sig rigtig godt, og andre ligger i den tunge ende. Det afhænger dog også af, hvilket opsparingsprodukt man har sin pensionsopsparing i. Og pensionsopsparingsmulighederne er ikke blevet mindre uoverskuelige i løbet af året. Vi vil også huske tilbage på et år med en sjældent stor volatilitet på aktiemarkederne og daglige betydelige kursspring og tilsvarende udsving i renten på ens egen pensionskonto (markedsrentekunderne). Vi har desværre også haft et dansk C20 indeks, som har trukket noget ned i forhold til de globale indeks.

3 Vi ser også en pensionsbranche, som har travlt med at finde andre og bedre investeringsaktiver end blot aktier og obligationer. Det finder vi godt og givende for kunderne, og det er, udover at være gode afkastgeneratorer i sig selv, også medvirkende til at skabe større diversificering. Det giver mere stabilitet i pensionsafkastene og dermed også medvirkende til at mindske risikoen for store værdiudsving, når aktiemarkederne går op og ned. Hertil kommer, at disse alternative investeringer er gode alternativer til de traditionelle obligationers historisk lave rente. Det gode spørgsmål her ved indgangen til 2017 er, om vi står foran en ny finansiel krise med faldende aktiekurser og stigende rente, og som bør føre til strategiske ændringer af sammensætningen af investeringsaktiverne, eller ej! Vi vurderer umiddelbart ikke, at der er grund til at lave om på vores anbefalinger til kunderne, men vi følger nøje, hvad de respektive pensionsselskaber gør og foretager sig af strategiske og taktiske dispositioner. Og det bliver om et år igen spændende at se tilbage på, hvor meget kontoen er steget med. For RTM Pension har 2016 været et godt år med høj aktivitet og med stor vækst i nye kunder. Vi har også fået en del nye dygtige og engagerede kollegaer, som skal medvirke til at fastholde og udvikle vores stærke kompetenceplatform og ikke mindst sikre, at kunderne oplever vores høje serviceniveau med passion og engagement. Vi ønsker alle vores kunder en god jul og et godt og lykkebringende nytår.

4 NYHEDER 18 forsikringsselskaber kan stå foran fusion Kilde: Økonomisk Ugebrev Finans/CFO, d. 06. december af Top-25 selskaberne havde ifølge en oversigt en erstatnings- og omkostningsprocent i nærheden af eller over 100 på forsikringsforretningen, hvilket svarer til egentlige tab, og over halvdelen af danske skadesselskaber er stærkt udfordret. Finanstilsynet skriver i den seneste analyse af markedsudviklingen, at 28 selskaber med en markedsandel på 9,8% led forsikringsteknisk underskud i 2015, og 18 selskaber med en markedsandel på 3% led negativt forsikringsteknisk resultat. Grundet udsigten til kursfald i obligationer og aktier i kommende år er konsolidering af flere af disse mindre selskaber sandsynlig. Regnskab: Topdanmark opjusterer med 200 mio. Kilde: Økonomisk Ugebrev Finans/CFO, d. 06. december 2016 Forsikringskoncernen Topdanmark har forbedret forsikringsdriften, men det er dog et særlig godt investeringsafkast, der er årsag til selskabets rekordregnskab for 3. kvartal. Resultatet for 3. kvar tal 2016 steg til 533 mio. kr. mod 210 mio. kr. i samme kvartal Topdanmark har dermed i årets første ni måneder haft et resultat efter skat på mio. kr. "Det er rigtigt flotte investeringsafkast, der er årsagen til resultatfremgangen", siger adm. direktør Christian Sagild, der samtidig har opjusteret forventningerne til resultatet for hele 2016 med 200 mio. Rating: Alm. Brand i størst fremgang i 2015 Kilde: Økonomisk Ugebrev Finans/CFO, d. 06. december 2016 Forsikringsselskabet Alm. Brand blev ifølge Økonomisk Ugebrevs årlige brancheanalyse den "mest fremgangsrige" i Selskabet præsterede fremgang i en ellers presset branche i forhold til store konkurrenter som Tryg Forsikring og Codan, som måtte notere fald i præmieindtægterne på op til 5%, mens Topdanmark oplevede tilbagegang på 3%. Alm. Brand øgede i 2015 det forsikringstekniske resultat med 28%, hvor Tryg og Codan gik henholdsvis 26% og 46% tilbage.

5 Tryg-boss jager milliarder på delebiler og -boliger Kilde: Børsen, d. 12. december 2016 Tryg har indgået sin første aftale om en korttidsforsikring af deletjenester, og forsikringskoncernen spår, at det kan udvikle sig til en milliardforretning. Aftalen er indgået med rengøringstjenesten Happy Helper, hvor private kan registrere sig som rengøringshjælp. "Vi kommer i fremtiden til at designe flere korttidsforsikringer efter en pay per use-model, så man betaler for forsikringen, når man bruger tjenesten. Det er en ny måde at tænke forsikring på, som vi ikke har erfaring med. Men det får vi jo kun ved at kaste os ud i det", siger Lars Bonde, koncerndirektør i Tryg. Han forventer, at der i løbet af de næste fem år vil opstå et milliardstort forsikringsmarked inden for deleøkonomi i Norden. Svært at forsikre knæk på ryg Kilde: Politiken, d. 19. november 2016 Det kan blive svært at skabe en ny forsikring, som alternative behandlere skal tegne for at måtte manipulere patienters rygsøjler, som sundhedspolitikere ellers gerne vil give dem lov til. I dag er det kun tilladt læger og kiropraktorer at manipulere patenters rygsøjler, men fredag den 18. november førstebehandlede sundhedspolitikere på Christiansborg et lovforslag, der vil tillade registrerede alternative behandlere at manipulere rygsøjlen. Underdirektør i Forsikring & Pension, Anne Seiersen, siger dog, at de har brug for at få belyst flere vilkår, før de kan tilbyde det ønskede produkt, hvorfor de ikke kan garantere, at de kommer til at levere den ønskede ansvarsforsikring. ARKEN ANDET RTM er medlem af Erhvervsklubben ARKEN, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig fribilletter. Ønsker du at besøge kunstmuseet ARKEN, for at se de spændende udstillinger, som ARKEN tilbyder, har vi et begrænset antal fribilletter til rådighed.

6 Du er velkommen til, at bestille på først til mølle princip gældende. Maks. 4 stk. billetter pr. kunde. Aktuel udstilling: Martin Bigum (3. september 2016 til 15. januar 2017) På udstillingen kan du opleve mere end 130 værker skabt fra Martins Bigums spæde start som kunstner i 1988 til nu. Alt sammen ledsaget af et væld af kulturhistoriske og private fortællinger om 1970 erne og 80 erne i form af fotografier, genstande, tv-klip og lyd fra hønsestrik til happenings, fra James Last til punkkultur og fra børnetegninger til satiremagasiner. Udstillingen er delvist selvbiografisk og skabt i et tæt samarbejde med Bigum, der også har forfattet en lang række tekster til udstillingens værker. Biografi Martin Bigum er født i 1966, og bor og arbejder i København. Han er primært kendt for sine malerier, men har også beskæftiget sig med grafik, fotografier, installationer, videokunst, digte mm. Bigum har et hav af solo- og gruppeudstillinger i både ind- og udland bag sig, og er repræsenteret i en lang række danske museumssamlinger, bl.a. ARKEN, ARoS og Statens Museum for Kunst. Mange kender også Martin Bigum som en fremragende formidler både af egne værker, men også kunsthistorien bl.a. som deltager i DR K s Kunstquiz. Han har igennem årene skrevet en række essays i Weekendavisen og udgav i 2014 bogen Min personlige kunsthistorie, som har solgt mere end eksemplarer. Bigum er desuden en meget efterspurgt foredragsholder.

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM RTM åbner kontor i Fredericia kompetencerne samles RTM indtrådt i forsikringsmæglernetværket Unison Nyt fra Industri Topdanmark

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra Industri RTM udfordrer den velsmurte forsikringsbranche Så grove er forsikringsselskaberne Forsikringskrak truer tusindvis af Home-kunder

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra Industri RTM-hjælp sikrer 300.000 kroner ekstra i erstatning Alm. Brand forventer 1000 millioner i overskud Redningspakke til konkurstruede

Læs mere

Indledning. ARKEN RTM er medlem af Erhvervsklubben ARKEN, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig fribilletter. RTM Insurance Brokers A/S

Indledning. ARKEN RTM er medlem af Erhvervsklubben ARKEN, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig fribilletter. RTM Insurance Brokers A/S Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Codan mest aggressive forsikringsselskab - Direktør: Vi lytter til kritikken - Nu bliver der brand i Danmark - Ministre: Julefrokost

Læs mere

I denne måneds nyhedsbrev

I denne måneds nyhedsbrev januar 2014 RTM Insurance Brokers A/S I denne måneds nyhedsbrev Indledning 1 ARKEN 1 Nyheder fra Industri 2 - Skiskader kan blive en dyr affære 2 - Stormskader vil tage måneder at få opgjort 2 - Hjælp

Læs mere

RTM Insurance Brokers A/S Juni 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. ARKEN. Aktuelle udstillinger

RTM Insurance Brokers A/S Juni 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. ARKEN. Aktuelle udstillinger I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Arken - Nyheder Industri - Tysk gigant på det danske forsikringsmarked - Firma ramt af hackerangreb: Husk at tage backup - Festivaltid: Hvordan er jeg som frivillig

Læs mere

Indledning. Nyt fra RTM

Indledning. Nyt fra RTM Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-pension 2 - Selskaber holder på pengene - Frihed med risiko for Pensamkunder - Byt arbejdstid med pension - Analyse: Sundhedsordninger sænker

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM RTM fortsætter væksten RTM udskiller It-afdeling i et selvstændigt selskab Nyt fra Industri Ny forsikring for førerløse biler

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Pension 2 - De stjæler din pension - Danskerne sparer op til deres pension i blinde - Pensioner er blevet markant billigere i administration -

Læs mere

Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2015

Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2015 Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2015 Afkast til den typiske markedsrentekunde på 7,4 pct. Nordic Award for infrastruktur-investeringer/opp Ny forening for Nordea Liv & Pensions kunder betinget myndighedsgodkendt

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 10-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for oktober måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om en forsikring, som kun bliver vigtigere og vigtigere.

Læs mere

Stor indbetalingsvækst og faldende omkostninger

Stor indbetalingsvækst og faldende omkostninger Pressemeddelelse Årsregnskab 2011 9. februar 2012 R E G N S K A B E T B E S K R I V E R H E L E D A N I C A K O N C E R N E N, H E R U N D E R F O R R E T N I NG S A K T I V I T E T E R I D A N M A R K,

Læs mere

Nye prognoser giver ro om pensionen

Nye prognoser giver ro om pensionen Nye prognoser giver ro om pensionen Ældre og yngre kan tage det helt roligt midterfeltet skal overveje at justere indbetalingerne Pensionsbranchen har besluttet at revidere de fælles antagelser bag beregningen

Læs mere

RTM Insurance Brokers A/S Juli 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. Venlig hilsen

RTM Insurance Brokers A/S Juli 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. Venlig hilsen I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Nyheder Industri - Pensionsselskaber råber regeringen op: Vi mangler byggeprojekter! - Topchef afviser salg af Codan - Nyheder Pension - Ekspert: Debatten om forskellen

Læs mere

Regnskabsmeddelelse kvartal 2016

Regnskabsmeddelelse kvartal 2016 Regnskabsmeddelelse 1.-3. kvartal 2016 Rekordhøje indbetalinger på 11,5 mia. kroner svarende til en vækst på 20 procent Vækst i løbende præmier på 9 procent Vækst i indskuddene på 37 procent Afkast på

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 11-2018 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for november måned. Vi vil gerne benytte denne udgave til at ønske vores kunder, leverandører og forretningsforbindelser en rigtig

Læs mere

INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA

INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA STYRK DIN OPSPARING MED INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST PFA har stiftet Investeringsforeningen PFA Invest, som privatpersoner har mulighed

Læs mere

NYHEDSBREV Insurance Brokers

NYHEDSBREV Insurance Brokers NYHEDSBREV Insurance Brokers I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Nyhedsoversigt - Forsikringsselskab tabte sag om millioner til Lego - Hacking: Hacker-forsikring - Odense skal finde 22. mio. kr.

Læs mere

Bedste afkast til Vellivs kunder

Bedste afkast til Vellivs kunder Regnskabsmeddelelse 31. oktober 2018 Bedste afkast til Vellivs kunder Danmarks nye kundeejede pensionsselskab Velliv er nu en realitet Efter årets første 9 måneder gav VækstPension Aktiv med mellem risiko

Læs mere

3. kvartal 2011 i Nordea Liv & Pension

3. kvartal 2011 i Nordea Liv & Pension 3. kvartal 2011 i Nordea Liv & Pension Tema Tal Regnskab Begivenheder Pensionsreformer Der er brug for ro omkring pensionssystemet ro, så danskerne kan indstille sig på, hvilke regler, der gælder, og

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juni måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juni måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Børn nyder godt af forældres sundhedsforsikring - Kommuner sikrer mod skybrud for milliard - Gyldne tider for de danske forsikringsgiganter

Læs mere

Danica Pension leverer tilfredsstillende regnskab for 2017

Danica Pension leverer tilfredsstillende regnskab for 2017 Danica Pension leverer tilfredsstillende regnskab for 2017 Danica Pension havde et godt 2017, hvor resultatet før skat var 1,9 mia. kr. Indbetalinger voksede med 17,5 pct. til 39,7 mia. kr. For 2017 blev

Læs mere

Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2013

Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2013 Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2013 Markedets bedste livscyklusafkast Præmieindbetalinger i vækst Livscyklusprodukter, mellem risiko, 15 år til pension Afkast 1. halvår 2013 Pct. 7,0 6,0 5,0 6,4% 5,6% 4,0

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 7-2018 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for juli måned. Vi starter denne måneds nyhedsbrev ud med en invitation. For vi gennemgår nemlig snart en forvandling 30. august bliver

Læs mere

Indledning. Af spændende arrangementer kan bl.a. nævnes: Frida Kahlo Et liv i kunsten Læs mere på www.arken.dk

Indledning. Af spændende arrangementer kan bl.a. nævnes: Frida Kahlo Et liv i kunsten Læs mere på www.arken.dk Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - - Hvem skal betale, når skolens Ipad går i stykker? - - Kæmpe slagsmål mellem kreditorer i Phil-konkursbo - Sygeforsikring for biler

Læs mere

Pressemeddelelse, februar 2003 Alm. Brand Koncernen Årsrapport Bedre end ventet

Pressemeddelelse, februar 2003 Alm. Brand Koncernen Årsrapport Bedre end ventet Pressemeddelelse, februar 2003 Alm. Brand Koncernen Årsrapport 2002 - Bedre end ventet Alm. Brand Koncernen har i 2002 udviklet sig bedre end forventet ved halvåret 2002. Gevinster på obligationsmarkedet

Læs mere

Topdanmark. januar - september november 2001

Topdanmark. januar - september november 2001 Topdanmark januar - september 2001 29. november 2001 Financial highlights Overskud på 131 mio. kr. efter henlæggelse af 50 mio. kr. til udjævningshensættelser (Q1 - Q3 2000: 559 mio kr. efter forbrug af

Læs mere

1. kvartal 2011 i Nordea Liv & Pension

1. kvartal 2011 i Nordea Liv & Pension 1. kvartal 2011 i Nordea Liv & Pension Begivenheder Velkommen til nyt elektronisk kvartalsregnskab Regnskab Nordea Liv & Pension introducerer her et nyt og læsevenligt kvartalsregnskab. Med vores nye

Læs mere

Topdanmark Informationsmøde 1. november 1999

Topdanmark Informationsmøde 1. november 1999 Topdanmark Informationsmøde 1. november 1999 1.11.1999 1 Topdanmark ønsker At udbygge positionen på det danske forsikringsmarked At være et forsikringsselskab - ikke en investeringsforening At skabe merværdi

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for november måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for november måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Pension 2 - Velkommen til tre nye medarbejdere i pension - Skattefrygt for danskerne til at spare mindre op - Debat: Behov for reel nytænkning

Læs mere

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing med PFA har stiftet, som privatpersoner har mulighed for at investere i. Bestyrelsen i består af direktør og tidligere

Læs mere

Udfordringer og muligheder i pensionsbranchen

Udfordringer og muligheder i pensionsbranchen Udfordringer og muligheder NFT i pensionsbranchen 3/2003 Udfordringer og muligheder i pensionsbranchen af Henrik Heideby Henrik Heideby Som andre steder i verden står pensionsbranchen i Danmark i disse

Læs mere

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing med PFA har stiftet, som privatpersoner har mulighed for at investere i. Bestyrelsen i består af direktør og tidligere

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for september/oktober måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for september/oktober måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Sådan svindler vi med forsikringen - Hackere stjal 500.000 kroner fra lille firma - Forsikringen dækker broskader - Der skal postes

Læs mere

Regnskabsmeddelelse 1. kvartal 2015

Regnskabsmeddelelse 1. kvartal 2015 Regnskabsmeddelelse 1. kvartal 2015 Vækstpension Index igen markedets bedst performende livscyklusprodukt med afkast mellem 10,8 og 14,3 pct. Afkast til den typiske markedsrentekunde mellem 8,5 og 10,8

Læs mere

Presse- & Analytiker-briefing

Presse- & Analytiker-briefing Presse- & Analytiker-briefing 6. marts 2003 1 Presse- & Analytiker -briefing - 6. Marts 2003 Hovedpunkter fra Årsrapporten 2002 Resultat for 2002 Overskud på 95 mio.kr. mod et overskud på 447 mio.kr. i

Læs mere

1. halvår august Stine Bosse Koncernchef i TrygVesta

1. halvår august Stine Bosse Koncernchef i TrygVesta 1. halvår 2004 25. august 2004 Stine Bosse Koncernchef i TrygVesta 1. halvår kort fortalt Tydeligt forbedrede resultater Ord. resultat 756 mio. DKK. (+302 mio. DKK) Teknisk resultat 688 mio. DKK (+600

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 2-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for februar måned. I dette nummer kan du blandt andet læse en historie fra RTM Industri, som illustrerer, at

Læs mere

HALVÅRSRAPPORT 1. HALVÅR 2011

HALVÅRSRAPPORT 1. HALVÅR 2011 HALVÅRSRAPPORT 1. HALVÅR 2011 Bankpension pensionskasse for finansansatte Dirch Passer Alle 27, 4 2000 Frederiksberg CVR 21 54 84 13 www.bankpension.dk Halvårsrapport for 1. halvår 2011 Beretning - første

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for januar måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for januar måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Pension 2 - Troværdighed kræver substans - Kursværn fjernes delvist i Topdanmark - Skandia og AP Pension vil ikke tilbyde ny alderspension - Jubelår

Læs mere

RTM Insurance Brokers A/S April 2016 NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S. Kære læsere. Åbent Hus arrangement i RTM. Leif Rexen, Adm.

RTM Insurance Brokers A/S April 2016 NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S. Kære læsere. Åbent Hus arrangement i RTM. Leif Rexen, Adm. NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra Industri Forsikringsselskaberne hæver priser for flygtningecentre Store pengetanke stævner OW Bunker for kæmpebeløb Stor stigning

Læs mere

ANALYSENOTAT Aktiekursfald aflyser ikke opsvinget

ANALYSENOTAT Aktiekursfald aflyser ikke opsvinget Nov 01, 2017 Nov 03, 2017 Nov 07, 2017 Nov 09, 2017 Nov 13, 2017 Nov 15, 2017 Nov 17, 2017 Nov 21, 2017 Nov 24, 2017 Nov 28, 2017 Nov 30, 2017 Dec 04, 2017 Dec 06, 2017 Dec 08, 2017 Dec 12, 2017 Dec 14,

Læs mere

Hoved- og nøgletal for PFA-koncernen

Hoved- og nøgletal for PFA-koncernen Hoved- og nøgletal for PFA-koncernen Hovedtal (mio. kr.) Resultatopgørelse Indbetalinger i alt 21.275 18.064 25.318 Forsikringsteknisk resultat pension 784 807 914 Forsikringsteknisk resultat af syge-

Læs mere

Udviklingstendenser i i forsikring og værdiskabelse i i Topdanmark. v. v. Michael Pram Rasmussen 3. 3. december 2003

Udviklingstendenser i i forsikring og værdiskabelse i i Topdanmark. v. v. Michael Pram Rasmussen 3. 3. december 2003 Udviklingstendenser i i forsikring og værdiskabelse i i Topdanmark v. v. Michael Pram Rasmussen 3. 3. december 2003 Forsikringsselskaber i 80 erne og 90 erne Karakteristika: Store finansindtægter Overkapitaliseret

Læs mere

1. kvartal maj Stine Bosse Koncernchef i TrygVesta

1. kvartal maj Stine Bosse Koncernchef i TrygVesta 1. kvartal 2005 18. maj 2005 Stine Bosse Koncernchef i TrygVesta 1. kvartal kort fortalt Et af de bedste kvartaler nogensinde Resultat før skat 513 mio. DKK (+ 195 mio. DKK) Nyt kundefordelsprogram i Norge

Læs mere

Forsikrings- og pensionsbranchens

Forsikrings- og pensionsbranchens Forsikrings- og økonomi Henrik Munck Peter Foxman Philip Heymans Allé 1, 2900 Hellerup, Telefon 41 91 91 91, www.forsikringogpension.dk Side 1 Indhold 1. Sammenfatning 4 2. Udvikling i pensionsbranchen

Læs mere

Markedsvinder 1. kvartal 2019 VækstPension Index: 10,4 pct.

Markedsvinder 1. kvartal 2019 VækstPension Index: 10,4 pct. Regnskabsmeddelelse 15. maj 2019 Markedsvinder 1. kvartal 2019 VækstPension Index: 10,4 pct. Tilfredsstillende udvikling i top- og bundlinje i 1. kvartal 2019 Mange nye kunder har valgt Velliv i 1. kvartal

Læs mere

1 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE

1 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE 1 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE 2 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING KORT FORTALT Vi tilbyder frem til

Læs mere

Dansk Erhvervs NøgletalsNyt Øget risiko for global recession

Dansk Erhvervs NøgletalsNyt Øget risiko for global recession NØGLETAL UGE 33 Dansk Erhvervs NøgletalsNyt Øget risiko for global recession Af: Kristian Skriver, økonom Den forgangne uge fik vi fremragende tal for udviklingen i dansk økonomi, der viste vækst på hele

Læs mere

Topdanmark. Marts 2002

Topdanmark. Marts 2002 Topdanmark Marts 2002 Highlights Overskud på 408 mio.kr. efter overførsel af 81 mio.kr. til udjævningshensættelser Resultat før goodwill, skat og overførsel til udjævningshensættelser (cash flow) på 594

Læs mere

Skadesforsikringsselskabers regnskaber 1. halvår 2009

Skadesforsikringsselskabers regnskaber 1. halvår 2009 Skadesforsikringsselskabers regnskaber 1. halvår 2009 Konklusioner De danske skadeforsikringsselskaber fastholder fremgangen fra 2008. Det samlede resultat før skat i 1. halvår 2009 blev på 4,4 mia. kr..

Læs mere

Omlægning fra Danica Traditionel til Danica Balance

Omlægning fra Danica Traditionel til Danica Balance Omlægning fra Danica Traditionel til Danica Balance 1 Omlægning kort fortalt Vi tilbyder i foråret 2017 en række af vores kunder at omlægge deres pensionsopsparing i Danica Traditionel til Danica Balance.

Læs mere

OpsparingPlus. Vi plejer dine penge, som vi plejer vores egne

OpsparingPlus. Vi plejer dine penge, som vi plejer vores egne OpsparingPlus Vi plejer dine penge, som vi plejer vores egne Vi tager hånd om din opsparing OpsparingPlus er moderne investeringspleje til dig, som ønsker sikkerhed for, at dine penge bliver plejet af

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 8-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for september måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om den seneste kunde- og medarbejderundersøgelse,

Læs mere

WIP. Banebrydende enkelt. Tag springet til noget større, bedre og billigere

WIP. Banebrydende enkelt. Tag springet til noget større, bedre og billigere WIP DANSK ERHVERV FORSIKRING Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere UDFORDRINGEN Problemet I dag handler du alene men det giver dig hverken de bedste priser eller de bedste

Læs mere

Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje

Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje Nykredit Privat Portefølje Invester i din fremtid Hvilke forventninger har du til fremtiden? Ved du, om de er realistiske, sådan som din

Læs mere

Professionel rådgivning og sparring. Skaber værdi for din virksomhed

Professionel rådgivning og sparring. Skaber værdi for din virksomhed Professionel rådgivning og sparring Skaber værdi for din virksomhed Vi ser gerne, at du har høje forventninger til os Siden 1996 har Dansø rådgivet og sparret med virksomheder for at af Hos Dansø finder

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

Industri Pension Ingeniør

Industri Pension Ingeniør Industri Pension Ingeniør I denne måneds nyhedsbrev INDUSTRI - Forsikring & Pension: For mange kører galt i arbejdstiden - Kundernes tilfredshed med forsikringsselskaberne daler - Tyveri på byggepladser

Læs mere

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2012

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2012 FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2012 CVR-nr. 25 07 14 09 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger 3 Ledelsesberetning 4 Ledelsespåtegning 6 Resultatopgørelse Totalindkomstopgørelse

Læs mere

Forsikrings- og pensionsbranchens

Forsikrings- og pensionsbranchens Forsikrings- og økonomi Henrik Munck Peter Foxman Philip Heymans Allé 1, 2900 Hellerup, Telefon 41 91 91 91, www.forsikringogpension.dk Side 1 Indhold 1. Sammenfatning 4 2. Udvikling i pensionsbranchen

Læs mere

NYHEDSBREV. Risikostyring og beliggenhed. Effekten under nedture. 31 Oktober Kære læser

NYHEDSBREV. Risikostyring og beliggenhed. Effekten under nedture. 31 Oktober Kære læser NYHEDSBREV Risikostyring og beliggenhed Kære læser Med dette nyhedsbrev starter vi et nyt fokus som du fremadrettet vil se i vores nyhedsbreve: Risikostyring. Risikostyring er ret afgørende for dine profitter,

Læs mere

Broager PuljePension - pensionsinvestering med ud- og indsigt

Broager PuljePension - pensionsinvestering med ud- og indsigt Pension Broager PuljePension - pensionsinvestering med ud- og indsigt Broager PuljePension Tryghed og muligheder Broager PuljePension giver dig mulighed for at investere din pensionsopsparing i en sammensætning

Læs mere

Regnskabsmeddelelse 1. kvartal 2014

Regnskabsmeddelelse 1. kvartal 2014 Regnskabsmeddelelse 1. kvartal 2014 Vækstpension leverer igen gode afkast Markedets mest fleksible dækning ved nedsat erhvervsevne Ny pensionsløsning til landbruget Vækstpension Afkast i 1. kvartal 2014

Læs mere

NYHEDSBREV RTM Insurance Brokers

NYHEDSBREV RTM Insurance Brokers NYHEDSBREV RTM Insurance Brokers I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Nyhedsoversigt - Fiskemand i clinch med sin forsikring - Det starter ofte med tagpap - Codan kan få schweizisk gigant som sin

Læs mere

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT CVR-nr

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT CVR-nr FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2013 CVR-nr. 25 07 14 09 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger 3 Ledelsesberetning 4 Ledelsespåtegning 6 Resultatopgørelse Totalindkomstopgørelse

Læs mere

Alm. Brand A/S Årsrapport 2003 - PR

Alm. Brand A/S Årsrapport 2003 - PR Alm. Brand A/S Årsrapport 2003 - PR Alm. Brand A/S Koncernen Alm. Brand A/S Alm. Brand Bank Alm. Brand Forsikring A/S Provinsforsikring Alm. Brand Skade Alm. Brand Liv og Pension Kjøbenhavnske Re Alm.

Læs mere

Indledning. Ny afgift på skadesforsikringer

Indledning. Ny afgift på skadesforsikringer Indledning Læs i dette nummer: - Ny afgift på skadeforsikringer - Vi forsikrer os mod tryghed - Få din egen sikkerhedsalarm i lommen - Miljøansvar og finansiel sikkerhedsstillelse - Kommunen får erstatning

Læs mere

FORSIKRINGS SELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2011

FORSIKRINGS SELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2011 FORSIKRINGS SELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2011 CVR-nr. 25 07 14 09 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger 3 Ledelsesberetning 4 Ledelsespåtegning 6 Resultatopgørelse 7 Balance 8 Egenkapitalopgørelse

Læs mere

Presse- & Analytikerpræsentation. Årsrapport 2003 Codan A/S. 11. marts 2004 1 MAR2004/JJE 11-03-2004 9:59

Presse- & Analytikerpræsentation. Årsrapport 2003 Codan A/S. 11. marts 2004 1 MAR2004/JJE 11-03-2004 9:59 Presse- & Analytikerpræsentation 11. marts 2004 Årsrapport 2003 Codan A/S 1 MAR2004/JJE Stærk udvikling Resultat før skat forbedret med mere end 1,4 mia. kr. Markant bedre combined ratio Solidt fundament

Læs mere

Nykredit Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr

Nykredit Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr Nykredit Livsforsikring A/S Halvårsrapport 2009 CVR-nr. 25707184 INDHOLD Ledelsesberetning 3 Ledelsespåtegning 5 Regnskab Resultatopgørelse 6 Balance 7 Egenkapitalopgørelse 8 Noter 9 Nykredit Livsforsikring

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 3-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for marts måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om en forsikring, der mange gange overses, når der

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

Topdanmarks resultat for 1. halvår Michael Pram Rasmussen

Topdanmarks resultat for 1. halvår Michael Pram Rasmussen Topdanmarks resultat for 1. halvår 2002 Michael Pram Rasmussen Dagsorden Udvikling i resultatet Skadeforsikring Livsforsikring Tilbagekøbsprogram Forventninger til resultat Værdiskabelse i Liv Hovedpunkter

Læs mere

Topdanmark. Februar 2001

Topdanmark. Februar 2001 Topdanmark Hvorledes Topdanmark ønsker at skabe værdi Driftsmæssigt: En præmiefremgang som overstiger markedsniveauet En faldende omkostningsprocent 2 Hvorledes Topdanmark ønsker at skabe værdi Kapitalstruktur

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE HALVÅRSRAPPORT 2016

PRESSEMEDDELELSE HALVÅRSRAPPORT 2016 PRESSEMEDDELELSE HALVÅRSRAPPORT 2016 Pressemeddelelse halvårsrapport 2015 // 2 PRESSEMEDDELELSE FORVENTNINGER FOR 2016 OPJUSTERES EFTER STÆRKT HALVÅRSREGNSKAB Middelfart Sparekasse kom ud af første halvår

Læs mere

TREKRONER FORSIKRING A/S HALVÅRSREGNSKAB 2004

TREKRONER FORSIKRING A/S HALVÅRSREGNSKAB 2004 TREKRONER FORSIKRING A/S HALVÅRSREGNSKAB 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsens kommentarer 1 Resultatopgørelse 2 Balance pr. 30. Juni 4 GENERELLE OPLYSNINGER Ledelse Bestyrelse: Poul Mortensen, direktør,

Læs mere

Alm. Brand A/S Halvårsrapport 2004 - PR

Alm. Brand A/S Halvårsrapport 2004 - PR Alm. Brand A/S Halvårsrapport 2004 - PR Alm. Brand A/S Alm. Brand A/S Alm. Brand Bank Alm. Brand Forsikring Alm. Brand Skade Alm. Brand Liv og Pension Kjøbenhavnske Re Alm. Brand A/S Overblik 1. halvår

Læs mere

Industri Pension Ingeniør

Industri Pension Ingeniør Industri Pension Ingeniør INDUSTRI: Skån din virksomhed for fremtidens vandmasser Forsikringsselskabet IF mener ikke, at landets bygninger er klar til fremtidens skybrud. Her råder man virksomheder til

Læs mere

Topdanmarks resultat Q1 2003. Carnegie forsikringsseminar

Topdanmarks resultat Q1 2003. Carnegie forsikringsseminar Topdanmarks resultat Q1 2003 Carnegie forsikringsseminar 1 Hvorledes Topdanmark ønsker at skabe værdi Driftsmæssigt: En præmiefremgang som overstiger markedsniveauet En faldende omkostningsprocent Carnegie

Læs mere

Bilag til LP-Information 42/18

Bilag til LP-Information 42/18 Bilag til LP-Information 2/18 Henstilling vedrørende fælles stress-scenarier 27.11.2018 Resume Hermed foreligger henstilling om fælles stress-scenarier, der udgør en del af den samlede henstilling best

Læs mere

PFA BANK. får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

Topdanmarks resultat Q1 - Q3 2004

Topdanmarks resultat Q1 - Q3 2004 Topdanmarks resultat Q1 - Q3 2004 Hovedpunkter i Q1 - Q3 2004 2 Resultat på 553 mio. kr. efter skat og efter overførsel af 19 mio. kr. til udjævningshensættelser Q1 - Q3 2003: 742 mio. kr. efter skat og

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM RTM fylder 25 år i 2017 Nyt fra RTM Industri Fra betroet medarbejder til millionsvindler Nyheder Tjek forsikringen, før den 17-

Læs mere

- KONSEKVENSER FOR PENSIONSOPSPARERNE

- KONSEKVENSER FOR PENSIONSOPSPARERNE NYE PROGNOSEFORUDSÆTNINGER - KONSEKVENSER FOR PENSIONSOPSPARERNE Per Bremer Rasmussen, adm. direktør De tidligere prognoseforudsætninger har ramt rimelig præcist 7% Gennemsnitligt årligt afkast 2005-17

Læs mere

10 ÅR MED MAJ INVEST

10 ÅR MED MAJ INVEST 10 ÅR MED MAJ INVEST Investering er en langsigtet disciplin. Det er over en årrække, at man ser forskellen på tilfældigheder og kvalitet. December 2015 er derfor en særlig måned for Maj Invest. Det er

Læs mere

- KONSEKVENSER FOR PENSIONSOPSPARERNE

- KONSEKVENSER FOR PENSIONSOPSPARERNE NYE PROGNOSEFORUDSÆTNINGER - KONSEKVENSER FOR PENSIONSOPSPARERNE Per Bremer Rasmussen, adm. direktør De tidligere prognoseforudsætninger har ramt rimelig præcist 7% Gennemsnitligt årligt afkast 2005-17

Læs mere

Indledning. Jyllands-Posten Erhverv & Økonomi. DR-P3-Nyhederne

Indledning. Jyllands-Posten Erhverv & Økonomi. DR-P3-Nyhederne Læs i dette nummer: - Regnskab: Historisk overskud for Gjensidige - All-inclusive-ferier koster på sidebenene - Skybruddet i København sidste år var Europas dyreste - Behandlinger reddede Kris fra sygelejet

Læs mere

Overtagelse af Provinzials danske aktiviteter med virkning fra 1. januar 2001.

Overtagelse af Provinzials danske aktiviteter med virkning fra 1. januar 2001. Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 45 96 70 00 Telefax 45 87 17 92 E-mail almbrand@almbrand.dk Dato 12. marts 2001 Side 1 af 9 Regnskabsmeddelelse for 2000 for Alm. Brand Koncernen Alm. Brand Koncernen,

Læs mere

Resultat - Basisindtjening fastholdt gennem fald i omkostninger

Resultat - Basisindtjening fastholdt gennem fald i omkostninger Resultat - Basisindtjening fastholdt gennem fald i omkostninger Mio. kr. 2002 2001 Indeks 02/01 Basisindtægter 27.065 28.307 96 Omstruktureringsomkostninger 350 100 - Omkostninger 15.139 16.175 94 Basisindtjening

Læs mere

Halvårsrapport for perioden 1. januar 2008-30. juni 2008

Halvårsrapport for perioden 1. januar 2008-30. juni 2008 Halvårsrapport for perioden 1. januar 2008-30. juni 2008 MP Pension pensionskassen for magistre og psykologer, Lyngbyvej 20, DK-2100 København Ø Telefon 39 15 01 02, fax 39 15 01 99, CVR nr.: 20 76 68

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM Kom til RTMs netværksmøde og hør mere om den største trussel i Danmark i 2016 Ledige kundenumre vind et gavekort Nyt fra Industri

Læs mere

WIP. Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere

WIP. Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere WIP HORESTA FORSIKRING Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere UDFORDRINGEN Problemet I dag handler du alene men det giver dig hverken de bedste priser eller de bedste dækninger

Læs mere

Hovedbegivenheder (1/2)

Hovedbegivenheder (1/2) Årsregnskab 1999 Hovedbegivenheder (1/2) På grund af orkanskader på 1.040 mio. kr. blev resultatet for 1999 et underskud på 163 mio. kr. Korrigeret for orkanskaderne ville resultatet i 1999 have været

Læs mere

Regnskabsmeddelelse 2013

Regnskabsmeddelelse 2013 Regnskabsmeddelelse 2013 Endnu et rekordår i Nordea Liv & Pension Markedets bedste afkast på livscyklusprodukter Nye digitale services til kunderne Vækstpension Afkast i 2013 i pct. 25 20 21,4% 15 15,7%

Læs mere

Bedste afkast til kunder i Velliv

Bedste afkast til kunder i Velliv Regnskabsmeddelelse 30. oktober 2019 Bedste afkast til kunder i Velliv Indbetalingerne sætter ny rekord Vellivs kunder har endnu engang fået et afkast helt i toppen af markedet. VækstPension Index med

Læs mere

Velkommen til LD medlemsmøde

Velkommen til LD medlemsmøde Velkommen til LD medlemsmøde Onsdag den 24. september 2014 Brønderslev Hallerne Torsdag den 25. september 2014 Nordjyske Arena, Aalborg Dagens program Velkomst og præsentation LDs resultater v. direktør

Læs mere

Dansk Erhvervs NøgletalsNyt Faldende aktiemarked

Dansk Erhvervs NøgletalsNyt Faldende aktiemarked 01-10-2017 01-11-2017 01-12-2017 01-01-2018 01-02-2018 01-03-2018 01-04-2018 01-05-2018 01-06-2018 01-07-2018 01-08-2018 01-09-2018 01-10-2018 NØGLETAL UGE 41 Dansk Erhvervs NøgletalsNyt Faldende aktiemarked

Læs mere

1. kvartal 2012 i Nordea Liv & Pension

1. kvartal 2012 i Nordea Liv & Pension 1. kvartal 2012 i Nordea Liv & Pension Stor vækst i markedsrente Vi lancerer Danmarks stærkeste markedsrenteplatform Sådan gør dit pensionsselskab en forskel Tilbagetrækningsaftale nu drejer det sig om

Læs mere

Industri Pension Ingeniør

Industri Pension Ingeniør Industri Pension Ingeniør I denne måneds nyhedsbrev INDUSTRI If: Tegn en forsikring mod dårligt omdømme It-kriminelle angriber danske firmaer Sådan får du styr på din trailers forsikring Kommuner bruger

Læs mere