RTM INSURANCE BROKERS A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RTM INSURANCE BROKERS A/S"

Transkript

1 NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM Kom til RTMs netværksmøde og hør mere om den største trussel i Danmark i 2016 Ledige kundenumre vind et gavekort Nyt fra Industri 100 har forsikret sig mod shitstorm Når virksomheder skifter ejer Konkurrencen skærpes på milliardmarked for rejseforsikring Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for juli - august måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om den nye shitstorm forsikring, som vi også skrev om i juni-udgaven af vores nyhedsbrev. Denne gang kigger vi på, hvor mange der har valgt at tegne den nye forsikring. Fra Pension kan du læse vores kommentarer til 1. halvårs afkast på det kommercielle pensionsmarked. Vi håber, at vores læsere har nydt en god sommer. Leif Rexen, Adm. Direktør RTM Insurance Brokers A/S Nyt fra Pension Kommentarer til 1. halvårs afkast på det kommercielle pensionsmarked Afslutning Besøg ARKEN

2 NYT FRA RTM Kom til RTMs netværksmøde og hør mere om den største trussel i Danmark i 2016 Fredag d. 16. september vil vi i RTM følge op på vores succesfulde Åbent Hus arrangement tilbage i maj. Igen håber vi at byde velkommen til mange af vores kunder og samarbejdspartnere, som denne gang har mulighed for at blive klogere på en meget væsentlig risiko i det nuværende trusselsbillede for danske virksomheder. Aldrig før er så mange virksomheder blevet ramt af angreb på deres systemer og filer samt udsat for afpresning for at få disse låst op eller tilbageleveret. Vi vil gennemgå nogen af de typisk eksempler på angreb, og derudover vil vi sætte fokus på, hvordan man som virksomhed kan gardere sig i mod cyber-truslen. Udover ovenstående indlæg, så har vi allieret os med Tesla Motors, som vil komme forbi og præsentere deres nyeste model, Tesla Model X, samt den allerede verdenskendte Tesla Model SP90DL. Der vil være mulighed for at få en prøvetur i begge modeller. Tesla vil ligeledes biddrage med et indlæg om deres historie. Kresten Arup fra Tesla Motors vil fortælle om deres spæde start og ligeledes om firmaets overordnede strategi. Her vil også være mulighed for at stille spørgsmål. Ledige kundenumre vind et gavekort Af: Henning Toftager, Direktør, Industri, RTM Insurance Brokers A/S Efter ansættelse af flere medarbejdere og udbygning af vores kontorfaciliteter, er der nu plads til endnu flere tilfredse kunder. Vi får mange kunder via henvisninger fra andre af vores tilfredse kunder. Det er den bedste måde at udbygge en kundeportefølje. Vi vil derfor gerne honorere en kundehenvisning. Så hvis du henviser os et kundeemne, der har et forsikringsbudget på mere end kr eller 50 medarbejdere, så vil vi kvittere med et gavekort eller en gavekurv. Skriv til Henning Toftager, ht@rtm.dk eller Jannik Jønsson, jaj@rtm.dk.

3 NYT FRA INDUSTRI 100 har forsikret sig mod shitstorm Kilde: Frederiksborg Amts Avis, 9. august 2016 Siden forsikringsselskabet Topdanmark i starten af 2016 lancerede en ny forsikring mod dårlig omtale på især sociale medier, har knap 100 virksomheder tegnet forsikringen. Lars Boch, chef for Topdanmark Erhverv, fortæller, at de fleste af de kunder, som har opsøgt selskabet om forsikringen, selv har haft oplevelser i den retning eller haft det tæt på i deres omgangskreds. Det er især mindre og mellemstore virksomheder, der har vist interesse for at forsikre sig mod dårlig omtale, da de ikke selv har et beredskab til at tage sig af dårlig omtale. Kommentar fra RTM: Topdanmarks produkt henvender sig primært til mindre virksomheder. Vi er på trapperne med en løsning til større kunder, der ønsker at forsikre sig mod Shitstorm. Når virksomheder skifter ejer Af: Leif Rexen, Adm. Direktør, RTM Insurance Brokers A/S Ethvert virksomhedssalg kan være forbundet med garantirisici og manglende fleksibilitet i forhold til rådighed over købesummen efter afsluttet handel. Warranty & Indemnity-forsikringer giver dig større fleksibilitet, og sikrer din virksomheds værdier under en virksomhedsoverdragelse, og da forsikringspræmierne samtidig er faldet væsentligt, er Warranty & Indemnity-forsikringer et alternativ, der er værd at holde øje med. W&I-forsikringer har været tilgængelige i en årrække, men er først nu for alvor ved at vinde indpas i Danmark. Tidligere var disse forsikringer meget dyre, hvilket medførte, at de ikke var reelle alternativer, medmindre de blev anvendt til at løse konkrete deal-breakers. Efter prisniveaet er faldet væsentligt og forsikringerne følgelig er blevet konkurrencedygtige i forhold til andre alternativer er udbredelsen af W&I-forsikringer steget støt, og særligt i løbet af de sidste par år er der kommet øget fokus på dette alternativ.

4 Konkurrencen skærpes på milliardmarked for rejseforsikring Kilde: Børsen, tirsdag 9. august 2016 Gouda Rejseforsikring og Europæiske Rejseforsikring har været danskernes foretrukne selskaber, når det kommer til at forsikre sig på udlandsrejsen. De seneste år er der dog kommet fem nye spillere på markedet for rejseforsikringer. Et af dem er rejseforsikringsagenturet Safe Away, hvori Ole Ærthøj sidder som adm. direktør. Han siger, at selskabet har haft omkring kunder siden sin start for tre år siden, og at han forventer, at tallet vil fortsætte med at stige. Hos agenturet er der skåret ned på det administrative, og man bruger onlineplatforme til at brede forsikringerne ud til forbrugerne. Af andre konkurrenter til Gouda og Europæiske er Dansk Rejseforsikring, GNFF, Globe og Selandia. Direktør i Dansk Rejseforsikring, Jakob S. Bender, siger, at han er overbevist om, at de tager kunder fra Europæiske og Gouda, og at de ville elske at stjæle endnu flere. Nordisk chef for marketing og kommunikation i Europæiske Rejseforsikring, Mark Bartram, hilser den øgede konkurrence på rejseforsikringsmarkedet velkommen, men siger, at deres salg er uforandret. Men vi har flere forespørgsler på pris, og det er tydeligt, at markedet er blevet mere prisfølsomt. Det betyder, at vi er nødt til at være endnu mere skarpe end tidligere på, hvad kunderne efterspørger, siger Mark Bartram. NYT FRA PENSION Kommentarer til 1. halvårs afkast på det kommercielle pensionsmarked Af: Jannik Jønsson, Direktør, Pension, RTM Insurance Brokers A/S Afkastene i de kommercielle selskabers livscyklus-produkter har været yderst ujævne. Når vi kigger på en lang investeringshorisont og holder os til middel risiko, så svinger afkastene stadig meget i de enkelte selskaber. I toppen ligger Skandia med 1,7 % og i bunden Nordea med -2,2 % i afkast, men et er tal, en anden ting er tankerne bag tallene.

5 Den defensive strategi har virket hos Skandia Englændernes nej til fortsat medlemskab af EU sendte de europæiske markeder ud i en tumultagtig udvikling. Aktier og det britiske pund blev sendt ud på lidt af en rutsjetur. Kigger man på tal fra pensionsselskaberne, vil man se, at Skandia med deres defensive strategi har præsteret det bedste afkast i indeværende år. Hvis man har 30 år til pension og har sine midler placeret i Middel risiko, så vil et afkast hos Skandia have givet en forrentning på 1,7 %. Den defensive tilgang gav sig udtryk i en undervægt af aktier i markedet generelt, kombineret med en undervægt inden for aktierne i finansielle virksomheder og med overvægt i aktier, der beskæftiger sig med guld. PFA performede fortsat solidt PFA har de seneste år været duksen inden for afkast i livscyklusprodukter. I indeværende år følger PFA stadig trop. Med et afkast for første halvår i PFA Plus C (inkl. afkast fra KundeKapital) på 1,1 % kniber PFA sig ind på 3. pladsen lige efter det andet kundeejede kommercielle selskab AP Pension, der præsterede et afkast på 1,3 % i deres AP Active 30 år til pension. Nordea, Danica og TopDanmark i minus I den anden ende af skalaen befinder Nordea Liv og Pension sig. Et afkast for første halvår på -2,2 % er resultatet, hvis man lå i Nordeas Vækstpension med 30 år til pension. Som de andre selskaber har kunnet mærke, så har afkastet ikke været godt i europæiske aktier, når Nordea så samtidig har været tilbageholdne over for emerging markets og råvarer, så betyder kombinationen et lavere afkast på kort sigt. Dog skal det nævnes, at Q2 gav et positiv afkast for Nordeas kunder. Danica og TopDanmark præsterede ligeledes negative afkast. Danica Balance Mix med middel risiko over 30 år genererede -1,5 % og TopDanmarks Profilpension mellem risiko 30 år -1,4 %. SEB har ændret strategi De seneste år har ikke været de mest gunstige for SEB s pensionskunder. Afkastet i SEB s markedspension har ligget i bunden i vores sammenligninger. Det er vel og mærke samtidig med at SEB s bank-division har ligget helt i top med afkast sammenlignet med konkurrenterne. Det har medført, at der fremover ses en mere ensartet investeringsstrategi i hele SEB koncernen. Om det er den beslutning, der allerede har vist sig positiv, skal være usagt, men SEB Markedspensions mellem-risiko med 30 år til pension, har præsteret et positivt afkast på 0,5 % i 1. halvår.

6 Vi kan spå om fremtiden Kigger vi i vores krystalkugle kan vi desværre ikke se, hvilke selskaber, der kommer til at performe bedst i det næste stykke tid, men en ting kan vi da spå om. Markedernes volatilitet. Stabile afkast skal vi nok kigge langt efter, specielt når vi kigger på investeringer med lang investeringshorisont. Den fortsatte lave rente, usikkerheden omkring det videre forløb med BREXIT. Et amerikansk valg mellem to kandidater med historisk dårlig tillid i befolkningen, samt diverse større og mindre terrorangreb i Europa, har medført, at der ikke skal meget til at vende en positiv stemning til noget negativt. AFSLUTNING ARKEN RTM er medlem af Erhvervsklubben ARKEN, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig fribilletter. Ønsker du at besøge kunstmuseet ARKEN, for at se de spændende udstillinger, som ARKEN tilbyder, har vi et begrænset antal fribilletter til rådighed. Du er velkommen til, at bestille på event@rtm.dk, først til mølle princip gældende. Maks. 4 stk. billetter pr. kunde. Aktuel udstilling: Abdoulaye Konaté (21. april til 18. september 2016) Abdoulaye Konaté sammensætter felter og baner af indfarvet bomuld og skaber smukke, enkle kompositioner. Hans valg af materiale har udgangspunkt i fødelandet Mali og landets traditioner indenfor tekstil. Bomuld er en del af landets identitet og en vigtig eksportvare for Mali. Hvert værk begynder for Konaté med tanker og utallige skitser. Assistenter indfarver bomuld i alle tænkelige nuancer, som samles til de store tekstilværker og installationer. Der bliver syet henover med symaskine, og signaturen broderes på til slut. Hvert værk er et stort projekt, der i sin færdige form udstråler både enkelhed og kompleksitet.

7 Første danske soloudstilling Abdoulaye Konaté er et af de store navne i afrikansk samtidskunst. Udstillingen bliver kunstnerens første soloudstilling i Danmark og præsenterer 12 hovedværker fra Konatés kunstneriske virke gennem de seneste to årtier, herunder et helt nyt værk, der aldrig tidligere har været vist. Konaté er blevet vist på en række internationale udstillinger, herunder Documenta 12 i Kassel og Africa Remix: Contemporary Art of a Continent på The Hayward Gallery, London. Et af hans værker er for nylig erhvervet til The Metropolitan Museum of Art i New York. Abdoulaye Konaté bor og arbejder i Malis hovedstad Bamako. Han fik sin uddannelse som kunstmaler i Bamako og på kunstakademiet i Havana, Cuba. Konaté er grundlægger og leder af den kulturelle uddannelsesinstitution Conservatoire des Arts et Métiers Multimédia Balla Fasseké Kouyaté i Bamako, Mali. Udstillingen er skabt i samarbejde med BlainSouthern og kunstneren.

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM RTM fortsætter væksten RTM udskiller It-afdeling i et selvstændigt selskab Nyt fra Industri Ny forsikring for førerløse biler

Læs mere

RTM Insurance Brokers A/S April 2016 NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S. Kære læsere. Åbent Hus arrangement i RTM. Leif Rexen, Adm.

RTM Insurance Brokers A/S April 2016 NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S. Kære læsere. Åbent Hus arrangement i RTM. Leif Rexen, Adm. NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra Industri Forsikringsselskaberne hæver priser for flygtningecentre Store pengetanke stævner OW Bunker for kæmpebeløb Stor stigning

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra Industri Ny i bestyrelse hos Købstædernes forsikring Forsikringsselskaber har høj indtjening Storkunder skrotter Topdanmark efter

Læs mere

AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION. - Ultimo september 2016

AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION. - Ultimo september 2016 AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION - Ultimo september 2016 ÅTD ultimo september 2016 har profiler med lav risiko givet det bedste afkast Afkast ÅTD ultimo september 2016 År til pensionering 30 15

Læs mere

AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION. - ultimo august 2015

AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION. - ultimo august 2015 AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION - ultimo august 2015 Ultimo august 2015 har profiler med høj risiko givet det bedste afkast Afkast år til dato ultimo august År til pensionering 30 15 5 0 Profil

Læs mere

AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION. - Ultimo januar 2016

AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION. - Ultimo januar 2016 AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION - Ultimo januar 2016 ÅTD ultimo januar 2016 har profiler med lav risiko givet det bedste afkast Afkast ÅTD ultimo januar 2016 År til pensionering 30 15 5 0 PFA

Læs mere

AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION. - Ultimo juli 2016

AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION. - Ultimo juli 2016 AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION - Ultimo juli 2016 ÅTD ultimo juli 2016 har profiler med lav risiko givet det bedste afkast Afkast ÅTD ultimo juli 2016 År til pensionering 30 15 5 0 PFA Plus profil

Læs mere

AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION. - ultimo oktober 2015

AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION. - ultimo oktober 2015 AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION - ultimo oktober 2015 Ultimo oktober har profiler med høj risiko givet det bedste afkast Afkast år til dato ultimo oktober År til pensionering 30 15 5 0 Profil

Læs mere

Benchmarkanalyse for privattegnede livscyklusprodukter

Benchmarkanalyse for privattegnede livscyklusprodukter Benchmarkanalyse for privattegnede livscyklusprodukter 5. november 2013 BEDSTpension finansiel rådgivning Centervænget 19 3400 Hillerød 1 Indhold 1 Indhold... 2 2 Analysen... 3 3 Sammenfatning... 4 4 Forventet

Læs mere

Rapport om nettoafkast på markedsrenteprodukter (privatkunder)

Rapport om nettoafkast på markedsrenteprodukter (privatkunder) Rapport om nettoafkast på markedsrenteprodukter (privatkunder) 2006-2014 Februar 2014 BEDSTpension Finansiel Rådgivning Centervænget 19 3400 Hillerød Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Overordnede resultater

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 3-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for marts måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om en forsikring, der mange gange overses, når der

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM RTM åbner kontor i Fredericia kompetencerne samles RTM indtrådt i forsikringsmæglernetværket Unison Nyt fra Industri Topdanmark

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM RTM Industri ønsker god jul og godt nytår RTM Pension 2016 ender med at være endnu et godt år for pensionsopsparerne Nyheder

Læs mere

Rapport om nettoafkast på markedsrenteprodukter (privatkunder)

Rapport om nettoafkast på markedsrenteprodukter (privatkunder) Rapport om nettoafkast på markedsrenteprodukter (privatkunder) 2006-2012 10. maj 2013 BEDSTpension finansiel rådgivning Centervænget 19 3400 Hillerød Indholdsfortegnelse 1. Management summary 2. Detailresultater

Læs mere

LD Referencegruppeanalyse

LD Referencegruppeanalyse LD Referencegruppeanalyse LD har bedt Spektrum om at foretage en sammenligning af afkast, risiko og omkostninger for LD Vælger og en referencegruppe. Formålet med analysen er at vurdere, hvordan LD Vælger

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for januar måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for januar måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Pension 2 - Troværdighed kræver substans - Kursværn fjernes delvist i Topdanmark - Skandia og AP Pension vil ikke tilbyde ny alderspension - Jubelår

Læs mere

Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2015

Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2015 Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2015 Afkast til den typiske markedsrentekunde på 7,4 pct. Nordic Award for infrastruktur-investeringer/opp Ny forening for Nordea Liv & Pensions kunder betinget myndighedsgodkendt

Læs mere

Danica Pension leverer tilfredsstillende regnskab for 2017

Danica Pension leverer tilfredsstillende regnskab for 2017 Danica Pension leverer tilfredsstillende regnskab for 2017 Danica Pension havde et godt 2017, hvor resultatet før skat var 1,9 mia. kr. Indbetalinger voksede med 17,5 pct. til 39,7 mia. kr. For 2017 blev

Læs mere

Regnskabsmeddelelse kvartal 2016

Regnskabsmeddelelse kvartal 2016 Regnskabsmeddelelse 1.-3. kvartal 2016 Rekordhøje indbetalinger på 11,5 mia. kroner svarende til en vækst på 20 procent Vækst i løbende præmier på 9 procent Vækst i indskuddene på 37 procent Afkast på

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra Industri RTM-hjælp sikrer 300.000 kroner ekstra i erstatning Alm. Brand forventer 1000 millioner i overskud Redningspakke til konkurstruede

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM RTM fylder 25 år i 2017 Nyt fra RTM Industri Fra betroet medarbejder til millionsvindler Nyheder Tjek forsikringen, før den 17-

Læs mere

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing med PFA har stiftet, som privatpersoner har mulighed for at investere i. Bestyrelsen i består af direktør og tidligere

Læs mere

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing med PFA har stiftet, som privatpersoner har mulighed for at investere i. Bestyrelsen i består af direktør og tidligere

Læs mere

I denne måneds nyhedsbrev

I denne måneds nyhedsbrev januar 2014 RTM Insurance Brokers A/S I denne måneds nyhedsbrev Indledning 1 ARKEN 1 Nyheder fra Industri 2 - Skiskader kan blive en dyr affære 2 - Stormskader vil tage måneder at få opgjort 2 - Hjælp

Læs mere

Pæne afkast over det meste af linjen i 3. kvartal

Pæne afkast over det meste af linjen i 3. kvartal København, den 25. oktober 2010 Analyse af Unit Link Pension: Pæne afkast over det meste af linjen i 3. kvartal Morningstar har analyseret på afkastet i Unit Link pensioner i 3. kvartal af 2010. Analysen

Læs mere

Rapport om nettoafkast på markedsrenteprodukter (privat)

Rapport om nettoafkast på markedsrenteprodukter (privat) Rapport om nettoafkast på markedsrenteprodukter (privat) 2006-2010 23. september 2011 BEDSTpension finansiel rådgivning ApS Centervænget 19 3400 Hillerød Indholdsfortegnelse 1. Management summary 2. Detailresultater

Læs mere

Indledning. ARKEN RTM er medlem af Erhvervsklubben ARKEN, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig fribilletter. RTM Insurance Brokers A/S

Indledning. ARKEN RTM er medlem af Erhvervsklubben ARKEN, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig fribilletter. RTM Insurance Brokers A/S Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Codan mest aggressive forsikringsselskab - Direktør: Vi lytter til kritikken - Nu bliver der brand i Danmark - Ministre: Julefrokost

Læs mere

INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA

INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA STYRK DIN OPSPARING MED INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST PFA har stiftet Investeringsforeningen PFA Invest, som privatpersoner har mulighed

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Pension 2 - De stjæler din pension - Danskerne sparer op til deres pension i blinde - Pensioner er blevet markant billigere i administration -

Læs mere

Nøgletalssammenligning

Nøgletalssammenligning Kommentar til nøgletalssammenligning for 1994-2010 Livs- og pensionsforsikringsselskaberne og de tværgående pensionskasser har siden 1995 været forpligtet til at offentliggøre 11 nøgletal i deres regnskaber.

Læs mere

AFKAST - LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION. Ultimo april 2019

AFKAST - LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION. Ultimo april 2019 AFKAST - LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION Ultimo april 2019 07-05-2019 1 ÅTD ultimo april 2019 har profiler med høj risiko givet det bedste afkast PFA uden KundeKapital År til pensionering Afkast på PFA

Læs mere

AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION. Ultimo december 2018

AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION. Ultimo december 2018 AFKAST LETSIKRING AF INDTÆGT VED PENSION Ultimo december 2018 10 01 2019 1 ÅTD ultimo december 2018 har profiler med lav risiko givet det bedste afkast Uden KundeKapital År til pensionering Afkast ÅTD

Læs mere

Markedsrapport. Sammendrag: Bankpension i forhold til 7 kommercielle selskaber. December 2011

Markedsrapport. Sammendrag: Bankpension i forhold til 7 kommercielle selskaber. December 2011 Markedsrapport Sammendrag: Bankpension i forhold til 7 kommercielle selskaber December 2011 BEDSTpension finansiel rådgivning Centervænget 19 3400 Hillerød Cvr. nr. 32667252 Sammendrag af Markedsrapport

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 7-2018 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for juli måned. Vi starter denne måneds nyhedsbrev ud med en invitation. For vi gennemgår nemlig snart en forvandling 30. august bliver

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 7-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for august måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om en nylig voldgiftskendelse i sagen om MgOpladerne

Læs mere

Regnskabsmeddelelse 1. kvartal 2015

Regnskabsmeddelelse 1. kvartal 2015 Regnskabsmeddelelse 1. kvartal 2015 Vækstpension Index igen markedets bedst performende livscyklusprodukt med afkast mellem 10,8 og 14,3 pct. Afkast til den typiske markedsrentekunde mellem 8,5 og 10,8

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra Industri RTM udfordrer den velsmurte forsikringsbranche Så grove er forsikringsselskaberne Forsikringskrak truer tusindvis af Home-kunder

Læs mere

LD REFERENCEGRUPPEANALYSE

LD REFERENCEGRUPPEANALYSE LD REFERENCEGRUPPEANALYSE LD Vælger Kommissorium LD har bedt Kirstein om at foretage en sammenligning af afkast, risiko og omkostninger for LD Vælger og en repræsentativ referencegruppe LD har bedt Kirstein

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 10-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for oktober måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om en forsikring, som kun bliver vigtigere og vigtigere.

Læs mere

RTM Insurance Brokers A/S Juni 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. ARKEN. Aktuelle udstillinger

RTM Insurance Brokers A/S Juni 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. ARKEN. Aktuelle udstillinger I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Arken - Nyheder Industri - Tysk gigant på det danske forsikringsmarked - Firma ramt af hackerangreb: Husk at tage backup - Festivaltid: Hvordan er jeg som frivillig

Læs mere

Indledning. Nyt fra RTM

Indledning. Nyt fra RTM Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-pension 2 - Selskaber holder på pengene - Frihed med risiko for Pensamkunder - Byt arbejdstid med pension - Analyse: Sundhedsordninger sænker

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 2-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for februar måned. I dette nummer kan du blandt andet læse en historie fra RTM Industri, som illustrerer, at

Læs mere

NYHEDSBREV Insurance Brokers

NYHEDSBREV Insurance Brokers NYHEDSBREV Insurance Brokers I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Nyhedsoversigt - Forsikringsselskab tabte sag om millioner til Lego - Hacking: Hacker-forsikring - Odense skal finde 22. mio. kr.

Læs mere

Bent Kemplar www.kromannreumert.com/insights. Partner

Bent Kemplar www.kromannreumert.com/insights. Partner Bent Kemplar Partner W&I-FORSIKRINGER: AFDÆK RISICI VED VIRKSOMHEDSSALG Ethvert virksomhedssalg kan være forbundet med garantirisici og manglende fleksibilitet i forhold til rådighed over købesummen efter

Læs mere

Markedsvinder 1. kvartal 2019 VækstPension Index: 10,4 pct.

Markedsvinder 1. kvartal 2019 VækstPension Index: 10,4 pct. Regnskabsmeddelelse 15. maj 2019 Markedsvinder 1. kvartal 2019 VækstPension Index: 10,4 pct. Tilfredsstillende udvikling i top- og bundlinje i 1. kvartal 2019 Mange nye kunder har valgt Velliv i 1. kvartal

Læs mere

Bedste afkast til Vellivs kunder

Bedste afkast til Vellivs kunder Regnskabsmeddelelse 31. oktober 2018 Bedste afkast til Vellivs kunder Danmarks nye kundeejede pensionsselskab Velliv er nu en realitet Efter årets første 9 måneder gav VækstPension Aktiv med mellem risiko

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 12-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for december måned årets sidste. Det har været et godt år for RTM. Vi har haft en god vækst i antallet af nye

Læs mere

Indledning. Af spændende arrangementer kan bl.a. nævnes: Frida Kahlo Et liv i kunsten Læs mere på www.arken.dk

Indledning. Af spændende arrangementer kan bl.a. nævnes: Frida Kahlo Et liv i kunsten Læs mere på www.arken.dk Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - - Hvem skal betale, når skolens Ipad går i stykker? - - Kæmpe slagsmål mellem kreditorer i Phil-konkursbo - Sygeforsikring for biler

Læs mere

Pensionsguide: Skal du vælge bonus frem for rentegaranti?

Pensionsguide: Skal du vælge bonus frem for rentegaranti? Pensionsguide: Skal du vælge bonus frem for rentegaranti? Flere hundredtusinde pensionskunder bliver tilbudt gigantbonusser, hvis de skifter ordning, men de forgyldes bare med deres egne penge, kritiserer

Læs mere

Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2013

Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2013 Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2013 Markedets bedste livscyklusafkast Præmieindbetalinger i vækst Livscyklusprodukter, mellem risiko, 15 år til pension Afkast 1. halvår 2013 Pct. 7,0 6,0 5,0 6,4% 5,6% 4,0

Læs mere

Den nye spilleplade for den finansielle sektor

Den nye spilleplade for den finansielle sektor Nytårsmiddagen 2012 Den nye spilleplade for den finansielle sektor Henrik Heideby Finansanalytikerforeningen Tivoli Congress Center 11. Januar 2012 side 1 Den finansielle sektor Banker Asset management

Læs mere

Industri Pension Ingeniør

Industri Pension Ingeniør Industri Pension Ingeniør I denne måneds nyhedsbrev INDUSTRI - Forsikring & Pension: For mange kører galt i arbejdstiden - Kundernes tilfredshed med forsikringsselskaberne daler - Tyveri på byggepladser

Læs mere

side 1 Markedsforventninger 2014 - præsentation på Investeringsforeningen PFA Invest generalforsamling 22. april 2014

side 1 Markedsforventninger 2014 - præsentation på Investeringsforeningen PFA Invest generalforsamling 22. april 2014 side 1 Markedsforventninger 2014 - præsentation på Investeringsforeningen PFA Invest generalforsamling 22. april 2014 PFA KAPITALFORVALTNING - INVESTERINGSSTRATEGI Henrik Henriksen, Chef for Investeringsstrategi

Læs mere

Pensionskassen for Sundhedsfaglige

Pensionskassen for Sundhedsfaglige Pensionskassen for Sundhedsfaglige Generalforsamling 2018 Forelæggelse af årsrapport, revisionsberetning og godkendelse af resultatopgørelse og balance v/ Finansdirektør Nicolai Ørnstrup Pilehave Fredag

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 9-2019 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for september. Vi starter dette nummer ud med at sætte fokus på noget, der i tidens løb har været anledning til mange alvorlige brande.

Læs mere

16,4 mia. kr. i afkast i 2011. Sampension opnåede flotte afkast og kom styrket ud af 2011. De gode takter fortsætter her i 2012

16,4 mia. kr. i afkast i 2011. Sampension opnåede flotte afkast og kom styrket ud af 2011. De gode takter fortsætter her i 2012 FOKUS 16,4 mia. kr. i afkast i 2011 Sampension opnåede flotte afkast og kom styrket ud af 2011. De gode takter fortsætter her i 2012 Årsrapporten 2011 fra Sampension er netop godkendt på generalforsamlingen

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for februar måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for februar måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - AIG Amerikas Indskrænkede Gigant - Lastbiltyverier styrtdykker - Lastbiler i spændetrøje - Skadedyr kan koste kassen at reparere

Læs mere

Indledning. Jyllands-Posten Erhverv & Økonomi. DR-P3-Nyhederne

Indledning. Jyllands-Posten Erhverv & Økonomi. DR-P3-Nyhederne Læs i dette nummer: - Regnskab: Historisk overskud for Gjensidige - All-inclusive-ferier koster på sidebenene - Skybruddet i København sidste år var Europas dyreste - Behandlinger reddede Kris fra sygelejet

Læs mere

Markedskommentar juni: Centralbankerne dikterer stadig markedets udvikling

Markedskommentar juni: Centralbankerne dikterer stadig markedets udvikling Nyhedsbrev Kbh. 4. juli 2014 Markedskommentar juni: Centralbankerne dikterer stadig markedets udvikling Juni måned blev igen en god måned for både aktier og obligationer med afkast på 0,4 % - 0,8 % i vores

Læs mere

Sociale investeringer betaler sig. for individet, samfundet og investorerne

Sociale investeringer betaler sig. for individet, samfundet og investorerne Sociale investeringer betaler sig for individet, samfundet og investorerne Fremtidens udfordringer kræver nye løsninger Det danske velfærdssamfund står over for en række store udfordringer ikke mindst

Læs mere

Garantkapital. Fakta om Garantkapital i Middelfart Sparekasse gældende fra 1. juni 2015.

Garantkapital. Fakta om Garantkapital i Middelfart Sparekasse gældende fra 1. juni 2015. Garantkapital Fakta om Garantkapital i Middelfart Sparekasse gældende fra 1. juni 2015. 02 // Garantkapital Garantkapital i Middelfart Sparekasse Alle har mulighed for at tegne garantkapital i Middelfart

Læs mere

guide Her får du det bedste afkast Penge og pension sider Tag hånd om din pension Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide Her får du det bedste afkast Penge og pension sider Tag hånd om din pension Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 sider Penge og pension Her får du det bedste afkast Tag hånd om din pension Foto: Iris Stor forskel på afkast Der kan være 150.000

Læs mere

Stor indbetalingsvækst og faldende omkostninger

Stor indbetalingsvækst og faldende omkostninger Pressemeddelelse Årsregnskab 2011 9. februar 2012 R E G N S K A B E T B E S K R I V E R H E L E D A N I C A K O N C E R N E N, H E R U N D E R F O R R E T N I NG S A K T I V I T E T E R I D A N M A R K,

Læs mere

SEB Pension Investeringsmarkeder og afkast

SEB Pension Investeringsmarkeder og afkast SEB Pension Investeringsmarkeder og afkast 1. kvartal 2017 Markedskommentar Årets start bragte ikke afgørende overraskelser til de finansielle markeder. Valget i Holland i marts resulterede i, at det højre-nationalistiske

Læs mere

NYHEDSBREV. Max Drawdown og Duration - Kongetallene

NYHEDSBREV. Max Drawdown og Duration - Kongetallene NYHEDSBREV Max Drawdown og Duration - Kongetallene Kære læser Vi fortsætter i dette nyhedsbrev vores fokus på Risikostyring. I sidste måneds nyhedsbrev beskrev vi hvorfor God risikostyring er afgørende

Læs mere

Markedskommentar juni: Græsk krise tager fokus!

Markedskommentar juni: Græsk krise tager fokus! Nyhedsbrev Kbh. 3. jul. 2015 Markedskommentar juni: Græsk krise tager fokus! Juni blev en måned, hvor den græske krise tog al fokus fra et Europa på vej mod opsving. Usikkerheden gav aktiekursfald. Der

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for november måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for november måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Pension 2 - Velkommen til tre nye medarbejdere i pension - Skattefrygt for danskerne til at spare mindre op - Debat: Behov for reel nytænkning

Læs mere

Tabel Nøgletal for Livsforsikringsselskaber

Tabel Nøgletal for Livsforsikringsselskaber Tabel 4.1.6 Nøgletal for Livsforsikringsselskaber 62518 SEB Pensionsforsikring A/S 1. Afkast før pensionsafkast- skat N1. -3,1 2. Afkast før pensionsafkast- skat N1E. 5,7 3. Afkast før pensionsafkast-

Læs mere

Industri Pension Ingeniør

Industri Pension Ingeniør Industri Pension Ingeniør INDUSTRI: Skån din virksomhed for fremtidens vandmasser Forsikringsselskabet IF mener ikke, at landets bygninger er klar til fremtidens skybrud. Her råder man virksomheder til

Læs mere

Pensionskassen for Socialrådgivere, Socialpædagoger og Kontorpersonale

Pensionskassen for Socialrådgivere, Socialpædagoger og Kontorpersonale Pensionskassen for Socialrådgivere, Socialpædagoger og Kontorpersonale Generalforsamling 2018 Forelæggelse af årsrapport, revisionsberetning og godkendelse af resultatopgørelse og balance v/ Finansdirektør

Læs mere

3. kvartal 2011 i Nordea Liv & Pension

3. kvartal 2011 i Nordea Liv & Pension 3. kvartal 2011 i Nordea Liv & Pension Tema Tal Regnskab Begivenheder Pensionsreformer Der er brug for ro omkring pensionssystemet ro, så danskerne kan indstille sig på, hvilke regler, der gælder, og

Læs mere

Hoved- og nøgletal for PFA-koncernen

Hoved- og nøgletal for PFA-koncernen Hoved- og nøgletal for PFA-koncernen Hovedtal (mio. kr.) Resultatopgørelse Indbetalinger i alt 21.275 18.064 25.318 Forsikringsteknisk resultat pension 784 807 914 Forsikringsteknisk resultat af syge-

Læs mere

Regnskabsmeddelelse 1. kvartal 2016

Regnskabsmeddelelse 1. kvartal 2016 Regnskabsmeddelelse 1. kvartal 2016 Vækst i løbende præmier på 12,5 pct. og i indskud på 6,5 pct. Ny it-platform med nye fleksible produktmuligheder Afkast til typisk markedsrentekunde fra -3,1 til -2,0

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 8-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for september måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om den seneste kunde- og medarbejderundersøgelse,

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juli/august måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juli/august måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Danmark taber forsikringskrigen - KB-Hallen var underforsikret - Vandskader koster formuer - Tusindvis af biler bryder sammen på

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for september/oktober måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for september/oktober måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Sådan svindler vi med forsikringen - Hackere stjal 500.000 kroner fra lille firma - Forsikringen dækker broskader - Der skal postes

Læs mere

Hvor: D = forventet udbytte. k = afkastkrav. G = Vækstrate i udbytte

Hvor: D = forventet udbytte. k = afkastkrav. G = Vækstrate i udbytte Dec 64 Dec 66 Dec 68 Dec 70 Dec 72 Dec 74 Dec 76 Dec 78 Dec 80 Dec 82 Dec 84 Dec 86 Dec 88 Dec 90 Dec 92 Dec 94 Dec 96 Dec 98 Dec 00 Dec 02 Dec 04 Dec 06 Dec 08 Dec 10 Dec 12 Dec 14 Er obligationer fortsat

Læs mere

Markedskommentar maj: Udsigt til amerikansk rentestigning øger markedstilliden!

Markedskommentar maj: Udsigt til amerikansk rentestigning øger markedstilliden! Nyhedsbrev Kbh. 2. jun. 2016 Markedskommentar maj: Udsigt til amerikansk rentestigning øger markedstilliden! Maj blev en god måned på aktiemarkederne godt hjulpet af fornuftige nøgletal og en bedre markedstillid

Læs mere

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. en enkel og fleksibel løsning

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. en enkel og fleksibel løsning PENSION FOR FUNKTIONÆRER en enkel og fleksibel løsning 1 VELKOMMEN TIL PENSION FOR FUNKTIONÆRER Pension for Funktionærer er udviklet for at sikre en fortsat konkurrencedygtig og tidssvarende pensionsordning.

Læs mere

Tabel 4.6 Specifikationer af direkte udenlandske forretninger for livsforsikringsselskaber 2010

Tabel 4.6 Specifikationer af direkte udenlandske forretninger for livsforsikringsselskaber 2010 Tabel 4.6 Specifikationer af direkte udenlandske forretninger for livsforsikringsselskaber 2010 62518 SEB Pensionsforsikring A/S EU- 2. Tjeneste- ydelsesfor- retning 49.895 795 8.196 58.886 3. (1 + 2)

Læs mere

Åbenhed og gennemsigtighed - 18 initiativer

Åbenhed og gennemsigtighed - 18 initiativer Åbenhed og gennemsigtighed - 18 initiativer 16.11.2006 Oplæg på Forsikring & Pensions årsmøde af adm. direktør Stine Bosse, Tryg, - Del 1 Som Jens Erik Christensen sagde i sin formandsberetning, så er

Læs mere

Status på det danske venturemarked: Mere kapital, flere exitter og bedre afkast

Status på det danske venturemarked: Mere kapital, flere exitter og bedre afkast INDLÆG TIL DVCAS NYHEDSBREV Status på det danske venturemarked: Mere kapital, flere exitter og bedre afkast Ditte Rude Moncur, analysechef Et langt sejt træk For dansk økonomi var 2014 en blanding af gode

Læs mere

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue?

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue? PFA Bank Får du fuldt udbytte af din formue? 1 2 En enkel bank med en enkel model Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende for at

Læs mere

SAXOINVESTOR FULDAUTOMATISK PORTEFØLJEPLEJE

SAXOINVESTOR FULDAUTOMATISK PORTEFØLJEPLEJE SAXOINVESTOR FULDAUTOMATISK PORTEFØLJEPLEJE Test selv din risiko og vælg blandt flere porteføljer Vælg mellem aktive og passive investeringer Til både pension og frie midler SAXOINVESTOR SaxoInvestor er

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Indledning Godt nytår fra RTM Nyt fra Industri Lego havde ikke afgivet urigtige oplysninger ved tegning af forsikring At forsikre himlen

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 5-2018 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for maj måned. På pensionsområdet tager vi første kig på de nye regler, som Folketinget vedtog 1. juni 2018 regler, som skal give danskerne

Læs mere

Pension. Guide. Tjen en formue på din. sider. Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

Pension. Guide. Tjen en formue på din. sider. Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Iris Guide Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 Tjen en formue på din Pension sider Se 4 pensionsselskabers gennemsnitlige afkast Pension og penge: Scor kassen med et par klik

Læs mere

DIP S FORRETNINGSMODEL. September 2014

DIP S FORRETNINGSMODEL. September 2014 DIP S FORRETNINGSMODEL September 2014 1 FORRETNINGSMODEL DIP s formål: DIP er ejet af medlemmerne og formålet er at sikre medlemmerne den højest mulige pension under hensyntagen til risiko, pensionsprodukt

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for april måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for april måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Codan undersøger Scandinavian Star-erstatning - Få styr på oversvømmelser - Topdanmark svarer på artikel - Ny afgift på arbejdsskader

Læs mere

Markedskommentar september: 2 % mere i afkast om året!

Markedskommentar september: 2 % mere i afkast om året! Nyhedsbrev Kbh. 3.okt 2014 Markedskommentar september: 2 % mere i afkast om året! I september måned så vi en konsolidering på aktie- og obligationsmarkederne. Den svage europæiske økonomi og ECB kommende

Læs mere

DIGITAL FINANS 2018 PREVIEW

DIGITAL FINANS 2018 PREVIEW DIGITAL FINANS 2018 PREVIEW Indhold Indholdsfortegnelse Forord Finansvirksomhedernes digitale løsninger er vigtige for kunderne Metode: Undersøgelsen bag årets finansvirksomhed 2018 Overordnede resultater

Læs mere

Den realiserede risikoforretning for egenkapitalen, som er opnået fra årets realiserede resultat

Den realiserede risikoforretning for egenkapitalen, som er opnået fra årets realiserede resultat Anmeldt 2007 beregnet i forhold Realiseret 2006 målt i forhold til årets faktiske gennemsnitlige livsforsikringshensættelser og kollektive r, som,, Lægernes Pensionskasse 1,00% 0,770% FunktionærPension,

Læs mere

PENSION FOR FUNKTIONÆRER

PENSION FOR FUNKTIONÆRER PENSION FOR FUNKTIONÆRER en enkel og fleksibel løsning Funktionærer som er omfattet af en overenskomst med HK eller TL 1 VELKOMMEN TIL PENSION FOR FUNKTIONÆRER Pension for Funktionærer er udviklet for

Læs mere

Markedskommentar juli: Gode regnskaber og nøgletal, behersket inflation og fortsat faldende dollar!

Markedskommentar juli: Gode regnskaber og nøgletal, behersket inflation og fortsat faldende dollar! Nyhedsbrev Kbh. 3. aug 2017 Markedskommentar juli: Gode regnskaber og nøgletal, behersket inflation og fortsat faldende dollar! Dollaren fortsatte med at falde i juli. Det skyldes en kombination af en

Læs mere

Omlægning fra Danica Traditionel til Danica Balance

Omlægning fra Danica Traditionel til Danica Balance Omlægning fra Danica Traditionel til Danica Balance 1 Omlægning kort fortalt Vi tilbyder i foråret 2017 en række af vores kunder at omlægge deres pensionsopsparing i Danica Traditionel til Danica Balance.

Læs mere

RTM Insurance Brokers A/S Juli 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. Venlig hilsen

RTM Insurance Brokers A/S Juli 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. Venlig hilsen I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Nyheder Industri - Pensionsselskaber råber regeringen op: Vi mangler byggeprojekter! - Topchef afviser salg af Codan - Nyheder Pension - Ekspert: Debatten om forskellen

Læs mere

PFA BANK. får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. - en enkel og fleksibel løsning

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. - en enkel og fleksibel løsning PENSION FOR FUNKTIONÆRER - en enkel og fleksibel løsning 1 VELKOMMEN TIL PENSION FOR FUNKTIONÆRER Pension for Funktionærer er udviklet for at sikre en fortsat konkurrencedygtig og tidssvarende pensionsløsning.

Læs mere

Tabel 4.1.5. Teknisk resultatopgørelse for syge- og ulykkesforsikring. 62518 SEB Pensionsforsikring A/S Resultatopgørelse 2007-1.000 kr.

Tabel 4.1.5. Teknisk resultatopgørelse for syge- og ulykkesforsikring. 62518 SEB Pensionsforsikring A/S Resultatopgørelse 2007-1.000 kr. Tabel 4.1.5 Teknisk resultatopgørelse for syge- og ulykkesforsikring 62518 SEB Pensionsforsikring A/S 42. Bruttopræmier 281.853 43. Afgivne forsikringspræmier -10.846 44. Ændring i præmiehensættelser -32.961

Læs mere

PENSION FOR FUNKTIONÆRER

PENSION FOR FUNKTIONÆRER PENSION FOR FUNKTIONÆRER en enkel og fleksibel løsning TL-medlemmer som er omfattet af offentlig overenskomst eller ansat på teater 1 VELKOMMEN TIL PENSION FOR FUNKTIONÆRER Pension for Funktionærer er

Læs mere