Bettesvej 2, 2850 Nærum. d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bettesvej 2, 2850 Nærum. d. 05.05.2010"

Transkript

1 Side 1 af 32 Vedr. ejendommen Bettesvej 2, 2850 Nærum Besigtigelse foretaget d Partnerne er beskikkede af Domstolsstyrelsen KØBENHAVN ODENSE ÅRHUS ÅLBORG Tlf Tlf Tlf Tlf Fax: Fax: Fax Fax kbh@sft.dk odense@sft.dk aarhus@sft.dk aalborg@sft.dk HOVEDKONTOR: Toldbodgade København K. Tlf Fax: SE-nr: sft@sft.dk -

2 Side 2 af 32 Bygningsrapport Bettesvej Nærum Besigtigelse er foretaget af: Sft Erhvervsvurdering Marianne Zabell Toldbodgade København K. Opgaven: Der ønskes en uvildig bedømmelse af fejl/mangler vedr. nybyggeri på adressen Bettesvej 2, 2850 Nærum. Den byggetekniske gennemgang er visuel og har taget udgangspunkt i de punkter, som bygherren har påpeget og de fejl og mangler som vi i forbindelse med denne gennemgang, yderligere har observeret. Bedømmelse: Der er i forbindelse med gennemgangen foretaget diverse opmålinger, som er sammenholdt med de forskellige branchers tolerancenormer. Der er bl.a. tale om Gulve: Timbermans lægningsvejledning/tolerancenorm., samt Træ 41 (fra træbranchens oplysningsråd). Tolerancer fra Dansk Byggeri, træsektionen 3. Udgave af juni Tolerancer fra Dansk Byggeris malersektion, vedr. visuel bedømmelse. Ved gennemgangen er ovenstående regler og opmålingsmetoder anvendt.

3 Side 3 af Køkken: Malerarbejde: Der er enkelte steder på loftet hvor der ses manglende dækning. (dvs, uensartet dækning). Vægge generelt: Der er observeret et utal buler fra skruer der ikke er skruet ind i gipsen, på stort set alle flader, spartelfelter lodret, som ikke er slebet korrekt og fremstår meget tydeligt. Indmalet snavs og silikone, samt malerklatter Der forekommer udadgående og indadgående hjørner, som ikke er håndværksmæssigt korrekt udført. Generelt: der ses revnede fuger mellem lofter og vægge, samt i hjørner mellem vægflader. Ligeledes ses revnede fuger ovenpå fodlister.

4 Side 4 af 32 Dør mod stue: Der er malet på synligt uhøvlet træ i skydedørskarm. Skrue i karm ikke i skruet helt ind. Der mangler maling. Generelt. Der mangler fuger på fodlister samt maling bag radiatorer på hele 1. Salen. Sam værelse i stueetage.

5 Side 5 af 32 Malerklatter på træbordplade. Bør afrenses hvis det er muligt, ellers skiftes bordpladen. Øvrige arbejder i køkken: Køkkenbordplader er ikke ensartet skåret i stød mod vægge. Generelt mangler fuger mange steder, og de der er udført er ikke renskåret (færdiggjort). Væg ved Corian bordplade er 7 mm ude af vinkel på 2 m, tolerancegrænsen er +/- 2 mm. Grænsen overskrides dermed med 5 mm. Dette er årsagen til at Corian væg.

6 Side 6 af 32 Limslip på bordplade på køkken ø. Der er ujævnheder langs kanten, hvor limen har sluppet. Limslip på træbordplade over ovn. Forholdet er forsøgt udbedret i 2008 af entreprenør, uden held. Pladen bør udskiftes. Vitrineoverskabe: Korpus fejlfarve i forhold til låge.

7 Side 7 af 32 Køkkenventil over vindue defekt. (kun foretaget en malerbehandling over ventil. Færdigstrygning mangler). Gulve: Trægulv i køkken, der ligger op til messingskinne ved skydedør mod stue, sidder i spænd mellem vægstykkerne. Dette indebærer, at gulvet buer opad. Der bør være mindst 1 cm. luft mellem det flydende gulv og vægge. Der forekommer knaster, som burde have være frasorteret.

8 Side 8 af 32 Sidste gulvbræt under vinduer, burde have være limet fast, ifølge lægningsanvisningen, da gulvet er et Click & Go system fra Timberman.. Fuger mellem sammenføjede planker, må højst være 0,5 mm jf. Timbermans tolerancer. Der er til højre for dør mod gang målt 1,3 mm. Bundstykke i dør mod gang: bundstykke mod karm 3 mm. Ifgl. Dansk Byggeri, skal

9 Side 9 af 32 Sokkelskuffe under ovn: Ved udtræk, rammer sokkelskuffen fodlisten. Væg ved vask i træbordplade: Væggen er ude af vinkel, ud over toleranceområdet. Generelt malerklatter stænk og fugemasse på gulve. Rørinstallation under vask i køkkenø, ej færdiggjort. Der er benyttet forkert vandlås. Der er boret et hul for meget. Udskæringshuller mgl. Roset i gennemføring. Vaskeskab langs væg: Mangler dækplade og roset i udskæringshuller, og laminatskader på skabssider indvendigt. Lem mgl. Mod installationsskab.

10 Side 10 af 32 Corianplade skæv, samt underskab ikke i vage. Bordplade ved vinduer har krumning over tolerancen. Bordplade køkken ø har krumning over tolerancen. limede samlinger.

11 Side 11 af 32 Dækskinne mellem køkkengulv og trægulv i stuen er ikke håndværksmæssigt korrekt udført. 2 Stue: Malerklat ved stikkontakt, og på stikkontakt, samt en synlig filtsamling. Der er manglende dækning på vægflade mellem 2 vinduer mod haven. Maling på bundstykke, dør i gavl. Skrue stikker ud på vægstykke under vindue mod haven. Der er i alt set 3 tilsvarende skruer, der ikke er skruet ind i dette rum.

12 Side 12 af 32 Synligt spartelfelt på gavlvæg. Der forekommer knaster, som burde have været frasorteret. 3 mm hul under fodliste. Dette skyldes, at gulvbrædderne er lagt for langt fra væggen og ved lav fugtighed har trukket sig sammen. Forekommer også i stuen under vinduer. Der er fuget mellem fodlister og gulv, hvilket ikke er hensigtsmæssigt, idet temperatur og relativ luftfugtighed i rummet. Dermed vil fugerne slippe underlaget.

13 Side 13 af 32 Bundstykke i dør mod gang: bundstykke Ifgl. Dansk Byggeri, skal der monteres K stort set alle dører.. Det samme gælder bundstykker. Hjørne mod have 12 mm ude af vinkel. Begge hjørner ved balkondør stue er ude af vinkel over toleranceområdet.

14 Side 14 af 32 Hjørne ved gavldør: 4 mm ude af vinkel. 3. Gang stueetage: Loft: der ses synlig spartel samling i gangareal foran trappe. Vægge: Synlig spartel/malerfejl under trappevange. Stikkontakt skæv i gang mod dør til køkken. Synlig filtsamling bag dør til kælder. Det samme gælder ved dør mod værelse (kontor) og ved siden af hoveddør.

15 Side 15 af 32 Filtbuler over trappe ved vindue. Overmalet spartelmasse i entre. Fodpanel på skråvæg i entre under låge til føringsveje ikke korrekt tilskåret. Skæv stikkontakt ved dør mellem gang og køkken. Synlig spartelsamling væg mod kældertrappe. Bundstykke i dør mod kælder er ikke i vage, og understøtning er ikke korrekt udført. I samme dør, er karm revnet 2 steder.

16 Side 16 af 32 Væghjørne ved hoveddør er 8 mm ude af vinkel. Der forekommer knirkelyde ved betrædning. 5 mm. 4. Badeværelse stueetage: Plade over cisterne er malet på kryds og tværs. Generelt er vinduesplader ru i overflade, og ikke malet på underside.

17 Side 17 af 32 Mørtelfuge under plade over cisterne, burde have fuge. Under vinduseplade, er der malet vægmaling ud på undersiden af vinduespladen. Maling på gummitætning bag dør. forskellig bredde og der er 2 farver fuger efter rep. Uafsluttet flisekant bag dør. Maling på forkant af ubehandlet klinker, som ikke burde benyttes ved opsætning med synlig kant. Til venstre for vask, forekommer der synlig spartelsamling.

18 Side 18 af 32 Dør i badeværelse: Der er 7 mm luft i forkant af dørblad og 2 mm i bagkant. Alle døre bør justeres, således at der er ca. lige meget luft rundt om hele dørbladet, jf. Dansk Byggeri. Generelt bør alle døre og vinduer efterjusteres. 5. Kontor i stueetage: Vægge: synlig filtsamling på gavlvæg. Skrue i væg mod stue. Spartelsamling tv. For dør. Skruer på ydervæg mod vej, samt synlige filtsamlinger Radiator ikke i vage, udenfor toleranceområdet. Er også monteret for langt ned mod gulv.

19 Side 19 af 32 Samtlige hjørner i rummet er ikke i vinkel. Udenfor toleranceområdet mm. Dette gælder for hele huset, stort set alle vægge og lysninger er ikke i vinkel. Gavlvæg 3mm skæv vandret. Udenfor toleranceområdet. 6. Trappe: Der mangler afslutning mellem vange og væg. Under 7. trin er foretaget reparation med silikone. Ej håndværksmæssigt korrekt udført. Øverste trin knirker kraftigt.

20 Side 20 af Stort værelse til venstre for trappe 1. Sal samt alrum: Loft: Synlige spartelsamlinger midt på loftflade. Vægge: Synlige skruer, der ikke er skruet ind i underlaget forekommer, samt flere synlige spartelsamlinger. Bundstykke i dør mod trappeareal: I vens bundstykke mod karm 3 mm. Ifgl. Dansk Byggeri, skal tætte samlinger. Ingen samlinger i husets bundstykker er helt tætte..

21 Side 21 af Midterværelse 1. Sal: Loft. Manglende malerdækning i bremme ved vinduer. Forekommer i flere rum. Vægge. Synlig skrue, samt synlig spartelsamling 9. Balkon: Balkonen har fald mod ydervæggen. Der burde være fald ud mod haven.

22 Side 22 af 32 Der mangler værn. Trækvaliteten af stolper og brædder til værn er af meget ringe kvalitet. 10. Værelse overfor badeværelset 1. Sal: Vægge: der forekommer synlige skruer, samt filtsamlinger.

23 Side 23 af 32 Gulve: Misfarvning af trægulv midt i rummet. Hjørne ude af vinkel 7 mm. 11. Badeværelse 1. Sal: Synlige skruer forekommer, samt filtsamling og penselhår i malingen.

24 Side 24 af 32 Forkerte rosetter i forhold til armatur i bruseniche. Disse er påsat for at dække for store huller omkring ppex-dåserne. Også i bruseniche stuetage er de forkerte. 2 farvet fuger brus 1. sal. Maling/fugemasse ud på fliser ved vaskeskab. Armatur over badekar: Huller omkring PEX dåser i vægfliser er for store til at en almindelig roset kan dække. Toiletsæde ikke monteret korrekt. Badekar er ikke i vage. som armaturet sidder på passer hverken til badekar eller armatur. Bygherre oplyser at VVS firma har tilbudt at ændre løsningen, men vil ikke betale for tømrer- og murerarbejde i denne forbindelse. Vægge ikke i vinkel.

25 Side 25 af 32 Finish vedr. fugearbejdet omkring badekar er ikke håndværksmæssigt korrekt udført. Badekar og fliser burde være i niveau. Gult udtræk under skabe. Det oplyses af bygherre, at det ene skab skal skiftes, idet det er leveret med forkert gavlplade. Bund i skab til venstre er forkert skåret ud. Der forekommer ridser og skrammer på låger. Manglende malerdækning på kant i bruseniche. Mgl.. Fuge på sokkelflise bruseniche. Fejl på skabsbund i badeværelses skab.

26 Side 26 af 32 Betonkant under vaskemaskine er ikke færdiggjort. Fejl/skrammer på bagkant dørblad til badeværelset. Revne i karm. 12. Gangareal 1. Sal: Vægge: Synlige skruer forekommer, samt filtsamling og penselhår i malingen. Manglende maling rundt om loftlem.

27 Side 27 af 32 Bundstykke i dør mod badeværelse 1. sal: bundstykke mod karm 3 mm. Ifgl. Dansk Byggeri, skal. Radiatorrør med synlige samlinger over gulv. Generelle forhold: Trægulv går ikke ind under gerigter.

28 Side 28 af 32 Vægge generelt: Der er ikke færdigmalet bagved radiatorer, og der er ikke fuget på fodlisten, idet radiatorerne er opsat inden færdig malerbehandling Mange steder forekommer der silikone og akryl rester på træværk. Dækplader mellem sammensatte vinduer: søm og malet. Generelt: Trægulvets afstand til rørgennemføringer, skal være mindst 1 cm. Dette er ikke overholdt. Generelt for hele huset: Der forekommer langsider hvor fodlister mere end 2 mm over gulvet. Dansk fodlister følger gulve med en vis udjævnende effekt. Samlinger af fodpaneler og skyggelister er mange steder ikke håndværksmæssigt korrekt udført.

29 Side 29 af 32 Generelt og gælder samtlige rum: Synlige harpiks udtræk på vinduesplader og dørkarme. Paneler og gerigter: Generelt ses disse med et meget tykt lag maling og malingklatter, og deraf medfølgende tydelige penselstrøg og overmalet silikone og akryl fuger.. Der forekommer flere steder savsmuld i malingen og penselhår. Øvrige forhold: Bundstykke i hoveddør er udført af forskelligt træ. Der er skrammer på dørramme. Generelt skal alle vinduer samt inder- og yderdøre justeres, pga der ikke er lige meget luft mellem karm og dørblad.

30 Side 30 af 32 Rør og ledningsophæng i kælder er ikke håndværksmæssigt korrekt udført, og i visse tilfælde hindrer opsætning af loft. Kælder og loft samt huset udvendigt er ikke besigtiget. Afhjælpning af mangler: Malerarbejdet er af så ringe kvalitet, at udbedringen bør foretages ved fuldspartling, filt, og maling, i hele huset, i henhold til korrekt håndværksmæssig udførelse (jf. Dansk byggeri). Vinduesplader; knaster skal forsegles slibes og males, så de kan godkendes jf. Danske Malermestres vurderingskrav (jf. Dansk Byggeri). Paneler og gerigter bør slibes ned og korrekt malerbehandling jf. Dansk Byggeri bør foretages. Der skal færdigmales og fuges bag radiatorer. Alt fugearbejde er af meget ringe kvalitet og

31 Side 31 af 32 bør afhjælpes af en uddannet fugemand. Hvor der er foretaget silikone fuger, skal disse skæres til, og rengøres. (f.eks. ved vindueskarme). knaster skal udskiftes, og hvor trægulvet ikke når ind under fodlister og gerigter, skal disse gulvbrædder udskiftes. Mellem stue og køkken, friskæres trægulv, så det ikke sidder i spænd. Gulvbrædder med limrester udskiftes. Fodlister, skal flyttes ned til gulvet. Skæve vægge rettes op. Snedkerarbejdet jf. rapporten, rettes op i henhold til Dansk Byggeris standarder. Badekar skal i vater og ligge lig overkant fliser. bag dør i badeværelset stuen i samråd med bygherre. Føringsveje kælder: Rør og kabler bør monteres i kabelbakker, således at det er muligt at opsætte et nedhængt loft.

32 Side 32 af 32 Rapporten er udarbejdet på baggrund af en visuel gennemgang på stedet d D Rapporten er udarbejdet af: Sft Marianne Zabell Tlf

Fredborg byggesjusk - eksempler på fejl og mangler ved arbejdet. Side 1 af 38

Fredborg byggesjusk - eksempler på fejl og mangler ved arbejdet. Side 1 af 38 Side 1 af 38 Omfang: Nærværende bilag omfatter et fotoregistrering af typiske fejl og mangler ved arbejdet. Malerarbejdet - Paneler, karme, lister og vinduer:... 2 Malerarbejdet Vægge:... 12 Køkken:...14

Læs mere

ÅB 51 1.tv. Fordør, udvendig: Ingen bemærkninger Fordør, indvendig: ÅB 51 1.th. Fordør, udvendig: Ingen bemærkninger Fordør, indvendig: 2

ÅB 51 1.tv. Fordør, udvendig: Ingen bemærkninger Fordør, indvendig: ÅB 51 1.th. Fordør, udvendig: Ingen bemærkninger Fordør, indvendig: 2 ÅB 5.tv. Fordør, udvendig: : Trekantsliste (monteres ikke) ÅB 5.th. Fordør, udvendig: 2 : Trekantsliste (monteres) 2: Udbedres (pletmales) : Afslutning af vinyl på dørtrin 2: Fuge ved kabelkasse mod loft

Læs mere

Føraflevering. SKANLUX Jens Johansen 31067 Strandbovej 75 14.10.2015 10:00-14.10.2015 GPS 55.5526,12.2027

Føraflevering. SKANLUX Jens Johansen 31067 Strandbovej 75 14.10.2015 10:00-14.10.2015 GPS 55.5526,12.2027 10:00 - Velfac Generel smøring og justering af alle elementer, samt malerrep af evt. Skrammer. 10:06 - Hth Generel justering af låger., Englandsvej 7, 4800 Nykøbing F, 54 13 28 80 1/22 10:09 - Rengøring

Læs mere

Pilestræde 46, 1. og 2. etage. 1. Etage.

Pilestræde 46, 1. og 2. etage. 1. Etage. Etagerne 1 og 2 er underlagt følgende Der henvises generelt til FB som er gældende for arbejdets udførelse mv. og til SAB, hvor dette giver nødvendige oplysninger til dette arbejde. Arbejder med skimmel,

Læs mere

Uafsluttede sager for Andelshaverne.

Uafsluttede sager for Andelshaverne. Roskilde d.: 17/2/2013 Uafsluttede sager for Andelshaverne. Hus nr 2 Vinyl i vådrum. Behandling: Svejsninger og rørgennemføring efterses for skader. Vinylen kontrolleres for buler. Få buler i gulvet Hus

Læs mere

T I L S Y N S N O T A T N R. 01

T I L S Y N S N O T A T N R. 01 T I L S Y N S N O T A T N R. 01 Sagsnavn:. Dato 14/07-2016 Sagsnavn: Bygherre: Besøg/ møde: Ca. 08:30 09:30 Ca. 09:45 10:30 Sags nr.: 2016/1000 Dato: 09/06-2016 15/06-2016 Sted: Vejret: Temp: 12 gr. C

Læs mere

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11 KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11 Arbejder i jeres lejligheder. Byggeriet skrider hastigt frem, og håndværkerne skal snart i gang med arbejderne indvendigt i din lejlighed og ude på altanen. Du bliver

Læs mere

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen Nærværende liste er alene at betragte som vejledning omkring punkter til kontrol af hver enkelt bolig. Der vil selvfølgelig være variationer grundet det individuelle tilvalg til hver bolig, som gør at

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7277 Oversigt over klagepunkter: 1. Revner i klinker på væg i badeværelse 2. Råd i dobbeltdør på 1. sal og råd i skydedør i stueetage 3. Afskalninger på sokkel 4. Træ gennemtæret

Læs mere

Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse

Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse Kære Kunde De materialer vi anvender er 100% naturligt massiv træ, der altid påvirkes af vejrforholdene i omgivelserne også selvom det er ovntørret. Derfor

Læs mere

Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg. Indholdsfortegnelse

Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg. Indholdsfortegnelse Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg Indholdsfortegnelse Generelt... 2 Trappeopgang.... 2 Indgang 3m2 + trappe:... 2 Lejlghed 1-89m2:... 3 Stueetage.... 3 Indgang:... 3 Entre 5m2:... 3 Wc

Læs mere

Indvendig analyseret termografisk gennemgang xxxx

Indvendig analyseret termografisk gennemgang xxxx Indvendig analyseret termografisk gennemgang xxxx 7/11-2010 Nr 18. Skunk i lille rum IR000293.IS2 Her ses skunken i det lille rum. I skunken var der fugtig luft, og der måltes en ligevægtsfugtighed (træfugtighed)

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Kim Hoffmeister 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Brydehusvej 9 2750 Ballerup Dato: 28-7-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 151-5845 Matr. nr./ejerlav 8dr, Ballerup By, Ballerup EBS sagsnr. 57610

Læs mere

Udvendig vedligeholdelse

Udvendig vedligeholdelse ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Afd. 48 Stengården Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB

Læs mere

Vedligeholdelsesstandard

Vedligeholdelsesstandard Side 1 af 12 sider Vedligeholdelsesstandard Om kravene til vedligeholdelse af din bolig Hvordan er standarden ved indflytning? Hvordan skal standarden være når du flytter? Hvad skal du betale for? DAB

Læs mere

Bygning A (primære bygningsdele):

Bygning A (primære bygningsdele): Adresse: Ludvig Holsteins Alle 47 Post nr. og by: 2750 Ballerup Reference: Kim Hansen Prisindikation på K2 & 3 skader Bygning A (primære bygningsdele): 1. Tagkonstruktion/-belægning/skorsten Bygningsdel:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

STANDARD FOR MALERBEHANDLINGER OG FARVER

STANDARD FOR MALERBEHANDLINGER OG FARVER STANDARD FOR MALERBEHANDLINGER OG FARVER Side 1 af 14 DTU Standard for malerbehandlinger og farver Version 3.0 - Juli 2017 Udarbejdet af: Udgivet af: Ansvarlig: Rekvireres:, Bygningssektionen Synne Remvig

Læs mere

AFSNIT 2: GULVE, VÆGGE OG LOFTER

AFSNIT 2: GULVE, VÆGGE OG LOFTER AFSNIT 2: GULVE, VÆGGE OG LOFTER Den 23.04.2018 6 TRÆGULVE Gulvet i lejligheden er et massivt 22mm lakeret parketgulv i ask. Da træ er et levende materiale, vil dette udvide sig og svinde ind alt efter

Læs mere

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen JN ARKITEKTUR ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen, Tlf. 22996703, Mail: lp@jnarkitektur.dk Indholdsfortegnelse OPLYSNINGER OM RAPPORTENS UDFORMNING... 3 KARAKTERSKALA...

Læs mere

SÅDAN MALER DU VÆGGE OG LOFTER

SÅDAN MALER DU VÆGGE OG LOFTER Når du skal male vægge og lofteer starter du altid med lofteet. Inden har du dog afdækket gulv og lister (og evt. møbler i rummet). Afdækning før malerarbejdet - skridt for skridt Næsten alle indendørs

Læs mere

Ikke nok kraft på radiatorene så vi aldrig kommer over 19-20 grader om. hentes i Edvard Thomsens vej 5 D 1 sal

Ikke nok kraft på radiatorene så vi aldrig kommer over 19-20 grader om. hentes i Edvard Thomsens vej 5 D 1 sal 23 1 th 29381373 Alle radiatorer 439 DTEK Ikke nok kraft på radiatorene så vi aldrig kommer over 19-20 grader om vinteren skrivelse af 04.10.2011+ 20 gr. Er OK. Ved besigtigelse af lejlighed mellem Pihl

Læs mere

RENOVERING CARL NIELSEN ALLÉ 9 KÆLDEREN TILBUDSLISTE

RENOVERING CARL NIELSEN ALLÉ 9 KÆLDEREN TILBUDSLISTE Dato: 25.10.2012 Sags nr: 12.541 Rev A: 19-11-2012 RENOVERING CARL NIELSEN ALLÉ 9 KÆLDEREN TILBUDSLISTE Arkitektfirmaet lars remfeldt Rønne Alle 25, 2791 Dragør. tlf. 4058 3325 mail lars@arklar.dk Sag

Læs mere

Klargøring af lejemål ved fraflytning

Klargøring af lejemål ved fraflytning Klargøring af lejemål ved fraflytning 1 Huskeliste Det kan være stressende at flytte, og det er nemt at miste overblikket over, hvad der er rengjort og ordnet og hvad der mangler i forbindelse med en flytning.

Læs mere

Alle badeværelser i ejendommen er udformet således at hele rummet er vådzone.

Alle badeværelser i ejendommen er udformet således at hele rummet er vådzone. EF Annaga rden Faldstammer og vandrør Du skal være opmærksom på at der er krav til dit badeværelse og dine installationer - når du bor i en lejlighed. Her har vi opstillet foreningens generelle forholdsregler.

Læs mere

Udnyt pladsen rør ingen hindringer

Udnyt pladsen rør ingen hindringer Udnyt pladsen rør ingen hindringer [før] Masser af rør, der samler støv og tager plads op. Nu skal der sættes et bord og nogle skabe op, så man kan bruge rummet til noget. Det har vi brugt Materialer Køkkenelementer

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Bygning A: 1. Manglende tilstrækkelig ventilation i tagrum og langs skråvægge og i skunkrum. 2. Taghældning over bryggers og badeværelse er mindre end

Læs mere

Udvendig vedligeholdelse

Udvendig vedligeholdelse ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Tinghøjparken Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB

Læs mere

Danmarks Tekniske Universitet Campus Service - Lyngby. Standard malerbehandlinger og farver

Danmarks Tekniske Universitet Campus Service - Lyngby. Standard malerbehandlinger og farver Danmarks Tekniske Universitet Campus Service - Lyngby Standard malerbehandlinger og farver Gældende fra: 15. april 2016 Indhold Indhold... 2 Forord... 4 Definitioner... 4 Dokumentation... 4 Malerbehandling

Læs mere

Page 1 of 2. Revneregistrering Cityringen Side 1 af 198

Page 1 of 2. Revneregistrering Cityringen Side 1 af 198 Page 1 of 2 Cityringen Side 1 af 198 Matr. nr.: Adresse: Opført: 11le, Frederiksberg Aksel Møllers Have 6-18 Opført 1944 år: Denne rapport omhandler: - Udvendig revneregistrering - Indvendig revneregistrering

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8105 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Synlige betonkanter i alle gulvafløb. 2. Revnet fliser i badeværelse, hule gulv- og vægfliser. 3. Oplagte

Læs mere

Vedligeholdelsesstandard

Vedligeholdelsesstandard Side 1 af 13 sider Om kravene til vedligeholdelse af din bolig Hvordan er standarden ved indflytning? Hvordan skal standarden være når du flytter? Hvad skal du betale for? DAB Side 2 af 13 sider Afdelingens

Læs mere

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport.

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. 15. januar 2013 Ejendom 2 Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. Boligen er opført i 1968 og er i 1 plan. Boligarealet

Læs mere

Fagentreprise Dato: 11-04-2013. Maler Side 1 af 7

Fagentreprise Dato: 11-04-2013. Maler Side 1 af 7 Maler Side 1 af 7 INDHOLDSFORTEGNELSE ARBEJDSBESKRIVELSE Indholdsfortegnelse 1 Bygningsdele 2 Andre ydelser 2 Referencer 2 Arbejdets kvalitet 3 BYGNINGSDELSBESKRIVELSE, produkter og udførelse (00) Afrensning

Læs mere

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 18

Læs mere

Visuel bedømmelse af malerarbejde

Visuel bedømmelse af malerarbejde Visuel bedømmelse af malerarbejde En anvisning på hvordan man bedømmer malerarbejde udført på et givent underlag Malersektionen Maleteknisk Rådgivning Denne anvisning er udgivet i et samarbejde mellem

Læs mere

Vedligeholdelses- standard

Vedligeholdelses- standard Sorgenfrivang II Side 16 af 32 Vedligeholdelses- standard Om kravene til vedligeholdelse af din bolig Hvordan er standarden ved indflytning? Hvordan skal standarden være når du flytter? Hvad skal du betale

Læs mere

Eurothane G Indvendig isolering

Eurothane G Indvendig isolering Indholdsfortegnelse 1. Generelt 2. Savning og skæring af Eurothane G plader 3. Placering af Eurothane G plader 3,1 Generelt 3,2 Montering på træstruktur 3,3 Montering med klæber 3,4 Montering imod inderside

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7204 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Punkterede termoruder. 2. Revnede klinker på fortrappe. 3. Gulvafløb i kælder. 4. Revnede fliser i bruseområde. 5. Intet afløb

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lundemarken 38 4400 Kalundborg Dato: 23.01.2014 Lb nr. H-14-01989-0015 Kommunenr./Ejendomsnr.: 326-22841 Matr. nr./ejerlav 1 DO Ladegården, Kalundborg

Læs mere

Udvendig vedligeholdelse

Udvendig vedligeholdelse ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Kildeparken 2 Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17144 Besigtigelsesdato: Onsdag, den 17. januar 2018, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE gældende vedligeholdelsesreglement vedrørende:

Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE gældende vedligeholdelsesreglement vedrørende: ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Pileparken 4 Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING FOR BOXONE-ELEMENTER

MONTERINGSVEJLEDNING FOR BOXONE-ELEMENTER MONTERINGSVEJLEDNING FOR BOXONE-ELEMENTER 1 01 MONTERINGSVEJLEDNING FOR BOXONE-ELEMENTER Klargøring af rum Der trækkes el- vand- afløb- og aftræk inden montering. Gulv-, væg- og loftarbejde skal være færdiggjort,

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT. for TOFTEGÅRDEN. Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT. for TOFTEGÅRDEN. Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT for TOFTEGÅRDEN Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) Følgende er et tillæg til det

Læs mere

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk Gør-Det-Selv MONTERINGSVEJLEDNING Vinduer og Døre Inden du starter: 1. Hvad skal man bruge af værktøj og redskaber: Herunder er afbilledet de redskaber vi anbefaler, at man som forbruger benytter til selve

Læs mere

Når du flytter. 1. Boligen skal tømmes og rengøres. Kære beboer

Når du flytter. 1. Boligen skal tømmes og rengøres. Kære beboer Når du flytter Når du flytter Kære beboer Du har nu valgt at fraflytte din bolig i Baldersbo. I den forbindelse ønsker vi at sikre dig en så problemfri fraflytning som mulig. Når du læser denne brochure,

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESSTANDARD

VEDLIGEHOLDELSESSTANDARD VEDLIGEHOLDELSESSTANDARD Ved flytning fra et boliglejemål bedømmes vedligeholdelsesstandarden, og der tages stilling til hvilken istandsættelse, der skal foretages - og hvem der skal betale for det. Bedømmelsen

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12072

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12072 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12072 Besigtigelsesdato: 21.08.2012 kl. 13.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT for Østergade

VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT for Østergade Ved fraflytning fra et boliglejemål bedømmes vedligeholdelsesstandarden, og der tages stilling til, hvilken istandsættelse, der skal etages og hvem der skal betale det. Bedømmelsen sker på grundlag af

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Afd. 06 Hulegårdsparken Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSES STANDARD

VEDLIGEHOLDELSES STANDARD Side 1 VEDLIGEHOLDELSES STANDARD Side 2 VEDLIGEHOLDELSESSTANDARD Ved flytning fra et boliglejemål bedømmes vedligeholdelsesstandarden, og der tages stilling til hvilken istandsættelse, der skal foretages

Læs mere

Bilag: 2 5 ÅRS EFTERSYN. Promenadebyen lejlighederne

Bilag: 2 5 ÅRS EFTERSYN. Promenadebyen lejlighederne PROMENADEBYEN Side nr. : 1/15 Bilag: 2 5 ÅRS EFTERSYN Vedr.: Entreprise: Promenadebyen lejlighederne Totalentreprise Generelt for alle lejligheder Alle dørhåndtag er fejlagtigt monteret og går jævnligt

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Afd. 46 Søborgparken Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Afd. 05 Pileparken 1. Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES

Læs mere

MONTERING. Træ & Træ/Alu

MONTERING. Træ & Træ/Alu Træ & Træ/Alu MONTERINGSVEJLEDNING TIL VINDUER AFMONTERING AF DE GAMLE VINDUER Du skal huske at kontrollere, om det nye vindue passer i murhullet, inden du afmonterer det gamle vindue. A B Udtag først

Læs mere

BYGGETEKNISK GENNEMGANG

BYGGETEKNISK GENNEMGANG Dato:18-07-2019 BYGGETEKNISK GENNEMGANG Rapporten er udarbejdet af Boligeftersyn P/S, Per Henrik Lings Allé 4, 5. sal, 2100 København Ø og omhandler gennemgang af nedenstående ejendom: Sælger: MORSØ KOMMUNE

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT runo Seneka 1 ES - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Munkeskovvej 3-4690 Dato: 30-9-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 320-1749 Matr. nr./ejerlav Årløse Y, Terslev matr. nr 9d, 9h, 9f ES sagsnr. 60350

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Afd. 48 Stengården Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES

Læs mere

Montagevejledning. Til 44-70mm hytter Med dobbelt fer og not. Har du grunden, så har vi huset...

Montagevejledning. Til 44-70mm hytter Med dobbelt fer og not. Har du grunden, så har vi huset... Til 44-70mm hytter Med dobbelt fer og not Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset... MontaGevejledninG

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING. Vinduer og døre Gør-Det-Selv

MONTERINGSVEJLEDNING. Vinduer og døre Gør-Det-Selv MONTERINGSVEJLEDNING Vinduer og døre Gør-Det-Selv Inden du starter: 1. Hvad skal man bruge af værktøj og redskaber: Herunder er afbilledet de redskaber vi anbefaler, at man som forbruger benytter til selve

Læs mere

(Bolig 26) 11.11.2014

(Bolig 26) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 22.10.2014 Plan, 1. Sal Mål 1:100 11.11.2014 Tværsnit, Princip Mål 1:100 11.11.2014 Facade mod nord Mål 1:200 11.11.2014 Facade mod syd Mål 1:200

Læs mere

7. Flerårigt opretningsbudget

7. Flerårigt opretningsbudget 1 Betonreparation og mont. af alu-plade 101 Omfugning 350 Rep. mur ved etagedæk 270 Yderligere undersøgelser ved etagedæk 25 (24)2 Trapper, udvendig Ny trapperist 2 Montere gangbro og loftlem 25 Reparation

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8014 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Der mangler aftræk fra toiletrum på 1 sal 2. Der mangler aftræk fra fyrrum 3. Der mangler radiatorer på hele 1 sal 4. Der mangler redningsåbning fra

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLGSELSKAB GLADSAXE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (N-beløb) for Afd. 24 Pileparken 7 Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLGSELSKAB

Læs mere

Råderetskatalog for afd. 34-25 Figenparken

Råderetskatalog for afd. 34-25 Figenparken 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: side 1-2 A Lejlighedens overflader m.m. side 3-4 lofter vægge + fliser gulve fodlister, gerigter, karme. lysninger m.m. døre B Vinduer side 4 vindueskarme/rammer forsatsvinduer hængsler

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte BV-Trappen A/S som leverandør af Deres nye trappe.

Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte BV-Trappen A/S som leverandør af Deres nye trappe. Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte som leverandør af Deres nye trappe. Denne monteringsvejledning er ment som en hjælp til samling og montering af Deres trappe. Den dækker de almindelige ting

Læs mere

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset...

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning Til 50mm hytter Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning

Læs mere

5 års gennemgang fællesområder "Nye" fejl/mangler

5 års gennemgang fællesområder Nye fejl/mangler 5 års gennemgang fællesområder "Nye" fejl/mangler lb. nr Område Pkt. Mangelbeskrivelse Udbedres Afvist Besigtiges Kommentar 1 Generelt Kloak/faldstammer: vi skal have slamsuger på, ca. hver 6. mdr. i nogle

Læs mere

Udvendig vedligeholdelse

Udvendig vedligeholdelse ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Lykkeparken Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 8219 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Opdeling i litra 2. Klinker i vaskerum 3. Afløb i bryggers i kælder 4. Afløb i gæstetoilet i kælder 5. Skjulte rørsamlinger

Læs mere

bygning 01 F_Carpet_Brown Stiagergrunden type 1.1 - varianter Boligtype 1.1 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv 1.1 Bolig nr 3-2.

bygning 01 F_Carpet_Brown Stiagergrunden type 1.1 - varianter Boligtype 1.1 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv 1.1 Bolig nr 3-2. tiagergrunden bygning 01 Bolig Bolig 1 Boligtype 1.1 Rum Bruttoareal 9m 2 Nettoareal 8m 2 0 m 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv OVEVÆRELE VÆRELE type 1.1 - varianter 1.1 Bolig nr - 2.sal, tv Bruttoareal 9m 2 Nettoareal

Læs mere

Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE gældende vedligeholdelsesreglement vedrørende:

Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE gældende vedligeholdelsesreglement vedrørende: ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Pileparken 6 Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB

Læs mere

Energibesparende Reducer varmeregningen på mindst mulig plads Reducerer CO 2 udslippet

Energibesparende Reducer varmeregningen på mindst mulig plads Reducerer CO 2 udslippet fermacell Varmvæg 2 Fermacell Varmvæg Pladsbesparende indvendig efterisolering Maksimal isoleringsevne på mindst mulig plads Effektiv efterisolering af kolde ydervægge Man sparer op til 50 mm plads i forhold

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16118 Besigtigelsesdato: Den 18. oktober 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

Termografi Af Beboelse

Termografi Af Beboelse Rolighedsvej 11 5600 Faaborg Termografi Af Beboelse Kunde: xxxx xxxxxx xxx 12/3-2010 Termografisk inspektion af bygning. xxxxxx Bygnings data: Grundareal i undersøgt bygning/lejlighed: 96m² og 60m² 1.

Læs mere

Vedligeholdelsesstandard For boliglejemål

Vedligeholdelsesstandard For boliglejemål Vedligeholdelsesstandard For boliglejemål For Boligforeningen Neptun Fra 30.06.2018 Ved flytning fra et boliglejemål bedømmes vedligeholdelsesstandarden, og der tages stilling til hvilken istandsættelse,

Læs mere

Vurdering af forbedringer og løsøre ved overdragelse af andelslejlighed

Vurdering af forbedringer og løsøre ved overdragelse af andelslejlighed Vurdering af forbedringer og løsøre ved overdragelse af andelslejlighed Andelslejligheden: Toftegårds Alle 14, 1. th. Andelsboligforeningen: AB Mølletoften af 1902 Administrator: Boligexperten Administration

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8102 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Ulovlige og uautoriserede el-installationer. 2. Ulovlige og uautoriserede vvs-installationer. 3. Defekt faldstamme (revnet og

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT nders Dahl Mogensen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Havrevej 3 2765 Smørum Dato: 16-9-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 240-733 Matr. nr./ejerlav 4fæ, SMØRUMNEDRE BY, SMØRUM EBS sagsnr. 59621

Læs mere

Dørbladet udføres som en rammedør til glasisætning. Under falsene udføres en række indskæringer således at falsen udluftes.

Dørbladet udføres som en rammedør til glasisætning. Under falsene udføres en række indskæringer således at falsen udluftes. NY TERRASSEDØR 1 - BESKRIVELSE Generelt Varmings Tegnestue har i foråret/sommeren 2012 redigeret eksisterende tegningsmateriale samt udarbejdet supplerende tegningsmateriale for Kulturstyrelsen. Redigeringen

Læs mere

Vedligeholdelsesstandard

Vedligeholdelsesstandard Lyngby almennyttige Boligselskab side 17 af 33 Vedligeholdelsesstandard Fra 16.09.1993 Med ændringer godkendt på afdelingsmøde torsdag den 26. november 1998 Ved flytning fra et boliglejemål bedømmes vedligeholdelsesstandarden,

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8042 Oversigt over klagepunkter: Ad. 1. Der er klaget over at 1. salen ikke kan varmes op på blæsende dage, på grund af utæt ikke korrekt udført dampspærre. Det trækker bl.a. ind

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement A

Vedligeholdelsesreglement A Tillæg til vedligeholdelsesreglerne for 3B Vestergården 1 Vedligeholdelsesreglement A Historik: Udgave nr. 1 af 23. november 1999. Udgave nr. 2 af 17. maj 2006. Lovgrundlag: Lov om leje af almene boliger

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8013 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Vandindtrængning gennem tagvindue 2. Manglende oplysninger om kendte ulovlige elinstallationer, idet der kommer gnister ud fra stikkontakter og installationer.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING Journal nr

SKØNSERKLÆRING Journal nr SKØNSERKLÆRING Journal nr. 12077 Besigtigelsesdato: 10. september 2012 kl. 9.00 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag Datering, navn og

Læs mere

OPSÆTNING AF TAPET. info@maler-maling.dk Tlf. 31 38 32 00 TAPET FORBEREDELSE. Før du tapetserer skal væggene være hele, rene, glatte og tørre.

OPSÆTNING AF TAPET. info@maler-maling.dk Tlf. 31 38 32 00 TAPET FORBEREDELSE. Før du tapetserer skal væggene være hele, rene, glatte og tørre. OPSÆTNING AF TAPET Arbejdsgang TAPET Før du tapetserer skal væggene være hele, rene, glatte og tørre. Tapetserede vægge: -fjern søm og skruer. Fjern løstsiddende tapet. Slib overgange og samlinger. Klister

Læs mere

Naborøg. (Lækagesporing) Kontaktperson: Kasper Rudolfsen Tlf.: Rekvirent: Navn Adresse By & Postnummer

Naborøg. (Lækagesporing) Kontaktperson: Kasper Rudolfsen Tlf.: Rekvirent: Navn Adresse By & Postnummer Naborøg (Lækagesporing) Inspektion udført 20/3 2015 Kontaktperson: Kasper Rudolfsen Tlf.: 5382 1362 kr@cbgroup.dk Rekvirent: Navn Adresse By & Postnummer Termografisk inspektion af bygning Adresse Bygnings

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 2 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 2 Tag/Tagetage: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås

Læs mere

Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken

Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken 7263 Oversigt over klagepunkter: 1. Punkterede vinduer i soveværelse i tagetage 2. Punkterede vinduer i køkken 3. Rådangreb i vinduer i soveværelse i tagetage 4. Rådangreb i vinduer i badeværelse i tagetage

Læs mere

nora tilbehør monterings anbefalinger

nora tilbehør monterings anbefalinger nora tilbehør monterings anbefalinger Generelt nora profiler er lavet af gummi. Fastgørelse Kontakt-/eller dispersionslim eller nora Profix kan bruges til fastgørelse af nora profiler. (efter samråd med

Læs mere

Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE gældende vedligeholdelsesreglement vedrørende:

Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE gældende vedligeholdelsesreglement vedrørende: ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Buddinge Mølle Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB

Læs mere

Vedligeholdelsesstandard

Vedligeholdelsesstandard Side 1 af 11 sider Om kravene til vedligeholdelse af din bolig Hvordan er standarden ved indflytning? Hvordan skal standarden være når du flytter? Hvad skal du betale for? Side 2 af 11 sider Afdelingens

Læs mere

Udvendig vedligeholdelse

Udvendig vedligeholdelse ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Tinghøjparken Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB

Læs mere

DesignCore. Monteringsvejledning

DesignCore. Monteringsvejledning DesignCore Produktinformation DesignCore er et homogent gennemfarvet materiale, baseret på mineraler og acryler tilsat farvepigmenter. Produktet er særdeles tæt i overfladen og absorberer derfor ikke farvestoffer

Læs mere

Termografisk inspektion af bygning, med undertryk af. www.termo-service.dk

Termografisk inspektion af bygning, med undertryk af. www.termo-service.dk Termografisk inspektion af bygning, med undertryk af Bygnings data: Boligareal i undersøgt bygning: 140 m² Inde temperatur målt i bygning: Ca. 20 C Ude temperatur: Målt til ca. 0,5 C Temperatur differences

Læs mere

LEJLIGHEDSVURDERING Andelslejlighed

LEJLIGHEDSVURDERING Andelslejlighed Side 1 af 6 LEJLIGHEDSVURDERING Andelslejlighed Århusgade Jeg har valgt en lejlighedsvurdering, som jeg har udført i 2016. Den er meget dækkende for, hvordan sådan en vurdering kan se ud, og hvad den kan

Læs mere

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013.

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013. Sag nr. 52036 E/F Ibstrupparken III NOTAT vedr. Udskiftning af vandinstallationer Dato: 20.11.2012 Rev. 24.01.2013 Generalforsamling d. 21.03.2013 Indledning Efter besigtigelse af tilfældigt udvalgte boliger,

Læs mere