Sådan sælger du din bolig i Bulgarien - hurtigt og til en god pris Guide i 6 nemme trin. TRIN 1 Udbyd din bolig til salg om foråret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sådan sælger du din bolig i Bulgarien - hurtigt og til en god pris Guide i 6 nemme trin. TRIN 1 Udbyd din bolig til salg om foråret"

Transkript

1 TRIN 1 Udbyd din bolig til salg om foråret TRIN 2 Vælg kun en ejendomsmægler TRIN 3 Vær fornuftig når du bestemmer prisen TRIN 4 Sælg med en fuldmagt TRIN 5 Gør boligen salgsklar TRIN 6 Kontakt din ejendomsmægler i salgsperioden Forord Du er nu i gang med at læse den eneste e-bog på markedet, som giver dig en opskrift på, hvordan du i 6 nemme trin, sælger din bolig i Bulgarien, - hurtigt, og til en god pris. Grunden til at jeg har valgt at skrive denne bog, er fordi jeg synes at den mangler. Jeg har brugt de sene nattetimer den seneste vintermåned, efter at have læst godnat historier for mine to små piger på 2 og 4 år og fået dem til at sove. Min dejlige kone, Nevena, har måttet undvære julehyggen, men hun har kunnet mærke, at jeg virkelig brændte for at dele ud af mine 8 års erfaringer i, hvad der virker og ikke virker i Bulgarien. Jeg betalte lidt tilbage på afsavns kontoen, ved at forære hende et par øreringe i guld, juleaften. Du vil, med rette, stille dig selv spørgsmålet om, hvad er min baggrund for at være ekspert på dette område. Jo ser du...

2 Jeg har en solid baggrund fra bankverdenen, og hoppede som 24 årig over i ejendomsmægler branchen, hvor jeg sideløbende tog uddannelsen som statsautoriseret ejendomsmægler, og overbygningen som Valuar. For 8 år siden hoppede jeg med på vognen, og begyndte at sælge ferieboliger til danskere fra Danmark. Ved et af mine besøg i Bulgarien, ramte en af Amors pile mig lige i hjertet, - jeg mødte min nuværende kone, Nevena, og teltpælene blev for 6 år siden flyttet til Sortehavet. Boligmarked for ferieboliger i Bulgarien har ændret sig dramatisk de seneste par år. Priserne er faldet dramatisk, og fra at det var vesteuropæer der investerede, er det nu hovedsagelig russerne, der er tilbage på markedet. Jeg har kogt min viden ned til 6 nemme trin, og tør godt love dig, at du er godt på vej til at have solgt din ferie lejlighed, i et ellers svært boligmarked i Bulgarien, ved at bruge min recept. God fornøjelse med læsningen Robert Møller

3 TRIN 1 - Udbyd din bolig til salg om foråret De fleste ferie lejligheder ved Sortehavet bliver solgt om sommeren - det vil sige fra maj og til og med september. (De fleste Russiske børnefamilier holder ferie i Bulgarien fra juni til august måned). Hvis du har besluttet dig for at sælge din feriebolig, vil jeg anbefale dig, at være klar med at udbyde boligen på markedet i foråret, når køberne dukker op i Bulgarien. I år vil der i højsæsonen, alene fra Moskva, ankomme 23 fly om ugen med turister, til den internationale lufthavn i Burgas. TRIN 2 Vælg kun en ejendomsmægler Få flere ejendomsmæglere til at vurdere din bolig Det er altid en god ide at få flere ejendomsmæglere til at vurdere din feriebolig i Bulgarien, så du får en ide om salgsprisen. Når du er i gang med at udvælge ejendomsmægler firmaerne, vil jeg anbefale, at du undersøger forhold som: Lokalkendskab Markedsføring Referencer Lokalkendskab Entrer med et ejendomsmægler firma, som har forretningssted i Bulgarien, og gerne i lokalområdet hvor din feriebolig er beliggende. Har firmaet et synligt forretningsted på et hovedstrøg, eller er det et kontor i en beboelsesbygning? Tjek efter på ejendomsmæglerens hjemmeside om han har boliger til salg i det samme kompleks, som din bolig ligger i.

4 Spørg eventuelt om firmaet kender dit kompleks, og om de har haft nogle gensalg. Markedsføring Det er en god ide at spørge til hvilke aktiviteter ejendomsmægleren igangsætter, for at finde en kunde til din bolig. Sidder han på kontoret og venter på at kunderne ringer til ham, bør du nok gå et andet sted hen. Da hovedparten af kunderne, som i øjeblikket efterspørger ferieboliger ved Sortehavet i Bulgarien, kommer fra Rusland og de Russisk talende lande, vil det være en godt ide, at undersøge, hvordan mægleren finder kunderne: Har firmaet forretningssted i Rusland Annonceres der i aviser og boligmagasiner Annonceres der på russiske boligportaler, som benytter søgemaskiner Yandex eller Rambler (Russerne kender ikke Google) Har firmaet forretningspartnere i Rusland Referencer Når du har undersøgt om ejendomsmægleren har det fornødne lokalkendskab, har salgskanalen rettet mod det russiske marked, er det en god ide, at tjekke op på om tidligere sælgere, har været tilfredse med mæglerens service. Det kan du gøre, ved at se efter om der på ejendomsmæglerens hjemmeside, er nogle udtalelser fra kunder, som har solgt via det pågældende firma. Eller du kan bede om, at få tilsendt oplysninger på reference personer, som du kan kontakte pr. telefon eller mail. Her er nogle ideer til spørgsmål, som du kan stille en reference person: Hvorfor valgte du lige netop ejendomsmægler xx til at sælge din bolig? Hvor lang tid var ejendomsmægler xx om at sælge din bolig?

5 Hvad er din mening om ejendomsmæglers xx salgsarbejde? Vil du anbefale ejendomsmægler xx til andre? Vælg kun en ejendomsmægler Jeg vil anbefale dig kun, at udbyde din bolig til salg hos en ejendomsmægler. Du har derved mulighed for, at stille mægleren til ansvar overfor salgsarbejdet med, at finde køberen til netop din bolig. Er der flere firmaer om at sælge din bolig, er ingen af dem interesseret i at bruge flere tusinde kroner på, at markedsføre boligen, da alle tænker, at boligen bliver solgt af en af de andre firmaer i morgen. TRIN 3 - Vær fornuftig når du bestemmer prisen Når du har modtaget salgs oplæggene, vil du opleve at der kan være betydelige forskelle i ejendomsmæglernes vurderinger. Det hænger naturligvis sammen med, at der ikke findes nogen objektiv målestok for prisfastsættelsen af en bestemt bolig. Ved valg af ejendomsmægler, er det ikke nødvendigvis den mægler der vurderer ejerboligen højest, du bør vælge. Køberne fokuserer i øjeblikket meget på prisen. Derfor handler det ikke bare om at følge med prisudviklingen, det handler om at være foran den. I stedet for mange små nøk for at følge prisfaldet, skal du sætte prisen en anelse lavere end de andre boliger i området. Så er det nemlig din bolig, køberne først kommer og ser på. På den måde bliver din bolig en referencebolig, som køberne sammenligner de andre muligheder med. Hvis din bolig så er lige så fin, som de andre, er det din, der bliver solgt.

6 Som sælger bør du altid selv konkret vurdere, hvilket ejendomsmæglerfirma, du har mest tillid til, og som efter dit eget skøn, vil kunne gøre den mest effektive indsats for at sælge din feriebolig. TRIN 4 - Sælg med en fuldmagt Som tidligere nævnt er det næsten kun Russerne og folk fra de Russisk talende republikker, som i øjeblikket køber ferieboliger i Bulgarien. De er noget skeptiske ved at købe en "gensalgs" lejlighed. Det skyldes at der bliver svindlet og bedraget på boligmarkedet i Rusland. Der er eksempler på at købere, der har købt en bolig og betalt købesummen, og fået skødet og nøglen i hånden, efterfølgende har erfaret, at der var en anden køber, som også havde et skøde og en nøgle til den samme lejlighed. De er derfor meget forsigtige, når de kommer til Bulgarien for at købe en feriebolig. Flere af kunderne, som vi kommer i kontakt med, ønsker i første omgang kun at købe direkte fra bygherren (firmaer som udvikler projekter), fordi de ikke tør at tage risikoen ved at købe en gensalgs lejlighed. De fleste af køberne bliver overbevist om at juraen er i orden, når vi fremviser en kopi af skødet, og en fuldmagt fra sælgeren (som giver os lov til at sælge boligen), der er blevet underskrevet hos en notar, og som er blevet legaliseret hos udenrigsministeriet, hvor de stempler og påfører klistermærker med det danske rigsvåben, til den helt store guldmedalje. For at imødekomme tvivlen hos køberen om hvem, der ejer boligen, og hvem der har fuldmagt til at sælge, er det altså en god ide at du giver din ejendomsmægler en salgs fuldmagt.

7 TRIN 5 - Gør boligen salgsklar De fleste, der ønsker at sælge deres bolig, drømmer om en hurtig handel til en god pris. Du kan øge dine chancer for at opnå dette, ved at gøre din bolig så indbydende som muligt. Det første indtryk af boligen er som bekendt vigtigt. Prøv derfor at overveje, hvordan din bolig ser ud, - hvis du ser på den med nye øjne. Hvordan opleves boligen, når du træder ind i den?. Virker det lyst eller mørkt?. Er der rodet eller ordentligt?. Virker det trangt eller rummeligt?. En potentiel køber vil have alle sanser åbne, når han eller hun besøger din bolig. Det kan du som sælger tage højde for, når du vil gøre din bolig mere salgbar. Lys er vigtigt for mange boligkøbere, så det gælder om at få din bolig til at virke så lys og venlig som muligt. En lys bolig virker også større. Gør rent Sørg for, at boligen fremtræder rent og pænt. Det er særlig vigtigt i køkkener og badeværelser. En potentiel køber er ikke interesseret i at overtage andres skidt og snavs. Ryd op Din bolig virker større og mere indbydende, hvis der er ryddet op. Når der er ryddet op og skabt orden, får køber et bedre indtryk af den plads og de muligheder, der er i boligen. For mange ting kan gøre boligen uoverskueligt, og få det til at virke mindre. Hvis boligen er ren og ryddelig, giver det samtidig køberen et positivt indtryk af, at du har holdt din bolig godt.

8 Gør din bolig neutral Når du skal sælge, handler det om at få så mange af de potentielle købere som muligt til at føle sig hjemme og kunne se mulighederne i boligen. Boligen skal helst på samme tid appellere til både unge familier med små, eller større børn, singler og yngre eller ældre par uden børn. Men da det ikke er muligt at indrette en bolig, så den passer til alle typer købere, kan du i stedet tilstræbe at få boligen til at virke så neutralt som muligt. Du kan f.eks. få væggene malet i en neutral lys farve, som ikke generer nogen, og som samtidig får rummene til at virke større og lysere. Hvis du har mange møbler og nipsgenstande, kan du overveje at sælge dem. Med færre møbler og ting og en almindelig, neutral indretning vil købere bedre kunne forestille sig at bo i boligen, end hvis væggene f.eks. er vinrøde og rummene fyldt med personlige minder og mange forskellige møbler. Eksempel fra den virkelige verden Vi havde en lejlighed til salg i St. Vlas for en kunde fra England. Da vi havde fremvist boligen et par gange fandt vi ud af, at kunderne syntes godt om beliggenheden, men at lejligheden virkede meget lille. Ejeren havde købt en standard møbelpakke, men møblerne passede ikke ind i rummene. Vi fjernede, ifølge aftale med ejeren, en del af møblerne og 2 uger senere, var lejligheden solgt. Vedligeholdelse Det er vigtigt, at boligen fremstår velholdt. Hvis vinduerne er malet og vedligeholdt, og træværk og gulve er pæne, signalerer det over for køberen, at du har passet godt på boligen.

9 Hvis boligen har mange små skader, kan det afskrække de købere, der hverken har tid, råd eller lyst til at bruge tid og kræfter på istandsættelse. Derfor vil det som regel kunne betale sig at bruge penge på at male og udbedre småskader. TRIN 6 - Kontakt din ejendomsmægler i salgsperioden Det kan være svært at sidde i Danmark, og følge med i, hvordan salget af ferieboligen i Bulgarien forløber. Mit tip er, at du med jævne mellemrum kontakter ejendomsmægleren, og spørger til hvordan det går med salget. Spørg om hvornår der har været nogle fremvisninger. Hvad var kundernes reaktion ved besigtigelsen. Spørg din ejendomsmægler om markedssituationen har ændret siden du udbød din bolig til salg. Når du holder linien varm til din ejendomsmægler, vil han ikke glemme dig og din bolig, og der er en risiko for, at han vil gøre en ekstra indsats for at slippe for dine opkald. Få en uforpligtende vurdering! Hvis du overvejer at sælge din feriebolig i Bulgarien, giver jeg gerne en uforpligtende salgsvurdering - klink på linket og du er i gang. Uforpligtende salgsvurdering af min bolig

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Janus Rosa laver en kort introduktion af projektet det er rigtig spændende for os at høre om dine erfaringer

Læs mere

Denne bogs tekst og billeder er beskyttet af lov om ophavsret. Kopiering til andet end personlig brug må kun ske efter aftale med forfatter.

Denne bogs tekst og billeder er beskyttet af lov om ophavsret. Kopiering til andet end personlig brug må kun ske efter aftale med forfatter. Sælg (meget) mere med nyhedsbreve Majbritt Lund 2014 1. udgave 2014 ISBN: 978-87-996803-0-6 Denne bogs tekst og billeder er beskyttet af lov om ophavsret. Kopiering til andet end personlig brug må kun

Læs mere

Affiliate marketing for nybegyndere

Affiliate marketing for nybegyndere Affiliate marketing for nybegyndere En gratis e-bog om affiliate marketing skrevet af: Dennis V. Kjærgaard Forord Hvad kan du forvente af denne e-bog Denne e-bog har jeg valgt at skrive og udgive gratis.

Læs mere

Guide til et sikkert andelsboligkøb. Til dig der skal købe din første andelsbolig

Guide til et sikkert andelsboligkøb. Til dig der skal købe din første andelsbolig Guide til et sikkert andelsboligkøb Til dig der skal købe din første andelsbolig Guide til et sikkert andelsboligkøb 3 Hvad er en andelsbolig? Mange bruger betegnelsen at købe en andelsbolig, men reelt

Læs mere

IP: Ja, altså jeg har ikke noget fast beløb, men jeg vil gerne have, der, altså, er penge på kontoen, så man ikke hele tiden skal gå og tænke på, at

IP: Ja, altså jeg har ikke noget fast beløb, men jeg vil gerne have, der, altså, er penge på kontoen, så man ikke hele tiden skal gå og tænke på, at Interview nr. 4 Bilag 11: Transskription af interview ung pige, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung pige, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Guide til et sikkert boligkøb. Til dig der skal købe din første bolig

Guide til et sikkert boligkøb. Til dig der skal købe din første bolig Guide til et sikkert boligkøb Til dig der skal købe din første bolig Guide til et sikkert boligkøb 4 Fra boligdrøm til drømmebolig Et boligkøb starter oftest som en drøm og skulle gerne blive ved at være

Læs mere

Forundersøgelse til kampagne om tatoveringer

Forundersøgelse til kampagne om tatoveringer Forundersøgelse til kampagne om tatoveringer Kvalitativ interviewguide til personer der overvejer at få en tatovering ENDELIG Alexander [Introspeak] [Baggrundsspørgsmål] A. Hvad er din alder? 31 B. Køn

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

At sælge et hus er enkelt: boligens

At sælge et hus er enkelt: boligens Løft boligens salgs Med et sløvt boligmarked og 83.000 boliger tilsalgskalisomsælgerebenyttesamtlige kneb,såkøbernefalderfornetopjeresbolig. Tjek vores 12 råd, der kan sikre et hurtigere salg til en bedre

Læs mere

Projektlederens 10 bud

Projektlederens 10 bud Projektlederens 10 bud Der kan redde dit liv eller i hvert fald dit næste projekt Indholdsfortegnelse Indhold Side Forord 3 1. Planlægning er gud 4 2. Afstem forventninger 4 3. Lav en tidsplan 4 4. Vær

Læs mere

Det har du ret til! til børn og unge 13-17 år, som skal anbringes er eller har været anbragt

Det har du ret til! til børn og unge 13-17 år, som skal anbringes er eller har været anbragt Det har du ret til! til børn og unge 13-17 år, som skal anbringes er eller har været anbragt Pjecen handler om dig! Du har fået denne pjece, fordi du ikke skal bo hjemme hos dine forældre i en periode.

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 tips til bedre ansøgninger til fonde Forord 3 Tip 1 - Skriv en kort og præcis ansøgning 4 Tip 2 - Søg støtte til et konkret projekt 5 Tip 3 -

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT 2 3 NÅR DU IKKE KAN BO DERHJEMME 6 JO ÆLDRE DU ER, JO FLERE RETTTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE, PÆDAGOGER OG ANDRE VOKSNE 14

Læs mere

Køberguide. - Før du drømmer om at købe bolig

Køberguide. - Før du drømmer om at købe bolig Køberguide - Før du drømmer om at købe bolig Indhold Nogle ord om denne folder Dit første boligkøb? 4 Hvilke krav bør du stille til rådgiveren? 4 Selvom du har prøvet det før 5 Den digitale tinglysning

Læs mere

Amino Annonceguide. Annonceguiden er et uddrag af Martin Thorborgs bog E-pusher og med hans 14 års e-handels erfaring, så er det en god ide at lytte.

Amino Annonceguide. Annonceguiden er et uddrag af Martin Thorborgs bog E-pusher og med hans 14 års e-handels erfaring, så er det en god ide at lytte. Amino Annonceguide Kære Amino Annoncør Vi er rigtigt glade for at du vil annoncere på Amino og vi vil gøre vores yderste for at du får en god oplevelse og får de kunder du forventer at få og lidt til.

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere

INTERNATHUND EL. OMPLACERINGSHUND

INTERNATHUND EL. OMPLACERINGSHUND INTERNATHUND EL. OMPLACERINGSHUND SKAL, SKAL IKKE? & HVAD BØR DU TÆNKE PÅ? INDHOLDSFORTEGNELSE Forord.... 4 Myte om internathunde... 5 Trin 1 Inden du tager på internat... 7 - Har du det der skal til?.

Læs mere

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge Guide: Undgå fejlkøb og spar penge En ny undersøgelse viser, at vi oftest fortryder de køb, vi gør på nettet Af Lisa Rybjerg Pedersen, oktober 2012 03 De fleste fejlkøb foregår på nettet 05 Case: Mine

Læs mere

SÅDAN HAR DU EN STØTTENDE SAMTALE. Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge. Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge

SÅDAN HAR DU EN STØTTENDE SAMTALE. Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge. Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge SÅDAN HAR DU EN STØTTENDE SAMTALE Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge PSYKIATRIFONDEN.DK 2 Psykiatrifonden 2014 DEN STØTTENDE SAMTALE

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Tine Tangdal LÆSEPRØVE TÆM DIN STRESS. 37 øvelser til ro, livsglæde og overskud

Tine Tangdal LÆSEPRØVE TÆM DIN STRESS. 37 øvelser til ro, livsglæde og overskud Tine Tangdal LÆSEPRØVE TÆM DIN STRESS 37 øvelser til ro, livsglæde og overskud Indledning Hvorfor er det, at jeg har skrevet denne bog? Der findes så mange andre bøger, der handler om stress og om at få

Læs mere

Er butikslivet noget for dig?

Er butikslivet noget for dig? Butik i Bazar Vest Danskerne har mange penge til forbrug, også selvom den økonomiske udvikling går op og ned. Har du butik i et center som Bazar Vest, har du den fordel, at de kunder, der kommer for at

Læs mere

Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase

Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase Nogle af de absolut skarpeste bloggere tjener over 100.000 i måneden, men det er typisk på den internationale scene, men her i Danmark har vi

Læs mere

Boligmarked 00:00:00. Start vignet

Boligmarked 00:00:00. Start vignet Boligmarked 00:00:00 Start vignet 00:01:11 Der er cirka 5 millioner mennesker i Danmark. Over halvdelen bor i en bolig, de ejer. Man kan også leje en bolig. Som regel er begge dele meget dyrt, så det kan

Læs mere

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Interviewperson 1: Receptionsanalysen - opdelt efter Schrøders model Forståelse Interview 1 Interview 2 Interview

Læs mere