Referat FreelanceGruppen bestyrelsesmøde og seminar Torsdag den 12. maj og fredag den 13. maj 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat FreelanceGruppen bestyrelsesmøde og seminar Torsdag den 12. maj og fredag den 13. maj 2016"

Transkript

1 Referat FreelanceGruppen bestyrelsesmøde og seminar Torsdag den 12. maj og fredag den 13. maj 2016 Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Referat Mødt: Martin Hammer, Marie Bille, Dorte Hoffmann, Eva Schiermacher, Sus Falch, Vagn Majland, Morten Bergholt, Marianne Bækbøl, Nina Trige Andersen, Henrik Vesterberg. Gæster: Hans Jørgen Dybro Mødeleder: Vagn Majland Referenter: Marianne Bækbøl og Nina Trige Andersen Er godkendt og udsendt Nye punkter tilføjet: B15 Beslutningspunkt B1: Sådan afvikler vi bestyrelsesmøderne/vagn Majland Beslutningspunkt B2: Godkendelse af bestyrelseshåndbog/morten Bergholt og Sus Falch Indstilling: Bestyrelsen drøfter og tilslutter en fælles forståelse af god skik for forberedelse og gennemførelse af bestyrelsesmøderne. Retningslinjerne skrives ind i bestyrelseshåndbogen. Beslutning: Bestyrelsen tilsluttede sig forslaget uden bemærkninger. Indstilling: Bestyrelseshåndbogen gennemgås. Beslutning: Bestyrelsen godkendte de få opdateringer og redaktionelle ændringer, Morten Bergholt har foretaget. Beslutningspunkt B3: Konstituering/Sus Falch Indstilling: Bestyrelsen drøfter og beslutter konstitueringen for 2016 efter forslag fra formanden. Beslutningen evalueres på bestyrelsesmødet d. 25. oktober. Beslutning: Formand: Sus Falch Næstformand: Morten Bergholt Sekretær: Marianne Bækbøl Økonomiansvarlig: Dorte Hoffmann Kursus-ansvarlig: Forslag fra kursusudvalget, når det har holdt møde og fundet en arbejdsform. Pt. er Dorte Hoffmann fungerende kursusansvarlig. Seminaransvarlig: Morten Bergholt Webredaktører: Marianne Bækbøl og Marie Bille Fondsudvalgsformand: Forslag kommer fra fondsudvalget og besluttes senere.

2 Delegeretvalg-ansvarlig i forbindelse med valg til Fagligt Forum og Delegeretmøde: Udpeges, når tiden nærmer sig Udvalget for trykte medier: Sus Falch, Nina Trige Andersen, Marie Bille og Henrik Vesterberg Udvalget for radio/tv/web, video: Vagn Majland, Morten Bergholt, Dorte Hoffmann, Steen Ramsgaard Udvalget De nye: Nina Trige Andersen, Marie Bille, Udvalget for kommunikatører: Sus Falch, Eva Schiermacher. Kursusudvalg: Dorte Hoffmann, Eva Schiermacher, Martin Hammer, Vagn Majland Seminarudvalg: Morten Bergholdt - udvalgets medlemmer foreslås valgt når vi er tættere på FreelanceSeminaret. Webudvalg: Marianne Bækbøl og Marie Bille, Martin Hammer, Morten Bergholt, Eva Schiermacher Nordisk udvalg: Morten Bergholt, Eva Schiermacher Internationalt udvalg: Martin Hammer, Nina Trige Andersen, Steen Ramsgaard, Dorte Hofmann FLGs fondsudvalg: Dorte Hoffmann og formand Sus Falch Eksisterende arbejdsgrupper den fremhævede er formand/tovholder: Forsikringer: Nina Trige Andersen, Steen Ramsgaard og Sus Falch Medlemsprofil: Marie Bille, Marianne Bækbøl, Morten Bergholt (nyt medlem) Faglige Freelanceklubber: Nina Trige Andersen, Marie Bille, Sus Falch og Henrik Vesterberg (nyt medlem) Arbejdsgruppen for ledige nedlægges, men nedprioriteres ikke. Ansvarsområdet varetages af formand Sus Falch, da hun sidder i DJs politiske udvalg BLAF (Beskæftigelse, Ligestilling, Arbejdsløse og Freelance) med ansvar for området, og i A- kassens bestyrelse. Ekstern repræsentation, hvor vi skal sidde: DJs ophavsretsfonds bestyrelse: Sus Falch HB-observatør: Formanden eller næstformanden i dennes sted Drøftepunkt D1, bilag D1a, D1b, D1c, D1d: Økonomi og ophavsret/dorte Hoffmann Indstilling: Økonomiansvarlig Dorte Hoffmann fremlægger FLGs kvartalsregnskab og status på træk fra ophavsretsfonden. Der gives en introduktion til læsningen af regnskabet af hensyn til nye bestyrelsesmedlemmer.

3 Bestyrelsen har mulighed for at stille spørgsmål. Konklusion: Bestyrelsen stillede opklarende spørgsmål, men havde ellers ingen bemærkninger. Beslutningspunkt B4: Disponering af Fagligt frikøb (ff) for 2016/Sus Falch og Dorte Hoffmann Pause 20 min Beslutningspunkt B5, bilag B5: Tilskud til Fagfestival 2016/Sus Falch Efterretningspunkt E2: Nyt fra udvalg m.fl. Indstilling: Bestyrelsen drøfter og beslutter disponeringen af fagligt frikøb, der for gennemsigtighedens skyld er fordelt på de respektive konti, der belastes. FF-kontoen, webredaktionsbudget og international pulje fra DJ, hvor vi i år har fået kr. Beslutningen evalueres senest på bestyrelsesmødet i oktober, eller når der måtte blive behov for det. Beslutning: Bestyrelsen tilslutter sig indstillingen, med den uddybende bemærkning: Årsagen til, at FF til den økonomiansvarlige fordobles, er, at der dels har ligget nogle opgaver i posten, som ikke har været beskrevet og derfor ikke kompenseret i 2015 og dels at bestyrelsen har taget nogle beslutninger omkring f.eks. øgede krav til regnskabsaflæggelse til bestyrelsen (om f.eks. kursusaktiviteter, webredaktion og ophavsretsmidler) som har øget den faste arbejdsbyrde hos den økonomiansvarlige. Indstilling: Bestyrelsen drøfter om FLG skal give tilskud til medlemmer, der deltager i Fagfestival 2016 og i givet fald i hvilken størrelsesorden. Beslutning: Der ydes et tilskud på 50% af billetprisen til de O-medlemmer af Freelancegruppen, der er på fuldt kontingent i FreelanceGruppen. Tilskuddet fratrækkes automatisk ved tilmelding. Seminarudvalget: Se under B15 Udvalget for radio/tv/web, video: FLG har været med til at sikre TV2-regioner en overenskomst efter et usædvanligt langt forhandlingsforløb på 1 1/2 år. Trykt udvalg: Der er fundet en modpart og der er møde om O-aftalen i DJs forhandlingsudvalg i uge 20, hvor Sus Falch deltager. Egmont har igen udsendt kontrakter til freelancere med bl.a. urimelige videreudnyttelsesvilkår. Vi skal have

4 Beslutningspunkt B6, Bilag B6: Oprettelse af FBgruppe for forfattermedlemmer/marianne Bækbøl. Drøftepunkt D2, bilag D2a, D2b: Indkomststatistik for freelancere og selvstændige/sus Falch Drøftepunkt D3: Torsdag kl : At arbejde i en politisk valgt bestyrelse/hans Jørgen Dybro, DJ Efterfølges af en snak om, hvornår vi selv synes, at det fungerer godt/mindre godt. Drøftepunkt D4, bilag D4: Årshjul for bestyrelsesmøderne/sus Falch 20 min Møder i udvalgte udvalg Drøftepunkt D5: Freelance-undersøgelsen fra Information/Nina Trige Andersen iværksat kollektiv indsats ift. det via DJ. I samme forbindelse er vi også blevet oplyst om, at magasinerne bliver tilbudt gratis indhold fra freelancere (ikke nødvendigvis organiserede), der gerne vil have foden indenfor. Det er noget, vi skal have fokus på at få dæmmet op for fremadrettet. Internationalt udvalg: Det er nu lykkes at få FLG ind i informationsflowet fra EFJ, European Federation of Journalists, når der sker noget væsentligt på freelanceområdet. Kursusudvalget: Der er planlagt kurser hen over sommeren. Indstilling: FreelanceGruppen opretter og administrerer en lukket Facebookgruppe for de af FreelanceGruppens medlemmer, der arbejder med at forfatte, illustrere, redigere og markedsføre bøger. Beslutning: Indstillingen er vedtaget. Marianne Bækbøl er administrator, og Nina Trige Andersen er medadministrator. Bestyrelsen har drøftet indkomststatistikken, og Sus Falch har fået input og forslag med tilbage til drøftelserne i BLAF-udvalget. Et velforberedt oplæg med produktivt gruppearbejde, der blev fremlagt og behandlet. Formandskabet i FLG sørger for at tanker og ideer bæres med i det videre bestyrelsesarbejde. Bestyrelsen har drøftet oplægget til årshjul og er kommet med yderligere ideer, som Sus Falch arbejder videre med. Ideer kan fortsat fremsendes på mail. Udvalgene holdt møder og planlagde det kommende arbejde. Hovedresultaterne og metoden blev gennemgået og diskuteret. Beslutningspunkt B7, bilag B7a, B7b, B7c: Fremtidens nordiske samarbejde/morten Bergholt Indstilling: Forslag og rapport fra arbejdsgruppen drøftes, og bestyrelsen beslutter om den kan tilslutte sig forslaget eller vil komme med ændringsforslag på det forestående topmøde i Norge. Beslutning: Bestyrelsen tilsluttede sig indstillingen.

5 Beslutningspunkt B8, bilag B8 Afvikling af gamle ophavsretsmidler/sus Falch og Dorte Hoffmann Møder i udvalgte udvalg Beslutningspunkt B10, bilag B10: GF forslag om rotationsprincip i bestyrelsen nedsættelse af arbejdsgruppe/sus Falch Beslutningspunkt B11, bilag B11: GF forslag om oversigt over fagligt frikøb på GF - nedsættelse af arbejdsgruppe/ Sus Falch Beslutningspunkt B12, bilag B12: GF forslag om alternativ til redaktørprisen nedsættelse af arbejdsgruppe/sus Falch Beslutningspunkt B13, bilag B13: FreelanceGruppens 40 års jubilæum nedsættelse af arbejdsgruppe/marianne Indstilling: Bestyrelsen drøfter modellen for afvikling og udbetaling af ophavsretsmidler i AV-puljen fra før 2015 og den nye EU-lovgivning, som er udformet i samarbejde med DJ Ophavsret. Beslutning: Bestyrelsen tilslutter sig indstillingen og den af arbejdsgruppen foreslåede model. Udvalgene holdt møder og planlagt det kommende arbejde. Indstilling: Bestyrelsen nedsætter en arbejdsgruppe på to personer, der udarbejder et forslag om rotationsprincip for bestyrelsen til fremsættelse på Generalforsamlingen Forslaget skal være klar til første drøftelse i bestyrelsen på bestyrelsesmødet d Beslutning: Bestyrelsen har nedsat en arbejdsgruppe bestående af Vagn Majland og Martin Hammer. Opdraget er, at gruppen skal belyse fordele og ulemper ved et rotationsprincip i forbindelse med udarbejdelse af forslaget. Indstilling: Bestyrelsen nedsætter en arbejdsgruppe på max tre personer, der skal udarbejde et forslag til GF 2017, om, hvordan man fremlægger en oversigt over de beløb, der udbetales til bestyrelsesmedlemmer og eksterne som fagligt frikøb. Beslutning: Indstillingen er vedtaget, og Martin Hammer er valgt som det tredje medlem af udvalget, der også består af økonomiansvarlig Dorte Hoffmann og formand Sus Falch. Indstilling: Bestyrelsen nedsætter en arbejdsgruppe på op til tre personer, der skal udarbejde et forslag til en pris, der kan uddeles af FLG. Forslaget blev stillet og vedtaget på GF 2016, og skal fremsættes på GF Arbejdsgruppen skal fremlægge forslag til 1. drøftelse i bestyrelsen på bestyrelsesmødet d. 30. august Beslutning: Indstillingen vedtaget, arbejdsgruppe består af Sus Falch og Nina Trige Andersen. Indstilling: Bestyrelsen beslutter at nedsætte et udvalg, der kan udarbejde

6 Bækbøl Beslutningspunkt B14: Ingen bilag: Abonnementsordninger/ Dorte Kildegaard B15 seminargruppens evaluering Statusliste Eventuelt Mødeevaluering forslag til, hvordan vi skal fejre FreelanceGruppens 40 års jubilæum i Beslutning: Indstillingen vedtaget og arbejdsgruppen består af Marianne Bækbøl, Henrik Vesterberg og Nina Trige Andersen. Jf. debatten om abonnementsaftaler beslutter bestyrelsen at opsige Retriever, da prisen ikke står mål med brugerantallet og servicen. Morten har fået input mhp. planlægning af freelanceseminar 2017, og ift. økonomien bakker bestyrelsen op om at fortsætte politikken omkring dobbeltværelser som udgangspunkt og mulighed for at medlemmerne selv tilkøber enkeltværelse (først til mølle). Opdateres jf. nye beslutninger og behandles på næste bestyrelsesmøde. Bestyrelsen har tidligere evalueret generalforsamlingens forløb. Bl.a. skal delegeretvalget og regnskab/budget afvikles bedre, der skal være mere tydelighed om vedtagelser, der bortfalder, og der skal informeres intensivt, når generalforsamlingsdokumenterne er klar på websiden. Seminaret blev evalueret.

Referat FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 28. september 2016

Referat FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 28. september 2016 Referat FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 28. september 2016 Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Beslutningspunkt B1, bilag1: FreelanceSeminar 2017 v/ Morten Bergholt

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 2. februar 2015 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Webredaktionsmøde fra kl. 9-10 samme sted.

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 2. februar 2015 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Webredaktionsmøde fra kl. 9-10 samme sted. FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 2. februar 2015 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Webredaktionsmøde fra kl. 9-10 samme sted. Dagsorden Mødt: Referat Sus Falch, Morten Bergholt, Vagn

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde torsdag d. 10. kl og fredag d. 11. april kl

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde torsdag d. 10. kl og fredag d. 11. april kl FreelanceGruppen bestyrelsesmøde torsdag d. 10. kl. 10.00-17.00 og fredag d. 11. april kl. 9.30-16. Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Referat Mødt: Hanne Fokdal Barnekow

Læs mere

Referat FreelanceGruppen bestyrelsesmøde og -seminar

Referat FreelanceGruppen bestyrelsesmøde og -seminar Referat FreelanceGruppen bestyrelsesmøde og -seminar 30.9.-1.10.2015 Dagsorden Deltagelse: Referat fra seneste møde Godkendelse af dagsorden Tema 1: Arbejdet i en politisk valgt bestyrelse v/linda Garlov,

Læs mere

Referat FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 27. november 2015 Mødelokalet, Gammel Strand

Referat FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 27. november 2015 Mødelokalet, Gammel Strand Referat FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 27. november 2015 Mødelokalet, Gammel Strand Dagsorden Deltagelse: Referat fra seneste møde Godkendelse af dagsorden Beslutningspunkt B1, bilag B1a, B1b, B1c, B1d,

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde april 2017

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde april 2017 Dagsorden Deltagelse: FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 26.-27. april 2017 Referat Mødt: Anne Anthon Andersen Jørgen Laurvig Katrine Nadia Jørgensen Lise Møller Schilder Marianne Bækbøl Marie Bille Morten

Læs mere

FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde Mandag den 12. juni 2017

FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde Mandag den 12. juni 2017 FreelanceGruppen fra bestyrelsesmøde Mandag den 12. juni 2017 Mødested: Gammel Strand 46 Mødestart: Klokken 10:00 Afsluttet: Klokken 17:20 Deltagere: Anne Anthon Andersen Jørgen Laurvig Katrine Nadia Jørgensen

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 29. november 2014 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Frokost kl. 13.00-14.00

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 29. november 2014 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Frokost kl. 13.00-14.00 FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 29. november 2014 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Frokost kl. 13.00-14.00 Dagsorden Referat Mødt: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Vagn

Læs mere

FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde

FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde Mødested: Mødedato: Kollekolle 3. og 4. april Mødestart: Klokken 10:00 Deltagere: Anne Anthon Andersen Cecilie Marie Meyer Jørgen Laurvig Katrine Nadia Jørgensen

Læs mere

FreelanceGruppen Generalforsamling 2019

FreelanceGruppen Generalforsamling 2019 FreelanceGruppen Generalforsamling 2019 Opgørelse over udbetaling af fagligt frikøb og tabt arbejdsfortjeneste Noget af det administrative og faglige arbejde der udføres af FreelanceGruppens bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde. Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde. Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Vi konstituerer ny sekretær og mødeleder,

Læs mere

FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde

FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde Mødested: Gl. Strand 46 i mødelokalet Store Strand Mødedato: 20. juni 2018 Tidsrum: Mødet startet klokken 10:00 og afsluttet klokken 17:00 Deltagere: Anne Anthon

Læs mere

FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde

FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde Mødested: Gammel Strand 46, 1.sal Mødedato: 24. november 2017 Mødestart: Klokken 10:00 der vil være morgenmad fra klokken 09:30 Deltagere: Afbud: Anne Anthon

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 5. november 2014 kl på Gl. Strand 46, lokale St. Strand

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 5. november 2014 kl på Gl. Strand 46, lokale St. Strand FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 5. november 2014 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Dagsorden Mødt: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Referat Vagn Majland, Ida Sønderby

Læs mere

FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde

FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde Mødested: Gl. Strand 50 Mødedato: 19. februar 2019 Møde startet: Møde sluttet: Deltagere: Klokken 10:00 Klokken 17:00 Anne Anthon Andersen Bo Sørensen Cecilie

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Torsdag d. 7. november 2013 kl. 10-17.00 Hotel Faber, Eckersbergsgade 17, 8000 Aarhus C, tlf. 7026 7011.

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Torsdag d. 7. november 2013 kl. 10-17.00 Hotel Faber, Eckersbergsgade 17, 8000 Aarhus C, tlf. 7026 7011. FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Torsdag d. 7. november 2013 kl. 10-17.00 Hotel Faber, Eckersbergsgade 17, 8000 Aarhus C, tlf. 7026 7011. Dagsorden Referat Deltagelse: Mødt: John Lykkegaard, Hanne F. Barnekow,

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V Referat Mødt:

Læs mere

Tema: Bilagene A.1. til A.14. Herunder orientering fra medlemmer i diverse udvalg og HB, der kan inspirere til dette punkt.

Tema: Bilagene A.1. til A.14. Herunder orientering fra medlemmer i diverse udvalg og HB, der kan inspirere til dette punkt. FreelanceGruppen bestyrelsesmøde DFDS Oslo-færgen, Dampfærgevej 30 kl. 13:30-19:00 Dagsorden Mødeleder og referent Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Iben Danielsen byder velkommen og orienterer

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 28. september 2011 kl. 10 17 Gl. Strand 46 Lille HB

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 28. september 2011 kl. 10 17 Gl. Strand 46 Lille HB FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 28.september2011kl.10 17 Gl.Strand46 LilleHB Dagsorden Mødeleder og referent Referat fra sidste møde Tema 1.1. O-aftale Referat Mødt var: Helene Bagger, Hanne Fokdal Barnekow,

Læs mere

FreelanceGruppen Bilag 6 Generalforsamling 2018

FreelanceGruppen Bilag 6 Generalforsamling 2018 FreelanceGruppen Bilag 6 Generalforsamling 2018 Arbejdsprogram 2018 Arbejdsprogrammet er retningsgivende for bestyrelsens arbejde frem til generalforsamlingen i 2019. Formålet med arbejdsprogrammet er

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde d. 27. september 2012 kl hos Helene Bagger, Overdrevet 24, 8382 Hinnerup

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde d. 27. september 2012 kl hos Helene Bagger, Overdrevet 24, 8382 Hinnerup FreelanceGruppen bestyrelsesmøde d. 27. september 2012 kl. 10-16 hos Helene Bagger, Overdrevet 24, 8382 Hinnerup Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Iben Danielsen og

Læs mere

Bilag 6 Arbejdsprogram 2019

Bilag 6 Arbejdsprogram 2019 Bilag 6 Arbejdsprogram 2019 Arbejdsprogrammet er retningsgivende for bestyrelsens arbejde frem til generalforsamlingen i 2020. Formålet med arbejdsprogrammet er at sikre gennemsigtighed, så alle interesserede

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Mandag d. 25. juni kl. 10-17 Store HB Gl. Strand 43 (blev flyttet til andet lokale)

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Mandag d. 25. juni kl. 10-17 Store HB Gl. Strand 43 (blev flyttet til andet lokale) FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Mandag d. 25. juni kl. 10-17 Store HB Gl. Strand 43 (blev flyttet til andet lokale) Dagsorden Mødeleder og referent Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Velkommen

Læs mere

Ophavsretsfondens. bestyrelses forretningsorden

Ophavsretsfondens. bestyrelses forretningsorden Ophavsretsfondens bestyrelses forretningsorden 1 Bestyrelsens arbejde Stk. 1. Bestyrelsen har hovedsageligt til opgave at forvalte anvendelsen af rettighedsmidler på følgende måde: 1. Som altovervejende

Læs mere

FreelanceGruppen Dagsorden til bestyrelsesmøde

FreelanceGruppen Dagsorden til bestyrelsesmøde FreelanceGruppen Dagsorden til bestyrelsesmøde Mødested: Gammel Strand 46, 1.sal Mødedato: 14. august 2017 Mødestart: Klokken 10:00 der vil være morgenmad fra klokken 09:30 Deltagere: Anne Anthon Andersen

Læs mere

FREE-LANCEGRUPPEN DANSK JOURNALISTFORBUND REGNSKAB FOR PERIODEN

FREE-LANCEGRUPPEN DANSK JOURNALISTFORBUND REGNSKAB FOR PERIODEN FreelanceGruppen Bilag 4 - Generalforsamling 218 FREE-LANCEGRUPPEN DANSK JOURNALISTFORBUND REGNSKAB FOR PERIODEN 1.1.217-31.12.217 Godkendt af bestyrelsen den 6. februar 2 I 8 1-1-17-31-12-17 1-1-17 31-12-17

Læs mere

Konstituering. Mellem første og andet bestyrelsesmøde afholder faste udvalg et møde, hvor der vælges en kontaktperson og udformes en handlingsplan.

Konstituering. Mellem første og andet bestyrelsesmøde afholder faste udvalg et møde, hvor der vælges en kontaktperson og udformes en handlingsplan. FORRETNINGSORDEN FOR FF s BESTYRELSE Konstituering Den på generalforsamlingen valgte bestyrelse, der består af 9 medlemmer, tiltræder pr. 1. januar og holder sit konstituerende møde senest 15. januar.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsen har i perioden siden generalforsamlingen 2015 løbende informeret om sit arbejde på foreningens forskellige platforme i form af nyhedsbreve og referater fra bestyrelsesmøderne,

Læs mere

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til Nuværende formulering Ny formulering 1 Navn Klubbens navn er klub for privatpraktiserende ergoterapeuter. Klubbens navn dækker grundlæggende over de ergoterapeuter, der ønsker at starte egen virksomhed,

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden DJ Hovedbestyrelsens forretningsorden 1. 1. Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR LOKALLISTEN LOLLAND

FORRETNINGSORDEN FOR LOKALLISTEN LOLLAND FORRETNINGSORDEN FOR LOKALLISTEN LOLLAND GÆLDENDE 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INDLEDENDE MØDE... 3 2 REPRÆSENTATION... 3 2.1 REPRÆSANTANTER... 3 2.2 FORFALD... 3 3 BESTYRELSENS MØDEVIRKSOMHED... 3 4 UDSENDELSE

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013 FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV Forretningsorden Gældende: år 2013 1 Indledende møde... 3 2 Præsentation... 3 2.1 Repræsentanter... 3 2.2 Forfald... 3 3 Bestyrelsens mødevirksomhed... 3 4 Udsendelse af dagsorden...

Læs mere

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA)

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Vedtægter revideret ved DARMA s Ekstraordinære Generalforsamling d. 20. november 2018, på Copenhagen Business School (CBS) i København.

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST),

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST), Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. V2, 26. juni 2014 Til stede: merne Finn Kristiansen (FK), (ST), Steen Emborg (SE), Henrik Bjerregaard Jensen (HBJ), Erik Kragh-Hansen (EKH),

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat fra FreelanceGruppens generalforsamling 2016 Lørdag den 5. marts på Kobæk Strand Konferencecenter

Referat fra FreelanceGruppens generalforsamling 2016 Lørdag den 5. marts på Kobæk Strand Konferencecenter Referat fra FreelanceGruppens generalforsamling 2016 Lørdag den 5. marts på Kobæk Strand Konferencecenter FreelanceGruppens formand Sus Falch bød velkommen til både deltagerne og de særlige gæster, nemlig

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening

Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening 1. Foreningens navn og formål. Stk. 1. Foreningens navn er Nørrebro Musicalteater Teaterforening. Stk. 2. Foreningens formål er på amatørbasis

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Danske Fodbolddommere Bestyrelsen Forretningsorden

Danske Fodbolddommere Bestyrelsen Forretningsorden Februar 2015 Danske Fodbolddommere Bestyrelsen Forretningsorden Indhold Indledende møde... 3 Præsentation... 3 Repræsentanter... 3 Forfald... 3 Bestyrelsens mødevirksomhed... 3 Udsendelse af dagsorden...

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 06.09.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ingrid T. Thrane, Jens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2016

Bestyrelsens beretning 2016 Bestyrelsens beretning 2016 Bestyrelsen har i perioden siden generalforsamlingen 2016 løbende informeret om sit arbejde på foreningens forskellige platforme i form af nyhedsbreve og referater fra bestyrelsesmøderne,

Læs mere

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Referat fra GF Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Fredag den 5. april 2019 1. Valg af referent:

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt i Upsalagade 20 B, 2100 København Ø

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved Støtteforening for Nationalpark Thy. KONSTITUERING 2 MØDEINDKALDELSE

Forretningsorden for bestyrelsen ved Støtteforening for Nationalpark Thy. KONSTITUERING 2 MØDEINDKALDELSE Forretningsorden for bestyrelsen ved Støtteforening for Nationalpark Thy. 1 KONSTITUERING 1. Senest 14 dage efter nyvalg afholdes konstituerende møde, hvor bestyrelsen vælger formand, næstformand, kasserer

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde:

Referat fra bestyrelsesmøde: Referat fra bestyrelsesmøde: Dato: Torsdag den 19.5.2016 kl. 11 Sted: Deltagere: Afbud / Fraværende: Referent: Ordstyrer Næste møde: Sydvestjysk Sygehus Esbjerg Finsensgade 35, 6700 Esbjerg ØNH s konference,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4708593 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 06-12-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Nye punkter tilføjet: Godkendelse af dagsorden: Formand for Internationalt Udvalg byder velkommen. B. 6. Kursus

Nye punkter tilføjet: Godkendelse af dagsorden: Formand for Internationalt Udvalg byder velkommen. B. 6. Kursus FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 24.-26. august med start fredag kl. 13 Deutscher Journalisten-Verbands Berlinkontor (fredag) Charlottenstr. 17, 10117 Berlin og H10 Berlin Kurfürstendamm, Joachimstaler

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

Forretningsorden gældende for bestyrelsen i Grundejerforeningen for Agger nordre sommerhusområde

Forretningsorden gældende for bestyrelsen i Grundejerforeningen for Agger nordre sommerhusområde Forretningsorden gældende for bestyrelsen i Grundejerforeningen for Agger nordre sommerhusområde 1 Forretningsordenens hjemmel og formål Forretningsordenen er fastsat af bestyrelsen, og er kun gældende

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Konsituerende Mødereferat rev. 06-06-16 Mødedato: 30. maj 2016 Kl. 17:30-21:15 Emne: Konstituerende Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anne Lundsmark (AL) Mette Nielsen (MN) Mikkel Jørgen-Jensen (MJJ)

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Referat fra FreelanceGruppens generalforsamling 2017 lørdag den 25. februar 2017 på Fænø-Sund Konferencecenter

Referat fra FreelanceGruppens generalforsamling 2017 lørdag den 25. februar 2017 på Fænø-Sund Konferencecenter Referat fra FreelanceGruppens generalforsamling 2017 lørdag den 25. februar 2017 på Fænø-Sund Konferencecenter Gunvor Bjerre bar fanen ind. Derefter bød formand for FreelanceGruppen (FLG) Sus Falch velkommen

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 2 Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Forretningsorden for Danske Landbrugsskoler

Forretningsorden for Danske Landbrugsskoler Forretningsorden for Danske Landbrugsskoler 1. Sekretariatschef Foreningens sekretariatschef er sekretær for formandsskabet og foreningens bestyrelse. Ved økonomiske dispositioner kan sekretariatschefen

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

Dagsorden. Udvalgskommissoriet til posten ansvarlig for fagpolitisk samarbejde blev diskuteret og er stadig under udarbejdelse.

Dagsorden. Udvalgskommissoriet til posten ansvarlig for fagpolitisk samarbejde blev diskuteret og er stadig under udarbejdelse. Referat fra bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen Sted: Århus hos Thomas (Helga Pedersens Gade 3, 2.4, 8000 Århus C) Tid og dato: 24. april 2018, kl. 11 Til stede: Thomas Thomsen (TT), Jesper Østergaard

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår.

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Beretning ved generalforsamlingen 20.03.14. i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Bestyrelsens sammensætning er på nuværende tidspunkt: Mustafa Göl. (formand) Irene Berri. (Kasserer) Ketty Bruun

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Lokale Rød, indgang E.

Lokale Rød, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 21. august 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

FreelanceGruppens Generalforsamling

FreelanceGruppens Generalforsamling FreelanceGruppens Generalforsamling Der afholdes ordinær generalforsamling i FreelanceGruppen, specialgruppe i DJ medier & kommunikation Lørdag den 25. februar 2017 kl. 13.00 Fænø-Sund Konference, Oddevejen

Læs mere

Styrelsens arbejdsform

Styrelsens arbejdsform Styrelsens arbejdsform Styrelsesmøder FORRETNINGSORDENS FORMÅL: Forretningsordenen afspejler den til enhver tid gældende organisering af styrelsens arbejde. Organiseringen skal sikre en demokratisk organiseret

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl

Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl. 15 16 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning se bilag 1. 3. Beretning fra sekretær, delegater og evt. udvalg. Intet udover hvad der fremgår af formandens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 9. december 2013 Tid: Kl. 17:30 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Henrik Mütze, Peter Jensen, Christina Rasmussen,

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde i Eurasier Klub Danmark (EKD), afholdt 22. juni 2013, kl. 09:30-17:00 hos Ulla Røjgaard, Skolegade 52, 7400 Herning 22. juni 2013 Deltagere: Formand Legarth Brenbak (LB), næstformand

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt.

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt. Referat af Bestyrelsesmøde IBK Dato: Mandag d. 17. august Tid: 18.30 Sted: Hos Anne Marie, Slotsherrensvej 74, Vanløse Deltagere: Anne Marie Christian Claus Hanne Jørgen Mette Ole Torben Dagsorden: 1.

Læs mere

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Godkendt af generalforsamlingen den 19. februar 2016 Artikel 1 Navn og formål 1 Navn 2 Formål Foreningens navn er Danske Journaliststuderende RUC (herefter

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til 10. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 19. marts 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej

Læs mere

Konstituerende bestyrelsesmøde 2011 07-11-2011 1/5. Thomas Jensen 13.11.2011 Ryesgade, København. Tid Punkt Emne Ansvar

Konstituerende bestyrelsesmøde 2011 07-11-2011 1/5. Thomas Jensen 13.11.2011 Ryesgade, København. Tid Punkt Emne Ansvar Konstituerende bestyrelsesmøde 2011 07-11-2011 1/5 19:00 19:15 1.0 Formalia Valg af dirigent og referent Referent: Bjarke Dirigent: Thomas 19:15 19:30 2.0 Fremlæggelse af opgaver i bestyrelsen fra sidste

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 25102016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 25. OKTOBER 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 08. NOVEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 BESTYRELSESMØDE Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 Deltagere: Ikke mødt: Afbud: Referent: Mikkel Gundersen, Niels Kyhn, Steen Slot-Nielsen, Anette Svendsen, Lindis Mikkelsen Ingen Uffe Witt,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR møde Sted: Studenthouse Ammunitionsvej 1 Viborg, Denmark Mødedato: 12. november 2016 Kl. 9-11 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Sarah Kamstrup, Anders Andersen, Thai Fuglsang, Cristian

Læs mere

Styrelsens arbejdsform

Styrelsens arbejdsform Styrelsens arbejdsform Styrelsesmøder INDKALDELSE: Styrelsesmøder indkaldes af formanden eller næstformanden. Styrelsen vedtager en mødeplan for hele skoleåret. PLANLÆGNING/LEDELSE AF MØDERNE: Styrelsesmøderne

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Kom godt i gang efter generalforsamlingen. Frivilligcenter Hillerød ved Dorte Kappelgaard og Anette Nielsen

Kom godt i gang efter generalforsamlingen. Frivilligcenter Hillerød ved Dorte Kappelgaard og Anette Nielsen Kom godt i gang efter generalforsamlingen Frivilligcenter Hillerød ved Dorte Kappelgaard og Anette Nielsen Hvad vil vi gerne opnå med workshoppen? Workshoppen består af to dele: Overblik over elementer

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby bestyrelsesmøde mandag den 3. april 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-3/2017 3. april 2017 kl.17:30 20:30,,

Læs mere

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014.

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn indkalder til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 13 marts kl. 19.30 Ungdomsklubben ved Tarup skole Tarupgårdsvej 1, 5210

Læs mere