Medlemsblad nr. 20 september 2009 )

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemsblad nr. 20 september 2009 )"

Transkript

1 Medlemsblad nr. 20 september 2009 )

2 - 2 - Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Velkommen til sæson i Aabenraa Bridge Center. Det bliver endnu en sæson med masser af aktivitet. Ud over de faste spilletidspunkter byder klubben igen på mange ekstraturneringer. I år arrangerer vi endnu flere Søndags Drop-In typisk den 1. søndag i måneden. Da de populære lagkageturneringer heldigvis også gentages, vil det næsten altid være muligt at spille bridge den 1. søndag i hver måned i AABC. Der er fastsat to fredagsarrangementer: Leg og bridge med Villy Dam og Ingelise den 25. september. Sidste stik med Bent & Astrid Jensen den 5. februar. Der kan godt blive plads til endnu et arrangement, så kom frit frem, hvis du vil være arrangør. Du kan se alle tidspunkterne i aktivitetskalenderen inde i bladet. Faste spilletidspunkter: Tid Leder Mandag kl. 13 Rethe Dahlstrup Mandag kl. 19 Claus H. Christensen Tirsdag kl. 9 Ole Nielsen Tirsdag kl. 19 Niels Dahl Torsdag kl. 13 Eva Johansen Torsdag kl. 19 Jørn Jeppesen Eva Johansen afløser Jørgen Nørgaard som leder torsdag eftermiddag. Stor tak til Jørgen for indsatsen. Begynderundervisning er planlagt til: Tid Leder Tirsdag kl. 14 Claus H. Christensen Onsdag kl. 19 Rethe Dahlstrup Svend Erik Holst Interesserede kan stadig nå at tilmelde sig hos Rethe på tlf Desuden spiller Dameklubben og Ældresagen onsdag eftermiddag samt Glant onsdag aften. Tilmeldingsfristen til vores faste turneringer er passeret, men vi vil fortsat gerne have flere spillere tirsdag formiddag og torsdag eftermiddag. Sæsonen er her lidt kortere, idet vi først begynder i oktober og slutter allerede i marts. Henvend jer til bestyrelsen, hvis I ønsker at være med. Det haster. Medlemmer Ved sæsonstart er vi ca. 260 medlemmer. Det er en lille tilbagegang fra sæsonafslutningen, men forhåbentlig bliver den opvejet af mange nye på begynderholdene. Samlet vil der blive spillet ved 78 borde, hvilket er to mere end i sidste sæson. Der kan dog fortsat ske ændringer. Mandag eftermiddag er der en fremgang på 3 borde, torsdag eftermiddag på 1 bord og torsdag aften er der 2 borde færre. Uændret spillebetaling, men 10 kr. mere i kontingent Kontingentet stiger med 10 kr. til 330 kr., da kontingentet til Danmarks Bridgeforbund stiger med 15 kr. Ja! Du læste rigtigt men klubbens økonomi gør imidlertid, at vi ikke forhøjer kontingentet helt så meget. På sidste side kan du læse alt om kontingent og spillebetaling. Husk, at betalingsfristen er 15. september for alle. Regnskab og tilbagebetaling til medlemmerne Regnskabet for sidste sæson viser et overskud på kr. Det er meget tilfredsstillende, da vi har haft store engangsudgifter, i alt kr., til kortblandemaskine, kort, kortmapper, køkken, stolesæder, ventilation i rygerum og højttaleranlæg. Bestyrelsen har vedtaget, at vi igen i år på klubbens generalforsamling tilbagebetaler kr. af medlemmernes lånebeviser.

3 - 3 - Herefter vil gælden til medlemmerne være på kr. Da vi opretholder det høje aktivitetsniveau, og da der ikke er planlagt større nyindkøb, forventer vi også et pænt overskud i den kommende sæson. Det lader vi allerede nu komme dig til gode! Prisen for at deltage i spisningen til generalforsamlingen nedsættes nemlig fra 100 kr. til 50 kr., og prisen på de små vinflasker nedsættes med 2 kr. til 20 kr. fra sæsonens start. Flere frivillige En væsentlig årsag til klubbens gode økonomi er, at mange medlemmer laver et stort frivilligt arbejde. Men vi kan sagtens være flere. Skriv dig på medhjælperlisten i klubben. Det er meget nemmere, når vi er flere om at dele opgaverne. Sæsonprogram Turneringsudvalget, der består af Claus Hylling Christensen, Niels Dahl, Karl Peder Larsen og Ole Nielsen, har lavet et spændende og afvekslende program for den nye sæson. Det kan du se inde i bladet. Har du kommentarer til programmet, er du velkommen til at henvende dig til en fra turneringsudvalget. Spiller du mandag eftermiddag, skal du henvende dig til Rethe. Ingen enkeltmandsturneringer! I år vil vi ikke længere spille enkeltmandsturneringer på de faste klubtidspunkter. Det er der sikkert mange, der er glade for, da vi har fået megen kritik for at afholde disse turneringer. I slipper dog ikke helt, da vi som noget nyt afholder enkeltmandsturnering efter sæsonens afslutning. Det vil I høre mere om senere. Aktivitet i sommerferien I år har der som sædvanlig været masser af aktivitet i Aabenraa Bridge Center. I sommer har vi: Arrangeret Drop-In med et meget flot deltagerantal på over 1500, inkl. to Søndags Drop-In i august. Det er en fremgang på over 100 deltagere. Gennemført lynkursus med 17 deltagere. Afholdt Aabenraa Turnering med 108 deltagere. Holdt bestyrelsesmøde med planlægning af ny sæson. Håndteret alle tilmeldingerne m.m. Lavet ny sæsonplan. Hængt kunst på væggene i rygerummet. Installeret optaget-skilte på to toiletter. Indbrud i AABC I maj har vi igen haft besøg af en tyv. Denne gang var udbyttet 4 hvide havestole og 1 bord. Tænk at gøre sig til tyv for så lidt! DM til AABC Palle Wind og Finn Mortensen vandt DM for klubspillere Stort tillykke. Tag med til venskabskamp i Kiel Til sidst vil jeg kraftigt opfordre jer til at tage med til vores årlige venskabskamp mod Kiel. Det er utrolig hyggeligt at besøge dem, og de er altid mange, der besøger os. Der vil så vidt muligt blive arrangeret fælles kørsel, og måske laver vi picnic undervejs! God fornøjelse med den nye bridgesæson.

4 - 4 - Endnu en forrygende afslutningsfest i Aabenraa Bridge Center af Jørn Jeppesen Fredag den 8. maj var der igen afslutningsfest i Aabenraa Bridge Center efter det sædvanlige koncept: Bridge om eftermiddagen Middag med græsk buffet Underholdning endnu en gang ved det populære husorkester: Bolværksmatroserne Dans til den lyse m Desværre var der ikke så mange med i år. Kun 44 medlemmer havde tilmeldt sig, og det er det laveste antal nogensinde. Men pyt festen var god og takket være jeres ihærdige indsats i baren gav festen et overskud på 92 kr.! Bolværksmatroserne underholdt Dejlig stemning ved bordene Se flere billeder på: aabenraabridgecenter.dk Resultaterne af bridgeturneringen blev: A-rækken: 1. Niels Dahl-Jørn Jeppesen Elsebeth Olsen-Jes Brabrand Anne-Mette -Niels Nielsen 155 B-rækken: 1. Bente Evald-Gerda Hansen Yvonne Sundstrøm-Laila Nielsen Jutta Svane-Lida Christensen 177 Næste år holder vi afslutningsfesten lørdag den 8. maj. Forhåbentlig når vi så op på flere deltagere.

5 - 5 - Resultatservice Klubmestre i par Mandag eftermiddag: Tirsdag aften: Morten Boe-Willy Eltved. Niels Dahl-Jørn Jeppesen. Mandag aften: Torsdag aften: Annie L. Christensen-Claus H. Christensen og Helga-Peter Jespersen delte 1. pladsen. Tirsdag formiddag vandt: Ellen Jensen-Christine Aagesen Torsdag eftermiddag vandt: Morten Boe-Jørgen Nørgaard Du kan se alle klubmestrene for sæsonen på aabenraabridgecenter.dk Jes Brabrand-Jørn Jeppesen. Venskabskamp i Kiel Fine præmier barometerturnering. Lørdag den 19. september kl Venskabskamp mod Bridge am Gruen i Kiel. Pris: 10 euro inkl. kaffe/te og kage. Efter turneringen vil der blive mulighed for at spise i Bridge am Gruens klubhus, pris: 8 euro. Tilmelding på liste i AABC senest den 12. september.

6 - 6 - Bridgefestival 2009 Med rekordstort deltagerantal blev Vingsted-ugen igen i år en stor succes. af Karl P. Larsen Især de første dage midt i juli var meget varme, så de korte bukser og de bare fødder dominerede, men det forhindrede ikke, at der blev spillet glimrende bridge. I sideturneringerne om bronze- og sølvpoint (sågar guld) kunne vi almindelige spillere boltre os. Men når de stærke spillere fra finalerunderne og holdturneringerne ikke havde andet at lave, kunne de jo lige så godt lige snuppe en sølvturnering, så der skulle ikke sjuskes meget, før man var af med -19 i et spil! AABC havde mange spillere med undervejs, her ved turneringens start er det Mie (med tasken) og Christian Johansen, der glæder sig, og en del af vores medlemmer opnåede ud over fornøjelsen ved at være med også pænere placeringer. I åben par sidder hele den danske elite, så det var da ganske pænt for Niels og Jørn efter kvalifikationsrunden, hvor de 40 bedste par fortsætter i A-finalen, at slutte som nummer 15 i B-finalen. Men også på de indre linjer var AABC smukt repræsenteret, idet Ole Nielsen klubbens edb-guru var med fra start til næsten slut i regnskabsrummet: Kan det nu passe? Som bekendt deltog vores 3. divisionsspillere Jørn Jeppesen og Niels Dahl i finalen i åben par, hvor i øvrigt også Margit Grove spillede med sin søn for Distrikt København. Jeg selv spillede over tre dage først med min tidligere makker fra Gråsten, dernæst med svogeren fra Roslev og til sidst med Margit, så hun kunne varme lidt op. Alle tre dage med hyggelige bekendtskaber til følge, omend MP-kontoen ikke flyttede sig det mindste. Jeg kan på det varmeste anbefale et antal ture derop næste sommer. De er skrappe, de andre men det er sjovt! HUSK GENERALFORSAMLINGEN i Aabenraa Bridge Center fredag den 4. september kl. 18

7 - 7 - Lagkageturnering Søndag den 1. november 2009 og 21. februar 2010 fra kl. 13 til ca. 17. Vi byder på lækre hjemmelavede lagkager i den udvidede kaffepause. Pris: 50 kr. inkl. kaffe, te og kage. Bronzepoint og vinpræmier. Tilmelding senest om torsdagen før lagkagespilledagen enten i klubben, på aabenraabridgecenter.dk eller 4499aabc@mail.dk. Alternativt Ole Nielsen tlf Leg med Villy Dam MED LEG ER MAN ALTID SAMMEN OM NOGET IKKE BLOT SAMMEN De fleste kender Villy Dam som den store bridgeguru. Villy har især skrevet om legen med de 52 kort ved bridgebordet, men hvis du deltager i fredagsarrangementet den 25. september kl. 18, vil du kunne opleve Villy i en anden rolle, nemlig som et legebarn. Det bliver en aften med mad, leg og bridge. Opslag i klubben. Maks. 48 deltagere. Rethe og Svend Erik Vil du have del i klubrabatten og spare porto, så køb dine bridgeartikler i AABC. Kontakt Rethe Dahlstrup, , så bestiller hun for dig. Nemt og enkelt. Evt. overskud tilfalder klubben. Klub med klaver der må bruges Vi er en musik- og sangglad klub, det er bevist ved mange lejligheder. Men hvorfor begrænse den glæde til fester? Klaveret står der. Mange medlemmer kan bruge det og det har godt af at blive brugt. Så husk: Alle er velkomne til at give et nummer, indtil et kvarter før bridgen begynder. Og i den forbindelse: Er der nogen, der har noder til overs, tager klubben med glæde imod dem.

8 - 8 - Distriktsfinale åben par april. af Axel A. Petersen Sædvanen tro stod AABC igen i denne sæson for en af distriktsfinalerne, denne gang i åben par. Der var regnet med deltagelse af 40 par, men et "kiks" fra distriktskoordinatoren betød, at vi i sidste øjeblik fik en masse ekstra arbejde, fordi vi selv skulle indkalde de kvalificerede par. Turneringen blev gennemført med kun 32 par, heraf 6 par fra AABC. Stærk AABC-start Turneringen blev afviklet i god ro og orden. Fra starten lå nogle af vores par i front. Således lå Anders Løbner-Christian Panbo på førstepladsen efter de første par runder og Tove Schultz-Karl Peder Larsen et par pladser længere nede. Efter 1. og 2. sektion, der blev spillet om lørdagen, var 3 af vores par placeret mellem de 12 førende par. Desværre kunne de ikke holde skansen. Efter 3. sektion søndag formiddag var der kun Niels og Jørn tilbage mellem de førende par, favoritterne havde nu spillet sig i front frem til den afgørende 4. sektion søndag eftermiddag. Niels-Jørn blev nr. 9, Anders-Christian nr. 21, Jørgen Nørgaard-Chris Nielsen nr. 23, Tove Schultz-Karl Peder Larsen nr. 26, Elsebeth Olesen-Jes Brabrand nr. 27 og Ellen Jensen- Willy Eltved nr. 30. Tak fra vinderne Knud-Aage Boesgaard rettede i sin tale en tak til turneringsledelsen (Lars Andersen, Axel og Ole) for turneringens gennemførelse. og især til køkkenet (Lisbeth, Alice, Lissi og Annie) for den gode forplejning. Formanden roste også klubben for det store engagement inden for bridgen og de fine spillelokaler. Da denne var slut var vinderparret Knud-Aage Boesgaard (den tidligere forbundsformand)- H.C. Nielsen suverænt i front med over 100 point til nr. 2, Henrik Kristensen-Lars Underbjerg, og nr. 3, Otto Dahl-Villy Dam. Bag kulisserne forretten gøres klar.

9 - 9 - Arrangementer i AABC (Med forbehold for ændringer) kl. 13 Søndags Drop-In kl AabenraaTurnering kl. 13 Søndags Drop-In kl. 19 Tirsdag aften starter kl. 19 Torsdag aften starter kl. 18 Generalforsamling kl. 13 og 19 Mandag eftermiddag og aften starter kl. 14 Tirsdag begynderundervisning starter kl. 19 Onsdag begynderundervisning starter Turneringslederkursus III (distriktet) kl. 14 Venskabskamp i Kiel kl. 18 Leg og bridge med Villy Dam og Ingelise kl. 13 Torsdag eftermiddag starter kl. 13 Søndags Drop-In kl. 9 Tirsdag formiddag starter kl. 19 Venskabskamp i Haderslev kl. 19 Drop-In Turneringslederkursus I (distriktet) kl. 13 Lagkageturnering kl. 10 Dame par (indledende runde) kl. 10 Veteran par (indledende runde) kl. 18 Juleafslutning kl Lynbridge kl. 18 Bestyrelsesmøde kl. 19 Champagneturnering kl. 13 Søndags Drop-In Turneringslederkursus II (distriktet) kl. 10 Åben par (indledende runde) kl. 13 Undervisningslørdag med Villy Dam kl. 18 Sidste stik med Bent og Astrid Jensen kl. 13 Søndags Drop-In kl. 19 Drop-In kl. 19 Kamp mod Vojens i Aabenraa kl. 13 Lagkageturnering kl. 13 Søndags Drop-In kl. 10 Trekantsmatch Ældre Sagens distriktsfinale kl. 19 Drop-In DM for begyndere og klubspillere kl Afslutningsfest 29. og Distriktsfinale i mix par

10 Vinoble Cup Søndag eftermiddag den 17. maj spillede AABC-holdet Flemming-Mogens Boesgaard og Jørn Jeppesen-Niels Dahl pokalkamp mod Peter-Dorthe Schaltz og Martin Schaltz-Rico Hemberg. Efter de første 3 runder stod det lige, men så trak Schaltz erne fra og vandt kampen Et godt kig er bedre end enhver knibning. Deltag GRATIS i distriktets holdturneringer og Vinoble Cup AABC er i denne sæson repræsenteret i 3. division vest for hold. Vi håber, at klubben også bliver repræsenteret i distriktets øvrige holdturneringer. Klubben betaler turneringsindskud i kredsens og distriktets holdturneringer samt det 1. indskud i DBF s Landspokal-turnering (Vinoble Cup). Fortæring og transport må I selv klare. Der kommer opslag i Distrikts Nyt i september, så husk at tilmelde jer. Udfyldte tilmeldingsblanketter kan afleveres til kassereren. Guld, sølv og bronzepoint Løse, sammentalte kuponer kan I lægge i min skuffe på kontoret, så sørger jeg for, at de bliver registeret hos forbundet. Tove Christensen Er du flyttet? Så husk at give din nye adresse til klubben. Danmarks Bridgeforbund skal have adresseændringen via din klub.

11 Lynkursus maj 2009 af Claus H. Christensen Til årets kursus var der tilmeldt 20 elever, som forventningsfulde mødte frem den første torsdag i maj. Efter en kort orientering om praktiske forhold, introduktionsspil og teori (åbning 1 ut og svar herpå) var vi i gang. Hovedparten af eleverne havde tidligere spillet lidt bridge eller whist, så der skete hurtigt noget ved bordene tælle HP melde (hvem skal melde først?) pas eller 1 ut? (heldigvis stod der en vejleder ved bordet) 1 ut, pas, pas, pas hvem spiller ud? spilfører fik 8 stik regnskab. De fire vejledere (Bolette, Jørn, Niels og Claus) havde en travl aften med at styre de ivrige elever. Interessen var stor, og hovedparten mødte frem de efterfølgende torsdage for at lære ny teori (eleverne præsenteres for alle grundreglerne i spillet samt enkelte konventioner), men vigtigst af alt at få nogle kort i hånden. Det var et rigtigt livligt hold med 17 elever der gennemførte og flere er allerede tilmeldt begynderundervisningen til efteråret. Vedtægter for Aabenraa Bridge Center I sidste klubblad kunne du læse, at et udvalg har arbejdet med klubbens vedtægter. Arbejdet er færdigt, og et forslag til nye vedtægter fremlægges på generalforsamlingen. De vigtigste ændringer er: Ny paragraf om emnet: Udelukkelse og eksklusion Ændring af varsel for indkaldelse til generalforsamling (fra 2 uger til 3 uger) Ændring af indsendelse af forslag til generalforsamling (fra 7 dage til 2 uger) Paragraffen vedrørende generalforsamling får en tilføjelse om generalforsamlingens ledelse Særskilt paragraf om Ekstraordinær generalforsamling, herunder ændring af antal medlemmer, der ønsker indkaldelse til denne generalforsamling (fra 25 % til 1/5 af klubbens medlemmer) Ændring af stemmeflertal i forbindelse med vedtægtsændringer fra simpelt stemmeflertal til mindst 2/3 af de afgivne stemmer Klubbens opløsning kan kun ske ved en ekstraordinær generalforsamling. Den er beslutningsdygtig, hvis mindst 2/3 af klubbens medlemmer er til stede (i dag 50 %), og der kræves, at mindst 3/4 af de afgivne stemmer er for forslaget (i dag 2/3 af de afgivne stemmer). På denne generalforsamling skal der også træffes beslutning om, om en eventuel formue skal tilgå Danmarks Bridgeforbund Distrikt Sydjylland eller andre almennyttige formål i Sønderjylland. Nogle paragraffer har fået andre numre og lidt anden overskrift, men der er kun sket kosmetiske ændringer. Efter 25. august kan du på vores hjemmeside se Forslag til nye vedtægter. De gældende vedtægter finder du også på vores hjemmeside under punktet Klubben. På udvalgets vegne Rethe

12 Honnør for Prins Henrik af Svend Rasmussen Tidligere har jeg skrevet om Prins Henrik i anledning af hans 70-års fødselsdag. Her i foråret havde vi i Aabenraa Bridge Center en Royal Aften, hvor Ulla lavede fransk inspireret mad, og jeg fortalte om Prins Henriks vine. Jeg har derfor fået den ufrivillige titel af hofreporter. Nu er der sket noget nyt igen. Prins Henrik er blevet 75 år. Og så har han fordoblet sig. Så nu er der to af slagsen. Prins Henrik den ældre og Prins Henrik den yngre. Prins Henrik den ældre besidder efter min opfattelse en gammel dyd, der hedder courage. Det vil antagelig være et ukendt begreb for mange. Det modsatte af at være courageux kan siges at være konfliktsky. Det sidste synes at være en udbredt lidelse i dagens Danmark. På TV vises den ene udsendelse efter den anden, hvor konfliktsky unge forældre ikke evner at sætte naturlige grænser for deres håbefulde børns uheldige udfoldelser. Og når man snakker med folk, og vi finder ud af, at vi ser meget forskelligt på en sag men så pludselig opdager, at vi dog er enige om en ubetydelig detalje, så ånder modparten lettet op og udbryder, at så er vi alligevel enige. Vel er vi ej! Mennesker er ikke enige om ret meget. Det ser vi alle vegne: Mellem ægtefæller, i familien, mellem naboer, i byrådet, i regionsrådet og i folketinget. Vi er heller ikke enige vedrørende kongehuset og da slet ikke med hensyn til Prins Henrik. Og det skal vi heller ikke være. Det behøver vi slet ikke. Folk må gerne have deres egne meninger og give udtryk for dem hvis de altså tør. Det tør eksempelvis Prins Henrik. Han er ikke bange for at have sine egne synspunkter. Mange mener velsagtens, at han bør holde sig lidt i baggrunden og lade være med at føre sig frem. I stedet gør han sig bemærket ja, han HKH Prins Henrik foto Klaus Møller, lånt fra kongehuset.dk nærmest udstiller sig. Og det forekommer upassende for mange. Han forbryder sig imod Janteloven. Han skal ikke tro, han er noget. Her tænker jeg ikke på de seneste skriverier om, at han gerne vil være konge, eller om at være nr. 1, nr. 2 eller nr. 3. Nej jeg tænker mere på alle hans bogudgivelser. Som bekendt har Prinsen mange sunde interesser: Bridge, vin, musik, mad, poesi osv. Og han har udgivet flere bøger, hvor han fortæller ganske interessante ting om disse emner. Det kræver et vist mod courage at udstille sig selv på den måde. Man skal kunne tåle den kritik, der altid følger med. Vinkritikere skriver nedsættende om hans vin. Litteraturkritikeren Lars Bukdahl er utilfreds med Prinsens digte. Sundhedsapostle klager over, at fransk gåselever er alt for fed ligesom Prinsen selv. Vin og musik og mad er en smagssag. Hvad angår Prinsen som person, så er det mit indtryk, at han er et særdeles interessant menneske. Nok langt mere interessant end mange af hans selvfede kritikere. En hel del af dem har sikkert hverken læst hans bøger, smagt hans vin eller prøvet hans madopskrifter.

13 Så lad bare Prins Henrik blive ved med at føre sig frem. Det kræver courage at gøre det, og det kræver valeur at blive ved med det. Men hvad har det med bridge at gøre? Joh, i bridgespil er der også brug for courage. Man er kommet i 3 ut og tæller naturligvis sine stik. Der er kun med sikkerhed 7 stik. Resten skal findes på en eller anden måde. Er der mon en langfarve, der kan rejses? Eller bliver jeg nødt til at knibe en dame? Ofte ser vi gamle rotter, at nybegynderen mangler courage til straks at gå i gang med at rejse de manglende stik. I stedet starter mange med at tage de sikre stik hjem og udskyder det ubehagelige. Og når så nybegynderen endelig skal i gang med den risikofyldte knibning, så svigter modet, og han topper i stedet for i håb om, at damen falder ud af sig selv under Es eller konge. Men denne spilføring bringer spilfører i konflikt med sandsynlighedsberegningen. Spørg Niels Dahl eller Mogens Boesgaard om, hvad det er for noget. Nogle gange skal man toppe. Andre gange bør man knibe for at spille på bedste chance. Så folkens courage. Lær af vores 75-årige protektor for Dansk Bridgeforbund, Prins Henrik den ældre. Han tør, hvor andre tier det er nok en honnør værd. Små vin priser Før var det sådan, at vi fik en særlig rabat hos SuperBrugsen, for at det kunne være rentabelt for os at have de små flasker hvidvin og rødvin i vores bridgecenter. Vi ville allerhelst have haft det sådan, at en øl kostede 10 kr., og et glas vin kostede det samme. Som bekendt er der to glas vin i en lille flaske. Den skulle således koste 20 kr. Dejligt runde tal. Meget imod vores ønske, syntes vi dog dengang, at vi blev nødt til at sætte prisen til 22 kr. for en lille flaske vin, for at der skulle blive et acceptabelt overskud, når man tænker på alt det bøwl, der er forbundet med den virksomhed. Nu er der imidlertid sket det, at langt de fleste af vores medlemmer foretrækker en hvidvin eller en rødvin, der ikke er helt så dyr som de små flasker fra SuperBrugsen. Derfor sætter vi nu prisen ned til 20 kr. pr. flaske. Vi håber, at dette vil bringe glæde ved de små bridgeborde og højne jeres score såvel som jeres promille Den nye pris gælder fra næste sæson og vil fremgå af prisskiltene. Svend Rasmussen Det kræver fire bridgespillere Hvor mange bridgespillere skal der til for at skifte en pære? Fire. En der skifter og tre, der fortæller den første, hvordan han skulle have gjort.

14 Aabenraa Turnering 2009 af Jørn Jeppesen Dirk Willecke og Udo Petersen genvandt Sydbank-pokalen Tusind tak til de frivillige hjælpere Takket være de mange deltagere og alle de frivillige hjælpere blev turneringen igen en god økonomisk gevinst for klubben. Søndag den 23. august gennemførte vi vores årlige Aabenraa Turnering. I år var der ligesom sidste år 108 deltagere. Der deltog som sædvanlig mange gæster fra andre klubber. I år var det specielt glædeligt, at 5 par fra vores venskabsklub Bridge am Gruen fra Heikendorf nær Kiel spillede med. Ulla Bruhn, Laila Nielsen, Astrid Jensen, Vibeke Kjempff og Yvonne Sundstrøm, som også var kortbytter, sørgede for god forplejning til alle deltagerne. Svend Rasmussen var turneringsleder, og jeg selv var i regnskabsrummet. Turneringen blev gennemført i 3 seedede rækker, og de 3 rækkevindere blev: A-rækken: Dirk Willecke-Udo Petersen 82 B-rækken: Else-Preben Stryhn 81 C-rækken: Ellen Boisen-Karin Hansen 65 Dirk og Udo genvandt med den højeste score Sydbank-vandrepokalen.

15 Aabenraa Bridge Center substitutliste Mandag Mandag Tirsdag Tirsdag Torsdag Torsdag Navn Tlf. nr. kl. 13 kl. 19 kl. 9 kl. 19 kl. 13 kl. 19 Aage Friis Larsen X X X Ann Posselt X Anne Asmussen X X Anne Margrethe Have X X X Birgit Ingemann X X arbejde Birgit Kragh arbejde X Bodil Winther X Brigitte Sicka X X X Charlotte Wulff X X Christian Johannsen X Christine Aagesen X X X Dagny Beier X X Edith Barsøe X Ellen Hansen X Ellen Jensen X Else H.Hansen X Else Holm-Pedersen X Erik Johannsen X X X Erik Niebuhr X X arbejde Erik Skifter Andersen X Esther Skytte Jørgensen X Finn Jacobsen X Gerda Schilling X Gerda Toft X X Grethe Kjempff X Gudrun Christensen X X X Gunnar Kronborg X Hanne Hansen X Hansi Larsen X X Harald Nielsen X X X Heike Sigel-Glockow X X Helge Søgaard X Helmuth Carstens X X Herdis Kryhlmand X Inge Marie Kock X X Inge Nielsen X X X Jytte Skifter Andersen X X

16 Aabenraa Bridge Center substitutliste Mandag Mandag Tirsdag Tirsdag Torsdag Torsdag Navn Tlf. nr. kl. 13 kl. 19 kl. 9 kl. 19 kl. 13 kl. 19 Karen Molzen X X Karen Søgaard X Karen Margrethe-Krogh X X Karin Bucka X X Karin Hansen X X Karl Peder Larsen X Kirsten Hansen X X Lida Christensen X X X X Lina Geerthsen X Lis Skibelund X Lisa Strømbeck Sørensen X Lise Hoeck X X X X Lissi Juul X arbejde Margit Andersen X X Margit Bladt X X X X Margit Grove X X X Marianne Nielsen X Mette Løndahl X X X Mie Johannsen X X X Mona Petersen X Niels Kjempff X Ole Lindhard X Ole Nielsen X X X Ole Sejthen X Rita Jacobsen X X Solveig Hajek X X Søren Dahl Tove Christensen X X Tove Schultz X X Tove Sørensen X X Ulla Bruhn X X Vibeke Barsøe X Vibeke Liebel X X Vibeke Worsøe Kjempff X Willy Eltved X X X

17 Nyt fra bestyrelsen Bestyrelsen holdt møde den 24. juni 2009 en i øvrigt dejlig varm sommeraften, hvor også mange af vores medlemmer var mødt op ved spillebordene. Bestyrelsen vedtog følgende: Det eksisterende niveau for vinpræmier fastholdes, og fra sæsonstart ( ) indføres der til Drop-In en 3. præmie i 5- og 6-bords rækker og i konsekvens heraf en 4. præmie i 7-bords rækker. Pris for deltagelse i spisningen på dette års generalforsamling halveres. Der afvikles Drop-In i vinterhalvåret på følgende søndage: , , og På opfordring fra et medlem forsynes de 2 forreste toiletter med optaget -skilte. At opsige postgirokontoen, så klubben kun har konto i Sydbank. Tove Christensen Husk! Søndags Drop-In i Aabenraa Bridge Center. Alle dage med start kl. 13. Tilmelding ikke nødvendig. Pris 35 kr. inkl. kaffe/te og småkage. Søndag den Søndag den Søndag den Søndag d 4. oktober 10. januar 7. februar 7. marts Husk Sidste frist for aflevering af indlæg til næste klubblad er den Send dine indlæg til alice.dahl@get2net.dk TIRSDAG FORMIDDAG kl. 9 Leder: Ole Nielsen Spilledatoer i Oktober: 8., 20., 27. November: 3., 10., 17., 24. December: 1., 8. Januar: 5., 12., 19., 26. Februar: 2., 16., 23. Marts: 2., 9., 16., 23. Turneringsprogrammet er ikke fastlagt, da vi ikke har lukket for tilmeldinger. TORSDAG EFTERMIDDAG kl. 13 Leder: Eva Johansen Spilleddatoer i Oktober: 1., 8., 22., 29. November: 5., 12., 19., 26. December: 3. Januar: 7., 14., 21., 28. Februar: 4., 18., 25. Marts: 4., 11., 18., 25. Turneringsprogram er ikke fastlagt, da vi ikke har lukket for tilmeldinger.

18 Turneringsprogram Turneringsprogrammet for den kommende sæson kan ses på de følgende sider. I forhold til sidste sæson er der foretaget visse justeringer. Parturneringerne er inddelt i 6 afdelinger, hvor der mellem de enkelte afdelinger er op- og nedrykning for to par i hver række. Efter afslutning af en afdeling bliver der tilskrevet placeringspoint. Enkeltmandsturnering afvikles ikke de enkelte aftener, men der bliver en fælles enkeltmandsturnering (detaljer følger senere) i forbindelse med afslutningsfesten. Placeringspoint Placeringspoint fungerer efter samme princip som de sidste sæsoner, dvs. nr. 1 i A-rækken får flest placeringspoint, og så fortsætter det ellers nedad med en forskel på 2. Hvilke placeringspoint, den enkelte placering giver, vil blive hængt op på tavlerne for de respektive spilletidspunkter. Efter afslutningen af alle afdelinger vil sæsonens endelige placering kunne udregnes ved, at man simpelthen lægger placeringspointene for de enkelte afdelinger sammen. Præmier Der vil blive uddelt præmier i alle rækker efter afslutningen af hver enkelt afdeling og selvfølgelig også for sæsonens samlede resultat. Mandag eftermiddag Parturneringen afvikles i 5 seedede rækker med 4, 4, 4, 4 og 5 borde med op- og nedrykning efter hver rundeafslutning. Holdturneringen afvikles i 2 seedede rækker. Der bliver 10 A-hold og 11 B-hold. Holdsammensætningen der foretages af Rethe og Svend Erik vil ske efter afslutningen af parturneringens runde B3. Mandag aften Parturnering gennemføres i 4 seedede rækker med hver 4 borde og op-/nedrykning efter hver 3. runde. Holdturneringen gennemføres i 4 seedede rækker (seedningen foretages på grundlag af parturneringens placeringspoint efter 5 afdelinger) Holdturnering spilles i 3 afdelinger med op- og nedrykning. Efter afslutning af en afdeling bliver der tilskrevet holdplaceringspoint. Tirsdag aften Parturneringen afvikles i 3 seedede rækker med 6, 5 og 5 borde og op-/nedrykning efter hver 3. runde. Holdturneringen afvikles efter minihold som kvalifikation i en A- og B- række med hver 8 hold. Torsdag aften Parturneringen afvikles i 3 seedede rækker med 5, 4 og 4 borde og op-/nedrykning efter hver 3. runde. Holdturneringen afvikles i en A- og en B-række med henholdsvis 6 og 7 hold (seedningen foretages på grundlag af parturneringens placeringspoint efter 4 afdelinger). I A-rækken spilles turneringen i 2 runder, mens B-rækken spiller en særlig parturnering over 3 aftener. Turneringsudvalg Niels Dahl, Ole Nielsen, Karl Peder Larsen og Claus Hylling Christensen.

19 Sæsonplan MANDAG EFTERMIDDAG kl. 13 Leder: Rethe Dato Emne Turneringsform Bem Hvad skal jeg gøre i defensiven? Par A-B-C-D-E runde A Åbners anden melding Par A-B-C-D-E runde A Svarers anden melding Par A-B-C-D-E runde A Svar på oplysningsdoblinger Par A-B-C-D-E runde A Doblers anden melding Par A-B-C-D-E runde B Kamp mod Haderslev. Særskilt tilmelding Ferie Drop-In Ferie Fjenden springindmelder Par A-B-C-D-E runde B Svarer passer efter indmelding Par A-B-C-D-E runde B Spil safe i hold (lagt spil) HOLD A rd 1 B rd Det rigtige tempo (lagt spil) HOLD A rd 2 B rd Hvor sidder pointene (lagt spil) HOLD A rd 3 B rd Bet kontrakten (lagt spil) HOLD A rd 4 B rd Indmeldinger Par A-B-C-D-E runde C Skal jeg svare på makkers indmelding? Par A-B-C-D-E runde C Juleafslutning. Særskilt tilmelding Lynbridge. Særskilt tilmelding Ferie Ferie Champagneturnering. Særskilt tilmelding Ferie Skal jeg trække trumf? (lagt spil) Par HoldA HOLDB rd Bet kontrakten II (lagt spil) Par HoldA HOLDB rd Sans eller farve Par A-B-C-D-E runde C Sans eller farve (del 2) Par A-B-C-D-E runde D Svage 2-åbninger Par A-B-C-D-E runde D Svage 2-åbninger (del 2) Par A-B-C-D-E runde D Ferie Drop-In Ferie Kamp mod Vojens. Særskilt tilmelding Den farlige hånd (lagt spil) HOLD A rd 5 B rd Bet kontrakten III (lagt spil) HOLD A rd 6 B rd Honnørdækning (lagt spil) HOLD A rd 7 B rd Bet kontrakten IV(lagt spil) HOLD A rd 8 B rd Hvilken farve skal jeg spille på? (lagt spil) HOLD A rd 9 B rd Ferie Drop-In Ferie Meldetest Par A-B-C-D-E runde E Skal jeg åbne i 3. hånd? Par A-B-C-D-E runde E Afslutningsquiz Par A-B-C-D-E runde E3

20 Sæsonplan MANDAG AFTEN Leder: Claus Hylling Christensen Dato Turneringsform Runde TU-L/administrator Parturnering (A+B+C+D) 1a Claus/Ole Parturnering (A+B+C+D) 2a - do Parturnering (A+B+C+D) 3a - do Parturnering (A+B+C+D) 1b - do Parturnering (A+B+C+D) 2b - do Efterårsferie Venskabskamp mod Haderslev kl. 19 Særskilt tilmelding Drop-In kl Parturnering (A+B+C+D) 3b Claus/Ole Parturnering (A+B+C+D) 1c - do Parturnering (A+B+C+D) 2c - do Parurnering (A+B+C+D) 3c - do Parturnering (A+B+C+D) 1d - do Parturnering (A+B+C+D) 2d - do Parturnering (A+B+C+D) 3d - do Parturnering (A+B+C+D) 1e - do Fælles juleafslutning, torsdag særskilt tilmelding Lynbridge særskilt tilmelding Juleferie Champagneturnering særskilt tilmelding Parturnering (A+B+C+D) 2e Claus/Ole Parturnering (A+B+C+D) 3e - do Holdturnering (A+B+C+D) 1a - do Holdturnering (A+B+C+D) 2a - do Holdturnering (A+B+C+D) 3a - do Holdturnering (A+B+C+D) 1b - do Vinterferie Venskabskamp mod Vojens kl. 19 særskilt tilmelding Holdturnering (A+B+C+D) 2b Claus / Ole Holdturnering (A+B+C+D) 3b - do Holdturnering (A+B+C+D) 1c - do Trekantsmatch kl. 10 særskilt tilmelding Holdturnering (A+B+C+D) 2c Claus/Ole Holdturnering (A+B+C+D) 3c - do Påskeferie Drop-In kl Påskeferie Parturnering (A+B+C+D) 1f - do Parturnering (A+B+C+D) 2f - do Parturnering (A+B+C+D) 3f - do - Appelkomite: Arne Broberg, Erik Niebuhr, Claus H. Christensen og Ole Nielsen.

21 Sæsonplan TIRSDAG AFTEN Leder: Niels Dahl Dato Turneringsform Runde TU-L/administrator Parturnering (A+B+C) 1a Niels Parturnering (A+B+C) 2a - do Parturnering (A+B+C) 3a - do Miniholdturnering 1 Karl Peder Miniholdturnering 2 - do Miniholdturnering 3 - do Efterårsferie Venskabskamp mod Haderslev kl. 19 Særskilt tilmelding Drop-In kl Holdturnering (A+B) 1 Karl Peder Holdturnering (A+B) 2 - do Holdturnering (A+B) 3 - do Holdturnering (A+B) 4 - do Parturnering (A+B+C) 1b Niels Parturnering (A+B+C) 2b - do Parturnering (A+B+C) 3b - do NØD -turnering - do Fælles juleafslutning, torsdag særskilt tilmelding Lynbridge særskilt tilmelding Juleferie Champagneturnering særskilt tilmelding Parturnering (A+B+C) 1c Niels Parturnering (A+B+C) 2c - do Parturnering (A+B+C) 3c - do Holdturnering (A+B) 5 Karl Peder Holdturnering (A+B) 6 - do Holdturnering (A+B) 7 - do Vinterferie Drop-In kl Venskabskamp mod Vojens kl. 19 særskilt tilmelding Parturnering (A+B+C) 1d Niels Parturnering (A+B+C) 2d - do Parturnering (A+B+C) 3d - do Trekantsmatch kl. 10 særskilt tilmelding Parturnering (A+B+C) 1e Niels Parturnering (A+B+C) 2e - do Påskeferie Drop-in kl Parturnering (A+B+C) 3e - do Parturnering (A+B+C) 1f - do Parturnering (A+B+C) 2f - do Parturnering (A+B+C) 3f - do - Appelkomite: Preben Stryhn, Svend Erik Holst, Jørn Jeppesen og Svend Rasmussen.

22 Sæsonplan TORSDAG AFTEN Leder: Jørn Jeppesen Dato Turneringsform Runde TU-L/administrator Parturnering (A+B+C) 1a Svend Erik Parturnering (A+B+C) 2a - do Parturnering (A+B+C) 3a - do Parturnering (A+B+C) 1b - do Parturnering (A+B+C) 2b - do Parturnering (A+B+C) 3b - do Efterårsferie Venskabskamp mod Haderslev kl. 19 Særskilt tilmelding Drop-In kl Parturnering (A+B+C) 1c Svend Erik Parturnering (A+B+C) 2c - do Parturnering (A+B+C) 3c - do Parturnering (A+B+C) 1d - do Parturnering (A+B+C) 2d - do Parturnering (A+B+C) 3d - do Holdturnering (A+B) 1 Niels Fælles juleafslutning, torsdag særskilt tilmelding Lynbridge særskilt tilmelding Juleferie Champagneturnering særskilt tilmelding Juleferie Holdturnering (A+B) 2 Niels Holdturnering (A+B) 3 - do Holdturnering (A+B) 4 - do Holdturnering (A+B) 5 - do Parturnering (A+B+C) 1e Svend Erik Parturnering (A+B+C) 2e - do Vinterferie Drop-In kl Venskabskamp mod Vojens kl. 19 særskilt tilmelding Parturnering (A+B+C) 3e Svend Erik Holdturnering (A+B) I/6 Niels Holdturnering (A+B) II/7 - do Trekantsmatch kl. 10 særskilt tilmelding Holdturnering (A) + Par (Brække) III/1 Niels Holdturnering (A) + Par (Brække) IV/2 - do Påskeferie Drop-In kl Holdturnering (A) + Par (Brække) V/3 - do Parturnering (A+B+C) 1e Svend Erik Parturnering (A+B+C) 2e - do Parturnering (A+B+C) 3e - do - Appelkomite: Axel Petersen, Jørn Jeppesen, Jes Brabrand og Svend Erik Holst.

23 klip her Kontingent og spillebetaling Kontingentet, der dækker klubmedlemskab, abonnement på Dansk Bridge, Bridge Nyt og medlemskab af Danmarks Bridgeforbund, er: - Seniorer: 330 kr. (også passive) - Juniorer: 240 kr. (under 25 år pr og under uddannelse) Spillebetaling pr. eftermiddag og aften inkl. kaffe/te og lidt sødt er 22 kr. for seniorer og 14 kr. for juniorer. Tirsdag formiddag er spillebetalingen 20 kr. pr. gang. Kontingent Spillebetaling efterår Spillebetaling forår Mandag eftermiddag 330 kr. 286 kr. 308 kr. Mandag 330 kr. 286 kr. 308 kr. Tirsdag formiddag 330 kr. 180 kr. 220 kr. Tirsdag 330 kr. 308 kr. 330 kr. Torsdag eftermiddag 330 kr. 198 kr. 242 kr. Torsdag 330 kr. 286 kr. 330 kr. Kontingent betales kun én gang, uanset hvor ofte man spiller i klubben Kontingentet og spillebetalingen for efteråret bedes indbetalt af alle senest den 15. september Spillebetaling for foråret senest den 15. januar Benyt så vidt muligt netbank. Klubben har konto i Sydbank, reg.nr. 7910, kontonr Der vil desuden være mulighed for at betale i klubben den 2. spilledag i hhv. september og januar. I skal i så fald udfylde nedenstående kupon og aflevere den til kassereren sammen med betalingen. I må gerne betale for hele sæsonen på én gang. Aftalte penge fremmer ekspeditionen! Rethe Dahlstrup Bilag til kassereren forår 2010 Bilag til kassereren efterår 2009 Forår 2010 Efterår 2009 Kontingent Mandag eftermiddag 308 kr Mandag eftermiddag 286 kr Mandag 308 kr Mandag 286 kr Tirsdag formiddag 220 kr Tirsdag formiddag 180 kr Tirsdag 330 kr Tirsdag 308 kr Torsdag eftermiddag 242 kr Torsdag eftermiddag 198 kr Torsdag 330 kr Torsdag 286 kr I alt I alt 330 kr.

24 - 24 -

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning Medlemmer Klubaktiviteter Resultater Undervisning Øvrige forhold - Hjemmeside - Nyhedsbrev - Klublokaler mm. Udvikling i AABC s medlemstal 400 350 300 250 200 150 100 332 341 326

Læs mere

Der blev orienteret om de afholdte arrangementer, og der var tilfredshed med deltagerantallet til Drop In.

Der blev orienteret om de afholdte arrangementer, og der var tilfredshed med deltagerantallet til Drop In. Side 1 af 5 Beslutning referat for bestyrelsesmøde i AABC torsdag den 19. juni 2008 kl. 18 i klubben: Punkt 1: Valg af referent: Bolette Deltagere: Bestyrelsen mødt fuldtallig. Punkt 2: Afholdte arrangementer:

Læs mere

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Nr. 6 2014 Tak til vores sponsor Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Det seneste nyhedsbrev var egentlig ment som det sidste i denne sæson, men vi manglede jo billederne af alle klubmestrene, så derfor

Læs mere

Aabenraa Bridge Center September 2009. Referat af generalforsamling, fredag den 4. september 2009 kl. 18.00

Aabenraa Bridge Center September 2009. Referat af generalforsamling, fredag den 4. september 2009 kl. 18.00 Aabenraa Bridge Center September 2009 Referat af generalforsamling, fredag den 4. september 2009 kl. 18.00 Deltagere: 73 medlemmer Ad. 0. Velkomst Klubbens formand Jørn Jeppesen (JJ) bød velkommen Ad 1:

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC onsdag den 15.12.10 kl. 18.00 Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

AAbenraa Bridge Center

AAbenraa Bridge Center Nr.4 AAbenraa Bridge Center nr. 4 -- Kære medlem Velkommen til bridgesæsonen 007008, som jo er den anden sæson i vores nye bridgecenter. Vi kan med tilfredshed konstatere, at den første sæson forløb godt,

Læs mere

Referat bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 01.07.14 kl. 17.00:

Referat bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 01.07.14 kl. 17.00: Side 1 af 7 Referat bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 01.07.14 kl. 17.00: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel A. Petersen Niels Dahl

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand K.P. Larsen Rethe Dahlstrup Birgit Brøns (afbud) Svend Rasmussen Axel A. Petersen Niels Dahl Inger Eybye

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand K.P. Larsen Rethe Dahlstrup Birgit Brøns (afbud) Svend Rasmussen Axel A. Petersen Niels Dahl Inger Eybye Side 1 af 5 Søndergade 1, 1. 6200 Aabenraa Tlf. 74 63 27 22 Dagsorden til bestyrelsesmødet i AABC torsdag d. 24.05.18 kl. 17.00: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand K.P. Larsen Rethe Dahlstrup Birgit

Læs mere

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Nr. 11 2015 Tak til vores sponsor Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Bridgesæsonen 2014-2015 er slut, og tempoet er sat lidt ned. Vi er ikke gået i sommerdvale endnu. Tværtimod er vi i fuld gang med

Læs mere

Svend, Jørn, Jes, Kalle. Svend, Axel, Niels, Niels

Svend, Jørn, Jes, Kalle. Svend, Axel, Niels, Niels Side 1 af 7 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 18.06.13 kl. 18.00: Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen afbud Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC onsdag den 16.12.15 kl. 17.30: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i AABC 10.09.11

Velkommen til generalforsamling i AABC 10.09.11 Velkommen til generalforsamling i AABC 10.09.11 Agenda Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent: Forslag: Jørgen Nørgaard 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af årsregnskab 4. Indkomne forslag

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag den 15.12.09 kl. 18:

Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag den 15.12.09 kl. 18: Side 1 af 7 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag den 15.12.09 kl. 18: Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

Medlemsblad nr. 17 september 2008 )

Medlemsblad nr. 17 september 2008 ) Medlemsblad nr. 17 september 2008 ) - 2 - Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Velkommen til en ny spændende sæson i Aabenraa Bridge Center. Igen i år byder klubben på et stort udvalg af faste turneringer

Læs mere

Medlemsblad nr. 23 september 2010 )

Medlemsblad nr. 23 september 2010 ) Medlemsblad nr. 23 september 2010 ) - 2 - Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Velkommen til sæson 2010-2011 i Aabenraa Bridge Center. Det er lagt op til en spændende sæson med mange og flere nye aktiviteter.

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Karl Peder Larsen

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Karl Peder Larsen Side 1 af 7 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC onsdag d. 24.06.10 kl. 16.30: Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 17.12.08 kl. 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde 17.12.08 kl. 18.00 Referat fra bestyrelsesmøde 17.12.08 kl. 18.00 Deltagere: Jørn Jeppesen Axel Petersen Claus Christensen (afbud) Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Niels Dahl Karl Peter Larsen Tove Christensen

Læs mere

-4577 kr. Fællessang Mad fra Kværs Maj Lynkursus Niels, Jørn, Alice, Laila

-4577 kr. Fællessang Mad fra Kværs Maj Lynkursus Niels, Jørn, Alice, Laila Side 1 af 6 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 09.05.16 kl. 17.15: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen (afbud) Svend Rasmussen Axel A. Petersen

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 7 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 07.05.15 kl. 18.00: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Niels Dahl Eva Johansen Fraværende: Tove

Læs mere

Punkt 1: Referent: Inger

Punkt 1: Referent: Inger Side 1 af 5 Søndergade 1, 1. 6200 Aabenraa Tlf. 74 63 27 22 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC torsdag d. 23.05.19 kl. 16.30: Deltagere: Jørn Jeppesen (JJ) Jes S. Brabrand (JB) K.P. Larsen (KP) Rethe

Læs mere

Bridgeklubben Enigheden

Bridgeklubben Enigheden Bridgeklubben Enigheden Program for sæsonen 2017-2018 Velkommen til sæsonen 2017-2018 Indtil sæsonstart den 28. august er der masser af muligheder for at spille bridge. Den mest oplagte er vores egen Drop-in:

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i AABC

Velkommen til generalforsamling i AABC Velkommen til generalforsamling i AABC 14.09.13 Agenda Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent: Forslag: Jørgen Nørgaard 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af årsregnskab 4. Indkomne forslag

Læs mere

Medlemsblad nr. 29 september 2012 )

Medlemsblad nr. 29 september 2012 ) Medlemsblad nr. 29 september 2012 ) - 2 - Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Så er vi klar til at byde dig velkommen til sæson 2012-2013 i Aabenraa Bridge Center. Rethe og Tove har fået puslespillet

Læs mere

AABENRAA BRIDGE CENTER

AABENRAA BRIDGE CENTER Side 1 af 5 Dagsorden til bestyrelsesmødet i AABC fredag den 21.12.18 kl. 16.30: I klubbens lokaler med julefrokost fra Føtex. Mødet indledes med en demonstration af vores nye elektroniske tilmeldingssystem

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i AABC

Velkommen til generalforsamling i AABC Velkommen til generalforsamling i AABC 12.09.15 Agenda Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent: Forslag: Svend E. Holst 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af årsregnskab 4. Indkomne forslag

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 8 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC torsdag d. 28.06.12 kl. 16.45: Punkt 1: Valg af referent: Tove Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 6 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC onsdag den 17.12.14 kl. 17.30: Punkt 1: Valg af referent: Tove Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend

Læs mere

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord. Kørevejledning til Aalborg Bridgehus BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.dk Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg SÆSON 2014-2015 1. Følg Motorvej E45 2. Drej fra

Læs mere

Horsens Bridgeklub af 1931 Stiftet 4. september 1931 KLUBREGLER

Horsens Bridgeklub af 1931 Stiftet 4. september 1931 KLUBREGLER Horsens Bridgeklub af 1931 Stiftet 4. september 1931 KLUBREGLER 1. Formål Stk. 1. Nærværende regelsæts formål er at tydeliggøre for medlemmerne efter hvilke principper nye medlemmer optages efter hvilke

Læs mere

Horsens Bridgeklub af 2017 Stiftet 16. maj 2017 KLUBREGLER

Horsens Bridgeklub af 2017 Stiftet 16. maj 2017 KLUBREGLER Horsens Bridgeklub af 2017 Stiftet 16. maj 2017 KLUBREGLER 1. Formål Stk. 1. Nærværende regelsæts formål er at tydeliggøre for medlemmerne efter hvilke principper nye medlemmer optages efter hvilke principper

Læs mere

Medlemsblad nr. 22 april 2010 )

Medlemsblad nr. 22 april 2010 ) Medlemsblad nr. 22 april 2010 ) - 2 - Kære medlem af formand Jørn Jeppesen 2009-2010 blev endnu en meget fin sæson for Aabenraa Bridge Center. Medlemstallet steg fra 268 til en ny rekord på 281. Der har

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i AABC

Velkommen til generalforsamling i AABC Velkommen til generalforsamling i AABC 22.09.18 Agenda Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent: Forslag: 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af årsregnskab - udtrukne lånebeviser 4. Indkomne

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i AABC

Velkommen til generalforsamling i AABC Velkommen til generalforsamling i AABC 09.09.17 Agenda Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent: Forslag: Bente Madsen 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af årsregnskab - udtrukne lånebeviser

Læs mere

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Nr.10 2015 Tak til vores sponsor Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Sæsonafslutning Der er forår i luften, og enden på bridgesæsonen nærmer sig. Nogle hold slutter allerede i marts, mens andre tager

Læs mere

AAbenraa Bridge Center Nr.16 Medlemsblad april 2008

AAbenraa Bridge Center Nr.16 Medlemsblad april 2008 Medlemsblad nr. 16 april 2008-1 - Kære medlem Bridgesæsonen 2007-2008 er nu ved at være slut. Det har været en god sæson for klubben. Vi har godt nok ikke så mange bridgeresultater at prale med, men aktivitetsniveauet

Læs mere

Lise, Søren, Karin H og Claus

Lise, Søren, Karin H og Claus Side 1 af 6 Referat fra bestyrelsesmøde i AABC mandag den 17.12.12 kl. 18: (Julefrokost fra Føtex) Punkt 1: Valg af referent: Tove Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup

Læs mere

Velkommen til Islev Bridgeklub

Velkommen til Islev Bridgeklub Velkommen til Islev Bridgeklub Kære bridge-spiller! Velkommen til Islev Bridge Klub. Vi er en aktiv bridgeklub, hvor klublivet bridge, hygge og venskaber er i højsædet, og hvor medlemmerne selv driver

Læs mere

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår.

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 7. oktober 2019 Tilstede: Tina Høg Lind, Niels-Peter Meldgaard, Lisbeth Steninge, Inger Mortensen, Hanne Caspersen, Charlotte Stig og Solveig Kirkedal 1. På vores

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 11. august 2016 Kære klubledere En ny bridgesæson nærmer sig, og sædvanen tro vil distriktsbestyrelsen gerne indvi jer i, hvad vi har oplevet siden generalforsamlingen og hvad vi har af planer

Læs mere

Pænt overskud Ca kl. 10 Åben-par (finale) Niels Axel 32/ Klubhold Esbjerg Dirk, Udo, Jes, Niels Ønsker smørrebrød

Pænt overskud Ca kl. 10 Åben-par (finale) Niels Axel 32/ Klubhold Esbjerg Dirk, Udo, Jes, Niels Ønsker smørrebrød Side 1 af 6 Søndergade 1, 1. 6200 Aabenraa Tlf. 74 63 27 22 Dagsorden til bestyrelsesmødet i AABC torsdag d. 18.05.17 kl. 17.00: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Afbud K.P. Larsen Rethe Dahlstrup

Læs mere

AAbenraa Bridge Center

AAbenraa Bridge Center Nr.13 AAbenraa Bridge Center Medlemsblad april 2007 Medlemsblad nr. 13 april 2007-1- AAbenraa Bridge Center Nr.13 Medlemsblad føre lignende arrangementer næste sæson. Kunne DU tænke dig at være arrangør,

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL. 18.00 PROGRAM 18.00-ca.19:00: Generalforsamling 19:00-ca.20:30: Spisning (tilmelding inden generalforsamling!!) enten

Læs mere

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Indhold Præsentation af Aarhus Bridgeklub... 3 Bestyrelsen:... 5 Turneringsledere:... 6 Mandag eftermiddag:... 7 Undervisning mandag eftermiddag... 8 Mandagsklubben...

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 20. august 2013 Kære klubledere Sikke en sommer. Varmen var jo næsten tropisk, så det har længe været forbundet med stort besvær bare at tænke på at skulle sætte sig til Pc en for at sende et

Læs mere

NYHEDSBREV. Høring om lokalplan for diskotek

NYHEDSBREV. Høring om lokalplan for diskotek NYHEDSBREV Kære medlem Af formand Jørn Jeppesen Så er vi klar til en ny sæson i AaBC med spændende klubturneringer og interessante ekstraturneringer. I år tilbyder vi ikke fortsætterundervisning tirsdag

Læs mere

VEJLEDNING FOR TU-LEDERE I AaBC

VEJLEDNING FOR TU-LEDERE I AaBC Vejledning for turneringsledere Tak til vores sponsor VEJLEDNING FOR TU-LEDERE I AaBC Vejledningen er behandlet og godkendt på turneringsledermødet den 8. august. 2018. INDHOLD: PAR-turnering. HOLD-turnering.

Læs mere

Medlemsblad nr. 21 november 2009 )

Medlemsblad nr. 21 november 2009 ) Medlemsblad nr. 21 november 2009 ) - 2 - Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Første halvdel af sæsonen 2009-2010 er nu næsten forbi, og der er allerede sket meget i Aabenraa Bridge Center. I år har vi

Læs mere

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl.

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Katalog august 2019 Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Indhold Side 2: Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: HBC's forretningsorden Horsens og Omegns

Læs mere

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl.

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Katalog august 2018 Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Indhold Side 2: Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side 12: HBC's forretningsorden

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

NYHEDSBREV. Kære medlem af formand Jørn Jeppesen

NYHEDSBREV. Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Nr.15 2016 NYHEDSBREV Tak til vores sponsor Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Låneordning fuldtegnet Tusind tak til alle jer der støttede AaBC s nye låneordning. Ordningen indbragte det ønskede maksimale

Læs mere

Velkommen til Islev Bridgeklub

Velkommen til Islev Bridgeklub Velkommen til Islev Bridgeklub 2019-2020 Kære bridgespiller! I denne pjece kan du læse om Islev Bridgeklub, IBK. Her står lidt om klubben, dens historie, fester, turneringer og resultater, spilleaftenerne,

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen:

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL. 18.00 Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: 18.00-19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00-20.30 Spisning

Læs mere

Velkommen til Islev Bridgeklub

Velkommen til Islev Bridgeklub Velkommen til Islev Bridgeklub Kære bridgespiller! I denne pjece kan du læse om Islev Bridgeklub, IBK. Her står lidt om klubben, dens historie, fester, turneringer og resultater, spilleaftenerne, undervisning,

Læs mere

Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen

Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen 2015-2016. Det er Ribe Bridgeklubs beretning nr. 73 og det er i dag den

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00 GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 202, KL. 8.00 PROGRAM 8.00-ca.9:00: 9:00-ca.20:30: 20:00-ca.20:30: 20:30-ca.22:30: Generalforsamling Spisning (tilmelding inden generalforsamling)

Læs mere

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæson 2018-2019 Indholdsfortegnelse:... 1 Velkommen til bridgesæsonen 2018/2019.... 3 Opvarmning.... 3 Spillested:... 3 Klubbens hjemmeside... 3 Klubbens telefonnummer:

Læs mere

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub. Sæson

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub. Sæson Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæson 2019-2020 Indholdsfortegnelse:... 1 Velkommen til bridgesæsonen 2019/2020.... 3 Opvarmning.... 3 Spillested:... 3 Klubbens hjemmeside... 3 Klubbens telefonnummer:

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Kære Medlem velkommen til sæson 2013 / 2014

Kære Medlem velkommen til sæson 2013 / 2014 Kære Medlem velkommen til sæson 2013 / 2014 Vi er nu godt i gang, med 34 par, og flere nye spillere, så det er dejligt. Vi har 60 jubilæum i år så vi afholder en guldturnering den 21 September så husk

Læs mere

Vi føler derfor, at vores opgave er at gøre rammerne for vore medlemmer så gode som mulige.

Vi føler derfor, at vores opgave er at gøre rammerne for vore medlemmer så gode som mulige. Beretning 2008 I bestyrelsen er vi af den opfattelse, at Vodskov Bridgeklub primært skal være en klub for bridgespillere, som spiller bridge for at hygge sig og være sammen med andre. Vi skal selvfølgelig

Læs mere

Kære Medlem velkommen til sæson 2014 / 2015

Kære Medlem velkommen til sæson 2014 / 2015 Kære Medlem velkommen til sæson 2014 / 2015 Vi er nu i gang, med 36 par, og flere nye spillere, så det er dejligt. Vores 60 års jubilæum startede med guldturneringen den 21. September,som blev et meget

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæson 2017-2018 Indholdsfortegnelse:... 1 Velkommen til bridgesæsonen 2017/2018.... 3 Opvarmning.... 3 Spillested:... 3 Klubbens hjemmeside... 3 Klubbens telefonnummer:

Læs mere

ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010

ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010 ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010 Indhold: Bestyrelse og ugeplan Mandagsklubben Undervisning Onsdagsklubben Tilmelding og betaling Andre klubber Anden information Spillested: Vanggaardcentret Paludan Müllersvej

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 Formand Per Egelund: Distrikternes nye rolle, eller distrikternes svanesang? Efter premieren på fri tilmelding til DM-2017 for Senior par

Læs mere

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen. Søfortællinger, sømandskost og bridge. Medlemsblad nr. 25 april 2011 )

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen. Søfortællinger, sømandskost og bridge. Medlemsblad nr. 25 april 2011 ) Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Alle rækkevinderne Preben og Willy i centrum. Søfortællinger, sømandskost og bridge Maries søfortællinger blev fulgt op med rigtig sømandskost fra officersmessen der

Læs mere

Nyhedsbrev Nyborg Bridgeklub Juli 2018 Velkommen til sæsonen

Nyhedsbrev Nyborg Bridgeklub Juli 2018 Velkommen til sæsonen Nyhedsbrev Nyborg Bridgeklub Juli 2018 Velkommen til sæsonen 2018-19 Sidste år kunne vi byde velkommen til Bridgeklubben af 1959, det er min oplevelse, at klubbens medlemmer er glade for, at være blevet

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Medlemsundersøgelse i Ballerup Bridge Club - resultatet Marts 2015

Medlemsundersøgelse i Ballerup Bridge Club - resultatet Marts 2015 Medlemsundersøgelse i Ballerup Bridge Club - resultatet Marts 2015 Først og fremmest tak for de mange besvarelser og ikke mindst kommentarer og gode forslag. Bestyrelsen har haft en indledende drøftelse

Læs mere

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først!

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først! Nr. 1 SPRINGEREN Aug. 2010 Medlemsblad for Vojens Skakklub Læs bagsiden først! Redaktionelt Al begyndelse er svær. Det må den nye redaktør sande. Men kampen med edb-programmet har foreløbig resulteret

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 4. maj 2009

Referat fra generalforsamlingen den 4. maj 2009 Bridgeklubben Enigheden, Sønderborg 1 af 9 Referat fra generalforsamlingen den 4. maj 2009 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Leif Aas Andersen som dirigent. Dette blev vedtaget uden afstemning.

Læs mere

Medlemsblad nr. 19 april 2009 )

Medlemsblad nr. 19 april 2009 ) Medlemsblad nr. 19 april 2009 ) - 2 - Kære medlem af formand Jørn Jeppesen 2008-2009 blev et forrygende år for Aabenraa Bridge Center. Medlemstallet på 268 er det højeste nogensinde, og der har været mange

Læs mere

HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB

HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB SÆSON PROGRAM 2015-16 Se også: www.ht-bridge.dk Spillested: Høje Taastrup Gymnasium Frøgaard Alle 2, 2630 Taastrup. Vi spiller hver onsdag aften fra kl. 18:45 23:00 Første spilleaften

Læs mere

HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB

HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB SÆSON PROGRAM 2014-15 Se også: www.ht-bridge.dk Spillested: Høje Taastrup Gymnasium Frøgaard Alle 2, 2630 Taastrup. Vi spiller hver onsdag aften fra kl. 18:45 23:00 Første spilleaften

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

, ny sæson, nye muligheder

, ny sæson, nye muligheder DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 3. kvartal 2018 Formand Per Egelund: 2018 2019, ny sæson, nye muligheder Her i begyndelsen af september, tager vi hul på den 80. sæson i DBf og dermed

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Kære klubledere. Siden generalforsamlingen. Rønne, d. 15. august 2017

Kære klubledere. Siden generalforsamlingen. Rønne, d. 15. august 2017 Rønne, d. 15. august 2017 Kære klubledere En ny bridgesæson nærmer sig, og sædvanen tro vil distriktsbestyrelsen gerne indvi jer i, hvad vi har oplevet siden generalforsamlingen og hvad vi har af planer

Læs mere

Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-2015.

Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-2015. Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-201. På bestyrelsens vegne vil jeg sige tak til alle, der er mødt op. Det er flot at kunne samle som minimum 86 medlemmer

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning 20.30 22.30 Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere

Læs mere

Gerlev Open. Bane. Total indv. Placering indv. # Navn: Klub: 1 2 3

Gerlev Open. Bane. Total indv. Placering indv. # Navn: Klub: 1 2 3 21 Kjeld Hansen Gerlev 29 29 25 83 1 Nr- 1. 102 Annelise Andersen Gerlev 28 27 29 84 2 Nr- 1. 53 Tage Bang Gerlev 28 27 31 86 3 Nr. 2. 41 Jytte Rasmussen Gerlev 27 30 30 87 4 Nr. 2 15 Henning Rasmussen

Læs mere

På årets generalforsamling var der genvalg til Mogens Nørregaard og Gorm Christensen samt Tove Pihl som suppleant.

På årets generalforsamling var der genvalg til Mogens Nørregaard og Gorm Christensen samt Tove Pihl som suppleant. Rønne, d. 14. august 2014 Kære klubledere Sikke en sommer. Det har været vanskeligt for mig at tage mig sammen til at forfatte dette første nyhedsbrev for sæsonen 2014-15. Nu er det endelig gjort, og I

Læs mere

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5 Lørdag d. 8. august 2015 min. 1 O Overordnet kl. 10.30-14.00 1 Ø Økonomi O Susanne Dalmose 1 5 2 F Fastbar Ø Tove Bach Pedersen 1 3 1 T Tappe T Karin Jespersen T1 1 4 1 R Rullebar F Lone Steen F1 R3 B2

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil 0 103 Søren Olesen Møldrup krolf 26 27 36 89 37 24 Nobby Dyrmose Randers Natur 35 30 25 90 37 37 Henning Christensen Randers Natur

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Referat af generalforsamling 2010 Afholdt i spillelokalet i Vodskovhallen, onsdag den 15. september 2010.

Referat af generalforsamling 2010 Afholdt i spillelokalet i Vodskovhallen, onsdag den 15. september 2010. Referat af generalforsamling 2010 Afholdt i spillelokalet i Vodskovhallen, onsdag den 15. september 2010. 1. Valg af dirigent og referent. Ole Svendsen blev valgt til dirigent Henrik Mortensen blev valgt

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Bridgeklubben Enigheden

Bridgeklubben Enigheden Bridgeklubben Enigheden Program for sæsonen 2015-2016 Velkommen til sæsonen 2015-2016 Sommerferien står for døren, og for mange betyder det en pause i bridgen, men sommeren byder på masser af muligheder

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Medlemsblad nr. 24 december 2010 )

Medlemsblad nr. 24 december 2010 ) Medlemsblad nr. 24 december 2010 ) - 2 - Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Sæsonen 2010-2011 er nu godt i gang, og aktivitetsniveauet i Aabenraa Bridge Center har aldrig været større. Vi har slået en

Læs mere