Bilag 1. Dette er Hevner & March's model (2003), der visuelt illustrere design som videnskab (Hevner & March 2003).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 1. Dette er Hevner & March's model (2003), der visuelt illustrere design som videnskab (Hevner & March 2003)."

Transkript

1 Bilag 1 Dette er Hevner & March's model (2003), der visuelt illustrere design som videnskab (Hevner & March 2003).

2 Bilag 2 Dette er en illustration over SmarterEvents 2.0. Her ser man siden som den ser ud når man logger ind.

3 Bilag 3 Dette er en illustration over SmarterEvents 2.0. Her ser man hvordan brugerindstillingerne præsenteres.

4 Bilag 4 Dette er en illustration over SmarterEvents 2.0. Her ser man hvordan de 3 bedst rangerede begivenheder præsenteres.

5 Bilag 5 Dette er en illustration over SmarterEvents 2.0. Her ser man hvordan den begivenhed man vælger, fra de 3 bedst rangerede, præsenteres.

6 Bilag 6 Illustration over hvordan en forspørgsel henter data i Facebooks database

7 Bilag 7 Dette er koden som den ser ud for prototypen af SmarterEvents.

8

9 Unfiled Notes Page 3

10 Unfiled Notes Page 4

11 Unfiled Notes Page 5

12 Unfiled Notes Page 6

13 Unfiled Notes Page 7

14 Unfiled Notes Page 8

15 Unfiled Notes Page 9

16 Bilag 8 Dette storyboard giver et overblik over de indledende diskussioner, omkring den tekniske opsætning af SmarterEvents (Laursen & Thisted (2012). Storyboard Eksamensopgave. HUMTEK. Design og Konstruktion).

17 Bilag 9 Resultat af det endelige spørgeskema. Tal over samtlige 133 besvarelser.

18

19 Bilag 10 Oversigt over hvordan specifiktaionen af målgruppen udviklede sig, samt de første noter omkring spørgeskemaundersøgelsen Udviklingen af målgruppe specifikationen: Målgruppe (fra den ): facebook brugere mellem år, der bruger facebooks kulturelle og sociale tilbud mere end 3 ganeg om måneden. Målgruppe( fra d ): Facebook brugere mellem år, der bruger facebooks kulturelle og sociale tilbud flere gange om måneden, eller mere Målgruppe: (fra den ca.): facebook brugere der bruger facebook som et essentielt led til et udadvendt og aktivt socialliv. Spørgsmål vi ønsker at undersøg. Noter: Hvad folk vægter mest på facebook? Hvor ens er dit facebook jeg med din forståelse af dit egentlige jeg: 1-10 Hvordan beskriver man en ægte person ud fra data er det rigtigt det der står på facebook? Alder/Køn Hvordan du bruger begivenheder hvormange invites får du om ugen hvormange af dem føler du kan bruge til noget hvor mange af dem RSVP'er du til hvor tit er du på facebook 1) Hvor gammel er du: under 13, 13-15, 15-20,20-25,25-30,30-40, 40-> 2) Hvor ofte bruger du facebook: flere gange om dagen flere gange om ugen - 1 om ugen et par gange om måneden sjældnere 3) Hvor ofte benytter du dig af de kulturelle og sociale tilbud der kommer gennem facebook og des events ex. koncert arrangementer, fester osv.: dagligt - ugentligt 3-5 gange om måneden - månedligt sjældent - aldrig 4) I hvilken grad syntes du at de begivenheds invitationer du får på facebook repræsenterer det du gerne vil deltage i?: meget lidt lidt i nogen grad en del meget uddyb gerne:

20 5) Påvirker måden du bruger facebook hvordan du lever din hverdag?: enig delvis enig - uenig Din Facebook profil har visse informationer tilknyttet som f.eks. likes, venner, nærer venner, profil informationer (som f.eks. om du er i et forhold eller ej): 6) Vurder hvordan de enkelte punkter passer på din person i den virkelige verden Likes af fansider: meget lidt lidt - en smule en del meget Din venneliste: meget lidt lidt - en smule en del meget Nære Venner: meget lidt lidt - en smule en del meget Profil Informationer: meget lidt lidt - en smule en del meget ) Hvilke af følgende kriterier er vigtigst for, om hvorvidt du vil deltage i et event 10 som det vigtigste: Mange venner deltager: Dine nærre venner deltager: Location: Pris: Om du kender til indholdet (ex. musikken,filmen osv.): Andet/Uddyb:

21 Bilag 11 Tal fra den isolerede målgruppe.

22 Bilag 12 Flowdiagram over brugen af SmarterEvents databaser, hhv. Facebook og SmarterEvents egen database (Laursen & Thisted (2012). Storyboard Eksamensopgave. HUMTEK. Design og Konstruktion).

23 Bilag 13 Diagram over hvilke data SmarterEvents henter i Facebooks database, og hvilke der hentes i applikationens egen database (Laursen & Thisted (2012). Storyboard Eksamensopgave. HUMTEK. Design og Konstruktion).

24 Bilag 14 Det regnestykke der ligger til grund for rangeringen af diverse begivenheder i forhold til hinanden. Vi giver her et indblik i det matematiske grundlag. I regnestykket omhandlende hvilken ran diverse begivenheder får er der en række variabler som vi vil gennemgå her. Kriterier. Dette er alle de forskellige variabler som begivenheden bliver vurderet ud fra. Hver af disse bliver senere bedømt at brugeren. De forskellige kriterier er; Venner der deltager, Nære venner der deltager, Afstand til begivenheden, Keywords der matcher i begivenheden og Likes der matcher begivenheden. Faktorer. Dette er det kriterierne bliver bedømt ud fra på en skala fra 0 til 5 hvor 5 er det højeste. Brugeren af applikationen kan selv indstille hvilke kriterier der får hvilken faktor fra 0 til 5. Underkarakter. Dette er den score som et kriterium kommer op på når man multiplicere den med den brugerdefineret faktor. Altså hvis Kriteriet er X og Faktoren er Y vil underkarakteren være: Begivenhedskarakteren. Dette er summen af den totale mængde underkarakterer. Det er denne karakter som begivenhederne bliver bedømt og rangeret ud fra. Regnestykket for at komme frem til begivenhedskarakteren er:

25 Bilag 15 Ordbog over termer brugt i opgaven. Ordene i ordbogen er udnerstreget der hvor de bruges i opgaven. Ordbog Her vil vi kort redegøre for nogle af de ord/udtryk vi bruger i denne rapport. Abonnement: På Facebook kan du gå ind på en gruppe eller bruger, og vælge at lave et abonnement. Når du har valt at lave et abonnement på en gruppe eller person, så vil alt hvad denne foretager sig, blive slået op på din væg (Facebook 2012). API: Application Programming Interface. Grænseflade til at udveksle informationer mellem grænseflader (Facebook API 2012) Applikation: Program der hjælper en bruger med en specifik opgave, i vores tilfælde på Facebook (Ordnet Applikation 2012). Begivenhed: Du kan som bruger på Facebook oprette en begivenhed, som du selv kan bestemme indhold af. Det kan være alt fra en fødselsdag til en løbetur rundt om søerne. Du kan eksempelvis også selv bestemme hvem der skal kunne se begivenheden, hvem der er inviteret og hvem der kan invitere andre (Facebook 2012). Check In: Er en funktion på Facebook, som gør det muligt, at tilkendegive hvor du er i verdenen. Hvis du eksempelvis er på Roskilde Universitet, kan du trykke på check in knappen, og en check in status vil blive slået op på din væg med din lokalitet (Facebook 2012). EDT: Eksplanetory Design Theory, forkortet EDT, er en model til at illustrere berettigelsen af både helhed og enkelte elementer i et design (Baskerville & Pries-Heje 2010). Facebook profil: Er ens side på Facebook, den der former ens person. På sin Facebook profil udfylder man alt fra et profil billede til personlige oplysninger såsom civilstand og alder. Det er inde på ens profil at ens væg er (Facebook 2012). Facebook Query Language (FQL): Facebooks sprog til at tilgå deres databaser (Facebook Developers FQL 2012). HTML: Et kodesprog, som vi i vores applikation har brugt til at definere udseendet i vores applikation (w3school 2012). Nyhedsvæg: Er en opslagstavle på Facebook. Her kan du se dine venners statusopdateringer, og andet de slår op og foretager sig på Facebook. Det gælder også alt det indhold som de grupper du har synes godt om, slår op (Facebook 2012). Nære venner: Du kan på Facebook vælge at markere nogle af dine venner som nære venner. Når du har markeret en ven som nær ven, så vil du modtage alle personens statusopdateringer på din

26 nyhedsvæg (Facebook 2012). PHP: Et kodesprog, som vi i vores applikation har brugt til at udveksle information med Facebook (13school PHP 2012). Poste/slå op: Du kan på Facebook, poste eller slå ting op på din egen eller andre brugeres væg (Facebook 2012). Privat besked: Er en besked du kan sende på Facebook direkte til en andens indbakke. Det kun modtageren der kan se og læse den (Facebook 2012). Profil information: Er de ting du skal udfylde når du laver en Facebook profil, eller taste løbende. Det er eksempelvis; Navn, civilstatus, alder (Facebook 2012). Query: Er en forespørgsel om noget information i en database. I vores tilfælde en forespørgsel i Facebooks database (Facebook Developers Query 2012) - Multiquery er når man sender flere forespørgsler på en gang. SQL: Et standard sprog til at tilgå databaser (w3school SQL 2012). Statusopdatering: Statusopdatering er en funktion på Facebook, der gør det muligt for dig, at skrive i få ord hvad du har på hjertet (Facebook 2012). Synes godt om: Er en knap under beskeder, billeder og alt andet der bliver slået op på Facebook. Man kan ved, at trykke på denne knap, tilkendegive at man synes godt om det der er blevet slået op (Facebook 2012). User Acess Token: Sikkerhedskode der sendes hver gang der skal autoriseres med facebook (Facebook Developers Access & Types 2012). Venneliste: Her er alle dine venner på Facebook samlet på en liste (Facebook 2012). Væg: Er en opslagstavle inde på ens Facebook profil, hvor en selv eller andre kan slå noget op. Lige fra beskeder, billeder til links (Facebook 2012).

1. Semester Hum-Tek Roskilde Universitet. SmarterEvents. Titelblad

1. Semester Hum-Tek Roskilde Universitet. SmarterEvents. Titelblad Titelblad Titel: Gruppe: 19 Vejleder: Niels Christian Juul Dato: 14/12/2012 Forfattere: Simon Sebastian Rommedahl, Jan Mark Laursen, Jonas Bergenholz, Mikkel Kjærulf Torp, Katrine Nørby Thisted, Camilla

Læs mere

En let og legende vej til kulturelle arrangementer og steder

En let og legende vej til kulturelle arrangementer og steder Mit Kalundborg 2 9 Mit Kalundborg En let og legende vej til kulturelle arrangementer og steder Mit Kalundborg giver dig hurtigt og nemt et overblik over oplevelser, arrangementer og steder i hele kommunen.

Læs mere

Konkurrencereglerne på Facebook

Konkurrencereglerne på Facebook Konkurrencereglerne på Facebook Guide udarbejdet af Komfo Marts 2012 " Konkurrencereglerne på Facebook Marts 2012 Hvorfor denne guide? Facebook ændrer løbende deres konkurrenceregler, hvilket de senest

Læs mere

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen 2 Roskilde LIVE Case for Roskilde Kommune lanceret maj 2012 Scan QR-koden eller sms mob roskilde til 1969 En let og legende vej til kulturelle

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper.

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper. Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook Moduler Påkrævet : Facebook Integration med sms-grupper Version : v1.00 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Målet med

Læs mere

Guide: Facebook API. Facebook API til dit data-hjerte

Guide: Facebook API. Facebook API til dit data-hjerte Guide: Facebook API Ønsker du nogle gange, at du kunne få et smugkig i konkurrentens Facebook Insights? Bare lige for at tjekke, hvad de gør godt. Måske kan du endda lære lidt af dem, som inspiration til

Læs mere

PHP Quick Teknisk Ordbog

PHP Quick Teknisk Ordbog PHP Quick Teknisk Ordbog Af Daniel Pedersen PHP Quick Teknisk Ordbog 1 Indhold De mest brugte tekniske udtryk benyttet inden for web udvikling. Du vil kunne slå de enkelte ord op og læse om hvad de betyder,

Læs mere

Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet.

Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet. Hvad kan jeg bruge funktionen Eksternt Login til? Eksternt Login kan bruges med flere forskellige formål for øje, men overordnet set er det en adgang, der giver en ekstern person adgang til visse data

Læs mere

Nyhedsbrev til Userneeds

Nyhedsbrev til Userneeds Nyhedsbrev til Userneeds Userneeds-deltageres Facebook fodspor. Undersøgelsen blev foretaget af Digital Footprints Research Group på Aarhus Universitet i samarbejde med Userneeds, som stod for rekrutteringen.

Læs mere

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Tillykke med din Facebook-virksomhedsprofil. I denne vejledning finder du hjælp til hvordan du inviterer dit personlige netværk, hvordan du bliver administrator,

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

Hvor mange år har du været medlem af OKR?

Hvor mange år har du været medlem af OKR? 6 Hvor mange år har du været medlem af OKR? 5 Hvor mange år har du været medlem af OKR? 0-2 år 8 13% 3 2-5 år 9 15% 5-10 år 10 17% Mere end 10 år 33 55% Total 60 10 1 7 Hvor gammel er du? 6 5 3 1 Hvor

Læs mere

Gruppér dine Facebook-venner... 2. Kontrollér dine venners adgangsniveau til din profil... 2. Bestem hvem der har adgang til dine fotos...

Gruppér dine Facebook-venner... 2. Kontrollér dine venners adgangsniveau til din profil... 2. Bestem hvem der har adgang til dine fotos... Styr dit privatliv på Facebook Hvorfor skal alle mine venner have en nyhed om, at jeg lige er gået fra kæresten? Hvorfor kan jeg lige pludselig optræde i en annonce for Anders Foghs fanside? Hvordan har

Læs mere

Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet.

Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet. Hvad kan jeg under fanen Eksternt Login? Eksternt Login kan bruges med flere forskellige formål for øje, men overordnet set er det en adgang, der giver en ekstern person adgang til visse data i tilmeldingen.

Læs mere

FACEBOOK vejledning Naturfredningsforening

FACEBOOK vejledning Naturfredningsforening FACEBOOK vejledning 2019 Naturfredningsforening Indhold DN på Facebook, side 4. Det gode opslag, side 6. Læg billeder op, side 8. Læg link op, side 11. Få flere følgere, side 13. FB-profil versus FB-side,

Læs mere

FACEBOOK. For at finde disse indstillinger, skal du gå til Indstillinger på Facebook og derefteer til underkategorien Apps.

FACEBOOK. For at finde disse indstillinger, skal du gå til Indstillinger på Facebook og derefteer til underkategorien Apps. Facebook indsamler information om dig blandt andet gennem din Facebookprofil. Hvem kan se dine oplysninger, og hvordan beskytteer du selv dine data? I forbindelse med den nylige skandale omkring Facebooks

Læs mere

Gode råd til brug af sociale medier

Gode råd til brug af sociale medier 14. marts 2016 Gode råd til brug af sociale medier Hvorfor er det relevant at have en profil på Facebook eller Instagram? Facebook har lige nu omkring 3.476.000 månedlige brugere i Danmark, mens 1,2 millioner

Læs mere

FACEBOOK STYR DIT PRIVATLIV PÅ UDARBEJDET AF KOMFO, OPDATERET I AUGUST 2010

FACEBOOK STYR DIT PRIVATLIV PÅ UDARBEJDET AF KOMFO, OPDATERET I AUGUST 2010 STYR DIT PRIVATLIV PÅ FACEBOOK UDARBEJDET AF KOMFO, OPDATERET I AUGUST 2010 1 ÅBOULEVARD 40, GÅRDHUSET 2200 KØBENHAVN N. HVORFOR DENNE GUIDE? Hvorfor skal alle mine venner have en nyhed om, at jeg lige

Læs mere

Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin BACKEND

Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin BACKEND Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin BACKEND 1/10 Indledning Dette projekt er den afsluttende del af web udvikling studiet på Erhvervs Lillebælt 1. semester. Projektet er udarbejdet med Del-pin

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Indhold Login Beskeder Grupper Kalender Notifikationer Sikre filer Diverse

Indhold Login Beskeder Grupper Kalender Notifikationer Sikre filer Diverse Medarbejder FAQ Indhold Login... 3 + Hvor logger jeg ind på Aula?... 3 + Hvad, hvis jeg både er lærer og forælder til et barn?... 3 Beskeder... 3 + Hvor ser jeg sendte beskeder?... 3 + Hvordan tilføjer

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Static FBML Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper.

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Static FBML Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper. Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Static FBML Facebook Moduler Påkrævet : Facebook Integration med sms-grupper Version : v1.00 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Målet med

Læs mere

Elektroniske netværk og online communities

Elektroniske netværk og online communities Elektroniske netværk og online communities BD272 Business Danmark juni 2010 Indholdsfortegnelse Hovedkonklusioner... 2 Indledning... 2 Metode og validitet... 2 Medlemmernes kendskab til online netværk

Læs mere

Samspillet mellem databaser og kort styres af GeoCAD programmet GeoDB.

Samspillet mellem databaser og kort styres af GeoCAD programmet GeoDB. GeoCad modul GeoDB I GeoCAD er det muligt at koble relationsdatabase til GeoEDIT. Her igennem er det muligt at lagre forskellige oplysninger i databasen og koble disse oplysninger til objekter i kortet.

Læs mere

Bemærk! Et PHP script har kun brug for at forbinde én gang til databaseserveren. Det kan så sagtens udføre flere kommandoer vha. denne forbindelse.

Bemærk! Et PHP script har kun brug for at forbinde én gang til databaseserveren. Det kan så sagtens udføre flere kommandoer vha. denne forbindelse. Mysqli Webintegrator Når vi arbejder med server-side scripting ( i vort tilfælde PHP), har vi ofte behov for at kunne tilgå data, som vi opbevarer i en database. Det kan f.eks. dreje sig om nyhederne i

Læs mere

IT projekt uge 4 9. Marie Vinter, Roskilde Tekniske Gymnasium, klasse 2.6 IT, bw, uge 4 9 2013

IT projekt uge 4 9. Marie Vinter, Roskilde Tekniske Gymnasium, klasse 2.6 IT, bw, uge 4 9 2013 PHP-Projekt IT projekt uge 4 9 Marie Vinter, Roskilde Tekniske Gymnasium, klasse 2.6 IT, bw, uge 4 9 2013 4-3-2013 Indholdsfortegnelse Indledende afsnit... 2 Brainstorm... 2 User stories... 2 Problemformulering...

Læs mere

Formål Hvorfor overhovedet være på sociale medier?

Formål Hvorfor overhovedet være på sociale medier? Formål Hvorfor overhovedet være på sociale medier? Hvad er formålet? Beskriv kortest muligt det overordnede formål med din virksomhed tilstedeværelse på sociale medier. Hvad er succeskriterierne? Noter

Læs mere

Sådan bruger du Facebook

Sådan bruger du Facebook Sådan bruger du Facebook 1 Sådan kommer du på Facebook 2 Oprettelse af en Facebook-profil 3 Opsætte privatindstillinger, så kun venner kan følge med 4 Søge efter venner og bekendte 5 Skrive beskeder både

Læs mere

Database for udviklere. Jan Lund Madsen PBS10107

Database for udviklere. Jan Lund Madsen PBS10107 Database for udviklere Jan Lund Madsen PBS10107 Indhold LINQ... 3 LINQ to SQL og Arkitektur... 3 O/R designere... 5 LINQ Den store introduktion med.net 3.5 er uden tvivl LINQ(udtales link): Language-INtegrated

Læs mere

1Unge sportudøveres prioritering og planlægning

1Unge sportudøveres prioritering og planlægning 1Unge sportudøveres prioritering og planlægning UNGE SPORTUDØVERES PRIORITERING OG PLANLÆGNING Oldengaard.dk har foretaget en spørgeskemaundersøgelse over nettet for at afdække unge sportudøveres prioriteringer

Læs mere

KLUBTRIVSELSMÅLINGEN 2018/2019

KLUBTRIVSELSMÅLINGEN 2018/2019 KLUBTRIVSELSMÅLINGEN 2018/2019 Totalrapport Svarprocent: 58,6% beelser: 5.319 Aarhus Kommune OM RAPPORTEN Aarhus Kommune har siden 2015 gennemført en årlig trivselsmåling blandt børn og unge, der anvender

Læs mere

Tema 1. Gruppe 6 Mads Balslev & Kristian Gasberg. Vejledere Yngve Brækka Stensaker & Kristoffer Wendelboe

Tema 1. Gruppe 6 Mads Balslev & Kristian Gasberg. Vejledere Yngve Brækka Stensaker & Kristoffer Wendelboe Tema 1 Gruppe 6 Mads Balslev & Kristian Gasberg Vejledere Yngve Brækka Stensaker & Kristoffer Wendelboe Link http://des-iis.ucn.dk/mmda0914/1034387/ Database Mmda0914/1034387 Indledning Til dette projekt

Læs mere

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så?

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så? Transskribering af interview med EL Udført tirsdag den 27. November 2012 Interviewer: Hvordan fik du kendskab til Pinterest? EL: Øj, det er et godt spørgsmål! Hvordan gjorde jeg det? Det ved jeg ikke engang.

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

10 SUPER-BRUGER TIPS TIL FACEBOOK

10 SUPER-BRUGER TIPS TIL FACEBOOK 10 SUPER-BRUGER TIPS TIL FACEBOOK (223) Kommentarer21. maj 2012 Denice Brun underfacebook, Sociale medier Vi bruger i gennemsnittet 6 timer om måneden på Facebook, derfor kender de fleste nok de gængse

Læs mere

Bilag 3A.7 Brugergrænseflader

Bilag 3A.7 Brugergrænseflader Bilag 3A.7 Brugergrænseflader Version 0.8 26-06-2015 Indhold 1 VEJLEDNING TIL TILBUDSGIVER... 3 2 INDLEDNING... 4 3 USER EXPERIENCE GUIDELINES (UX-GUIDELINES)... 5 3.1 GENERELLE UX-GUIDELINES... 5 3.1.1

Læs mere

Hvem må hvad i grupper?

Hvem må hvad i grupper? Hvem må hvad i grupper? Aula er grupper Gruppe som distributionsliste og rettighedsgruppe En gruppe, der kun benyttes som distributionsliste, gør det nemt og enkelt for medlemmer at sende fx beskeder eller

Læs mere

POST IT! Cph Business Academy Multimediedesign 2. Semester flow april Kirstine Marie Rasmussen cph-

POST IT! Cph Business Academy Multimediedesign 2. Semester flow april Kirstine Marie Rasmussen cph- POST IT! Cph Business Academy Multimediedesign 2. Semester flow 3 9. april 2017 Kirstine Marie Rasmussen cph- kr141@cphbusiness.dk Mette Bejder cph- mb458@cphbusiness.dk Link til POST IT http://mbejder.dk/post-

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse af borger.dk. Udarbejdet november 2015

Tilfredshedsundersøgelse af borger.dk. Udarbejdet november 2015 Tilfredshedsundersøgelse af borger.dk Udarbejdet november 2015 Bag om undersøgelsen Undersøgelsen er gennemført af Peytz Analyse via SurveyMonkey. Besvarelserne er indsamlet via pop-up på borger.dk Overordnede

Læs mere

65% 42% EKSPERIMENTER

65% 42% EKSPERIMENTER 65% 42% EKSPERIMENTER 1 #1 EFFEKTMÅLING MUSIKFORBRUG FØR, UNDER OG EFTER FORMÅL At undersøge hvorvidt en festival påvirker gæsters musikforbrug under og efter eventen via streaming-tjeneste. GEVINSTER

Læs mere

TAK FOR DIN DELTAGELSE!

TAK FOR DIN DELTAGELSE! TAK FOR DIN DELTAGELSE! - BESVARELSE AF SPØRGESKEMA Om projektet: Din kommune er i øjeblikket med i et projekt for Sundhedsstyrelsen, som handler om at styrke indsatsen mod ensomhed blandt ældre mennesker,

Læs mere

AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 CENTERRAPPORT BORGERCENTER NORD BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I VOKSENHANDICAP

AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 CENTERRAPPORT BORGERCENTER NORD BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I VOKSENHANDICAP AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 CENTERRAPPORT BORGERCENTER NORD BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I VOKSENHANDICAP INDHOLD Afsnit 01 Introduktion Side 03 Afsnit 02 Læsevejledning

Læs mere

Dagens program. Domæner. change log- screen shots hver gang I har arbejdet med themet. Arkitekturen bag en wp blog. Hvad er widgets.

Dagens program. Domæner. change log- screen shots hver gang I har arbejdet med themet. Arkitekturen bag en wp blog. Hvad er widgets. Dagens program Har alle fået? Har nogen betalt for meget? Hav jeres koder klar Domæner change log- screen shots hver gang I har arbejdet med themet. Arkitekturen bag en wp blog Hvad er widgets Hvad er

Læs mere

PUBLIKUMS- ANALYSE 2013

PUBLIKUMS- ANALYSE 2013 1 PUBLIKUMS- ANALYSE 2013 INTRODUKTION Mangfoldighedsfest Smag Verden Københavns Kommune har hvert år siden 2003 afholdt en event, der har til formål at sætte fokus på mangfoldighed og kulturel forskellighed.

Læs mere

Indholdsfortegnelse Databaser og PHP... 3 Opgave... 4 Opgave... 5 Opgave... 6 Sidste opgave er en lille gæstebog... 7 Kilder og nyttige links:...

Indholdsfortegnelse Databaser og PHP... 3 Opgave... 4 Opgave... 5 Opgave... 6 Sidste opgave er en lille gæstebog... 7 Kilder og nyttige links:... Indholdsfortegnelse Databaser og PHP... 3 Opgave... 4 Opgave... 5 Opgave... 6 Sidste opgave er en lille gæstebog... 7 Kilder og nyttige links:... 9 Nogle HTML tags... 9 Databaser og PHP Når vi snakker

Læs mere

AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I VOKSENHANDICAP

AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I VOKSENHANDICAP AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I VOKSENHANDICAP INDHOLD Afsnit 01 Introduktion Side 03 Afsnit 02 Læsevejledning Side 05 Afsnit 03 Sammenfatning

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 87B d. 13. marts 2017 Punkt 5b. Bilag 1. Bestyrelsen

Bestyrelsesmøde nr. 87B d. 13. marts 2017 Punkt 5b. Bilag 1. Bestyrelsen K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Bestyrelsesmøde nr. 87B d. 13. marts 2017 Punkt 5b. Bilag 1 Bestyrelsen S A G S N O T A T 23. FEBRUAR 2017 Vedr. Forsknings- og Uddannelsesstyrelsens undersøgelser

Læs mere

AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017

AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 CENTERRAPPORT CENTER FOR FORSORG OG SPECIALISEREDE INDSATSER BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I SOCIALPSYKIATRI OG UDSATTE VOKSNE INDHOLD Afsnit 01

Læs mere

Sociale medier. Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt

Sociale medier. Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt Sociale medier 2011 Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt 1 Agenda Hvad er sociale medier? Udvikling & trends på sociale medier Det kan sociale medier bruges til Sådan lytter du på de sociale medier

Læs mere

TÆT PÅ MAGIEN OFF ROAD FESTIVAL AARHUS % 45 % af publikum har gennemført enten en mellemlang eller lang videregående uddannelse

TÆT PÅ MAGIEN OFF ROAD FESTIVAL AARHUS % 45 % af publikum har gennemført enten en mellemlang eller lang videregående uddannelse TÆT PÅ MAGIEN OFF ROAD FESTIVAL AARHUS 2017 Publikumsundersøgelse PUBLIKUMS SAMLEDE VURDERING AF TÆT PÅ MAGIEN OFF ROAD FESTIVAL Delvist positiv 30% Meget positiv 65% Delvist negativ Neutral 3% Meget negativ

Læs mere

Helena Nattestad Kjærbæk august-januar, Lars Laursen marts-juni. Sociale medier - Kommunikation og netetikette. Grundlæggende database, SQL og PHP

Helena Nattestad Kjærbæk august-januar, Lars Laursen marts-juni. Sociale medier - Kommunikation og netetikette. Grundlæggende database, SQL og PHP Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 2018-juni 2019 Institution Tønder Handelsskole Uddannelse EUX Fag og niveau Mediefag C Lærer(e) Helena

Læs mere

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO ExtraNet Sider beskyttet med kodeord i OLO Side 1 af 16 For brugeren af din hjemmeside Fra forsiden kan du indsætte en knap, som henviser til en side, som kræver en kode. Side 2 af 16 Login er nødvendigt

Læs mere

DATABASE - MIN MUSIKSAMLING

DATABASE - MIN MUSIKSAMLING DATABASE - MIN MUSIKSAMLING I dette forløb skulle vi lære om databaser, som bruger sproget SQL. SQL står for Structured Query Language. Det bruges til at vise og manipulere data, gemt i en database. I

Læs mere

Det grænseløse arbejde i Kost- og Servicesektoren

Det grænseløse arbejde i Kost- og Servicesektoren 8. januar 2015 Det grænseløse arbejde i Kost- og Servicesektoren I perioden fra 23. oktober til 2. november gennemførte FOA en undersøgelse via det elektroniske medlemspanel om balancen mellem arbejde

Læs mere

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk 02. april 2009 1 Staevner.dk Log ind Brug den nye log ind boks øverst på siden til at logge ind på siden. Bruger navn/email

Læs mere

Sygehusskabelon - Testrapport

Sygehusskabelon - Testrapport Sygehusskabelon - Testrapport Psykometrisk verificeret. Hospital X Yngre 1 Læge 04-02-2011 Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Overordnet resultat... 5 Resultater på kompetenceniveau... 6 Udvalgte kompetencer...

Læs mere

Få styr på din Facebook indstillinger.

Få styr på din Facebook indstillinger. Få styr på din Facebook indstillinger. Dette hæfte giver et hurtigt overblik over nogle af de sikkerhedsindstillinger, du skal være opmærksom på, når du laver opslag. Revideret november 2014 SSP-koordinatorerne

Læs mere

prisestimat ROSKILDE KOMMUNE Att.: Kristian Karstoft Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Dato: 19/10/15

prisestimat ROSKILDE KOMMUNE Att.: Kristian Karstoft Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Dato: 19/10/15 ROSKILDE KOMMUNE Att.: Kristian Karstoft Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Dato: 19/10/15 Oversigtsværktøj til aktiviteter, kampagner og arrangementer i Roskilde kommune Roskilde Kommunes Erhvervsafdeling har

Læs mere

SOSIGW. - Administrationskonsol for SOSIGW 1.0.6. Indeks

SOSIGW. - Administrationskonsol for SOSIGW 1.0.6. Indeks SOSIGW - Administrationskonsol for SOSIGW 1.0.6 Indeks Indeks... 1 Revisionshistorik... 2 Introduktion... 2 Administrationskonsollen... 2 Generel brug af konsollen... 3 Fremsøgning af ID-kort... 3 Søgning

Læs mere

FAVRSKOV KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE PÅ DAGPLEJE- OG DAGINSTITUTIONSOMRÅDET

FAVRSKOV KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE PÅ DAGPLEJE- OG DAGINSTITUTIONSOMRÅDET FAVRSKOV KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE PÅ DAGPLEJE- OG DAGINSTITUTIONSOMRÅDET 1 INDHOLD Afsnit 01 Introduktion Side 03 Afsnit 02 Sammenfatning og svarprocent Side 05 Afsnit 03 Dagplejen

Læs mere

AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 CENTERRAPPORT CENTER FOR BOOMRÅDET BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I SOCIALPSYKIATRI OG

AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 CENTERRAPPORT CENTER FOR BOOMRÅDET BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I SOCIALPSYKIATRI OG AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 CENTERRAPPORT CENTER FOR BOOMRÅDET BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I SOCIALPSYKIATRI OG UDSATTE VOKSNE INDHOLD Afsnit 01 Introduktion Side 03 Afsnit

Læs mere

Uddybende vejledning om forældresamarbejdet via dialogmodulet i Hjernen & Hjertet

Uddybende vejledning om forældresamarbejdet via dialogmodulet i Hjernen & Hjertet Uddybende vejledning om forældresamarbejdet via dialogmodulet i Hjernen & Hjertet Oktober 2019 For at styrke indsatsen i forhold til et godt forældresamarbejde benytter Dagtilbudsområdet det digitale vurderingssystem

Læs mere

AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 CENTERRAPPORT CENTER FOR AKUT- OG OPSØGENDE INDSATSER BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I

AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 CENTERRAPPORT CENTER FOR AKUT- OG OPSØGENDE INDSATSER BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 CENTERRAPPORT CENTER FOR AKUT- OG OPSØGENDE INDSATSER BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I SOCIALPSYKIATRI OG UDSATTE VOKSNE INDHOLD Afsnit 01 Introduktion

Læs mere

SKOLELOGIN KNANPU1 FULDE NAVN ANAN PUSKAR EMAIL ANAN-1991@HOTMAIL.COM URL TIL LØSNING HTTP://WWW.ANANP.DK/SURVEY URL TIL PORTFOLIO

SKOLELOGIN KNANPU1 FULDE NAVN ANAN PUSKAR EMAIL ANAN-1991@HOTMAIL.COM URL TIL LØSNING HTTP://WWW.ANANP.DK/SURVEY URL TIL PORTFOLIO SKOLELOGIN KNANPU1 FULDE NAVN ANAN PUSKAR EMAIL ANAN-1991@HOTMAIL.COM URL TIL LØSNING HTTP://WWW.ANANP.DK/SURVEY URL TIL PORTFOLIO HTTP://WWW.ANANP.DK/PORTFOLIO Opgavebeskrivelse Jeg er ansat hos firmaet

Læs mere

Indledning...3. OnTime Kalenderen...3. Daglig brug af OnTime...4. Oversigter / Views...5. Funktioner...7. Brug af ikoner...12

Indledning...3. OnTime Kalenderen...3. Daglig brug af OnTime...4. Oversigter / Views...5. Funktioner...7. Brug af ikoner...12 Indholdsfortegnelse: Indledning...3 OnTime Kalenderen...3 Daglig brug af OnTime...4 Oversigter / Views...5 Funktioner...7 Brug af ikoner...12 Grafisk visning af tid...13 Side 2 Indledning I større organisationer

Læs mere

Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017

Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017 Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017 Resumé Dette notat viser resultater fra den nationale trivselsmåling fra foråret 2017 for eleverne i 4.-9. klasse i folkeskolen. Elevernes trivsel præsenteres i

Læs mere

Projektet Kontrolleret fagsprog til danske virksomhedstekster. Rapport nr. 1. Behovsanalyse

Projektet Kontrolleret fagsprog til danske virksomhedstekster. Rapport nr. 1. Behovsanalyse Projektet Kontrolleret fagsprog til danske virksomhedstekster Rapport nr. 1 Behovsanalyse Som første fase i et nyt forskningsprojekt vedr. Kontrolleret fagsprog til danske virksomhedstekster ved Institut

Læs mere

KLUBTRIVSELSMÅLINGEN 2017/2018 Svarprocent: 52,9%

KLUBTRIVSELSMÅLINGEN 2017/2018 Svarprocent: 52,9% Klubtrivsel beelser: 4.866 KLUBTRIVSELSMÅLINGEN /2018 Svarprocent: 52,9% OM RAPPORTEN 01 OM RAPPORTEN I november og december gennemførte en klubtrivselsmåling blandt elever og unge tilmeldt kommunens fritidsklubber

Læs mere

Bilag 1, Desk research/moodboard

Bilag 1, Desk research/moodboard Bilag 1, Desk research/moodboard Bilag 2, Chris-Ann/Noter Bilag 3, SWOT Strengths Internal Weaknesses Høj værdi institution Velorganiseret Frivillige Miljø Gratis Læring Dårlig hjemmeside Umoderne Nørdet

Læs mere

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund Kom godt i gang - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk Denne manual er udformet til jer, som nu står foran at skulle bruge TAGDEL.dk som et værktøj til at inddrage jeres medlemmer, frivillige og andre

Læs mere

Sygeplejersken. Undersøgelse om patienter med indvandrerbaggrund

Sygeplejersken. Undersøgelse om patienter med indvandrerbaggrund Sygeplejersken Undersøgelse om patienter med indvandrerbaggrund Den 22. september 2005 Udarbejdet af CATINÉT Research, september 2005 CATINÉT mere end tal og tabeller CATINÉT er en danskejet virksomhed,

Læs mere

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen Guide Administration af FDF.dk/Nyborg 1. Udgave 2008 Ide og layout Christoffer S. Rasmussen FDF.Dk/NyboRG Den nye hjemmeside for FDF Nyborg er baseret på et bloksystem. Det vil sige at det er super nemt

Læs mere

Opsætning af din digitale postkasse på Virk. Vejledning til Digital Post for virksomheder

Opsætning af din digitale postkasse på Virk. Vejledning til Digital Post for virksomheder Opsætning af din digitale postkasse på Virk Vejledning til Digital Post for virksomheder Opsætning af din digitale postkasse på Virk Denne vejledning hjælper dig med at aktivere og opsætte din digitale

Læs mere

Hjælp til krypteret mail

Hjælp til krypteret mail Hjælp til krypteret mail Kære medlem Når DSR sender en besked til dig, som indeholder særlig følsomme oplysninger, sender vi krypteret. På den måde sikrer vi, at andre ikke kan læse med. Det betyder, at

Læs mere

AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I SOCIALPSYKIATRI OG UDSATTE VOKSNE

AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I SOCIALPSYKIATRI OG UDSATTE VOKSNE AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I SOCIALPSYKIATRI OG UDSATTE VOKSNE INDHOLD Afsnit 01 Introduktion Side 03 Afsnit 02 Læsevejledning Side 05 Afsnit

Læs mere

ZYLINC MOBILE OPERATOR til ios

ZYLINC MOBILE OPERATOR til ios KVIK- VEJLEDNING ZYLINC MOBILE OPERATOR til ios Version 3 16. december 2015 Dokumentrevision: 1.2 Forfatter: Helle Frederiksen Zylinc A/S Strandvejen 104A, 1. sal 2900 Hellerup Telefon: 7023 2328 CVR 2888

Læs mere

For at logge ind click på Log ind ved login skærmen skal du indtaste din email addresse og dit password (som du fik sendt pr mail).

For at logge ind click på Log ind ved login skærmen skal du indtaste din email addresse og dit password (som du fik sendt pr mail). Københavns Dykkerklub hjemmeside manual. Dette er en gennemgang af nogle af de funktioner som vores hjemmeside har. Hvis du kommer ind på siden uden af være logget ind ser sitet således ud: For at logge

Læs mere

Import fra C5. 2012 Revisor Informatik ApS

Import fra C5. 2012 Revisor Informatik ApS 2 1 Opsætning og krav i forbindelse med import fra C5 Krav Microsoft Dynamics C5 Native & Microsoft Dynamics C5 Inventio Native 1. Der skal installeres Dynamics C5 ODBC driver a. ODBC Driveren kan findes

Læs mere

DPSD undervisning. Vejledning til rapport og plan opsætning

DPSD undervisning. Vejledning til rapport og plan opsætning DPSD undervisning Vejledning til rapport og plan opsætning Side 1 Vejledning Oversigt over vejledningerne Opret en simpel listerapport... 2 Opret en krydstabuleringsrapport... 14 Opret en visualiseringsrapport...

Læs mere

Guide my.matche.dk. - HURTIGT OVERBLIK s. 2 eller... - DETALJERET GENNEMGANG s af 12

Guide my.matche.dk. - HURTIGT OVERBLIK s. 2 eller... - DETALJERET GENNEMGANG s af 12 Guide my.matche.dk Denne guide hjælper dig igennem oprettelse, introducerer dig til dit personlige dashboard og hjælper med at udføre Parathedsvurderingen. - HURTIGT OVERBLIK s. 2 eller... - DETALJERET

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent]

[jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent] [jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent] Opret jobagent Hvad er en jobagent En jobagent gemmer information om den type job, du søger efter, når du er inde i menuen under 'Find job'. En jobagent gør

Læs mere

Facebook optimal profilopsætning

Facebook optimal profilopsætning Facebook optimal profilopsætning 1. At sociale netværk på nettet er mere brugte end nogensinde kan ikke komme bag på nogen. Efter de seneste års fokus på Myspace, har Facebook nu taget føringen som det

Læs mere

Tilgang til data. To udbredte metoder for at tilgå data: Sekventiel tilgang Random access: tilgang via ID (også kaldet key, nøgle) for dataelementer.

Tilgang til data. To udbredte metoder for at tilgå data: Sekventiel tilgang Random access: tilgang via ID (også kaldet key, nøgle) for dataelementer. Merging og Hashing Tilgang til data To udbredte metoder for at tilgå data: Sekventiel tilgang Random access: tilgang via ID (også kaldet key, nøgle) for dataelementer. API for sekventiel tilgang (API =

Læs mere

Linkind - Optimal profilopsætning

Linkind - Optimal profilopsætning Linkind - Optimal profilopsætning 1. LinkedIn Formål: Gør dig synlig for virksomheder, lav dit professionelle netværk. LinkedIn er alt andet en Facebook Du kan oprette en personlig profil Du kan oprette

Læs mere

AARHUS KOMMUNE LGBT+ PERSONERS SYN PÅ AARHUS RAPPORT MARTS 2019

AARHUS KOMMUNE LGBT+ PERSONERS SYN PÅ AARHUS RAPPORT MARTS 2019 AARHUS KOMMUNE LGBT+ PERSONERS SYN PÅ AARHUS RAPPORT MARTS 2019 INDHOLD 3 BAGGRUND OG FORMÅL 4 HOVEDKONKLUSIONER 5-7 RESPONDENTERNES BAGGRUND 8-12 AARHUS EN GOD BY FOR ALLE 13-15 TRIVSEL OG ENSOMHED 16-19

Læs mere

Hvem behøver en Fan side?

Hvem behøver en Fan side? Facebook Fan sider er en fantastisk måde at promovere en virksomhed på, og en vigtig del af enhver social media marketing plan. Oprettelse af en grundlæggende side er ikke så kompliceret, men at skabe

Læs mere

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Registrering på forum Ved første besøg på Abildgaardkredsens forum møder

Læs mere

Sådan bruger du Facebook sider

Sådan bruger du Facebook sider Sådan bruger du Facebook sider Timeline designet er på samme måde som i de personlige profiler. Det giver mulighed for at lave en flot designet side for sin virksomhed, organisation eller forening. Siderne

Læs mere

Et psykisk belastende arbejde har store konsekvenser for helbredet

Et psykisk belastende arbejde har store konsekvenser for helbredet Flere gode år på arbejdsmarkedet 5. maj 2017 Et psykisk belastende arbejde har store konsekvenser for helbredet Risikoen for at have et dårligt psykisk helbred mere end fordobles for personer med et belastende

Læs mere

HILLERØD BYKERNE - FRA KØBSTAD TIL MØDESTAD

HILLERØD BYKERNE - FRA KØBSTAD TIL MØDESTAD HILLERØD BYKERNE - FRA KØBSTAD TIL MØDESTAD 28-07-2016 BYKERNE- UNDERSØGELSEN Bykerneundersøgelsen tager udgangspunkt i de fire pejlemærker for visionen for Hillerøds bykernen, som skal være levende, tilgængelig,

Læs mere

Social medie strategi

Social medie strategi Social medie strategi Jeg har taget udgangspunkt i at promovere min blog inde på min hjemmeside og skal derfor finde ud af hvilke sociale medier jeg vil befinde mig på, for at reklamere min blog bedst

Læs mere

Medlemsundersøgelse 2017

Medlemsundersøgelse 2017 Medlemsundersøgelse 17 Indhold Formål med undersøgelsen... 2 Metode... 2 Usikkerhed... 2 Gruppen af respondenter... 2 Brug af frivilligcentrets ydelser og rammer... 3 Kommunikationskanaler... 5 Kurser/workshops...

Læs mere

Anime Kita Selvbetjening Documentation

Anime Kita Selvbetjening Documentation Anime Kita Selvbetjening Documentation Release 1.0.0 Casper S. Jensen February 16, 2015 Contents 1 System Definition 3 2 Arkitektur 5 2.1 Oversigt................................................. 5 2.2

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende Opret profil... 10 Trin 1: Find dine venner... 11 Trin 2: Udfyld oplysninger... 12 Trin 3:

Læs mere

1. Opret følgende flade database, find selv passende datatyper. 2. Opret begrænsningerne på datatyperne, du ser fx fornavn maks 25 tegn

1. Opret følgende flade database, find selv passende datatyper. 2. Opret begrænsningerne på datatyperne, du ser fx fornavn maks 25 tegn Opgave 1. Opret følgende flade database, find selv passende datatyper. 2. Opret begrænsningerne på datatyperne, du ser fx fornavn maks 25 tegn 3. Medlemsnr skal være større end 1000 4. Der skal oprettes

Læs mere