ÆNDRING AF LOKALPLAN 48

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ÆNDRING AF LOKALPLAN 48"

Transkript

1 ÆNDRING AF LOKALPLAN 48 Delvis ophævelse Ved vedtagelse af Lokalplan 147 den 26. marts 2012 ophæves Lokalplan 48 fra 1984 for så vidt angår det område, som er omfattet af Lokalplan 147.

2 Lokalplan 48 Kokkedal Nord-Vest Slotsbakken

3 LOKALPLANENS HENSIGT OG INDHOLD. Lokalplanområdet er en del af Kokkedal-området og afgrænses mod nord af kommunegrænsen til Karlebo, mod øst af de fredede arealer på Kokkedal-Sophienbergs jorder, mod syd af Kokkedal Alle og mod vest af jernbanen. Området er tidligere byplanmæssigt behandlet i byplan nr. 22. Under afsnittet»forholdet til kommunal planlægning«redegøres der nærmere herfor. Lokalplanen muliggør opførelse af max. 240 boliger med i alt max m2 etageareal samt 300 m2 etageareal til fællesformål - svarende til en bebyggelsesprocent på knapt 30 for området syd for den planlagte Ådalsvej. Bebyggelsen vil blive opført inden for det viste byggefelt og placeret med varierende boligstørrelser som tænder på en kam med»ryggen«og»fødevejen«længst mod nord, (jfr. vedhæftede principskitse for en bebyggelsesplan på området). Herved tilstræbes en hensigtsmæssig udnyttelse af det eksisterende terræn. Før bebyggelsen igangsættes skal kommunalbestyrelsen godkende en detaljeret bebyggelsesplan, der tinglyses på ejendommen. Bebyggelsen vil blive opført som tæt/lave boliger i max. 2etager og i denne forbindelse bemærkes, at et mindre antal boliger kan tillades etableret som 1. sals lejligheder uden at man derfor betragter bebyggelsen som etagehuse. FORHOLDET TIL KOMMUNAL PLANLÆGNING. Området er i dag omfattet af byplan nr. 22, der må betragtes som en rammeplan for nærværende areal. I uddrag fra byplanen kan anføres : Anvendelse er fastlagt til : Etageboligbebyggelse i max. 4 etager med max. 320 boliger å gennemsnitlig 100 m2. Herudover er ca m2 grundareal forudsat anvendt til institutionsbebyggelse. I øvrigt forudsætter byplanen, at der etableres vejbetjening til områdetfra Ådalsvejs forlængelse - en planlægningsforudsætning, der opretholdes. Byplan nr. 22 forudsætter endvidere, at bebyggelsen først opføres efter udarbejdelse af et tillæg til byplanen, hvor bl.a. den endelige grænsedragning mellem de forskellige områder fastlægges, idet dog størrelsesforholdene områderne imellem skal fastholdes. På illustrationsskitsen er vist en bebyggelse, der berører de fredede arealer. Såfremt man ønsker at gennemføre denne eller noget lignende skal Naturfredningsnævnets godkendelse indhentes. Som det fremgår af ovenstående, er det bebyggelsesarten der ændres i forhold til byplanens forudsætninger, samt bebyggelsesintensiteten, idet lokalplanen reducerer den mulige maximale bebyggelse på området. (Fra etageboligbebyggelsen/institutioner til tæt/lav bebyggelse). Lokalplanen omfatter hele område BF 57 i kommuneplanen, hvor rammebestemmelserne muliggør den skitserede bebyggelse. Kommuneplanens bestemmelse for området er :

4 I,, BF 57 KOKKEDAL NORD-VEST (omfattet af bestemmelserne i byplan nr. 22) Landzone-området overføres til byzone. a. Områdets anvendelse fastlægges til : Boligformål mindre butikker eller nærmere angivne erhvervstyper såsom liberalt erhverv, mindre håndværksvirksomheder, lager o.lign., hvis indvirkning på det omgivende miljø i støjmæssig henseendeikke må overstige de af miljøstyrelsen for ekstern støj i blandede bolig- og erhvervsområder fastsatte retningslinier, samt bebyggelse til offentlige formål. b. Bebyggelsesprocenten må ikke overstige: 50 for etageboligbebyggelse 40 for bebyggelse til offentlige formål og erhverv 30 for tæt, lav boligbebyggelse 25 for åben, lav boligbebyggelse. c. Åben og tæt, lav boligbebyggelse må ikke opføres med mere end 2 etager. Etageboligbebyggelse og bebyggelse til offentlige formål/erhverv må ikke opføres med mere end 3 etager. d. Bygningshøjden må ikke overstige 8,5 m for åben- og tæt, lavboligbebyggelse og 14,0 mfor etageboligbebyggelse samt bebyggelse til offentlige formål/erhverv. e. Minimumgrundstørrelsen for åben, lav bebyggelse fastsættes til 800 m? f. Der må ikke opføres dobbelthuse/tofamilieboliger på grunde mindre end 1400 m2. g. Der må ikke parkeres både og campingvogne og ikke langtidsparkeres (over 12 timer) lastvogne og lignende køretøjer. h. Terrænreguleringer over + 0,5 m må ikke foretages uden kommunalbestyrelsens særlige tilladelse.«kommuneplanens hovedstruktur anføres der:»kokkedal VEST, NORD FOR ALLEEN. Der kan opføres bebyggelse i maximalt 2 etager. Der skal etableres en åben zone mellem alleen og bebyggelsen, som kun kan opføresud fra en samlet plan. Veddetailplanlægningen skal dertages stilling tileventuel indpasning på arealerneaf privateservicefunktioner (liberale erhverv) og kontorbyggeri.«ved lokalplanlægningen har kommunalbestyrelsen taget stilling til, reservering af areal til andre formål end beboelse. at der ikke er behov for I afsnittet»udbygningstakt«i hovedstrukturen henføres KOKKEDAL NORD-VEST til de områder, der forventes bebygget senere i planperioden. Kommunalbestyrelsen finder det imidlertid ønskeligt og formålstjenligt at intensivere udbygningen i kommunens østlige del for herved at udnytte ledig skole- og institutionskapacitet. Dette indebærer, at den påregnede udbygningstakt måtte justeres ved et tillæg til kommuneplanen, der benævnes tillæg I. Dette tillæg er godkendt endeligt af kommunalbestyrelsen den 19. juni 1984.

5 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser underforudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt (eller fastholdt) ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen må kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. I henhold til 34 i kommuneplanloven kan der foretages ekspropriation af privates ejendomme eller rettigheder over ejendomme, når ekspropriationen vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelse af planen. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen. Andre private servitutter kan eksproprieres, når det vil være af væsentlig betydningforvirkeliggørelsen af planen, jfr. ovenfor.

6 LOKALPLAN NR. 48. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af ) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. LOKALPLANENS FORMAL. Formålet med lokalplanen er at skabe mulighed for opførelse af en tæt/lav boligbebyggelse inden for området. 2. OMRADET Lokalplanen afgrænses som vist på vedhæftede kortbilag og omfatter del af matr.n r. 3a Vallerød by, Hørsholm samt alle parceller der efter 1. februar 1984 udstykkes inden for området Lokalplanens område opdeles i : A. - Boligområder. G. - Friareal Med kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan overføresdet på kortbilaget viste område af matr.n r. 3a Vallerød by, Hørsholm fra landzone til byzone. 3. OMRÅDETS ANVENDELSE Område A Området må kun anvendes til boligformål. Bebyggelsen må kun bestå af rækkehuse, kædehuse og lignende tæt/lav bebyggelse Der må ikke indrettes erhvervsvirksomheder. Kommunalbestyrelsen kan tillade, at der på ejendommen drives en sådan virksomhed, som almindeligvis kan udføres i beboelsesområder, under forudsætning af, at at virksomheden drives af den der bebor den pågældende ejendom, virksomheden efter kommunalbestyrelsens skøn drives på en sådan måde, at ejendommens karakter af beboelsesejendom ikke forandres (herunder ved skiltning eller lignende), og områdets karakter af boligområde ikke brydes, at virksomheden ikke medfører ulempe for de omboende Inden for området kan der dog tillades opført bebyggelse til fællesformål, når denne bebyggelse gives et udseende i overenstemmelse med den øvrige bebyggelse inden for området Inden for området kan opføres transformer- og gasregulatorstationer til kvarterets forsyning, når disse ikke har mere end 9m2 bebygget areal og ikke gives en højde af mere end 2,6m over terræn, og når de udformes i overensstemmelse med den øvrige bebyggelse Område G. Område G må kun anvendes til friareal og eventuel fremtidigt parkeringsareal. Området skal friholdes for bebyggelse.

7 4. UDSTYKNINGER Område A må maximalt opdeles i 240 parceller for boligbebyggelse. 5. VEJE OG STIER, ADGANGS- OG PARKERINGSFORHOLD Veje og stier Der udlægges areal til følgende veje.med en beliggenhed som vist på kortbilaget. Vejen a- b i en bredde af 40 m. Vejen c -d i en bredde af 17 m. Vejen e- f i en bredde af 9 m Interne boligveje skal indrettes som lege- og opholdsområde Stier i området udlægges i en bredde af min. 3 m Adgangsforhold Vejadgang til området må kun ske fra Lågegyde ved pkt e.*) Til vejene a - b og c - d må der ikke etableres direkte adgang fra tilgrænsende parceller Parkeringsforhold Der skal i boligområderne sikres mindst 1'/2 parkeringsplads til hver bolig Der må ikke langtidsparkeres både eller campingvogne inden for området. Langtidsparkering (over 6 timer) af lastvogne og lignende køretøjer må ikke finde sted inden for området. 6. TEKNISKE ANLÆG EI-ledninger må kun udføres som jordkabler Der etableresfællesantenneanlæg for radio- og fjernsynsmodtagelsefor hele området. Private antenner må ikke forekomme i det fri Inden for området skal samtlige ejendomme tilsluttes gasforsyningsnettet med aftagepligt til rumopvarmning og varmt brugsvand. Alternative opvarmningsformer, bortset fra pejse og brændeovne må kun anvendes med kommunalbestyrelsens særlige tilladelse. 7. BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING Bebyggelsen må ikke finde sted, før der er fastsat nærmere bestemmelser herom i en af kommunalbestyrelsen godkendt bebyggelsesplan, omfattende hele området. Planen skal redegøre for : Placering af beboelsesbygninger og dertil hørende udendørs opholdsareal. Placering af udhuse, småbygninger o.l., samt garager/carporte (eller evt. fællesparkering). *) Området skal senere vejbetjenes af fordelingsvejen c - d, når Frederiksborg Amt har gennemført Adalsvejs forlængelse til Strandvejen. Vejforbindelsen til Lågegyde nedlægges herefter.

8 Bygningsprofiler, facader, materialer og farveholdning. Evt. tilbygningsmulighed til fuld udnyttelse af de tilladte etageareal. I disse tilfælde skal forslag til bygningens indretning vises. Terrænreguleringer. Beplantning og indretning af fællesarealer, herunder legepladser. Områdets interne vej-, parkerings- og stiforhold, herunder tilslutninger til de tilgrænsende veje, stier, friarealer o.l. Ved udarbejdelse af bebyggelsesplan kan der ses bort fra bygningsreglementets bestemmelse om højder og afstande, dog kun i et sådant omfang, at planen i rimelig grad tilgodeser hensigten med disse bestemmelser Der må ikke opføres mere end m2 boligetageareal og 300 m2etageareal til fælles formål Der må max. etableres 240 boliger inden for området. 74. Indtil 10 % af boligerne*) må opføres med et etageareal mellem 60 og 70 m2. Øvrige boliger må ikke opføres med et mindre etageareal end 70 m Bebyggelse må ikke opføres med mere end 2 etager Bebyggelsen må kun opføres inden for det på kortbilaget viste byggefelt. 8. BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN Ingen form for skiltning og reklamering må finde sted Tage skal dækkes med teglsten. 9. UBEBYGGEDE AREALER Område A Ubebyggede arealer, der ikke benyttes til boligvej, sti, parkeringsareal ellerfælles friareal skal anlægges og vedligeholdes som have. Langs den enkelte parcels skel mod fælles friareal må kun plantes levende hegn med mindre kommunalbestyrelsen godkender anden hegning i forbindelse med godkendelsen af den i 7 nævnte bebyggelsesplan Terrænregulering må kun foretages med kommunalbestyrelsens godkendelse Parkering af motorkøretøjer, campingvogne og både må ikke finde sted på fælles friarealer Beplantning af fælles friarealer må kun finde sted i overensstemmelse med den af kommunalbestyrelsen godkendte plan jfr. 7*) Mellem byggefelt og vejarealet a- b sikres der areal til etablering af støjdæmpende foranstaltninger med henblik på nedbringelse af støjgener fra Ådalsvejs forlængelse til Strandvejen. *) Disse boliger kan tillades placeret således i bebyggelsen, at der opstår et vandret lejlighedsskel (d.v.s. selvstændige lejligheder i stuen og på 1 ste sal) underforudsætning af, at dette kan ske uden øget bygningsvolumen og at bygningsreglementets krav til sammenbyggede enfamiliehuse overholdes.

9 9.2. Område G Beplantning og hegning må kun ske ioverensstemmelse med en af kommunalbestyrelsengodkendt plan Terrænregulering må kun foretages med kommunalbestyrelsens godkendelse Oplagring må ikke finde sted Fællesbestemmelse for områderne A og G Belysning af veje, stier og andre færdselsarealer må kun udføres som parkbelysning og kun efter kommunalbestyrelsesns særlige godkendelse. 10. FORUDSÆTNING FOR IBRUGTAGNING AF NY BEBYGGELSE. Generelt gælder, at ny bebyggelse med tilhørende areal ikke må tages i brug før : Den i 6 nævnte tilslutning til gasforsyninsbettet har fundet sted Veje, stier og parkeringspladser i den i %o 7 nævnte plan er anlagt de interne friarealer, herunder legepladser er anlagt. 11. GRUNDEJERFORENING Der skal oprettes en grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere af parceller inden for området Grundejerforeningen skal forestå drift og vedligeholdelse af fælles veje, stier og anlæg Grundejerforeningen skal oprettes senest når 25 % af parcellerne er solgt eller når kommunalbestyrelsen kræver det Grundejerforeningens vedtægter skal godkendes af kommunalbestyrelsen. 12. TILLADELSE FRA ANDRE MYNDIGHEDER Uanset foranstående bestemmelser må bebyggelse ikke opføres nærmere de fredede arealer af Kokkedals jorder end 2,5 m med mindre Naturfredningsnævnet meddeler dispensation fra fredningskendelsen af OPHÆVELSE AF BYPLAN. Den af miljøministeriet/planstyrelser den godkende byplanvedtægt nr. 22 for Kokkedal-området ophæves for så vidt angår det område, som er omfattet af nærværende lokalplan. *) Beplantningsplanen skal tilgodese intentionerne i fredningskendelsen af 1977 for Kokkedal-Sophienbergs jorder.

10 VEDTAGELSESPATEGNING Således vedtaget af Hørsholm Kommunalbestyrelse den 20. februar Ove Sundberg / J. Brandt I henhold til 27 i lov om kommuneplanlægning vedtages foranstående lokalplan endeligt. Hørsholm, den 20. august Ove Sundberg / J. Brandt Indført i dagbogen for retten i Hørsholm den 5. september Akt.skab V nr Lyst på matr. nr. 3a Vallerød by, Hørsholm. Den i 13 nævnte byplan er samtidig hermed slettet f.s.v. ang. matr. nr. 3a Vallerød by, Hørsholm.

11

12

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave Lokalplan 28 Vest for Rungsted Havn Ewaldshave I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975 fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. FORMAL : 1. Hensigten med

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalplan 66. Stenhavegård

Lokalplan 66. Stenhavegård Lokalplan 66 Stenhavegård R E D E G Ø R E L S E INLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr 66, er beliggende i UsserØd, mellem Stampevej og Breeltegårds arealer Området afgrænses mod syd af Stampevej,

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Lokalplan 43. Vest for Strandvejen i Mikkelborg. Mikkelborg Park

Lokalplan 43. Vest for Strandvejen i Mikkelborg. Mikkelborg Park Lokalplan 43 Vest for Strandvejen i Mikkelborg Mikkelborg Park INDLEDNING. Lokalplanområdet er beliggende i kommunens nordøstlige hjørne og afgrænses mod øst af Rungsted Strandvej og mod nord, vest og

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

Lokalplan 40. Sømandshvile

Lokalplan 40. Sømandshvile Lokalplan 40 Sømandshvile INDLEDNING. Lokalplanområdet er beliggende ved Sømandshvilevej og afgrænses mod nord af kvarteret ved Hannelundsvej/Løvvænget, mod øst af Piniehøj og Christiansgave, mod syd af

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

Lokalplan 68. Ved Ahornvej

Lokalplan 68. Ved Ahornvej Lokalplan 68 Ved Ahornvej INDLEDNING Lokalplan nr. b$ omfatter et areal på ca. 4000 m2 på nordsiden af Ahornvej. Det afgrænses mod syd af Ahornvej, mod vest af en parcelhusgrund (matr.nr. 1ax), mod nord

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 44 For et boligområde syd for Overmarken i Holsted - Overmarkens forkengelse. APRIL 1998 Holsted Kommune for et boligområde

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY.

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. ODDER LOKALPLAN KOMMUNE NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. Odder Kommune Lokalplan nr. 1067 Lokalplan for et område til boligbebyggelse ved Vennelundsvej

Læs mere

Lokalplan nr. 29. Boligområde ved "Den gamle Sportsplads"

Lokalplan nr. 29. Boligområde ved Den gamle Sportsplads Lokalplan nr. 29 Boligområde ved "Den gamle Sportsplads" i Skævinge 29.01.1997 . STEMPELMÆRKE RETTEN I HILL6RØD "isjdtlrø" : 10 0001200.00 688500 SH 01 LOKALPLAN NR. 29 for en del af matr. nr. 11 ap, Skævinge

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-03 Lokalplan for et boligområde i Strøby Egede. INDHOLDSFORTEGNELSE: SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.05.1 Et område nord for Charlottegårdsvej, mellem Baldersstien og Charlotteskolen Hedehusene/Fløng Boligområde og institutioner 22.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 218 For et område ved Krokusvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Status for området for planen. Afgrænsning Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem det eksisterende

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN 25 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 25 vedrører en ubebygget grund ved J.E. Pitznersvej nord for "Marielyst'' og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal opføres

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 55. Ved Rungsted Bytorv

Lokalplan 55. Ved Rungsted Bytorv Lokalplan 55 Ved Rungsted Bytorv INDLEDNING Området som er omfattet af lokalplan nr 55 er beliggende i Rungsted, syd for Rungstedvej, imellem jernbanen og Ulvemosevej (nord for lokalplan nr 32) LOKALPLANENS

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

" J rvæ--.'. f * i fr^1^^^^^ i.^'/nørregård. Vinderup Kommune. Lokalplan nr. 53. Boligområde mellem Grønningen og Enghavevej

 J rvæ--.'. f * i fr^1^^^^^ i.^'/nørregård. Vinderup Kommune. Lokalplan nr. 53. Boligområde mellem Grønningen og Enghavevej / " J rvæ--.'. f * i fr^1^^^^^ i.^'/nørregård Vinderup Kommune Lokalplan nr. 53 Boligområde mellem Grønningen og Enghavevej BESKRIVELSE LOKALPLANENS BAGGRUND Denne lokalplan gælder for området mellem Grønningen

Læs mere

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf.

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. 87 58 59 30 Fax. nr. 87 58 59 88 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV Aabybro kommune Lokalplan nr. 5.03 Område til tæt-lav boligbebyggelse ved Kj6bmandstoften i Birkelse by. Indledning... side 3 Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985 LOKALPLAN 07-014 BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING / / \ \ OKT 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE -- ---------------- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør

Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...3 Lokalplanens indhold...4 Lokalplanens retsvirkninger...4 LOKALPLANEN...5 1 - Områdets afgrænsning...6 2 - Lokalplanens

Læs mere

r r begrænset a Ja ej- a olins a a s(højsletten)

r r begrænset a Ja ej- a olins a a s(højsletten) r r begrænset a Ja ej- a olins a a s(højsletten) -sl Indholdsfortegnelse Lokalplanens baggrund, ^,,,,, I Lokalplanens indhold,,,,, I Lokalplanens retsvirkninger,,,,,,, 2 Lokalplanens forhold til anden

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune.

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 2 vedrørende et stort set ubebygget område øst for Højsletten og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 32 vedrører et ubebygget område mellem Klausdalsbrovej og Sennepshaven vest for vandtårnet og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård - Draby Anmelder: Leif Erlandsen Advokat Telf. (Ol) 162465 Vester Voldgade 10 i552 Krabenhavn V JÆGERSPRIS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JEGERSPRIS

Læs mere

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger Indhold Lokalplan nr. 5.2-1 for et bolig- og kolonihaveområde ved Holbækvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983)

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BESTEMMELSER I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1.

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1. I 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ----------------------------------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 2. 1. Dispositionsplan

Læs mere

LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992

LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LQKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE NR.106 TEKNISK DIREKTORAT

Læs mere

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge LOKALPLAN 5-13.1 Brugsen i Herfølge KØGE KOMMUNE 1990 LOKALPLAN 5-13.1 BRUGSEN I HERFØLGE INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side Lokalplanens baggrund 3 - formål - - indhold 3 Forhold til ekst. planer 4

Læs mere

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er udarbejdet i overensstemmelse med

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

LOKALPLAN NR. BOLIGOMRÅDE VED SKRÆDDERGYDEN. NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1993

LOKALPLAN NR. BOLIGOMRÅDE VED SKRÆDDERGYDEN. NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1993 LOKALPLAN NR. 79 BOLIGOMRÅDE VED SKRÆDDERGYDEN NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1993 Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens formål og indhold 2 Forhold til anden planlægning 2 Kommuneplanlægning

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 180 For et område ved Helsingørsgade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune.

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune. T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 11 vedrører en grund ved Hyrdindestien syd for posthusets eksisterende indkørsel og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

a. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANEN. STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39

a. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANEN. STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39 STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE. Lokalplanens baggrund Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt LOKALPLAN NR. 4-02 - FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). VALLØ

Læs mere

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 1.7 For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 20.08.1982 3011501L10700 BJERGSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.7 FOR ET OMRÅDE TIL FRITIDSAKTIVITETER

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 161 Menighedshus i Nr. Herlev Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2.1 Institutioner i Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2.1 INSTITUTIONER I HOLMEBÆKCENTRET, (TILLÆG TIL LOKALPLAN 5-04.2) REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 100. Boligområde mellem Gl. Hovedgade og Hørsholm Kongevej

Lokalplan 100. Boligområde mellem Gl. Hovedgade og Hørsholm Kongevej Lokalplan 100 Boligområde mellem Gl. Hovedgade og Hørsholm Kongevej INDLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr. 100, er beliggende mellem Gammel Hovedgade og Hørsholm Kongevej, syd for Ved Møllen.

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 30 FOR SKIVE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. INDHOLD. RedegØrelse for lokalplanen... side

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 150 For et erhvervsområde ved Carlsbergvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune.

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune. T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 13 vedrører en grund ved Violinvej syd for Herlev station og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Vallø kommune - Lokalplan 4-06 Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold tilanden kommunal planlægning 3 Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej.

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej. Indhold Lokalplan nr. 2.1-3 for et boligområde ved Røsnæsvej. Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:... LOKALPLAN 03-010 BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING FEB 1983...................:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.................:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...~.~.~.~..~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Læs mere

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE LOKALPLAN nr.37 område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE RINGE KOMMUNE RINGE KOMMUNE.. LOKALPLAN NR. 37 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokaiplanens redegørel ser Beskrivelse af lokalpianens indhold Bilag A Lokalpianens

Læs mere

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY.

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. KOMMUNE NR. 1069 BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ Odder Kommune Lokalplan nr. 1069 Lokalplan for et område til offentlige formål beliggende ved

Læs mere

Lokalplan nr. 21. Boligområde ved Rødkildetoften i Gørløse

Lokalplan nr. 21. Boligområde ved Rødkildetoften i Gørløse Lokalplan nr. 21 Boligområde ved Rødkildetoften i Gørløse 27.11.1991 SKÆVINGE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 21 Gørløse Gørløsegård Rødkildeg^rd RØDKILDETOFTEN GØRLØSE NOVEMBER 1991 SKÆVINGE KOMMUNE Lokalplan nr.

Læs mere

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN :/~~\ M SVANEVEI BLOMSTERVANG DUNHAMMERVETT^ LOKALPLAN NR. 106 2NMANDS: BARKEN ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 106 for et område ved Bymarken Dommervænget REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Forhold til anden planlægning

Læs mere

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990.

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990. VIDEBÆK l JANUAR 1989. J. NR. 27-11-54 Rev. i januar 1990. NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 6

T LOKALPLAN NR. 6 T. 22.06 LOKALPLAN NR. 6 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 6 vedrører et areal mellem Klausdalsbrovej og Stamvejen og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål i

Læs mere

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Lokalplan GL 55 for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Indholdsfortegnelse: PLANREDEGØRELSE Lokalplanens baggrund side 3 Lokalplanens område side 3 Lokalplanens formål side 4 Lokalplanens

Læs mere