Referat af bestyrelsesmøded

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøded. 22.01.14"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøded Fremmødt: Parbæk, Thorup, Kathrine, Kappers, Daniel, Steffen, Yvonne, Bo, Kåre, Baagøe Afbud: Ingen Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk sætter gang i tiltag for at få mere styr på cafeen. Der er 5 delopgaver; 1) Fratage nøgler fra dem, der ikke skal bruge dem, 2) månedlig optælling af varelageret, 3) Justere priserne for at kunne håndtere svindet, 4) indskærpe, at alarmen SKAL slås til hver gang nogen forlader cafeen og 5) Vi skal sikre, at alle folk får talt op - og får talt tiere op - opfølgning. Der er ikke sket så meget. Vi afventer pt. regnskab og at Parbæk få et par fridage. Kappers har en opgave med at skrive en guide. Parbæk skal huskes på at lave budget til 2 år. Det laves der et udkast til efter budgettet er diskuteret i bestyrelsen. Parbæk orienterer cafeudvalget om at lave et budget for renovering af cafeen. Er lavet, men er ikke skrevet rent endnu. Opgaven står endnu. Parbæk tager en dialog med Tove omkring mulighederne for uopsigelighed på vores kontrakt og om det får nogen konsekvenser for vores lokaletilskud. Det udviklede sig lidt jvf. mailudveksling. Afventer nærmere information. Parbæk får lavet en liste over det grej Krater har samlet sammen.

2 Det når jeg/vi ikke inden bestyrelsesmødet. Opgaven tages op til næste bestyrelsesmøde. Daniel har ansvaret for udskiftning af termostater efter Parbæk har aftalt nærmere med VVS manden. Der er problemer med 6'eren og 8'eren. Daniel kigger på det. Daniel informerer udvalgene om at de skal dele relevante filer i foreningens dropbox. Det er næsten gjort. Daniel vil spørge yderligere ind til forsikringsforhold i forhold til Airsoft når han kontakter dem omkring husene. Vi afventer mail fra forsikringen. Det er stadig undervejs sammen med Airsoft problemet. Daniel har til ansvar at lave sedler til alle lokaler med en oversigt over hvordan bordene skal stilles i lokalet og en henstilling om, at bordene skal løftes, ikke trækkes, af hensyn til bordenes holdbarhed. Skiltene er lavet og printet og mangler bare at blive hængt op. Done. Kåre har budget på maksimalt DKK til plugins mm. Stadig undervejs. Kåre skriver på hjemmesiden om forsinket kontingentopkrævning hvis han ikke inden fredag hører, at det er blevet ordnet så vi kan indkræve til tiden. Det skulle ikke gøres. Kåre skriver mødedatoer, generalforsamling, mm. på TRoAs hjemmeside og Google kalender. Er gjort.

3 Kåre skriver på hjemmesiden omkring prioritetskataloget og de forventeligt frigivne midler og til Sidste Søndag. Er gjort. Kåre rykker kogle for gravsten og styroporskæreværktøjer. Styroporværktøjer er hentet, gravsten er undervejs. Kåre orienterer Claus om ejerskab af de effekter, der står i Tornby. Er gjort. Steffen hjælper Kappers med hans opgaver omkring AAK. Er undervejs. Der er kommet en ny ansvarlig fra Playmaker. Steffen sørger for, at der laves to ekstra poser til stænger. Er gjort. Steffen sørger for, at de skader der er på det sidste telt bliver repareret. Det er stadig undervejs. Bo får lavet en vejledning i hvordan man installerer printeren. Ikke færdig endnu. Kappers laver et oplæg på hvordan en aktionsgruppe til at håndtere AAK arrangementer kan organiseres og har fremadrettet ansvaret for at organisere den, og forhandler betingelser med AAK. Er undervejs, så ovenfor. Kathrine tager kontakt til Karsten ang. problematikken med gamle varer og hvad vi gør fremadrettet.

4 Er gjort. Kathrine laver udkast til procedure omkring varebestilling til cafeen generelt og til varebestilling til eksterne arrangementer. Hvilende opgaver Vi vender tilbage til at booke PITSTOP gennem DGI efter værdidebatten. Næste gang containerne tages i brug skal de efterses for behov for reparationer og mulighed for forbedringer og ompakninger. Indtil da gør vi intet. Yvonne og Kappers udarbejder et oplæg til en PR-strategi. Vi skal have rykket for vores stempler hos møntmanden. Vi skal have aflåst den øverste container. Østerskov Efterskole mangler stadig at hente deres sider, men status er lidt langt ude i fremtiden. Jvf. referat fra d skal vi se nærmere på hvilke ting der mangler for at reparere vores borde og bænke - og om det er rentabelt. Opgaven er ledig til den der vil kaste sig over den. Værdidebatten kan tages op af dem, der har overskud til det. Bo har ansvaret for at lave et udkast til en dialog omkring sekretærens arbejdsopgaver. Kåre - med hjælp fra Stirland - får lavet det sidste på vores teltflager - delene er købt, vi mangler bare en arbejdsdag. Det bliver først i februar / marts. 2. Sommerscenarieoplæg Der er kommet et sommerscenarieoplæg. Vi har inviteret arrangørerne til mødet så de kan fortælle lidt mere om det. Der kan blive brug for at behandle deres ansøgning ret hurtigt, idet de ønsker at lave sommerscenarie i August Kåre har fremsendt en række spørgsmål som de har lovet at svare på inden de kommer til mødet. Scenarigruppen skal levere en liste med deadlines i projektet. Scenariet skal have en kontaktperson til bestyrelsen som har ansvaret for at holde bestyrelsen informeret. Enten et bestyrelsesmedlem eller en fra arrangørgruppen som kommer til scenariet. Vedkommende skal som udgangspunkt deltage i bestyrelsesmøderne eller på anden vis være tilgængelig til at svare på spørgsmål. Vi skal præsenteres for et budget, der ikke giver et stort underskud førend det kan godkendes.

5 Der skal være en go/no-go skæringsdato herunder krav til antal tilmeldte og betalende på denne dato samt en angivelse af hvad omkostningen er, hvis det aflyses på dette tidspunkt. Når der fremsendes et budget der går i 0 godkendes det som udgangspunkt hvis budgettet ellers hænger sammen. 3. Indkommen post Intet. 4. Sekretæren / Kasseren Oplæg om års regnskab v/bo Vi er næsten færdige med halvårsregnskab. 5. Yxengaard Projektet v/kåre Vi har debatteret sagen omkring Yxengaards fremtid i Yxengaard projektgruppen og kommet frem til, at alle parter er bedst tjent med, at vi forsøger at skille Yxengaard projektet ud fra TRoA. Det er der en række årsager til, som nævnt på sidste møde. De er kort opsummeret herunder: Projektet har begrænset relevans for TRoA pt. - området ligger "langt væk", og meget få TRoA medlemmer deltager i kampagnen. Tillige har flere arrangører meldt ud, at de ikke mener området er ideelt til de planer de går med. Projektet rummer en økonomisk risiko. I forhold til gevinsten er det usikkert om det er denne risiko værd. Projektet har ændret sig en del i forhold til det originalt præsenterede. Fokus for området er - af finansieringsmæssige årsager - nødt til at ligge markant bredere end rollespil, og dermed med mindre relevans for TRoA. Samarbejdet omkring projektet mellem alle parter har ikke været gnidningsfrit, og der er bekymringer omkring dette blandt alle involverede. Projektet - herunder særligt Claus - er meget selvstændigt og har aldrig rigtig været en del af TRoA. At forsøge at gøre det bliver en kamp, som koster en masse kræfter og hvis succes langt fra er garanteret. Det betyder at vi søndag d. 19/01/14 stiftedes Foreningen Yxengaard som har til formål at gennemføre Yxengaard projektet. Denne forening er hjemhørende i Hjørring kommune og vil søge om medlemsskab i Bifrost. For at kunne flytte projektet skal en række tilladelser og bevillinger flyttes fra TRoA til denne forening. Det drejer sig om Brugsretsaftale, Friluftsrådets bevilling og Hjørring kommunes medfinansiering. Det er altsammen omkostningsneutralt for TRoA, men skal gøres ordentligt.

6 Derudover er der stadig penge tilbage fra en bevilling fra Bifrost på knapt DKK til projektet. Foreningen Yxengaard anmoder om at disse penge kan blive doneret til Foreningen Yxengaard så pengene kan anvendes til det, de er blevet bevilliget til. Dernæst er spørgsmålet om Yxenskoven kampagnen. Vi bør diskutere nærmere på bestyrelsesmødet hvordan det skal gribes an. Argumenter for at flytte den: Kampagnen foregår på Yxengaard lokaliteten. Dem der afvikler kampagnen føler sig, for de flestes vedkommende, antageligvis tættere knyttet til Foreningen Yxengaard end TRoA. Argument imod at flytte den: Kampagnen blev overtaget med en "gæld" som er blevet betalt af gennem kampagnens aktiviteter, men det betyder, at pt. har kampagnen netto kostet foreningen penge. Det vil være fair på en eller anden måde at blive kompenseret for dette. Den eneste måde det kan gøres på pt. er fortsat at afvikle kampagnen i TRoA regi indtil gælden er betalt af - men det kan være en lang tidshorisont (desværre har vi pt. ikke præcise tal for dette). Bestyrelsen indstiller til, at Projektet Yxengaard skilles ud fra foreningen. Inden da skal Foreningen Yxengaard undersøge, om vi kan flytte de nødvendige tilladelser. Det skal besluttes på GF. Bifrost pengene skal over til Foreningen Yxengaard. Kampagnen Yxenskov skal have valget omkring om de vil høre til TRoA eller Foreningen Yxengaard. Hvis de knytter sig til TRoA skal vi huske, at de ting der købes til kampagnen, ejes af TRoA. "Det projekt vi blev præsenteret for i sin tid er muteret. Nu er det en chaos spawn, og så gælder det om ikke at være i base contact. Lad projektet leve sit eget liv separat fra TRoA." 6. Projektoverblik Igangværende projekter er Krigslive IX - Kåre Kjær Er pt. afsluttet. Afventer egentlig bare at kunne gøre regnskab op med TRoA i det omfang det er påkrævet. Vinterlejr Yvonne Hagbard Der er 24 deltagere så der bliver en vinterlejr! Udvalgstur Morten Baagøe Ca deltagere. Der fremsendes et budget af Parbæk.

7 Sommerlejr Bo Karlsen Intet nyt er godt nyt. TRoA 25 års jubilæum - Yvonne Hagbard Behandles som et separat punkt års jubilæum Oplæg v/yvonne Der har ikke været afholdt et møde endnu, tages op på næste møde. 8. Hotwire Oplæg v/kåre Efter Krigslive IX har vi fået en værktøjskasse fyldt med hotwires i alle former og størrelser. De skal indgå i vores værksted på fornuftig vis, og jeg vil gerne, om Daniel finder et godt sted til dem. Derudover er det et værktøj af en karakter, som de færreste har, og man kunne forestille sig, at et medlem kunne have lyst til at leje den til privat brug - som f.eks. Bo har lige nu. Jeg foreslår vi gør det muligt at leje dem til en pris på 50 DKK/ugen + erstatning af eventuelle forbrugsvarer/skader (you break it, you buy it) Vedtaget. Daniel har til opgave at finde en god plads til den i værkstedet. 9. Tabletopudvalget Udvalget har pt. nedlagt sig selv - ironisk taget i betragtning, at tabletop trives bedre end det har gjort i årevis. Hvad gør vi fremadrettet? Baagøe var eneste medlem, og forlod det fordi han ikke mener, han vil gennemføre de aktiviteter, han mener burde tilfalde udvalget. Steffen er formand for det nye tabletopudvalg. 10. Airsoft Engang før jul, har der været en uheldig/bevidst deltager som har fået en co2 patron ned i ejerens traktors mekaniske dele. Det har resulteret i en defekt på traktoren, som kommer til at koster 8.150kr. Hvad gør vi? Udgifter betales af udvalget og - hvis den der har frembragt skaden findes - videresendes til den der har gjort det med evt. passende afdragsordning. I første omgang betaler TRoA og så ser vi på det derfra.

8 11. GF forberedelse Bliver vi klar med budget? Har vi nogle forslag fra bestyrelsens side vi skal have opstillet? Oplæg omkring overvågning f.eks.? Kåre forslår følgende vedtægtsændringer For at sikre bestyrelsen mod at hæfte personligt: 5 Hæftelse For at rydde lidt op: Foreningen hæfter kun for sine forpligtelser med den af foreningen til enhver tid tilhørende formue. Der påhviler ikke foreningens medlemmer eller bestyrelsen nogen personlig hæftelse. 1 Vi fjerner det med medlemsblad. Bestyrelsen stiller begge forslag.

Referat af bestyrelsesmøde d. 17.12.13

Referat af bestyrelsesmøde d. 17.12.13 Referat af bestyrelsesmøde d. 17.12.13 Fremmødt: Baagøe, Daniel, Bo, Parbæk, Kåre, Yvonne, Steffen, Kathrine Afbud: Thorup Ikke fremmødt: Kappers Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 25.03.14

Referat af bestyrelsesmøde d. 25.03.14 Referat af bestyrelsesmøde d. 25.03.14 Fremmødt: Nadia, Holland, Bo, Parbæk, Steffen, Baagøe, Thorup, Kåre, Kathrine Afbud: Daniel, Kappers, Yvonne Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 15.04.14

Referat af bestyrelsesmøde d. 15.04.14 Referat af bestyrelsesmøde d. 15.04.14 Fremmødt: Baagøe, Kåre, Kappers, Steffen, Kathrine, Yvonne, Thorup, Nadia, Holland, Parbæk, Bo Afbud: Daniel Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

Status: Nyt kasseapparat er opsat. Parbæk er i gang med at lave en ekspedient-manual. Når denne er klar er planen:

Status: Nyt kasseapparat er opsat. Parbæk er i gang med at lave en ekspedient-manual. Når denne er klar er planen: 17. September 2013 Fremmødt: Kathrine, Steffen, Baagøe, Bo, Yvonne, Kåre Afbud: Parbæk, Daniel, Kappers og Thorup Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 20. Januar 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 20. Januar 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 20. Januar 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Bo, Kahtrine, Steffen, Nadia, Thorup, Kåre, Parbæk Afbud: Holland, Baagøe Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. oktober 2014 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 21. oktober 2014 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 21. oktober 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Nadia, Holland, Baagøe, Kåre, Parbæk, Thorup Afbud: Bo, Kathrine Ikke fremmødt: - Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1.

Læs mere

Parbæk får omkodet de eksisterende låse der er på værktøjsskabene til klubnøgler. Ikke gjort endnu grundet kursus.

Parbæk får omkodet de eksisterende låse der er på værktøjsskabene til klubnøgler. Ikke gjort endnu grundet kursus. 18. juni 2013 Fremmødt: Parbæk, Daniel, Kåre, Thorup, Steffen, Kathrine, Baagøe Afbud: Yvonne, Bo, Kappers Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk sætter

Læs mere

Fremmødt: Baagøe, Parbæk, Bo, Kathrine, Daniel Kansberg, Thorup, Kåre Afbud: Yvonne, Steffen Ikke fremmødt: Daniel Kappers

Fremmødt: Baagøe, Parbæk, Bo, Kathrine, Daniel Kansberg, Thorup, Kåre Afbud: Yvonne, Steffen Ikke fremmødt: Daniel Kappers 20. August 2013 Fremmødt: Baagøe, Parbæk, Bo, Kathrine, Daniel Kansberg, Thorup, Kåre Afbud: Yvonne, Steffen Ikke fremmødt: Daniel Kappers Formalia Ordstyrer: Daniel Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk

Læs mere

Bestyrelsesmøde 19.11.13

Bestyrelsesmøde 19.11.13 Bestyrelsesmøde 19.11.13 Fremmødt: Søren Thorup, Bo Karlsen, Steffen Kanstrup, Kathrine Refsgaard, Yvonne Hagbard, Kåre Kjær, Morten Baagøe, Søren Parbæk Afbud: Daniel Kansberg, Daniel Kappers Ikke fremmødt:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 24. Februar 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 24. Februar 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 24. Februar 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Afbud: Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk sætter gang i tiltag for at få mere styr på cafeen. Der er 4 delopgaver;

Læs mere

Yvonne skal sende en mødedato til Anima Kita med henblik på et afslutningsmøde.

Yvonne skal sende en mødedato til Anima Kita med henblik på et afslutningsmøde. 8. januar 2013 Fremmødt: Rasmus, Daniel, Parbæk, Thorup, Yvonne, Kåre, Uffe. Afbud: Ingen. Ikke fremmødt: Ingen. Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre 1. Opgavelisten Yvonne skal sende en mødedato

Læs mere

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde.

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde. 3. januar 2012 Fremmødt: Thorup, Yvonne, Charlotte, Parbæk, Kåre, Uffe, Søren Kristian Afbud: Jacob Ikke fremmødt: Kim Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre Opfølgning Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Thorup, Rasmus, Nadia, Bo, Kåre, Parbæk Fremmødt: Kathrine Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Rasmus har sendt

Læs mere

Yvonne skal sende en mødedato til Anima Kita med henblik på et afslutningsmøde.

Yvonne skal sende en mødedato til Anima Kita med henblik på et afslutningsmøde. 5. Februar 2013 Fremmødt: Thorup, Parbæk, Yvonne, Kåre, Uffe Afbud: Daniel Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Thorup Referent: Kåre 1. Opgavelisten Yvonne skal sende en mødedato til Anima Kita med

Læs mere

Jacob Hansen trækker sig på mødet, fordi han ikke kan afse al den tid der er påkrævet. Han vil kigge på mulighederne for at indtræde i et udvalg.

Jacob Hansen trækker sig på mødet, fordi han ikke kan afse al den tid der er påkrævet. Han vil kigge på mulighederne for at indtræde i et udvalg. 4. September 2012 Fremmødt: Parbæk, Daniel, Thorup, Uffe, Kåre, Jacob Afbud: Yvonne, Rasmus, Søren Kristian Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Uffe Referent: Kåre 0. Omkonstituering af bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Nadia, Rasmus, Parbæk, Thorup, Steffen, Kåre Afbud: Bo Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse af

Læs mere

Fremmødt: Søren Kristian, Rasmus Overgaard Jensen, Søren Thorup, Jacob Hansen, Kåre Murmann, Uffe Jensen

Fremmødt: Søren Kristian, Rasmus Overgaard Jensen, Søren Thorup, Jacob Hansen, Kåre Murmann, Uffe Jensen 28. juni 2012 Fremmødt: Søren Kristian, Rasmus Overgaard Jensen, Søren Thorup, Jacob Hansen, Kåre Murmann, Uffe Jensen Afbud: Søren Parbæk Formalia Ordstyrer: Jacob Hansen Referent: Daniel Kansberg 1.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 5. august 2014 kl. 18.30

Referat Bestyrelsesmøde d. 5. august 2014 kl. 18.30 Referat Bestyrelsesmøde d. 5. august 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Holland, Kåre, Nadia, Kathrine, Steffen, Parbæk, Bo Afbud: Thorup, Baagøe Ikke fremmødt: Daniel Kappers Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

Er gjort. Der kommer et møde omkring afslutning af dette. Yvonne vender tilbage med en dato.

Er gjort. Der kommer et møde omkring afslutning af dette. Yvonne vender tilbage med en dato. 2. Oktober 2012 Fremmødt: Rasmus, Uffe, Yvonne, Kåre, Parbæk, Thorup Afbud: Daniel Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre 1. Opgavelisten Yvonne skal sende information om Anima

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 18. November 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde 18. November 2014 kl Referat af bestyrelsesmøde 18. November 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Parbæk, Bo, Nadia, Steffen, Holland, Thorup, Kåre, Baagøe Afbud: Kathrine Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre

Læs mere

Parbæk redegjorde for mødet med Claus i Tornby og bestyrelsen læste referatet af mødet med Lindholm Høje.

Parbæk redegjorde for mødet med Claus i Tornby og bestyrelsen læste referatet af mødet med Lindholm Høje. 13. September 2011 Fremmødt: Kåre, Majken, SK, Yvonne, Thorup, Parbæk Bo på kontoret Afbud: Charlotte, Jacob Ikke fremmødt: Uffe Formalia Valg af ordstyrer: Yvonne Valg af referent: Parbæk Opfølgning Hjerteblod

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. Juni 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde 21. Juni 2016 kl Referat af bestyrelsesmøde 21. Juni 2016 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Kåre, Bo, Parbæk, Kathrine, Nadia, Rasmus, Baagøe Afbud: Thorup Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Rasmus spørger

Læs mere

13. April 2010. 1 - Formalia. 2 - Opfølgning. Afbud: Ingen Ikke fremmødt: Jakob og Victor. Valg af dirigent Uffe V. Jensen

13. April 2010. 1 - Formalia. 2 - Opfølgning. Afbud: Ingen Ikke fremmødt: Jakob og Victor. Valg af dirigent Uffe V. Jensen 13. April 2010 Afbud: Ingen Ikke fremmødt: Jakob og Victor 1 - Formalia Valg af dirigent Uffe V. Jensen Valg af referent Kåre M. Kjær 2 - Opfølgning v/kåre Bo - Kontakt banken ang. konti / renter Kontaktet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 16. Juni 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 16. Juni 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 16. Juni 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Thorup, Rasmus, Nadia, Bo, Kåre, Parbæk, Kathrine Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Rasmus har sendt et papir-brev

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 15. September 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 15. September 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 15. September 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Rasmus, Kåre, Parbæk, Nadia, Bo, Thorup, Kathrine, Astrid Afbud: Steffen Formalia Ordstyrer: Bo Referent: Kåre 1. Opgavelisten Steffen

Læs mere

Onsdag d. 1. februar kl

Onsdag d. 1. februar kl REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag d. 1. februar kl. 18.30 Fremmødte bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter: Nadia, Kåre, Morten, Karsten, Mikkel, Astrid, Erik, Parbæk (ankom senere) Afbud fra bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Bo, Nadia, Holland, Kåre, Steffen, Thorup, Kahtrine, Baagøe Afbud: Parbæk Ikke fremmødt: Daniel Kappers Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. April 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 21. April 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 21. April 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Thorup, Rasmus, Nadia, Bo, Kathrine, Kåre, Parbæk Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse

Læs mere

Østerskov Efterskole mangler stadig at hente deres side, men status er lidt langt ude i fremtiden. Parbæk har teten på det.

Østerskov Efterskole mangler stadig at hente deres side, men status er lidt langt ude i fremtiden. Parbæk har teten på det. 21. Maj 2013 Fremmødt: Parbæk, Kåre, Yvonne Afbud: Daniel, Thorup Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Bo Referent: Kåre 1. Opgavelisten Østerskov Efterskole mangler stadig at hente deres side, men

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 16. November 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde 16. November 2016 kl Referat af bestyrelsesmøde 16. November 2016 kl. 18.30 Fremmødt: Erik, Karsten, Nadia, Astrid, Mikkel, Baagøe, Thorup, Kåre, Parbæk, Mikkel Afbud: Ingen Formalia Ordstyrer: Nadia Referent: Kåre 1. Opgavelisten

Læs mere

Fremmødt: Søren Thorup, Søren Kristian, Rasmus Jensen, Uffe V. Jensen, Søren Parbæk, Yvonne Hagbard, Kåre Kjær, Daniel Kansberg

Fremmødt: Søren Thorup, Søren Kristian, Rasmus Jensen, Uffe V. Jensen, Søren Parbæk, Yvonne Hagbard, Kåre Kjær, Daniel Kansberg 1. Maj 2012 Fremmødt: Søren Thorup, Søren Kristian, Rasmus Jensen, Uffe V. Jensen, Søren Parbæk, Yvonne Hagbard, Kåre Kjær, Daniel Kansberg Afbud: Jacob Hansen Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 20. Oktober 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 20. Oktober 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 20. Oktober 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Parbæk, Nadia, Bo, Thorup, Kathrine, Astrid Afbud: Kåre, Rasmus Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Bo 1. Opgavelisten Steffen

Læs mere

Fremmødt: Yvonne Hagbard, Søren Parbæk, Uffe Jensen, Søren Thorup, Daniel Kansberg, Søren Kristian Kristensen, Kåre Kjær

Fremmødt: Yvonne Hagbard, Søren Parbæk, Uffe Jensen, Søren Thorup, Daniel Kansberg, Søren Kristian Kristensen, Kåre Kjær 5. Juni 2012 Fremmødt: Yvonne Hagbard, Søren Parbæk, Uffe Jensen, Søren Thorup, Daniel Kansberg, Søren Kristian Kristensen, Kåre Kjær Afbud: Jacob Hansen, Rasmus Jensen Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. September 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde 21. September 2016 kl Referat af bestyrelsesmøde 21. September 2016 kl. 18.30 Fremmødt: Karsten, Bo, Baagøe, Mikkel, Erik, Astrid, Parbæk, Nadia, Kåre, Thorup Afbud: Ingen Formalia Ordstyrer: Nadia Referent: Kåre 1. Opgavelisten

Læs mere

Endnu ikke gjort. Yvonne laver en navneliste og inviterer folk til et inspirationsmøde.

Endnu ikke gjort. Yvonne laver en navneliste og inviterer folk til et inspirationsmøde. 27. Marts 2012 Fremmødt: Kåre, Søren Thorup, Yvonne, Søren Kristian og Uffe Afbud: Parbæk og Jacob Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre 1. Opgavelisten Yvonne tager ansvaret for

Læs mere

Mandag d. 14. januar kl Fremmødte bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter: Kåre, Christian, Nadia, Christine, Baagøe, Erik

Mandag d. 14. januar kl Fremmødte bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter: Kåre, Christian, Nadia, Christine, Baagøe, Erik INDKALDELSE TIL BESTYRELSESMØDE Mandag d. 14. januar kl. 18.45 Fremmødte bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter:, Christian, Nadia, Christine, Baagøe, Erik Afbud fra bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter:

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Yvonne skal vende tilbage med dato på afslutningsmøde omkring Anima Kita.

Yvonne skal vende tilbage med dato på afslutningsmøde omkring Anima Kita. 6. November 2012 Fremmødt: Daniel, Baagøe, Uffe, Yvonne, Thorup og Parbæk Afbud: Kåre. Ikke fremmødt: Rasmus Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Parbæk 1. Opgavelisten Yvonne skal vende tilbage med dato

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2016 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2016 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2016 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Bo, Thorup, Nadia, Parbæk, Rasmus, Nadia, Kathrine, Kåre, Astrid Afbud: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Kanstrup Referent: Kåre

Læs mere

Onsdag d. 21. juni kl

Onsdag d. 21. juni kl REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag d. 21. juni kl. 18.30 Fremmødte bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter: Morten Baagøe, Søren Thorup, Astrid Budolfsen, Kåre Kjær, Karsten Rasmussen, Erik Preussler, Nadia

Læs mere

Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær)

Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær) Referat fra bestyrelsesmøde d. 21. August 2014 Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær) 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde.

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde. Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. marts 2010 kl. 20.00 Afbud: Camilla 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelser. Fælles Forum Konklusion Loftsrum Kælderrumsopgørelse 2) Godkendelse

Læs mere

ORGANISATION, ROLLER, ANSVAR OG MØDESTRUKTUR I TROA

ORGANISATION, ROLLER, ANSVAR OG MØDESTRUKTUR I TROA TRoA The Realms of Adventurers ORGANISATION, ROLLER, OG MØDESTRUKTUR I TROA Kaldet ORAM Kåre Kjær 1/20/2015 INDHOLD Indhold... 2 Formål... 4 Hvordan bruger jeg ORAM?... 4 Organisation... 4 Roller og Ansvar...

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Deltagere, Vivian, Tove, Olaf, Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidste møde godkendt 2 Siden sidst: Der er underskrevet en 2 årig kontrakt

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

The Realm of Adventurers

The Realm of Adventurers REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I TROA Formål: Revision af flytteplanertil nye lokaler Fredag d. 2. Oktober 2015 kl 19:00 på Godthåbsgade 8A FORMALIA Til stede: 20 stemmeberettigede. 1. VALG

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 21. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 14.03 2017 kl. 17.30 20.30 Afbud: Karen (ferie) og Jacob Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger 1) Indledning a) Andagt b) Godkendelse af dagsorden Martin 17.30

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011

Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011 Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011 TID OG STED: Kl 19:00-21:00. Lille mødelokale - Skydebanegade. TIL STEDE: Fra Bestyrelsen: Allan Krog Hørup Christensen AB Skydebanen

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Beboerrådsmøde d. 10 September 2019 kl

Beboerrådsmøde d. 10 September 2019 kl Beboerrådsmøde d. 10 September 2019 kl. 20.00 Til stede: Bjarke N. Olsen, Tobias Kaihøj, Christian K. Christiansen, Caroline G. Schlappi, Marc, Marta-Maria Ólavsdóttir, Niels J. Trads, Sanne Beboerrådgiver

Læs mere

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Bestyrelsesmøde mandag den 4. maj 2015 i Fredericia Mødedeltagere: Afbud: Referent: André Bjørn Nielsen (AN), Preben Bansemer (PB), Karl Zilmer (KZ),

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde 12/ kl hos Henrik Sperling. Loddet 56, 7000 Fredericia

Dagsorden til bestyrelsesmøde 12/ kl hos Henrik Sperling. Loddet 56, 7000 Fredericia Dagsorden til bestyrelsesmøde 12/1-2019 kl. 10.00-17.00 hos Henrik Sperling Loddet 56, 7000 Fredericia Version 1 Afbud fra: Carsten Bøwig Deltagere: Anette Svensen. Charlotte Sneding Rohde, Henrik Sperling,

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I KSJ Oplæg til agenda for ordinært bestyrelsesmøde i KSJ Mødedato: 10. April 2012 Mødedeltagere Navn Til stede Ej til stede Elisabeth Westermann Janne Boldt Petersen Allan

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

The Realm of Adventurers

The Realm of Adventurers REFERAT AF TROAS GENERALFORSAMLING 2014 Søndag d. 23. marts 2014 kl 11:00 i foreningens lokaler DAGSORDEN Til stede: 19 deltagere/stemmer 1. VALG AF DIRIGENT OG REFERENT. Bestyrelsen indstiller Uffe V.

Læs mere

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Bestyrelsesmøde tirsdag den 13.01.2015, klokken 12.00 Mødedeltagere: Afbud: Referent: André Bjørn Nielsen, Janne Mosbak, Jakob Kruse Enemærke, Karl Zilmer,

Læs mere

Møde i studentersamfundets bestyrelse

Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den d 25. marts 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer

Læs mere

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Referat 2008-4 Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Fremmødt: Kasserer Jan Clausen Formand Turneringsleder Hans Jørgen Rand Næstformand Kim Nielsen Afbud: Bestyrelsesmedlem Mark Nielsen Gæst:

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. juni 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: HC, MJM, KDP, MM, LM Afbud: BL, KA, EJ, PJ, EO Fravær: PR, KFG Kategorier for dagsordenspunkter Debat:

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Torsdag den 6. september 2012 Sted: Haraldsgade 47 (Morten) Tid: 17.30 Afbud/Forsinkelser: Rikke (orlov), Camilla (orlov), Line (Højskole) 1. Velkomst

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

GENERALFORSMLINGS REFERAT VESTERBY MOTIONSKLUB

GENERALFORSMLINGS REFERAT VESTERBY MOTIONSKLUB Til stede Bernd (Formand) Karim (Bestyrelsesmedlem) Rikke (Bestyrelsesmedlem)) Tine (Bestyrelsesmedlem) Nicolaj (Suppleant) Michael (Suppleant) 8 aktive medlemmer Generalforsamling torsdag d. 10. april

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt:

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt: BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12. april 2014 Deltagere: Steen, Lars, Anette, Ulla Ikke mødt: Afbud: Referent: Uffe Ulla Dagsorden 1.0 Valg af referent... 2 2.0 Kommentarer til sidste referat... 2

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag den 31. januar 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Christian Afbud fra: Anton, Niels. Emne 1. Kort status på de tre undervisningssteder

Læs mere

Vedtægter for EWH DTU pr. oktober 2015

Vedtægter for EWH DTU pr. oktober 2015 Vedtægter for EWH DTU pr. oktober 2015 1 Navn 1. Organisationens navn er EWH (EWH DTU) og er en underafdeling af (EWH). 2. Foreningens hjemsted er, DTU. 2 Formål 1. EWH DTU er en frivillig organisation

Læs mere

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 Deltagere: Malene Nielsen, Nadja Jensen, Anne Fritzner, Jakob Agergaard, Michael Lindberg, Nikolaj Clausen, Kasper Brix og Jakob Færch Afbud: Charlotte Olsen 1.

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

Uddybende Dagsorden. Møde i studentersamfundets bestyrelse

Uddybende Dagsorden. Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 4. februar 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer Philip

Læs mere

d. Tysklandstur. Bussen blev dyrere end først antaget. En anden gang skal vi huske at få et skriftligt tilbud!

d. Tysklandstur. Bussen blev dyrere end først antaget. En anden gang skal vi huske at få et skriftligt tilbud! REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 3/12 2012. Tilstede: Susanne Jacobsen (nr. 115), Jonas Espensen (nr. 271), Lene Bech (nr. 181), Thora B. Pedersen (nr. 175) og suppleanterne: Ernst Kaanbjerg (nr. 259)

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL)

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK 2 / 7 INDHOLD 1 Navn, hjemsted og formål... 2 2 Medlemskab og kontingent... 3 3 Bestyrelse... 3 4 Generalforsamling...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Sommer & Lisbeth Garder

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Sommer & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Sommer & Lisbeth Garder Linda Kampmann, Kim Reenberg 8. januar 2013 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1.1. Vej & sti

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Jannick Jakobsen (JJ), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG), Coilin Jeritslev (CJ),

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Tilstede: 5 medlemmer tilstede. 1. Valg af dirigent: Henrik Simonsen 2. Valg af referent: Davy Eskildsen 3. Valg af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

Referat Best. møde. Gårdlaug Skydebanegade karré Øst. d. 20. juni 2011

Referat Best. møde. Gårdlaug Skydebanegade karré Øst. d. 20. juni 2011 Referat Best. møde. Gårdlaug Skydebanegade karré Øst. d. 20. juni 2011 Ref. Best. møde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 20. juni 2011 TID OG STED: Kl 19:00-22:50 Skydebanegades beboerlokale. TIL

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen 19 personer til kaffebord, heraf 4 bestyrelsesmedlemmer (Henrik var syg). 1.

Læs mere

Vedtægter For foreningen Fantasiverden

Vedtægter For foreningen Fantasiverden Vedtægter For foreningen Fantasiverden 1. Foreningens navn Foreningens navn er Fantasiverden og har hjemsted i Assens kommune. Fantasiverden har følgende afdelinger: Arnsted, en kampagne for rollespillere

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde mandag den 23. november kl. 18.30 til 21.00 i Næstved Udviklingshus

Referat fra bestyrelsesmøde mandag den 23. november kl. 18.30 til 21.00 i Næstved Udviklingshus Referat fra bestyrelsesmøde mandag den 23. november kl. 18.30 til 21.00 i Næstved Udviklingshus Deltagere Cathrine Riegels Gudbergsen (CRG), Steen B. Rasmussen (SBR),), Steffen Sommerstedt (SS), Johnny

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 26-06- 15 Mødedato: 25. juni 2015 Kl. 18:30-22:15 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anders Brammer (AB) Anne Lundsmark (AL) Bjarne Brændeskov (BB) Ditte Bjarnild

Læs mere

Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30

Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30 Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30 Til stede: Simon Pham 1504 4259 8128 Morten Schnack 411 6177 7868 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Camilla Kjeldberg 1508 2773 7566 Kristian Jensen 1013 2424

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15.

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Lærke Hæstrup, Formand Marcus Birk, næstformand Johan Sørensen, kasserer Tsinat

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 24. februar 2019

Referat Bestyrelsesmøde 24. februar 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 24. februar 2019 Mødedato: Søndag 24. februar 2019 Mødetidspunkt: Kl 11.00 17.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Hos Birte, Svejgårdsvej 21, 2900 Hellerup Allan Hornstrup, Birte

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING

AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING BESTYRELSESMØDE DEN 27. NOVEMBER 2018 KL. 17:00 REFERAT 1. Velkomst Bo bød velkommen og konstaterede at flg. fra bestyrelsen var mødt op: Mads, Erik, Frans, Lars, Jens, Sikem,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 25, d. 13. januar 2011.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 25, d. 13. januar 2011. Referat af bestyrelsesmøde nr. 25, d. 13. januar 2011. 19. jan. 2011. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Sten Emborg (SE), Jan Bredde Andersen (JBA), Henrik Sieling (HSI), Jens Rosengaard

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere