1. FUNDAMENTER/SOKLER 1. FUNDAMENTER/ SOKLER 2. KÆLDRE/KRYBE-/ TERRÆNDÆK 3. YDER- OG INDERVÆGGE 4. VINDUER OG DØRE 5. LOFTER/ETAGE- ADSKILLELSER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. FUNDAMENTER/SOKLER 1. FUNDAMENTER/ SOKLER 2. KÆLDRE/KRYBE-/ TERRÆNDÆK 3. YDER- OG INDERVÆGGE 4. VINDUER OG DØRE 5. LOFTER/ETAGE- ADSKILLELSER"

Transkript

1 1.1 Udvendigt terrænfald Afrømning af muld ved bygning og ved ventilationsrist. Opretning, sænkning og udskiftning af flisebelægning. Afrømning af muld ved ventilationsrist. Reparation af huller i asfalt og udskiftning af asfaltbelægning. Genopbygning og udskiftning af støttemur. 1.2 Sokkel Reparation af revner og sokkelpuds. Udskiftning af fuger og mursten i sokkel af tegl. Isolering af fundament. Spuling og etablering af omfangsdræn. Understøbning og stabilisering af fundament ved injektion og nedpresning af pæle. 1.3 Udvendige trapper Reparation af trappetrin, repos og bund i trappe af beton. Udskiftning af klinker. Skraberist, håndliste og udskiftning af rækværk. Udskiftning af betongulv mod terræn i kældertrappe. Reparation af puds på trappevange. Overfladebehandling af ståltrappe med syrehærdende lak eller maling. 1.4 Udvendige lyskasser Reparation af revne og montering af lyskasserist. Indstøbning af karm i lyskasse. Udskiftning af lyskasse, etablering af afløb. Oprensning af lyskasse.

2 2. KÆLDRE/KRYBEKÆLDRE/ 2.1 Gulvkonstruktion Dampafrensning af skimmel på underside krybekælderdæk og på krybekældergulv. Efterisolering af krybekælderdæk. Udlægning af fugtspærre og betonklaplag på krybekældergulv. Afrensning, maling, tætning med Vandex, udskiftning af slidlag, affræsning og ophugning af forurenet beton. Udskiftning af gulvvarmerør, aftagning af trægulv, dampafrensning for skimmelvækst, udskiftning af indskudsler med mineraluld på kældergulv. Etablering af terrændæk med og uden gulvvarme, udskiftning af slagger med polystyren, stabilisering og løft af terrændæk ved injektion. 2.2 Vægge Dampafrensning af skimmel på krybekældervæg. Indlægning af asfaltpap og stålplader mellem fundament og ydervæg. Fugtisolering med Vandex, afrensning af skimmel med Boracol og damp på kældervæg. Reparation af revne ved støbeskel i kælderydervæg og montering af plastplade. Asfaltering, isolering, plastplade og omfangsdræn ved kældervæg. Spuling af drænrør. Etablering af drænbrønd. 2.3 Indvendig isolering Forsatsvæg med isolering og gipsplader. 2.4 Indvendig beklædning Malebehandling, hvidtekalk, afrensning af tapet, afhugning af puds og dampafrensning på kældervæg. 2.5 Etageadskillelse Opretning af gulvstrøer. Eftersømning, slibning, afhøvling og lakering af gulvbrædder. Aftagning af gulvbelægning. Udlægning af svømmende gulv. Udskiftning og malebehandling af fodlister. 2.6 Ventilation Montering af ventilationsriste og radonsug i krybekælder. Montering af friskluftventil og vådrumsventilator i kælderydervæg.

3 3.1 Facader/gavle Udskiftning af fuger og omfugning af mørtelfuger langs med revne i ydervæg. Låsning af revne med armeringsstål i ydervæg af tegl. Udskiftning af knækede mursten. Skæring af dilatationsfuge. Udskiftning af defekte mursten, puds, overligger, stik/buer og bindere i ydervæg af tegl. Overfladebehandling med maling og hvidtekalk på facade. Efterimprægnering. Udskiftning af rådskadet træ i bindingsværk. Afstivning og udskiftning af gavltrekant. 3.2 Beklædninger Overfladebehandling med plastmaling og træbeskyttelse. Udskiftning af bræddebeklædning. 3.3 Læmure Udskiftning af rulskifte og tagsten af tegl på læmur. Overfladebehandling af læmur/hegn. 3.4 Altaner Reparation af dæklag af beton. Udskiftning af rækværk, fransk altan og altan. 3.5 Udvendig efterisolering Isoleringssystem af mineraluld. Hulmursisolering og efterisolering med mineraluld og beklædning af fyrretræ og cedertræ på lette og tunge vægge. 3.6 Indvendig vægge Udbedring af revner i indervæg af letbeton. 3.7 Vægbeklædninger Reparation og udskiftning af puds og rørvæv. Opsætning af stukanet, tapet, armeringsfilt og glasvæv. Malebehandling. Udskiftning af gipsplader, bløde plader, træbeklædning, keramiske fliser og marmorfliser. 3.8 Indvendig efterisolering Isoleringselementer af gipsplade med mineraluld og celleplast. Forsatsvæg af stål- og træskelet med mineraluld og gipsplader 3.9 Andet Tæthedsmåling. Termografering. Stillads.

4 4.1 Døre Udlusning og udskiftning af slutblik. Udskiftning af træ i bund af dørkarm og dør. Udskiftning af termorude, yderdør af fyrretræ, teak, mahogni, fyrretræ/aluminium og plast. Udskiftning af hæveskydedør og indvendige døre af fyrretræ. Overfladebehandling af facadedør og karm. Udskiftning af dørtrin. Overfladebehandling af port. 4.2 Vinduer Udlusning i trykskadet vindue. Udskiftning af anverfer, stormkrog, hjørnebånd, hængsel, bundglasliste, side-/topglasliste og underramme på vindue af træ. Montering af tætningslister. Udskiftning af termorude med energiglas, lydreducerende og med matteret glas. Montering af forsatsrude, forsatsvindue med alu-profil, forramme og forsatsvindue. Overfladebehandling med træbeskyttelse. Afrensning af maling. Udskiftning af faste, topstyrede, vendesprosse-, dannebrogs- og sidebundhængte vinduer af træ, aluminium, træ/aluminium, plast og støbejern. Udskiftning af tagvinduer og ovenlys. 4.3 Fuger Udskiftning af mørtelfuger og fugemasse. Retablering af fuger omkring vinduer/døre. Laboratorieundersøgelse af fugemasse. Udskiftning af PCB-holdig fugemasse. 4.4 Sålbænke Udskiftning af fuger i sålbænk af tegl. Udskiftning af sålbænk med sålbænk af naturstensskifer, klinker, rulskifte og beton. 4.5 Andet Montering af elastiske tætningslister og tætningslister af træ på døre/vinduer. Udskiftning af ovenlyskuppel af akryl. Stillads.

5 5.1 Lofter/Etageadskillelser Efterimprægnering, forstærkning og optrykning af bjælker i etageadskillelse. 5.2 Loftbeklædning Opsætning af armeringsfilt og malebehandling på loft med puds. Udskiftning af puds og rørvæv, gipsplader og forskallingsbrædder. Opsætning af gipsplader og bræddebeklædning, inkl. malebehandling. Udskiftning af bløde plader og skyggeliste. 5.3 Efterisolering Trinlydsdæmpning af gulv. Efterisolering af loft med hulrumsfyld, Loftgranulat og mineraluldsplader. Efterisolering og forhøjelse af gangbro. Efterisolering af skråvæg og skunkrum med mineraluldsplader.

6 6.1 Gulvkonstruktioner 6.2 Belægninger Opretning af gulvstrøer. Afhøvling og lakering af gulvbrædder af fyrretræ. Udlægning af mellemstrøer og parketgulv. Opretning af gulv og udlægning af gulvtæppe og linoleum. Udskiftning af gulvbrædder med laminat, parket, brædder og plankegulv. Udskiftning og malebehandling af fodlister. Udskiftning af klinker og fliser.

7 7.1 Funktion 7.2 Konstruktion Afhøvling og lakering på trappetrin. Opretning af trappetrin med træfiberplade, vinyl- og linoleumbelægning. Udskiftning af linoleum på trappetrin og repos. Håndliste af rustfrit stål. Udskiftning af rækværk.

8 8.1 Tagbelægning/rygning Udskiftning af tagbeklædning af tegl og efterisolering. Udskiftning af tagbeklædning af strå. Reparation af tagpapdækning, udvendig tagisolering og udskiftning af tagpapdækning. Udskiftning af tagbeklædning af pvc, fibercement- og naturskifer, stål, fibercementbølgeplader. 8.2 Tagfald Etablering af fald med mineraluld og polystyren på tagpapdækning. 8.3 Skotrender/inddækninger Udskiftning af skotrende, vindskede, stern. 8.4 Hætter/aftræk Udskiftning af taghætte. 8.5 Udvendigt træværk ved tag Træbeskyttelse og maling under tagudhæng. Udskiftning af brædder under tagudhæng, med brædder eller fibercementplader. Træbeskyttelse og maling på vindskeder. 8.6 Tagrender/tagnedløb Udskiftning af tagrende og -nedløb. Opretning af tagrende. Oprensning af brønde. 8.7 Kviste Efterisolering og udskiftning af kvist. 8.8 Spær og lægter Opretning og udskiftning af taglægter. 8.9 Vindaflastning 8.10 Undertage/understrygning Aftagning, reparation og udskiftning af undertag. Dampafrensning Ventilation Montering af vindskærm 8.12 Isolering 8.13 Dampspærre 8.14 Gangbro 8.15 Andet Tætning og udskiftning af loftlem. Afrensning af eternitbølgeplader. Stillads Bemærkninger til skorsten Udskiftning af skorstensinddækning, -pibe, fuger og puds. Isoleringsrør. Stillads.

9 9.1 Gulvkonstruktion/-belægning Udskiftning af belægning af vinyl og fliser i vådrum. Udbedring af rørskade i betongulv. 9.2 Vægkonstruktion/-belægning Reparation af løst glasvæv på væg i vådrum. Reparation af puds og opsætning af glasvæv. Udskiftning af gipsplader og fliser. 9.3 Fuger Udskiftning af defekte fuger i vådrum. 9.4 Gulvafløb 9.5 Fald mod gulvafløb Opretning af vinyl på beton- og trægulv i vådrum. 9.6 Rørgennemføringer 9.7 Rumaftræk Montering af vådrumsventilator i ydervæg. Etablering af vådrumsventilator, ventilationskanal og taghætte.

10 10.1 Vandinstallationer Isolering og udskiftning af isolering med rørskåle, Isogenopak, lamelmåtte og lærred på koldt- og varmtvandsrør. Malebehandling af lærredsisolerede rør. Udskiftning af vandrør med rør af kobber og galvaniserede gevindrør. Udskiftning af sikkerhedsaggregat, varmtvandsbeholder, isolering og vandinstallation Varmeinstallationer Udskiftning af ventiler, radiatorer, varmerør. Isolering og udskiftning af isolering med rørskåle, Isogenopak, lamelmåtte og lærred på varmerør. Udskiftning af cirkulationspumpe, pladevarmeveksler, kedelunit, gaskedelanlæg, varmepumpe luft/vand, jord/vand og stokerfyr. Solvarmeanlæg. Udskiftning af varmeinstallation Afløbsinstallationer Opretning af rør i jord. Udskiftning af støbejernsledning under kældergulv. Udskiftning af rørstykke i kælderydervæg. Strømpeforing af betonledning under kældergulv, stikledning og punktreparation. Udskiftning af faldstamme. Udskiftning af gulvafløb i kældergulv og betongulv med fliser, klinker eller vinyl. Udskiftning og etablering af tagnedløbsbrønd. Regnvandskasetter. Udskiftning af afløbsinstallation Olietanke Udskiftning og tilfyldning af olietank Andet Udskiftning af toilet.

11 11.1 Andet Udskiftning og montering af stikkontakt. Udskiftning af elkabler. Montering af HPFI-afbryder. Etablering af solcelleanlæg. Udskiftning af elinstallation.

BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del

BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN Bygn Bygn. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? del JA: NEJ: Bygn Bygn. 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del JA: NEJ: kunnet

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Andet: Andre dokumenter

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Forsikringspolicenr:

Læs mere

Bygningsregistrering - Tilstand

Bygningsregistrering - Tilstand Bygningsregistrering - Tilstand E-NR. Ejendom 1028 Knabergården - Knabergården 1-5 - 9620 Aalestrup Nr. Bygningsdel Tilstand Genopretning Genopretning Genopretning Genopretning år 0-2 år 3-5 år 6-10 år

Læs mere

Bygningsrapport. Houtvedvej 23, 9500 Hobro

Bygningsrapport. Houtvedvej 23, 9500 Hobro Bygningsrapport Houtvedvej 23, 9500 Hobro Bygningsrapport for ejendommen: Houtvedvej 23, 9500 Hobro Sælger: John Ruddy Lassen dresse: Houtvedvej 23 Post nr. og by: 9500 Hobro Rapportdato: 20.06.2015 Sag

Læs mere

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN TAGET 1.1 TAGDÆKNING Er der huller i tagdækning fx på grund af afblæste tagsten eller tagplader eller smuldrer

Læs mere

ETAGEBOLIGER BORGERGADE

ETAGEBOLIGER BORGERGADE (1.) BYGNINGSBASIS (10) Bygningsbasis, terræn (12) Fundamenter Yder fundament 750mm beton (12)001 Trykstyrke: 30 Mpa Yder fundament 400mm beton (12)002 Trykstyrke: 30 Mpa Inder fundament 350mm beton (12)003

Læs mere

(1.) BYGNINGSBASIS (1.) BYGNINGSBASIS (2.) PRIMÆRE BYGNINGSDELE (3.) KOMPLETTERING (4.) OVERFLADER (5.) VVS-ANLÆG (6.) EL- OG MEKANISKE ANLÆG

(1.) BYGNINGSBASIS (1.) BYGNINGSBASIS (2.) PRIMÆRE BYGNINGSDELE (3.) KOMPLETTERING (4.) OVERFLADER (5.) VVS-ANLÆG (6.) EL- OG MEKANISKE ANLÆG (10) Bygningsbasis, terræn Muldafrømning, afgravning af råjord, udgravning af jord i byggegrube, tilfyldning med grus og råjord. (11) Fri (12) Fundamenter Fundamenter i rende og forskalling. Fundamentssokler,

Læs mere

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Granslevvej 6, 8370 Hadsten. Sælger: Boet efter Ole Brunsbjerg. Adresse: Bragesvej 12

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Granslevvej 6, 8370 Hadsten. Sælger: Boet efter Ole Brunsbjerg. Adresse: Bragesvej 12 Bygningsrapport Bygningsrapport for ejendommen: Granslevvej 6, 8370 Hadsten Sælger: Boet efter Ole Brunsbjerg Adresse: Bragesvej 12 Post nr. og by: 8680 Ry Rapportdato: 29-09-2015 Sag nr.: B-2015-8865

Læs mere

(1.) BYGNINGSBASIS (2.) PRIMÆRE BYGNINGSDELE (3.) KOMPLETTERING

(1.) BYGNINGSBASIS (2.) PRIMÆRE BYGNINGSDELE (3.) KOMPLETTERING (1.) BYGNINGSBASIS (10) Bygningsbasis, terræn Muldafrømning, afgravning af råjord, udgravning af jord i byggegrube, tilfyldning med grus og råjord. (12) Fundamenter Fundamenter i rende og forskalling.

Læs mere

Bygning A (primære bygningsdele):

Bygning A (primære bygningsdele): Adresse: Ludvig Holsteins Alle 47 Post nr. og by: 2750 Ballerup Reference: Kim Hansen Prisindikation på K2 & 3 skader Bygning A (primære bygningsdele): 1. Tagkonstruktion/-belægning/skorsten Bygningsdel:

Læs mere

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Randersvej 255, 8450 Hammel. Sælger: Kirsten Jakobsen. Adresse: Randersvej 255

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Randersvej 255, 8450 Hammel. Sælger: Kirsten Jakobsen. Adresse: Randersvej 255 Bygningsrapport Bygningsrapport for ejendommen: Randersvej 255, 8450 Hammel Sælger: Kirsten Jakobsen Adresse: Randersvej 255 Post nr. og by: 8450 Hammel Rapportdato: 16-03-2015 Sag nr.: B-2015-6418 Kommune-

Læs mere

Tilbudsliste. Rønnekrogen 9, 2880 Bagsværd

Tilbudsliste. Rønnekrogen 9, 2880 Bagsværd Tilbudet omfatter: Murer Tømrer Blikkenslager Glas Maler Jord, beton og kloak VVS El Der kan afgives tilbud på alle entrepriser. Tilbudet skal omfatte den samlede opgave inden for hver entreprise og tage

Læs mere

7. Flerårigt opretningsbudget

7. Flerårigt opretningsbudget 1 Betonreparation og mont. af alu-plade 101 Omfugning 350 Rep. mur ved etagedæk 270 Yderligere undersøgelser ved etagedæk 25 (24)2 Trapper, udvendig Ny trapperist 2 Montere gangbro og loftlem 25 Reparation

Læs mere

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds.

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds. 17/2/2013 AKTIVITETPLAN. Dato: 10 Bygningsbasis. 1012 Sokkel i beton med puds. 131 Placering Type Int. Udgift. Aktivitetsår. B0 E 4 2015 2019 2023 Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for

Læs mere

billund//hansen arkitekter p/s

billund//hansen arkitekter p/s Sag Falstersgade 9, 7000 Fredericia Sag nr. 16-252 Bygh. Falstersgade 9 I/S, c/o Mols Administration, Roskildevej 5, Albertslund Dato 26.09.2016 Emne Overslag excl. moms inkl. moms pos beskrivelse betegnelse

Læs mere

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Randersvej 11 9550 Mariager. Sælger: Lone Kjelgaard Wessberg. Kommune- og ejendomsnr.

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Randersvej 11 9550 Mariager. Sælger: Lone Kjelgaard Wessberg. Kommune- og ejendomsnr. Bygningsrapport Bygningsrapport for ejendommen: Randersvej 11 9550 Mariager Sælger: Lone Kjelgaard Wessberg dresse: Randersvej 11 Post nr. og by: 9550 Mariager Rapportdato: 03.10.2014 Sag nr.: B-2014-4908

Læs mere

Tekniske faldgruber ved bygningsgennemgangen. Hvad skal man som bygningssagkyndig se efter?

Tekniske faldgruber ved bygningsgennemgangen. Hvad skal man som bygningssagkyndig se efter? Tekniske faldgruber ved bygningsgennemgangen Hvad skal man som bygningssagkyndig se efter? 1 Hvem er Eva Møller? Ansat i Statens Byggeforskningsinstitut i 5 år Har været med til at skrive SBi-anvisning

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Grønnemose Alle 59, 2860 Søborg 26. august 2015 H-15-02235-0186 159-50742 2235-Olekjølhede Som sælger

Læs mere

Planlagt periodisk vedligeholdelse og fornyelse opdelt på aktiviteter (Eks. moms) Anvendelse: SKOLE Ejendom: Alle Bygning: Alle

Planlagt periodisk vedligeholdelse og fornyelse opdelt på aktiviteter (Eks. moms) Anvendelse: SKOLE Ejendom: Alle Bygning: Alle Ejendom: Byskovskolen - Afdeling Asgård (21)0 UDV 3 12491 *Murværk - Løbende reparation af murværk 100.000 0 100.000 0 100.000 0 100.000 0 100.000 0 (27)0 UDV 2 12486 *Skotrender - Løbende udskiftning

Læs mere

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT 1 NRGi Rådgivning /S TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse : Hædersdalvej 64 2650 Hvidovre Dato : 2010-08-27 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16736899 Matr. nr./ejerlav 4DF / Hvidovre By, Hvidovre NRGi sagsnr.

Læs mere

Vedligeholdelsesplan 2013 AB Livjægergade 33-35 03.2125.40

Vedligeholdelsesplan 2013 AB Livjægergade 33-35 03.2125.40 Vedligeholdelsesplan 2013 AB Livjægergade 33-35 03.2125.40 01 - Tag Karakter 7 Uskiftning af tag: Udskiftning af tag, herunder opretning af spær, nyt undertag, lægter, ny naturskifer på hele den skrå flade,

Læs mere

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN Støvring Gymnasium Mastrupvej 77 9530 Støvring Udarbejdet af: Morten R. Pedersen Dato: 28.03.2011 Version: 001 Projekt nr.: 5714-003 DRIFT- OG VEDLIGEHOLDSRAPPORT FOR STØVRING

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT runo Seneka 1 ES - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Munkeskovvej 3-4690 Dato: 30-9-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 320-1749 Matr. nr./ejerlav Årløse Y, Terslev matr. nr 9d, 9h, 9f ES sagsnr. 60350

Læs mere

Registreringsskemaer. Skematisk tilstandsbeskrivelse. Rumfortegnelse. Renoveringsforslag. Definitionsblad for tilstandsgrader

Registreringsskemaer. Skematisk tilstandsbeskrivelse. Rumfortegnelse. Renoveringsforslag. Definitionsblad for tilstandsgrader 12: Bygningsdelsbeskrivelse Definitionsblad for tilstandsgrader Tegninger Skematisk lejlighedsoversigt Skematisk tilstandsbeskrivelse Registreringsskemaer Rumfortegnelse Fax Energibesparende Renoveringsforslag

Læs mere

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

Farvekoder anvendt i bygningsatlas Til rubricering af de materialer i den miljøtekniske bygningsatlas er der anvendt følgende farvekode:

Farvekoder anvendt i bygningsatlas Til rubricering af de materialer i den miljøtekniske bygningsatlas er der anvendt følgende farvekode: 5.5 Bygningsatlas I nedenstående bliver sammenhængen mellem de enkelte miljøproblematiske stoffer og bygningsdele angivet i skematisk form (Bygningsatlas). Data i skemaerne er baseret på viden indsamlet

Læs mere

Ofte rentable konstruktioner

Ofte rentable konstruktioner Ofte rentable konstruktioner Vejledning til bygningsreglementet Version 1 05.01.2016 Forord Denne vejledning er en guide til bygningsreglementets (BR15) energiregler og de løsninger, der normalt er rentable,

Læs mere

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Lyngbyvej 77, 8472 Sporup. Sælger: Pernille Byberg-Hansen. Adresse: Lyngbyvej 77

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Lyngbyvej 77, 8472 Sporup. Sælger: Pernille Byberg-Hansen. Adresse: Lyngbyvej 77 Bygningsrapport Bygningsrapport for ejendommen: Lyngbyvej 77, 8472 Sporup Sælger: Pernille Byberg-Hansen dresse: Lyngbyvej 77 Post nr. og by: 8472 Sporup Rapportdato: 22-01-2015 Sag nr.: B-20145864 Kommune-

Læs mere

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen JN ARKITEKTUR ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen, Tlf. 22996703, Mail: lp@jnarkitektur.dk Indholdsfortegnelse OPLYSNINGER OM RAPPORTENS UDFORMNING... 3 KARAKTERSKALA...

Læs mere

Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf Kontrolskema Kirkesyn

Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf Kontrolskema Kirkesyn Brønderslev Provsti nudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf. 24 25 00 78 broenderslev.provsti@km.dk www.broenderslevprovsti.dk ontrolskema irkesyn Menighedsråd: Melholt Dato: 25. maj 2018 Bygning: Melholt

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bent Ole Laursen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Kongensbrovej 8 8881 Thorsø Dato: 12-2-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 710-14738 Matr. nr./ejerlav 9e - idt, 8881 Thorsø EBS sagsnr. 49619

Læs mere

Besigtigelsesnotat - Andelskollegiet Glanshatten Glanshatten 18A til 88B

Besigtigelsesnotat - Andelskollegiet Glanshatten Glanshatten 18A til 88B - Andelskollegiet Glanshatten Glanshatten 18A til 88B Hegn (116111) Affaldsanlæg, containere m.v. (116131) TERRÆN: Levende hegn INVENTAR: 1 affaldscontainer 1 flaskecontainer Legepladsudstyr (116132) Borde

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bjarne Lundgaard 1 EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Adresse: Møllevangen 119 8450 Hammel Dato: 31-8-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 710-6358 Matr. nr./ejerlav 7o Hammel By, Hammel. EBAS sagsnr. 59044

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lundemarken 38 4400 Kalundborg Dato: 23.01.2014 Lb nr. H-14-01989-0015 Kommunenr./Ejendomsnr.: 326-22841 Matr. nr./ejerlav 1 DO Ladegården, Kalundborg

Læs mere

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT 1 NRGi Rådgivning /S TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse : Skelbrovej 8 2650 Hvidovre Dato : 2010-06-25 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16767719 Matr. nr./ejerlav 6GG / Hvidovre By, Hvidovre NRGi sagsnr. 72427

Læs mere

Bygningsdel/ hvad skal gøres Prioritet Udgift 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021

Bygningsdel/ hvad skal gøres Prioritet Udgift 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB STRANDLODSGÅRDEN Alle beløb er kr. 1.000 ekskl. moms. Driftsudgifter og udgifter til løbende vedligeholdelse er ikke indeholdt i oversigten. Bygningsdel/ hvad skal gøres Prioritet

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN CENTRUM - TOLDBODEN VEDLIGEHOLDELSESPLAN FOR 2015-2019. Side 1 af 19

ANDELSBOLIGFORENINGEN CENTRUM - TOLDBODEN VEDLIGEHOLDELSESPLAN FOR 2015-2019. Side 1 af 19 ANDELSBOLIGFORENINGEN CENTRUM - TOLDBODEN VEDLIGEHOLDELSESPLAN FOR 2015-2019 Side 1 af 19 Side 2 af 19 Indholdsfortegnelse Generelt.. 4 Bygningsdele.. 6 (12) Fundamenter 6 (21) Teglfacader/ ydervægge...

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13060 Besigtigelsesdato: 23.08.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Erik Gustav Nielsen & Bente Nielsen Hørretvej Mårslet. Byggeteknisk rapport, Hørretvej 156, Mårslet sagsnummer

Erik Gustav Nielsen & Bente Nielsen Hørretvej Mårslet. Byggeteknisk rapport, Hørretvej 156, Mårslet sagsnummer Erik Gustav Nielsen & Bente Nielsen Hørretvej 156 8320 Mårslet Byggeteknisk rapport, Hørretvej 156, Mårslet sagsnummer 197881 Der er udarbejdet byggeteknisk rapport på ejendommen Hørretvej 156, Mårslet.

Læs mere

Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16091 Besigtigelse den: 12. oktober 2016 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Kvik-tjek af husets energitilstand

Kvik-tjek af husets energitilstand UDGIVET DECEMBER 2011 Kvik-tjek af husets energitilstand Dette kvik-tjek-skema kan bruges til en hurtig vurdering af, om der er behov for energioptimering af konkrete enfamiliehuse. Du får med skemaet

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bjarne Jensen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Themstrupvej 49 4690 Haslev Dato: 15-6-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 320-3068 Matr. nr./ejerlav 11fh Haslev By, Haslev EBS sagsnr. 55424 Rådgiver:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Bygning A: 1. Manglende tilstrækkelig ventilation i tagrum og langs skråvægge og i skunkrum. 2. Taghældning over bryggers og badeværelse er mindre end

Læs mere

Bondehuset. Energirigtig

Bondehuset. Energirigtig Energirigtig renovering Bondehuset Se hvor bondehuset typisk kan renoveres Få bedre komfort og spar penge på varmeregningen hvert år Reducer din udledning af drivhusgasser Få et bedre energimærke og en

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7204 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Punkterede termoruder. 2. Revnede klinker på fortrappe. 3. Gulvafløb i kælder. 4. Revnede fliser i bruseområde. 5. Intet afløb

Læs mere

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport.

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. 15. januar 2013 Ejendom 2 Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. Boligen er opført i 1968 og er i 1 plan. Boligarealet

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Introduktion Side 2-18

INDHOLDSFORTEGNELSE. Introduktion Side 2-18 INDHOLDSFORTEGNELSE NYBYGGERI, BRUTTO MOLIO PRISDATA Introduktion Side 2-18 Faneblad Bygningsbasis (1.) Primære bygningsdele (2.) Komplettering (3.) Overflader (4.) VVS-anlæg (5.) El- og mekaniske anlæg

Læs mere

BO42 HELHEDSPLAN AFDELING SVANEKE. 05. Gulehaldstræde Dyrlæge Jürgensensgade 2-10 & Dyrlæge Jürgensensgade 25-35

BO42 HELHEDSPLAN AFDELING SVANEKE. 05. Gulehaldstræde Dyrlæge Jürgensensgade 2-10 & Dyrlæge Jürgensensgade 25-35 05. Gulehaldstræde 1-9 10. Gryneparken 86-94 02. Dyrlæge Jürgensensgade 2-10 & 16-30 03. Dyrlæge Jürgensensgade 25-35 09. O o Holst Bakke 86-94 08. Byfogedbakken 2A & 2B 01. Postgade 6A-6C 04. Lindevej

Læs mere

Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C

Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C Ejerforeningen Mejlgade 67-69 VChristian Ratenburg Mejlgade 67 *""- 8000 Århus G Århus den 19.10.99 21219/SHa/ltr Vedr.: Tilstandsvurdering

Læs mere

SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Ryparken

SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Ryparken SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Ryparken Bygningsdel 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 01. Tagværk - - 100 100 150 150 200 200 300 300 02. Kælder/fundering - - 100 100 - - - - - -

Læs mere

Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia

Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Eftersynsskema til 1- og 5-års eftersyn. Vejledning for byggesagkyndige

Eftersynsskema til 1- og 5-års eftersyn. Vejledning for byggesagkyndige Eftersynsskema til 1- og 5-års eftersyn Vejledning for byggesagkyndige Version 2 December 2013 Indhold Emne 1: Bygningsdele vedr. byggegruber, fundamenter og kælder... 2 Emne 2: Bygningsdele vedr. bærende

Læs mere

Liste over service og vedligeholdelse med fradrag

Liste over service og vedligeholdelse med fradrag Liste over service og vedligeholdelse med fradrag Her kan du se, hvilke ydelser med servicefradrag du kan få lavet i dit hjem af virksomheder og privatpersoner. A. Service i hjemmet (udført af en virksomhed

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 16 København d. 10. oktober 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 16/Bolig 21. Tag/tagrum: Eksisterende tegltag, ældre men i god stand.

Læs mere

Boligudvalget 2010-11 BOU alm. del Bilag 22 Offentligt

Boligudvalget 2010-11 BOU alm. del Bilag 22 Offentligt Boligudvalget 2010-11 BOU alm. del Bilag 22 Offentligt Mulig køber Tlf.: mail nr. Mail BYGKON Højbjerg, den 1. november 2010 Vedrørende Gxxxxvej, 8660 Skanderborg bygningsrapport Bygningsrapport omfattende

Læs mere

A/B Bergthora - Vedligeholdelsesplan

A/B Bergthora - Vedligeholdelsesplan A/B Bergthora - Vedligeholdelsesplan 2018-2020 Vedligeholdelsesarbejder 2018-2020 - Overblik Aktivitet 2018 2019 2020 Primære opgaver Fundamenter - kr - kr - kr Dæk og etageadskillelser 38.047 kr - kr

Læs mere

(Bolig 18) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 18) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Tværsnit, Princip Facade mod nord Facade mod syd Facade mod øst Facade mod vest BESKRIVELSE Bygning 10 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7129 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1.Skimmelsvampe på vægge i køkken og gangen, konstateret fugt/vand i hulmur. 2. Opfugtning af murkrone og gavl mod syd. 3.Hjørne

Læs mere

Haslev Svømmehal. Bygningsgennemgang. Udført D Af: Laurits Lykke Jensen

Haslev Svømmehal. Bygningsgennemgang. Udført D Af: Laurits Lykke Jensen Haslev Svømmehal Bygningsgennemgang Udført D. 28-9-2016 Af: Laurits Lykke Jensen Haslev svømmehal Svømmehal: Tagkonstruktion: Tagbelægning (Metaltag).. Udvendigt træværk: K2: Stern og underbeklædning stedvis

Læs mere

TILBUDSLISTE (REV A)

TILBUDSLISTE (REV A) TILBUDSLISTE (REV A) Bygherre: Randers Kommune og Hornbæk Idræt- & Kulturcenter Byggesag: Idrætscenter Vest Sag nr. 19.04.076 Undertegnede tilbyder herved at udføre ovennævnte byggeprojekt i HOVEDENTREPRISE

Læs mere

Vurdering af skader på bygninger i huseftersynsordningen. Version 4

Vurdering af skader på bygninger i huseftersynsordningen. Version 4 Vurdering af skader på bygninger i huseftersynsordningen Version 4 Denne oversigt indeholder en ikke udtømmende liste over bygningsskader og deres bedømmelse indenfor rammerne af huseftersynsordningen

Læs mere

(Bolig 20) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 20) Plan, Stueetage 11.11.2014 Jægersborg Allé 150T Plan, Stueetage Jægersborg Allé 150T Tværsnit, Princip Jægersborg Allé 150T Facade mod nord Jægersborg Allé 150T Facade mod syd Jægersborg Allé 150 Facade mod øst Jægersborg Allé 150T

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere

Byggeteknisk gennemgang af. Væggerskildevej 16, 6971 Spjald. Kommunenr./Ejendomsnr.: 760-34191. Ejerlav: 30B Randbæk By, Brejning.

Byggeteknisk gennemgang af. Væggerskildevej 16, 6971 Spjald. Kommunenr./Ejendomsnr.: 760-34191. Ejerlav: 30B Randbæk By, Brejning. Beskikket bygningssagkyndig Mogens Christensen, Røjkumvej 6, 6971 Spjald. Tlf.nr. 97 38 14 84. Mobilnr. 20 43 14 79. Mail: mogenschristensen@familie.tele.dk Byggeteknisk gennemgang af Væggerskildevej 16,

Læs mere

10 års vedligeholdelsesplan

10 års vedligeholdelsesplan 10 års vedligeholdelsesplan Side 1/8 AB Strand 10. april 2015 Bygningsdel 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 01. Tagværk - 4.180 - - - - - - - - 02. Kælder/fundering - - - - - - - - - -

Læs mere

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Sømosevej 45, 9610 Nørgaer. Sælger: Boet efter Steen Sørensen v/helle Birgitte Jensen

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Sømosevej 45, 9610 Nørgaer. Sælger: Boet efter Steen Sørensen v/helle Birgitte Jensen Bygningsrapport Bygningsrapport for ejendommen: Sømosevej 45, 9610 Nørgaer Sælger: Boet efter Steen Sørensen v/helle Birgitte Jensen dresse: Vingaardsgade 22 Post nr. og by: 9000 alborg Rapportdato: 29-09-2015

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Kim Hoffmeister 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Brydehusvej 9 2750 Ballerup Dato: 28-7-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 151-5845 Matr. nr./ejerlav 8dr, Ballerup By, Ballerup EBS sagsnr. 57610

Læs mere

Lanternen Byggeri fra

Lanternen Byggeri fra Kommentarer K3 K2 K2 Handicap Handicap person K3 1-5 år 6-15 år Energi BR10 Vejl. alle beløb er excl. moms A B C G D E F Vester Hornum hallen UN: Udhæng mod øst 0 196.000 8.000 Fliser i bruseniche 268.000

Læs mere

FRADRAG FOR HÅNDVÆRKERUDGIFTER. SKAT har desuden sammenfattet de forhold, man skal være opmærksom på i følgende 4 trin:

FRADRAG FOR HÅNDVÆRKERUDGIFTER. SKAT har desuden sammenfattet de forhold, man skal være opmærksom på i følgende 4 trin: FRADRAG FOR HÅNDVÆRKERUDGIFTER Som opfølgning på vor tidligere orientering om fradrag for håndværkerudgifter (servicefradraget) er nedenfor anført den seneste oversigt fra SKAT over de udgifter, der er

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården I

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården I Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere

status og vedligeholdelsesrapport

status og vedligeholdelsesrapport BBR - Identifikation status og vedligeholdelsesrapport Ejendomsoplysninger Ejendom: xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx Matr.nr.: xxxxxxxxxxxxxxx Opført år: 1976 Ejer: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Ombyg. År: 1997 Kontaktperson:

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bo Halm ndersen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Norgesmindevej 27 2900 Hellerup Dato: 17-11-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 101-399176 Matr. nr./ejerlav 4199 - UDENBYS KLÆDEBO KVRTER, KØBENHVN

Læs mere

Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre nævnte entreprise iht. udbudsmateriale af april 2009.

Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre nævnte entreprise iht. udbudsmateriale af april 2009. V. TILBUDSLISTE Ejendom: AB Gunløg Sag nr.: 06.2527.02 af april 2009. Entreprise 1 - Hovedentreprisen Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre nævnte entreprise iht. udbudsmateriale af april

Læs mere

Sokler / Fundamenter / Udvendige trapper og lyskasser. 1 Sokler / Fundamenter / Udvendige trapper og lyskasser

Sokler / Fundamenter / Udvendige trapper og lyskasser. 1 Sokler / Fundamenter / Udvendige trapper og lyskasser Skadesregistrering Bygning A: 1 Sokler / Fundamenter / Udvendige trapper og lyskasser Der ses revner i sokkelpudsen mange steder og der er steder hvor den helt mangler K2 Der er risiko for skades udvikling

Læs mere

Rawi. Munke Mose Allé 9 5000 Odense C Tlf.: 63126500 Fax: 63126599

Rawi. Munke Mose Allé 9 5000 Odense C Tlf.: 63126500 Fax: 63126599 1. kolonne beskriver hvilken bygningsdel der undersøges Områder markeret med GULT indikere efterisoleringen. 2. kolonne beskriver ved isolering mindre end det angivet skal der efterisoleres 3. kolonne,

Læs mere

(Bolig 26) 11.11.2014

(Bolig 26) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 22.10.2014 Plan, 1. Sal Mål 1:100 11.11.2014 Tværsnit, Princip Mål 1:100 11.11.2014 Facade mod nord Mål 1:200 11.11.2014 Facade mod syd Mål 1:200

Læs mere

På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til:

På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til: Eftersete bygningsdele Indledning: På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til: Opbygning Tilstand Tiltag Nedenfor er listet, de enkelte bygningsdele der er blevet

Læs mere

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: Tilbudssum, ekskl. moms kr.

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: Tilbudssum, ekskl. moms kr. Oversigt Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: 1. 0 2. 0 3. 0 4. 0 5. 0 6. 0 Til følgende pris: Tilbudssum, ekskl. moms 0 Skriver Evt.

Læs mere

E/F H.C. Ørsteds Vej 31-33 REV. 12.05.2009 DATO: 25.09.2008

E/F H.C. Ørsteds Vej 31-33 REV. 12.05.2009 DATO: 25.09.2008 Plan for prioritering af fornyelsesarbejder af september 2008. SAG NR. 08111 2.1 Tag Tagværk er nyere københavnertag. Pap på det flade og eternitskifer på skrå flader. Rel. god stand. Brandkam mod vest

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN

VEDLIGEHOLDELSESPLAN VEDLIGEHOLDELSESPLAN ANDELSBOLIGFORENINGEN HOLLUF HAVE III 5220 ODENSE SØ Side 1 af 22 INDHOLDSFORTEGNELSE 0.0 Generelt side 3 0.1 Baggrund 0.2 Grundlag for rapporten 0.3 Bygningsbeskrivelse 1.0 Udskiftnings-

Læs mere

NOTAT. Falkoner Alle 114 B er opført ca medens Falkoner Alle 114 A er opført ca

NOTAT. Falkoner Alle 114 B er opført ca medens Falkoner Alle 114 A er opført ca Sag: Falkoner Alle A og B samt garage Sags nr.: 17124 Emne: Vurdering af bygningernes tilstand Til: JHSC Holding ApS Dato: 19-08-2017 Rev. Dato: Revision: Udarbejdet: Jørgen Stuart KS: På foranledning

Læs mere

Liste over service og vedligeholdelse med fradrag

Liste over service og vedligeholdelse med fradrag Liste over service og vedligeholdelse med fradrag Her kan du se, hvilke ydelser med servicefradrag du kan få lavet i dit hjem af virksomheder og privatpersoner. Det er kun arbejdsløn, som du kan få fradrag

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Michael Nørnberg Larsen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Hedevej 26 4400 Kalundborg Dato: 3-7-2014 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 326-18725 Matr. nr./ejerlav 5ey ÅRBY BY, ÅRBY EBS sagsnr. 42213

Læs mere

Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg. Indholdsfortegnelse

Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg. Indholdsfortegnelse Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg Indholdsfortegnelse Generelt... 2 Trappeopgang.... 2 Indgang 3m2 + trappe:... 2 Lejlghed 1-89m2:... 3 Stueetage.... 3 Indgang:... 3 Entre 5m2:... 3 Wc

Læs mere

Solrød Kommune Teknik og Miljø Helle Post Ejby, den Solrød Center Solrød Strand

Solrød Kommune Teknik og Miljø Helle Post Ejby, den Solrød Center Solrød Strand Solrød Kommune Teknik og Miljø Helle Post Ejby, den 11.12.2018 Solrød Center 1 2680 Solrød Strand Vedr.: Østre Strandvej 26 og 28, Solrød Strand Besigtigelsesdato: 6.12.2018 Østre Strandvej 26: Bygningsbeskrivelse:

Læs mere

God energirådgivning - klimaskærmen

God energirådgivning - klimaskærmen God energirådgivning - klimaskærmen Tæt byggeri og indeklima v/ Anne Pia Koch, Teknologisk Institut Byggeri Fugt og Indeklima 1 Fokus på skimmelsvampe Mange forskellige faktorer influerer på indeklimaet

Læs mere

Hvad skal som udgangspunkt ikke registreres i en tilstandsrapport

Hvad skal som udgangspunkt ikke registreres i en tilstandsrapport SEP 2019 Vejledning til huseftersyn Hvad skal som udgangspunkt ikke registreres i en tilstandsrapport www.huseftersynsinfo.dk Formål med vejledningen Formålet med vejledningen er, at sikre ensartethed

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Michael Nørnberg Larsen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Gl Røsnæsvej 37 4400 Kalunborg Dato: 25-5-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 326-24133 Matr. nr./ejerlav 76my KLUNDBORG MRKJORDER EBS sagsnr.

Læs mere

BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering

BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering Side: 1 af 8 Nebsmøllevej 70 4100 Ringsted BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering Stuehus Side: 2 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Baggrund 3 2. Beskrivelse af bebyggelsen 3 3. Formål 4 4. Bygningsgennemgangen

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

BYGGETEKNISK GENNEMGANG

BYGGETEKNISK GENNEMGANG Dato:18-07-2019 BYGGETEKNISK GENNEMGANG Rapporten er udarbejdet af Boligeftersyn P/S, Per Henrik Lings Allé 4, 5. sal, 2100 København Ø og omhandler gennemgang af nedenstående ejendom: Sælger: MORSØ KOMMUNE

Læs mere

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Adresse: Vittenvej 56. Rapportdato: 22-07-2014. Sag nr.: 4314. Kommune- og ejendomsnr.

Bygningsrapport. Bygningsrapport for ejendommen: Adresse: Vittenvej 56. Rapportdato: 22-07-2014. Sag nr.: 4314. Kommune- og ejendomsnr. Bygningsrapport Bygningsrapport for ejendommen: Sælger: Henning Thomsen dresse: Vittenvej 56 Post nr. og by: 8382 Hinnerup Rapportdato: 22-07-2014 Sag nr.: 4314 Kommune- og ejendomsnr.: 710-11796 Matrikel

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16001 Besigtigelsesdato: 24. februar 2016 kl. 14.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

5D-Codes med Typecodes til 2D - og 3D - tegninger, 4D - Tid og 5D - Calculation og BIM 5D-Codes.dk fra projectanalyse.dk

5D-Codes med Typecodes til 2D - og 3D - tegninger, 4D - Tid og 5D - Calculation og BIM 5D-Codes.dk fra projectanalyse.dk 5D-Codesdk fra projectanalysedk Page 1 of 20 00 00_Anlægsarbejde og Vandbygning, Ubenævnte måleenhed er i [mm] 0 00 Arbejdsplads for både byggeri og anlægsarbejde samt Vinter foranstaltninger 01 Nedrivning

Læs mere

Byggeteknisk tilstandsrapport

Byggeteknisk tilstandsrapport For ejendommen Klintegården Lundebjergvej 80, 3600 Frederikssund Frederikssund Kommune Dato: 19. maj 2014 Indhold: Vigtige oplysninger om huseftersynet Data for ejendommen Resumé af huseftersynet Registrering

Læs mere

TILSTANDSVURDERING. JA-Byggerådgivning. Generelt: Sælger har boet i huset i ca.2 är. Antal etager: Til stede var: Bolig areal: Ejer/sælger: Emne:

TILSTANDSVURDERING. JA-Byggerådgivning. Generelt: Sælger har boet i huset i ca.2 är. Antal etager: Til stede var: Bolig areal: Ejer/sælger: Emne: JA-Byggerådgivning TILSTANDSVURDERING Emne: Opførelsesår: Bebygget areal: Bolig areal: Antal etager: Beliggenhed: Ejer/sælger: Besigtigelse: Til stede var: Stuehus til landbrugsej endom t974. 161m2. 16I

Læs mere