Arena Assens Formandsberetning Det vil jo være både første og sidste gang, at der vil være et hovedafsnit om anlægsbyggeriet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Arena Assens Formandsberetning Det vil jo være både første og sidste gang, at der vil være et hovedafsnit om anlægsbyggeriet"

Transkript

1 Arena Assens Formandsberetning Velkommen til det første årsmøde i Arena Assens. Jeg har opbygget min formandsberetning, så den indeholder: en anlægsdel en driftsdel. Det vil jo være både første og sidste gang, at der vil være et hovedafsnit om anlægsbyggeriet Anlægsdelen vil indeholde en overordnet gennemgang af forløbet omkring bygningen af Arena Assens. - og driftsdelen vil komme til at omfatte en orientering om driften det første år 2011 og lidt ind i Anlægsdelen: Tiden op til byggestart. Forud for byggeriet af Arena Assens har der været en lang (16 år) og ofte frustrerende diskussion og procesforløb omkring beslutningen om at bygge nye haller i Assens. Mange af jer, der er med i aften, har disse forløb langt mere inde under huden - end jeg har. Det er imidlertid en kendt sag, at der her i Assens har været tænkt meget - og længe på en fremtidig placering og indhold af et nyt idrætscenter. Projektet på Kildesmindevej var lige før byggestart, da det blev stoppet i 2006 af Sammenlægningsudvalget i det nye Assens Kommune. Så sprang den helt store bombe at Danisco havde besluttet at lukke Assens Sukkerfabrik denne melding fik vi i februar og pludselig står man her i Assens med en kæmpeudfordring, idet et areal, der svarer til 1/3 af Assens bys areal bliver lukket ned. Det var en kæmpe udfordring.

2 Jeg sad på dette tidspunkt i Assens Kommunes direktion og var med i de overvejelser, der pågik omkring spørgsmålet om, hvordan man kunne undgå at dette store bynære område skulle komme til at henligge som et øde fabriksområde i mange år frem i tiden. Som I alle kan se, er der især fra byrådets side - taget meget markante beslutninger: Et nyt rådhus blev bygget. Arena Assens er blevet opført. Pulsen føjer det hele sammen. Jeg skal i den sammenhæng huske at sige, at Danisco også trådte i karakter og viste vilje til at medvirke til, at området skulle udvikle sig efter, at der var lukket ned for fabrikskomplekset. Der er stadigvæk store udfordringer omkring området men man er nået langt. Erhvervsdrivende fond. Der var fra Assens Kommune et stærkt ønske om, at finansieringen og organiseringen af et nyt Sports og Kulturhus skulle nytænkes og det ville være ønskeligt, hvis der kunne laves en konstruktion, hvor erhvervslivet var med i projektet. - gerne i form af en model, der ligner - et offentligt / privat partnerskab. Det endte kort fortalt med, at Vestfyns Bank gik ind i projektet og var på afgørende vis med til at løfte projektet igennem. Til at opføre og drive det nye Sports- og kulturhus blev der dannet en erhvervsdrivende fond Arena Assens fonden. Anlægsbestyrelse. Der blev dannet som I alle ved - en bestyrelse på 7 medlemmer hvoraf de 3 kom fra bestyrelsen fra Assens Hallerne, som lå inde med kostbar viden omkring de tidligere tanker og processer vedr. halprojekterne og kendte til ønskerne til et nyt center.

3 Byggeprocessen. Så gik et meget omfattende arbejde i gang i bestyrelsen. Vi fik tilknyttet Lars Ewald Jensen fra Assens Kommune som kom til at yde en flot og afgørende indsats som vores interne byggerådgiver. Vi fik m2 stillet til rådighed og en forfærdelig gammel bygning - til rådighed. I vil kunne se på billederne, hvor slemt det var. I skal vide, at jeg var oppe hos Finn Brunse 2 gange for at spørge ham - om han kunne mene, at vi skulle bruge disse gamle bygninger. Det mente han!! - men ellers var den nye bestyrelses opgaver nogen af følgende udfordringer/ spørgsmål: - Hvilket idegrundlag skulle der være for det nye hus. Der skulle nytænkes så huset kunne række ind i fremtiden og huset skulle meget gerne også være interessant om 10 og 20 år. - Hvad skulle huset indeholde? - Hvor stor skulle fleksibiliteten være? - Hvordan skulle æstetikken i huset være? - Hvordan fik vi skaffet økonomi til at færdiggøre teatersalen? 3,4 mil kr. fra Augustinus Fonden. og til detaljerene: - Hvordan skulle farverne være? - Hvor store skulle de enkelte lokaler være? - Hvordan sørgende vi for, at der var depoter nok? - Hvilke brusere skulle vi vælge? - Hvordan skulle tissekummerne virke? - Og hundreder af andre spørgsmål og forhold skulle der tages stilling til, samtidig var der en opgave med at få skabt spændende udendørsfaciliteter. Det resulterede i Pulsen, som i dag binder området sammen.

4 Omvendt licitation: Vi valgte en udbudsform for byggeriet, om hedder Omvendt licitation, hvilket indebærer, at vi stiller en kapital til rådighed og laver et samtidig et omfattende byggeprogram, hvor alt skal være beskrevet. (72 sider) - Det byder vi så ud til - kort fortalt - 5 totalentreprenører. Herved kunne vi styre økonomien men det har samtidig den udfordring, at vi kun får det, der er beskrevet i byggeprogrammet. Jeg vil dog sige, at hovedentreprenørfirmaet 5E - Middelfart/ arkitektfirmaet TKT har været meget tilfredsstillende at samarbejde med - og vi har inden for visse grænser kunnet forhandle væsentlige tilpasninger i byggeriet. Vi præsenterede også projektet for de fremtidige brugere og ca. 40 foreninger/ organisationer for at få at kunne gøre et sidste forsøg på at få projektet tilpasset så langt vi nu kunne forhandle os til ændringerne. Byggeriet gik i gang 1. spadestik blev taget 23. marts Huset skulle være indrettet fleksibelt og multifunktionelt, så de enkelte haller/ sale/ lokaler skal kunne benyttes til mange forskellige formål. Huset skulle kunne anvendes til mange slags idræt(organiseret/ uorganiseret), teater, musik, konference, møder, bespisning, udstillinger, messer o.m.a.. Den 17. juni 2011 holdt vi indvielse. Alt var ikke færdigt sådan vil det være, når der bygges et så alsidigt og sammensat hus, men det skulle kunne bruges ved foreningernes sæsonstart sept./efteråret og som det sidste og som det er jer bekendt - indviede vi skydebanerne i lørdags den 17. marts 2012.

5 Huset indeholder som vi ser det 6 hoveddele: - Den helt centrale del: Sportsfaciliteterne: 2 haller, 2 gymnastiksale teatersalen/stor gymnastiksal, en række mindre aktivitetsrum. - Et motionscenter - Arena Assens Motion. - Teater/musik/ konferencefaciliteter. - Cafe/ restaurationsfaciliteter. - En helt moderne skydebane. - En udendørs arena Pulsen. Samlet set er det min opfattelse, at vi har fået et unikt og smukt hus, som i sit indhold og æstetik rækker ud i fremtiden og sætter Assens på landkortet. Fondskapital: Jeg vil også gerne her orientere om, at vi har haft den store glæde at se vore lokale store virksomheder bakke op om AA. Det er sket med markante fondsbidrag på et samlet beløb på godt 2 mil. kr. Vi er selvfølge meget glade for pengene men vi er samtidig meget glade for den positive signalværdi, der ligger i opbakningen til huset, som de ved deres bidrag har tilkendegivet. Driftsdelen. Samtidig med, at vi var i fuld gang med byggeriet, skulle vi forberede driften af Arena Assens. Vi satte i bestyrelsen en proces i gang omkring skabelsen af, hvilke værdier og hvilke strategier, der skulle gælde for AA. Vi indledte et samarbejde DGI / Jacob Sander. Vi var af den opfattelse, at han netop var den rigtige person at drage ind i dette arbejde. Han var og er tilknyttet DGI - og det væsentlige var, at han var centerleder i Vejen Idrætscenter, som er et yderst spændende og veldrevet center. I skulle besøge dette center, hvis jeres vej faldt forbi.

6 Kort fortalt udarbejdede vi allerede i april en strategiplan, som kom til at indeholde - Opstilling af forretningsområder og målgrupper for AA. - Definition af primære og sekundære aktiviteter i AA - Nøgle til succesfaktorer - Visionen for AA. - Hvilke mål skal vi nå? - Hvilke værdier skal kendetegne AA. Værdierne blev: Engagement. Plads til alle. Oplevelser. Jeg vil også kort orientere om, at vi i samme periode skulle: - formulerer vedtægter for Fonden Arena Assens. - udarbejde en driftsaftale mellem Assens Kommune og AA. - udarbejde et driftsbudget for AA. Denne strategiplan kom til at ligge til grund for det videre forløb i forbindelse med at iværksætte driftsdelen. Ny centerleder. Et er at bygge et hus med de mange forhåbentlige tilfredsstillende faciliteter en anden vigtig og helt central opgave var at få tilknyttet leder og medarbejdere, der kunne være med til at skabe et godt indhold i det nye hus. På baggrund af grundige overvejelser og vurderinger over ønskede kompetencer og relationer hos en ny centerleder og med inddragelse af eksterne rådgivere - ansatte vi i bestyrelsen i enighed John Jessen med tiltrædelse den 1. feb

7 Bestyrelsen og John Jessen gik herefter i gang med at udarbejde en fremtidig model for organiseringen i AA. Alt skulle jo nu planlægges, sådan at vi kunne sætte gang i driften når byggeriet var så langt, at vi kunne åbne huset. Carsten blev ansat Han bar - heldigvis hele kufferten af viden fra Assens Hallerne med over til AA. Kent Sørensen skulle også have været med over til os, men fik nyt job i Fåborg. Elsebeth Poulsen blev ansat som forpagter af Saftstationen. - Og de øvrige ansatte kom efterhånden også til. Det helt store spørgsmål var nu: Ville huset nu fungere? Kunne det leve op til forventningerne hos vore kommende brugere/ gæster? Ville huset bygningsmæssigt og personalemæssigt kunde leve op til forventningerne? Vore mange foreninger skulle finde sig godt tilpas hos os. Vi blev også udfordret ved at skulle holde EM i Goal Ball i efteråret og mange, mange andre opgaver skulle løses. - og jeg kan sige jer, at det har været udfordrende at bygge huset. - og jeg kan også sige jer, at det har været udfordrende at sætte huset i drift. Et nyt hold med leder, medarbejdere, forpagter skulle danne et team og skal lære at arbejde sammen. Vi har skullet klare: Det centrale: at vore daglige brugere skulle føle sig godt tilpas hos os!

8 men også: - at der logistikmæssigt - den ene dag er ganske få gæster i huset - og næste dag ville være 1000 mennesker, der skulle have fuld forplejning. - og næste gang er der Outlet arrangement, hvor det bare vælter ind med gæster Herligt - men udfordrende! - og pludselig vil en silo ikke vælte på et meget uheldigt tidspunkt for os. - Se vores arr. oversigt på vores hjemmeside. Jeg vil gerne her sige, at vi nu har øvet os i næsten et år og har fået uvurderlige erfaringer. Vi har fået testet vores hus! Vi er også opmærksomme på, at vi ikke på alle områder har løst opgaverne helt tilfredsstillende. - men I skal også vide at vi håndfast og ydmygt arbejder med at blive bedre. - og vil jeg sige, at mange og store opgaver er blevet løst på forbilledlig vis. Jeg vil til slut benytte lejligheden til at sige stor tak til anlægsbestyrelsen for en engageret, dygtigt og omfattende indsats. Det er: - Torben Rank Nielsen. - Flemming Olsen. - Frantz Dolberg. - Jørgen Strøjer. - Morten Delcomyn. - John Koppel - Jeg vil oprigtig komme til at savne samarbejdet med jer!

9 Jeg vil gerne sige tak til dig John og til alle øvrige ansatte i huset for en flot indsats. Det blev en lidt lang orientering men jeg synes, at det var vigtigt, at I fik et kik ind i det arbejde, der har ligget forud for, at vi kan sidde her i aften. Tak for ordet. Bent Schmidt Bestyrelsesformand Arena Assens

Arena Assens. Ledelsesberetning 2013.

Arena Assens. Ledelsesberetning 2013. Arena Assens. Ledelsesberetning 2013. Ledelsesberetningen vil bestå af en gennemgang af året 2012/ 2013 i Arena Assens og lidt om de forventninger og planer, der foreligger i den nærmeste fremtid. Årsberetningen

Læs mere

Borgerforeningens Hus fremtidig anvendelse og organisering

Borgerforeningens Hus fremtidig anvendelse og organisering Borgerforeningens Hus fremtidig anvendelse og organisering Proces i 5 faser: Fase 1: Præsentation af huset Interesserede foreninger og borgere indbydes til et åbent hus arrangement, hvor huset vises frem.

Læs mere

Som borgmester for Thisted Kommune er det mig en stor fornøjelse at kunne være med til at indvie det ny renoverede BOOA.

Som borgmester for Thisted Kommune er det mig en stor fornøjelse at kunne være med til at indvie det ny renoverede BOOA. - - Som borgmester for Thisted Kommune er det mig en stor fornøjelse at kunne være med til at indvie det ny renoverede BOOA. Det nyrenoverede sted her, er et fantastisk eksempel på hvad der kan ske når

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset

I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset Til brugere af DGI Huset Aabybro 12. oktober 2018 I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset Dagsorden: 1. Velkomst /IMN - præsentation af deltagerne

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Kære generalforsamling. Det er mig igen i år en fornøjelse at aflægge årets beretning for Ørsted Kro A/S. Lad jer ikke forskrække af

Læs mere

butiksvant, vi ansatte Winnie fra juni md. og det har vi ikke fortrudt, hun er faldet godt til i butikken. Det er nu Winnie og Karina der er de faste

butiksvant, vi ansatte Winnie fra juni md. og det har vi ikke fortrudt, hun er faldet godt til i butikken. Det er nu Winnie og Karina der er de faste 4. november 2015 Beretning Fjelstervang Kvik Spar APS 1-7 2014-30-06 2015 Jeg sagde med vilje Kvik Spar APS, for det hedder den stadigvæk, vi burde have haft navneændring på generalforsamlingen sidste

Læs mere

NOTAT. Sagsfremstilling til mødet den Sag: P Michael Vinther/Evald Iversen Plan og kultur

NOTAT. Sagsfremstilling til mødet den Sag: P Michael Vinther/Evald Iversen Plan og kultur Sagsfremstilling til mødet den 17 12 2008 Sag: 04.04.00-P20-7-08 Michael Vinther/Evald Iversen Plan og kultur 05-12-2008 Indledning Der har siden medio 2007 været arbejdet på at skabe rammer for etablering

Læs mere

Udviklingsplan Faaborg Fritidscenter 2011

Udviklingsplan Faaborg Fritidscenter 2011 Udviklingsplan 2010-2013 Udviklingsplan Faaborg Fritidscenter 2011 Denne udviklingsplan for Faaborg Fritidscenter tager udgangspunkt i dialog forløb i bestyrelsen i 2010. Centerets udvikling er baseret

Læs mere

Nyt kulturhus i Tingbjerg

Nyt kulturhus i Tingbjerg Nyt kulturhus i Tingbjerg Tingbjerg og Utterlevshuse skal have et nyt kulturhus og bibliotek. Huset er for alle beboere i Tingbjerg og Utterslevhuse. Her kan du læse mere om, hvordan huset kommer til at

Læs mere

Successtrategier for moderne idrætsanlæg

Successtrategier for moderne idrætsanlæg Successtrategier for moderne idrætsanlæg Idrættens rum og rammer Frederikshavn, onsdag den 25. februar 2009 Indhold 1. Konkurrencesituationen 2. Behov for strategier 3. Metode i strategiarbejdet 4. Case

Læs mere

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn.

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Beretning 2013 2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Vi kom ud af 2012 med et lille overskud, alle bådpladser var besatte, og vi nåede ca. samme antal af gæstesejlere som de sidste

Læs mere

NATURCENTER KARPENHØJ

NATURCENTER KARPENHØJ NATURCENTER KARPENHØJ Den udarbejdede analyse af mulighederne for et tættere samarbejde mellem Naturcenter Syddjurs, Mols Lab under Naturhistorisk Museum i Århus og DGI Karpenhøj har resulteret i en beslutning

Læs mere

Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C.

Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C. Side 1/5 Referat fra 1. møde i det rådgivende udvalg for Den Danske Naturfond Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl. 13.00 16.00 Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C. Til

Læs mere

Referat. 22 Godkendelse af dagsorden. Sagsnr.: 15/60664 Mikael Dahl-Jensen. 23 Forslag til mission, vision og strategi for aktiviteter på Fælleden

Referat. 22 Godkendelse af dagsorden. Sagsnr.: 15/60664 Mikael Dahl-Jensen. 23 Forslag til mission, vision og strategi for aktiviteter på Fælleden Referat Dato: 09-12-2015 14:00:00 Udvalg: 17, stk. 4-udvalg - Administrations- og idrætscenter på Fælleden Sted: Konferencesalen, Skanderborg Rådhus 22 Godkendelse af dagsorden Sagsnr.: 15/60664 Mikael

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Indledning Jeg har haft lejlighed til at læse det første nyhedsbrev, der blev udsendt fra foreningen Agape til foreningens venner.

Læs mere

Anne Nygaard (R): Theresa Blegvad, Venstre. Og hvis jeg kunne få markeringerne under Theresa, så vil det være rigtig super.

Anne Nygaard (R): Theresa Blegvad, Venstre. Og hvis jeg kunne få markeringerne under Theresa, så vil det være rigtig super. Sag 9: Aarhus Internationale Sejlsportscenter Og vi går videre til Kultur og Borgerservices sag nummer 9, Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Er der nogen, der har nogle kommentarer kan de klares med

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen SFO Bakkeskolen Personale: Vi får 2 nye medarbejdere: Velkommen til PAU-uddannet Tony Dyreby og pædagog Line Johanne Schmidt, som skal være med i Miniklub fra 1.april. Miniklub

Læs mere

SKÅRUP KULTUR & IDRÆTSCENTER

SKÅRUP KULTUR & IDRÆTSCENTER STØT ETABLERINGEN AF SKÅRUP KULTUR & IDRÆTSCENTER Vi står bag projektet: Skårup Hallen SIF Skårup Idrætsforening Skårup Borgerforening Hvad går projektet ud på? Skårup-Vejstrup området er et dynamisk

Læs mere

Forvandlet idrætshal i Vissenbjerg

Forvandlet idrætshal i Vissenbjerg Forvandlet idrætshal i Vissenbjerg 6 Nytænkning I En ny tilbygning og ny facade med store vinduespartier og stor indre gennemsigtighed har forvandlet Vissenbjerg Hallerne fra et mørkt og tillukket sted

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Idrætskonference i Randers 2010. lørdag den 18. september 8:30-15:00

Idrætskonference i Randers 2010. lørdag den 18. september 8:30-15:00 Idrætskonference i Randers 2010 lørdag den 18. september 8:30-15:00 SIKR (Samvirkende Idrætsklubber i Randers) arrangerer i samarbejde med Kultur- og fritidsforvaltningen en konference for idrætsforeninger

Læs mere

AABENRAA KOMMUNE HAL 3 PROJEKT. Driftsmodeller for et idræts- og kulturcenter. Ejerskab og omfang Aktivitetsopgaver Driftsopgaver / fordeling Modeller

AABENRAA KOMMUNE HAL 3 PROJEKT. Driftsmodeller for et idræts- og kulturcenter. Ejerskab og omfang Aktivitetsopgaver Driftsopgaver / fordeling Modeller AABENRAA KOMMUNE HAL 3 PROJEKT KLUBBER Driftsmodeller for et idræts- og kulturcenter VIRKSOM- HEDER Ejerskab og omfang Aktivitetsopgaver Driftsopgaver / fordeling Modeller BORGERE INSTITU- TIONER 22-01-2013

Læs mere

Beretning fremlagt den 26. jan på Generalforsamlingen

Beretning fremlagt den 26. jan på Generalforsamlingen Foreningen Glamsbjerg Beretning 2010 - fremlagt den 26. jan. 2011 på Generalforsamlingen Jeg vil begynde med at orientere om, at medlemsantallet i Foreningen Glamsbjerg er på 212 i 2010 Foreningen Glamsbjerg

Læs mere

Nyhedsbrev 24. Varmepumper. Maling af huse

Nyhedsbrev 24. Varmepumper. Maling af huse Nyhedsbrev 24 Varmepumper Efter sidste generalforsamling blev det ved afstemning vedtaget, at husejer har ret til at etablere en varmepumpe i henhold til regler som fastsættes af bestyrelsen. Disse regler

Læs mere

Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest

Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest Især inden for idræt og foreningsliv har Globus1 givet Århus Kommune et løft, og aktivitetscenteret er en af hovedhjørnestenene i kommunens integrationspolitik.

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

DGNB når bygherren kræver certificering af sit bæredygtige byggeri. sådan kommer du godt i gang

DGNB når bygherren kræver certificering af sit bæredygtige byggeri. sådan kommer du godt i gang DGNB når bygherren kræver certificering af sit bæredygtige byggeri sådan kommer du godt i gang FÅ DE BEDSTE RESULTATER TIL TIDEN Har du lyst til at: At forbedre dine faglige kompetencer? Mindske fejl og

Læs mere

1. Svendborghallerne... 1 2. DGI-hus i Svendborg - Juni 2007... 2

1. Svendborghallerne... 1 2. DGI-hus i Svendborg - Juni 2007... 2 Tillægsdagsorden Udvalget for Kultur og Planlægning's møde Mandag den 11-06-2007 Kl. 12:00 Udvalgsværelse 3 Deltagere: Morten S. Petersen, Niels Høite Hansen, Ulrik Sand Larsen, Per Ulrik Jørgensen, Bruno

Læs mere

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren INFO 3/2017 Vi ses i Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren På efterårsudstillingen underholdte Renæsancedanserne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Foreningen Glamsbjerg - Beretning 2011 Fremlagt den 13. februar 2012 på Generalforsamlingen

Foreningen Glamsbjerg - Beretning 2011 Fremlagt den 13. februar 2012 på Generalforsamlingen Foreningen Glamsbjerg - Beretning 2011 Fremlagt den 13. februar 2012 på Generalforsamlingen Jeg vil traditionen tro begynde med at orientere om medlemstallet i Foreningen Glamsbjerg: Medlemstallet er på

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Strategiplan for undervisning af dygtige elever

Strategiplan for undervisning af dygtige elever Strategiplan for undervisning af dygtige elever Udviklingsprojekt over tre år 2007-2010 Formål: At udvikle retningslinjer for identifikation af elever med særlige forudsætninger At få større viden om og

Læs mere

Med SAFE afdragssikring, holder du dig altid kørende

Med SAFE afdragssikring, holder du dig altid kørende Med SAFE afdragssikring, holder du dig altid kørende Med en afdragssikring som tillæg til dit lån fra Santander, vil du altid være i stand til at betale af på dit billån også selvom du bliver arbejdsløs,

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

Forord. På vegne af Byrådet

Forord. På vegne af Byrådet Sammen er vi bedst - Politik for aktivt medborgerskab Forord Mange borgere bidrager personligt til fællesskabet i Assens Kommune. Det er en indsats, vi i kommunen værdsætter højt, og som vi gerne vil værne

Læs mere

Aabenraa Svømme- og idrætscenter som DGI-hus

Aabenraa Svømme- og idrætscenter som DGI-hus Aabenraa Svømme- og idrætscenter som DGI-hus Indledning Aabenraa Kommune har igangsat en proces i forhold til udvikling af Aabenraa Svømme- og Idrætscenter. En udvikling, der skal munde ud i et nybyggeri

Læs mere

Næstved Kommune. Side 1 af 5

Næstved Kommune. Side 1 af 5 Næstved Kommune Job- og personprofil for controller/byggeøkonom for rammeaftaler for indkøb af mindre håndværkerydelser i Team Ejendomme i Center for Trafik og Ejendomme Side 1 af 5 Indledning Næstved

Læs mere

Ansøger. Oplysninger om jeres arrangement. Hører til journalnummer: Ø Udskrevet den

Ansøger. Oplysninger om jeres arrangement. Hører til journalnummer: Ø Udskrevet den 1 - Horsens All Stars - ansøgning til Kultur- og Oplan Hører til journalnummer: 20.00.00-Ø40-1-18 Ansøgningsskema til Kultur- og Oplevelsespuljen Blanketnummer: 46844 Ansøger Foreningsnavn Horsens All

Læs mere

Nyt terminalprojekt på Banegårdspladsen i Herning. Prækvalifikation. 1. Bygherre. 2. Bygherrerådgiver. 3. Udbudsform. 4.

Nyt terminalprojekt på Banegårdspladsen i Herning. Prækvalifikation. 1. Bygherre. 2. Bygherrerådgiver. 3. Udbudsform. 4. Herning Kommune opfordrer herved investorer, totalentreprenører og konsortier til at søge prækvalifikation i forbindelse med et projekt for en ny busterminal samt helhedsplan for Banegårdspladsen i Herning.

Læs mere

Generalforsamling 19. april 2016.

Generalforsamling 19. april 2016. Generalforsamling 19. april 2016. 1. Valg af ordstyrer og referent John Refsgaard valgt til ordstyrer og Finn Moesborg valgt til referent. Det konstateres at generalforsamlingen er lovligt varslet, og

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Efter et turbulent år med lockouten i april 13, så glæder vi os til og ser frem til den nye Folkeskolereform, som skal træde i kraft

Læs mere

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 Kære alle sammen Vi er allerede kommet godt i gang med det nye skoleår på Spjellerup Friskole. Mange elever kom friske og brune tilbage fra en veloverstået sommerferie og det

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Sammenhæng til Vision 2018/tema

Sammenhæng til Vision 2018/tema Udvalgsområde Mål-overskrift Sammenhæng til Vision 2018/tema Effektmål Kultur- og Fritidsudvalget Kultur som drivkraft Flere vil bor her via udvikling af kulturinstitutionerne: Museum Vestfyn, AssensBibliotekerne,

Læs mere

Beretning 2014. De positive signalers år

Beretning 2014. De positive signalers år Beretning 2014 De positive signalers år Side 1 Idrætsrådet i Silkeborg Kommune Beretning 2014 Indledning Overskriften på beretningen er De positive signalers år Jeg har valgt netop den overskrift, da jeg

Læs mere

Superstadion og erhvervspark

Superstadion og erhvervspark Superstadion og erhvervspark Visionen er at gøre Køge Park til en publikumsmagnet for hele Sjælland, hvor man kan få sports- og andre kulturoplevelser i superligaklassen. Forholdene for Køge Kommunes breddeidræt

Læs mere

Kultur skaber identitet. Det handler om mennesker. - hele mennesker - hele livet!

Kultur skaber identitet. Det handler om mennesker. - hele mennesker - hele livet! Kultur skaber identitet. Det handler om mennesker. - hele mennesker - hele livet! Når vi mennesker mødes, opstår kultur. Vi skaber i fællesskab værdier og bånd, som gennem livet er bestemmende for vore

Læs mere

Bilag nr. 29.3.1. Bestyrelsesmødet 30.08.12. Opgave- og arbejdsdeling ved nybyggeri på Hedeager 33

Bilag nr. 29.3.1. Bestyrelsesmødet 30.08.12. Opgave- og arbejdsdeling ved nybyggeri på Hedeager 33 Bilag nr. 29.3.1. Bestyrelsesmødet 30.08.12 Opgave- og arbejdsdeling ved nybyggeri på Hedeager 33 1 Bestyrelse Byggeudvalg: Bestyrelsesformand Direktør Vicedirektør Økonomi og adm.chef 1 uddannelseschef

Læs mere

Forslag til fremtidig organisering af Slagteriet (bygningerne)

Forslag til fremtidig organisering af Slagteriet (bygningerne) Forslag til fremtidig organisering af Slagteriet (bygningerne) Baggrund Holstebro Kommune købte og overtog Slagterigrunden i december 2015, efter at Danish Crown havde afsluttet de sidste slagteriaktiviteter

Læs mere

HØRINGSUDKAST HØRINGSUDKAST

HØRINGSUDKAST HØRINGSUDKAST Sammen er vi bedst - Politik for aktivt medborgerskab Forord Mange borgere bidrager personligt til fællesskabet i Assens Kommune. Det er en indsats, vi værdsætter højt, og som vi gerne vil værne om. Vi

Læs mere

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Kære alle Nu har I hørt om QLF og hæftet, men for de af Jer, som måske ikke kender os tre heroppe så godt, vil jeg starte

Læs mere

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den 06.12.2011 kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Ole Peter Christensen (F) Indholdsfortegnelse: 528. Organisering samt tids- og procesplan vedr.

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 ROSKILDE GYMNASTIKFORENING TRÆNING & TRIVSEL Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 I dette nyhedsbrev kan du læse om Frivillig på festivallen Instruktører og hjælpere søges Nye hold i foreningen

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Endnu engang hjerteligt velkommen til Vores repræsentantskabsmøde her i Nyborg.

Endnu engang hjerteligt velkommen til Vores repræsentantskabsmøde her i Nyborg. Kære Repræsentantskab. Endnu engang hjerteligt velkommen til Vores repræsentantskabsmøde her i Nyborg. Hvor er det dejligt at se at vi igen I år er mange der igen er mødt op til 2 spændende dage her i

Læs mere

Åbent alle årets dage Ca arrangementer kvm. under tag. Sundhed Indlæring Fællesskab

Åbent alle årets dage Ca arrangementer kvm. under tag. Sundhed Indlæring Fællesskab Velkommen Åbent alle årets dage Ca. 2300 arrangementer 24.000 kvm. under tag Sundhed Indlæring Fællesskab Mere end 1 mio. gæster årligt Brugere i alle aldre Ude og inde Målgrupper Gæster Børn, unge, voksne,

Læs mere

Forenings- aktivitets & facilitetsudvikling Als

Forenings- aktivitets & facilitetsudvikling Als Forenings- aktivitets & facilitetsudvikling Als Faciliteter & Lokaludvikling Ole Brændgaard, konsulent i Uddannelse, drift og organisation Hvorfor snakke sammenlægning? Hvad er visionen Hvad er målet?

Læs mere

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017 Højby, den 31. januar 2017 Konsulentens klumme Jeg kan lige nå det altså at få skrevet en klumme i januar. Der har været tryk på, og så fik jeg også holdt lidt ferie først på måneden. Jeg håber, at alle

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Lock-out Bestyrelsen følger udviklingen nøje og drøfter løbende situationen.

Lock-out Bestyrelsen følger udviklingen nøje og drøfter løbende situationen. Orientering fra bestyrelsesmødet onsdag den 12. juni 2013 Meddelelse fra bestyrelsesformanden Bestyrelsesmedlem Mette Thorsen udtræder af skolebestyrelsen, da hun fraflytter Aarhus. Ib Kimose, der er valgt

Læs mere

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub Kære Sponsor Efter at vi i 2011 var i knæ rent økonomisk er der nu godt styr på fundamentet for klubben. Der er i 2012 realiseret et pænt overskud på baggrund af en ekstraordinær indsats fra hele lokalområdet.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde nr. 2

Repræsentantskabsmøde nr. 2 H I R Haderslev Idrætsråd Repræsentantskabsmøde nr. 2 Torsdag den 27. marts 2008 Vojens Fritidscenter Bestyrelsens beretning for 2007 Indledning: Det er Haderslev Idrætsråd s (HIR) 2. ordinære repræsentantskabsmøde.

Læs mere

I dette notat præsenteres tre forskellige hovedmodeller for en udbygning og modernisering af Roskilde-Hallerne.

I dette notat præsenteres tre forskellige hovedmodeller for en udbygning og modernisering af Roskilde-Hallerne. Modeller for organisering og finansiering af en udvidelse af Roskilde-Hallerne 22. november 2007 I dette notat præsenteres tre forskellige hovedmodeller for en udbygning og modernisering af Roskilde-Hallerne.

Læs mere

Rapport. Fem koncepter for danske forsamlingshuse. Landsforeningen Danske Forsamlingshuse

Rapport. Fem koncepter for danske forsamlingshuse. Landsforeningen Danske Forsamlingshuse Rapport Fem koncepter for danske forsamlingshuse Landsforeningen Danske Forsamlingshuse 5 koncepter for danske forsamlingshuse Der findes i Danmark cirka 1250 forsamlingshuse, hvoraf ca. 800 er medlemmer

Læs mere

Institutionerne på Teaterpladsen

Institutionerne på Teaterpladsen Institutionerne på Teaterpladsen Musikteatret, Black Box Theatre, Newco Scenen Bilag til Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 28. maj 2018 Udarbejdet af Lisbet Gormsen Fysiske rammer det fælles Bygningskomplekset

Læs mere

VESTKYSTEN VISER VEJEN

VESTKYSTEN VISER VEJEN VESTKYSTEN VISER VEJEN INVITATION TIL PRÆKVALIFIKATION AF RÅDGIVERNE TIL UDARBEJDELSE AF: STRATEGISK-FYSISKE UDVIKLINGSPLANER Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme Introduktion

Læs mere

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008 Rødder og Vinger NYHEDSBREV marts 2008 Jeg håber alle er kommet godt over jul og nytår og nu er friske til at tage fat på en ny sæson i vores lille forening. Lille er måske ikke det helt rigtige ord længere.

Læs mere

Nordfynshallen - fra kommunal til selvejende institution

Nordfynshallen - fra kommunal til selvejende institution Nordfynshallen - fra kommunal til selvejende institution Status og baggrund for Nordfynshallen Status og baggrund Nordfynshallen 2009: I 2004 vedtog Bogense byråd en helhedsplan (renoverings- og udviklingsplan)

Læs mere

Idrætspolitik kan den gøre en forskel?

Idrætspolitik kan den gøre en forskel? Idrætspolitik kan den gøre en forskel? Bjarne Ibsen Professor og centerleder Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund Syddansk Universitet Har idrætspolitikken nået en korsvej? Men det sker,

Læs mere

EX-TABLE DANMARK. Formandens beretning på Landsmødet 2006.

EX-TABLE DANMARK. Formandens beretning på Landsmødet 2006. Formandens beretning på Landsmødet 2006. To be or not to be.here! Citatet stammer fra skuespillet Hamlet af Shakespeare, men er egentlig meget relevant for landsforeningen EX-Table Danmark, at være aktivt

Læs mere

Møde i Børne- og Uddannelsesudvalget Onsdag den 05. februar 2014

Møde i Børne- og Uddannelsesudvalget Onsdag den 05. februar 2014 3. 13/28798 Ungdomskulturhus Indstilling: Direktøren for Børn og Undervisning og direktøren for By, Land og Kultur indstiller sagen til drøftelse og beslutning i Børne- og Uddannelsesudvalget og Kultur-

Læs mere

Et stort velkommen til

Et stort velkommen til Et stort velkommen til 1 Philip Green Centerleder 15 år ved Gardehusarerne Befalingsmand / springrytter / stuntman 15 år ved erhvervsuddannelser Underviser Leder af merkonom aftenskolen Rektor for Handelsgymnasiet

Læs mere

Bestyrelsens beretning Rubans Ordinære Generalforsamling torsdag den 31. marts 2016 på Årre Kro

Bestyrelsens beretning Rubans Ordinære Generalforsamling torsdag den 31. marts 2016 på Årre Kro Bestyrelsens beretning Rubans Ordinære Generalforsamling torsdag den 31. marts 2016 på Årre Kro RubanFORUM Indledning Det er i dag med stor glæde, at bestyrelsen kan meddele generalforsamlingen at produktionen

Læs mere

Projekt Sund Assens Kommune En kommune i bevægelse.

Projekt Sund Assens Kommune En kommune i bevægelse. 1 Projekt Sund Assens Kommune En kommune i bevægelse. Idegrundlag side 2 Kort fortælling om projektet side 3+4 Markedsføring/Medier side 4 Økonomi side 5 Tidsplan/to do side 5 Projekt Sund Assens Kommune

Læs mere

Åbenhed skaber tillid og med disse to værdier intakt, vil fælleskabet opleves stærkere og større.

Åbenhed skaber tillid og med disse to værdier intakt, vil fælleskabet opleves stærkere og større. Oure Friskole, børnehave og Vuggestue. 27.04.2016 Formandens beretning 2015/16 Åbenhed, tillid og fællesskab. Det har jeg valgt at lade være overskriften på dette års beretning. Måske vil denne beretning

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: as@randershh.dk På vej mod ligaen VELKOMMEN SOM SPONSOR

Læs mere

Årsberetning for Foreningen ØRBÆK MIDTPUNKT Året der gik

Årsberetning for Foreningen ØRBÆK MIDTPUNKT Året der gik Året der gik Ørbæk Midtpunkt har gennem det seneste år fortsat været stedet med rigtig mange gode oplevelser for vores brugere og gæster. Vi ser nu hverdagen som værende normal med de udfordringer, som

Læs mere

Ørstedskolen. - Offentligt Privat Partnerskab

Ørstedskolen. - Offentligt Privat Partnerskab Ørstedskolen - Offentligt Privat Partnerskab Ørstedskolen fremtidens skole Ørstedskolen fremtidens skole og et magnetfelt for læring Danmarks næststørste skole med placering i Rudkøbing og med dagens

Læs mere

Disse aktiviteter kunne omfatte: Opholdsareal Bordfodbold Klatrevæg 4 mands fodbold i glas boks Uofficielt møderum

Disse aktiviteter kunne omfatte: Opholdsareal Bordfodbold Klatrevæg 4 mands fodbold i glas boks Uofficielt møderum IFV har i gennem en lang årrække forsøgt, at afdække behov og muligheder for en mulig udbygning af Varde Fritidscenter. Der har været lagt stor vægt på ansvarlighed omkring den juridiske situation og selve

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

Vision. Vision for Kildegården

Vision. Vision for Kildegården Januar 2016 Formål og baggrund Denne handlingsplan skal ses i lyset af, at projekt Kildegården stadig er i udviklingsfasen, hvor der arbejdes på at omsætte projektets vision og rammer til konkrete handlinger

Læs mere

OPSTARTSMØDE FOR FRIVILLIGE. Festival 2012 teater for børn og unge i Ringsted og Sorø

OPSTARTSMØDE FOR FRIVILLIGE. Festival 2012 teater for børn og unge i Ringsted og Sorø OPSTARTSMØDE FOR FRIVILLIGE Festival 2012 teater for børn og unge i Ringsted og Sorø Introduktion Festival igennem 42 år Hvad betyder de frivillige for festivalen? Hvad vil det sige at være frivillig på

Læs mere

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-)

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-) Aarhus 1900 CÆCILIE Jeg er 24 år og kommer oprindeligt fra Aalborg, hvor jeg har læst idræt i et år på Aalborg Universitet. Jeg følte for at prøve noget nyt, og jeg valgte at tage overlov fra studiet for

Læs mere

Succes gennem samarbejde

Succes gennem samarbejde Gulddysse Kulturgård Succes gennem samarbejde Som politiker er man nødt til at nå sine mål gennem andre mennesker men det kræver, at man tør give rum for nytænkende initiativer. Det turde man i Gundsø,

Læs mere

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Foreningens navn: Teatergruppen Syvstjernen Foreningstype: Kultur Hvor mange: 50-250 Kontaktperson: Tue Bertelsen Mail: tue.bertelsen@gmail.com

Læs mere

30-04-2014. Dato 30. april 2014. Tid 16:15. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Stedfortræder

30-04-2014. Dato 30. april 2014. Tid 16:15. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Stedfortræder Referat Økonomiudvalget 30-04-2014 Dato 30. april 2014 Tid 16:15 Sted ML 0.23 (byrådslounge) NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Birgit S. Hansen (A) - Formand Lars Møller (V) Bjarne Kvist (A)

Læs mere

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 2. JUNI 2014 ST 201401091 Generalforsamlingen blev afviklet lørdag den 29. marts 2014 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Århus. Der deltog ca. 250

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

INDSTILLING Til Århus Byråd Den 26. august 2004 via Magistraten Tlf. nr.: 8940 2210 Jour. nr.: M0/2003/01376-084 Ref. FH/SHJ

INDSTILLING Til Århus Byråd Den 26. august 2004 via Magistraten Tlf. nr.: 8940 2210 Jour. nr.: M0/2003/01376-084 Ref. FH/SHJ Borgmesterens Afdeling Magistratens 4. Afdeling INDSTILLING Til Århus Byråd Den 26. august 2004 via Magistraten Tlf. nr.: 8940 2210 Jour. nr.: M0/2003/01376-084 Ref. FH/SHJ Indstilling om ny organisering

Læs mere

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os VisuelHuse Nøglen til din drømmebolig ligger hos os Fiskerhuse VisuelHus No 13 - Fiskerhus 123 m 2 VisuelHus No 13 Fiskerhus 123 m 2 Indeholder: Stueplan: Entré, bryggers med indgang, et badeværelse, åbent,

Læs mere

Renovering/udbygning af Hillerød Svømmehal Ejerskab

Renovering/udbygning af Hillerød Svømmehal Ejerskab Hillerød Kommune Notat Renovering/udbygning af Hillerød Svømmehal Ejerskab INDLEDNING Direktionen besluttede 6. februar 2018, at der i generelle termer skal laves en beskrivelse af tre modeller for ejerskab

Læs mere

33l. Folkeoplysningspolitik

33l. Folkeoplysningspolitik 33l Folkeoplysningspolitik Godkendt af Byrådet den 1. oktober 2012 1 Forord Med den seneste ændring af folkeoplysningsloven er rammerne lagt for en ny folkeoplysningspolitik, der både favner de frivillige

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE. Ringkøbing-Skjern Kommune

SAMARBEJDSAFTALE. Ringkøbing-Skjern Kommune SAMARBEJDSAFTALE Ringkøbing-Skjern Kommune 1 1. Indledning: Ringkøbing-Skjern kommune og Frivilligcenter Ringkøbing-Skjern ønsker med denne samarbejdsaftale at sikre et godt og nært samarbejde, byggende

Læs mere

Velkomst og aftenens program. v/ Lasse Jacobsen

Velkomst og aftenens program. v/ Lasse Jacobsen Velkomst og aftenens program v/ Lasse Jacobsen Program Kl. 19.00 19.30 Velkomst og aftenens program v/ Kommunaldirektør Lasse Jacobsen - Virksomheden - nøgletal - s plansystem - Ledelsesgrundlag m.v. -

Læs mere