U DSKRIFT. B eredskabskom m issionen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "U DSKRIFT. B eredskabskom m issionen"

Transkript

1 Beredskabskommissionen den 10. juni 2003 Side 1 af 14 FREDERIKSSUND KOMMUNE U DSKRIFT B eredskabskom m issionen Tirsdag den lo.juni 2003 kl På brandstationen Mødedeltagere: Knud B. Christoffersen, Kurt Jensen, Stefan G. Rasmussen, Jesper Thorup, Preben Aarøe-Hansen, Peter Agerholm, Jens Erik Olsen Fraværende: Kurt Jensen Mødet slut: Kl Indholdsfortegnelse

2 Beredskabskommissionen den 10. juni 2003 Side 2 af 14 Åbent møde Sag nr. 1 Godkendelse af regnskab for 2002 Overførsel af rådighedsbeløb til 2003 Sag nr. 2 Sag nr. 3 Sag nr. 4 Sag nr. 5 Sag nr. 6 Sag nr. 7 Sag nr. 8 Sag nr. 9 Sag nr. 10 Sag nr. 11 Budget for 2004, samt besparelser i Godkendelse af betalingsvedtægt for brandvæsenet Brandslukningsoverenskomst med Skævinge kommune Overgang til ny alarmcentral ved Hillerød politi Sirenevarsling - herunder orientering vedr. Topsøe Beredskabsplanlægning - revision og godkendelse af delplaner Orientering i sagen vedr. evt. bygningsfællesskab med Falck Beredskabsforbundets samarbejde med Jægerspris og Skibby kommuner Politimesteren informerer Evt. Sag nr. 1 Godkendelse af regnskab for 2002 Overførsel af rådighedsbeløb til 2003 Journal nr.: Sagsfremstilling: Den kommunale styrelseslov samt Frederikssund kommunes kasse- & regnskabsregulativ og retningslinier for økonomisk decentralisering. På grund af tilbageholdenhed med anskaffelser i årets løb, samt øget indtjening på diverse kurser og ydelser har det været muligt at opnå det viste nettoresultat Ved en gennemgang af regnskabet er der udfærdiget opgørelse over uforbrugte rammebeløb, samt merindtægter for regnskabsåret jfr. bilag af 15. april 2002, hvor der er godkendt overførselsadgang. Regnskab : Forbrug : kr. Bevillinq : kr. Merforbrug : kr. Indtjening : kr. Bevillina : kr..

3 Beredskabskommissionen den 10. juni 2003 Side 3 af 14 Merindtieninq : kr. Samlet ansøgt overførselsbeløb : kr. På grund af for meget udbetalt refusion fra staten i uddannelsesgodtgørelse til de frivillige er der allerede ud af ovenstående beløb bevilget kr. overført, som er tilbagebetalt til Staten. Restbeløbet som søges overført udgør således i alt kr. Det indstilles at den søgte overførsel anbefales overfor økonomiudvalg og byråd. Til efterretning Sag nr. 2 Budget for 2004, samt besparelser i Journal nr.: Sagsfremstilling: Den kommunale styrelseslov samt Frederikssund kommunes kasse- & regnskabsregulativ og retningslinier for økonomisk decentralisering. Ultimo marts 2003 blev udgifts- og indtægtsrammer udmeldt for budgetoplægget til år 2004 for beredskabsforvaltningens område. Primo maj udsendtes fra Kommunaldirektøren og økonomisk afdeling et sparekatalog med krav om besparelser for beredskabsforvaltningen på ialt kr., hvilket findes og indrapporteres. Ud fra beredskabsforvaltningens indtjening i 2002 med efterfølgende ansøgt overførselsadgang for det opgjorte nettobeløb er der yderligere krævet en forøgelse af indtægterne, hvilket er anslået til kr., som er indregnet i budgetoplægget for år Det samlede beløb i besparelser for 2004 udgør herefter i alt 8,83 % eller kr. som nu er indregnet i budgetforslaget. Efter et møde med kommunaldirektøren og økonomisk afdeling den 4. juni er det yderligere krævet at en evt.

4 Beredskabskommissionen den 10. juni 2003 Side 4 af 14 merindtjening i 2004 skal tilføres kommunens kassebeholdning. Besparelser for 2003 : På ovenfor nævnte møde blev det endvidere krævet at der i indeværende år fremsættes yderligere forslag til besparelser, hvor der kan peges på følgende : Kto. nr. Tekst Beløb 23 Rengøring : Pens.fors.præmie kr Alm. vikarer kr. 30 B randhaner: Fast løn kr Øvrige varekøb kr. 40 Kørsel : Overførte lønninger kr Drivmidler kr Tjenesteydelser u. moms kr. Samlet besparelse kr. Siden muligheden for overførsel af uforbrugte midler og evt. merindtjening i budgetåret blev indført har det været tanken at opnå økonomisk mulighed for at kunne udskifte en af tankvognene til en noget nyere og mere økonomisk acceptabel vogn. Begge er anskaffet efter kassation i de respektive ol firmaer, hvorefter brandvæsenet har ofret mange penge og resourcer på opbygning, vedligeholdelse og drift. Det anses for sandsynligt at udskiftning vil være påkrævet om max. 3 år, hvorfor der må afsættes et beløb på kr.i investeringsoversigten til dette formål. Er endnu ikke givet Den udmeldte udgiftsramme for år 2004 udgør: kr. Samlede besparelser i budoet 2004 : kr. Ny udgiftsramme for 2004 : kr.

5 Beredskabskommissionen den 10. juni 2003 Side 5 af 14 Indtægtsrammen for år 2004 beløber sig til: kr. Forøgelse af indtægtsrammen i 2004 : kr. Ny indtægtsramme for 2004 : kr. Beløbene anbefales indarbejdet i budget 2004, ligesom besparelsen i budget 2003 gennemføres. Det indstilles overfor økonomiudvalg og byråd at Budget 2003 reduceres med i alt kr. Udgiftsrammen reduceres med kr. og at indtægtsrammen forøges med kr. Beredskabsforvaltningens samlede nettoforbedring i budget 2004 udgør således i alt kr. Sag nr. 3 Godkendelse af takstblad for brandvæsenet for 2003 Journal nr.: P 24 Lov om udpantning - "Bekendtgørelse om gebyr for redningsberedskabsts udrykning til blinde alarmer" Sagsfremstilling: På beredskabskommissionens møde den 21. marts 2001, pkt. 6, anbefalede man overfor økonomiudvalg og byråd oplæg til "Betalingsvedtægt for Frederikssund Brand- & Redningsvæsen". Foruden de almindelige reguleringer af priser i. h. t. nettoprisindekset indføjes - i.h.t. "Bekendtgørelse om gebyr for redningsberedskabets udrykning til blinde alarmer" - pris for betaling i forbindelse med blinde og falske alarmer til Automatiske Brandalarmerings Anlæg. Det er fastlagt i vedtægten at denne revideres hvert år pr. 1. april.

6 Beredskabskommissionen den 10. juni 2003 Side 6 af 14 Revideret betalingsvedtægt for Frederikssund Brand- & Redningsvæsen Det indstilles at revision af betalingsvedtægten godkendes. Godkendt Sag nr. 4 Brandslukningsoverenskomst med Skævinge kommune Journal nr.: P 27 Beredskabsloven 13 stk. 1 Sagsfremstilling: Mellem Skævinge og Frederikssund kommuner har der i mange år eksisteret en aftale om brandslukningsoverenskomst for Strø sogn. Brandslukningsoverenskomster er normalt gældende for en periode af 5 år. Den hidtidige overenskomst udløb med udgangen af år 2002 og i slutningen af året anmodede Skævinge kommune om en fornyelse af overenskomsten. På kommissionens møde i december måned kunne man tilslutte sig indholdet til en fornyelse af overenskomsten, hvorpå denne blev udfærdiget og fremsendt til behandling i Skævinge kommune. Beredskabskommissionen i Skævinge kommune behandlede fornyelsen af overenskomsten på sit møde den 10. marts 2003 og besluttede at tiltræde overenskomsten, idet man dog gerne ville have bekræftet beregningen af vederlaget i.h.t. det nye nettoprisindeks. Man har imidlertid haft forlagt overenskomsten og først da der rykkes for en tilkendegivelse vedrørende tilslutningen til den nye overenskomst tages sagen op. Skævinge kommune ser et lille misforhold i aftalens bilag III, hvor det fremgår at vederlaget erlægges hvert år forud pr. 1. januar og beregnes ud fra nettoprisindekset for januar måned, som først foreligger i april måned. Det er derfor foreslået at betalingen først erlægges pr. 1. april for det pågældende kalenderår. Aftalen med Skævinge kommune medfører en årlig indtægt på

7 Beredskabskommissionen den 10. juni 2003 Side 7 af 14 ca kr., hvor grundbeløbet pr. indbygger hvert år reguleres med nettoprisindekset. Skrivelse af 19. maj 2003, vedr. brandslukningsoverenskomst med Skævinge kommune. Det indstilles at ændringen tages til efterretning. Godkendt Sag nr. 5 Journal nr.: Overgang til ny alarmcentral ved Hillerød politi Vagtcentral Sagsfremstilling: Beredskabsloven Beslutningen om på landsplan at reducere antallet af alarmcentraler i Danmark, samt overgang til ny digital teknik med udsendelse af forud indtalte meldinger fra en pikliste, adresseangivelse til printer i køretøjer og på brandstation, samt koordinater til satelitnavigator for udpegning af skadested er beskrevet i dagsordener til tidligere møder i beredskabskommissionen. Oprettelse og forventet tilslutning til en ekstra ny alarmcentral i Hillerød gik lige pludseligt meget stærkt og ingen af amtets brandvæsener kunne tilsluttes indenfor den fastsatte periode, da der var en vis ventetid hos de respektive leverandører. Den 18. marts 2003 afholdtes et møde med leverandøren, hvor vagtcentral, udkaldeanlæg og radioudstyr til brandvæsenet blev gennemgået, med henblik på at fastlægge nødvendige anskaffelser for overgang til ny Alarmcentral Hillerød. Med skrivelse af 18. marts 2003 modtages tilbud på ny alarmering og ordrebekræftelse på installationen i alt kr foreligger dateret 24. marts Arbejdet blev lovet udført medio maj måned og anlægget blev installeret i uge og fungerer nu tilfredsstillende. Brugen af det nye alarmsystem kræver en vis tilvænning og ændring af en del indarbejdede procedurer, ligesom samarbejdet med Frederikssund politi ændres på en række områder, hvor et nyt samarbejde skal udvikles.

8 Beredskabskommissionen den 10. juni 2003 Side 8 af 14 Der er i budget 2002 afsat kr. til installationen ved overgang til ny alarmcentral. Dette beløb er efterfølgende overført til budget Regnskab for installation : Overgang til nyt modtageudstyr for ny AC, bevilling : kr. Installation af nyt modtageudstyr for ny AC, if I. tilbud : kr. Mindreforbruq : kr. Ordrebekræftelse forefindes i sagen Installation og regnskab indstilles godkendt Overgang til ny Alarmcentral er endnu ikke afsluttet - orienteringen tages til efterretning. Sag nr. 6 Journal nr.: Sirenevarsling - herunder orientering vedr. Topsøe G01 / 03: 15-aø Sagsfremstilling: Beredskabsloven Udslippet af nitrøse gasser fra virksomheden Topsøe, Linderupvej 2, den 1. marts 2002 har skabt en del røre om varslingsdækningen i området. Beboerne er utilfredse og ønsker noget gjort ved sagen. Beredskabsforvaltningen har som omtalt i flere sagsfremstillinger rettet henvendelse til Beredskabsstyrelsen, men her har man hidtil henvist til en nedsat arbejdsgruppe som skulle revurdere varslingsproblematikken på landsplan og komme med nye forslag til varslingsmodeller. Fra Beredskabsstyrelsen er udlånt to mindre mobile sirener til afprøvning i området for evt. at få et billede af mulige løsninger. Det var ikke tanken at sirenerne skulle bruges mobilt, men kun som forsøg med en stationær placering. Afprøvning fandt sted i forbindelse med den årlige prøvevarsling den første onsdag i maj måned og gav ikke noget anvendeligt resultat, idet det var meget svært at høre disse sirener i området, selv om de øvrige sirener var standset.

9 Beredskabskommissionen den 10. juni 2003 Side 9 af 14 Tilbagemeldingen til Beredskabsstyrelsen herom må være at denne løsning ikke er anvendelig. Lørdag den 24. maj 2003 afholdt Topsøe et informationsmøde på virksomheden for naboerne i Linderupvej-, Frejasvej- og Asgårdkvarterene, hvor der blev gjort rede for virksomhedens produktion, udskilning af affaldsstoffer, trafik på området, tilkørsel af råstoffer, miljøtilladelse, grænseværdier for røg, støj, lugtm.v. Beredskabschefen deltog efter invitation i mødet og kunne orientere om diverse initiativer i forbindelse med varsling, samt forbedrede procedurer i forbindelse med evt. uheld på virksomheden. Der blev endvidere orienteret om den af Beredskabsstyrelsen nedsatte arbejdsgruppe, som arbejder med varslingsproblematikken. Det blev fra flere beboere i området oplyst at man ikke engang kunne høre sirenen fra Højhuset på Amtsgymnasiet. På mødet besluttede man at indsamle underskrifter blandt grundejer-foreningernes medlemmer og fremsende dem til Beredskabsstyrelsen via Topsøe, med krav om at få opsat en ekstra sirene i området. Det var endvidere mødedeltagernes håb at Beredskabskommissionen ville bakke op om henvendelsen, hvorfor underskrifterne vil blive fremsendt hertil og forventes videresendt til Beredskabsstyrelsen med kommissionens bemærkninger til sagen. Kopi af krivelse fra gru.ej.for. og Topsøe til Beredskabsstyrelsen udleveret Det indstilles at den fremsendte skrivelse videresendes til Beredskabsstyrelsen med kommissionens bemærkninger. Beredskabskommissionen fremsender skrivelse til støtte for grundejerforen, og Topsøe, bilagt kopier af diverse avisartikler. Sag nr. 7 Journal nr.: Beredskabsplanlægning - revision og godkendelse af delplaner P15

10 Beredskabskommissionen den 10. juni 2003 Side 10 af 14 Sagsfremstilling: Beredskabsloven Ifølge beredskabsloven skal kommunens beredskabsplaner jævnligt gennemgås og åjourføres og mindst én gang i hver kommunal valgperiode skal de indsendes til gennemsyn i Beredskabsstyrelsen. Arbejdsgruppen for udarbejdelse og a'jourføring af kommunens beredskabsplaner har nu holdt de sidste møder med henblik på færdiggørelse af den samlede plan. Den generelle plan og forvaltningsplanerne er nu tilrettet og foreligger i elektronisk form til endelig udprintning. Delplanerne er næsten færdige for de respektive institutioner, skoler, ældrecentre m.v. og er udarbejdet efter den samme skabelon, så de i opbygning og indhold er ensartede. Der vil naturligvis være forskel i indholdet fra sted til sted. Beredskabsplaner til imødegåelse af naturkatastrofer, sanering af kystlinier i forbindelse med olieforurening m. v. indarbejdes som delplaner i den endelige plan. Som system til sikring og vedligeholdelse af planen udarbejdes liste for nøglepersoner som kvartalsvis afstemmes med lønkontoret, således at planen jævnligt opdateres Når revisionen af beredskabsplanen er godkendt i beredskabskommission, økonomiudvalg og byråd fremsendes den til Beredskabscenter Sjælland, som sørger for det videre gennemsyn og meddeler evt. kommentarer til Frederikssund kommune. Det indstilles at revisionen af den generelle plan og forvaltningsplanerne, samt udarbejdelse af delplaner tiltrædes. Revisionen af beredskabsplanen, samt de udførte delplaner anbefales overfor økonomiudvalg og byråd. Sag nr. 8 Orientering i sagen vedr. evt. bygningsfællesskab med Falck

11 Beredskabskommissionen den 10. juni 2003 Side 11 af 14 Journal nr.: A 16 Sagsfremstilling: På Beredskabskommissionens møder den 23. oktober 2002, pkt. 17, og den 4. december 2002, pkt. 26, har man drøftet Falck's henvendelse om evt. bygningsfællesskab med brandvæsenet. Efterfølgende er der i Beredskabsforvaltningen foretaget beregninger for nærmere at fastsætte et sammenligningsgrundlag på priser og ydelser for diverse modeller for brandslukningen. Beredskabschefen har holdt møder med Kommunaldirektør og Teknisk Direktør, hvor beregningerne er gennemgået og man har besluttet at inddrage konsulenter fra Kommunernes Landsforening for at sikre et solidt og grundigt politisk beslutningsgrundlag. Det var tanken at kunne afslutte den politiske beslutningsproces inden sommerferien, men på grund af andre opgaver meldte KL tilbage at man tidligst kunne have beslutningsgrundlaget færdigt ultimo august Brandmandskabet har efter sagens omtale i pressen drøftet situationen og efterfølgende meddelt borgmesteren at man ikke ønsker at fortsætte i brandvæsenet såfremt Falck overtager brandslukningen i kommunen. Da sagen er til orientering og KL endnu ikke har gennemgået de opstillede beregninger kan der endnu ikke oplyses herom. Det indstilles at orienteringen tages til efterretning. Orienteringen tages til efterretning. Det undersøges hvad samarbejdet m.v. for frivillige koster Sag nr. 9 Beredskabsforbundets samarbejde med Jægerspris og Skibby kommuner. Journal nr.: 14.00

12 Beredskabskommissionen den 10. juni 2003 Side 12 af 14 Beredskabsloven Sagsfremstilling: Beredskabsforbundet i Frederikssund bad i december 2002 om beredskabskommissionens tilsagn til, at man kunne indgå samarbejdsaftaler med Skibby og Jægerspris kommuner med henblik på at frivillige ved Frederikssund Brand- og Redningsvæsen kunne udføre opgaver for disse kommuner på samme vis som i Frederikssund Kommune. Både Skibby og Jægerspris kommuner har nu godkendt indholdet af Beredskabsforbundets udkast til samarbejdsaftaler. Det er aftalt med begge kommuner at aftalerne er foreløbig gældende 1 år. Da alle frivillige vil være kontraktmæssigt tilknyttet Frederikssund Brand- og Redningsvæsen og da materiel også er hjemmehørende i Frederikssund er der i aftalerne taget højde for, at det er den kommune der først rekvirerer hjælpen der råder over indsatsstyrkerne. I andre ekstreme situationer (naturkatastrofe o.lign.) lægges der i aftalerne op til, at vagthavende ISL i Skibby, Jægerspris og Frederikssund i samarbejde må finde ud af at prioitere de frivilliges indsats i den aktuelle situation. Aftalerne vil snarest blive forelagt til underskrift af Borgmester Knud B. Christoffersen og Beredskabschef Henrik Helt. Det indstilles at den af Beredskabsforbundet i Frederikssund indgåede aftale med Skibby og Jægerspris kommuner om samarbejde ved større uheld, ulykker, brande m.v., tiltrædes. Tiltrådt Sag nr. 10 Politimesteren informerer Journal nr.:

13 Beredskabskommissionen den 10. juni 2003 Side 13 af 14 Sagsfremstilling: Politimesteren omtalte : Ny vicepolitiinspektør Preben Rasmussen Afspadsering af timer efter EU -formandskabet Patruljering ved ambassader Politikommissionen : Ny struktur - ændringer - måske kommende nedlæggelse af amterne Megen omtale af Frederikssund politi i forbindelse med sager som ikke blev bragt for retten. Sag nr. 11 Evt. Journal nr.: 14.00, , Beredskabsloven, Lov om sikringsrum Sagsfremstilling: A : Skrivelse fra Beredskabsstyrelsen af 8. maj 2003 vedrørende orientering om ændring af beredskabsloven og beskyttelsesrumsloven. B : Skrivelse fra Beredskabsstyrelsen af 27. maj 2003 vedrørende indberetning om brandsyn. Det anføres at der kun er gennemført 66 % af de lovpligtige brandsyn i 2002, hvorfor man udbeder sig oplysninger om hvad der agtes foretaget for at leve op til gennemførelsen af brandsyn.

14 Beredskabskommissionen den 10. juni 2003 Side 14 af 14 Det indstilles at ovenfor nævnte tages til efterretning og de manglende syn udføres hen over sommeren. Ad A : til efterretning. Ad B : Der udfærdiges skrivelse til Beredskabsstyrelsen, hvor der redegøres for hvilke tiltag der agtes gennemført for at opfylde brandsynsforpligtelsen. Borgmesteren bemyndiges til at underskrive på kommissionens vegne. Beredskabskommissionens medlemmer tilsendes kopi af skrivelsen. Brandsyn intensiveres hen over sommeren og der gøres status pr. 1. september 2003.

FREDERIKSSUND KOMMUNE REFERAT. Beredskabskommissionen

FREDERIKSSUND KOMMUNE REFERAT. Beredskabskommissionen Beredskabskommissionen 29. november 2005 Side 1 af 6 FREDERIKSSUND KOMMUNE REFERAT Beredskabskommissionen tirsdag den 29. november 2005 kl. 09.00 På brandstationen Mødedeltagere: Knud B. Christoffersen,

Læs mere

Beredskommissionen den 23. oktober 2002 Side 1 af 12 FREDERIKSSUND KOMMUNE

Beredskommissionen den 23. oktober 2002 Side 1 af 12 FREDERIKSSUND KOMMUNE Beredskommissionen den 23. oktober 2002 Side 1 af 12 FREDERIKSSUND KOMMUNE Beredskommissionen den 23. oktober 2002 Side 2 af 12 Jesper Thorup Preben Aarø-Hansen S ig n. S ig n. Peter Agerholm Jens Erik

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens møde onsdag d. 18. februar 2015 kl. 16.00 til 18.00. Fraværende: Jens Erik Kistrup 1 Indholdsfortegnelse: Side: 1. Information om de igangværende sammenlægninger 3 af

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 17. januar 2007 kl på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 17. januar 2007 kl på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund REFERAT Onsdag den 17. januar 2007 kl. 16.00 på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund Mødedeltagere: Fraværende: Ole Find Jensen, Finn Borch Andersen, Kenneth Jensen, Erik Sejersten, Morten

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud: Ej mødt: Holger Schou Rasmussen, Niels Henriksen, Peter Bring-Larsen, Steffen Bigum

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Møde tirsdag den 18. februar 2014 kl. 11:00 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Fra Nordsjællands Politi, politidirektøren, deltog:

Læs mere

SAMORDNINGSAFTALE for Fælleskommunalt beredskab m.v. mellem Norddjurs og Syddjurs Kommuner

SAMORDNINGSAFTALE for Fælleskommunalt beredskab m.v. mellem Norddjurs og Syddjurs Kommuner SAMORDNINGSAFTALE for Fælleskommunalt beredskab m.v. mellem Norddjurs og Syddjurs Kommuner 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Kapitel: Side: 1. Aftalens område 3 2. Sammensætning af - og virksomhed i den fælles beredskabskommission

Læs mere

Samordningsaftale vedrørende redningsberedskabet for Norddjurs og Syddjurs kommuner

Samordningsaftale vedrørende redningsberedskabet for Norddjurs og Syddjurs kommuner Samordningsaftale vedrørende redningsberedskabet for Norddjurs og Syddjurs kommuner 1. To eller flere kommunalbestyrelser kan i medfør af beredskabslovens 10 samordne deres redningsberedskab. Som led i

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens møde tirsdag d. 28. november 2014 kl. 16.00 til 18.00 Afbud: Niels Henriksen Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen Skibevej 2 DK-4930 Maribo 1 Indholdsfortegnelse: Side:

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol 09-03-2017 10:00 Silkeborg Brandstation, Kejlstrupvej 99C, 8600 Silkeborg Afbud fra:. Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden...3 2 (Offentlig)

Læs mere

Åbent møde for Beredskabskommissions møde den 11. marts 2009 kl. 10:00 i Kælder i Farsø

Åbent møde for Beredskabskommissions møde den 11. marts 2009 kl. 10:00 i Kælder i Farsø Åbent møde for Beredskabskommissions møde den 11. marts 2009 kl. 10:00 i Kælder i Farsø Indholdsfortegnelse 001. Brandslukningsoverenskomsten efter 2009 3 002. Godkendelse af milepælsplan for revidering

Læs mere

Statsforvaltningens brev til Rudersdal og Hørsholm Kommuner. Beredskabsstyrelsens henvendelse

Statsforvaltningens brev til Rudersdal og Hørsholm Kommuner. Beredskabsstyrelsens henvendelse Resumé: Statsforvaltningen Hovedstaden udtaler, at Rudersdal og Hørsholm kommuner ikke kan overlade vedtagelsen af planen for den risikobaserede dimensionering af det kommunale redningsberedskab til den

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Tirsdag den 31-03-2009 Mødested: Falck Haderslev Aabenraavej 96 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 14:30 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Referat fra møde i Beredskabskommissionen

Referat fra møde i Beredskabskommissionen Referat fra møde i Beredskabskommissionen Mødetidspunkt 21. december 2016, kl. 10:00 Mødeafholdelse: Udvalgsværelse D, Gentofte Rådhus Mødet hævet kl. 10:30 Tilstede: Hans Toft, Jesper Würtzen, Karin Søjbjerg

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Onsdag d. 2. december 2015 kl.16.00. Mødested: Ndr. Ringvej 6, 4800 Nykøbing F.

Referat af Beredskabskommissionens møde. Onsdag d. 2. december 2015 kl.16.00. Mødested: Ndr. Ringvej 6, 4800 Nykøbing F. Referat af Beredskabskommissionens møde Onsdag d. 2. december 2015 kl.16.00 Mødested: Ndr. Ringvej 6, 4800 Nykøbing F. Indholdsfortegnelse: 1. Forretningsorden for Beredskabskommissionen... 3 2. Udfordringer

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 20. marts 2018 kl

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 20. marts 2018 kl Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 20. marts 2018 kl. 15.30 Dagsorden 1. Forretningsorden for Beredskabskommissionen 2. Orientering om LFBV struktur 3. Strategi for LFBV efter 1. januar

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 20-09-2016 10:00 Viborg Brandstation, Industrivej 3, 8800 Viborg Afbud fra: Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden...3 2 (Offentlig) Budgetopfølgning

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Mandag den 13-12-2010 Mødested: solsikkevej 2 Solsikkevej 2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Carsten Henningsen Fraværende:

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 3. september 2019 kl

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 3. september 2019 kl Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 3. september 2019 kl. 17.00 Afbud: Mikkel Ørsøe Indhold: 1. Revisionsberetning for 2018 og revisionspåtegning på årsregnskabet 2018. 2. Endelig godkendelse

Læs mere

Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø

Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø Indholdsfortegnelse 001. Beredskabsplanen for Vesthimmerlands Kommune Generelle del. 3 002. Finansiel

Læs mere

Samarbejdsaftale. udførelse af myndighedsopgaver m.m. indenfor redningsberedskabet. mellem. Faxe Kommune. Næstved Kommune

Samarbejdsaftale. udførelse af myndighedsopgaver m.m. indenfor redningsberedskabet. mellem. Faxe Kommune. Næstved Kommune Samarbejdsaftale om udførelse af myndighedsopgaver m.m. indenfor redningsberedskabet mellem Faxe Kommune og Næstved Kommune April 2013. Kapitel 1 Aftalens parter, formål og varighed 1 Aftalen udstikker

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Det indstilles: At beredskabskommissionen godkender dagsorden for mødet.

Det indstilles: At beredskabskommissionen godkender dagsorden for mødet. Beslutningsprotokol Mødedato: 27042016 Mødetidspunkt: 16.3018.30 Mødested: Brandstationen Silkeborg, Kejlstrupvej 99 C Lokale U2 6. maj 2016 Midtjysk Brand & Redning Kejlstrupvej 99C 8600 Silkeborg Mail:

Læs mere

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Tirsdag den 1. juni 2010 kl. 16.00

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Tirsdag den 1. juni 2010 kl. 16.00 REFERAT Tirsdag den 1. juni 2010 kl. 16.00 i mødelokale Lunden Halsnæs Rådhus Rådhuspladsen 1 Frederiksværk Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Fraværende: Ole Find Jensen, Helge Friis, Steen Hasselriis,

Læs mere

Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg

Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Mødedato 21. juni 2017 Tid 09:00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700

Læs mere

A f t a le om et fælles redning s- b e r e d s k a b m e l lem Holbæk, K a l undborg, Lejre, Odsherred, S l a gelse og Sorø Kommuner

A f t a le om et fælles redning s- b e r e d s k a b m e l lem Holbæk, K a l undborg, Lejre, Odsherred, S l a gelse og Sorø Kommuner A f t a le om et fælles redning s- b e r e d s k a b m e l lem Holbæk, K a l undborg, Lejre, Odsherred, S l a gelse og Sorø Kommuner K o m m u n a l b e s t y r e l s e r n e i d e n æ v n t e k o m m

Læs mere

Referat fra møde Onsdag den 11. september 2013 kl i Byrådssalen

Referat fra møde Onsdag den 11. september 2013 kl i Byrådssalen Byrådet Referat fra møde Onsdag den 11. september 2013 kl. 19.00 i Byrådssalen Mødet slut kl. 20.12 MØDEDELTAGERE Ole Find Jensen (A) Anne-Lise Kuhre (A) Anne-Mette Risgaard Schmidt (V) Grethe Olsen (F)

Læs mere

Referat fra møde i Beredskabskommissionen mandag den 27. april 2009

Referat fra møde i Beredskabskommissionen mandag den 27. april 2009 Referat fra møde i mandag den 27. april 2009 Mødet startede kl. 08:00 på Beredskabsstationen, Vintapperbuen 2, 4070 Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 3 2. Orientering...

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 4. maj 2016 kl Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen Frederiksværk

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 4. maj 2016 kl Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen Frederiksværk REFERAT Onsdag den 4. maj 2016 kl. 14.00 Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Steen Hasselriis, Dorte Meldgaard, John Schmidt Andersen,

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens konstituerende møde torsdag d. 30. januar 2014 kl. 16.30 Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen Skibevej 2, 4930 Maribo Mødedeltagere: John Brædder, Holger Schou Rasmussen,

Læs mere

Åben Dagsorden for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg

Åben Dagsorden for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åben Dagsorden for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Mødedato 27. juni 2018 Tid 08.00-12.00 Sted Faxe Ladeplads Sejlklub,

Læs mere

Beredskabskommisionen

Beredskabskommisionen REFERAT Beredskabskommisionen Mødedato: Onsdag den 11-06-2008 Mødested: Solsikkevej 2 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Per Søeberg Fraværende: Bemærkninger: Tillægsaftale Kontrakt

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Onsdag den 21. november 2012 kl. 17.00 i F7 Mødet slut kl. 19.15 MØDEDELTAGERE Kristian Moberg (V) Alice Linning Annelise Hansen Kenneth Jensen (A) Ruth Rasmussen

Læs mere

Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner

Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner Kommunalbestyrelserne i de nævnte kommuner indgår med virkning fra 1. januar 2016 aftale om et

Læs mere

Dagsorden til møde i Beredskabskommissionen

Dagsorden til møde i Beredskabskommissionen Dagsorden til møde i Beredskabskommissionen Mødetidspunkt: 27-04-2017, kl. 09:00 Mødeafholdelse: Udvalgsværelse 1, Gentofte Rådhus Mødet hævet kl. 9:30 Tilstede: Hans Toft, Jesper Würtzen, Karin Søjberg

Læs mere

Dagsorden Beredskabskommissionen torsdag den 7. april 2011. Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge

Dagsorden Beredskabskommissionen torsdag den 7. april 2011. Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge Dagsorden torsdag den 7. april 2011 Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. Til orientering...2 3. Kvartalrapport 4 kv 2010...4

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Tirsdag d. 9. februar 2016 kl Afbud: Niels Henriksen, Poul Erik Ibsen og Agnes Berg

Referat af Beredskabskommissionens møde. Tirsdag d. 9. februar 2016 kl Afbud: Niels Henriksen, Poul Erik Ibsen og Agnes Berg Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 9. februar 2016 kl.16.00 Afbud: Niels Henriksen, Poul Erik Ibsen og Agnes Berg Indholdsfortegnelse: 1. Forslag til tilrettet budget for Lolland-Falster

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens møde mandag d. 28. april 2014 kl. 16.00 Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud fra: Poul Erik Ibsen, Niels Henriksen og Peter Bring-Larsen

Læs mere

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab Administrative styregruppe fælles beredskab Møde vedr.: Referat 26102015 - administrative styregruppe Mødested: Laksetorvet Randers Mødedato: 26-10-2015 Sendes til: Hjemmesiden Beredskab & Sikkerhed Deltagere:

Læs mere

Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen

Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Referat Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Mødedato: 28. april 2017 Mødetid: 14:20 Mødested: Gammelgårdsvej 6, Klakring, 7130 Juelsminde Peter Sørensen Kirsten Terkilsen Jørgen Korshøj

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Mandag den 25-10-2010 Mødested: Fjelstrup Brandstation Skolebakken 4 Fjelstrup 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Lars Damkjær

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Mandag den 21. marts 2011 Mødested: Gram Brandstation Bakkevej 3 6510 Gram Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:30 Afbud: Holger Lauritzen Fraværende:

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 12-09-2017 10:00 Silkeborg Brandstation, Kejlstrupvej 99C, 8600 Silkeborg Afbud fra: Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden...3 2 (Offentlig) Godkendelse

Læs mere

Tidsplan for budgetlægning

Tidsplan for budgetlægning Tidsplan for budgetlægning 2016-2019 Januar 1 9/1 Økonomi, Budget og regnskab Udsendelse Økonomi udsender indkaldelse af bidrag fra Områderne til budgetoplæg (beskrivelse af politikområderne, kommunalbestyrelsens

Læs mere

Referat fra møde Onsdag den 14. september 2011 kl i Byrådssalen

Referat fra møde Onsdag den 14. september 2011 kl i Byrådssalen Byrådet Referat fra møde Onsdag den 14. september 2011 kl. 17.00 i Byrådssalen Mødet slut kl. 18.15 MØDEDELTAGERE Ole Find Jensen (A) Anne-Lise Kuhre (A) Anne-Mette Risgaard Schmidt (V) Grethe Olsen (F)

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udkast til en ny bekendtgørelse

Beredskabsstyrelsens udkast til en ny bekendtgørelse Den nugældende bekendtgørelse nr. nr. 765 af 03. august 2005 om risikobaseret kommunalt redningsberedskab som ændret ved bekendtgørelse nr. nr. 872 af 6. juli 2007 Beredskabsstyrelsens udkast til en ny

Læs mere

REGLER FOR ØKONOMISK DECENTRALISERING HADERSLEV KOMMUNE. fra 2010

REGLER FOR ØKONOMISK DECENTRALISERING HADERSLEV KOMMUNE. fra 2010 Acadre 09/28381 Lb. nr. 209844 REGLER FOR ØKONOMISK DECENTRALISERING i HADERSLEV KOMMUNE fra 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 3 2. Hvem er omfattet... 3 3. Èn økonomisk ramme pr. driftsenhed...

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Møde tirsdag den 3. juni 2014 kl. 10:00 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Fra Nordsjællands Politi, politidirektøren, deltog:

Læs mere

Brønderslev Kommune. Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Dato: 31. januar 2008 Lokale: Falck-stationen i Dronninglund Tidspunkt: 15.30 19.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/15 Besøg

Læs mere

31. januar Kl. 09:00

31. januar Kl. 09:00 for beredskabskommissionen for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 09:00 Brandstationen, H.P. Hansens Vej 112B, 7400 Herning Fraværende: Jens Kaasgaard John G. Christensen 2 Der foreligger følgende sager

Læs mere

Østsjællands Beredskab

Østsjællands Beredskab Østsjællands Beredskab Beredskabskommissionsmøde (Beredskabskommissionsmøde) 14-12-2017 08:00 Gml. Vindingevej 10, Roskilde Mødeindhold Punkt Side Beslutning for punkt 1: Godkendelse af ny risikobaseret

Læs mere

Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner

Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner Vedtægter for fælles kommunalt 60 selskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommune 13. august 2014 Aftale om etablering af

Læs mere

Referat fra møde i Beredskabskommissionen

Referat fra møde i Beredskabskommissionen Referat fra møde i Beredskabskommissionen Mødetidspunkt: 08-05-2018, kl. 11:00 Mødeafholdelse: Europaværelset, Gladsaxe Rådhus Mødet hævet kl. 11:30 Tilstede: Trine Græse, Hans Toft, Jesper Würtzen, Sofia

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl i F 6

Økonomiudvalget. Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl i F 6 Økonomiudvalget Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl. 16.00 i F 6 Mødet slut kl. 18.30 MØDEDELTAGERE John Schmidt Andersen (V) Hans Andersen (V) Kasper Andersen (O) Kim Rockhill (A) Ole Søbæk

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 13. oktober 2016 kl Gribskov Rådhus Lokale 505 Rådhusvej Helsinge

REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 13. oktober 2016 kl Gribskov Rådhus Lokale 505 Rådhusvej Helsinge REFERAT Torsdag den 13. oktober 2016 kl. 08.00 Gribskov Rådhus Lokale 505 Rådhusvej 3 3200 Helsinge Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Fraværende: Steen Hasselriis, Dorte Meldgaard, John Schmidt Andersen,

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 12.00 Til kl.: 14.30 Mødested: Industrivej 3 Mødenr.: 1 Fraværende: Lars Erik Leth Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 1 Efterretningssager 3 2 Den Risikobaserede Dimensionering

Læs mere

Referat. fra Beredskabskommission

Referat. fra Beredskabskommission Referat fra Beredskabskommission Mødedato: Tirsdag den 13. januar 2015 Mødetidspunkt: 09:00 Mødested: Vibevej 18 Deltagere: Afbud: Johnny Søtrup, Erik Buhl, Erik Nørreby, Jørgen Ahlquist, Kjeld Anker Espersen,

Læs mere

Indstilling. Indstilling om forventet regnskab for 2007 pr. ultimo juni Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling

Indstilling. Indstilling om forventet regnskab for 2007 pr. ultimo juni Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 17. september 2007 Århus Kommune Økonomisk Afdeling Borgmesterens Afdeling Indstilling om forventet regnskab for 2007 pr. ultimo juni

Læs mere

Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen

Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen Mødedato 24. juni 2016 Tid 07:30 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester Knud

Læs mere

Sydvestjysk Brandvæsen

Sydvestjysk Brandvæsen Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner Forslag til reviderede vedtægter for fælles kommunalt 60 selskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommune Forslag af 1. december

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen kl. 15:00 Lokale 83 Jammerbugt Kommune Beredskabskommissionen Punkter på åbent møde: 1. Tillæg 1 til brandslukningsoverenskomst med Falcks Redningskorps A/S 1 2. Årsberetning

Læs mere

FREDERIKSSUND KOMMUNE

FREDERIKSSUND KOMMUNE Økonomiudvalget den 28. april 2003 Side 1 af 6 FREDERIKSSUND KOMMUNE U D SKRIFT AF TILLÆ G S D A G SO R D E N Økonomiudvalget 28. april 2003 kl. 8.30 på Borgmesterens kontor Mødedeltagere: Knud B Christoffersen,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Onsdag den 19. november 2014 kl. 16.00 i F2 Mødet slut kl. 18:45 MØDEDELTAGERE Kenneth Jensen (A) Alice Linning Jens Jørgen Andersen Kristian Moberg Kristensen

Læs mere

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 14. maj 2014 kl. 11.00

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 14. maj 2014 kl. 11.00 REFERAT Onsdag den 14. maj 2014 kl. 11.00 På brandstationen i Frederikssund Løgismose 3 3600 Frederikssund Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: John Schmidt Andersen, Steen Hasselriis, Ole Wedel Nielsen,

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen Kommissionsmøde den 7/1 2011 Dato 7. januar 2011 Tid 16:00 Sted Brandstationen NB. 07/01 2011 Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Lars Møller (venstre) - Formand Erik

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Mødet mandag den 30. januar 2012 kl. 09:30 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Afbud fra Hanne Agersnap Endvidere var til stede:

Læs mere

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 24. april 2013 kl. 15.00

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 24. april 2013 kl. 15.00 REFERAT Torsdag den 24. april 2013 kl. 15.00 På brandstationen i Frederikssund Løgismose 3 3600 Frederikssund Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Fraværende: Ole Find Jensen, Helge Friis, Steen Hasselriis,

Læs mere

Version 2.0. Bilag 4.2 Bilag til kasse- og regnskabsregulativet omkring Bevillingskontrol

Version 2.0. Bilag 4.2 Bilag til kasse- og regnskabsregulativet omkring Bevillingskontrol Version 2.0 Bilag 4.2 Bilag til kasse- og regnskabsregulativet omkring Bevillingskontrol Dato Version Beskrivelse af ændring 25.11.2009 1.0 Nyt bilag godkendt 21.10.2014 2.0 Administrativ revision af bilaget

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN.

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. Mødedeltagere: Lennarts Damsbo-Andersen, Anne Knudsen, Fritze Tillisch, Martin Taarup, Gert Møller, Oluf Brandt, André Gremaud

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Sidenr. 92 Protokol Mødedato: 13. april 2011 Mødetidspunkt: 15:00 Sluttidspunkt: 16:30 Mødelokale: Fraværende: Bemærkninger: Rådhuset Dagsordnen godkendt. Indholdsfortegnelse Sidenr. 93 Sagsnr. Side 1.

Læs mere

KOMMENTERET HØRINGSNOTAT vedrørende forslag til lov om ændring af beredskabsloven m.fl. (Lovforslag L 167)

KOMMENTERET HØRINGSNOTAT vedrørende forslag til lov om ændring af beredskabsloven m.fl. (Lovforslag L 167) KOMMENTERET HØRINGSNOTAT vedrørende forslag til lov om ændring af beredskabsloven m.fl. (Lovforslag L 167) Marts 2016 1. Indledning Udkast til forslag til lov om ændring af beredskabsloven, lov om beskyttelsesrum,

Læs mere

Sydvestjysk Brandvæsen

Sydvestjysk Brandvæsen Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner Forslag til reviderede vedtægter for fælles kommunalt 60 selskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommune 4. januar 2016

Læs mere

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Nils Borring Niels Kallehave Jan Pedersen Jan Fischer Torben Jensen 11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 14-12-2018 10:00 Brandstationen i Viborg, Industrivej 3, 8700 Viborg, Mødelokalet stueetagen Afbud fra: Stedfortrædere: Medlemmer af udvalget: Jens Kaasgaard Lone Gaisie

Læs mere

Kolding Kommune / Trekantområdets Brandvæsen SYDØSTJYLLANDS POLITI EKSTERNE BEREDSKABSPLAN

Kolding Kommune / Trekantområdets Brandvæsen SYDØSTJYLLANDS POLITI EKSTERNE BEREDSKABSPLAN Kolding Kommune / Trekantområdets Brandvæsen og SYDØSTJYLLANDS POLITI EKSTERNE BEREDSKABSPLAN NOVADAN Aps PLATINVEJ 21, 23, 27 og 29a, 6000 KOLDING Revideret 20. marts 2018 Side 2 Indholdsfortegnelse 1.

Læs mere

Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Dato: 14. marts 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:00-17:30 Lene Hansen, Formand (A) Gert Henriksen (A) Knud L. Pedersen (V) Erik Sørensen

Læs mere

2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance

2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance 2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance Bestyrelsen orienteres om, at Tårnby Kommune har meddelt Hovestadens Beredskab, at kommunen ikke ønsker at indgå en aftale om assistance

Læs mere

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet Mødedeltagere: Claus Omann Jensen Peder Kristian Pedersen Ole Skiffard Per Aastrup Helle Kyndesen

Læs mere

Selvforvaltningsaftale med Tune- og Karlslundehallerne

Selvforvaltningsaftale med Tune- og Karlslundehallerne Selvforvaltningsaftale med Tune- og Karlslundehallerne Pkt. Gældende aftale: Forslag fra ny aftale: Bemærkninger til forslagene: Tekst med sort: Bemærkninger til Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 3.

Læs mere

FREDERIKSSUND KOMMUNE REFERAT

FREDERIKSSUND KOMMUNE REFERAT Dagsorden-skabelon Side 1 af 8 FREDERIKSSUND KOMMUNE REFERAT Børn og Ungeudvalget 27. april kl. 18.00 i mødelokale 6 Mødedeltagere: Bente Nielsen, S e lim Y u m u k, A n e tte L a u g e Je n se n, J e

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 22-06-2018 10:00 Brandstationen Viborg, Industrivej 3, 8800 Viborg, mødelokalet stueetagen Afbud fra: Stedfortrædere: Medlemmer af udvalget: Jens Kaasgaard Lone Gaisie

Læs mere

SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN

SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN AIR LIQUIDE DANMARK A/S HEDENSTED OXYGEN FABRIK FREJASVEJ 4, 8722 HEDENSTED Revideret 20.01.2015 Politistaben Planenheden Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Virksomheden

Læs mere

Beredskabskommisionen

Beredskabskommisionen REFERAT Beredskabskommisionen Mødedato: Tirsdag den 29-01-2008 Mødested: Brand og redning Solsikkevej 2 Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:30 Afbud: Alvin Sundbølle mødte kl 1630 Fraværende:

Læs mere

11. Godkendelse af budget 2017 og overslagsår

11. Godkendelse af budget 2017 og overslagsår 11. Godkendelse af budget 2017 og overslagsår 24 06 2016 Bestyrelsen behandlede forslag til budget 2017 og overslagsår på bestyrelsesmødet den 8. juni 2017. Forslag til realisering af det samlede effektiviseringskrav

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015 Referat torsdag den 4. juni 2015 Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Mette Touborg (SF) Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering - juni 2015... 2 3. Udrykningsstatistik...

Læs mere

Den 19. oktober 2005 Århus Kommune

Den 19. oktober 2005 Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd Via Beredskabskommissionen og Magistraten Magistratens 2. Afdeling Den 19. oktober 2005 Århus Kommune Århus Brandvæsen Magistratens 2. Afdeling Godkendelse af beredskabsplan

Læs mere

Den fælles Dagsorden Møde nr.: ex. 23 Beredskabskommission for med Den: 29.09.2014 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner

Den fælles Dagsorden Møde nr.: ex. 23 Beredskabskommission for med Den: 29.09.2014 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 MØDESTED: Rudersdals Rådhus, Øverødvej 2., 2840 Holte Mødelokale 1 TIDSPUNKT: Mandag den 29. september, kl. 13.00 kl. 14.00 BEMÆRKNINGER: Ekstraordinært møde,

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 1. marts 2019 kl Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen, Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 1. marts 2019 kl Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen, Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 1. marts 2019 kl. 12.00 Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen, Skibevej 2, 4930 Maribo Indhold: 1. Foreløbigt regnskab for 2018. 2. Brug af kommunale medarbejdere

Læs mere

Åbent Referat for Beredskabskommissionen

Åbent Referat for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for Beredskabskommissionen Mødedato 24. juni 2016 Tid 07:30 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester Knud

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Fredag d. 14. oktober 2016 kl Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Fredag d. 14. oktober 2016 kl Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 14. oktober 2016 kl. 09.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Indholdsfortegnelse: Arbejdsgrundlag for ny RBD og fremtidigt operativt beredskab.... 3 Kompetenceoverførelse

Læs mere

NORDLIGE PARALLELBANE 8, VANDEL ERHVERVSPARK, 7184 VANDEL

NORDLIGE PARALLELBANE 8, VANDEL ERHVERVSPARK, 7184 VANDEL SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN FIREWORKS DANMARK ENGROS APS BALLEGÅRDSVEJ 10, 6040 EGTVED med lageradresse NORDLIGE PARALLELBANE 8, VANDEL ERHVERVSPARK, 7184 VANDEL Revideret: 06.08.2014

Læs mere

Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Dato: 11. september 2012 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:00-17:30 Lene Hansen, Formand (A) Gert Henriksen (A) Knud L. Pedersen (V) Erik Sørensen

Læs mere

Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S-4 Fristrupvej 55 4340 Tølløse

Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S-4 Fristrupvej 55 4340 Tølløse Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S-4 Fristrupvej 55 4340 Tølløse Version 1.0 2012 Beredskabet Holbæk, Kanalstræde 2, 4300 Holbæk Tlf. 72 36 36 30 e-mail beredskab@holb.dk

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen

Referat Beredskabskommissionen Referat : Tirsdag den 14. juni 2016 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: 2 Fraværende (med afbud): Benedikte Kiær

Læs mere

TIDSPLAN FOR AFSLUTNING AF REGNSKAB FOR ÅRET 2015

TIDSPLAN FOR AFSLUTNING AF REGNSKAB FOR ÅRET 2015 Til samtlige centre, afdelinger og institutioner TIDSPLAN FOR AFSLUTNING AF REGNSKAB FOR ÅRET 2015 20-11-2015 Regnskabsafslutningen for 2015 nærmer sig med hastige skridt. De centralt fastsatte tidsfrister

Læs mere

7. maj Kl. 10:00

7. maj Kl. 10:00 for beredskabskommissionen for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 10:00 Brandstationen H.P. Hansens Vej 112B, Herning Fraværende: Lars Krarup Hans Østergaard 2 Der foreligger følgende sager til behandling:

Læs mere

Brønderslev Kommune. Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Dato: 5. august 2008 Lokale: 219 Tidspunkt: kl. 15.30 18.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22 Orientering... 26 02/23 Brandsynsstatistik...

Læs mere

Dragør Kommune. Beredskabskommissionen 24. februar 2015

Dragør Kommune. Beredskabskommissionen 24. februar 2015 Møde dato Blad nr. Beredskabskommissionen 24. februar 2015 1 Møde i Beredskabskommissionen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 17.00 i mødelokalet på St. Magleby brandstation, Kirkevej 9. Mødedeltagere: Eik

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol 08-06-2017 10:00 Viborg Brandstation, Industrivej 3, 8800 Viborg Afbud fra: Allan Clifford Anders Bertel Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden...3

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 31. januar 2018 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud Karen Lisbeth Rasmussen. For mødet er fastsat følgende

Læs mere