Jobbeskrivelse for familie- og forebyggelseschef i Billund Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jobbeskrivelse for familie- og forebyggelseschef i Billund Kommune"

Transkript

1 Jobbeskrivelse for familie- og forebyggelseschef i Billund Kommune 10. juli 2014 Indledning Billund Kommune søger en familie- og forebyggelseschef. Der er tale om en nyoprettet stilling, som følge af en organisationsændring. Billund Kommune fik den 1. marts 2014 ny børne- og kulturdirektør. Den nye direktør har efter en dialogproces med ledere og medarbejdere i forvaltningsområdet udarbejdet et forslag til ny overordnet ledelsesstruktur, der er endeligt godkendt af kommunens økonomiudvalg den 17. juni Den nye organisationsstruktur træder i kraft 1. september 2014 og medfører oprettelse af 3 fagområder i Børne- og Kulturforvaltningen: Læring, Familie- og Forebyggelse og Kultur og Fritid. Fra 1. september ledes disse 3 fagområder hver af sin fagchef. Billund Kommune Billund Kommune har ca indbyggere, og der er ca ansatte i den samlede kommunale organisation ca af dem arbejder under Børne- og Kulturforvaltningen. Kommunen er en del af Trekantområdet et kommunesamarbejde, der fortsat udvikles og som betyder meget på kulturområdet. Det er kommunens vision at være Familiens bedste valg, og dermed at Billund Kommunes børn, unge og deres familier oplever udviklingsmuligheder, trives og er kompetente, robuste og innovative verdensborgere i stadig bevægelse Kommunen har med udviklingsstrategien 5 veje til vækst sat en ambitiøs kurs for, hvordan Billund Kommune vil arbejde med at styrke kommunen læs mere herom på kommunens hjemmeside. Den vigtigste vækstvej for børne- og kulturområdet er at udvikle Børnenes Hovedstad. Billund er Børnenes Hovedstad. Børnenes Hovedstad er en vision om at Billund skal være hovedbyen og kraftcenteret for viden om børn, leg og læring både nationalt og internationalt. Der er tale om et unikt samarbejde mellem en kommune og en virksomhed med et fælles ønske om at udvikle Billund til et helt særligt sted for børn, leg, læring og kreativitet læs mere herom på Børn og Kultur I Børne- og Kulturforvaltningen er vi optaget af leg, læring og kreativitet. Det gennemsyrer vores pædagogiske grundlag START, som er vores værdimæssige fundament i arbejdet med børn og unge. Men vi er også optaget af, at alle børn og unge skal opleve at være en del af et inkluderende fællesskab, for trivsel

2 er en forudsætning for læring. Derfor har vi også fokus på at binde vores indsatser sammen og arbejde helhedsorienteret i forhold til borgerne. Vi har fokus på at realisere ambitiøse visioner og nå vores mål. Derfor er vi ved at omstille vores organisation, så vi bliver i stand til at arbejde fokuseret med udvikling og innovation. Reorganiseringen af forvaltningens ledelsesstruktur er første fase i omstillingen. Anden fase er en gennemgang af de tre fagområders opgaveløsning og organisering med henblik på at skabe en struktur, der understøtter den udvikling vi ønsker. Tredje fase handler om at optimere den måde vi arbejder på vores kompetencer, vores prioriteringer og vores arbejdsværdier. Vi har en kultur præget af engagement, arbejdsglæde og ansvarlighed det er et rigtig godt udgangspunkt. Organisation og ledelse Byrådet varetager den overordnede politiske ledelse af Billund Kommune, men har delegeret størstedelen af den politiske ledelse af Børne- og Kulturområdet i Billund Kommune til Børne- og Kulturudvalget og den politiske ledelse af det administrative område til Økonomiudvalget. Kommunens overordnede administrative ledelse varetages af direktionen. Fagdirektørerne er de øverst ansvarlige for kommunens 3 forvaltningsområder. Fra 1. september 2014 er hvert forvaltningsområde inddelt i et antal fagområder, der hver ledes af en fagchef. Fagcheferne indgår sammen med direktionen i kommunens strategiske lederforum. Lederne i Billund Kommune har udarbejdet et værdibaseret lederkodeks. Vi arbejder alle med udgangspunkt i værdierne dialog, udvikling og respekt. Lederne forventer af sig selv og hinanden at den enkelte leder udstråler arbejdsglæde, er nysgerrig, tror på sig selv, er fremsynet, fremmer forandring og er nærværende, loyal og ansvarlig. I 4. kvartal 2014 starter vi i Billund Kommune et nyt lederudviklingsforløb med udgangspunkt i Leadership Pipeline modellen, der i de kommende år vil udgøre fundamentet for vores arbejde med lederudvikling. Vi vil arbejde med alle ledelsesniveauerne både på tværs af både forvaltninger og fagområder. I Børne- og Kulturforvaltningen vil vi arbejde løbende med at udvikle og evaluere vores ledelse og organisation gennem en konsekvent anvendelse af Leadership Pipeline modellen. Børne- og Kulturforvaltningens overordnede ledelse vil fra 1. september 2014 bestå af børne- og kulturdirektøren, læringschefen, familie- og forebyggelseschefen og kultur- og fritidschefen, der tilsammen vil udgøre forvaltningens chefgruppe. Målet er, at den nye chefgruppe skal udgøre en enhed, der effektivt koordinerer fagområdernes opgaveløsning og sætter dagsordenen for den fælles udvikling af forvaltningsområdet.

3 Organisationsdiagram for overordnet ledelsesstruktur i Børne- og Kulturforvaltningen pr. 1/9 2014: Børne- og kulturdirektør Familie- og Forebyggelse Læring Kultur og Fritid Fagchefens opgaver Som fagchef har du et dobbelt lederskab. Det dobbelte lederskab indebærer, at du mestrer at arbejde både lodret og vandret i organisationen. Det er en grundlæggende præmis, at du helhjertet engagerer dig i både det det tværgående ledelsesarbejde og ledelsesarbejdet i din egen organisation. Det lodrette lederskab: Som fagchef varetager du den strategiske ledelse og styring af dit fagområde og er ansvarlig for driften af dette. Du er den drivende kraft i at sikre at opgaveløsningen sker med høj kvalitet og effektivitet. Du har et stærkt fokus på at udvikle både faglighed, personale, ressourceudnyttelse og teknologianvendelse gennem en løbende optimering af strukturer og processer i dit fagområde. Du er i stand til at få hele din organisation til at arbejde på at yde den bedst mulige service for borgerne, og du kan sætte dagsordenen for den strategiske udvikling af fagområdet. Det vandrette lederskab: Som fagchef har du ansvar for, at din organisation indgår i et velfungerende samarbejde med andre fagområder - det kræver at du går forrest og som rollemodel viser vejen. I Billund Kommune vil vi være bedre til at samarbejde med borgerne og samarbejde med hinanden. Vi skal skabe en helhedsorienteret indsats uanset vores arbejdsfunktion. I dagligdagen skal fagchefen være en proaktiv og dagsordensættende kraft, der kan strukturere dette samarbejde. I chefgruppen forventes du at engagere dig og tage ansvar for at realisere de fælles mål. I det strategiske lederforum forventes du at være en deltagende og velforberedt chef, der har fokus på, at det tværgående samarbejde i kommunen lykkes.

4 Fagchefens kompetencer For at få succes i funktionen som fagchef er det vigtigt, at du mestrer følgende kompetencer: Du har politisk indsigt og forståelse og kan agere i krydspresset mellem det faglige og det politiske Du kan udvikle og kommunikere visioner og strategier, som skaber følgeskab og styrer opgaveløsningen Du kan sikre en overordnet balanceret styring mellem faglighed, økonomi og politiske prioriteringer gennem strukturering og facilitering af strategiske processer Du er lydhør og kan give sparring og coaching til egne ledere i forhold til deres ledelsesdilemmaer Du kan skabe en velfungerende organisation og etablere ledelsesgrupper, der arbejder i samme retning i linjen og på tværs Du kan samarbejde og opbygge relationer med chefer på samme niveau på tværs af forvaltning og kommune for at sikre en helhedsorienteret tilgang i arbejdet for børn, unge og familier Personprofil familie- og forebyggelseschef Udover ovenstående generelle kompetencer knyttet til ledelsesniveauet som fagchef, skal du i jobbet som familie- og forebyggelseschef også: Have stærke organisatoriske eksekveringskompetencer i forhold til succesfuldt at kunne få hele din organisation til at arbejde helhedsorienteret med udgangspunkt i børn og familiers behov herunder prioritere både det monofaglige og tværfaglige aspekt i opgaveløsningen. Have indsigt i den komplekse lovgivning og faglige standarder på familie- og forebyggelsesområdet og kunne navigere i komplicerede personsager på tværs af PPR, Familieafdelingen, sundhedsområdet og det voksensociale område. Have evne til at forstå og kommunikere med mange forskellige fagprofessionelle ledere og medarbejdere og kunne formulere visioner og strategier, der skaber ejerskab og følgeskab i den tværfaglige indsats på hele familie- og forebyggelsesområdet. Familie- og forebyggelseschefens fagområde Familie- og Forebyggelseschefen skal administrere et budget på ca. 100 mio. kr. og være chef for følgende afdelinger og institutioner: Tandplejen, Sundhedsplejen, PPR, Familieafdelingen (myndighed) og Familiehuset (leverandør). Familie- og forebyggelseschefens strategiske fokusområder:

5 Understøtte inklusionsindsatsen i kommunen ved at planlægge og gennemføre en organisationsændring der sikrer: o At borgeren oplever en fælles indgang til hjælp og støtte i forvaltningen o At børn og familiers behov afgør hvilke faglige ressourcer, der tilbydes borgeren o At områdets medarbejdere arbejder helhedsorienteret og tværfagligt skulder ved skulder o At skoler og dagtilbud oplever et ukompliceret samarbejde med forvaltningens fagprofessionelle ledere og medarbejdere Styrke inklusionsindsatsen i kommunen ved at udvikle det tværfaglige samarbejde på forvaltningsområdet i samarbejde med Læringschefen Opprioritere den tidlige indsats i forebyggelsesarbejdet med henblik på at forebygge mobning, eksklusion, funktionsnedsættelser, kriminalitet, misbrug og anbringelser ved bevidst at omprioritere ressourceanvendelsen og innovere opgaveløsningen inden for fagområdet Anvende og udvikle nye evidensbaserede faglige metoder og indsatser og dokumentere effekt og resultater af disse. Fortsat udvikle myndighedsarbejdet på familieområdet med henblik på at forbedre sagsbehandlingen og aktivere borgernes ressourcer og netværk. Udvikle samarbejdet med de Arbejdsmarkedsafdelingen og de voksensociale afdelinger i Social- og Sundhedsforvaltningen. Udvikle børnesundheds-sporet under Børnenes Hovedstad og implementere sundhedspolitikken på børne- og ungeområdet i samarbejde med Sundhedsafdelingen i Social- og Sundhedsafdelingen. Innovere træningsområdet for børn og unge i samarbejde med Sundhedsafdelingen i Social- og Sundhedsforvaltningen med henblik på at skabe en helhedsorienteret træningsindsats. Rekrutteringsproces og ansættelsesvilkår Børne- og Kulturdirektøren har nedsat et ansættelsesudvalg bestående af kommunaldirektør, børne- og kulturdirektør, læringschef, en lederrepræsentant fra de administrative afdelinger, en lederrepræsentant fra monoinstitutionerne og en medarbejderrepræsentant fra forvaltningens MED-udvalg. Ansøgninger sendes via rekrutteringssystemet Ofir eller sendes på mail til sekretariatsleder Gunhild Sørensen på gbs@billund.dk Ansøgningsfristen er torsdag den 4. september 2014 kl Tirsdag den 9. september udvælger ansættelsesudvalget kandidater til 1. samtale. Mandag den 15. september afholdes 1. samtale. De kandidater, der udvælges til 2. samtale, gennemfører en test, der udfyldes elektronisk hos ansøger. Mandag den 22. september om formiddagen modtager kandidaterne feedback på testen fra ekstern konsulent. Tirsdag den 23. september gennemføres 2. samtale.

6 Herefter indhentes referencer. Familie- og forebyggelseschefen ansættes i en fast stilling på overenskomstvilkår i henhold til Aftale om aflønning af chefer indgået mellem KL og en række faglige organisationer. Lønnen udgør ca kr. årligt ekskl. pension (ca kr. inkl. pension) pr. 1/ Den nye familie- og forebyggelseschef forventes at tiltræde den 1. november 2014.

Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune

Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune 10. juli 2014 Indledning Billund Kommune søger en kultur- og fritidschef. Der er tale om en nyoprettet stilling, som følge af en organisationsændring.

Læs mere

Handicapchef til Billund Kommune

Handicapchef til Billund Kommune Handicapchef til Billund Kommune Kan du løfte stillingen som Handicapchef i Billund Kommune og sikre styringen og den fortsatte udvikling på området? En udvikling hvor vi sætter samarbejdet med borgeren

Læs mere

Jobbeskrivelse for skoleleder i Billund Kommune

Jobbeskrivelse for skoleleder i Billund Kommune Jobbeskrivelse for skoleleder i Billund Kommune Billund Kommune Billund Kommune har ca. 26.400 indbyggere, og der er cirka 2500 ansatte i den samlede kommunale organisation cirka 1000 af dem arbejder under

Læs mere

Jobbeskrivelse for skoleleder i Billund Kommune

Jobbeskrivelse for skoleleder i Billund Kommune Jobbeskrivelse for skoleleder i Billund Kommune Billund Kommune Billund Kommune har ca. 26.400 indbyggere, og der er ca. 2500 ansatte i den samlede kommunale organisation ca. 1000 af dem arbejder under

Læs mere

Jobbeskrivelse for skoleleder i Billund Kommune

Jobbeskrivelse for skoleleder i Billund Kommune Jobbeskrivelse for skoleleder i Billund Kommune Billund Kommune Billund Kommune har ca. 26.400 indbyggere, og der er ca. 2500 ansatte i den samlede kommunale organisation ca. 1000 af dem arbejder under

Læs mere

Visionær og strategisk skoleleder søges til BillundSkolen den 1. januar 2015

Visionær og strategisk skoleleder søges til BillundSkolen den 1. januar 2015 Visionær og strategisk skoleleder søges til BillundSkolen den 1. januar 2015 Har du lysten, viljen og den nødvendige energi til at stå i spidsen for den videre udvikling af en ombygget og spændende skole

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Holbæk Kommune Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Afdelingsledere for: I job og uddannelse 1. Indledning og baggrund for stillingen Den 1. januar 2015 satte Byrådet i Holbæk Kommune en fuldstændig

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil 09.09.14/PEAP-HAHN 2014/0008668 Stillings- og personprofil for Leder af Ledelsesbetjening og Kommunikation 1 Ny organisation Halsnæs Kommunes organisation er ændret pr. 22. september 2014 med henblik på

Læs mere

GOD LEDELSE. TILLID, DIALOG OG ARBEJDSGLÆDE skal være de bærende elementer

GOD LEDELSE. TILLID, DIALOG OG ARBEJDSGLÆDE skal være de bærende elementer GOD LEDELSE LEADERSHIP PIPELINE I SUNDHEDS-, ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN SAMT BORGERSERVICE TILLID, DIALOG OG ARBEJDSGLÆDE skal være de bærende elementer for samarbejdet i Hjørring Kommune Dette er

Læs mere

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Holbæk Kommune Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Afdelingsleder for: Ydelsesservice/kontante ydelser 1. Indledning og baggrund for stillingen Den 1. januar 2015 satte Byrådet i Holbæk Kommune

Læs mere

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Pædagogisk medarbejder -, Sekretariatet ved Børn og Skole, medio 2017 side 1/5 1. Indledning

Læs mere

JOBPROFIL. Skolechef, Roskilde Kommune

JOBPROFIL. Skolechef, Roskilde Kommune JOBPROFIL Skolechef, Roskilde Kommune 1. Indledning Roskilde Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny skolechef. Jobprofilen er udarbejdet af Genitor ApS,

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil 14.11.14/vers. 2/MACBL-HAHN 2014/0010593 Stillings- og personprofil for Leder af Økonomi 1 Ny organisation Halsnæs Kommunes organisation er ændret pr. 22. september 2014 med henblik på et øget fokus på

Læs mere

JOBPROFIL. Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune

JOBPROFIL. Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune JOBPROFIL Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune 1. Indledning Hillerød Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny Ældre- og Sundhedschef. Jobprofilen er udarbejdet

Læs mere

God ledelse i Viborg Kommune

God ledelse i Viborg Kommune God ledelse i Viborg Kommune VILJE VÆKST VELFÆRD GOD LEDELSE MOD PERSONALEPOLITISKE VÆRDIER LEDELSESGRUNDLAG MED-AFTALE God ledelse - Arbejdsværdier det vi skal/vil lykkes med Vi sikrer, at de politiske

Læs mere

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed JOBPROFIL Vicedirektør Den Sociale Virksomhed 1. Indledning Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en vicedirektør. Jobprofilen

Læs mere

Learning Pipeline sammen om læring og ledelse

Learning Pipeline sammen om læring og ledelse MEDARBEJDER Skaber et ambitiøst læringsmiljø, hvor alle elever trives og ser, at de bliver bedre fagligt og socialt Learning Pipeline sammen om læring og ledelse + Fremmer børn og unges læring, trivsel

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune 1 1. Baggrund Den tidligere sekretariatschef i Teknik og Kultur har søgt nye udfordringer som direktør for

Læs mere

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Job- og personprofil Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Indhold 1. Indledning... 2 2. Holstebro Kommune... 2 2.1 Fælles ledestjerne og fælles værdier... 3 2.2 Overordnet administrativ

Læs mere

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune DIAmanten God ledelse i Solrød Kommune Indhold 1. Indledning 3 2. Ledelsesopgaven 4 3. Ledelse i flere retninger 5 4. Strategisk ledelse 7 5. Styring 8 6. Faglig ledelse 9 7. Personaleledelse 10 8. Personligt

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen 1. BAGGRUND Stillingen er genopslået på baggrund af for få kvalificerede kandidater i første omgang. Lederen af vores regnskabsafdeling har valgt at

Læs mere

Kommunaldirektør til Ishøj Kommune

Kommunaldirektør til Ishøj Kommune til Ishøj Kommune Job- og personprofil Denne job- og personprofil indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Personen Rekrutteringsprocessen 01-12-2016 www.malenehansen.dk Den korte introduktion

Læs mere

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019 Job- og kompetenceprofil for Chefstilling i Direktionens Stab Marts 2019 1 Herning Kommune søger snarest og senest pr. 1. juni 2019 en ny Chef i Direktionens Stab. Indledning Herning Kommune er med et

Læs mere

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil IT-chef Hovedstadens Beredskab Februar 2018 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V www.hbr.dk Stilling IT-chef Refererer til Direktøren Ansættelsesforhold

Læs mere

Job- og personprofil, Centerleder i Holstebro Kommune

Job- og personprofil, Centerleder i Holstebro Kommune Job- og personprofil, Centerleder i Holstebro Kommune Udgangspunktet Pr. 1. oktober 2016 justerer vi organiseringen af Sundhedsafdelingen i Kultur- og Sundhedsforvaltningen i Holstebro Kommune. Vi etablerer

Læs mere

ODSHERRED KOMMUNE, CENTERCHEF FOR BØRN, UNGE OG FAMILIER

ODSHERRED KOMMUNE, CENTERCHEF FOR BØRN, UNGE OG FAMILIER København oktober 2018 Jobprofil ODSHERRED KOMMUNE, CENTERCHEF FOR BØRN, UNGE OG FAMILIER GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE

Læs mere

Alle børn og unge har ret til et godt liv

Alle børn og unge har ret til et godt liv NOTAT Dato: 28. maj 2013 Sags nr.: 330-2012-6687 Vedr.: Høringsoplæg til ny børne- og ungepolitik Alle børn og unge har ret til et godt liv Indledning Vi ønsker, at alle vores børn og unge i Slagelse Kommune

Læs mere

Job og personprofil for skolechef

Job og personprofil for skolechef Job og personprofil for skolechef 1. Stillingen Skolechefen refererer til Direktøren for Børn og Unge. Skoleområdet består af 27 skoler, 14 klubber, 10 SFO-klubber og 3 samdrevne institutioner, Naturskolen

Læs mere

TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE TO SUNDHEDSPLEJELEDERE Børn og Unge søger to samarbejdende og visionære sundhedsplejeledere til henholdsvis område Sydvest

Læs mere

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune Job- og personprofil Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune 1 1. Indledning Vores nuværende afdelingschef i Natur og Miljø gennem de sidste godt otte år er blevet ansat som forvaltningsdirektør

Læs mere

Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere

Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere På Virupskolen ændrer vi skolens ledelsesstruktur pr. 1. august 2015. Vi søger derfor 2 pædagogiske ledere til at indgå i vores ledelsesteam. Vi søger en pædagogisk

Læs mere

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Horsens Kommune søger en driftssikker leder til HR-afdelingen. Det gode arbejde i HR skal videreføres, og de allerede udviklede koncepter

Læs mere

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Stillings- og personprofil Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Høje-Taastrup Kommune Oktober 2015 Opdragsgiver Høje-Taastrup Kommune Adresse Høje-Taastrup Kommune Bygaden 2 2630 Taastrup 43

Læs mere

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør 17.06.2015. Morsø Kommune Vicekommunaldirektør Job- og personprofil Baggrund Morsø Kommune har gennemført en evaluering og udvikling af den eksisterende organisations- og ledelsesstruktur. Dette har medført,

Læs mere

Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur

Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur NOTAT HR-stab Arbejdet med en mere klar og tydelig ledelse er med dette oplæg påbegyndt. Oplægget definerer de generelle rammer i relation

Læs mere

Børn og Unges Leadership Pipeline de 5 ledelsesniveauer

Børn og Unges Leadership Pipeline de 5 ledelsesniveauer Børn og Unges Leadership Pipeline de 5 ledelsesniveauer Niveau 1: Direktør - Det vi skal kunne Arbejde proaktivt og konstruktivt i et politisk system og samtidig være direktør for Børn og Unge, og sikre

Læs mere

Jobprofil. Vicedirektør BUPL

Jobprofil. Vicedirektør BUPL Jobprofil Vicedirektør BUPL 1. Indledning BUPL ønsker at ansætte en vicedirektør med reference til forbundsdirektøren. Stillingen er nyoprettet som følge af en større organisationsændring på forbundskontoret.

Læs mere

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Stillings- og personprofil Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Maj 2017 Opdragsgiver Haderslev Kommune Adresse Haderslev Kommune Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev 74 34 34

Læs mere

Direktør. Job- og kravprofil

Direktør. Job- og kravprofil Direktør Job- og kravprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger ny direktør. Det er Hvidovre Kommunes vision at være Børnenes og Familiernes by med udfordrende tilbud om læring og fritidsliv. Visionen

Læs mere

Sundhedschef. Frederikssund Kommune

Sundhedschef. Frederikssund Kommune Sundhedschef Frederikssund Kommune 1. Indledning Frederikssund Kommune ønsker at ansætte en sundhedschef. Stillingen, der er nyoprettet i forbindelse med en organisationsændring, er vakant og ønskes besat

Læs mere

Jobprofil for jobkonsulent I nyt jobcenter og sundhedshus

Jobprofil for jobkonsulent I nyt jobcenter og sundhedshus 1 Jobprofil for jobkonsulent I nyt jobcenter og sundhedshus Langeland Kommune hjemtager 1. januar 2013 alle opgaver på beskæftigelsesområdet, og etablerer nyt jobcenter i kombination med et helt nyt sundhedshus

Læs mere

Forvaltningschef - Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Sekretariat, Erhverv og Kommunikation Job- og personprofil

Forvaltningschef - Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Sekretariat, Erhverv og Kommunikation Job- og personprofil Forvaltningschef - Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Sekretariat, Erhverv og Kommunikation Job- og personprofil Job- og personprofil, forvaltningschef til Aarhus Kommune, Borgmesterens Afdeling, Sekretariat,

Læs mere

Rolle og ansvarsbeskrivelse i Ældre og Handicapforvaltningen Juni Ledelse af rehabilitering. Ledelse af relationer

Rolle og ansvarsbeskrivelse i Ældre og Handicapforvaltningen Juni Ledelse af rehabilitering. Ledelse af relationer Rolle og ansvarsbeskrivelse i Ældre og Handicapforvaltningen Juni 2017 forretningen en politisk styret organisation relationer rehabilitering Indledning Du sidder nu med en revideret udgave af Ældre- og

Læs mere

Ledelse når det er bedst. Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune

Ledelse når det er bedst. Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune Ledelse når det er bedst Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune INTRODUKTION hvad er et ledelsesgrundlag? Fælles principper for god ledelse Som ledere i Glostrup Kommune er vores fornemste opgave at bidrage

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG. Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre.

LEDELSESGRUNDLAG. Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre. LEDELSESGRUNDLAG Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre. Du sidder nu med Greve Kommunes ledelsesgrundlag. Ledelsesgrundlaget er en del af ledelseskonceptet, som sætter retning for Greve

Læs mere

STILLINGS- OG PERSONPROFIL. Servicedirektør. med ansvar for Skole, Børn og Familie, Sundhed og Forebyggelse, Psykiatri og Handicap samt Ældre

STILLINGS- OG PERSONPROFIL. Servicedirektør. med ansvar for Skole, Børn og Familie, Sundhed og Forebyggelse, Psykiatri og Handicap samt Ældre STILLINGS- OG PERSONPROFIL Servicedirektør med ansvar for Skole, Børn og Familie, Sundhed og Forebyggelse, Psykiatri og Handicap samt Ældre Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Stillingsprofil... 4 Stillingsbetegnelse

Læs mere

Næstved Kommune. Side 1 af 5

Næstved Kommune. Side 1 af 5 Næstved Kommune Job- og personprofil for controller/byggeøkonom for rammeaftaler for indkøb af mindre håndværkerydelser i Team Ejendomme i Center for Trafik og Ejendomme Side 1 af 5 Indledning Næstved

Læs mere

Ledelse og medarbejderindflydelse. Per Mathiasen kommunaldirektør

Ledelse og medarbejderindflydelse. Per Mathiasen kommunaldirektør Ledelse og medarbejderindflydelse Per Mathiasen kommunaldirektør Disposition Hvorfor har vi fokus på ledelse og inddragelse? Hvad er god kommunal ledelse? Hvad betyder en god kultur i organisationen? Hvordan

Læs mere

Børn & Unges leadership pipeline. Direktør

Børn & Unges leadership pipeline. Direktør Forvaltningschef Leder af ledere - skoleleder, DT-leder, FU-leder Børn & Unges leadership pipeline Direktør Leder af ledere - områdechef, FU-chef Leder af medarbejder Medarbejder Niveau 1: Direktør Arbejde

Læs mere

JOBPROFIL. Direktør, Halsnæs Kommune

JOBPROFIL. Direktør, Halsnæs Kommune JOBPROFIL Direktør, Halsnæs Kommune 1. Indledning Halsnæs Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny direktør. Jobprofilen er udarbejdet af Genitor ApS, og den

Læs mere

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Skoleområdet i Ringsted 4) Søholmskolen Forventningerne

Læs mere

Leder af Center for Læring og Trivsel. Job- og Kravprofil

Leder af Center for Læring og Trivsel. Job- og Kravprofil Leder af Center for Læring og Trivsel Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 3 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 4 Ledelsesopgaven... 6 Lederprofil... 7 Ansættelsesvilkår... 7

Læs mere

Afdelingsleder Udførerområdet

Afdelingsleder Udførerområdet Job- og personprofil Afdelingsleder Udførerområdet Børn og Familie Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende

Læs mere

Næstved Kommune. Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme

Næstved Kommune. Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme Næstved Kommune Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme Indledning I forbindelse med den nye organisering i Næstved Kommune pr. 1.1.2017 er det besluttet, at

Læs mere

Stabschef til nyoprettet stab for sundhedsudvikling i Ishøj Kommune

Stabschef til nyoprettet stab for sundhedsudvikling i Ishøj Kommune Stabschef til nyoprettet stab for sundhedsudvikling i Ishøj Kommune Job- og personprofil Denne Stillingsbeskrivelse indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Udfordringer og ansvarsområder

Læs mere

Organisering i Vordingborg Kommune

Organisering i Vordingborg Kommune Organisering i Vordingborg Kommune Indledning Vordingborg Kommunes nuværende organisation blev dannet ved kommunesammenlægningen i 2007. I 2008 medvirkede Lundgaard konsulenterne i en evaluering af den

Læs mere

Natur- og miljøchef i Teknik og Kultur

Natur- og miljøchef i Teknik og Kultur Job- og personprofil Natur- og miljøchef i Teknik og Kultur Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende år. Vi

Læs mere

Din primære portefølje er den del af organisationen, der hedder Skoleafdelingen : Skoleafdeling. Udviklingsenheden. Folkeskolen

Din primære portefølje er den del af organisationen, der hedder Skoleafdelingen : Skoleafdeling. Udviklingsenheden. Folkeskolen Job- og personprofil for stillingen som skolechef i Hvidovre Kommune Hvidovre Kommune søger en Skolechef, der med engagement, viden og indsigt kan lede kommunens samlede skole-, fritidshjem- og klubområde

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune 1 1. Baggrund Den tidligere sekretariatschef i Børn og Skole er blevet Centerchef for Byråd, Personale og Strategi

Læs mere

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER:

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER: København juni 2018 Job- og personprofil VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE BANK REGNR. 5011 KONTONR.

Læs mere

Formulerer sammen med ledere af medarbejdere delmål for afdelingens arbejde

Formulerer sammen med ledere af medarbejdere delmål for afdelingens arbejde Leder af ledere Understøtter at egen enheds faglige bidrager til helhedstænkning Fremmer samarbejde og videndeling på tværs af faggrupper, afdelinger, forvaltninger og centre for at sikre kvalitet, fleksibilitet

Læs mere

Samtidigt præges fritids- og idrætsområdet af en række udfordringer og forandringer, som optræder på landsplan, men også i Holstebro:

Samtidigt præges fritids- og idrætsområdet af en række udfordringer og forandringer, som optræder på landsplan, men også i Holstebro: Job- og personprofil, chef for biblioteks- og fritidsområdet Udgangspunktet Pr. 1. juni 2015 sker der en omlægning af organisationen i Kultur og Sundhedsforvaltningen i Holstebro Kommune. Her samles biblioteksområdet

Læs mere

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende år. Favrskov Kommune

Læs mere

Rammer og proces i Børnehusene Hos os kommer værdierne til udtryk i forhold til børnene, kollegerne, samarbejdspartnere, forældrene og ledelsen.

Rammer og proces i Børnehusene Hos os kommer værdierne til udtryk i forhold til børnene, kollegerne, samarbejdspartnere, forældrene og ledelsen. 1 Værdibaseret ledelse gør det muligt for alle i organisationen at navigere efter fælles værdier i en i øvrigt omskiftelig verden. Gennem de fælles værdier bliver både ledere og medarbejdere i stand til

Læs mere

DIREKTØR FOR FÆLLESFORVALTNINGEN JOB- OG PERSONPROFIL

DIREKTØR FOR FÆLLESFORVALTNINGEN JOB- OG PERSONPROFIL DIREKTØR FOR FÆLLESFORVALTNINGEN JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Norddjurs Kommune har besluttet en ny organisationsstruktur, der betyder, at der etableres en Fællesforvaltning. I den forbindelse søges

Læs mere

Indhold. To visionære skoleledere Odsherred Kommune. To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole

Indhold. To visionære skoleledere Odsherred Kommune. To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole To visionære skoleledere 20. februar 2019 Betina Høst Poulsen Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering af To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole Indhold 1. søger to visionære skoleledere

Læs mere

LEDERPROFILER STÆRK 6SKANDERBORG KOMMUNE LEDELSE. Medarbejder. Direktør. Leder af medarbejder. Fag- og stabschef. Leder af ledere.

LEDERPROFILER STÆRK 6SKANDERBORG KOMMUNE LEDELSE. Medarbejder. Direktør. Leder af medarbejder. Fag- og stabschef. Leder af ledere. v LEDERPROFILER 6SKANDERBORG KOMMUNE Medarbejder Direktør Leder af medarbejder STÆRK Fag- og stabschef Leder af ledere Kontraktholder STÆRK SGRUNDLAG Den meget tillidsbaserede kultur og organisationsform

Læs mere

Nordfyns Kommune Job- og personprofil for chef for Børn og

Nordfyns Kommune Job- og personprofil for chef for Børn og Nordfyns Kommune Side 2 af 8 Nordfyns Kommune Job- og personprofil for chef for Børn og Familie 13. august 2018 Nordfyns Kommune Side 3 af 8 1 Baggrund Nordfyns kommune står foran, at skulle ansætte ny

Læs mere

* en del af. ledelsesgrundlaget. Om ledelse i UCC

* en del af. ledelsesgrundlaget. Om ledelse i UCC * en del af sgrundlaget Om i UCC Om i UCC For UCC er det ambitionen, at udøves professionelt og med et fælles afsæt. UCC skal fungere som én samlet organisation. Om i UCC er en del af UCC s sgrundlag og

Læs mere

* en del af. ledelsesgrundlaget. Om ledelse i UCC

* en del af. ledelsesgrundlaget. Om ledelse i UCC * en del af sgrundlaget Om i UCC Ledelse i UCC tager udgangspunkt i UCC s kerneopgave Kerneopgave UCC samarbejder om at udvikle viden, uddannelse og kompetente til velfærdssamfundet. Med de studerende

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Stillings- og personprofil Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Kort om Danmarks Idrætsforbund Danmarks Idrætsforbund (DIF) er en organisation, der har eksisteret i mere end 100 år. DIF er en sammenslutning

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er vores centerchef for Teknik og Miljø blevet

Læs mere

Lyngby-Taarbæk Kommune Maj Job- og personprofil. Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk Kommune Maj Job- og personprofil. Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune Lyngby-Taarbæk Kommune Maj 2018 Job- og personprofil Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune 1. Om Lyngby-Taarbæk Kommune og den administrative hovedstruktur Lyngby-Taarbæk

Læs mere

Strategisk og kommunikerende leder til Gladsaxe Kommunes Familieafdeling

Strategisk og kommunikerende leder til Gladsaxe Kommunes Familieafdeling GLADSAXE KOMMUNE Strategi, Kommunikation og HR NOTAT Leder af myndighedsafdelingen, Job- og kravprofil Dato: 26. april 2018 Af: Dorte Bjerregaard Jensen Strategisk og kommunikerende leder til Gladsaxe

Læs mere

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted.

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted. Job- og personprofil for Leder af UU-Nordvestjylland Indledning Vores UU-leder har besluttet at gå på pension efter et markant virke som leder af UU-Nordvestjylland. Vi søger derfor hans afløser til tiltrædelse

Læs mere

Ledelsesgrundlag. Ledelsesgrundlag

Ledelsesgrundlag. Ledelsesgrundlag Ledelsesgrundlag Ledelsesgrundlag I Halsnæs tør vi og vi tør sammen Halsnæs Kommune skal være attraktiv for borgere og erhvervsliv. Borgeren og erhvervslivet i Halsnæs Kommune skal opleve medarbejdere,

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG DEL 1 DECEMBER 2016

LEDELSESGRUNDLAG DEL 1 DECEMBER 2016 LEDELSESGRUNDLAG DEL 1 DECEMBER 2016 1 FORORD Guldborgsund Kommunes ledelsesgrundlag lægger sig tæt op ad vores kerneopgave og er båret af den præcise retning og de værdier, der lægges til grund for kerneopgaven.

Læs mere

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Job- og personprofil Organisationen Skanderborg Kommune I Skanderborg Kommune tror vi på, at tillid betaler sig. Denne og andre stærke værdier er styrende

Læs mere

Tønder Kommunes Handleplan Til den Sammenhængende børne- og ungepolitik

Tønder Kommunes Handleplan Til den Sammenhængende børne- og ungepolitik Tønder Kommunes Handleplan Til den Sammenhængende børne- og ungepolitik Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 3 Værdier og målsætninger... 4 Fokusområder... 6 1. Tidlig indsats... 7 2. Inklusion og fleksibilitet...

Læs mere

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Job- og kravprofil HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Børn og Unge søger en forvaltningschef til at stå i spidsen for det strategiske arbejde med mennesker, kultur og samarbejde i hele

Læs mere

Notat. Oplæg til ny administrativ organisation

Notat. Oplæg til ny administrativ organisation Notat Oplæg til ny administrativ organisation Fredericia Kommune December 2018 Indhold Baggrund... 2 Målsætninger og principper for ny organisering... 4 Borger- og interessentperspektivet:... 4 Forvaltningsperspektivet...

Læs mere

Matchrace: Billederne i folderen er fra september 2018, hvor lederne i Djurslands Bank prøvede kræfter med at sætte kurs, at arbejde sammen og med at

Matchrace: Billederne i folderen er fra september 2018, hvor lederne i Djurslands Bank prøvede kræfter med at sætte kurs, at arbejde sammen og med at Ledelsesværdier Matchrace: Billederne i folderen er fra september 2018, hvor lederne i Djurslands Bank prøvede kræfter med at sætte kurs, at arbejde sammen og med at koordinere den samlede indsats. Billederne

Læs mere

Job- og personprofil for Erhvervsdirektør

Job- og personprofil for Erhvervsdirektør Job- og personprofil for Erhvervsdirektør Direktøren i Næstved Erhverv A/S har besluttet at tiltræde en direktørstilling i andet regi. Stillingen som direktør opslås derfor til besættelse cirka 1. november

Læs mere

Solrød Kommune Job- og personprofil

Solrød Kommune Job- og personprofil Solrød Kommune Job- og personprofil Leder af Ungdomsskolen februar 2013 1 1. Baggrund Solrød Kommune med ca. 1500 ansatte søger en ny leder af Ungdomsskolen, idet den nuværende leder har valgt at gå på

Læs mere

Intro til funktionsbeskrivelser for medarbejdere og ledere i Hørsholm kommune

Intro til funktionsbeskrivelser for medarbejdere og ledere i Hørsholm kommune Intro til funktionsbeskrivelser for medarbejdere og ledere i Hørsholm kommune Få mere ud af det, du har. Dette er kommunens pejlemærke for vores arbejde og de fælles initiativer, der søsættes i hvert center

Læs mere

AFDELINGSCHEF FOR KULTUR, FRITID OG FACILITETER

AFDELINGSCHEF FOR KULTUR, FRITID OG FACILITETER København december 2018 Job- og personprofil AFDELINGSCHEF FOR KULTUR, FRITID OG FACILITETER KERTEMINDE KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

AFDELINGSCHEF FOR UNGE OG SKOLE

AFDELINGSCHEF FOR UNGE OG SKOLE København december 2018 Job- og personprofil AFDELINGSCHEF FOR UNGE OG SKOLE KERTEMINDE KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 Indledning

Læs mere

København november Job- og personprofil FAGCHEF, VICEVÆRTSOMRÅDET KFF, EJENDOMSDRIFT & SERVICE KØBENHAVNS KOMMUNE

København november Job- og personprofil FAGCHEF, VICEVÆRTSOMRÅDET KFF, EJENDOMSDRIFT & SERVICE KØBENHAVNS KOMMUNE København november 2017 Job- og personprofil FAGCHEF, VICEVÆRTSOMRÅDET KFF, EJENDOMSDRIFT & SERVICE KØBENHAVNS KOMMUNE Indledning Ejendomsdrift & Service (E&S) søger en ny fagchef, der vil være med til

Læs mere

Dagtilbudschef til Guldborgsund Kommune

Dagtilbudschef til Guldborgsund Kommune til Job- og personprofil Denne job- og personprofil indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Personen Rekrutteringsprocessen 05-10-2014 www.malenehansen.dk Den korte introduktion Overordnet

Læs mere

Stillings- og personprofil. Områdechef til Miljø og Teknik

Stillings- og personprofil. Områdechef til Miljø og Teknik Stillings- og personprofil Områdechef til Miljø og Teknik Maj 2018 Oplev det rå og autentiske Halsnæs 1.Indledning Helhedstænkning og tværgående løsninger er vigtige for os i Halsnæs Kommune. Derfor er

Læs mere

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Ungdomsskoleleder

Læs mere

Lyngby-Taarbæk Kommune November 2013. Job- og personprofil. Pædagogisk udviklingschef Center for Uddannelse og Pædagogik

Lyngby-Taarbæk Kommune November 2013. Job- og personprofil. Pædagogisk udviklingschef Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune November 2013 Job- og personprofil Pædagogisk udviklingschef Center for Uddannelse og Pædagogik 1. Om Lyngby-Taarbæk Kommune og den nye administrative hovedstruktur Lyngby-Taarbæk

Læs mere

Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune

Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune 1 1. Baggrund Sekretariatet for Job og Økonomi søger en udbudsjurist/-konsulent til et 1-årigt vikariat.

Læs mere

Job- og personprofil for ny skoleleder, Karensmindeskolen

Job- og personprofil for ny skoleleder, Karensmindeskolen Job- og personprofil for ny skoleleder, Karensmindeskolen Baggrund Karensmindeskolen søger ny skoleleder/kontraktholder med tiltrædelse senest den 1. januar 2015. Job- og personprofilen angiver retning

Læs mere

Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé:

Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé: Evt. sorteringsnøgle: Placering:Jobadministration» Jobprofiler 2017» Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé: Redaktion: Alle Målgruppe: Intern Offentlig Nyhed: Ja Nej Periode: 29-06-2017 -> portal:

Læs mere

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København juni 2018 Job- og personprofil CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258

Læs mere

PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN

PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN Frederikssund Kommune søger en afdelingsleder til den nyoprettede Klimaafdeling i Center for By og Landskab. Frederikssund Kommune, der har ca. 45.000 indbyggere,

Læs mere

Jobprofil: Familiechef

Jobprofil: Familiechef Jobprofil: Familiechef I Skive Kommune er der 46.600 indbyggere. Den kommunale administration har til huse på to rådhuse, der ligger næsten dør om dør. Administrationen består af tre forvaltninger og en

Læs mere