Peter Lendal, Roskilde bød på morgenbord og bød alle hjertelig velkommen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Peter Lendal, Roskilde bød på morgenbord og bød alle hjertelig velkommen."

Transkript

1 VID Vinterbadere i Danmark årsmøde og generalforsamling Referat Afholdt i Roskilde d. 24. marts 2012, Roskilde Sejlkubs lokale Program: Morgenbadning- og kaffe Kort præsentation v/de fremmødte foreninger VID s ordinære generalforsamling Frokost med efterfølgende familiefoto Tema Sikkerhed omkring vinterbadning Østersø-vinterbadetræf i København 12.maj Kaffe Afrunding og på gensyn Deltagende foreninger: Badekompagniet Sluseholmen Heidi Bjerg Gregersen Det kolde Gys Anders Hjort, Inge Jensen Dragør Vandhunde Jens Frederikssund Ove Scheel, Niels Jørgensen HP Vedbæk Bo Nielsen, Jytte Larsen Hundested Sussie Eliasson, Birgit Sørensen Ishøj Strandbadeforening Isbjørnen Hanne Hansen Jomsborg Lennart Gustafsen Nivaa Bjørn Helstrup Nødebo Jørn Aagaard, Stephen Wessel Roskilde Vinterbadere Peter Lendal, Lia Holmbom, Hanne? Skodsborg K. Riedel Solrød Lizzie Bredvig, Preben Hershøj Køge Valkyrien Mickael Andersen Peter Lendal, Roskilde bød på morgenbord og bød alle hjertelig velkommen. Præsentation af foreningerne: Roskilde Vinterbadere: Pt. 350 medlemmer og ingen øvre grænse, idet det er foreningens opgave at skaffe rum til dem, som vil være medlemmer. Kontingent kr. 600, indmeldelsesgebyr kr Foreningen dannedes år Efter at sauna blev anskaffet i 2007 har der været en øget tilgang af medlemmer. Anskaffelsespriser: Flåde kr , pavillon med sauna kr inkl. installationer. Sauna, flåde og klubhus flyttes efter hver sæson, som er 1.okt. til 31. marts. Forbrug EL ca. kr pr. sæson saunatid er dagligt. Der betales kr for at ligge i museumshavnen, som er ejet at staten/kommunen!!! Der er planer om udflytning til yderhavnen i 2014 ifm. Havneudvidelse. Lokalplan herfor forventes godkendt nov

2 Gæstebadning: Man vil gerne imødekomme dem, som ønsker et prøvedyp, men det har vist sig at være problematisk, idet det har udviklet sig til, at en del folk bader uden at være medlemmer. Der er tradition for morgenmad 1. søndag i hver måned. Der deltager gerne 60 mand,og foreningen betaler dette. Derudover har man gus, foredrag og fuldmånebadning. Hundested Badeklubben Trekanten: 70 betalende medlemmer, kontingent kr Forening startet Ikke-medlemmer bruger også omklædningsrum på 10 m 2, som er stillet til rådighed af kommunen. Kort til det opdaterede adgangssystem koster kr Eneste luksus er udendørs bruser. Der har desværre været konstateret hærværk. Køge Vikingelaug Valkyrien: Michael orienterede kort om Køge Bys udvikling og uddelte brochure. Ny badeanstalt er projekteret til ibrugtagning inden for 2-3 år. På hjemmesiden ligger info omkring historien og det nye store projekt. I august vil der tillige være åbent hus arrangement. Der er 600 medlemmer, kontingent kr Kr ved indmeldelse. Køge Kommune yder ikke tilskud. Der er ca. 250 badende dagligt. Saunaomkostninger er store, så saunatid er minimeret lidt. Gæstebadere er velkomne ifølge med medlemmer efter aftale. Man SKAL ringe og spørge først. Nivå Pingvinerne: Pt. 110 medlemmer, kontingent kr. 100, kr betales til byggefond. Disponerer over livreddernes skurvogn på 8 m 2. Tidligere formand er afgået pga. problemer med naboen, som er en vandskiklub. Man kan ikke finde ud af at deles om faciliteterne, der er spørgsmål om ejerskab i havnen. Juridisk assistance er desværre nødvendig. Bjørn ser gerne, at der laves en paraplyorganisation for VID, som kan yde assistance ved sådanne tvister. Bjørn er fortaler for, at foreningerne melder sig ind i DGI eller DIF. Gilleleje Vintersvømmere: Pt. 160 medlemmer, heraf 120, som er ikke er medlem af Roklubben, hvor man bor til leje. Kontingent kr. 475, medlemmer, som samtidig er medlem af Roklubben betaler kr. 75. Der er ikke sauna til rådighed. Lørdag/søndag bader med efterfølgende kaffedrikning. Ved fuldmåne hyles der i kor og medbragt mad indtages. Hewlett-Packard Vinterbadeklub: Landets eneste firmabadeklub. 30 medlemmer med få faciliteter 15 knager under udhænget på Vedbæks klubhus. Har eksisteret i 15 år. Alt sker på sammenskudsbasis. Sæson september til april kick-off stater sæsonen. Man har jule- og nytårsarrangementer og slutter med St. badedag. Herudover dyrker man seriøs whisky-smagning.

3 De Dragør Vandhunde: 600 medlemmer. Kontingent kr. 200, kr. 200 for nøgle, kr. 400 til forbedringer. Foreningen blev etableret i Man råder over 6 omklædningsrum, og sæson er fra 1. oktober til 31. marts. Der er talt om sauna de sidste 20 år. Der er dannet en saunaforening med 150 medlemmer, men det er en alligevel en meget svær ting at etablere sauna i Dragør. Man har elektronisk nøglesystem, hvor nøgle slettes, hvis der ikke er betalt. Gæstebadere ja, hvis nogen i bestyrelsen har tid. Arrangementer, standeropsætning, generalforsamling og dåb i januar se i øvrigt hjemmeside. De Dragør Vandhunde tilbyder at være værter ved VID-mødet i En stor tak for det!! Nødebo Vikingerne: Stephen viste slideshow. Foreningen har eksisteret i 1½ år, har 40 medlemmer. Kontingent kr. 300, depositum kr Badning i Esrum Sø onsdag, lørdag og søndag morgen. Deler hus med kajakklub. Der er sauna til 18 personer, 2 omklædningsrum og adgang med elektronisk nøglesystem. Man enes rigtig godt med naboklubber. Arrangementer har man ved fuldmåne, juleaften- og nytårsmorgener. Alle gæster er velkomne. Badekompagniet Sluseholmen, København SV Nyetableret klub i december 2011, den første i København med vinterfaciliteter. Der er 300 medlemmer og på venteliste. Kontingent kr. 500, kr. 200 ved indmeldelse. Sæson er oktober til og med april. Der er godt samarbejde med Københavns Kommune. Der bades med badetøj, idet ejerforeningen i det nærliggende byggeri Metropolis kræver dette. Typisk er det lidt yngre medlemmer ift. andre foreninger. Det Kolde Gys, Helgoland: Helgoland er dannet i 1929, den gamle badeanstalt blev nedrevet ifm. etablering af Amager Strandpark, men et nyt Helgoland opstået efter byggeri af den nye badeanstalt. Kontingent kr. 500, kr. 100 for nøgle. Der er 2000 medlemmer. Systemet Conventus fra DGI indføres til administration af økonomi og nøgler. Således skal medlemmer selv loade beløb ind for at nøgle virker. Der er rigtig mange gamle traditioner, bl.a. dåb, hvor man er udklædt, standerhejsning med sild og brændevin, nytårskur og meget mere. Der kåres 25-årsbadere - og 40-, 50-, 60-års og sågar 70-års badere. Det sociale liv er meget vigtigt for vinterbaderne. Gæstebadere kan kun komme ind efter skriftlig aftale med formand. Det foregår ved, at man mailer til formanden formand@dkg.dk,at man vil bade, så får man et svar, som man printer ud og viser ved indgangen. Der har netop været rejsegilde på det 3. hus, som skal indeholde fælles sauna. Anders opfordrede foreninger til at melde sig ind i DGI, som har konsulenter man kan trække på. Frederikssund, Isbryderne Der er 20 medlemmer i foreningen, som har eksisteret i 12 år. Der bades i Marbæk Havn, og man har ingen sauna. Kontingent kr.?. Der er plan om at tale med borgmester om at få sauna.

4 Ishøj Strandbadeforening Isbjørnen: Pt. 168 medlemmer, og man stopper tilgangen ved 175 pga. pladsmangel og stort slid på husbåden, hvor er bades fra. Tillige bades der fra stranden ved Arken, hvor man anvender det gl. livreddertårn til omklædning. Kontingent kr. 400, som går til foreningen, idet kommunen afholder udgifter til forbrug og rengøring. Foreningen har selv afholdt udgifter til forbedringer bl.a. ombygning af saunabænke og ny ventilation, ligesom der foretages ekstra rengøring udover den kommunale. Det næste projekt kan blive en handicapvenlig trappe med en platform under vand, så man kan bunde. Modellen er en trappe, som Svanemøllebugten har. Badetider er hver dag kl og onsdag kl Der søges om ekstra åbningstider, idet mange nye medlemmer er yngre og arbejdsramte. Gæstebadning er KUN 1. onsdag i hver måned kl , samtidig med intro. for nye medlemmer. Der er mange aktiviteter bl.a. foredrag om sundhedsrelaterede emner på fuldmåneaftener, udflugter til bl.a. svenske badeanstalter, pinsemorgen- og juleaftensdagsmorgenbadning. Der har netop været generalforsamling med stor og god udskiftning i bestyrelsen. Stor opbakning fra medlemmerne. Tip: Man bruger tykke polystyrol-plader i hullet, når der er is. Disse holder hullet isfrit. Solrød Vikingelauget Freja: Danmarks kedeligste Man har bro, sauna og klubhus. 32 medlemmer, og målet er 50 medlemmer. Kontingent kr. 200, kr. 800 ved indmeldelse. Aktiviteter: Bl.a. måneskinsbadning med spisning. Skodsborg Vikingelaug: Har eksisteret i 6½ år, 120 medlemmer, som bruger et rum på 8m 2 for enden af kiosken og med adgang til handicaptoilet og 1 radiator. Kontingent kr. 550, nøgle kr. 200 og depositum kr Der er 15 på venteliste. Ældste medlem er 86 år. Kommunen ejer broen, som hver vinter hærges noget af isen. Sæson er 1. okt. til og med 30. april. Der sendes nyhedsmail til medlemmer 1 gang pr. måned. Alle badende skal krydse sig af, for at man kan holde styr på, hvornår det er tid til dåb. Man skal bade 60 gange og i 5 år før man kan døbes. Der er netop afholdt livreddende kursus. Tryg har doneret dukker, som deltagerne kunne tage med hjem og øve sig på. Hjerteforeningen arrangerer disse kurser. Jomsborg, Århus: 5500 medlemmer, kontingent kr Der tages ikke flere medlemmer ind. Nye medlemmer SKAL deltage i introduktion. Gæster/gratister: Medlemmer kan tage 1 gæst med 1 gang, medlemmets nøgle inddrages ved misbrug.

5 VID Generalforsamling afholdt 24. marts 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Behandling af indkomne forslag 4. Valg til bestyrelsen På valg er landsformand Anders Hjorth, finansminister Erik Jensen. Begge modtager genvalg. 5. Fastsættelse af næste mødested og dato 6. Evt. 1. Valg af dirigent Peter Lendal blev valgt til dirigent. Peter kunne konstatere, at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. 2. Bestyrelsens beretning Formand Anders Hjorth fremlagde beretning for Der er brugt rigtig megen tid på dannelse af Vinterbadere i Danmark. Op langs Øresundskysten var der 10 etablerede klubber, som holdt sammen, senere blev der 16, i 2002 var der 24 og i foreninger. Der har været snak om det internationale samarbejde med Vedbæk. Og der eksisterer et godt venskab med vinterbaderne i Rostock. I var der snak om vedtægter, og 2010 blev VID så dannet ved et møde på Helgoland. På det tidspunkt var der 48 foreninger tilknyttet. I 2011 var der 73 foreninger, og i dag kan vi tælle 82 foreninger med i alt organiserede vinterbadere Det er en stor glæde, at dette er lykkedes så godt. VID er til nytte bl.a. for nye foreninger overfor myndigheder og kommuner. Hvis foreningerne har problemer i den retning, så skal man ikke tøve med at søge råd hos de etablerede foreninger. Det Kolde Gys, på Helgoland skulle jo starte forfra, og det var rigtig hårdt. Andre klubber skal igennem det samme, og det kan være en kamp. Københavns Kommune accepterer, at Det kolde Gys er en sportsklub, som er organiseret hos DGI. DGI er villige til at have vinterbaderne som en fraktion, og det opfordres til, at alle foreninger melder sig ind i DGI, for også ad den vej at kunne få støtte. Kommunerne skal gøres opmærksom på VID s tilstedeværelse. VID bruger også kræfter på hjemmesiden Hjemmesiden vinterbader.dk er nu endeligt kun til rådighed for Jomsborg. Der kommer mange mails til formanden ad denne vej, ligesom vi kan finde hinanden. Mange er også begyndt at skrive til hinanden. Mailadresser findes på hjemmesiden i listen over medlemsklubber. - OG I skal huske at melde til hanneh49@gmail.com, hvis der er rettelser til listen. Anders rettede en tak til Inge, Bo og Hanne for arbejdet med hjemmeside og liste. Indtil videre koster det ikke noget at være medlemmer af VID, men vi kan ikke afvise, at der på et tidspunkt vil blive brug for en form for økonomi.

6 Vinterbadere er sociale mennesker, vi mødes og bader, passer på hinanden, fortæller historier og fester med hinanden. En anden ting er, at vi skal passe på ikke at blive eksponeret. Der vil altid være interesse fra medierne for at fremvise vinterbadere som bare røve. Og sådan er det ikke, her skal vi sige fra. Vi skal markedsføre os med, at vi går i vandet, nyder naturen, ser fuglene. Det internationale: Roskilde har haft 2 medlemmer til VM in vintersvømning i Finland. Kommentarer til beretningen: Der blev stillet spørgsmål om, hvor mange medlemmer foreningerne må stille med til generalforsamlingen. Svar: 2 kan deltage og hver forening har 1 stemme. De Dragør Vandhunde: Roser arbejdet i VID. Ved dette årsmøde var der dog desværre ikke bred repræsentation fra hele landet. Vi kan bruge hinanden, hente råd, men ikke spille med musklerne. Positivt at vi mødes, at muligheden er der, og at vi kan gæste hinanden. Dragør vil ikke betale for medlemskab, når/hvis dette bliver aktuelt. Nivå foreslog at vi udformer en pressemeddelelse, som foreningerne kan formidle til den lokale presse. Nødebo: Har forespurgt DGI omkring at holde isfrit omkring broer. Fik ca. 8 tilbagemeldinger. God hjælp til at komme videre. Køge: Roser hjemmesiden og tager erfaringer fra mødet med hjem. Støtter pressemeddelelse. Det Kolde Gys Anders tilføjede, at man er forsikret i sit arbejde i foreningen, når man er medlem af DGI. Dette er jo et bestyrelsesansvar. Beretningen blev godkendt. 3. Indkomne forslag Der var ingen indkomne forslag 4. Valg til bestyrelsen: Anders Hjorth og Erik Jensen blev genvalgt. 5. Næste mødested Søens Folk i Rold Skov har tilbudt at holde mødet 2013, og vi takker ja. Dato: 16. marts 2013 er aftalt med Søens Folk. Rold Skov ligger ved Skørping.

7 6. Evt. Erik, Gilleleje stillede spørgsmålet om, hvorvidt der er en suppleant i foreningen Svar: Det er foreningen, der er repræsenteret, og som skal stille med en repræsentant. Derfor er der ikke brug for suppleanter. Inge, Det kolde Gys har fået en henvendelse fra Ballehage om hjælp til etablering af hjemmeside, nu hvor den gamle side er nedlagt. Svar: Bo tager kontakt til Ballehage. Hjemmeside-spørgsmålet affødte flere kommentarer, bl.a.: Hundested har brugt mange penge på deres hjemmeside, som ikke en gang er god. GoMINIsite er en dyr løsning, som ikke kan anbefales. Nødebo har fået en bekendt til at danne hjemmeside han er blevet gratis medlem. Køge har fået dannet hjemmeside af lokalt firma mod annoncering. Skodsborg stillede spørgsmålet om hvorvidt bestyrelsesmedlemmer i de forskellige foreninger betaler kontingent? Svar: I nogle foreninger er det kutyme, at bestyrelsesmedlemmer ikke betaler. Herefter takkede Anders og Peter for, at generalforsamlingen blev afviklet i god ro og orden. TEMA: SIKKERHED - emnet blev drøftet og synspunkter og forslag luftet, bl.a.: Vi skal i alle foreninger ved skiltning gøre opmærksom på, at alle bader på eget ansvar I en af foreningerne har man i/ved sauna en mobiltelefon hængende, som KUN kan ringe til 112. Der kom et forslag til hjemmesiden om at opsætte link til hjerteforeningen.dk/forebyggelse. Skodsborg fortalte, at her kan man se, hvordan man får hjælp til livreddende kursus. Der var debat om problematikken om at få livløse folk op af vandet. Der findes stiger, som kan anvendes til dette. En egentlig konklusion herpå kom der ikke. En opfordring kan lyde til alle om at komme med et brugbart bud på en sådan anordning/stige.

8 TEMA: ØSTERSØ-VINTERBADETRÆF 12. MAJ 2012 KL Anders fortalte om samarbejdet med bl.a. tyske klubber. Der har til arrangementet i maj allerede meldt sig ca. 80 tyske deltagere allerede. Der er brug for hjælpere til arrangementet, dette er en opfordring til alle medlemmer i danske foreninger. Man skal henvende sig herom til Anders Hjorth, Det kolde Gys. København Kommunes kultur- og fritidsborgmester er protektor, Team Bade stille op mht. sikkerhed. Pris pr. deltager: 40 Invitation til alle danske klubber udsendes snarest via VID og lægges ligeledes på hjemmesiden Efterfølgende er ovennævnte arrangement blevet aflyst. Mail herom er sendt til alle foreninger 10. april. Afsluttende bidrog Hanne fra Roskilde Vinterbadere med recitation af et underfundigt digt. Stor applaus til Hanne. Tak og på gensyn i april 2012 Hanne Hansen

VID s generalforsamling d. 17. marts 2018 afholdt hos Vikingklubben Isbjørnen, Vestre Fjordpark i Aalborg

VID s generalforsamling d. 17. marts 2018 afholdt hos Vikingklubben Isbjørnen, Vestre Fjordpark i Aalborg VID s generalforsamling d. 17. marts 2018 afholdt hos Vikingklubben Isbjørnen, Vestre Fjordpark i Aalborg Dagsorden iflg. vedtægter: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning v/jørgen Hedevang,

Læs mere

Vinterbadning i Veddelev. Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018

Vinterbadning i Veddelev. Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018 Vinterbadning i Veddelev Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Initiativgruppens præsentation af foreningens idegrundlag

Læs mere

Solveig Lauritsen og Jens Hjerrild

Solveig Lauritsen og Jens Hjerrild VID årsmøde 2013 hos Søens Folk Til stede ved generalforsamling og årsmøde var: Kerteminde Jollehavns Vinterbadere Kattegats Vandhunde, Øster Hurup Roskilde Vinterbadere De Dragør Vandhunde Jomsborg, Århus

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 27.03.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Henning Madsen, Egon Sørensen Referent: John

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt.

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Velkommen til GF 2016 Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Året der gik Vi afsluttede sæson 14/15 i maj med traditionel

Læs mere

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde.

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde. Vejlauget Skæring Hede Nord. Referat fra ordinær generalforsamling 2017. Tirsdag den 20. Juni kl. 19.30 Skæring Kirke, Skæring Kirkevej 1-3, 8250 Egå Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug

Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug 30. maj 2013 kl. 19.30 Sted: Roforeningen KVIK, Strandvænget 53, 2100 København Ø Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent.

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

Nødebo Vikinger. Generalforsamling marts 2016, kl Klubhus, Krostien 11, Nødebo, 3480 Fredensborg

Nødebo Vikinger. Generalforsamling marts 2016, kl Klubhus, Krostien 11, Nødebo, 3480 Fredensborg Nødebo Vikinger Generalforsamling 2016 24. marts 2016, kl. 18.30 Klubhus, Krostien 11, Nødebo, 3480 Fredensborg Beretning Bestyrelsens beretning, 2015-16 Nødebo lørdag d. 22. okt. 2016 v/ formand Jytte

Læs mere

Efter morgenbord vandrede deltagerne til badeanstalten, fik en dejlig dukkert i Øresunds bølger og invaderede den nye sauna.

Efter morgenbord vandrede deltagerne til badeanstalten, fik en dejlig dukkert i Øresunds bølger og invaderede den nye sauna. VID årsmøde 22. marts 2014 hos De Dragør Vandhunde, Dragør Fort De Dragør Vandhunde ved formand Jens Klausen var værter denne dag. Deltagere var: Svend Hedegaard Rådet for større Badesikkerhed Gæst Vinterbadelauget

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 01. november 2015, Kl. 11:00 på Wiedergården Dagsorden iht. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Konstatering af mødets lovlighed 3. Formanden aflægger beretning 4.

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Nødebo Vikinger. Generalforsamling oktober 2018 Klubhus, Krostien 11, Nødebo, 3480 Fredensborg

Nødebo Vikinger. Generalforsamling oktober 2018 Klubhus, Krostien 11, Nødebo, 3480 Fredensborg Nødebo Vikinger Generalforsamling 2018 11. oktober 2018 Klubhus, Krostien 11, Nødebo, 3480 Fredensborg Referat 1. Valg af dirigent og referent Generalforsamlingen valgte hhv. Gerda Hempel og Stephen Wessels

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vinterbaderforeningen Morgenrøden

Referat af bestyrelsesmøde i Vinterbaderforeningen Morgenrøden Referat af bestyrelsesmøde i Vinterbaderforeningen Morgenrøden Tid: Onsdag den 10. januar 2018 kl. 19.00 2100 Sted: Deltagere: Sandnæsvej 28, 7100 Vejle. Blok, Henning Damsbo Brix, Else- Kathrine Pedersen,

Læs mere

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. d. 26. juni 2016 kl. 14:15. Sommerhus Stillinge Strand

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. d. 26. juni 2016 kl. 14:15. Sommerhus Stillinge Strand Referat fra Vinklubben, Slagelse Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner Fremmødte medlemmer: 29 d. 26. juni 2016 kl. 14:15 Sommerhus Stillinge Strand Alex G. Larsen -

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

SVANEMØLLEBUGTENS VINTERBADELAUG

SVANEMØLLEBUGTENS VINTERBADELAUG Referat af ordinær generalforsamling Svanemøllebugtens Vinterbadelaug Tirsdag 26. april 2016 Roforeningen KVIK, Strandvænget 53, 2100 København Ø Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Bestyrelsens

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Vordingborg Ro- og Kajakklub

Vordingborg Ro- og Kajakklub Referat ved generalforsamling Dato: Tid: Sted: Vordingborg Ro og Torsdag d. 25-02-2016 kl. 19.00-21.30 Kajakklub Emne: Generalforsamling anno 2016 Mødedeltagere Formål med mødet: At drøfte forhold der

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat af generalforsamling i Zonen Randers den 21. juni 2017 i Fritidscentret, Randers Til stede var: Ole Berg Sørensen, Else-Marie Sørensen, Erik Kløve, Preben Hjort Mortensen, Ib Chr. Ibsen, Finn Børglum,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af Foreningen KULTURHAVNs Generalforsamling den 25. oktober 2011 kl. 19.00 i Hans Nansens Gård

Referat af Foreningen KULTURHAVNs Generalforsamling den 25. oktober 2011 kl. 19.00 i Hans Nansens Gård Referat af Foreningen KULTURHAVNs Generalforsamling den 25. oktober kl. 19.00 i Hans Nansens Gård Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af fuldmagter. 3. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling for Vinterbad Bryggen d. 4. maj 2012

Referat af ordinær Generalforsamling for Vinterbad Bryggen d. 4. maj 2012 Referat af ordinær Generalforsamling for Vinterbad Bryggen d. 4. maj 2012 1) Valg af dirigent og valg af referent: Julie Abitz blev valgt som dirigent og Jara Høgsberg som referent 2) Formandens beretning

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål www.genanvendbiomasse.dk Referat, Generalforsamling den 20. april 2007 kl. 10:00 Landbrugsraadet, Axeltorv 3, 1609 Kbh.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/3-2016 Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede 1. Valg af dirigent Søren H 2. Valg af referent Niels Verner 3. Formandens

Læs mere

Generalforsamling TCO 2014

Generalforsamling TCO 2014 Referat af Tennis Club Odenses Generalforsamling onsdag d.26.marts k.19.30 OB Fodbold, Atriumgården/L easy Lounge, Sdr.Boulevard 172 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslog valg af John Christensen,

Læs mere

NAPPEDAM VINTERBADERE REFERAT FRA GENERALFORSAMLING

NAPPEDAM VINTERBADERE REFERAT FRA GENERALFORSAMLING NAPPEDAM VINTERBADERE REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 19. Marts 2019 Generalforsamling i Nappedam Vinterbadere den 19/03/2019 33 fremmødte, 31 stemmeberettigede Referat 1. Valg af dirigent Jens Damkjær blev

Læs mere

Vedtægter for OS2 - Offentligt digitaliseringsfællesskab

Vedtægter for OS2 - Offentligt digitaliseringsfællesskab Vedtægter for OS2 - Offentligt digitaliseringsfællesskab 1 Fællesskabets navn og organisation 2 Historien 3 Fællesskabets filosofi, fællesskab, licensformer og formål 4 Medlemskab 4 Kontingent for medlemskab

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense.

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense. Dannebrogsgade 31, 1. mf. 1660 København V www.kulturbestyrelser.dk 20. marts 2016 Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl. 17.45 til 19.45. Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21,

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling

Referat af ordinær Generalforsamling Referat af ordinær Generalforsamling I EDR Ballerup Afdeling torsdag d. 08-03-2018 Kl.19:45 Afholdes i klubbens lokaler på: Foreningscenteret TAPETEN. Magleparken 5, 1.sal. 2750 Ballerup. Hermed indkalder

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Ishøj Strandbadeforening Isbjørnen

Ishøj Strandbadeforening Isbjørnen Ishøj Strandbadeforening Isbjørnen Referat fra ordinær generalforsamling i Ishøj Strandbadeforening Isbjørnen Dato: Tirsdag 12. marts 2013 kl. 19.30-20.56 Sted: Ishøj Idræts- og Fritidscenter, Vejledalen

Læs mere

NYT FRA MORGENRØDEN NR. 4 Sæson

NYT FRA MORGENRØDEN NR. 4 Sæson NYT FRA MORGENRØDEN NR. 4 Sæson 2017 2018. Kære alle sammen Godt nytår til jer alle i en tid hvor vand temperaturen er nået ned til 3 grader, isfuglen viser sig fra sin smukkeste side, og solopgangene

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Vikingeklubben ISBJØRNEN

Vikingeklubben ISBJØRNEN Vikingeklubben ISBJØRNEN Referat fra generalforsamling den 20. januar 2018 Formand Jørgen Hedevang bød velkommen til de 208 fremmødte (inkl. bestyrelse) Pkt. 1. Pkt. 2. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Dagsorden: 1. Valg af dirigent (og referent) 2. Bestyrelsens beretning og forelæggelse af planer

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer.

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012

ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012 ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012 Deltagere:, Kajakklubben Viking; Marianne Nissen og Finn Herrik, MKC; Max Kayak og Jørn Maler Jensen, HEI; Claus Iversen og Tayo Lill Andreasen, Skjold; Morten

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Tilstede: 27 stemmeberettigede og medbragt 8 fuldmagter. Ad 1. Valg af dirigent Mogens Nielsen blev valgt som dirigent. Kim og Iben blev valgt

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Hvem er Bernadottegårdens. Venner? Hvad vil Bernadottegårdens. Venner? Hvordan arbejder Bernadotte- gårdens Venner? Vær med i Bernadottegårdens

Hvem er Bernadottegårdens. Venner? Hvad vil Bernadottegårdens. Venner? Hvordan arbejder Bernadotte- gårdens Venner? Vær med i Bernadottegårdens Hvem er Bernadottegårdens Venner? Hvad vil Bernadottegårdens Venner? Hvordan arbejder Bernadotte- gårdens Venner? Vær med i Bernadottegårdens Venner! BERNADOTTEGÅRDEN Bernadottegården i Roskilde er et

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen 19 personer til kaffebord, heraf 4 bestyrelsesmedlemmer (Henrik var syg). 1.

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SVANEMØLLEBUGTENS VINTERBADEKLUB

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SVANEMØLLEBUGTENS VINTERBADEKLUB REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SVANEMØLLEBUGTENS VINTERBADEKLUB Afholdt tirsdag den 7. juni 2011 kl. 19.30 i Krudttønden, Østerbro. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden

Læs mere

DAGSORDEN. 9 medlemmer var mødt op til generalforsamlingen. Jørgen Pedersen (Formand) bød velkommen til foreningens 2. generalforsamling.

DAGSORDEN. 9 medlemmer var mødt op til generalforsamlingen. Jørgen Pedersen (Formand) bød velkommen til foreningens 2. generalforsamling. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden/bestyrelsen 3. Bestyrelsens forslag til justerede vedtægter for foreningen. Skal erstatte de midlertidige vedtægter fra 2013.(Er udsendt med indkaldelsen

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere