Praktiske oplysninger om at ansøge og deltage som udstiller ved CPH ART WORKS februar 2017.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Praktiske oplysninger om at ansøge og deltage som udstiller ved CPH ART WORKS februar 2017."

Transkript

1 UDSTILLER MANUAL Praktiske oplysninger om at ansøge og deltage som udstiller ved CPH ART WORKS februar Tak for din interesse i en stand hos CPH ART WORKS! I denne udstiller manual finder du alt den info og materiale, du skal bruge i forbindelse med en ansøgning til og evt. deltagelse ved CPH ART WORKS. Hos CPH ART WORKS udvælger og sammensætter vi et nyt hold af kunstnere inden for maleri, fotografi, skulptur, installation, performance, video kunst, illustration og tryk m.m. til hvert marked/festival. Ansøgningsprocedure Til CPH ART WORKS udvælger og sammensætter vi kombinationen af stande. Kriterierne spænder mellem alt fra kvalitet, fornyelse, genre og bopæl. Vi bruger tid på at udvælge og se hver ansøgning igennem. Derfor skal du regne med, at der kan gå op til 7-14 dage, før du hører fra os. Har du ikke hørt fra os, er du meget velkommen til at sende en mail til os. Kan vi ikke tilbyde dig en stand i denne omgang, håber vi meget på, at du søger igen til næste CPH ART WORKS. Alle ansøgninger skal ske via vores ansøgningsformular under BOOK STAND. Jo tidligere du ansøger, jo større chance er der for, at du får tildelt en stand. Når du har ansøgt om en stand på CPH ART WORKS, kan der går op til 7 dage før, du modtager en mail, om hvorvidt du er blevet tildelt en stand eller ej. Umiddelbart efter vil du modtage en faktura. Denne faktura skal betales inden betalingsfristen, der står på fakturaen. Har vi ikke modtaget dine penge inden indbetalingsdatoen, vil din stand gå til den næste i rækken. Når pengene er gået ind på vores konto, vil du modtage en bekræftelsesmail samt oplysninger om opstilling og nedtagning af stande samt øvrige praktiske informationer. Først når du har fået denne bekræftelsesmail, at du er sikret en stand. Det er ikke muligt at få pengene tilbage, når først du har betalt din stand, men du er meget velkommen til at sælge den videre til en anden. I så fald skal du give besked på kontakt@cphartworks.dk OBS: Mange af vores mails ender i spam mail - hold derfor øje med mail fra CPH ART WORKS i din spam mail!

2 Før markedet/festivalen Når du er blevet tildelt en stand, er der en række ting du skal gøre: 1. Send os en beskrivelse af dig og din kunst, 3 gode billeder af dine værker, et profilbillede samt links til evt. hjemmeside, facebookside, o.lign. Informationerne bruger vi til din kunstnerprofil på vores hjemmeside og til promovering på sociale medier. 2. Hjælp os med at promovere eventet - jo flere vi er til at promovere eventet jo længere rækkevidde får vi, hvilket i sidste ende betyder flere gæster og mere promovering og eksponering for dig og din kunst. Du kan hjælpe med at promovere eventet ved at tilmelde dig eventet og invitere alle dine venner på facebook. Yderligere kan du dele eventet med en bemærkning om din deltagelse på egen facebookside. Og så må du selvfølgelig meget gerne sprede ordet ude i den virkelige verden :) Facebookeventet finder du her : Standen Til CPH ART WORKS har vi 2 forskellige standkategorier til to forskellige priser. Vi opfordrer standholdere til at gøre noget ekstraordinært og personligt ud af deres individuelle stande. Som udgangspunkt leverer CPH ART WORKS blot en standplads på X antal kvadratmeter med eller uden vægge. Jo mere personlig og gennemført en stand er, desto bedre husker de besøgende jer. Vi opfordre derfor til at i tænker ud af boksen og tænker over hvordan i indretter standen. Der må MAX være 1 udstillende kunstner/kunstnergruppe pr. stand. KATEGORI 1 Ca. 6m2 (2,5x2,4m) gulvplads uden bagvæg-element, inkl. borde og stole -> kr. 760 eks. moms / kr. 950 inkl. moms. NB: Kategori 1 stande står op af Hallens vægge - der må IKKE skrues søm eller skruer i disse, men det vil i en vis omfang være muligt at klistre ting op med tape, elefantsnot, el. l.

3 KATEGORI 2 Ca. 6m2 (2,5x2,4m) gulvplads med 1 stk væg-element á 240(b)x250(h) cm, inkl. borde og stole -> kr eks. moms / kr inkl. moms. VÆGGENE Væggene er lavet af brandimprægnerede spånplader, og er malet hvide (se billede). Ønsker du at male dine vægge en anden farve, er dette en mulighed. I så fald skal du oplyse dette i feltet "ANDET" når du booker en stand. Egne vægelementer er velkomne! - men man skal have det godkendt af os inden markedet - så vi kan tage højde for brandsikkerheden i forhold til materialer, konstruktion og placering på selve markedet. Dette gøres på mail cphartworks@gmail.com Medbringer du eget vægelement, skal dette være brandimprægneret, såfremt det er lavet af træ. Yderligere skal væggen være konstueret således, at den kan stå sikkert og stabilt. BORDE OG STOLE Du kan få så mange borde og stole, du ønsker. Bordene måler 80x180 cm. Bordene er ikke specielt pæne, så vi anbefaler at du tager en dug eller lignende med. Under markedet/festivalen Hvornår: CPH ART WORKS #3 foregår lørdag-søndag d februar 2017 Hvor: Nørrebro Hallens Multisal, Nørrebrogade 208, 2200 København N. Du kan sætte din stand op: fredag d. 3. februar fra kl.16:00-21:30 eller lørdag morgen d. 4. februar fra kl. 9:00-10:45. Vi opfordrer alle til at komme fredag eftermiddag/aften og sætte deres stand op i det førnævnte tidsrum. Det er hyggeligt, og vi løser en masser ting sammen, så det hele går op i en højere enhed.

4 Vi har kun to skruemaskiner, som vi selv bruger, så HUSK selv at medbringe søm, skruer, hammer, skruemaskine og hvad du ellers skal bruge til at sætte din stand op med. Frivillige: I løbet af fredag, lørdag og søndag vil der være en masse frivillige iført hvide art works t-shirts til stede for at hjælpe jer og gæsterne. Mange af dem har været med før, og kan således svare på de fleste spørgsmål og være behjælpelig med at en masse praktiske ting. Dørene åbner kl.11 begge dage! - det er vigtigt at din stand er klar, og at du er til stede ved den senest kl. 11 begge dage. Sidste år stod gæster i kø ved døren lidt i 11, så vær sød at overholde dette, således at gæsterne får den bedst mulige oplevelse og ikke kommer til tomme stande. Det falder tilbage på os og jer, hvis I ikke er der og er klar til tiden, så tænk på hinanden og gæsterne, også selvom I har været i byen dagen forinden ;) Mad og drikke: Det vil være muligt at købe både mad og drikke til markedet til rimelige priser. Vagttilsyn: Der vil natten mellem fredag og lørdag samt natten mellem lørdag og søndag være vagttilsyn ved hallen. Efterlader du tasker med kontanter eller ligende er dette dog på eget ansvar. Gode Råd Det unikke er vores varemærke, og det er det, vi brander os på, så husk at medbringe originale og unika værker. Medbringer du prints, skal disse så vidt muligt være af god kvalitet og limited edition. GØR NOGET UD AF DIN STAND Vi anbefaler altid, at du gør noget ud af din stand. Det giver gæsterne en bedre oplevelse og dig et stærkere udtryk. Tænk ikke på din stand som en lille bod, men snarere som en lille udstilling eller en "lille butik", hvor du har muligheden for at indrette din stand så den passer til din kunst og dit visuelle udtryk. VISITKORT OG INDPAKNING Det vil være en stor fordel for dig at få lavet et visitkort eller lignende med dine kontaktoplysninger på, som du kan give videre til gæsterne, hvis de er interesseret i det, du laver. Derudover kan du overveje indpakning, emballage eller poser til dine værker.

5 BETALING Husk byttepenge og overvej at downloade mobil app en Mobile Pay den gør betalingen hurtigt og nem, og gør at du ikke skal løbe rundt med en masse kontanter på dig hele dagen. Har dine værker lidt højere priser, anbefaler vi at du medbringer fortrykte faktura. Efter markedet/festivalen NEDTAGNING AF STAND Døre lukker søndag kl og der vil alle gæster blive bedt om at forlade salen. Det er meget meget vigtigt, at du ikke begynder at pakke din stand ned før kl , da det også skal være en god oplevelse for de gæster, der kommer i sidste øjeblik. Når alle gæster er gået, må du begynde at pakke din stand ned. Senest kl skal din stand være efterladt som du modtog, dvs. tom: Søm, skruer og lignende skal være pillet ud af væggen, alle værker skal være fjernet og ALT skrald skal du tage med dig! Der vil være en mindre container uden for salen. Force majeure Ved uforudsete hændelser uden for CPH ART WORKS kontrol som strejke, blokade, brand eller terror hæfter CPH ART WORKS ikke økonomisk for eventuelle mangler eller forsinkelser i opfyldelsen af arrangementet over for den enkelte udstiller. Udstillerne kan ikke kræve kompensation for udgifter vedrørende standleje, standopbygning, annoncering m.v., hvis uforudsete hændelser nødvendiggør en aflysning Nu har du læst det hele :) Vi glæder os til at se dig til CPH ART WORKS #3 d februar!? De bedste hilsner fra Jens Hybschmann og Nanna Holm

STANDBOOKING // STEP 1 // STEP 2 // STEP 3 // Tusind mega tak for din interesse i at booke en stand til FIndersKeepers!

STANDBOOKING // STEP 1 // STEP 2 // STEP 3 // Tusind mega tak for din interesse i at booke en stand til FIndersKeepers! STANDBOOKING // Tusind mega tak for din interesse i at booke en stand til FIndersKeepers! Her kan du læse mere om, hvordan du ansøger om en stand. STEP 1 // Vælg hvilken stand-kategori du ønsker som 1.

Læs mere

Landskursus for sygeplejersker fortsætter uden udstillere lørdag den 16. marts.

Landskursus for sygeplejersker fortsætter uden udstillere lørdag den 16. marts. Til udstillere Bestyrelsen for Fagligt Selskab for Dermatologiske Sygeplejersker afholder Landskursus fredag d. 15. marts 2013 på Comwell Roskilde, Vester Kirkevej 12, Himmelev, 4000 Roskilde. Vi glæder

Læs mere

Telefon: Skype: WhatsApp: Telefon: Skype: WhatsApp:

Telefon:   Skype: WhatsApp: Telefon:   Skype: WhatsApp: Beskrivelser Som ansvarlig for et område/delområde er det bl.a. din opgave og dit ansvar at få detailbeskrevet, hvad opgaven er, hvad der skal udføres, hvem der skal gøre hvad/hvornår, aftale med de frivillige,

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek 2019?

Vil du være en del af international ArtWeek 2019? Vil du være en del af international ArtWeek 2019? På havnen i DOK5000 i Odense 10. august 17. august 2019 Ideen med Art Week er at samle kunstnere fra hele verden. Kunstnere som gerne vil mødes og udstille

Læs mere

Indholdsfortegnelse Lejearealer Side 2. Leje af store sal, høje sal og lille sal Side 3. Leje af grafiksal og væg 1 og 2 Side 4.

Indholdsfortegnelse Lejearealer Side 2. Leje af store sal, høje sal og lille sal Side 3. Leje af grafiksal og væg 1 og 2 Side 4. Indholdsfortegnelse Lejearealer Side 2. Leje af store sal, høje sal og lille sal Side 3. Leje af grafiksal og væg 1 og 2 Side 4. Leje af designsal Side 5. Leje af hele huset Praktiske oplysninger Side

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

Værd at vide for pædagogiske projekter Udstillermanual

Værd at vide for pædagogiske projekter Udstillermanual Værd at vide for pædagogiske projekter Udstillermanual Danmarks Læringsfestival ønsker igen i 2018 at præsentere spændende pædagogiske projekter fra dagtilbud, grundskolen og ungdomsuddannelser i udstillingsområdet

Læs mere

Indhold: Telefonliste. Kontaktpersoner. Godt at vide: - hvad gik godt? - hvad gik mindre godt? - hvad vil vi anbefale til næste år?

Indhold: Telefonliste. Kontaktpersoner. Godt at vide: - hvad gik godt? - hvad gik mindre godt? - hvad vil vi anbefale til næste år? KOKNA 25 Udvalgsnavn: HANDELSVARE Indhold: Telefonliste Kontaktpersoner Godt at vide: - hvad gik godt? - hvad gik mindre godt? - hvad vil vi anbefale til næste år? Økonomi Tak fordi du laver service Telefonliste

Læs mere

Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015

Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015 Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015 F RÅRS MESSE INFO Hammel Forårs Messe er blevet en stor succes, de sidste 2 år, med henholdsvis 2.000 & 2.500 glade publikummer og over 60 entusiastiske

Læs mere

SelmaKunsten. Værd at vide som udstillende kunstner

SelmaKunsten. Værd at vide som udstillende kunstner SelmaKunsten Værd at vide som udstillende kunstner PR Udstillingsperioden varer 2-3 måneder. Det afhænger af kunstneren selv. Dog minimum en fuld måned. Denne periode aftales på forhånd, før udstillingen

Læs mere

Julemarked 2018 Ansøgningskema

Julemarked 2018 Ansøgningskema Julemarked 2018 Ansøgningskema INFORMATION Julemarkedet finder sted på Engestofte Gods, Søvej 10, 4930 Maribo. Dato: 01. - 02. december 2018 fra kl. 10-16. STADEHOLDERENE Vi håber at dette års julemarked

Læs mere

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre 1 Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre Pilefestival Sjælland er normalt en festival for Pileforeningens medlemmer. Her samles vi om at holde en festival,

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

Har man booket et arrangement i eget telt kan teltet benyttes til arrangement inden for følgende tidsrum:

Har man booket et arrangement i eget telt kan teltet benyttes til arrangement inden for følgende tidsrum: Classic Race Aarhus FORRETNINGSBETINGELSER 2016 Classic Race Aarhus (CRAA) er en velgørende fond med det formål at støtte børns trafiksikkerhed i Østjylland samt støtte udvikling af grøn teknologi til

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek?

Vil du være en del af international ArtWeek? Vil du være en del af international ArtWeek? Picture this Det er sommer lune vinde lokker folket frem turisterne har indtaget byen og havnen er fuld af liv. Mennesker mødes omkring kulinariske oplevelser,

Læs mere

NATURMØDET 2017 AKTØRHÅNDBOG NATUR MØDET FOLKEMØDE OM NATUR

NATURMØDET 2017 AKTØRHÅNDBOG NATUR MØDET FOLKEMØDE OM NATUR 2017 AKTØRHÅNDBOG NATUR MØDET FOLKEMØDE OM NATUR INDHOLD Om Naturmødet... 3 Tilmelding af aktiviteter... 5 Tilmelding af stadeplads samt tilhørende begivenheder... 6 Priser for leje af stadepladser og

Læs mere

Den landskendte kunstner Poul Pava udstiller sammen med elever fra Nymarkskolen, Slagelse, i det Røde Tårn.

Den landskendte kunstner Poul Pava udstiller sammen med elever fra Nymarkskolen, Slagelse, i det Røde Tårn. Pressemeddelelse Den landskendte kunstner Poul Pava udstiller sammen med elever fra Nymarkskolen, Slagelse, i det Røde Tårn. - En del af udstillingen er en golfbil produceret af Garia og designet af Poul

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Bliv synlig for et stort publikum

Bliv synlig for et stort publikum Bliv synlig for et stort publikum Skab netværk og nye samarbejdspartnere Bidrag til et levende kulturelt København Deadline for ansøgning 1. maj for betaling 9. maj PINSEN 8-9. juni 2019 Velkommen som

Læs mere

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK.

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK. Nyhedsbrev 1 Vi er i fuldt sving med International Art Festival 2013 International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder

Læs mere

Vejledning. Leje af kommunale arealer - Folkemødet 2014

Vejledning. Leje af kommunale arealer - Folkemødet 2014 Ullasvej 23 3700 Rønne Tlf.: 56 92 13 08 Fax: 56 92 00 01 Vejledning E-mail: folkemoedet@brk.dk CVR: 26-69-63-48 Leje af kommunale arealer - Folkemødet 2014 www.folkemoedet.dk Til Folkemødet 2014 udlejer

Læs mere

Velkommen til. Ebberup Loppemarked marts i Ebberup Hallerne

Velkommen til. Ebberup Loppemarked marts i Ebberup Hallerne Velkommen til 2. - 3. marts 2019 i Ebberup Hallerne 9180 1679 Velkommen til Loppemarked Standlejere kan komme ind i hallerne med effekter og stille op: Fredag 17.00-20.00 Lørdag 06.00-09.00 Søndag 07.00-09.00

Læs mere

Ølfestival i København maj 2012

Ølfestival i København maj 2012 April 2012 Kære Udstiller Vi ser meget frem til Ølfestivalen i år og glæder os til at se jer i TAP1. Med dette brev beder vi jer om at give tilbagemelding på diverse oplysninger vedrørende bl.a. udstillervarer,

Læs mere

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN Adresse: Gustav Bangs Gade 28, 2450 København SV Telefon: 20 62 46 98 Ved nødstilfælde: 71 99 29 45 / 20 60 39 02 E-mail: Karen@kvartershuset.dk

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 8611 0288 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Revideret medio marts 2019 Velkommen Du skal snart flytte

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL 2016 Medarbejder info

ROSKILDE FESTIVAL 2016 Medarbejder info Kære Medarbejder. Tak fordi du har meldt dig som medarbejder i festivalens bedste bod. Vi glæder os til at samarbejde med dig i en bod, hvor der skal sælges en masse frugt. Vi ved, at vi kræver en stor

Læs mere

Ansøgning om støtte til kunstudstilling i Holstebro

Ansøgning om støtte til kunstudstilling i Holstebro Ansøgning om støtte til kunstudstilling i Holstebro 30. december 2014 Jeg ansøger hermed om støtte til mine udgifter i forbindelse med et udstillingsprojekt i Holstebro fra den 20. marts til den 17. april

Læs mere

Party. Pick up. Hvor: Kultorvet i København K Hvornår: Fredag den 13. juni klokken 14.00-20.00 Lørdag den 14. juni klokken 10.00-17.

Party. Pick up. Hvor: Kultorvet i København K Hvornår: Fredag den 13. juni klokken 14.00-20.00 Lørdag den 14. juni klokken 10.00-17. Velkommen til Zulu The Color Run København! Tak til jer - alle vores mange tusinde nye venner - for at gøre Zulu The Color Run København muligt. Vi har her lavet en race-guide, der giver dig overblik over

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2016 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

Telt og udstyr: Har man booket et arrangement i eget telt kan teltet benyttes til arrangement inden for følgende tidsrum:

Telt og udstyr: Har man booket et arrangement i eget telt kan teltet benyttes til arrangement inden for følgende tidsrum: Classic Race Aarhus FORRETNINGSBETINGELSER 2016 Classic Race Aarhus (CRAA) er en velgørende fond med det formål at støtte børns trafiksikkerhed i Østjylland samt støtte udvikling af grøn teknologi til

Læs mere

European Beer Festival september 2008

European Beer Festival september 2008 Udstilleraftale mellem European Beer Festival v/danske Ølentusiaster og Navn: Adresse: Postnr. og by: «Navn» «Adresse» «Postnr_og_by» Telefonnummer: Mobil: Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: E-mail 1: E-mail

Læs mere

Fra tirsdag kl. 12.00 er der stand-værter til rådighed for udstillerne i hele messeområdet.

Fra tirsdag kl. 12.00 er der stand-værter til rådighed for udstillerne i hele messeområdet. 14-02-2013 Udstillermanual Aarhus Standinformationer Tilmelding Deadline for tilmelding til Skolemessen er den 11. oktober 2012 Kvadratmeterpris Standleje 1100,- kr. pr. m 2. Prisen inkluderer grå eller

Læs mere

januar 2019 I Arena Randers

januar 2019 I Arena Randers Arrangerer Region Vestdanmark mikro og junior Mesterrækken 2019 I samarbejde med 12. - 13. januar 2019 I Arena Randers Indhold Velkomst: 2 Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload:

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs mere om Meget mere Animation TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2014 Selvom Billedskolen nu er 15 år, så

Læs mere

Hvis du allerede har en konto fra sidste år, kan du genbruge dit brugernavn og password.

Hvis du allerede har en konto fra sidste år, kan du genbruge dit brugernavn og password. EVENTVEJLEDNING FOLKEMØDET 2015 EVENTVEJLEDNING OPDATERET 30.04.15 TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2015 Alle events skal overholde Folkemødets principper og skal derfor godkendes af Folkemødets sekretariat,

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

SKOLEMESSEN. Scandinavian Congress Center Aarhus 22. - 23. april. Udstillermanual

SKOLEMESSEN. Scandinavian Congress Center Aarhus 22. - 23. april. Udstillermanual SKOLEMESSEN Scandinavian Congress Center Aarhus 22. - 23. april 2015 2. udgave, 3. september 2014 Udstillermanual Indhold Inden Skolemessen / side 3 Standinformationer Standpris Standudstyr Information

Læs mere

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,-

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,- Leje af 1. sal Prisen for medlemskarreer: Medlems afdelinger er: Karre 1 2 3-5- 6-7- 8- Grønnegården 12-14- 15-17 -18 Dagudlejning, dvs. Mandag kl. 10.00 17.00 Tirsdag til torsdag, kl. 8.00 17.00 Fredag

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 29/6 2/7

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 29/6 2/7 BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 29/6 2/7 2017 - for U8+U9 drenge og U8+U9+U10 piger (Mini BIF-Cup afholdes kun lørdag og

Læs mere

Bil og Livsstils Messe ved Golf & Fun Park, Marielyst for hele familien den 25. og 26. juni 2016

Bil og Livsstils Messe ved Golf & Fun Park, Marielyst for hele familien den 25. og 26. juni 2016 Bil og Livsstils Messe ved Golf & Fun Park, Marielyst for hele familien den 25. og 26. juni 2016 Golf & Fun Park inviterer til bil og livsstils messe i samarbejde med bilforhandlerne og cityforeninger,

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration og animation nu bliver en del af flere fritidshold.

Læs mere

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen.

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning BROCHURE 2016 www.cykelsportmessen.dk BLIV UDSTILLER PÅ SKANDINAVIENS STØRSTE CYKEL- OG TRIATLONMESSE ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter 26.-27. november -

Læs mere

Velkommen til Sølager husorden

Velkommen til Sølager husorden 3. udgave Velkommen til Sølager husorden Gældende for afdelingerne Buen, Spidsen og Udsigten På Sølager bor du ikke alene. Derfor er der en husorden, der gør det nemmere at bo mange sammen. Medarbejderne

Læs mere

Invitation til Forårsmarked, Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011

Invitation til Forårsmarked, Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011 Invitation til Forårsmarked, Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011 Gdr. Finn Trane, Bøtø Ringvej 4, 4873 Marielyst Væggerløse Tlf.40419514 E-mail:trane@marienet.dk www.marielystkartoffelbod.dk

Læs mere

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC Affald Bag TAP1 er der opstillet affalds- og flaskecontainere til opsamling af affald. Herudover bliver der opstilet affaldskurve rundt om på selve udstillingsarealet. Affald sorteres i pap, brandbart

Læs mere

Bookingsystem - brugervejledning

Bookingsystem - brugervejledning Bookingsystem - brugervejledning Kære medlemmer af Vinterbadelauget ved Hald Sø Så er vi klar til at bruge vores nye bookingsystem som hedder SuperSaas. Når alle medlemmer er oprettet i det, skal Facebook-gruppen

Læs mere

BIF-CUP BRANDE JULI 2018

BIF-CUP BRANDE JULI 2018 BRANDE 5.- 8. JULI 2018 INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER DRENGE U10 U17 PIGER U11 U18 Arrangør: Brande Idrætsforening af 1906, der er valgt til Årets Breddeklub i Danmark 2006 og

Læs mere

Invitation til Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011

Invitation til Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011 Invitation til Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011 Gdr. Finn Trane, Bøtø Ringvej 4, 4873 Marielyst Væggerløse Tlf.40419514 E-mail:trane@marienet.dk www.marielystkartoffelbod.dk Marielyst

Læs mere

KunstLab er etableret i 2015 som en del af Kulturspinderiet på Vestervold i Varde.

KunstLab er etableret i 2015 som en del af Kulturspinderiet på Vestervold i Varde. KunstLab Kulturspinderiet Vestervold 11d 6800 Varde www.kunstlab.dk Tlf: 79 94 85 36 Mail: mail@kunstlab.dk KunstLab er etableret i 2015 som en del af Kulturspinderiet på Vestervold i Varde. KunstLab har

Læs mere

- Fanøs Kulturhjerte S/I

- Fanøs Kulturhjerte S/I Til Fanø Kommune Skolevej 3-5 6720 Fanø Den 1. maj 2017 Realen har nu været drevet som selvejende institution siden 28.11.2016. På blot 5 måneder har Realens bestyrelse sammen med de frivillige formået

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 86 11 02 88 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Velkommen Du skal snart flytte ind i kollegiet i Det

Læs mere

HILLERØD KUNSTDAGE 2019

HILLERØD KUNSTDAGE 2019 UDSTILLERHÅNDBOG HILLERØD KUNSTDAGE 2019 Hillerød Kunstdage afholdes i hele Hillerød. FrederiksborgCentret er ét af omdrejningspunkterne og her sker følgende: Kunstmesse med udstilling af en række danske

Læs mere

Praktiske informationer Jul på Torvet i Hillerød 2019

Praktiske informationer Jul på Torvet i Hillerød 2019 Praktiske informationer Jul på Torvet i Hillerød 2019 Til Julehytteholderne For at både I og kunderne får den bedste oplevelse af Julemarkedet i Hillerød, har vi lavet nogle praktiske informationer og

Læs mere

Drenge U8/U9 Piger U9/U10

Drenge U8/U9 Piger U9/U10 MINI BIF-CUP BRANDE 5.- 6. JULI 2019 INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER Drenge U8/U9 Piger U9/U10 Arrangør: Brande Idrætsforening af 1906, der er valgt til Årets Breddeklub i Danmark

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i sommeren/efteråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration, tegneserier og animation nu bliver

Læs mere

Censuringen Vandtårnet, Hollands Gaard 30, Nykøbing F. Onsdag d. 7. september Kl. 10:00 17:00

Censuringen Vandtårnet, Hollands Gaard 30, Nykøbing F. Onsdag d. 7. september Kl. 10:00 17:00 KUNST og LYD Sydhavsøernes Censurerede Efterårsudstilling (SCE) er en kunstudstilling, hvor alle har mulighed for at indsende værker og få dem vurderet af professionelle udøvende kunstnere. De censurerede

Læs mere

på Juelsminde Halvøen

på Juelsminde Halvøen Det Gode Oplevelsesmessen Det Gode 1. og 2. april 2017 i Juelsminde Hallerne FORPLADS Udendørsstande IND Bagvæg + lærred Billetter F HORNSYLD/BRÅSKOV/BJERRE Højttaler Scene 4 x 8 meter 40 cm høj Mixer

Læs mere

Drikkevarer kan frit medbringes. Maden medbringes eller leveres fra en Dinér Transportable elle Catering selskab.

Drikkevarer kan frit medbringes. Maden medbringes eller leveres fra en Dinér Transportable elle Catering selskab. Lejeaftale: Eventhusets Selskabslokale 2-2. Sal Lejeaftale mellem: Udlejer: Eventhusets selskabslokale Industrikrogen 8 2635 Ishøj Og lejer: Navn: Adresse: Telefon: E-mail: Inkluderet i lejeaftalen: Selskabslokalet

Læs mere

Kom til A-Team løb på Amager

Kom til A-Team løb på Amager Kom til A-Team løb på Amager Lørdag den 24. august 2019 kl.11-14 på Tiøren Et A-Team løb er ikke et almindeligt motionsløb, da vi gerne vil forene behovet for overskuelig struktur og forudsigelighed med

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

Hvem behøver en Fan side?

Hvem behøver en Fan side? Facebook Fan sider er en fantastisk måde at promovere en virksomhed på, og en vigtig del af enhver social media marketing plan. Oprettelse af en grundlæggende side er ikke så kompliceret, men at skabe

Læs mere

Kreative. dage 18. Nordens største kreative messe

Kreative. dage 18. Nordens største kreative messe Kreative dage 18 Nordens største kreative messe 26.-28. OKTOBER 2018 den 10. kreative dage Velkommen som udstiller på jubilæumsudgaven af Kreative Dage den 10. i rækken. Det skal naturligvis fejres, så

Læs mere

Festival kataloget 2013 er på gaden

Festival kataloget 2013 er på gaden Nyhedsbrev 4 Festival kataloget 2013 er på gaden Ligesom sidste år er deltagertallet på festivalen stigende. I år deltager 101 kunstnere fra i alt 12 lande i de ni dage festivalen varer. Alene den lokale

Læs mere

Invitation til FVD s vandværksudstillinger

Invitation til FVD s vandværksudstillinger Invitation til FVD s vandværksudstillinger Roskilde fredag den 30. januar og Aars fredag den 20. marts 2015 FVD-udstilling Roskilde og Aars! FVD inviterer til udstilling: Fredag den 30. januar 2015 i Roskilde

Læs mere

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE www.streetdinners.org Gademiddage er for at... 1 lære sine naboer at kende og fejre den gade eller bydel man bor i.

Læs mere

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk 02. april 2009 1 Staevner.dk Log ind Brug den nye log ind boks øverst på siden til at logge ind på siden. Bruger navn/email

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK BRRK Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Pony (sæt X) Hestens/ponyens Navn Opstalder Opstalders navn Adresse Postnr. og by E-mail Telefon / mobil

Læs mere

Arrangerer Forbundsmesterskaber Junior - 2. runde. I samarbejde med maj 2019 I Arena Randers

Arrangerer Forbundsmesterskaber Junior - 2. runde. I samarbejde med maj 2019 I Arena Randers Arrangerer Forbundsmesterskaber Junior - 2. runde 2019 I samarbejde med 25. 26. maj 2019 I Arena Randers Indhold Velkomst: 2 Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload: 3 Musik: 3

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

AALBORG KUNSTPAVILLON

AALBORG KUNSTPAVILLON Frederikshavn 3 Tema: H. C. Andersens eventyr. Månedens kunstner, kunstværker søges. Aalborg Kunstpavillon Kunsthal Nord Kjellerups Torv 5,2. 9000 Aalborg Tlf. +45 9812 1163 info@kunstpavillon.dk www.kunstpavillon.dk

Læs mere

TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2014

TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2014 Vejledning TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2014 Alle organisationer, partier, virksomheder og private, der ønsker at optræde som officielle arrangører på Folkemødet 2014, skal have deres event optaget

Læs mere

Udstiller information til Forbruger og Boligmessen 11. og 12. november Horsens

Udstiller information til Forbruger og Boligmessen 11. og 12. november Horsens Udstiller information til Forbruger og Boligmessen 11. og 12. november Horsens Halinformation: Forum Horsens Langmarksvej 53 Tlf: 76 29 23 23 Mail: forum@horsens.dk Kontakt til messearrangøren på: 60 17

Læs mere

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2019

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2019 Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2019 Den 21. og 22. juni 2019 1 Indhold 1. Udstillingens omfang og karakter... 3 2. Bestilling og fordeling af stande... 3 3. Standleje... 3 4. Tildeling

Læs mere

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015 Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015 Den 19. og 20. juni 2015 1 Indhold 1. Udstillingens omfang og karakter... 3 2. Bestilling og fordeling af stande... 3 3. Standleje... 4 4. Tildeling

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande.

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande. LM ude 2016 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 3. - 4. september 2016 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

Gode råd til brug af sociale medier

Gode råd til brug af sociale medier 14. marts 2016 Gode råd til brug af sociale medier Hvorfor er det relevant at have en profil på Facebook eller Instagram? Facebook har lige nu omkring 3.476.000 månedlige brugere i Danmark, mens 1,2 millioner

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Grundskole Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen You remain

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU Sommerhold og CAMP Læs om Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU Sommerhold og CAMP Læs om Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs om Sommerhold og CAMP TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2014 Billedskolens fritidsundervisning

Læs mere

Messens ABC-huskeliste

Messens ABC-huskeliste Messens ABC-huskeliste D EADLINES PRÆSENTATION For at sikre så gnidningsløst et forløb som muligt, skal vi have jeres præsentation i hænde senest den torsdag den 23. september kl. 16. TEASER Til den videre

Læs mere

SKROTROBOT DREJEBOG TIL DE MEDLEMSVALGTE OG BUTIKKEN FOR PLANLÆGNING OG AFVIKLING AF AKTIVITET

SKROTROBOT DREJEBOG TIL DE MEDLEMSVALGTE OG BUTIKKEN FOR PLANLÆGNING OG AFVIKLING AF AKTIVITET SKROTROBOT DREJEBOG TIL DE MEDLEMSVALGTE OG BUTIKKEN FOR PLANLÆGNING OG AFVIKLING AF AKTIVITET INDHOLD S. 3 BESKRIVELSE AF AKTIVITEN S. 4 UNDERVISNINGSMATERIALE S. 5 PROGRAM FOR WORKSHOPPEN S. 6 SÅDAN

Læs mere

VEJLEDNING. Sådan kan vi rekruttere mangfoldigt til Ungdommens Røde Kors

VEJLEDNING. Sådan kan vi rekruttere mangfoldigt til Ungdommens Røde Kors VEJLEDNING Sådan kan vi rekruttere mangfoldigt til Ungdommens Røde Kors Velkommen I denne vejledning kan du se, hvad du skal gøre for at undervise i Sådan kan vi rekruttere mangfoldigt til Ungdommens Røde

Læs mere

Dagsrytme for Børnehuset

Dagsrytme for Børnehuset Hverdags morgen: Dagsrytme for Børnehuset Kl. 6.00 Vi møder ind nattevagten har fordelt børn. Vi snakker sammen om hvordan natten er gået. Nattevagten overleverer informationer. Vi starter med at tage

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

En lærerguide. 5xSOLO. 2. marts-31. marts 2013

En lærerguide. 5xSOLO. 2. marts-31. marts 2013 En lærerguide 5xSOLO 2. marts-31. marts 2013 Introduktion I perioden 2. til 31. marts 2013 kan du og dine elever opleve udstillingen 5 X SOLO, der består af fem soloudstillinger med værker af fem forskellige

Læs mere

Hej Jonas! Beklager jeg ikke har sendt dig materiale tidligere.

Hej Jonas! Beklager jeg ikke har sendt dig materiale tidligere. Fra: Helene og Niels Sendt: 7. februar 2017 17:20 Til: Jonas Caben Iversen Emne: Re: Skolefodbold Vedhæftede filer: ATT00001.png; Spørgsmål til kulturcentret omkring aktiviteter og

Læs mere

Efterskole DM - TeamGym

Efterskole DM - TeamGym Arrangerer Efterskole DM - TeamGym 2019 I samarbejde med 24. maj 2019 I Arena Randers Indhold Velkomst: 2 Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload: 3 Musik: 3 Sygesikringsbevis:

Læs mere

Øjne der ser - Byg din skraldeskulptur

Øjne der ser - Byg din skraldeskulptur Øjne der ser - Byg din skraldeskulptur Indhold i forløbet - arbejdsopgaver Byg din skulptur ud fra det skrald klassen har indsamlet over længere tid. Mal din skulptur. Giv din skulptur et navn. Lave en

Læs mere

Betingelser. Bellahøjmarked BHD

Betingelser. Bellahøjmarked BHD Betingelser. Bellahøjmarked BHD Hvidkildevej 66, 2400 København NV Bellahøjmarked torsdag- fredag lørdag - søndag LOPPE SØNDAG: 3x3 meter stand til private, der skal holdes åbent kl. 10.-18. loppestadeholder

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september LM ude 2015 i fodbold Program Senior og old i Farsø den 5. - 6. september 2015 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

Deadline for tilmelding, betaling og anmeldelse af værker er lørdag d. 3. marts 2012 kl. 24.

Deadline for tilmelding, betaling og anmeldelse af værker er lørdag d. 3. marts 2012 kl. 24. KP12 / Betingelser www.kp-spring.dk Bestyrelsen for Kunstnernes Påskeudstilling indbyder hermed til deltagelse i den 66. censurerede Kunstnernes Påskeudstilling KP12. Udstillingen vises i Århus Kunstbygning,

Læs mere

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016 Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring 10.-18. september 2016 1 Indhold Temaet for Vestegnens Kulturuge... 4 Idéer til aktiviteter... 4 Hvor og hvornår foregår det?...

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017 BILLED SKOLEN Velkommen! Her i folderen kan du læse holdbeskrivelser, finde ud af hvilke hold du vil gå på og tilmelde dig. Billedskolen er for dig, der brænder for at arbejde

Læs mere

Messehåndbog til udstillere

Messehåndbog til udstillere Messehåndbog til udstillere ADRESSER OG TELEFONNUMRE Arrangør Messefirmaet: Navn: Copenhagen Bike Show A/S Adresse: Industrikrogen 4 B 2635 Ishøj Kontaktperson: Christian Ritter Telefon: +45 20420006 E

Læs mere