STJERNEN, DU LEDER EFTER.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STJERNEN, DU LEDER EFTER."

Transkript

1

2 . VI HAR STJERNEN, DU LEDER EFTER. De ansatte er det vigtigste i dit firma, det er du sikkert enig i. De kan sprede glæde, inspirere og gøre din arbejdsplads til et velsmurt maskineri. Det modsatte gælder også. Den forkerte person på det forkerte sted kan være ødelæggende for et firma. Derfor er rekruttering vigtig. Vi forsøger altid at få fat på stjernen. Vores mål er at være branchens bedste rekrutteringspartner, derfor er vi nødt til at arbejde hårdere end konkurrenterne. Skal vi finde et stjerneskud sammen Vi har speciel ekspertise og omfattende erfaring i at matche dig med veluddannet arbejdskraft, når du har behov for det. Vi vil være en langsigtet partner, der kan give dig den rette person, med de rette færdigheder, på det rette tidspunkt og til den rette pris. Det garanterer vi (se side 15). Hvis vi ikke gør det, betaler du intet!

3 Vi er ét af nordens største franchisebaserede rekrutteringsfirmaer og består af over 45 selvstændige og lokale vikar- og rekrutteringsbureauer. Vi tilbyder rekruttering til faste og midlertidige stillinger, men også konsulentydelser og strategisk rådgivning om personaleanliggender. Vi rekrutterer medarbejdere til alle brancher og niveauer i både små og store virksomheder. Staff up er ét af nordens hurtigst voksende rekrutteringsfirmaer.

4 ENTREPRENØRER MED LOKAL FORANKRING. Hvert kontor drives af dedikerede ejere, med stærke lokale rødder og egne ekspertiseområder. Deres succes afhænger af, hvordan de bedst kan skræddersy en løsning der opfylder dine behov. Et dårligt udført job giver hurtigt et dårligt ry i det lokale erhvervsliv. Det gør det svært at drive et succesfuldt vikarbureau. Derfor anstrenger vi os ekstra for dig.

5 I ET STÆRK NORDISK NETVÆRK. Det store netværk giver os samtidig det store firmas fordele og synergier. Vi kan fastholde et ensartet og højt niveau af professionalisme på alle kontorer. Staff up har også samarbejdsaftaler med et stort antal firmaer i branchen. Vores eksperter kan arbejde sammen og støtte hinanden på tværs af branchens grænser, så du altid får den bedste løsning til dine behov i din branche. Vi har succesfuldt gennem årerne matchet tusindvis af jobsøgende med tilfredse arbejdsgivere. Vi kan hjælpe dig.

6 VI ER SPECIALISTER I SPECIALISTER. Fremtiden kræver specialisering i strategiske kompetenceområder. Præcis hvad disse er, varierer selvfølgelig i de forskellige brancher, derfor har ikke kun vores konsulenter, men også vores konsulentchefer lang personlig erfaring i deres respektive forretningsområder. Kernen i vores tilbud til dig er, at vi garanterer, at du får den rette person, på rette sted til den rette pris. Det er ligegyldigt, om du arbejder på en stor eller lille arbejdsplads, om den er privat eller offentlig, hvis du har brug for personale et par dage, et par måneder eller fastansættelse. Desuden tilbyder vi også rådgivning eller strategisk rådgivning i menneskelige ressourcer og organisationsudvikling. Du samarbejder med en konsulentchef, der har omfattende personlige erfaringer i din branche. Sammen med en veludbygget matchmetode, betyder det, at vi med garanti vil finde den stjerne du søger. Derfor er vi ét af Nordens hurtigst voksende vikar- og rekrutteringsfirmaer. Læs mere om de respektive områder på eller

7 Bank, finans og forsikring Butik og detailhandel Konstruktion og vedligeholdelse Økonomi og kontor Salg og service Hotel og restaurant HR Industri IT Lager og logistik Life Science Levnedsmiddel Medier og kommunikation Pædagogisk arbejde Lærer Sundhed og sociale tjenester

8 REKRUTTERINGSPROCESSEN. Vi har omfattende erfaring med perfekte matches mellem virksomheder og kandidater. Vores metode er gennemprøvet og vellykket. Indledning. For dig som erhvervsdrivende er det vigtigt at starte med åbne perspektiver og lade processen tage sin tid. Så får du de rette resultater. Naturligvis vælger du, om det er hele processen eller dele af den, du har brug for hjælp med. Kendskab. Vi vil lære dig at kende, dine mål og din virksomheds kultur. Vi besøger din arbejdsplads for at få en, dybtgående forståelse af situationen og hvordan den ideelle kandidat ser ud for dig. Søgning. Du får en skræddersyet rekrutteringsplan. Vi begynder med vores udvalgte netværk af fagfolk, de bedste i din branche. Vi stopper ikke der. I vores udvidede netværk har Staff up adgang til mere end 1,2 millioner CV er. Annoncering. For at udvide udvælgelsen yderligere, annoncerer vi den ledige stilling i medier skræddersyet til dine behov. Vi har Skandinaviens bedste udbredelse af annoncer. Udvælgelsesprocessen. De bedste kandidater findes gennem adfærdsmæssige strukturerede interviews. Topkandidaterne bliver yderligere vurderet for at matche, dine ønsker. Endelig udfører vi en grundig kontrol af referencer og arbejdshistorie. Matching. Du får komplette professionelle profiler af de mest interessante kandidater. Vi håndterer hele interviewprocessen og hjælper dig med at vælge den mest kvalificerede kandidat. Derefter opretter vi et detaljeret jobtilbud. Tilbuddet. Vi præsenterer hele tilbuddet for kandidaten, håndtere alle forhandlinger og sikrer underskriften på den endelige ansættelseskontrakt. Opfølgning. Naturligvis arbejder vi aktivt med både dig og kandidaten for at sikre, at onboarding processen sker smidigt. Erfaringer viser, at det er lettere at afgøre om en rekruttering har været en succes, når personen har arbejdet et stykke tid i virksomheden.

9 Vi har en omfattende kandidatdatabase, der dækker mange erhverv. Ved at have en tæt og aktiv dialog med vores kandidater, kan vi hurtigt finde den rette person.

10 Det handler om kvalitet.

11 BEMANDNING. Vores slogan er always trying harder. Vi gør lidt mere ud af alt hvad vi gør, så både kunder og kandidater vil se os som det oplagte valg. Vi vil arbejde tæt sammen med din organisation for at sikre, at vores personaleløsninger passer perfekt til dig. Vi er den eneste ressource du behøver for at håndtere alle personalemæssige spørgsmål fra rekruttering til træning, onboarding og sikker til igangværende arbejdsmiljøundersøgelser. Rekruttering til dine behov. Har du tænkt på at ansætte, kan du prøve en person i en periode, for eventuel fastansættelse. Er du utilfreds, har du mulighed for at udskifte vikaren.ingen udgifter til sygefravær. Hvor det er muligt vil vi arrangere at en ny vikar kan overtage samme dag. Ingen udgifter til feriepenge. Ingen udgifter eller tabt arbejdstid med administration af arbejdsgiveraftaler, løn, feriepenge, sygedagpenge, forsikring og lignende da dette dækkes af Staff up. Vores rekrutteringsproces er designet til at finde medarbejdere, der kan bidrage med forretningsmæssig værdi til din organisation allerede fra første dag. Gennem vores nordiske netværk af kontorer har vi uovertruffen adgang til kompetente personer i en række af forskellige brancher. Vi bruger afprøvede og pålidelige vurderingsmetoder til at identificere kandidaternes kompetencer og evne til at passe ind i dit arbejdsmiljø. Vi gør os umage for at opnå en dybere forståelse af dine mål, for effektivt at kunne matche vores medarbejdere med dine behov. Sænker omkostningerne. Med vores vikar og rekrutteringsservice kan personalestyrken nemt justeres op eller ned som reaktion på konjunkturen. Du beskytter dine permanente arbejdsstyrke og styrer omkostningerne. Ved at have en lidt lavere grundbemanding og i stedet ansætte medarbejdere fra Staff up, når arbejdsbyrden øges, kan du sænke de faste omkostninger. Andre fordele ved at bruge vikarer fra Staff up. Fredericia-Odense-Kolding V/ Human Consulting. Har du tænkt på at ansætte, kan du prøve en vikar i en periode, før ventuel ansættelse Er du utilfreds, har du mulighed for at udskifte vikaren. Ingen udgifter til sygefravær. Hvor det er muligt, vil vi arrangere en ny vikar til at overtage samme dag. Ingen udgifter til ferie, du betaler normalt løn til feriedage. Ingen udgifter eller tabt arbejdstid med administration af arbejdsgiverafgifter, løn, feriepenge, sygedagpenge, forsikringer og lignende, da det dækkes af Staff up

12 STAFF UP SOLUTIONS. VI TILBYDER MERE. Staff up er den eneste partner, du har brug for til alle dine personalespørgsmål. Det handler om kvalitet. Vi finder de gode matches. Fundamentet er en veldefineret og struktureret metode, hvor vi lægger stor vægt på kravprofilen, hvilket letter det videre arbejde. Sammen opretter vi en projektplan og holder derefter tæt kontakt gennem hele processen. Rekruttering af chefer og specialister. Jo højere op i erhvervshierarkiet, jo større konsekvenser får rekrutteringer for organisationen. Staff Up følger en gennemprøvet og veludviklet metode til rekruttering af specialist- og lederstillinger. Management for hire Hvis du har brug for en midlertidig chef eller bare støtte til ledelsesteamet, så har vi løsningen til dig. Second opinion ved rekruttering. Øg evnen til at vælge de rette medarbejdere med Staff Up Professional. Vores værktøjer supplerer og uddyber din virksomheds interne vurderingsparametre. Træning Vi træner i rekruttering, interviewteknik og personlighedsvurdering. Organisatorisk analyse og kompetencekortlægning. Staff up hjælper dig til bedre at forstå og påvirke arbejdsmiljø, engagement og resultater i din egen organisation. Strategisk rådgivning. Handlingsplaner og strategier for, hvordan du kan tiltrække, udvikle og fastholde de bedste medarbejdere. Outsourcing. Vi hjælper dig med at forbedre og strømline din virksomhed. Vi kan supplere, støtte eller helt overtage dele af din organisation. Du reducerer omkostningerne, men øger din service. Sammen analyserer vi behov og bestemmer kvalitets- og serviceniveauer. Du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Staff up Consult Finder. En komplet konsulentleverandør til finans, IT, tele, teknologi og virksomhedsudvikling. Ved at samle dine konsulentindkøb hos os, sparer du tid, du kan strømline administrationen og reducere dine omkostninger. SIKKERHED: Staff up er et registrret rekrutteringsbureau, hvilket garanterer for vores kunder, at vi overholder love og regler Staff up er medlem af servicevirksomheden Almega inden for Svenskt Näringsliv. Staff up har kollektivaftaler med Unionen samtlige LO-forbund og overenskomst med Dansk arbejdsgiver.

13

14 FRA VIKAR TIL FASTANSÆTTELSE. Den bedste måde at bedømme en kandidat på er at se vedkommende arbejde med kunder og kolleger. Med vores tilbud vikar til fastansættelse vil du opnå: Større kontrol over rekrutteringsprocessen. Du kender kandidaten godt før fastansættelse. Kandidaten er allerede bekendt med arbejdsprocedurer og kender kollegerne. Medarbejderne, der er godt forberedt på nye job er gladere og giver bedre resultater. Undgå øget arbejdsbyrde på medarbejderne i løbet af rekrutteringsprocessen. Sikker kompetenceoverførelse.

15 GARANTIER. Vi holder, hvad vi lover. Derfor har vi branchens mest omfattende garantier. Bemanding. For at sikre din tilfredshed, har vi en kvalitetsgaranti. Den skal bidrage til, at vi altid lever op til vores målsætning og tilbyder den rette person, på det rette sted og på det rette tidspunkt under hele kontraktperioden. Altid den rette person på det rette sted. Hvis du ikke er tilfreds med vores kandidat, forpligtiger vi os til at erstatte med en ny kvalificeret kandidat inden længe, og i løbet af resten af vikarperioden.* Altid i rette tid. Vi garanterer, at medarbejderen vil komme i rette tid og på det rette sted den første arbejdsdag. Hvis din nye medarbejder kommer for sent eller ikke dukker op på det rigtige sted, tilbyder vi gratis ansættelse på 4 timer ved den næste vikarperiode. ** Altid under hele opgaven. Vi forpligter os til at finde ny kandidat inden for 5 timer hvis vores konsulent ikke er i stand til at fuldføre opgaven. *** Sundhed, miljø og sikkerhed på arbejdspladsen. Vi ved Staff up mener, at sundhed, sikkerhed og miljø på arbejdspladsen er vigtigt. Vi forpligter os til at informere medarbejderne om eventuelle risici ved en opgave. Vores medarbejdere skal være opmærksomme på vores lovgivning om arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Staff up respekterer, at en medarbejder afslår en opgave, hvor der ikke er et godkendt arbejdsmiljø. Professionel rådgivning og opfølgning. Staff up forpligter sig til at have medarbejdere, der forstår din branche og dine ressourcebehov, og vi giver dig som kunde den ønskede opfølgning. Rekruttering. Er du ikke tilfreds, udfører vi en ny rekruttering gratis. Denne garanti gælder i seks måneder fra kandidaten tiltræder stillingen. Altid tæt og personligt opfølgning. Vores slogan er Always trying harder. Vi gør lidt mere ud af alt hvad vi gør, så både kunder og kandidater vil se os som det oplagte valg. Vores fokus er altid på virksomheden og individets udvikling. For os er det vigtigt, at alle vores medarbejdere, der er på opgave for os, føler at vi er en god og sikker arbejdsgiver. Vores mål er, at alle vores medarbejdere, der er på opgave, skal have løbende medarbejdersamtaler og personlig opfølgning på deres arbejdsplads. Når du lejer en konsulent fra Staff up, vil vi under opgavens periode planlægge møder for opfølgning af klient og konsulent. * En klage skal ske inden for tre dage fra den første vikardag og derefter gælder der ingen omkostninger for kandidaten, hvis kandidaten, der klages over, mangler færdigheder og/eller egenskaber, som var påkrævede. Klagen gælder kun, hvis vi skal udskifte med en anden kandidat i løbet af opgavens periode, i mindst to uger. Kvalitetsgarantien gælder ikke, hvis den ansattes opgaver ændres i løbet af perioden uden aftale med Staff up. ** Gælder normal arbejdstid (8-17) for opgaver over 5 dage. *** Hvis vi ikke kan udskifte vikaren, tilbyder vi 4 timer gratis ved næste ansættelse. Gælder normal arbejdstid (8-17) for opgaver på mindst 2 dage.

16 De ansatte er det vigtigste i dit firma, det du sikkert enig i. De kan sprede glæde, inspirere og gøre din arbejdsplads til et velsmurt maskineri, hvor alle dele bevæger sig i perfekt harmoni med hinanden. Det modsatte gælder også. Den forkerte person på det forkerte sted kan være ødelæggende for et firma. DET HANDLER OM KVALITET. En af Skandinaviens største total leverandører af personale- og rekrutteringsløsninger. Fredericia-Odense-Kolding. V/Human Consulting

Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver

Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver Rekruttering Try & Hire Vikar din medspiller på arbejdsmarkedet Dialog skaber kontakt Kontakt knytter mennesker Medarbejderne ApS er et landsdækkende

Læs mere

VIKARER & KONSULENTER

VIKARER & KONSULENTER VIKARER & KONSULENTER FÅ KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT OG BETAL KUN FOR DE TIMER DER ARBEJDES! Vikarer & Konsulenter Dette servicekatalog beskriver, hvordan du kan benytte os, når du har brug for vikarer,

Læs mere

2Adecco. Construction

2Adecco. Construction 2 Professionel adgang til faglært og rutineret arbejdskraft Byggeprojekter skal være i gang. De skal holde både tempo og tidsplan. Det kræver planlægning og den rette bemanding i både projekteringsfase

Læs mere

Hotel- og restaurationsbranchen: Rekruttering til HoReCa er et speciale hos

Hotel- og restaurationsbranchen: Rekruttering til HoReCa er et speciale hos 2 Hotel- og restaurationsbranchen: Rekruttering til er et speciale hos Rekruttering til både vikariater og faste jobs indenfor og fødevareindustrien er et speciale hos. Vi har stor erfaring med at finde

Læs mere

Kerneværdier. Human Consulting. www.human-consulting.info. Mål: Vi skaber positive resultater i organisationer og for det enkelte menneske.

Kerneværdier. Human Consulting. www.human-consulting.info. Mål: Vi skaber positive resultater i organisationer og for det enkelte menneske. Kerneværdier. Mål: Vi skaber positive resultater i organisationer og for det enkelte menneske. Vores overordnede vision: Det handler det om kvalitet! Vi tror på at mennesker er den vigtigste ressource

Læs mere

Adecco er både Danmarks og verdens største samarbejdspartner på HR-løsninger!

Adecco er både Danmarks og verdens største samarbejdspartner på HR-løsninger! 2 er både Danmarks og verdens største samarbejdspartner på HR-løsninger! Det gør os til et naturligt omdrejningspunkt, når virksomheder og nye medarbejdere skal mødes om den fælles interesse at matche

Læs mere

REKRUTTERING LAD OS FORETAGE HELE ELLER DELE AF JERES REKRUTTERING

REKRUTTERING LAD OS FORETAGE HELE ELLER DELE AF JERES REKRUTTERING REKRUTTERING LAD OS FORETAGE HELE ELLER DELE AF JERES REKRUTTERING Rekruttering I SEROP er vi kendt for vores mangeårige erfaring og udførlig tilgang til rekruttering. Vores arbejde med rekruttering kan

Læs mere

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind...

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind... Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere -Yes we do mind... Hvem er MatchMind MatchMind blev etableret i 2003, og har siden da løst mange opgaver inden for et bredt felt af brancher og fag

Læs mere

Om kun 3 dage kan du sige goddag til 3 højt kvalificerede kandidater

Om kun 3 dage kan du sige goddag til 3 højt kvalificerede kandidater Om kun 3 dage kan du sige goddag til 3 højt kvalificerede kandidater Få en erfaren ny medarbejder på rekordtid Medarbejdere over 40 år har viden og erfaringer, som dansk økonomi og velfærd har brug for,

Læs mere

En del af holdet med det samme

En del af holdet med det samme 2 En del af holdet med det samme Som kunde hos har du adgang til dygtige medarbejdere og til en lang række opgaver og funktioner på kontoret. Det kan være, når du skal bruge flere ressourcer i forbindelse

Læs mere

Tiltrækning, udvikling og fastholdelse

Tiltrækning, udvikling og fastholdelse Tiltrækning, udvikling og fastholdelse - en undersøgelse af virksomheders evne til at sikre de dygtigste medarbejdere Tiltrækning, fastholdelse og udvikling - fra viden til indsats Erhvervslivet står over

Læs mere

Jobformidlere. Jobformidlere

Jobformidlere. Jobformidlere Jobformidlere Der fi ndes en række virksomheder, som lever af at hjælpe andre virksomheder med at skabe kontakt til jobsøgende og ad den vej besætte ledige stillinger. Under én hat kalder vi dem her for

Læs mere

Rekruttering af specialister kræver specialister

Rekruttering af specialister kræver specialister Rekruttering af specialister kræver specialister Danmark kommer til at mangle tusindvis af dygtige specialister de kommende år Mærker I det allerede? Mangel på tekniske kompetencer en alvorlig udfordring

Læs mere

2Adecco. Medical & Science

2Adecco. Medical & Science Medical & Science 2 Medical & Science er både Danmarks og verdens største samarbejdspartner på HR-løsninger! Det gør os til et naturligt omdrejningspunkt, når virksomheder og nye medarbejdere skal mødes

Læs mere

JOBGUIDEN Til virksomheder. - Hjælp og sparring til at finde kvalificeret arbejdskraft til din virksomhed

JOBGUIDEN Til virksomheder. - Hjælp og sparring til at finde kvalificeret arbejdskraft til din virksomhed JOBGUIDEN Til virksomheder - Hjælp og sparring til at finde kvalificeret arbejdskraft til din virksomhed Velkommen Jobguiden Kære læser VELKOMMEN TIL JOBGUIDEN! I denne guide har vi samlet praktiske informationer

Læs mere

2Adecco. IT Consulting

2Adecco. IT Consulting 2 Svært ved at rekruttere rutinerede IT-specialister? Ikke længere... IT er i dag så specialiseret, at det kan være svært for mange virksomheder at besætte vigtige IT-funktioner. Det gælder både for faste

Læs mere

GUIDE: PLANLÆGNING AF DIN REKRUTTERING

GUIDE: PLANLÆGNING AF DIN REKRUTTERING GUIDE: PLANLÆGNING AF DIN REKRUTTERING God planlægning sparer tid Sat lidt på spidsen kan målet med en rekruttering koges ned til at finde den bedst egnede medarbejder til jobbet og så hurtigt som muligt.

Læs mere

Serop Vikar & Rekruttering ApS. Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar

Serop Vikar & Rekruttering ApS. Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar YDELSESKATALOG Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar 2016 Ydelseskataloget må ikke kopieres eller på anden måde anvendes uden skriftlig tilladelse fra. Indholdsfortegnelse Indledning... 2

Læs mere

- Rekruttering af vikar

- Rekruttering af vikar Opdateret september 2018 - Rekruttering af vikar Til din virksomhed Det skal være nemmere og mere overskueligt for virksomheder at finde kvalificeret arbejdskraft. I dette dokument kan du få et overblik

Læs mere

Kjerulf & Partnere side 2. Kompetenceområder side 4. Præsentation side 5. Processen ved Executive Search side 6. Processen ved Selection side 7

Kjerulf & Partnere side 2. Kompetenceområder side 4. Præsentation side 5. Processen ved Executive Search side 6. Processen ved Selection side 7 Indhold Kjerulf & Partnere side 2 Kompetenceområder side 4 Præsentation side 5 Processen ved Executive Search side 6 Processen ved Selection side 7 Forskellen på Search & Selection side 8 Hvor tilfører

Læs mere

..match. ...Fagspecifikke felter. Den rette arbejdskraft

..match. ...Fagspecifikke felter. Den rette arbejdskraft ...a perfect match ..match point»matchmind udfører altid et solidt stykke arbejde. De har givet os to faste kontaktpersoner, der supplerer hinanden godt og som kender huset og vores behov. På den måde

Læs mere

REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING

REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING HVEM ER VI... VI ER GENERALISTER, SOM ER SPECIALISTER I MENNESKER pro&co blev etableret i 2000 og har siden da løst mere end 1000 stillingssager.

Læs mere

FÅ DIN EGEN PERSONALEAFDELING ANSÆTTELSESFORHOLD & PERSONALEJURA

FÅ DIN EGEN PERSONALEAFDELING ANSÆTTELSESFORHOLD & PERSONALEJURA FÅ DIN EGEN PERSONALEAFDELING ANSÆTTELSESFORHOLD & PERSONALEJURA Få din egen personaleafdeling Dette servicekatalog beskriver, hvordan du og din virksomhed kan bruge os som din helt egen personaleafdeling,

Læs mere

10 tips til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft

10 tips til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft 10 tips til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft af Hans Ussing Tip nr. 1 Få overblik over din arbejdskraft lige nu Gennemgå aldrene på dine medarbejdere og gruppér dem i følgende grupper:

Læs mere

STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE

STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE 2017 2020 INDLEDNING Esbjerg Kommune vil være Danmarks nye vækstcenter i 2020 og er med sine ca. 10.000 ansatte den største og mest mangfoldige arbejdsplads i

Læs mere

Velkommen til Hartmanns A/S 3

Velkommen til Hartmanns A/S 3 vikarhåndbogen Indhold Velkommen til Hartmanns A/S 3 Vikar hos Hartmanns 4 Arbejdstid 4 Når du møder på arbejdspladsen 4 Tavshedspligt 5 Sygdom 5 Sygedagpenge 5 1., 2. og 3 ledighedsdag (G-dage) 6 Feriepenge

Læs mere

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS GØR DIN ARBEJDSPLADS STÆRKERE Medarbejderne er den vigtigste ressource, og med en god pensionsordning gør du din arbejdsplads stærkere. Du øger

Læs mere

Search & Selection...Rekruttering af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind...

Search & Selection...Rekruttering af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind... Search & Selection...Rekruttering af kvalificerede medarbejdere -Yes we do mind... Hvem er MatchMind MatchMind blev etableret i 2003, og har siden da, løst mange opgaver inden for et bredt felt af brancher

Læs mere

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion DFDS politik for mangfoldighed & inklusion 1 Mangfoldighed som værdibidrag... Error! Bookmark not defined. Mangfoldighedsvision... Error! Bookmark not defined. Politikker... 4 Hvordan arbejder vi med mangfoldighed?...

Læs mere

Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor?

Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor? Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor? Efter at have mødt mange medlemsvirksomheder af Danske Speditører på generalforsamlinger, lokalforeningsmøder og ved direkte besøg i de enkelte virksomheder,

Læs mere

- Rekruttering af vikar

- Rekruttering af vikar Opdateret april 2018 - Rekruttering af vikar Til din virksomhed Det skal være nemmere og mere overskueligt for virksomheder at finde kvalificeret arbejdskraft. I dette dokument kan du få et overblik over,

Læs mere

Højtkvalificeret arbejdskraft fra udlandet WORKINDENMARK.DK

Højtkvalificeret arbejdskraft fra udlandet WORKINDENMARK.DK Højtkvalificeret arbejdskraft fra udlandet WORKINDENMARK.DK Vi har igennem en længere årrække nydt stor glæde af at samarbejde med Workindenmark. De yder altid en høj service i at formidle vores ledige

Læs mere

ANSÆTTELSE AF DIREKTØR TIL BY, KULTUR, MILJØ OG BESKÆFTIGELSE, ALBERTSLUND KOMMUNE

ANSÆTTELSE AF DIREKTØR TIL BY, KULTUR, MILJØ OG BESKÆFTIGELSE, ALBERTSLUND KOMMUNE København maj 2017 Tilbud/kontrakt ANSÆTTELSE AF DIREKTØR TIL BY, KULTUR, MILJØ OG BESKÆFTIGELSE, ALBERTSLUND KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

SÅDAN FINDER DU DEN HELT RETTE MEDARBEJDER

SÅDAN FINDER DU DEN HELT RETTE MEDARBEJDER SÅDAN FINDER DU DEN HELT RETTE MEDARBEJDER 6 gennemtestede steps, med råd og værktøjer, så du skaber resultater >>Rette mennesker rette resultater

Læs mere

RETNINGSLINJE OM REKRUTTERING OG ANSÆTTELSE AF NYE MEDARBEJDERE

RETNINGSLINJE OM REKRUTTERING OG ANSÆTTELSE AF NYE MEDARBEJDERE RETNINGSLINJE OM REKRUTTERING OG ANSÆTTELSE AF NYE Vedtaget af Hovedudvalget maj 2016 SIDE 2 / 5 Formål og indledning Denne retningslinje skal sikre en fælles tilgang til rekruttering og ansættelse af

Læs mere

REKRUTTERINGSYDELSER

REKRUTTERINGSYDELSER REKRUTTERINGSYDELSER REKRUTTERING REKRUTTERING Smutvej til den rigtige kandidat Vi leverer et professionelt match mellem jeres behov, kandidatens kompetencer og vores database med over 7.000 profiler.

Læs mere

Har din virksomhed en

Har din virksomhed en SÅDAN Har din virksomhed en SÅDAN rekrutteringsstrategi? DI SeRViCe DI giver dig gode råd til rekruttering og fastholdelse af medarbejdere Kampen om medarbejderne er i gang Medarbejderne er et af de vigtigste

Læs mere

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers FÅ DIN JOBANNONCE PÅ De sociale medier er ikke til at komme udenom heller ikke når du skal rekruttere nye medarbejdere! Alligevel er der mange virksomheder, der

Læs mere

Deloitte - Kvinder i karriere

Deloitte - Kvinder i karriere Deloitte - Kvinder i karriere Mål og handlingsplan Koncern HR Indhold Deloitte Strategisk forankring Formål Vi tror på Den organisatorisk forankring Status på projektet Charter for flere kvinder i ledelse

Læs mere

Jobserviceaftale Én virksomhed én indgang

Jobserviceaftale Én virksomhed én indgang Jobserviceaftale Én virksomhed én indgang Jobserviceaftale mellem Virksomhed [Virksomhedsnavn] [Navn og kontaktdata på kontaktperson] og Tovholderjobcenter [Jobcenternavn] [Navn og kontaktdata på kontaktperson]

Læs mere

Sælg jeres kurser direkte via virksomhedernes intranet

Sælg jeres kurser direkte via virksomhedernes intranet Sælg jeres kurser direkte via virksomhedernes intranet EN GOD INVESTERING FutureMatch er din direkte kontakt til flere end 60.000 potentielle kursister Hvor mange kurser skal du sælge, for at den årlige

Læs mere

Gør en forskel for fællesskabet

Gør en forskel for fællesskabet Gør en forskel for fællesskabet for tillidsrepræsentanter i fagforeninger med OK-mærket. Hvorfor er OK-indsatsen vigtig? OK-indsatsen gør fællesskabet stærkere ikke bare på den enkelte arbejdsplads, men

Læs mere

Juridisk konsulent til Fors A/S

Juridisk konsulent til Fors A/S Mia Hvilshøj Dal & Anders Amund Nielsen 14-12-2017 Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Juridisk konsulent til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Juridisk konsulent

Læs mere

FREMTIDENS JOBANNONCERING

FREMTIDENS JOBANNONCERING FREMTIDENS JOBANNONCERING MED OFIR JOBUNIVERS KAN DU SELV PUBLICERE DIN JOBANNONCE PÅ DANMARKS STØRSTE UDVALG AF JOBSITES OG BRANCHEWEBSITES. 2 Indholdsfortegnelse Ofir jobunivers... Sådan finder vi drømmemedarbejderen

Læs mere

Velkommen i HK! HK skaber værdi, styrke og muligheder i dit arbejdsliv

Velkommen i HK! HK skaber værdi, styrke og muligheder i dit arbejdsliv Velkommen i HK! HK skaber værdi, styrke og muligheder i dit arbejdsliv Velkommen i HK 01 Din overenskomst er vores fornemste opgave I HK arbejder vi med det helt klare mål at bevare og udvikle velfærden

Læs mere

HR-SPECIALIST HVEM TAGER SIG AF DINE HR-OPGAVER? Yderligere informationer. Job Vision A/S. Telefon 70 10 33 35 Mail jobvision@jobvision.

HR-SPECIALIST HVEM TAGER SIG AF DINE HR-OPGAVER? Yderligere informationer. Job Vision A/S. Telefon 70 10 33 35 Mail jobvision@jobvision. HR-SPECIALIST HVEM TAGER SIG AF DINE HR-OPGAVER? Job Vision A/S Yderligere informationer Telefon 70 10 33 35 Mail jobvision@jobvision.dk www.jobvision.dk INDHOLD 1 Medarbejderen er din vigtigste ressource

Læs mere

Capacity er en del af Capacent People Groups unikke behovs baserede rekrutterings koncept

Capacity er en del af Capacent People Groups unikke behovs baserede rekrutterings koncept Capacity er en del af Capacent People Groups unikke behovs baserede rekrutterings koncept Kunden Executive Search Capacity Shortlist Assessment Rådgivning Kapacitet Sourcing Vished Nøgleord 6 Konsekvent

Læs mere

En nem og overskuelig screeningsmetode er at dele ansøgningerne op i tre kategorier:

En nem og overskuelig screeningsmetode er at dele ansøgningerne op i tre kategorier: Den gode jobsamtale De fleste husker tydeligt deres seneste jobsamtale hvem der deltog, hvor samtalen blev afholdt, og som regel også helt konkrete spørgsmål eller svar derfra. Det gør vi, fordi vi husker

Læs mere

KOMPETENCER I CENTRUM

KOMPETENCER I CENTRUM KOMPETENCER I CENTRUM VIRKSOMHEDS- OG KOMPETENCECENTERET Forside HAR I BRUG FOR NYE MEDARBEJDERE? SKAL I UDVIKLE JERES MEDARBEJDERE? VIL I HJÆLPE EN OPSAGT MEDARBEJDER GODT VIDERE? HK Hovedstaden tilbyder

Læs mere

KOMPETENCER I CENTRUM

KOMPETENCER I CENTRUM KOMPETENCER I CENTRUM VIRKSOMHEDS- OG KOMPETENCECENTERET Forside / HAR I BRUG FOR NYE MEDARBEJDERE? / SKAL I UDVIKLE JERES MEDARBEJDERE? / VIL I HJÆLPE EN OPSAGT MEDARBEJDER GODT VIDERE? HK Hovedstaden

Læs mere

Vi SÆTTER det bedste hold. - gennem moderne rekruttering

Vi SÆTTER det bedste hold. - gennem moderne rekruttering Rekruttering Vi SÆTTER det bedste hold - gennem moderne rekruttering Hvem er vi... Vi er generalister, som er specialister i mennesker pro&co blev etableret i 2000 og har siden da løst mere end 1300 stillingssager.

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune

Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune 22. oktober 203 Jeg har valgt at fokusere på krydsreferencerne ifht. antallet af ansatte i virksomheden og branche, da jeg mener disse giver

Læs mere

Jeg ved dog godt at der kan opstå problemer med teksten når man vælger fast for og bagkant, som vil skabe huller i teksten.

Jeg ved dog godt at der kan opstå problemer med teksten når man vælger fast for og bagkant, som vil skabe huller i teksten. Typografi Sab Consult Folder Jeg fik til opgave at lave en folder for Sab Consult og valgte at fortsætte stilen i det rene og rolige layout. Der er brugt stemningsfyldte billeder og jeg valgte at bruge

Læs mere

JOBSERVICEAFTALE - ÉN AFTALE MED FLERE JOBCENTRE

JOBSERVICEAFTALE - ÉN AFTALE MED FLERE JOBCENTRE 1 JOBSERVICEAFTALE - ÉN AFTALE MED FLERE JOBCENTRE Jobservice Danmark giver jeres virksomhed én indgang til en effektiv og smidig service fra beskæftigelsessystemet på tværs af kommunegrænser. Denne jobserviceaftale

Læs mere

Tiltrækning og fastholdelse af high performere i en foranderlig verden

Tiltrækning og fastholdelse af high performere i en foranderlig verden Tiltrækning og fastholdelse af high performere i en foranderlig verden - en undersøgelse af high performeres præferencer og forventninger til job og karriere Baggrund Rapporten bygger på en undersøgelse

Læs mere

PRODUKTBLAD / Outplacement. Personlig udvikling. Baggrund. I dag er starten på et nyt kapitel i dit arbejdsliv

PRODUKTBLAD / Outplacement. Personlig udvikling. Baggrund. I dag er starten på et nyt kapitel i dit arbejdsliv PRODUKTBLAD / Outplacement Baggrund I dag er starten på et nyt kapitel i dit arbejdsliv Personlig udvikling Der er kun 1 person, der kan være ansvarlig for dit liv, ja, rigtigt gættet, det er DIG SELV.

Læs mere

Udvælgelsen af andre er en helt essentiel opgave for enhver leder men også en krævende opgave, som mange har svært ved at håndtere.

Udvælgelsen af andre er en helt essentiel opgave for enhver leder men også en krævende opgave, som mange har svært ved at håndtere. Værktøjer til udvælgelse af andre Uddrag fra Del 1, Succesfuld ledelse Lederens overordnede målsætning er som tidligere nævnt at skabe og levere resultater gennem andre, og den første forudsætning for,

Læs mere

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft. en undersøgelse af akademikeres præferencer

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft. en undersøgelse af akademikeres præferencer Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft en undersøgelse af akademikeres præferencer Undersøgelsens hovedkonklusioner Moments undersøgelse viser, at den offentlige sektor generelt

Læs mere

Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling

Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling Karriere kompetence forsikring Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling CA giver dig meget mere end a-kasse Dit økonomiske sikkerhedsnet A-kassen er først og fremmest din forsikring ved arbejdsløshed,

Læs mere

Velkommen til Bencke & Partners

Velkommen til Bencke & Partners 1 2 Velkommen til Bencke & Partners Bencke & Partners er en rekrutterings- og searchvirksomhed med mere end 15 års erfaring indenfor servicering af HR-ydelser til danske og internationale virksomheder.

Læs mere

OUTPLACEMENT HJÆLP TIDLIGERE MEDARBEJDERE GODT PÅ VEJ VED AT BRUGE VORES GENPLACERINGSPROGRAM

OUTPLACEMENT HJÆLP TIDLIGERE MEDARBEJDERE GODT PÅ VEJ VED AT BRUGE VORES GENPLACERINGSPROGRAM OUTPLACEMENT HJÆLP TIDLIGERE MEDARBEJDERE GODT PÅ VEJ VED AT BRUGE VORES GENPLACERINGSPROGRAM Outplacement Vil du hjælpe din opsagte medarbejder godt på vej? SEROP tilbyder et særligt outplacement-program

Læs mere

Eksempelhæfte 2 Lederstilling i en børnehave

Eksempelhæfte 2 Lederstilling i en børnehave Eksempelhæfte 2 Lederstilling i en børnehave Væksthus for ledelse www.lederweb.dk/rekrutteringsguiden Jobanalyse Lederstilling i daginstitutionen Mariehønen (fiktivt eksempel) Ansættelse af leder til Mariehønen,

Læs mere

DIN DIREKTE LINJE TIL NYE MEDARBEJDERE JOBSERVICEAFTALE JOBSERVICEAFTALE.

DIN DIREKTE LINJE TIL NYE MEDARBEJDERE JOBSERVICEAFTALE JOBSERVICEAFTALE. JOBSERVICEAFTALE 1 JOBSERVICEAFTALE - ÉN AFTALE MED FLERE JOBCENTRE Jobservice Danmark giver jeres virksomhed én indgang til en effektiv og smidig service fra beskæftigelsessystemet på tværs af kommunegrænser.

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE FRITIDSCENTER 1 JOB OG Ung i Aarhus SYD LÆS MERE PÅ HJEMMESIDEN TIL FRITIDSCENTER Er du en visionær og engageret leder? Har du lyst til at være med til at skabe et unikt ungdomsliv

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE BØRN OG UNGE SØGER EN STRATEGISK HANDLENDE KONTORCHEF

Læs mere

Jobprofil. Vicedirektør BUPL

Jobprofil. Vicedirektør BUPL Jobprofil Vicedirektør BUPL 1. Indledning BUPL ønsker at ansætte en vicedirektør med reference til forbundsdirektøren. Stillingen er nyoprettet som følge af en større organisationsændring på forbundskontoret.

Læs mere

Spørgeskema undersøgelse om holdningen til æstetisk kompetence på det offentlige og private arbejdsmarked. udført for. Magasinet Arbejdsmiljø

Spørgeskema undersøgelse om holdningen til æstetisk kompetence på det offentlige og private arbejdsmarked. udført for. Magasinet Arbejdsmiljø Spørgeskema undersøgelse om holdningen til æstetisk kompetence på det offentlige og private arbejdsmarked udført for Magasinet Arbejdsmiljø 17. februar 2009 Udarbejdet af Lars Wiinblad Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Kunsten at finde og onboarde en ny medarbejder eller leder

Kunsten at finde og onboarde en ny medarbejder eller leder Lederforum tirsdag 12. maj 2015 Kunsten at finde og onboarde en ny medarbejder eller leder Eftermiddagens program Velkomst ved Jørgen Beck, Ledelsesakademiet Oplæg ved Ulrik S. Brix, Supana Pause, snak

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

GRATIS HR & HVAD KAN DU - OG HVAD MÅ DU?

GRATIS HR & HVAD KAN DU - OG HVAD MÅ DU? GRATIS HR & GRATIS HR & LEDELSESTILBUD LEDELSESTILBUD HVAD KAN DU - OG HVAD MÅ DU? INSPIRATION TIL GOD PERSONALE LEDELSE HVAD MÅ DU..? Ifølge loven og reglerne.. HVAD KAN DU? Den gode måde at drive ledelse

Læs mere

BERNERS KERNEVÆRDIER

BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS VÆRDIGRUNDLAG...... er vores grundlag for alle beslutninger og handlinger, som træffes og udføres i vores virksomhed. Det tjener til orientering for medarbejderne. Vores værdigrundlag

Læs mere

Ansættelse med løntilskud eller anden ordning - Til din virksomhed

Ansættelse med løntilskud eller anden ordning - Til din virksomhed Opdateret december 2017 Ansættelse med løntilskud eller anden ordning - Til din virksomhed Det skal være nemmere og mere overskueligt for virksomheder at finde kvalificeret arbejdskraft. Man kan som virksomhed

Læs mere

Vigtige forudsætninger

Vigtige forudsætninger Vigtige forudsætninger Motivation Velfungerende personermed ASF Arbejdsevne Krav til kompetencer Værdifulde opgaver Imødekommenhed Kandidat til udvælgelse 1 I De Gode Gamle Dage Jobbeskrivelse Påkrævet

Læs mere

Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder

Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder Vores fornemmeste opgave er at matche kandidater og virksomheder med hinanden Outplacement Vi har hjulpet flere af landets største

Læs mere

Velkommen hos Staff up! Fredericia-Odense-Kolding.

Velkommen hos Staff up! Fredericia-Odense-Kolding. Human Consulting. Kongensstræde 58 7000 Fredericia. Tlf. +45 20 65 82 81 Fredericia-Odense-Kolding v/ Human Consulting Tlf. +45 30 20 92 72 Mail: jv@staffup.dk Mail: ekp@staffup.dk PERSONALE HÅNDBOGEN

Læs mere

Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder

Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder Vores fornemmeste opgave er at matche kandidater og virksomheder med hinanden Rekruttering Vi hjælper virksomheder med at rekruttere

Læs mere

Samarbejdsaftale om indslusning, rekruttering og fastholdelse mellem Jobcenter Albertslund og xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

Samarbejdsaftale om indslusning, rekruttering og fastholdelse mellem Jobcenter Albertslund og xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx Samarbejdsaftale om indslusning, rekruttering og fastholdelse mellem Jobcenter Albertslund og xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx Denne aftale er en konkret udmøntning af det sociale partnerskab mellem

Læs mere

INDHOLD. Velkommen til SENIORVIKAR s. 7. Fordele ved at være vikar s. 8. Stabilitet og tryghed s. 9. Hvad kan du forvente af os? s.

INDHOLD. Velkommen til SENIORVIKAR s. 7. Fordele ved at være vikar s. 8. Stabilitet og tryghed s. 9. Hvad kan du forvente af os? s. VIKARHÅNDBOG VIKARHÅNDBOG INDHOLD Velkommen til SENIORVIKAR s. 7 Fordele ved at være vikar s. 8 Stabilitet og tryghed s. 9 Hvad kan du forvente af os? s. 10 Hvad forventer vi af dig? s. 12 Hold os informeret

Læs mere

PERSONALEPOLITIK I HVIDOVRE KOMMUNE

PERSONALEPOLITIK I HVIDOVRE KOMMUNE PERSONALEPOLITIK I HVIDOVRE KOMMUNE PRØ RØVEFO VEFOTO Indhold Dialog, åbenhed og engagement 3 Hvorfor værdier? 4 Fundament for pseronalepolitikken 6 Ledestjerner 8 Kommunalbestyrelsen godkendte personalepolitikken

Læs mere

Strategisk. Guide til strategisk kompetenceudvikling. for strategisk kompetenceudvikling

Strategisk. Guide til strategisk kompetenceudvikling. for strategisk kompetenceudvikling Guide til strategisk kompetenceudvikling Som myndighedschef er det dit ansvar at sørge for, at din myndighed har en kompetenceudviklingsstrategi. Vi har udarbejdet en guide, hvor du kan få inspiration

Læs mere

INTERFERE REKRUTTERING - FORDI MENNESKER ER AFGØRENDE

INTERFERE REKRUTTERING - FORDI MENNESKER ER AFGØRENDE INTERFERE REKRUTTERING - FORDI MENNESKER ER AFGØRENDE APRIL 2016 INTERFERE INTERFERE 1 Indledning Lederansættelser er enhver organisations mest kritiske valg - fordi mennesker er afgørende. Ansættelser

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2013

Nyhedsbrev oktober 2013 Nyhedsbrev oktober 2013 Virksomheder forbereder sig til fremtiden I Hedegaard Management har vi fuld damp under kedlerne, og vi har den glæde, at stadigt flere virksomheder henvender sig til os, når der

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

HR & LØN Din eksterne afdeling

HR & LØN Din eksterne afdeling HR & LØN Din eksterne afdeling e Amesto HR services Mange kender HR som en personaleafdeling fremfor en HR-afdeling, men HR er ikke kun bløde værdier, HR bidrager også til virksomhedens bundlinje. HR-afdelingen

Læs mere

Vejledning til registrering af CV på Flex Force s hjemmeside

Vejledning til registrering af CV på Flex Force s hjemmeside Vejledning til registrering af CV på Flex Force s hjemmeside Kære kandidat Som kandidat ved Flex Force bedes du oprette dig med dit CV samt andre relevante oplysninger på vores hjemmeside. I nedenstående

Læs mere

STRATEGI FOR SAMARBEJDE MED VIRKSOMHEDER BESKÆFTIGELSES OG SOCIALUDVALGET

STRATEGI FOR SAMARBEJDE MED VIRKSOMHEDER BESKÆFTIGELSES OG SOCIALUDVALGET STRATEGI FOR SAMARBEJDE MED VIRKSOMHEDER BESKÆFTIGELSES OG SOCIALUDVALGET 1 FORORD Som Beskæftigelses- og Socialudvalg arbejder vi for, at Odenses virksomheder kan få medarbejdere med de kvalifikationer,

Læs mere

Jobsøgning. - set fra en headhunters skrivebord

Jobsøgning. - set fra en headhunters skrivebord Jobsøgning - set fra en headhunters skrivebord Hvad er vigtigst for jobsucces? Kapabiliteter: Kapabiliteter: Færdigheder Intelligens Personlighed Motivation 1. Intelligens 2. Personlighed 3. Motivation

Læs mere

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Min historie og baggrund for at være her i dag! Bibliotekar i 14 år Forlagsredaktør og chef i 8 år FYRET og 51

Læs mere

Fagligt og personligt udbytte af netværk i DJØF 27. sept. 2010

Fagligt og personligt udbytte af netværk i DJØF 27. sept. 2010 Fagligt og personligt udbytte af netværk i DJØF 27. sept. 2010 Ved Christian Ahlefeldt Laurvigen Netværksdag 2010 Medico Industrien Hvad er DJØF? Faglig organisation for nøglemedarbejdere og ledere Medlemmer

Læs mere

Velkommen til SENIORVIKAR s. 7. Fordele ved at være vikar s. 8. Stabilitet og tryghed s. 9. Hvad kan du forvente af os? s. 10

Velkommen til SENIORVIKAR s. 7. Fordele ved at være vikar s. 8. Stabilitet og tryghed s. 9. Hvad kan du forvente af os? s. 10 VIKARHÅNDBOG VIKARHÅNDBOG INDHOLD Velkommen til SENIORVIKAR s. 7 Fordele ved at være vikar s. 8 Stabilitet og tryghed s. 9 Hvad kan du forvente af os? s. 10 Hvad forventer vi af dig? s. 12 Hold os informeret

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål Tænk på indhold, branche, arbejdstid og geografi. Lav grundig research Søg viden om jobbet og virksomheden. Brug internettet

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål : Tænk på indhold, branche, arbejdstid, geografi. Brug internettet HK Jobformidling har sin egen database på www.mithk.dk.

Læs mere

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER:

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER: København juni 2018 Job- og personprofil VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE BANK REGNR. 5011 KONTONR.

Læs mere

Berning & Leonhardt Tilbyder i 2017

Berning & Leonhardt Tilbyder i 2017 Berning & Leonhardt Tilbyder i 2017 - All inclusive rekruttering - Delrekruttering screening - Henvisning af kvalificerede kandidater - Audition - Fuld B&L eksponering - MPA - Succesfuld rekruttering -

Læs mere

Vikarhåndbog. Vi er glade for at byde dig velkommen som medarbejder hos Jobagenterne.

Vikarhåndbog. Vi er glade for at byde dig velkommen som medarbejder hos Jobagenterne. Vikarhåndbog Vi er glade for at byde dig velkommen som medarbejder hos Jobagenterne. I den forbindelse vil vi gerne introducere os selv: Jobagenterne arbejder med vikarer og rekruttering kort sagt alle

Læs mere

Et meningsfuldt arbejde Tilfredse kunder Gode kolleger At være værdsat Det får folk til at komme på arbejde hver dag

Et meningsfuldt arbejde Tilfredse kunder Gode kolleger At være værdsat Det får folk til at komme på arbejde hver dag SYGEFRAVÆR NÆRVÆR Fra sygefravær til nærvær SIDE 1:6 Sænk sygefraværet mærkbart ved at udvikle Den Attraktive Arbejdsplads med en høj social kapital. Når medarbejderne oplever, at de skaber værdi, er fravær

Læs mere

Mannaz HR-uddannelsen

Mannaz HR-uddannelsen Mannaz HR-uddannelsen Grundlæggende teori og træning i HR-funktionens kerneopgaver Sæt fokus på dig og din HRrolle På denne HR-uddannelse får du et intensivt træningsforløb, hvor du bliver stillet over

Læs mere

BORGERSTYRET PERSONLIG ASSISTANCE (BPA)

BORGERSTYRET PERSONLIG ASSISTANCE (BPA) BORGERSTYRET PERSONLIG ASSISTANCE (BPA) DET ER DIT VALG Med reglerne om borgerstyret personlig assistance kan du overdrage dit arbejdsgiveransvar til andre. Du kan f.eks. benytte en privat virksomhed som

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PERSONALE KONTORCHEF LEDELSE & ORGANISATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PERSONALE KONTORCHEF LEDELSE & ORGANISATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PERSONALE KONTORCHEF LEDELSE & ORGANISATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE BØRN OG UNGE SØGER TO STRATEGISK HANDLENDE KON- TORCHEFER

Læs mere

gladsaxe.dk HR-strategi

gladsaxe.dk HR-strategi gladsaxe.dk HR-strategi HR-strategi Indledning Gladsaxe Kommune ønsker at styrke den strategiske HR-indsats og har derfor formuleret en HR-strategi. Strategien skal understøtte udviklingen af organisationen,

Læs mere