Bestyrelsesmøde. Beder-Malling Boligforening. Mødedato: 13. maj Mødested: Tornøegade Odder. Mødetid:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde. Beder-Malling Boligforening. Mødedato: 13. maj Mødested: Tornøegade Odder. Mødetid:"

Transkript

1 Beder-Malling Boligforening Mødedato: 13. maj Mødested: Tornøegade Odder. Mødetid: Bestyrelsesmøde Bestyrelsen: init.: Formand Torben Høholt Jensen THJ Best.medlem Hanne Frydendahl HF Best.medlem Peter B. Nielsen PBN Best.medlem Søren Hasløv SH Best.medlem Herdis Larsen HL Ledelsen: Direktør Uffe Vithen UV Afbud fra: EMNER TIL BEHANDLING BESLUTNING 1. Gennemgang af og godkendelse af referatet fra den 6. december Godkendt uden bemærkninger. 2. Porteføljeplejeaftale a) Djurslands Bank Depot pr. 31. marts 2013 = ,- kr. Periodens resultat 0,56% Afkast år til dato omregnet ca. 2,47% b) Sirius kapitalforvaltning Depot pr. 30. april 2013 = ,- kr. Periodens resultat 1,14% 3. Budget 2014: a) Budgetforudsætninger på afdelingsniveau. b) Budget BMB organisationen. Budgettet blev gennemgået. Udgangspunktet for administrationsbidraget skulle findes i DOMI Administrations budget for 2014 som udviser et adm. bidrag pr. bolig på kr. 3770,-. Administrationsbidraget for BMB for 2014 bliver 413,-. Der ydes et tilskud pr. bolig på kr. 106,- Samlet administrationsbidrag 4.077,- = 0.9 % stigning. Budgetforudsætninger og budgettet blev herefter godkendt.

2 4. Repræsentantskabsmødet 11. juni 2013 kl Malling Kro. a) Dirigent b) Materiale c) Formandsvalg d) Bestyrelsesvalg e) Suppleanter Bestyrelsen foreslår advokat Lars Wolthers THJ efterspørger indlæg til beretningen. THJ modtager genvalg. HF og PBN modtager genvalg. Bestyrelsens forslag til suppleanter. UV undersøger og melder tilbage: Torben Lokjær afd Individuel modernisering - Ændring af grundbeløb. Det har vist sig, at det kan være svært at få mindre 2 værelses lejligheder til at hænge sammen med nye køkkener og badeværelsesrenoveringer. Derfor har vi lagt op til at der nu gives et grundbeløb på kr ,- og herefter 500 kr. pr. m2 til køkkener og som grundbeløb og 850,- pr. m2 til badeværelsesrenoveringer. Vi fastholder maksgrænsen men indstiller til bestyrelsen, at beløbsgrænsen indeksreguleres således, at den ikke skal på bestyrelsesmøde hver gang administrationen ønsker forhøjelse. Godkendt uden yderligere bemærkninger. 6. Opdatering fra ÅrhusBolig. a) Budget 2013 b) Repræsentantskabsmøde Ajourføringsgebyret fastholdes. Der har været afholdt repræsentantskabsmøde den 7. maj Administrationen var uopmærksom og af den opfattelse, at nuværende repræsentanter og suppleanter blev direkte indkaldt. Desværre forholder det sig ikke sådan hvorfor HF ikke har haft mulighed for at deltage. Vi afventer et referat fra mødet. 7. Status på afdelingsniveau: Alle afdelinger: UV gav en korte gennemgang af status på de afdelinger hvor vi p.t. har igangværende arbejder.

3 8. Debatmøde om almene boliger i Århus den 18. marts Administrationen havde indkaldt til regnskabsmøde den selv samme dag hvorfor ingen havde mulighed for at deltage i mødet. 9. Orientering fra møde med Tilsynet: Styringsdialog I 2012 er der for andet år i træk gennemført den obligatoriske styrings-dialog mellem boligorganisationerne og Aarhus Kommune. Som et led i styringsdialog 2012 skal der af kommunen udfærdiges en redegørelse for den gennemførte dialog. Hverken Aarhus kommune eller Beder Malling Boligforbedring (BM) havde ytret ønske om drøftelse af særlige emner i dialogen. Derfor tog drøftelserne udgangspunkt i styringsmålsætningerne således som de fremgår af almenboligloven. Grundlaget for dialogen var styringsrapporten, oplysningsskemaerne for afdelingerne, årsregnskab 2011, årsberetning, spørgeskema, protokollat, mødereferater, hjemmeside mv. Den årlige redegørelse vil have karakter af et dynamisk dokument, der i forhold til de enkelte år vil beskrive udviklingen og aktuel status på en række centrale punkter. På kommunens hjemmeside vil kun stå den seneste redegørelse. Følgende dagsordenpunkter blev gennemgået på mødet. 1. Økonomi, drift og administration Årets resultat (2011) viser et overskud på kr. Årsresultatet er tilført arbejdskapitalen. Tilgangen til dispositionsfonden har i 2011 været på knap 900 t.kr. Der er herefter ikke længere grundlag for at opkræve særlige bidrag fra afdelingerne pga. dispositionsfondens størrelse. Der er i årets løb bevilget tilskud af dispositionsfonden til afdelinger på kr. Derudover er der ydet generelle tilskud til alle afdelinger på samlet kr. (konto 531) Egenkapitalen for BM ligger, som for de for de fleste boligforeninger i Aarhus, mellem 10- og kr. pr. lejemålsenhed. Midler i fællesforvaltning er i 2011 forrentet med 2,85% mod 4,16% i Der indledtes med virkning fra 1. juli 2010 et administrativt samarbejde med AAB, Odder, i form af etablering af fælles administrationsorganisation, DOMI Administration. Der skal beregnes moms af fremmed administration. Derfor belastes administrationsudgiften og dermed huslejen i de to boligorganisationer af moms på administrationsudgiften. Merudgiften (anslået kr.) vil kunne elimineres ved en egentlig fusion. Nettoadministrationsudgiften ligger derfor i den høje ende i sammenligning med de øvrige boligorganisationer i Aarhus. Men det skyldes primært momsproblematikken. Derfor arbejdes der målrettet mod en fusion med AAB, Odder. Administrationsbidraget er i budget 2012 budgetteret fuldt kostægte. Henlæggelser/planlagt vedligeholdelse Revisor ikke har bemærkninger til punktet i hverken påtegning, protokol eller spørgeskema. Regnskaberne for de enkelte afdelinger var vedlagt vedligeholdelsesplan i oversigtsform frem til Det fremgik heraf, at planerne indenfor de kommende 10 år ikke var afhængig af tilførsel af ekstern finansiering. Boligforeningen oplyste, at planerne er 22. årige.

4 Boligforeningen oplyste, at forskellene mellem afdelingernes årlige henlæggelser og op-sparede henlæggelser kan tilskrives, at planlægningen er individuel for hver afdelings bygningsmasse. Kommunen bemærkede, at dette var i overensstemmelse med intentionerne i lovgivningen. Det oplystes i øvrigt, at man efter faste retningslinier gav afdelingerne mulighed for lån af egne midler. Man har oprustet området ved ansættelse af fagpersoner til specifikt at varetage langtidsplanlægningen. Der er foretaget nye vurderinger af de enkelte bygningsdeles levetid og f.eks. er køkkener taget ud af langtidsplanlægningen. Punktet gav ikke anledning til yderligere kommentarer fra kommunens side. Forvaltningsrevision Det oplystes, at udfordringen pt. bestod i fastlæggelse af ens forretningsgange mv. for de to boligorganisationer, der står bag DOMI Administration. Der er derfor ikke foretaget løbende rapportering i 2011 grundet opstarten af fælles administration med AAB Odder. 2. Ledelse og beboerdemokrati BM oplyste, at væsentligste udfordring er at få afdelingens beboere med i de demokratiske processer og få afdelingsbestyrelser til at tage ansvar. Der er afdelingsbestyrelse i samtlige afdelinger. Alle afdelingsformænd har fået tilsendt et udfyldt eksemplar af oplysningsskemaet for deres respektive afdeling. Der har ikke fra afdelingsbestyrelserne været kommentarer til, at det i oplysningsskemaet er anført, at samtlige afdelinger har et velfungerende beboerdemokrati. Hvert hovedbestyrelsesmedlem har et antal afdelinger som vedkommende er kontaktperson for. Hovedbestyrelsesmedlemmerne deltager i afdelingsmøderne i de afdelinger hver især er tilknyttet. Ordningen sikrer kontakten mellem den øverste ledelse og de enkelte afdelinger. Det var BMs opfattelse, at beboerdemokratiet er særdeles velfungerende. Kommunen har konstateret, at boligorganisationens hjemmeside ikke indeholder referater af afdelings- og hovedbestyrelsesmøder. Det fremgår af normalvedtægten (for en almen boligorganisation med almene boliger), at der skal udarbejdes referater af møderne, og at disse referater skal gøres tilgængelig for organisationens lejere. Der er ikke fastsat nærmere regler om, hvordan referater skal gøres tilgængelige/offentliggøres. 3. Udlejning/beboersammensætning Beboersammensætningen og fraflytningsfrekvens gav ikke anledning til kommentarer. BM er ikke udfordret på disse områder. 4. Afdelinger Hermed kommentarer til de afdelinger, der ifølge oplysningsskemaerne har særlige udfordringer. Afd. 1: Det er anført i oplysningsskemaet, at vedligeholdelsesstanden er mindre tilfredsstillende. BM oplyste, at der er planlagt større renoveringsarbejder finansieret af henlæggelser. Afd. 5 Det er anført i oplysningsskemaet, at vedligeholdelsesstanden er utilfredsstillende således, at der er basis for et påbud i medfør af driftsbekendtgørelsen 117. Der verserer en støttesag i Landsbyggefonden og sagen er indberettet til kommunen. Sagen har været behandlet på afdelingsmøde ultimo 2012.

5 5. Evt. aftale mellem kommune og boligorganisation I Århus kommune er der over årene etableret forskellige fora, for koordinering og samarbejder mellem kommune og boligforeningerne. Dette arbejde fortsætter ufortrødent og vil naturligt begrænse behovet for konkrete aftaler med kommune og boligorganisation i styringsdialogmæssig sammenhæng. Dialogen har ikke afdækket umiddelbare behov for indgåelse af aftaler. Der er derfor ikke i styringsdialog 2012 indgået aftaler om realisering af styringsmålsætningerne. a) Tilsynet har efterfølgende ved skrivelse af 25. marts 2013 bedt samtlige boligorganisationer redegør for bl.a. beløbsstørrelse, perioder, forskelligheder i forhold til opførelses år osv. osv. på henlæggelser til planlagt og periodisk vedligeholdelse. Samtlige 10 spørgsmål på afdelingsniveau skal præciseres og indsendes til tilsynet senest den 1. juni Fællesrådet i Malling a) Generalforsamling den 13. marts Ingen var repræsenteret. 11. Ejendomsfunktionærerne i BMB har valgt ny tillidsmand. Kim Hoffmann er på et klubmøde den 18. februar 2013 blevet valgt som ny tillidsrepræsentant for en 2 årig periode. 12. Hjemmesiden. Vi er nået langt med hjemmesiden mange nye tiltag og vi udvider stadig med nyttige og forhåbentlig brugbare info/materiale. 13. Studietur til Wien. Materialet er omdelt og ingen havde spørgsmål hertil. 14. Status: DOMI ADMINISTRATON Bestyrelsen har møde med TUEN den 16. maj - Der arbejdes vider med materialet og evt. nye synspunktker. THJ og Freddie Vedel Nielsen arbejder i flyveren til Wien med en fælles beretning til kommende repræsentantskabsmøde i AAB og BMB.

6 15. Eventuelt Intet. 16. Kommende møder: Bestyrelsesmøder: Mandag den 13. maj 2013 kl (uge 20) Onsdag den 13. juni 2013 kl (uge 24) Torsdag den 29. august 2013 kl (uge 35) Mandag den 30. sep kl (uge 40) Mandag den 4. november 2013 kl (uge 45) Torsdag den 5. december 2013 kl (uge 49) Formandsmøde: Torsdag den 5. december 2013 kl Studietur til Wien: Onsdag den 22. maj til 26. maj Malling den / 2013 Bestyrelsens godkendelse af referatet:

Mødereferat. Styringsdialog 2013, Beder-Malling Boligforening

Mødereferat. Styringsdialog 2013, Beder-Malling Boligforening Mødereferat Styringsdialog 2013, Beder-Malling Boligforening Mødedato: 31. oktober 2013 Mødetid: Kl. 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligforeningen Formand Torben Høholt Jensen

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening. Aarhus Kommune Mødereferat Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening Mødedato: 1. september 2014 Mødetid: Kl. 13.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligforeningen Formand Torben Høholt Jensen

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts Aarhus Kommune. Den 17. november 2014

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts Aarhus Kommune. Den 17. november 2014 Mødereferat Aarhus Kommune Børn og Unge Den 17. november 2014 MTM-CBM/Grundsalg og Støttet Byggeri Kalkværksvej 10 8100 Aarhus C Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 17. november

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Boligforeningen Aarhus Omegn. Den 4. februar Planlægning og Byggeri

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Boligforeningen Aarhus Omegn. Den 4. februar Planlægning og Byggeri Mødereferat Den 4. februar 2013 Styringsdialog 2012, Boligforeningen Aarhus Omegn Mødedato: 13. december 2012 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen: Formand Søren

Læs mere

Styringsdialog 2018, Domi Bolig

Styringsdialog 2018, Domi Bolig Styringsdialog 2018, Domi Bolig Side 1 af 5 Mødedato: 13. november 2018 Mødetid: 14.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligorganisationen: Formand Herdis Larsen Direktør Preben Jacobsen

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2013, Boligforeningen af 10. marts 1943

Mødereferat. Styringsdialog 2013, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødereferat Styringsdialog 2013, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 14. januar 2014 Mødetid: 10.00 Mødested: Tranekærparken 1 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen: Forretningsfører Anni Øhrberg

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune. Styringsdialog 2015, Beder-Malling Boligforening

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune. Styringsdialog 2015, Beder-Malling Boligforening Side 1 af 8 TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Styringsdialog 2015, Beder-Malling Boligforening Mødedato: 24. august 2015 Mødetid: Kl. 13.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere:

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig. Den 8. marts 2013. Planlægning og Byggeri

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig. Den 8. marts 2013. Planlægning og Byggeri Mødereferat Den 8. marts 2013 Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig Mødedato: 29. januar 2013 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen: Direktør Allan Søstrøm Økonomichef

Læs mere

Styringsdialog 2016, Domi bolig

Styringsdialog 2016, Domi bolig Side 1 af 7 Styringsdialog 2016, Domi bolig TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Mødedato: Mødetid: 10:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligorganisationen: Formand

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, ALBOA, Almennyttig Boligorganisation Aarhus. Den 6. marts Planlægning og Byggeri

Mødereferat. Styringsdialog 2012, ALBOA, Almennyttig Boligorganisation Aarhus. Den 6. marts Planlægning og Byggeri Mødereferat Den 6. marts 2013 Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Styringsdialog 2012, ALBOA, Almennyttig Boligorganisation Aarhus Mødedato: 24. november 2012 Mødetid: 10.00 Mødested:

Læs mere

Styringsdialog 2017, Domi Bolig

Styringsdialog 2017, Domi Bolig Side 1 af 7 Styringsdialog 2017, Domi Bolig TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Mødedato: 7. december 2017 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligorganisationen:

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Boliger og Projektudvikling Aarhus Kommune. Styringsdialog 2016, Boligforeningen 10. marts 1943

TEKNIK OG MILJØ Boliger og Projektudvikling Aarhus Kommune. Styringsdialog 2016, Boligforeningen 10. marts 1943 Side 1 af 9 TEKNIK OG MILJØ Boliger og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2016, Boligforeningen 10. marts 1943 Mødedato: 27. oktober 2016 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: 18.00 på Malling Kro Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis KB Best.medlem Frederik Schrøder FS Best.medlem

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 23. april 2015 Klokken : Aaboulevarden 3, 1 sal Aarhus. Ledelsen: Direktør/Referent Uffe Vithen UV.

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 23. april 2015 Klokken : Aaboulevarden 3, 1 sal Aarhus. Ledelsen: Direktør/Referent Uffe Vithen UV. Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 23. april 2015 Klokken : 17.00 Aaboulevarden 3, 1 sal Aarhus. Bestyrelsen: init.: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Næstformand Torben Høholt Jensen THJ Best.medlem Svend Erik

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligkontoret Århus. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligkontoret Århus. Aarhus Kommune Mødereferat Aarhus Kommune Børn og Unge Styringsdialog 2014, Boligkontoret Århus Mødedato: 2. december 2014 Mødetid: 14.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligorganisationen: Formand

Læs mere

Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus Mødedato: Mødetid: 10:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Lejerbo Formand Inge Køster Forretningsfører Pia Hesselvig Resumé Tilstede fra Aarhus Kommune

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 7. november Klokken : 17.00

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 7. november Klokken : 17.00 Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 7. november 2016. Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis Nielsen KBN Best.medlem Frederik Schrøder

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune. Styringsdialog 2016, Almenbo Aarhus

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune. Styringsdialog 2016, Almenbo Aarhus Side 1 af 7 Styringsdialog 2016, Almenbo Aarhus Mødedato: 6. december 2016 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligorganisationen: Bestyrelsesformand Chris Cully Direktør Steffen Espersen

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Arbejdernes Andels Boligforening. På mødet blev følgende punkter drøftet:

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Arbejdernes Andels Boligforening. På mødet blev følgende punkter drøftet: Mødereferat Styringsdialog 2014, Arbejdernes Andels Boligforening Mødedato: 15. september 2014 Mødetid: 13.00 Mødested: Langelandsgade 50 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen: Formand Erik Piilgaard

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943. Aarhus Kommune Mødereferat Aarhus Kommune Teknik og Miljø Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 9. juni 2015 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen:

Læs mere

Styringsdialog Østjysk Bolig TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune

Styringsdialog Østjysk Bolig TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune Styringsdialog Østjysk Bolig 2018 Mødedato: Mødested: Karen Blixens Boulevard 7 Deltagere: Tilstede fra boligorganisationen: Direktør Allan Søstrøm Bestyrelsesformand Katja Hillers Udlejningschef Connie

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Beder-Malling Boligforening. Mødedato: 30. september 2013 Mødested: Gl. Østergårdsvej 20 8340 Malling. Mødetid: 17.00.

Bestyrelsesmøde. Beder-Malling Boligforening. Mødedato: 30. september 2013 Mødested: Gl. Østergårdsvej 20 8340 Malling. Mødetid: 17.00. Beder-Malling Boligforening Bestyrelsesmøde Mødedato: 30. september 2013 Mødested: Gl. Østergårdsvej 20 8340 Malling. Mødetid: 17.00. Bestyrelsen: init.: Formand Torben Høholt Jensen THJ Best.medlem Hanne

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Side 1 af 8 TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2016 - Kollegiekontoret Mødedato: 14. april 2016 Mødetid: 10.00 Mødested: Hack Kampmanns Plads 1 3, 1. th. Deltagere:

Læs mere

Styringsdialog 2017 Kollegiekontoret i Aarhus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog 2017 Kollegiekontoret i Aarhus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2017 Kollegiekontoret i Aarhus Mødedato: 1. juni 2017 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Kollegiekontoret Direktør Per Juulsen Adm. Chef Diana Jørgensen Tilstede

Læs mere

Redegørelse styringsdialog AAB TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Redegørelse styringsdialog AAB TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Redegørelse styringsdialog AAB 2017 Mødedato: 28.september 2017 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra AAB Direktør Anders Rønnebro Økonomichef Tina Lundum Jensen Projektchef

Læs mere

Styringsdialog 2017, Almenbo Aarhus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune. Mødedato: 30. november 2017 Mødetid: 13.

Styringsdialog 2017, Almenbo Aarhus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune. Mødedato: 30. november 2017 Mødetid: 13. Styringsdialog 2017, Almenbo Aarhus Side 1 af 8 Mødedato: 30. november 2017 Mødetid: 13.00 Mødested: Deltagere: Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Fra boligorganisationen: Bestyrelsesformand Chris Cully Direktør

Læs mere

Boligforeningen af 10. marts oplyser, at organisationen har fokus på at optimere driftsområdet.

Boligforeningen af 10. marts oplyser, at organisationen har fokus på at optimere driftsområdet. Styringsdialog Boligforeningen af 10. marts 2018 Mødedato: Mødetid: 09:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligorganisationen: Direktør Bjarne Wissing Resumè Tilstede fra Aarhus Kommune:

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Boliger og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Boliger og Projektudvikling Aarhus Kommune Side 1 af 9 TEKNIK OG MILJØ Boliger og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2016, Boligkontoret Århus Mødedato: 12. oktober 2015 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra

Læs mere

Styringsdialog 2017 Lejerbo Århus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog 2017 Lejerbo Århus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2017 Lejerbo Århus Mødedato: 29. juni 2017 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Lejerbo Adm. Direktør Palle Adamsen Forretningsfører Pia Hesselvig Formand Inge

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune. Styringsdialog 2015, Almenbo Aarhus

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune. Styringsdialog 2015, Almenbo Aarhus Side 1 af 8 TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Styringsdialog 2015, Almenbo Aarhus Mødedato: Mødetid: 13.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligorganisationen:

Læs mere

Bestyrelsesmøde DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A. Mødedato: 27. januar 2014 Klokken : 17.00

Bestyrelsesmøde DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A. Mødedato: 27. januar 2014 Klokken : 17.00 DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A. 1 Bestyrelsesmøde Mødedato: 27. januar 2014 Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Næstformand Torben Høholt Jensen THJ Best.medlem Svend Erik

Læs mere

Styringsdialog 2018 Almenbo. TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune

Styringsdialog 2018 Almenbo. TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune Styringsdialog 2018 Almenbo Mødedato: 24. september 2018 Mødetid: 16.00 Mødested: Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Deltagere: Tilstede fra boligforeningen Bestyrelsesformand Chris Cully Direktør Steffen

Læs mere

AL2Bolig har i det forløbne år arbejdet videre med etablering af 3 driftscentre samt hjemmeside med forskellige digitale selvbetjeningsmuligheder.

AL2Bolig har i det forløbne år arbejdet videre med etablering af 3 driftscentre samt hjemmeside med forskellige digitale selvbetjeningsmuligheder. Side 1 af 8 TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10 8000 Aarhus C Styringsdialog 2016, AL2Bolig Mødedato: Mødetid: Kl. 11.00 Mødested: Kalkværksvej

Læs mere

Fra Aarhus Kommune: Claus Michael Krogh Mette Krogh Jensen Jørn Hedeby Nielsen (under pkt. 3) Claus Bo Jensen

Fra Aarhus Kommune: Claus Michael Krogh Mette Krogh Jensen Jørn Hedeby Nielsen (under pkt. 3) Claus Bo Jensen Styringsdialog 2016, Lejerbo Aarhus Side 1 af 8 Mødedato: Mødetid: Kl. 9.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen: Forretningsfører Pia Hesselvig Formand Inge Køster Næstformand Connie

Læs mere

Styringsdialog Boligkontoret Århus TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog Boligkontoret Århus TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog Boligkontoret Århus 2017 Mødedato: Mødetid: 10:00 Mødsted: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen: Formand Søren Høgsberg Næstformand Henrik Autzen Direktør Morten Homann

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ. Styringsdialog 2016, Østjysk Bolig

TEKNIK OG MILJØ. Styringsdialog 2016, Østjysk Bolig Styringsdialog 2016, Østjysk Bolig Mødedato: 28. november 2016 Mødetid: 10:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligorganisationen: Formand Else Christensen Direktør Allan Søstrøm Økonomichef

Læs mere

DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A.

DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A. DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A. 1 Bestyrelsesmøde Mødedato: 11. august 2014. Klokken : 17.30 Bestyrelsen for DOMI: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Næstformand Torben Høholt Jensen THJ Best.medlem Svend

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 20.august 2018 Klokken: Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl spisning kl

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 20.august 2018 Klokken: Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl spisning kl Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 20.august 2018 Klokken: 17.00 Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl. 17.00 spisning kl. 19.00 Bestyrelsen: init.: Formand Herdis Larsen HL Næstformand Torben Lokjær TL Best.medlem

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: 21. februar 2013 Klokken : 16.00

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: 21. februar 2013 Klokken : 16.00 Arbejdernes Andels Boligforening - Odder 1 Bestyrelsesmøde Mødedato: 21. februar 2013 Klokken : 16.00 Bestyrelsen: init.: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Næstformand Susanne Holck Mogensen SHM Best.medlem

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, AL2 Bolig. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2014, AL2 Bolig. Aarhus Kommune Mødereferat Styringsdialog 2014, AL2 Bolig Aarhus Kommune Børn og Unge Mødedato: 28. oktober 2014 Mødetid: Kl. 13.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligforeningen: Direktør Allan Werge

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 12. november 2015 Klokken : 17.00

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 12. november 2015 Klokken : 17.00 Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 12. november 2015 Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis Nielsen KBN Best.medlem Frederik Schrøder

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: tirsdag den 9. april 2013 Klokken : Fælleshuset Katrineholmsalle

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: tirsdag den 9. april 2013 Klokken : Fælleshuset Katrineholmsalle Arbejdernes Andels Boligforening - Odder 1 Bestyrelsesmøde Mødedato: tirsdag den 9. april 2013 Klokken : 16.00 Fælleshuset Katrineholmsalle Bestyrelsen: init.: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Næstformand

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune Mødedato: 11. marts 2019 Mødetid: 9:00 Mødested: Karen Blixens Boulevard 7 Deltagere: Tilstede fra AAB: Direktør Anders Rønnebro Økonomichef Tina Lundum Jensen Projektchef Morten Strunge Driftschef Allan

Læs mere

Styringsdialog 2016, Boligforeningen Århus Omegn. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog 2016, Boligforeningen Århus Omegn. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2016, Boligforeningen Århus Omegn Mødedato: 6. juni 2016 Mødetid: Kl. 13.00 Mødested: Skanderborgvej 168 Side 1 af 9 Deltagere: Fra boligforeningen: Bestyrelsesformand Søren Embregts Direktør

Læs mere

Styringsdialog 2017 Østjysk Bolig. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog 2017 Østjysk Bolig. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2017 Østjysk Bolig Mødedato: 22. november 2017 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Østjysk Bolig Formand Else Christensen Direktør Allan Søstrøm Økonomichef

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: 16. januar 2014 Klokken : kl

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: 16. januar 2014 Klokken : kl Arbejdernes Andels Boligforening - Odder 1 Bestyrelsesmøde Mødedato: 16. januar 2014 Klokken : kl. 16.00 Bestyrelsen: init.: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Konst. næstformand Svend Erik Jensen SEJ Best.medlem

Læs mere

Styringsdialog Boligforeningen af 10. marts. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog Boligforeningen af 10. marts. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2017 - Boligforeningen af 10. marts Side 1 af 7 Mødedato: 5. oktober 2017 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen 10. marts Direktør Bjarne Wissing

Læs mere

Styringsdialog 2015, Boligkontoret Århus

Styringsdialog 2015, Boligkontoret Århus Side 1 af 9 Styringsdialog 2015, Boligkontoret Århus Teknik og Miljø Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Mødedato: 10. november 2015 Mødetid: 13.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: 15. maj Klokken : kl

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: 15. maj Klokken : kl Arbejdernes Andels Boligforening - Odder 1 Bestyrelsesmøde Mødedato: 15. maj 2014. Klokken : kl. 16.00 Bestyrelsen: init.: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Konst. næstformand Svend Erik Jensen SEJ Best.medlem

Læs mere

Styringsdialog Boligforeningen Ringgården. TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune

Styringsdialog Boligforeningen Ringgården. TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune Styringsdialog 2018 - Boligforeningen Ringgården Mødedato: 30. oktober 2018 Mødetid: 13.00 Mødested: Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Deltagere: Fra Boligorganisationen: Bestyrelsesformand Christian Mariegaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: Klokken: Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder spisning kl

Bestyrelsesmøde. Mødedato: Klokken: Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder spisning kl Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 07.01.2019 Klokken: 17.00 21.00 Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder spisning kl. 19.00 Bestyrelsen: init.: Formand Herdis Larsen HL Næstformand Torben Lokjær TL Best.medlem Kirsten

Læs mere

Mødedato: Klokken: ca Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl spisning kl

Mødedato: Klokken: ca Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl spisning kl Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 04.02.2019 Klokken: 17.00 ca. 21.00 Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl. 17.00 spisning kl. 19.00 Bestyrelsen: init.: Formand Herdis Larsen HL Næstformand Torben Lokjær TL Best.medlem

Læs mere

Referat af ekstraordinært OB-møde

Referat af ekstraordinært OB-møde Referat af ekstraordinært OB-møde Mødedato: 20. juni 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle Madsen Käthe Pedersen Christian Høgsbro,

Læs mere

REFERAT. Dialogmøde 2013 Høng Boligforening. 1. Velkomst. 2. Gennemgang af styringsrapporten

REFERAT. Dialogmøde 2013 Høng Boligforening. 1. Velkomst. 2. Gennemgang af styringsrapporten REFERAT Dialogmøde 2013 Høng Boligforening Dato: 8. oktober 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Lars Dithmer Forretningsfører Jens

Læs mere

Styringsdialog 2017, AL2bolig. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog 2017, AL2bolig. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2017, AL2bolig Mødedato: 25. oktober 2017 Mødetid: Kl. 11.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligforeningen: Bestyrelsesformand Anette Østerhaab Direktør Allan Werge Forvaltningschef

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Beslutning: Ingen yderligere bemærkninger hertil. Herefter godkendt.

Bestyrelsesmøde. Beslutning: Ingen yderligere bemærkninger hertil. Herefter godkendt. Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 16. januar 2017 Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis Nielsen KBN Best.medlem Frederik Schrøder

Læs mere

Styringsdialog 2018 Kollegiekontoret i Aarhus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog 2018 Kollegiekontoret i Aarhus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2018 Kollegiekontoret i Aarhus Mødedato: Mødetid: 9:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Kollegiekontoret: Direktør Per Juulsen Adm. Chef Diana Jørgensen Tilstede fra Aarhus

Læs mere

Mødereferat. Boligkontoret Danmark og Kolding Kommune 1. Emne. Styringsdialogmøde vedr. Boligselskabet Kolding. Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødereferat. Boligkontoret Danmark og Kolding Kommune 1. Emne. Styringsdialogmøde vedr. Boligselskabet Kolding. Mødedato Mødested Møde start/slut By- og Udviklingsforvaltningen Dato 27. oktober 2011 Sagsnr. 11/23734 Løbenr. 193820/11 Mødereferat Referent Herdis Bonnichsen Direkte telefon 79 79 16 73 E-mail hbon@kolding.dk Møde mellem/i Møde nr.

Læs mere

Styringsdialog 2018, AL2bolig. TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune

Styringsdialog 2018, AL2bolig. TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune Styringsdialog 2018, AL2bolig Mødedato: 8. oktober 2018 Mødetid: Kl. 14.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligforeningen: Bestyrelsesformand Anette Østerhaab Direktør Allan Werge Forvaltningschef

Læs mere

Styringsdialog Boligkontoret TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune

Styringsdialog Boligkontoret TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune Styringsdialog Boligkontoret 2018 Mødedato: Mødetid: 09:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligorganisationen: Formand Søren Høgsberg Næstformand Henrik Autzen Direktør Morten Homann

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 1. oktober 2018 Klokken: Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl spisning kl

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 1. oktober 2018 Klokken: Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl spisning kl Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 1. oktober 2018 Klokken: 17.00 Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl. 17.00 spisning kl. 19.00 Bestyrelsen: init.: Formand Herdis Larsen HL Næstformand Torben Lokjær TL Best.medlem

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af 20. maj 2015 Repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Afdeling Kirstinelunds

Læs mere

Referat fra foreningens repræsentantskabsmøde. afholdt den 11. juni Beder-Malling Boligforening

Referat fra foreningens repræsentantskabsmøde. afholdt den 11. juni Beder-Malling Boligforening Referat fra foreningens repræsentantskabsmøde afholdt den 11. juni 2013 Beder-Malling Boligforening Referat fra repræsentantskabsmødet tirsdag den 11.06.2013 Formand Torben Høholt Jensen bød velkommen.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: 13. november 2012 Klokken : 16.00

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: 13. november 2012 Klokken : 16.00 Arbejdernes Andels Boligforening - Odder 1 Mødedato: 13. november 2012 Klokken : 16.00 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen: init.: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Næstformand Susanne Holck Mogensen SHM Best.medlem

Læs mere

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER REFERAT Dialogmøde 2014 Høng Boligforening Dato: 16. oktober 2014 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Lars Diethmer Forretningsfører Jens

Læs mere

Styringsdialog 2018, ALBOA, Almen Boligorganisation Aarhus. TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune

Styringsdialog 2018, ALBOA, Almen Boligorganisation Aarhus. TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune Styringsdialog 2018, ALBOA, Almen Boligorganisation Aarhus Mødedato: 22. november 2018 Mødetid: 13.30 Mødested: Kalkværksvej 10, Aarhus Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen: Formand Michael Korsholm

Læs mere

DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A.

DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A. DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A. 1 Bestyrelsesmøde Mødedato: 20. oktober 2014. Klokken : 17.30 Bestyrelsen for DOMI: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Næstformand Torben Høholt Jensen THJ Best.medlem Svend

Læs mere

Styringsdialog 2018 Århus Omegn. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog 2018 Århus Omegn. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2018 Århus Omegn Mødedato: 3. juli 2018 Mødetid: 13.00 Mødested: Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Deltagere: Tilstede fra boligforeningen Bestyrelsesformand Jette Holgersen Direktør Leif Jensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere:

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: 15.04. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen, fra pkt. 10 Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: torsdag den 12. maj 2016 Klokken : 17.00

Bestyrelsesmøde. Mødedato: torsdag den 12. maj 2016 Klokken : 17.00 Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: torsdag den 12. maj 2016 Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis Nielsen KBN Best.medlem Frederik

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København 27. april 2017 Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Afdeling

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Ulla Dinesen Tid Onsdag, den 11. september 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Styringsdialog 2015, Boligforeningen Ringgården. TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

Styringsdialog 2015, Boligforeningen Ringgården. TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Styringsdialog 2015, Boligforeningen Ringgården Side 1 af 9 Mødedato: 18. december 2015 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Deltagere: Fra Boligorganisationen: Formand Christian Mariegaard

Læs mere

28. november 2013. Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kollegiekontoret i Aarhus

28. november 2013. Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kollegiekontoret i Aarhus 28. november 2013 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kollegiekontoret i Aarhus Repræsentantskabsmøde og konstituerende bestyrelsesmøde den 28. november 2013 199 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Styringsdialog 2017 Århus Omegn. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog 2017 Århus Omegn. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Side 1 af 9 Styringsdialog 2017 Århus Omegn Mødedato: 14. juni 2017 Mødetid: 10.00 Mødested: Skanderborgvej 168, 8260 Viby J Deltagere: Tilstede fra boligforeningen Bestyrelsesformand Jette Holgersen Direktør

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune. Styringsdialog 2016, Arbejdernes Andels Boligforening

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune. Styringsdialog 2016, Arbejdernes Andels Boligforening Styringsdialog 2016, Arbejdernes Andels Boligforening Mødedato: 7. september 2016 Mødetid: 13.30 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen: Direktør Anders Rønnebro Projektchef

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Boligforeningen i Københavns bestyrelse og repræsentantskab 14. maj 2018

Boligforeningen i Københavns bestyrelse og repræsentantskab 14. maj 2018 Boligforeningen i Københavns bestyrelse og repræsentantskab 14. maj 2018 Boligforeningen i København Referat af bestyrelses- og repræsentantskabsmøde i Boligforeningen i København den 30. april 2018 Deltagere

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 17. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 17. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 17 Onsdag den 17. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Styringsdialog 2016, Boligforeningen Ringgården. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog 2016, Boligforeningen Ringgården. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2016, Boligforeningen Ringgården Side 1 af 8 Mødedato: Mødetid: 12.30 Mødested: Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Deltagere: Fra Boligorganisationen: Formand Christian Mariegaard Direktør Palle

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 15. november, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BOLIGORGANISATIONEN

VEDTÆGTER FOR BOLIGORGANISATIONEN VEDTÆGTER FOR BOLIGORGANISATIONEN CVR nr.: 35 43 20 27 Registrering: Aarhus Kommune Postadresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Telefax: 86 54 52 24 Web: www.domibolig.dk E-mail: mail@domibolig.dk

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. maj 2015 Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og Tirsdag den 28. april 2015

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 13. december 2014 blev underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 13. december 2014 blev underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 21. januar 2015, kl. 17.30. Afbud: Anders O. Sørensen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 15. august 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Boligorganisationen Munkegårds bestyrelse og repræsentantskab 15. maj 2018

Boligorganisationen Munkegårds bestyrelse og repræsentantskab 15. maj 2018 Boligorganisationen Munkegårds bestyrelse og repræsentantskab 15. maj 2018 Boligorganisationen Munkegård Referat af bestyrelses- og repræsentantskabsmøde i Boligorganisationen Munkegård den 24. april 2018

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2011, kl. 19.00 i beboerlokalerne - Knolden

Repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2011, kl. 19.00 i beboerlokalerne - Knolden Referat Repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2011, kl. 19.00 i beboerlokalerne - Knolden Til stede: Christian Thode, Bent Møller Knudsen, Beth Hørsted, Bøge P. K. Nielsen, Ella Frederiksen, Freddi

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 11. april 2016 Klokken : 17.00

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 11. april 2016 Klokken : 17.00 Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 11. april 2016 Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis Nielsen KBN Best.medlem Frederik Schrøder

Læs mere

Organisationsbestyrelsens beretning for 2014

Organisationsbestyrelsens beretning for 2014 Organisationsbestyrelsens beretning for 2014 Indledning Bestyrelsens årsberetning vil omhandle de vigtigste forhold og beslutninger for perioden 1. januar 2014 til 31. december 2014, samt enkelte sager

Læs mere

Hans Emborg (Formand) og Michael Hansen (Kasserer) Sina Petersen (Afdelingsleder), Marie-Louise Bruun (Jurist) og Line Palm (Tilsynsmyndighed)

Hans Emborg (Formand) og Michael Hansen (Kasserer) Sina Petersen (Afdelingsleder), Marie-Louise Bruun (Jurist) og Line Palm (Tilsynsmyndighed) Tema: Styringsdialogmøde 2019 Boligforeningen Grejsdalen Tid: 13. september 2019, kl. 13-14 Sted: Kirketorvet 22, 7100 Vejle mødelokale 3 Deltagere Hans Emborg (Formand) og Michael Hansen (Kasserer) Sina

Læs mere

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn REFERAT Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn Dato: 23. oktober 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Kurt Olsen (afbud)

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde På Odder Park Hotel Torsdag d. 11. april 2019

Velkommen. Informationsmøde På Odder Park Hotel Torsdag d. 11. april 2019 Velkommen Informationsmøde På Odder Park Hotel Torsdag d. 11. april 2019 Dagsorden: Pause kl. ca. 20.00 - Oplæg og velkomst ved formand Herdis Larsen - Principper og forudsætninger for afdelingsbudgetter

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 15. november 2016 Referat af Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato og -tid torsdag

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 15. april 2014 Referat af Sted og tidspunkt kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 7. Onsdag den 26. april 2017

Afdelingsmøde Afdeling 7. Onsdag den 26. april 2017 Afdelingsmøde Afdeling 7 Onsdag den 26. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 16. december, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 15.

Læs mere