Forsikringerne er specielt tilpasset handicappedes behov

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forsikringerne er specielt tilpasset handicappedes behov"

Transkript

1 Privat Kontakt Codan og hør om dine muligheder Er du forælder, pårørende, hjemmevejleder eller personale, og er du medlem af en af foreningerne, så ring til Codan på telefon og hør om de særlige fordele og rabatter, som Codan kan tilbyde dig på dine private forsikringer. Vi bringer dig videre! Codans brede udbud af forsikringer gør, at du altid kan få den dækning, du har behov for. Vores imødekommende og professionelle medarbejdere giver dig en kompetent rådgivning. Vi gør det nemt at anmelde og få behandlet skadesager, så du hurtigt og effektivt kan komme videre med det, der er vigtigt for dig. Læs, hvordan handicappede kan tegne HANDI Forsikring Forsikringerne er specielt tilpasset handicappedes behov Codans Kundeservice er parat til at rådgive dig om dine forsikringer, dækninger, give tilbud og meget mere. Du får en fast kontaktperson i skadesager. Mindre skader klares som regel over telefonen, og eventuel erstatning overføres straks til din konto. Ved større skader kan du løbende følge behandlingen af din sag via Mit Codan på Codan KerneKunde Codan er et forsikringsselskab for livet, og vi belønner vores gode, loyale kunder. Vi kalder dem KerneKunder. Hvis du har din Familieforsikring samt yderligere mindst en anden forsikringstype hos os, kan du blive KerneKunde og få kontante fordele og specielle tilbud. Kontakt Codan Du kan ringe til Codans Kundeservice eller du kan sende en mail til Du har også mulighed for at blive ringet op ved at klikke ind på Codan Forsikring A/S Codanhus Gammel Kongevej København V Tel Fax Codan Skadeservice er parate, hvis skaden skulle ske. Du kan anmelde en skade alle hverdage mellem kl. 8 og 16 eller døgnet rundt på Har du behov for akut hjælp i forbindelse med f.eks. en vandskade kan du altid ringe til os. Du skal kun huske et telefonnr.: , så bringer vi dig videre! Codan C CVR * Alle priser er 2009 indeks.

2 01 Privat HANDI Forsikring 02 Handi Forsikring til Handicappede En samarbejdsaftale mellem Codan, SEB Pension og LEV HANDI Forsikringer der bygger på en samarbejdsaftale mellem Codan, SEB Pension og LEV kan tegnes af de fleste, hvis forening er tilknyttet Danske Handicaporganisationer. Forsikringerne er specielt tilpasset handicappedes behov. Handi Boforsikring For at tegne HANDI Boforsikring er det et krav, at man bor i et bofællesskab, eller har tilknyttet en hjemmevejleder. Den laveste forsikringssum i år 2009 er kr. Forsikringssummen kan forhøjes 2, 3 eller 4 gange, alt efter behov. HANDI Boforsikring omfatter: Indbo (dækker brand-, tyveri-, hærværk-, vand- og færdsels skader m.m.) Ansvarsdækning Retshjælpsdækning Rejsegodsdækning Verdensrejsedækning. Forsikringen kan udvides til også at omfatte: RejsePlus Glas- og kummeskade Elskade. Hændelsesforsikring Mange handicappede kan ikke få en almindelig ulykkesforsikring på grund af et handicap eller en lidelse. I stedet kan du som handicappet tegne en HANDI Hændelsesforsikring hos Codan, hvor der ikke kræves helbredsoplysninger. De eneste betingelser for at tegne en HANDI Hændelsesforsikring er: At du ikke er fyldt 67 år og At du ikke er indlagt på hospital eller klinik En almindelig ulykkesforsikring yder erstatning, hvis du ved en ulykke har fået varige mén over 5%. En HANDI Hændelsesforsikring dækker skader, selvom du ikke får varigt mén. Der skal f.eks. være sket: Et knoglebrud En amputation Eller en anden hændelse, der er beskrevet på side 3-4. Erstatningen beregnes som en procentdel af forsikringssummen, og udbetaling sker inden for få dage efter, at Codan har fået en erklæring fra skade stuen eller lægen om, hvad der er sket. Du kan se procentsatserne for erstatning i tabellen side 3 og 4.

3 03 Privat HANDI Forsikring 04 tabel for tilskadekomst Hvornår dækker forsikringen? Forsikringen dækker, når skaden er en følge af et ulykkestilfælde. Et ulykkestilfælde er en pludselig hændelse, der forårsager personskade. Knoglebrud På kranie- og/eller ansigtsknogle, der kræver operativt indgreb 15% På rygsøjle 15% På bækkenknogle, hvor bruddet går ind i hofteled 20% Dobbelt ringbrud i bækkenet 20% På lårben 15% På lårben, hvor bruddet går ind i knæled 20% På lårbenshals 20% På skinneben 15% På skinneben, hvor bruddet går ind i knæled 20% På springben og/eller skinneben og/eller lægben, hvor bruddet går ind i ankelled 20% Et ulykkestilfælde, der udløser et eller flere knoglebrud, der ikke er nævnt ovenfor, erstattes samlet med 10% Amputation Af arm i skulderled eller på overarm 65% Af arm i albueled eller på underarm 60% Af hånd i håndled 60% Af pege- og langfinger på samme hånd i grundledene eller på grundstykkerne 15% Af tommelfinger i mellemhånd eller på mellemstykket 30% Af tommelfinger i grundled eller på grundstykket 20% Af en eller flere fingres knogledele, der ikke er omfattet af ovenstående oplistning, erstattes samlet med 10% Af ben i hofteled 65% Af ben på låret 50% Af ben i knæled eller på underben 35% Af fod over springben 25% Af fod mellem tæernes grundled og springben 15% Andre beskadigelser Af hjerne og/eller hjernehinder, der kræver operativt indgreb 30% Med totalt tab af syn 100% Med totalt tab af syn på et øje 20% Med totalt tab af syn på et øje, hvis den forsikrede var blind på det andet øje inden skaden 100% Af rygmarven, der medfører total lammelse af ben i mere end fem dage 70% Af rygmarven, der medfører total lammelse af ben og arm i mere end fem dage 100% I brystkassen, der kræver indsnit 15% I bughulen, der kræver indsnit med eller uden fjernelse af eller sammensyning af organer 20% Der kræver transplantation 15% Med total overskæring af midternerve over håndled 20% Med total overskæring af albuenerve over håndled 20% Med total overskæring af spolebensnerve over håndled 20% Med total overskæring af ischiasnerve 30% Med total overskæring af lægbensnerve 10% Med total overskæring af lårbensnerve 20% Med total tab af hørelse 75% Med total tab af hørelse på det ene øre 10% Med total tab af hørelse på det ene øre, hvis forsikrede var døv på det andet øre inden skaden 75% Briller op til 24 måneder gamle, 75% af skadesbeløb (1 skade pr. år) max kr. Tandskade efter regning Dødsfaldsdækning ved ulykke kr. Alle udbetalingerne er skattefri.

4 05 Privat HANDI Forsikring 06 Hændelsesforsikringen dækker tillige: Tandskader, hvad enten det skyldes ulykkestilfælde eller en tyggeskade som følge af en påvist fremmed genstand i maden. HANDI Hændelsesforsikring dækker hele tandlægeregningen. Brilleskadedækning, ved pludselig skade på briller med styrke. Dødsfaldsdækning på kr., der udbetales til boet, hvis du dør som følge af et ulykkestilfælde. Eksempel: Hans har en Hændelsesforsikring med en forsikringssum på kr. Hans vælter på sin cykel og får et brud på lårbenshalsen. Samtidig slår han tænderne mod asfalten, og tandlæge regningen bliver på kr. Forsikringen betaler hele tandskaden med kr. og udbetaler desuden 20% af kr. til Hans, svarende til kr., for lårbensbruddet. Ulykkestilfælde ved epileptiske anfald er også dækket Med en HANDI Hændelsesforsikring er du dækket døgnets 24 timer, altså også når du er i beskæftigelse som f.eks. på beskyttet værksted. Knallertforsikring 30- og 45-knallert Du skal have en lovpligtig ansvarsforsikring til din knallert. Men hvis den f.eks. bliver stjålet, eller du vælter med den, skal du også have en kasko forsikring for at få dækket dine udgifter. Hjælperforsikring Hvis du selv har ansat dine hjælpere, er du arbejdsgiver, og dermed har du nogle forsikringsmæssige forpligtelser. En arbejdsgiver har pligt til at tegne en arbejdsskadeforsikring. Har man privat hushjælp, gælder det også, hvis timetallet når op over 400 timer årligt. Forsikringen er altså lovpligtig. Når man er arbejdsgiver, er man ansvarlig for de skader, hjælperen forvolder i arbejdstiden. Det er et ansvar, der ikke er omfattet af en almindelig ansvarsforsikring. Kører man til udlandet med en hjælper, er hjælperen ikke omfattet af Den offentlige Sygesikringsordning i tilfælde af sygdom. Arbejdsgiveren skal tegne en speciel sygeforsikring for den ansatte. For at gøre det let for dig, som er arbejdsgiver, har vi lavet en forsikringspakke der omfatter alle disse nødvendige forsikringer. Pakken inde holder også en retshjælpsforsikring, der dækker, hvis du som arbejdsgiver skulle blive indblandet i en retssag. HANDI Forsikringsservice kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om netop din situation som arbejdsgiver.

5 07 Privat HANDI Handi Forsikring 08 Pensionsopsparing Er du førtidspensionist på højeste pension (tilkendt før 1. januar 2003), har du typisk en indkomst på kr. Men folkepensionens maksimumsbeløb for enlige udgør kun kr. om året. Forskellen på kr. er den nedgang i indtægten du får, når du bliver 65 år og dermed folkepensionist. Efter skat betyder det ca kr. mindre hver eneste måned. Gennem HANDI Forsikring kan du spare op i SEB Pension og afbøde de økonomiske problemer, som indtægtsnedgangen ellers kan medføre. Opsparingen kan startes som enten: Kapitalpension eller Ratepension Begge kan oprettes, når man er mellem 18 og 60 år. Indbetalingerne er fradragsberettigede. Vælger du at få kapitalpensionen udbetalt som et engangsbeløb, fratrækkes der en afgift til staten på udbetalingstidspunktet. Vælger du at lade udbetalingen ske i månedlige rater, skal du betale almindelig indkomstskat, efterhånden som pengene udbetales. Udbetalingsmåden aftales med den rådgiver, der hjælper dig, når udløbstidspunktet nærmer sig. NB: HANDI anbefaler, at du starter pen sionsopsparingen som en kapitalpension. På den måde kan du vente med at træffe beslutning om, hvordan udbetalingen skal ske, til det bliver aktuelt. En ting ligger dog fast: Pengene tilhører dig, der har startet ordningen. Ved eventuelt dødsfald indgår det opsparede beløb i dit bo. Kontakt HANDI Forsikringsservice og hør om dine muligheder Denne brochure er en introduktion til aftalen mellem Codan, SEB Pension, LEV og din forening. Den indeholder derfor ikke alle oplysninger om forsikringerne. Du kan få mere at vide ved at ringe til din forening. Du kan også ringe til HANDI Forsikringsservice på telefon Se vores hjemmeside

6 09 Privat HANDI Forsikring 010 Landsforeningen LEV Kløverprisvej 10 B, 2650 Hvidovre Telefon Landsforeningen Ligeværd Vesterport 3, 4. tv., 8000 Århus C Telefon Brochuren er udarbejdet i samarbejde med: Landsforeningen LEV ADHD-foreningen Dansk Epilepsiforening Dansk Fibromyalgi-Forening HjerneSagen Hjerneskadeforeningen Landsforeningen Autisme Landsforeningen Ligeværd Landsforeningen SIND Lungeforeningen Boserup Minde Nyreforeningen Scleroseforeningen Sjældne Diagnoser Spastikerforeningen ADHD-foreningen Rygårdsvej 101, 5000 Odense C Telefon Dansk Epilepsiforening Kongensgade 66-68, 2. sal, 5000 Odense C Telefon Dansk Fibromyalgi-Forening Vesterbrogade 14, st.th, 1620 København v Telefon HjerneSagen Kløverprisvej 10 B, 2650 Hvidover Tlf , blodpropihjernen.dk Landsforeningen SIND Jernbane Allé 45, 3. sal, 2720 Vanløse Telefon Lungeforeningen Boserup Minde Old Gyde 74, 5620 Glamsbjerg Telefon Nyreforeningen Herlufsholmvej 37, st. tv., 2770 Vanløse Telefon Scleroseforeningen Mosedalsvej 15, 2500 Valby Telefon Hjerneskadeforeningen Brøndby Møllevej 8, 2605 Brøndby Telefon Sjældne Diagnoser Frederiksholms Kanal 2, 1220 København K Telefon Landsforeningen Autisme Herlev Hovedgade 199, 2730 Herlev Telefon Spastikerforeningen Flintholm Allé 8, 2000 Frederiksberg Telefon

Se, hvordan handicappede kan tegne HANDI Forsikring

Se, hvordan handicappede kan tegne HANDI Forsikring Se, hvordan handicappede kan tegne HANDI Forsikring Brochuren er udarbejdet i samarbejde med: ADHD-foreningen, Dansk Epilepsiforening, HjerneSagen, Hjerneskadeforeningen, Landsforeningen Autisme, Landsforeningen

Læs mere

PRIVAT BØRNEULYKKESFORSIKRING

PRIVAT BØRNEULYKKESFORSIKRING PRIVAT BØRNEULYKKESFORSIKRING 1 Privat SÅ ER DIT BARN BEDRE SIKRET Vores Børneulykkesforsikring kan gøre tiden efter en ulykke nemmere for dig og dit barn. Forsikringen består af en Invaliditetsdækning,

Læs mere

Få en god start med Privatsikring

Få en god start med Privatsikring Få en god start med Privatsikring Velkommen til Privatsikring Vi er glade for at byde dig velkommen til Privatsikring og håber at, du finder dig til rette i rollen som forsikringsrådgiver. Med Privatsikring

Læs mere

Ulykke Barn, Ung, Voksen og Senior Forsikringsbetingelser nr. 1506

Ulykke Barn, Ung, Voksen og Senior Forsikringsbetingelser nr. 1506 Ulykke Barn, Ung, Voksen og Senior Forsikringsbetingelser nr. 1506 Aftalegrundlag Forsikringen består af forsikringsaftalen (policen), eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne. For forsikringen

Læs mere

Dagligdagen forsikring og pension

Dagligdagen forsikring og pension DAGLIGDAGEN OG FORSIKRING JANUAR 2013 SIDE 1 Dagligdagen forsikring og pension Dagligdagen forsikring og pension handler i hovedtræk om, hvad de enkelte forsikringer typisk dækker, og hvad de ikke dækker.

Læs mere

Ulykkesforsikring RSIKRING FORSIKRING FOR ORSIKRIN G. Betingelser FORSIKRING FORSIKRING FORSIKRING FORSIKRING FORSIKRING

Ulykkesforsikring RSIKRING FORSIKRING FOR ORSIKRIN G. Betingelser FORSIKRING FORSIKRING FORSIKRING FORSIKRING FORSIKRING ORSIKRIN G IKRINGFORS RSIKRING FOR Betingelser Ulykkesforsikring FORS IKRINGFORS IDA Forsikring IDAs forsikringsgruppe Forsikringsagentvirksomhed SBETINGELSER ULYKKES Forsikringsbetingelser nr. UL04 Aftalegrundlaget

Læs mere

Fakta om YoungLiving. Forsikring til dig, som er mellem 18 og 34 år. YoungLiving Base. Flere fordele med YoungLiving. Hvem kan få YoungLiving?

Fakta om YoungLiving. Forsikring til dig, som er mellem 18 og 34 år. YoungLiving Base. Flere fordele med YoungLiving. Hvem kan få YoungLiving? Fakta om YoungLiving Synes du også, det er svært at finde rundt i forsikringsjunglen? Vil du helst bare have en forsikring, der passer til dig, uden at skulle bruge timer på at forstå indholdet? FAK 20091-12

Læs mere

Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund - Personsikring: Se hvordan du er dækket

Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund - Personsikring: Se hvordan du er dækket Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund - Personsikring: Se hvordan du er dækket 2013 1 Hvad er en personsikring? En personsikring sikrer dig, hvis du kommer ud for en ulykke eller dør. Det er en heltidsforsikring

Læs mere

CODAN CARE BEHANDLINGSFORSIKRING

CODAN CARE BEHANDLINGSFORSIKRING CODAN CARE BEHANDLINGSFORSIKRING 1 Codan Care VENTETID ER SPILDTID Med Codan Care Behandlingsforsikring kan du og dine medarbejdere komme hurtigt videre Codan Care Behandlingsforsikring er et godt valg

Læs mere

Dækker alt det dine børn helst ikke skal komme ud for

Dækker alt det dine børn helst ikke skal komme ud for Dækker alt det dine børn helst ikke skal komme ud for En forsikring til de vigtigste mennesker i verden Er der noget som lyden af en klukkende barnelatter? Eller det fredfyldte syn af sovende børn? Alle

Læs mere

Tag et Danica Pensionstjek og få et klart svar

Tag et Danica Pensionstjek og få et klart svar FORUDSÆTNINGER BAG DANICA PENSIONSTJEK INDHOLD Indledning.... 1 Konceptet... 1 Tjek din pension én gang om året.... 2 Få den bedste anbefaling.... 2 Forventede udbetalinger og vores anbefalinger..........................................................

Læs mere

Børns forsikringer - Har du forsikret dit barn?

Børns forsikringer - Har du forsikret dit barn? Børns forsikringer - Har du forsikret dit barn? Mange forældre tænker slet ikke på forsikringer, når børnene er små. Men vi har alle hørt om børn, som på den ene eller anden måde kommer til skade og får

Læs mere

Medlemsrabat og særlige dækninger. Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen

Medlemsrabat og særlige dækninger. Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen Medlemsrabat og særlige dækninger Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen 2015 Indhold: SÆRLIGE MEDLEMSFORDELE Indboforsikring Bilforsikring Husforsikring Øvrige private forsikringer Lønforsikring

Læs mere

HVORNÅR KAN DU FÅ ALDERSPENSION? 2 HVOR MEGET FÅR DU UDBETALT? 3 UDJÆVNET ALDERSPENSION 3 DELALDERSPENSION 3 ALDERSSUM 4 BØRNEPENSION 4

HVORNÅR KAN DU FÅ ALDERSPENSION? 2 HVOR MEGET FÅR DU UDBETALT? 3 UDJÆVNET ALDERSPENSION 3 DELALDERSPENSION 3 ALDERSSUM 4 BØRNEPENSION 4 NÅR PENSIONSALDEREN NÆRMER SIG Hvornår kan du gå på pension, hvad får du udbetalt og i hvilken rækkefølge kan det bedst betale sig at bruge pengene? Find svarene her. 13/02 01.01.2015 Inden du vælger at

Læs mere

Sådan har vi fordelt din månedlige indbetaling Her kan du se fordelingen af dine indbetalinger i forhold til forskellige beskatningsgrundlag.

Sådan har vi fordelt din månedlige indbetaling Her kan du se fordelingen af dine indbetalinger i forhold til forskellige beskatningsgrundlag. Forstå din pensionsoversigt Pension er ikke altid lige let at forstå, hvis man ikke beskæftiger sig med det ret tit. Derfor har vi lavet denne oversigt, som du kan slå op i, hvis du har brug for at blive

Læs mere

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Fordi vi kender dig, kan vi bedre rådgive dig Ideen bag Privatsikring er enkel: Fordi din rådgiver kender dig og din situation,

Læs mere

FORSIKRING FORSIKRING FORS

FORSIKRING FORSIKRING FORS ORSIKRIN 08.2009 KRING KRING FORS ORSIKRIN IKRING KRING IKRING ENDDA MED 0,- kr. I SELVRISIKO KRING KRING KRING Studieforsikring & studiekonto DU KAN TEGNE DANMARKS FORMENTLIG BILLIGSTE OG BEDST DÆKKENDE

Læs mere

OTTE SPØRGSMÅL TIL DIN PENSI- ONSMEDDELELSE

OTTE SPØRGSMÅL TIL DIN PENSI- ONSMEDDELELSE OTTE SPØRGSMÅL TIL DIN PENSI- ONSMEDDELELSE Her får du hjælp til at forstå de mange oplysninger i din pensionsmeddelelse. 54/15 23.12.2014 I denne pjece kan du se otte centrale spørgsmål, som medlemmerne

Læs mere

Bilforsikring. Ansvarsdækning (Gælder kun, hvis det fremgår af din police.) 2 Forsikringssummer. 1 Hvad omfatter Ansvarsdækningen?

Bilforsikring. Ansvarsdækning (Gælder kun, hvis det fremgår af din police.) 2 Forsikringssummer. 1 Hvad omfatter Ansvarsdækningen? Bilforsikring Forsikringsbetingelser Ansvarsdækning (Gælder kun, hvis det fremgår af din police.) For Ansvarsdækningen gælder følgende betingelser samt fællesbestemmelser for Codan Bilforsikring. 1 Hvad

Læs mere

indeholder svar på de væsentligste og mest almindelige spørgsmål i forbindelse med ordningen

indeholder svar på de væsentligste og mest almindelige spørgsmål i forbindelse med ordningen mehal, museumsbesøg mv, skal betales af dig. Derfor er det også dig som afgøre, i hvilket omfang disse aktiviteter skal foregå. I særlige tilfælde kan sagsbehandleren i Familieafdelingen bevillige udgifter.

Læs mere

Bilforsikring 2012. Billigere bilforsikring til gode bilister

Bilforsikring 2012. Billigere bilforsikring til gode bilister Bilforsikring 2012 Billigere bilforsikring til gode bilister Overskud er Velkommen til GF og forsikring med overskud Hos GF er vi ikke som de andre. Vi vil kun forsikre gode bilister i fornuftige biler,

Læs mere

Bilforsikring 2011. Billigere bilforsikring til gode bilister

Bilforsikring 2011. Billigere bilforsikring til gode bilister Bilforsikring 2011 Billigere bilforsikring til gode bilister Overskud er Velkommen til GF og forsikring med overskud Hos GF er vi ikke som de andre. Vi vil kun forsikre gode bilister i fornuftige biler,

Læs mere

Forsikringsbetingelser.

Forsikringsbetingelser. Volkswagen Bilforsikring. Forsikringsbetingelser. Tryghed hele vejen. Og garanti for at din bil forbliver en Volkswagen. 15/12/2011 Forsikringen tilbydes i samarbejde med Volkswagen Trinbilist forsikring

Læs mere

Kr¾ftens Bek¾mpelses pjecer B rn og sorg Psykosociale pjecer Sygdomspjecer

Kr¾ftens Bek¾mpelses pjecer B rn og sorg Psykosociale pjecer Sygdomspjecer INDHOLD Sygdom og Arbejde Sygedagpenge 6 Lønmodtagere 6 Selvstændige 6 Hvor meget kan man få i sygedagpenge? 6 Hvor længe kan man få sygedagpenge? 6 Supplerende sygedagpenge 7 Opfølgning 7 Supplerende

Læs mere

SÅDAN ER DU DÆKKET VALG AF ORDNING SOM NYT MEDLEM 3 HVIS DU VIL SKIFTE ORDNING SENERE 3 DÆKNING VED UDVALGTE KRITISKE SYGDOMME 4

SÅDAN ER DU DÆKKET VALG AF ORDNING SOM NYT MEDLEM 3 HVIS DU VIL SKIFTE ORDNING SENERE 3 DÆKNING VED UDVALGTE KRITISKE SYGDOMME 4 SÅDAN ER DU DÆKKET Få overblik over din pension og dine valgmuligheder i pensionskassen, og se hvordan du og dine nærmeste er dækket. 11/01 30.07.2014 Din ordning i Lægernes Pensionskasse danner et solidt

Læs mere

Den fleksible efterløn. for dig, der er født før 1. januar 1956

Den fleksible efterløn. for dig, der er født før 1. januar 1956 1 Den fleksible efterløn for dig, der er født før 1. januar 1956 2 3 Indhold 04 INTRODUKTION 05 DEN FLEKSIBLE EFTERLØN 08 EFTERLØNSBEVISET 10 2-ÅRS-REGLEN 11 DEN SKATTEFRI PRÆMIE 12 EFTERLØN: HVORNÅR OG

Læs mere

SÅDAN HJÆLPER PFA DIG, HVIS DIN ERHVERVSEVNE BLIVER NEDSAT

SÅDAN HJÆLPER PFA DIG, HVIS DIN ERHVERVSEVNE BLIVER NEDSAT SÅDAN HJÆLPER PFA DIG, HVIS DIN ERHVERVSEVNE BLIVER NEDSAT 1 Med PFA Erhvervsevne er du sikret økonomisk, hvis du bliver alvorligt syg og ikke kan arbejde. Forsikringen giver dig mulighed for at få udbetalinger,

Læs mere

hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Læs mere på side 11 Kvinder og pension læs blandt andet hvad Vicki Berlin mener om pension side 9

hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Læs mere på side 11 Kvinder og pension læs blandt andet hvad Vicki Berlin mener om pension side 9 Annonce hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Annonce Pension OG FORSIKRING Marts 2008 Styr på pensionen? Trods alle initiativer tyder meget stadig på, at det er de færreste, der besidder et

Læs mere

Bilforsikring. Ansvarsdækning (Gælder kun, hvis det fremgår af deres police.) 1 Hvad omfatter Ansvarsdækningen? 2 Forsikringssummer

Bilforsikring. Ansvarsdækning (Gælder kun, hvis det fremgår af deres police.) 1 Hvad omfatter Ansvarsdækningen? 2 Forsikringssummer Bilforsikring Forsikringsbetingelser Ansvarsdækning (Gælder kun, hvis det fremgår af deres police.) For Ansvarsdækningen gælder følgende betingelser samt fællesbestemmelser for Trekroner Bilforsikring.

Læs mere

Sygemeldt hvad nu? Tlf. 33 44 00 00 Fax 33 44 29 73 www.danskebank.dk. Danske Bank Holmens Kanal 2 12 DK 1092 København K

Sygemeldt hvad nu? Tlf. 33 44 00 00 Fax 33 44 29 73 www.danskebank.dk. Danske Bank Holmens Kanal 2 12 DK 1092 København K Sygemeldt hvad nu? Danske Bank Holmens Kanal 2 12 DK 1092 København K Tlf. 33 44 00 00 Fax 33 44 29 73 www.danskebank.dk 12.345 00.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 61 12 62 28 København Tryk: SuperTryk A/S Hvad

Læs mere