REFERAT AF GENERALFORSAMLING I KULTURTJENESTEN 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF GENERALFORSAMLING I KULTURTJENESTEN 2017"

Transkript

1 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I KULTURTJENESTEN 2017 Tid: Mandag 27. februar, kl Sted: Foredragssalen, Fuglsang Kunstmuseum, Nystedvej 71, 4891 Toreby L DELTAGERLISTE Linda Lise Juliussen, Per Voetmann, Kirstine G. Hansen, Christian Zier Madsen, Susan Møller Pedersen, Lena Laurentis, Caroline Clarissa Østed Erritzøe, Jesper Kjærulff, Frank Sebastian Boesgaard Gravesen, Sonja Christina Rasmussen, Ulla Schaltz (fuldmagt fra Claus Due), Christian Barding, Jakob Martinsen, Jane Rasmussen, Kenneth Due Hermansen, Thomas Winther, Tine Plougmann, Anne Elmer, Louise Holmquist, Anne-Mette Petersen, Anne Højer Petersen, Thit Petersen, Inger Mikkelsen Stemmeberettigede Per Voetmann - Ulla Schaltz - Jakob Martinsen - Jesper Kjærulff - Christian Barding - Kirstine G. Hansen - Sonja Christina Rasmussen Jane Rasmussen - Anne Elmer - Tine Plougmann - Louise Holmquist - Anne-Mette Petersen - Anne Højer Petersen - Thit Petersen - Inger Mikkelsen Ikke-stemmeberettigede Susan Møller Pedersen - Lena Laurentis - Caroline Clarissa Østed Erritzøe - Linda Lise Juliussen - Christian Zier Madsen Frank Sebastian Boesgaard Gravesen - Henrik Jensen - Kenneth Due Hermansen - Thomas Winther 1) Velkomst ved bestyrelsesformand Per Voetmann, samt valg af referent, dirigent og stemmetællere Mødet begyndte med en velkomst fra Per Voetmann, nykonstitueret formand for Kulturtjenesten. Tak til Fuglsang Kunstmuseum for at lægge hus til. Efterfølgende blev Christian Barding, Centerchef for Borger & Branding i Guldborg Kommune, valgt som dirigent, Lena Laurentis blev valgt som referent, og Louise Holmquist og Sonja Rasmussen blev valgt som stemmetællere. Dagsordenen blev godkendt, og det blev godkendt, at indkaldelsen til Generalforsamlingen var rettidigt udsendt. 2. Fremlæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning Bestyrelsesformand Per Voetmann (PV) fremlagde beretningen med særligt fokus på: Evaluering og politisk status Årets resultater 2016 Fremtiden for Kulturtjenesten ny organisation?

2 Evalueringsrapport PV fremhævede følgende punkter: Overblik over tilbud for skoler og dagtilbud, godt værktøj til at navigere i kulturuniverset. Aktørerne kan fokusere deres tilbud på én platform. KT skaber muligheder, gode netværksaktiviteter og inspiration for deltagerne, både på aktørsiden og i skoler og dagtilbud. I perioden har ca. 2/3 af områdets børn mødt KT. Mere end børn er blevet transporteret til og fra tilbud via busordningen. Der er fokus på samskabelse, især efter vedtagelsen af en ny strategi i PV understregede vigtigheden af at have mere fokus på kerneopgaven, mange ressourcer har været brugt på bestyrelse og forretningsudvalg. I 2016 blev der afholdt 9 møder, tid som kunne bruges på at sætte nye tilbud i gang for børn og unge. PV pointerede vigtigheden af at sætte penge af til udvikling af nye tilbud. F.eks. blev der via udviklingspuljen i 2016 givet støtte til Ensemble Storstrøm, til et samarbejde med Museum Lolland-Falster og Fuglsang Kunstmuseum. En vigtig fremadrettet opgave bliver at arbejde med at beskrive effekterne af det vi laver, så vi kan se, at der kommer noget godt ud af de penge, vi modtager. Årets resultater 2016 Pga. omstruktureringer i medarbejderstaben har der været mindre fokus på statistik for Der mangler derfor fuldstændige oplysninger på antal tilbud og børn, der har deltaget i dem samt et samlet antal netværksaktiviteter. Nyhedsbreve: Et hver måned til både skole og dagtilbud. Gennemsnitlig åbningsrate 38-43%. Bustransport: Der er i alt kørt 106 ture med børn til og fra aktørtilbud. Netværksaktiviteter: Der har været afholdt studiegruppemøder, aktørmøder samt en kulturambassadørdag. Fremtiden for Kulturtjenesten ny organisation? Der skal være fokus på kerneopgaven, at nå ud til børn og unge med tilbud fra aktørerne og skabe et godt samarbejde mellem KT, skoler, dagtilbud og aktører fremfor mange interne møder. Bestyrelsen foreslår derfor en ny organisationsform, der skal være funderet i kommunerne i tæt samspil med aktørerne. Herunder også personale med klare referencer. Vordingborg ønsker at træde ud af KT, det er ikke officielt meddelt endnu, der afventer politisk afklaring. Vedtægterne tager ikke højde for sådan en situation. Vordingborgs udtrædelse af Kulturtjenesten Jesper Kjærulff (JK) redegjorde for Vordingborg Kommunes ønske om at træde ud af KT. JK var enig i det, PV havde beskrevet. Vordingborg har spurgt skoler, dagtilbud og aktører om deres holdning. Netværksdelen har været rigtig god, derimod er det ikke lykkedes at nå børnene så meget som ønsket. Det kan skyldes, at Vordingborg kom senere i gang i forhold til Lolland og Guldborgsund. Vordingborg har også fokus på en anden indsats. Samtidig har Vordingborg

3 puljer, der gør, at aktører og skoler/dagtilbud meget hurtigt kan søge støtte og lave ting sammen ift. KT s regi. Det betyder, at forholdsvis få klasser har deltaget i KT s aktiviteter. Fra dag et har det været væsentligt for Vordingborgs politikere, at de får noget konkret ud af det, men det har været svært at sige hvad effekten har været. Vordingborg har i alt kun haft ca. 20 transporter på to år. Samtidig har der været en budgetnedskæring. Aktørerne har meldt tilbage, at de ikke får nok ud af det. JK er enig i, at foreningskonstruktionen ikke fungerer, den er reaktiv, hvor den burde være proaktiv. Der skal udvides og igangsættes nye aktiviteter. I Vordingborg er der desuden et ønske om at fokusere på musik i skoler og dagtilbud. Til slut understregede JK, at der har været et fantastisk godt samarbejde omkring KT, men effekten har desværre ikke stået mål med det. Formandens beretning blev godkendt. 3. Fremlæggelse og godkendelse af årsregnskab PV fremlagde årsregnskabet. Der er brugt væsentligt mindre end budgetteret. Der var budgetteret med kr. plus overførsel fra forrige regnskabsår. Personaleudgifterne har været færre pga. vakancer i personalet og perioder uden koordinator. Det er den væsentligste forklaring. Budgettet er udarbejdet ud fra, at KT er en forening, derfor er der sat en pulje af på kr. ifm. KT s eventuelle ophør. Det gør alle ansvarlige foreninger. Der er derudover to væsentlige årsager til de færre udgifter; der er udbetalt færre penge til aktiviteter (men der er givet tilsagn om pengene) og på Lollandbussen (Lolland Kommune havde sat ekstra af til kørsel af børn og unge i kommunen). Der er stadig budgetteret med et beløb til overførsel til Dette skyldes, at bestyrelsen havde lavet en buffer, samt at udgifterne til Lollandbussen blev færre, dette står for halvdelen af overskuddet. Det resterende beløb overføres til den nye konstruktion og bruges til gavn for aktiviteterne. Desuden skal Vordingborg have en andel af overskuddet tilbage, når de træder ud, det nøjagtige beløb skal beregnes. Det tager vedtægterne ikke højde for. JK indskød, at der findes en mindelig løsning, men at det er et stort beløb at overføre fra år til år. Årsregnskabet blev godkendt. 4) Indkomne forslag PV uddybede forslag 1 - en ny platform til at drive aktiviteterne for at få mest fokus på kerneopgaven, at lave aktiviteter for børnene. Med indkaldelsen er udsendt to bilag, der viser hvordan fremtiden kan se ud i den nye konstruktion, en mellemkommunal partnerskabsaftale og en samarbejdsaftale mellem KT og den enkelte aktør.

4 Mellemkommunal partnerskabsaftale om Kulturtjenesten PV gennemgik indholdet af aftalen. Formålene ligner det vi har nu, ændringerne er i organiseringen. KT forankres fortsat i Lolland Kommune, der varetager den daglige ledelse og har ansvar for de ansatte. Vi skal være i dialog med aktørerne og samtidig have et formelt præg, derfor nedsættes en strategisk styregruppe. Strategisk styregruppe Styregruppen (SG) træffer beslutning om: Godkendelse af årligt budget, tildeling af midler fra KT s udviklingspulje, fastsættelse af kontingent og model for medlemskab af KT, strategisk udvikling samt godkendelse af aftaler med nye aktører. SG afholder 2-4 møder årligt, herunder et årsmøde, hvor alle aktører inviteres til dialog omkring KT s drift. PV gennemgik herefter den foreslåede sammensætning af SG og gjorde opmærksom på, at den foreslåede nedlæggelse af foreningen er sat til 1. april. Forslag 1: Kulturtjenestens bestyrelse foreslår, at Kulturtjenesten nedlægges som forening. Orientering om baggrunden for bestyrelsens forslag: Kulturtjenesten er for nuværende organiseret med en foreningsstruktur, hvor kulturinstitutioner og -aktører, der arbejder professionelt med kultur, og hører hjemme i en af medlemskommunerne, kan melde sig ind i foreningen Kulturtjenesten. Erfaringen for indeværende periode viser, at Kulturtjenestens sekretariat bruger mange ressourcer på at betjene forretningsudvalg og bestyrelse, hvilket betyder at der bruges mindre tid på selve kerneopgaven i forhold til skoler og dagtilbud. Bestyrelsen foreslår derfor, at Kulturtjenesten ophører som forening til fordel for en ny model, som sikrer bedre tilknytning til kommunernes kulturforvaltning, se mellemkommunal partnerskabsaftale, bilag 1. Umiddelbart vil ændringen ikke have nogen markant betydning for aktørerne. Samarbejdsaftalerne med aktørerne fornys ved opstart af Kulturtjenestens nye periode. For at undgå unødig administration vil aftalerne ikke have en ophørsdato, men derimod gælde indtil aftalen bliver opsagt af en af parterne, se eksempel i bilag 2. Beslutning: Forslaget blev vedtaget med stort flertal. Ingen stemte imod.

5 Forslag 2: Afholdelse af Kulturambassadørdage ude hos brugerne (på skolerne) Kulturaktørerne kommer rundt ud hos brugerne, møder/ser dem i deres hverdag og får samtidig et godt indblik i/indtryk af de forskellige praksissteder og lokaliteter rundt om på skolerne. Brugere som aktører får en god måde at møde hinanden "face to face" - med for yderligere kulturaktøraftaler, udveksling af idéer m.m. Kulturaktørerne vil også komme ud til bredere skare af brugere, idet andre end Kulturambassadørerne kunne være interesseret i at se/høre om Kulturtjenestens tilbud denne dag. Jan Martin Nielsen, SFO Kulturambassadør, Nr. Alslev skole Forslaget blev drøftet, og der var generelt en positiv holdning til det. Anne Elmer (AE) var positiv overfor forslaget, Museum Lolland-Falster vil meget gerne ud på skolerne. Hun mener, at det vil give mere end nyhedsbrevet, udtrykte skuffelse til åbningsraten på nyhedsbrevet. Anne Højer Petersen (AHP) spurgte til hvor mange ressourcer der ville være tilbage til at lave aktiviteter. Det bør overvejes, da det er de samme personer på skolerne, som skal ud til brugerne, men principielt en god idé. Jakob Martinsen (JM) var enig, også i overvejelserne omkring ressourcer og tilføjede, at her er en ildsjæl, der kræver anerkendelse. Ambassadørerne skal anerkendes/aktiveres. Måske lettere at få igennem i den nye konstruktion. Anne-Mette Petersen (AP) tilføjede, at det vil give ambassadørerne ejerskab og anerkendelse, især fra skolelederne, der skal prioritere det som en vigtig opgave, så der sættes ressourcer af til det. Emnet har været oppe at vende på aktørmøderne. På spørgsmål fra Linda Lise Juliussen (LLJ) bemærkede PV, at han ikke har talt med forslagsstilleren, men at han går ud fra, at det er samme koncept i dagtilbuddene. AE bemærkede, at der hidtil har været afholdt en ambassadørdag for skoler og en for dagtilbud. CB nævnte, at der i den nye styregruppe er grundlag for et videre samarbejde med ambassadørerne. AMP spurgte til muligheden for at inkludere privatskoler osv. i KT. De kommer til aktiviteterne, er det relevant at holde dem ude? Hvilke konsekvenser ville det have for KT? PV nævnte, at i Lolland og Guldbogsund går ca. 30% i privatskoler osv. US mente, at det bør overvejes, da det ikke er børnenes skyld, at forældrene har valgt privatskoler. AMP bemærkede vedrørende bustransport, at der har været givet udtryk for, at det virker lidt tungt. Samtidig en overvejelse vedrørende puljen til Guldborgsund, der relativt tidligt blev brugt op. Det kan betyde, at der kommer færre til aktørernes tilbud i Guldborgsund. Måske vil den nye styregruppe overveje, om beløbet skal forhøjes? Beslutning: Det overlades til den nye styregruppe at træffe beslutning om forslaget og de tilhørende overvejelser.

6 5) Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastsættelse af medlemskontingent PV fremlagde budgettet for De samlede indtægter er budgetteret til kr. Heraf skal Vordingborg have noget tilbage. Udgifterne er budgetteret til , primært til personale med kr. Materiale- og aktivitetsudgifter kr., IT, inventar og materiel kr. Økonomien skal tilpasses den nye situation. AE spurgte til materiale- og aktivitetsudgifter. Susan Møller Pedersen (SMP) bekræftede, at Kulturbussen er inkluderet, men ikke Lollandbussen. AHP spurgte om medlemskontingentet forbliver uændret. PV bemærkede, at dette var et punkt til drøftelse. JM spurgte til overskuddet på kr. PV bemærkede, at herfra skal trækkes et beløb til Vordingborg. CB understregede, at det ikke giver mening at generere formue, men at man kan diskutere, om der skal være en økonomisk sikkerhed. AHP bemærkede, at det er positivt, at vi har noget at overføre. Hun foreslog, at man i den nye konstruktion vedtager at lave et budget, der rækker længere frem, med tanke på eventuelle ændringer efter kommunalvalgsresultatet. US var enig i dette. AMP bemærkede, at det er positivt, at vi har et beløb, vi kan gøre noget ekstra med. 6) Eventuelt AE takkede den afgående bestyrelse for godt arbejde. PV præsenterede de nuværende medarbejdere i Kulturtjenesten: Lena Laurentis og Susan Møller Pedersen, samt Caroline Clarissa Østed Erritzøe, KT s nye koordinator fra 1. marts. Det blev drøftet, om der var nok kendskab til KT hos skoleledere, pædagogiske konsulenter og lærere. Anne Højer Petersen (AHP) spurgte hvad aktørerne kan gøre for at synliggøre KT i ledelsesregi. CB bemærkede, at ledelseskraften i styregruppen forhåbentlig giver mulighed for at sætte det på dagsordenen i hele organisationen. JM understregede, at det er ambassadørerne og aktørerne, der skal få tingene til at ske og bekræftede, at det stadig er en stor opgave at få det forankret på ledelses- og pædagogniveau. Hvordan sikrer vi, at de har lyst til at blive ved? AE foreslog, at aktørerne mødtes og lavede reklamekampagner overfor lederne og sektorcheferne. Umiddelbart kunne hun ikke mærke nogen effekt af Åben Skole dage. En direkte dialog med lederne kunne gøre en forskel. Kirstine G. Hansen (KGH) bemærkede, at vi have fat i lærerne og nævnte, at der er lærere, der ikke kender KT eller ved hvem deres ambassadør er, ikke kender til bussen osv. Enig med AE, at en pædagogisk dag er en rigtig god idé. Caroline Erritzøe (CE) vil prøve at komme ud på alle skoler og dagtilbud og tale med lærere og pædagoger, sætte ansigt på, sikre at de har de rigtige kontaktoplysninger og slå et slag for de sociale medier, her færdes lærere og pædagoger meget. Synlighed via mange kanaler. JM spurgte til hvilken historie vi fortæller om KT og bekræftede, at mange lærere kender KT. Vi bør have forpligtende opfølgning, det skal vedligeholdes, der er udskiftning i personalet og

7 forandringsprocesser på skolerne, KT skal hele tiden fortælle om sig selv, så også den nyansatte på skolen kender os. Styregruppen skal mindes om det. Thit Petersen (TP) foreslog, at aktørerne kan få besøg af klasser og inddrage pædagogerne, og samtidig give inspiration til pædagogstuderende. Hvad kan de bruge det til, allerede under uddannelsen? Louise Holmquist (LH) understregede, at vi skal inddrage lærere og pædagoger i udarbejdelsen af forløb, så vi rammer et behov, i stedet for at tilbyde noget, der måske ikke er behov for. US bemærkede, at 2/3 af alle børn er fint, men er det de samme børn, der går igen, når vi ud til alle? I styregruppen kunne man arbejde med det, vi har mange engagerede lærere, men mange mangler kendskabet. Hvad er realistisk, at vi når i den næste 3-års periode, hvem kan vi nå ud til? Thomas Winther (TW) foreslog, at man kunne tale med elevrådet, så de får noget ansvar, f.eks. ved at lave aktiviteter, som de er med til at styre og tage ejerskab for. CB understregede, at ambassadørerne skal være med til at skabe forandringer og ejerskab. AHP nævnte, at vi skal have fat i institutionerne på flere måder, skabe større kendskab i lærerkredsen, få fat i lederne. Det lyder som om det er lettere at få fat i den enkelte lærer/pædagog. Men de skal have tid og rammer til det, det er en ledelsesopgave. Er der nogen der aldrig bruger os, og hvad gør vi ved det? De er altid interesserede, men udfordringen er tid, penge og noget rent praktisk, der må ligge et større ledelsesansvar. TW bekræftede, at der ikke er meget tid til den slags, vi skal prøve en ny vej. SMP nævnte Børnebiffen, tilbuddet er udbudt via KT, det er de samme institutioner der deltager hver gang, lederne prioriterer det eller fravælger det, de skal opprioritere tilbuddene. JM glædede sig over nye idéer, f.eks. med elevrådet og AE s idé om reklamekampagner. Vi skal minde ambassadørerne om, at de kan få opfyldt deres mål ved at deltage i et givent tilbud. KT skal fortælle, at her kan man få noget andet, der er ingen modvilje, men mange hindringer, man kan også inddrage forældre på en anden måde. CB glæder sig til samarbejdet. Mødet blev hævet.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I KULTURTJENESTEN 2016

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I KULTURTJENESTEN 2016 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I KULTURTJENESTEN 2016 Tid: Torsdag d. 25. februar, kl. 11.00 13.30. Sted: Stiftsmuseet i Maribo, Banegårdspladsen 11, 4930 Maribo Tilmelding og anden info: marie@kulturtjenesten.dk

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde i Kulturtjenesten

Forretningsudvalgsmøde i Kulturtjenesten Forretningsudvalgsmøde i Kulturtjenesten 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Sidste nyt... 3 3. Kulturtjeneste sekretariatets opbygning og organisering... 5 4. Kulturtjenestens budget og regnskab... 7

Læs mere

2 Formål. 3 Betingelser for medlemskab

2 Formål. 3 Betingelser for medlemskab Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Kulturtjenesten. Kulturtjenesten stiftes i et forpligtende samarbejde mellem Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner. Lolland Kommune er den administrerende

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Kulturtjenesten d. 7. januar 2016

Bestyrelsesmøde i Kulturtjenesten d. 7. januar 2016 Bestyrelsesmøde i Kulturtjenesten d. 7. januar 2016 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Præsentation af Kulturtjenesteaktiviteter siden sidste møde, 19. oktober 2015... 3 3. Budget, Kulturtjenesten...

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Kulturtjenesten d. 7. januar 2016

Bestyrelsesmøde i Kulturtjenesten d. 7. januar 2016 Bestyrelsesmøde i Kulturtjenesten d. 7. januar 2016 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Præsentation af Kulturtjenesteaktiviteter siden sidste møde, 19. oktober 2015... 3 3. Budget, Kulturtjenesten...

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I KULTURTJENESTEN 2015

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I KULTURTJENESTEN 2015 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I KULTURTJENESTEN 2015 Tid: Onsdag d. 25. februar, kl. 11.00 14.30. Sted: Musikskolen i Guldborgsund, Skolegade 3c, 4800 Nykøbing F. Tilmelding: Signe@kulturtjenesten.dk Deltagerliste:

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kulturtjenesten d. 6. oktober 2016, ved Museum Lolland-Falster, Frisegade 40, 4800 Nykøbing F.

Referat af bestyrelsesmøde i Kulturtjenesten d. 6. oktober 2016, ved Museum Lolland-Falster, Frisegade 40, 4800 Nykøbing F. Referat af bestyrelsesmøde i Kulturtjenesten d. 6. oktober 2016, ved Museum LollandFalster, Frisegade 40, 4800 Nykøbing F. Deltagelse fra: Ulla Schaltz, Jakob Martinsen, Jesper Kjærulff, Erik Thorlund

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde i Kulturtjenesten

Forretningsudvalgsmøde i Kulturtjenesten Forretningsudvalgsmøde i Kulturtjenesten 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Sidste nyt... 3 3. Strategiproces... 5 4. Kulturtjenestens sekretariats beliggenhed... 7 5. Næste bestyrelsesmøde... Fejl! Bogmærke

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense.

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense. Dannebrogsgade 31, 1. mf. 1660 København V www.kulturbestyrelser.dk 20. marts 2016 Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl. 17.45 til 19.45. Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21,

Læs mere

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning.

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning. VEDTÆGTER Resumé: Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne og gængs demokratisk. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en tidssvarende form. Ordinær årlig generalforsamling

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Årsberetninger fra bestyrelsen, klubber og udvalg. 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dato: 02.10.15 Initialer MGK Åbent Punkt

1. Godkendelse af dagsorden Dato: 02.10.15 Initialer MGK Åbent Punkt Indhold 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Missions og Strategiseminar, videre tidsplan... 3 3. Busordninger diverse... 4 4. Udviklingspuljen, ansøgninger... 5 5. Næste mødedato... 7 6. Eventuelt... 8

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Torsdag 27. marts 2014 1. Valg af mødeleder. Jørn P. Madsen blev valgt som mødeleder, og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Registrering

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle.

Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle. Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle. 1 - Foreningens navn Foreningens navn er Single Rock Cafe. Foreningen er hjemmehørende i Vejle Kommune. Foreningen er en selvstændig forening under Single

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Koncertforeningen Hovedstolen. Stk. 2. Foreningen er hjemhørende i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Referat Børns Voksenvenner Svendborg Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Dagsorden for generalforsamling:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Odder lille Friskole Randlevvej 4 8300 Odder Onsdag den 22. april 2009 kl. 19:30 REFERAT Ad 1 Valg af dirigent og referent. Følgende valgtes enstemmigt som indstillet af bestyrelsen:

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2019 Den 10. april 2019, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Publiceret på ida.dk pr. 18. januar kl. 10.

Publiceret på ida.dk pr. 18. januar kl. 10. Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i IDA Fyns Dato: 13. marts 2019 Sted: Fællesdomicilet, Englandsgade 25,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 22. marts 2018 kl på Braunstein. Side! 1 /! 5. Deltagere: 45 medlemmer

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 22. marts 2018 kl på Braunstein. Side! 1 /! 5. Deltagere: 45 medlemmer REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN 22. marts 2018 kl. 18.30 på Braunstein Dato Dokumentnummer 16. april 2018 2011-1091-103 Deltagere: 4 medlemmer Referent Catrine Wulff Ploug Dagsorden

Læs mere

Tirsdag den 25. oktober 2016 kl i Werner (kantinen) Borupvang 9, Ballerup.

Tirsdag den 25. oktober 2016 kl i Werner (kantinen) Borupvang 9, Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Tirsdag den 25. oktober 2016 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 30. oktober 2017 Til stede: Lystgårdsparken 1, 3, 5, 7, 9, 10, 13, 16, 23, 32, 33, 36, 38, 42 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt og

Læs mere

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen:

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen: Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Nordjysk Region 1fholdt onsdag den 21. marts kl. 17.00 i Aalborg Kongres-

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 1. Navn Foreningens navn er Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland. Foreningen har hjemsted i Holstebro

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 26. februar 2015. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 26. februar 2015 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 18 deltagere,

Læs mere

Ar 2018, den 2. maj afholdtes ordinær generalforsamling i RådgivningsDanmark.

Ar 2018, den 2. maj afholdtes ordinær generalforsamling i RådgivningsDanmark. Rådgivnings Referat af ordinær generalforsamling 2018 Ar 2018, den 2. maj afholdtes ordinær generalforsamling i Rådgivnings. Generalforsamlingen afholdtes i Rådgivningss lokaler, RosenØrns Alle 9, 1970

Læs mere

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d Referat af Paideias ordinære generalforsamling d. 13.11.2012 Fremmøde: 13 medlemmer 1. Valg af dirigent. Berit Rød blev valgt uden modkandidater. Hanne Kristensen blev valgt som referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster,

Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster, Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster, 19.12.2016 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Sammen om Lolland-Falster. Foreningens hjemsted er Lolland og Guldborgsund Kommuner. 2 Formål 2.1 Foreningen

Læs mere

Referat af Landsmøde den 16. april 2016

Referat af Landsmøde den 16. april 2016 Referat af Landsmøde den 16. april 2016 Pkt. 1 Birgit von der Recke blev valgt til dirigent. Jeanne Bau-Madsen var referent. Stemmetællere: Annam al- Hayali og Ulla Lunde Hansen Dirigenten konstaterede,

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Generalforsamling Solbyens ejerlav 6. april 2011, Solbyen 98, kl

Generalforsamling Solbyens ejerlav 6. april 2011, Solbyen 98, kl Generalforsamling Solbyens ejerlav 6. april 2011, Solbyen 98, kl. 19.30 Anne Grethe bød velkommen til Solbyen 98, og fortalte at Svend Erik lige var fraflyttet Solbyen, men bestyrelsen havde bedt ham fortsætte

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Guldborgsund Frivilligcenter. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Guldborgsund

Læs mere

Vedtægter for Rindby Forsamlingshus

Vedtægter for Rindby Forsamlingshus Vedtægter for Rindby Forsamlingshus 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Rindby Forsamlingshus. Foreningen er hjemmehørende i Fanø Kommune. Foreningens adresse er hos formanden. 2. Formål: Foreningens

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Musikskolesammenslutning - DAMUSA Lørdag den 11. marts 2017 kl

Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Musikskolesammenslutning - DAMUSA Lørdag den 11. marts 2017 kl Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Musikskolesammenslutning - DAMUSA Lørdag den 11. marts 2017 kl. 15.30-17.30 I alt 23 medlemsmusikskoler var repræsenteret med 41 delegerede. Velkomst ved formand

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Erik Hansen, UP 42 Som referent blev valgt Lene Yndal Erichsen, UP 15. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og

Læs mere

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015 1 Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen i Herning og startede med at byde velkommen

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Grundejerforeningen Salvig v/formand Susanne Nielsen, Stenbjergvænget 3, Orø, 4300 Holbæk www.gf-salvig.nu - Telefon 3027 2520 - sus.oebo@live.dk Kære Grundejere Hermed inviteres til Grundejerforeningen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 26. marts 2019 kl på Genoptræningscentret. Side 1 / 5. Deltagere 45 medlemmer og bestyrelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 26. marts 2019 kl på Genoptræningscentret. Side 1 / 5. Deltagere 45 medlemmer og bestyrelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN 26. marts 2019 kl. 17.30 på Genoptræningscentret Kultur- og Økonomiforvaltningen Personaleafdelingen 26. marts 2019 2011-15091-103 Deltagere 45 medlemmer

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Bestyrelsen foreslog Johnny Eriksen fra Aarhus Kredsen. Johnny blev valgt

Bestyrelsen foreslog Johnny Eriksen fra Aarhus Kredsen. Johnny blev valgt GENERALFORSAMLING Haveforeningen Solvangen indbyder sine medlemmer til den årlige generalforsamling. Lørdag den 24. marts 2018 klokken 11:00 til 14:00. Sted: Åby Bibliotek, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

- At bidrage til fælles interessevaretagelse ift. Danmark, EU og FN, ift. vilkår, rammebetingelser m.v. af betydning for foreningens vision.

- At bidrage til fælles interessevaretagelse ift. Danmark, EU og FN, ift. vilkår, rammebetingelser m.v. af betydning for foreningens vision. Vedtægter 1 Navn Foreningens navn er Globalt Fokus Hjemsted: København, Danmark 2 Vision og formål Den overordnede vision for Globalt Fokus er: en mere retfærdig og bæredygtig verden, hvor mennesker kan

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Referat. Generalforsamling 2010 i BaneBranchen den 15. april. Deltagere: Louise Hopkinson, DNV

Referat. Generalforsamling 2010 i BaneBranchen den 15. april. Deltagere: Louise Hopkinson, DNV Referat Generalforsamling 2010 i den 15. april Deltagere: Peter Sonne, (formand) Kenneth Juul Andersen, Banedanmark (dirigent) Esther Kristensen, KPMG (repræsentant for revisor) Bernd Schittenhelm (sekretær)

Læs mere

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden:

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden: SOCIALPÆDACOCERNE Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september 2015 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016 SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016 Fremmødte var 80 stemmeberettigede medlemmer + 2 gyldige fuldmagter - i

Læs mere

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen Vedtægter for Grindsted Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted [ Vedtægter for foreningen Foreningens navn 1. Foreningens navn er Single Rock Cafe Grindsted. Foreningen er hjemmehørende i Billund kommune.

Læs mere

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017 A D V O K A T F I R M A J E R R Y O S B A K N Ø R R E G A D E 3 0 1 1 6 5 K Ø B E N H A V N K T L F. 3 3 1 4 4 2 0 0 E - M A I L : o s b a k @ o s b a k. d k DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Vedtægter for foreningen. ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere)

Vedtægter for foreningen. ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere) Vedtægter for foreningen ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere) KAPITEL 1: NAVN OG HJEMSTED... 3 KAPITEL 2: FORMÅL... 3 KAPITEL 3: MEDLEMSKAB... 3 KAPITEL 4: GENERALFORSAMLING... 4 KAPITEL 5:

Læs mere

For at have stemmeret ved generalforsamlingen, skal man have været medlem i en måned. Foreninger har 1 stemme.

For at have stemmeret ved generalforsamlingen, skal man have været medlem i en måned. Foreninger har 1 stemme. 1 Navn og adresse: Institutionens navn er Gudum Sognehus Adresse: Toftevej 19, Gudum, 7620 Lemvig, Lemvig Kommune. Formål: Sognehusets formål er at være samlingspunkt og ramme for lokalbefolkningen. Et

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2018 Den 10. april 2018, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den Vedtægter for foreningen. Single Rock Café Herning.

Vedtægter. Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den Vedtægter for foreningen. Single Rock Café Herning. Vedtægter Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den 14.3.2014 Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Vedtægter for Silkeborg

Vedtægter for Silkeborg Vedtægter for Silkeborg Vedtægter for Silkeborg Single Rock Café Silkeborg 1. Foreningens navn Foreningens navn er Single Rock Café. Foreningen er hjemmehørende i Silkeborg Kommune. Foreningen er en selvstændig

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Dansk Landbrug Sydhavsøerne

Dansk Landbrug Sydhavsøerne Dansk Landbrug Sydhavsøerne Vedtægter 2017 Vedtægter for Dansk Landbrug - Sydhavsøerne Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er: Dansk Landbrug - Sydhavsøerne. Dens hjemsted er i Nykøbing Falster, Guldborgsund

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Til Medlemmerne Grundejerforeningen Salvig Orø Orø, d. 15. marts 2015 Indkaldelse til generalforsamling og sammenfatning af bestyrelsens forslag: Vedlagt finder I indkaldelsen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde i Kulturtjenesten

Forretningsudvalgsmøde i Kulturtjenesten Forretningsudvalgsmøde i Kulturtjenesten 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Sidste nyt... 3 3. Arbejde frem mod bestyrelsesmøde i oktober... 5 4. Kulturtjenestens budget og regnskab... 7 5. Næste bestyrelsesmøde...

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere