OS2dagsorden - release notes

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OS2dagsorden - release notes"

Transkript

1 OS2dagsorden - release notes Version 2.1 release notes maj 2015 Indholdsfortegnelse OS2dagsorden 2 Hvad er OS2dagsorden? 2 Alle fordelene 2 Teknologien 3 Dagsordensproduktionssystemer 3 Github (koden) 3 JIRA (samarbejde) 3 Introduktion til release maj Test 4 Hvem står bag releaset 4 Nyheder for slutbrugeren 4 Send til en ven 4 Mine indstillinger 5 Deling af talepapir 6 Nyheder for Dagsordenssamleren 7 Brugervenlige udvalgsoversigter 7 Brugerroller 7 Kontoindstillinger 8 "Budget" knappen 8 Nyheder for systemadministratorer 10 Versionering 10 Links til udvalg kan have forskellige farver 11 Forkortelse af udvalgsnavne 11 Administration 11 Ændringsønsker 12 Samlet oversigt over issues hånderet i releaset 13

2 OS2dagsorden OS2dagsorden er en skræddersyet løsning til papirløse møder, og erstatter bunker af papir til udvalgsmøder, bestyrelsesmøder og andre møder i kommuner og offentlige myndigheder. Hvad er OS2dagsorden? OS2dagsorden er en skræddersyet løsning til papirløse møder, og erstatter bunker af papir til udvalgsmøder, bestyrelsesmøder og andre møder i kommuner og offentlige myndigheder. OS2dagsorden er reel open source, platforms- og styresystemsuafhængigt og fungerer i alle nye browsere der understøtter HTML5. Dvs. at løsningen kan bruges på alle PC er og tablets blot der er internet. Alle fordelene Er intuitiv og nem at bruge Moderne look der er tilpasset tablets Intuitive indgange til møder Avanceret fritekstsøgning i alt indhold Digital understøttese af budgetlægning Talepapir til dagsordenspunkter Mulighed for at dele talepapirer Tag noter til dagsordenspunkter og bilag Send til en ven -funktion Halvårskalender med farver og mødelinks Avancerede rettighedslag Personlig opsætning af sin profil Kan anvendes både til politikere Kan anvendes i administrationen Mange konfigurationsmuligheder Automatisk vedligehold af brugere og rettigheder via Active Directory Udvidet administrator-funktionalitet Mindsker administrativt arbejde Frigør værdifuld tid i hverdagen

3 OS2dagsorden har ingen licensudgifter eller betaling for antallet af brugere. Så 4000 brugere koster det samme som 50 brugere om året nemlig 0 kr. I Syddjurs Kommune har samtlige 3500 politikere, ledere og medarbejdere adgang til politiske og organisatoriske dagsordner og referater i OS2dagsorden. Løsningen bruges til så forskellige fora som stående politiske udvalg, MED, ledermøder og interne visitationsudvalg. Teknologien OS2dagsorden er en selvstændig Drupal-løsning. Derudover anvendes OS2pdfconverter til at konvertere bilag til pdf og html. Dagsordensproduktionssystemer OS2dagsorden håndterer input fra Acadre MM, SBSYS, Ditmer Agenda Management og edoc. Github (koden) Koden til OS2dagsorden kan hentes på Github: JIRA (samarbejde) Samarbejdet vedr. OS2dagsorden foregår på JIRA: Introduktion til release maj 2015 Version: 2.1 Gittag: 7.x Github: OS2dagsorden er et niveau 2-projekt under OS2 Offentligt digitaliseringsfællesskab ( hvilket betyder at der er styrede versioner af koden, Anvisninger på best practice for udrulning samt at det er muligt at indgå aftale med leverandører om support og evt. drift.

4 OS2dagsorden anvendes af de enkelte myndigheder under eget driftsansvar. Test Aftestning af OS2dagsorden har fået yderligere fokus i denne opdatering, da vi går fra en version 1 til en version 2. Når hovednummeret stiger er det tegn på grundlæggende forandringer i løsningen. I dette tilfælde for at ensarte med andre leverandørers tilretninger på OS2web, samt en grundlæggende optimering af importhastigheden. Hvem står bag releaset Dette release er et samarbejde mellem Ballerup Kommune, Ringsted Kommune og Syddjurs Kommune. Bellcom har stået for udviklingen. Nyheder for slutbrugeren Send til en ven Man kan nu anvende funktionaliteten Send dagsordenspunkt til en ven, der gør det muligt at sende punkter til eksterne der ikke er brugere af løsningen. Funktionaliteten tilgås med det lille icon med brevet og den grønne pil. Man bliver herefter spurgt om kontakt info og kan give en besked om hvorfor man sender punktet. (se næste side) Det er muligt for administrator at begrænse funktionaliteten så visse punkter ikke kan sendes til brugere der ikke er i OS2dagsorden.

5 Det kan også sættes per bruger, men alene af administratoren. Dette sættes på bruger profilen. At sende til en ven medsender også dagsordenspunktets bilag og andet der er tilknyttet punktet. Det er løsningens administrator der beslutter om funktionaliteten skal være aktiveret i løsningen. Mine indstillinger Der er kommet en del tilføjelser til brugerens egen side (Mine indstillinger). Her beskriver vi blot hvordan disse ændringer optræder overfor den almindelige bruger. Der er yderligere funktionalitet som træder i kraft for administrator. For den almindelige bruger ser kontoindstillingerne ud som nedenfor. Nedenfor er vist de felter man selv kunne redigere vedr. navn og organisation. I dette release er dette blevet forbedret med at brugeren selv kan styre hvad de vil se i kalenderen (hvis administrator giver dem lov9. Og det er desuden stadigt muligt selv at vælge hvilke udvalg man gerne vil følge. Løsningen er blevet forbedret så det er nemt at læse hvilke udvalg man følger samt tilmelde sig nye. Dette sker nu via drag and drop under Mine indstillinger.

6 Deling af talepapir Det er nu muligt at dele talepapirer med andre brugere. Det er en simpel udgave af denne funktion og vi regner med at den løbende bliver udviklet. Deling af talepapir skal være aktiveret af din administrator for at det er muligt at benytte.

7 Nyheder for Dagsordenssamleren Brugervenlige udvalgsoversigter Brugernes egne sider er blevet forbedret s det er nemmere og mere overskueligt at tildele roller for udvalg. Der kan bruges drag and drop af det enkelte udvalg over i den rolle som brugeren skal have for dette udvalg. Brugeren selv kan kun sætte følger men admin kan tildele alle roller. Medlem af: Følger: Følger+: Følger++: Fuld adgang til alt vedr. udvalget. Her kommer udvalget i ens oversigt og man kan modtage notificeringer om opdateringer hvis dette er aktiveret i løsningen og for udvalget. Bruges til brugere som ikke er medlem af udvalget men skal have adgang til at se lukkede punkter. Bruges til brugere som ikke er medlem af udvalget men skal have adgang til at se lukkede punkter samt personfølsomme punkter. Brugerroller Brugerrollerne er udvidet i dette release så man kan invitere personer udenfor kommunen ind i løsningen, og alene give dem adgang til at se de udvalg de er medlem af. Dette gøres på brugerens oversigt, der er udvidet som beskrevet nedenfor.

8 Som dagsordenssamler og brugeradministrator bør du have adgang til Administrator+, som kan ses ovenfor. Kontoindstillinger Dagsordenssamlerens eller Administrator+'s oversigt på en brugerside er kan mere end hos brugeren selv. Dette er lavet for at håndtere alle de undtagelser der kan opstå. "Budget" knappen Nogle OS2-kommuner opretter et ESDH-møde til at håndtere emner og dokumenter i forbindelse med den kommunale budgetlægningsproces. Herved bliver alle dokumenter og informationer tilgængelige for politikkere såvel som medarbejdere i kommunen der har adgang til OS2dagsorden. I nogle kommuner, eks. Syddjurs, er det alle 3200 medarbejdere.

9 Løsningen er tilrettet så det er nemt at synliggøre dette udvalg i højremenuen. Og linket i højremenuen vil altid vise den nyeste version af en dagsorden eller et refereat fra dette udvalg. En administrator kan hjælpe med at sætte udvalget op.

10 Nyheder for systemadministratorer Versionering Men det er nu muligt for alle at se hvilken version af OS2dagsorden der køres på, samt finde koden. Man får informationerne på den allerførste side, også selv om man ikke er logget ind. Mødeorganisering Man kan kategorisere møder som politiske eller organisatoriske, hvilket styres på selve udvalgsopsætningssiden. Som kan findes her: [domane]/admin/structure/taxonomy/os2web_meetings_tax_committee På brugerens egen side er det muligt at krydse af hvilken af de 2 typer der skal listes i ens oversigter. Eller begge. Der er blevet gjort en del for at synliggøre hvilke udvalg der importeres, om de er aktive og hvordan de er grupperet. Nedenfor kan et eksempel på denne oversigt ses.

11 Aktiv / Inaktiv Importer / Importer ikke Hvis et udvalg er sat til aktivt vises de i oversigterne over udvalg i løsningen. Er det Inaktivt vises det ikke i oversigter og bør så være grupperet med et andet udvalg for at møder fra dette udvalg kan findes. Her bestemmes det om der importeres noget på dette udvalg. Et udvalg der er Inaktiv og som ikke importeres findes alene i løsningen fordi det automatisk er importeret fra ESDH, men ikke skal bruges Links til udvalg kan have forskellige farver I denne version er det muligt at sætte udvalgsfarven direkte fra den side hvor man tilretter et udvalg. Forkortelse af udvalgsnavne Til brug i oversigterne i dagsordensløsningen er der ofte brug for en forkortet udgave af et udvalg. F.eks. til liste oversigterne på forsiden eller i halvårs kalenderen. På udvalget kan man derfor sætte et langt, mellem og kort navn på et udvalg Mødeimport Udvalgene kan i denne version importeres direkte fra mødestyringen hvis man er administrator. P.t. er der lavet automatisk udtræk og oprettelse for Acadre MM, hvor alle udvalg overføres. Importen er også blevet udvidet til at kunne håndtere importen og visningen af flere tillægsdagsordener, hvor det tidligere kun var muligt at have en. Under importen er det desuden nu muligt at benytte et meget simpelt filter for tegn man ønsker fjernet under import. Det kunne f.eks. være hvis der kommer tekst med i importen som har en titel i teksten som får en anden formatering end resten af teksten, eks. et H2 tag. Administration Brugeroversigten er blevet forbedret så det er nemmere at finde en bruger man skal rette, men f.eks. også at finde alle brugere der har fået tildelt Følger++. Dette kan bruges til hurtigt at lave masse-ændringer, eller til intern revision af hvem der har disse adgange.

12 Der er arbejdet meget med at gøre løsningen nemmere at konfigurere. Der er derfor mange nye konfigurationsmuligheder til selv at styre hvordan dagsordens løsningen er opsat og fungerer: [domane]/admin/config/os2dagsorden/settings Ændringsønsker Oplever du fejl, eller mangler, på OS2dagsorden kan du bidrage til forbedringen og den videre udvikling af løsningen ved at oprette en sag i det fælles projektstyringsværktøj JIRA. OS2 s JIRA kan findes på via dette link: Man skal være en bruger i løsningen for at kunne lægge opgaver ind, men alle issues er offentligt tilgængelige. Vedlæg gerne dokumentation og beskrivelser i form af: Skærmbilleder URL (siden fejlen opstod på) En liste over trin, der gør at en oplevet fejl kan reproduceres

13 Samlet oversigt over issues hånderet i releaset DAGS-39 DAGS-50 DAGS-51 DAGS-53 DAGS-54 DAGS-70 DAGS-71 DAGS-74 DAGS-105 Admin: Muligheden for at have et langt navn, et kortere navn og en forkortelse på udvalg. Til brug i forskellige lister og oversigter. Admin: Funktionalitet til at gruppere møder som politiske eller organisatoriske. Admin: Mapning mellem udvalg i Acadre og os2dagsorden, i forbindelse med den automatiske oprettelse af fremtidige møder. Admin: Udvidelse af rettighedderne til at håndtere udvalgsmedlemmer, udvalgsmedlemmer med adgang til lukkede punkter eller personfølsomme punkter. Admin: Muligheden for at angive og vælge farverne på udvalgende direkte fra løsningen Admin: OS2dagsorden skal kunne hente en oversigt over planlagte møder fra Acadre MM Admin: Man skal kunne sætte en værdi på en bruger der gør at vedkommende kun kan se sit eget udvalg Send til en ven - inkl. dagsordenspunktets bilag Version2: Opdatering til version 2 af os2dagsorden DAGS-108 Konvertering af noter ved opgradering til os2dagsorden version 2. DAGS-109 Grundig gennemtestning af os2dagsorden version 2 DAGS-110 DAGS-111 DAGS-116 DAGS-134 DAGS-142 DAGS-149 DAGS-152 DAGS-155 DAGS-172 DAGS-173 DAGS-174 DAGS-175 DAGS-181 Skift af kilde vedr. planlagte møder fra SOFD til Acadre MM Brugervenlig oversigt og editering af Udvalg i os2d Konvertering af noter OS2dagsorden 2 - inden idriftsættelse Flere filtreringsmuligheder på i bruger oversigten så man nemmere kan finde medlemmer af udvalg, eller brugere med specielle rettighedder. Positivlisten" vedligeholdes på den enkelte Committee Export funktion til at eksportere alle møde Id'erne som backup Gennemgang og opdatering af Licensen og readme filerne i koden. på Automatisk oprettelse af møder fra Acadre MM Udvikling af grafisk gengivelse af udvalgs listerne. Versionsnummer (alle cifre) og Git-rep skal fremgå af løsningen Test af ny version på ipad - især "Mine indstillinger" Udvidelse af løsningen til at håndtere mere end en tillægs dagsorden Test på ipad

14 DAGS-182 DAGS-183 DAGS-188 DAGS-198 DAGS-199 DAGS-200 DAGS-202 DAGS-205 DAGS-216 DAGS-226 Forbedringer til løsningen på Ipad Forbedringer til løsningen på Ipad Rettelser til brugerens min side Organisatoriske møder og politiske møder skal være en rettighedssetting per bruger Hent tillægsdagsorden dokument/pdf Vis/Skjul udvalg på mine udvalg, kommende møder, seneste møder. Årstalsangivelse på kalenderen i højremenu og Halvårskalender Tilrette sbsys dagsordens import så den indlæsser bullet rækkefølge i db. Tillføjelse af roller til udvalg Mulighed for i Acadre MM at angive HTML tags der skal fjernes under import af møder. Her f.eks. H2 tags der var indsat i tekstener.

Vejledning til OS2dagsorden 19. oktober 2016 Syddjurs Kommune

Vejledning til OS2dagsorden 19. oktober 2016 Syddjurs Kommune Indholdsfortegnelse 1. OS2dagsorden - generelt... 2 2. Log på OS2dagsorden på ipad og PC... 3 3. Forsiden i OS2dagsorden... 7 4. Kalender... 8 5. Halvårskalender... 10 6. Det enkelte møde... 11 7. Tag

Læs mere

Spørgsmål og svar til annonce IT-løsning til digital mødeforberedelse til KL

Spørgsmål og svar til annonce IT-løsning til digital mødeforberedelse til KL Spørgsmål og svar til annonce IT-løsning til digital mødeforberedelse til KL Spørgsmål fra leverandør X publiceret den 18. februar 2014 Være en stand-alone løsning, der kan lave automatisk import af dagsordener

Læs mere

BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012

BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012 BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012 Kort gennemgang af planerne for de kommende versioner V. Ole Windeløv, Produktchef for Videndelingsystemer Hvordan ser vi markedet og udviklingen BørneIntra er i dag

Læs mere

TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009

TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009 TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009 TeamShare version 2.1.292 Denne version af TeamShare har fået mange nye funktioner, samt forbedringer på eksisterende. Hver ny feature er gennemgået i hvert sit

Læs mere

Velkommen. Acadre nyheder. Jørgen Hedegaard, Formpipe Software A/S

Velkommen. Acadre nyheder. Jørgen Hedegaard, Formpipe Software A/S Velkommen Acadre nyheder Jørgen Hedegaard, Formpipe Software A/S 1 Spor 1 ESDH Perspektiver Acadre nyheder Ved Jørgen Hedegård IMPULS 2015 2 Acadre nyheder Agenda Acadre 15 SP2 Forbedringer i CM klienten

Læs mere

Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler)

Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler) Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler) Modulet "Mine aktiviteter" fungerer som et katalog over skemaer og øvelser, som er tildelt den enkelte borger. De skemaer og øvelser, man er vant til at give

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info BRUGERVEJLEDNING Til klinikker og brugere i voresklinik.info 1. LIDT OM VORESKLINIK.INFO voresklinik.info er både navnet og adressen på jeres nye intranetløsning. Der kan tilføjes en masse spændende funktioner

Læs mere

Tabulex Forvaltning. Vejledning til forvaltningsbrugere 24. november 2015

Tabulex Forvaltning. Vejledning til forvaltningsbrugere 24. november 2015 Tabulex Forvaltning Vejledning til forvaltningsbrugere 24. november 2015 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Forvaltning?... 3 Log ind... 3 Min Side... 4 Beskeder... 4 Mine beskeder... 4 Mine fora...

Læs mere

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa /

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa / Bruger v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@greenglass.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang fra et behov

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Som et udspring af de administrative fællesskaber og et ønske om at effektivisere og digitalisere

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

Vejledning i at anvende besvarelsesformular. Juli 2016

Vejledning i at anvende besvarelsesformular. Juli 2016 Vejledning i at anvende besvarelsesformular Juli 2016 Hvem skal anvende vejledningen? Vejledningen er relevant for dig, hvis du skal anvende besvarelsesformular på postkasser eller materialer. Du skal

Læs mere

Fællesskabet der vil noget mere

Fællesskabet der vil noget mere Fællesskabet der vil noget mere Jon Badstue Pedersen Kommunal funktion OS2-funktion Afdelingsleder for Digitalisering Eks-bestyrelsesmedlem Syddjurs Kommune OS2 Offentligt digitaliseringsfællesskab jbp@syddjurs.dk

Læs mere

Velkommen. Acadre nyheder. Jørgen Hedegård, Formpipe Software A/S

Velkommen. Acadre nyheder. Jørgen Hedegård, Formpipe Software A/S Velkommen Acadre nyheder Jørgen Hedegård, Formpipe Software A/S 1 Spor 1 ESDH Perspektiver Acadre nyheder Ved Jørgen Hedegård IMPULS 2015 2 Acadre nyheder Agenda Integration til SAPA Meetings Plus 3.0

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Tricom 68. IndFak Release Note. Dato: Holmbladsgade 133, 5. th, 2300 København S

Tricom 68. IndFak Release Note. Dato: Holmbladsgade 133, 5. th, 2300 København S Tricom 68 IndFak Release Note Dato: 02-07-2019 Holmbladsgade 133, 5. th, 2300 København S +45 70 60 58 20 support@tricom.dk www.tricom.dk Indholdsfortegnelse Bestilling... 3 Bestillingsskabeloner... 3

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

OpenTele datamonitoreringsplatform

OpenTele datamonitoreringsplatform OpenTele datamonitoreringsplatform Brugergrænsefladedokumentation 1. maj 2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Indledning...3 Brugergrænseflade for OpenTele-server...3 Administrationsfunktionalitet...3

Læs mere

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Ønsker du vejledning til en specifik område, kan du gå direkte til det ved at klikke på det i listen nedenfor. Generelt om fuldmagter... 2 Fuldmagt på virk.dk...

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret

Læs mere

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Af Inger Hindhede Kjær (28.02.2013) Indholdsfortegnelse 1 Introduktion til platformen... 2 2 Login processen... 3 2.1 Login på siden... 3 2.2 Sådan logger

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 18 09 2015 Ny version af editor SkoleIntra benytter som bekendt en editor ved navn CKeditor til online redigering af tekster. I SkoleIntra 5.10.0 opdateres editor

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

BG4 release 11 - maj 2019 Version 1.1

BG4 release 11 - maj 2019 Version 1.1 BG4 release 11 - maj 2019 Version 1.1 Side 2 Introduktion til BG4 release 11 3 Nyheder og ændringer for borgerne 5 Nyheder og ændringer for redaktører 5 Relaterede elementer fra værktøjslinjen 5 Tydeligere

Læs mere

Vejledning til KOMBIT KLIK

Vejledning til KOMBIT KLIK Vejledning til KOMBIT KLIK KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S Tlf 3334 9400 www.kombit.dk kombit@kombit.dk CVR 19 43 50 75 0 Version Bemærkning til ændringer/justeringer Dato Ansvarlig 1.0 Første

Læs mere

Installation og opsætning af EjdExplorer 2.4

Installation og opsætning af EjdExplorer 2.4 Installation og opsætning af EjdExplorer 2.4 Indhold: Installation af EjdExplorer 2.4 Opsætning af indstillinger i EjdExplorer-administratormodul (den korte udgave) Opsætning af indstillinger i EjdExplorer-administratormodul

Læs mere

OpenTele datamonitoreringsplatform

OpenTele datamonitoreringsplatform OpenTele datamonitoreringsplatform Brugergrænsefladedokumentation 09. marts 2015 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Brugergrænseflade for OpenTele-server Administrationsfunktionalitet Skemaer Skemagrupper

Læs mere

Kom i gang med anvendelse af faktura

Kom i gang med anvendelse af faktura Quickguide Juni 2014 Kom i gang med anvendelse af faktura via E-mail 1 Introduktion I Navision Stat 5.4 blev den systemunderstøttede mulighed for at sende salgsbilag via E-mail introduceret. Tidligere

Læs mere

Notat ang. visning af dagsordener og referater på hjemmesiden ved skift til SBSYS esdh system.

Notat ang. visning af dagsordener og referater på hjemmesiden ved skift til SBSYS esdh system. Notat ang. visning af dagsordener og referater på hjemmesiden ved skift til SBSYS esdh system. I dette notat gøres rede for Hvordan visning af dagsordener og referater teknisk set kører i dag, Valg af

Læs mere

Der skal så dannes en governance organisation, der skal stå for finansiering, vedligeholdelse og videreudvikling.

Der skal så dannes en governance organisation, der skal stå for finansiering, vedligeholdelse og videreudvikling. OS2Forms Ideen bag OS2forms er at lave et fælleskommunalt alternativ til de kommercielle formularværktøjer, som vi bruger til at få lavet borgervendte og interne blanketter Samtidigt har målet også været

Læs mere

Vejledning. Tabulex Forvaltning. Brugeradministration, kommunikation og feriepasning 10. februar 2017

Vejledning. Tabulex Forvaltning. Brugeradministration, kommunikation og feriepasning 10. februar 2017 Tabulex Forvaltning Brugeradministration, kommunikation og feriepasning 10. februar 2017 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Forvaltning?... 3 Log ind... 3 Velkomstside... 4 Beskeder... 4 Mine beskeder...

Læs mere

Velkommen til OPEN Storage

Velkommen til OPEN Storage Velkommen til OPEN Storage Version: 1.3 Seneste opdatering: 03-10-2018 Udarbejdet af: Harald Hammershøi INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning side 2 Introduktion til OPENs Storage tilbud... 3 Forskellen

Læs mere

Admin i SkoleIntra. Fif til administratorer. Version: August 2012

Admin i SkoleIntra. Fif til administratorer. Version: August 2012 Admin i SkoleIntra Fif til administratorer Version: August 2012 Indholdsfortegnelse At være administrator på SkoleIntra...4 De første overvejelser...4 LærerIntra import af data...4 LærerIntra hvem må

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul TYPO3 CMS Ext:direct_mail Side 1 Indhold Tilmeldings / Afmeldings processen... 2 Manuel tilføjelse af e-mail adresser... 3 Oprettelse af nyhedsbreve... 4 Udsendelse

Læs mere

Go-Kart DMKA Dokumentation

Go-Kart DMKA Dokumentation Go-Kart DMKA Dokumentation April 2009 v.1 Created by MwaZone Auther Mark Weber Andersen Page 2 of 21 Indhold Sidens struktur og opbygning... 3 A. Log-ind... 4 B. Redigere side indhold... 5 Overblik...

Læs mere

AU Webshop brugeradministration

AU Webshop brugeradministration AU Webshop brugeradministration 15.07.2010 / pch Indhold Formål... 1 Adgang... 1 Roller og rettigheder... 2 Brugeroversigt... 3 Oprettelse af en ny AU Webshop bruger... 5 Ændring af stamoplysninger for

Læs mere

Administrator v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Administrator v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Administrator v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang

Læs mere

RELEASE NOTES. HR Manager Talent Recruiter v3.30. HR Manager Talent Solutions support@hr-manager.dk

RELEASE NOTES. HR Manager Talent Recruiter v3.30. HR Manager Talent Solutions support@hr-manager.dk RELEASE NOTES HR Manager Talent Recruiter v3.30 Dette dokument beskriver de ændringer, der er foretaget i version 3.30 af HR Manager Talent Recruiter. Ændringerne er kategoriseret som «Nye funktioner»

Læs mere

Vejledning i at anvende besvarelsesformular. August 2019

Vejledning i at anvende besvarelsesformular. August 2019 Vejledning i at anvende besvarelsesformular August 2019 Hvem skal anvende vejledningen? Vejledningen er relevant for dig, hvis du skal anvende besvarelsesformular på postkasser eller materialer. Du skal

Læs mere

AutoProces Tværkommunal procesdeling. Løsningsbeskrivelse og tilbud om udvikling

AutoProces Tværkommunal procesdeling. Løsningsbeskrivelse og tilbud om udvikling AutoProces Tværkommunal procesdeling Løsningsbeskrivelse og tilbud om udvikling Version: 1.0.1 Date: 09.04.2018 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 1.1 Højniveau beskrivelse af Løsningen... 3 2 Løsningsbeskrivelse...

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever Netprøver.dk Brugervejledning for elever 3. februar 2017 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Dine forberedelser i Netprøver.dk før prøvedagen... 3 2.1 Sådan logger du på Netprøver.dk... 3 2.2 Sådan retter du

Læs mere

Indhold Login Beskeder Grupper Kalender Notifikationer Sikre filer Diverse

Indhold Login Beskeder Grupper Kalender Notifikationer Sikre filer Diverse Medarbejder FAQ Indhold Login... 3 + Hvor logger jeg ind på Aula?... 3 + Hvad, hvis jeg både er lærer og forælder til et barn?... 3 Beskeder... 3 + Hvor ser jeg sendte beskeder?... 3 + Hvordan tilføjer

Læs mere

Vejledning i at anvende åbningskvittering. Juli 2016

Vejledning i at anvende åbningskvittering. Juli 2016 Vejledning i at anvende åbningskvittering Juli 2016 Hvem skal anvende vejledningen? Vejledningen er relevant for dig, hvis du vil anvende åbningskvittering på materialer. Du skal have en af følgende roller

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 13 10 2015 Ny loginside Med SkoleIntra 5.10 introduceres et nyt fælles login, som giver single sign on mellem det nye SkoleIntra, det klassiske SkoleIntra og itslearnings

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony)

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Generelt Mobil Reception er et værktøj som bruges til at overvåge medarbejdere, kø er og meget andet samt styre dit omstillingsanlæg

Læs mere

Dynamic Order Kom godt i gang

Dynamic Order Kom godt i gang Dynamic Order Kom godt i gang Projektstyring Ressourcestyring Kompetencestyring - Timeregistrering Side 1 af 17 Indholdsfortegnelse Dynamic Order Kom godt i gang... 1 Indholdsfortegnelse... 2 Introduktion...

Læs mere

Vejledning til Teknisk opsætning

Vejledning til Teknisk opsætning Vejledning til Teknisk opsætning v. 1.0 Adm4you, 2010. Indhold Kort om denne vejledning... 3 Generelt om easyourtime... 3 Installation af databasen... 3 Sikkerhed og rettigheder... 4 SQL Login... 4 Rettigheder

Læs mere

Sektornet VPN Installationsvejledning Windows Vista/7

Sektornet VPN Installationsvejledning Windows Vista/7 Sektornet VPN Installationsvejledning Windows Vista/7 Version 5.0 Af Jesper Skou Jensen og Mads Udengaard Sørensen 1 Start installationen 1 1 Indledning Denne vejledning gennemgår opsætning af Sektornet

Læs mere

SkoleInfo. - En kort introduktion. HappyHill v. Stefan Lykkehøj Lund ::: :::

SkoleInfo. - En kort introduktion. HappyHill v. Stefan Lykkehøj Lund ::: ::: SkoleInfo - En kort introduktion Introduktion Dette dokument beskriver kort en app som firmaet HappyHill har udviklet kaldet SkoleInfo. Dette dokument skal fungere som en slags appetitvækker. SkoleInfo

Læs mere

ActiveBuilder Brugermanual

ActiveBuilder Brugermanual ActiveBuilder Brugermanual Forfatter: TalkActive I/S Dato: Juni 2004 Version: R. 1.01 Sprog: Dansk Copyright 2004 - Talk Active - all rights reserved. Indhold: 1. INDLEDNING...2 2. QUICK-START...3 3. OPBYGNINGEN

Læs mere

ClientView og ClientTime

ClientView og ClientTime 4. juni 2019 Indhold 1... 2 2 ClientView... 2 2.1 /forbedringer... 2 3 ClientTime... 9 3.1 /forbedringer... 9 Side 1 af 12 1 Siden januar 2019 versionen har vi udviklet en række nyheder og forbedringer,

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Foreningsregister. BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige. Version 1.0. AKTIVPORTALEN Husk at vedligeholde dit Foreningsregister

Foreningsregister. BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige. Version 1.0. AKTIVPORTALEN Husk at vedligeholde dit Foreningsregister Foreningsregister BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige Version 1.0 BRND Foreningsregister version 1.0 / GE 1 AKTIVPORTALEN Foreningsregister Velkommen til brugerguiden for Foreningsregister. Med denne guide

Læs mere

Brugervejledning til chauffører. webtour.mobi. Version 2014-01-24. Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour.

Brugervejledning til chauffører. webtour.mobi. Version 2014-01-24. Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour. Brugervejledning til chauffører webtour.mobi Version 2014-01-24 Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour.dk/manual Der arbejdes til stadighed på at forbedre vores brugervejledning

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Intro til Client Management

Intro til Client Management Intro til Client Management Den digitale arbejdsplads Neisa Denmark A/S info@neisa.dk Baldersbuen 40 2640 Hedehusene www.neisa.dk Tlf.: +45 4657 0333 CVR nr.: 78731311 1 Digitalisering og Disruption...

Læs mere

Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling. Administrators rolle. Kom godt i gang

Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling. Administrators rolle. Kom godt i gang Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling Denne quickguide gennemgår de vigtigste trin, du som skoleadministrator skal igennem, når du benytter Skoleportalen til afvikling af prøver i

Læs mere

TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Outlook

TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Outlook TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Outlook Kære TeamShare bruger, I min løbende orientering om alle de nye ting der kommer i TeamShare 3.0, vil jeg her give en beskrivelse af de forbedringer vi laver

Læs mere

ADMINISTRATIONS MANUAL

ADMINISTRATIONS MANUAL ADMINISTRATIONS MANUAL onmap.dk Administrations Manual Dansk Version 0.1 Side 1 Denne manual beskrive hvordan en race administrator kan opsætte og bruge onmap.dk race protalen til at lave en specialiseret

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper.

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper. Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook Moduler Påkrævet : Facebook Integration med sms-grupper Version : v1.00 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Målet med

Læs mere

WebTV. Vejledning til WebTV på web. Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV

WebTV. Vejledning til WebTV på web. Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV WebTV Vejledning til WebTV på web Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV ITS 24-11-2015 WebTV Vejledning til WebTV på web Indholdsfortegnelse WebTV... 2 Login... 2 Navigation... 3

Læs mere

Billion. Hotfix for BIPAC 5200G Serien & Windows XP Service Pack 3. Revision 1.0DK. Dato: 22 maj, 2008. Side 1 af 1. Revision: V1.

Billion. Hotfix for BIPAC 5200G Serien & Windows XP Service Pack 3. Revision 1.0DK. Dato: 22 maj, 2008. Side 1 af 1. Revision: V1. Hotfix for BIPAC 5200G Serien & Windows XP Service Pack 3 Revision 1.0DK Dato: 22 maj, 2008 Side 1 af 1 Fejlbeskrivelse Billion Visse brugere med Windows XP og en BIPAC 5200G Router kan miste forbindelsen

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

BG4 release maj 2018 Version 1

BG4 release maj 2018 Version 1 BG4 release 6.5 - maj 2018 Version 1 Side 2 Introduktion til BG4 release 6.5 3 Nyheder og ændringer for borgerne 5 Performance ved visning af kontaktoplysninger 5 Nyheder og ændringer for redaktører 5

Læs mere

Vejledning. Tabulex SFO Børn. Vejledning til administratorer 26. marts Side 1 af 20

Vejledning. Tabulex SFO Børn. Vejledning til administratorer 26. marts Side 1 af 20 Tabulex SFO Børn Vejledning til administratorer 26. marts 2018 Side 1 af 20 Indledning... 3 Hvad er Tabulex SFO Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 Administration... 4 Afd./grupper... 5 Opret afdeling...

Læs mere

FB #2908: Slet bruger På "Slet bruger" siden kan der nu sættes et filter på, der gør det muligt at vise elever og ansatte hver for sig.

FB #2908: Slet bruger På Slet bruger siden kan der nu sættes et filter på, der gør det muligt at vise elever og ansatte hver for sig. Release notes EasyIQ IDM 5.4 5.4.1.0 Generelt Med denne version er der lagt vægt på at implementere en SMS ind -funktionalitet som i første omgang gør det muligt for brugere af SMS servicen at skifte sin

Læs mere

Lyngby Svømmeklub Hjemmeside Guide. Indholdsfortegnelse

Lyngby Svømmeklub Hjemmeside Guide. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Hjemmeside struktur... 3 Rettigheder... 4 Opret Nyhed... 6 Opret Kalender Event... 7 Opret Arrangement... 9 Fast side... 10 Forside... 11 Tekst... 11 Billeder... 11

Læs mere

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Sonofon Erhverv Kom godt i gang med SMS fra Outlook Brugervejledning 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax

Læs mere

Årsafslutning september Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning

Årsafslutning september Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning 24. september 2018 Årsafslutning 2018.4 Indhold 1. Nyheder til Årsafslutning 2018.4... 2 2. Andre vejledninger... 3 3. Generelt... 4 3.1 Opret regnskab ændret... 4 3.2 Liste ved indsættelse af sideskift

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret udgave af KEAs nye, automatiske blanket-system.

Læs mere

Vejledning i Conventus for udvalgsformænd i ÅK

Vejledning i Conventus for udvalgsformænd i ÅK Indhold Vejledning i Conventus for udvalgsformænd i ÅK 1 Indledning...1 2 Egen profil...2 2.1 Blå medlems profil...2 2.2 Orange bruger profil...2 3 Overblik...3 4 Indstillinger...4 5 Kommunikation (email)...4

Læs mere

Kom godt i gang med SMS fra Outlook

Kom godt i gang med SMS fra Outlook Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax fra Outlook. Programmet er integreret med din personlige Outlook-kontaktliste, og gør afsendelse af meddelelser

Læs mere

Beskrivelse af KMD Nova ESDH version BESKRIVELSE AF RELEASE KMD NOVA ESDH. Side 1 af 14

Beskrivelse af KMD Nova ESDH version BESKRIVELSE AF RELEASE KMD NOVA ESDH. Side 1 af 14 rs BESKRIVELSE AF RELEASE 1.8.1 KMD NOVA ESDH Side 1 af 14 Forord KMD frigiver release 1.8.1 af KMD Nova ESDH den 16.02.2018. Denne release håndterer primært en uhensigtsmæssighed med Outlook-integrationen,

Læs mere

Vejledning for virksomhederne om adgang til Affaldsdatasystemet

Vejledning for virksomhederne om adgang til Affaldsdatasystemet Vejledning for virksomhederne om adgang til Affaldsdatasystemet Adgang til Miljøstyrelsens Affaldsdatasystem via www.virk.dk kræver følgende: Digital medarbejdersignatur, som fås fra virksomhedens lokale

Læs mere

Vejledning i at oprette postkasser i Digital Post. August 2019

Vejledning i at oprette postkasser i Digital Post. August 2019 Vejledning i at oprette postkasser i Digital Post August 2019 Hvem skal anvende vejledningen? Vejledningen er relevant for dig, hvis du skal oprette en postkasse og/eller mapper til postkasser. Du skal

Læs mere

Brugervejledning Digital Post for administratorer

Brugervejledning Digital Post for administratorer Brugervejledning Digital Post for administratorer 1. Login Login til administrationsmodulet i Digital Post sker via Admin -knappen på forsiden. I login-billedet tastes det opgivne brugernavn og adgangskode

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever Netprøver.dk Brugervejledning for elever 25. oktober 2017 Indhold 1 Dine forberedelser i Netprøver.dk før prøvedagen... 3 1.1 Sådan tjekker du dit it udstyr... 3 1.2 Sådan logger du på Netprøver.dk...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv. Waoo leveres af dit lokale energiselskab BRUGER GUIDE Waoo Web TV på computer via waoo.tv Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Betjeningsguide... 8 TV-guide... 10 Bio...

Læs mere

Vejledning. Tabulex Forvaltning. Brugeradministration, kommunikation og feriepasning 14. Marts 2018

Vejledning. Tabulex Forvaltning. Brugeradministration, kommunikation og feriepasning 14. Marts 2018 Tabulex Forvaltning Brugeradministration, kommunikation og feriepasning 14. Marts 2018 1 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Forvaltning... 3 Log ind... 3 Menu i Tabulex Forvaltning... 4 Beskeder...

Læs mere

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Indledning Denne vejledning beskriver hvordan man som forening har mulighed for at indsætte arrangementer og nyheder på portalen

Læs mere

Systemet skal kunne håndtere små turneringer med ned til 2 deltagere, såvel som turneringer med op til 1000 deltagere.

Systemet skal kunne håndtere små turneringer med ned til 2 deltagere, såvel som turneringer med op til 1000 deltagere. Turneringssystem Formål At opbygge et internet baseret system til administration af skakturneringer for forskellige arrangørerer, herunder, men ikke begrænset til, skakklubber under Dansk Skak Union. En

Læs mere

VA-banken. Vejledning til Brugere og Rettighedsgrupper. Implementeret med VA-banken version Sidst redigeret 14/6-2019

VA-banken. Vejledning til Brugere og Rettighedsgrupper. Implementeret med VA-banken version Sidst redigeret 14/6-2019 VA-banken Implementeret med VA-banken version 2019.1 Sidst redigeret 14/6-2019 Side 1 af 25 Indhold Introduktion... 4 Funktioner i formularen Brugere og Rettighedsgrupper... 5 Formularen Brugere... 6 Opret

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere

Absalon - guide. Login. Opbygning

Absalon - guide. Login. Opbygning Absalon - guide Login Alle ansatte og studerende på Københavns Universitetet har adgang til Absalon. For at komme ind i Absalon skal du logge dig på www.kunet.dk med dit CPR nr. og din PIN-kode. Når du

Læs mere

Introduktion til brugeradministratorer i SEB v2

Introduktion til brugeradministratorer i SEB v2 Indledning Dette dokument er en introduktion til brugerstyringssystemet SEB. Dokumentet tager udgangspunkt i en brugeradministrators opgaver. SEB består overordnet af to dele 1) En fælles loginside som

Læs mere

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket. Vistemmernu Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.dk Kolofon HVAL-vejledning Vistemmernu på HVAL.DK Forfatter: Susanne

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever Netprøver.dk Brugervejledning for elever 14. maj 2018 Indhold 1 Dine forberedelser i Netprøver.dk før prøvedagen... 3 1.1 Sådan tjekker du dit it udstyr... 3 1.2 Sådan logger du på Netprøver.dk... 3 1.3

Læs mere

FAQ. kursusportalen.regionh.dk. Oversigt over centrale administratorer findes særskilt.

FAQ. kursusportalen.regionh.dk. Oversigt over centrale administratorer findes særskilt. FAQ kursusportalen.regionh.dk Supportside: http://www.regionh.dk/menu/uddannelse/kursusportalen/ Adgang til Kursusportalen Jeg kan ikke åbne kursusportalen på min computer? Problemet kan skyldes browser-versionen.

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever Netprøver.dk Brugervejledning for elever Indhold 1 Introduktion... 3 2 Dine forberedelser i Netprøver.dk før prøvedagen... 3 2.1 Sådan logger du på netprøver.dk... 3 2.2 Sådan retter du din profil, så

Læs mere

Indhold. Wiegaarden Go2net Manual Side 1

Indhold. Wiegaarden Go2net Manual Side 1 Indhold Manual til Wiegaardens Go2net CMS-løsning... 3 Login... 4 Administrationen... 4 Den øverste menu... 5 Styring af din menu på hjemmesiden... 5 Menustrukturen... 5 De grå ikoner... 6 De blå ikoner...

Læs mere

Indhold. Evalueringsvejledning. En undersøgelse fra start til slut involverer 4 programmer: - SurveyXact - Excel - E-learn - SiteCore

Indhold. Evalueringsvejledning. En undersøgelse fra start til slut involverer 4 programmer: - SurveyXact - Excel - E-learn - SiteCore Evalueringsvejledning En undersøgelse fra start til slut involverer 4 programmer: - SurveyXact - Excel - E-learn - SiteCore Indhold 1 - Respondentgruppe hentes... 2 2 Undersøgelsen oprettes i SX... 4 3.

Læs mere

Indhold. Indholdsfortegnelse

Indhold. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 6 Licens... 7 Nyheder... 8 Log... 9 Password... 9 System...

Læs mere

VITAS Tildel rettigheder Tildeling af rettigheder i NemLog-in

VITAS Tildel rettigheder Tildeling af rettigheder i NemLog-in Tildel rettigheder 1. Som administrator i en virksomhed kan du tildele rettigheder til andre brugere i virksomheden gennem virk.dk. 2. Du kan tildele rettigheder til brugere i din organisation ved at klikke

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever Netprøver.dk Brugervejledning for elever 27. marts 2017 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Dine forberedelser i Netprøver.dk før prøvedagen... 3 2.1 Sådan logger du på Netprøver.dk... 3 2.2 Sådan retter du

Læs mere

har jeg hentet nedenstående anmeldelse af et godt program til

har jeg hentet nedenstående anmeldelse af et godt program til Software Fra design af hjemmesider: har jeg hentet nedenstående anmeldelse af et godt program til Wordpress er intet mindre end et genialt program til hjemmesider. For det første er det gratis, og for

Læs mere

Brugervejledning til Freshdesk. Vejledning til at benytte Freshdesk som kommunikationsværktøj til supportsager i Apport. Rev. 02.

Brugervejledning til Freshdesk. Vejledning til at benytte Freshdesk som kommunikationsværktøj til supportsager i Apport. Rev. 02. Brugervejledning til Freshdesk Vejledning til at benytte Freshdesk som kommunikationsværktøj til supportsager i Apport. Rev. 02 Bent Schierff Apport Systems A/S 18-03-2019 Indhold 1. Revisions... 3 2.

Læs mere

Brugervejledning. Adgang til Plan A: Plan A findes på ALECTIA s hjemmeside under Login eller på webadressen

Brugervejledning. Adgang til Plan A: Plan A findes på ALECTIA s hjemmeside  under Login eller på webadressen Brugervejledning Version 2.2. August 2012 Hvad er Plan A? Plan A er et elektronisk webbaseret styringsværktøj, der kan samle alle virksomhedens handlingsplaner. Plan A giver nemt og hurtigt overblik over

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever Netprøver.dk Brugervejledning for elever 9. marts 2016 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Dine forberedelser i Netprøver.dk før prøvedagen... 3 2.1 Sådan logger du på netprøver.dk... 3 2.2 Sådan retter du din

Læs mere