Juni Vilkår for Afbestillingsforsikring Enkeltrejse Erhverv

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Juni Vilkår for Afbestillingsforsikring Enkeltrejse Erhverv"

Transkript

1 Juni 2016 Vilkår for Afbestillingsforsikring Enkeltrejse Erhverv

2 Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Afbestillingsforsikring Enkeltrejse Erhverv Juni Indholdsfortegnelse Side Hvis du skal anmelde en skade... 3 Har du spørgsmål til forsikringen... 3 Generelt om vilkårene... 3 Har du en kronisk eller eksisterende sygdom... 3 Krav til dokumentation... 3 Fælles vilkår 1. Hvem er forsikret Hvad dækker forsikringen Hvilke udgifter er dækket Hvilke udgifter er ikke dækket Forsikringssum Forsikringens betaling Gebyr Hvis skaden sker Regres Hvis skaden også er dækket af anden forsikring Krig, naturkatastrofer og atomskader Ved uenighed Lovgivning Generelle undtagelser Afbestillingsforsikringen 15. Hvornår dækker forsikringen Hvem kan afbestille I hvilke tilfælde kan man afbestille 17. Sygdom eller tilskadekomst Skilsmisse, afskedigelse og ikke beståede eksaminer Skade på din bolig eller din virksomhed Hvis din rejseledsager* afbestiller sin rejse Ordforklaring Forklarer de ord i vilkårene, der er markeret med en * NemKonto Topdanmark benytter NemKonto-systemet til at udbetale penge til dig, hvis vi har registreret dit PR-/SE-/VR-nummer.

3 Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Afbestillingsforsikring Enkeltrejse Erhverv Juni Hvis du skal anmelde en skade Du kan anmelde en skade online på Topdanmarks hjemmeside, eller du kan ringe til Topdanmark Skadehjælp Rejse på telefon , hvis du vil anmelde en skade. Har du spørgsmål til forsikringen Ring til Topdanmark på telefon , hvis du har spørgsmål til forsikringen. Generelt om vilkårene Selv om der i vilkårene står du, gælder vilkårene også for de personer, som er nævnt i punkt 1 Hvem er forsikret I vilkårene er nævnt de skader, som forsikringen dækker. Skader eller situationer, som ikke er nævnt, er derfor ikke dækket. Vær dog opmærksom på de generelle undtagelser, der er nævnt i punkt 14 Generelle undtagelser. I vilkårene finder du ord, som er markeret med *. Det betyder, at ordet er nærmere forklaret i ordlisten bagerst i vilkårene. Har du en kronisk eller eksisterende sygdom Hvis du har en kronisk eller eksisterende sygdom bør du kontakte Topdanmark på Her kan du få en forhåndsvurdering*, så du ved, hvordan du er dækket, hvis uheldet er ude og du må afbestille. Krav til dokumentation Når du skal afbestille en rejse, skal vi bruge en eller flere former for dokumentation. Vi skal altid bruge: 1. Originalt rejsebevis og dokumentation fra fx rejse-/flyselskab, hotel m.v. 2. Bekræftelse på afbestilling med oplysning om det beløb, som evt. er refunderet af rejseudbyderen. Alt efter årsagen til afbestillingen skal vi også bruge følgende dokumentation: 3. Rejseforsikringsattest, som lægen har udfyldt ved afbestilling pga. sygdom eller tilskadekomst. 4. Kopi af dødsattesten ved afbestilling pga. dødsfald. 5. Kopi af politianmeldelsen ved afbestilling pga. brand, tyveri og bedrageri. 6. Dokumentation for formålet med rejsen ved afbestilling. 7. Skilsmisseattest eller dokumentation for skift af folkeregisteradresse ved skilsmisse og samlivsophør. 8. Dokumentation for afskedigelsen, evt. dokumentation for ny ansættelse, dokumentation for krav fra A-kasse eller lignende ved afbestilling pga. ufrivillig afskedigelse. 9. Dokumentation for ikke bestået eksamen og dato for reeksamen ved afbestilling pga. ikke bestået eksamen.

4 Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Afbestillingsforsikring Enkeltrejse Erhverv Juni Forsikringsvilkårene er beskrevet så enkelt som muligt. Det betyder, at det nævnes, hvornår forsikringen dækker. Skade situationer og skadehændelser, som ikke er nævnt, er således ikke dækket. Fælles vilkår 1. Hvem er forsikret Forsikringen omfatter de personer, som der er købt afbestillingsforsikring til. 2. Hvad dækker forsikringen Forsikringen dækker afbestilling af en Erhvervsrejse (herunder kombinerede ferie- og Erhvervsrejse) 3. Hvilke udgifter er dækket A Forsikringen dækker den del af rejsens pris som rejsearrangøren kan kræve udbetalt, eller som rejsearrangøren ikke skal refundere, herunder også turistmæssige udgifter*. B Forsikringen dækker udgiften svarende til rejsens pris pr. deltager* for hver af de personer, som afbestiller rejsen, og som er dækket af denne forsikring efter punkt 1 Hvem er forsikret? (se endvidere punkt 16. Hvem kan afbestille ) Erstatningen kan ikke overstige rejsens pris for hver forsikret person. Betingelsen for at dække turistmæssige udgifter* er, at der er tale om forudbetalte udgifter, som ikke kan refunderes. Eventuelle billetter og adgangsbevis skal ved afbestilling udleveres til Topdanmark, således at billetterne mv. ikke samtidig kan sælges til anden side. 4. Hvilke udgifter er ikke dækket Forsikringen dækker ikke beløb A du kan få tilbage fra rejsearrangøren B du har betalt for personer, som ikke er omfattet af denne forsikring efter punkt 1 Hvem er forsikret?. Det gælder også, selv om du har betalt deres del af rejsen. 5. Forsikringssum A Forsikringssummen er prisen for rejsen. B Forsikringssummen skal svare til det beløb, der mistes ved afbestilling af rejsen. 6. Forsikringens betaling A Pris og afgifter Prisen bliver fastsat efter Topdanmarks gældende tarif. Sammen med beløbet opkræver vi skadesforsikringsafgift og andre afgifter til det offentlige i henhold til gældende lovgivning. B Udgifter ved opkrævning Forsikringstageren betaler alle udgifter i forbindelse med opkrævningen. Betalingsadresse Påkrav om betaling sendes til den oplyste betalingsadresse. Hvis betalingsadressen bliver ændret, skal Topdanmark have besked hurtigst muligt. D Rettidig betalingsdag Forsikringen skal være betalt senest på den betalingsdato, der står på indbetalingskortet. Bliver forsikringen ikke betalt inden denne dato, ophører forsikringen uden yderligere varsel.

5 Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Afbestillingsforsikring Enkeltrejse Erhverv Juni Gebyr Topdanmark har ret til at kræve gebyrer til dækning af omkostninger for serviceydelser fx opkrævninger, ekspeditioner og andre ydelser i forbindelse med police- og skadebehandling. Gebyrerne fremgår af prislisten på Beløbene kan også blive oplyst ved henvendelse til Topdanmark. 8. Hvis skaden sker Sker der en skade, skal Topdanmark have besked hurtigst muligt. Forsikrede har pligt til at følge de anvisninger, som Topdanmark giver, og i øvrigt give alle de informationer, som Topdanmark har brug for. Hvis det er nødvendigt, skal Topdanmark have den nødvendige fuldmagt til at indhente andre relevante informationer. 9. Regres A Hvad er regres? Regres betyder, at Topdanmark har ret til at få udbetalte beløb tilbagebetalt. B Reglerne Hvis Topdanmark har betalt en erstatning eller udlagt et beløb, som viser sig at være betalt, uden at Topdanmark har været forpligtet til at erstatte, har Topdanmark regres for beløbet. Udgifter, som ikke bliver erstattet af Topdanmark Forsikringen erstatter ikke udgifter, forsikrede har ret til at få betalt fra anden side, fx rejsebureau, transportselskab eller anden forsikring. 10. Hvis skaden også er dækket af anden forsikring Er der købt forsikring mod samme risiko i andet selskab, og har dette selskab taget forbehold om, at dækningen falder bort eller bliver indskrænket, hvis forsikring også er købt i andet selskab, gælder de samme forbehold for denne forsikring. Denne bestemmelse vedrører kun det indbyrdes forhold mellem selskaberne, som således betaler erstatningen i fællesskab. 11. Krig, naturkatastrofer og atomskader Ud over undtagelserne i punkt 14 Generelle undtagelser dækker forsikringen ikke afbestilling, som direkte eller indirekte er en følge af A Krig mv. Krig, krigslignende handlinger, neutralitetskrænkelse, borgerkrig, oprør eller borgerlige uroligheder. B Naturkatastrofer Jordskælv eller andre naturkatastrofer i Danmark, Færøerne og Grønland. Atomenergi mv. Udløsning af atomenergi eller radioaktive kræfter. 12. Ved uenighed Uoverensstemmelser mellem sikrede og Topdanmark bør søges løst mellem parterne. Er dette ikke muligt, kan sikrede henvende sig til: Ankenævnet for Forsikring Anker Heegaards Gade København V. Tlf mellem kl. 10 og13.

6 Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Afbestillingsforsikring Enkeltrejse Erhverv Juni Ankenævnet kan dog kun behandle en klage, hvis: 1. I forgæves har prøvet at få en tilfredsstillende ordning med Topdanmark. 2. Topdanmark ikke inden 3 uger har svaret på en skriftlig henvendelse fra jer. I skal sende klagen til Ankenævnet på et særligt klageskema og betale et mindre gebyr. Gebyret bliver betalt tilbage, hvis I helt eller delvist får medhold i klagen, hvis klagen bliver afvist, eller hvis I selv tilbagekalder klagen. Klageskema og girokort til betaling af gebyr kan I få hos: 1. Topdanmark 2. Ankenævnet for Forsikring Lovgivning Dansk lovgivning, blandt andet lov om forsikringsaftaler og lov om finansiel virksomhed, danner grundlag for forsikringsaftalen. 14. Generelle undtagelser A Rejser som de danske myndigheder fraråder Forsikringen dækker ikke afbestilling af rejser til et område, som Det Danske Udenrigsministerium (herunder andre landes udenrigsministerium), Statens Seruminstitut eller lignende offentlig dansk myndighed fraråder rejse til. B Forsæt, grov uagtsomhed, selvforskyldt beruselse og lignende Forsikringen dækker ikke skader, der er en direkte eller indirekte følge af 1. forsikredes forsæt. Dette gælder uanset forsikredes sindstilstand og tilregnelighed. 2. forsikredes grove uagtsomhed. 3. forsikredes selvforskyldte beruselse, selvforskyldte påvirkning af narkotika eller andre lignende giftstoffer. Forsikredes deltagelse i forskellige aktiviteter Forsikringen dækker ikke skader, der er en direkte eller indirekte følge af 1. forsikredes deltagelse i slagsmål 2. forsikredes overtrædelse af straffeloven D Behandlingsrejser Forsikringen omfatter ikke rejser, hvor formålet er at blive behandlet på en klinik, hospital eller lignende.

7 Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Afbestillingsforsikring Enkeltrejse Erhverv Juni Afbestillingsforsikringen 15. Hvornår dækker forsikringen A Dækningen træder i kraft Dækningen træder i kraft på det tidspunkt, hvor du har betalt forsikringen. B Dækningen slutter Dækningen slutter, når du forlader din private bopæl eller dit opholdssted* i Danmark for at begynde rejsen. Det er en betingelse, at afbestillingsforsikringen bliver købt på det tidspunkt, hvor du bestiller din rejse. Hvis du køber din forsikring, efter du har bestilt rejsen, er du først dækket fra den dato, hvor forsikringen er betalt. 16. Hvem kan afbestille A Rejser indtil 4 forsikrede sammen som rejseledsagere*, kan alle de forsikrede afbestille rejsen ved en dækningsberettiget skade. B Rejser mere end 4 forsikrede sammen som rejseledsagere* kan én af nedenstående grupper afbestille ved en dækningsberettiget skade 1. én forsikret, 2. forsikrede fra samme husstand, 3. én forsikret og én rejseledsager*. Betingelserne, der er nævnt i dette punkt, gælder uanset om de forsikrede har tegnet afbestillingsforsikring på én eller flere policer hos Topdanmark. I hvilke tilfælde kan man afbestille 17. Sygdom eller tilskadekomst A Hvis du eller din rejseledsager* bliver syg eller kommer til skade Forsikringen dækker, når du ikke kan rejse, fordi du eller din rejseledsager* 1. bliver indlagt på hospitalet pga. en akut alvorlig sygdom eller alvorlig tilskadekomst 2. dør 3. bliver akut alvorligt syg eller kommer alvorligt til skade, og en læge vurderer, at rejsen vil forværre sygdommen eller skaden væsentligt eller i øvrigt skade helbredet 4. bliver akut alvorligt syg eller kommer alvorligt til skade, og en læge vurderer, at det ikke vil være muligt at udføre den planlagte sportslige aktivitet* 5. af medicinske årsager ikke kan modtage en krævet vaccination, som pludseligt bliver stillet som et krav for at rejse til feriemålet. Det er en betingelse, at kravet bliver stillet, efter rejsen er betalt 6. bliver gravid og ikke kan gennemføre rejsen*. Det er en betingelse, at rejsen er bestilt inden graviditeten bliver konstateret. B Hvis en i din nærmeste familie* bliver syg eller kommer til skade Forsikringen dækker, når du kan dokumentere i form af lægeerklæring, at du ikke kan rejse, fordi en i din nærmeste familie* 1. bliver indlagt på hospitalet pga. en akut alvorlig sygdom eller alvorlig tilskadekomst 2. bliver akut alvorligt syg eller kommer alvorligt til skade 3. dør.

8 Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Afbestillingsforsikring Enkeltrejse Erhverv Juni Det er en betingelse, at den sygdom eller tilskadekomst, som er årsag til, at du afbestiller rejsen, først opstår efter at rejsen er betalt. Der må heller ikke være symptomer på sygdommen eller tilskadekomsten på det tidspunkt, hvor rejsen bliver betalt. 2. Hvis der er tale om en kronisk eller eksisterende sygdom, er det en betingelse, at sygdommen har været i en stabil god fase* i de sidste 2 måneder, før første del af rejsen* blev betalt. 18. Skilsmisse, afskedigelse og ikke beståede eksaminer A Hvis du bliver skilt Forsikringen dækker, når du ikke kan rejse, fordi du er blevet skilt/flyttet fra en samlever, og rejsen skulle have været foretaget sammen med din tidligere ægtefælle/samlever*. B Afskedigelse 1. Forsikringen dækker, når du ikke kan rejse, fordi du bliver ufrivilligt afskediget 2. Hvis du som virksomhed har en medarbejder, som skal på en rejse og denne ufrivilligt* bliver afskediget eller siger sit job op, inden afrejse. Hvis du ikke består en eksamen og reeksamen ligger i rejseperioden Forsikringen dækker, når du ikke kan rejse, fordi du ikke har bestået en eksamen, og reeksamen ligger i rejseperioden. Hvis du selv har valgt ikke at gennemføre den pågældende eksamen, dækker forsikringen ikke Det er en betingelse: 1. at skilsmissen, afskedigelsen eller den ikke beståede eksamen først opstår, efter at rejsen og forsikringen er betalt. 2. ved ufrivillig afskedigelse*, at rejsen skulle foretages indenfor 6 måneder efter afskedigelsen, og a. at rejsen ikke kan gennemføres, fordi det bliver krævet, at du skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet af kommune eller A-kasse, eller b. at du inden afrejsetidspunktet ikke har fået nyt arbejde. 19. Skade på din bolig eller din virksomhed A Hvis der sker en skade i din private bolig Forsikringen dækker, når du ikke kan rejse, fordi der er sket en væsentlig skade i din private bolig som følge af brand, storm, oversvømmelse eller indbrudstyveri. B Hvis der sker en skade i din egen virksomhed Forsikringen dækker, når du ikke kan rejse, fordi din egen virksomhed bliver udsat for en væsentlig skade som følge af 1. brand, storm, oversvømmelse eller indbrudstyveri, 2. en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse, 3. bedrageri begået af en medarbejder. Det er en betingelse, at skaden sker umiddelbart inden afrejsen, og at den kræver at du er til stede. 20. Hvis din rejseledsager* afbestiller sin rejse Forsikringen dækker afbestilling af din rejse, hvis din rejseledsager* har ret til at afbestille sin rejse efter punkterne Dette gælder, selv om rejseledsageren* ikke har købt sin afbestillingsforsikring gennem Topdanmark. Se dog punkt 16 Hvem kan afbestille mht. antal personer som kan afbestille på samme rejse. Det er en betingelse, at rejseledsagerens* afbestilling betyder, at du ellers må rejse alene. Med rejse alene forstår vi også en voksen, som rejser sammen med børn under 16 år. Det er en betingelse, at du selv skaffer dokumentation for din rejseledsagers* afbestilling.

9 Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Afbestillingsforsikring Enkeltrejse Erhverv Juni Ordforklaring Forklarer de ord i vilkårene, der er markeret med en * Forhåndsvurdering En forhåndsvurdering er din sikkerhed for, at du inden den enkelte rejse ved, om du er dækket og i givet fald, hvordan du er dækket. Vurderingen foretages af en erfaren læge/sygeplejeske på baggrund af lægelige oplysninger, der skal rekvireres fra din egen læge/hospital. En forhåndsvurdering vil ende med enten et tilsagn om dækning på normale vilkår, et tilsagn om dækning på skærpede vilkår (som regel med en undtagelse af udgifter, der kan relateres til den bestående sygdom eller lidelse), eller at Topdanmark ikke kan tilbyde dækning. Med betaling af første del af rejsen forstår vi betalt depositum til rejseudbyder, transportselskab, betaling af del af rejsen, fx betaling af flybillet eller hotel, hvor den resterende del af udgiften først skal betales senere. Gennemføre rejsen Med gennemføre rejsen forstår vi, at rejsen ikke kan gennemføres, fordi den gravide ikke kan tåle en krævet vaccination eller at egen læge fraråder rejsen pga smittefare som kan påvirke fosteret, eller hvis rejsens formål er af aktiv karakter herunder dykning og vandring. Nærmeste familie Nærmeste familie er din ægtefælle, registreret partner eller samlever, børn (og plejebørn), børnebørn, svigerbørn, forældre, søskende, svogre, svigerinder, nevøer, niecer, bedsteforældre, svigerforældre eller samlevers børn, børnebørn, forældre og søskende. Som nærmeste familie forstår vi også ikke-biologiske forældre og bedsteforældre, når pågældende person er gift eller lever fast sammen med en biologisk forælder eller bedsteforælder. Opholdssted Er det sted uden for din bopæl, fx din arbejdsplads eller hvor du har din sidste overnatning, inden du rejser til udlandet. Rejseledsager En rejseledsager er den person, som du har købt din rejse med, og som du skal på rejse sammen med. Rejsens pris pr. deltager er den samlede udgift for rejsen divideret med antal deltagere på rejsen. Udgifter er det, der er betalt til transport, ophold og andre turistmæssige udgifter*, som ikke kan betales tilbage uanset hvem der har betalt. Sportslig aktivitet En rejse hvor det tydeligt fremgår af rejsebeviset, at hovedformålet med rejsen er fx. at stå på ski, spille golf, eller lignende sportslige aktiviteter. Stabil god fase En stabil god fase betyder, at sygdommen ikke har medført 1. en indlæggelse på et hospital. 2. en ændring i medicineringen af sygdommen. 3. et lægebesøg. 4. en henvisning fra lægen til yderligere vurdering eller behandling. 5. at du er blevet dårligere, uden at du har søgt læge, selv om det reelt var nødvendigt 6. at du ikke har standset behandlingen eller har fået afslag på behandling. 7. at du ikke kendte behandlingsbehovet, inden du bestilte forsikringen eller rejsen. 8. at du ikke er udeblevet fra et aftalt kontrolbesøg. Turistmæssige udgifter Turistmæssige udgifter er udgifter til sightseeing, udflugter, seværdigheder, planlagte sportsaktiviteter, leje af sportseffekter, liftkort og bil, som du har betalt på rejsemålet, og som ikke kan betales tilbage. Turistmæssige udgifter er også billetter og adgangsbevis til fx koncerter, teater, festivaler, samt forlystelsesparker.

10 Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Afbestillingsforsikring Enkeltrejse Erhverv Juni Ufrivillig afskedigelse Med ufrivillig afskedigelse forstår vi, når du er blevet afskediget fra dit arbejde og at afskedigelsen ikke er et led i en gensidig aftale om fratrædelse indgået mellem dig og din arbejdsgiver. Ægtefælle/Samlever Med ægtefælle/samlever forstår vi også registreret partner gennem minimum 2 år, med samme folkeregisteradresse, på tidspunktet for samlivets ophør.

11 Topdanmark Forsikring A/S Borupvang Ballerup Telefon VR-nr topdanmark@topdanmark.dk

Vilkår for Afbestillingsforsikring Vilkår for Afbestillingsforsikring

Vilkår for Afbestillingsforsikring Vilkår for Afbestillingsforsikring Vilkår for Afbestillingsforsikring 1-2016 Vilkår for Afbestillingsforsikring 1-2016 1 Dette er en forsikring lavet i Topdanmark Forsikring A/S, Borupvang 4, 2750 Ballerup cvr.nr. 78416114 i tilknytning

Læs mere

Specialvilkår for Årsafbestilling for Erhvervs-Rejse 1 Tillægsdækning til vilkår 6434-2

Specialvilkår for Årsafbestilling for Erhvervs-Rejse 1 Tillægsdækning til vilkår 6434-2 Specialvilkår for Årsafbestilling for Erhvervs-Rejse 1 Tillægsdækning til vilkår 6434-2 Indhold Hvor kan I henvende jer? Et par ord til indledning Værd at vide, før I læser vilkårene Generelt om vilkårene

Læs mere

Vilkår for Afbestillingsforsikring

Vilkår for Afbestillingsforsikring Vilkår for Afbestillingsforsikring 6439-5 Maj 2012 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen

Læs mere

Tricktyveri Betingelser februar

Tricktyveri Betingelser februar Tricktyveri Betingelser februar 2018 1 Information Denne gratis forsikring er udarbejdet i samarbejde med Ældre Sagen www.aeldresagen.dk Aftalegrundlag Grundlaget for forsikringsaftalen er dansk lov, herunder

Læs mere

STUDIEREJSE - AFBESTILLINGSFORSIKRING

STUDIEREJSE - AFBESTILLINGSFORSIKRING VILKÅR DF20432-1 NOVEMER 2015 STUDIEREJSE - FESTILLINGSFORSIKRING - en del af Topdanmark Danske Forsikring /S Vilkår for Studierejse - afbestillingsforsikring DF20432-1 November 2015 2 Fortrydelsesret

Læs mere

AFBESTILLINGSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER

AFBESTILLINGSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER AFBESTILLINGSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER AFBESTILLINGSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER AFBESTILLINGSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER NR. 3109 i tilslutning til Forsikringsaftaleloven i Danmark

Læs mere

6654-1 April 2015. Psykologisk krisehjælp

6654-1 April 2015. Psykologisk krisehjælp 6654-1 April 2015 Psykologisk krisehjælp Topdanmark Forsikring A/S Psykologisk krisehjælp 6654-1 April 2015 2 Indholdsfortegnelse Et par ord om Psykologisk krisehjælp.... 3 Hvis du får brug for hjælp...

Læs mere

Forsikringsbetingelser. Afbestillingsforsikring. 0107 Familieforsikring

Forsikringsbetingelser. Afbestillingsforsikring. 0107 Familieforsikring Afbestillingsforsikring 007 Familieforsikring Pkt. 4 5 6 7 8 9 0 Tekst Sikrede Hvilke typer rejser er dækket Geografisk område Forsikringssum Forsikringsperiode Dækningsomfang Undtagelser Særlige forhold

Læs mere

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser Eurocard Forsikringsbetingelser Betingelser nr. 02 EP FORSIKRINGSBETINGELSER Sektion A Fælles betingelser Sektion B Afbestillingsforsikring Sektion A Fælles betingelser Police nr. 85.0.01.303-0000 1.0

Læs mere

GOUDA AFBESTILLINGSFORSIKRING

GOUDA AFBESTILLINGSFORSIKRING GOUDA AFBESTILLINGSFORSIKRING BETINGELSER NR. 722 1 Vær opmærksom på At en del af dækningen (7.1 l) bortfalder, hvis du ikke bestiller rejseforsikring hos Gouda til rejsen samtidig med denne afbestillingsforsikring.

Læs mere

Vilkår for. Kollektiv ulykke UL200811 1. Januar 2009. Forsikringsaftale

Vilkår for. Kollektiv ulykke UL200811 1. Januar 2009. Forsikringsaftale Vilkår for Kollektiv ulykke UL200811 1 Januar 2009 Forsikringsaftale Forsikringen er tegnet efter aftale indgået mellem DLG A.m.b.A, DLG Service og Tryg. Hvor det er muligt, vil DLG A.m.b.A og DLG Service

Læs mere

Forsikringsbetingelser nr. 0804

Forsikringsbetingelser nr. 0804 Forsikringsbetingelser nr. 0804 Aftalegrundlag Forsikringsaftalen med Tryg udgøres af policen, eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne. Bestående sygdom Hvis du har en bestående sygdom, dækker

Læs mere

safeaway Rejseforsikringsbetingelser

safeaway Rejseforsikringsbetingelser safeaway Rejseforsikringsbetingelser INDHOLDSFORTEGNELSE KAPITEL 1 HVORDAN ER DU FORSIKRET?... 2 1. Hvem dækker forsikringen?... 2 2. Hvad dækkes?... 2 3. Hvordan kan forsikringen købes?... 2 4. Hvornår

Læs mere

Afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikring Afbestillingsforsikring Afbestillingsforsikring Afbestillingsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 04101 Gyldig fra den 1. januar 2013 1.1 Hvordan er du forsikret? Forsikringen dækker ved, 1) afbestilling

Læs mere

LEV-Forsikring Forsikringsbetingelser RejsePlus For RejsePlus gælder nedenstående betingelser samt Fællesbestemmelser for Codan Boforsik- ring

LEV-Forsikring Forsikringsbetingelser RejsePlus For RejsePlus gælder nedenstående betingelser samt Fællesbestemmelser for Codan Boforsik- ring RejsePlus For RejsePlus gælder nedenstående betingelser samt Fællesbestemmelser for Codan Boforsikring Generelt 1. Hvemerdækket? Dækningen omfatter den samme persongruppe, som er anført i Codan Boforsikring

Læs mere

GOUDA AFBESTILLINGSFORSIKRING

GOUDA AFBESTILLINGSFORSIKRING GOUDA AFBESTILLINGSFORSIKRING BETINGELSER NR. 722 1 Vær opmærksom på At en del af dækningen (7.1 l) bortfalder, hvis du ikke bestiller rejseforsikring hos Gouda til rejsen samtidig med denne afbestillingsforsikring.

Læs mere

Afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikring Afbestillingsforsikring Afbestillingsforsikring Betingelser Nr. 04101 Afbestillingsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 04101 Gyldig fra den 1. januar 2013 1.1 Hvordan er du forsikret? Forsikringen dækker

Læs mere

Forsikringsvilkår. For. Selandia Afbestillingsforsikring

Forsikringsvilkår. For. Selandia Afbestillingsforsikring Forsikringsvilkår For Selandia Afbestillingsforsikring Selandia Rejseforsikring Forsikrings Agentur ApS Korskildeeng 5 2670 Greve CVR. Nr. 35813691 Info@selandiarejseforsikring.dk www.selandiarejseforsikring.dk

Læs mere

VILKÅR FOR NETBANKFORSIKRING (02/11)

VILKÅR FOR NETBANKFORSIKRING (02/11) Ord og begreber markeret med * i vilkårene er nævnt i alfabetisk orden i Ordforklaringen. Ordforklaringen skal betragtes som en del af vilkårene. Hvis samme ord eller begreb anvendes flere gange i samme

Læs mere

Afbestillingsforsikring. Forsikringsbetingelser 724

Afbestillingsforsikring. Forsikringsbetingelser 724 Afbestillingsforsikring Forsikringsbetingelser 724 Gælder fra januar 2018 Indholdsfortegnelse A. Vær opmærksom på Side 3 B. Hvad gør du når du får brug for din forsikring Side 3 C. Forsikringsbetingelser

Læs mere

Vilkår for. Kollektiv ulykke UL januar Forsikringsaftale

Vilkår for. Kollektiv ulykke UL januar Forsikringsaftale Vilkår for Kollektiv ulykke UL201701-1 1. januar 2017 Forsikringsaftale Forsikringen er tegnet efter aftale indgået mellem DLG A.M.B.A. og Tryg Forsikring A/S. Aftalen omfatter kollektiv dødsulykkesforsikring,

Læs mere

ÅRSAFBESTILLINGSFORSIKRING. Verden FORSIKRINGSBETINGELSER

ÅRSAFBESTILLINGSFORSIKRING. Verden FORSIKRINGSBETINGELSER ÅRSAFBESTILLINGSFORSIKRING Verden FORSIKRINGSBETINGELSER ÅRSAFBESTILLINGSFORSIKRING Verden FORSIKRINGSBETINGELSER FORSIKRINGSBETINGELSER NR. 5108 i tilslutning til Forsikringsaftaleloven i Danmark 1 INDLEDENDE

Læs mere

VILKÅR FOR REJSEFORSIKRING MASTERCARD GULD INDHOLDSFORTEGNELSE

VILKÅR FOR REJSEFORSIKRING MASTERCARD GULD INDHOLDSFORTEGNELSE VILKÅR FOR REJSEFORSIKRING MASTERCARD GULD INDHOLDSFORTEGNELSE Forsikringsselskab... 2 Falck Global Assistance... 2 Har du brug for akut hjælp?... 2 Rejsehjælp... 2 Vil du anmelde en skade?... 2 Har du

Læs mere

Vilkår for Hund 09-2 August 2009

Vilkår for Hund 09-2 August 2009 Vilkår for Hund 09-2 August 2009 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge Forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelses fristen er

Læs mere

Afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikring Afbestillingsforsikring For personer der er fyldt 70 år kun gyldig med helbredserklæring/helbredsattest AFBESTILLINGSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER AFBESTILLINGSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER NR.

Læs mere

Fortrydelsesret. Andre oplysninger

Fortrydelsesret. Andre oplysninger Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere

Vilkår for Hund 09-3 August 2009

Vilkår for Hund 09-3 August 2009 Vilkår for Hund 09-3 August 2009 Fortrydelsesret Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har købt forsikringen. Hvis du fortryder købet, er det ikke bindende for dig. Fortrydelsesretten

Læs mere

Vilkår for tophjælp fritidshus

Vilkår for tophjælp fritidshus DF20003-4 Oktober 2015 Vilkår for tophjælp fritidshus - en del af Topdanmark Danske Forsikring A/S Vilkår for Tophjælp fritidshus DF20003-4 Oktober 2015 2 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din

Læs mere

Fortrydelsesret. Andre oplysninger

Fortrydelsesret. Andre oplysninger Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere

Fortrydelsesret. Andre oplysninger

Fortrydelsesret. Andre oplysninger Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere

Fortrydelsesret. Andre oplysninger

Fortrydelsesret. Andre oplysninger Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere

AFBESTILLINGSFORSIKRING Betingelser nr. 722

AFBESTILLINGSFORSIKRING Betingelser nr. 722 AFBESTILLINGSFORSIKRING Betingelser nr. 722 INDHOLDSFORTEGNELSE I VÆR OPMÆRKSOM PÅ... 2 II HVAD GØR JEG, HVIS NÅR DU FÅR BRUG FOR DIN FORSIKRING... 2 III FORSIKRINGSBETINGELSER... 3 1. HVORDAN ER DU FORSIKRET?...

Læs mere

Forskelsbilag - Rejseforsikring

Forskelsbilag - Rejseforsikring Forskelsbilag - Rejseforsikring Vilkår nr. RE-8 - juni 2017 Hvem dækker forsikringen Afsnit 1.B Dækning for delebørn og andre børn. Andre familiemedlemmer. Har dine og din nuværende ægtefælles/ samlevers

Læs mere

Vilkår for Årsrejse Europa eller Verden Juli 2010

Vilkår for Årsrejse Europa eller Verden Juli 2010 Vilkår for Årsrejse Europa eller Verden 6633-2 Juli 2010 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen.

Læs mere

LEV-Forsikring. RejsePlus. Generelt. Forsikringsbetingelser

LEV-Forsikring. RejsePlus. Generelt. Forsikringsbetingelser RejsePlus For RejsePlus gælder nedenstående betingelser samt Fællesbestemmelser for Codan Boforsikring Generelt 1. Hvem er dækket? Dækningen omfatter den samme persongruppe, som er anført i Codan Boforsikring

Læs mere

Årsafbestillingsforsikring /

Årsafbestillingsforsikring / Årsafbestillingsforsikring 30.000 / 200.000 Årsafbestillingsforsikring 30.000 / 200.000 Årsafbestillingsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 5108 i tilslutning til Forsikringsaftaleloven i Danmark 1 Indledende

Læs mere

Vilkår for Årsrejse Europa eller Verden Juli 2010

Vilkår for Årsrejse Europa eller Verden Juli 2010 Vilkår for Årsrejse Europa eller Verden 6633-2 Juli 2010 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen.

Læs mere

Vilkår for Årsrejse. Europa eller Verden. Januar 2011

Vilkår for Årsrejse. Europa eller Verden. Januar 2011 Vilkår for Årsrejse Europa eller Verden Januar 2011 Bornholms Brandforsikring A/S Tornegade 8 3700 Rønne www.bornholmsbrand.dk info@bornbrand.dk CVR: 15 46 59 72 2 Årsrejse Fortrydelsesret Ifølge forsikringsaftalelovens

Læs mere

Afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikring Afbestillingsforsikring Afbestillingsforsikring Betingelser Nr. 04101 Afbestillingsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 04101 Gyldig fra den 1. januar 2013 1.1 Hvordan er du forsikret? Forsikringen dækker

Læs mere

Fortrydelsesret. Andre oplysninger

Fortrydelsesret. Andre oplysninger Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere

Spies afbestillingsforsikring for grupper og konferencer

Spies afbestillingsforsikring for grupper og konferencer Fakta om Spies afbestillingsforsikring for grupper og konferencer Gælder for reservationer fra den 10. oktober 2018 Spies afbestillingsforsikring for grupper og konferencer fra Gouda giver jer ekstra tryghed.

Læs mere

Betingelser 01.01.2014. FOA Ulykke kollektiv ulykkesforsikring tegnet af FOA i PenSam Forsikring

Betingelser 01.01.2014. FOA Ulykke kollektiv ulykkesforsikring tegnet af FOA i PenSam Forsikring Betingelser 01.01.2014 FOA Ulykke kollektiv ulykkesforsikring tegnet af FOA i PenSam Forsikring ULY FOA 3 2 BETINGELSER FOR KOLLEKTIV ULYKKESFORSIKRING TEGNET AF FOA 1 HVEM ER DÆKKET AF FORSIKRINGEN Kontingentdækkede

Læs mere

VILKÅR FOR REVISORANSVARSFORSIKRING (04/11)

VILKÅR FOR REVISORANSVARSFORSIKRING (04/11) INDHOLD 1. Hvem er sikret 2. Hvad er dækket 3. Forsikringstiden 4. Hvad er ikke dækket 5. Forsikringssummer 6. Udvidelser 7. Selvrisiko 8. Hvis skaden sker 9. Serieskader 10. Moms 11. Forsikringens ikrafttræden

Læs mere

Betingelser. Kollektiv ulykkesforsikring. Nr Redigerede betingelser for Kollektiv ulykkesforsikring - Vigo.dk

Betingelser. Kollektiv ulykkesforsikring. Nr Redigerede betingelser for Kollektiv ulykkesforsikring - Vigo.dk Betingelser Redigerede betingelser for Kollektiv ulykkesforsikring - Vigo.dk Kollektiv ulykkesforsikring Nr. 5051 Indholdsfortegnelse Side 2 1. Fællesbestemmelser 1. Forsikrede... 3 2. Geografisk område...

Læs mere

Vilkår for Årsrejse. Europa eller Verden. Februar 2009

Vilkår for Årsrejse. Europa eller Verden. Februar 2009 Vilkår for Årsrejse Europa eller Verden Februar 2009 Bornholms Brandforsikring A/S Tornegade 8 3700 Rønne www.bornholmsbrand.dk info@bornbrand.dk CVR: 15 46 59 72 2 Årsrejse Fortrydelsesret Du har ret

Læs mere

DF20106-2 December 2013. Vilkår for Årsrejse. Europa eller Verden

DF20106-2 December 2013. Vilkår for Årsrejse. Europa eller Verden DF20106-2 December 2013 Vilkår for Årsrejse Europa eller Verden Danske Forsikring A/S Vilkår for Årsrejse Europa eller Verden DF20106-2 December 2013 2 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling

Læs mere

DF20380-1 Juni 2014. Vilkår for Årsrejse enkeltperson

DF20380-1 Juni 2014. Vilkår for Årsrejse enkeltperson DF20380-1 Juni 2014 Vilkår for Årsrejse enkeltperson Danske Forsikring A/S Vilkår for Årsrejse Enkeltperson DF20380-1 Juni 2014 2 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens

Læs mere

6692-1 Juni 2014. Vilkår for Årsrejseforsikring

6692-1 Juni 2014. Vilkår for Årsrejseforsikring 6692-1 Juni 2014 Vilkår for Årsrejseforsikring Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Årsrejseforsikring 6692-1 Juni 2014 2 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens

Læs mere

HUNDEANSVARSFORSIKRING

HUNDEANSVARSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER Yderligere oplysninger Yderligere oplysninger om dækningerne på denne forsikring kan fås på www.first.dk, www.forsikringsoplysningen.dk eller www.ankeforsikring.dk. Aftalegrundlag

Læs mere

DFDS Seaways. Travel Guard Afbestillingsforsikring. Forsikringsbetingelser DFDS Seaways afbestillingsforsikring

DFDS Seaways. Travel Guard Afbestillingsforsikring. Forsikringsbetingelser DFDS Seaways afbestillingsforsikring DFDS Seaways Travel Guard Afbestillingsforsikring Forsikringsbetingelser DFDS Seaways afbestillingsforsikring TRAVEL GUARD Afbestillingsforsikring DFDS Seaways afbestillingsforsikring, gældende fra 1.

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring

Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring Indholdsfortegnelse for Hundeforsikring 1. Fællesbestemmelser 1.1. Hvornår skal præmien m.m. betales? 1.2. Hvordan indeksreguleres forsikringssummer og præmie?

Læs mere

Fortrydelsesret. Andre oplysninger

Fortrydelsesret. Andre oplysninger Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere

Selandia Afbestillingsforsikring

Selandia Afbestillingsforsikring Selandia Afbestillingsforsikring FORSIKRINGSVILKÅR nr. 400-001/2013. Selandia Rejseforsikring Vestervænget 5 8381 Tilst CVR. Nr. 34618879 Info@selandiarejseforsikring.dk www.selandiarejseforsikring.dk

Læs mere

Vilkår for Årsrejseforsikring

Vilkår for Årsrejseforsikring DF20352-2 August 2016 Vilkår for Årsrejseforsikring - en del af Topdanmark Danske Forsikring A/S Vilkår for Årsrejseforsikring DF20352-2 August 2016 2 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling

Læs mere

Fællesvilkår. Erhvervsforsikringer

Fællesvilkår. Erhvervsforsikringer Fællesvilkår Erhvervsforsikringer 6499-1 September 2002 Indhold 1 Hvem er sikret 4 2 Hvor dækkes 4 3 Forsikringens betaling 4 4 Indeksregulering 5 5 Selvrisiko 5 6 Moms 5 7 Opsigelse og ændring af forsikringen

Læs mere

Afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikring Afbestillingsforsikring Forsikringsbetingelser 722 Gælder fra december 2018 Indholdsfortegnelse 1. Afbestillingsforsikring Side 3 2. Feriekompensation Side 3 3. Tryghedspakke Side 3 4. Generelle bestemmelser

Læs mere

Vilkår for. Tophjælp Vare- og lastbil

Vilkår for. Tophjælp Vare- og lastbil Vilkår for Tophjælp Vare- og lastbil 6465-4 Marts 2007 Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen

Læs mere

Vilkår for Årsrejse. Europa Verden

Vilkår for Årsrejse. Europa Verden Vilkår for Årsrejse Europa Verden 01 Bornholms Brandforsikring A/S Tornegade 8 3700 Rønne www.bornholmsbrand.dk info@bornbrand.dk CVR: 15 46 59 72 2 Årsrejse Bornholms Brandforsikring A/S Vilkår for årsrejseforsikring

Læs mere

Vilkår for Tophjælp vare- og

Vilkår for Tophjælp vare- og DF20004-3 Oktober 2015 Vilkår for Tophjælp vare- og lastbil - en del af Topdanmark Danske Forsikring A/S Vilkår for Tophjælp Vare- og lastbil DF20004-3 Oktober 2015 2 Fortrydelsesret Du har ret til at

Læs mere

Vilkår for Rejseforsikring

Vilkår for Rejseforsikring Vilkår for Rejseforsikring En forsikring for den enkelte rejse 6604-4 September 2010 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du

Læs mere

Vilkår for Årsrejse. Europa Verden

Vilkår for Årsrejse. Europa Verden Vilkår for Årsrejse Europa Verden 01 Bornholms Brandforsikring A/S Tornegade 8 3700 Rønne www.bornholmsbrand.dk info@bornbrand.dk CVR: 15 46 59 72 2 Årsrejse Bornholms Brandforsikring A/S Vilkår for årsrejseforsikring

Læs mere

Vilkår for Rejseforsikring

Vilkår for Rejseforsikring DF20110-2 December 2013 Vilkår for Rejseforsikring En forsikring for den enkelte rejse Danske Forsikring A/S Vilkår for Rejseforsikring - En forsikring for den enkelte rejse DF20110-2 Dcember 2013 2 Fortrydelsesret

Læs mere

Fortrydelsesret. Andre oplysninger

Fortrydelsesret. Andre oplysninger Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere

Codan Care Forsikringsbetingelser

Codan Care Forsikringsbetingelser Fællesbetingelser for Codan Care - gruppeforsikringer i Codan Forsikring A/S (i det følgende kaldet Codan) i tilslutning til lovbekendtgørelse nr. 726 af 24. oktober 1986 om forsikringsaftaler med senere

Læs mere

Fællesvilkår. Industri

Fællesvilkår. Industri Fællesvilkår Industri 6564-1 Januar 2005 Indhold I tilfælde af uoverensstemmelse mellem Fællesvilkår Industri og vilkårene for de enkelte forsikringsarter, går vilkårene for de enkelte forsikringsarter

Læs mere

Årsrejse. Årsrejseforsikring Forsikringsbetingelser ÅRS. ETU Forsikring A/S

Årsrejse. Årsrejseforsikring Forsikringsbetingelser ÅRS. ETU Forsikring A/S Årsrejse Årsrejseforsikring Forsikringsbetingelser - 01-2014-ÅRS ETU Forsikring A/S Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du

Læs mere

Marts Vilkår for Netbankforsikring

Marts Vilkår for Netbankforsikring 6679-1 Marts 2017 Vilkår for Netbankforsikring Generelle oplysninger Aftalen er indgået med Topdanmark Forsikring A/S, i det følgende kaldet Topdanmark. Personoplysninger mv. Som kunde har I naturligvis

Læs mere

Ansvarsforsikring for Dansk Golf Unions medlemmer

Ansvarsforsikring for Dansk Golf Unions medlemmer Ansvarsforsikring for Dansk Golf Unions medlemmer FÆLLESBETINGELSER 1. Lovregler, værneting og lovvalg 1.1 For forsikringen gælder Lov om forsikringsaftaler. 1.2 Tvister vedrørende forsikringsaftalen afgøres

Læs mere

Vilkår for Årsrejseforsikring

Vilkår for Årsrejseforsikring DF20108-2 December 2013 Vilkår for Årsrejseforsikring Uden indboforsikring hos Danske Forsikring Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde,

Læs mere

6655-1 April 2015. Hjælp ved FEJLTANKNING

6655-1 April 2015. Hjælp ved FEJLTANKNING 6655-1 April 2015 Hjælp ved FEJLTANKNING Topdanmark Forsikring A/S Hjælp ved fejltankning 6655-1 April 2015 2 Indholdsfortegnelse Et par ord om Hjælp ved fejltankning.... 3 Hvis du får brug for hjælp...

Læs mere

hundeforsikring Version 2150002

hundeforsikring Version 2150002 hundeforsikring Version 2150002 Forsikringsvilkår af maj 2012 Indholdsfortegnelse Side 3 Fællesbetingelser for hundeforsikring Afsnit 1-16 Side 6 Lovpligtig hundeansvar Afsnit 17-19 2 Vilkår Nykredit Forsikring

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Kollektiv ulykkesforsikring. (udgave per. 1.12.2008)

Forsikringsbetingelser for Kollektiv ulykkesforsikring. (udgave per. 1.12.2008) Forsikringsbetingelser for Kollektiv ulykkesforsikring (udgave per. 1.12.2008) Indholdsfortegnelse Forsikringens omfang. 1. Hvem er dækket af forsikringen? 2. Hvor gælder forsikringen? 3. Hvilke skader

Læs mere

Fortrydelsesret. Andre oplysninger

Fortrydelsesret. Andre oplysninger Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere

Du skal give besked til Securator A/S, Borgergade 28, 7323 Give, telefon 70 22 07 30, e-mail info@securator.dk

Du skal give besked til Securator A/S, Borgergade 28, 7323 Give, telefon 70 22 07 30, e-mail info@securator.dk Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere

Årsafbestillingsforsikring Betingelser nr

Årsafbestillingsforsikring Betingelser nr Europæiske ERV Frederiksberg Allé 3 1790 København V CVR nr : 62940514 Årsafbestillingsforsikring Betingelser nr. 51001 Telefon 33 25 25 25 www.erv.dk Gældende fra den 1. januar 2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 235/2007 afsagt den 23. juni 2008 ****************************** KLAGER P T (3 pers.) 2630 Tåstrup SALGSBUREAU ARRANGØR Stjernegaard Rejser A/S Stjernegaard

Læs mere

Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1

Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Forsikringsvilkår 1 Fortrydelsesret Gælder alene for private forbrugerforsikringer Fortrydelsesret ved nytegning af forsikring Vi skal oplyse følgende i henhold

Læs mere

Hundeforsikring. Forsikringsbetingelser version 01-02. Administration ProSam Forsikring Agentur A/S Vestervænget 6, 8381 Tilst

Hundeforsikring. Forsikringsbetingelser version 01-02. Administration ProSam Forsikring Agentur A/S Vestervænget 6, 8381 Tilst Hundeforsikring Forsikringsbetingelser version 01-02 JULI 2012 Administration Vestervænget 6, 8381 Tilst Telefon: 70 228 448 Email: mail@prosam.dk Web: prosam.dk Cover underwritten 100% by Qudos Insurance

Læs mere

FESTFORSIKRING 01-01-2011

FESTFORSIKRING 01-01-2011 FESTFORSIKRING 01-01-2011 For forsikringen gælder ud over disse betingelser de klausuler, der er anført på policen. Forsikringsbetingelserne er indholdet af den aftale, der gælder mellem dig og selskabet,

Læs mere

Afbestillingsforsikring Betingelser nr

Afbestillingsforsikring Betingelser nr Europæiske ERV Frederiksberg Allé 3 1790 København V CVR nr : 62940514 Afbestillingsforsikring Betingelser nr. 50002 Telefon 33 25 25 25 www.erv.dk Gyldig fra den 1. januar 2018 Indholdsfortegnelse Kontakt...

Læs mere

EuroBonus MasterCard. Ulykkesforsikring forsikringsbetingelser

EuroBonus MasterCard. Ulykkesforsikring forsikringsbetingelser EuroBonus MasterCard Ulykkesforsikring forsikringsbetingelser Betingelser nr. 19-008 Forsikringen er tegnet i Chartis Europe S.A. Kalvebod Brygge 45, 1560 København V Telefon (+45) 33 73 24 00 CVR-nr.

Læs mere

REJSEFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER. Marts 2012 Version 12:1

REJSEFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER. Marts 2012 Version 12:1 REJSEFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER Marts 2012 Version 12:1 Forsikringsgiver er If P&C Insurance Company Ltd.(WaterCircles Vahinkovakuutusyhtiö Oy) cvr.nr. 1614120-3 00025 IF, Finland og repræsenteres

Læs mere

REJSEFORSIKRING. Forsinket fremmøde & Ændret afgangstid

REJSEFORSIKRING. Forsinket fremmøde & Ændret afgangstid REJSEFORSIKRING Forsinket fremmøde & Ændret afgangstid SÅDAN ER DU DÆKKET MED FORSINKET FREMMØDE & ÆNDRET AFGANGSTID Europæiske Rejseforsikring har en forsikring til dig, der gerne vil være dækket, hvis

Læs mere

Afbestillingsforsikring Betingelser nr

Afbestillingsforsikring Betingelser nr Europæiske ERV Frederiksberg Allé 3 1790 København V CVR nr : 62940514 Afbestillingsforsikring Betingelser nr. 50002 Telefon 33 25 25 25 www.erv.dk Gyldig fra den 1. januar 2018 Indholdsfortegnelse Kontakt...

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Rejseforsikring Basis på re:member MasterCard

Forsikringsbetingelser for Rejseforsikring Basis på re:member MasterCard Forsikringsbetingelser for Rejseforsikring Basis på re:member MasterCard FORSIKRINGSBETINGELSER NR. 30202B Gyldig fra 1. januar 2015 Når du læser betingelserne skal du huske at: 1. Alle ord markeret med

Læs mere

Det Faglige Hus. Kollektiv ulykkesforsikring - Heltidsdækning Gældende fra 01.01.2015

Det Faglige Hus. Kollektiv ulykkesforsikring - Heltidsdækning Gældende fra 01.01.2015 Det Faglige Hus Kollektiv ulykkesforsikring - Heltidsdækning Gældende fra 01.01.2015 Sektion A Generelle betingelser 1. Forsikringens omfang Ulykkesforsikringen giver ret til erstatning ved ulykkestilfælde,

Læs mere

Bilulykkesforsikring. Forsikringsbetingelser nr. 3-05

Bilulykkesforsikring. Forsikringsbetingelser nr. 3-05 Bilulykkesforsikring Forsikringsbetingelser nr. 3-05 Forsikringsbetingelser for Bilulykkes forsikring Indholdsfortegnelse Bilulykkesforsikring...3 1 Forsikringen dækker...3 2 Forsikringen dækker ikke...3

Læs mere

REJSEFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER. August 2014 Version 14:1

REJSEFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER. August 2014 Version 14:1 REJSEFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER August 2014 Version 14:1 Forsikringsgiver er If P&C Insurance Company Ltd.(WaterCircles Vahinkovakuutusyhtiö Oy) cvr.nr. 1614120-3 00025 IF, Finland og repræsenteres

Læs mere

Fællesvilkår for Erhvervsforsikringer

Fællesvilkår for Erhvervsforsikringer Fællesvilkår for Erhvervsforsikringer DF20900-1 Juni 2011 Generelle oplysninger Aftalen er indgået med Danske Forsikring A/S, i det følgende kaldet Danske Forsikring. Personoplysninger mv. Som kunde har

Læs mere

Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1

Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Knallertforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Fortrydelsesret Gælder alene for private forbrugerforsikringer Fortrydelsesret ved nytegning af forsikring Vi skal oplyse følgende i henhold til forsikringsaftalelovens

Læs mere

Vi gør opmærksom på, at fortrydelsesfristen for visse FullCare forsikringer er udvidet til 30 dage. Se nærmere på din police.

Vi gør opmærksom på, at fortrydelsesfristen for visse FullCare forsikringer er udvidet til 30 dage. Se nærmere på din police. Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere

Vilkår for. Fritidshus indbo

Vilkår for. Fritidshus indbo Vilkår for Fritidshus indbo 5343-1 August 1982 Justitsministeriets tekst til oplysning om fortrydelsesret ved forsikringsaftaler Fortrydelsesret Efter kapitel 4 a i lov om visse forbrugeraftaler, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

FORSIKRINGS BETINGELSER

FORSIKRINGS BETINGELSER FORSIKRINGS BETINGELSER Rådhuspladsen 4-1550 København V (Hovedkontor) Web: www.icareforsikring.dk - Email: mail@icareforsikring.dk Tlf: 70 30 22 88 Cvr. Nr. 36028513 Bank: Handelsbanken: Reg nr 7636 Konto

Læs mere

Vilkår for professionel ansvarsforsikring (06/05)

Vilkår for professionel ansvarsforsikring (06/05) Vilkår for professionel ansvarsforsikring (06/05) 1. HVEM ER SIKRET Forsikringen dækker forsikringstageren og de personer, der er i forsikringstagerens tjeneste. 2. DEFINITIONER 2.1. Forsikringssum Policens

Læs mere

Arbejdsskadeydelser. Forsikringsbetingelser R

Arbejdsskadeydelser. Forsikringsbetingelser R Arbejdsskadeydelser Forsikringsbetingelser R343 181 Gælder fra maj 2018 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-13 Side 3 2. Arbejdsskade afsnit 14-16 Side 6 3. Erstatningsregler afsnit 17 Side

Læs mere

Forsikringsbetingelser. for. Kollektiv ulykkesforsikring - arbejdsskadeydelser

Forsikringsbetingelser. for. Kollektiv ulykkesforsikring - arbejdsskadeydelser Betingelser nr. 204401 Forsikringsbetingelser for Kollektiv ulykkesforsikring - arbejdsskadeydelser KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77 32 50 00, CVR-nr. 25 79 25 64 Forsikringsbetingelser

Læs mere

MasterCard Standard Forsikringsbetingelser august 2014. Sektion A Fællesbestemmelser Sektion B Rejseforsikringer

MasterCard Standard Forsikringsbetingelser august 2014. Sektion A Fællesbestemmelser Sektion B Rejseforsikringer MasterCard Standard Forsikringsbetingelser august 2014 Sektion A Fællesbestemmelser Sektion B Rejseforsikringer 1 Sektion A FÆLLESBESTEMMELSER FOR SEKTION B - REJSEFORSIKRING Police nr. 581 120 0931 1.0

Læs mere

Afbestillingsforsikring - Rejse Betingelser nr

Afbestillingsforsikring - Rejse Betingelser nr Europæiske ERV Frederiksberg Allé 3 CVR nr : 62940514 Afbestillingsforsikring - Rejse Betingelser nr. 50001 Telefon 33 25 25 25 www.erv.dk Gældende fra den 1. september 2016 Indholdsfortegnelse Kontakt

Læs mere

Vilkår for Hund 5346-2 Oktober 2006

Vilkår for Hund 5346-2 Oktober 2006 Vilkår for Hund 5346-2 Oktober 2006 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er

Læs mere

6762-1 Oktober 2014. Vilkår for. - En forsikring for den enkelte rejse

6762-1 Oktober 2014. Vilkår for. - En forsikring for den enkelte rejse 6762-1 Oktober 2014 Vilkår for Enkeltrejseforsikring - En forsikring for den enkelte rejse Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Enkeltrejseforsikring - En forsikring for den enkelte rejse 6762-1 Oktober

Læs mere