Referat fra repræsentantskabsmødet i Modelflyvning Danmark 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra repræsentantskabsmødet i Modelflyvning Danmark 2017"

Transkript

1 Referat fra repræsentantskabsmødet i Modelflyvning Danmark 2017 Dato: Søndag den 26. marts 2017 kl Sted: Fjelsted Skov Kro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Mødetype: Repræsentantskabsmøde i Modelflyvning Danmark Deltagere: 34 klubber var repræsenteret med 111 stemmer ud af de 238 mulige stemmer. Ifølge vedtægterne skal det oplyses, at der ikke var afgivet fuldmagter mellem klubberne til dette års repræsentantskabsmøde. Deltagere fra bestyrelsen: Lars Kildholt, Peter Skotte, Allan Feld, Søren Vestermarken, Martin Bjørnskov, Ib Jensen, Troels Lund. Deltagere fra Sekretariatet: Chris Jespersen og Marttin Stuart Nielsen. Deltagere i alt: 87 deltagere, heraf 7 observatører. 1. Valg af mødeleder og mødesekretær Ordstyrer/mødeleder: Mødesekretær/referat: Stemmetællere: Marianne Pedersen (redaktør af Modelflyvenyt) blev enstemmigt valgt til ordstyrer/mødeleder og konstaterede, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt jævnfør vedtægterne. Chris Jespersen og Marttin Stuart Nielsen fra Sekretariatet. Regnar Petersen (Brande Modelflyveklub), Per Forst (Haderslev Modelflyveklub), Finn Andersen (Bjerringbro Modelflyveklub). 2. Aflæggelse af årsberetning v/lars Kildholt Formandens beretning er vedhæftet som bilag 1. Herefter var det muligt at stille spørgsmål til beretningen. Hans Jørgen Kristensen, RC-Parken spurgte om hvad, der sker med FAI-licenserne hvis KDA nedlægges. Lars Kildholt svarede, at det er et af de uafklarede spørgsmål omkring slankningen af KDA. Der blev spurgt til det stigende medlemstal og Chris Jespersen, oplyste at mange erhvervspiloter nu har meldt sig ind i Modelflyvning Danmark. Men der en generel stor tilvækst af nye hobbypiloter.

2 Samtidig blev alle klubberne opfordret til at tage godt imod alle de nye piloter ude på pladserne, hvor mange har brug for de elementære ting i modelflyvningen. Ulrik Møller, Modelflyverne Aarhus efterspurgte balancen for Modelflyvenyt I/S. Allan Feld oplyste, at regnskabet Modelflyvenyt I/S alene fremlægges til orientering og derfor ikke en del af repræsentantskabsmødet. Balancen vedhæftes referatet. Beretningen blev enstemmigt vedtaget. 3 Aflæggelse af årsberetning fra udvalgene Eliteudvalget v/erik Dahl Christensen. Sportschef Erik Dahl Christensen i Eliteudvalget fremlagde beretningen. Årets Elitepilot blev Jes Nyhegn. Jes Nyhegn har deltaget i Worldcuppen i Fritlyvning og deltaget i konkurrencer over de meste af verden. Derudover gør Jakob Gram-Hansen det flot indenfor helikopterflyvning, hvor han opnåede en 13. plads til VM. Erik Dahl Christensen fortalte, at der i alle klasserne gøres et stort stykke arbejde på at udvikle sig både individuelt og som gruppe. I januar måned var alle landsholdsflyverne og alle talenterne samlet på Fyn, hvor i alt 27 piloter deltog. Det var første gang, at man havde samlet landsholdene på tværs af klasser og piloter, hvor der muligheder for at udveksle tips og tricks både for så vidt angår udstyr men også med fokus på den mentale tilgang til konkurrencerne. Derfor er det Erik Dahl Christensens projekt for eliteflyvningen Medaljer i fællesskab, hvor vi på tværs af typer, piloter og kategorier hjælper hinanden med at blive bedre og dermed sikre topplaceringer i alle de konkurrencer vi deltager i. Vi skal være ambitiøse og sikre, at danske piloter kommer til at stå øverst på præmieskamlen. Der var ingen spørgsmål til udvalgets beretning. Regnar Petersen, Brande Modelflyveklub (Event Director / stævneleder) præsenterende F3F World Championship 2016, der blev afholdt i Danmark i den første uge i oktober måned Mesterskaberne blev afholdt i Thy / Morsområdet og det kom i stand med kort varsel. Da landsholdet havde været til VM i 2014 blev vi spurgt om vi i Danmark kunne afholde dette VM selvom der normalt er 4 års forberedelse til så stort et stævne. Der var tilmeldt 59 deltagere fra 20 lande, heraf 6 deltagere fra blandt andet New Zealand, USA og Venezuela.

3 Kategorien F3F er grundlagt i Danmark i tæt samarbejde med Norge og har sit udspring i området omkring Hanstholm. Der blev fløjet 24 tællende runder samt en ekstra runde på grund af en omflyvning. Det er det største antal runder, der nogensinde er fløjet til VM. Området har en masse forskellige skrænter men stævnet var begunstiget med at de anvendte skrænter lå indenfor kort geografisk afstand. Til stævnet blev der fløjet intenst i 5 dage. Regnar Petersen udtrykte stor ros til alle de frivillige, der har ydet en stor og dedikeret indsats som er nødvendig for at få så stort arrangement på benene på så kort tid. Også en stor tak til Modelflyvning Danmark, Marianne Pedersen (Modelflyvenyt) og Thisted kommune. Stævnet gav overskud og en del af overskuddet anvendes til at indstifte en pris Årets hjælper som uddeles for første gang i Samtidig har stævnet givet et tilskud til Eliteudvalget som skal anvendes til et arrangement med en sportsmand / coach som kan hjælpe elitepiloterne. Det er dog en forudsætning at arrangementet skal være åbent for alle medlemmer af Modelflyvning Danmark. Regnar Petersen viste en række flotte billeder fra stævnet. Flysikkerhedsudvalget v/troels Lund Arbejdet med at få forøget flyvehøjden står stille rent nationalt og der er ikke udsigt til en forøgelse af flyvehøjden i overskuelig fremtid. Der har i 2016 ikke været noget forandring i antallet af godkendte modelflyvepladser men Modelflyvning Danmark modtager i øjeblikket en række henvendelser fra kommunerne, der skal søger informationer og rådgivning omkring flyvepladserne samt deres placeringer. Stormodelkontrollanterne skal på nuværende tidpsunkt deltage mindst hvert andet år i et stormodelkontrollantseminar. Dette er med til at understøtte kontrollanterne så de er opdatede på både de tekniske og lovgivningsmæssige forandringer. De nuværende stormodelkontrollanter har et stort erfaringsmæssigt grundlag og der er ikke planlagt nogen større ændringer i de kommende år. Der er på nuværende tidspunkt ca. 65 kontrollanter, der dækker alle flytyper. Tidligere har der været ca. 100 kontrollanter. Der var ingen spørgsmål til udvalgets beretning. Uddeling af Årets kurv Lars Kildholt fortalte, at bestyrelsen har et stort ønske om at anerkende et medlem som har gjort en stor og ekstraordinær indsats. Regnar Petersen, Brande Modelflyveklub modtog prisen som den første for hans utrættelige arbejde og indsats for modelflyvningen i Danmark.

4 4. Fremlæggelse af revideret årsregnskab Chris Jespersen, Sekretariatet fremlagde regnskabet for 2016, som var revideret af intern revisor Ejner Hjort. Regnskabet fremgår af bilag 2. Regnskabet blev herefter enstemmigt godkendt. 5. Behandling af anmeldte forslag Der var 2 forslag til behandling. Forslag 1: Vedtægtsændring Fremsat af Flemming Kristensen, Silkeborg El og Svæv. (Forslag til en vedtægtsændring, som er tilføjet med rød tekst i vedtægternes 12) 12 Bestyrelsen Bestyrelsen forvalter MDK i henhold til repræsentantskabsmødets beslutninger, herunder ansættelse af de nødvendige ressourcer til den daglige drift. Bestyrelsen pålægges at føre og vedligeholde en fyldestgørende dokumentation af regler og forordninger, som findes eller bliver vedtaget. Dokumentationen skal være tilgængelig for MDK's medlemmer via hjemmesiden. Det er bestyrelsens pligt at opretholde et højt informationsniveau overfor medlemmerne. Det er pålagt bestyrelsen at udgive et medlemsblad, som tilsendes samtlige medlemmer. Bladet skal være til rådighed på udgivelsesdagen, på MDK hjemmeside, den lukkede del for MDK medlemmer. Hvis medlemmet ikke ønsker at få tilsendt det fysiske trykte blad, kan dette meddeles MDK. Flemming Kristensen præsenterede og redegjorde for de betragtninger, der lå bag forslaget Erik Dahl Christensen spurgte til den mulige besparelse i forhold til f.eks. lavere trykomkostninger eller anvende disse blade til markedsføring. Poul Munch Andersen spurgte til om dette vil give anledning til mere arbejde i Sekretariatet, idet medlemmer kan få mulighed for at fravælge Modelflyvenyt via deres login til medlemsdatabasen. Lars Kildholt oplyste, at bestyrelsen ikke var modstander af det fremsatte forslag dog kan der opstå udfordringer såfremt der skal leveres pligtstof til alle medlemmer af Modelflyvning Danmark. Marianne Pedersen oplyste, at hun fra tid til anden læste andre magasiner som hun ikke selv abonnerer på og derfor var hun positiv overfor ideen om, at anvende det overskydende antal blad som markedsføring andre steder. Per Egelund Nielsen, Storkøbenhavns Modelflyveklub, syntes det var en god ide, hvis man kan donere sit blad og så man selv kan vælge den nye modtager.

5 Joen Pedersen, Fyns Modelflyveklub foreslog at bladet kunne distribueres lokalt i klubberne. Aage Damkjær, Bjerringbro Modelflyveklub gav udtryk for at der kunne blive tale om en udsultning af redaktionen, så det på sigt kunne betyde en nedlæggelse af Modelflyvenyt. Carsten Grøn, Jet Danmark gav udtryk for at såfremt der var gevinst ved at sende Modelflyvenyt ud til f.eks. ungdomsskoler, så skulle vi gøre det under alle omstændigheder. Per Forst, Haderslev RC-klub var ked af, at der var tale om et enten eller men at det i stedet skulle være både/og. Peter Krusager, Brande Modelflyveklub gjorde opmærksom på at man med denne løsning kunne man have begge dele og at det vil være godt at få anvendt de overskydende numre til markedsføring. Tilmelding kunne ske via online via hjemmesiden. Martin Bjørnskov, UAS Sport Danmark mente, at Modelflyvenyt skulle være frit tilgængeligt for alle og man bør i samme forbindelse overveje om f.eks. pdf-formatet er det rigtige format fremover. Derfor bør Modelflyvenyt også være tilgængeligt i en række digitale formater. Flemming Kristensen oplyste, at alle medlemmer fortsat vil modtage Modelflyvenyt med mindre man aktivt fravælger at modtage den fysiske udgave af bladet. Keld Hansen, Modelflyveklubben Falken gav udtryk for at forslaget kunne være første skridt til at nedlægge Modelflyvenyt. Herefter var redegjorde bestyrelsen for deres individuelle holdninger til det fremsatte forslag. En række deltagere gav herefter udtryk for deres holdning for eller imod forslaget. Flemming Kristensen oplyste efter endt debat, at han trækker forslaget og opfordrede samtidig bestyrelsen til at arbejde videre med opgaven. Denne opfordring tog bestyrelsen til sig. Marianne Pedersen meddelte, at redaktionen af Modelflyvenyt vil kigge på mulighederne for at få offentliggjort en online-version af det nye nummer Modelflyvenyt på udgivelsesdagen. Forslag 2: Forslag vedrørende stormodelkontrollanter. Forslaget er stillet af Hans Peter Nørgaard, Skanderborg Modelflyveklub. Hver klub skal have ret til at have minimum en stormodelkontrollant. Stormodelkontrollanten skal kunne komme på kursus minimum hvert andet år, for at kunne opretholde sin stormodelkontrollantstatus. Ovennævnte skal være gældende så længe de nuværende regler for området er gældende. Hans Peter Nørgaard redegjorde for baggrunden for forslaget. Troels Lund oplyste at der i Modelflyvning Danmark er godkendt stormodeller, primært motormodeller der udgør 800 af de godkendte modeller.

6 Motor: 71% Jet: 22% Svæv: 6% Helikopter: 1% Multirotor: under 1% I 2008 ændrede man vilkårene for stormodelgodkendelse således, at man som pilot er godkendt til alle modeller indenfor samme grupper. Samtidig reducerede man antallet af stormodelkontrollanter så der i dag er 66 kontrollanter. Disse kontrollanter er fordelt nogenlunde ligeligt over hele landet. Af disse kontrollanter er 33% passive, idet de ikke har godkendt en model indenfor en periode på op til 3 år. En anden tredjedel har godkendt 1-2 modeller og den resterende del har godkendt mellem 3 og 20 modeller. Derfor ønsker bestyrelsen at fastholde denne model så vi sikrer, at de enkelte kontrollanter fortsat er tilknyttet Modelflyvning Danmark og ikke de enkelte klubber. Brian Thiel, Bjerringbro Modelflyveklub opfordrede til at man udskiftede de passive stormodelkontrollanter med nye der gerne vil være aktive. Keld Hansen, Modelflyveklubben Falken opfordrede til, at de passive kontrollanter kunne komme med som føl sammen med en af de aktive kontrollanter Poul Munch Andersen redegjorde for at man som stormodelkontrollant bruger seminaret bruges som en opdatering da det kun er med erfaringen man kan få rutinen. Lars Kildholt gav udtryk for, at der skal være færre stormodelkontrollanter ved at fjerne en række af de passive kontrollanter og derefter vælge en række nye kontrollanter afhængig af behov og geografi. Herefter blev forslaget til afstemning: 2 stemmer for forslaget 109 stemmer imod forslaget 0 stemte hverken for eller imod. Forslaget er dermed forkastet. 6. Valg af formand. Punktet udgår i år da Lars Kildholt ikke er på valg i år. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleant Til bestyrelsen opstillede følgende: Søren Vestermarken Peter Skotte Ib Borris Jensen Jeppe Alkærsig (som suppleant)

7 Herefter fik de enkelte kandidater fik herefter mulighed for kort at præsentere sig selv og baggrunden for at stille op. Der blev afgivet 110 stemmer, hvoraf 4 var ugyldige og 2 var blanke. Afstemningen foregik skriftligt og med følgende resultatet: Søren Vestermarken Peter Skotte Ib Borris Jensen Jeppe Alkærsig 93 stemmer 102 stemmer 35 stemmer 77 stemmer Dermed blev følgende valgt til bestyrelsen: Peter Skotte, Søren Vestermarken og Jeppe Alkærsig Som suppleant blev valgt Ib Borris Jensen 8. Valg af revisorer og suppleant Per Olesen (Radioflyveklubben) blev enstemmigt valgt til kritisk revisor. Ole Hilmer Petersen (Radioflyveklubben) modtog genvalg som suppleant for kritisk revisor. 9. Budget og kontingent for det kommende år Chris Jespersen fremlagde budgettet for det kommende år inklusiv uændrede kontingentsatser. Budgettet for 2017 er vedlagt som en del af bilag 2. Der gøres opmærksom på, at udgifterne under Hobbyudvalget dækker over blandt andet stævnestøtte. Aage Damgaard gjorde opmærksom på, at udlodningen af puljemidler havde haft meget stor positiv effekt ude i klubberne. Budgettet blev enstemmigt vedtaget. Uddeling af Initiativpokalen Lars Kildholt begrundende årets prismodtager og det var Michael Gibson, der er kendt som en aktiv bidragsyder til Modelflyvenyt.

8 10. Eventuelt Poul Much Andersen opfordrede til, at deltagerne på repræsentantskabsmødet til at rejse sig op når man havde et indlæg på mødet. Samtidig opfordrede til en god tone i den virtuelle debat. Der blev opfordret til, at det er indføres en teoriprøve i forbindelse med erhvervelsen af certifikater. Erik Dahl Christensen, Østfyns Modelflyveklub udtrykte stor ros til bestyrelsen og i særdeleshed Peter Skotte for hans store indsats i forbindelse med konverteringen af Forum. Peter Skotte oplyste, at vi har 6 sæt med beachflag og bannere som man kan låne ude i klubberne. Disse pakker kan findes via udlånslisten på hjemmesiden. Flemming Kristensen, Silkeborg El og Svæv fortalte dagens gode historie omkring godkendelse af den nye modelflyveplads. Brian Frederiksen, Jydsk Luftcirkus Spjald opfordrede bestyrelsen til at lave en landsdækkende kampagne for Modelflyvningens Dag. Martin Bjørnskov oplyste, at han står for at få lavet meget af indholdet på vores Facebook-side og kom med en opfordring til, at alle kom med gode ideer og input til indhold. Det kunne være små videoer om de forskellige typer af modelflyvning. Keld Hansen, Modelflyveklubben Falken spurgte om hvordan man nu søger de midler som tidligere blev håndteret via Hobbyudvalget. Chris Jespersen oplyste, at klubberne blot skal søge via en henvendelse til Sekretariatet. Vejledning findes på hjemmesiden. Samtidig kom Keld Hansen med opfordring om at anvende stormodelkontrollanternes del af Forum til konstruktiv debat. Marianne Pedersen opfordrede alle klubberne til at indsende input omkring Modelflyvningens Dag, artikler om hvordan puljemidlerne er anvendt og efterlyste samtidig artikler om helikopterflyvning. Samtidig søger Marianne Pedersen historier om hvordan man kan anvende dronerne i alternative sammenhænge. Endvidere efterlyses flere historier ude i klubberne. Lars Kildholt havde fået brev fra Frankrig og det var et diplom med den officielle rekord i solcelleflyvning sat af Torben Krogh. Der blev efterspurgt en status på videokonkurrencen og Lars Kildholt oplyste, at der var fundet en vinder. Vinderne får direkte besked. Herefter var repræsentantskabsmødet slut Dirigenten takkede for god ro og orden. Formand Lars Kildholt takkede dirigenten for veludført arbejde og ønskede herefter alle en god sæson. Bilag 1: Bestyrelsens beretning Bilag 2: Regnskab 2016 og budget 2017 Bilag 3: Regnskab for I/S Modelflyvenyt inklusiv balance.

Forslag til vedtægtsændringer

Forslag til vedtægtsændringer Forslag til vedtægtsændringer OS2s nuværende organisering tager sit udgangspunkt i generalforsamlingsbeslutning d. 19. maj 2015. På generalforsamlingen 2016 blev resultatet af denne beslutning præsenteret

Læs mere

Beboermøde i Hedelyparken Tirsdag den 26. september 2017.

Beboermøde i Hedelyparken Tirsdag den 26. september 2017. Beboermøde i Hedelyparken Tirsdag den 26. september 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2016 til orientering

Læs mere

Udkast til revideret Vedtægt for Mandøforeningen. Ændringer i forhold til gældende vedtægter er anført i understreget kursiv tekst

Udkast til revideret Vedtægt for Mandøforeningen. Ændringer i forhold til gældende vedtægter er anført i understreget kursiv tekst Udkast til revideret Vedtægt for Mandøforeningen. Ændringer i forhold til gældende vedtægter er anført i understreget kursiv tekst Nedennævnte vedtægt erstatter Love for Mandøforeningen underskrevet 28.7.

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer på Landsmødet 2008

Forslag til vedtægtsændringer på Landsmødet 2008 Forslag til vedtægtsændringer på Landsmødet 2008 A. Forslag om nedlæggelse af afdelingsbegrebet (bortset fra ungdomsafdelingen) 1. 2 affattes således: 2. Landsforeningens formål er at arbejde for bøssers,

Læs mere

Referat af Danmarks Bowling Forbunds ungdomsudvalgsmøde Dato: Søndag den 25. maj 2014 kl Sted: Løvvang Bowling Center

Referat af Danmarks Bowling Forbunds ungdomsudvalgsmøde Dato: Søndag den 25. maj 2014 kl Sted: Løvvang Bowling Center Referat af Danmarks Bowling Forbunds ungdomsudvalgsmøde Dato: Søndag den 25. maj 2014 kl. 12.30 Sted: Løvvang Bowling Center Mødedeltagere: DBwF: Claus Sørensen (CS), ungdomsleder i DBwF Pernille Øager

Læs mere

Referat. Lørdag d. 7. oktober 2017 i Middelfart. Århus Tina Rosenborg, Birgitte Andreasen, Kristine Løgsted Rasmussen og Citha Johansen Dechlis

Referat. Lørdag d. 7. oktober 2017 i Middelfart. Århus Tina Rosenborg, Birgitte Andreasen, Kristine Løgsted Rasmussen og Citha Johansen Dechlis Referat Lørdag d. 7. oktober 2017 i Middelfart Tilstedeværende: Storstrøm Hanne Marie Hansen og Kirsten Nybroe Ærø Hedvig Holmegaard, Edel Knudsen, Karin Korup og Anette Kock Johansen Skruerne Mia Greve

Læs mere

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Hjørring Kommune 12. juni 2019 Side 1. Mødedato: 12. juni 2019 Mødet påbegyndt: kl. 14:30 Mødet afsluttet: kl. 15:60 Mødested: Lokale 469 Fraværende: David Nordstrøm,

Læs mere

FORSLAG 1: ÆNDRINGER I VALGPERIODE

FORSLAG 1: ÆNDRINGER I VALGPERIODE FORSLAG 1: ÆNDRINGER I VALGPERIODE Ændring af valgperiode for bestyrelsesposter Dansk Surf & Rafting Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby CVR: 34 77 93 33 www.dsrf.dk +45 25 14 20 68 kontakt@dsrf.dk

Læs mere

Visse Vandværk A.m.b.a. afholdt

Visse Vandværk A.m.b.a. afholdt Visse Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling afholdt Mandag, den 16. marts 2015 kl. 19.30 Visse Ladegård, Vissevej 116 REFERAT: DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. Bestyrelsesformand Søren Christensen

Læs mere

DEN EUROPÆISKE UNION EF-Sortsmyndigheden

DEN EUROPÆISKE UNION EF-Sortsmyndigheden DEN EUROPÆISKE UNION EF-Sortsmyndigheden AFGØRELSE TRUFFET AF ADMINISTRATIONSRÅDET FOR EF-SORTSMYNDIGHEDEN af 25. marts 2004 om gennemførelsen af Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) nr. 1049/2001

Læs mere

VEDTÆGTER. Vedtægter af 19. september 2014 for Danske Professionshøjskoler, CVR-nr

VEDTÆGTER. Vedtægter af 19. september 2014 for Danske Professionshøjskoler, CVR-nr Ref.: SHJ shj@uc-dk.dk +45 33 38 22 00 09. oktober 2014 Vedtægter af 19. september 2014 for Danske Professionshøjskoler, CVR-nr. 30 98 39 04 VEDTÆGTER 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er "Danske

Læs mere

Privatlivspolitik for Foreningen FISKEN

Privatlivspolitik for Foreningen FISKEN Privatlivspolitik for Foreningen FISKEN Juni 2018 FISKEN behandler personoplysninger og skal overholde lovgivningen og principperne for god databehandlingsskik. Derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

Leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp i Gladsaxe Kommune: Ansøgningsvejledning og godkendelseskriterier

Leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp i Gladsaxe Kommune: Ansøgningsvejledning og godkendelseskriterier Leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp i Gladsaxe Kommune: Ansøgningsvejledning og godkendelseskriterier Opdateret maj 2017 Indhold Indledning... 2 Opgaven... 2 Målgruppe... 2 Tidsrum for levering...

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Emne Tilbagemelding fra workshop Yderligere tilbagemeldinger Forvaltningens indstilling

Emne Tilbagemelding fra workshop Yderligere tilbagemeldinger Forvaltningens indstilling Hłringssvar vedr. ny styrelsesvedt gt for de kommunale dagtilbud 0-5 r samt forvaltningens indstillinger Emne Tilbagemelding fra workshop Yderligere tilbagemeldinger Forvaltningens indstilling Antal repr

Læs mere

Giv Liv tilmeldingssystemet

Giv Liv tilmeldingssystemet Giv Liv tilmeldingssystemet Denne guide beskriver hvorledes Giv Liv tilmeldingssystemet fungerer og hvorledes du anvender systemet. Desuden har vi tilføjet en række forslag til, hvordan du kan kontakte

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

Anita Thoisen Fog Nis Christian Fog Højløkke Gråsten

Anita Thoisen Fog Nis Christian Fog Højløkke Gråsten Anita Thoisen Fog Nis Christian Fog Højløkke 4 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at ændre anvendelse af ca. 1240 m² landbrugsjord til havejord, der ligger på matr.nr. 347 Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs Sønderborg

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

Notat. Udviklingen i hjemmeplejen.

Notat. Udviklingen i hjemmeplejen. SOCIAL OG SUNDHED Dato: 2. oktober 2015 Tlf. dir.: 4477 3495 Fax. dir.: 4477 2711 E-mail: Pension@balk.dk Kontakt: Pernille Hvilsted Udviklingen i hjemmeplejen. Notat Hjemmeplejen gennemførte 1. februar

Læs mere

GRAVENE VIBORG TLF J. NR. VH BA Matr.nr. 3 bk Studstrup by, Skødstrup. Beliggende: Digesvalevej, Studstrup.

GRAVENE VIBORG TLF J. NR. VH BA Matr.nr. 3 bk Studstrup by, Skødstrup. Beliggende: Digesvalevej, Studstrup. Advokatfirmaet Dahl Koch & BolI ADVOKAT Vibeke Asmin Hansen GRAVENE 2 8800 VIBORG TLF. 87 27 11 00 J. NR. VH-44-033082-BA Matr.nr. 3 bk Studstrup by, Skødstrup. Beliggende: Digesvalevej, Studstrup. VEDTÆGTER

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Årsregnskab for 2016 Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om foreningen 1 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Årsregnskab 1. januar 31. december 2016:

Læs mere

Persondatapolitik for Handelsfagskolen 4. juni 2019

Persondatapolitik for Handelsfagskolen 4. juni 2019 Persondatapolitik for Handelsfagskolen 4. juni 2019 Handelsfagskolen Rådhusgade 56-58 Postboks 181 DK-8300 Odder Telefon 8654 1700 handelsfagskolen.dk kontakt@handelsfagskolen.dk Introduktion For at kunne

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra Landsmøde 2017

Referat fra Landsmøde 2017 Postmodtager i 4H klubber, landsledelsen, 4H konsulenter og deltagere på landsmødet samt mødeleder. 29. maj 2017 Referat fra Landsmøde 2017 Mødet blev afholdt den 25. marts 2017 på Dalum Landbrugsskole,

Læs mere

Monitorering af tvang i psykiatrien

Monitorering af tvang i psykiatrien Monitorering af tvang i psykiatrien OPGØRELSE FOR PERIODEN 1. JULI 2016 30. JUNI 2017 2017 Monitorering af tvang i psykiatrien Sundhedsstyrelsen, 2017. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Nyhedsbrev. EU- & Konkurrenceret. 3. januar Fængselsstraf i kartelsager ny konkurrencelov vedtaget

Nyhedsbrev. EU- & Konkurrenceret. 3. januar Fængselsstraf i kartelsager ny konkurrencelov vedtaget 3. januar 2013 Nyhedsbrev Fængselsstraf i kartelsager ny konkurrencelov vedtaget Folketinget har den 19. december 2012 vedtaget en ny konkurrencelov, som indfører mulighed for fængselstraf i kartelsager

Læs mere

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde. i Ringsted Boligselskab. mandag den 26. februar 2018 kl. 18:00

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde. i Ringsted Boligselskab. mandag den 26. februar 2018 kl. 18:00 Side 1 af 5 2200 CAPE 2200 / Lejer 26-02-2018 18:00 26-02-2018 19:00 Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde i mandag kl. 18:00 i Kildemarkens lokaler, Kildemarken 39 Side 2 af 5 Fra repræsentantskabet:

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Ankestyrelsens brev til Læsø Kommune. Kommunalbestyrelsens beslutning den 25. juni 2018

Ankestyrelsens brev til Læsø Kommune. Kommunalbestyrelsens beslutning den 25. juni 2018 Ankestyrelsens brev til Læsø Kommune Kommunalbestyrelsens beslutning den 25. juni 2018 15. maj 2019 A (borgmester i Læsø Kommune og medlem af bestyrelsen i Færgeselskabet Læsø K/S), B (medlem af kommunalbestyrelsen

Læs mere

Frivillig musikundervisning. Sct. Ibs Skole

Frivillig musikundervisning. Sct. Ibs Skole Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2019-2020 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2019-2020. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

BOLIGFORENINGEN VIBO

BOLIGFORENINGEN VIBO BOLIGFORENINGEN VIBO RÅDERET AFDELING 827 SAMUELS HUS STANDARDRÅDERET Råderet Afdelingsmødets beslutning Den enkelte afdeling har kompetence til, på et afdelingsmøde at fastsætte regler for råderetsforbedringer

Læs mere

BØRNE- OG SKOLEUDVALGET BEVILLINGSRAMME Bevillingsramme Pædagogisk psykologisk rådgivning viser følgende for regnskabsåret

BØRNE- OG SKOLEUDVALGET BEVILLINGSRAMME Bevillingsramme Pædagogisk psykologisk rådgivning viser følgende for regnskabsåret Bevillingsramme 30.33 Pædagogisk psykologisk rådgivning Ansvarligt udvalg Børne- og Skoleudvalget Sammendrag Bevillingsramme 30.33 Pædagogisk psykologisk rådgivning viser følgende for regnskabsåret : Det

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Til klubbens generalforsamling var ca.35 RASére mødt op. Jens Erik bød velkommen til generalforsamling

Læs mere

Notat. 26. april 2011. Błrn, Skole og Kultur

Notat. 26. april 2011. Błrn, Skole og Kultur Notat Forvaltning: Błrn, Skole og Kultur Dato: J.nr.: Br.nr.: 26. april 2011 Udf rdiget af: Bitten Laursen Vedrłrende: Uddannelsesstrategi for 5 kommuner Notatet sendes/sendt til: Arbejdsgruppen Uddannelsesstrategi

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

MIDTVEJSRAPPORT Projekt Peer-støtte i Region Hovedstaden PIXI-UDGAVE

MIDTVEJSRAPPORT Projekt Peer-støtte i Region Hovedstaden PIXI-UDGAVE MIDTVEJSRAPPORT Projekt Peer-støtte i Region Hovedstaden PIXI-UDGAVE 2017 1. INDLEDNING Denne Pixi-udgave indeholder en kort beskrivelse af de nyeste erfaringer med ansættelse af peer-støttemedarbejdere

Læs mere

Digital Post og NemPost er ikke det samme. NemPost leveres af firmaet Assemble A/S. Digital Post leveres af e-boks A/S.

Digital Post og NemPost er ikke det samme. NemPost leveres af firmaet Assemble A/S. Digital Post leveres af e-boks A/S. Notat Forvaltning: IT Dato: J.nr.: Br.nr.: 6. maj 2011 Udf rdiget af: BH Vedrłrende: Digital Post versus NemPost Notatet sendes/sendt til: Digitaliseringsstyregruppen Baggrund Som et led i arbejdet med

Læs mere

Svar på spørgsmål fra Teknik- og Miljøborgmester Ayfer Baykal om havnetunnel

Svar på spørgsmål fra Teknik- og Miljøborgmester Ayfer Baykal om havnetunnel KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT Til Borgerrepræsentationen Svar på spørgsmål fra Teknik- og Miljøborgmester Ayfer Baykal om havnetunnel Baggrund Økonomiforvaltningen

Læs mere

Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lisbet Jensen, (LJ), Charlotte Larsen (CL), Lene Lebech (LL) og Lise Hansen (LH) (HB)

Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lisbet Jensen, (LJ), Charlotte Larsen (CL), Lene Lebech (LL) og Lise Hansen (LH) (HB) Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 01. september 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 19. september 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lisbet Jensen,

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 5. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Ikke angivetm50 i Ryslinge. Deltagere:

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 5. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Ikke angivetm50 i Ryslinge. Deltagere: Referat Mødedato: 5. april 2018 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: Deltagere: Ikke angivetm50 i Ryslinge Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe Annette Jæger

Læs mere

Fussingł-Egnens Vuggestue og Błrnehave etablering af udeomr der:

Fussingł-Egnens Vuggestue og Błrnehave etablering af udeomr der: Projekttitel: Fussingł-Egnens Vuggestue og Błrnehave etablering af udeomr der: Oplysning om ansłger Fussingł-Egnens Vuggestue og Błrnehave er beliggende i forbindelse med Fussingł-Egnens Friskole i Słnderb

Læs mere

Skabelon og vejledning til udfærdigelse af handlingsplan

Skabelon og vejledning til udfærdigelse af handlingsplan Skabelon og vejledning til udfærdigelse af handlingsplan Når skolen bliver opmærksom på mobning eller lignende er den forpligtet til at udarbejde en handlingsplan for den konkrete situation. Dansk Center

Læs mere

Rammeaftale for det regionale spillested Sønderborghus for perioden

Rammeaftale for det regionale spillested Sønderborghus for perioden RAMMEAFTALE Rammeaftale for det regionale spillested Sønderborghus for perioden 2017-2020 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Befordring af skoleelever Regler og principper. Administrativ vejledning

Befordring af skoleelever Regler og principper. Administrativ vejledning Befordring af skoleelever Regler og principper Administrativ vejledning 15. august 017 Indhold 1. Indledning.... Betingelser... 3.Begrebet hjemmets nærhed... 4 4. Opsummering... 4 1 1. Indledning 1.1.Formålet

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den august 2015 i Brande.

LM ude 2015 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den august 2015 i Brande. LM ude 2015 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 29. - 30. august 2015 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2008.

Referat af Generalforsamlingen 2008. Referat af Generalforsamlingen 2008. Søndag den 24/2-2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Redningshunden-Danmark på brandstationen i Frederikssund. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

KOMMUNER KOM GODT I GANG MED EU-PROJEKTER

KOMMUNER KOM GODT I GANG MED EU-PROJEKTER 20 17 KOMMUNER KOM GODT I GANG MED EU-PROJEKTER INTRODUKTION ALLE KOMMUNER I SYDDANMARK KAN INDGÅ I INTERNATIONALT SAMARBEJDE OGSÅ DIN Hensigten med denne vejledning er at gøre de europæiske muligheder

Læs mere

Rapport fra arbejdsgruppen vedr. Netv rksanbringelser:

Rapport fra arbejdsgruppen vedr. Netv rksanbringelser: Rapport fra arbejdsgruppen vedr. Netv rksanbringelser: Udarbejdet af: Peter Br gge Birgitte R. Lydolf Annette B rnholdt Dorte Broberg Lone Munksgaard Sylvia Mortensen Eva Kloster 1 Indledning: P baggrund

Læs mere

Referat 8. oktober 2015

Referat 8. oktober 2015 Referat 8. oktober 2015 Hovedbestyrelsens ordinære møde 20. oktober 2015 Tid 9.45-16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Vedtægter vers Vedtægter vers Vedtægter vers Vedtægter vers Vedtægter vers

Vedtægter vers Vedtægter vers Vedtægter vers Vedtægter vers Vedtægter vers Vedtægter for Modelflyvning DK 1 Navn, formål og fundering Foreningens navn er Modelflyvning Danmark. Foreningens navn må forkortes til Modelflyvning DK og i interne sammenhænge til MDK. MDK s formål er

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Kultur-, Fritids-, og Landdistriktspolitik

Kultur-, Fritids-, og Landdistriktspolitik Kultur-, Fritids-, og Landdistriktspolitik 2018-2021 - Politikken Introduktion til Kultur-, Fritids-, og Landdistriktspolitikken for Tønder Kommune. Kultur- og Fritidsudvalget formulerede i november 2016

Læs mere

PERSONDATAFORORDNINGEN

PERSONDATAFORORDNINGEN PERSONDATAFORORDNINGEN PRIVATLIVSPOLITIK Denne gennemgang af Grundejerforeningen Langebjergs politik for behandling af persondata er opdelt i en beskrivelse af generelle bestemmelser og særskilte beskrivelser

Læs mere

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent.

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent. Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014 Punkt Emne 1 Valg af dirigent 2 Valg af stemmetællere 3 Optælling af tilmeldte foreninger/ delegerede

Læs mere

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Kidsvolley vises. 9.25 Der spilles Kidsvolley

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet Søndag 3. juni 2018 kl. 10.00 Karrebæksminde 4. juni 2018 1 Valg af dirigent - bestyrelsens forslag Peder Sass Peder Sass valgt

Læs mere

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 23. oktober 2017 (OR. en)

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 23. oktober 2017 (OR. en) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 23. oktober 2017 (OR. en) Interinstitutionel sag: 2017/0267 (NLE) 13535/17 UD 238 CID 5 TRANS 425 FORSLAG fra: modtaget: 20. oktober 2017 til: Komm. dok. nr.:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals.

Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals. Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals. Valg af dirigent: Åge Bach blev foreslået og valgt. Åge Bach konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Pulje til forebyggelse og håndtering af mobning

Pulje til forebyggelse og håndtering af mobning Vejledning om Pulje til forebyggelse og håndtering af mobning Ansøgningsfrist: 16. november 2017, kl. 12.00 Indhold 1. Generel information om puljen... 3 1.1. Puljens baggrund og formål... 3 1.2. Hvem

Læs mere

Vikard kning p ldreomr det. - undersłgelse af mulighederne for at begr nse lłnudgifterne vha. internt vikarkorps

Vikard kning p ldreomr det. - undersłgelse af mulighederne for at begr nse lłnudgifterne vha. internt vikarkorps Vikard kning p ldreomr det - undersłgelse af mulighederne for at begr nse lłnudgifterne vha. internt vikarkorps 22. december 2009 Indledning ldreomr dets brug af vikarer er meget forskellig fra omr de

Læs mere

Værdier for samarbejdet med pårørende - Sundhed og Omsorg

Værdier for samarbejdet med pårørende - Sundhed og Omsorg Værdier for samarbejdet med pårørende - Sundhed og Omsorg Indledning Et godt socialt netværk kan både give støtte, omsorg og bidrage med praktisk hjælp i hverdagen. Derfor spiller pårørende ofte en betydningsfuld

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Søndag den 18. november, kl. 10.00. Fjelsted Skov Kro. Referat fra mødet:

Bestyrelsesmøde. Søndag den 18. november, kl. 10.00. Fjelsted Skov Kro. Referat fra mødet: Bestyrelsesmøde Søndag den 18. november, kl. 10.00 Fjelsted Skov Kro Deltagere: Allan Feld, Steen Høj, Marttin Stuart Nielsen, Jørgen Mouritzen, Søren Vestermarken, Anders Hansen, Peter Rasmussen, Søren

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2018-0720 Klager: Casa Lezar v/lina Balezantyte Gasværksvej 23, 1560 København Danmark Indklagede: ApS af 22. maj 2018 under konkurs Frederiksborggade 38 1360 København

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Vejledning til ældre- og handicapråd vedr. høring af udbudsmaterialet i forbindelse med udbud af Bleer med bevilling

Vejledning til ældre- og handicapråd vedr. høring af udbudsmaterialet i forbindelse med udbud af Bleer med bevilling Vejledning til ældre- og handicapråd vedr. høring af udbudsmaterialet i forbindelse med udbud af 50.96 Bleer med bevilling Indholdsfortegnelse Hvem er SKI?... 2 Udbud af bleer... 2 Inddragelse af repræsentanter

Læs mere

Sæby Antenneforening

Sæby Antenneforening Sæby Antenneforening Referat af generalforsamlingen den 5/3 2009 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 75 fremmødte medlemmer inklusive bestyrelsen. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var

Læs mere

ios og Android Vejledning

ios og Android Vejledning ios og Android Vejledning 1. Opret konto side 2 2. Log ind, log ud og homeskærm side 4 3. Stamoplysninger side 7 4. Profil side 10 5. Sådan opretter du en historie side 15 6. Historie oversigt side 24

Læs mere

afsagt den 7. december 2018

afsagt den 7. december 2018 ØSTRE LANDSRET KENDELSE afsagt den 7. december 2018 Sag BS-34302/2018-OLR (14. afdeling) Orion Corporation (advokat Nicolaj Josua Kleist) mod Lægemiddelstyrelsen (advokat Rass Markert Holdgaard) Landsdommerne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

Sønderborg Kommune Salg af Sønderborg Kaserne UDBUDSVILKÅR SALG AF SØNDERBORG KASERNE UDBUDSVILKÅR NOVEMBER 2017

Sønderborg Kommune Salg af Sønderborg Kaserne UDBUDSVILKÅR SALG AF SØNDERBORG KASERNE UDBUDSVILKÅR NOVEMBER 2017 SALG AF SØNDERBORG KASERNE NOVEMBER 2017 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING 3 1.1 SØNDERBORG KASERNE 3 1.2 RETSGRUNDLAG OG UDBUDDETS TILRETTELÆGGELSE 5 1.3 UDBUDSMATERIALET 5 1.4 TIDSPLAN 6 2. PRÆKVAFIKATIONSBETINGELSER

Læs mere

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Mødet afholdtes i Fredericia Idrætscenter og startede kl. 11.00. Forbundsformand Per Henriksen bød velkommen og takkede for, at så mange

Læs mere

Rummelige miljøgodkendelser. Lovgivningsmæssige hindringer?

Rummelige miljøgodkendelser. Lovgivningsmæssige hindringer? Rummelige miljøgodkendelser Lovgivningsmæssige hindringer? Baggrund Retsgrundlaget Rummelighed hindringer eller muligheder? INDSÆT FOOTER: >VIS >SIDEHOVED & SIDEFOD >APPLICÉR PÅ ALLE, STORE BOGSTAVER SIDE

Læs mere

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling.

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. 2. Beretning om foreningens formål og virke Preben Christensen (PC) fik ordet og redegjorde

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 24. august 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 24. august 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. august 2009 kl. 17:30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00.

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. Dagsorden Generalforsamling 2015-2016 den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse. 4.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Victor Bendix Gade 16-24 Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Hos Advokaterne Arup & Hvidt, Nørre Voldgade 88, 1358 København K Til stede var ejerne

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

LETT. Forsvarsministeriet Holmens Kanal 42 1060 Kłbenhavn K. Vedrłrende Bent Jensens sikkerhedsgodkendelse

LETT. Forsvarsministeriet Holmens Kanal 42 1060 Kłbenhavn K. Vedrłrende Bent Jensens sikkerhedsgodkendelse LETT POLITIETS EFTERRETNINGSTJENESTE DANISH SECURTY AND intelligence SERVICE Forsvarsministeriet Holmens Kanal 42 1060 Kłbenhavn K Politiets Efterretningaljenaste KIausdabroeej I DK-2860 Słborg Telefon:

Læs mere

I forbindelse med dit medlemskab (omfatter også prøvemedlemsskaber) i Dragsholm Golf Club behandler vi en række oplysninger om dig.

I forbindelse med dit medlemskab (omfatter også prøvemedlemsskaber) i Dragsholm Golf Club behandler vi en række oplysninger om dig. I forbindelse med dit medlemskab (omfatter også prøvemedlemsskaber) i Dragsholm Golf Club behandler vi en række oplysninger om dig. Efter databeskyttelsesforordningens artikel 13 skal vi give dig en række

Læs mere

Undervisningsudvalget UNU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 4 Offentligt

Undervisningsudvalget UNU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 4 Offentligt Undervisningsudvalget 2017-18 UNU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 4 Offentligt Undervisningsudvalget Christiansborg Ministeren Frederiksholms Kanal 21 1220 København K Tlf. nr.: 32 92 50 00 E-mail:

Læs mere

Referat af 69. bestyrelsesmøde tors. 1. november 2018

Referat af 69. bestyrelsesmøde tors. 1. november 2018 Ipadefui: GYMNRSIUMl Referat af 69. bestyrelsesmøde tors. 1. november 2018 1. Godkendelse af referat og dagsorden. Referatet blev underskrevet, og dagsordenen godkendt. Fraværende var Christina Kjærsgaard.

Læs mere