DGI Nordsjælland Årsmøde 28. november Dagsorden Årsberetning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DGI Nordsjælland Årsmøde 28. november Dagsorden Årsberetning."

Transkript

1 DGI Nordsjælland Årsmøde 28. november 2017 Dagsorden Årsberetning

2 2

3 Program og dagsorden for Årsmødet Årsmødet afholdes tirsdag 28. november på Nordsjællands KonferenceCenter i Allerød Program Kl Indtegning og spisning Kl Velkomst Kl Prisuddeling: Årets Kommune Årets forening Årets træner/leder Kl Årsmødet starter Kl Oplæg: Esport i foreningslivet v. Martin Fritzen og William Anderson Kl Kaffepause Kl Årsmødet genoptages Kl Tak for i aften Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Landsdelsbestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2016 til godkendelse, samt meddelelse af decharge. 4. Indkomne forslag. Forslag til vedtægtsændring af 7 5. Fremlæggelse af budget og kontingent for det kommende år til godkendelse. Forslag til kontingent for Kontingentet for 2018 foreslås uændret: Grundkontingent 400 kr. Medlemskontingent 5 kr. Max kontingent kr. 6. Valg. Valg af formand for 2 år: Per Frost Henriksen (genopstiller). Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer for 2 år (ulige år): Michael Malmquist (genopstiller). Mathilde Fritzbøger (genopstiller ikke). Forslag: Lars Møller. Valg af 1. og 2. suppleant til bestyrelsen for 1 år: 1. suppleant: Anders Von Essen-Leise (genopstiller). 2. suppleant: Else Vad (genopstiller). Valg af 1 kritisk revisor for 2 år: Uffe Rask Mikkelsen (genopstiller). Valg af 1 kritisk revisorsuppleant for 1 år: Bent Fabricius (genopstiller). 7. Eventuelt.

4 4 Beretning 2017 DGI Nordsjælland Kære foreninger og samarbejdspartnere Foreningslivet i Nordsjælland blomstrer overalt. Aviser og hjemmesider fortæller dagligt om det frivillige idrætsliv, der leves rundt om i foreninger og klubber. Der bliver givet fortjente skulderklap til de mange frivillige ledere, trænere og instruktører, der får hverdagen til at fungere i foreningslivet. Folkeoplysning er en god dansk kvalitet, noget mange af os er mærket af og som er med til at danne de unge idrætsmennesker. Idrætten har en kæmpe værdi, både set som samfund, men også for den enkelte udøver. Vi bliver bevæget for livet. Foreningsudvikling har i et par år været højt profileret og nu er det kommet godt rundt i Nordsjælland. Rigtig mange foreninger og klubber har været igennem et foreningsudviklingsforløb. Det virker er tilbagemeldingen, og til jer, der ikke har været med, gør det. Status for 2017: 47 foreninger har gennemført eller er i gang med et DGI foreningsudviklingsforløb.

5 5 Bevæg dig for livet flere danskere skal dyrke idræt i % af befolkningen skal være i en forening og 75 % af alle danskere skal være idrætsaktive. Det er meget ambitiøst og det lykkedes kun ved godt samarbejde mellem Danmarks to største aktører DIF og DGI. Der er et velfungerende samarbejde og flere idrætter er smeltet sammen, så foreningen kun oplever det som én indgang til DGI eller Specialforbund. Landsstævne med succes i skønne Ålborg Byen Ålborg havde lagt sig i selen for at præstere et stort DGI Landsstævne Det lykkedes i den grad. Man må sige at det fungerede godt. Vi kender ikke de endelige specifikke evalueringer, men de første mundtlige evalueringer er yderst positive. Det er også positivt, at gennemsnitsalderen bliver yngre og yngre for hvert landsstævne. Efterskoleholdet i år var det største nogensinde, men også uden de yngste er gennemsnitsalderen faldende. Et af højdepunkterne var netop Efterskoleholdenes kæmpe opvisning. Det gør bare noget ved de fleste af os, at se udøvere opvise sammen. Fra DGI Nordsjælland deltog 500, hvilket er nogenlunde det vi plejer at stille med. Deltagertallet er ikke prangende, men dem der deltager har det fantastisk. Når vi skal til Svendborg i 2021 skal vi gøre endnu mere for at få flere med. Det er det største DGI event uden sammenligning.

6 6 Demokrati moderniseres Bestyrelsen har gennem et par år debatteret de interne demokratiske dialog og beslutningsveje, hvor frivillige ledere fra Badminton, Gymnastik- og Fitness og Fodbold har været involveret. Det har i år mundet ud i et debatoplæg; Fremtidig frivillig organisering. Debatoplægget peger på vigtigheden af et godt samspil mellem kontorets medarbejdere og frivillige/valgte i DGI Nordsjælland. Debatten kører frem til årsmødet i Fakta om børneattester: DGI Nordsjælland har i 2017 indhentet 180 børneattester på instruktører og ledere - alle uden anmærkninger. Herfra skal lyde en stor tak til alle frivillige i det Nordsjællandske forenings- og idrætsliv. Alle der bidrager med noget af sig selv for at andre kan få det bedre er med til at gøre hverdagen endnu bedre. Foreningslivet binder meget sammen lokalt. Tak for indsatsen. Per Frost Henriksen, DGI

7 7 Stålmanden løfter Halsnæs Triatlonbølgen bevæger både Halsnæs Kommune og DGI Nordsjælland. Det gode makkerskab har gjort, at Stålmanden i Frederiksværk på rekordtid er blevet en tilbagevendende event, som mange lægger mærke til, også udenfor Nordsjælland. Samspillet mellem erhvervslivet lokalt, de andre foreninger med rekordmange frivillige, (i år var der over 300 frivillige), kommune og DGI spiller bare. Det kan blive til endnu mere og flere børn kan også involveres sammen med institutioner og skoler. Kongernes Nordsjælland med Friluftsliv Nationalparken Kongernes Nordsjælland,skal have et bæredygtigt friluftsliv. DGI Nordsjælland spiller med og har indgivet høringssvar, hvor vi påpeger vigtigheden af at idrætslivet er repræsenteret i de styrende organer. På grund af sin størrelse, variation og nærhed til hovedstaden tiltrækker Kongernes Nordsjælland ikke kun lokale brugere af arealerne, men giver alle besøgende mulighed for et meget varieret friluftsliv med både naturoplevelser og motion i forskellige form. Med en nationalpark kan de mange eksisterende initiativer og indsatser få en ny dimension. Nationalparken kan understøtte de mange lokale aktører i forhold til at sikre, at friluftsliv og naturoplevelser sker på et bæredygtigt grundlag og i samarbejde med lokalbefolkningen og med masser af motion, idræt, frisk luft og fællesskab. Vi spiller med og ser Nationalparken som noget meget positivt.

8 8 Sportskonference rammer lokalpolitik DGI Nordsjælland inviterer med jævne mellemrum til Sportskonference. I år, hvor vi er tæt på kommunalvalget lagde vi op til debat om sportens vilkår i Nordsjælland for byrådsmedlemmer, kandidater, foreningsledere, pressen og alle borgere, der brænder for sport og fritid. Det kom til at handle om de nyeste tendenser indenfor faciliteter, frivillige, fastholdelse/tiltrækning af medlemmer og udvikling af foreningen. Der var også plads til at de 120 deltagere på tværs af forening og partier kunne netværke. Rigtig mange byrådskandidater havde meldt sig og det håber vi smitter af i de nye byråd rundt i Nordsjælland. Der skal endnu mere sport på dagsordenen. Tom tager tid En lille niche i den samlede pakke af gode tilbud til de aktive i Nordsjælland er, at DGI Nordsjælland udlåner tidtagningsudstyr. Det er blevet en meget stor succes, hvor Tom Nicolaisen fra kontoret i Hillerød flere gange om ugen er ude til motions- og cykelløb med tidtagningsudstyret. Et professionelt produkt flere og flere benytter sig af. Fakta om tidstagning: ben har i 2017 tilbagelagt km fordelt på: km løb km cykling km triatlon

9 9 I DGI vil vi gerne e-sporten Et stigende antal e-sportsforeninger er ved at blive koblet på idrætsforeninger eller blive optaget i DGI. Og flere af DGI's landsdelsforeninger holder orienteringsmøder om e- sport. DGI Nordsjælland følger også med og vil gerne i dialog med flere e-sportsforeninger og rigtig gerne være med til at få e-sport ind i de tomme klubhuse rundt omkring i eksisterende foreninger. E-sport kan være med til at fastholde unge i idrætsmiljøet. E-sport i fremmarch På verdensplan spiller tæt ved to milliarder mennesker computerspil. E-sport som sportsgren vokser eksplosivt, og der er millioner af seere til streamede events online.

10 10 Cyklecross får renæssance Cyklecross var stort i 70'erne og 80'erne, men havde i 90'erne og 00'erne en stillestående periode. Cyklecross er en effektiv vintersport, som kan være et supplement til landevejs- og MTB-træningen. Cyklecross kan både dyrkes i naturen, i byen og i parker, hvilket gør sporten publikumsvenlig da det er på et afgrænset område. Vi ser det som en chance for at aktivere en ny målgruppe og følger en trend på vej op. Martin L Pedersen, Cykelkonsulent, DGI Nordsjælland DGI Nordsjælland satser på cyklecross Stor efterspørgsel på cyklecross kurser gav os ideen til at udvikle et DGI Crossløb. Løbet blev skabt sammen med den engagerede cykelklub Viking, en lokal cykelentusiast og den trofaste DGI underviser, Rasmus Berg. Frederikssunds rekreative område Ådalen blev udset, som perfekt ramme for afvikling af crossløbet. Målet var 50 deltagere og vi endte på 94 deltagere og stor lokal tilskuer opbakning. I 2018 er målet 150 deltagere. Det giver en vild følelse, når man flyver afsted på cyklen. Rasmus Berg, DGI Cyklecross instruktør.

11 11 Efterlønssagen fyldte meget DGI kom i vælten som politisk aktør, da vi gik forrest for at sikre efterlønsmodtagere og dagpengemodtagere retten til at yde frivilligt arbejde. Godt nok tabte DGI i retssalen, men senere har Christiansborgpolitikere med Beskæftigelsesministeren i spidsen lovet nye regler, der giver bedre vilkår for ydelsesmodtagere. Så samlet set en sejr. Der ligger en god resurse gemt i de seniorer der har forladt arbejdsmarkedet og som har tiden til at være ledere, trænere og instruktører i idrætsforeningerne. Det skal de da kunne uden at frygte at tabe retten til efterløn. Formand og Administrerende direktør banker på DGI er en god organisation, der konstant udvikler sig og gør meget for at følge med tiden. Det er rart, at bestyrelsen årligt får besøg af hovedformand Søren Møller og administrerende direktør Søren Brixen, så både administrativ ledelse og bestyrelse i Nordsjælland får mulighed for direkte at være med til at udvikle organisationen. Der er ikke så langt fra Formand for hovedforeningen til menigt bestyrelsesmedlem i en landsdelsforening. Det styrker sammenholdet med et uformelt besøg. Faciliteter og driftsudgifter store forskelle i kommunerne For nyligt er udkommet en facilitetsdatabase, der kortlægger alle idrætsfaciliteter i hele Danmark. Et godt værktøj, der er let tilgængeligt og som kan anvendes af både os i idrætsorganisationerne og de lokale politikere. Der er store forskelle på, hvilke faciliteter der er i hvilke kommuner og facilitetsdatabasen kan være et konkret værktøj til at få løftet debatten om, hvad skal vi have vedligeholdt og hvad skal vi have nybygget. Der er også nye undersøgelser, der understøtter de store forskelle kommunerne imellem, når det gælder kommunal driftsstøtte. Blandt andet har den besværlige 25 årsregel på lokaltilskud været et varmt emne i kommunalvalgkampen, hvor DGI fremhæver det skæve i, at nogle kommuner straffer en forening fordi de bliver flere ældre medlemmer.

12 DGI Nordsjælland Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød, Telefon ,

DGI Nordsjælland Årsmøde 27. november Dagsorden Årsberetning.

DGI Nordsjælland Årsmøde 27. november Dagsorden Årsberetning. DGI Nordsjælland Årsmøde 27. november 2018 Dagsorden Årsberetning www.dgi.dk 2 Program og dagsorden for Årsmødet 2018 3 Årsmødet afholdes tirsdag 27. november på Hotel FC Nordsjælland i Farum Program Kl.

Læs mere

fly .Årsmødet blev suspenderet. .Årsmødet genoptaget. Referat fra DGl Nordsjællands Årsmøde 2017

fly .Årsmødet blev suspenderet. .Årsmødet genoptaget. Referat fra DGl Nordsjællands Årsmøde 2017 Referat fra DGl Nordsjællands Årsmøde 2017 Afholdt den 28. november 2017 p Nordsjællands KonferenceCenter, Gydevang 39-41, 3450 Allerød Velkomst v. formand Per Frost Henriksen Sang: Den danske sang er

Læs mere

DGI Nordsjælland Årsmøde 29. november Dagsorden Årsberetning.

DGI Nordsjælland Årsmøde 29. november Dagsorden Årsberetning. DGI Nordsjælland Årsmøde 29. november 2016 Dagsorden Årsberetning www.dgi.dk 2 Program og dagsorden for Årsmødet 2016 Årsmødet afholdes tirsdag 29. november kl. 17.15 på Pharmakon kursuscenter i Hillerød

Læs mere

LUI GENERALFORSAMLING. 30.marts 2017

LUI GENERALFORSAMLING. 30.marts 2017 LUI GENERALFORSAMLING 30.marts 2017 GENERALFORSAMLING 30. MARTS 2017 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Foreningens beretning 3. Planer for næste års aktiviteter 4. Afdelingernes årsberetninger 5. Foreningens

Læs mere

DGI Nordsjælland. Vedtægter DGI Nordsjælland.

DGI Nordsjælland. Vedtægter DGI Nordsjælland. DGI Nordsjælland Vedtægter DGI Nordsjælland www.dgi.dk/nsjmedlem 1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland. Stk. 2. DGI Nordsjælland er en forening og er en selvstændig

Læs mere

LUI GENERALFORSAMLING. 31. marts 2016

LUI GENERALFORSAMLING. 31. marts 2016 LUI GENERALFORSAMLING 31. marts 2016 GENERALFORSAMLING 31. MARTS 2016 DAGSORDEN 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. Valg af dirigent Foreningens beretning Planer for næste års aktiviteter Afdelingernes

Læs mere

1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland.

1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland. NUVÆRENDE VEDTÆGTER DGI Nordsjælland Forslag til VEDTÆGTSÆNDRINGER DGI Nordsjælland 1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland. Stk. 2. DGI Nordsjælland er en forening

Læs mere

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Hovedforeningen Gødvad GIF 1. Navn, stiftelse og tilhørsforhold Foreningens navn er Gødvad Gymnastik og Idrætsforening kendes også under navnet Gødvad

Læs mere

Formandens beretning. Dagsorden punkt 2

Formandens beretning. Dagsorden punkt 2 Formandens beretning Dagsorden punkt 2 DGI's årsmøde 2013 DGI er ikke, hvad vi har været Let adgang for alle til at dyrke idræt på en måde som passer til dem. Foreningsidrætten er en stor og vigtig faktor,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DGI FYN

VEDTÆGTER FOR DGI FYN VEDTÆGTER FOR DGI FYN Årsmøde, 11. marts 2016 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Vedtægter for DGI Fyn 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens

Læs mere

PROGRAM. EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger Storkøbenhavn

PROGRAM. EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger Storkøbenhavn PROGRAM 2010 EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger Storkøbenhavn Mere idræt og fællesskab i DGI Nordøstsjælland Grundlaget for en fusion mellem DGI Nordsjælland og DGI Storkøbenhavn

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

HALSNÆS KOMMUNE. Bevæg dig for livet - Lederakademi 2018/19 Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder

HALSNÆS KOMMUNE. Bevæg dig for livet - Lederakademi 2018/19 Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder HALSNÆS KOMMUNE Bevæg dig for livet - Lederakademi 2018/19 Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder Forord Det store folkelige fællesskab vi deler med hinanden i Halsnæs, får en af sine

Læs mere

Idrætskonference i Randers 2010. lørdag den 18. september 8:30-15:00

Idrætskonference i Randers 2010. lørdag den 18. september 8:30-15:00 Idrætskonference i Randers 2010 lørdag den 18. september 8:30-15:00 SIKR (Samvirkende Idrætsklubber i Randers) arrangerer i samarbejde med Kultur- og fritidsforvaltningen en konference for idrætsforeninger

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Vedtægter For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Stiftet 1. januar 1962 1. Klubbens navn er Hørsholm-Usserød Idrætsklub med hjemsted i Hørsholm Kommune. Klubben anvender forkortelsen HUI og benytter som sit mærke

Læs mere

VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening

VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening Vedtaget den 28.februar 2001 Revideret den 24. februar 2012 Hans Erik Melchiorsen Dirigent 1. FORENINGENS NAVN og HJEMSTED Foreningens navn: RAKLEV GYMNASTIK-

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

SLAGELSE KOMMUNE SLAGELSE IDRÆTS RÅD

SLAGELSE KOMMUNE SLAGELSE IDRÆTS RÅD SLAGELSE KOMMUNE Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder. Et personligt lederudviklingsforløb for kommende, nye og nuværende ledere i klubber og foreninger i Slagelse Kommune. SLAGELSE

Læs mere

Generalforsamling. 6. februar 2013

Generalforsamling. 6. februar 2013 Generalforsamling 6. februar 2013 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 eller 4 stemmetællere 3. Formanden aflægger beretning 4. Kasserer fremlægger det reviderede regnskab 2012 til generalforsamlingens

Læs mere

Forord. Annette Westh Formand for Udvalget for Sundhed og Kultur

Forord. Annette Westh Formand for Udvalget for Sundhed og Kultur E N U M M O K S 17/18 e leder Æ 0 2 N i S m e L bedr rakad HA n endnu et - Lede for liv blive e t g i a d l i g t t æ d v i r Be st nye sk r ø f t e d Tag Forord Det er med stor fornøjelse, at jeg skriver

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017 Højby, den 31. januar 2017 Konsulentens klumme Jeg kan lige nå det altså at få skrevet en klumme i januar. Der har været tryk på, og så fik jeg også holdt lidt ferie først på måneden. Jeg håber, at alle

Læs mere

DGI HIR FÆLLES. Retningslinjer eller politik for frivillighed, samarbejde, etik m.m.

DGI HIR FÆLLES. Retningslinjer eller politik for frivillighed, samarbejde, etik m.m. Indsatsområder antal antal Kommunikation 44,10% 26 Kommunikation 65,45% 37 63 Kommunikation 53,80% Flere medlemmer 40,70% 24 Flere medlemmer 80,00% 23 47 Flere medlemmer 40,20% Samarbejde med kommunen

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion.

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Albertslund Idrætsforening Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Stemmeberettigede til stede: Bordtennis 3, Tennis 3 + 1 fuldmagt, Svømning 2, Badminton 3, Senior Idræts 6, Gymnastik

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Foreningens formål er ved idræt og andet kulturelt virke at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel.

Foreningens formål er ved idræt og andet kulturelt virke at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel. Vedtægter for Hashøj IF 1 Foreningens navn er Hashøj idrætsforening. Foreningen er stiftet den 14. juni 1971 ved en sammenlægning af Slots Bjergby Gymnastikforening og Lundforlund/Gerlev Idrætsforening.

Læs mere

Etniske Piger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Etniske Piger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Etniske Piger Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 27 Indhold 1. Introduktion...... 28 2. Projektets aktiviteter......... 29 3. Projektets resultater.... 29 4. Projektets virkning........ 31 5. Læring

Læs mere

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK 2017-2029 Foto Uber Images Das Büro Per Heegaard STT Foto Flemming P. Nielsen Udarbejdelse Gentofte Kommune Layout: Operate A/S Tryk Bording A/S Oplag:1000

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

Dansk Atletik Forbund Foreningsundersøgelse

Dansk Atletik Forbund Foreningsundersøgelse Dansk Atletik Forbund Foreningsundersøgelse 2014 7 Indhold Besvarelserne... 3 Svarprocent... 3 Organisering... 4 Hvilke andre organisationer er foreningerne medlem af udover DAF?... 4 Hvad var foreningens

Læs mere

Udvalget for Sundhed og Kultur udpegede en stor følgegruppe, der er været en aktiv part i arbejdet med idrætsstrategien.

Udvalget for Sundhed og Kultur udpegede en stor følgegruppe, der er været en aktiv part i arbejdet med idrætsstrategien. Notat Sagsnr.: 2015/0015559 Dato: 30. marts 2016 Titel: Notat om udarbejdelse af idrætsstrategien Sagsbehandler: Olai Birch Specialkonsulent Baggrund Forarbejdet med idrætsstrategien blev sat i gang i

Læs mere

Forslag til vedtægtsændring 2011

Forslag til vedtægtsændring 2011 Forslag til vedtægtsændring 2011 Ændringer og begrundelse er fremhævet med gult. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Ringsted motionsklub, Stiftet den 24. november 1981 i Ringsted kommune, og således

Læs mere

Idræt for alle Tryghed Netværk Glæde Hovedbestyrelse

Idræt for alle Tryghed Netværk Glæde Hovedbestyrelse Vedtægter for 1 Foreningens navn er Tvis Stiftet den 1. januar 2013 ved sammenlægning af Tvis KFUM samt Tvis Idrætsforening. Navnet ændret på ekstraordinær generalforsamling 19. juni 2014 Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter. Side 1 af 7

Vedtægter. Side 1 af 7 Vedtægter Side 1 af 7 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens navn er DGI Nordjylland Stk. 2. DGI Nordjylland er en forening og en selvstændig juridisk enhed. Stk. 3. Landsdelsforeningen er en sammenslutning

Læs mere

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup Vedtægter for 8382 Hinnerup Side 1 af 6 sider Vedtægter for 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er, (SGF). Foreningen er stiftet i 1903 i Søften. Foreningen har hjemsted i Søften i Favrskov kommune. 2.

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Vedtægter for Ishøj Golfklub

Vedtægter for Ishøj Golfklub Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

Bilag 4 DAI's kongres 11. november 2017 Budget Skitsebudget Skitsebudget I alt 2018 2019 2020 2018-2020 Danmarks Idrætsforbund 5.500.000 5.500.000 5.500.000 16.500.000 Fagforbund 18.000 18.000 18.000 54.000

Læs mere

Fordele for jeres cykelklub

Fordele for jeres cykelklub S E L L FÆ B A K S M E L D ME gelse æ v e b i k Danmar en og for livet r e t t æ s d Vi or hinan f, v o j s r fo Fordele for jeres cykelklub Bevæg dig for livet Cykling sørger for, at flere oplever glæden

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Ordinær generalforsamling onsdag den 21. februar 2018, kl. 18.30 i Varde Cykelklubs lokaler på Håndværkervej 10 A, 6800 Varde. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Bent Mulbjerg

Læs mere

Idrætsforeningen Kreds 57 Ferslev-Skibby VEDTÆGTER

Idrætsforeningen Kreds 57 Ferslev-Skibby VEDTÆGTER Idrætsforeningen Kreds 57 Ferslev-Skibby VEDTÆGTER Foreningens navn er Kreds 57 Ferslev-Skibby, stiftet i 1896 og er hjemmehørende i Ferslev, 4050 Skibby, Frederikssund kommune. Foreningen har CVR.nr.

Læs mere

Vedtægter DGI Midtjylland

Vedtægter DGI Midtjylland 1 - Navn Vedtægter DGI Midtjylland Landsdelsforeningens navn er DGI Midtjylland Danske Gymnastik og Idrætsforeninger Midtjylland. 2 - Formål DGI Midtjylland vil styrke de frivillige foreninger som ramme

Læs mere

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose!

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Vores udvalg, der organiserer idrætterne, har fortsat det hårde, men flotte arbejde med at være omkostningsbeviste

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Danske Idrætsforeninger (DIF)

Danske Idrætsforeninger (DIF) Danske Idrætsforeninger (DIF) - Hvorfor, hvordan, hvornår Visionen Vi har en vision om at gøre Danmark til det bedste land i verden at dyrke idræt i. Vi skal være en nation, hvor idrætten indgår som en

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Nunchaku-Do klub

Vedtægter for Svendborg Nunchaku-Do klub Vedtægter for Svendborg Nunchaku-Do klub 1 Navn og hjemsted 2. reviderede udgave Klubbens navn er: Svendborg Nunchaku-Do klub. Hjemstedet er Svendborg Kommune. Svendborg Nunchaku-Do Klub er medlem af DGI

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

Indstilling Bestyrelsen skal drøfte indstillingen og evt. forslag til ændringer og tilføjelser.

Indstilling Bestyrelsen skal drøfte indstillingen og evt. forslag til ændringer og tilføjelser. Dagsorden - bestyrelsesmøde Mandag d. 10. december 2012 - kl. 17.00-19.00 og efterfølgende julefrokost hos Rie, Ringkøbingvej 113, Snejbjerg, 7400 Herning Deltagere: Per Bang (mødeleder), Rie Merrild Dieckmann,

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

Midtjylland. Protokol. Årsmøde 27. april 2017 Bording Hallen. 2 Valg af stemmetællere

Midtjylland. Protokol. Årsmøde 27. april 2017 Bording Hallen. 2 Valg af stemmetællere Årsmøde 27. april 2017 Bording Hallen Protokol Midtjylland Før selve årsmødet - Kl. 17 18 var der workshops med fem emner: Rigtige mænd Socialt udsatte Foreningsnetværk Seniorer og ældre E-sport Kl. 18

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Til alle foreninger, organisationer, interessenter og borgere i Fredericia kommune, Fredericia, den 11. april 2016 Arbejdet med at skabe en ny kultur- og idrætspolitik

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK 2016 2 Indhold Forord af Lars Ejby Pedersen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget Bedre fysiske faciliteter Det attraktive byliv Talentudvikling og kreative vækstmiljøer

Læs mere

Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub

Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub Forslag til vedtægtsændringer: Ændringer er markeret med rødt. Nuværende formulering, som ønskes ændret, er markeret med blåt. Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub 1. NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er:

Læs mere

Udviklingsprojekt Nye fællesskaber. - oplysning, dannelse og tværgående samarbejde mellem højskole, foreninger og lokalsamfund. Projektbeskrivelse

Udviklingsprojekt Nye fællesskaber. - oplysning, dannelse og tværgående samarbejde mellem højskole, foreninger og lokalsamfund. Projektbeskrivelse Udviklingsprojekt Nye fællesskaber - oplysning, dannelse og tværgående samarbejde mellem højskole, foreninger og lokalsamfund Projektbeskrivelse 1 MOTIVATION OG SAMMENHÆNG Gymnastikhøjskolen i Ollerup

Læs mere

SKAL DIN IDRÆTSFORENING VÆRE SENIORPARTNER?

SKAL DIN IDRÆTSFORENING VÆRE SENIORPARTNER? SKAL DIN IDRÆTSFORENING VÆRE SENIORPARTNER? Stil skarpt på 60+ og få støtte til foreningsudvikling, PR, nye aktiviteter og en masse andet. FÅ SENIORERNE I GANG - BLIV SENIORPARTNER Nu kan jeres idrætsforening

Læs mere

VEDTÆGTER. Slagelse Mountainbike (SMTB)

VEDTÆGTER. Slagelse Mountainbike (SMTB) VEDTÆGTER for Slagelse Mountainbike (SMTB) Stiftet 16. april 2008 www.slagelsemtb.dk E-mail: smtb.bestyrelse@gmail.com medlem af Danmarks Idræts-Forbund (DIF) under Danmarks Cykle Union (DCU) og De Danske

Læs mere

Copenhagen Wuzuquan Academy Bestyrelse og vedtægter

Copenhagen Wuzuquan Academy Bestyrelse og vedtægter Copenhagen Wuzuquan Academy Bestyrelse og vedtægter Bestyrelse: Formand Kenneth Fritze Flink Kasserer Bo Grubbe Jensen Bestyrelsesmedlem Jan Rasmussen Bestyrelsesmedlem Lasse Andersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

DGI Østjyllands Bestyrelsesmøde no /14 Tirsdag den 30. april kl i Aarhus Ordstyrer: Hans Jørgen Afbud: Else

DGI Østjyllands Bestyrelsesmøde no /14 Tirsdag den 30. april kl i Aarhus Ordstyrer: Hans Jørgen Afbud: Else Referat sendt til bestyrelse og alle aktivitetsgruppemedlemmer samt ansatte DGI Østjyllands Bestyrelsesmøde no. 2 2013/14 Tirsdag den 30. april kl. 17.00-21.00 i Aarhus Ordstyrer: Hans Jørgen Afbud: Else

Læs mere

NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD

NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD Region Sjælland Den 30. marts 2016 DAGSORDEN Kl. 17.00 Velkommen ved DIF-bestyrelsesmedlem Tine Teilmann Kl. 17.05 Siden sidst ved Jørn C. Nielsen Kl. 17.30 Siden sidst ved Tine

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Kolding Svømmeklub (forkortet KSK), stiftet den

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold:

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: 1 Navn: Stk 1: Afdelingens navn er Gødvad GIF Håndbold. Afdelingen er medlem af Gødvadd GIF - Hovedforening. Stk 3: Afdelingen er tilsluttet Danske Gymnastik & Idrætsforeninger

Læs mere

Frivilligkampagnen. Fedt at du er frivillig.

Frivilligkampagnen.  Fedt at du er frivillig. Frivilligkampagnen 1 Fedt at du er frivillig /fedtatduerfrivillig 2 Jeg synes, det er vigtigt, at alle frivillige ildsjæle får et stort skulderklap. Vi kan og skal alle bidrage noget til fællesskabet,

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 Generalforsamling 2016 Onsdag den 30. marts 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af generalforsamlingens lovlige indvarsling og afholdelse 3. Valg af referent 4. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat DGl Nordsjællands Årsmøde 2016

Referat DGl Nordsjællands Årsmøde 2016 Referat DGl Nordsjællands Årsmøde 2016 29. november 2016. Afholdes kursuscenteret Pharmakon, Milnersvej 42, 3400 Hillerød Velkomst v. formand Per Frost Henriksen Sang: Gi os lyset tilbage Mindeord for:

Læs mere

Fællesskab. Aalborg Kommune vil med sin fritidspolitik understøtte forpligtende fællesskaber

Fællesskab. Aalborg Kommune vil med sin fritidspolitik understøtte forpligtende fællesskaber #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Til Folkeoplysningsudvalget Kopi til Indtast Kopi til Fra Inge Brusgaard Sagsnr./Dok.nr. 2014-39974 / 2014-39974-40 Fritidsområdet Sundheds-

Læs mere

I den efterfølgende debat blev der peget på yderligere to idrætspolitiske nyheder:

I den efterfølgende debat blev der peget på yderligere to idrætspolitiske nyheder: Til: DGI's landsledelse DGI's direktion Øvrige deltagere i mødet Til orientering for Steen Tinning, DGI Ledelsessekretariat Sune Friis Krarup, DGI Ledelsessekretariat Peter Mortensen, DGI HR & Organisation

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Idræts- og bevægelsespolitik

Idræts- og bevægelsespolitik Idræts- og bevægelsespolitik 2019-2023 Vision 2011-2023 Høje-Taastrup Kommune arbejder for et mangfoldigt idrætsliv, hvor alle borgere, uanset udgangspunkt, har mulighed for at opleve glæde, udfordring

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Velkommen til Opstrammerens Generalforsamling. 21. Marts 2019

Velkommen til Opstrammerens Generalforsamling. 21. Marts 2019 Velkommen til Opstrammerens Generalforsamling 21 Marts 2019 Dagsorden 1 Valg af dirigent 2 Valg af stemmetællere 3 Bestyrelsens beretning 4 Kaffepause 5 Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 6 Fastlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Korinth Idræts Forening mandag d. 19. marts 2018 klokken 19:00 - sted: Korinth Hallen

Referat af generalforsamling i Korinth Idræts Forening mandag d. 19. marts 2018 klokken 19:00 - sted: Korinth Hallen Referat af generalforsamling i Korinth Idræts Forening mandag d. 19. marts 2018 klokken 19:00 - sted: Korinth Hallen Referat: Lise Hansen Torben Pedersen bød velkommen til generalforsamling i Korinth Idræts

Læs mere

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Karate Skole. Dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at udøve

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune.

1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune. 1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune. 2 Klubbens formål er at skabe en platform hvor triatlon interesserede på alle niveauer, kan finde

Læs mere

Idrætsstrategi

Idrætsstrategi Idrætsstrategi 2016-2018 Kultur- og Idrætsudvalget i Valby Lokaludvalg har vedtaget at udarbejde en idrætsstrategi for Valby, for at afdække, hvordan vi bedst kan støtte udviklingen af idrætslivet. Udvalget

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

Det er ikke klubbens formål at være formuesøgende og/eller opbygge større formue.

Det er ikke klubbens formål at være formuesøgende og/eller opbygge større formue. Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge

AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge Der er stor stabilitet i danskernes interesse i at deltage i frivilligt arbejde. Cirka en tredjedel af danskerne arbejder frivilligt, og det er stort set det

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

1.1: Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001 og dens navn er Elitesport Aalborg.

1.1: Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001 og dens navn er Elitesport Aalborg. VEDTÆGTER For Den selvejende Institution Elitesport Aalborg 1: NAVN: 1.1: Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001 og dens navn er Elitesport Aalborg. 2: FORMÅL:

Læs mere

Vedtægter for Ørbæk Midtpunkt

Vedtægter for Ørbæk Midtpunkt Vedtægter for Ørbæk Midtpunkt 1 Foreningens navn og hjemsted Den almennyttige forenings navn er: Ørbæk Midtpunkt. Institutions hjemsted er: Langemosevej 5, 5853 Ørbæk, Nyborg Kommune 2 Formål Ørbæk Midtpunkts

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Viborg Kommune i bevægelse

Viborg Kommune i bevægelse Viborg Kommune i bevægelse politik for idræt og motion UDKAST Indhold Indledning....................................................3 Politikkens opbygning....................................... 4 Politikkens

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJLE IDRÆTSRÅDS REPRÆSENTANTSKABSMØDE DGI Huset torsdag den 7. marts 2019

VELKOMMEN TIL VEJLE IDRÆTSRÅDS REPRÆSENTANTSKABSMØDE DGI Huset torsdag den 7. marts 2019 VELKOMMEN TIL VEJLE IDRÆTSRÅDS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 DGI Huset torsdag den 7. marts 2019 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af nye medlemsforeninger 3. Bestyrelsens beretning fortid og

Læs mere

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser...

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser... Møde i tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser... 2 2... Foreningsberetninger 2004... 2 3... Godkendelse af internt kursus for FDF Ballerup...

Læs mere

Tørring Idrætsforening. Generalforsamling den 23. februar 2015

Tørring Idrætsforening. Generalforsamling den 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 Dagsorden Fællessang: Valg af dirigent Aflæggelse af beretninger Forelæggelse af det reviderede regnskab Behandling af forslag Godkendelse af aktivitetsgebyr Valg

Læs mere

Vedr. høring om placering af ny SUNDskole.

Vedr. høring om placering af ny SUNDskole. 1 Vedr. høring om placering af ny SUNDskole. Tak for invitationen. Toreby Sundby Gymnastikforening (TSG) ønsker at komme med følgende bemærkninger til de 3 fremsendte forslag. Forslag 5: Ny SUNDskole på

Læs mere