DGI Nordsjælland Årsmøde 27. november Dagsorden Årsberetning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DGI Nordsjælland Årsmøde 27. november Dagsorden Årsberetning."

Transkript

1 DGI Nordsjælland Årsmøde 27. november 2018 Dagsorden Årsberetning

2 2

3 Program og dagsorden for Årsmødet Årsmødet afholdes tirsdag 27. november på Hotel FC Nordsjælland i Farum Program Kl Indtegning og spisning Kl Velkomst Kl Prisuddeling: Årets kommune Årets forening Årets træner/leder Kl Årsmødet starter Kl Workshops Kl Kaffepause Kl Årsmødet genoptages Kl Tak for i aften Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Landsdelsbestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2017 til godkendelse, samt meddelelse af decharge. 4. Indkomne forslag. Motivation til ændring af vedtægter Forslag til vedtægtsændring 5. Fremlæggelse af budget og kontingent for det kommende år til godkendelse. Forslag til kontingent for Kontingentet for 2019 foreslås uændret: Grundkontingent 400 kr. Medlemskontingent 5 kr. Max kontingent kr. 6. Valg. Valg af Næstformand for 2 år: Erik Hammer (genopstiller). Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer for 2 år (lige år): Susanne Jönsson (genopstiller). Jørgen Busch (genopstiller) Valg af 1. og 2. suppleant til bestyrelsen for 1 år: 1. suppleant: Anders Von Essen-Leise (genopstiller). 2. suppleant: Else Vad (genopstiller). Valg af 1 kritisk revisor for 2 år: Svend-Ove Pedersen (genopstiller). Valg af 1 kritisk revisorsuppleant for 1 år: Bent Fabricius (genopstiller). 7. Eventuelt.

4 4 Beretning 2018 DGI Nordsjælland Kære foreninger og samarbejdspartnere Først og fremmest en stor tak til alle der har bidraget til, at flere er blevet aktive sportsudøvere i Nordsjælland. Tak til alle foreningers frivillige og valgte, til bestyrelsen, frivillige og valgte, direktør og ansatte i DGI Nordsjælland. Der har aldrig været så mange der dyrker idræt før. Foreningen som omdrejningspunkt er højaktuel, der er brug for fællesskaber, der styrker de lokale samfund og dér gør idrætten også gavn. På sundhedsområdet har vi også en kæmpe opgave. Sundhedsprofilen pegede pilen nedad i Nordsjælland, næsten alle kommuner er blevet ringere på de seneste fire år. Det skal der tages fat på, inden det er for sent. DGI Nordsjælland Rådgiver i dag mere end 540 medlemsforeninger rundt i de 11 kommuner.

5 5 Tæt på foreninger Vi bliver flere og flere foreninger i DGI, mange vil gerne være med i fællesskabet og det skærper vore sanser for at servicere og gøre foreningerne endnu bedre. I DGI Nordsjælland har vi i dag mere end 540 medlemsforeninger rundt i de 11 kommuner. Alligevel gør DGI Nordsjælland sig hele tiden bedre og bedre til at være tæt på foreningerne. At involvere foreninger i event, opvisninger, stævner og turneringer. Vi er tæt på mange foreninger, men vi skal tættere på endnu flere. Foreningsudvikling Et af de væsentlige elementer i samarbejdet mellem de idrættens to organisationer og de mange idrætsgrene der samarbejder er, at foreningsudvikling kommer ind i foreningerne, og at det virker. Idrætsforeninger bliver boostet og får ny kraft, når bestyrelsen kommer på skolebænken og får sat tid af til nytænkning af aktiviteter og set på rekruttering af en ny generation frivillige og medlemmer. I DGI Nordsjælland har mere end 100 foreninger nu deltaget og fået ny inspiration til gavn for flere. Rune Fjord Marschall, udviklingskonsulent: Gennem mere end 100 foreningsudviklingsforløb har DGI støttet foreningernes ønske om udvikling til procesorienteret dialog i foreningens hjemlige omgivelser. Indenfor områder som lederkompetencer, driftsoptimering og udvikling af strategier, har bestyrelser sat egen forening under lup. Udbyttet har været øget medlemstal gennem målgruppefokus, at få bestyrelsen væk fra den daglige drift, at prioritere foreningens tiltag samt at skabe en mere klar profil og strategi for hvad foreningen vil.

6 6 Visionskommune Hillerød I Nordsjælland er det Hillerød, der bliver den første Bevæg dig for livet visionskommune. Vi er rigtig glade for, at Hillerød Kommune har sat budgetpenge af til, at få flere aktive og at de har viljen til at arbejde målrettet. En visionskommune er en kommune, der bevidst arbejder for at få flest mulige borgere til at være fysisk aktive gennem indsatser på alle forvaltningsområder, der kan spille ind i forhold til målet. Der er tale om en bred indsats, som involverer hele kommunen og de fleste forvaltningsområder, hvilket betyder at arbejdet skal være forankret centralt i kommunen. Det kræver også at der er en bred politisk opbakning bag politiker, strategier og indsatser. Bevæg dig for livet I det brede samarbejde mellem DGI og DIF, er den fælles bevægelse Bevæg Dig For Livet med til at skabe mere aktivitet, flere frivillige og flere aktive. Danmarks to store idrætsorganisationer er blevet gode kollegaer og samarbejdet giver fælles front ude i foreningerne og en masse gode aktiviteter. Tennis, fitness, løb, badminton og mange flere idrætter står stærkere med Bevæg dig for livet samarbejdet. Det er helt afgørende, at vi i visionsaftalen får formuleret nogle ambitiøse mål for, hvor mange Hillerødborgere der om 5 år lever et liv med bevægelse og fysisk aktivitet. Både når det gælder børn, voksne og seniorer. Jacob Krarup, afdelingsleder Projekt- og Udviklingsafdelingen DGI Nordsjælland.

7 7 Frederiksværk Stålmand event I DGI Nordsjælland prioriterer vi at skabe mindeværdige events for borgerne i Nordsjælland. En af vores store satsninger er Frederiksværk Stålmand, hvor vi i tæt samarbejde med lokalforeningerne og med støtte fra Halsnæs Kommune positionerer os på landkortet for triatlon. Stålmanden er et godt eksempel på, at tingene kan lykkes ved fælles kraft. Fakta I 2018 deltog i alt 667 i Frederiksværk Stålmand. En stigning på 55 % Heraf deltog 182 børn og deres forældre med i det nye børneløb Stålkids 72 % var førstegangsdeltagere ved eventen 89 % var enten tilfredse eller meget tilfredse med eventen. Klart den flotteste og hyggeligste tri både i 2017 og 2018 Tilbagevendende deltager på Stålmand distancen.

8 8 Kystlivredning Nordsjælland er omkranset af badestrande. Gode badestrande der tiltrækker mange mennesker. Heldigvis har vi Den Nordsjællandske Kystlivredningstjeneste, som med stor dygtighed og ihærdighed yder sikkerhed til de over 1 million badende hvert år. En enkelt kommune var tæt på at reducere tilbuddet i en stram sparerunde, men heldigvis blev det i sidste sekund afværget, så kystlivredningen kan fortsætte. Faciliteter Det er altafgørende for de aktive udøvere, at der er gode og tidssvarende faciliteter rundt om i Nordsjælland. Både udendørs og indendørs. Der bliver flere og flere borgere og ydermere dyrker de mere og mere idræt, så det stiller krav til kommunerne om bedre og flere faciliteter. DGI spiller med rundt i kommunerne og er med til at motivere til, at der afsættes budgetter til anlæg af faciliteter aktive på 10 måneder DGI Nordsjælland laver hvert år mere end 500 arrangementer sammen med vores stærke medlemsforeninger og de 11 kommuner i Nordsjælland. Med udgangspunkt i dette samarbejde og en hel masse frivillig power nåede vores tæller allerede 30. oktober op på deltagere, der havde tilmeldt sig ét af vores arrangementer. Det er flere, end vi har haft på et helt år hidtil. Tak for deltagelse og hjælp i skoven, på banen og i hallen.

9 9 Kongernes Nordsjælland Nationalparken Kongernes Nordsjælland er endelig blevet en realitet. Nu er vores opgave, at komme med indspark til hvordan naturen både bliver beskyttet og benyttet. Vi er aktive medspillere og vil gøre en indsats for, at det tæt befolkede Nordsjælland får gode muligheder for at benytte naturen til udøvelse af idrætsaktivitet. Fakta Beliggenhed: Nordsjælland Areal: 263 km2 Indviet i danmarksnationalparker.dk/ kongernes-nordsjaelland/ Med et væld af stiforløb til gående og cyklister samt friluftsliv ved søerne og strandene kan besøgende opleve den smukke natur mindre end en time fra KBH. Miljøstyrelsen, Danmarks nationalparker

10 10 Indblik Nyskabende inklusionsprojekter med naturen som ramme DGI Nordsjælland har fået støtte fra Friluftsrådet til to projekter, hvor vi med naturen som ramme og redskab har udviklet kompetencer hos børn og unge, der traditionelt er underrepræsenteret i foreningslivet: I Naturagenterne er 37 unge fra socialt udsatte områder blevet uddannet i, hvordan de kan sætte gang i aktiviteter i naturen til gavn for lokalområdets børn. I Kom med på Udeholdet har børn med ADHD og autisme fra Fredensborg Kommune stiftet bekendtskab med en række foreningsbaserede outdoor-aktiviteter og gennemført en efterårscamp med 25 deltagere. Mange af børnene er efter projektet blevet aktive medlemmer i én af de deltagende foreninger. Fremragende forårsopvisninger i gymnastik Fire flotte forårsopvisninger blev det til i gymnaster fra lokale foreningshold og gæster fra efterskoler over hele landet deltog i de fantastiske opvisninger i Hillerød, Farum og Helsingør. Gymnasterne leverede masser af god gymnastik og gav et spændende indblik i, hvad de har brugt hele sæsonen på at træne rundt omkring i gymnastiksalene. Forårsopvisningerne blev overværet og tiljublet af i alt tilskuere. Skydesportens Dag 13. oktober dukkede 100 personer op til Skydesportens Dag i Ølstykke Skytteforening. Det var første gang, at Skydesportens Dag blev afholdt, og det fik en flot debut i Ølstykke. Der var masser af glade smil og positive tilbagemeldinger fra alle deltagerne. Mange af de fremmødte tilkendegav, at de ville deltage i introduktionsforløb for at blive medlemmer i en skytteforening. Flere medlemmer i idrætsforeningerne er en målsætning for DGI. Leg med bolden og nye venner på fodboldskoler I sommerferien spillede nordsjællandske børn fodbold til den store guldmedalje. De fodboldglade børn deltog i straffesparkskonkurrencer, øvede afslutninger og forfinede deres fedeste tricks, mens de legede med bolden sammen med gamle og nye venner. De var alle deltagere på én af de 30 fodboldskoler, der blev holdt i bagende sol i skolernes sommerferie i Nordsjælland.

11 11

12 DGI Nordsjælland Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød, Telefon ,

DGI Nordsjælland Årsmøde 28. november Dagsorden Årsberetning.

DGI Nordsjælland Årsmøde 28. november Dagsorden Årsberetning. DGI Nordsjælland Årsmøde 28. november 2017 Dagsorden Årsberetning www.dgi.dk 2 Program og dagsorden for Årsmødet 2017 3 Årsmødet afholdes tirsdag 28. november på Nordsjællands KonferenceCenter i Allerød

Læs mere

DGI Nordsjælland Årsmøde 29. november Dagsorden Årsberetning.

DGI Nordsjælland Årsmøde 29. november Dagsorden Årsberetning. DGI Nordsjælland Årsmøde 29. november 2016 Dagsorden Årsberetning www.dgi.dk 2 Program og dagsorden for Årsmødet 2016 Årsmødet afholdes tirsdag 29. november kl. 17.15 på Pharmakon kursuscenter i Hillerød

Læs mere

DGI Nordsjælland. Vedtægter DGI Nordsjælland.

DGI Nordsjælland. Vedtægter DGI Nordsjælland. DGI Nordsjælland Vedtægter DGI Nordsjælland www.dgi.dk/nsjmedlem 1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland. Stk. 2. DGI Nordsjælland er en forening og er en selvstændig

Læs mere

fly .Årsmødet blev suspenderet. .Årsmødet genoptaget. Referat fra DGl Nordsjællands Årsmøde 2017

fly .Årsmødet blev suspenderet. .Årsmødet genoptaget. Referat fra DGl Nordsjællands Årsmøde 2017 Referat fra DGl Nordsjællands Årsmøde 2017 Afholdt den 28. november 2017 p Nordsjællands KonferenceCenter, Gydevang 39-41, 3450 Allerød Velkomst v. formand Per Frost Henriksen Sang: Den danske sang er

Læs mere

LUI GENERALFORSAMLING. 31. marts 2016

LUI GENERALFORSAMLING. 31. marts 2016 LUI GENERALFORSAMLING 31. marts 2016 GENERALFORSAMLING 31. MARTS 2016 DAGSORDEN 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. Valg af dirigent Foreningens beretning Planer for næste års aktiviteter Afdelingernes

Læs mere

LUI GENERALFORSAMLING. 30.marts 2017

LUI GENERALFORSAMLING. 30.marts 2017 LUI GENERALFORSAMLING 30.marts 2017 GENERALFORSAMLING 30. MARTS 2017 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Foreningens beretning 3. Planer for næste års aktiviteter 4. Afdelingernes årsberetninger 5. Foreningens

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland.

1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland. NUVÆRENDE VEDTÆGTER DGI Nordsjælland Forslag til VEDTÆGTSÆNDRINGER DGI Nordsjælland 1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland. Stk. 2. DGI Nordsjælland er en forening

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening.

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. 1 Navn Foreningens navn er Ulfborg Idrætsforening. Foreningen er stiftet den 4. marts 1937 og har hjemsted i Holstebro Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at danne

Læs mere

Forslag til vedtægtsændring 2011

Forslag til vedtægtsændring 2011 Forslag til vedtægtsændring 2011 Ændringer og begrundelse er fremhævet med gult. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Ringsted motionsklub, Stiftet den 24. november 1981 i Ringsted kommune, og således

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

Midtjylland. Protokol. Årsmøde 27. april 2017 Bording Hallen. 2 Valg af stemmetællere

Midtjylland. Protokol. Årsmøde 27. april 2017 Bording Hallen. 2 Valg af stemmetællere Årsmøde 27. april 2017 Bording Hallen Protokol Midtjylland Før selve årsmødet - Kl. 17 18 var der workshops med fem emner: Rigtige mænd Socialt udsatte Foreningsnetværk Seniorer og ældre E-sport Kl. 18

Læs mere

Fokus frem mod 2020 Indsæt logo SHIFT Indsæt Billede

Fokus frem mod 2020 Indsæt logo SHIFT Indsæt Billede Fokus frem mod 2020 Strukturelle forhold Der iværksættes et arbejde for at skabe en større motivation for idrætsforeningernes optag af medlemmer over 25 år DGI og DIF bidrager med erfaringer fra andre

Læs mere

PROGRAM. EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger Storkøbenhavn

PROGRAM. EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger Storkøbenhavn PROGRAM 2010 EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger Storkøbenhavn Mere idræt og fællesskab i DGI Nordøstsjælland Grundlaget for en fusion mellem DGI Nordsjælland og DGI Storkøbenhavn

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER. For Lillerød Gymnastik

Forslag til VEDTÆGTER. For Lillerød Gymnastik Forslag til VEDTÆGTER For Lillerød Gymnastik 1 - Navn Foreningens navn er Lillerød Gymnastik. Foreningen er stiftet den 12. juli 1927 og er hjemmehørende i Allerød kommune. 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole.

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole. Referat fra generalforsamling i VBIF Torsdag den 26 marts 2015 Kl.19.30, Sundeved efterskole. Dagsorden: 1. Velkomst ved Henriette 2. Valg af dirigent: Marius Frellesen 3. Valg af protekolfører: Merethe

Læs mere

Generalforsamling. 6. februar 2013

Generalforsamling. 6. februar 2013 Generalforsamling 6. februar 2013 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 eller 4 stemmetællere 3. Formanden aflægger beretning 4. Kasserer fremlægger det reviderede regnskab 2012 til generalforsamlingens

Læs mere

Referat DGl Nordsjællands Årsmøde 2016

Referat DGl Nordsjællands Årsmøde 2016 Referat DGl Nordsjællands Årsmøde 2016 29. november 2016. Afholdes kursuscenteret Pharmakon, Milnersvej 42, 3400 Hillerød Velkomst v. formand Per Frost Henriksen Sang: Gi os lyset tilbage Mindeord for:

Læs mere

Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00

Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00 Generalforsamling i mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab og redegør for klubbens økonomi.

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

Foreningens formål er ved idræt og andet kulturelt virke at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel.

Foreningens formål er ved idræt og andet kulturelt virke at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel. Vedtægter for Hashøj IF 1 Foreningens navn er Hashøj idrætsforening. Foreningen er stiftet den 14. juni 1971 ved en sammenlægning af Slots Bjergby Gymnastikforening og Lundforlund/Gerlev Idrætsforening.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DGI FYN

VEDTÆGTER FOR DGI FYN VEDTÆGTER FOR DGI FYN Årsmøde, 11. marts 2016 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Vedtægter for DGI Fyn 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens

Læs mere

Vedtægter for. Viborg Idrætsråd

Vedtægter for. Viborg Idrætsråd Vedtægter for Viborg Idrætsråd 31 Vedtaget på det stiftende repræsentantskabsmøde d. 07.02. 2006 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Viborg Idrætsråd. Viborg Idrætsråds hjemsted er Viborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening.

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. 1 Foreningens navn er Ulfborg Bys gymnastikforening. Foreningens hjemsted er Holstebro Kommune. 2 Foreningens formål er at arbejde for åndeligt og legemligt

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

Stiftende Årsmøde. DGI Nordøstsjælland. Onsdag 24. november 2010 i Slangerup

Stiftende Årsmøde. DGI Nordøstsjælland. Onsdag 24. november 2010 i Slangerup Stiftende Årsmøde DGI Nordøstsjælland Onsdag 24. november 2010 i Slangerup Dagsorden: INDKALDELSE TIL STIFTENDE ÅRSMØDE for DGI NORDØSTSJÆLLAND Onsdag 24. november 2010 kl. 20.15 i Slangerup Idræts- og

Læs mere

Velkommen til Opstrammerens Generalforsamling. 21. Marts 2019

Velkommen til Opstrammerens Generalforsamling. 21. Marts 2019 Velkommen til Opstrammerens Generalforsamling 21 Marts 2019 Dagsorden 1 Valg af dirigent 2 Valg af stemmetællere 3 Bestyrelsens beretning 4 Kaffepause 5 Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 6 Fastlæggelse

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Kolding Svømmeklub (forkortet KSK), stiftet den

Læs mere

Generalforsamling i Vommevad Forsamlingshus Tirsdag den 16. marts 2014 klokken 18.00

Generalforsamling i Vommevad Forsamlingshus Tirsdag den 16. marts 2014 klokken 18.00 Dagsorden: 1. Mødet åbnes ved Formand Victor Mogensen 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmetællere 4. Beretning ved formanden 5. Fremlæggelse af det reviderede regnskab. 6. Beretning fra Volleyballudvalget.

Læs mere

Vedtægter. Side 1 af 7

Vedtægter. Side 1 af 7 Vedtægter Side 1 af 7 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens navn er DGI Nordjylland Stk. 2. DGI Nordjylland er en forening og en selvstændig juridisk enhed. Stk. 3. Landsdelsforeningen er en sammenslutning

Læs mere

Vedtægter Familieidræt København

Vedtægter Familieidræt København Vedtægter Familieidræt København 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Familieidræt København. 1.2 Foreningen hører hjemme i Københavns Kommune. 1.3 Foreningen er medlem af DGI. 2. Formål 2.1

Læs mere

VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening

VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening Vedtaget den 28.februar 2001 Revideret den 24. februar 2012 Hans Erik Melchiorsen Dirigent 1. FORENINGENS NAVN og HJEMSTED Foreningens navn: RAKLEV GYMNASTIK-

Læs mere

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune 1 Idrætssamvirkets navn og hjemsted Idrætssamvirkets navn er Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune. Idrætssamvirkets hjemsted er Skanderborg Kommune.

Læs mere

AKTIVITETSMØDE. Gymnastik for Alle. Idrættens Hus, Brøndby

AKTIVITETSMØDE. Gymnastik for Alle. Idrættens Hus, Brøndby AKTIVITETSMØDE Gymnastik for Alle Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 27. oktober 2018 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 27. oktober 2017 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018

Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018 Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Fremlæggelse af styrelsens beretning om FDs virksomhed i det forløbne år 4. Fremlæggelse af årsrapport

Læs mere

SYDMORS IF. Generalforsamling tirsdag den 12. februar 2019 i Vils Fritidscenter

SYDMORS IF. Generalforsamling tirsdag den 12. februar 2019 i Vils Fritidscenter 1972 SYDMORS IF 1/6 Generalforsamling tirsdag den 12. februar 2019 i Vils Fritidscenter Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlægning af regnskab 4. Valg af kasserer 5. Valg af

Læs mere

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening Lær at skyde i din lokale skytteforening Koncentration. Sigt. Ram plet. Alle kan gå til skydning uanset alder og fysisk form. Find et skytteforening i dit lokalområde og giv dig selv en udfordring Læs

Læs mere

Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub

Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub Forslag til vedtægtsændringer: Ændringer er markeret med rødt. Nuværende formulering, som ønskes ændret, er markeret med blåt. Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub 1. NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er:

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

DGI HIR FÆLLES. Retningslinjer eller politik for frivillighed, samarbejde, etik m.m.

DGI HIR FÆLLES. Retningslinjer eller politik for frivillighed, samarbejde, etik m.m. Indsatsområder antal antal Kommunikation 44,10% 26 Kommunikation 65,45% 37 63 Kommunikation 53,80% Flere medlemmer 40,70% 24 Flere medlemmer 80,00% 23 47 Flere medlemmer 40,20% Samarbejde med kommunen

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup Vedtægter for 8382 Hinnerup Side 1 af 6 sider Vedtægter for 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er, (SGF). Foreningen er stiftet i 1903 i Søften. Foreningen har hjemsted i Søften i Favrskov kommune. 2.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Oversigt: Aktivitetsniveau Tal og statistik Kommunerne Pressen DGI Nordvest Væsentlige begivenheder Satsningsområder Idrætspolitik

Læs mere

Generalforsamlingen i Idræts- og Kulturcenter 7080 Referat 5. april 2018

Generalforsamlingen i Idræts- og Kulturcenter 7080 Referat 5. april 2018 Generalforsamlingen i Idræts- og Kulturcenter 7080 Referat 5. april 2018 1. Valg af dirigent, referent og to stemmetællere Dirigent: Carl Harbo Referent: Mette Platz Stemmetællere: 1: Henning Borbjerg

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Vedtægter for Tennisafdelingen i D.I.F.

Vedtægter for Tennisafdelingen i D.I.F. Vedtægter for Tennisafdelingen i D.I.F. 1 Foreningens navn er Dronninglund Idrætsforenings Tennisafdeling og har hjemsted i Dronninglund by og kommune. 2 Formål Tennisafdelingen driver og vedligeholder

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Vedtægter For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Stiftet 1. januar 1962 1. Klubbens navn er Hørsholm-Usserød Idrætsklub med hjemsted i Hørsholm Kommune. Klubben anvender forkortelsen HUI og benytter som sit mærke

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Vedtægter for Nørremarkens forenede Sportsklubber (NfS) Hovedbestyrelse kan også benævnes NfS fælles

Vedtægter for Nørremarkens forenede Sportsklubber (NfS) Hovedbestyrelse kan også benævnes NfS fælles Vedtægter for Nørremarkens forenede Sportsklubber (NfS) Hovedbestyrelse kan også benævnes NfS fælles 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Nørremarkens forenede Sportsklubber (NfS). Stiftet den 08.05.2013.

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJLE IDRÆTSRÅDS REPRÆSENTANTSKABSMØDE DGI Huset torsdag den 7. marts 2019

VELKOMMEN TIL VEJLE IDRÆTSRÅDS REPRÆSENTANTSKABSMØDE DGI Huset torsdag den 7. marts 2019 VELKOMMEN TIL VEJLE IDRÆTSRÅDS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 DGI Huset torsdag den 7. marts 2019 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af nye medlemsforeninger 3. Bestyrelsens beretning fortid og

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Vision Målsætninger Værdier 2010-2012

Vision Målsætninger Værdier 2010-2012 Vision Målsætninger Værdier 2010-2012 S i d e 2 Indhold Indledning... 3 Vision... 4 Målsætninger... 4 Politik... 4 Service... 4 Udvikling... 4 Interessenter... 5 Værdikæde... 6 Idrætsrådet Silkeborg Kommunes

Læs mere

På rette vej med foreningsarbejdet. DGI Bornholm. Vi sætter øen i bevægelse. www.dgi.dk/bornholm

På rette vej med foreningsarbejdet. DGI Bornholm. Vi sætter øen i bevægelse. www.dgi.dk/bornholm På rette vej med foreningsarbejdet DGI Bornholm Vi sætter øen i bevægelse www.dgi.dk/bornholm 2 Velkommen til DGI Bornholm Vi er en af DGI s 14 landsdelsforeninger. Vi har i øjeblikket 71 medlemsforeninger

Læs mere

Vedr. høring om placering af ny SUNDskole.

Vedr. høring om placering af ny SUNDskole. 1 Vedr. høring om placering af ny SUNDskole. Tak for invitationen. Toreby Sundby Gymnastikforening (TSG) ønsker at komme med følgende bemærkninger til de 3 fremsendte forslag. Forslag 5: Ny SUNDskole på

Læs mere

Vedtægter for Høgild Borgerog. Idrætsforening

Vedtægter for Høgild Borgerog. Idrætsforening Vedtægter for Høgild Borgerog Idrætsforening Oprettet 15. januar 1941 Vedtægter for Høgild Borger- og Idrætsforening 1 Foreningens navn er: Høgild Borger- og Idrætsforening. Stiftet 15. januar 1941 Hjemsted:

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag d. 29. januar 2014 kl på Stadion.

Referat af generalforsamling onsdag d. 29. januar 2014 kl på Stadion. Referat af generalforsamling onsdag d. 29. januar 2014 kl. 19.00 på Stadion. Vi er 12 personer der kan stemme, tilstede. Dagsorden ifølge lovene: 1) Valg af dirigent og to stemmetællere. Nanna er valgt

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold:

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: 1 Navn: Stk 1: Afdelingens navn er Gødvad GIF Håndbold. Afdelingen er medlem af Gødvadd GIF - Hovedforening. Stk 3: Afdelingen er tilsluttet Danske Gymnastik & Idrætsforeninger

Læs mere

Nyhedsbrev FEBRUARY 3, 2015 ÅRGANG 2, NUMMER 1. Vinderne af julekortkonkurrencen. Så er julekortslaget afsluttet og regnskabet gjort op

Nyhedsbrev FEBRUARY 3, 2015 ÅRGANG 2, NUMMER 1. Vinderne af julekortkonkurrencen. Så er julekortslaget afsluttet og regnskabet gjort op Nyhedsbrev FEBRUARY 3, 2015 ÅRGANG 2, NUMMER 1 Indhold: Resultat og Vinderne Vinderne af julekortkonkurrencen Så er julekortslaget afsluttet og regnskabet gjort op Events Ny Sportsgren Landsholdet Klubdragter

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning Hvordan kommer du eller dit barn i gang med at dyrke idræt i Danmark 3 At gå til idræt er en helt enestående

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning At gå til idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget og

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

EIF. 1 Foreningens navn er Ensted Idrætsforening EIF, E.I.F. og foreningen er stiftet den 20. m Maj 1980.

EIF. 1 Foreningens navn er Ensted Idrætsforening EIF, E.I.F. og foreningen er stiftet den 20. m Maj 1980. EIF 1 Foreningens navn er Ensted Idrætsforening EIF, E.I.F. og foreningen er stiftet den 20. m Maj 1980. Foreningens hjemsted er Aabenraa kommune. 2 Foreningens formål er ved idræt og andet kulturelt virke,

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

HALSNÆS KOMMUNE. Bevæg dig for livet - Lederakademi 2018/19 Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder

HALSNÆS KOMMUNE. Bevæg dig for livet - Lederakademi 2018/19 Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder HALSNÆS KOMMUNE Bevæg dig for livet - Lederakademi 2018/19 Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder Forord Det store folkelige fællesskab vi deler med hinanden i Halsnæs, får en af sine

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Hovedforeningen Gødvad GIF 1. Navn, stiftelse og tilhørsforhold Foreningens navn er Gødvad Gymnastik og Idrætsforening kendes også under navnet Gødvad

Læs mere

Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål. Medlemmer

Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål. Medlemmer 1 Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål 1 Klubbens navn er Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) stiftet den 26. Maj 1976. Klubbens hjemsted er Vestamager Idrætscenter,

Læs mere

Forening i forandring?

Forening i forandring? Evt trompettekst over overskriften Forening i forandring? DETTE ER EN KORT RUBRIK I Pixi-udgave TO LINJER af Forening i forandring? - en undersøgelse af idrætsforeninger i Danmark Dette er en underrubrik

Læs mere

Vedtægter DGI Midtjylland

Vedtægter DGI Midtjylland 1 - Navn Vedtægter DGI Midtjylland Landsdelsforeningens navn er DGI Midtjylland Danske Gymnastik og Idrætsforeninger Midtjylland. 2 - Formål DGI Midtjylland vil styrke de frivillige foreninger som ramme

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Nyt forslag. 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt.

Nyt forslag. 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt. Forslag til vedtægter for Skoleidræt Nordjylland Nuværende 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt. 2 Formål 1. Dansk

Læs mere

Forslag om ændring af vedtægter i Hejnsvig IF: Vedtægter for Hejnsvig Idrætsforening

Forslag om ændring af vedtægter i Hejnsvig IF: Vedtægter for Hejnsvig Idrætsforening Forslag om ændring af vedtægter i Hejnsvig IF: Sort skrift er nuværende tekst i vedtægterne. Rød skrift er forslag til ny tekst i vedtægterne. Vedtægter for Hejnsvig Idrætsforening 1 Foreningens navn Foreningens

Læs mere

Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision.

Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision. Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision. Vedtægt for Vejle idrætsråd 1. Idrætsrådets navn og hjemsted Idrætsrådets

Læs mere

Forord. Annette Westh Formand for Udvalget for Sundhed og Kultur

Forord. Annette Westh Formand for Udvalget for Sundhed og Kultur E N U M M O K S 17/18 e leder Æ 0 2 N i S m e L bedr rakad HA n endnu et - Lede for liv blive e t g i a d l i g t t æ d v i r Be st nye sk r ø f t e d Tag Forord Det er med stor fornøjelse, at jeg skriver

Læs mere

VEDTÆGTER. Slagelse Mountainbike (SMTB)

VEDTÆGTER. Slagelse Mountainbike (SMTB) VEDTÆGTER for Slagelse Mountainbike (SMTB) Stiftet 16. april 2008 www.slagelsemtb.dk E-mail: smtb.bestyrelse@gmail.com medlem af Danmarks Idræts-Forbund (DIF) under Danmarks Cykle Union (DCU) og De Danske

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING. Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER. Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening.

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING. Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER. Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER 1 Navn: Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. Stiftet den 15. maj 1941 Hjemsted: Hauge, Herning Kommune/Ringkøbing Amt

Læs mere

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika Generalforsamling d.29-3-2017 - Idrætsforeningen G77 Dagsorden for generalforsamling. som nedenstående Referat fra generalforsamling d. 29-3-2017 ( i rød skrift ) Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis

Læs mere

Vedtægter for Idrætsforeningen "Skjold" Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF

Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF Vedtægter for Idrætsforeningen "Skjold" Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF Foreningens Navn 1 stk. 1 Foreningens navn er: Idrætsforeningen "SKJOLD" Skævinge. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Højby Skytte - & Gymnastikforening vedtægter

Højby Skytte - & Gymnastikforening vedtægter Højby Skytte - & Gymnastikforening vedtægter 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er HØJBY SKYTTE- & GYMNASTIKFORENING (Højby S & G) og foreningen er hjemmehørende i Odense kommune. Foreningen er stiftet

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Ringe Boldklub RB 27 - Bestyrelsens forslag til nye vedtægter

Ringe Boldklub RB 27 - Bestyrelsens forslag til nye vedtægter 1. Foreningens navn er RINGE BOLDKLUB. Stiftet den 24. juni 1927. Hjemsted i Faaborg-Midtfyn Kommune. 1. Foreningens navn er RINGE BOLDKLUB. Stiftet den 24. juni 1927. Hjemsted i Ringe kommune. 2. Foreningens

Læs mere