Forretningsbetingelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forretningsbetingelser"

Transkript

1 Forretningsbetingelser Dato: 01/10/ udgave Arbejdsområde og formål 1. er en privatejet og kommercielt drevet konsulentvirksomhed med væsentlige kompetencer inden for etablering, implementering, audit og evaluering af virksomhedssystemer i overensstemmelse med kravene i anerkendte standarder for primært kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøledelse samt modeller for patientsikkerhed, herunder styring af infektionshygiejne. Stk. 2. formål er gennem salg af rekvirerede ydelser og projektløsninger at bidrage til fremme af den teknologiske udvikling, innovation og uddannelse, som knytter sig til forbedringer i samfundets infrastruktur som helhed eller til forbedringer i ledelsesgrundlaget i virksomheder inden for industri, handel og service. Stk. 3. Kundevirksomhederne er ofte leverandører af produkter og ydelser, der er relateret til menneskers sundhed, velfærd, sikkerhed og miljø, herunder arbejdsmiljø. Forretningsbetingelsernes anvendelse 2. For alle aftaler om rekvireret konsulentarbejde, projektarbejde eller andet arbejde, der udføres og leveres af, gælder nærværende betingelser, hvor de ikke udtrykkeligt er fraveget i en skriftlig aftale om det pågældende arbejde. Stk. 2. Fravigelse af betingelserne gælder kun, når det tydeligt og udtrykkeligt angives, på hvilke punkter fravigelse skal ske. Stk. 3. Betingelserne gælder for alle dele af opgaveløsningen. Stk. 4. anvender ikke underleverandører, medmindre der foreligger forudgående, særskilt og udtrykkelig aftale herom. Stk. 5. Retsforholdet skal i det hele behandles efter dansk rets regler. Tilbuddets gyldighed 3. Et tilbud er kun bindende for, såfremt det er afgivet skriftligt, og det er kun gældende i 2 måneder efter tilbuddets afgivelse. Stk. 2. Tilbuddet omfatter kun ydelser, der er angivet som hørende til opgaven i tilbuddets opgavebeskrivelse. Priser og honorering Timetakster 4. De i tilbud angivne prisoverslag vil, såfremt intet andet er skriftligt aftalt, være baseret på tilbudsdagens timetakster, og forbeholder sig med 1 måneds varsel ret til at ændre disse til leveringsdagens timetakster. Dette gælder også for igangværende og aftalte, endnu ikke påbegyndte arbejder. Stk. 2. Timetakster ændres normalt 1 gang om året.

2 Honorar efter regning 5. Honorering af rekvireret arbejde sker efter timeforbrug til til enhver tid gældende timetakster, jf. 4. timetakster på tilbudstidspunktet vil fremgå af hvert tilbud på en rekvireret opgave. Fast pris 6. Såfremt rekvirenten ønsker det, og skønner, at det er muligt, kan et rekvireret arbejde udføres til en fast pris beregnet på basis af estimeret tidsforbrug og udlæg plus et beløb til uforudsete udgifter. Stk. 2. påtager sig da at udføre det angivne arbejde for den aftalte, faste pris. Den samlede pris for hele opgaven må ikke overstige den angivne maksimumpris, medmindre der i tilfælde af ændrede vilkår indgås en særskilt tillægsaftale mellem parterne, 5 stk. 3, 14 stk. 6 og 16 stk. 2. Stk. 3. Hvis rekvirenten ønsker arbejdets omfang ændret undervejs, eller hvis forudsætningerne for tilbuddet ændres, vil tilbuddet blive taget op til drøftelse og eventuelt ændret i overensstemmelse med en ny aftale om arbejdets omfang. Stk. 4. Hvis fastpristilbud foruden en samlet sum indeholder priser på indeholdte delopgaver, er begge dele bindende for. Moms 7. Medmindre andet er angivet, indbefatter beløbsangivelser ikke merværdiafgift (moms). Rejser og transport 8. Medmindre andet er angivet, indbefatter beløbsangivelser ikke udlæg. Stk. 2. Udlæg til rejse-, opholds-, forplejnings-, transport- og kørselsomkostninger afregnes i overensstemmelse med statens takster og ellers efter regning. Stk. 3. Transporttid ved løsning af opgaver inden for Danmarks grænser afregnes ikke, medmindre der foreligger særskilt, udtrykkelig aftale herom, jf. 9 stk. 2. Andre regneregler 9. Hvis ikke andet er bestemt, forstås ved arbejdsdage alle mandage til og med fredage, der ikke er helligdage. Stk. 2. Medmindre andet er fastsat, beregnes prisen for en fuld arbejdsdag altid som 8 timer multipliceret med timetaksten, jf. 8 stk. 3, uanset at fx rejsetid fysisk kan forlænge en arbejdsdag ud over 8 timer. Stk. 3. Alle betegnelser med hensyn til mønt er danske og med hensyn til mål og vægt internationale. Accept af tilbud 10. Aftale om udførelse af en opgave træffes ved skriftlig accept af det afgivne tilbud eller ved et særligt dokument. Der skal henvises til de dokumenter, som har dannet grundlag for aftalen.

3 Arbejdsplan og udførelse 11. skal snarest muligt efter aftaleindgåelse og i samarbejde med kunden udarbejde en arbejdsplan. Stk. 2. påtager sig at udføre alt arbejde samvittighedsfuldt og under den bedst mulige anvendelse af den viden, som der rådes over, eller som det findes hensigtsmæssigt at indhente uden for. Stk. 3. Arbejdet skal udføres i overensstemmelse med aftalen, fagmæssigt korrekt eller i overensstemmelse med kundens eventuelle anvisninger. Stk. 4. skal præstere og levere alle aftalte ydelser til arbejdets færdiggørelse. Stk. 5. I øvrigt skal følge procedurer, der sikrer opfyldelse af aftalte succeskriterier uden mangler af nogen art. Uklarheder, hindringer eller lignende forhold 12. skal indhente kundens afgørelse, hvis aftalen og dennes grundlag ikke yder tilstrækkelig vejledning til udførelse af arbejdet. Stk. 2. Finder, at arbejdet ikke kan udføres i overensstemmelse med den indgåede aftale, skal selskabet snarest muligt underrette kunden og følge dennes anvisninger. Stk. 3. skal snarest muligt underrette kunden, hvis der opstår forhold, som hindrer eller vanskeliggør arbejdet eller gør det nærliggende, at kunden påføres ulempe eller tab, herunder pådrager sig ansvar over for tredjemand. Stk. 4. Tilsyn fra kundens side fritager ikke for selv at føre kontrol. Arbejdsledelse 13. ansvarlige medarbejder skal lede arbejdet personligt. Stk. 2. udførende medarbejdere skal efter behov være fysisk til stede i kundevirksomheden eller skal kunne tilkaldes under arbejdets udførelse. Stk. 3. Medarbejderne er forpligtede til at følge kundens krav til datasikkerhed og hemmeligholdelse af oplysninger om kundens produkter, ydelser og øvrige forhold, hvor omstændighederne kræver det. Møder og kommunikation 14. Kunden og skal over for hinanden angive, hvortil henvendelse kan ske, og hvorfra kunden og dennes tilsyn, henholdsvis ansvarlige medarbejder, skal kunne tilkaldes. Stk. 2. Kunden kan bestemme, at skal deltage i projektgennemgang og eventuelle styregruppemøder. Udførende medarbejder(-e) deltager efter behov i disse aktiviteter. Stk. 3. Referat af møder eller aktionslister udarbejdes efter aftale. Stk. 4. Der kan endvidere fastsættes bestemmelser om arten og omfanget af kvalitetskontrol og om den dokumentation for arbejdets udførelse, som skal afgive. Bestemmelser herom kan indgå i en kvalitetsaktivitetsplan.

4 Stk. 5. Deltagelse i projektgennemgangen og eventuelle styregruppemøder samt tilvejebringelse af dokumentationen herfor er et led i ydelse. Stk. 6. holder kunden løbende orienteret om arbejdets gang og er således forpligtet til at underrette kunden, såfremt der under arbejdets gennemførelse viser sig forhold, som efter skøn nødvendiggør en væsentlig udvidelse, eller som vil umuliggøre arbejdets gennemførelse, eller som i væsentlig grad vil ændre det forventede resultat. Stk. 7. er berettiget til fx gennem en fast udpeget kontaktperson at skaffe sig adgang til og under fortrolighed at anvende de oplysninger, som kunden råder over eller har påtaget sig at fremskaffe, og som er nødvendige for opgavens løsning. Stk. 8. Hvis under rekvireret arbejde får kendskab til forhold, der efter skøn kan medføre overtrædelse af myndighedsbestemmelser, krav i standarder, akkrediteringsbestemmelser, certificeringsbestemmelser eller kan repræsentere sundhedsfare eller forringet patientsikkerhed, kan forlange, at der gennemføres korrektioner og korrigerende handlinger. It og software 15. TAPFREELANCE skal i fornødent omfang stille personligt it-udstyr o.l. til rådighed for egne medarbejdere. Stk. 2. Aftales det, at opgaveløsning skal gennemføres i licenserede it-programmer, forudsætter aftalen med, at kunden efter behov indgår separate licensaftaler med sine softwareleverandører. Stk. 3. Udgifter i medfør af de i stk. 2 nævnte licensaftaler er uvedkommende. Stk. 4. forbeholder sig ret til uafhængigt af kunden at indgå anvisningsprovisionsaftaler med de softwareleverandører, som udbyder egnede dokumenthåndteringsprogrammer. Ændringer i arbejdet 16. Kunden kan forlange ændringer i arbejdets art og omfang, når ændringen har naturlig sammenhæng med de aftalte ydelser. har ret til at udføre sådanne ændringer, medmindre kunden påviser særlige forhold, der begrunder, at kunden lader andre udføre arbejdet. Stk. 2. Kundens krav om ændring skal fremsættes skriftligt. Det samme gælder parternes eventuelle krav om forandringer i aftalen med hensyn til pris og tid som følge af ændringen. Der træffes snarest skriftlig tillægsaftale om ændringen. Forhandlinger herom må ikke medføre forsinkelse af arbejdets udførelse. Stk. 3. Ændringsarbejde udføres som regningsarbejde, medmindre andet er aftalt. Stk. 4. Ved formindskelse af arbejdets omfang skal godskrive kunden de udgifter, som bortfalder eller burde have været sparet.

5 Tidsforlængelse 17. har ret til forlængelse af tidsfrister ved forsinkelse af arbejdet, der er en følge af 1) ændringer i arbejdets art og omfang, som kræves af kunden, 2) kundens forhold eller kundens forsinkelse, 3) forhold, der opstår uden skyld, og over hvilke TAP- FREELANCE ApS ikke er herre, fx krig, usædvanlige naturbegivenheder, brand, strejker, lockout eller hærværk, 4) offentlige påbud eller forbud eller certificerings-, akkrediterings- eller andre godkendelsesorganers afvigelser og vilkår, som ikke skyldes egne forhold. Stk. 2. skal dog søge forsinkelsen undgået eller begrænset ved sådanne dispositioner, som med rimelighed kan kræves. Stk. 3. Anser sig berettiget til forlængelse af en frist, skal kunden snarest muligt underrettes skriftligt. skal på forlangende godtgøre, at den indtrådte forsinkelse skyldes det påberåbte forhold. Arbejdssprog og rapport 18. Alle dokumenter affattes på dansk, medmindre andet er udtrykkeligt og skriftligt aftalt. Stk. 2. Forhandlinger, herunder på projekt- og samarbejdsmøder, skal foregå på dansk. Hvis der tillige udfærdiges dokumenter på et andet sprog, og der er uoverensstemmelse i forhold til den danske tekst, gælder den danske tekst. Stk. 3. Et rekvireret arbejde afsluttes sædvanligvis med en systembeskrivelse og procedurebeskrivelser opstillet i et anerkendt, password-beskyttet dokumenthåndteringsprogram på Intranettet eller på kundens intranet. Alternativt udarbejdes en rapport til rekvirenten indeholdende en beskrivelse af det udførte arbejde, auditresultater, vurderinger og konklusion. Medmindre andet er aftalt skriftligt, leveres rapporten i elektronisk form eller i 3 farvekopier. Stk. 4. er berettiget til at beholde interne arbejdskopier af udarbejdede dokumenter. Aflevering og afslutning 19. Arbejdet anses for afleveret til kunden, når afleveringsmøde e.l. har fundet sted, medmindre der herved er påvist væsentlige mangler. Er dette tilfældet, afholdes nyt afleveringsmøde, når har givet kunden skriftlig meddelelse om, at manglerne er afhjulpet. Mangelbegrebet 20. Er arbejdet ikke udført i overensstemmelse med aftalen, fagmæssigt korrekt eller i overensstemmelse med kundens eventuelle anvisninger, foreligger der en mangel. Det samme gælder, hvis ikke har leveret anden aftalt ydelse i forbindelse med arbejdet.

6 Rettigheder, forpligtelser og ejendomsret 21. Parterne kan overdrage deres rettigheder i henhold til aftalen. Stk. 2. Uden den anden parts samtykke kan parterne ikke overføre deres forpligtelser til andre. Stk. 3. Når de aftalte ydelser er leveret og overdraget til kunden, tilhører de kunden også med hensyn til kommerciel udnyttelse, publicering og med hensyn til udtagelse af patent. Forhold til myndigheder, akkrediterings- og certificeringsorganer mv. 22. Kunden sørger for nødvendig godkendelse af ledelsessystemer eller projektydelser og afholder udgifterne herved. Stk. 2. Kunden sørger for ansøgning om akkreditering, certificering eller anden godkendelse, der vedrører etablerede ledelsessystemer e.l., og afholder udgiften herved. Stk. 3. underretter ikke myndigheder, samarbejdspartnere eller officielle organer om de i 14 stk. 8 nævnte forhold, medmindre der foreligger udtrykkelig aftale med kunden herom. Betaling 23. I henhold til fakturering af kunden har én gang hver måned ret til betaling for udført arbejde og afholdte udlæg mv. eventuelt i form af en á contobegæring. Stk. 2. Kunden skal senest 15 arbejdsdage fra modtagelse af faktura betale det fakturerede beløb. Stk. 3. Efter afleveringen fremsender en endelig og fuldstændig opgørelse, herunder over tilgodehavender for alle ekstraarbejder. Efter at kunden har modtaget denne slutopgørelse, kan ikke fremkomme med yderligere krav bortset fra sådanne, der er taget specificeret forbehold om i slutopgørelsen. Stk. 4. slutopgørelse skal betales senest 15 arbejdsdage fra modtagelsen. Stk. 5. tilgodehavende forrentes fra forfaldsdagen med rentelovens rentesats. Stk. 6. Eventuelle reklamationer skal finde sted inden 30 dage fra fakturadato og berettiger ikke kunden til at tilbageholde betaling af denne eller andre forfaldne poster. Afbrydelse af arbejdet 24. Kunden har ret til når som helst med 15 arbejdsdages varsel at bringe arbejdet med opgaven til ophør mod at betale det fulde vederlag i henhold til den indgåede aftale med fradrag af de eventuelle besparelser, som TAPFREELANCE ApS opnår ved afbrydelsen. Stk. 2. Hvis kunden ikke har betalt forfaldne beløb ved betalingsfristens udløb, kan efter skriftligt varsel på 5 arbejdsdage standse arbejdet. Stk. 3. kan endvidere straks standse arbejdet ved kundens konkurs eller betalingsstandsning, eller hvis der åbnes forhandlinger om tvangsakkord, eller kun-

7 dens økonomiske forhold i øvrigt viser sig at være sådanne, at denne må antages at være ude af stand til at opfylde aftalen. Det er dog en betingelse, at kunden ikke har stillet eller på opfordring ikke straks stiller betryggende sikkerhed for opfyldelsen af den resterende del af aftalen, og at krav for forsinkelse ikke rejses herudover. Konkurs, betalingsstandsning, tvangsakkord mv. 25. Ved en parts konkurs kan den anden part straks hæve aftalen, i det omfang konkurslovens regler ikke er til hinder derfor. Stk. 2. Hvis boet har ret til at indtræde i aftalen i medfør af konkurslovens regler, skal boet efter forespørgsel inden for en frist på 5 arbejdsdage give meddelelse om, hvorvidt det vil indtræde. Stk. 3. Reglen i stk. 1 gælder tillige ved en parts betalingsstandsning, eller hvis der åbnes forhandling om tvangsakkord, eller partens økonomiske forhold i øvrigt viser sig at være således, at parten må antages at være ude af stand til at opfylde aftalen. Hæveretten er dog betinget af, at parten ikke har stillet eller på den anden parts opfordring ikke straks stiller betryggende sikkerhed for aftalens opfyldelse. Stk. 4. Er en part et aktie- eller anpartsselskab, kan den anden part hæve aftalen, hvis dette kræves opløst af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Bestemmelsen finder ikke anvendelse, hvis parten inden 10 arbejdsdage fra fremkomsten af et påkrav fra den anden part dokumenterer, at betingelserne for selskabets opløsning ikke er til stede, eller hvis parten stiller fuldstændig sikkerhed for aftalens opfyldelse. Ansvar 26. er ansvarlig over for rekvirenten i overensstemmelse med dansk rets erstatningsregler med de begrænsninger, som følger af stk. 2-stk. 7. Stk. 2. Rådgivning og vejledning er afgivet på grundlag af den viden og teknik, som TAP- FREELANCE ApS råder over. Stk. 3. Ansvar kan ikke gøres gældende, hvis ny forskning eller en senere teknisk udvikling måtte vise, at viden og teknik var mangelfuld eller urigtig. Stk. 4. TAPFREELANCE APS er uanset fejl og forsømmelser uden ansvar for tab af data, driftstab, avancetab og andet indirekte tab. Stk. 5. Medmindre andet er aftalt, er samlede ansvar maksimeret til det samlede vederlag, der er aftalt eller anslået i forbindelse med et rekvireret arbejde. Stk. 6. ansvar ophører 2 år efter afslutning. Stk. 7. Skulle blive draget til ansvar af tredjemand for et forhold, for hvilket ansvaret efter det forudgående er begrænset over for den forurettede, skal kunden holde skadesløs herfor. Ophævelse 27. Foreligger der væsentlig misligholdelse fra kunden side af de ham påhvilende forpligtelser eller viser det sig, at opgaven er eller medfører arbejde eller resultater af en

8 sådan karakter, at den offentlige sundhed eller sikkerhed eller andre offentlige interesser derved krænkes, kan ophæve aftalen. I så fald skal rekvirenten betale det fulde vederlag i henhold til den indgåede aftale med fradrag af de eventuelle besparelser, som opnår ved ophævelsen. Tvister 28. Tvister afgøres endeligt ved voldgift ved hjemting efter "Regler for behandling af sager ved den Almindelige Voldgiftsret i Danmark".

Udbud. Køb af miljømåleudstyr til Ovnlinie 1 Slagelse Affaldsenergi. Generelle betingelser og beskrivelser for udbud

Udbud. Køb af miljømåleudstyr til Ovnlinie 1 Slagelse Affaldsenergi. Generelle betingelser og beskrivelser for udbud Udbud Køb af miljømåleudstyr til Ovnlinie 1 Slagelse Affaldsenergi Generelle betingelser og beskrivelser for udbud April 2019 1. Kontraktudkast - Leverancen Side 2 af 8 Miljømåleudstyr til Slagelse Affaldsenergi

Læs mere

LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE

LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE KONTRAKTUDKAST LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE JULI 2012 LEVERING AF DIGITAL TRYKMASKINE MED BACK UP MASKINE OG SERVICEAFTALE KONTRAKT 1 Parterne Vejdirektoratet: Vejdirektoratet Ressource

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1.0 Anvendelsesområde 1.1 Disse generelle aftalevilkår finder anvendelse på enhver aftale mellem SiteLoom ApS og en kunde om levering af konsulentydelser, abonnementsydelser og andre

Læs mere

Generelle Bestemmelser i Forbrugeraftaler 2019 GBF 19

Generelle Bestemmelser i Forbrugeraftaler 2019 GBF 19 Danske Arkitektvirksomheder og Foreningen af Rådgivende Ingeniørers Generelle Bestemmelser i Forbrugeraftaler 2019 FORORD Danske Arkitektvirksomheder og Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) har udarbejdet

Læs mere

GENERELLE BESTEMMELSER I FORBRUGERAFTALER

GENERELLE BESTEMMELSER I FORBRUGERAFTALER GBF 19 GENERELLE BESTEMMELSER I FORBRUGERAFTALER 2019 Danske Arkitektvirksomheder og Foreningen af Rådgivende Ingeniørers Generelle Bestemmelser i Forbrugeraftaler 2019 GBF 19 Den 30. august 2019, version

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen 1. Indledning Disse generelle betingelser finder anvendelse såfremt der ikke er aftalt andre betingelser i den

Læs mere

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne.

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og leveringsbestemmelser for Compfitt A/S 1. Indledning. Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER 323-182087 SLA/sla 16.03.2015 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 3 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser...

Læs mere

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark Handelsbetingelser Virksomhedsoplysninger Grumsen Development ApS CVR: 37051373 Willemoesgade 50 2. Tv 6700 Esbjerg Danmark 1. Generelle betingelser 1.1. Disse handelsbetingelser gælder for alle leverancer

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER 1. BAGGRUND 1.1 Klienten ønsker at modtage økonomisk rådgivning og er derfor blevet enig med Konsulenten om, at denne mod betaling af vederlag skal varetage Klientens økonomi.

Læs mere

GBR 92 GENERELLE BESTEMMELSER FOR RÅDGIVNING. September 1992. Side 1

GBR 92 GENERELLE BESTEMMELSER FOR RÅDGIVNING. September 1992. Side 1 GBR 92 GENERELLE BESTEMMELSER FOR RÅDGIVNING September 1992 Side 1 Generelle Bestemmelser for Rådgivning, GBR 92 Forord Generelle Bestemmelser for Rådgivning ( GBR 92) er udarbejdet af Foreningen af Rådgivende

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser

Generelle salgs- og leveringsbetingelser Generelle salgs- og leveringsbetingelser Almindelige bestemmelser 1. Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle JCN Industriservice ApS`s (Herefter kaldet JCNI) tilbud, overslag og

Læs mere

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og hastetillæg... 4 Hastetillæg... 4 Ændring af aftalen...

Læs mere

(I det følgende samlet benævnt Parterne og hver for sig en Part )

(I det følgende samlet benævnt Parterne og hver for sig en Part ) København den XX SAMARBEJDSAFTALE MELLEM Re-public ApS Dronningens Tværgade 30, 1 1302 København K CVR. 27224679 (herefter benævnt Designvirksomheden ) OG XXXX (herefter benævnt Kunden ) (I det følgende

Læs mere

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE STANDARD SAMARBEJDSAFTALE MELLEM (herefter benævnt Designvirksomheden ) OG (herefter benævnt Kunden ) (i det følgende samlet benævnt "Parterne" og hver for sig en "Part") Standard samarbejdsaftalen ( Aftalen

Læs mere

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr]

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr] Leveringsaftale mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og [navn] [adresse] [cvr-nr] (herefter benævnt Leverandøren) [dato] Bistand til planlægning af jordfordeling

Læs mere

Standard leveringsbetingelser

Standard leveringsbetingelser Standard leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra CompanYoung ApS (herefter CompanYoung), medmindre

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG 1. Anvendelse... 2 2. Indgåelse... 2 3. Fuldmagt... 2 4. Forpligtelser... 2 5. Priser... 3 6. Leveringsbetingelser... 3 7. Betalingsbetingelser... 3

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 4 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser... 5 6. Leveringsbetingelser... 5 7. Force majeure...

Læs mere

ABR-13. Almindelige bestemmelser for rådgivning

ABR-13. Almindelige bestemmelser for rådgivning ABR-13 Almindelige bestemmelser for rådgivning Ver. 01 af 01.01.2013 Forord Nærværende almindelige bestemmelser for rådgivning (ABR-13) er udarbejdet af Nielsen, Rudolph & Partners ApS, CVR Nr. 32 33 06

Læs mere

Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren

Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren 1. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER Rønne & Lundgren Advokatpartnerselskab ( R&L ) CVR-nr. 36 44 20 42 Tuborg Havnevej 19 2900 Hellerup 2. GENERELT 2.1 Nærværende forretningsbetingelser

Læs mere

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens Kontrakt Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens SOSU Nord mellem SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) og ( ) (Herefter Leverandør ) Hver for sig benævnt Part og tilsammen

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LANGUAGEWIRE

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LANGUAGEWIRE FORRETNINGSBETINGELSER FOR LANGUAGEWIRE 1. ANVENDELSESOMRÅDE 1.1 Nedenstående forretningsbetingelser finder anvendelse på alle aftaler om oversættelsesopgaver mellem LanguageWire (herefter benævnt LW)

Læs mere

KONSULENTAFTALE. (herefter kaldet Nochmal) [indsæt navn] [indsæt adresse] [indsæt by & postnummer] [indsæt CVR-nummer] (herefter kaldet Kunden)

KONSULENTAFTALE. (herefter kaldet Nochmal) [indsæt navn] [indsæt adresse] [indsæt by & postnummer] [indsæt CVR-nummer] (herefter kaldet Kunden) KONSULENTAFTALE Mellem undertegnede Nochmal Magnoliavej 4, 1. tv 2000 Frederiksberg CVR: 29056323 (herefter kaldet Nochmal) og medundertegnede [indsæt navn] [indsæt adresse] [indsæt by & postnummer] [indsæt

Læs mere

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege Kontrakt Levering af svejserobotter j.nr. 7.01 Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege mellem Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Læs mere

Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab

Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab 1. Anvendelse og gyldighed A. Nærværende forretningsbetingelser er gældende for enhver ydelse fra Patriotisk Selskab, medmindre betingelserne er fraveget ved

Læs mere

Almindelige vilkår for certificerings-, inspektions- eller godkendelsesordninger tilknyttet Teknologisk Institut (Instituttet)

Almindelige vilkår for certificerings-, inspektions- eller godkendelsesordninger tilknyttet Teknologisk Institut (Instituttet) Almindelige vilkår for certificerings-, inspektions- eller godkendelsesordninger tilknyttet Teknologisk Institut (Instituttet) TEKNOLOGISK INSTITUT Generelt Vilkårene er gældende for alle opgaver, der

Læs mere

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008 Leveranceaftale Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service Juli 2008 Dato: 16-07-2008 Kontor: Sagsbeh.: Digitaliseringsafdelingen Niels Kleberg Versionsnr.: 1.0 Leveranceaftale for miniudbud

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: (i det følgende kaldet leverandøren)

KONTRAKT. mellem. Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: (i det følgende kaldet leverandøren) KONTRAKT mellem Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: 19716406 (i det følgende kaldet leverandøren) og Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER PR

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER PR INDLEDNING Nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev samt eventuelle skriftlige ændringer hertil udgør den samlede aftale (Aftalen) mellem kunden (Kunden) og Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab,

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER Gældende for Jord.dk Version 1.3

FORRETNINGSBETINGELSER Gældende for Jord.dk Version 1.3 FORRETNINGSBETINGELSER Gældende for Jord.dk 16.01.2017 Version 1.3 1. Indledning Jord.dk s almindelige Forretningsbetingelser (Herefter benævnt Forretningsbetingelser ) for formidling og analyse af jord

Læs mere

Bilag A. Kontraktudkast

Bilag A. Kontraktudkast Bilag A. Kontraktudkast Udførelse af analyseopgaver Kontrakt Side 2 af 9 Mellem.... CVR... (Tilbudsgiver) og I/S AffaldPlus Ved Fjorden 20 4700 Næstved CVR 65278316 (AffaldPlus) indgås hermed aftale om

Læs mere

Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014

Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014 Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. Aftaleindgåelse... 3 2. Ydelsernes omfang... 3 3. Parternes forpligtelser... 4 4. Pris og betalingsbetingelser... 5

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med Routes,

Læs mere

Handels- og forretningsbetingelser

Handels- og forretningsbetingelser Handels- og forretningsbetingelser for køb hos master care A/S Sofienlystvej 3 DK - 8340 Malling CVR-nr. 36941022 gældende fra den 15. oktober 2016 1. Generelt 1.1. De almindelige handels- og forretningsbetingelser

Læs mere

Mariagerfjord Kommune Udbud af produktion og udbringning af mad ALMINDELIGE BESTEMMELSER. for. Produktion og udbringning af mad

Mariagerfjord Kommune Udbud af produktion og udbringning af mad ALMINDELIGE BESTEMMELSER. for. Produktion og udbringning af mad Side 1 af 6 Bilag 3 ALMINDELIGE BESTEMMELSER for Produktion og udbringning af mad 1 Generelt Disse almindelige bestemmelser finder anvendelse for produktion og udbringning af mad i Mariagerfjord Kommune

Læs mere

[ ] s opgave er følgende [ ] skal løse opgaven Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene.

[ ] s opgave er følgende [ ] skal løse opgaven Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene. Kontrakt vedr. Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus

Læs mere

Alm. Forretningsbetingelser

Alm. Forretningsbetingelser Elite IT ApS Alm. Forretningsbetingelser Almindelige forretningsbetingelser for Elite IT ApS Gældende pr. 19. marts 2013 1 Gyldighed Alle aftaler mellem kunden og Elite IT indgås på grundlag af nærværende

Læs mere

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører 1. Aftale og aftaleparter 1.1 Disse forretningsbetingelser gælder for de bogførings-, rådgivnings-, og regnskabsmæssige assistanceydelser, som Ødegård ApS leverer til Kunden. 1.2 Kundeaftalen mellem Kunden

Læs mere

1. Parterne UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT. Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup.

1. Parterne UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT. Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup. UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup 1. Parterne Mellem Forsyning Ballerup Service A/S på vegne af Vand Ballerup

Læs mere

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger:

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger: Nærværende forretningsbetingelser er gældende for alle produkter og ydelser leveret af Oxygen A/S (herefter kaldet "Oxygen") til Kunden, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem parterne. Det accepterede

Læs mere

GBI 14 GENERELLE BETINGELSER FOR INDUSTRIRÅDGIVNING

GBI 14 GENERELLE BETINGELSER FOR INDUSTRIRÅDGIVNING GBI 14 GENERELLE BETINGELSER FOR INDUSTRIRÅDGIVNING 2014 Generelle Betingelser for Industrirådgivning, GBI 14 Forord Generelle Betingelser for Industrirådgivning (GBI 14) er udarbejdet af Foreningen af

Læs mere

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast Udbud af brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold Kontraktudkast Center for Ejendomme og Intern Service Høje Taastrup Kommune Bygden 2 2630 Taastrup Dato. 16-03-2010 Dok nr. 257 0049 Journal

Læs mere

Almindelige leveringsbetingelser

Almindelige leveringsbetingelser Såfremt der ikke er aftalt andet gælder følgende leveringsbetingelser for produkter, der bliver leveret af HAGENS FJEDRE A/S: Almindelige leveringsbetingelser Anvendelse 1.Nedenstående, almindelige leveringsbetingelser

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med EPEA

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Ehrhorn Hummerston Gråbrødretorv 6-8, 3.sal DK-1154 København K. Telefon:+45 70201972 info@ehrhorn-hummerston.dk www.ehrhorn-hummerston.dk Almindelig del De generelle forretningsbetingelser

Læs mere

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ]

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] Kontrakt vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus Midtjylland) og [ ] [ ] [ ] CVR

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Betalingsbetingelser... 4 6. Force majeure... 4 7. Reklamations- og undersøgelsespligt...

Læs mere

Kontrakt. Udvikling af software til læringsteknologi. SOSU Nord. mellem. SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU )

Kontrakt. Udvikling af software til læringsteknologi. SOSU Nord. mellem. SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) Kontrakt Udvikling af software til læringsteknologi SOSU Nord mellem SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) og ( ) (Herefter Leverandør ) Hver for sig benævnt Part og tilsammen Parterne.

Læs mere

Bilag [nr.] Trepartsaftale

Bilag [nr.] Trepartsaftale J.nr.: 7501417 MPE/KRM Bilag [nr.] Trepartsaftale Kammeradvokaten Telefon +45 33 15 20 10 Vester Farimagsgade 23 Fax +45 33 15 61 15 DK-1606 København V www.kammeradvokaten.dk Trepartsaftale INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER BRAGESGADE 10B 2200 KØBENHAVN N T +45 3282 1021 E info@2plus1.dk W 2plus1.dk 11. november 2013 FORRETNINGSBETINGELSER ALMINDELIG DEL De generelle forretningsbetingelser er gældende for alle ydelser og

Læs mere

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26.

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26. J.nr.: 8915980 VFN/KRM Kontrakt om mellem Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) og [ ] (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København

Læs mere

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3 Standardbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra Skovdal Nordic, medmindre dette udtrykkeligt er fraveget

Læs mere

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014 Ændringer til rammeaftale Dato 11. april 2014 Ændring Indkøb af teltduge til Virksomhedshjemmeværnet tilføjet til Rammeaftalens pkt. 2, samt justering i antal af teltduge til brug for Hærhjemmeværnet og

Læs mere

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser Bilag 2 Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER... 3 1.1 Anvendelse og gyldighed... 3 1.2 Tilbud/ordre... 3 1.3 Priser... 3 1.4 Ejendomsforbehold... 3 1.5 Levering...

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade 5 8000 Aarhus C Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Kunsulentydelser...

Læs mere

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden

Læs mere

Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice

Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice 7. december 2017 DAFO - Forskerservice Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice 1. Indledende bestemmelser Disse Standardvilkår gælder for alle ydelser leveret af Forskerservice i og uden for kontrakt.

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER Aftalegrundlag Enhver levering af tredjepartsprodukter fra DFF-EDB, vil ske i henhold til nærværende betingelse, der sammen med det underskrevne

Læs mere

Krav til licensaftale

Krav til licensaftale Krav til licensaftale Nedenstående krav, skal indarbejdes i den licensaftale der skal finde anvendelse mellem parterne. Ifald der er modstrid mellem kundens krav og øvrige bestemmelser i leveranceaftalen,

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX)

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX) Kontraktudkast vedrørende levering af tandtekniske ydelser indgået mellem (XXXXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Sjællandsgade 40 2200 København N Bilagsfortegnelse Kontraktbilag

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

AB-Forbruger. Revideret juni 2012. Almindelige betingelser for aftaler om byggearbejder for forbrugere

AB-Forbruger. Revideret juni 2012. Almindelige betingelser for aftaler om byggearbejder for forbrugere AB-Forbruger Revideret juni 2012 Almindelige betingelser for aftaler om byggearbejder for forbrugere AB-Forbruger Almindelige betingelser for aftaler om byggearbejder for forbrugere Standardaftalen AB-Forbruger

Læs mere

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ]

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] Kontrakt vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus Midtjylland) og [ ] [ ] [ ] CVR

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX Rengøringsaftale Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk I det følgende kaldet Kunde. og XXXX I det følgende kaldet Leverandøren Side 1 af 8 1. Aftalens retlige grundlag:... 3 2. Rengøringsaftalens

Læs mere

Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser

Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser Direktoratet for Kriminalforsorgen Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser indgået mellem [Konsulentnavn/virksomhed] [Adresse] [Postnr.] CVR-nr. [xx xx xx xx] (Herefter leverandøren ) og Kriminalforsorgen

Læs mere

AB-Forbruger Almindelige betingelser for aftaler om bygge arbejder for forbrugere

AB-Forbruger Almindelige betingelser for aftaler om bygge arbejder for forbrugere AB-Forbruger Almindelige betingelser for aftaler om bygge arbejder for forbrugere AB-Forbruger Almindelige betingelser for aftaler om bygge arbejder for forbrugere Standardaftalen AB-Forbruger er udarbejdet

Læs mere

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr]

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr] Leveringsaftale mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og [navn] [adresse] [cvr-nr] (herefter benævnt Leverandøren) [dato] Modellering af lokaliteter til

Læs mere

Levering af velfærdsteknologi af typen selvstændighedsteknologier

Levering af velfærdsteknologi af typen selvstændighedsteknologier Kontrakt Levering af velfærdsteknologi af typen selvstændighedsteknologier SOSU Nord mellem SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) og ( ) (Herefter Leverandør ) Hver for sig benævnt Part

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse og gyldighed Enhver leverance sker på grundlag af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre anden skriftlig aftale er indgået mellem

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for WebMovers I/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR WEBMOVERS I/S 1. FORMÅL OG RÆKKEVIDDE

Salgs- og leveringsbetingelser for WebMovers I/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR WEBMOVERS I/S 1. FORMÅL OG RÆKKEVIDDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR WEBMOVERS I/S 1. FORMÅL OG RÆKKEVIDDE 1.1 Disse almindelige betingelser fastsætter de nærmere vilkår for WebMovers I/S (herefter benævnt WebMovers ) levering af standard

Læs mere

Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten.

Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten. CERTA S FORRETNINGSBETINGELSER Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten. Opdraget CERTA s opdrag omfatter bistand i forbindelse med sikkerhedsmæssige

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR. 32 44 93 44 Maj 2019 1. Generelt 1.1 Danske Solceller ApS, CVR-nr. 32 44 93 44 (herefter Danske Solceller) sælger og leverer komplette solcelleanlæg

Læs mere

Almindelige handels- og leveringsbetingelser for DB-it ApS ApS.

Almindelige handels- og leveringsbetingelser for DB-it ApS ApS. Almindelige handels- og leveringsbetingelser for DB-it ApS ApS. 1. Almindelige vilkår. Medmindre andet er skriftligt aftalt mellem parterne, er nedenstående vilkår gældende for enhver arbejdsopgave udført

Læs mere

Forretningsbetingelser for levering af ydelser pr

Forretningsbetingelser for levering af ydelser pr INDLEDNING Nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev samt eventuelle skriftlige ændringer hertil udgør den samlede aftale (Aftalen) mellem kunden (Kunden) og Statsautoriseret Revisionspartnerselskab,

Læs mere

Corpitals Forretningsbetingelser # ( )

Corpitals Forretningsbetingelser # ( ) Corpitals Forretningsbetingelser #00014207 (2019-01-15) 1. Generelt 1.1. Corpitals Forretningsbetingelser udgør en integreret del af det samlede aftalegrundlag mellem Corpital og Kunden, og er således

Læs mere

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser (

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR LEVERING AF KONSULENTYDELSER

GENERELLE BETINGELSER FOR LEVERING AF KONSULENTYDELSER GENERELLE BETINGELSER FOR LEVERING AF KONSULENTYDELSER Aftalegrundlag Enhver levering af konsulentassistance fra DFF-EDB vil ske i henhold til nærværende betingelser for levering af konsulentassistance.

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om DALTEK

Læs mere

Indholdsfortegnelse Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Indholdsfortegnelse Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Kontrakt Vedr. Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 1.1. Kontrakten indgås mellem... 3 2. Opgaven... 3 1. Socialstyrelsens ydelser... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3. Projektperiode... 3 4. Pris og

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF SERVICEYDELSER (ABSERVICE) (NB Tilpasninger foretaget)

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF SERVICEYDELSER (ABSERVICE) (NB Tilpasninger foretaget) ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF SERVICEYDELSER (ABSERVICE) (NB Tilpasninger foretaget) A. INDLEDENDE BESTEMMELSER ANVENDELSESOMRÅDE 1. Almindelige Betingelser for levering af Serviceydelser (ABService)

Læs mere

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference Mellem Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej 31 2500 Valby CVR nr. 2983 16 10 Og XXX Herefter kaldet Leverandøren 2/6 1 Præampel... 3 2 Generelt... Fejl!

Læs mere

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale DET KONGELIGE BIBLIOTEK NATIONALBIBLIOTEK OG KØBENHAVNS UNIVERSITETS- BIBLIOTEK ADMINISTRATIONS- AFDELINGEN J.nr. Udkast KONTRAKT vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder

Læs mere

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE INDLEVELSE SKABER UDVIKLING TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE WWW.BDO.DK KONSULENTAFTALE VEDR. PROJEKT: Gennemgang af forudsætninger og beregninger til skolestrukturrapportens bilag I Vurdering af økonomisk

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle aftaler indgået mellem

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Gældende fra januar 019 1. GENERELT Medmindre andet skriftligt er aftalt, gælder disse salgs- og leveringsbetingelser for alle aftaler indgået med. CVR.nr.9838186, 3100 Hornbæk

Læs mere

ALMINDELIGE VILKÅR FOR REKVIREREDE OPGAVER

ALMINDELIGE VILKÅR FOR REKVIREREDE OPGAVER Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut Jernholmen 12, 2650 Hvidovre Tlf.: 36 34 90 00 Fax: 36 34 90 01 E-mail: dbi@brandogsikring.dk www.brandogsikring.dk ALMINDELIGE VILKÅR FOR REKVIREREDE OPGAVER Ansvarsforhold

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Medmindre der foreligger anden skriftlig aftale, leverer ICS A/S, (herefter kaldet ICS) leverancer på følgende vilkår uanset eventuelle modstående eller afvigende bestemmelser

Læs mere

PRO-AUTOMATIC A/S Telefax:

PRO-AUTOMATIC A/S Telefax: SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. 1.2. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

Bilag 3 Kontraktudkast (Felter markeret med gult udfyldes i forbindelse med underskrivning af kontrakten)

Bilag 3 Kontraktudkast (Felter markeret med gult udfyldes i forbindelse med underskrivning af kontrakten) Bilag 3 Kontraktudkast (Felter markeret med gult udfyldes i forbindelse med underskrivning af kontrakten) AFTALE OM TJENESTEYDELSER OG TEKNISK RÅDGIVNING OG BISTAND Mellem Vordingborg Kommune Land og Miljø

Læs mere

Ballomax. Section 17 Ballomax

Ballomax. Section 17 Ballomax ME EX Section 17 Ballomax www.broen.com 19.3-1 IND 19.3-2 HO EX Ballomax KAPITEL 19 Salgs- og leveringsbetingelser www.broen.com 19.1-1 ME HO Salgs- og leveringsbetingelser IND 1. Anvendelse af salgs-

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser 1. Anvendelse 4. Pris og betaling 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Betingelserne gælder for alle aftaler om Nordjysk Regnskab, CVR-nr. 27404332,

Læs mere

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge.

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge. J. nr. 670-37406 CLJ/TL Licensaftale Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem E-mail: Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge agro@lokalrevision.dk Tlf: 5657 9400 CPR/CVR. nr.:

Læs mere

Aftalen kan i aftaleperioden opsiges af Parterne med 1 måneders varsel til udløbet af en måned.

Aftalen kan i aftaleperioden opsiges af Parterne med 1 måneders varsel til udløbet af en måned. KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen 5. Kontor Økonomi- og Resultater AFTALE Mellem Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Bernstorffsgade 17 1592 København

Læs mere