Min spidskompetancer er: at kommunikerer det ud, - du har brug for at få kommunikeret. * Sammensætte en behandling - sessions som du har behov for.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Min spidskompetancer er: at kommunikerer det ud, - du har brug for at få kommunikeret. * Sammensætte en behandling - sessions som du har behov for."

Transkript

1 ormidlings coach Er du kørt fast? Eller har du brug for inspiration og nytænkning?. Coaching kan anvendes til at løse mange små som større udfordringer i hverdagen, privat, familie, parforhold eller sygdom. Oplever du Stress på arbejdspladsen i hverdagen eller i din private praksis. Kan coaching anvendes når mødet med situationer i hverdagen, tager for meget plads. Opgaver og udfordringer som nyt arbejde der kræver større beslutninger, der skal imødekommes med eftertanke mod, med et kreativt og positivt sind. Eller brænder du for, at det du er i gang med skal blive en succes oplevelse. Du kan modtage en personlig, coaching eller som par. ormidlings coaching er ligeledes anvendelig til mindre og større personalegrupper, der ønsker nye spændende værktøjer i hverdagen. Visionær oredragsholder - ormidlingscoach Coach: Psykologisk Rådgiver - Positiv Psykologi - Kognitiv terapi - Parterapeut Sexologisk vejledning Mindfulness coach Behandler: Ansigtszoneterapeut - Japansk lifting - Temprana Terapeut - Instruktør acial-zone Terapeut Instruktør - Bodymind - Mindfulness - Afspændende massage - Instruktør RAB Godkendt behandler & Instruktør Min spidskompetancer er: at kommunikerer det ud, - du har brug for at få kommunikeret. * Sammensætte en behandling - sessions som du har behov for. På Gensyn! Birgitte Iserhorst Kontakt mig på Obs! Ved afbestilling samme dag efter kl eller ved udeblivelse, skal behandlingen der er bestilt betales. Telefontid mellem ANSIGTS - ZONETERAPI KROPS - ABALLANCERING * MINDULNESS * COACHING * SESSIONS Å NYT LIVSSYN

2 Ansigts Zoneterapi & Coaching Jeg tilbyder en behandling der skaber følelsen af mindfulness med en vifte af: Coaching: Krops - og Psykoterapi Kognitiv Terapi og metoder med udgangspunkt i Positiv psykologi. å nyt livssyn Med et holistisk livssyn, kan jeg bl.a. hjælpe dig med lidelser som: ysiske og Psykiske - Traume Stress Depression Angst Sorg Krisehjælp Kroniske lidelser - Recovery Stofskifte lidelser - Allergi Hormonelle - forstyrrelser mv. Graviditet Overgangsalder Ansigts Zoneterapi Er en behandling der afbalancerer og arbejder med teknikker der er flere tusinde års gamle erfaringer fra Østen. Jeg arbejder med teorien om 5 elementet der arbejder dybt med Krop - Sind og Ånd og tilsammen er i stand til at få fokus på Årsag og Virkning. Derved giver det dig mulighed for at genoprette gamle ar på sjælen. Det er en behandling der får dig til at føle dig i en dyb indre ro og en tilstand af mindfulness. På langt sigt er Ansigts Zoneterapien og samtalen i sin helhed et tilbud til dig, der ønsker at modtage en behandling der, gør en forskel. *Se under Case på min hjemmeside. Ansigtszoneterapi inkl. Coaching Priser: Behl. ca. 1½ t ,- kr. Ved køb af 6 behl. (rabat kr. 300,-) Ved køb af 12 behl. (rabat kr. 700,-) Behl. ca. 2 t. 1000,- kr. Ved køb af 6 behl. (rabat kr. 400,-) Ved køb af 12 behl. (rabat kr. 1000,-) Stamkunde: (10. behl. klipkort -10%) Efter 12 behl. ca.1-1½ t...550,-kr. Efter 12.behl. ca.2 t...800,-kr Ansigts Zoneterapi Via Ansigts Zoneterapien arbejder jeg med: Zoner Meridianbaner Organer ysiske og Psykiske system Neologiske system Modtag en professionel Ansigtszoneterapi og/eller coaching, som af mange anbefales, når livet bliver for meget op af bakke Ansigtszoneterapien vil på det ubevidste plan, i samarbejde med bevidsthedsplanet ved hjælp af det kognitive og positiv psykologi gøre en forskel. Vi skal arbejde med det Kognitive i din bevidsthed, der giver dig mulighed for al ændre din måde at anskue din hverdag på. Du lærer, hvordan du kan se livet med positive øjne og skabe nye vaner. Du tilbydes en kombination af Ansigtszoneterapi og samtale, der på hver sin måde supplerer hinanden fantastisk. COACHING Coaching 2.t ,- kr. 3 behandlinger a 2 t ,- kr.

3 Mindfulness Er en behandling der afbalancerer og arbejder med teknikker der er flere tusinde års gamle erfaringer fra Østen. Jeg arbejder med teorien om 5 elementet der arbejder dybt med Krop - Sind og Ånd og tilsammen er i stand til at få fokus på Årsag og Virkning. Derved giver det dig mulighed for at genoprette gamle ar på sjælen. Det er en behandling der får dig til at føle dig i en dyb indre ro og en tilstand af mindfulness. Vejrtræknings - Teknikker Meditation Lær enkelte metoder du kan anvende i dagligdagen der skaber indre ro og harmoni Lær at arbejde med alle dine sanser. Lev i nuet På langt sigt er ace-it liftprogrammet i sin helhed et tilbud til dig, der ønsker at modtage en behandling der, gør en forskel. *Se under Case på min hjemmeside. Visionær oredragsholder - ormidlingscoach Coach: Psykologisk Rådgiver - Positiv Psykologi - Kognitiv terapi - Parterapeut Sexologisk vejledning Mindfulness coach Behandler: Ansigtszoneterapeut - Japansk lifting - Temprana Terapeut - Instruktør acial-zone Terapeut-Instruktør - Bodymind - Mindfulness - Afspændende massage - Instruktør RAB Godkendt behandler & Instruktør * Sammensætte en behandling - sessions som du har behov for. * På Gensyn! Birgitte Iserhorst Kontakt mig på Obs! Ved afbestilling samme dag efter kl eller ved udeblivelse, skal behandlingen der er bestilt betales. Telefontid mellem LIT PROGRAM RELEX ZONETERAPI Å NYT LIVSSYN JAPANSK - LITING KROPS ABALLANCERING MASSAGE MINDULNESS

4 Refleks Zoneterapi Kropsterapi & Mindfulness Ofte stimuleres kroppen, fødder og hænder i forbindelse med en afbalancering. Du vil få nogle vejrtrækningsøvelser og værktøjer/øvelser som let kan anvendes i hverdagen. ace-it lift program Luksus Kosmetisk Ansigtszoneterapi med Japansk lifting Behandlingen kan være en kombination af Ansigtszoneterapi og en dybtgående ansigtsmassage. ace-it lift program er en afbalancering der genopbygger og fornyr celledelingen. Så ansigtet får en rolig udstråling og ungdommelig glød. Ud over en dybtgående massage og stimulering af lymfe systemet, aktiveres det hormonelle system. ace-it lift program Pilning og Maske med opstrammende ansigtsmassage jord/salt evt. stenmassage. Denne intensive behandling opstrammer dine ansigtsmuskler styrker din celleropbygning og giver din hud en helt ny glans og udstråling. Mindfulness Kropsafbalancering odzoneterapi Håndzoneterapi Ryg og Kropsmassage Behandling af Iskias smerter Berøringsterapi - Afbalancering Intuitiv kropsmassage/kropsterapi Reflekszoneterapi: Intuitiv kropsmassage/kropsterapi Behandling 2 t ,- kr. Behandling 1½ t...700,- kr. Behandling ½ t...400,- kr. v/køb af min.6 behandlinger gives der rabat. Ved hjælp af stimulering af nerve - systemet er der utrolige gode resultater med eks. lammelser efter hjerneblødning og ansigtsspasmer med videre. Ved ekstra stimulering af reflexzoner skabes en ro og balance, der tilsammen giver en følelse af mindfulness. Du kan vælge når du ligger med masken om du vil have 10 min. nakkemassage eller håndmassage. orkæl en du holder af med et GAVEKORT Husk at mænd vil forkæles.

5 ace-it lift program Luksus Kosmetisk Ansigtszoneterapi og Japansk lifting Behandlingen er en kombination af Ansigtszoneterapi og en dybtgående ansigtsmassage. ace-it lift program er en afbalancering der genopbygger og fornyr celledelingen. Så ansigtet får en rolig udstråling og ungdommelig glød. Ud over en dybtgående massage og stimulering af lymfe systemet, aktiveres det hormonelle system. ace-it lift program Luksus Kosmetisk Ansigtszoneterapi og Japansk lifting Behandlingen er en kombination af Ansigtszoneterapi og en dybtgående ansigtsmassage. ace-it lift program er en afbalancering der genopbygger og fornyr celledelingen. Så ansigtet får en rolig udstråling og ungdommelig glød. Ud over en dybtgående massage og stimulering af lymfe systemet, aktiveres det hormonelle system. ace-it lift program Luksus Kosmetisk Ansigtszoneterapi og Japansk lifting Behandlingen er en kombination af Ansigtszoneterapi og en dybtgående ansigtsmassage. ace-it lift program er en afbalancering der genopbygger og fornyr celledelingen. Så ansigtet får en rolig udstråling og ungdommelig glød. Ud over en dybtgående massage og stimulering af lymfe systemet, aktiveres det hormonelle system. Ved hjælp af stimulering af nerve - systemet er der utrolige gode resultater med eks. lammelser efter hjerneblødning og ansigtsspasmer med videre. Ved ekstra stimulering af reflexzoner skabes en ro og balance, der tilsammen giver en følelse af mindfulness. Ved hjælp af stimulering af nerve - systemet er der utrolige gode resultater med eks. lammelser efter hjerneblødning og ansigtsspasmer med videre. Ved ekstra stimulering af reflexzoner skabes en ro og balance, der tilsammen giver en følelse af mindfulness. Ved hjælp af stimulering af nerve - systemet er der utrolige gode resultater med eks. lammelser efter hjerneblødning og ansigtsspasmer med videre. Ved ekstra stimulering af reflexzoner skabes en ro og balance, der tilsammen giver en følelse af mindfulness.

6 ace-it lift program Pilning og Maske med opstrammende ansigtsmassage jord/salt evt. stenmassage. Denne intensive behandling opstrammer dine ansigtsmuskler og giver din hud en helt ny glans og udstråling. ace-it lift program Pilning og Maske med opstrammende ansigtsmassage jord/salt evt. stenmassage. Denne intensive behandling opstrammer dine ansigtsmuskler og giver din hud en helt ny glans og udstråling. ace-it lift program Pilning og Maske med jord/salt opstrammende ansigtsmassage evt. stenmassage. Denne intensive behandling opstrammer dine ansigtsmuskler og giver din hud en helt ny glans og udstråling. Du kan vælge når du ligger med masken om du vil have 10 min. nakkemassage eller håndmassage. orkæl en du holder af med et GAVEKORT Husk at mænd vil forkæles. Du kan vælge når du ligger med masken om du vil have 10 min. nakkemassage eller håndmassage. orkæl en du holder af med et GAVEKORT Husk at mænd vil forkæles. Du kan vælge når du ligger med masken om du vil have 10 min. nakkemassage eller håndmassage. orkæl en du holder af med et GAVEKORT Husk at mænd vil forkæles.

7 Det indre barn Regressionsterapi en behandling der går i dybden. Rejsen i dit indre univers En Psykoterapeutisk behandling og samtale når du er parat til, at blive et og ven med dit indre barn. Vi vil sammen på en afslappet måde gennemgå din Livshistorie hvor du fortæller det du har lyst til og samtidig får en dybere indsigt i dit liv. Her er dit liv Det indre barn Regressionsterapi en behandling der går i dybden. Rejsen i dit indre univers En Psykoterapeutisk behandling og samtale når du er parat til, at blive et og ven med dit indre barn. Vi vil sammen på en afslappet måde gennemgå din Livshistorie hvor du fortæller det du har lyst til og samtidig får en dybere indsigt i dit liv. Her er dit liv Det indre barn Regressionsterapi en behandling der går i dybden. Rejsen i dit indre univers En Psykoterapeutisk behandling og samtale når du er parat til, at blive et og ven med dit indre barn. Vi vil sammen på en afslappet måde gennemgå din Livshistorie hvor du fortæller det du har lyst til og samtidig får en dybere indsigt i dit liv. Her er dit liv Derefter vil du modtage en Ansigtszoneterapi der får dig til at slappe helt af, nærmest i en meditativ og hypnotisk tilstand, hvor vi sammen tager rejsen tilbage i dit liv. Du vil når vi afslutter rejsen have hentet et nyt livssyn og en følelse af klarhed i dit sind. En oplevelse der ikke kan sammenlignes med noget andet. Du skal sætte denne dag af til samtalen og afslapning resten af dagen. Da du vil få mange spændende refleksioner og et nyt positivt syn på dig selv og dine nærmeste. Session/Regressionsterapi. Varighed ca.4 ½ t ,- kr. Derefter vil du modtage en Ansigtszoneterapi der får dig til at slappe helt af, nærmest i en meditativ og hypnotisk tilstand, hvor vi sammen tager rejsen tilbage i dit liv. Du vil når vi afslutter rejsen have hentet et nyt livssyn og en følelse af klarhed i dit sind. En oplevelse der ikke kan sammenlignes med noget andet. Du skal sætte denne dag af til samtalen og afslapning resten af dagen. Da du vil få mange spændende refleksioner og et nyt positivt syn på dig selv og dine nærmeste. Session/Regressionsterapi. Varighed ca.4 ½ t ,- kr. Derefter vil du modtage en Ansigtszoneterapi der får dig til at slappe helt af, nærmest i en meditativ og hypnotisk tilstand, hvor vi sammen tager rejsen tilbage i dit liv. Du vil når vi afslutter rejsen have hentet et nyt livssyn og en følelse af klarhed i dit sind. En oplevelse der ikke kan sammenlignes med noget andet. Du skal sætte denne dag af til samtalen og afslapning resten af dagen. Da du vil få mange spændende refleksioner og et nyt positivt syn på dig selv og dine nærmeste. Session/Regressionsterapi. Varighed ca.4 ½ t ,-kr.

8 Regressionsterapi Det indre barn HER ER DIT LIV Regressionsterapi Det indre barn HER ER DIT LIV Regressionsterapi Det indre barn HER ER DIT LIV

9 Parterapi Parterapi Parterapi ORELSKET I LIVET ORELSKET I LIVET ORELSKET I LIVET

10 Parterapi orelsket i livet Giv ikke op! Kæmp for det du tror på. Parterapi orelsket i livet Giv ikke op! Kæmp for det du tror på. Parterapi orelsket i livet Giv ikke op! Kæmp for det du tror på. å værktøjer og inspiration, samt vejledning til at få opfyldt, de værdier du vægter i dit samliv. orstå tankens kraft og lev i nuet. Lær at se på hinanden med nye øjne, se på din partner! som han/hun virkelig er. Livets erfaringer sygdom og traume skaber dybe personlige forandringer. I har måske ændret nogle væsentlige livsværdier og skabt nye drømme og mål. Stop op og se virkeligheden, frem for din illusion af en drøm, der aldrig blev til det du ønskede. ind ud af det der lykkes? og arbejd sammen omkring det? der mere skal lykkes. å værktøjer og inspiration, samt vejledning til at få opfyldt, de værdier du vægter i dit samliv. orstå tankens kraft og lev i nuet. Lær at se på hinanden med nye øjne, se på din partner! som han/hun virkelig er. Livets erfaringer sygdom og traume skaber dybe personlige forandringer. I har måske ændret nogle væsentlige livsværdier og skabt nye drømme og mål. Stop op og se virkeligheden, frem for din illusion af en drøm, der aldrig blev til det du ønskede. ind ud af det der lykkes? og arbejd sammen omkring det? der mere skal lykkes. å værktøjer og inspiration, samt vejledning til at få opfyldt, de værdier du vægter i dit samliv. orstå tankens kraft og lev i nuet. Lær at se på hinanden med nye øjne, se på din partner! som han/hun virkelig er. Livets erfaringer sygdom og traume skaber dybe personlige forandringer. I har måske ændret nogle væsentlige livsværdier og skabt nye drømme og mål. Stop op og se virkeligheden, frem for din illusion af en drøm, der aldrig blev til det du ønskede. ind ud af det der lykkes? og arbejd sammen omkring det? der mere skal lykkes.

11 Seksualitet At skabe balance i et forhold og seksualitet kan ofte være en kunst! Din evne til at give og modtage nærhed og berøring, kan ofte blive sat på en hård prøve, når vores forventninger til hinanden og os selv, ikke altid svarer til det du og din partner forventer af Jeres samliv og Jeres inderste drømme. Lær at kommunikerer dine/jeres behov ud, på en kærlig og hensynsfuld måde. Måske er det en sygdom der har forstyrret jeres seksualitet. Hvordan kan I nå hinanden igen, med et evt. større eller mindre handicap. Lær at forstå dig selv og din partner på en bedre måde og hvorledes du/i kan lære at give det i evner og forventer af Jeres samliv. Det handler om dig og din partners behov og ikke mindst JERES samliv, der bliver sat i et nyt lys. ind glæde og nysgerrighed i legen, med fokus på lysten til, at give og modtage. Parterapi orelsket i livet Giv ikke op! Kæmp for det du tror på. å værktøjer og inspiration, samt vejledning til at få opfyldt, de værdier du vægter i dit samliv. orstå tankens kraft og lev i nuet. Lær at se på hinanden med nye øjne, se på din partner! som han/hun virkelig er. Livets erfaringer sygdom og traume skaber dybe personlige forandringer. I har måske ændret nogle væsentlige livsværdier og skabt nye drømme og mål. Stop op og se virkeligheden, frem for din illusion af en drøm, der aldrig blev til det du ønskede. ind ud af det der lykkes? og arbejd sammen omkring det? der mere skal lykkes. SESSIONS Ofte møder folk op i den tro, at nu skal de møde sandheden. Det vil gøre ondt og være fyldt med tabu og krænkelser. Så må jeg desværre skuffe dig dette møde blive dit livs bedste oplevelse og en oplevelse af, at det kan være langt mere befriende, at lette sit hjerte. En dyb erkendelse om, at denne beslutning om at gøre en forskel, ikke altid skal gøre ondt før det bliver godt. Med troen på at det lykkes og der er rigtig mange gode ting i livet, i det der allerede er! Du skal lægge nogle kræfter i, for at få det bedste ud af kærlighedslivet til dig selv og lysten livet. Parterapi & Sexologi Parterapi 2 t ,- kr. Parterapi.3 sessions ,- kr. * Sexologisk vejledning 1 t ,- kr. Sexologisk vejl. 3 sessions ,- kr

12 Profil: Birgitte Iserhorst I de senere år har Birgitte gennem sine evner som ormidlingscoach og terapeut, opnået anerkendelse som en autentisk og dygtig behandler og coach. Hun har undervist i det hjertet har været fyldt af, siden hun var ganske ung som danselærerinde. I de sidste 15 år har hendes dybe interesse og arbejde haft fokus på sindets komplicerede magi og kropsterapeutiske teorier og metoder. Hun har siden 80erne arbejdet indenfor det etableret behandlings system og i godt 10 år været selvstændig og egen klinik. Hun har gennem sine mange uddannelser og praktiske erfaringer, fået indsigt i barndommens læring og evne til at træffe nogle valg, der senere i livet har dyb indflydelse på vores evne til at leve et sundt liv. I gennem årene har det at være orelsket i livet fået større og større betydning. Med hendes foredrag The Secret, Dit ansigt er din livshistorie samt foredragsrækkerne om det at være orelsket i livet og The Power handler om de evner vi alle besidder til, at udnytte den power vi er født med. Ikke mindst hendes fortolkning af par - livets mange årstider i foredraget Kærlighedens 4 årstider. Visionær oredragsholder ormidlingscoach Coach: Psykologisk Rådgiver - Positiv Psykologi - Kognitiv terapi - Parterapeut Seksualvejledning Sexologisk rådgiver - Kinæstetisk terapeut Bodymind - Mindfulness Behandler: Ansigtszoneterapeut - Japansk lifting - Temprana Terapeut - orælder kurser - Brain Gym -Instruktør acial-zone Terapeut Instruktør - Bodymind - Afspændende massage Recovery - Mindfulness instruktør RAB Godkendt behandler & Instruktør Parterapi ORELSKET I LIVET

13 Temprana Terapi Professionel og seriøs oplæring og undervisning til forældre med handicappet børn. Undervisningen planlægges efter aftale og behov, samt efterfølgende konsulentbistand op til 1 år tilbydes. Med Temprana Terapi kan man genoptræne andre dele af hjernen til at overtage funktioner fra en beskadiget del.( Læs mere på min hjemmeside). exam. Temprana-Terapeut. v/global, Network of face-foothand Reflexologies. Prisen er fastsat efter internationale aftaler. Priserne beregnes ud fra børnenes behov og handicap samt forældrenes resurser og ønsker om oplæring, så de forsvarligt kan behandle deres børn i eget hjem. T EMPRANA TERAPI Terapien er udviklet til børn og unge ANSIGTS Oplæring af Reflexzone-terapi, Massage, Brain-Gym m.v. Prisen er efter aftale fra min. Kr.6.000,- Der bliver underskrevet en kontrakt hvor aftalerne er beskrevet, som tryghed for begge parter. Obs! (Kommunen kan i nogle tilfælde, søges om støtte til oplæring af behandling ). Temprana betyder tidlig indsats Når du bliver bekendt med, at dit barn kunne have glæde af et behandlings forløb, er en hurtig indsats ofte at anbefale Det er aldrig for sent. Temprana-terapien er en kompleks behandlingsform hvor kroppens Muskeltonus og Reflexzoner samt od - Ansigts og Hånd -zoneterapi tilsammen giver en fantastisk vifte af stimulering. ZONETERAPI Tlf.:

14 Temprana: Tidlig indsats for børn og unge med særlige behov eller kroniske lidelser og sygdomme som er svære at slippe af med. ørste behandlingen, undersøgelse og samtale, samt behandlingsplan Varighed 2 t...800,- kr. 1 behandlingen (Børn fra 0-10)...300,- kr. 6.behandlinger ,- kr. 10 behandlingen (Børn under 10 år) ,- kr. Unge/ studerende fra år. 1. Behandling. 375,- kr. v/køb af 6 behandlinger ,- kr. 10 behandlingen ,- kr. Ekstra ½ t ,- kr. Temprana Tidlig indsats. or tidligt fødte Lidelser efter traume under fødsel eller medfødte lidelser og handicap. ysiske og psykiske lidelser samt Symptomer som epilepsi og adfærdsproblemer mm.. Autisme, ADHL, Damp, Allergi m.v. Spiseforstyrrelser, Svag muskeltonus, Almindelige spædbørns problematikker som søvn og maveproblemer o.s.v. å en snak om hverdagsproblemer det er en fantastisk hjælp i hverdagen. Mange gode erfaringer gives gerne videre..i er ikke alene. BRAIN GYM Brain Gym er et fantastiks redskab til at genoptræne børn med særlige behov. Metoden har vist sig at have utrolig effektiv effekt på alle børn uanset behov. Ny forskning arbejde på hvorledes man kan dokumenterer effekten af stimuli i visse dele af hjernen ved stimulering af kroppen og sind gensidig påvirkning af hinanden. Alle børn uanset behov kan have glæde af genoptræning og stimulering via kroppens gensidig evne til at kommunikerer med hjernen, derved styrker og stimulerer det enkeltes barns resurser. Nye undersøgelser i skoler påviser at det virker. Koncentration, Kommunikation, Tale, Kropsbevidsthed, samt alle 5 sanser stimuleres indirekte samt styrkes væsentlig. Se kurser (

15 Graviditet Giv dig selv og dit ufødte barn en god start, en behandling der er anbefalet af mange, nu vellykket fødsler og det der undre og kan glæde i hverdagen er et roligere barn. Behandlingen forbygger stress og giver dig følelsen af ro og overskud i hverdagen. Som ligeledes påvirker dit ufødte barn. orebygger almindelige graviditets gener og symptomer. Behandlingen kan ligeledes varmt anbefales efter fødsel, der normaliserer og skaber balance i dit hormonelle system igen. Barnet modtager indirekte din afbalancering. Når du har født kan vi lægge dit barn på din mave under behandlingen, en kærlig og varm samt givende oplevelse for Jer begge to. Obs! Massagebriks til gravide 1Massage ca. 1 t ,- kr. 1 Ansigtszoneterapi: 1Behandling 1½ t ,- kr. v/ køb af 6 behl./rabat.200,-kr. v/køb af 12 behl./rabat...600,- kr. Bækkenløsning I samarbejde med O tilbyder jeg undervisning til før og efter fødsel for gravide m. ryg og bækkenløsning lidelser og smerter. Styrke øvelser og træning af ryg, baller og lår bækkenbundtræning samt afspænding, der gør hverdagen lettere. Kontakt din Jordemor/ Sundhedsplejerske /Læge eller O. eller Birgitte Obs! (Undervisningen er Gratis for Køge borgere). orebyggende behandling kan varmt anbefales. ør - under og efter graviditet. Kvalme Hovedpine - Hormonelle ubalancer, muskelsmerter, led og væskeopsamling, m.v. kan forbygges og mindskes. T EMPRANA TERAPI Graviditet ØR - UNDER - ETER ANSIGTS ZONETERAPI

16 GRAVID?Ønsker I brændende?... så prøv Ansigtszoneterapi samt coaching Dette er en metode hvor I tilbydes en behandling og en behagelig samtale. Hvor vi vil arbejde med hvad og hvilken situationer og ting i hverdagen der måske stresser dig. Gennem coaching vil I finde nye resurser i dig selv og din partner, der vil øge Jeres muligheder for at blive gravide Positive tanker, se nye sider af hinanden samt lære at se det, I har sammen og glædes over det der lykkes. Kroppen og sindet hænger uløseligt sammen, så når I vil være gravide fylder disse tanker ofte mere end godt er, det kan skabe uro i Jeres harmoni og samliv. Vælg! en god begyndelse. ANSIGTSZONETERAPIEN ER KOMMET OR AT BLIVE DET ER EN EEKTIV METODE NÅR VI ARBEJDER MED KROP OG SIND Mange af mine kunder kan anbefale Ansigtszoneterapien, det er et fantastisk redskab til at stimulerer det hormonelle og endokrine system, før, under graviditet og efter fødsel. Behandlingen tilpasses og afbalanceres efter den enkeltes behov. Vi er ikke ens, så hver enkelt kvinde har forskellige ønsker, om støtte og vejledning i ønsket om at få et optimalt forløb. Nyd livet dyrk motion og spis sundt, samt vitaminer og mineraler. Det er også OK at bede om hjælp, når du har prøvet alt andet. GAVIDITET Mine behandlinger og coaching er i gennem de mange års erfaringer jeg har arbejdet med mennesker, udviklet en vifte af metoder der udspringer I den Holistiske tankegang. Ansigtszoneterapi Hånd- od zoneterapi Reflexzoneterapi Bodymind - Kropsterapi Afbalancering Afspænding Massage Meditation Mindfulness Coaching Kognitiv terapi og metoder Positiv Psykologi Obs! se min hjemmeside

17 Coaching Å NYT LIVSSYN Art of living ucoaching Å NYT LIVSSYN Art of Living C Å NYT LIVSSYN Art of Living oaching

18 Coaching TANKENS KRAT Hvad tænker du på lige nu? Positive eller negative tanker? Drømmer du eller er du vågen? Ligger du vågen om natten og tænker? øler du dig stresset? HUSK! Med Tankens kraft er det ofte de små ting i hverdagen der betyder mest. Har du det godt? øler du dig værdsat? øler du dig fri? Gør du det har du lyst til? orelsket i livet ind den indre fred og harmoni. Det er vigtigt at se på sig selv, samt finde de indre som ydre resurser frem i lyset. Lære at TÆNKE og se positivt på livet. Med enkle værktøjer og metoder i hverdagen, kan det gå hen og blive meget spændende, at tillade nye tanker at blive en del af dit liv. Det er en dejlig og befriende at tænke og fokuserer på det der LYKKES Hvad er det du virkelig ønsker Coaching TANKENS KRAT Hvad tænker du på lige nu? Positive eller negative tanker? Drømmer du eller er du vågen? Ligger du vågen og natten og tænker? øler du dig stresset? HUSK! Med tankens kraft er det ofte de små ting i hverdagen der betyder mest. Har du det godt? øler du dig værdsat? øler du dig fri? Gør du det har du lyst til? orelsket i livet ind den indre fred og harmoni. Det er vigtigt at se på sig selv, samt finde de indre som ydre resurser frem i lyset. Lære at TÆNKE og se positivt på livet. Med enkle værktøjer og metoder i hverdagen, kan det gå hen og blive meget spændende, at tillade nye tanker at blive en del af dit liv. Det er en dejlig og befriende tanke at fokuserer på det der LYKKES. Hvad er det du virkelig ønsker Coaching TANKENS KRAT Hvad tænker du på lige nu? Positive eller negative tanker? Drømmer du eller er du vågen? Ligger du vågen og natten og tænker? øler du dig stresset? HUSK! Med tankens kraft er det ofte de små ting i hverdagen der betyder mest. Har du det godt? øler du dig værdsat? øler du dig fri? Gør du det har du lyst til? orelsket i livet ind den indre fred og harmoni. Det er vigtigt at se på sig selv, samt finde de indre som ydre resurser frem i lyset. Lære at TÆNKE og se positivt på livet. Med enkle værktøjer og metoder i hverdagen, kan det gå hen og blive meget spændende, at tillade nye tanker at blive en del af dit liv. Det er en dejlig og befriende tanke at fokuserer på det der LYKKES. Hvad er det du virkelig ønsker

19 MINDULNES Intensiv Kursus i meditation og visualisering MERE ENERGI - MERE GLÆDE - MERE OVERSKUD - Å NYT LIVSSYN å indre ro Restituerer sig ærre sygedage Gearskifte Viske tavle ren Handlekraft Positive tanker Koncentration Selvværd Kreativitet Visualisering Med fokus på Mindfulness samt Nuets kraft. Er dette et intensiv kursus og oplæring i hvor Østens og Vestens teorier mødes og giver indsigt i en dybere bevidsthed indre ro og vished om at leve i nuet. Pris: 1 time kr. 500,- (se kursus opslag). MINDULNESS Intensiv Kursus i meditation og visualisering MERE ENERGI - MERE GLÆDE- MERE OVERSKUD Å NYT LIVSSYN å indre ro Restituerer sig ærre sygedage Gearskifte Viske tavle ren Handlekraft Positive tanker Koncentration Selvværd Kreativitet Visualisering Med fokus på Mindfulness samt Nuets kraft. Er dette et intensiv kursus og oplæring i hvor Østens og Vestens teorier mødes og giver indsigt i en dybere bevidsthed, indre ro og vished om at leve i nuet. Pris: 1 time kr. 500,- (se kursus oplag). MINDULNES Intensiv Kursus i meditation og visualisering MERE ENERGI - MERE GLÆDE - MERE OVERSKUD Å NYT LIVSSYN å indre ro Restituerer sig ærre sygedage Gearskifte Viske tavle ren Handlekraft Positive tanker Koncentration Selvværd Kreativitet Visualisering Med fokus på Mindfulness samt Nuets kraft. Er dette et intensiv kursus og oplæring i hvor Østens og Vestens teorier mødes og giver indsigt i en dybere bevidsthed, indre ro og vished om at leve i nuet. Pris: 1 time kr. 500,- ( se kursus opslag)

20 M ind ulness Meditation M ind ulness Meditation M ind ulness Meditation Å NYT LIVSSYN Å NYT LIVSSYN Å NYT LIVSSYN Art of living Art of living Art of living

21 Coaching TANKENS KRAT Hvad tænker du på lige nu? Positive eller negative tanker? Drømmer du eller er du vågen? Ligger du vågen om natten og tænker? øler du dig stresset? HUSK! Med Tankens kraft er det ofte de små ting i hverdagen der betyder mest. Har du det godt? øler du dig værdsat? øler du dig fri? Gør du det har du lyst til? orelsket i livet ind den indre fred og harmoni. Det er vigtigt at se på sig selv, samt finde de indre som ydre resurser frem i lyset. Lære at TÆNKE og se positivt på livet. Med enkle værktøjer og metoder i hverdagen, kan det gå hen og blive meget spændende, at tillade nye tanker at blive en del af dit liv. Det er en dejlig og befriende at tænke og fokuserer på det der LYKKES Hvad er det du virkelig ønsker MERE ENERGI MERE GLÆDE MERE OVERSKUD Å NYT LIVSSYN å indre ro Restituerer sig ærre sygedage Gearskifte Viske tavle ren Handlekraft Positive tanker Koncentration Selvværd Kreativitet Visualisering ormidlings coach Er du kørt fast? Eller har du brug for inspiration og nytænkning?. Coaching kan anvendes til at løse mange små som større udfordringer i hverdagen, privat, familie eller parforhold. På arbejdspladsen i din private praksis. Coaching anvendes ofte når mødet med situationer i hverdagen tager sin plads. Opgaver og udfordringer som nyt arbejde der kræver større beslutninger, der skal imødekommes med eftertanke mod, med et kreativt og positivt sind. Eller ønsket om at det du er i gang med skal blive en succes oplevelse. Du kan modtage en personlig coaching eller som par, ormidlings coaching er ligeledes anvendelig til mindre og større personalegrupper, der ønsker nye spændende værktøjer i hverdagen. Coach sessions pris: pr. prs. for min. 2t. Time kr. 1000,- 3 sessions....kr. 2700,-

22 Profil: Birgitte Iserhorst I de senere år har Birgitte gennem sine evner som ormidlingscoach og terapeut, opnået anerkendelse som en autentisk og dygtig behandler og coach. Hun har undervist i det hjertet har været fyldt af, siden hun var ganske ung som danser. I de sidste 15 år har hendes dybe interesse og arbejde haft fokus på sindets komplicerede magi og kropsterapeutiske teorier og metoder. Hun har siden 80 erne arbejdet indenfor det etableret behandlings system og i godt 10 år været selvstændig og egen klinik. Hun har gennem sine mange uddannelser og praktiske erfaringer, fået indsigt i barndommens læring evne til at træffe nogle valg, der senere i livet har dyb indflydelse på vores evne til at leve et sundt liv. I gennem årene har det at være orelsket i livet fået større og større betydning. Med hendes foredrag The Secret, Dit ansigt er din livshistorie samt foredragsrækkerne om det at være orelsket i livet og The Power handler om de evner vi alle besidder til at udnytte den power vi er født med. Ikke mindst hendes fortolkning af par - livets mange årstider i foredraget de 4 årstider Visionær oredragsholder ormidlingscoach Coach: Psykologisk Rådgiver - Positiv Psykologi - Kognitiv terapi - Parterapeut Seksualvejledning - Kinæstetiskterapeut Bodymind - Mindfulness Behandler: Ansigtszoneterapeut - Japansk lifting - Temprana Terapeut - Instruktør acial-zone Terapeut Instruktør - Bodymind - Afspændende massage Instruktør RAB Godkendt behandler & Instruktør C Å NYT LIVSSYN Art of Living oaching

23 Profil: Birgitte Iserhorst I de senere år har Birgitte gennem sine evner som ormidlingscoach og terapeut, opnået anerkendelse som en autentisk og dygtig behandler og coach. Hun har undervist i det hjertet har været fyldt af, siden hun var ganske ung som danser. I de sidste 15 år har hendes dybe interesse og arbejde haft fokus på sindets komplicerede magi og kropsterapeutiske teorier og metoder. Hun har siden 80erne arbejdet indenfor det etableret behandlings system og i godt 10 år været selvstændig og egen klinik. Hun har gennem sine mange uddannelser og praktiske erfaringer, fået indsigt i barndommens læring evne til at træffe nogle valg, der senere i livet har dyb indflydelse på vores evne til, at leve et sundt liv. I gennem årene har det at være orelsket i livet fået større og større betydning. Med hendes foredrag The Secret, Dit ansigt er din livshistorie samt foredragsrækkerne om det at være orelsket i livet og The Power handler om de evner vi alle besidder til at udnytte den power vi er født med. Ikke mindst hendes fortolkning af par - livets mange årstider i foredraget de 4 årstider. Visionær oredragsholder ormidlingscoach Coach: Psykologisk Rådgiver - Positiv Psykologi - Kognitiv terapi - Parterapeut Seksualvejledning - Kinæstetiskterapeut Bodymind - Mindfulness Behandler: Ansigtszoneterapeut - Japansk lifting - Temprana Terapeut - Instruktør acial-zone Terapeut Instruktør - Bodymind - Afspændende massage Instruktør RAB Godkendt behandler & Instruktør M ind ulness Meditation Å NYT LIVSSYN Art of living

24 MINDULNES Intensiv Kurser og sessions i meditation og visualisering MERE ENERGI - MERE GLÆDE - MERE OVERSKUD Å NYT LIVSSYN å indre ro Restituerer sig ærre - sygedage Gearskifte Viske tavle ren Handlekraft Positive tanker Koncentration Selvværd Kreativitet Visualisering Med fokus på Mindfulness samt Nuets kraft. Er dette et intensiv kursus og oplæring i hvor Østens og Vestens teorier mødes og giver indsigt i en dybere bevidsthed, indre ro og vished om at leve i nuet. Kurser: skriv dig op til det næste kursus. MINDULNES COACHING Krop, Sind og Ånd å større indflydelse på din krop og sind! ind harmonien og balancen i hverdagen med mindfulness, mere glæde og taknemmelighed i hverdagen. Mindfulness coach sessions tilbyder dig meditation og visualiserings metoder, der let kan integreres i dagligdagen, når du har tid. Øvelserne er nemme og anvendelige, hvis du ofte føler dig stresset og fyldt op med tankermylder. Hvis du føler du dig lidt deprimeret. Eller er du et følsomt og sensitivt menneske, der ofte spekulerer alt for meget over små ting i dagligdagen. Har du svært ved at finde ro, vil disse metoder give dig en følelse af balance og harmoni, med et lysere sind og en krop der føler sig mere frisk og mindre smerte fysisk som psykisk. Lær at trække vejret helt og fuldt ud. Har du det godt? øler du dig værdsat? øler du dig fri? Gør du det har du lyst til? orelsket i livet ind den indre fred og harmoni. Det er vigtigt at se på sig selv, samt finde de indre som ydre resurser frem i lyset. Lære at TÆNKE og se positivt på livet. Med enkle værktøjer og metoder i hverdagen, kan det gå hen og blive meget spændende, at tillade nye tanker at blive en del af dit liv. Det er en dejlig og befriende at tænke og fokuserer på det der LYKKES Mindfulness Coach sessions pris: pr. prs. for min. 2t. Time. kr. 1000,- 3 sessions....kr. 2700,

Intimitet. Seksualvejledning med særlig interesse i klinisk sexologi.

Intimitet. Seksualvejledning med særlig interesse i klinisk sexologi. ormidlings Coach Undervisning Supervision. På baggrund af mine erfaringer og mit tætte arbejde med kronisk fysisk/psykiske lidelser, samt særlig sensitive mennesker. Kan jeg tilbyde en mere målrettet indsats

Læs mere

Face-it Institute Becksvej 6, 4600 Køge Tlf. 566 34416 - Mobil 2372 8403

Face-it Institute Becksvej 6, 4600 Køge Tlf. 566 34416 - Mobil 2372 8403 Profil: I de senere år har jeg gennem mine evner som Formidlingscoach og terapeut, opnået anerkendelse som en autentisk og dygtig behandler og coach. Jeg har undervist i det hjertet har været fyldt af,

Læs mere

Nyhed - Mindfulness Meditation Body-Mind-Fulness-Recovery Fredag kl.9.00-10.30 fra uge 36-37 til år 2014 i alt ca.30 gange

Nyhed - Mindfulness Meditation Body-Mind-Fulness-Recovery Fredag kl.9.00-10.30 fra uge 36-37 til år 2014 i alt ca.30 gange Nyhed - Mindfulness Meditation Body-Mind-Fulness-Recovery Fredag kl.9.00-10.30 fra uge 36-37 til år 2014 i alt ca.30 gange Mindfulness, Meditation og vejrtræknings øvelser. Giv slip! og giv over! En 1

Læs mere

Torsdag kl.9.00-10.30 fra uge 36-37 til år 2014 i alt ca.30 gange

Torsdag kl.9.00-10.30 fra uge 36-37 til år 2014 i alt ca.30 gange Nyhed - Mindfulness - Meditation Torsdag kl.9.00-10.30 fra uge 36-37 til år 2014 i alt ca.30 gange Mindfulness, Meditation og vejrtræknings øvelser. Giv slip! og giv over! En 1 times rejse hvor du vil

Læs mere

Face-it terapeut Skolen

Face-it terapeut Skolen F LIVING Bliv certificeret Face-iT-terapist Face-it terapeut Skolen Det seriøse valg for dig der vil videre. - Dette er en holistisk efteruddannelse der gør en forskel. - Ønsker du personlig udvikling

Læs mere

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores Indhold 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt 14 Balance balancegang 15 Din balance 19 Den gode balance i par -og familielivet 20 Der er forskellige slags stress i vores liv 21 Nogle af par-

Læs mere

Almine Nikontovic, AIN VISION, coaching og stressforebyggelse - www.idlifecoachnord.dk

Almine Nikontovic, AIN VISION, coaching og stressforebyggelse - www.idlifecoachnord.dk Udtalelser om HjertetsVej I virkeligheden er der kun en måde at beskrive HjertetsVej på - PRØV DET, det er alle pengene værd! Det, du investerer i Sina, vil komme igen på så mange planer som: mentalt,

Læs mere

Resumé fra foredraget Særligt sensitive mennesker/er du også særligt sensitiv? Susanne Møberg www.moeberg.dk

Resumé fra foredraget Særligt sensitive mennesker/er du også særligt sensitiv? Susanne Møberg www.moeberg.dk Resumé fra foredraget Særligt sensitive mennesker/er du også særligt sensitiv? Susanne Møberg www.moeberg.dk 1. Særligt sensitive mennesker er mere modtagelige over for indtryk, fordi nervesystemet er

Læs mere

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L.

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L. GUDRUN BOOST Føler du dig låst fast i livet? Tror du på at du fortjener et godt liv? Saboterer din underbevidsthed din fremgang? Trænger du til et skud kærlighed fra dig selv? Skal de pessimistiske briller

Læs mere

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Uddannelsen Ressourcedetektiv Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Under den overskrift har P-Huset nu fornøjelsen af at

Læs mere

Invitation til SUNDHEDSDAG. Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv

Invitation til SUNDHEDSDAG. Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv Invitation til SUNDHEDSDAG Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv Kunne du tænke dig en hel dag med forkælelse og tid til dig selv, sund

Læs mere

HHU LIFTING MASSAGE 1 HOLISTISK HUDANALYSE, LIFTING & FACE YOGA COPYRIGHT 2015/2016 ALL RIGHTS RESERVED

HHU LIFTING MASSAGE 1 HOLISTISK HUDANALYSE, LIFTING & FACE YOGA COPYRIGHT 2015/2016 ALL RIGHTS RESERVED 1 HOLISTISK HUDANALYSE, LIFTING & FACE YOGA INHOLD Holistisk AnsigtsLifting Lifting massage Sådan udfører du AnsigtsLifting Magiske skønhedspunkter NP-Punkter Akupressur ansigtsmassage Ansigtsmassage for

Læs mere

Mindfulness & singleture

Mindfulness & singleture 016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Eve Nyd en uge i balance sammen med andre der rejser alene Mindfulness & singleture Mindfulness

Læs mere

Retreat Juni 2017

Retreat Juni 2017 Retreat 8.-11. Juni 2017 Et intenst retreat i naturen med træning i mindfulness, nærvær og personligt lederskab med Roxana Kia og Lars Lundbye Styrk dit overskud Forny din energi Træn dit fokus I den amerikansk-indianske

Læs mere

PeakStates k l i n i k k e n

PeakStates k l i n i k k e n PeakStates k l i n i k k e n Methods for Fundamental Change in the Human Psyche 99% af alle traumer starter før fødslen Nye veje til et liv i balance med PeakStates Harmoni, balance og momentvis lykkefølelse

Læs mere

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser Kathe Daewaell Grønning Positive Bekræftelser stress/depression Positive Bekræftelser stress/depression Chi Publishing 1 Positive Bekræftelser stress/depression Kathe Daewaell Grønning Tekst og foto: Kathe

Læs mere

Mindfulness kursus en mere mindful hverdag. - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget.

Mindfulness kursus en mere mindful hverdag. - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget. Mindfulness kursus en mere mindful hverdag - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget. Kære læser I materialet kan du læse om kurset i Gentofte

Læs mere

Du kan også få individuel mindfulness træning, evt sammen med samtaleterapi.

Du kan også få individuel mindfulness træning, evt sammen med samtaleterapi. Hvor og hvordan? Træningen foregår i trygge rammer i små grupper på 6-9 personer. Der aftales tavshedspligt i gruppen. Vi mødes i gruppen 2½ - 3 timer (incl. pause) 1 gang om ugen i 8 uger. Hver gang vi

Læs mere

Stress hvad er det? Den sunde stress. ATLASS er det et verdenskort? ATLASS er det et verdenskort? Den usunde stress som ikke forsvinder

Stress hvad er det? Den sunde stress. ATLASS er det et verdenskort? ATLASS er det et verdenskort? Den usunde stress som ikke forsvinder ATLASS er det et verdenskort? Nææ det er et træningsprogram 8l stressforståelse! Hvad er stress for dig? Hvad stresser dig? ATLASS er det et verdenskort? ATLASS er et system, der kan bruges til afdækning

Læs mere

Temprana Refle sterapi

Temprana Refle sterapi Professionel international uddannelse af høj standard Concept patented by sorensensistem s o r e n s e n s i s t e m International Institut for Refleksterapi og uddannelse, Lone Sorensen Temprana Refle

Læs mere

Funktionelle Lidelser

Funktionelle Lidelser Risskov 2011 Psykiater Lone Overby Fjorback lonefjor@rm.dk Psykiater Emma Rehfeld emmarehf@rm.dk Forskningsklinikken for Funktionelle Lidelser, Aarhus Universitetshospital www.funktionellelidelser.dk Funktionelle

Læs mere

Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen. Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011

Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen. Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011 Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011 Mindtools Coaching Livsmestring Forventningsafstemning Tankens kraft Det personlige ansvar Transitioner

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Den Indre mand og kvinde

Den Indre mand og kvinde Den Indre mand og kvinde To selvstændige poler inde i os Forskellige behov De har deres eget liv og ønsker De ser ofte ikke hinanden Anerkender ofte ikke hinanden Den største kraft i det psykiske univers,

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne INSTRUKTØR UDDANNELSE i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne GENERELT Hvem bør deltage? Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine personlige og professionelle

Læs mere

Intensivt Mindfulness Kursus

Intensivt Mindfulness Kursus Intensivt Mindfulness Kursus Redskaber og viden til en hverdag i balance Powerful Mind & Mindsatwork 1 Velkommen 2 Agenda de 4 trin Trin 1: At komme til stede Viden og forskning Mindfulness forståelse

Læs mere

Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl

Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl Af Grethe Lindholm Pedersen, psykoterapeut og indehaver af Helseværkstedet Helseværkstedet i Jelling har gennem de seneste 4 år ca. en gang om måneden

Læs mere

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4 F O R Å R 2 0 1 4 Nyhedsbrev Krop- og psykoterapeut Christina Ekmann Tema: Velkommen til foråret og nye læsere og kunder Så er de første forårstegn kommet, og solen har de sidste par dage skinnet fra en

Læs mere

I det følgende har du allerede nu, mulighed for at afprøve nogle af de værktøjer, vi kommer til at arbejde med i terapien.

I det følgende har du allerede nu, mulighed for at afprøve nogle af de værktøjer, vi kommer til at arbejde med i terapien. Stress Hvad kan jeg selv gøre? I det følgende har du allerede nu, mulighed for at afprøve nogle af de værktøjer, vi kommer til at arbejde med i terapien. Omstrukturering af fejlfortolkninger. 1) Træn din

Læs mere

ugepraksis et billede på dit liv

ugepraksis et billede på dit liv Daisy Løvendahl Personlig rådgiver ugepraksis et billede på dit liv www.daisylovendahl.dk #1. En guide til refleksion og handling Om ugepraksissen Denne ugepraksis er resultatet af megen refleksion og

Læs mere

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen 5 selvkærlige vaner - en enkelt guide til mere overskud Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen Birgitte Hansen Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights

Læs mere

Mindful Company Compact

Mindful Company Compact Mindful Company Compact Mindfulness på bundlinjen Hvad vi kan Hvad siger deltagerne? Praktik Resultater fra gennemførte forløb Side 2 Hvorfor vi er gode til det vi gør Side 3 Hvad siger deltagere og indkøbere?

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

Kun ganske få glædesstudier.

Kun ganske få glædesstudier. Depression Glæde 26-02-2015 Med psykomotorik og positiv psykologi Berit Svart Psykomotorisk terapeut, Pb 40.000 depressionsstudier Kun ganske få glædesstudier. 1 Glæde er en af grundfølelserne: Kærlighed-Sorg

Læs mere

Kontakt dit nærmeste Center for Sundhed og Livsstil for yderligere oplysninger samt aftale

Kontakt dit nærmeste Center for Sundhed og Livsstil for yderligere oplysninger samt aftale sfortegnelse Sundhedsprofil Motion i en travl hverdag Sund kost i en travl hverdag Ny livsstil - ny vægt Stresshåndtering Sundhed i 4D Food for Brains - Hjernemad Kostvejledning Individuel coaching Sundhedsambassadør

Læs mere

DANSK AKADEMI for KROPSTERAPI

DANSK AKADEMI for KROPSTERAPI DANSK AKADEMI for KROPSTERAPI BEHANDLERE Kropsakademiet_12 s brochure_4+4f_sept14.indd 1 08-09-2014 12:20:12 Om STEDET Dansk Akademi for Kropsterapi er et alternativt sundhedshus, hvor vi har et tværfagligt

Læs mere

Til børn og unge Workshop d. 6/ Nyborg Heldagsskole

Til børn og unge Workshop d. 6/ Nyborg Heldagsskole Til børn og unge Workshop d. 6/2-2016 Nyborg Heldagsskole INDEN DU GÅR I GANG 3 grundlæggende trin 1 - Keep it simple (start småt) Mindfulness skal være et positivt og roligt input i løbet af skoledagen,

Læs mere

Kommunikation. 19. januar 2010. Århus Universitetshospital Skejby. v/ Livsstilsterapeut Susanne Anthony. www.sanneanthony.dk. www.sanneanthony.

Kommunikation. 19. januar 2010. Århus Universitetshospital Skejby. v/ Livsstilsterapeut Susanne Anthony. www.sanneanthony.dk. www.sanneanthony. Kommunikation Århus Universitetshospital Skejby 19. januar 2010 v/ Livsstilsterapeut Susanne Anthony CV for Susanne Anthony E.F.T. Terapeut 2006 Hypnose Terapeut 2004 NLP-psykoterapeut 1999 Reg.Lægemiddelkonsulent

Læs mere

Hjælp til håndtering af stress og depression. 1. September 2015 Sund by netværksdag i natur og udelivsgruppen

Hjælp til håndtering af stress og depression. 1. September 2015 Sund by netværksdag i natur og udelivsgruppen Hjælp til håndtering af stress og depression 1. September 2015 Sund by netværksdag i natur og udelivsgruppen Kort om oplægget Hvad er Hjælp til håndtering af stress og depression? Hjælp IKKE behandling

Læs mere

Nærvær og empati i pædagogisk praksis (mindfulness) - Pædagogisk konsulent Line Maxen, CFU, Sjælland - Pædagogkonferencen - den 1.

Nærvær og empati i pædagogisk praksis (mindfulness) - Pædagogisk konsulent Line Maxen, CFU, Sjælland - Pædagogkonferencen - den 1. Nærvær og empati i pædagogisk praksis (mindfulness) - Pædagogisk konsulent Line Maxen, CFU, Sjælland - Pædagogkonferencen - den 1. oktober 2015 Program: Velkommen og øvelsen Pusterummet Introduktion til

Læs mere

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Teknologisk Institut Taastrup 20. april 2009 Teknologisk Institut

Læs mere

Mindfulness. Temadag for sundhedspersonale. V/ Silke Rowlin. www.center for mindfulness.dk. Tlf. 21 12 12 29

Mindfulness. Temadag for sundhedspersonale. V/ Silke Rowlin. www.center for mindfulness.dk. Tlf. 21 12 12 29 Mindfulness Temadag for sundhedspersonale V/ Silke Rowlin www.center for mindfulness.dk Tlf. 21 12 12 29 Dagens program: Hvad er Mindfulness Meditation? Mindfulness stressreduktion for sundhedspersonale

Læs mere

Før. Folder-redesign. Typografi & ombrydningling. www.kropsterapeutjj.dk TRÆNING

Før. Folder-redesign. Typografi & ombrydningling. www.kropsterapeutjj.dk TRÆNING Typografi & ombrydningling TRÆNING Jeg kan også tilbyde træning. En dybtgående og dynamisk træningsform, som genopbygger og stimuler kroppen. Træningen låser kroppens blokeringer op, afspænder, smidiggør

Læs mere

Guide til mindfulness

Guide til mindfulness Guide til mindfulness Mindfulness er en gammel buddistisk teknik, der blandt andet kan være en hjælp til at styre stress og leve i nuet. Af Elena Radef. Januar 2012 03 Mindfulness er bevidst nærvær 04

Læs mere

Lektions- og pensumbeskrivelse

Lektions- og pensumbeskrivelse Lektions- og pensumbeskrivelse Mentaltræning og personligt udviklingsforløb for hørehæmmede Understøtter og udvikler hørehæmmedes menneskelige og personlige potentiale Indhold: 1. Overordnede udbytte af

Læs mere

Re-born Retreat i Dubais ørken

Re-born Retreat i Dubais ørken Re-born Retreat i Dubais ørken Om retreat Drømmer du om selvforkælelse og udrensning på 1. klasse? Et ophold der giver dig synlige resultater her og nu og hjælper dig med at arbejde videre på at blive

Læs mere

Få ro på - guiden til dit nervesystem

Få ro på - guiden til dit nervesystem Få ro på - guiden til dit nervesystem Lavet af Ida Hjorth Karmakøkkenet Indledning - Dit nervesystems fornemmeste opgave Har du oplevet følelsen af at dit hjerte sidder helt oppe i halsen? At du mærker

Læs mere

Netværket Interne Auditorer i Danmark. Frederiksminde

Netværket Interne Auditorer i Danmark. Frederiksminde Netværket Interne Auditorer i Danmark Frederiksminde 16. april 2013 Coach og Organisationskonsulent Karsten Schiøtz Auditorers udfordringer? Hvad oplever du som dine største udfordringer ved at være intern

Læs mere

depression Viden og gode råd

depression Viden og gode råd depression Viden og gode råd Hvad er depression? Depression er en langvarig og uforklarlig oplevelse af længerevarende tristhed, træthed, manglende selvværd og lyst til noget som helst. Depression er en

Læs mere

Deltagere fortæller efter 8-ugers Mindfulness-baseret stressreduktion

Deltagere fortæller efter 8-ugers Mindfulness-baseret stressreduktion Deltagere fortæller efter 8-ugers Mindfulness-baseret stressreduktion Over 150 helt almindelige danskere har taget det 8-ugers MBSR forløb og evaluerer afslutningsvis deres udbytte, og det rører mit hjerte

Læs mere

visualisering & Styrk dit immunforsvar 2 effektive øvelser

visualisering & Styrk dit immunforsvar 2 effektive øvelser visualisering & LIVS K VALI T E T Styrk dit immunforsvar 2 effektive øvelser p r o f e s s o r, c a n d. p syc h., d r. m e d. B o bb y Z a c h a r i a e Ro s i n a n te IMMUNFORSVARET Immunforsvaret er

Læs mere

Netværket Interne Auditorer i Danmark. Frederiksminde

Netværket Interne Auditorer i Danmark. Frederiksminde Netværket Interne Auditorer i Danmark Frederiksminde 21. marts 2012 Coach og Organisationskonsulent Karsten Schiøtz Der sker forandringer i virksomheder Eksempler: re-organisering fyringer der bliver skrevet

Læs mere

Udgivet af Susan Schvartz Larsen

Udgivet af Susan Schvartz Larsen Udgivet af Susan Schvartz Larsen Kære læser Først en lille introduktion til, hvordan du kan bruge Dagenes tekster. Dine tanker styrer alt i dig det er den helt korte version. Den lange kan du få på et

Læs mere

Ildsjælecoach. Coachuddannelse for fagfolk, der arbejder med unge. Generator kurser og konferencer. www.kurserogkonferencer.dk

Ildsjælecoach. Coachuddannelse for fagfolk, der arbejder med unge. Generator kurser og konferencer. www.kurserogkonferencer.dk Ildsjælecoach Coachuddannelse for fagfolk, der arbejder med unge Generator kurser og konferencer www.kurserogkonferencer.dk Coachuddannelse for fagfolk På uddannelsen Ildsjælecoach vil du lære dybdegående

Læs mere

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Kære skønne kvinde. Tillykke med du har valgt at investere tid i dig selv. For at du får mest mulig ud af materialet. Anbefaler jeg at du

Læs mere

STRESS. En guide til stresshåndtering

STRESS. En guide til stresshåndtering STRESS En guide til stresshåndtering Kend dine signaler Vær opmærksom på følgende symptomer: Anspændthed Søvn Har du problemer med at slappe af? Er du irritabel? Er du anspændt? Er du mere træt end du

Læs mere

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort Kærligt talt 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog Af Lisbet Hjort Forlaget Go'Bog Kærligt talt-konceptet Kærligt talt-metoden går ud på at få et liv med indre ro og

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

Find ind til din indre kerne

Find ind til din indre kerne Find ind til din indre kerne Personlig udvikling gennem indre ro Ønsker du at kunne stå fast, hvile i dig selv og lære dig selv at kende i dybden? Vil du have et indre holdepunkt, som du kan navigere ud

Læs mere

Bedre Balance testen:

Bedre Balance testen: Bedre Balance testen: Sæt kryds på skalaen, hvor du umiddelbart tænker at det hører hjemme. prøv ikke at tænke så meget over hvad der står bare vælg det, der falder dig ind. Intet er rigtigt eller forkert

Læs mere

En sund og aktiv hverdag

En sund og aktiv hverdag Der er noget, du skal vide om En sund og aktiv hverdag Til dig der har hukommelsesbesvær Denne pjece er til borgere med hukommelsesbesvær. Pjecen er udarbejdet af Maja Ajslev med inspiration fra Løsninger

Læs mere

KROPSTERAPI. I KKUC s traumebehandling

KROPSTERAPI. I KKUC s traumebehandling 8 si brochure kropsterapiny:layout 1 19/09/13 13.27 Page 2 KROPSTERAPI I KKUC s traumebehandling Helhed og forskellighed KKUC s traumebehandling tager udgangspunkt i det hele menneske. At mennesket er

Læs mere

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Stress af! - Få energien tilbage Dette er en light version Indholdet og indholdsfortegnelsen er STÆRKT begrænset Køb den fulde version her: http://stress.mind-set.dk 2 Stress af! - Få energien tilbage

Læs mere

John Patrick. Genetisk sygdom

John Patrick. Genetisk sygdom John Patrick Genetisk sygdom Skrevet af Eliza Martin Way, John Patrick mor. John-Patrick er en glad dreng på 10 år. Han er født med en kromosomfejl. John-Patricks fødsel var lang og svær, den endte med

Læs mere

Qigong intro Velkomst E-guide

Qigong intro Velkomst E-guide Qigong intro Velkomst E-guide Vibeke Fraling, Qigong instruktør Kontakt: e-mail kontakt@vibekefraling.dk Telefon 28 83 07 13 www.vibekefraling.dk 1 Indholdsfortegnelse HVAD ER QIGONG? 2 HVAD KAN QIGONG

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Når 2 bliver til 3. hvad så med sexlivet? Denne pjece henvender sig især til par der venter, eller lige har fået, deres første barn

Når 2 bliver til 3. hvad så med sexlivet? Denne pjece henvender sig især til par der venter, eller lige har fået, deres første barn Når 2 bliver til 3 hvad så med sexlivet? Denne pjece henvender sig især til par der venter, eller lige har fået, deres første barn Det er naturligt og normalt at være gravid Men under graviditeten sker

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 1 2 J u l i 2 0 1 4 Velkommen I d

Læs mere

Haugaard institut. Oplæg til web designer. 1. sep 2015. Johanne@HaugaardInstitut.dk Oplæg til web design og logo, Side 1

Haugaard institut. Oplæg til web designer. 1. sep 2015. Johanne@HaugaardInstitut.dk Oplæg til web design og logo, Side 1 Haugaard institut Oplæg til web designer 1. sep 2015 Johanne@HaugaardInstitut.dk Oplæg til web design og logo, Side 1 Hjælp! Jeg ønsker mig en hjemmeside og ideer til logo Enkel, overskuelig og informativ,

Læs mere

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn HVORFOR SOVER VI? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

Evaluering af kursusforløb Styrk dine ressourcer

Evaluering af kursusforløb Styrk dine ressourcer Evaluering af kursusforløb Styrk dine ressourcer Et gruppeforløb efteråret 2012 Evalueringsrapporten er udarbejdet november 2012 af Manja Jurkofsky og Irene Bendtsen 1 Resume 8 borgere deltager på kurset

Læs mere

Personlig energi og engagement

Personlig energi og engagement Personlig energi og engagement Hvordan du kan udvide din kapacitet og styre din energi som chauffør i dit eget liv Den offentlige sektor 3.0. laboratorium den 31. marts 2014 Det personlige energisystem

Læs mere

Efter indlæggelse på Intensiv afdeling

Efter indlæggelse på Intensiv afdeling Efter indlæggelse på Intensiv afdeling Indledning Denne pjece er til dig, som har været indlagt på intensiv afdeling, og dine pårørende. Du har været indlagt på Intensiv afdeling, fordi du har været kritisk

Læs mere

Mindfulness. for kommende og nybagte forældre

Mindfulness. for kommende og nybagte forældre Mindfulness for kommende og nybagte forældre HVAD ER MINDFULNESS Mindfulness er centreret om nærvær. Om at være bevidst opmærksom på alt, hvad der opstår, udfolder og forandrer sig i hvert øjeblik, og

Læs mere

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det. coaching.dk

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det.  coaching.dk Gratis e pixibog Få mere glæde og overskud i hverdagen 5 steps til et positivt mindset Programmér din hjerne til at fokusere på det positive Find glæden i hverdagen Hvad er det første, du tænker, når du

Læs mere

Livsstilshold (vægttab) Individuel coaching. Kostvejledning

Livsstilshold (vægttab) Individuel coaching. Kostvejledning Livsstilshold (vægttab) Individuel coaching Livsstilshold på arbejdspladsen Kostvejledning Som coach vil jeg hjælpe dig til at optimere dit liv ved at få dig til at tage det fulde ansvar og indse, hvad

Læs mere

Bryd vanen, bøj fisken - og nå dine mål

Bryd vanen, bøj fisken - og nå dine mål Bryd vanen, bøj fisken - og nå dine mål Velfærdssamfundet i permanent undtagelsestilstand Det er ikke den stærkeste eller mest intelligente der overlever, men den der er mest forandringsvillig Charles

Læs mere

Go aften! En mulighed for gamle mænds hverdagsliv - eller betingelser vi ikke. Inge Lange Ilone Dolmer Nov. 2007

Go aften! En mulighed for gamle mænds hverdagsliv - eller betingelser vi ikke. Inge Lange Ilone Dolmer Nov. 2007 Go aften! En mulighed for gamle mænds hverdagsliv - eller betingelser vi ikke Inge Lange Ilone Dolmer Nov. 2007 Indfaldsvinkler Hvad ved vi om gamle mænds aften og natteliv Hvad ved vi om gamle mænds aften

Læs mere

Mental Sundhed en udfordring for folkeoplysningen!

Mental Sundhed en udfordring for folkeoplysningen! Mental Sundhed en udfordring for folkeoplysningen! Mental sundhed er langt fra er en selvfølge og desværre synes der at være en tendens til, at flere og flere danskere får vanskeligt ved selv at sikre

Læs mere

SÆRLIGT SENSITIVE MENNESKER RELATIONER OG KÆRLIGHED. Susanne Møberg www.moeberg.dk Mobil 40 35 66 60

SÆRLIGT SENSITIVE MENNESKER RELATIONER OG KÆRLIGHED. Susanne Møberg www.moeberg.dk Mobil 40 35 66 60 SÆRLIGT SENSITIVE MENNESKER RELATIONER OG KÆRLIGHED Susanne Møberg www.moeberg.dk Mobil 40 35 66 60 SÆRLIGT SENSITIVE Biologisk forskel i nervesystemet. Har et mere følsomt nervesystem. Stimuli, indtryk

Læs mere

Mindfulness i hverdagen

Mindfulness i hverdagen Mindfulness i hverdagen Mindfulness i Hverdagen En workshop for dig, der vil være dit bedste jeg. Hver dag. Dette vil være den dag, du bagefter husker som den bedste investering i 2014. På få timer giver

Læs mere

Opgavekort til Stjerneløb

Opgavekort til Stjerneløb Opgavekort til Stjerneløb Her finder du otte opgavekort, som kan bruges til et stjerneløb enten i forløbet Fit for fight eller Træk vejret. Til en klasse på 25-30 elever er det en god ide at lave et løb

Læs mere

ILDSJÆLECOACH COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE

ILDSJÆLECOACH COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE ILDSJÆLECOACH COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK På uddannelsen Ildsjælecoach vil du lære dybdegående

Læs mere

Selvfølgelig kræver det mere end rygrad

Selvfølgelig kræver det mere end rygrad Selvfølgelig kræver det mere end rygrad Uanset om du vil stoppe med at ryge cigaretter eller pibe, bruge nikotinplaster eller -tyggegummi er vilje sjældent nok. Det ved du, hvis du forgæves har prøvet

Læs mere

Kemohjerne eller kemotåge En tilstand med påvirkning af kognitionen eksempelvis nedsat koncentrationsevne og hukommelse.

Kemohjerne eller kemotåge En tilstand med påvirkning af kognitionen eksempelvis nedsat koncentrationsevne og hukommelse. Kemohjerne eller kemotåge En tilstand med påvirkning af kognitionen eksempelvis nedsat koncentrationsevne og hukommelse. Ikke en lægelig veldefineret tilstand. Nogle oplever det i forbindelse med behandling

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro 2016 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 3/7-9/7-2016 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro og indre balance Kurset er for dig, der gerne vil nå lidt længere

Læs mere

Naturen kalder på Vildmænd - Mandehørm, humor og frisk luft i massevis

Naturen kalder på Vildmænd - Mandehørm, humor og frisk luft i massevis Foto: Fotos: Mads Claus Rasmussen Naturen kalder på Vildmænd - Mandehørm, humor og frisk luft i massevis Af Anne Bøgegaard, projektleder i Svendborg Kommune Vildmænd er den kærlige betegnelse for mænd

Læs mere

STRANDPARKEN RESSOURCECENTER Individuelt Erhvervsrettet forløb På skånsomme vilkår. Du er kilden til den forandring, du ønsker at se...

STRANDPARKEN RESSOURCECENTER Individuelt Erhvervsrettet forløb På skånsomme vilkår. Du er kilden til den forandring, du ønsker at se... STRANDPARKEN RESSOURCECENTER Individuelt Erhvervsrettet forløb På skånsomme vilkår Du er kilden til den forandring, du ønsker at se... 1 Indholdsfortegnelse Individuelt erhvervsrettet forløb... side 5

Læs mere

Sanselighed og glæde. Ved psykologerne Bente Torp og Anny Haldrup

Sanselighed og glæde. Ved psykologerne Bente Torp og Anny Haldrup Sanselighed og glæde Ved psykologerne Bente Torp og Anny Haldrup I Specular arbejder vi med mennesker ramt af fx stress, depression og kriser. For tiden udvikler vi små vidensfoldere, som belyser de enkelte

Læs mere

www.positive-vibes.nu

www.positive-vibes.nu www.positive-vibes.nu http://www.huffingtonpost.com/2013/10/28/body-on-yoga_n_4109595.html Velkommen til Kundaliniyoga Kundalini er bevidsthedens og vitalitetens yoga. Den er kendt som hverdagens yoga.

Læs mere

Findes det perfekte i virkeligheden i at favne det uperfekte?

Findes det perfekte i virkeligheden i at favne det uperfekte? Fødselsforberedelse for dig, som vil have det hele med. Undervisere: Psykoterapeut Tina Hutnik og Sygeplejerske Trine Winther START: Tirsdag D. 07-04-2015 - Kl. 19-21. TILMELDING: info@trinew.dk PRIS:

Læs mere

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ LÆR UNGE AT FINDE DEN INDRE RO KURSUSCENTER BROGAARDEN APRIL/MAJ 2014 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ Lær

Læs mere

visualisering & Lær at håndtere usikkerhed 3 effektive øvelser

visualisering & Lær at håndtere usikkerhed 3 effektive øvelser visualisering & LIVS K VALI T E T Lær at håndtere usikkerhed v e d p r æ s t a t i o n e r 3 effektive øvelser p r o f e s s o r, c a n d. p syc h., d r. m e d. B o bb y Z a c h a r i a e Ro s i n a n

Læs mere

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn sov godt Inspiration til en bedre nats søvn hvorfor sover vi? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

7 enkle råd. - til at få det bedre. Henriette Hagild.dk

7 enkle råd. - til at få det bedre. Henriette Hagild.dk 7 enkle råd - til at få det bedre Henriette Hagild.dk 1 Henriette Hagild 7 enkle råd - til at få det bedre Saxo Publish 2 7 enkle råd til at få det bedre 5 7 gode råd 7 enkle råd 7 Livshjulet 9 1. Du er

Læs mere