Design denmark Generalforsamling Onsdag den 29. april 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Design denmark Generalforsamling 2015. Onsdag den 29. april 2015"

Transkript

1 Design denmark Generalforsamling 2015 Onsdag den 29. april 2015 Bilagsfortegnelse 1. Oversigt over kandidater til bestyrelsen 2. Forslag til ændring af Design denmarks vedtægter 3. Revideret regnskab 2014 a. Fusionsbalance b. Regnskab 2014 Danish Design Association c. Regnskab 2014 Danske Designere 4. Budget 2015 til orientering

2 Bilag 1 Generalforsamling 2015 Kandidater til Design denmarks bestyrelse Abelone Varming, næstformand (punktum design) Camilla Behr (Formidabel) Christoffer Tange (Gribskov kommune) Daniel Gjøde (Stupid Studio) Jakob Herold (D-vision) Jeppe Schytte-Hansen, næstformand (Skabelon Design) Jesper von Wieding (3X) Kim Meyer Andersen (Kontrapunkt) Kaare Sølvsten (Arkitektfirmaet Kaare Sølvsten) Martin Delfer, formand (Designit) Michael Kreutzfeldt (Kreutzfeldt) Pil Bredahl (Pil Bredahl design) Ralph van der Made (Studio Ralphvandermade) Rune Kirt (Kirt-Thomsen Sara Schøler Lass (Zimplifi) Timothy Larcombe (Intent) Troels Seidenfaden (Seidenfaden design)

3 Bilag 2 Bestyrelsen indstiller følgende ændringer til vedtægterne. Begrundelse for forslag til ændring af vedtægternes 12 Bestyrelsen i Design Danmark har nu arbejdet et år, og har høstet erfaringer med hensyn til bestyrelsesarbejdet og den nye forening. Bestyrelsen har fra starten været opsat på, at der var tale om en arbejdende bestyrelse, der har søgt at arbejde for og realisere de mange opgaver og visioner som den nye forening har i ønske. Bestyrelsen, der jo som bekendt er en overgangsbestyrelse, består af de to gamle bestyrelser i forening, har i indeværende år været til stor gavn for dette arbejde. Da foreningen baserer sig på et aktivt medlemsinvolvering, er det derfor bestyrelsens ønske, at fremtidige bestyrelser fortsat har en størrelse der muliggør håndteringen af større og nuancerede arbejdsbyrder. Bestyrelsen fremsætter derfor et forslag til en vedtægtsændring, der indebærer at bestyrelser fremover kommer til at bestå af et større antal bestyrelsesmedlemmer end de nu i vedtægterne fastlagte. I forbindelse med vedtægtsforslaget har det været magtpåliggende, at strukturen og styrkeforholdet i bestyrelsen, som det fremgår af foreningens vedtægter, forbliver uforandret. Dette vil sige, at alle medlemsgruppers antal og indflydelse i bestyrelsen øges lige meget. Det er således ønsket, at kommende bestyrelser kommer til at bestå af 14 medlemmer mod de nu fastsatte 8 medlemmer. Ved en sådan udvidelse vil det sikres, at det store og tværgående arbejde og samarbejde i bestyrelsen, sådan som det har været praktiseret i indeværende år, kan fortsættes. I samarbejde med Design denmarks Retsudvalg har bestyrelsen derfor udarbejdet et forslag til en vedtægtsændring, der primært drejer sig om ændringer af 12 Valg af bestyrelse. Som det fremgår af vedtægtsforslaget, er det i sin grundholdning sammenfaldende med den nu gældende vedtægt 12. Ændringer består primært i, at det nuværende antal af bestyrelsesmedlemmer ændres fra 8 til 14 medlemmer, således fordelt at hver af medlemsgrupperne a) til f) får tildelt et ekstra bestyrelsesmedlem. Herved fastholdes vægtningen mellem de forskellige medlemsgrupper i bestyrelsen. Vedtægtsforslaget indeholder også muligheden af, at bestyrelsen kan have et mindre antal end 14 medlemmer i tilfælde af mangelende opstillede kandidater. Design denmarks vedtægter kan findes i sin helhed på foreningens hjemmeside:

4 Vedtægtsændringsforslaget Eksisterende vedtægt Indledning Foreningen Design Denmark ledes af en overgangsbestyrelse, der er aktiv i perioden fra april 2014 til april Ved dannelsen af Design Denmark har de to bestyrelser besluttet, at der i det første foreningsår vil sidde en overgangsbestyrelse bestående af medlemmerne fra de to gamle foreningers bestyrelser samt deres suppleanter. Dette er dog korrigeret således, at der er lige mange repræsentanter fra hver af de to gamle bestyrelser - således syv bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter fra hver forening. Nyt forslag Indledningen slettes som konsekvens af den endelige sammenlægning. Herefter starter vedtægterne med 1. Såfremt denne vedtægtsændring vedtages vil valget til bestyrelsen på generalforsamlingen i 2015 afvikles efter principperne i den foreslåede 12. Efter et år i 2015 på den ordinære generalforsamling, træder overgangsbestyrelsen tilbage og erstattes af en bestyrelse, der er sammensat, som beskrevet i vedtægterne 12. Valghandlingen foretages dog således for at fastholde bestyrelsens kontinuitet at ikke alle medlemmer er på valg. Herved forbliver nogle medlemmer fra overgangsbestyrelsen i bestyrelse endnu et år. Ved valget i 2015 til dannelsen af første ordinære bestyrelse sikrer bestyrelsen sig, at valghandlingen foretages således, at bestyrelsens sammensætning opfylder 12 i vedtægterne.

5 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Design Denmark. Foreningens hjemsted er København. 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Design denmark. Foreningens hjemsted er København. (Konsekvensændringen foretages gennem alle er i vedtægterne) 12 Valg af bestyrelse Stk. 1. Foreningen ledes af en bestyrelse på otte medlemmer og to suppleanter. Af bestyrelsens otte medlemmer vælges: a) 1 medlem blandt CPR-medlemmer, jfr. 3, stk. 2.1 og stk. 2.3 b) 1 medlem blandt kandidater for enkeltmandsvirksomheder, jfr. 3, stk. 3.1 c) 1 medlem blandt kandidater for virksomheder med 2 til 5 personer, jfr. 3, stk. 3.1 d) 1 medlem blandt kandidater for virksomheder med 6 til 10 personer, jfr. 3, stk. 3.1 e) 1 medlem blandt kandidater for virksomheder med 11 til 30 personer, jfr. 3, stk. 3.1 f) 1 medlem blandt kandidater fra virksomheder med 31 personer og opefter, jfr. 3, stk. 3.1 g) 1 medlem blandt Partnermedlemmer, jfr. 3, stk. 3.2 h) 1 medlem blandt Videnpartner medlemmer, jfr. 3, stk. 3.3 Den ene suppleant vælges blandt CPRmedlemmerne og CVR b) og c). Den anden suppleant vælges blandt CVR d), e) og f). Ny 12 Valg af bestyrelse Stk. 1. Foreningen ledes af en bestyrelse på op til fjorten medlemmer og to suppleanter. Bestyrelsens medlemmer vælges således: a) 2 medlemmer blandt CPR-medlemmer, jfr. 3, stk. 2.1 og stk. 2.3 b) 2 medlemmer blandt kandidater for enkeltmandsvirksomheder, jfr. 3, stk. 3.1 c) 2 medlemmer blandt kandidater for virksomheder med 2 til 5 personer, jfr. 3, stk. 3.1 d) 2 medlemmer blandt kandidater for virksomheder med 6 til 10 personer, jfr. 3, stk. 3.1 e) 2 medlemmer blandt kandidater for virksomheder med 11 til 30 personer, jfr. 3, stk. 3.1 f) 2 medlemmer blandt kandidater fra virksomheder med 31 personer og opefter, jfr. 3, stk. 3.1 g) 1 medlem blandt Partnermedlemmer, jfr. 3, stk. 3.2 h) 1 medlem blandt Videnpartner medlemmer, jfr. 3, stk. 3.3 Såfremt der, inden for grupperne a) f), ikke kan findes tilstrækkeligt antal kandidater, kan den ledige plads besættes frit mellem kandidater fra de øvrige grupper blandt a)

6 Hvis et bestyrelsesmedlem i gruppen fra c til h ikke længere repræsenterer den kategori medlemmet er indvalgt i, træder vedkommende ud af bestyrelsen og lader sig erstatte af en suppleant. f). Hvis dette ikke er muligt, søges pladsen besat ved førstkommende generalforsamling. Der vælges 2 suppleanter blandt grupperne a) f). Medlemmerne til bestyrelsen og suppleanter vælges ved simpelt stemmeflertal. Stk. 2. Bestyrelsen vælges på foreningens ordinære generalforsamling for en periode på to år. Suppleanter til bestyrelsen vælges af generalforsamlingen foren periode på et år. Valghandlingen foregår således, at fire bestyrelsesmedlemmer vælges forskudt med et år i forhold til de øvrige fire bestyrelsesmedlemmer. I ulige kalenderår er følgende fire bestyrelsesposter på valg: 1 medlem blandt CPR medlemmer, jfr. 12, stk. 1, a) 1 medlem blandt kandidater for virksomheder med 2 til 5 personer, jfr. 12, stk. 1, c) 1 medlem blandt kandidater for virksomheder med 11 til 30 personer, jfr. 12, stk. 1, e) 1 medlem blandt Partnermedlemmer, jfr. 12, stk. 1, g) I lige kalenderår er fire bestyrelsesposter på valg: 1 medlem blandt kandidater for enkeltmandsvirksomheder, jfr. 12, stk. 2, b) 1 medlem blandt kandidater for virksomheder med 6 til 10 personer, jfr. 12, Stk. 2. Bestyrelsens medlemmer vælges på foreningens ordinære generalforsamling for en periode på to år. Suppleanter til bestyrelsen vælges af generalforsamlingen for en periode på et år. Valghandlingen foregår således, at de to valgte i hver af medlemsgrupperne a) f) vælges forskudt med et år. I ulige kalenderår er et medlem blandt Partner medlemmer på valg, jfr. 12, stk. 1, g) I lige kalenderår er et medlem blandt Videnpartner medlemmer på valg, jfr. 12, stk. 1, h)

7 stk. 1, d) 1 medlem blandt kandidater fra virksomheder med 31 personer og opefter, jfr. 12, stk. 1, f) 1 medlem blandt Videnpartner medlemmer, jfr. 12, stk. 1, h) Medlemmerne til bestyrelsen og suppleanter vælges ved simpelt stemmeflertal. Den siddende bestyrelse er i videst muligt omfang forpligtet til at sørge for, at der opstilles et bredt udvalg af kandidater, så der så vidt muligt er kampvalg om alle poster, og at der tilstræbes bredest mulig geografisk, faglig og kønsmæssig repræsentation i feltet af opstillede til bestyrelsen. Stk. 3. Bestyrelsen konstituerer sig selv ved sit første møde umiddelbart efter generalforsamlingen med en formand og to næstformænd. Ved valget af formand og næstformænd skal mindst ¾ af den nye bestyrelse være repræsenteret. Formanden og næstformændende udgør bestyrelsens formandskab. Formandskabet er ansvarlig overfor den øvrige bestyrelse. Ved frafald i bestyrelsen fra medlemmer, der repræsenterer grupperne i 12, stk. 1, a) - f) indkalder bestyrelsen den/de valgte suppleant(er). Ved frafald i bestyrelsen fra medlemmer, der repræsenterer grupperne i 12, stk. 1, g) og h) kan bestyrelsen indkalde den kandidat fra den pågældende gruppe, der fik næst flest Medlemmerne til bestyrelsen og suppleanter vælges ved simpelt stemmeflertal. (Flyttet til stk. 1.) Den siddende bestyrelse er i videst muligt omfang forpligtet til at sørge for, at der opstilles et bredt udvalg af kandidater, så der så vidt muligt er kampvalg om alle poster, og at der tilstræbes bredest mulig geografisk, faglig og kønsmæssig repræsentation i feltet af opstillede til bestyrelsen. Stk. 3. Bestyrelsen konstituerer sig selv ved sit første møde umiddelbart efter generalforsamlingen med en formand og to næstformænd. Ved valget af formand og næstformænd skal mindst ¾ af den nye bestyrelse være repræsenteret. Formand og næstformænd udgør bestyrelsens formandskab. Formandskabet er ansvarlig overfor den øvrige bestyrelse. Ved frafald i bestyrelsen af medlemmer, der repræsenterer grupperne i 12, stk. 1, a) f) indkalder bestyrelsen den/de valgte suppleant(er). Ved frafald i bestyrelsen af medlemmer, der repræsenterer grupperne i 12, stk. 1, g) og h) kan bestyrelsen indkalde den kandidat fra den pågældende gruppe, der fik næst flest

8 stemmer på generalforsamlingen. Bestyrelsen har derudover mulighed for at inddrage eksterne rådgivere efter behov. stemmer på generalforsamlingen. Bestyrelsen har derudover mulighed for at inddrage rådgivere efter behov. Stk. 4. Bestyrelsen kan supplere sig med formanden fra sidste år (Past President) Hvis bestyrelsen ønsker det, kan vedkommende indgå sammen med formandskabet i et forretningsudvalg. Past President har ikke stemmeret i bestyrelsen. Stk. 4. Bestyrelsen kan supplere sig med formanden fra sidste år (Past President) Hvis bestyrelsen ønsker det, kan vedkommende indgå sammen med formandskabet i et forretningsudvalg. Past President har ikke stemmeret i bestyrelsen.

9 A member of UHY international, a network of independent accounting and consulting firms inforevision Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Buddingevej Søborg Tlf CVR-nr.:

10

11

12 A member of UHY international, a network of independent accounting and consulting firms inforevision Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Buddingevej Søborg Tlf CVR-nr.:

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23 A member of UHY international, a network of independent accounting and consulting firms inforevision Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Buddingevej Søborg Tlf CVR-nr.:

24

25

26

27

28

29

30

31 A member of UHY international, a network of independent accounting and consulting firms inforevision Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Buddingevej Søborg Tlf CVR-nr.:

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47 A member of UHY international, a network of independent accounting and consulting firms inforevision Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Buddingevej Søborg Tlf CVR-nr.:

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58 A member of UHY international, a network of independent accounting and consulting firms inforevision Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Buddingevej Søborg Tlf CVR-nr.:

59

60

61

62

63

64

65

66 A member of UHY international, a network of independent accounting and consulting firms inforevision Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Buddingevej Søborg Tlf CVR-nr.:

67

68

69

70

71

72

73

74

75

76

77

78

79

80

81

82

83 Bilag 4 Dd Design denmark Budget 2015 Design denmark Design denmark is an alliance of designers, design thinkers and design businesses, working to promote design in business and society.

84 Budget 2015 Dd Design denmark Hermed fremlægges til orientering budgettet for Design denmark, regnskabsåret Det er det første samlede budget for foreningen, hvorfor det ikke indeholder sammenligningstal. Budgettet er udarbejdet under hensyntagen til nøgletallene for de to tidligere organisationer. Der henvises her til de reviderede regnskaber for Danske Designere og Danish Design Association. Budgettet afspejler en vækstambition på mellem 10 % og 15 %. Budgettet er udtryk for et ønske om at skabe en sund balance mellem solid ressourceallokering til medlemsservice og aktiviteter, en udbygning af medlemsbasen i Design denmark samt en optimeret vægtning af indtægter fra kontingenter og projekter (risikostyring). Indtægter Samlet fordeler indtægterne sig med tkr fra medlemsindtægter og tkr fra projektindtægter. En samlet omsætning på tkr. Udgifter Der er i budgettet skruet op for direkte medlemsaktiviteter. Således er der afsat 475 tkr til direkte medlemsrelaterede aktiviteter. Desuden er projektudgifterne på i alt1.410 tkr. ligeledes medlemsrelaterede fordelt på Business by designinitiativet i Region Midtjylland, NorthModern og Designpartnerskabet. Øvrige udgifter fordeler sig på driftsudgfifter, IT, løn og administration. Da Design denmark, som bekendt er en non-profit organisation viser budgettet samlet set et mindre overskud på 39 tkr. Design denmark is an alliance of designers, design thinkers and design businesses, working to promote design in business and society.

85 Note Budget for Design denmark 2015 Kontingent i alt kr Andre indtægter i alt kr - Projektindtægter i alt kr Indtægter i alt kr Dd Design denmark Medlemsaktiviteter Events Markedsføring kr Medlemsaktiviteter i alt kr Andre projektomkostninger 3 Projektomkostninger kr Møder og rejser 4 Møder og rejser i alt kr Administrationsomkostninger 5 Adminstrationsomkostninger i alt kr IT 6 IT i alt kr Lokaleomkostninger 7 Lokaleomkostninger i alt kr Personaleomkostninger 8 Personaleomkostninger i alt kr Markedsføring 9 Markedsføring i alt kr Udgifter i alt kr Resultat før afskrivninger kr Afskrivninger kr - Resultat før finansielle poster kr Finansielle poster Finansielle udgifter i alt kr Resultat før skat kr Skat kr - Årets resultat kr Design denmark is an alliance of designers, design thinkers and design businesses, working to promote design in business and society.

86 Noter Dd Design denmark Ad 1 Projektindtægterne er fordelt med tkr fra Business by designinitiativet i Region Midtjylland, 330 tkr. fra NorthModern-samarbejdet og 80 tkr. fra Designpartnerskabet (DDC) Ad 2 Posten indeholder midler til afvikling og markedsføring af medlemsaktiviteter, herunder Designdag+fest på 200 tkr, Flagskibsarrangementer 100 tkr, Markedsføring 80 tkr. Ad 3 Udgifter til Business by design-initativet Ad 4 Udgifter til sekretariatets mødeafvikling med medlemmer og rejseomkostninger ind og udland her til. Ad 5 Drift af sekretariatet, herunder sekretariatsvederlag (Dansk Erhverv), drift, udgifter til medlemssystem, samt hensat beløb til tab på debitorer. Ad 6 Indeholder udgifter til nyudvikling af hjemmesiden, drift af hjemmesiden, udgifter til telefoni og internet, samt nyanskaffelser. Ad 7 Indeholder husleje og rengøring Ad 8 Indeholder løn, pension, feriepengehensættelser, mv. Ad 9 Indeholder udgifter til anden markedsføring, samt udgifter ti udsendelse og produktion af medlemskortet. Design denmark is an alliance of designers, design thinkers and design businesses, working to promote design in business and society.

Foreningen har til formål at virke for alle forhold af relevans for danske svømmebade, herunder at:

Foreningen har til formål at virke for alle forhold af relevans for danske svømmebade, herunder at: Dansk Svømmebadsteknisk Forening Vedtægter 1. Navn Foreningens navn er Dansk Svømmebadsteknisk Forening. Over for udlandet benævnes foreningen Danish Association for the Technology of Swimming Pools og

Læs mere

Design Denmark Vedtægter 02.04.2014

Design Denmark Vedtægter 02.04.2014 Design Denmark Vedtægter 02.04.2014 Indledning Foreningen Design Denmark ledes af en overgangsbestyrelse, der er aktiv i perioden fra april 2014 til april 2015 Ved dannelsen af Design Denmark har de to

Læs mere

Vedtægter for Danish Business Travel Association Seneste revision 27. marts 2014

Vedtægter for Danish Business Travel Association Seneste revision 27. marts 2014 Vedtægter for Danish Business Travel Association Seneste revision 27. marts 2014 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danish Business Travel Association i det følgende og i daglig tale benævnt DBTA.

Læs mere

Vedtægter for Danske Populær Autorer

Vedtægter for Danske Populær Autorer Vedtægter for Danske Populær Autorer 1. FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er Danske Populær Autorer (DPA). 1.2. DPA er en interesseorganisation for ophavsmænd m/k til værker inden

Læs mere

Foreningens vedtægter

Foreningens vedtægter Foreningens vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Den Danske Vedligeholdsforening, som kan forkortes DDV. Over for udlandet benævnes foreningen Danish Maintenance Society. Foreningens hjemsted

Læs mere

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Vedtægter 1. Navn Foreningens navn er Danske Sportsfaciliteters Brancheforening, i daglig tale Sportsfaciliteter.dk. Over for udlandet benævnes foreningen Danish

Læs mere

Design denmark vedtægter

Design denmark vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Design denmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Design denmark s formål er: at repræsentere danske designere, designvirksomheder samt andre personer,

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder VEDTÆGTER for DANSK LIVE - Interesseorganisation for festivaler og spillesteder Vedtaget på generalforsamlinger i Festivaldanmark.dk og [spillesteder dk] d. 29.4.2011 Revideret på generalforsamlinger i

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd 1 NAVN OG FORMÅL 1. Foreningens navn er Ringkøbing Fjord Erhvervsråd med hjemsted i Ringkøbing Skjern kommune. 2. Formålet med Ringkøbing Fjord Erhvervsråds arbejde

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LEGEBRANCHEN LEG

VEDTÆGTER FOR LEGEBRANCHEN LEG VEDTÆGTER FOR LEGEBRANCHEN LEG 1 Foreningens navn er Legebranchen LEG. Foreningens engelske navn er The Danish Association of Play (DAP). Foreningens hjemsted er København. 2 Formål LEG består af ansvarlige

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

Vedtægt for Nyreforeningen

Vedtægt for Nyreforeningen 1 Vedtægt for Nyreforeningen 1 Foreningens navn er Nyreforeningen. 2 Foreningen er landsdækkende inkl. Færøerne og Grønland 3 Foreningens formål er at varetage nyresyges, herunder urinvejssyges, nyredonorers

Læs mere

VEDTÆGTER. Studenterforum UCN

VEDTÆGTER. Studenterforum UCN VEDTÆGTER Studenterforum UCN Gældende fra og med 1. nov. 2018 Vedtægter for Studenterforum UCN (2018) Indhold Formål... 2 Sammensætning af forretningsudvalget... 2 Organisering af forretningsudvalget...

Læs mere

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 1. Navn og adresse: SAND De hjemløses landsorganisation Sundholmsvej 34, st. 2300 København S 2. Formål: SANDs formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af

Læs mere

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE VEDTÆGTER Marts 2018 1 - FORENINGENS NAVN Foreningens navn er Personaleforeningen for Norddjurs Kommunes rådhuspersonale. 2 FORMÅL Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ODSHERRED ERHVERVSRÅD / BUSINESS ODSHERRED

VEDTÆGTER FOR ODSHERRED ERHVERVSRÅD / BUSINESS ODSHERRED VEDTÆGTER FOR ODSHERRED ERHVERVSRÅD / BUSINESS ODSHERRED 1 Indledning side 1 2 Formål 3 Medlemmer side 2 4 Generalforsamlingen side 3 5 Bestyrelsens sammensætning side 4 6 Erhvervschef 7 Tegningsret 8

Læs mere

2 Formål. 3 Betingelser for medlemskab

2 Formål. 3 Betingelser for medlemskab Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Kulturtjenesten. Kulturtjenesten stiftes i et forpligtende samarbejde mellem Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner. Lolland Kommune er den administrerende

Læs mere

SSP Samrådets vedtægter

SSP Samrådets vedtægter Gældende vedtægter SSP Samrådets vedtægter Forslag til ændringer 1. NAVN. Foreningens navn er SSP-Samrådet. Foreningens navn er SSP-Samrådet. 2. FORMÅL. At være kontaktorgan mellem medlemmerne. At holde

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Turisme

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Turisme Vedtægter for Ringkøbing Fjord Turisme pr. 31.3.2014 Side 1 af 7 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. Foreningens navn er Ringkøbing Fjord Turisme med binavnene Ringkøbing Fjord Turismecenter og Destination Ringkøbing

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST VEDTÆGTER FOR KREDS KREDS VEST VEST 1. KREDSENS NAVN Stk. 1. Kredsens navn er Kreds Vest. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er København

Læs mere

Gribskov Ældreråds forslag til vedtægtsændringer

Gribskov Ældreråds forslag til vedtægtsændringer Gribskov Ældreråds forslag til vedtægtsændringer Gældende vedtægt Forslag til ny tekst i vedtægt 1 Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. Hjemstedet er København, Danmark. 2 Medlemskreds Som medlemmer

Læs mere

Vedtægter for Danske HF & VUC

Vedtægter for Danske HF & VUC Vedtægter for Danske HF & VUC 1 Foreningens navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Danske HF & VUC. Stk. 2. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Stk. 1. Danske HF & VUC har til formål at skabe

Læs mere

Vedtægter for Grønlands Lægekredsforening.

Vedtægter for Grønlands Lægekredsforening. Vedtægter for Grønlands Lægekredsforening. 1. Grønlands Lægeforening er en kredsforening under Lægeforeningen. Det geografiske område er Grønland. Foreningens hjemsted er Nuuk. 2. Formål og opgave Grønlands

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN)

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) 1. Navn Foreningens navn er. Navnet forkortes DIN. Foreningens internationale navn er Danish Implementation Network. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Danmark.

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

18.11.13 Side 1. Ekstra ordinær generalforsamling d. 5. december 2013 FFI 2013 VEDTÆGTERNE. Fremsat af: bestyrelsen. Gældende vedtægter 1

18.11.13 Side 1. Ekstra ordinær generalforsamling d. 5. december 2013 FFI 2013 VEDTÆGTERNE. Fremsat af: bestyrelsen. Gældende vedtægter 1 AD DAGSORDENENS PUNKT 1 Gældende vedtægter 1 FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF VEDTÆGTERNE Navn på foreningen ) 1 Navn: Danske Fysioterapeuters Fagforum for Idrætsfysioterapi. I internationale sammenhænge er navnet:

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr

VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr. 30965892 1. Navn, hjemsted og adresse Foreningens navn er Liberal Alliance Fyns Storkreds. Foreningens hjemsted og adresse er hos den til enhver tid

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d. 14-04-2018 Navn og formål 1 Organisationens navn er: Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole

Læs mere

Eksisterende Vedtægter. Nye Vedtægter. Vedtægter for FDF Tårnby s forældre- og vennekreds.

Eksisterende Vedtægter. Nye Vedtægter. Vedtægter for FDF Tårnby s forældre- og vennekreds. Eksisterende Vedtægter Vedtægter for FDF Tårnby s forældre- og vennekreds. 1. Foreningens navn. Foreningens: navn er FDF Tårnby s forældre- og vennekreds, hjemsted er Tårnby kommune 2. Formål. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF)

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) Vedtaget den 15. september 1964. Ændret den 17. april 1970, den 14. april 1972, den 26. april 1974, den 26. august 1975,

Læs mere

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Advokat Christian Gregersen Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf. +45 3334 4000 J.nr. 176449 18. december 2017 VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Horten Advokatpartnerselskab CVR 33775229 1. NAVN 1.1

Læs mere

Vedtægter pr. 28. maj 2013 Foreningens navn og formål

Vedtægter pr. 28. maj 2013 Foreningens navn og formål Vedtægter pr. 28. maj 2013 Foreningens navn og formål 1 1.1 Foreningens navn er Danes Worldwide. 1.2 Foreningens binavn er Dansk Samvirke. 1.3 Foreningens hjemsted er København. 2 2.1 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Investering Danmark (Danish Investment Association)

Vedtægter for Investering Danmark (Danish Investment Association) Vedtægter for Investering Danmark (Danish Investment Association) (Vedtaget på generalforsamlingen den 8. maj 2019) Hjemsted og formål 1. Investering Danmarks hjemsted er Københavns Kommune. Stk. 2. Investering

Læs mere

Vedtægter. Danish Water Forum - DWF Et bredt dansk vandnetværk. Foreningens navn er Danish Water Forum, forkortet DWF

Vedtægter. Danish Water Forum - DWF Et bredt dansk vandnetværk. Foreningens navn er Danish Water Forum, forkortet DWF Vedtægter Danish Water Forum - DWF Et bredt dansk vandnetværk 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danish Water Forum, forkortet DWF Foreningens hjemsted er sekretariatets adresse. 2 Formål Styrkelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Lyngby-Taarbæk Vidensby, og foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Formål og opgaver Foreningens formål

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 Indholdsfortegnelse Vedtægter:... 3 1 Navn:... 3 Hjemsted:...

Læs mere

Vedtægter for Mellemfolkeligt Samvirke

Vedtægter for Mellemfolkeligt Samvirke Vedtægter for Mellemfolkeligt Samvirke 1 Formål Mellemfolkeligt Samvirkes formål er at fremme mellemfolkelig forståelse og solidaritet, for gennem et samarbejde over nationale og kulturelle grænser at

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Godkendt af den ordinære generalforsamling torsdag d. 28. november 2013 Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Studenterhuset

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen. Vorupør Havbåde. Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune.

VEDTÆGTER for foreningen. Vorupør Havbåde. Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune. VEDTÆGTER for foreningen Vorupør Havbåde I Navn, hjemsted og formål 1 Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune. 2 Foreningen Vorupør Havbåde har til formål at erhverve,

Læs mere

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter Vedtægter for Danish Students Abroad 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 VISIONER OG MÅL 4 FORENINGS STRUKTUR 5 MEDLEMMER 6 GENERALFORSAMLINGEN 7 EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 8 BESTYRELSE 9 TEGNING AF FORENING

Læs mere

Forstanderkredsen. for Produktionsskoler/Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler.

Forstanderkredsen. for Produktionsskoler/Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler Vedtægter 1 Forstanderkredsens navn og adresse Forstanderkredsens navn er Forstanderkredsen for Produktionsskoler / Produktionshøjskoler.

Læs mere

Vedtægter for Træsektionen

Vedtægter for Træsektionen Vedtægter for Træsektionen INDHOLDSFORTEGNELSE NAVN OG FORMÅL 1 Navn og hjemsted 2 Formål MEDLEMMERNE 3 Medlemsforhold 4 Ophør 5 Eksklusion 6 Kontingent BESTYRELSEN 7 Bestyrelsen 8 Spærreregler, aldersgrænse,

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

VEDTÆGTER GREEN NETWORK

VEDTÆGTER GREEN NETWORK VEDTÆGTER GREEN NETWORK I. NAVN, HJEMSTED og FORMÅL 1. Navn Foreningens navn er "Green Network". 2. Hjemsted Green Networks hjemsted er Lysholt Allé 10, 7100 Vejle. 3. Formål Green Networks formål er at

Læs mere

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN)

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) 1. Navn Foreningens navn er. Navnet forkortes DIN. Foreningens internationale navn er Danish Implementation Network. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Danmark.

Læs mere

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Greve-Solrød Erhverv, og dets hjemsted er i enten Greve eller Solrød Kommune. 2. Formål Greve-Solrød Erhvervs formål er at virke

Læs mere

Vedtægter. for. Danish Care Branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi

Vedtægter. for. Danish Care Branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi Vedtægter for Danish Care Branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Danish Care Branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi F.M.B.A., (Danish Care

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er "Foreningen Outdoor-Camping-Ferie-Fritid,

Læs mere

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark vedtaget på generalforsamlingen den 9. marts 2019 FriSe arbejder for at udvikle et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle har

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

Vedtægter for Uddannelseslederne af 2018

Vedtægter for Uddannelseslederne af 2018 Vedtægter for Uddannelseslederne af 2018 1 Navn 1.1. Foreningens navn er Uddannelseslederne af 2018 i daglig tale benævnt Uddannelseslederne. 1.2. Foreningen har hjemsted i Københavns kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Dansk Selskab for Patientsikkerhed

Vedtægter for Dansk Selskab for Patientsikkerhed Vedtægter for Dansk Selskab for Patientsikkerhed 1 - Navn og hjemsted Selskabets navn er: Dansk Selskab for Patientsikkerhed. Over for udlandet er selskabets navn: Danish Society for Patient Safety. Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Fund Association)

Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Fund Association) Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Fund Association) (Vedtaget på generalforsamlingen 29. april 2014) Hjemsted og formål 1. Investeringsfondsbranchens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Lyngby-Taarbæk Vidensby, og foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Formål og opgaver Foreningens formål

Læs mere

Rhododendronforeningens vedtægter

Rhododendronforeningens vedtægter 1 Navn, hjemsted og stiftelse Foreningens navn er Rhododendronforeningen, Chapter of The American Rhododendron Society (ARS) Foreningen er stiftet den 20. januar 1974 og har hjemsted i Egedal Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

Stk. 1. Kredsens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert tredje år inden udgangen af oktober måned.

Stk. 1. Kredsens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert tredje år inden udgangen af oktober måned. VEDTÆGTER VEDTÆGTER FOR KREDS VEST 1. KREDSENS NAVN Stk. 1. Kredsens navn er Kreds Vest. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er København

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Foreningen bips er stiftet 2003-03-26 ved en sammenlægning af foreningerne BPS, ibb og IT-Bygge. Net.

Foreningen bips er stiftet 2003-03-26 ved en sammenlægning af foreningerne BPS, ibb og IT-Bygge. Net. vedtægter 2014 vedtægter 2014 1. Navn og hjemsted Foreningen bips er stiftet 2003-03-26 ved en sammenlægning af foreningerne BPS, ibb og IT-Bygge. Net. Foreningens hjemsted er adressen for sekretariatet.

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Kvindehusforeningen i Silkeborg (benævnes i det følgende som KHF). Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Vestjylland afdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

GENERALFORSAMLING 10 Valg af repræsentanter til Træsektionens generalforsamling 11 Generalforsamling

GENERALFORSAMLING 10 Valg af repræsentanter til Træsektionens generalforsamling 11 Generalforsamling august 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE NAVN OG FORMÅL 1 Navn og hjemsted 2 Formål MEDLEMMERNE 3 Medlemsforhold 4 Ophør 5 Eksklusion 6 Kontingent BESTYRELSEN 7 Bestyrelsen 8 Spærreregler, aldersgrænse, genvalg,

Læs mere

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter For Talentspejderne i Randers Kommune ( Lokalforeningen ) 1. Navn, adresse og stiftelsesdato 1.1. Lokalforeningens navn er Talentspejderne

Læs mere

1. Klubbens navn Klubbens navn er Nivå Bådelaug med hjemsted i Fredensborg Kommune.

1. Klubbens navn Klubbens navn er Nivå Bådelaug med hjemsted i Fredensborg Kommune. Vedtægter for Nivå Bådelaug (Vedtaget 08.04.2014) 1. Klubbens navn Klubbens navn er Nivå Bådelaug med hjemsted i Fredensborg Kommune. 2. Klubbens formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen EU og internationalt samarbejde Syddanmark f.m.b.a. (South Denmark European Office)

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen EU og internationalt samarbejde Syddanmark f.m.b.a. (South Denmark European Office) V E D T Æ G T E R for Foreningen EU og internationalt samarbejde Syddanmark f.m.b.a. (South Denmark European Office) INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 Navn og hjemsted p. 3 2 Formål p. 3 3 Foreningsmedlemmer p. 3

Læs mere

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i Vedtægter for SAND Hovedstaden Vedtægter for SAND Hovedstaden 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er SAND Hovedstaden Stk. 2. SAND udvalget er medlem af SAND De hjemløses landsorganisation, og er forpligtet

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 09/10 2015 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby, i daglig tale. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark Vedtægter for Foreningen Plastic Change 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Foreningen Plastic Change 1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark 1.3 Bestyrelsen kan til

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN NORDDANMARKS EU-KONTOR

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN NORDDANMARKS EU-KONTOR VEDTÆGTER FOR FORENINGEN NORDDANMARKS EU-KONTOR 1/7 1.0. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningens navn er NordDanmarks EU-Kontor. 1.2. Foreningens binavn er North Denmark EU Office. 1.3. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Vedtægter for FK Odsherred

Vedtægter for FK Odsherred Vedtægter for FK Odsherred Fælles Klub Odsherred Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er FK Odsherred. Foreningen er hjemmehørende i Odsherred Kommune. Fodboldafdelingen registrerer deres hold under navnet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP 1 Erhvervsrådet i Høje-Taastrup er en uafhængig institution. Dets hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Erhvervsrådet omfatter Høje-Taastrup Kommune. 2 Formål Erhvervsrådets

Læs mere

Vedtægter for. Cigrés danske nationalkomite

Vedtægter for. Cigrés danske nationalkomite Dok. ansvarlig: JSC Sekretær: - Sagsnr: s2018-038 9. januar 2019 Vedtægter for Cigrés danske nationalkomite 1. Navn, selskabsform og hjemsted 1.1. Cigrés danske nationalkomite er en forening. 1.2. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Studenterhus Odense

Vedtægter for Studenterhus Odense Vedtægter for Studenterhus Odense Dato for ikrafttræden: 13. juni 2013 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Studenterhus Odense og har hjemsted i Odense Kommune. I daglig tale også kaldet Studenterhus

Læs mere

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Midtjyllands EU-kontor subsidiært Central Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Viborg. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted: Vedtægter for Hasle Fællesråd Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Hasle Fællesråd og har hjemsted i Århus Kommune. Hasle Fællesråd ledes til dagligt af en bestyrelse, der er valgt på en generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for foreningen Solbakkens Fritidsskole

Vedtægter for foreningen Solbakkens Fritidsskole Vedtægter for foreningen Solbakkens Fritidsskole Vedtægter for foreningen Solbakkens Fritidsskole Stiftet September 2013 Side 2 Side 11 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Solbakkens Fritidsskole, foreningen

Læs mere

Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Association)

Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Association) Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Association) (Vedtaget på generalforsamlingen den 3. maj 2017) Hjemsted og formål 1. Investeringsfondsbranchens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Bilag 1 Forslag til Vedtægtsændringer for Dansk Selskab for Virksomhedsledelse

Bilag 1 Forslag til Vedtægtsændringer for Dansk Selskab for Virksomhedsledelse Paragraf Ændring Nye vedtægter: 1 Anden linje: København erstattes med Gentofte. Selskabets navn er Dansk Selskab for Virksomhedsledelse (Danish Management Society). Dets hjemsted er Gentofte Kommune.

Læs mere

Vedtægter for GO2Green

Vedtægter for GO2Green 1 Navn Foreningens navn er: GO2Green. 2 Hjemsted Foreningen har hjemsted i Svendborg. 3 Formål Foreningens formål er medvirke til, der opnås årlige målbare reduktioner af energiforbruget og CO2-belastningen

Læs mere

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB.

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1.1 Foreningens navn er: Aarhus Døveforening 1.2 Tidligere navne: 1903-1904: Døvstummeforeningen,,Effata" Aarhus 1904-1950: Døvstummeforeningen,,Hephata"

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Aabenraa

Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Aabenraa Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Aabenraa 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Frivilligcenter Aabenraa Foreningens hjemsted er Aabenraa Kommune 2 FORMÅL Frivilligcenter Aabenraa støtter, udvikler

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

VEDTÆGTER. RØMØ-TØNDER TURISTFORENING CVR.nr

VEDTÆGTER. RØMØ-TØNDER TURISTFORENING CVR.nr VEDTÆGTER for RØMØ-TØNDER TURISTFORENING CVR.nr. 13947112 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Rømø-Tønder Turistforening med hjemsted i Tønder Kommune. Foreningens formål er, at 2 Formål - samle turisterhvervet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Dato: 25. februar 2015 Tidspunkt: 12.15 13.00 Sted: Forsyning Helsingør, Haderslevvej 25, 3000 Helsingør I mødet deltager:

Læs mere

Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance

Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Stk. 1. Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance, i det følgende benævnt LOBPA, er stiftet

Læs mere

Vedtægter for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn

Vedtægter for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn Vedtægter for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn. Haandværkerforeningens hjemsted er København. Formål 2 Haandværkerforeningens

Læs mere