Den afgørende fase Påbegyndelsen af fase 3 forsøget med. for selskabet, som nu har bragt sig helt frem i forskningseliten.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den afgørende fase Påbegyndelsen af fase 3 forsøget med. for selskabet, som nu har bragt sig helt frem i forskningseliten."

Transkript

1 Magazine 2012

2 2 bavarian Nordic Magazine 2012 Den afgørende fase Påbegyndelsen af fase 3 forsøget med PROSTVAC i november 2011 var en milepæl for selskabet, som nu har bragt sig helt frem i forskningseliten. 8 Et stærkt fundament Solide resultater med de førende udviklingsprogrammer har skabt et stærkt fundament for virksomhedens videre udvikling og giver håb om langsigtet succes 4 6 Én virksomhed - to divisioner Divisionering af virksomheden har skabt en tydeligere virksomhedsprofil, og har styrket beslutningsgange- og processer. 10 Forskning i verdensklasse Samarbejdsaftaler med National Cancer Institute sikrer Bavarian Nordics forskere i Californien adgang til den bedste forskning samt finansiering af flere studier. 13 Prostatacancer et voksende marked for nye behandlinger Én ud af seks mænd får prostatacancer i løbet af deres liv. Det efterlader et enormt marked for nye behandlinger af sygdommen.

3 bavarian Nordic Magazine IMVAMUNE - et skolebogseksempel 10 års samarbejde med den amerikanske regering og succes med leverancer af koppevaccinen roses af uafhængige eksperter USA fortsætter det solide fokus Ny lovgivning skal sikre fremtidig udvikling og indkøb af vacciner samt andre modforanstaltninger wil anvendelse i tilfælde af biologisk terror 18 Hvad nu hvis? Bavarian Nordic har alverdens generaler og andre topfolk på skolebænken, når der skal trænes i beredskab mod biologisk terror 22 Regnskab og forventninger Udvalgte regnskabstal for 2011 og forventninger til 2012 Bavarian Nordic aktien Optimismen lurer i 2012 ovenpå et dramatisk år for selskabets aktie 20

4 4 bavarian Nordic Magazine 2012 Et stærkt fundament 2011 var på alle måder et begivenhedsrigt år. Vi indfriede vores to største mål for året: PROSPECT fase 3 forsøget med PROSTVAC og levering af 4 millioner doser IMVAMUNE koppevaccine til USA, hvilket var et resultat af en succesrig opskalering af vores produktion. Velvidende at forventningerne til os var, at vi ville indgå en partneraftale om PROSTVAC, var beslutningen om at fortsætte en uafhængig udvikling hård, men nødvendig for at kunne bevare projektets fremdrift. Med opbakning fra vores aktionærer gennemførte vi med succes en aktieemission i maj og opnåede derigennem et provenu på næsten 700 millioner kroner. Det satte os i stand til at påbegynde det afgørende PROSPECT fase 3 forsøg med PROSTVAC i USA i november, som med gode resultater vil kunne danne baggrund for en godkendelse af vaccinen og dermed bringe håb for prostatacancerpatienter med fremskreden sygdomsudvikling. Resultaterne, vi så med PROSTVAC i det fase 2 forsøg, der danner udgangspunkt for vores igangværende fase 3 forsøg, er nogle af de bedste overlevelsesresultater, der nogensinde er vist i patienter med fremskreden prostatacancer i et placebokontrolleret klinisk forsøg, og vaccinen var tillige veltolereret. De lovende resultater, vi har set fra andre kliniske fase 1 og fase 2 forsøg, som National Cancer Institute (NCI) har gennemført med vaccinen i tidligere sygdomsfaser og i kombination med andre behandlinger, forpligter os blot endnu mere til at fortsætte udviklingen for at afdække vaccinens fulde potentiale. Vi har fortsat som et strategisk mål at indgå en partneraftale inden kommercialisering af vaccinen, hvorfor vi fortsat fører diskussioner med potentielle partnere. Erfaringerne fra den globale udvikling af PROSTVAC kommer os til gode i udviklingen af vores nye vaccinekandidat, CV-301, der bygger på den samme teknologi som PROSTVAC, men som i modsætning til PROSTVAC har potentiale til at kunne benyttes i en hel vifte af cancerformer, herunder bryst-, lunge- og æggestokcancer. Som med PROSTVAC har NCI gennemført en række kliniske fase 1 og fase 2 forsøg med vaccinen og disse har vist lovende resultater.

5 bavarian Nordic Magazine Dertil kommer, at vores IMVAMUNE forretning kører godt, og på udviklingssiden har vi fokus på den frysetørrede udgave af vaccinen, mens leverancerne til USA øges henover de næste par år. De seneste udvidelser af både kontrakten på den frysetørrede udgave i 2011 og RFP-3 kontrakten i maj 2012 understreger atter, at vi er en af den amerikanske regerings foretrukne partnere, og vi forventer, at der ligger ordrer frem i tiden, der har til formål at opretholde et beredskabslager af koppevacciner. I lyset af vores seneste resultater og den forventede udvikling henover de kommende år har vi opbygget et ganske lovende fundament for Bavarian Nordics fremtid. Anders Hedegaard Administrerende direktør

6 6 bavarian Nordic Magazine 2012 cancervacciner Kortsigtede mål Cancervaccinedivisionen ledes af Division President, Reiner Laus og omfatter forskningslaboratorier i Californien, USA samt en pilotproduktionsfacilitet i Berlin, Tyskland. Divisionen beskæftiger ca. 100 medarbejdere. Pipelinen inden for cancer er fokuseret på terapeutiske vacciner og omfatter programmer inden for prostatacancer, brystcancer, lungecancer og æggestokcancer. Det førende program er PROSTVAC, en vaccine til behandling af prostatacancer, som i efteråret 2011 påbegyndte de afgørende fase 3 forsøg. Afslutte rekruttering af patienter til PROSPECT fase 3 med PROSTVAC Indgå partnerskab omkring PROSTVAC inden markedslancering Rapportere foreløbige resulta ter fra de fem igangværende NCI-støttede fase 1 og fase 2 studier med PROSTVAC Rapportere foreløbige resultater fra igangværende studier og fastlægge fremtidig udviklingsstrategi for CV-301 Pipeline Program Præklinisk Fase 1 Fase 1/2 Fase 2 Fase 3 Næste milepæl PROSTVAC (Prostatacancer) Afslutte indrullering (2013) CV-301 bryst (Brystcancer) Data (2H 2012) MVA-BN PRO (Prostatacancer) Data (2H 2012) MVA-BN HER2 (Brystcancer) Afventer data fra CV-301 CV-301 lunge (Lungecancer) Data update (2012) CV-301 æggestok (Æggestokcancer) Data update (2012)

7 bavarian Nordic Magazine infektionssygdomme Kortsigtede mål Divisionen for infektionssygdomme ledes af Division President Paul Chaplin og omfatter forskningslaboratorierne i Martinsried, Tyskland, produktionsfaciliteten i Kvistgård, Danmark, kontor i Washington, USA samt et mindre kontor i Singapore. Divisionen beskæftiger mere end 300 medarbejdere. Pipelinen inden for infektionssygdomme er fokuseret på forebyggende vacciner og omfatter overvejende programmer inden for bioforsvar (kopper og miltbrand), men også et program inden for RSV (respiratorisk syncytial virus). Det førende program er IMVAMUNE, en koppevaccine, som udvikles og leveres under en kontrakt med USA s regering. Levere 14 millioner doser af IMVAMUNE under RFP-3 kontrakten i 2012 og Opnåelse af profitabilitet i divisionen Indgåelse af nye IMVAMUNE leveringskontrakter til USA Påbegynde klinisk fase 3 forsøg med IMVAMUNE Lægemiddelgodkendelse af IMVAMUNE i Canada Lægemiddelgodkendelse af IMVANEX (IMVAMUNE ) i EU Pipeline Program Præklinisk Fase 1 Fase 1/2 Fase 2 Næste milepæl IMVAMUNE (MVA-BN )* (Kopper) Påbegynde fase 3 (2H 2012) IMVAMUNE frysetørret (Kopper) Påbegynde nyt fase 2 (1H 2013) MVA-BN Miltbrand (Miltbrand) Data (2H 2012) MVA-BN RSV (RSV) Fase 1 (2013)

8 8 bavarian Nordic Magazine 2012 Den afgørende fase Med påbegyndelsen af det afgørende fase 3 forsøg med PROSTVAC i november 2011, bragte Bavarian Nordic sig helt frem i forskningseliten. Forsøget skal i første omgang bane vejen for en godkendelse af vaccinen til livsforlængende behandling af prostatacancerpatienter, der er uhelbredeligt syge, men resultater fra en række kliniske fase 1 og 2 studier vækker håb om, at vaccinen kan udvikles til behandling af sygdommen tidligere i forløbet.

9 bavarian Nordic Magazine Vores virksomhed har skiftet status i og med vi har startet fase 3 forsøg. Det er noget, der lægges meget mærke til blandt både investorer og i videnskabelige kredse, men har også medført en øget interesse fra potentielle partnere, som kigger på at indlicensere PROSTVAC inden vaccinen potentielt når markedet, siger administrerende direktør i Bavarian Nordic, Anders Hedegaard. Partnerskab er stadig strategien Indgåelsen af et partnerskab på de rette vilkår med en større medicinalvirksomhed om den videre udvikling og senere mulige kommercialisering af PROSTVAC er fortsat strategien, men med de penge, der blev rejst i 2011 via en succesfuld aktieemission, kunne selskabet fortsætte udviklingen selvstændigt. - Vi udvikler PROSTVAC på egen hånd, for dermed at vente til vi er længere i udviklingen, inden indgåelse en partneraftale. Dermed bevarer vi førertrøjen i udviklingen af vaccinen, hvilket både giver os en større fleksibilitet og en større værdi for aktionærerne i sidste ende. Mange af de større medicinalfirmaer rammes af patentudløb på deres hovedprodukter henover de kommende år, og det sætter virksomhederne under pres for at finde nye blockbustere, der kan fastholde og udbygge deres markedsandele og indtjening. Det giver os god grund til optimisme med hensyn til at indgå partnerskab før afslutningen af fase 3 studiet med PROSTVAC, fortsætter Anders Hedegaard. Om fase 3 PROSTVAC afprøves globalt Forud for fase 3 forsøget, har PROSTVAC været afprøvet i mere end 15 kliniske fase 1- og fase 2-forsøg, som alle har fundet sted i USA. Det er da også her, at PROSPECT forsøget har taget sin begyndelse, men med cirka patienter vil forsøget også blive gennemført i en række lande i og uden for EU for at sikre en så hurtig indrullering som mulig samt for at danne baggrund for en global godkendelse. I løbet af 2012 vil studiet begynde at sprede sig til de cirka 20 øvrige lande, der er udvalgt til at deltage. Fase 3 forsøget er det sidste og afgørende forsøg for et lægemiddel eller vaccine, som udføres i en større patientgruppe for at bekræfte virkningen og sikkerheden af produktet. PROSPECT fase 3 forsøget med PROSTVAC vil omfatte patienter og udføres under en såkaldt Special Protocol Assessment en aftale, der er indgået med de amerikanske sundhedsmyndigheder, der indebærer, at såfremt forsøget opnår forudbestemte resultater, vil det kunne danne baggrund for en godkendelse. Læs mere om fase 3 forsøget på: og

10 10 bavarian Nordic Magazine 2012 Forskning i verdensklasse Cancerforskningen i Bavarian Nordic foregår i Silicon Valley i Californien, hvor selskabet etablerede sig i At valget faldt på dette sted var ikke noget tilfælde. Området er et kraftcenter for bioteknologi og højteknologi, og nogle af verdens mest anerkendte universiteter er beliggende her. Det giver selskabet adgang til højtuddannet personale, en stærk infrastruktur samt enestående forsknings- og udviklingsekspertise.

11 bavarian Nordic Magazine Selskabet udvikler terapeutiske vacciner, det vil sige vacciner, der kan behandle patienter, der allerede er ramt af cancer. I begyndelsen foregik udviklingen på MVA-BN -vaccineplatformen, som Bavarian Nordic har specialiseret sig i. Da selskabet i 2008 i konkurrence med en række andre selskaber imidlertid blev udvalgt af det amerikanske cancerinstitut National Cancer Institute (NCI) til at videreudvikle PROSTVAC, tøvede man ikke et øjeblik med at indgå en samarbejdsaftale, der gav Bavarian Nordic adgang til forskning i verdensklasse fra eksperterne hos NCI. Desuden finansierer NCI en række forsøg med vaccinen i tidligere sygdomsfaser og/ eller i kombination med andre behandlingsformer. I dag tæller cancervaccinedivisionen cirka 100 medarbejdere og vokser stadig. De mange, nye medarbejdere er væsentlige for at sikre en succesrig gennemførelse af fase 3 forsøget, men de arbejder også sideløbende med at udvikle nye vacciner til behandling af andre cancerformer. Senest i 2011 udvidede Bavarian Nordic aftalen med NCI, så den nu også omfatter en vaccine, der potentielt kan anvendes til behandling af bryst-, lunge-, og æggestokkræft. Den nye vaccine, CV-301, bygger på samme teknologi som PROSTVAC, men kan målrettes andre cancerformer end prostatacancer. Vaccinen er i øjeblikket i klinisk fase 2 forsøg, og resultater herfra ventes senere i 2012.

12 12 bavarian Nordic Magazine 2012 NCI en mastodont inden for cancerforskning Siden 2008 har Bavarian Nordic samarbejdet med National Cancer Institute (NCI), som er en af verdens førende forskningsorganisationer. Med et budget på 5 milliarder dollars om året støtter organisationen mere end forskningsprojekter på universiteter, forsknings laboratorier og i private virksomheder i USA og cirka 60 andre lande i verden. NCI s forskning og støtte har gennem de sidste 75 år ført til vigtige opdagelser og nye behandlinger inden for cancer. Omtrent halvdelen af alle kemoterapeutiske midler, der anvendes til behandling af cancer i dag, er opdaget og/eller udviklet af NCI, og to tredjedele af de cancerlægemidler, der er godkendt i USA, er udviklet med støtte fra NCI. National Cancer Institute indgår som del af, og har til huse hos National Institutes of Health i Maryland, USA.

13 bavarian Nordic Magazine Prostatacancer et voksende marked for nye behandlinger Prostatacancer er en af de fire store cancersygdomme og repræsenterer derfor et stort behandlingsmarked. Markedet er fortsat voksende, og præges for gruppen af patienter ned fremskreden prostatacancer desuden af meget dyre behandlinger. Estimater udarbejdet af uafhængige analytikere vurderer, at værdien af det globale marked i 2016 vil udgøre cirka 5,5 mia. dollars. Der er med andre ord tale om et såkaldt multi-blockbuster marked. Prostatacancer er den hyppigst forekommende cancer i de udviklede lande og forekomsten er stigende. I USA optræder årligt nye tilfælde af prostatacancer mens patienter dør af sygdommen. I Europa er de tilsvarende tal henholdsvis og Alene i Danmark bliver hvert år nye patienter diagnosticeret, mens cirka mænd dør af sygdommen. Vacciner er fremtidens behandling I mange år har der ikke været nogen større landvindinger inden for behandlingen af prostatacancer, men der er i de senere år kommet skred i udviklingen og lanceringen af en række nye behandlingsformer. Størstedelen af de behandlingsformer, der er godkendt, er behæftet med ubehagelige bivirkninger. En afgørende potentiel fordel ved PROSTVAC er, at vaccinen i kliniske studier har udvist en gunstig bivirkningsprofil. De fleste bivirkninger har været af mild karakter. På trods af, at flere nye prostatacancerbehandlinger er kommet på markedet i de senere år, er PROSTVAC den eneste kendte klar-til-brug terapi på vej til brug i behandlingen af patienter i segmentet før anvendelse af kemoterapi. Med succesfulde resultater i fase 3 kan PROSTVAC potentielt set få en betydende plads i fremtidens behandling af prostatacancer.

14 14 bavarian Nordic Magazine 2012 imvamune - et skolebogseksempel "The development of smallpox vaccine suitable for immune compromised individuals is a textbook example of how the system should work. NIH 2 funded both the basic and applied science and then transitioned the program to BARDA 3, which funded advanced development and procurement. This generation III smallpox vaccine is now in the SNS 4 and available for use during an emergency." Uddrag fra WMD Centers Bio-Response Report Card, oktober 2011

15 bavarian Nordic Magazine Den industrielle produktion af koppevaccinen IMVAMUNE er blevet hverdag på fabrikken i Kvistgård, og der er nu fokus på modning og optimering af produktionen for at øge lønsomheden. Bavarian Nordic følger planen for leverancerne til USA s strategiske nationale beredskabslager (SNS) og forventer dermed, at initialordren på 20 millioner doser er færdigleveret i Her påbegyndes også det afgørende fase 3 forsøg med vaccinen, som er finansieret under kontrakten med USA s regering. Kontrakten blev udvidet med USD 32 mio. i maj 2012 for at understøtte et større fase 3 forsøg end oprindeligt planlagt. Sideløbende pågår udvikling af en frysetørret version af vaccinen, der med en øget holdbarhed og nemmere håndtering rummer en række fordele. Udviklingen af denne version er finansieret af USA s regering under en anden kontrakt, som blev udvidet i 2011 fra en værdi af USD 40 mio. til USD 94 mio. Samlet har den amerikanske regering til dato ydet mere end USD 780 mio. til udvikling og indkøb af IMVAMUNE og herigennem er der skabt et solidt grundlag for en vedvarende forretning for Bavarian Nordic, der med de seneste produktionsforbedringer har opnået af gøre divisionen for infektionssygdomme profitabel. En succeshistorie i amerikansk bioforsvar Det snart 10 år lange samarbejde med den amerikanske regering om udvikling og levering af en moderne koppevaccine, høstede i efteråret 2011 stor anerkendelse, da eksperter fremhævede netop dette samarbejde som et skoleeksempel på, hvorledes regeringer og medicinalindustrien i fællesskab bør drive denne type projekter, hvor der ikke er et kommercielt marked for slutproduktet, men hvor nationale beredskaber afhænger af udviklingen af nye og mere sikre lægemidler. Den tværpolitiske og uafhængige organisation, WMD Center 1, der blandt andet rådgiver den amerikanske regering, udgav i 2011 deres Bio-Response Report Card en karakterbog, som rummer en helhedsvurdering af nationens aktuelle beredskab og igangværende initiativer, der skal styrke forsvaret mod mulig bioterrorisme. Samtidig tilvejebringer rapporten forslag til lovgiverne om, hvorledes de bør prioritere den fremtidige indsats. Om end den overordnede indsats for at sikre tilstrækkelige lagre af vacciner og andre lægemidler til området får middelmådige karakterer, så priser rapporten regeringens indsats inden for kopper, hvor særligt beredskabet vurderes højt i kraft af indkøbet af Bavarian Nordics koppevaccine. 1 WMD: Weapons of Mass Destruction (masseødelæggelsesvåben), 2 NIH: National Institutes of Health (departement under det amerikanske sundhedsministerium), 3 BARDA: Biomedical Advanced Research and Development Authority, 4 SNS: Strategic National Stockpile (USA s nationale beredskabslager)

16 16 bavarian Nordic Magazine 2012 fortsætter det solide fokus I marts 2012 vedtog det amerikanske senat loven Pandemic and All-Hazards Preparedness Reauthorization Act. Loven, der har afgørende betydning for USA s fremtidige prioritering af det nationale beredskab mod sygdomsepidemier og biologisk terror, viderefører landets praksis på området. Den muliggør fortsat oplagring af vacciner og andre modforanstaltninger til anvendelse i tilfælde af biologisk terror eller udbrud, og den indeholder konkrete tiltag til at sikre, at de eksisterende lagre vedligeholdes via løbende genopfyldning. Senatets afgørelse følger Repræsentanternes Hus vedtagelse af loven i efteråret 2011, og dermed har den samlede amerikanske kongres nu principielt tilsluttet sig loven. Tilbage står kun få ændringer, der skal afstemmes i kongressen, før loven kan træde endeligt i kraft med præsidentens underskrift. Der bliver lyttet til Bavarian Nordic Gennem sit mangeårige samarbejde med den amerikanske regering har Bavarian Nordic, men også regeringen, gjort sig en række erfaringer, som har været nyttige i forbindelse med formuleringen af den nye lovgivning. Fra sit kontor i Washington har Bavarian Nordic arbejdet aktivt med lovgiverne for at sikre, at det amerikanske beredskab, som Bavarian Nordic er en del af via sine leverancer af koppevaccine til USA, fortsat prioriteres højt, og at samarbejdet mellem regeringen samt private virksomheder samt vilkårene for udviklingen af nye lægemidler til

17 bavarian Nordic Magazine beskyttelse mod biologiske våben til stadighed forbedres. For Bavarian Nordic er følgende forhold i den nye lov af særlig betydning: Femårig bemyndigelse til Project BioShield Special Reserve Fund Tiltag, der skal sikre en hurtigere godkendelse af lægemidler til beskyttelse mod biologiske våben hos de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA), herunder bedre muligheder for udnyttelse af Special Protocol Assessments (SPA) i færdigudviklingen af disse lægemidler Udvikling af et femårigt budget i det amerikanske sundhedsministerium, som skal omfatte planer for opretholdelse af beredskabslagrene Uændret fokus hos amerikanerne skaber optimisme Loven understreger den amerikanske regerings solide fokus på at udvikle og opretholde et moderne beredskab mod biologisk terror, der kun anses som en større og større trussel, og med en kommende ikrafttræden af loven er der grund til optimisme hos Bavarian Nordic om muligheden for at fortsætte leverancerne af IMVAMUNE til det amerikanske strategiske nationale beredskabslager, når den nuværende ordre på 20 millioner doser IMVAMUNE er færdigleveret i Project Bioshield Special Reserve Fund Pulje, som blev etableret med vedtagelsen af loven Project BioShield i 2004, der indeholder midler til finansiering af indkøb af modforanstaltninger, herunder vacciner til det amerikanske nødberedskabslager. Special Protocol Assessment Erklæring fra de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA) om, at et lægemiddel kan opnå godkendelse på baggrund af den aftalte udformning af de afsluttende fase 3 forsøg, kliniske endemål og analyser. Den endelige godkendelse afhænger af, om der opnås tilfredsstillende resultater i fase 3 med hensyn til effekt, bivirkningsprofiler og evaluering af behandlingens fordele og risici. Kirsten Gillibrand New York s Senator We can't afford to wait for the next outbreak to occur to get serious with a real plan to protect our families. This must be a national security priority - with investments in prevention and preparedness, research for lifesaving vaccines, and arming our country with a healthcare workforce ready to take action and save lives in the event of an outbreak."

18 18 bavarian Nordic Magazine 2012 Hvad nu hvis? Et biologisk terrorberedskab udgøres ikke blot af de vacciner og lægemidler, som et land oplagrer, men i lige så høj grad af den viden og ekspertise, landet har opbygget i at anvende disse vacciner og det hele taget evnen til at håndtere den krisesituation og de logistiske udfordringer, som uvægerligt vil opstå, hvis der sker et sygdomsudbrud af for eksempel kopper, der vil kunne tvinge et samfund i knæ. En virusbåren sygdom som kopper er desuden ikke kun et nationalt anliggende, men kan hurtigt udvikle sig til en international krise, fordi vi i dag lever i en global verden, hvor mobiliteten er stor og grænserne mere og mere åbne.

19 bavarian Nordic Magazine I forbindelse med forskellige internationale forsvarskonferencer har Bavarian Nordic i samarbejde med internationale forsvarseksperter afholdt øvelser med fremtrædende militærfolk og forskellige regeringsfolk for at anskueliggøre den trussel, som et koppeudbrud vil kunne udgøre. Senest i april 2012 afholdt selskabet øvelse med repræsentanter fra forsvaret i en række asiatiske og mellemøstlande. Et koppeudbrud er blot et tænkt scenarie, men nyttigt at øve sig i, fordi sygdommens karakteristika er kendte, og man har erfaring fra tidligere med håndtering heraf. Samtidig er det en af de trusler, der anses for reelle, og som potentielt kan have alvorlige konsekvenser, fordi virussen, trods erklæret udryddet, kan have været gemt i laboratorier og være faldet i de forkerte hænder. Desuden har flere lande i koldkrigstiden arbejdet med udvikling af biologiske våben med bl.a. koppevirussen, og derfor véd man, at ekspertisen til at udføre de nødvendige handlinger er til stede. Det nødvendiggør en stillingtagen fra myndighedernes side til, hvorledes truslen skal håndteres og beredskabet opbygges, såvel medicinsk som strukturelt i form af den mulige anvendelse af militær, politi og sundhedspersonale. I samarbejde med det malaysiske forsvarsministerium gennemførte Bavarian Nordic i april 2012 en øvelse baseret på et fiktivt, verdensomspændende udbrud af kopper. Øvelsen blev afholdt på en af verdens største forsvarsmesser/udstillinger, The 13th Defence Services ASIA Exhibition & Conference. Blandt deltagerne i øvelsen, der blev styret af internationalt anerkendte eksperter inden for biologisk forsvar, var en række forsvarschefer og generallæger fra Asien og Mellemøsten. Det malaysiske forsvarsministerium og Bavarian Nordic afholdt desuden CBRNe Forum (CBRNe: chemical, biological, radiological, nuclear and explosives), som fokuserede på krigsførelse i det 21. århundrede med anvendelse af ikke-konventionelle våben samt den forskel, en effektiv forberedelse og et medicinsk beredskab vil kunne gøre i tilfælde af et biologisk angreb.

20 20 bavarian Nordic Magazine 2012 Bavarian Nordic Aktien Til trods for opnåelsen af en række helt afgørende mål i selskabet i løbet af 2011, udviklede året sig til et meget svært år for aktionærerne. Det markante kursfald fulgte annonceringen af strategien om at udvikle PROSTVAC alene. Desuden skuffede amerikanske Dendreon markedets forventninger til deres prostatacancervaccine. Sideløbende med disse konkrete forhold har aktiemarkedet generelt lidt alvorligt under den internationale gældskrise, finanskrisen og den økonomiske krise, som har skabt stor tilbageholdenhed og forsigtighed blandt investorerne. Starten af 2012 har derimod budt på pæne kursstigninger i Bavarian Nordic aktien, som i årets første kvartal har klaret sig bedre end de underliggende indeks. Dialog med aktionærerne sikrer kendskab både herhjemme og uden for landets grænser Ledelsen i Bavarian Nordic udfører i samarbejde med investor relations et omfattende arbejde med at præsentere selskabet over for såvel danske som udenlandske institutionelle investorer, aktieanalytikere og medier. Ligeledes deltager selskabet i en række internationale bank- og investorkonferencer, men også ofte i aktionærmesser og -møder for private investorer. De emner, som hovedparten af investorernes interesse er koncentreret omkring, er opstarten af fase 3 studiet på PROSTVAC, kombinationsstudierne med PROSTVAC, der udføres af NCI samt muligheden for nye vaccineordrer på IMVAMUNE, når den nuværende kontrakt forventes færdigleveret i slutningen af Hvem ejer Bavarian Nordic aktien? Bavarian Nordic har cirka navnenoterede aktionærer, der ejer cirka 90% af selskabets aktier. De resterende 10% er ikke navnenoteret. Størstedelen af aktierne ejes af institutionelle investorer, og blandt de største aktionærer findes blandt andet ATP (mere end 10%), A. J. Aamund A/S (mere end 5%) samt schweiziske BB Biotech AG (mere end 5%).

21 bavarian Nordic Magazine Aktiekapitalens fordeling på aktionærtype Kalender 28. august 2012 Regnskab for 1. halvår oktober rd Annual "Cancer Immunotherapy: A Long-Awaited Reality" Conference, New York 13. november 2012 Regnskab for 3. kvartal november 2012 Jefferies 2012 Global Healthcare Conference, London Institutionelle 63% Private 27% Ikke-navnenoterede 10% På opdateres kalenderen løbende med nye begivenheder. Geografisk fordeling af aktionærerne (i % af aktiekapital) Aktiekursens udvikling siden emissionen i maj jun/11 jul/11 aug/11 sep/11 okt/11 nov/11 dec/11 jan/12 feb/12 mar/12 apr/12 maj/12 Danmark 69% Storbritannien 7% usa 10% Øvrige lande 14%

22 22 bavarian Nordic Magazine 2012 Regnskab og forventninger Bavarian Nordics årsrapporter, kvartalsrapporter samt CSR rapporter kan downloades på selskabets hjemmeside. Download rapporten på Forventninger til 2012 Bavarian Nordic forventer i 2012 en omsætning i størrelsesordenen DKK 850 mio. og et underskud før skat i størrelsesordenen DKK 200 mio. Omsætningen vil primært hidrøre fra leverancerne af IMVAMUNE til det amerikanske strategiske nationale beredskabslager samt tillige fra igangværende forskningskontrakter, herunder kontrakten om udvikling af frysetørret IMVAMUNE og IMVAMUNE RFP-2 kontrakten. Forventningerne rummer kun allerede indgåede kontrakter. Forventninger til 2012 i tal Omsætning: DKK 850 mio. Resultat før skat (underskud): DKK 200 mio. Kapitalberedskab ved årets udgang: DKK 350 mio. Alle tal er cirkatal Forudsætninger Forsknings- og udviklingsomkostninger: DKK 400 mio. Divisionen for infektionssygdomme, EBIT: DKK mio. Cancervaccinedivisionen, EBIT: (DKK mio.) (underskud)

23 bavarian Nordic Magazine Hovedtal for koncenen mio. DKK Resultatopgørelse Nettoomsætning 523,6 314,1 74,8 Produktionsomkostninger 403,4 444,5 140,1 Forsknings- og udviklingsomkostninger 261,7 188,6 164,0 Distributions- og administrationsomkostninger 166,8 155,1 111,9 Resultat af primær drift (EBIT) (308,3) (474,1) (341,2) Finansielle poster, netto 11,9 (9,4) 10,1 Resultat før skat (296,4) (483,4) (331,1) Årets resultat (268,4) (389,9) (266,3) Balance Langfristede aktiver 865,2 850,6 715,1 Kortfristede aktiver 1.111,4 616,5 556,0 Samlede aktiver 1.976, , ,1 Egenkapital, ultimo 1.207,6 810,4 704,2 Langfristede forpligtelser 105,4 106,5 113,0 Kortfristede forpligtelser 663,6 550,2 453,9 Pengestrømsopgørelse Likvide midler og værdipapirer 584,0 355,7 185,0 Pengestrømme fra driftsaktiviteter (375,2) (239,9) (484,0) Pengestrømme fra investeringer (261,8) (45,8) 26,1 Investering i materielle anlægsaktiver 31,2 45,7 50,6 Pengestrømme fra finansieringsaktiviteter 642,4 471,0 (30,8) Nøgletal (i DKK) 1) Indtjening (basis) pr. aktie á DKK 10 2) (12,9) (18,8) (12,8) Indre værdi pr. aktie 46,3 62,5 88,6 Indre værdi pr. aktie (justeret) 2) 46,3 31,1 27,0 Børskurs, ultimo (historisk) Børskurs, ultimo (justeret) 3) Børskurs/Indre værdi (historisk) 0,8 3,9 1,6 Børskurs/Indre værdi (justeret) 2) + 3) 0,8 6,1 3,5 Udestående aktier i t.stk, ultimo Egenkapitalandel 61% 55% 55% Antal medarbejdere omregnet til fuldtid, ultimo ) Indtjening pr. aktie er beregnet i overensstemmelse med IAS 33, "Indtjening pr. aktie". Øvrige nøgletal er beregnet i overensstemmelse med Den Danske Finansanalytikerforenings Anbefalinger og Nøgletal ) Grundet kapitaludvidelsen i 2011 er indtjening pr. aktie og indre værdi pr. aktie for beregnet på baggrund af gennemsnitlige antal aktier for ) Børskurs ultimo er justeret for efterfølgende aktieemissioner.

24 Design og grafisk produktion: meyer & bukdahl as

Generalforsamling 2013

Generalforsamling 2013 Generalforsamling 2013 17. april 2013 Asger Aamund Bestyrelsesformand 2 Væsentlige begivenheder Ny IMVAMUNE leveringskontrakt til værdi af 1,3 mia. kr. netop indgået med USA Succesrigt arbejde med optimering

Læs mere

VOKSEVÆRK I VACCINEPIPELINEN ROLF SASS SØRENSEN, VICE PRESIDENT INVESTOR RELATIONS & COMMUNICATIONS INVESTORDAGEN AARHUS 7.

VOKSEVÆRK I VACCINEPIPELINEN ROLF SASS SØRENSEN, VICE PRESIDENT INVESTOR RELATIONS & COMMUNICATIONS INVESTORDAGEN AARHUS 7. VOKSEVÆRK I VACCINEPIPELINEN ROLF SASS SØRENSEN, VICE PRESIDENT INVESTOR RELATIONS & COMMUNICATIONS INVESTORDAGEN AARHUS 7. JUNI 2016 BAVARIAN NORDIC Omsætningsgenererende med vedvarende nulresultat Fuldt

Læs mere

VÆKST I VACCINEPIPELINEN

VÆKST I VACCINEPIPELINEN VÆKST I VACCINEPIPELINEN INVESTORDAGEN KØBENHAVN, 20. SEPTEMBER 2016 THOMAS DUSCHEK INVESTOR RELATIONS & COMMUNICATIONS BAVARIAN NORDIC Omsætningsgenererende med vedvarende nulresultat Fuldt integreret

Læs mere

EN GLOBALT FØRENDE VACCINELEVERANDØR

EN GLOBALT FØRENDE VACCINELEVERANDØR EN GLOBALT FØRENDE VACCINELEVERANDØR ROLF SASS SØRENSEN, VP INVESTOR RELATIONS INVESTORDAGEN 3. JUNI 2014 BAVARIAN NORDIC CANCERIMMUNTERAPIER OG VACCINER MOD INFEKTIONSSYGDOMME FAKTA Grundlagt i 1994,

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 24. APRIL 2014 1 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Forelæggelse af årsrapport til godkendelse 3. Bestyrelsens forslag om anvendelse

Læs mere

BAVARIAN NORDIC. Omsætning og resultat 2010-2015E 2010 2011 2012 2013 2014 2015E 1.000 -500

BAVARIAN NORDIC. Omsætning og resultat 2010-2015E 2010 2011 2012 2013 2014 2015E 1.000 -500 ROLF SASS SØRENSEN, VP IR & COMMUNICATIONS INVESTORDAGEN 22. SEPTEMBER 2015 BAVARIAN NORDIC Cancerimmunterapier og vacciner mod infektionssygdomme Fuldt integreret, internationalt biotekselskab Ét godkendt

Læs mere

SIDEN SIDST: fantastisk år. 2 væsentlige. partneraftaler. 3 x markedsværdi

SIDEN SIDST: fantastisk år. 2 væsentlige. partneraftaler. 3 x markedsværdi THOMAS DUSCHEK, IR & COMMUNICATIONS SPECIALIST INVESTORDAGEN 2. JUNI 2015 SIDEN SIDST: 1 fantastisk år 2 væsentlige partneraftaler 3 x markedsværdi 2 BAVARIAN NORDIC Cancerimmunterapier og vacciner mod

Læs mere

Bavarian Nordic A/S Delårsrapport for perioden 1. januar 31. marts 2010

Bavarian Nordic A/S Delårsrapport for perioden 1. januar 31. marts 2010 Selskabsmeddelelse 27. april 2010 Bavarian Nordic A/S Delårsrapport for perioden 1. januar 31. marts 2010 Snarlig opstart af IMVAMUNE leverancer til det amerikanske strategiske nationale beredskabslager

Læs mere

INVESTORDAGEN KØBENHAVN 19. SEPTEMBER 2017

INVESTORDAGEN KØBENHAVN 19. SEPTEMBER 2017 INVESTORDAGEN KØBENHAVN 19. SEPTEMBER 2017 1 PROSTVAC FASE 3 - STATUS Det globale fase 3 forsøg i 1.297 patienter med fremskreden prostatakræft er standset Den uafhængige datarådgivningskomité anbefalede

Læs mere

INVESTORDAGEN AARHUS 13. JUNI 2017

INVESTORDAGEN AARHUS 13. JUNI 2017 INVESTORDAGEN AARHUS 13. JUNI 2017 1 BAVARIAN NORDIC Omsætningsgenererende; stærkt kapitalberedskab Fuldt integreret med forskning, udvikling og produktion Godkendt teknologiplatform Differentieret pipeline

Læs mere

bavarian Nordic Magazine 2010

bavarian Nordic Magazine 2010 bavarian Nordic Magazine 2010 2 bavarian Nordic Magazine 2010 Jeg takker PROSTVAC for min gode livskvalitet i de senere år Frank har levet med sin prostatacancer i 18 år, men kan nyde livet og mener, at

Læs mere

Magazine 2013 FEJRINGERS ÅR PROSTVAC IMVAMUNE SIDE04. Interimanalyser. nu er de første. SIDE Godkendt! Bavarian Nordic. 20 millioner doser leveret

Magazine 2013 FEJRINGERS ÅR PROSTVAC IMVAMUNE SIDE04. Interimanalyser. nu er de første. SIDE Godkendt! Bavarian Nordic. 20 millioner doser leveret DE STORE FEJRINGERS ÅR Administrerende direktør Anders Hedegaard ser tilbage på et år med betydelige begivenheder for virksomheden SIDE04 Magazine 2013 Bavarian Nordic IMVAMUNE nu er de første 20 millioner

Læs mere

bavarian Nordic Magazine MILTBRAND PROGRAM STYRKER

bavarian Nordic Magazine MILTBRAND PROGRAM STYRKER bavarian Nordic Magazine april 09 PARTNERSKAB MED NATIONAL CANCER INSTITUTE OG ERHVERVELSE AF NY SEN-FASE VACCINE KANDIDAT PROSTVAC DER HAR VIST HALVTREDS PROCENT FORBEDRET OVERLEVELSE I PATIENTER MED

Læs mere

som er vores igangværende fase 3 forsøg med PROSTVAC til behandling af metastatisk

som er vores igangværende fase 3 forsøg med PROSTVAC til behandling af metastatisk Årsrapport 2012 Indhold Brev fra den administrerende direktør 4 Vores virksomhed 6 Milepæle 2012 og 2013 8 Fokusområder og kortsigtede mål 9 Hoved- og nøgletal 10 Regnskabsberetning 2012 11 Forventninger

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2017

Delårsrapport for 1. halvår 2017 17. august 2017 Meddelelse nr. 13, 2017 Delårsrapport for 1. halvår 2017 På møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2017. Delårsrapporten

Læs mere

Veloxis Pharmaceuticals offentliggør årsrapport 2011

Veloxis Pharmaceuticals offentliggør årsrapport 2011 Selskabsmeddelelse nr. 3/2012 Til: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Hørsholm, 7. marts 2012 Veloxis Pharmaceuticals offentliggør årsrapport 2011 (OMX:VELO) ( Veloxis ) har i dag offentliggjort årsrapporten for

Læs mere

Introduktion. Stærk fremgang i pipelinen med øget fokus på cancervacciner

Introduktion. Stærk fremgang i pipelinen med øget fokus på cancervacciner ÅRSRAPPORT 2008 PARTNERSKAB MED NATIONAL CANCER INSTITUTE OG ERHVERVELSE AF NY SEN-FASE VACCINE KANDIDAT PROSTVAC DER HAR VIST HALVTREDS PROCENT FORBEDRET OVERLEVELSE I PATIENTER MED FREMSKREDEN PROSTATA

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. juli til 30. september 2011

Delårsrapport for perioden 1. juli til 30. september 2011 København, den 25. november 2011 Meddelelse nr. 12/2011 Danionics A/S Dr. Tværgade 9, 1. DK 1302 København K, Denmark Telefon: +45 88 91 98 70 Telefax: +45 88 91 98 01 E-mail: investor@danionics.dk Website:

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2016

Delårsrapport for 1. halvår 2016 19.08.16 Meddelelse nr. 31, 2016 Delårsrapport for 1. halvår 2016 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2016. Delårsrapporten

Læs mere

UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB

UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB Q2 2017 UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB for SKAKO FOR Q2 2017 / 1 HOVED- OG NØGLETAL RESULTATPOSTER, t.kr. Q2 2017 Q2 2016 H1 2017 H1 2016 Helåret 2016 Nettoomsætning 88,766 79,354

Læs mere

Bavarian Nordic A/S Delårsrapport for perioden 1. januar 31. marts 2011

Bavarian Nordic A/S Delårsrapport for perioden 1. januar 31. marts 2011 Selskabsmeddelelse 31. maj 2011 Denne meddelelse er ikke et tilbud om køb eller salg af værdipapirer i Bavarian Nordic A/S ( Værdipapirer ) i USA eller i nogen anden jurisdiktion. Værdipapirerne må ikke

Læs mere

Meddelelse nr. 10 2008 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2008 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København

Meddelelse nr. 10 2008 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2008 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København Side 1/7 22. maj 2008 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2008 for Rockwool International A/S Bestyrelsen for Rockwool International A/S har i dag behandlet og godkendt kvartalsrapporten for 1. kvartal 2008.

Læs mere

3. Bestyrelsens forslag om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport.

3. Bestyrelsens forslag om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport. BAVARIAN NORDIC A/S År 2013, den 17. april, kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Bavarian Nordic A/S, CVR 16271187, på Comwell Borupgaard, Nørrevej 80, 3070 Snekkersten. Advokat Marianne Philip

Læs mere

Bavarian Nordic kort fortalt

Bavarian Nordic kort fortalt Aktionær Magasin 07 Bavarian Nordic kort fortalt Bavarian Nordic er en førende international biofarmaceutisk virksomhed, der udvikler og producerer innovative vacciner til forebyggelse og behandling af

Læs mere

Meddelelse nr. 25/2014: Delårsrapport 1. januar 30. september 2014

Meddelelse nr. 25/2014: Delårsrapport 1. januar 30. september 2014 Meddelelse nr. 25/2014 c/o SmallCap Danmark A/S København, d. 7. november 2014 Meddelelse nr. 25/2014: Delårsrapport 1. januar 30. september 2014 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2013

Delårsrapport for 1. kvartal 2013 København, den 23. april 2013 Meddelelse nr. 8/2013 Delårsrapport for 1. kvartal 2013 Danionics A/S Dr. Tværgade 9, 1. DK 1302 København K, Denmark Telefon: +45 88 91 98 70 Telefax: +45 88 91 98 01 E-mail:

Læs mere

Resultat juli, august og september 2001 side 3. Resultat for til side 3. Puljeafkast for 1996, 1997, 1998, 1999 og 2000 side 3

Resultat juli, august og september 2001 side 3. Resultat for til side 3. Puljeafkast for 1996, 1997, 1998, 1999 og 2000 side 3 Indhold Resultat juli, august og september 2001 side 3 Resultat for 01.01. til 30.09.2001 side 3 Puljeafkast for 1996, 1997, 1998, 1999 og 2000 side 3 Kommentarer til puljens 4 grupper side 4 Puljekommentarer

Læs mere

Rapport for 1. kvartal 2006/07 (1. oktober - 31.december 2006)

Rapport for 1. kvartal 2006/07 (1. oktober - 31.december 2006) Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K. Fondsbørsmeddelelse nr. 6 2006/07 23. januar 2007 Rapport for 1. kvartal 2006/07 (1. oktober - 31.december 2006) InterMail tog i 1. kvartal 2006/07

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2017 H. LUNDBECK A/S

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2017 H. LUNDBECK A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2017 H. LUNDBECK A/S 30. marts 2017 Velkommen LARS RASMUSSEN Formand for bestyrelsen 2 Direktion KÅRE SCHULTZ ANDERS GERSEL PEDERSEN ANDERS GÖTZSCHE JACOB TOLSTRUP LARS BANG STAFFAN

Læs mere

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Indhold Hoved- og nøgletal for koncernen 2 Ledelsespåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Resultatopgørelsen for perioden 1. maj - 31. oktober

Læs mere

Admiral Capital A/S Hovedpunkter i delårsrapport for perioden 1. juli til 31. december

Admiral Capital A/S Hovedpunkter i delårsrapport for perioden 1. juli til 31. december NASDAQ OMX Copenhagen A/S nr. 5 / 2015 Aarhus, 27. februar 2015 CVR. nr. 29 24 64 91 www.re-cap.dk Admiral Capital A/S Hovedpunkter i delårsrapport for perioden 1. juli til 31. december 2014 Bestyrelsen

Læs mere

Halvårsrapport 2009/2010 for Euroinvestor.com A/S Stigende salgsaktivitet hos Euroinvestor.

Halvårsrapport 2009/2010 for Euroinvestor.com A/S Stigende salgsaktivitet hos Euroinvestor. MEDDELELSE NR.8 2009/2010 Halvårsrapport 2009/2010 for Euroinvestor.com A/S Stigende salgsaktivitet hos Euroinvestor. Resume: Euroinvestor.com A/S opnåede for 1. halvår 2009/2010 en omsætning på DKK 15,8

Læs mere

Meddelelse nr. 9, 12. november 1999 Side 1 of 6

Meddelelse nr. 9, 12. november 1999 Side 1 of 6 Til Københavns Fondsbørs Pressen Meddelelse nr. 9 12. november 1999 Omsætningen i 3. kvartal blev DKK 1 mia. svarende til en stigning på 22% i forhold til samme kvartal 1998 Resultat før skat i 3. kvartal

Læs mere

Meddelelse nr. 8 2003 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2003 Til Københavns Fondsbørs

Meddelelse nr. 8 2003 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2003 Til Københavns Fondsbørs Side 1/6 21. maj 2003 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2003 for Rockwool International A/S Hovedpunkter Omsætningen steg med 1 % i forhold til 1. kvartal 2002. Med uændrede valutakurser ville den være steget

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni 2009

Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni 2009 København, den 27. august 2009 Meddelelse nr. 8/2009 Danionics A/S Lersø Parkallé 42, 2. DK 2100 København Ø, Denmark Telefon: +45 70 23 81 30 Telefax: +45 70 30 05 56 E-mail: investor@danionics.dk Website:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling 2014 i Bavarian Nordic A/S

Referat fra ordinær generalforsamling 2014 i Bavarian Nordic A/S Referat fra ordinær generalforsamling 2014 i Bavarian Nordic A/S År 2014, den 24. april, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Bavarian Nordic A/S, CVR 16271187, på Comwell Borupgaard, Nørrevej

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2015-30. september 2015

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2015-30. september 2015 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. oktober 2015 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. september 2010

Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. september 2010 København, den 26. november 2010 Meddelelse nr. 14/2010 Danionics A/S Dr. Tværgade 9, 1. DK 1302 København K, Danmark Telefon: +45 70 23 81 30 Telefax: +45 70 30 05 56 E-mail: investor@danionics.dk Website:

Læs mere

GENMAB OFFENTLIGGØR REGNSKAB FOR FØRSTE HALVÅR AF 2003

GENMAB OFFENTLIGGØR REGNSKAB FOR FØRSTE HALVÅR AF 2003 Kontakt: Genmab A/S Toldbodgade 33 1253 København K Danmark Tlf.: + 45 7020 2728 Fax: + 45 7020 2729 CVR-nr. 2102 3884 Tatiana Brask Director IR&PR T: +45 33 44 77 26 M: +45 25 40 30 39 E: tbr@genmab.com

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2016 31. marts 2017 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Meddelelse nr Kvartalsrapport, 3. kvartal 2004 Til Københavns Fondsbørs

Meddelelse nr Kvartalsrapport, 3. kvartal 2004 Til Københavns Fondsbørs Side 1/6 26. november 2004 Kvartalsrapport for 3. kvartal 2004 for Rockwool International A/S Bestyrelsen for Rockwool International A/S har dags dato behandlet og godkendt nærværende kvartalsrapport for

Læs mere

Meddelelse nr Kvartalsrapport, 1. kvartal 2004 Til Københavns Fondsbørs

Meddelelse nr Kvartalsrapport, 1. kvartal 2004 Til Københavns Fondsbørs Side 1/6 28. maj 2004 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2004 for Rockwool International A/S Bestyrelsen for Rockwool International A/S har dags dato behandlet og godkendt nærværende kvartalsrapport for 1.

Læs mere

Kvartalsmeddelelse for de første 3 måneder af 2007

Kvartalsmeddelelse for de første 3 måneder af 2007 Til Københavns Fondsbørs og pressen Meddelelse nr. 17/2007 Regnskabsmeddelelse for de første 3 måneder af 2007 Resumé: I de første 3 måneder af 2007 realiserede Pharmexa-koncernen omsætning og andre driftsindtægter

Læs mere

4 Årsrapport 2011 Ledelsesberetning

4 Årsrapport 2011 Ledelsesberetning Årsrapport 2011 Indhold Et stærkere fundament 5 Milepæle 2011 6 Fokusområder og kortsigtede mål 7 Hoved- og nøgletal 8 Regnskabsberetning 2011 9 Forventninger til 2012 11 Vores teknologier 12 Vores strategi

Læs mere

COWI-koncernen. Halvårsrapport januar-juni 2005. Highlights: Nettoomsætning er øget fra 1.243 mdkk til 1.293 mdkk (+4 pct.)

COWI-koncernen. Halvårsrapport januar-juni 2005. Highlights: Nettoomsætning er øget fra 1.243 mdkk til 1.293 mdkk (+4 pct.) Halvårsrapport januar-juni Highlights: Nettoomsætning er øget fra 1.243 mdkk til 1.293 mdkk (+4 pct.) Resultat af primær drift er øget fra 48 mdkk til 57 mdkk (+20 pct.) Overskudsgrad er øget fra 3,8 pct.

Læs mere

First North Meddelelse nr. 52 27. august, 2010

First North Meddelelse nr. 52 27. august, 2010 First North Meddelelse nr. 52 27. august, 2010 Halvårsmeddelelse for 2010 Bestyrelsen for Wirtek A/S har behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2010 for Wirtek koncernen. Omsætning for

Læs mere

Meddelelse nr. 19/2014: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2014

Meddelelse nr. 19/2014: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2014 Meddelelse nr. 19/2014 c/o SmallCap Danmark A/S København, d. 4. august 2014 Meddelelse nr. 19/2014: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2014 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d.

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

årsrapport 2013 APPROVED Smallpox Vaccine IMVANEX

årsrapport 2013 APPROVED Smallpox Vaccine IMVANEX årsrapport 2013 APPROVED Smallpox Vaccine IMVANEX årsrapport 2013 3 indhold 4 ledelsesberetning De store begivenheders år 4 Vores virksomhed 6 Vores strategi og kortsigtede mål 7 Hoved- og nøgletal 8

Læs mere

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 6 / 2008 NTR Holding A/S Lyngbyvej 20, 3. 2100 København Ø Tel.: 3915 8040 Fax: 3915 8049 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn

Læs mere

Tyrkiets økonomi er igen i bedring - kommer der nye kriser? Jesper Fischer-Nielsen Danske Analyse 18. november 2003

Tyrkiets økonomi er igen i bedring - kommer der nye kriser? Jesper Fischer-Nielsen Danske Analyse 18. november 2003 Tyrkiets økonomi er igen i bedring - kommer der nye kriser? Jesper Fischer-Nielsen Danske Analyse 18. november 23 Der er 3 store spørgsmål for udvikling de kommende år Er det igangværende opsvinget holdbart?

Læs mere

MEDDELELSE OM VÆSENTLIGE ÆNDRINGER I DE I TILBUDS- DOKUMENT AF 8. MAJ 2012 ANGIVNE OPLYSNINGER UNITED FOOD TECHNOLOGIES INTERNATIONAL S.A.L.

MEDDELELSE OM VÆSENTLIGE ÆNDRINGER I DE I TILBUDS- DOKUMENT AF 8. MAJ 2012 ANGIVNE OPLYSNINGER UNITED FOOD TECHNOLOGIES INTERNATIONAL S.A.L. MEDDELELSE OM VÆSENTLIGE ÆNDRINGER I DE I TILBUDS- DOKUMENT AF 8. MAJ 2012 ANGIVNE OPLYSNINGER vedr. UNITED FOOD TECHNOLOGIES INTERNATIONAL S.A.L. S pligtmæssige købstilbud til ejerne i AQUALIFE A/S CVR-nr.

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Postboks

Læs mere

Genmab offentliggør resultat for første kvartal

Genmab offentliggør resultat for første kvartal Kontakt: Genmab A/S Michael Wolff Jensen Chief Financial Officer T: +45 70 20 27 28 Bea Evangelista Middleberg Euro T: +1-212-699-2503 bea@middleberg.com Genmab offentliggør resultat for første kvartal

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2016

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2016 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2015 31. marts 2016 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Rapport for 3. kvartal 2005/06 (1. april 30.juni 2006)

Rapport for 3. kvartal 2005/06 (1. april 30.juni 2006) Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K 31. august 2006 Rapport for 3. kvartal 2005/06 (1. april 30.juni 2006) InterMail har i 3. kvartal fortsat haft fokus på salg af totalløsninger

Læs mere

Meddelelse nr. 23/2015: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2015

Meddelelse nr. 23/2015: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2015 Meddelelse nr. 23/2015 København, d. 30. juli 2015 Meddelelse nr. 23/2015: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2015 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d. behandlet selskabets delårsrapport

Læs mere

Hoved- og nøgletal 2. kvartal 2. kvartal 1. halvår 1. halvår tkr. 2013 2012 2013 2012 2012

Hoved- og nøgletal 2. kvartal 2. kvartal 1. halvår 1. halvår tkr. 2013 2012 2013 2012 2012 Side 1 af 13 Side 2 af 13 Side 3 af 13 Hoved- og nøgletal 2. kvartal 2. kvartal 1. halvår 1. halvår tkr. 2013 2012 2013 2012 2012 Hovedtal Nettoomsætning i alt 29.246 33.594 51.309 68.952 129.885 Afskrivninger

Læs mere

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for 1. januar 30. september 2012, hvorfra følgende kan fremhæves:

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for 1. januar 30. september 2012, hvorfra følgende kan fremhæves: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6, Postboks 1040 DK-1007 København K c/o Equinor A/S Frederiksgade 21, 1. sal DK- 1265 København K Telefon: +45 77 88 60 44 Fax: +45 77 88 60 45 www.dkti.dk info@dkti.dk

Læs mere

Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire

Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire Delårsrapport for 9 måneder 2009 Faaborg, den 29. oktober 2009 Selskabsmeddelelse nr. 15/2009 Bestyrelsen og direktionen har behandlet og godkendt delårsrapporten

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2009

Delårsrapport for 1. kvartal 2009 Delårsrapport for 1. kvartal 2009 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 CVR-nr.: 58 21 06 17 side 1/6 (Alle beløb er i hele 1.000 kr.) Resultatopgørelse

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2008

Delårsrapport for 1. halvår 2008 Til OMX Nordic Exchange Copenhagen Company News Service Faaborg, den 21. august 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 09/2008 Delårsrapport for 1. halvår 2008 Resume for 1. halvår 2008 SKAKO Industries koncernen

Læs mere

21. januar 2008. RTX Telecom A/S * Strømmen 6 * 9400 Nørresundby * Denmark * www.rtx.dk

21. januar 2008. RTX Telecom A/S * Strømmen 6 * 9400 Nørresundby * Denmark * www.rtx.dk Ordinær generalforsamling 21. januar 2008 RTX Telecom A/S * Strømmen 6 * 9400 Nørresundby * Denmark * www.rtx.dk Dagsorden 1. Bestyrelsens redegørelse for selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår.

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. maj 2015 Selskabsmeddelelse nr. 05/2015. Delårsrapport for SKAKO A/S for 1.

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. maj 2015 Selskabsmeddelelse nr. 05/2015. Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. maj 2015 Selskabsmeddelelse nr. 05/2015 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. kvartal 2015 Lavere ordrebeholdning ved indgangen til året har påvirket

Læs mere

Fondsbørsmeddelelser i regnskabsperioden Et resumé af væsentlige begivenheder i perioden fra 1. juli 30. september 2008 fremgår nedenfor:

Fondsbørsmeddelelser i regnskabsperioden Et resumé af væsentlige begivenheder i perioden fra 1. juli 30. september 2008 fremgår nedenfor: Til OMX Nordic Exchange Copenhagen og pressen Meddelelse nr. 25/ Regnskabsmeddelelse for de første 9 måneder af Resumé: I de første 9 måneder af realiserede Pharmexa-koncernen omsætning og andre driftsindtægter

Læs mere

12. maj 2009. Bestyrelsen i Land & Leisure A/S har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 01.10.08-31.03.09.

12. maj 2009. Bestyrelsen i Land & Leisure A/S har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 01.10.08-31.03.09. Fondsbørsmeddelelse 2009/12 NASDAQ OMX København Nikolaj Plads 6 1007 København K 12. maj 2009 Vedr.: halvårsrapport Bestyrelsen i har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten

Læs mere

..IR funktionen Rolf Sass Sørensen, VP, IR & Communications DIRF, 14. oktober 2011

..IR funktionen Rolf Sass Sørensen, VP, IR & Communications DIRF, 14. oktober 2011 1..IR funktionen Rolf Sass Sørensen, VP, IR & Communications DIRF, 14. oktober 2011 Bavarian Nordic Vacciner til forebyggelse og behandling af cancer og infektionssygdomme Grundlagt i 1994 Virksomhed i

Læs mere

Formandens beretning. v. Bo Heide-Ottosen

Formandens beretning. v. Bo Heide-Ottosen Formandens beretning v. Bo Heide-Ottosen Året - Velkommen Tredje år som ejendomsinvesteringsselskab Victoria Properties investeringer omfatter velbeliggende lav-risiko erhvervs- og boligejendomme i det

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret november 2012 Indhold Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse for aktionærer

Læs mere

Meddelelse nr. 08/2015: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2015

Meddelelse nr. 08/2015: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2015 Meddelelse nr. 08/2015 c/o SmallCap Danmark A/S København, d. 30. april 2015 Meddelelse nr. 08/2015: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2015 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d.

Læs mere

Verdens førende inden for enzymer og mikroorganismer. Generalforsamling 2003

Verdens førende inden for enzymer og mikroorganismer. Generalforsamling 2003 Verdens førende inden for enzymer og mikroorganismer Generalforsamling 2003 Kurt Anker Nielsen Paul Petter Aas Jerker Hartwall Walther Thygesen Hans Werdelin Arne Hansen Lars Bo KøpplerK Ulla Morin Morten

Læs mere

Meddelelse nr. 48/2016: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2016

Meddelelse nr. 48/2016: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2016 Meddelelse nr. 48/2016 København, d. 29. juli 2016 Meddelelse nr. 48/2016: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2016 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d. behandlet selskabets delårsrapport

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2013 31. marts 2014 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

PostNord januar-juni 2012 Fortsatte effektiviseringer og investeringer for at skabe vækst og lønsomhed 29.08.2012

PostNord januar-juni 2012 Fortsatte effektiviseringer og investeringer for at skabe vækst og lønsomhed 29.08.2012 PostNord januar-juni 212 Fortsatte effektiviseringer og investeringer for at skabe vækst og lønsomhed 29.8.212 Fastholdt omsætning og underliggende lønsomhed i første halvår 212 Finansiel oversigt jan

Læs mere

Hoved- og nøgletal 3. kvartal 3. kvartal 1/1-30/9 1/1-30/9 tkr. 2013 2012 2013 2012 2012

Hoved- og nøgletal 3. kvartal 3. kvartal 1/1-30/9 1/1-30/9 tkr. 2013 2012 2013 2012 2012 Side 1 af 12 Side 2 af 12 Hoved- og nøgletal 3. kvartal 3. kvartal 1/1-30/9 1/1-30/9 tkr. 2013 2012 2013 2012 2012 Hovedtal Nettoomsætning i alt 33.014 35.146 84.324 104.098 129.885 Afskrivninger 1.980

Læs mere

adserving International A/S Resultatresume 1. juli 2007 / 30. juni 2008 Selskabets Revisor: Nørre Farimagsgade 11 1364 København K

adserving International A/S Resultatresume 1. juli 2007 / 30. juni 2008 Selskabets Revisor: Nørre Farimagsgade 11 1364 København K Pressemeddelelse nr. 24/2008 29. september 2008 adserving International A/S Resultatresume 1. juli 2007 / 30. juni 2008 Selskabets Revisor: Nørre Farimagsgade 11 1364 København K Selskabets godkendte rådgiver:

Læs mere

ROBLON A/S. Halvårsmeddelelse 1998/99 (side 1 af 5)

ROBLON A/S. Halvårsmeddelelse 1998/99 (side 1 af 5) Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K 15. juni 1999. Pr. telefax: 33 12 86 13 ROBLON A/S (side 1 af 5) Bestyrelsen for ROBLON A/S har på sit møde i dag behandlet og godkendt selskabets

Læs mere

Meddelelse nr. 26/2016: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2016

Meddelelse nr. 26/2016: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2016 Meddelelse nr. 26/2016 København, d. 29. april 2016 Meddelelse nr. 26/2016: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2016 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d. behandlet selskabets delårsrapport

Læs mere

Resultat april, maj og juni 2001 side 3. Resultat for 1. halvår 2001 side 3. Puljeafkast for 1996, 1997, 1998, 1999 og 2000 side 3

Resultat april, maj og juni 2001 side 3. Resultat for 1. halvår 2001 side 3. Puljeafkast for 1996, 1997, 1998, 1999 og 2000 side 3 Indhold Resultat april, maj og juni 2001 side 3 Resultat for 1. halvår 2001 side 3 Puljeafkast for 1996, 1997, 1998, 1999 og 2000 side 3 Kommentarer til puljens 4 grupper side 4 Puljekommentarer og forventninger

Læs mere

Meddelelse nr. 1-1999 22. februar 1999 5 sider

Meddelelse nr. 1-1999 22. februar 1999 5 sider Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Fax: 33 12 86 13 Meddelelse nr. 1-1999 22. februar 1999 5 sider Halvårsmeddelelse for perioden 01.07.-31.12.98 Bestyrelsen for JAMO A/S har i dag behandlet

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2012

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2012 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 29. maj 2012 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

- AaB og Peter Rudbæk har pr. 23. maj 2002 stoppet samarbejdet. Poul Erik Andreasen overtager indtil videre cheftrænerposten.

- AaB og Peter Rudbæk har pr. 23. maj 2002 stoppet samarbejdet. Poul Erik Andreasen overtager indtil videre cheftrænerposten. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2002/4 Aalborg den 28. maj 2002 Delårsrapport 2002 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første kvartal 2002: - Indtægter udgør kr. 9,7 mio. mod

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2017

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2017 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 25. oktober 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling 27. januar 2004 RTX Telecom A/S. Stroemmen 6. DK-9400 Noerresundby. Denmark www.rtx.dk Dagsorden 1. Bestyrelsens redegørelse for selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår

Læs mere

Totalindkomst -141.136-10.161-37.249. Resultat efter finansielle poster, men før transfer -118.299-10.401-35.370

Totalindkomst -141.136-10.161-37.249. Resultat efter finansielle poster, men før transfer -118.299-10.401-35.370 Side 1 af 15 Side 2 af 15 Side 3 af 15 Hoved- og nøgletal 1. kvartal 1. kvartal tkr. 2014 2013 2013 Hovedtal Nettoomsætning i alt 27.747 22.063 115.643 Af- og nedskrivninger 104.631 2.019 8.150 Øvrige

Læs mere

21. maj 2003 Fondsbørsmeddelelse nr. 6/2003 7 sider i alt. Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K

21. maj 2003 Fondsbørsmeddelelse nr. 6/2003 7 sider i alt. Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads

Læs mere

European LifeCare Group A/S offentliggør halvårsregnskab og indleder afnotering fra Nasdaq OMX/First North

European LifeCare Group A/S offentliggør halvårsregnskab og indleder afnotering fra Nasdaq OMX/First North Fondsmeddelelse nr. 7/2010 Søborg den 31. august 2010 European LifeCare Group A/S offentliggør halvårsregnskab og indleder afnotering fra Nasdaq OMX/First North Halvårsregnskab 2010 For koncernen udgjorde

Læs mere

GET IN THE GUAVA GEAR. First North Meddelelse. 31. marts 2011

GET IN THE GUAVA GEAR. First North Meddelelse. 31. marts 2011 X GET IN THE GUAVA GEAR Y Z First North Meddelelse 31. marts 2011 København den 31. marts 2011 Guava A/S offentliggør årsrapport for 2009/10 (18 måneder) Positiv EBITDA udvikling sammenholdt med årsrapporten

Læs mere

Solar A/S Q Kvartalsinformation

Solar A/S Q Kvartalsinformation Solar Kvartalsinformation Q4 2014 1 Solar A/S Q4 2014 Kvartalsinformation Der er ikke foretaget revision eller review af kvartalsinformationen CVR nr. 15908416 1 Solar Kvartalsinformation Q4 2014 2 Kvartalstal

Læs mere

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Delårsrapport for perioden 1. januar - 31. marts 2008 Bestyrelsen for Dan-Ejendomme Holding

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2012

Ordinær generalforsamling 2012 Ordinær generalforsamling 2012 18. april 2012 build with ease Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport 2011

Læs mere

Rapport for 1. kvartal 2004/05 (1. oktober - 31. december 2004)

Rapport for 1. kvartal 2004/05 (1. oktober - 31. december 2004) 22. februar 2005 Fondsbørsmeddelelse nr. 7-2004/05 Rapport for 1. kvartal 2004/05 (1. oktober - 31. december 2004) I 1. kvartal 2004/05 har der været fokus på markedsføring og produktionsoptimering af

Læs mere

Delårsrapport for 1. januar 30. juni 2016 for FirstFarms A/S

Delårsrapport for 1. januar 30. juni 2016 for FirstFarms A/S Selskabsmeddelelse nr. 10/ 30. august Delårsrapport for 1. januar 30. juni for Resumé Bestyrelsen og direktionen i har d.d. behandlet og godkendt det ureviderede delårsregnskab for perioden 1. januar -

Læs mere

Hoved- og nøgletal 2. kvartal 2. kvartal 1. halvår 1. halvår tkr. 2015 2014 2015 2014 2014

Hoved- og nøgletal 2. kvartal 2. kvartal 1. halvår 1. halvår tkr. 2015 2014 2015 2014 2014 Hoved- og nøgletal 2. kvartal 2. kvartal 1. halvår 1. halvår tkr. 2015 2014 2015 2014 2014 Hovedtal Nettoomsætning i alt 37.669 28.996 61.867 56.743 125.740 Af- og nedskrivninger 1.684 976 3.232 105.607

Læs mere

GENMAB OFFENTLIGGØR RESULTAT FOR 2008

GENMAB OFFENTLIGGØR RESULTAT FOR 2008 Resumé: Genmab aflægger regnskab for regnskabsåret 2008. København, Danmark, 24. februar 2009 Genmab A/S (OMX: GEN) offentliggjorde i dag resultatet for regnskabsåret 2008. En nettoomsætning på DKK 745

Læs mere

Veloxis Pharmaceuticals offentliggør årsrapport 2015

Veloxis Pharmaceuticals offentliggør årsrapport 2015 Selskabsmeddelelse nr. 2/2016 Til: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Hørsholm, 9. marts 2016 Veloxis Pharmaceuticals offentliggør årsrapport 2015 (OMX:VELO) ( Veloxis ) har i dag offentliggjort årsrapporten for

Læs mere

NASDAQ OMX AKTIONÆRAFTEN RADISSON SAS SCANDINAVIA, ÅRHUS PER PLOTNIKOF 9. JUNI 2010

NASDAQ OMX AKTIONÆRAFTEN RADISSON SAS SCANDINAVIA, ÅRHUS PER PLOTNIKOF 9. JUNI 2010 NASDAQ OMX AKTIONÆRAFTEN RADISSON SAS SCANDINAVIA, ÅRHUS PER PLOTNIKOF 1 9. JUNI 2010 Seneste nyt Bedre end forventet økonomisk fremgang 2009: 10 % vækst i vaccinesalget / 47 % stigning i EBIT Q1 2010:

Læs mere

Meddelelse nr. 07-2009 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2009 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København

Meddelelse nr. 07-2009 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2009 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København Side 1/9 25. maj 2009 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2009 for Rockwool International A/S KORREKTION På grund af en kopieringsfejl er driftsomkostningerne i resultatopgørelsen for Q1 2009 rapporteret forkert

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2017

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2017 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. maj 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere