BIKEFITNESS HOLDBESKRIVELSER BIKEFITNESS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BIKEFITNESS HOLDBESKRIVELSER BIKEFITNESS"

Transkript

1 BIKEFITNESS På BikeFitness bliver du udfordret fra start til slut. Timen er præget af højintense intervaller, med indlagte sprintelementer hvor vi kører i takt til inspirerende og motiverende musik. Timen er for dig, der ønsker at blive presset til det yderste og dermed forbedre din kondition, dit kredsløb og din power i benene. Intensiteten er høj og derved er BikeFitness også en af de mest effektive motionsformer til vægttab. Alle kan deltage på vores BikeFitness-hold og du behøver ikke det store forkromede udstyr for at komme igang. Vi har klips til pedalerne, så du kan køre i dine almindelige kondisko Du lærer hurtigt den grundlæggende teknik, hvor vi kører både siddende og stående i forskelligt tempo. Til BikeFitness arbejder vi effektivt med tempo og belastning, og man finder selv sin grænse, som gradvis kan flyttes. På den måde får både nybegyndere og erfarne ryttere en super effektiv og optimal træning. Hvis du aldrig har prøvet spinning før, vil instruktøren hjælpe dig med indstilling af din cykel. Husk altid vand og håndklæde til din træning.

2 Udfordr fordommene om at yoga kun er for kvinder og deltag på et hold, hvor du vil opleve dynamiske samt fysisk krævende stillinger. Giv dig selv og din krop mere velvære i hverdagen og mærk forskellen ved blot at gå til yoga en enkelt gang i ugen. Yoga er med til at fjerne diverse spændinger i kroppen, samt give mere overskud i en stresset hverdag. Fokus på MandeYoga vil være på styrke, balance, koordination og udholdenhed. På dette hold tages yoga helt ned til begynderplan og alle kan deltage uanset erfaring. Her gælder det blot om at have lyst til at udfordr sig selv. Du garanteres sved på panden samt en positiv uhøjtidelig stemning. Yoga er et glimrende supplement til andre træningsformer som styrketræning eller cykling.

3 LatinMix er et danseprogram med god musik og energi, som blander de latinamerikanske stilarter fra ballroom-dance sammensat i forskellige små koreografier til lækre latino-rytmer. Til LatinMix vil du opleve en bred kombination af forskellige rytmer som f.eks. Salsa, Samba, Cumbia, Reggaetón, Afro, Merengue, Cha-cha-cha, Moombahton, Indie mm. LatinMix er sjovt en type træning, som man aldrig bliver træt af, da det giver store smil på læben og høj kalorieforbrænding. LatinMix er fyldt med energi og er høj cardio-træning som er for alle uanset alder, fysik mm. Man behøver derfor ikke at være en god danser eller i super god form for at deltage. Det gælder bare om at have det sjovt og gøre træning til en hyggelig oplevelse.

4 En Mave/Ryg time er en kort men effektiv træning af mavemusklerne, den nederste del af ryggen og coremuskulaturen. Der er fokus på høj intensitet, for at sikre dig maksimalt udbytte af din træning. Du vil blive præsenteret for en række mave-, lænd- og coreøvelser, som vil give dig en fladere mave og stærkere lænd. Instruktøren forklarer teknikken til øvelserne undervejs og guider dig igennem timen. Timen er for dig der ønsker en hurtigt og effektiv træning af både mave og ryg.

5 Puls& er en alt i en time, som er baseret på styrketræning og konditionstræning med høj intensitet, så du kommer hele kroppen igennem. Vi starter træningen med en grundigopvarmning hvorefter vi stepper i minutter. Step-koreografien er udfordrende og sjov, og træningen vil forbedre din styrke og kondition samt øge din forbrænding. På styrkedelen arbejder vi med kroppens store muskelgrupper, ligesom stabilitetstræning for kroppens kernemuskulatur vil indgå som et centralt element, idet det er essentielt for vores holdning. Til Puls& vil du blive udfordret på koordination, styrke og udholdenhed. Alle kan deltage, og vi garanterer sved på panden og smil på læben.

6 Stram Op er et fantastisk begynderhold for dig som ønsker at forbedre din muskelstyrkeudholdenhed samt træne de store muskelgrupper som ben, baller, mave, ryg og arme. Ved at deltage på Stram Op, vil du i løbet af kort tid opnå bedre holdning, og derved undgå muskel og ledsmerter i hverdagen. På en Stram Op time vil du få trænet kroppens store muskelgrupper igennem en række styrkeøvelser. Alle øvelserne laves på begynderniveau, så alle kan deltage, uanset træningserfaring. Der er fokus på muskelstyrkeudholdehed, altså mange gentagelser af samme øvelse. Timen begynder med en opvarmning bestående af simple trin på stepbænken, hvorefter der er ca. 40 min. med styrkeøvelser. Instruktøren forklarer teknikken til alle øvelserne grundigt undervejs og vil hjælpe med dig med at rette din teknik, hvis der er behov for det. Er du ikke bekendt med styrketræning, anbefaler vi dig at prøve dette hold, før du kaster dig ud i andre hold, som eksempelvis BodyBurn, BodyFitness og Les Mills BodyPump.

7 På Arme/Skuldre har vi naturligvis fokus på arme- og skuldreområdet. Vi træner både de store, men også de helt små muskelgrupper, så du får en stærkere og mere stabil overkrop, samt en stærkere nakke/ryg muskulatur, så du kan undgå eventuelle smerter og spændinger. Timen har en varighed af 30 minutter, så derfor er opvarmning begrænset. Det forventes derfor at du selv varmer en smule op inden timen starter, hvis du har behov for det. Dette hold kan med fordel kombineres med Yoga og cardiotræning som eksempelvis dansehold eller BikeFitness-hold.

8 BodyBurn er styrketræning til den erfarne holddeltager, som allerede er bekendt med teknikken til basisøvelser som squat, dødløft, bænkpres mm. Bodyburn er klassisk styrketræning, som du bliver udfordret på sammen med andre holddeltagere, så du får fornøjelsen af, at blive guidet og motiveret af vores dygtige instruktør. Vi arbejder med tunge vægte og få gentagelser. Timen er opdelt i 5-7 træningspas, og instruktørerne tilrettelægger timen, så du får trænet alle de store muskelgrupper og får maksimalt udbytte af din træning. For at kunne presse dig selv optimalt med vægten, styrer du selv tempoet hele vejen igennem timen. Der trænes nemlig ikke i takt til musikken, så du bestemmer helt selv dit tempo. Tag kampen op og bliv presset til det ypperste. Ønsker du at prøve BodyBurn, men ikke har erfaring med andre styrketræningshold, bedes du møde 15 min før holdstart og informere instruktøren herom - Her vil du få en kort introduktion til basisteknikken.

9 Hit Fit Dance tager udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne! En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top. Koreografierne er forholdsvis simple, så derfor gennemgås de ikke først, men derimod følger man blot med instruktøreren. Undervisningen gør det muligt for hver enkelt person at give den ekstra gas med det fysiske eller udføre flere detaljer af koreografien, udfra deres egne fysiske eller tekniske evner.

10 Vores hverdag bliver mere og mere hektisk og krævende, og vi har brug for et rum til at lade vores batterier op og koble fra. Yoga er hverken religiøst, mystisk eller kun for smidige piger. Yoga er pt. verdens hurtigst voksende træningsform og er et fantastisk træningssystem, både for sig selv og i kombination med anden træning. Der findes efterhånden rigtig mange former for yoga, men hatha yoga er den mest traditionelle og udbredte form for yoga. Ordet yoga betyder forening og ordene ha og tha oversættes direkte til sol og måne, og repræsenterer modsætningerne i os yin/yang, kold/varm, svag/stærk, feminin/maskulin osv. Yogaøvelserne styrker og træner kroppen og stillingerne kan modificeres så de passer til alle. Målet med timen er at strække og styrke kroppen samt at løsne spændinger. Denne form for yoga er til dig, som ønsker at komme dybere ind i stillingerne. Hatha Yoga giver dig ro i sindet og velvære i kroppen.

11 er baseret på funktionel træning, hvor du bruger din egen kropsvægt som modstand, og får en super effektiv træning fra start til slut., som står for Total body Resistance training exercise, er også kendt som Slyngetræning. er effektivt og skånsomt, fordi du udelukkende arbejder med din egen kropsvægt i -selen. Intensiteten kan let varieres og her er udfordring for alle. Slyngetræning er en af de bedste former for stabilitetstræning af din mave/lænd/ryg, da det altid er nødvendigt at spænde op i hele coremuskulaturen. Slyngetræning bruges både af folk der har behov for genoptræning efter skader/operationer, men benyttes også af elitesoldater i deres daglige træning.

12 DanceFitness er for dig, som elsker at danse til Clubbing-inspireret musik, såsom Up-tempo Pop, House, Dancehall og Hip-Hop. Til DanceFitness får du muligheden for at give den gas med fede dansetrin til god musik, samtidig med du forbrænder masser af kalorier. Timen består af små koreografier med mange forskellige trin. Til DanceFitness kommer du til at danse forskellige stilarter som f.eks. House, Waacking, Hip hop, Bokwa, Contemporary og Dancehall. Til DanceFitness får du en time med høj intensitet og høj energi fra start til slut. Alle kan deltage uanset danseerfaring Man skal blot have lysten til at lære nye trin og tåle sved på panden. Timen varer 55 minutter og pulsen er høj fra start til slut. Trinene varierer fra simple til mere komplicerede kombinationer så der er udfordring til alle.

13 LIGHT LIGHT Denne time kombinerer det bedste fra Powerhoop og Crossfit (Light) Powerhoopen er en stor, tung og polstret hulahopring med en lækker farverig gummibelægning. Vægten og bølgerne på indersiden af ringen, hjælper med at trimme musklerne omkring hoften, maven, ryggen, benene og ikke mindst i taljen. Crossfit hitter i Danmark, og det er der en meget god grund til. For med en kombination af crossfit-øvelser, der både træner styrke, kondition og smidighed, er crossfit langt hen ad vejen den ultimative form for træning. På dette hold vil du opleve en light udgave af mange af de klassiske øvelser fra crossfit.

14 BodyFitness Combi er en kombination af den klassiske styrketræning i holdsalen og høj pulstræning. Til BodyFitness Combi kommer du til at arbejde med tung vægt og få gentagelser, som du kender fra den klassiske styrketræning. Vores instruktører tilrettelægger timen, så du får trænet alle de store muskelgrupper og får det maksimale udbytte af din træning. På en BodyFitness Combi-time opbygger du styrke og bliver stærkere. Teknikken til alle øvelserne vil blive forklaret grundigt og instruktøren vil undervejs i timen hjælpe dig med at rette din teknik. På BodyFitness Combi er de primære redskaber vægtstænger med skiver og håndvægte. Du justerer selv hvor tung din vægtstang skal være og du kan derfor tilpasse niveauet så det passer til lige netop dig. Timen kan også indeholde pulspas, så du får maksimal udbytte af din træning.

15 BodyPump er et af verdens mest kendte fitnesskoncepter. Timen er bygget op omkring træning med en vægtstang og tilhørende vægtskiver. Vores certificerede instruktør guider dig igennem en lang række styrketræningsøvelser, sammensat på en sådan måde at du træner hele din krop. Du selv bestemmer hvor tung din stang skal være, og derfor er det muligt for alle at deltage uanset niveau. Alt sammen foregår i takt til inspirerende og motiverende musik, der får dig til at yde dit allerbedste. Alle øvelser laves med mange gentagelser og med lavere vægt end man kender det fra den traditionelle styrketræning. Udbyttet er høj kalorieforbrænding, muskeltoning, styrke og øget efterforbrænding. BODYPUMP er en del af Les Mills -koncepttimerne, som bliver udviklet i New Zealand og benyttes i mere end fitnesscentre i hele verden. Les Mills -programmerne skifter koreografi og musik hver tredje måned, så fortvivl ikke, hvis du kommer ind på et hold, hvor alle kenderøvelserne på forhånd de har måske øvet dem i et par måneder.

Holdbeskrivelser. Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab

Holdbeskrivelser. Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab Holdbeskrivelser Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab Holdbeskrivelser Hos Dansk Fitness kan du gå til mange forskellige hold. Det er ikke alle centre som tilbyder alle hold, men alle

Læs mere

Bodyshape: MBL: Hit Fit Dance:

Bodyshape: MBL: Hit Fit Dance: Bodyshape: Hvad er bodyshape? Bodyshape er muskeludholdenhedstræning hvor vi primært benytter os af vægtstænger med selvvalgte antal kilo på siderne. Når du er til Bodyshape går vi igennem hele kroppen

Læs mere

Kom i form med sjov motion

Kom i form med sjov motion Kom i form med sjov motion Flere træningsformer lover dig vægttab og en flot krop, uden at det er hårdt eller kedeligt. BT tester fire af slagsen Af Stine Kjærside, 23. september 2012 03 Guide: Kom i form

Læs mere

Hashøj IF Gymnastik * Skælskør Landevej 28 * 4200 Slagelse * Tlf.:

Hashøj IF Gymnastik * Skælskør Landevej 28 * 4200 Slagelse * Tlf.: Puls og styrke Dag: Mandag Kl.: 18.30-20.00 i bevægelseshuset. Holdet er både for mænd og kvinder. Her er drøn på. Vi giver den gas, laver aerobicserier, går på steppen med høj puls, hopper og laver effektive

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.10.2014 110 HOLD pr. 1/1-15

HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.10.2014 110 HOLD pr. 1/1-15 HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.10.2014 110 HOLD pr. 1/1-15 Dag Holdrum Hold Instruktør Mandag 08.15-09.15 2 Mave, baller, lår Christina 09.00-10.00 Biking Biking Øvede Camilla 09.00-09.55 1 Yoga Pernille

Læs mere

Holdoversigt pr. 01-10-14

Holdoversigt pr. 01-10-14 Holdoversigt pr. 01-10-14 Nu med 110 hold om ugen pr. 1-1-15 Dag: Rum Hold Instruktør Mandag: 08.15-09.15 2 MBL Christina 09.00-09.55 1 Yoga Pernille 09.00-10.00 Biking Biking Øvede Camilla 09.15-10.15

Læs mere

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze Mandag kl. 9.15-10.00 I det varme vand bliver alle kroppens muskler rørt. Vi starter op med nogle opvarmende øvelser, hvor kredsløbet stimuleres og pulsen kommer

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze Mandag kl. 9.15-10.00 I det varme vand bliver alle kroppens muskler rørt. Vi starter op med nogle opvarmende øvelser, hvor kredsløbet stimuleres og pulsen kommer

Læs mere

HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.10.2014 110 HOLD pr. 1/1-15

HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.10.2014 110 HOLD pr. 1/1-15 HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.10.2014 110 HOLD pr. 1/1-15 Dag Holdrum Hold Instruktør Kolonne1 Mandag 08.15-09.00 2 MBL 45 min Christina 09.00-10.00 Biking Biking Øvede Camilla 09.00-09.55 1 Yoga Pernille

Læs mere

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS Begynder-Biking For nybegyndere & let øvede. Der køres i intervaller med indlagte pauser og plads til smil. Instruktøren vil gennemgå følgende: indstilling af cyklen belastningssystemet

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk Aktiviteterne er tiltænkt hele familien og vi håber på stor deltagelse, også fra folk som ikke tidligere har været aktive. Man behøver ikke at deltage i samme aktivitet hver gang - her er mulighed for

Læs mere

BGIF Gymnastik - holdoversigt for sæsonen 2012/2013.

BGIF Gymnastik - holdoversigt for sæsonen 2012/2013. Tilmelding på hjemmesiden www.bgif.dk - Sæsonstart uge 36 Mandag 9.00-9.55 Powerhoop Workout Den gamle hula hop ring, som vi kender fra vores barndom, har nu fået indbygget vægt og er dermed blevet til

Læs mere

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS Begynder-Biking For nybegyndere & let øvede. Der køres i intervaller med indlagte pauser og plads til smil. Instruktøren vil gennemgå følgende: indstilling af cyklen belastningssystemet

Læs mere

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010 Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010 Her kan du læse om alle de aktiviteter som bliver udbudt i forbindelse med sommermotion i parkerne 2010. Det er gratis at deltage. Mød blot op i tidsrummet kl.

Læs mere

HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.12.2014 110 HOLD pr. 1/1-15

HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.12.2014 110 HOLD pr. 1/1-15 HOLDOVERSIGT - WORK IT UP Pr. 01.12.2014 110 HOLD pr. 1/1-15 Dag Holdrum Hold Instruktør Mandag 08.15-09.00 2 MBL 45 min Christina 09.00-10.00 Biking Biking Øvede Camilla 09.00-09.55 1 Yoga Pernille 09.00-09.55

Læs mere

UNDERVISNING I VAND. Babysvømning hold 1-5. Leg & Plask hold 1-4. Tryg ved Vand. Lone U. Elmstrøm. Mandag kl ,-

UNDERVISNING I VAND. Babysvømning hold 1-5. Leg & Plask hold 1-4. Tryg ved Vand. Lone U. Elmstrøm. Mandag kl ,- Babysvømning hold 1-5 Mandag kl. 10.15-13.00 Underviseren arbejder ud fra det enkelte barns behov, og tilstræber at give barnet, og dets forældre en god og tryg oplevelse hver gang. Babysvømning har mange

Læs mere

3 seje programmer til fitnesscentret: I topform med 3 X FITNESS OM UGEN MINUTTER

3 seje programmer til fitnesscentret: I topform med 3 X FITNESS OM UGEN MINUTTER Husk hviledage! Alle tre træningsprogrammer udfordrer din styrke og kondition. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at holde en hviledag efter hvert træningspas. 28 I FORM 4/2016 3 seje programmer til

Læs mere

HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS. - Gældende fra september Barre Træning

HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS. - Gældende fra september Barre Træning HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS - Gældende fra september 2018 Barre Træning I denne halve times træning, arbejdes der med træning inspireret fra ballettens verden. Der arbejdes både på gulv og ved

Læs mere

Intro til CrossGymLøb

Intro til CrossGymLøb Intro til CrossGymLøb CrossGym er funktionel træning der bl.a. er bygget på olympiske vægtløft, redskabsgymnastik, styrketræning, frie kropsøvelser øvelser og kredsløbstræning. Træningsformen er bl.a.

Læs mere

Gymnastikprogram 2019/2020 Sæsonstart: uge 35

Gymnastikprogram 2019/2020 Sæsonstart: uge 35 Gymnastikprogram 2019/2020 Sæsonstart: uge 35 Træningsfaciliteter: Alle Sct. Hans ernes hold foregår i pigegymnastiksalen på Sct. Hans Skole (2.sal) undtagen hold 6, som er i drengegymnastiksalen. (1.sal)

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Powerfull Running. Program:

Powerfull Running. Program: Powerfull Running Program: Dato: Mødested kl. 18:00 15. aug Dagnæs stadion 22. aug Caroline Lunden v/kunstmuseet. 29. aug Husodde Strand v/campingpladsen 5. sept Bygholm sø. v/campingpladsen Lovbyvej 19.

Læs mere

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2011

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2011 Velkommen til Sommermotion i parkerne 2011 Her kan du læse om alle de aktiviteter som bliver udbudt i forbindelse med sommermotion i parkerne 2011. Det er helt gratis at deltage. Mød blot op i tidsrummet

Læs mere

Torsdag. Bryst & triceps. Bænkpres 5 sæt x 5 gentagelser. Olympisk squat 5 sæt x 5 gentagelser Incline dumbbell press 4 sæt x 8 gentagelser

Torsdag. Bryst & triceps. Bænkpres 5 sæt x 5 gentagelser. Olympisk squat 5 sæt x 5 gentagelser Incline dumbbell press 4 sæt x 8 gentagelser Introduktion Dette program er et 5 dages program, som er bygget op omkring en kombineret 2-split/3-split struktur. Det har en markant højere ugentlig workload, sammenlignet med 3-dages og 4-dages versionerne

Læs mere

PRO-PAKKE 2. Udvalgte programmer til 1., 2. og 3. trimester. 1., 2. & 3. trimester (9 træningsvideoer, 90 minutters VIDEO + PROGRAM (pdf).

PRO-PAKKE 2. Udvalgte programmer til 1., 2. og 3. trimester. 1., 2. & 3. trimester (9 træningsvideoer, 90 minutters VIDEO + PROGRAM (pdf). PRO-PAKKE 2 Udvalgte programmer til 1., 2. og 3. trimester. 1., 2. & 3. trimester (9 træningsvideoer, 90 minutters VIDEO + PROGRAM (pdf).) kr. 449,- (værdi kr. 711,-) 1. Pulsprogram #2 (1.-2 trimester,

Læs mere

914 Basis for Bevægelse 906 Bevægelse, Nærvær og Afspænding 902 Damemotion, senior 907 Dance Fitness

914 Basis for Bevægelse 906 Bevægelse, Nærvær og Afspænding 902 Damemotion, senior 907 Dance Fitness 914 Basis for Bevægelse Basis for bevægelse er grundtræning med og uden småredskaber. Træningen har særligt fokus på ryggen og bevægelighed, styrke og balance omkring kroppens store led; skulderbælte,

Læs mere

Planken Knæbøjninger

Planken Knæbøjninger Du behøver faktisk hverken fitnesscenter eller redskaber for at træne. Ikke engang styrketræning kræver et fitnesskort. Ved kun at bruge kroppen og din egen kropsvægt kan du udføre en lang række øvelser,

Læs mere

Guide: Frygt ikke styrketræning

Guide: Frygt ikke styrketræning Guide: Frygt ikke styrketræning Kvinder i alle former har gavn af styrketræning. Og nej, kvinder får ikke store muskler af at styrketræne. Af Krisztina Maria, februar 2013 03 Frygt ikke styrketræning 05

Læs mere

Guide. Få MEST ud af din træning i fitnesscenteret. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide. Få MEST ud af din træning i fitnesscenteret. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Få MEST ud af din træning i fitnesscenteret Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Kom i form med Krisztina Maria INDHOLD I

Læs mere

Hardcore - få den fulde effekt, når du træner! Du har fortjent det bedste også når du træner

Hardcore - få den fulde effekt, når du træner! Du har fortjent det bedste også når du træner Hardcore - få den fulde effekt, når du træner! Du har fortjent det bedste også når du træner Af: Bettina Borg, foto: Peter Nørby Den nye træningsform HardCORE løfter styrketræning op på næste niveau. Der

Læs mere

BLIV STÆRK. guide. Tag et hvil - og. sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

BLIV STÆRK. guide. Tag et hvil - og. sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Iris guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Tag et hvil - og 8 sider BLIV STÆRK Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Træningsprogram: Hele kroppen på 35 min. Restitution INDHOLD

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

www.leading.mono.net

www.leading.mono.net Circuit Training en suveræn træningsform København marts 2007 Af Jørgen Panduro, Idrætslærer Indledning Circuit Training eller cirkeltræning har længe været et overset træningsregime, både når det gælder

Læs mere

intelligent Guide Træn hårdt og Guide: Træn dig fit for fight Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

intelligent Guide Træn hårdt og Guide: Træn dig fit for fight Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide December 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Træn hårdt og intelligent Guide: Træn dig fit for fight Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Træn hårdt og intelligent INDHOLD

Læs mere

FIT FOR BIKE-FIGHT! TRÆNING FOR MOTIONISTER TIL

FIT FOR BIKE-FIGHT! TRÆNING FOR MOTIONISTER TIL FIT FOR BIKE-FIGHT! 10 x effektiv FysioCore træning inkl. drikkeflaske til cyklen Bikefit introduktion og Team Sky oplevelser ved cykelmekaniker Thomas KousgaaRD Tirsdag den 16. januar fra kl. 17.30 18.30.

Læs mere

Styrketræning for rullere

Styrketræning for rullere Styrketræning for rullere Kopieret fra: www.go motionshop.dk. Se også dette link, hvor øvelserne vises live: http://www.gomotion.dk/peasp?p_id=250&page=1 Når man løber på rulleskøjter oplever man, specielt

Læs mere

Send bagdelen 5 cm. i vejret. guide. sider. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria. August Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Send bagdelen 5 cm. i vejret. guide. sider. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria. August Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider TRÆNINGSPROGRAM: Vær go - ved din popo Send bagdelen 5 cm. i vejret Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Krisztina Maria

Læs mere

HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS. - Gældende fra august Bodytoning

HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS. - Gældende fra august Bodytoning HOLDBESKRIVELSER NOVO GRUPPENS FITNESS - Gældende fra august 2017 Bodytoning I denne time arbejdes der, efter en grundig opvarmning, med muskelopstrammende øvelser for hele kroppen - skuldre, ryg, mave,

Læs mere

Grundtræning. Hvad er grundtræning?

Grundtræning. Hvad er grundtræning? Grundtræning Hvad er grundtræning? Træning der går ud på at forbedre en persons fysiske tilstand (præstationsevne), fx: Konditionstræning Aerob (når der er ilt nok) Anaerob (når der ikke er ilt nok) Muskeltræning

Læs mere

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå og baller Birgitte NymaNN

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå og baller Birgitte NymaNN din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå r og baller Tillykke med dit nye træningsprogram på dvd EFFEKT puls er en del af EFFEKT programmet. Øvelserne er funktionelle

Læs mere

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS

HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS HOLDBESKRIVELSER I EIC FITNESS Begynder-Biking For nybegyndere & let øvede. Der køres i intervaller med indlagte pauser og plads til smil. Instruktøren vil gennemgå følgende: indstilling af cyklen belastningssystemet

Læs mere

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub 28. februar 2015 Aqua Fitness Workshop 2015 Inspiration, ideer og ny viden Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub Kom og få indspark til din undervisning Deltag i Aqua Fitness Workshop 2015 og få inspiration,

Læs mere

Holdbeskrivelser 2014-2015 Skrevet af instruktørerne

Holdbeskrivelser 2014-2015 Skrevet af instruktørerne Holdbeskrivelser 2014-2015 Skrevet af instruktørerne Hold 01 - Turbotroldene Børn 4 9 år Sjov gymnastik, hvor du springer på airtrack stor trampolin mini tramp og leger i springgrav. Hold 02 De flyvende

Læs mere

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvad er pensionistidræt? Er du pensionist eller efterlønsmodtager i Struer Kommune kan du deltage i vores træningstilbud.

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvad er pensionistidræt? Er du pensionist eller efterlønsmodtager i Struer Kommune kan du deltage i vores træningstilbud. AKTIVITET PENSIONIST IDRÆT 2014/2015 HVORFOR DYRKE IDRÆT? FORDI REGELMÆSSIG FYSISK AKTIVITET OG IDRÆTSUDØVELSE FORBEDRER DIN KONDITION, MUSKELSTYRKE, LEDBEVÆGELIGHED, KOORDINATION OG PSYKISKE VELVÆRE,

Læs mere

HUSK PAUSEN, når du træner. Guide. sider. August Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

HUSK PAUSEN, når du træner. Guide. sider. August Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider HUSK PAUSEN, når du træner Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Husk pausen, når du træner INDHOLD: Husk pausen,

Læs mere

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvor foregår det? I Drengesalen i Aktivitetscenter Struer, Skolegade 5. 7600 Struer

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvor foregår det? I Drengesalen i Aktivitetscenter Struer, Skolegade 5. 7600 Struer AKTIVITET PENSIONIST IDRÆT 2015/2016 HVORFOR DYRKE IDRÆT? FORDI REGELMÆSSIG FYSISK AKTIVITET OG IDRÆTSUDØVELSE FORBEDRER DIN KONDITION, MUSKELSTYRKE, LEDBEVÆGELIGHED, KOORDINATION OG PSYKISKE VELVÆRE,

Læs mere

Kun for Kvinder! Rytme K Ryg- og grundtræning m/k Begynder konkurrence Konkurrence 1 og 2 Voksensjip Børn 4-5 år Dans 11-14 år

Kun for Kvinder! Rytme K Ryg- og grundtræning m/k Begynder konkurrence Konkurrence 1 og 2 Voksensjip Børn 4-5 år Dans 11-14 år Kun for Kvinder! Holdet er for dig, der kan lide alsidig træning for hele kroppen krydret med lidt overraskelser og udfordringer! Vi vil i løbet af timen komme rundt omkring hele kroppen Vi vil træne styrke,

Læs mere

Varierer du din træning?

Varierer du din træning? Varierer du din træning? Af Fitnews.dk - onsdag 19. december, 2012 http://www.fitnews.dk/artikler/varierer-du-din-traening/ Når du ved, at du træner de muskler, du ønsker, og samtidig kan få en øget effekt

Læs mere

Dame motion, senior Stor bold m.m. Tekst er på vej

Dame motion, senior Stor bold m.m. Tekst er på vej Ball-stik Rul dig stærk og smidig på den orange massage bold. Rul dig afspændt og udspændt Rul dig til ny energi og øget kropsbevidsthed. Og få en helkropsmassage med i købet. Træningstøjet må ikke være

Læs mere

LILLERØD GYMNASTIK august juni 2018

LILLERØD GYMNASTIK august juni 2018 OG LILLEVANG SKOLE afd. SKOVVANG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG 16:30 16:45 17:00 17.00-18.00 17.00-18.10 17:15 SMART training (804) Dans 10-12 (302) 17:30 FyraftensGYM Dans til lækker musik! 17:45 for

Læs mere

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Betaling

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Betaling AKTIVITET PENSIONIST IDRÆT 2018/2019 HVORFOR DYRKE IDRÆT? FORDI REGELMÆSSIG FYSISK AKTIVITET OG IDRÆTSUDØVELSE FORBEDRER DIN KONDITION, MUSKELSTYRKE, LEDBEVÆGELIGHED, KOORDINATION OG PSYKISKE VELVÆRE,

Læs mere

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-3-DAGES PROGRAM

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-3-DAGES PROGRAM TRÆNINGSPROGRAM - VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-3-DAGES PROGRAM INTRODUKTION Dette er 2-3 dages fullbody hjemmetræningsprogram, for dem som ikke ønsker, eller har mulighed for regelmæssigt at komme i et træningscenter.

Læs mere

Idræts- og motionskurser. Efterår 2012

Idræts- og motionskurser. Efterår 2012 Idræts- og motionskurser Efterår 2012 Redaktion Jane Have Andersen (ansvarshavende) Layout Michael ELkjær Iversen Foto Colourbox, John Thrane, Johnny Wichmann, Michelle Schubert med flere. 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-DAGES PROGRAM

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-DAGES PROGRAM TRÆNINGSPROGRAM - VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-DAGES PROGRAM INTRODUKTION Dette program er et 2-dages fullbody-program, som er bygget op omkring en A og B struktur. Det betyder, at man laver forskellige øvelser

Læs mere

LILLERØD GYMNASTIK august juni 2018

LILLERØD GYMNASTIK august juni 2018 OG LILLEVANG SKOLE afd. SKOVVANG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG 16:30 16:45 17:00 17.00-18.00 17.00-18.10 17:15 SMART training (804) Dans 10-12 (302) 17.15-18.30 17:30 Hjernegymnastik Dans til lækker musik!

Læs mere

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture.

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture. TRÆNINGSPROGRAMMET CARDIO skal udføres 2 gange/ugen STYRKE skal udføres 3 gange/ugen Konditionstræning er godt for dit blodomløb, det kan udskille endorfiner, så du bliver gladere, give frisk luft og D-vitamin

Læs mere

TRILLIUMS CIRKELTRÆNING

TRILLIUMS CIRKELTRÆNING TRILLIUMS CIRKELTRÆNING Med Cirkeltræning kan du inden for en begrænset tid opnå effekt på både styrke, kondition og sundhed. Her får du alle redskaber, der skal til for at dit første cirkelprogram kan

Læs mere

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Sådan træner du maven stærk & stram Styrk kroppens holdning med Krisztina Maria Guide til stærk og stram mave 2 Træn

Læs mere

Styrketræning med frie vægte

Styrketræning med frie vægte Styrketræning med frie vægte Er det bedst at styrketræne i maskiner, eller bedre at bruge løse vægte? Der er fordele og ulemper ved begge dele. I maskinerne er bevægelserne mere kontrollerede, det er nemmere

Læs mere

MANDAG TIRSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG. Bryst, skulder & triceps Ben, ryg & biceps Bryst & triceps Ryg & biceps Ben & skulder

MANDAG TIRSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG. Bryst, skulder & triceps Ben, ryg & biceps Bryst & triceps Ryg & biceps Ben & skulder TRÆNINGSPROGRAM - VÆGTTAB / 5-DAGES 2-SPLIT/ 3-SPLIT HYBRID PROGRAM INTRODUKTION Dette program er et 5 dages program, som er bygget op omkring en kombineret 2-split/3-split struktur. Det har en markant

Læs mere

Sådan får du den stramme krop

Sådan får du den stramme krop Sådan får du den stramme krop Det skal du gøre og ikke gøre for at få en stram og stærk krop. Træn kort og intenst Af Mette Gert, december 2012 03 Vejen til den stramme krop 07 Guide: Kom af med 'mormorarmene'

Læs mere

din guide til hurtigt resultat

din guide til hurtigt resultat din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner side 2 Jeg har glædet mig så meget til at præsentere dette program. Det er første gang at EF- FEKT flow er på DVD, så det er første gang at

Læs mere

Qigong intro Velkomst E-guide

Qigong intro Velkomst E-guide Qigong intro Velkomst E-guide Vibeke Fraling, Qigong instruktør Kontakt: e-mail kontakt@vibekefraling.dk Telefon 28 83 07 13 www.vibekefraling.dk 1 Indholdsfortegnelse HVAD ER QIGONG? 2 HVAD KAN QIGONG

Læs mere

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand v/merete Stoltze. Babysvømning - 3 v/lone Ussing Elmstrøm

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand v/merete Stoltze. Babysvømning - 3 v/lone Ussing Elmstrøm Bevægelse i varmt vand v/merete Stoltze Mandag kl. 9.15-10.00 I det varme vand bliver alle kroppens muskler rørt. Vi starter op med opvarmende øvelser, hvor kredsløbet stimuleres og pulsen kommer op. Undervisningen

Læs mere

Præstationsforbedrende Træning

Præstationsforbedrende Træning Præstationsforbedrende Træning FLO ORBALL SPILLEREN Forfattere: Rikke Petersen og Michael Kock Foto: IFF INDHOLD Introduktion 4 Sæson trappe 5 Definition af begreber 7 Øvelsebeskrivelse 8 - Skulderpres

Læs mere

SLANK BESTEM SELV FARTEN!

SLANK BESTEM SELV FARTEN! Sæt ind på 3 fronter: STYRKETRÆNING KONDITIONSTRÆNING HOLDTRÆNING SLANK MED FITNESS BESTEM SELV FARTEN! Nytårsforsættet er på plads: I 2013 melder du dig til fitness og smider én gang for alle de overflødige

Læs mere

Motion skal der til. En inspirerende uge om motion. Uge 30. Dato 24/7-30/7

Motion skal der til. En inspirerende uge om motion. Uge 30. Dato 24/7-30/7 2016 skal der til En inspirerende uge om motion Uge 30 Dato 24/7-30/7 Side 2 Side 11 MOTION SKAL DER TIL, uge 30 Et liv uden motion kan udvikle sig til at blive et liv fyldt med fysiske skavanker i stedet

Læs mere

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner side 2 Tillykke med dit nye træningsprogram på dvd Dette program er inspireret af german volume training, som er kendt som en af de hurtigste

Læs mere

Ball-stik Dame motion, senior Dance Fitness Herre motion, senior Hit Fit Dance

Ball-stik Dame motion, senior Dance Fitness Herre motion, senior Hit Fit Dance Ball-stik Rul dig stærk og smidig på den orange massage bold. Rul dig afspændt og udspændt Rul dig til ny energi og øget kropsbevidsthed. Og få en helkropsmassage med i købet. Træningstøjet må ikke være

Læs mere

Guide. Skift ferieformen ud med topformen. sider. Juli Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide. Skift ferieformen ud med topformen. sider. Juli Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Juli 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 sider Skift ferieformen ud med topformen Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Skift ferieformen ud med topformen INDHOLD:

Læs mere

Det kan være en fordel at lave nogle strækøvelser hjemme og man behøver ikke bruge lang tid på det for at opnå positive resultater.

Det kan være en fordel at lave nogle strækøvelser hjemme og man behøver ikke bruge lang tid på det for at opnå positive resultater. Smidighed er vigtig for at kroppen kan fungere og præstere optimalt. Og der er en vis range of motion (ROM) i leddene, som er optimal for forskellige sportsgrene og aktiviteter. Men smidighed alene er

Læs mere

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 4-DAGES TRÆNINGSPROGRAM

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 4-DAGES TRÆNINGSPROGRAM TRÆNINGSPROGRAM - VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 4-DAGES TRÆNINGSPROGRAM INTRODUKTION Dette program er et 4-dages 2-split program, som er bygget op omkring den klassiske push/pull struktur. Det betyder, at man

Læs mere

TRÆNING I EGET HJEM. *Bonusmateriale

TRÆNING I EGET HJEM. *Bonusmateriale TRÆNING I EGET HJEM *Bonusmateriale MED TRÆNINGSPROGRAM Sammen med din ketodiæt kan du øge dit vægttab (og velvære!) med lidt træning. Denne e-bog er en kort bog om træning hjemmet, som er en god og nem

Læs mere

Sæt fokus på det aktive liv Vi sætter fokus på det aktive liv for at:

Sæt fokus på det aktive liv Vi sætter fokus på det aktive liv for at: Sæt fokus på det aktive liv At bevæge sig både fysisk og mentalt er vigtigt igennem hele livet. I Favrskov Kommune sætter vi derfor fokus på dagligdagens små aktiviteter til at styrke krop og sind. Når

Læs mere

Træningsprogram efter hofteartroskopi fase 3

Træningsprogram efter hofteartroskopi fase 3 Træningsprogram efter hofteartroskopi fase 3 Øvelser efter hofteartroskopi uge 6-12 Dette program indeholder progression af tidligere øvelser, som forberedelse til at kunne vende tilbage til fysisk krævende

Læs mere

Velkommen. www.aqua-academy.dk

Velkommen. www.aqua-academy.dk Velkommen Rikke Hjorth 15 års erfaring med at undervise aquafitness Raske og syge / varmt og koldt vand 2012 grundlagde AquAcademy Udanner Aquafitness instruktører og afholder inspirationskurser for instruktører

Læs mere

Bootylicious på 3 måneder

Bootylicious på 3 måneder Boot yl i ci ous på3måneder Fot o: JanTel l er på 3 måneder En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede, kapitel-inddelte

Læs mere

Pres dig selv. Guide. til bedre resultater. sider. Marts Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. 8 ugers træningsprogram

Pres dig selv. Guide. til bedre resultater. sider. Marts Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. 8 ugers træningsprogram Foto: Scanpix Guide Marts 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Pres dig selv til bedre resultater Krisztina Maria giver et 8 ugers træningsprogram Og 14 gode råd til at: Variere din

Læs mere

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 5-DAGES TRÆNINGSPROGRAM

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 5-DAGES TRÆNINGSPROGRAM TRÆNINGSPROGRAM - VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 5-DAGES TRÆNINGSPROGRAM INTRODUKTION Dette program er et 5-dages 5-split program. Programmet egner sig bedst til folk med flere års erfaring inden for styrketræning

Læs mere

hurtige resultater Guide Sådan får du sider Træn hårdt, kort og effektivt Forbedre din kondition Maj Se flere guider på bt.dk/plus og b.

hurtige resultater Guide Sådan får du sider Træn hårdt, kort og effektivt Forbedre din kondition Maj Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan får du hurtige resultater 20 sider Træn hårdt, kort og effektivt Forbedre din kondition Forbedre din kondition INDHOLD I

Læs mere

Så skal der trænes! Hvordan Hvor meget Hvornår Hvorfor Hvad med vægttab Løbe, cykle, styrketræne?

Så skal der trænes! Hvordan Hvor meget Hvornår Hvorfor Hvad med vægttab Løbe, cykle, styrketræne? Så skal der trænes! Hvordan Hvor meget Hvornår Hvorfor Hvad med vægttab Løbe, cykle, styrketræne? Grundlæggende 2 slags træning Vedholdenhed eller lav / medium intensivt træning Forbrænder procentuelt

Læs mere

Program 2011/2012. Senior-mix fra 16 år Teendance. Spring-mix 4-7 kl. Zumbatomic. Parkour. Mor/far/barn Aspirantholdet Flad mave - stærk ryg.

Program 2011/2012. Senior-mix fra 16 år Teendance. Spring-mix 4-7 kl. Zumbatomic. Parkour. Mor/far/barn Aspirantholdet Flad mave - stærk ryg. Program 2011/2012 Spring-mix 4-7 kl. Parkour Zumba Motion for voksne Senior-mix fra 16 år Teendance Zumbatomic Mor/far/barn Aspirantholdet Flad mave - stærk ryg Trampolin Aerobic Krudtugler DGI ynglingehold.

Læs mere

www.odense.dk/idraetspark

www.odense.dk/idraetspark Du kan selv reservere plads på et aktivitetshold ved at benytte Online Booking Portalen på vores hjemmeside: www.odense.dk/idraetspark Alternativt kan du også tilmelde dig aktivitetshold i alle svømmehallernes

Læs mere

Kursus hæfte Efterårets fitnesskurser. Læs mere om vores kurser i DGI Storkøbenhavn FItness

Kursus hæfte Efterårets fitnesskurser. Læs mere om vores kurser i DGI Storkøbenhavn FItness Kursus hæfte 2019 Efterårets fitnesskurser Læs mere om vores kurser i DGI Storkøbenhavn FItness STORKØBENHAVN 2 Outdoor træning uden udstyr På dette kursus vil vi som udgangspunkt arbejde uden udstyr med

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

NYT SUPERPAS gør dig stærk og bedre til at løbe på en gang!

NYT SUPERPAS gør dig stærk og bedre til at løbe på en gang! NYT SUPERPAS gør dig stærk og bedre til at løbe på en gang! IFO_DK_05_EB_150389_Loeb_med_udfordringer 42 Bliv bomstærk på din løbetur Her er et nyt super-træningspas til dig, der godt kan lide at give

Læs mere

TRÆN DIG SLANK. - Eller hva?????

TRÆN DIG SLANK. - Eller hva????? TRÆN DIG SLANK - Eller hva????? Dagens Program Vægttab Energiunderskud, træning, kost Træning Vægttab/ vægtøgning Hvorfor træne i forbindelse med vægttab? Kredsløb eller styrketræning Vægttab Overvægt

Læs mere

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze

Undervisning i vand. lubker.com. Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze Bevægelse i varmt vand. v/merete Stoltze Mandag kl. 9.15-10.00 I det varme vand bliver alle kroppens muskler rørt. Vi starter op med opvarmende øvelser, hvor kredsløbet stimuleres og pulsen kommer op.

Læs mere

Basis træning på en sjov og anderledes måde Fitness - Cross - Grundtræning. Gribskov Elite og Talentudviklings morgentræning

Basis træning på en sjov og anderledes måde Fitness - Cross - Grundtræning. Gribskov Elite og Talentudviklings morgentræning Basis træning på en sjov og anderledes måde Fitness - Cross - Grundtræning Gribskov Elite og Talentudviklings morgentræning Onsdag morgen fra kl. 6:45 til kl. 8:00 & fredag morgen fra kl.8.15 til 9.45

Læs mere

FITNESS FOR ALLE. Hold foreningen i form med uddannelser og kurser

FITNESS FOR ALLE. Hold foreningen i form med uddannelser og kurser FITNESS FOR ALLE Hold foreningen i form med uddannelser og kurser 2 SAMMEN ER VI ENDNU BEDRE! DGI og GymDanmark har samlet kræfterne i en fælles fitnessafdeling, Bevæg dig for livet Fitness, til gavn for

Læs mere

Rytme hæfte - Valsgaard Gymnastikforening

Rytme hæfte - Valsgaard Gymnastikforening Rytme hæfte - Valsgaard Gymnastikforening Under udvikling af GymLab 1 ud af 13 Indhold Spring over gulv... 3 Sving... 4 Hop... 5 Løb... 6 Gang... 7 Gulvarbejde - bevægelse på gulv... 8 Fodled... 9 Håndredskaber...

Læs mere

KOM I GANG MED AT LØBE EN GUIDE, DER KAN HJÆLPE DIG TIL AT LØBE MED FORNØJELSE.

KOM I GANG MED AT LØBE EN GUIDE, DER KAN HJÆLPE DIG TIL AT LØBE MED FORNØJELSE. KOM I GANG MED AT LØBE EN GUIDE, DER KAN HJÆLPE DIG TIL AT LØBE MED FORNØJELSE. KOM GODT I GANG MED AT LØBE Formålet med denne guide er at hjælpe dig til at løbe med fornøjelse, forbedre din form og undgå

Læs mere

Børnefritidsforeningen i Sydhavnen

Børnefritidsforeningen i Sydhavnen Børnefritidsforeningen i Sydhavnen Program 2018-2019 Alle aktiviteter foregår på skolen i Sydhavnen, Støberigade 1, 2450 København SV Yoga for 0-2 klasse Ansvarlig Instruktør : Sofie Hermansen Tidspunkt

Læs mere

Bootylicious på 3 måneder

Bootylicious på 3 måneder Boot yl i ci ous på3måneder Fot o: JanTel l er Bootylicious på 3 måneder En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede,

Læs mere

Max løft. Af Fitnews.dk - onsdag 04. juli, 2012. http://www.fitnews.dk/artikler/max-loft/

Max løft. Af Fitnews.dk - onsdag 04. juli, 2012. http://www.fitnews.dk/artikler/max-loft/ Max løft Af Fitnews.dk - onsdag 04. juli, 2012 http://www.fitnews.dk/artikler/max-loft/ Hvad vil det sige, at øge styrken? Det er ikke altid helt klart, men det drejer sig grundlæggende om at kunne løfte

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Bliv stærk med naturlig. træning. Styrk dit liv med Chris MacDonald

Guide. Foto: Scanpix. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Bliv stærk med naturlig. træning. Styrk dit liv med Chris MacDonald Foto: Scanpix Guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Bliv stærk med naturlig træning Styrk dit liv med Chris MacDonald FUNKTIONEL TRÆNING: Bliv stærk med naturlig træning Turen

Læs mere