Deltagerne på mødet blev opfordret til at tage diskussionen lokalt, men de skal ikke presse nogen til noget. Kun informerer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Deltagerne på mødet blev opfordret til at tage diskussionen lokalt, men de skal ikke presse nogen til noget. Kun informerer."

Transkript

1 Aalborg Kommune Anlæg BLF By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 DK-9400 Nørresundby Att: Gitte Fogedgaard Gitte.fogedgaard@aalborg.dk Mette Halgaard Mette.halgaard@aalborg.dk Jakob Nielsen Jakob.nielsen@aalborg.dk Vodskov, 23. juni 2015 Vedrørende Høringssvar / indsigelse projekt nr cykelsti Indsigelse 1 Projektforløb Der har været en mangel fuld information og hørings proces vedrørende projekt cykel sti. Samråd i Vodskov, Uggerhalne og Grindsted har været indkaldt via brev per til informations møde 11. dec kl ved By- og Landskabsforvaltningen, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby, i mødelokale 158, hvilket fremgår af aktindsigt. Der blev ved mødet udformet møde protokol vedr projektet, Deltagerne på mødet blev opfordret til at tage diskussionen lokalt, men de skal ikke presse nogen til noget. Kun informerer. Der har ikke været indkaldt til orientering eller information for vedrørte lodsejere. Dette er hverken sket af Samrådene eller af Bygherre Aalborg Kommune. Der fremsendes indsigelse mod projekt forløb, hvor der er taget kontakt med Samråd med et projekterings grundlag uden lodsejere eller andre interessenter har været indbudt til dialog omkring linje føring. Der er fra bygherre side vist meget lille forståelse for involvering af lodsejere, der er impliceret i cykel sti projektet.

2 Indsigelse 2 Linie føring samt skillerabat cykelbane Projektering Der er projekteret med 3 meter skille rabat og 3 meter cykel bane Ved Samrådsmøde er der stillet følgende spørgsmål: Behøves der at være så bred en rabat? Svar: Vi søger trygheden for cyklisterne. Vi vil hellere reducere på asfaltbredden end på rabatten. Vi bruger også den brede rabat til afvanding. Der kan i henhold til cirkulære om udformning af cykel bane ikke ske reduktion af asfalteret brede, minimums brede er 2,5 meter for cykelbane og 1,5 meter for cykelsti. Skillerabat mellem kørebane skal minimum være 1,5 meter med vej afmærknings pæle. Dermed må det konkluderes at skillerabat kan være mindre og det er Aalborg Kommune der ønsker 3 meter skillerabat.

3 Indsigelse 3 Åstedsforretning Der blev den 4. juni 2015 afholdt åstedsforretning, der blev ikke bekendt gjort ved åstedsforretning at bemærkninger der blev drøftet ikke ville blive påtegnet møde referat andet end ejer påpegede dette. Modtaget brev med forhandlingsprotokol af var der flere bemærkninger der ikke er noteret. Der er derfor per mail fremsendt følgende kommentarer: Jeg har følgende tilføjelser og kommenter, der skal rettes. 1. Referat fra Åstedsforretning er anført som en forhandlingsprotokol, det må bero på en fejl. Det er en møde protokol da der ikke blev foretaget forhandlinger. Under punktet bemærkninger mangler følgende: 2. Konstateret fejl på kort materiale med grøft på højere kote end kørebane på matrikel sydlig del for indkørsel 3. Linie føringen og ekspropriationen vil gå igennem paragraf 3 område. 4. Sne og vejrlig, der blev ved mødet fortalt at sne altid ligger i Vodskovvej østlige side pga vesten vind. 5. Service / ledninger forefindes i Vodskovvej østlige side, i henhold til mødet har det ingen betydning for projektets budget, da lednings arbejde er i henhold til gæste princip. Dermed er det ikke en udgift for Aalborg Kommune men udelukkende en samfundsudgift. 6. Der er på kort ikke angivet mark indkørsel for mark på nordlig del for indkørsel. 7. I henhold til Naturstyrelsen GIS kort for vandplansområde er Blødens grøft, matrikel skel mellem marker 3i og 2ag i markeret som indsatsområde, hvorfor der ikke kan til ledes afløbsvand fra kørebane til denne. Der er modtaget følgende svar per mail Mange tak for din mail. Dine tilføjelser og bemærkninger er hermed fremsendt til Jakob Nielsen, Trafik og Veje til behandling/besvarelse. Du bedes være opmærksom på, at Åstedsprotokollen ikke indeholder et referat af, hvad der blev sagt og påpeget under forretningen. Den indeholder alene de bemærkninger, som du under besigtigelsen tilkendegav, at du gerne ville have indført i protokollen. Dine fremsendte tilføjelser og bemærkninger vil derfor ikke blive indskrevet i protokollen, men de blive behandlet sammen med de øvrige bemærkninger/spørgsmål og ændringsforslag, som kommunen har modtaget/ vil modtage fra de implicerede lodsejere indenfor 3 ugers fristen. Det skal i øvrigt bemærkes, at de mere faktuelle oplysninger i din henvendelse, for en dels vedkommende, allerede er kommunen bekendt. Der er i udsendt materiale oplyst at det ved åstedsforretningen drøftelser vil blive ført til referat. I tilfælde af at kommentarer ikke indføres i åstedsforretningen, vil dette ikke blive synlig gjort for beslutningstagere. Lodsejeren vil derfor være nødsaget til at sende indsigelsen direkte til ansvarlig rådmand samt politikere i Aalborg Kommunes Byråd.

4 Indsigelse 4 Ændrings forslag linje føring placering Der fremsendes indsigelse mod fremføring af cykelbane i østlig side, der kan som et projekterings grundlag anvendes vestlig del af Vodskovvej og placering af cykelbane bagom huse i Kinderup, hvor det i projekterings beskrivelse er beskrevet som vanskeligt Areal bag matrikler i Kinderup er brak marker, resterende linje føring vil være mindre omfangsrigt. Overkørsler / indkørsler fra ejendomme over cykelbane vil blive reduceret fra 12 til 4. Forlængelse af underføring grøft vestlig kan ske ved at forlænge eksisterende rør mod vest. Linie føring af cykel bane bør lægges på vestlig side af Vodskovvej. Dermed vil Venligst se bilag 1. 3 og 4

5 Indsigelse 5 Linje føring indfletning rundkørsel Vodskovvej / Vestvej Der er i projekt beskrevet hvorledes cykelbane fletter med rundkørsel på østlig side af Vodskovvej, mellem afkørsel motorvej og Vodskov. Der indsiges mod projektets sikkerhed for de bløde trafikanter, en flytning til Vodskovvej vestside vil give et naturligt indflet, hvori regnes at motorkøretøjers hastighed er væsentlig lavere end ved afkørselsrampe motorvej E45. Oversigts forhold er ligeledes bedre. Bedre linie føring Projekt linie føring Vejdirektoratet har ud fra projekt materiale udtalt at cykelstien bør indflettes på vestlig side. Vejdirektorat udtales brev 9. marts 2015: Aalborg Kommune har i svar til Vejdirektoratet valgt at til side sætte udtalelse fra Vejdirektoratet. Der henvises i brevet til rundkørsel ved Loftbrovej / Vodskovvej. Den omtalte rundkørsel kan ikke sammenlignes med Vodskovvej / Vesetvej, der er ingen motorvej afkørsel direkte til rundkørslen og dermed cykelbanen. Det fremgår ligeledes af brevet at økonomi har højere prioritet end sikkerhed. Venlist se bilag 2

6 Indsigelse 6 Ekspropriation Vodskovvej 110 Der fremsendes indsigelse mod ekspropriation i henhold til fremsendt projekt materiale samt den ved Åstedsforretning besigtigelse. Det omhandlende areal der ønskes eksproprieret synes voldsom på ejendom samt natur i forhold til etablering af 3 meter cykelbane. Til denne indsigelse er der vedhæftet kort materiale bilag 5 Den projekterede linie føring vil have meget stor indvirkning på ejendommen Vodskovvej 110, da cykel banen er placeret umiddelbart udenfor facade. Ejendommens private boring vil ved nuværende linie føring ikke kunne overholde krav til minimum afstand til vejanlæg, hvorfor denne må flyttes. Ved flytning af privat boring skal nedsivningsanlæg endvidere flyttes pågrund af afstandskrav til vand boring. Venlist se bilag 5

7 Indsigelse 7 ekspropriation Der fremsendes indsigelse mod ekspropriation i henhold til fremsendt projekt materiale samt den ved Åstedsforretning besigtigelse. Der vil med den projekterede linie føring af sted komme stort indgreb på ejendommens jord. Der henvises til bilag 6,7,8,9, og 10. Ekspropriationens omfang er voldsomt i forhold til anlæggelse af 3 meter cykel bane. Ejendommen er en landbrugs virksomhed, der med jævne mellemrum får leveret og afhentet vare af lastbiler. Lastbilerne skal bakke ind af indkørslen og vil skulle passere cykel bane med trafik i begge retninger. Ved placering af cykelbane i østlig side skal der for at komme fra ejendommen ske passage af cykel bane med cyklende i begge retninger samtidig med at der skal holdes ubetinget vigepligt for bilister på Vodskovvej. Dette er en sikkerheds faktor der ikke er implementeret i projektet. Vodskovvej østlig side har været anvendt til service for fjernvarme, telefon, fiber m.m. Aalborg Kommune har fremhævet gæste princippet for flytning af ledningsarbejde. Det betyder at projektet ikke påføres budget omkostninger som følge af dette arbejde, men udelukkende påfører samfundet en større omkostning. En ekspropriation af landbrugsareal i omdrift, hvor der for mark nord for grøft er lavet en projekterings plan, der medfører at marken ikke er symmetrisk mere, hvilket betyder en væsentlig forringelse af marken anvendelse og der med større arbejde ved maskin arbejde.

8 Indsigelse 7.1 Tegningsmateriale. Der er ved Åstedsforretning konstateret at tegningsmateriale vedrørende brink med grøft ikke er korrekt, hvorfor ekspropriations areal ikke kan være korrekt. Indsigelse 7.2 Overkørsel til mark ikke er påført. Der er konstateret at kort materiale ikke viser overkørsel til mark ikke er påført. Ovenstående er kommenteret i mail fremsendt per , venligst se Indsigelse 3. Indsigelse natur område med sø. I henhold til fremsendt ekspropriationskort samt landinspektør opmåling samt afmærkning, vil ekspropriationen berører natur samt sø der er etableret og underlagt 3 område. Ovenstående er kommenteret i mail fremsendt per , venligst se Indsigelse 3 samt bilag 7. Indsigelse 7.4 Afvanding af vej og cykel bane anlæg Ved åstedsforretning samt i henhold til udleveret materiale er der projekteret med at afvanding af vejanlæg kan ske til Blødens grøft. Denne er i henhold til Naturstyrelsens GIS kort samt Aalborg Kommune Kloak forsyning udpeget til at være under vandmiljøplan Afledningsvand må ikke til ledes vandløb der hidrører vandløbsplaner. Venligst se bilag 11

9 Bilag: Bilag 1 - Ændrings forslag cykel bane placering oversigt Bilag 2 - Ændrings forslag cykel bane rundkørsel Vodskovej - Vestvej Bilag 3 - Ændrings forslag cykel bane placering Kinnerup Bilag 4 - Ændrings forslag cykel bane detail huse Kinnerup Bilag 5 - Ekspropriationsplan Kort Vodskovvej 110 Bilag 6 - Ekspropriations kort - syd for indkørsel Bilag 7 - Ekspropriations kort - Natur sø Bilag 8 - Ekspropriations kort nord for Urmosegrøften Bilag 9 - Aalborg Kommune Kort materiale ekspropriation syd Bilag 10 - Aalborg Kommune Kort materiale ekspropriation Nord Bilag 11 - l1_urmosegroften Bilag 12 - Aalborg Kommune brev forhandlings protokol Dette høringssvar / indsigelse samt bemærkninger er indsendt i henhold til vejlovens bestemmelser og indsendt rettidig i henhold til frist for bemærkninger. Med venlig hilsen Torben Pedersen

Svar: Vi søger trygheden for cyklisterne. Vi vil hellere reducere på asfaltbredden end på rabatten. Vi bruger også den brede rabat til afvanding.

Svar: Vi søger trygheden for cyklisterne. Vi vil hellere reducere på asfaltbredden end på rabatten. Vi bruger også den brede rabat til afvanding. Aalborg Kommune Anlæg BLF By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 DK-9400 Nørresundby Att: Gitte Fogedgaard Gitte.fogedgaard@aalborg.dk Mette Halgaard Mette.halgaard@aalborg.dk Vodskov, 8. december

Læs mere

Du klager endvidere på vegne af P, der ejer matr. nr. 2ag, 5be og 5ch Kinderup, Horsens.

Du klager endvidere på vegne af P, der ejer matr. nr. 2ag, 5be og 5ch Kinderup, Horsens. Dato 23. juni 2016 Sagsbehandler Tom Løvstrand Mortensen Mail tlm@vd.dk Telefon +45 7244 3119 Dokument 16/04087-36 Side 1/6 Ekspropriation til anlæg af cykelsti, Vodskovvej Vejdirektoratet har behandlet

Læs mere

Ekspropriation til etablering af cykelsti - Vodskov, Uggerhalne, Grindsted

Ekspropriation til etablering af cykelsti - Vodskov, Uggerhalne, Grindsted Punkt 6. Ekspropriation til etablering af cykelsti - Vodskov, Uggerhalne, Grindsted 2015-017797 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender, at der træffes beslutning om ekspropriation af

Læs mere

Etablering af cykelsti mellem Thorsø og Sall

Etablering af cykelsti mellem Thorsø og Sall Dato 2. oktober 2015 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon 7244 3113 Dokument 15/07542-23 Side 1/5 Etablering af cykelsti mellem Thorsø og Sall I brev af 5. maj 2015 har du klaget over

Læs mere

Godkendelse af ekspropriation til etablering af cykelsti - Vodskov, Uggerhalne, Grindsted

Godkendelse af ekspropriation til etablering af cykelsti - Vodskov, Uggerhalne, Grindsted Punkt 7. Godkendelse af ekspropriation til etablering af cykelsti - Vodskov, Uggerhalne, Grindsted 2015-059583 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender, at den tidligere i byrådets møde

Læs mere

Orientering om etablering af cykelsti

Orientering om etablering af cykelsti 1 of 5 Orientering om etablering af cykelsti Langs Toftevej og Løgtenvej Syddjurs Kommune etablerer cykelsti støttet af statens Cykelpulje Projektet skal få flere til at cykle ved at forbedrede de fysiske

Læs mere

TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY

TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY Luxenburger Trafiksikkerhed & Vejteknik Side 1 af 10 Alskovvej 21, 7470 Karup J Tlf. 2295 7797, jan@luxenburger.dk www.luxenburger.dk CVR-nr.

Læs mere

I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 24. april 2012 1 om ekspropriation til etablering af en cykelsti langs T vej.

I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 24. april 2012 1 om ekspropriation til etablering af en cykelsti langs T vej. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 19. april 2013 12/06000-25 Søren Peter Kongsted spk@vd.dk 7244 3113 EKSPROPRIATION TIL ETABLERING AF CYKELSTI I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens

Læs mere

Brådalvej. Cykelstiprojekt, Nøvling - Visse. Trafiksikkerhedsrevision Trin 1. google

Brådalvej. Cykelstiprojekt, Nøvling - Visse. Trafiksikkerhedsrevision Trin 1. google Brådalvej Cykelstiprojekt, Nøvling - Visse Trafiksikkerhedsrevision Trin 1 google Udarbejdet af: Gunvor Winther Dato: 19.02.2014 Version: 01 Projekt nr.: 6011-006 MOE A/S Åboulevarden 22 DK-8000 Aarhus

Læs mere

NOTAT. Cykelsti ved Videbæk. Projektnummer Ringkøbing-Skjern Kommune. Emne Teknisk notat af 11/ Mogens Dahl

NOTAT. Cykelsti ved Videbæk. Projektnummer Ringkøbing-Skjern Kommune. Emne Teknisk notat af 11/ Mogens Dahl NOTAT Projekt Cykelsti ved Videbæk Projektnummer 1351600082 Kundenavn Ringkøbing-Skjern Kommune Emne Teknisk notat af 11/01-2017 Til Fra Kvalitetssikring Mogens Dahl Kresten Lysholdt-Andersen KIRK 1/8

Læs mere

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL EKSPROPRIATIONSPROTOKOL -------------------------------------------------------- Cykelsti Allingåbro - Ørsted: Side 1-8 -------------------------------------------------------- Norddjurs Kommune påtænker

Læs mere

Byrådet har i henhold til gældende spildevandsplan vedtaget, at nykloakere Bjergvej 109.

Byrådet har i henhold til gældende spildevandsplan vedtaget, at nykloakere Bjergvej 109. Bjergvej 109 Byrådet har i henhold til gældende spildevandsplan vedtaget, at nykloakere Bjergvej 109. Det nødvendige anlægsarbejde vil berøre privat ejendom. Byrådet har derfor vedtaget, at såfremt det

Læs mere

CYKELSTI THISTED HILLERSLEV. Borgermøde den 15. juni 2017

CYKELSTI THISTED HILLERSLEV. Borgermøde den 15. juni 2017 CYKELSTI THISTED HILLERSLEV Borgermøde den 15. juni 2017 DAGSORDEN Baggrunden for cykelstien Projektet Tidsplan Arealerhvervelse Spørgsmål BAGGRUNDEN FOR CYKELSTIEN Trafiksikkerhed og tryghed Vejens bredde

Læs mere

PROTOKOL. over. Torsdag den 10 juli 2008 kl.9.00 mødtes repræsentanter for Odder Kommune med de berørte lodsejere.

PROTOKOL. over. Torsdag den 10 juli 2008 kl.9.00 mødtes repræsentanter for Odder Kommune med de berørte lodsejere. PROTOKOL over Åstedsforretning afholdt i henhold til lov om offentlige veje, LBK nr. 671 af 19.08.99, 43, 45, 47-49 og 51-67 vedrørende erhvervelse af areal til svingbane på Rådhusgade. Torsdag den 10

Læs mere

Viborg Ingeniørerne. 1 Indledning. Dobbeltrettet cykelsti mellem Rødding og Vammen Trafiksikkerhedsrevision trin 1. Indhold. 1.

Viborg Ingeniørerne. 1 Indledning. Dobbeltrettet cykelsti mellem Rødding og Vammen Trafiksikkerhedsrevision trin 1. Indhold. 1. Dobbeltrettet cykelsti mellem Rødding og Vammen Trafiksikkerhedsrevision trin 1 9. juli 2010 TVO/sb Indhold 1 Indledning... 1 1.1 Baggrund... 1 1.2 Revisionsprocessen... 2 1.3 Revisionsgrundlaget... 2

Læs mere

Afgørelse af klage over ekspropriation til cykelsti

Afgørelse af klage over ekspropriation til cykelsti Dato 10. november 2017 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 17/08278-16 Side 1/7 Afgørelse af klage over ekspropriation til cykelsti Vejdirektoratet har behandlet

Læs mere

De indkomne bemærkninger, der kommenteres nedenfor, har ikke givet anledning til at ændre den foreløbige beslutning eller udgiftsfordeling.

De indkomne bemærkninger, der kommenteres nedenfor, har ikke givet anledning til at ændre den foreløbige beslutning eller udgiftsfordeling. Udkast til endelig afgørelse til endelig afgørelse om istandsættelse af den private fællesvej, Kildeager, i Snoldelev Til ejerne af Kildeager 1, 2, 3, 4, 5 og 7 LE34 Århus Ryhavevej 7 8210 Århus V Tlf

Læs mere

Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark.

Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark. Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark. Nærværende notat er udarbejdet til Miljøstyrelsen ifm. de ændringer til VVM-anmeldelsen fremsendt 14. oktober 2016, der er besluttet

Læs mere

INDVARSLING TIL ÅSTEDSFORRETNING

INDVARSLING TIL ÅSTEDSFORRETNING Per Hansen Maglesøvej 4 4300 Holbæk Dato: 13. december 2018 Sagsnr.: 18/33908 Sagsb.: milee Lsp. j.nr. 49682 Sagsb.: hø/kef INDVARSLING TIL ÅSTEDSFORRETNING Ang. : Rettigheder til arealerhvervelse til

Læs mere

Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling.

Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling. Punkt 18. Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling. 2014-7290. indstiller, at byrådet godkender, at der træffes beslutning om ekspropriation ifølge lov om offentlige

Læs mere

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: lokalplan.

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: lokalplan. Indsigelse 1 Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 20. september 2017 12:29 Til: Peter Serup Cc: Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 10-1-112 Vedhæftede filer:

Læs mere

SEPARATKLOAKERING PÅ VEJ

SEPARATKLOAKERING PÅ VEJ SEPARATKLOAKERING PÅ VEJ b Hvad er separatkloakering? b Hvornår sker der hvad? b Hvad skal du selv gøre? Hvorfor denne pjece? Formålet med denne pjece er at informere dig om, at både du og vi skal forbedre

Læs mere

SEPARATKLOAKERING PÅ VEJ

SEPARATKLOAKERING PÅ VEJ SEPARATKLOAKERING PÅ VEJ b Hvad er separatkloakering? b Hvornår sker der hvad? b Hvad skal du selv gøre? Hvorfor denne pjece? Formålet med denne pjece er at informere dig om, at både du og vi skal forbedre

Læs mere

Skriftlig høring Endelige bemærkninger fra Jammerbugt Kommune til forslag til Råstofplan 2016, Gøttrup Sø

Skriftlig høring Endelige bemærkninger fra Jammerbugt Kommune til forslag til Råstofplan 2016, Gøttrup Sø J.nr. 2016-004030 Skriftlig høring Endelige bemærkninger fra Jammerbugt Kommune til forslag til Råstofplan 2016, Gøttrup Sø Resumé Jammerbugt Kommune har netop fremsendt deres endelige bemærkning vedrørende

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Detailbesigtigelsesforretningen den 25. marts 2009) 19. hæfte Onsdag den 25. marts 2009 kl.

Læs mere

Afgørelse af klage over ekspropriation til sti samt pålæg af offentlig sti på privat fællesvej klage fra ejerne af Rungsted Strandvej 100

Afgørelse af klage over ekspropriation til sti samt pålæg af offentlig sti på privat fællesvej klage fra ejerne af Rungsted Strandvej 100 Dato 11. maj 2017 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 16/15971-26 Side 1/5 Afgørelse af klage over ekspropriation til sti samt pålæg af offentlig sti på privat

Læs mere

Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling.

Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling. Punkt 18. Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling. Etape 1. 2014-7290. By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender, at der træffes beslutning

Læs mere

Pålæg af rådighedsindskrænkninger, Gl. Hvorupvej 120, Hvorup.

Pålæg af rådighedsindskrænkninger, Gl. Hvorupvej 120, Hvorup. Punkt 14. Pålæg af rådighedsindskrænkninger, Gl. Hvorupvej 120, Hvorup. 2013-1974. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender, at der træffes beslutning om pålæg af rådighedsindskrænkninger

Læs mere

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen Notatark Sagsnr. 01.02.00-P16-4-17 Sagsbehandler By & Landskab 4.7.2018 Notat over bemærkninger lokalplan 1117 for boligområde ved Thyras Vænge i Lindved. Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens

Læs mere

SEPARATKLOAKERING PÅ VEJ

SEPARATKLOAKERING PÅ VEJ SEPARATKLOAKERING PÅ VEJ Ordforklaring: Indsigelse: Henvendelse fra en borger, der protesterer mod en planlagt beslutning. Yderligere oplysninger: Hvis du har spørgsmål til den del af separatkloakeringen,

Læs mere

Interessenterne er den 27. juni i mail fra forvaltningen blevet bedt om at forholde sig til en af to tidligere debatterede løsningsmodeller:

Interessenterne er den 27. juni i mail fra forvaltningen blevet bedt om at forholde sig til en af to tidligere debatterede løsningsmodeller: Bilag 1: Svar fra interessenterne (beboere, grundejere og virksomheder på Nyvej ved Herstedlund skole). Interessenterne er den 27. juni i mail fra forvaltningen blevet bedt om at forholde sig til en af

Læs mere

Vedr. matr.nr. 13ii Kregme By, Kregme

Vedr. matr.nr. 13ii Kregme By, Kregme Trafik og Veje Rådhuspladsen 1 DK 3300 Frederiksværk 3. september 2015 Side 1 af 4 Sagsnr 2014/0010182 CPR/CVR Bent Brønnum Rygårds Alle 34, Tibirke Sand 3300 Frederiksværk Vedr. matr.nr. 13ii Kregme By,

Læs mere

Hvorfor denne pjece? I denne pjece orienterer vi dig om:

Hvorfor denne pjece? I denne pjece orienterer vi dig om: Hvorfor denne pjece? Formålet med denne pjece er at informere dig om, at både du og vi inden for de næste 4-5 år skal forbedre forholdene på din ejendom og i dit kvarter med nye kloakledninger. I denne

Læs mere

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P Side 1/9 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

Aalborg Kommune, By-og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge Nørresundby. Sendt via

Aalborg Kommune, By-og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge Nørresundby. Sendt via Aalborg Kommune, By-og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Sendt via plan.udvikling@aalborg.dk Dato 10. december 2014 Sagsbehandler Trine Gram Overby Mail tgo@vd.dk Telefon 7244

Læs mere

Kloak. Ingen bemærkninger.

Kloak. Ingen bemærkninger. -- AKT 1325647 -- BILAG 1 -- [ Aktdokument ] -- Til: Stine Mark Würtz (Holstebro Kommune) (Stine.Mark.Wurtz@holstebro.dk) Fra: Peter Nørskov (PN@vestforsyning.dk) Titel: Svar vedr. Lokalplan nr. 1127.

Læs mere

Høringsnotat Cykelsti Ugerløse - Nr. Vallenderød

Høringsnotat Cykelsti Ugerløse - Nr. Vallenderød Notat HOLBÆK KOMMUNE Dato: 28. februar 2017 Sagsb.: Erik Knudsen Sagsnr.: 17/4400 Dir.tlf.: 72365616 E-mail: erknu@holb.dk Høringsnotat Cykelsti Ugerløse - Nr. Vallenderød I forbindelse med linjeføringen

Læs mere

CYKELSTI, HUMLUM ODDESUND SYD, STRUER

CYKELSTI, HUMLUM ODDESUND SYD, STRUER Notat 29. marts 2012 Revideret 30. jan. 2014 CYKELSTI, HUMLUM ODDESUND SYD, STRUER Projekt nr. 207450 Dokument nr. 123762000 Version 1 Udarbejdet af MSZ Kontrolleret af PTK Godkendt af CWI Fase 2-programmering

Læs mere

AREALFORTEGNELSE TIL ÅSTEDS- OG FORLIGSFORRETNING. dato xx STI MELLEM DANSTRUP OG DAVIDSVÆNGE

AREALFORTEGNELSE TIL ÅSTEDS- OG FORLIGSFORRETNING. dato xx STI MELLEM DANSTRUP OG DAVIDSVÆNGE AREALFORTEGNELSE TIL ÅSTEDS- OG FORLIGSFORRETNING dato xx STI MELLEM DANSTRUP OG DAVIDSVÆNGE Ved forretningen den xx mødte: For Fredensborg Kommune: Dato: xx Sagsnr.: Indvarsling til åsteds- og forligsforretning

Læs mere

Resumenotat. Holstebro Byråd

Resumenotat. Holstebro Byråd Side 1/6 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

Klage over afslag på ansøgning om etablering af en adgang til den private fællesvej S-vej fra matr. nr. a.

Klage over afslag på ansøgning om etablering af en adgang til den private fællesvej S-vej fra matr. nr. a. Dato 14. december 2017 Sagsbehandler Julie Egholm Mail jue@vd.dk Telefon +45 7244 3135 Dokument 17/11068-12 Side 1/6 Klage over afslag på ansøgning om etablering af en adgang til den private fællesvej

Læs mere

MODERNISERING AF RESENDALVEJ

MODERNISERING AF RESENDALVEJ MODERNISERING AF RESENDALVEJ Forudgående høring April 2012 Debatoplæg Baggrund Silkeborg Kommune planlægger en modernisering af Resendalvej for at forbedre trafiksikkerheden. Den berørte strækning er ca.

Læs mere

I brev af 28. august 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 8. august 2012 om ekspropriation til etablering af en cykelsti.

I brev af 28. august 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 8. august 2012 om ekspropriation til etablering af en cykelsti. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 22. marts 2013 12/09288 EKSPROPRIATION TIL ETABLERING AF CYKELSTI I brev af 28. august 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 8. august 2012 om ekspropriation

Læs mere

I N T R O D U K T I O N

I N T R O D U K T I O N I N T R O D U K T I O N Det er amtsrådets ansvar at skabe sikre og hensigtsmæssige vej- og trafikforhold til gavn for den nordjyske befolkning. Til dette formål kan amtsrådet blandt andet ved ekspropriation

Læs mere

Klage over afslag på ansøgning om overkørsel

Klage over afslag på ansøgning om overkørsel Dato 19. august 2016 Sagsbehandler Julie Egholm Mail jue@vd.dk Telefon +45 7244 3135 Dokument 15/15992-43 Side 1/6 Klage over afslag på ansøgning om overkørsel Vejdirektoratet har behandlet din klage af

Læs mere

Velkommen til Borgermøde information og dialog

Velkommen til Borgermøde information og dialog Velkommen til Borgermøde information og dialog Forbedrede forhold for bløde trafikanter langs med Assensvej i Millinge Natur og Trafik Mandag d. 20. august 2018 Dagsorden Velkommen v/ teamleder for trafik,

Læs mere

Trafik- og adfærdsanalyse

Trafik- og adfærdsanalyse Trafik- og adfærdsanalyse Kongelundsvej / Oliefabriksvej Supplerende undersøgelse og forslag om trafiksanering af en del af Kongelundsvej Udarbejdet af: Lene Hansen Kontrolleret af: Morten Fabrin, Trine

Læs mere

NOTAT. 1. Indledning. Projekt Langå-Struer, Besigtigelse og ekspropriation Kunde Banedanmark. Version 3 Til Fra. Mads Dalgaard Stine Baldus Gæmelke

NOTAT. 1. Indledning. Projekt Langå-Struer, Besigtigelse og ekspropriation Kunde Banedanmark. Version 3 Til Fra. Mads Dalgaard Stine Baldus Gæmelke NOTAT Projekt Langå-Struer, Besigtigelse og ekspropriation Kunde Banedanmark Dato 2010-09-13 Version 3 Til Fra Mads Dalgaard Stine Baldus Gæmelke 1. Indledning Dette notat er en gennemgang af løsningsmulighederne

Læs mere

Vi kan vurdere, om kommunen i forbindelse med sin afgørelse har fulgt vejloven, forvaltningsloven 3 og almindelige forvaltningsretlige regler.

Vi kan vurdere, om kommunen i forbindelse med sin afgørelse har fulgt vejloven, forvaltningsloven 3 og almindelige forvaltningsretlige regler. Dato 26. oktober 2017 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 17/10696-8 Side 1/5 Afgørelse af klage over nedklassificering af Elkjærvej 6-16 Vejdirektoratet har

Læs mere

Skoleveje Kirstinebjergskolen

Skoleveje Kirstinebjergskolen Notat Skoleveje Kirstinebjergskolen Med den nye skolestruktur i Fredericia Kommune etableres Kirstinebjergskolen med undervisning på 4 skoler: Bøgeskov Skole 0. 6. kl. fra eget tidligere distrikt. Egumvejens

Læs mere

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger HVIDBOG Lokalplan 2019 06 Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger Odsherred kommune har modtaget 6 høringssvar rettidigt. Et høringssvar nr. 4 er underskrevet af 12 beboere, fordelt på 6 ejendomme. Et

Læs mere

UDKAST. Skanderborg Kommune. 0 Indholdsfortegnelse. 1 Baggrund. Adgang til Stjærvej og Stjærskolen Sikker skolevej. NOTAT 18.

UDKAST. Skanderborg Kommune. 0 Indholdsfortegnelse. 1 Baggrund. Adgang til Stjærvej og Stjærskolen Sikker skolevej. NOTAT 18. UDKAST Skanderborg Kommune Adgang til Stjærvej og Stjærskolen Sikker skolevej NOTAT 18. juli 2018 LLJ/llj 0 Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 0 Indholdsfortegnelse... 1 1 Baggrund... 1 1.1 Eksisterende forhold...

Læs mere

Referat. Aalborg Byråd. Skoleudvalget. Mødet den , kl. 09:00. Godthåbsgade 8, mødelokale 2 AALBORG BYRÅD

Referat. Aalborg Byråd. Skoleudvalget. Mødet den , kl. 09:00. Godthåbsgade 8, mødelokale 2 AALBORG BYRÅD Referat AALBORG BYRÅD Mødet den 07.01.2014, Godthåbsgade 8, mødelokale 2 1. s medlemmer 2014-2017.... 2 2. Konstituering, herunder valg af næstformand.... 3 3. Introduktion til Skoleforvaltningen.... 4

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE PROJEKTBESKRIVELSE VEDR. NY OFFENTLIG VEJ, STØVRING ÅDALE

PROJEKTBESKRIVELSE PROJEKTBESKRIVELSE VEDR. NY OFFENTLIG VEJ, STØVRING ÅDALE PROJEKTBESKRIVELSE PROJEKTBESKRIVELSE VEDR. NY OFFENTLIG VEJ, STØVRING ÅDALE Projektets formål Formålet med projektet er at forlænge den eksisterende nyetablerede offentlige vej, Støvring Ådale, knap 700

Læs mere

Vasevej cykelsti og vejregulering

Vasevej cykelsti og vejregulering Vasevej cykelsti og vejregulering Tegningen viser, hvordan Vasevej ændres - med dobbeltrettet cykel- og gangsti. De røde linjer viser henholdsvis ny kørebane og cykelsti, den hvide det eksisterende vejforløb.

Læs mere

Godkendelse af forslag til revison af indsatsplan for OSD 1475, Hammer Bakker og Tylstrup

Godkendelse af forslag til revison af indsatsplan for OSD 1475, Hammer Bakker og Tylstrup Punkt 11. Godkendelse af forslag til revison af indsatsplan for OSD 1475, Hammer Bakker og Tylstrup 2018-062490 Miljø- og Energiforvaltningen indstiller, at byrådet godkender forslag til revision af indsatsplan

Læs mere

Vi kan derimod ikke pålægge en kommune at gennemføre et andet konkret projekt.

Vi kan derimod ikke pålægge en kommune at gennemføre et andet konkret projekt. Dato 12. januar 2018 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 17/11630-15 Side 1/7 Afgørelse af klage over ekspropriation til udvidelse af G-vej dit jour.nr. B 17.524/amd

Læs mere

Yderligere kommentarer til høring om optagelse af Lærkebækvej som offentlig vej af

Yderligere kommentarer til høring om optagelse af Lærkebækvej som offentlig vej af Bilag 1 Kommentarer fremsendt pr. mail den 19.9.2017 fra Tue Møller Lærkebækvej 19, Vita Strøbech Lærkebækvej 23, og Lee Fischer og Rikke Olsen Lærkebækvej 15. Administrationens svar fremgår med blå skrift.

Læs mere

I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni om ekspropriation til etablering af en sti.

I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni om ekspropriation til etablering af en sti. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 4. februar 2013 12/10831 EKSPROPRIATION TIL ETABLERING AF STI I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni 2012 1 om ekspropriation

Læs mere

Skolevejsanalyse 2013 Dalgasskolen

Skolevejsanalyse 2013 Dalgasskolen Skolevejsanalyse 2013 Dalgasskolen Ikast-Brande Kommune Drift- og Anlægsafdelingen Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Telefon 9960 4000 E-mail: post@ikast-brande.dk Udarbejdet i samarbejde med Grontmij A/S INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Vores lille teoribog

Vores lille teoribog Generelle hastigheder Vores lille teoribog 50 km/t Indenfor tættere bebygget område 80 km/t Udenfor tættere bebygget område 80 km/t Motortrafikvej 130 km/t Motorvej Spiritus: Højst tilladte promillegrænse

Læs mere

Referat AALBORG BYRÅD. Aalborg Byråd. Mødet den kl Skibet ABSALON,

Referat AALBORG BYRÅD. Aalborg Byråd. Mødet den kl Skibet ABSALON, Referat AALBORG BYRÅD Aalborg Byråd Magistraten Mødet den 17.08.2015 kl. 08.30 Skibet ABSALON, Indholdsfortegnelse Åben 1 Godkendelse af dagsorden 1 2 Beretning nr. 39 om revision af årsregnskab 2014 2

Læs mere

Når Banedanmark nedlægger overkørsler på jernbanen

Når Banedanmark nedlægger overkørsler på jernbanen Når Banedanmark nedlægger overkørsler på jernbanen Når Banedanmark nedlægger overkørsler på jernbanen BANEDANMARK: - Er bygherre. - Udarbejder løsningsforslag, herunder ændringer i vejforløb. - Skal i

Læs mere

CALUM OASEN K/S. Indsigelse vedr. lokalplan , Boliger og erhverv, Digtervejen Nord

CALUM OASEN K/S. Indsigelse vedr. lokalplan , Boliger og erhverv, Digtervejen Nord DATO 29.08.2017 Indsigelse vedr. lokalplan 3-6-109, Boliger og erhverv, Digtervejen Nord Calum har som bygherre fremsendt en række punkter i lokalplanprocessen, som forvaltningen ikke har reageret på inden

Læs mere

Modstridende og ufuldstændige oplysninger:

Modstridende og ufuldstændige oplysninger: Bilag 1 Kommentarer fremsendt pr. mail den 19.9.2017 fra Tue Møller Lærkebækvej 19, Vita Strøbech Lærkebækvej 23, og Lee Fischer og Rikke Olsen Lærkebækvej 15. Administrationens svar fremgår med blå skrift.

Læs mere

Godkendelse af ekspropriation til etablering af vejudvidelse af Tranholmvej i Aalborg Øst

Godkendelse af ekspropriation til etablering af vejudvidelse af Tranholmvej i Aalborg Øst Punkt 26. Godkendelse af ekspropriation til etablering af vejudvidelse af Tranholmvej i Aalborg Øst 2017-041605 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at Byrådet godkender, at der træffes beslutning

Læs mere

Godkendelse af overdragelse af pålæg af dyrkningsrestriktioner

Godkendelse af overdragelse af pålæg af dyrkningsrestriktioner Punkt 5. Godkendelse af overdragelse af pålæg af dyrkningsrestriktioner 2016-010011 Miljø- og Energiforvaltningen indstiller, at Miljø- og Energiudvalget godkender, at Miljø- og Energiudvalgets indstillinger

Læs mere

Advokaten mener, at hans klients partsrettigheder gentagne gange er blevet alvorligt overtrådt, og at afgørelsen derfor er ulovlig.

Advokaten mener, at hans klients partsrettigheder gentagne gange er blevet alvorligt overtrådt, og at afgørelsen derfor er ulovlig. Dato 6. oktober 2015 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 15/13707-4 Side 1/6 Afgørelse af klage over tildeling af vejret mv. til Hybenrosevej Vejdirektoratet

Læs mere

Forslag til forretningsorden for Sundheds- og Kulturudvalget.

Forslag til forretningsorden for Sundheds- og Kulturudvalget. Punkt 1. Forslag til forretningsorden for Sundheds- og Kulturudvalget. 2013-46831. Forvaltningen indstiller, at Sundheds- og Kulturudvalget godkender forslag til Forretningsorden for Sundheds- og Kulturudvalget.

Læs mere

CYKELSTI MELLEM HORN- SLET OG LØGTEN

CYKELSTI MELLEM HORN- SLET OG LØGTEN Til Aarhus og Syddjurs kommuner Dokumenttype Teknisk rapport Dato Januar 2014 CYKELSTI MELLEM HORN- SLET OG LØGTEN LINJEFØRING ALTERNATIVER CYKELSTI MELLEM HORNSLET OG LØGTEN LINJEFØRING ALTERNATIVER Revision

Læs mere

UNDERSØGELSE AF KØRSEL MED MVT MELLEM JUELSTRUPPARKEN OG PORSBORGPARKEN, 9530 STØVRING, REBILD KOMMUNE

UNDERSØGELSE AF KØRSEL MED MVT MELLEM JUELSTRUPPARKEN OG PORSBORGPARKEN, 9530 STØVRING, REBILD KOMMUNE UNDERSØGELSE AF KØRSEL MED MVT MELLEM JUELSTRUPPARKEN OG PORSBORGPARKEN, 9530 STØVRING, REBILD KOMMUNE FORUDSÆTNINGER Køremåde A: Der køres med MVT type 3. 15 km/t og 30 cm tillæg. Køremåde B: Der køres

Læs mere

Skolevejsanalyse 2013 Bording Skole

Skolevejsanalyse 2013 Bording Skole Skolevejsanalyse 2013 Bording Skole Ikast-Brande Kommune Drift- og Anlægsafdelingen Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Telefon 9960 4000 E-mail: post@ikast-brande.dk Udarbejdet i samarbejde med Grontmij A/S INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Bemærkninger til klage over modernisering af Resendal

Bemærkninger til klage over modernisering af Resendal Natur- og Miljøklagenævnet E-mail: nmkn@nmkn.dk Att. Kurt Bjerre Pedersen, kbp@nmkn.dk 22. september 2014 Bemærkninger til klage over modernisering af Resendal Natur- og Miljøklagenævnet har 4. september

Læs mere

Ny dagligvarebutik i Skallebølle

Ny dagligvarebutik i Skallebølle Ny dagligvarebutik i Skallebølle Trafiksikkerhedsrevision, Trin 2 Januar 2017 PROJEKT Ny dagligvarebutik i Skallebølle Trafiksikkerhedsrevision, trin 2 Projekt nr 227476 Dokument nr 1222360528 Version

Læs mere

H600514.01 CYKELSTI VED KARLSKOV. LODSEJERMØDE D. 12. SEPEMBER 2012

H600514.01 CYKELSTI VED KARLSKOV. LODSEJERMØDE D. 12. SEPEMBER 2012 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 14. september 2012 12/09075-4 Lotte Fyhn lfy@vd.dk +45 7244 2309 H600514.01 CYKELSTI VED KARLSKOV. LODSEJERMØDE D. 12. SEPEMBER 2012 Med baggrund i, at Vejdirektoratet

Læs mere

TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 2: CYKELSTI LANGS NORDRUPVEJ

TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 2: CYKELSTI LANGS NORDRUPVEJ TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 2: CYKELSTI LANGS NORDRUPVEJ Luxenburger Trafiksikkerhed & Vejteknik ApS Side 1 af 18 Parkalle 25, 7470 Karup J Tlf. 2295 7797, jan@luxenburger.dk www.luxenburger.dk CVR-nr.

Læs mere

Vi har den 2. juni 2016 modtaget dine bemærkninger til vores udkast til afgørelse af 24. maj 2016.

Vi har den 2. juni 2016 modtaget dine bemærkninger til vores udkast til afgørelse af 24. maj 2016. Dato 10. juni 2016 Sagsbehandler Tom Løvstrand Mortensen Mail tlm@vd.dk Telefon +45 7244 3119 Dokument 16/04841-20 Side 1/5 Ekspropriation af del af matr. nr. 4ek og 4cd Kregme By, Kregme, anlæg af sti

Læs mere

Planlagt separatkloakering af Langholt

Planlagt separatkloakering af Langholt Bilag 1 Ændringsforslag Langholt Planlagt separatkloakering af Langholt Med vedtagelse af Spildevandsplan 2016-2027 den 13.06.2016 har Byrådet besluttet, at alle de fortsat fælleskloakerede dele af Langholt

Læs mere

TILLÆG TIL SALGSBETINGELSERNE

TILLÆG TIL SALGSBETINGELSERNE TILLÆG TIL SALGSBETINGELSERNE TEKNISK SPECIFIKATIONER OM UDSTYKNING AF Østerlunden Lokalplan nr. 3022 ODDER KOMMUNE RÅDHUSGADE 3 8300 ODDER Rådhusgade 3, 1 Indholdsfortegnelse. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE...

Læs mere

Irene Jessen og Kristian Jacobsen benytter den private fællesvej, som vejadgang til deres ejendom Åbøllingvej 3, 6683 Føvling.

Irene Jessen og Kristian Jacobsen benytter den private fællesvej, som vejadgang til deres ejendom Åbøllingvej 3, 6683 Føvling. TEKNIK & MILJØ Vej & trafik Dato: 10-06-2013 Sagsnr.: 12/13699 Kontaktperson: Carsten Wagner Sørensen Dir. tlf.: 7996 6212 Fax: 7539 3444 E-mail: cws@vejenkom.dk EAN-nr.: 5798005410157 NOTAT Åbøllingvej

Læs mere

Godkendelse af 2. behandling af revision af indsatsplan for OSD 1475, Hammer Bakker og Tylstrup

Godkendelse af 2. behandling af revision af indsatsplan for OSD 1475, Hammer Bakker og Tylstrup Punkt 5. Godkendelse af 2. behandling af revision af indsatsplan for OSD 1475, Hammer Bakker og Tylstrup 2018-062490 Miljø- og Energiudvalget indstiller, at byrådet godkender, at at revision af indsatsplan

Læs mere

Viborg Kommune Plan- og Udviklingsafdelingen Rødevej Viborg Rødding d. 1. marts 2008

Viborg Kommune Plan- og Udviklingsafdelingen Rødevej Viborg Rødding d. 1. marts 2008 Viborg Kommune Plan- og Udviklingsafdelingen Rødevej 3 8800 Viborg Rødding d. 1. marts 2008 Vedr.: Lokalplanforslag nr. 310 for et boligområde i Rødding. I forlængelse af vores indsigelser mod lokalplan

Læs mere

Teknisk notat. Rudersdal Kommune Prioriterede projekter i Trafikhandlingsplan 1.15 og 4.14 Kohavevej og krydset Kohavevej/Rundforbivej/Trørødvej

Teknisk notat. Rudersdal Kommune Prioriterede projekter i Trafikhandlingsplan 1.15 og 4.14 Kohavevej og krydset Kohavevej/Rundforbivej/Trørødvej Teknisk notat Granskoven 8 2600 Glostrup Danmark T +45 4348 6060 F +45 4348 6660 www.grontmij-carlbro.dk CVR-nr. 48233511 Rudersdal Kommune Prioriterede projekter i Trafikhandlingsplan 1.15 og 4.14 Kohavevej

Læs mere

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget L 98 Bilag 1 Offentligt

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget L 98 Bilag 1 Offentligt Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 2016-17 L 98 Bilag 1 Offentligt HØRINGSNOTAT Dato J. nr. 2015-5157 Høringsnotat vedrørende forslag lov om anlæg af Haderup Omfartsvej Transport- og Bygningsministeriet

Læs mere

Udkast til endelig afgørelse. Istandsættelse af Gasværksvej - Endelig afgørelse. Ejer Adresse Postnr.

Udkast til endelig afgørelse. Istandsættelse af Gasværksvej - Endelig afgørelse. Ejer Adresse Postnr. Ejer Adresse Postnr. Udkast til endelig afgørelse Side 1/1 Istandsættelse af Gasværksvej - Endelig afgørelse Center for Vej og Hørsholm Kommune indkaldte i brev af 21. september 2012 til vejsyn på den

Læs mere

Bemærkninger fra orienteringsmøde med lodsejere og borgerne

Bemærkninger fra orienteringsmøde med lodsejere og borgerne Bemærkninger fra orienteringsmøde med lodsejere og borgerne Projekt Den nye bane København-Ringsted Fagområde: Orienteringsmøde vedr. skærende veje Mødedato/tid 5. sep 2013 Næste mødedato/tid: - Referent

Læs mere

Driveteam s lille teoribog

Driveteam s lille teoribog Driveteam s lille teoribog Generelle hastigheder: 50 km/t Indenfor tættere bebygget område 80 km/t Udenfor tættere bebygget område 80 km/t Motortrafikvej 130 km/t Motorvej Bilens maksimum mål: (alle mål

Læs mere

NÅR VI SKAL BRUGE DIN JORD

NÅR VI SKAL BRUGE DIN JORD NÅR VI SKAL BRUGE DIN JORD aftale eller ekspropriation? Hvad er en ekspropriation? Hvorfor giver ekspropriation ikke en højere pris? Hvad er fordelene ved at undgå ekspropriation? Vision 2100 Vi har en

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 47 DAGLIGVAREBUTIK PÅ JORDBÆRVEJ, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN AUGUST 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 47 DAGLIGVAREBUTIK PÅ JORDBÆRVEJ, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN AUGUST 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1174 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 47 DAGLIGVAREBUTIK PÅ JORDBÆRVEJ, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN AUGUST 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner, har

Læs mere

Bilag til rettelsesblad nr. 3. 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk

Bilag til rettelsesblad nr. 3. 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk Bilag til rettelsesblad nr. 3 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk Projektændringer i forbindelse med ekspropriation VD/16.09.2012/sckj UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN

Læs mere

Oversigtskort: 2 af 14

Oversigtskort: 2 af 14 er beliggende i den sydlige del af Hobro. Skolen har ca. 520 elever fordelt på 0.-6. klassetrin. SFO er beliggende ved skolen. Der er udpeget 12 fokuslokaliteter i skoledistriktet. Kort 1 af 14 Skole:

Læs mere

Oversigtskema over Frederiksberg Allé cykelsti/-bane scenarier P A R K E R I N G. Nr. Scenarie Beskrivelse: Forbedring ift. cyklister.

Oversigtskema over Frederiksberg Allé cykelsti/-bane scenarier P A R K E R I N G. Nr. Scenarie Beskrivelse: Forbedring ift. cyklister. Oversigtskema over Frederiksberg Allé cykelsti/-bane scenarier Nr. Scenarie Beskrivelse: Forbedring ift. cyklister P A R K E R I N G Overslagspris Se note vedr. beregning af estimeret overslagspris samt

Læs mere

Parcelhusgrunde Kidholm, 1. etape Langholt Salgsvilkår er revideret i januar 2015 Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten

Parcelhusgrunde Kidholm, 1. etape Langholt Salgsvilkår er revideret i januar 2015 Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten Salgsvilkår er revideret i januar 2015 Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten Sagsnr.:1851-44633 KJK/tik. Kidholm Kidholmudstykningen ligger i den vestlige del af. Kidholm er en sidevej til

Læs mere

UDKAST. Glostrup Kommune. Den regionale cykelpulje Forslag til projekter. NOTAT 10. januar 2014 MKK/TVO

UDKAST. Glostrup Kommune. Den regionale cykelpulje Forslag til projekter. NOTAT 10. januar 2014 MKK/TVO UDKAST Glostrup Kommune Den regionale cykelpulje Forslag til projekter NOTAT 10. januar 2014 MKK/TVO Indholdsfortegnelse 1 Cykelstier på Herstedøstervej... 3 2 Cykelsti på Birkeskoven... 4 3 Cykelstier

Læs mere

Dagsordenpunkt. Sagsbehandler: Dr Sags-ID: EMN

Dagsordenpunkt. Sagsbehandler: Dr Sags-ID: EMN Dagsordenpunkt Endelig vedtagelse af hovedforslag som linjeføring samt tillæg nr. 19 med tilhørende VVM-redegørelse til Kommuneplan 2017-2028 og lokalplan 10-026 for Drewsensvejs forlængelse mod vest Sagsbehandler:

Læs mere

Kloakering i det åbne land

Kloakering i det åbne land Kloakering i det åbne land Januar 2014 Din ejendom skal kloakeres Efter spildevandsplanen for Næstved Kommune skal flere landsbyer og ejendomme i det åbne land kloakeres. Det gælder også din ejendom. Formålet

Læs mere