Anlægsregnskab

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Anlægsregnskab"

Transkript

1 Projekt nr. og navn: 0177 Miljø- og Energipuljen 2013 Funktion: Bevillingsprogram: Projektet omfatter energibesparende tiltag på kommunens bygninger. KB 27. november KB 29. april KB 27. maj KB 26. august Bevilling i alt: Anlægsregnskab Udmøntning af Miljø- og energipuljen 2013 er godkendt i Ejendoms- og Arealudvalget 27. november Udmøntning er efterfølgende ændret i Ejendoms- og Arealudvalget 30. maj Anlægsprojektet blev igangsat i 2013 og afsluttede i Medborgerhuset, ventilationsanlæg i salen, forhal og café, analyse Medborgerhuset, CTS styring af varme 1 Rådhuset, CTS styring i rådhushatten Avedøre Idrætscenter, lys i svømmehal Webbaseret styring af varme og ventilation i mindre bygninger Børnehuset Willer, fjenvarmeudbygning, rådgivning Gungehusskolen, solceller 3 Dansborgskolen, solceller 4 Grønt budget og regnskab 5 Klimaambassadørkampagne Diverse ventilationsopgaver Diverse vand- og varmeopgaver, Medborgerhuset og skoler Diverse lysopgaver 6 Gate 21 - medlemskab 7 Langhøjskolen, hulmursisolering Risbjergskolen, isolering af lofter 8 Rådhuset Fløj A, opgradering af energisystem Medborgersalen, opgradering af energisystem Køb af elbil, følgeudgifter 9 Regnskab Budget I alt Anlægsregnskabet udviser et mindreforbrug på På Kommunalbestyrelsens møde 29. april 2014 er klimaambassadørkampagnen reduceret til kr. På Kommunalbestyrelsens møde 27. maj 2014 er isolering af tag og facade på høj bygning på Langhøjskolen overgået til projekt 3439 Langhøjskolen, renovering. På Kommunalbestyrelsens møde 26. august 2014 er udskiftning af CTS på Frydenhøjskolen nedlagt, opgradering af energisystem rådhuset og Medborgersalen prioriteret og kr. overført til projekt 0224 Miljø- og Energipuljen 2015.

2 1 - Medborgerhuset, CTS styring af varme er videreført fra projekt 0144 Miljø- og Energipuljen Fjernvarmeudbygning ved Børnehuset Willer fortsat under projekt 0207/01 Miljø- og Energipuljen 2014, Udbygning af fjernvarme 3 - Gungehusskolen, solceller indgår som en del af projekt 3397 Ny skolestruktur 4 - Dansborgskolen, solceller indgår som en del af projekt 3405 Forebyggende vedligeholdelse, skoler Projektudvikling og administration af grønt budget og regnskab. 6 - Diverse lysopgaver foretaget på tennishal ved Hvidovre Stadion, Medborgerhuset, Præstemoseskolen, Børnehuset Stenen og Svejbæk Feriekoloni. 7 - Medlemsskabet er ændret fra partnerskab til medlemskab. 8 - Risbjergskolen, isolering af lofter indgår som en del af projekt 3405 Forebyggende vedligeholdelse, skoler Elbil købt som en del af det afsluttede projekt 0144 Miljø- og Energipuljen 2012.

3 Anlægsregnskab Projekt nr. og navn: 0179, Alle bygninger, renovering af kloakinstallationer 2013 Funktion: Bevillingsprogram: Projektet omfattede renovering af kloakinstallationer på alle bygninger, hovedsageligt på skolerne. Kommunalbestyrelsen har givet følgende anlægsbevilling: KB 27. november Bevilling i alt: Arbejdet blev igangsat i 2013 og afsluttede i Forbruget er gjort op således: Sønderkærskolen/hallen, skybrudssikring Gungehusskolen, renovering af kloak Øvrige bygninger, rådg.tv-insp.,ventilbrønd m.m I alt Anlægsregnskabet udviser et mindreforbrug på -411

4 Projekt nr. og navn: 0205 Energimærkning af bygninger 2014 Funktion: Bevillingsprogram: Anlægsregnskab Lovpligtig energimærkning af kommunale bygninger, hvor energimærkningen udløb i KB 28. januar KB 29. april Bevilling i alt: Projektforslag på kr. godkendt i Teknik- og Miljøudvalget 2. april Arbejdet blev igangsat og afsluttede i Forbruget er gjort op således: Rådgivning Energimærkning I alt: Anlægsregnskabet udviser et mindreforbrug på Anlægsbevillingen er på Kommunalbestyrelsens møde 29. april 2014 nedskrevet med kr. til finansiering af projekt 0220 Energirenovering af Fægtesalen, Fægtesalsvej 5-7. Mindreforbruget skyldes, at der i projektoverslaget var indregnet midler til energiforberedninger på baggrund af energimærkningen. Anlægsprojektbeskrivelsen omfattede dog kun energimærkning af bygninger til brug for prioritering af forestående energiforbedringer. Energiforbedringerne foretages løbende som en del af miljø- og energipuljerne.

5 Projekt nr. og navn: 3395 Brandalarmering til skolerne Funktion: Bevillingsprogram: Anlægsregnskab Etablering af ABA-anlæg på Enghøjhuset og skolerne, dog undtaget Engstrandskolen, som fik etableret ABA-anlæg i Opgradering af Engstrandskolens ABA-anlæg indgik i projektet. KB 29. maj KB 28. oktober Bevilling i alt: Arbejdet blev igangsat i 2012 og afsluttede i Forbruget er gjort op således: Rådgivning Etablering af ABA-anlæg I alt: Anlægsregnskabet udviser et mindreforbrug på Forsikringspuljen har afholdt udgifter til rådgivning vedr. ABA-anlæg på skolerne for kr. Anlægsbevillingen er på kommunalbestyrelsens møde 28. oktober 2014 nedskrevet med : kr. til finansiering af projekt 0218/02 Avedøre Idrætscenter, udskiftning af facader og renovering af tag samt nedskrevet med kr. til projekt 0231 Frihedens Idrætscenter, udvidet anvendelse af svømmehal og udbygning af ABA-anlæg.

6 Anlægsregnskab Projekt nr. og navn: 3397 Ny Skolestruktur Funktion: Bevillingsprogram: Tilbygning og ombygning af skoler som følge af ny skolestruktur fra skoleåret 2012/2013. KB 7. maj KB 18. december Bevilling i alt: Rådgivning Avedøre Skole, ombygning Engstrandskolen, ombygning Frydenhøjskolen, til- og ombygning Gungehusskolen, til- og ombygning Inventar 5 års gennemgang, restanceført Regnskab I alt Anlægsregnskabet udviser et merforbrug på Restanceføring af 5 års gennemgang sker i henhold til kasse- og regnskabsregulativets bilag 2, pkt. 5 Aflæggelse af anlægsregnskab.

7 Projekt nr. og navn: 3405, Forebyggende vedligeholdelse af skoler 2013 Funktion og dranst: Bevillingsprogram: Anlægsregnskab Projektet omfattede renovering af tage på Risbjergskolen og Dansborgskolen, udsugning emhætter på Præstemoseskolen, PCB-renovering på Frydenhøjskolen, reparation af hegnsmur på Gungehusskolen samt renovering af elevtoiletter på skolerne. Hertil har Kommunalbestyrelsen givet følgende anlægsbevilling: KB 27. november Bevilling i alt: Projektet blev frigivet på Ejendoms- og Arealudvalgets møde Arbejderne blev igangsat i 2013 og afsluttede i Forbruget er gjort op således: Risbjergskolen, renovering af tage, etape 1 Dansborgskolen, renovering af tag Præstemoseskolen, udsug emhætter i køkken Regnskab Budget Frydenhøjskolen, PCB-renovering Gungehusskolen, renovering hegnsmur Renovering elevtoiletter på Risbjergskolen I alt Anlægsregnskabet udviser et mindreforbrug på Mindreforbruget skyldes hovedsageligt, at tagarbejder i forbindelse med gymnastiksalen på etape 1 på Risbjergskolen er taget ud af etape 1, og udføres nu på etape 2, Risbjergskolen, hvor der er afsat budget på projekt nr. 3438, forebyggende vedligeholdelse skoler 2014 til formålet.

8 Anlægsregnskab Projekt nr. og navn: 5712 Børnehusene Krebsen og Søstjernen, fugt i gulve Funktion: Bevillingsprogram: Renovering af børnehusene Krebsen og Søstjernen (nu Planeten og Solen) efter fugt i gulvene. Anlægsarbejdet indeholder flytteudgifter og klargøring af de nedlagte børnehuse Nymarken og Ræven til genhusning af Krebsen og Søstjernen i renoveringsperioden. KB 29. november KB 30. april KB 30. september Bevilling i alt: Arbejdet blev igangsat i 2012 og afsluttede i Forbruget er gjort op således: Rådgivning og fugtundersøgelse Entreprenør- og håndværkerudgifter Flytteomkostninger og klargøring af Nymarken Inventar I alt: Anlægsregnskabet udviser et mindreforbrug på I regnskabet indgår restanceført beløb på kr til 5-års gennemgang. Restanceføringen sker i henhold til kasse- og regnskabsregulativets bilag 2, pkt. 5 Aflæggelse af anlægsregnskab. Anlægsbevillingen er på Kommunalbestyrelsens møde 30. september 2014 nedskrevet med kr. til finansiering af projekt 3425 Genplacering af Quark-centret.

9 Projekt nr. og navn: 5739, Plejecenter Krogstenshave, vandskade Funktion og dranst: Bevillingsprogram: Anlægsregnskab Projektet omfattede istandsættelse efter vandskader i perioden januar 2011 som følge af tøbrud i forbindelse med sne på tagene. Der skete vandskade på 1. sal i 15 plejeboliger, 2 dagligstuer til plejeboligerne og et kontor. Herudover mindre følgeskader i stueetagen. Endvidere omfattede projektet udgifter til en sikker løsning til afvanding af karnaptagene. De afholdte udgifter forventedes erstattet af Byggeskadefonden. Udgifter Indtægter KB 30. august Bevilling i alt: Arbejdet blev igangsat i 2011 og afsluttede i Forbruget er gjort op således: Projektering, tagafvanding og eltracing Istandsættelse af karnapper (tømmerarbejde) El-tracing Forbehandl. og maling af 15 enheder + 2 dagligst Gennemgang og udskiftning af tagbrønde Affugter Snerydening af tag Undersøgelser, besigtigelse m.m Erstatning fra Byggeskadefonden I alt Anlægsregnskabet udviser et mindreforbrug på Mindreforbruget skyldes, at udgifterne til udbedring af vandskaderne og tiltag til at minimere risikoen for gentagelser blev mindre end først vurderet. Mindreindtægten skyldes, at der ifølge Byggeskadefondens bestemmelser om erstatning kun ydes erstatning til boligearealerne og ikke til servicearealerne, samt at der er en egenbetaling på 5%. Den indvundne erstatning, fastlagt af Voldgiftsretten, er mindre end udgiften til skadesudbedring og forebyggende tiltag. Erstatningen er efter fradrag af sagsomkostninger og egenbetaling vedørende boligarealerne fordelt efter fordelingstal mellem boligareal og serviceareal i henhold til det tinglyste fordelingstal jf. ejerlejlighedsloven, som er grundlag for Plejecenterets juridiske ansvarsfordeling.

10 Anlægsregnskab Projekt nr. og navn: 5740 Børneinstitutioner, forebyggende vedligeholdelse Funktion: Bevillingsprogram: Forebyggende vedligeholdelse af daginstitutioner, primært med fokus på klimaskærmen. KB 29. november KB 28. februar KB 29. januar Bevilling i alt: Udmøntning af projekter for kr. godkendt i Ejendoms- og Arealudvalget 1. februar Forprojektering af ny daginstitution for kr. godkendt i Ejendoms- og Arealudvalget 2. maj Samlet har Ejendoms- og Arealudvalget godkendt projekter for kr. Anlægsprojektet blev igangsat i 2012 og afsluttede i Regnskab Budget Alle daginstitutioner, mindre tekniske og afhjælpende vedligeholdelse Alle daginstitutioner, renovering af facade-, vinduesog dørpartier Alle daginstitutioner, renovering af kloakinstallationer Børnehuset Cirkusgrunden, renovering af facader samt gulv og vægoverflader Børnehuset Planeten (tidligere Krebsen), renovering af facadepartier Ny daginstitution, forprojektering i henhold til Vision fysisk standard på 0-6 år Projektadministration I alt Anlægsregnskabet udviser et mindreforbrug på Mindre renoveringer på børnehuse samt større renoveringer på børnehusene Manegen, Humlebien, Baunevangen, Stenen og Krogen. 2 - Mindre renoveringer på børnehuse samt større renovering på Børnehuset Trekløveren. 3 - Administration af anlægsprojekter under daginstitutionsområdet i perioden På Kommunalbestyrelsens møde 28. februar 2012 er kr. overført til projekt 5741 Fritidshjemmet Simonshøj, etablering af 1. sal. På Kommunalbestyrelsens møde 29. januar 2013 er kr. overført til projekt 5761 Køkkener i daginstitutioner.

11 Projekt nr. og navn: 5767, Byggelegepladsen Regnbuen, renovering Funktion og dranst: Bevillingsprogram: Anlægsregnskab Projektet omfattede renovering af Byggelegepladsen Regnbuen samt udgifter til midlertidige foranstaltninger grundet påbud fra Arbejdstilsynet. Selve renoveringsarbejdet er udført af Boligselskabet v/kab og Kommunen alene stået som betaler Kommunalbestyrelsen har givet følgende anlægsbevilling: KB 27. november Bevilling i alt: Arbejdet blev igangsat i 2013 og afsluttede i Forbruget er gjort op således: Projektering/rådgivning Hovedentreprise (ombygn./renov.) incl. ekstraarb Fagentreprise, el-arbejder incl. ekstrarb Fagentreprie, ventilationsarbejder Øvrige håndværkere Genhusning Omkostninger (byggetilladelse, energiforbrug under renovering og genhusning) * I alt Anlægsregnskabet udviser et merforbrug på *) I regnskabet indgår restanceførte beløb på kr til 1-års gennemgang og kr til 5-års gennemgang. Restanceføringen sker i henhold til kasse- og regnskabsregulativets bilag 2, pkt. 5 Aflæggelse af anlægsregnskab.

12 Projekt nr. og navn: 6180 Lokalerokade, ny forvaltningsstruktur Funktion og dranst: Bevillingsprogram: Anlægsregnskab Projektet omfattede ombygninger på Rådhuset i forbindelse med ny forvaltningsstruktur. KB 20. december KB 27. august Bevilling i alt: Arbejdet blev igangsat i 2011 og afsluttede i Forbruget er gjort op således: Selve Rådhuset: Bygherrerådgivning (omkring ny forvaltningsstrukt.) Projektering Entreprisearbejder incl. ekstraarbejder Øvrige håndværkerudgifter Omkostninger (Byggetilladelse, skilte, leje af container, flytninger m.m.) * I alt Flytning af Kultur og Fritid: Håndværkerudgifter Omkostninger I alt Direktionsgangen, ombygning: Projektering Håndværkerudgifter Inventar Omkostninger (flytteudgifter) I alt I alt Anlægsregnskabet udviser et mindreforbrug på *) I regnskabet indgår restanceført beløb på kr til 5-års gennemgang. Restanceføringen sker i henhold til kasse- og regnskabsregulativets bilag 2, pkt. 5 Aflæggelse af anlægsregnskab.

Hvidovre Kommune Anlægsregnskab 31.01.2014. Arbejderne blev igangsat i 2012 og afsluttede i 2013. Forbruget er gjort op således:

Hvidovre Kommune Anlægsregnskab 31.01.2014. Arbejderne blev igangsat i 2012 og afsluttede i 2013. Forbruget er gjort op således: Projekt nr. og navn: 0144, Miljø- og Energipuljen 2012 Funktion og dranst: 00.25.10.3 Bevillingsprogram: 6533000019 Projektet omfattede energibesparende tiltag på kommunens bygninger. Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Bevilling: KB 23.11.2010 15.000.000 (Frigivet EAU 05.01.2011) Reserveret til ABA-anlæg, Rådhuset, proj.6176 * -650.000

Bevilling: KB 23.11.2010 15.000.000 (Frigivet EAU 05.01.2011) Reserveret til ABA-anlæg, Rådhuset, proj.6176 * -650.000 Hvidovre Kommune Anlægsregnskab 01.11.2013 Projekt nr. og navn: 0120 Miljø- og energipulje 2011 Funktion og dranst: 002510-3 Bevillingsprogram: 6533000012 Formålet med miljøpuljen er at arbejde for minimering

Læs mere

Ejendoms- og Arealudvalget

Ejendoms- og Arealudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 10. april 2013 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Kystagerparken, By- og Teknikforvaltningen Anders Wolf Andresen, Steen Ørskov, Arne Bech, Ømer Kuscu Bemærkninger:

Læs mere

**** Elforbrug**** Bilag D1. Forbrug [kwh] Hvidovre Kommunes bygninger i alt

**** Elforbrug**** Bilag D1. Forbrug [kwh] Hvidovre Kommunes bygninger i alt Hvidovre Kommunes bygninger i alt 12.714.154 12.219.288 11.790.111 12.047.512 Skole- og Kulturforvaltningen 8.732.406 8.415.858 7.987.650 8.174.854 Idræts- og svømmehaller 3.806.134 3.563.245 3.526.890

Læs mere

21-09-2011 BilagØU_110926_pkt.03_05. Ændringsforslag fra partigrupper m.fl. + = merudgifter / mindreindtægter - = mindreudgifter / merindtægter

21-09-2011 BilagØU_110926_pkt.03_05. Ændringsforslag fra partigrupper m.fl. + = merudgifter / mindreindtægter - = mindreudgifter / merindtægter 1 Direktionens forslag om et anlægsbudget på netto 125 mio. kr. er indarbejdet i budgetforslaget. Dette forudsætter at anlægsbudgettet i overslagsår 2012-2014, som godkendt ved budgetvedtagelsen for 2011-2014

Læs mere

ESCO Energitiltag på Hvidovre Kommunes Ejendomme

ESCO Energitiltag på Hvidovre Kommunes Ejendomme NOTAT ESCO Energitiltag på Hvidovre Kommunes Ejendomme Nedenstående er et samlet over de udførte energitiltag i ESCO-projektet. Den samlede investering udgør 41. 560.0000 kr., eks. UFO og miljøsanering.

Læs mere

Forebyggende vedligeholdelse af kommunens bygninger Projekt nr Frigivelse af projekter

Forebyggende vedligeholdelse af kommunens bygninger Projekt nr Frigivelse af projekter Pkt.nr. 4 Forebyggende vedligeholdelse af. Projekt nr. 0950. Frigivelse af projekter 478623 Indstilling: Teknisk Forvaltning indstiller til Ejendoms og Arealudvalget: 1. at der under Projekt nr. 0950,

Læs mere

Følgende anlægsregnskaber har været udsendt som bilag til de enkelte fagudvalg:

Følgende anlægsregnskaber har været udsendt som bilag til de enkelte fagudvalg: Pkt.nr. 4 Aflæggelse af anlægsregnskaber, regnskabsår 2004 470949 Indstilling: Det indstilles til Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen 1. at godkende anlægsregnskaberne for regnskab 2004 Politisk beslutning:

Læs mere

BEMÆRKNINGER. 002510 Projekt nr. 0206 Tilgængelighedspulje, bygninger 2014

BEMÆRKNINGER. 002510 Projekt nr. 0206 Tilgængelighedspulje, bygninger 2014 BEMÆRKNINGER 002205 Projekt nr. 0212 Præstemosen, byggemodning Projektet omfatter omkostninger til byggemodning af ca. 50 kolonihavegrunde i forbindelse med salg af grunde i Præstemosen. På investeringsoversigten

Læs mere

Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Vedtaget budget

Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Vedtaget budget I mio. kr. Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Overførsel Korr. pr. 31. Afvigelse korrigeret til 2018 Budget december Heraf overførsel til 2019 (+) = merforbrug (+) = merforbrug (-) = mindreforbrug

Læs mere

REFERAT. fra. Ejendoms- og Arealudvalgets møde den 6. januar 2005, kl i Ny Kaffestue, Hvidovre Rådhus.

REFERAT. fra. Ejendoms- og Arealudvalgets møde den 6. januar 2005, kl i Ny Kaffestue, Hvidovre Rådhus. TEKNISK FORVALTNING gin REFERAT fra Ejendoms og Arealudvalgets møde den 6. januar 2005, kl. 18.00 i Ny Kaffestue, Hvidovre Rådhus. Mødet slut kl. 18.35. INDHOLDSFORTEGNELSE Pkt.nr. 1 1 Meddelelser fra

Læs mere

1 Grønt Regnskab 2013 BILAG

1 Grønt Regnskab 2013 BILAG 1 Grønt Regnskab 213 Indholdsfortegnelse Bilag 1 Daginstitutioner... 4 1.1 Vuggestuer... 4 1.2 Børnehaver... 7 1.3 Integrerede daginstitutioner... 1 1.4 Dagpleje... 13 Bilag 2 Skoler og fritidsinstitutioner...

Læs mere

1 Grønt Regnskab 2013 BILAG. BilagØU_140818_pkt.29.02

1 Grønt Regnskab 2013 BILAG. BilagØU_140818_pkt.29.02 1 Grønt Regnskab 213 BilagØU_14818_pkt.29.2 Indholdsfortegnelse Bilag 1 Daginstitutioner... 4 1.1 Vuggestuer... 4 1.2 Børnehaver... 7 1.3 Integrerede daginstitutioner... 1 1.4 Dagpleje... 13 Bilag 2 Skoler

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget

Social- og Sundhedsudvalget Referat tillægsdagsorden Social- og Sundhedsudvalget 04.09.2007 kl. 15:00 Brovst Rådhus - lokale 1 Jammerbugt Kommune Social- og Sundhedsudvalget 04.09.2007 Punkter på tillægsdagsorden åbent møde: 90.

Læs mere

% Bevilling Ibrugtagning jf. tidsplan % Igangsat ved bevilling

% Bevilling Ibrugtagning jf. tidsplan % Igangsat ved bevilling Dato:7, juni 2013 Sagsbeh: mecl Journal 2013/0009277 Anlægsprojekt 2010 Børnehuset Mariagården Dronningensvej 30-32 modernisering af tagetage, herunder indretning af grupperum 2011 Ingeborggården, Troels-

Læs mere

REFERAT. for. Kommunalbestyrelsens møde den 17. juni 2003, Kl på Hvidovre Rådhus, Salen.

REFERAT. for. Kommunalbestyrelsens møde den 17. juni 2003, Kl på Hvidovre Rådhus, Salen. REFERAT for Kommunalbestyrelsens møde den 17. juni 2003, Kl. 18.00 på Hvidovre Rådhus, Salen. INDHOLDSFORTEGNELSE Pkt.nr. 1... Error! Bookmark not Forskellige meddelelser og cirkulærer... Error! Bookmark

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE GRØNT BUDGET

HVIDOVRE KOMMUNE GRØNT BUDGET HVIDOVRE KOMMUNE GRØNT BUDGET 2012-2015 GRØNT BUDGET 2012-2015 Grønt -2015 udarbejdes som tillæg til kommunens årlige økonomiske budget. Grønt Budget er et redskab for kommunens energistyring, der understøtter

Læs mere

Hvidovre Kommune Grønt regnskab 2012

Hvidovre Kommune Grønt regnskab 2012 BilagEAU_130828_pkt_03.01 Hvidovre Kommune Grønt regnskab DIT OG MIT Grønt regnskab 6. aug. 2013 Indholdsfortegnelse Sammenfatning side 2 Forpligtigelser side 2 Klimahandlingsplan side 3 Det nye grønne

Læs mere

Notat om energispareindsatsen i Syddjurs kommune 2010

Notat om energispareindsatsen i Syddjurs kommune 2010 Notat om energispareindsatsen i Syddjurs kommune 2010 Konkrete energiprojekter i 2010. Det vedtagne mål er, at der skal arbejdes mod at nå 2 % besparelse på energiforbruget i løbet af 2010. Midlet er en

Læs mere

Hvidovre Kommune Grønt budget 2014-17

Hvidovre Kommune Grønt budget 2014-17 Hvidovre Kommune Grønt budget 2014-17 DIT OG MIT GRØNT BUDGET 2014-2017 Grønt -2017 udarbejdes som tillæg til kommunens årlige økonomiske budget. Grønt Budget er et redskab for kommunens energistyring,

Læs mere

Anlægsregnskaber afsluttet i regnskabsåret 2013:

Anlægsregnskaber afsluttet i regnskabsåret 2013: er afsluttet i regnskabsåret 2013: Anlægs- Forbrug Forbrug i Anlægsbevilling tidligere år 2013 regnskab 0.02 Byggemodning, Kirketoft 1. og 2. etape 2.058.113 2.005.837 184.200 2.190.037 0.02 Byggemodning,

Læs mere

OVERSIGT OVER FORSLAG TIL INVESTERINGSOVERSIGT 2011 2014.

OVERSIGT OVER FORSLAG TIL INVESTERINGSOVERSIGT 2011 2014. Bilag ØU 100823 pkt. 02_03 ØKONOMIUDVALGETS 1. BEHANDLING AF BUDGETFORSLAG FOR - MANDAG DEN 23. AUGUST 2010. Bilag C 1. OVERSIGT OVER FORSLAG TIL INVESTERINGSOVERSIGT. NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE Teknisk

Læs mere

KB 25.5.2010, pkt. 14 HVIDOVRE KOMMUNE GRØNT REGNSKAB TEKNISK FORVALTNING

KB 25.5.2010, pkt. 14 HVIDOVRE KOMMUNE GRØNT REGNSKAB TEKNISK FORVALTNING HVIDOVRE KOMMUNE GRØNT REGNSKAB 2009 TEKNISK FORVALTNING Grønt regnskab 2009 19. april 2010 Indholdsfortegnelse Sammenfatning side 2 Forpligtigelser side 2 Klimahandlingsplan side 3 Resultater side 4 Elforbrug

Læs mere

Bilag 27 Oversigt over anlægsregnskaber og retningslinjer for fordeling af mindre- og merforbrug

Bilag 27 Oversigt over anlægsregnskaber og retningslinjer for fordeling af mindre- og merforbrug KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Fysik NOTAT 17. september 2018 Bilag 27 Oversigt over anlægsregnskaber og retningslinjer for fordeling af mindre- og merforbrug Sagsnr. 2018-0160743

Læs mere

Varde Bolig Administration

Varde Bolig Administration Varde Bolig Administration Afdeling: Møllegården, Outrup Helhedsplan - til drøftelse med LBF Dato:17.1.211, init. mj/rev 3.11.211 hhn, rev 16.8.212 hhn, rev. 4.11.213 hhn, rev. 1.7.214 mth Kalkulationsindeks:

Læs mere

2 Grønt Regnskab 2016 BILAG

2 Grønt Regnskab 2016 BILAG Indhold Bilag 1 Daginstitutioner... 4 1.1 Vuggestuer... 4 1.2 Børnehaver... 6 1.3 Integrerede daginstitutioner... 8 1.4 Dagpleje... 12 Bilag 2 Skoler og fritidsinstitutioner... 15 2.1 Folkeskoler... 15

Læs mere

Indhold. 2 Grønt Regnskab 2016 BILAG

Indhold. 2 Grønt Regnskab 2016 BILAG Indhold Bilag 1 Daginstitutioner... 4 1.1 Vuggestuer... 4 1.2 Børnehaver... 6 1.3 Integrerede daginstitutioner... 8 1.4 Dagpleje... 12 Bilag 2 Skoler og fritidsinstitutioner... 15 2.1 Folkeskoler... 15

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 30. september Anlæg

Budgetopfølgning pr. 30. september Anlæg Budgetopfølgning pr. 30. september 2015 - Anlæg 1.000 kr. Før 2015 Samlet anlægsbevilling Forbrug Forventet regnskab Forbrug pr. 30. september 2015 2016 Korrigeret budget Heraf fra 2014 *) Forbrugsprocent

Læs mere

Ejendoms- og Arealudvalget

Ejendoms- og Arealudvalget Ejendoms- og Arealudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 5. januar 2011 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Kystagerparken, Multihuset Anders Wolf Andresen, Allan Fredskov, Steen Ørskov Larsen, Arne

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE GRØNT REGNSKAB TEKNISK FORVALTNING

HVIDOVRE KOMMUNE GRØNT REGNSKAB TEKNISK FORVALTNING HVIDOVRE KOMMUNE GRØNT REGNSKAB 2008 TEKNISK FORVALTNING Grønt regnskab 2008 16. juli 2009 Indholdsfortegnelse Forpligtigelser side 2 Klimahandlingsplan side 2 Resultater side 3 Elforbrug side 5 Varmeforbrug

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 3. Afdeling Sundhed og Omsorg - Rådhuset - 8100 Århus C

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 3. Afdeling Sundhed og Omsorg - Rådhuset - 8100 Århus C ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 3. Afdeling Sundhed og Omsorg - Rådhuset - 81 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd Den 21. juli 24 via Magistraten Tlf. nr.:894 6662 Jour. nr.:m3/22/532-22 Ref.: Jesper Dahlsen-Jensen

Læs mere

Nedenfor er i hovedgrupper opstillet de investeringer der er foretaget. Til sidst i notatet oplistes de tiltag der forventes udført i fremtiden.

Nedenfor er i hovedgrupper opstillet de investeringer der er foretaget. Til sidst i notatet oplistes de tiltag der forventes udført i fremtiden. NOTAT Indledning. Byrådet bevilligede i 2010 24,6 mio. kr. til brug for energiinvesteringer i de kommunale bygninger. Dette notat giver en status på hvilke energibesparende foranstaltninger der er foretaget

Læs mere

Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2013 til 2014

Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2013 til 2014 Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra til 2014 Forbrug Korrigeret budget Rest korr. Budget Forventet overførsel til 2014 Bemærkninger U/I Byrådet netto 30.331.914 59.610.878 29.275.964 26.439.617

Læs mere

BilagKB_110621_pkt.04_01 HVIDOVRE KOMMUNE GRØNT REGNSKAB TEKNISK FORVALTNING

BilagKB_110621_pkt.04_01 HVIDOVRE KOMMUNE GRØNT REGNSKAB TEKNISK FORVALTNING HVIDOVRE KOMMUNE GRØNT REGNSKAB 2010 TEKNISK FORVALTNING Grønt regnskab 2010 6. maj 2011 Indholdsfortegnelse Sammenfatning side 2 Forpligtigelser side 2 Klimahandlingsplan side 3 Det nye grønne regnskab

Læs mere

Udviklingen i samlet elevtal fra

Udviklingen i samlet elevtal fra Skoleprognose for Hvidovre Kommune 2018-31 I det følgende gennemgås den nye skoleprognose for Hvidovre Kommune, som i lighed med tidligere er udarbejdet af BoelPlan. Prognosen, som er udarbejdet for perioden

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost ÅRHS KOMMNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk INDSTILLING Til Århus Byråd Den 11. marts 2004 via Magistraten Tlf. nr.: 89402385

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. marts Anlæg

Budgetopfølgning pr. 31. marts Anlæg Budgetopfølgning pr. 31. marts 2017 - Anlæg 1.000 kr. Før 2017 Samlet anlægsbevilling Forbrug Forventet regnskab Forbrug pr. 31. marts 2017 2018 Forventede Heraf Korrigeret Forbrugsprocent (A) til 2018

Læs mere

Anlægsopfølgning ØK Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018

Anlægsopfølgning ØK Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Anlægsopfølgning ØK2 2018 Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 I mio. kr. Overførsel til 2018 Korr. Budget Frigivet Forbrug pr. 30. sept. 2018 Forv. Forbrug Forv. rest korr. Forv. overførsel til 2019 Afvigelse

Læs mere

Møde 30. marts 2009 kl. 15:00 i mødelokale 1, Struer Rådhus

Møde 30. marts 2009 kl. 15:00 i mødelokale 1, Struer Rådhus Børne- og Uddannelsesudvalg Referat Møde 30. marts 2009 kl. 15:00 i mødelokale 1, Struer Rådhus Afbud fra/fraværende: Indkaldelser: kl. 15.00 Anette Holm, Børne- og Familiecentret punkt 30 kl. 15.15 Britta

Læs mere

Fagudvalgets bemærkninger:

Fagudvalgets bemærkninger: Nr. 57 Projektnavn: Aftaleholder: Kategori: Indsatsområde: Fagudvalg: Adm. prioritering: ANLÆG Kontorfaciliteter på Tingager Plejehjem Plejecenter Øst Andet --- Socialudvalg Funktion: 05.32.32 1 Fagudvalgs

Læs mere

EJENDOMME. ANLÆGSOVERBLIK Revideret: januar 2018 RENOVERING AF KOMMUNALE BYGNINGER

EJENDOMME. ANLÆGSOVERBLIK Revideret: januar 2018 RENOVERING AF KOMMUNALE BYGNINGER RENOVERING AF KOMMUNALE BYGNINGER 2018 2019 2020 2021 Hillerød Vest Skolen, afd. Alsønderup: forstærkning af tag 38.000 Flere ejendomme: energirenoveringspulje 700.000 Skoler og institutioner: udskiftning

Læs mere

Ejendoms- og Arealudvalget vedtog på mødet den at antage rådgivende ingeniørfirma Erik K. Jørgensen til projekteringen.

Ejendoms- og Arealudvalget vedtog på mødet den at antage rådgivende ingeniørfirma Erik K. Jørgensen til projekteringen. Pkt.nr: 5 Medborgerhuset, indeklima. Projekt nr. 3120. 141392 Indstilling: at forslag til entreprenørliste godkendes. Formål med indstilling: At få den fremlagte liste over fagentreprenører godkendt med

Læs mere

- heraf modpost på andre udvalg -1.885-1.885 Udvalget ekskl. modposter

- heraf modpost på andre udvalg -1.885-1.885 Udvalget ekskl. modposter skema 1. Forventet regnskab - kun serviceudgifter Udvalg / Aktivitet R 13 i 14- Opr. Budget TB Budget Korr. Forbrug Afvigelse TB 1. FR priser 2014 Ompl. 2014 2014 Budget 2014 pr. 31/3 FR 2014 2014 2014

Læs mere

REFERAT. for. Kommunalbestyrelsens møde den 16. december 2003, Kl på Hvidovre Rådhus, Salen.

REFERAT. for. Kommunalbestyrelsens møde den 16. december 2003, Kl på Hvidovre Rådhus, Salen. REFERAT for Kommunalbestyrelsens møde den 16. december 2003, Kl. 17.00 på Hvidovre Rådhus, Salen. Milton Graff Pedersen havde meldt afbud. Pernille Falcon deltog i mødet fra kl. 17,03 under behandlingen

Læs mere

Afvist Beløb. Afvist og delvist afvist:

Afvist Beløb. Afvist og delvist afvist: Anlægsforslag Voksen- og Plejeudvalget 5-6-29 Anlægsforslag budget 21 Voksen- og plejeudvalget Anlægsforslag - Budgetoverslagsår Voksen- og Plejeudvalget Nr. Prioritet Emne Forslag Godkendt Afvist Beløb

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat fra ekstraordinært møde

Økonomiudvalget. Referat fra ekstraordinært møde Referat fra ekstraordinært møde Dato: Tirsdag den Mødetid: 17:15-17:37 Mødelokale: Mødelokale B105 Medlemmer: Conny Trøjborg Krogh (F), Frederik A. Hansen (V), Jesper Kirkegaard (C), Lars Prier (O), Mette

Læs mere

Dette er besluttet på Skoleudvalgets møde :

Dette er besluttet på Skoleudvalgets møde : Dette er besluttet på Skoleudvalgets møde 17 11 2010: 1. at Rapport om skolestruktur i Hvidovre Kommune drøftes drøftet på mødet d. 11.11.2010 2. at Engstrandskolen nedlægges som skole pr. 1. august 2011

Læs mere

Der er samlede overførsler for 64,1 mio. kr. på udgiftssiden og 19,8 mio. kr. på indtægtssiden.

Der er samlede overførsler for 64,1 mio. kr. på udgiftssiden og 19,8 mio. kr. på indtægtssiden. Bilag 1 - Overførsel af rådighedsbeløb fra 2011 til 2012 og 2013 I nedenstående skema er vist de enkelte fagudvalgs overførsler af rådighedsbeløb fra 2011 til 2012 og 2013: Overførsel af rådighedsbeløb

Læs mere

Indhold. Regnskab Centralforvaltningen

Indhold. Regnskab Centralforvaltningen Indhold Regnskabsbemærkninger for anlæg på Økonomiudvalgets område... 2 Årets gang hvad er der sket... 2 Økonomisk oversigt... 3 Årets væsentligste afvigelser og udfordringer... 3 fordelt på projekter...

Læs mere

6. februar Anlæg - Overførselsansøgninger

6. februar Anlæg - Overførselsansøgninger 6. februar 2019 Anlæg - Overførselsansøgninger Forbrug Rest Beløb til Miljø-, Teknik- og Ejendomsudvalget 57.481 37.368 20.115 19.107 Etablering af affaldssorteringspladser på kommunens ejendomme Pulje

Læs mere

Der gennemføres i 2017 i alt 20 anlægsprojekter for en samlet sum på 75 mio. kr.

Der gennemføres i 2017 i alt 20 anlægsprojekter for en samlet sum på 75 mio. kr. Bilag 1. Status på er i Egedal Kommune i 2017 Nedenfor fremgår status på er i Egedal Kommune for 2017. Sidste status blev givet til Planudvalget og Økonomiudvalget i oktober. Projekterne er fordelt på

Læs mere

Beretning 2010 for politikområderne: Regnskab Afvigelse til opr. budget Kultur og Fritid 59.719 58.077 56.739 2.980 238.096 245.494 256.779-18.

Beretning 2010 for politikområderne: Regnskab Afvigelse til opr. budget Kultur og Fritid 59.719 58.077 56.739 2.980 238.096 245.494 256.779-18. Beretning 2010 for politikområderne: Kultur og Fritid Børn-, Unge- og Sundhedsudgifter Bevillingsoversigt drift (inkl. refusion): (i 1000 kr.) Oprindeligt Regnskab opr. Kultur og Fritid 59.719 58.077 56.739

Læs mere

Halvårsregnskab 2014 bemærkninger

Halvårsregnskab 2014 bemærkninger Halvårsregnskab 2014 bemærkninger I dette notat gives jævnfør reglerne om aflæggelse af halvårsregnskab bemærkninger til væsentlige afvigelser mellem oprindeligt budget 2014 og det forventede regnskab

Læs mere

FAXE KOMM NE. Anlæg 2017

FAXE KOMM NE. Anlæg 2017 FAXE KOMM NE Anlæg 2017 Indholdsfortegnelse Der skal aflægges særskilt anlægsregnskab til politisk godkendelse uafhængig af årsregnskabet såfremt et af nedenstående kriterier er opfyldt: - Bruttoudgifter/indtægter

Læs mere

Anlægsbevillinger pr. udvalg

Anlægsbevillinger pr. udvalg Pr. ultimo oktober 2015 Anlægsbevillinger pr. udvalg ANLÆG Oprindeligt Forbrug Anmodning om Byråd 102.250 150.332 102.928 138.666-11.666-14.721 Økonomiudvalg 3.400 9.582-294 2.949-6.633-6.633 Børne- og

Læs mere

Godkendelse af overførsel af uforbrugte midler i 2017 til budget 2018, anlæg. Borgmesterens Forvaltning. Tillægsbevilling 2018

Godkendelse af overførsel af uforbrugte midler i 2017 til budget 2018, anlæg. Borgmesterens Forvaltning. Tillægsbevilling 2018 Punkt 5. Godkendelse af overførsel af uforbrugte midler i 217 til budget 218, anlæg. Borgmesterens Forvaltning. Tillægsbevilling 218 217-62218 Borgmesterens Forvaltning indstiller, at Magistraten godkender,

Læs mere

Hvor langt er vi? Byggeri og Anlæg i Holbæk 2013+ Den 5. februar 2013

Hvor langt er vi? Byggeri og Anlæg i Holbæk 2013+ Den 5. februar 2013 Hvor langt er vi? Byggeri og Anlæg i Holbæk 2013+ Den 5. februar 2013 Erhvervsområdet Niveauet valgfrit Vi vælger et højt! Situationen 2013 Siden sidst Erhvervs- og turismepolitikken Snuden i sporet Nyt

Læs mere

1 Grønt Regnskab 2014 BILAG

1 Grønt Regnskab 2014 BILAG 1 Grønt Regnskab 2014 Indholdsfortegnelse Bilag 1 Daginstitutioner... 4 1.1 Vuggestuer... 4 1.2 Børnehaver... 7 1.3 Integrerede daginstitutioner... 10 1.4 Dagpleje... 14 Bilag 2 Skoler og fritidsinstitutioner...

Læs mere

REFERAT. for. Økonomiudvalgets møde den 8. december 2003, Kl i Risbjergværelset, Hvidovre Rådhus

REFERAT. for. Økonomiudvalgets møde den 8. december 2003, Kl i Risbjergværelset, Hvidovre Rådhus REFERAT for Økonomiudvalgets møde den 8. december 2003, Kl. 16.15 i Risbjergværelset, Hvidovre Rådhus Johnny Winsløw forlod mødet efter behandling af pkt. 52. INDHOLDSFORTEGNELSE Pkt.nr. 1... Error! Meddelelser

Læs mere

GREVE KOMMUNE DIREKTIONEN. Anlægsrapport 1 Pr

GREVE KOMMUNE DIREKTIONEN. Anlægsrapport 1 Pr GREVE KOMMUNE DIREKTIONEN Anlægsrapport 1 Pr. 31.01. Resume af anlægsrapport 1 pr. 31.01. Anlægsrapport 1 pr. 31.01. udarbejdes som led i den af Byrådet vedtagne styring for, hvor bl.a. anlægsrapporten

Læs mere

tillægsbevilling til afledt drift til rengøring på kr i budget 2000 og overslagsårene

tillægsbevilling til afledt drift til rengøring på kr i budget 2000 og overslagsårene Pkt.nr. 7 Flytning og indretning af PPR i fritidshjemmet Hjørnets bygning. 263445 Indstilling: Skoleudvalget overfor Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen anbefaler, der gives tillægsbevilling til rådighedsbeløb

Læs mere

Korr. Budget 2010. Administrativ organisation 44.470 33.815 51.580 17.765 0

Korr. Budget 2010. Administrativ organisation 44.470 33.815 51.580 17.765 0 Samlenotat vedr. anlæg 4. budgetopfølgning 2010 1. Sammenfatning. Samlet set viser budgetopfølgningen på anlæg i 2010 en afvigelse på -2.314.000 kr. På nuværende tidspunkt søges der om en tillægsbevilling

Læs mere

Bilag 2 Høringssvar vedrørende ændringer af skoledistrikter

Bilag 2 Høringssvar vedrørende ændringer af skoledistrikter Bilag 2 Høringssvar vedrørende ændringer af skoledistrikter Afsender af høringssvar Indhold i høringssvar Forvaltningens svar Skole 1 Avedøre Skole på Avedøre Skole vurderer ikke, at den langsigtede strategi

Læs mere

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Præstemoseskolen Adresse Placering M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Præstemoseskolen er bygget i 1959 og er udbygget i henholdsvis 1980 og 2010.

Læs mere

Dansborgskolen. Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Dansborgskolen. Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Dansborgskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Dansborgskolen er udført 1963, skolen er senere udvidet i 1997 samt i 2001 og

Læs mere

Hvidovre Kommune Grønt regnskab 2012

Hvidovre Kommune Grønt regnskab 2012 Hvidovre Kommune Grønt regnskab DIT OG MIT Grønt regnskab 6. aug. 2013 Indholdsfortegnelse Sammenfatning side 2 Forpligtigelser side 2 Klimahandlingsplan side 3 Det nye grønne regnskab side 4 Resultater

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING ipa REFERAT. til

HVIDOVRE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING ipa REFERAT. til TEKNISK FORVALTNING ipa HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT til Ejendoms og Arealudvalgets møde torsdag den 14. januar 2010, Kl. 17.30 i mødelokalet Kystagerparken, lokal 3667, Teknisk Forvaltning, Multihuset. Mødet

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING ipa REFERAT

HVIDOVRE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING ipa REFERAT TEKNISK FORVALTNING ipa HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT af Ejendoms og Arealudvalgets møde torsdag den 1. marts 2007, Kl. 18.00 i Ny Kaffestue, Hvidovre Rådhus. Peter Broholm deltog i behandling af pkt. 38. Mødet

Læs mere

1. Resume I Trige etableres en helhedsløsning for Børn og Unges tilbud til skole, SFO og fritidsklub.

1. Resume I Trige etableres en helhedsløsning for Børn og Unges tilbud til skole, SFO og fritidsklub. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Børn og Unge Dato 27. oktober 2017 Helhedsløsning for Bakkegårdsskolen Teknisk og pædagogisk modernisering af Bakkegårdsskolen, genopretning af facader,

Læs mere

Mange af de 0-6-årige børn spiser 80 % af dagens måltider i daginstitutionen, det stiller krav til madens kvalitet.

Mange af de 0-6-årige børn spiser 80 % af dagens måltider i daginstitutionen, det stiller krav til madens kvalitet. NOTAT Fakta om køkkenombygninger og frokostordninger Siden Folketingets første beslutning i november 2008 om, at alle børn skulle have et sundt frokostmåltid, har udviklingen omkring børnemaden ikke stået

Læs mere

Budget, budgetopfølgning og bevillingsregler

Budget, budgetopfølgning og bevillingsregler Bilag 10.2 Budget, budgetopfølgning og bevillingsregler Generelt Med udgangspunkt i budget- og regnskabsregulativets pkt. 3.2 og 3.3 beskrives i dette bilag processen omkring budgetlægningen, proceduren

Læs mere

Ejendoms- og Arealudvalget

Ejendoms- og Arealudvalget Referat Dato: Onsdag den 23. oktober 2013 Mødetidspunkt: 17:00 Møde afsluttet: 18:05 Mødelokale: Medlemmer: Teknisk Forvaltning Anders Wolf Andresen, Steen Ørskov Larsen, Arne Bech, Mikkel Dencker, Ømer

Læs mere

Forventet regnskab pr. ultimo december 2016 Børne- og Skoleudvalget

Forventet regnskab pr. ultimo december 2016 Børne- og Skoleudvalget Notat om: Forventet regnskab pr. ultimo december 2016 Børne- og Skoleudvalget Sagsbehandler: Sara Flachs Dato: 25. januar 2017 Til: J. nr.: 17/000898-1 Børne- og Kulturforvaltningens administration Forventet

Læs mere

CO 2 -regnskab for Egedal Kommune Egen anlægs- og bygningsdrift

CO 2 -regnskab for Egedal Kommune Egen anlægs- og bygningsdrift CO 2 -regnskab for Egedal Kommune 2013 Egen anlægs- og bygningsdrift CO2 regnskab for Egedal Kommune 2013 Egedal Kommune indgik i efteråret 2008 en klimakommuneaftale med Danmarks Naturfredningsforening.

Læs mere

Regnskab - Haller. Budget ,00 Overført fra ,00 Planlagte opgaver B ,00 Akutte opgaver R 952,00 Rest

Regnskab - Haller. Budget ,00 Overført fra ,00 Planlagte opgaver B ,00 Akutte opgaver R 952,00 Rest Regnskab - Haller Planlagteopgaver I alt Idrætshaller 6.250.211,00 952,00 6.251.163,00 Svendborg Idrætshal 556.979,40 556.979,40 Svendborg Tennishal Midtbyhallen 295.839,00 295.839,00 Skårup Kultur- og

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL. Økonomiudvalget. Møde nr. : 18/2012 Sted : Rådhuset i Grenaa Dato : 11. december 2012 Start kl. : 16.00 Slut kl. : 16.

BESLUTNINGSPROTOKOL. Økonomiudvalget. Møde nr. : 18/2012 Sted : Rådhuset i Grenaa Dato : 11. december 2012 Start kl. : 16.00 Slut kl. : 16. Økonomiudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL Møde nr. : 18/2012 Sted : Rådhuset i Grenaa Dato : 11. december 2012 Start kl. : 16.00 Slut kl. : 16.15 Medlemmer Jan Petersen (A) (Formand) Jytte Schmidt (F) Torben

Læs mere

Teknik- og Ejendomsudvalget

Teknik- og Ejendomsudvalget 1 TEU 00 TEU 01 TEU 02 TEU 03 TEU 101 TEU 102 TEU 121B TEU 121C TEU 127 TEU 132 TEU 133A TEU 133B Pulje til ledig anlægsramme Jordforsyning byggemodning - boligformål Jordforsyning byggemodning - erhvervsformål

Læs mere

Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2014 til 2015

Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2014 til 2015 fra til 2015 Halsnæs Kommune Økonomiudvalget rådighedsbeløb i 63.318.029 90.361.830 27.091.807 199.547.747 21.233.414-731.047-3.077.879-2.298.826-30.691.625-2.298.826 Mindreforbruget ønskes overført til

Læs mere

Forslag til plan for udmøntning af anlægspuljen på skole- og dagtilbudsområdet

Forslag til plan for udmøntning af anlægspuljen på skole- og dagtilbudsområdet Norddjurs Kommune 26. maj 2014 Forslag til plan for udmøntning af anlægspuljen på skole- og dagtilbudsområdet I forbindelse med vedtagelsen af budgettet for 2014 og overslagsårene blev det besluttet at

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 30. juni Anlæg

Budgetopfølgning pr. 30. juni Anlæg Budgetopfølgning pr. 30. juni 2017 - Anlæg 1.000 kr. Før 2017 Samlet anlægsbevilling Forbrug Forventet regnskab Forbrug pr. 30. juni 2017 2018 Forventede Heraf Korrigeret Forbrugsprocent (A) til 2018 Afvigelser

Læs mere

OUH Ventilation KGA idéoplæg. Etablering af øget ventilationskapacitet til KGA

OUH Ventilation KGA idéoplæg. Etablering af øget ventilationskapacitet til KGA OUH Ventilation KGA idéoplæg Etablering af øget ventilationskapacitet til KGA Dato: 06. juni 2014 IDÉOPLÆG Etablering af øget ventilationskapacitet til KGA på OUH ORIENTERING På OUH i afsnit for KGA (Klinisk

Læs mere

Bygge- og anlægsprojekter i Syddjurs kommune

Bygge- og anlægsprojekter i Syddjurs kommune Aarhus Lufthavn Tilskud til anlægsinvesteringer 2018 2020 3 Udføres ikke af kommunen Brandstation i Rønde Opførelse af ny brandstation i Rønde 2019-2020 10 Ukendt Hornslet Pulje til udvikling af offentlig

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 30. september Anlæg

Budgetopfølgning pr. 30. september Anlæg Budgetopfølgning pr. 30. september 2017 - Anlæg 1.000 kr. Før 2017 Samlet anlægsbevilling Forbrug Forventet regnskab Forbrug pr. 30. september 2017 2018 Forventede Heraf Korrigeret Forbrugsprocent (A)

Læs mere

Indstilling. Investeringer i energioptimeringer i Børn og Unge. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten.

Indstilling. Investeringer i energioptimeringer i Børn og Unge. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Børn og Unge Den 14. januar 2013 Aarhus Kommune Administrationsafdeling Børn og Unge 1. Resume Der er i Børn og Unges budget afsat 58,1 mio. kr. til investeringer

Læs mere

SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Ryparken

SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Ryparken SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Ryparken Bygningsdel 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 01. Tagværk - - 100 100 150 150 200 200 300 300 02. Kælder/fundering - - 100 100 - - - - - -

Læs mere

Skimmelsvamp på Leos Plejecenter. Løsningsmodeller.

Skimmelsvamp på Leos Plejecenter. Løsningsmodeller. NOTAT Skimmelsvamp på Leos Plejecenter. Løsningsmodeller. I 2012 besluttede Kommunalbestyrelsen, at hovedbygningen på Leos Plejecenter skal ombygges til korttidscenter. Ombygningen er i fuld gang, og i

Læs mere

R Ø D O V R E K O M M U N E

R Ø D O V R E K O M M U N E R Ø D O V R E K O M M U N E Økonomi og Analyse Notat om: Forventet regnskab pr. ultimo september 2015 - Børne- og Skoleudvalget Økonomi og Analyse Sagsbehandler: Henrik Henning Dato: 4. november 2015 Til:

Læs mere

Udvikling i antallet af elever i klasse

Udvikling i antallet af elever i klasse Notat ny skoleprognose I det følgende gennemgås den ny skoleprognose for Hvidovre Kommune, som i lighed med tidligere er udarbejdet af BoelPlan. Prognosen, som er udarbejdet for perioden 2016-2029, gennemgås

Læs mere

Indstilling: Kommunaldirektøren indstiller til Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelse

Indstilling: Kommunaldirektøren indstiller til Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelse Pkt.nr. 11 Kontraktstyring Kontrakter for 2007 Skoleudvalgets område 548245 Indstilling: Kommunaldirektøren indstiller til Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelse 1. at godkende kontrakter for 2007 for kontraktstyrede

Læs mere

Korsholm Skole. Projektkatalog. Answers for energy

Korsholm Skole. Projektkatalog. Answers for energy Korsholm Skole Projektkatalog Answers for energy Indholdsfortegnelse 1 Forord... 3 1.1 Forudsætninger... 3 2 Eksisterende forhold... 4 2.1.1 Klimaskærm... 5 2.1.2 Brugsvandsinstallationer... 5 2.1.3 Varmeinstallationer...

Læs mere

Ejendomsforvaltningen

Ejendomsforvaltningen - 130 - Ejendomsforvaltningen 5. Ressourcer 5.1 Resumé af regnskab sammenholdt med budget Resumé af regnskab 2011 Sektor 250 Regnskab Budget Afvigelse mellem budget og regnskab Tillægsbevillinger og omplaceringer

Læs mere

Forventet regnskab pr. ultimo september 2016 Børne- og Skoleudvalget

Forventet regnskab pr. ultimo september 2016 Børne- og Skoleudvalget Notat om: Budgetopfølgning 3. kvartal 2016 Børne- og Skoleudvalget Sagsbehandler: Sara Flachs Dato: 1. november 2016 Til: J. nr.: Børne- og Kulturforvaltningens administration regnskab pr. ultimo september

Læs mere

Dagsordenpunkt. Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling. Beslutning. Tiltrådt. Gennemgang af sagen

Dagsordenpunkt. Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling. Beslutning. Tiltrådt. Gennemgang af sagen Dagsordenpunkt Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling Beslutning Tiltrådt. Gennemgang af sagen På Sundheds- og Handicapudvalgets møde 03.05.2017, punkt 41, blev projektforslag

Læs mere

E/F Hørsholm Park

E/F Hørsholm Park 05-04-2019 8-472 - E/F Hørsholm Park Forslag til vedligeholdelsesarbejder 2019 Skøn over fremtidige vedligeholdelsesarbejder 2020-2024 117 Indholdsfortegnelse 1. Indledning Side 1 2. Budget for 2019 Side

Læs mere

4 Skattefinansieret anlæg

4 Skattefinansieret anlæg Bilag 3 - anlægsspecifikationer Negative tal angiver indtægter. Positive tal angiver udgifter. For afvigelser angiver negative tal merudgifter/mindreindtægter og positive tal angiver mindreforbrug/merindtægter.

Læs mere

Forventet regnskab pr. ultimo december 2018 Børne- og Skoleudvalget

Forventet regnskab pr. ultimo december 2018 Børne- og Skoleudvalget Notat om: Forventet regnskab pr. ultimo december for Børne- og Skoleudvalget Sagsbehandler: Rasmus Lerche Hansen Dato: 16-01-2019 Til: Børne- og Skoleudvalget J. nr.: 00.30.14-K07-8-19 Forventet regnskab

Læs mere

Indstilling. Helhedsløsning for Mårslet Skole. Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Børn og Unge Dato 17. maj 2017

Indstilling. Helhedsløsning for Mårslet Skole. Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Børn og Unge Dato 17. maj 2017 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Børn og Unge Dato 17. maj 2017 Helhedsløsning for Mårslet Skole Teknisk og pædagogisk modernisering af Mårslet Skole, genopretning af facader, ventilation

Læs mere

PETER JAHN & PARTNERE A/S - BYGNINGSRÅDGIVERE / ARKITEKTER / INGENIØRER

PETER JAHN & PARTNERE A/S - BYGNINGSRÅDGIVERE / ARKITEKTER / INGENIØRER OPDATERET VEDLIGEHOLDELSESPLAN - UDKAST AB Haabet 06.2567.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i ultimo 2013 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er

Læs mere

I dette notat beskrives forslag til ændring af skoledistrikterne for Avedøre Skole, Frydenhøjskolen og Gungehusskolen.

I dette notat beskrives forslag til ændring af skoledistrikterne for Avedøre Skole, Frydenhøjskolen og Gungehusskolen. NOTAT RÅDHUSET Bilag 2 - Scenarie A - Ændring af skoledistriktet for Avedøre Skole, Frydenhøjskolen og Gungehusskolen Børne- og Velfærdsforvaltningen Skole-, Klub- og Fritidshjemsafdelingen Administrativ

Læs mere

Endvidere indstilles det, at udvalget over for Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen anbefaler

Endvidere indstilles det, at udvalget over for Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen anbefaler Pkt.nr. 2 Behandling af høringssvar på Vision og Mål 20042010 409240 Indstilling: Skoleforvaltningen indstiller til Skoleudvalget 1. at høringssvarene fra skolerne og organisationerne drøftes 2. at udvalget

Læs mere