Vi har fået sat webcams op, og planen er fortsat, at videooptagelserne skal vises på hjemmesiden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi har fået sat webcams op, og planen er fortsat, at videooptagelserne skal vises på hjemmesiden."

Transkript

1 Referat fra ordinær generalforsamling 2017 i Kalundborg Sejlklub d kl i klubhuset på Gisseløre Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Birgitte Ebdrup blev valgt 2. Generalforsamlingens gyldighed Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt korrekt og annonceret rettidigt på hjemmesiden og i Sejleren. Dirigenten fortalte, at der var 58 stemmeberettige i lokalet. Jytte og Danny blev valgt som stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Beretning fra formanden: Formanden bød velkommen til den årlige generalforsamling, og bad alle rejse sig, for at mindes de af vores medlemmer, som var gået bort siden sidste general forsamling. Bestyrelsen var bekendt med, at følgende 2 medlemmer var afgået ved døden: Vagn Lindemose og Rita Christensen. Herefter gav formanden beretning: Vi er i dag 556 medlemmer. I 2016 var vi 568, selv om der er kommet 35 nye medlemmer til. Årsagen er de 2 gange årlige kontingent opkrævninger, hvor der hver gang er medlemmer, som tager deres medlemskab op til overvejelse. Samtidig opfordrede formanden alle i klubben til, at man lige kigger indad, og ser om medlemskabet passer, i særlig grad gastemedlemskab. Det er okay at have gaster med ud og prøve kapsejlads. Men når det er en gentagen begivenhed, bør samvittigheden udløse et medlemskab. Husk, at vores medlemskab hører til et af landets billigste. Vores forsikringer er blevet gennemgået, så vi har den rigtige dækning, den dag skaden sker. Vi er nu forsikret gennem Dansk Sejlunion via agenturet First. Samlet set bliver det kr. mere om året, men nu er vi også forsikret mod storm og is, til genopbyggelses pris. Udvalgene: Taget på klubhuset er lavet, vinduerne skiftet og gulvet slebet. Vi har fået sat webcams op, og planen er fortsat, at videooptagelserne skal vises på hjemmesiden. formanden opfordrede alle til at læse sejleren på hjemmesiden. Cirka 2/3 af udgifterne til Sejleren er porto. Ligesom hjemmesiden, så skriver ting jo ikke sig selv. Så har du en artikel, er du velkommen i trykkeriet.

2 d. 29/4 er borgmesteren på bus rundtur med nye borgere i Kalundborg Kommune. Her står klubhusudvalget klar med kaffe og kage og fortæller om vores sejlklub --- C-holdet løfter mange opgaver for klubben. Der kommer håndværkere hver tirsdag, så STOR TAK til C- holdet. Når andre klubber hører om C-holdet bliver de imponeret over de opgaver som bliver løftet. Ud over det, har det jo også social værdi. Der er kommet ny formand for C-holdet, som nu er Leif Schälder. --- Tilgang fra denne front kræver, som så meget andet hårdt arbejde. Der er i øjeblikket en nedgang hos de unge. Der er kommet nogle nye forældre kræfter til, som vil prøve at løfte opgaven, med at få unge sejlere på vandet. Vi kigger også på hvilke muligheder vi kan få os med en lønnet træner. Det har Dragør sejlklub haft stor succes med. Planen er at vi igen får besøg af Kalundborg gymnasium med ca. 275 elever over 5 lange dage. Jeg er sikker på ungdomsudvalget på et tidspunkt beder om lidt hjælp til denne opgave. Sidste år, havde vi eleverne ude i kajak, windsurfe, SUP er og i klubbåden. Der har været en god tilgang af windsurfere i alle aldre. Ca. 20 nye medlemmer Mange af medlemmerne kommer fra Facebook gruppen ny i Kalundborg, men også ihærdig, kontakt til de kommende medlemmer. Vi købte også 4 SUP (stand up padle), så nu har i alt 6 SUP s, dette har også givet nogle nye ansigter i klubben. Vi tror på, at den indgangsvinkel til klubben, kan finde begrundelse i at det enkelte nye medlem nok nemmere kan overskue, at være sig selv, til at starte med. Vi skal jo huske på at der et par generationer, som har glemt at komme på havnen. Kan vi som klub gøre noget mere, socialt, for at samle nye medlemmer op og få dem ind i fællesskabet, uden at de nødvendigvis skal købe sig en båd? Nogle er inddraget i vores nye Q-hold og andre fællesskaber. Enkelte både har også taget nye medlemmer med på weekendtur. Husk også fortælle nye medlemmer hvordan højtryksrenser, ophalervogn, masteskuret og kranen virker. For at nævne nogle af vores faciliter, som vi andre måske syntes som selvfølgeligheder. -- Sejlerskolen havde sidste år 27 nye medlemmer igennem. Måske de nye medlemmer kunne bruge et godt råd af og til. Holdet i 2017 bliver på maksimalt 25, da det er det antal som Sejlerskolen bedst kan håndtere.

3 ---- Motorbådene holder gang i grillen om sommeren, og har i lørdags holdt fest for alle i klubben, som havde lyst. --- Vi har været heldige at få fra A.P. Møller fonden til en klubbåd, som skal bruges til at få vores unge ud og sejle i en J80 båd, men også som et tilbud til sejleskolen. Den gamle klubbåd Andrea er solgt til et medlem i klubben. Vi er en gruppe, som lige i øjeblikket mødes hver anden uge, for at få sat gang i klubbåd projektet, regler for brug af den og køb af båden. Og vi håber, at vi i løbet af 2017 kan konstatere, at en J80 ikke er nok. Dette tør jeg godt sige med baggrund i de sejlklubber vi har snakket med som har valgt denne bådtype. Dem vi har snakket med siger, at der kommer nye sejlere ind i klubben på denne måde. Vi har også fået 6 redningsveste til klubbåde, fra Trygfonden, søgt af klubbådsudvalget. -- Formanden opfordrede klubbens medlemmer til at melde sig som frivillige til Projekt Vild med vand, som holdes den 10/6, og andre projekter som gør opmærksom på vores eksistens på tangen. Tak til alle i klubben som løfter store som mindre opgaver. Det sig være, at der altid er papir på toilet Undervisere på Sejlerskolen Til jolle Til windsurf Til SUP Sørger for at lejer får en god oplevelse når der skal holdes fest i klubben Der bliver trukket i pælene og der bliver regnet på nye pæle Der skrives artikler til medier Afvikling af kapsejladserne Vild med vand gruppen Hjemmesiden Holdet bag sejleren. Opsætning og forsendelse Holdet der laver mad til os. Eller en fest som i lørdags. Der sker mange frivillige opgaver, som vi bare skal sætte pris på klubben.

4 Beretning fra Havneformanden: Ved sæsonstart 2016 var der enkelte pladser ledige som lånepladser, men i løbet af sæsonen blev alle pladser fyldt op, hvilket vi er godt tilfredse med i en tid, hvor flere havne melder om ledig kapacitet. For sæsonen 2017 ser det umiddelbart ud til, at alle pladser kan udlejes, og der vil måske opstå en lille venteliste, sådan som det ser ud lige nu. Vi har i 2016 haft 14 bådejere på lånepladser, hvoraf de fleste søger fast plads, der er 15 medlemmer, der har afmeldt deres plads, og der er p.t. 8 nye ansøgere til havneplads. Fortøjningspælene har vist sig stærkere end forventet. På baggrund af tilstandsrapport fra 2009 udarbejdet af Teknologisk Institut og på baggrund af visuel kontrol af pæle, der var trukket op, havde vi en begrundet formodning om, at et større antal pæle stod foran en udskiftning. Medlemmerne blev inviteret til et møde om sagen d. 24. november, så havneudvalget kunne få en fornemmelse af, i hvilken retning man skulle arbejde videre. Et forslag gående ud på at foretage belastningsprøve af pælene blev taget til efterretning, og i løbet af de næste 14 dage blev samtlige pæle udsat for en trækprøve med en jævn belastning på over 300kg. En stor del af pælene blev desuden udsat for en rykvis belastning på over 400kg. Ingen pæle knækkede, så konklusionen er, at selv om vi kan konstatere tæring, er der god styrke tilbage. Vi regner med at foretage en sådan trækprøve hvert år, så vi ikke får nogle grimme overraskelser i fremtiden. Som de fleste vil have bemærket, råder vi nu over 2 beddingsvogne. Der er bygget en ny, der kan tage både op til 10tons, og den gamle, som kan tage både på max 6tons, er blevet bygget om. Hvis man har behov for at stå på land flere dage, skal båden køres hen på sidesporet, og arbejde, der sviner, må kun udføres på søsætningssporet og stiksporet mod øst. Ud over dette vil vi til at begynde med ikke udarbejde rigide regler for brug af bedding, men vente og se, hvad der kan blive nødvendigt. Vi går ud fra som en selvfølge, at alle bådejere anvender den vogn, der er mest hensigtsmæssig, også selv om det medfører rokeringer. Ophaler spillet har længe trængt til et eftersyn. Dette er sat i værk i uge 4, og det viser sig, at der er slid på både aksel og lejer. Delene bliver renoveret hos en lokal virksomhed, hvorefter spillet igen bliver samlet og afprøvet. Vi forventer, at arbejdet er afsluttet i begyndelsen af marts måned. I forbindelse med brug af spil og ophalervogne, vil der blive udarbejdet en ny vejledning, som brugerne skal gennemlæse og med deres underskrift bekræfte, at de har læst og forstået. Sikkerheden prioriteres højt. Alle stropper og taljer bliver kontrolleret 1 gang om året, og materiel, der ikke er godkendt bliver kasseret. Derfor er gamle stiger fjernet, og der er indkøbt nye, som er godkendt. Sikkerhedsgodkendte stiger er ofte lidt vanskeligere at arbejde med, og det kan give anledning til irritation, men tænk på, at det er for din egen og andres sikkerhed.

5 Kalundborg Kommune har afsat kr. i budget 2017 til oprensning og håber vi etablering af spunsvæg langs dæmningens vestside og jollepladsens nordside. Hvornår arbejdet påbegyndes, vides på nuværende tidspunkt ikke, men vi forsøger at få et samarbejde med kommunen om projektet. Hvis der bliver slået en spuns, og den nødvendige oprensning finder sted, er det tanken at etablere en 2-tons søjlesvingkran til optagning af mindre kølbåde/sportsbåde. Der foregår løbende reparationsarbejder på havnen. Her kan f.x. nævnes udskiftning af planker på broerne, udskiftning af fenderbjælker på gamle broer, elarbejder, vedligeholdelse af mastekran, bygninger og udendørsarealer, samt vedligeholdelse af Zephyr. Alt dette står C-holdet for, og stor tak for det. I øvrigt skal Zephyr have skiftet motor, da den gamle er slidt op, og også dette tager medlemmer af C-holdet sig af, lige som de står for vedligeholdelse af båden. Vi har stadig et problem med glatte træbroer. Et forsøg med at sprøjte med algefjerner, har ikke haft den ønskede effekt, og vi vælger derfor at lægge et skridsikkert underlag på de broer, der ikke er vandrette, så man kan færdes mere sikkert. Vi har planer om at etablere en udslagsvask til tømning af campingtoiletter, som findes i en del af bådene, og forhåbentlig kan det nås inden sejlsæsonen. Møderækken med de øvrige klubber på Gisseløre fortsætter, og det er bl.a. aftalt, at vi skal gøre en fælles indsats for at begrænse mågeplagen. Asnæsbroen vil opsætte et rør for enden af deres bro, hvor de skaffer sig af med deres fiskeaffald, Håbet hælder deres affald ud i vigen syd for deres stejleplads, roklubben skal søge at begrænse ynglende måger på deres tage, og vores bådejere opfordres til at skrabe siden af pontonbroerne rene for muslinger ud for egen plads. Hvis alle gør en indsats, bør det give mindre svineri fra mågerne. Antallet af gæstesejlere var i 2016 en smule større end i 2015, 269 overnatninger mod 227. Når man læser gæstebogen, ser man rigtig mange positive tilkendegivelser fra de sejlere, der har besøgt os, både når det drejer sig om faciliteter og om gæstfrihed og hjælpsomhed fra vores medlemmer. Tak for det. Til slut udtrykte havneformanden en Tak til alle, der medvirker til at gøre vores klub til et godt sted at være. --- Efter beretningerne, spurgte Henrik hvordan driften af klubbåden skal finansieres. Formanden svarede, at det primært bliver gennem en form for brugerbetaling. Danny spurgte om tilsagnet fra fonden er tidsbegrænset. Hertil var svaret, at det ikke er tidsbegrænset. Beretningen fra bestyrelsen blev herefter godkendt

6 4. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse Dirigenten konstaterede at regnskabet var fremlagt rettidigt. Kasseren gennemgik herefter alle poster i regnskabet. Jens Thor spurgte, hvorfor vi ikke afvikler bankgæld når vi ikke får renter af indestående, når vi har penge nok. Svaret fra både bestyrelsen og Bente, en bankkyndigt medlem i lokalet var, at det kan være vanskeligt og dyrt at oprette obligationslånet igen. Der bliver spurgt til, hvorfor vi ikke investerer klubbens midler. Svaret er, at der er forskellige holdninger i bestyrelsen, og derfor har bestyrelsen indtil videre valgt den sikre løsning. Der blev spurgt til, om det ikke er risikabelt at have mange penge stående i en bank. Svaret er, at enten er de banker klubben anvender statsgaranterede banker, og er banken ikke det, har vi kun har op til kr. i indestående, som er dækket af den såkaldte indskydergaranti. Flemming Heiberg fortæller at: Vedr. at investere for at give afkast, så vil der være en risiko, og så bliver vi til en slags investeringsforening. Mht. at indfri gælden, så kan vi få brug for pengene ift. havn, eller vedligehold af klubhus, og endelig er der spørgsmålet om, hvad det koster at indfri gælden, da det er obligationslån. Bestyrelsen tager debatten til efterretning. Regnskabet blev herefter godkendt. 5. Forelæggelse af budget og fastsættelse af kontingent samt indskud til havneplads og havnepladsleje for det kommende år Kasseren gennemgik samtlige poster i budgettet for Henrik spurgte, hvorfor der kun er afsat kr. til drift af den nye klubbåd set ift. hjemtransport, forsikring mv. Formanden svarede, at det vigtigste jo er at båden er sponsoreret, og en lokal mulig sponsor er positiv for båd nr. 2. Der er reelt sat af til den nye klubbåd, på grund af indtægter fra abonnements ordning til bookning af båden, bl.a. fra nye medlemmer gennem Sejlerskolen. Mht. hjemtransport, er det så heldigt, at vi har en Novo ansat, der gerne lægger firmabil til. Der blev spurgt om pladslejen er den samme i år som i 16. Svaret var, at lejen er den samme. Budgettet blev herefter godkendt. 6. Behandling af indkomne forslag Der var ikke kommet forslag til generalforsamlingen.

7 7. Valg af formand. Michael Eliasen genopstillede, og blev genvalgt 8. Valg af kasserer. Ikke på valg i år 9. Valg af ungdomsleder. Ikke på valg i år 10. Valg af formand for havneudvalget. ikke på valg i år 11. Valg af næstformand for havneudvalget. Kristen Rasmussen genopstillede og blev genvalgt. 12. Valg af 5 bestyrelsesmedlemmer. Jan Quist genopstillede og blev genvalgt. Martin Dyxenburg genopstillede og blev genvalgt. Lene Pries genopstillede og blev genvalgt. Ole Jensen modtog ikke genvalg. I stedet blev Kenneth Juul valgt. Yderligere et medlem skulle vælges som følge af vedtægtsændring Martin Meredin blev valgt. 13. Valg af 2 bestyrelsessuppleanter Flemming Jensen og Steen Hovard blev valgt 14. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant Bente Hammerstrøm og Flemming Heiberg blev valgt som revisorer og Helmer Bering som suppleant 15. Valg af udvalg Havneudvalg Hans Ole Ratje Jens Thor Larsen Flemming Sørensen John Christensen Henriette Jensen Ungdomsudvalg Helen Schiøler Christian Bang Jensen Tina Hedegaard Surf udvalg Anne-Louise Alsted Eliasen Anders Eliasen Danni Stidsen Kølbådsudvalg Martin Meredin Evan Nielsen

8 Flemming Heiberg Mads Lundsgaard Motorbådsudvalg Kenneth Juul Jørgen Labuz Hans Rasmussen Thomas Hageman Skovgård Jan Christensen Kresten Rasmussen John Damgaard Christensen Gregers Nielsen Ole Jensen Sejlerskole udvalg Jan Quist Steen Spange Søren Gaarde Redaktionsudvalg Sejleren Martin Dyxenburg Johannes Olesen Svend Åge Jørgensen Leif Jensen Helmer Bering Jens-Carl Rasmussen Web udvalg Martin Dyxenburg Henning Lander Gregers Nielsen 16. Orientering om det godkendte regnskab for Else og Johannes Pedersens fond Formanden fortalte, at fonden er en donation, som er tilegnet ungdomsarbejdet. Regnskabet er godkendt, men ikke medbragt på generalforsamlingen. Alle der er interesserede, kan få en kopi af kassereren. 17. Evt. Henrik spurgte, om vi fremover behøver 2 følgebåde. Formanden svarede, at det netop er en overvejelse, da de er dyre i drift. Dog er forsikringen sidste år blevet billigere. Der kom på generalforsamlingen forslag, om et samarbejde omkring følgebåde med roklubben. Der kom et forslag om, at vi kunne have noget forskelligt værktøj i spilhuset. Svend Aage fortalte om C-holdets opstart.

9 Anna fortalte om spansk aften i klubhuset d hvor der serveres spansk mad, der er xxx spansk musik og flamenco dans. Dirigenten takkede for god ro og orden, og generalforsamlingen sluttede med et fælles Hurra for Kalundborg Sejlklub. Kalundborg d Referent: Jan Quist Dirigent: Birgitte Ebdrup

Referat af ordinær Generalforsamling i Kalundborg Sejlklub afholdt den 26. februar 2015

Referat af ordinær Generalforsamling i Kalundborg Sejlklub afholdt den 26. februar 2015 1 Referat af ordinær Generalforsamling i Kalundborg Sejlklub afholdt den 26. februar 2015 Formand Ole Meredin Petersen: Bød velkommen og bad generalforsamlingen om at mindes de klubmedlemmer som afgik

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Kalundborg Sejlklub

Referat af ordinær generalforsamling i Kalundborg Sejlklub Referat af ordinær generalforsamling i Kalundborg Sejlklub torsdag den 25. februar 2016 kl. 19.30 i klubhuset på Gisseløre. Generalforsamlingen blev indledt med et minuts stilhed, for at mindes de medlemmer

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Kalundborg Sejlklub afholdt den 20. februar 2014

Referat af ordinær Generalforsamling i Kalundborg Sejlklub afholdt den 20. februar 2014 1 Referat af ordinær Generalforsamling i Kalundborg Sejlklub afholdt den 20. februar 2014 Formand Ole Meredin Petersen: Bød velkommen og bad generalforsamlingen om at mindes afdøde Peter Nielsen, Dan Jensen,

Læs mere

Kalundborg Sejlklubs ordinære generalforsamling torsdag d kl i klubhuset på Gisseløre.

Kalundborg Sejlklubs ordinære generalforsamling torsdag d kl i klubhuset på Gisseløre. Referat fra Generalforsamling i Kalundborg Sejlklub 2018 Kalundborg Sejlklubs ordinære generalforsamling torsdag d. 22.02.2018 kl. 19.30 i klubhuset på Gisseløre. Formanden bød velkommen til den årlige

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling afholdt den 23. februar 2012 (74 medlemmer registrerede sig)

Referat af Ordinær generalforsamling afholdt den 23. februar 2012 (74 medlemmer registrerede sig) Referat af Ordinær generalforsamling afholdt den 23. februar 2012 (74 medlemmer registrerede sig) Formand Ole Meredin Petersen: Bød velkommen og startede generalforsamlingen med valget til dirigent posten.

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013 Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 213 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 3. Bestyrelsens beretning 212 4. Godkendelse af regnskab 212 5. Forelæggelse af budget 213 6. Behandling

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016.

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. 1. Valg af dirigent. Martin Magnussen enstemmigt valgt. Han kunne konstatere generalforsamlingen rettidig indkaldt. 2. To stemmetæller valgt. Lotte

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018

Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018 JYLLINGE SEJLKLUB Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018 Dagsorden med referat Referent: Kristian Bergen Dirigent: Uwe Bjerre Bestyrelsen: Niels Christiansen, Per Tannebæk, Jan Ludvigsen,

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

54. ÅRGANG NR. 2 APRIL 2016

54. ÅRGANG NR. 2 APRIL 2016 K A L U N D B O R G 54. ÅRGANG NR. 2 APRIL 2016 Det lokale sejlerorgan for Kalundborg og omegn - obligatorisk klubblad for Kalundborg Sejlklub K A L U N D B O R G Formand Michael Eliasen 30253572 formand@kalundborgsejlklub.dk

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Møde i Bestyrelsen: 15.01.2014

Møde i Bestyrelsen: 15.01.2014 Møde i Bestyrelsen: 15.01.2014 Deltagere: Ole Meridin, Formand () Flemming Skøtt Lorenzen, Sekretær (FSL) Lene Pries, Klubhusudvalg () Frederik Kier Riisgaard, Kølbådsudvalg (FKR) Flemming Thomsen, Motorbådsudvalg

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

55. ÅRGANG NR. 2 APRIL 2017

55. ÅRGANG NR. 2 APRIL 2017 K A L U N D B O R G 55. ÅRGANG NR. 2 APRIL 2017 Det lokale sejlerorgan for Kalundborg og omegn - obligatorisk klubblad for Kalundborg Sejlklub K A L U N D B O R G Formand Michael Eliasen 30253572 formand@kalundborgsejlklub.dk

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset Snekkersten Skotterup Sejlklub Strandvejen 71C, 3070 Snekkersten. www.sssejlklub.dk Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset 1. Valg af dirigent Per Reinholdt

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2010.

Nyhedsbrev februar 2010. Sallingsund Sejlklub 17.02.10. Nyhedsbrev februar 2010. Stemningsbillede fra julen 2009 med Sallingsundbroen i baggrunden. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

50 år ( ) Sejl- & Surfklub ved Øresund

50 år ( ) Sejl- & Surfklub ved Øresund REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 2019 Dato: 26. marts 2019 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kokkedal skole Holmegårdsvej 102 2980 Kokkedal Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Dagsorden og referat fra Ordinær Generalforsamling d. 26/1-2011 kl. 19.30 på Skademosegård.

Dagsorden og referat fra Ordinær Generalforsamling d. 26/1-2011 kl. 19.30 på Skademosegård. Dagsorden og referat fra Ordinær Generalforsamling d. 26/1-2011 kl. 19.30 på Skademosegård. 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning om det forløbne år 4. Aflæggelse af regnskab,

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Dagsorden og referat: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Bestyrelsen foreslår

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010

Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010 Dagsorden: Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010 1. Valg af dirigent. 2. Afgørelse af udskreven sangkonkurrence. 3. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 4. Udvalgene aflægger beretning. 5.

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 07. jun 2014 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 06. maj 2014 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. Generalforsamling for året som blev holdt den 14. marts 2017 på Omøsund.

Referat fra S.M.S.K. Generalforsamling for året som blev holdt den 14. marts 2017 på Omøsund. Referat fra S.M.S.K. Generalforsamling for året 2016. som blev holdt den 14. marts 2017 på Omøsund. Generalforsamlingen som var klubbens nr. 8, blev afholdt i vores flydende klubhus, der deltog 42 personer

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Generalforsamling 13. marts 2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 51, 8000 Aarhus C Tid: 19.00-22.00 Referat Dagsorden: Velkomst Formanden, Arne Rindom, bød velkommen

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet.

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet. Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2015 Tirsdag d. 14. april kl 20.00, Tinghuset, Algade 8 i Store Heddinge Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning: 3. Udvalgenes beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i Greve Sejlklub, afholdt den 29. januar 2009 i Køge Bugt Kro, Hundige Strandvej 21, 2670 Greve.

Ordinær Generalforsamling i Greve Sejlklub, afholdt den 29. januar 2009 i Køge Bugt Kro, Hundige Strandvej 21, 2670 Greve. Ordinær Generalforsamling i Greve Sejlklub, afholdt den 29. januar 2009 i Køge Bugt Kro, Hundige Strandvej 21, 2670 Greve. Dagsorden i henhold til klubbens vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere.

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Referat af generalforsamling Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretninger a. Formanden b. Udvalgene 4. Regnskab/budget

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Tilstede: Inger, Hans, Torben, Carsten, Erling, John, Niels, Anita Afbud: Mogens, Dan Velkommen 1. Hans Poulsen er inviteret med til mødet.

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 1. Godkendelse af dagsorden Generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 19 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Klaus (have 53) 3. Valg af referent

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken Generalforsamling i Ballerup Tennisklub søndag d. 18. februar 2001 kl 10 i klubhuset i Damgårdsparken Dagsorden: 1. Valg af dirigent Michael Thielsen blev valgt. Ifølge lovene skal generalforsamlingen

Læs mere

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Søndag d. 16. november 2014 fra kl 11.45 inviteres til STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Kl. 11.45 Kl. 12.15 Kl. 12.30 Kl. 13.30 Generalforsamling for Mastehuslauget i klubhuset Standerstrygning

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Generalforsamling 2014, referat

Generalforsamling 2014, referat Generalforsamling 2014, referat Rønnerhavnsforeningen Generalforsamling 19/3-2014 kl. 19.00 Maskinhallen Frederikshavn Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt

Læs mere

Guldborgland Bådelaug - generalforsamling den 19. marts 2015

Guldborgland Bådelaug - generalforsamling den 19. marts 2015 REFERAT: 1. Valg af dirigent a. Torben Jensen foreslået og valgt med applaus. b. Dirigenten konstaterede, at datoen for generalforsamlingen indkaldt i overensstemmelse med vedtægterne - dog var regnskabet

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009.

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Ishøj d.19.05.2009. Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Dagsorden. Pkt. nr. 1. Valg af dirigent. Pkt. nr. 2. Valg af stemmetællere. Pkt. nr. 3. Formandens beretning. Pkt. nr. 4. Regnskab.

Læs mere