FSK Orientering

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FSK Orientering 05-04-2011"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2011 hos Jan Kristoffersen. Referent: Jan Kristoffersen Dagsorden: 1. Tilføjelser til dagsordenen 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 3. Meddelelser 4. Afholdte arrangementer. DOF s repræsentantskabsmøde, 5-mar-11 Divisionsmatch 3. division, 20.mar Kommende arrangementer FSKBH s repræsentantskabsmøde, 29-mar-11 Påskeløbet fællesarrangement Forårets Klubløb, 7-maj-11 Divisionsmatch division, 22-maj-11 Divisionsmatch 3. division, 20-mar-11 Skanska trænings weekend, 4-5-jun-11 Forårsløbet, 11-jun Terminslisten Aktivitetskalender 7. Funktioner og Udvalg 8. Hjemmesiden 9. Økonomi Retningslinier for kontingent FSK Orientering og DOF Retningslinier for tilskud til divisionsmatcher og ungdomsløbere Retningslinier for afholdelse af udgifter til diverse arrangementer Regnskab 2011 Budget Eventuelt 11. Næste møde Punkt 1. Tilføjelser til dagsordenen. Punktet udgår. Punkt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde. Referatet godkendt uden bemærkninger. Punkt 3. Meddelelser. Fra formanden: SI-bokse, evt. udskiftning Vi har modtaget mail fra Mogens Jørgensen vedr. opgradering af SI-bokse, da de nye SI-card9 ikke kan bruges i de gamle SI-bokse. Jan kontakter Bjørn Rasmussen/Ivan Hundebøl vedr. konsekvenser i denne forbindelse.

2 25-mar-11: Ivan meddeler at vore bokse er så tilpas nye at der ikke er nogen grund til udskiftning!!! Forsikring af materiel. Ole sørger for at forsikring af vort materiel bliver tegnet. Den dækker på alle vore adresser, herunder også de medlemmers som evt. har materiel liggende på hjemadressen. Klubtøj Vi har stadig ca. 15 FSK-trøjer på lager. Disse er dog alle slim-line. Ved genbestilling af trøjer skal der også være normale størrelser. Ole ansøger FSKBH om tilskud til klubtøj (trøjer og/eller overtræksdragter). Gitte kontakter Henning i O-butikken med henblik på at lave en aftale med ham om levering af blå brændenældebukser. Nyhedsbreve fra FSKBH FSKBH sender regelmæssigt nyhedsbreve ud med informationer og indbydelser m.m. fra de forskellige afdelinger. Vi vil fremover benytte disse til at annoncere vores interne løb, for på den måde måske at kunne hverve nye medlemmer. Ellen tager kontakt til FSKBH desangående. Møde med ledelsen i FSKBH Den 22-feb-11 deltog Ole og Jan, sammen med Atletik-, Dart- og Svømmeafdelingen, i et møde med FSKBH. Formålet var en forhåndsorientering forud for Repræsentantskabsmødet i marts-11. Vores regnskab for 2010 og budget for 2011 blev meddelt os at være godkendt. Den gamle opsparing fra KFIU er hensat på en speciel konto, hvorfra afdelingerne kan ansøge om tilskud til relevante projekter. Regnskaber/opkrævninger skal fremover indsendes kvartalsvis. Vi foreslog at klubkontingentet til FSKBH, for klubber med mindre end 3 aktiviteter i FSKBH, blev formindsket fra de nuværende kr. 900/år, da det kan virke som en umiddelbar høj pris for små klubber med få medlemmer. Ledelsen lovede at se på sagen men lige her og nu var der ikke mulighed for ændring. Fra Kassereren: Medlemslister, O-service Medlemslisten kan ses i O-service under. Vælg menupunkt Klubben i øverste menubjælke. Vælg herefter Klubadresseliste i venstre side-menu. Listen viser blandt andet adresser og telefonnumre. Punkt 4. Afholdte arrangementer. DOF s Repræsentantskabsmøde: Blev afholdt 5-mar-11 i Vingstedcentret, Vejle. Fra FSK Orientering deltog Ellen Nielsen, Nils Lind og Tom Neesgaard.

3 Hvis du vil vide mere om DOF s fremtidsvisioner kan du besøge DOF s hjemmeside Der har op til repræsentantskabsmødet være den del diskussion om kontingent og startafgifter. De stillede forslag blev vedtaget af repræsentantskabet, og betyder at klubkontingentet er uændret, medlemskontingentet stiger ca. 34% og løbsafgifterne stiger ca. 10%. Disse ændringer er der taget højde for i FSK Orienterings budget for Divisionsmatch 3. division. FSK Orientering havde ca. 60 deltagere til årets første divisionsmatch, og samlet blev der ydet en kanon indsats. Vi tabte til Allerød OK (hvilket var forventet), men vandt over både PI-København og Helsingør SOK Læs eventuelt mere herom på vores hjemmeside: Punkt 5. Kommende arrangementer. FSKBH s repræsentantskabsmøde, 29-mar-11 Fra FSK Orientering deltager Jan. Påskeløb, apr-11 I påskedagene deltager 10 medlemmer fra FSK Orientering i årets Påskeløb i Viborg. Der er lejet sommerhuse, og efter lørdagens løb afholdes den traditionelle påskefrokost. Forårets Klubløb, 7-maj-11 Arrangeres af Alectia IF, Brüel & Kjær samt O-venner. Indbydelsen ligger på hjemmesiden. Tilmelding skal ske klubvis senest den 29-apr-11. Gitte ser på muligheden for at arrangere et begynderkursus før løbet for de af vore nye medlemmer der måtte ønske dette. Bestyrelsen håber på et stort fremmøde og en go dag i skoven. Divisionsmatch division, 22-maj-11 Frank Sandgreen er stævneleder, og har næsten hele holdet klart. Der udestår dog endnu bemanding af et par enkelte funktioner. SÅ DET ER IKKE FOR SENT AT MELDE SIG!!! Kontakt Frank Sandgreen hvis du gerne vil hjælpe. Indbydelsen er lagt på O-service og på vores hjemmeside. Funktionsledermøde er afholdt den 20-mar-11. Jan kontakter Frank for at få udleveret kopi af arbejds- og funktionsoversigt samt budget for stævnet.

4 Divisionsmatch 3. division 29-maj-11 Karl Aage begynder allerede nu at annoncere/reklamere for denne divisionsmatch på hjemmesiden. Det er vigtigt at så mange som muligt deltager, og kan vi få sat et lige så stærkt hold, eller måske endda bedre, som til sidste divisionsmatch, er mulighederne for at få opfyldt vores sportslige målsætning i 2011 nemlig at ende i top10 i Østkredsen. Vi skal denne dag være bedre til at samle alle vore deltagende medlemmer, så det bliver en oplevelse af et fælles arrangement. Derfor vil vi prøve at lave en kageklub, som kan bage gode kager som vi kan nyde efter løbet. Ellen tager action på at få denne kageklub etableret. Endvidere skal vi genoplive traditionen med, at der ved teltet på stævnepladserne vil være informationer/reklamer om kommende arrangementer og andre relevante ting. Jan tager action herpå. Endelig skal vores stander naturligvis vaje over teltet, så alle kan se hvor vi holder til. FSK-standeren trænger til en ny stang. Karl Aage sørger for at fremskaffe en højere og mere solid stang. Skanska trænings -weekend Afholdes den 3.-5-jun-11 i Olufström, Blekinge Arrangementet er en kombination af evt. tørtræning, løb i skoven og hygge omkring huset. Jan sørger for at indbydelse snarest lægges på hjemmesiden og sendes ud til klubformændene. Forårsløbet Afholdes den 11-jun-11 og arrangeres af Nordea. Punkt 6. Terminslisten. Aktivitetskalender: Denne opdateres med Skov-Cup den 7-sep-11. Karl Aage sørger for at linket til printvenlig udgave rettes fra 2010-udgaven til udgaven. Klubfest: Ellen undersøger mulighederne for en eventuel klubfest til efteråret. Kan evt. afholdes i Æblevangen. Punkt 7. Funktioner og udvalg. Liste over de funktioner der skal udføres i FSK Orientering, og hvem der er ansvarlig, ligger på hjemmesiden under Klubben / Bestyrelsen og andre ildsjæle... Opdateringer: Træning og kurser Gitte Gefke er kontaktperson (postkasse) i denne funktion. IT-udstyr Bjørn Rasmussen er ansvarlig

5 Punkt 8. Hjemmesiden Herefter udestår kun en ansvarlig for hhv. klubstander og klubtøj. Bestyrelsen arbejder på at få også disse funktioner besat. Nye tiltag: Kagehold: Ellen finder frem til vore bedste kagebagere så vi kan nyde godt af deres kunnen når vi er ude i skoven. SI-brikker: Der skal findes en ansvarlig for opbevaring og udlån af vore SI lånebrikker. De kan evt. lånes ud til nye medlemmer indtil disse anskaffer sig egen brik. Dog skal det sikres at vi til divisionsmatcher har rådighed over dem alle. Den ansvarlige skal derfor have helt styr på hvor alle brikker er til en hver tid. Karl Aage Hald var inviteret til bestyrelsesmødet med henblik på at få en opdatering på hans arbejde med hjemmesiden, samt drøfte eventuelle udeståender i relation til udvalg og funktioner. Han startede med at indvie bestyrelsen i hvordan hjemmesiden er opbygget og hvordan den fungerer. Profil af udvalgte medlemmer. For at nye (og gamle) medlemmer kan få et indblik i bestyrelsesmedlemmernes og klubbens ildsjæles baggrund i at netop de varetager én eller flere af klubbens funktioner, og for at kunne se hvad disse funktioner egentlig består i, oprettes en profil på hjemmesiden for alle medlemmer der har taget ansvar for en funktion. Karl Aage er pt. i gang med at indsamle disse. Profilerne kan ses på hjemmesiden: Under: Klubben / Bestyrelsen og andre ildsjæle. / Hvem laver hvad i Klubben. I kolonnen Ansvarlig er anført navnet på den pågældende. Hvis navnet er blåt & understreget kan profilen ses ved at trykke på navnet. Sikkerhed på hjemmesiden Vi vil bestræbe os på at der på hjemmesiden ikke figurerer private oplysninger, som måtte kunne blive misbrugt via nettet, på de af vore medlemmer som er nævnt her. Derfor vil kun medlemmets mailadresse blive nævnt, da denne på hjemmesiden vil være gemt i små bidder der sættes sammen af et program. Mailadressen kan derfor ikke direkte læses af en fjendtlig computer der ønsker at misbruge mailadresser til egen fordel. Jan gennemgår alle relevante oplysninger på hjemmesiden og informerer Karl-Aage om diverse rettelser.

6 Punkt 9. Økonomi Kontingent: På DOF s repræsentantskabsmøde blev de annoncerede forhøjelser af kontingentet til DOF vedtaget. Dette indebærer at der er en marginal forskel på dette og det kontingent som bestyrelsen i februar vedtog som gældende for vore medlemmer. Kontingent til FSK Orientering; nye medlemmer: For at sikre at nye medlemmer kan få tid til at snuse til orienteringssporten før de beslutter sig til at være en del af den, har bestyrelsen besluttet at disse potentielle medlemmer skal være kontingentfri i det første halve års tid, og først derefter opkræves kontingent. Retningslinier for tilskud. Oversigt over disse tilskud kan ses på hjemmesiden. Det skal dog pointeres at der for D/H 21-> medlemmer kan gives tilskud til kurser med klubinteresse, som f.eks. banelægningskurser og lignende. Disse tilskud vil blive behandlet/bevilliget ad hoc af bestyrelsen. Retningslinier for afholdelse af udgifter til diverse arrangementer. Ole kontakter Ivan Hundebøl med henblik på en opdatering af Klubløbsvejledningen, herunder indarbejdelse af retningslinier for budgettering og kompensationsregler for de medvirkende medlemmer. Interne/Eksterne løb: Før udsendelse af invitationer skal løbsarrangøren fremsende budgetoverslag til bestyrelsen (kassereren) som skal godkende dette. Budget 2011: Budgettet for 2011 er godkendt af FSKBH. Regnskab 2011 Ingen bemærkninger Punkt 10. Eventuelt. Ingen bemærkninger (klokken var, igen, blevet for mange) Punkt 11. Næste møde. Næste møde er den 11-maj-11 kl hos Gitte.

FSK Orientering

FSK Orientering Referat af bestyrelsesmøde den 21. juni 2011 hos Ellen Nielsen. Referent: Jan Kristoffersen Dagsorden: 1. Tilføjelser til dagsordenen 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 3. Meddelelser fra: 3.1.

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar 2015, kl. 17:30 21:30

Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar 2015, kl. 17:30 21:30 Til: Østkredsens Klubber Kredsudvalg, Øst DOF kontor Referat af Østkredsens Klubledermøde 1/2015 Mødested: Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013.

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Dirigent Karina Grøn # 19 Referent Karina Grøn # 19, Katrine Møller Zederkof # 17 Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg 28. januar 2015 Forretningsorden for bestyrelsen i Gjern Idrætsforening. Mødeaktivitet Normalt afholdes der ordinært bestyrelsesmøde den anden tirsdag i hver måned, dog undtagen juli og december. Efter

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE Annoncering Der er en speciel formular vi kan udfylde til annoncering af arrangementer i Ergoterapeuten. Se www.etf.dk/kalenderdata. Deadline for indsendelse af annonce findes på www.etf.dk Tilmeldingsfrist:

Læs mere

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dagsorden 1. Godkendelse af referat (JP) 2. Regnskab LA2015 (AGL) Bilag 1 3. Medlemshenvendelse omkring Trafikstyrelsen (PS) 4. Rabatudvalg (PS) 5.

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde d. 5. maj 2010 * kl. 17:00 * Giersings Realskole. Dagsorden

Referat. Bestyrelsesmøde d. 5. maj 2010 * kl. 17:00 * Giersings Realskole. Dagsorden Referat Bestyrelsesmøde d. 5. maj 2010 * kl. 17:00 * Giersings Realskole Deltagere: Birgitte Pram Poulsen, Ib Nørager Rasmussen, Lone Henriksen Skjelbo og Peter Mose Larsen Dagsorden 1. Gennemgang og godkendelse

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF Referat bestyrelsesmøde den 23.03.2010, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Anders Hjortshøj Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Olav Knudsen Søren Kabel Louise Skov Pihlkjær - referent

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015. 13. august 2015. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015. 1. Generelt. Foreningen gennemførte udvidet bestyrelsesmøde onsdag d. 10. august 2015. Mødet gennemførtes i Fredskoven. Mødet startede

Læs mere

Referat. Ansvarlig og deadline

Referat. Ansvarlig og deadline Deltagere: Simon, Lene, Ulrik, Steffen, Marina Afbud: Referent: Miriam,, Susanne Lene Emne Referat Referat 1. Godkendelse af Dagsordenen godkendes. dagsorden 2. Referat fra sidste møde Referatet fra sidste

Læs mere

Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq

Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Klatreklubben Aapakaaq. Dens hjemsted er Nuuk, Kommuneqarfik

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Til stede: Henrik, Jesper, Pia, Leni,, Tina og Karin Vært: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk Referat fra konstituerende møde i Deltagere: Janne Feenstra Jannick Knudsen Britta Soling (syg) Connie Gorell Nielsen Brian Holm Nielsen Louise Kolstrup (til kl. 12) Punkt Emne + uddybning 1. Valg af ordstyrer.

Læs mere

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 19 00 Deltagere tilmeldt: Kreds 12 - Poul Kreds 14 - Tomas, samt et afbud fra Thea, der dog sender et lille notat fra Karup turen.

Læs mere

Badmintonafdelingens afdelingshåndbog

Badmintonafdelingens afdelingshåndbog s afdelingshåndbog INDHOLDSFORTEGNELSE: FORORD... 2 PRÆSENTATION AF BESTYRELSEN:... 3 FORRETNINGSORDEN... 4 UNGDOMSAFDELINGEN:... 5 TRÆNERE & HJÆLPETRÆNERE:... 5 TURNERINGS- OG MOTIONISTAFDELINGEN:...

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2009.

Nyhedsbrev nr. 02. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: søndag den 29-03- 09 1. Valg af ordstyrer.: Søren Torense Nyhedsbrev nr. 02. 2009. 2. Valg af referent.: Henrik Rasmussen 2. Beretning ved formanden, (er vedlagt). Godkendt.

Læs mere

Bestyrelsesmøde 14.04.2016

Bestyrelsesmøde 14.04.2016 Bestyrelsesmøde 14.04.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, John Trolle Fraværende: Harald Jørgensen, Referent: John

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Protokol v. sekretæren 4. Regnskab v. kassereren 5. Indkomne forslag 6. Valg a. Formand

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

4. Cheftræneren har ordet Nyt fra forbundet/sim Uu Fordeling af træninger. Planlægning af tema weekendtræninger

4. Cheftræneren har ordet Nyt fra forbundet/sim Uu Fordeling af træninger. Planlægning af tema weekendtræninger 23. februar 2012 Referat af bestyrelsesmøde d.23-02-2012. Til stede fra bestyrelsen: Tom, Erik, Merete, Louise, Bo, Peter (referent) Afbud: Ingen Agenda for mødet: 1. Generelt Opfølgning på sidste mødes

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden Deltagere Bestyrelsesmøde Carsten L, S, Niels R, Kim K, Ellen S Lahnsgade 35 D, 5000 Odense C 7. marts 2011 Kl. 19.00 Afbud Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Evt. tilføjelse af nye punkter 3. Opsummering

Læs mere

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Ad 1: Valg af dirigent Per Bach valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt rettidig. Ad 2: Bestyrelsens

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren V / Mads Greve.

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren V / Mads Greve. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 07.10.13 Referat af: Referat nr. 1 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.10.13 kl. 18.30 21.15 oktober 2013 DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1 Fremmødte

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Tid: 11. januar 2012 kl. 18.00. Sted: Ricco s Kaffebar, Århusgade/Strandboulevarden. Indbudte: Anders, Anne, Jasper, Jens, Hanne, Helen, Søren. Tilstede: Anders, Anne,

Læs mere

Enhedslistens guide til kasserere og interne revisorer i afdelinger og regioner

Enhedslistens guide til kasserere og interne revisorer i afdelinger og regioner Enhedslistens guide til kasserere og interne revisorer i afdelinger og regioner Indholdsfortegnelse: Kassererens opgaver og ansvar Kassererens arbejdsredskaber Regnskabssystem Mellemregningskonto på landskontoret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 24. februar 2016 kl. 19.00 I Sognegården

Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 24. februar 2016 kl. 19.00 I Sognegården Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 24. februar 2016 kl. 19.00 I Sognegården Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger

Læs mere

Meget flotte resultater indtil dato. Forslag om at sende et nyhedsbrev ud her halvvejs til alle frivillige.

Meget flotte resultater indtil dato. Forslag om at sende et nyhedsbrev ud her halvvejs til alle frivillige. Referat fra bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro, den 24.juli 2012 kl. 20.15 i foyeren. Til Stede: Kurt, Lars, Helle, Mette, Sven, Janne (pkt. 7) og Finn Afbud: Steen, Peter, Tine,

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

REFERAT. Emne: Referat af bestyrelsesmøde. Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Dato: 4-5-2011

REFERAT. Emne: Referat af bestyrelsesmøde. Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Dato: 4-5-2011 Emne: Referat af bestyrelsesmøde Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Mødeleder: Referent: Elsebeth Dagsorden: Dato: 4-5-2011 Kl.: 19.00 Sted: hos Konklusion: Til Stede:,

Læs mere

Nyhedsbrev d. 28. marts 2000

Nyhedsbrev d. 28. marts 2000 Nyhedsbrev d. 28. marts 2000 Sommerklargøring af MC Bestyrelsen har måtte indkalde til nyt møde, da vi fandt ud af at vor generalforsamling og MCTC s generalforsamling var blevet fastsat til samme weekend.

Læs mere

Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge

Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Redaktion: www.kaj.flindt@hotmail.dk Nyhedsbrev januar 2011 Udsendt den 30/12 2010 Klubmøder Mød op på Sydgården til hyggelig samvær uden cykel, vi skal fastlægge

Læs mere

i Køge - Nyhedsbrev august 2012

i Køge - Nyhedsbrev august 2012 KANDIDATER OG FRIVILLIGE TIL KOMMUNAL- OG REGIONSVALGET af Bodil Sø, formand for Venstre i Køge Opstillingsmøde d. 11. sep. i Køge kredsen Køge-Kredsen (der dækker Køge og Lejre Kommuner) skal vælge ny

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Dato og tid: Mandag, den 8. februar 2016, kl. 19.00 Sted: Stengårdsskolen, lærerkantinen 1. Valg af dirigent Tim Andersen (nr. 35) bød

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling Den 20. januar 2013 Nyt fra bestyrelsen 1. Økonomien a. Status Klubbens nye kasserer gav status for klubbens økonomi. Der er stadig problemer med likviditeten pga. et likviditetsunderskud i klubben på

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 3 2012 ÅRG. 45 Klumpfod i Hesselholt skov Referat fra O-møde i Klubhuset 2012 2 den 26.06.2012 Tid: Tirsdag den 26. juni 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset,

Læs mere

VILSTRUP SOGNS JAGTFORENING. Bestyrelsesmøde på Susdal søndag den 9. jan. 2011 kl. 1000. Dagsorden:

VILSTRUP SOGNS JAGTFORENING. Bestyrelsesmøde på Susdal søndag den 9. jan. 2011 kl. 1000. Dagsorden: VILSTRUP SOGNS JAGTFORENING. Bestyrelsesmøde på Susdal søndag den 9. jan. 2011 kl. 1000. Dagsorden: 1. Gennemgang af foreningens jagtlejekontrakter. 2. Gennemgang af medlemskartoteket. 3. Fastlæggelse

Læs mere

REFERAT for møde nr. 8. skoleåret 2007/08 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag d. 20. maj 2008 kl. 19. 00 21. 00 i personalerummet

REFERAT for møde nr. 8. skoleåret 2007/08 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag d. 20. maj 2008 kl. 19. 00 21. 00 i personalerummet REFERAT for møde nr. 8. skoleåret 2007/08 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag d. 20. maj 2008 kl. 19. 00 21. 00 i personalerummet ORIENTERING... 2 1. Orientering... 2 ELEVRÅDET... 3 2. Fra elevrådet... 3 SAGER TIL

Læs mere

ALLERØD FODBOLD KLUB MEDLEM AF LILLERØD IDRÆTSFORENING

ALLERØD FODBOLD KLUB MEDLEM AF LILLERØD IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING 2008: Bestyrelsens beretning vil bestå af 2 dele. Først den generelle del, som jeg vil fremlægge. Herefter vil afdelingsformændene supplere med en beretning fra de respektive afdelinger.

Læs mere

Social- og Handicapcentret 19-09-2013

Social- og Handicapcentret 19-09-2013 REFERAT Social- og Handicapcentret 19-09-2013 Deltagere: Ole Hjuler, Anne Madsen, Hans Behrendt, Jørgen Jørgensen, Steen Rosenquist, Hugo Hammel, Tina Præst Nielsen, Susanne Strandkjær, Erik Pedersen (Blå

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 Deltagere: Seniorrådet, Mona Larsen og Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Wagn 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. 12:00 Mødested: Det store mødelokale i Vrå Fraværende: Følgende sager behandles:

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 07-2015 06.09.2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tirsdag den 25. august 2015. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

Bornholm Höst-Opens Historie

Bornholm Höst-Opens Historie Historien om FSK Orienterings årlige ture og de tidligere KFIU Orienterings / FKBU O-afdelings ture til Höst Open på Bornholm. Arrangør RØNNE IK Orientering Rønne IK Orientering startede med deres årlige

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 2. oktober 2013 kl. 17.30 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S ORIENTERINGSBREV NR. 13, MARTS 2013 ORDINÆRT INTERESSENTSKABSMØDE Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro mandag den 25. marts 2013, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2011.

Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Onsdag d. 1. juni til søndag d. 4. juni Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Hartzentur er overstået og alt gik godt, vi kom alle sikkert frem og tilbage, uden skader og uheld. Vi havde også det bedste vejr man kunne

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Torsdag den 13. juni 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk Jette Bøgh Nemming

Læs mere

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 1.1 Delta gere Fraværende Referatet offentliggøres Mogens K Hansen (MH), Mads Jørgensen (MJ), Jørgen Flemming Henriksen

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22.02.2016

Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen, John Trolle Fraværende: Ingen Referent:

Læs mere

Karup OK. Formanden har ordet: Karup OK har mange aktiviteter - vel mødt på vej, i skov og i klubhuset.

Karup OK. Formanden har ordet: Karup OK har mange aktiviteter - vel mødt på vej, i skov og i klubhuset. Formanden har ordet: Karup OK Karup OK har mange aktiviteter - vel mødt på vej, i skov og i klubhuset. Nu falmer skoven trindt om land og det giver os - som bruger naturen som sportsplads - nogle meget

Læs mere

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Mødested Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 26.02.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber,

Læs mere

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013:

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Samarbejdet i bestyrelsen. Vi har afholdt 6 bestyrelsesmøder i 2012 med deltagelse af alle medlemmer. Herudover deltager bestyrelsesmedlemmerne i mange

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Aars Tennis Klub af 1913

Aars Tennis Klub af 1913 Aars Tennis Klub af 1913 Referat Mødeart: Bestyrelsesseminar Dato: Lørdag den 2. november kl. 9.30 til kl. 17.00 Sted: Deltagere: Afbud: Løkken Poul Erik Pedersen (PEP), Jørgen Jensen (JJE), Lene Bechmann

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010.

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Kassereren

Læs mere

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22.

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22. DIRIGENT: SVEND ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., David, Karin, Pia K., Svend Erik, Sussie, Aase. Afbud fra Mads. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Ingen bemærkninger,

Læs mere

VSK bestyrelsesmøde nr. 3, sæson 2015-16 Onsdag d. 12-08- 2015, kl. 19.30-21.30 Sted: Hos Malene, Hamisgårdvej 5E, 6500 Vojens

VSK bestyrelsesmøde nr. 3, sæson 2015-16 Onsdag d. 12-08- 2015, kl. 19.30-21.30 Sted: Hos Malene, Hamisgårdvej 5E, 6500 Vojens VSK bestyrelsesmøde nr. 3, sæson 2015-16 Onsdag d. 12-08- 2015, kl. 19.30-21.30 Sted: Hos Malene, Hamisgårdvej 5E, 6500 Vojens Deltagere Malene Iskov, Jette Landergren, Vivian Letholm, Marie Fuglsang Sørensen

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart onsdag d. 2. april 2014 kl. 16:30 i SAS klubhus, diget 25, 2770 Kastrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af klubbens

Læs mere

FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER

FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER Egebjerg April 2011 FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER Egebjerg april 2011 Du kan leje Egebjergklubbens grill med tilbehør for kun 100 kr. April D. 26. GF Pilehøj - D. 29. Billardklubben Maj D. 2. Blomstervennerne

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 25. august 2009/ik 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 09-2009 25. august 2009 Idrættens Hus kl. 18.00 2. Godkendelse af referat fra møde 08-2009 3. Bestyrelsens siden sidst Beslutninger

Læs mere

Vedtægter for. 4. Medlemskab. Som aktivt medlem kan optages enhver, der er godkendt af bestyrelsen.

Vedtægter for. 4. Medlemskab. Som aktivt medlem kan optages enhver, der er godkendt af bestyrelsen. Vedtægter for Vestlollands Bridge Klub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Vestlollands Bridge Klub og klubben er hjemmehørende i Lolland kommune. Klubben er stiftet den 15 maj 1963 2. Formål. Klubbens

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde

1. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde den 30. oktober 2012 Side 1 Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 30. oktober 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Christiansborg Forretningsudvalget Navn

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 1 Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 Tilstede. alle Formanden bød velkommen til det første møde i 2011. 1: Gennemgang af referat fra mødet den ls.nov. 2010. Referatet underskrevet uden kommentarer

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 20. august 2013 Kære klubledere Sikke en sommer. Varmen var jo næsten tropisk, så det har længe været forbundet med stort besvær bare at tænke på at skulle sætte sig til Pc en for at sende et

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 49 den 4. april 2016 kl. 9.00 Til stede: Michael S. Nielsen Trine L. Jørgensen Fraværende: Line Prang (syg),

Læs mere

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere.

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. Referat af s generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. 18-05 - 2011 Pkt. 1. Valg af dirigent. Pkt. 2. ens beretning. Niels Chr. Mikkelsen,

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere