Få lederne til at engagere sig. Opret et Workplace projektteam. Præsentér din business case for ledelsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Få lederne til at engagere sig. Opret et Workplace projektteam. Præsentér din business case for ledelsen"

Transkript

1 Quick Launch Guide

2 Du er her, fordi du har besluttet at ændre måden, din virksomhed forbinder, kommunikerer og samarbejder på ved at bruge Workplace. Det er meget spændende, og vi kan ikke vente, til du kommer i gang! En ændring af din virksomheds måde at kommunikere på er et stort projekt, men vi er her for at hjælpe, blandt andet med denne Quick Launch Guide baseret på tusindvis af succesfulde Workplace lanceringer. Velkommen!

3 Før du går i gang Vi har også en række andre gode hjælpemidler til rådighed for at hjælpe dig med Workplace. Sørg især for at tjekke Ny virksomhed på Workplace, Ny bruger på Workplace og Ny administrator på Workplace. Du finder dem alle på vores hjemmeside. Få lederne til at engagere sig Ledelsens engagement er den mest kritiske faktor i forhold til en fuld implementering af Workplace i virksomheden. Hvis ledelsen ikke gør Workplace til en prioritet i virksomheden, er medarbejderne mindre tilbøjelige til fuldt ud at omfavne Workplace. Præsentér din business case for ledelsen Ledere spørger ofte sig selv: 'Har vi det nødvendige til at forny os, fortsætte og stadig være relevante om 10 år?. Workplace kan hjælpe med dette gennem følgende tre nøgleområder: Tilpasning af den moderne arbejdsplads. Styrkelse af virksomhedens samarbejdsevner. Øget gennemsigtighed og synlighed i virksomheden. Indvig lederne i hvordan implementeringen af Workplace understøtter virksomhedens mål. På baggrund af målene kan du opfordre dem til at være rollemodeller for den adfærd, I ønsker at se på Workplace. Hvis lederne eksempelvis ønsker at få feedback fra deres kundeorienterede medarbejdere, kan de engagere sig direkte i Workplace med afstemninger og live Q&A's. Opret et Workplace projektteam Det er en god idé at opbygge et Workplace projektteam til planlægning af lanceringen. Processen tager normalt 30 dage, og et Workplace projektteam består typisk af: 1. Topleder til at drive buy-in og retningen helt fra toppen af virksomheden. 2. Projektleder til at styre projektet og koordinere ressourcer under implementeringen. 3. IT/HR til at tilføje alle medarbejdere og integrere med en identitetsudbyder/sso, hvis det er relevant. 4. Intern kommunikationsmedarbejder til at planlægge og gennemføre den interne kommunikationsstrategi. 5. Workplace Champions til at definere Workplaceindhold til lanceringen.

4 Opsætning af Workplace Hvis du ikke selv arbejder med IT, skal du sørge for at få din IT afdeling involveret tidligt. Du skal bruge deres hjælp, når det kommer til at tilføje brugere, s, domæne og domæne-whitelisting. Se udviklerens vejledning for at få flere oplysninger om opsætning af Workplace til IT. Branding Branding er et vigtigt element i opsætning af virksomhedens Workplace-konto, og Workplace gør det virkelig nemt. Alt du skal gøre er at tilføje dit virksomhedsnavn, -logo og anvendelsesvilkår, og så er du godt på vej. Workplace Champions Workplace Champions er dem, der kommer først på Workplace. De hjælper med at forme jeres Workplace-samfund og den adfærd, I ønsker at se derinde. Disse mennesker vil være de første brugere og vil bygge et samfund for resten af virksomheden. Workplace Champions bør udgøre omkring 10% af virksomheden, og der bør være repræsentanter fra flere forskellige afdelinger, steder, generationer og ledelsesniveauer. Dine Champions bør også vælges på baggrund af deres indflydelse i virksomheden og deres måde at være first movers på i mange af de tiltag, I gør i virksomheden generelt. At have et stærkt netværk af Champions vil accelerere engagementet i fællesskabet, fordi de vil sætte tonen ved at oprette grupper og tilføje indhold, før du inviterer resten af virksomheden indenfor.

5 Byg dit rum Opret grupper Før du inviterer virksomheden på Workplace, skal du sørge for at oprette et sæt kernegrupper og tildele medlemmer til dem. Det er vigtigt, at folk allerede er tildelt nogle grupper, når de logger ind første gang. Dette vil give dem sammenhæng og eksempler på grupper, de selv kan oprette. Det etablerer også nye kanaler til vigtig kommunikation. Kernegrupper kan struktureres omkring følgende tre typer kommunikation: 1. Top down - bottom up kommunikation En virksomhed kan kommunikere top-down for at sende meddelelser til medarbejderne. Med Workplace kan medarbejderne løbende give feedback i takt med virksomhedens meddelelser, opmuntre til åben diskussion og øge kommunikationen på tværs af virksomheden. Flyt alle generelle s til en Virksomhedsnyheder"-gruppe. Andre eksempler på top down-bottom up-kommunikationsgrupper omfatter Ledelsesnyheder" og "Produktopdateringer". 2. Teamkommunikation Det er her, det daglige arbejde bliver gjort. Tænk på hvert team i virksomheden og opret en gruppe for det team med en teammanager som administrator. Få hver af dine Champions til at oprette grupper for at afspejle projekter de leder. Når du begynder at bruge Workplace, anbefaler vi, at du uddanner alle ledere i, hvordan en teamgruppe kan gøre dem i stand til at arbejde mere effektivt. Eksempler på teamgrupper omfatter: "Marketing", Region Vestsjællands HR Team" og Hjemmeside-relancering". 3. Tværfunktionelt samarbejde Workplacegrupper kan lette kommunikationen og samarbejdet på tværs af regioner, sprog og afdelinger. Opret grupper på tværs af funktioner for at udvikle en kollektiv vidensbase og bringe virksomheden tættere sammen. En "Marketing FYI"-gruppe kan eksempelvis være den gruppe, hvor marketingteamet deler kommende kampagneoplysninger og resultater med resten af virksomheden. Eksempler på tværfunktionelle samarbejdsgrupper omfatter: "Marketing FYI", "Kundeoplevelses-idéer", "IT Helpdesk".

6 Overvej privatindstillingerne, når du opretter grupper. Disse indstillinger giver dig mulighed for at kontrollere, hvem der kan få adgang til gruppen og dens indhold. Åben gruppe: Enhver kan finde en åben gruppe, se opslag og blive medlem. Lukket gruppe: Enhver kan finde en lukket gruppe, men kun medlemmer kan se opslag. Du skal inviteres eller godkendes af en administrator for at deltage i en lukket gruppe. Hemmelig gruppe: Du skal inviteres til at deltage i en hemmelig gruppe. Ikke-medlemmer kan ikke finde hemmelige grupper og vil ikke kunne se opslag. Vi anbefaler at oprette en navngivningsguide for dine kernegrupper for at gøre søgning let. Opret personsæt Du kan finde Personsæt i afsnittet Personer i Administratorpanelet. Personsæt giver dig mulighed for at tildele brugere til grupper baseret på kriterier som kontostatus, afdeling, jobtitel og placering. For projekt- og teamgrupper skal Workplace Champions tilføje medlemmer manuelt. Udvikl en kommunikationsstrategi Udvikl en klar kommunikationsstrategi for at forberede dine medarbejdere til lanceringen af Workplace og engagere dem under og efter lanceringen. Uddannelse af dine medarbejdere i, hvorfor virksomheden implementerer Workplace, og hvordan det vil gavne dem, er afgørende for at sikre den bedste implementering. Pre-launch Fremhæv fordelene ved Workplace, og hvordan det understøtter virksomhedens mål. Send pre-lanceringsinfo ud via flere kanaler som og nyhedsbreve, inklusiv anvisninger om hvordan medarbejderne gør krav på deres konti.

7 Under lanceringen Vi anbefaler at bruge alle dine nuværende kommunikationskanaler for at sikre, at alle medarbejdere er opmærksomme på lanceringen på lanceringsdagen. Sørg for at give klare retningslinjer og vejledninger til, hvordan hver medarbejder gør krav på sin konto. Fortsæt med at bruge guiden Ny virksomhed på Workplace for at sikre, at alle ved, hvordan Workplace kan gavne dem. Du finder guiden på vores hjemmeside. Tilpas pre-lanceringsinformationen til de enkelte afdelinger, og få afdelingscheferne til at udsende meddelelser om Workplace til deres medarbejdere, med fokus på de unikke fordele afdelingen får på Workplace. IT-afdelinger kan eksempelvis flytte deres tekniske dokumentation til en "Teknisk dokumentation"-gruppe. På den måde får medarbejderne nem adgang til de oplysninger de har brug for; juridiske afdelinger kan bruge Workplace multifilgrupper til at centralisere kommunikationen med eksterne samarbejdspartnere; og marketing kan bruge Workplace til at dele skabeloner og samle feedback i en "Marketing FY- I"-gruppe. Du kan finde inspiration i vores Kommunikationsplan, som du finder på vores hjemmeside. Efter lanceringen Kør en regelmæssig serie af kommunikation på Workplace for at opretholde aktivitet og engagement i de første par uger efter lanceringen. Opmuntr lederne til at deltage i engagementskampagner som at fremhæve tilknytning via Workplace, invitér til innovation og ideer fra alle og fejr virksomhedens kultur.

8 Pro tip! Få en leder til gå Live for at opfordre folk til at komme ind på Workplace. Lederne bør også fremadrettet sende opdateringer på Workplace i stedet for at bruge . Det er en fantastisk måde at tilskynde hele virksomheden til at deltage i jeres Workplace-samfund! Fejr lanceringsdagen ved at arrangere en fest eller løbende køre konkurrencer for at forbedre implementeringen. Disse vil motivere medarbejderne til at gøre krav på deres konti og begynde at udforske Workplace. Hold træningssessioner og få IT-afdelingen til at stå til rådighed til at besvare spørgsmål for at sikre, at medarbejderne føler sig understøttet og forberedt på Workplace. Det er vigtigt at understrege, at lanceringen ikke markerer slutningen på din implementering af Workplace. Du skal fortsætte med at følge op efter lanceringen for at sikre, at virksomheden arbejder på Workplace og forbedrer eksisterende kommunikation og arbejdsgange. Sørg for at give en række nyttige tips om brugen af Workplace, især omkring meddelelser, grupper, profiler og typer af opslag. Læs vores Ny bruger på Workplace og Ny administrator på Workplace, som du finder på vores hjemmeside, for at få flere oplysninger om brugen af Workplace. Lancér Workplace i din virksomhed

9 Mål succes Du kan finde statistik om jeres Workplace-fællesskab under Rapportering i Administratorpanelet. Vi anbefaler at du følger op på disse, så du kan måle på lanceringen. Personer måler procentdelen af medarbejdere i virksomheden, der har gjort krav på deres Workplacekonto ud af alle, der er inviteret. Gå efter at få mindst 80% af de medarbejdere, du har inviteret til at gøre krav på deres konti. Dyk dybere ned for at se aktuelle statistikker for forskellige afdelinger eller ledere. Brug disse data til at spore regionale- eller afdelingsbehov. Mindst 75% af brugerne bør uploade profilbilleder - ideelt set kan I nå 100%! Profilbilleder er en god indikator for engagement. De hjælper med at skabe tættere forbindelser og en mere personlig oplevelse på Workplace. 70% eller flere af brugerne bør downloade mobilapp'en. App'en åbner muligheden for at medarbejderne kan være forbundet og samarbejde, uanset hvor de er. Personer der bruger mobilapp'en, er dobbelt så tilbøjelige til at bruge Workplace hver dag.

10 Sørg for at overvåge statistikkerne for opslag og kommentarer. Indhold og samtaler er afgørende for at tilskynde flere mennesker til at blive en del af Workplace-samfundet og bidrage til at yde værdi til virksomheden. De ugentlige opslag og kommentarer afhænger af antallet af personer, der bruger Workplace i virksomheden. Du bør forvente at se mindst 3 opslag og 2 kommentarer pr. medlem om ugen. Forbedr implementeringen Overse ikke forbrugsstatistikken - det er den store indikator for den overordnede implementering! Her er et par tips til forbedring af implementeringen, så Workplace kan gøre mere for din virksomhed: Afhold afdelingskonkurrencer og giv præmier til personer med det højeste aktivitetsniveau på Workplace. Forbind Workplacehandlinger med velgørenhedsdonationer. Donér f.eks. 10 kr. til velgørenhed for hver download af Workplace appen. Indstil Workplace som startside for alle. Folk vil være mere tilbøjelige til at engagere sig med Workplace, hvis de ser det hver dag. Send ugentlige påmindelser til brugere, der ikke har gjort krav på deres konti.

11 Styrk engagementet Det er vigtigt at fortsætte med at engagere medarbejderne på Workplace, selv efter at det er blevet implementeret til hele virksomheden. At styrke engagementet er afgørende for at sikre, at Workplace forbedrer hvordan virksomheden arbejder. Indarbejd Workplace-undervisning for nyansatte for at sikre, at nytilkomne medarbejdere er trygge ved at bruge Workplace hver dag. Hold træningssessioner for alle medarbejdere for at fortsætte med at uddanne dem i, hvordan Workplace kan forbedre deres arbejdsgang. Flyt alle generelle beskeder fra til en Workplacegruppe. Informér alle via , når der laves meddelelser, og send dem til Workplace for at finde ud af mere. Opret en begivenhed som fx Live Q&A på Workplace. Fremhæv begivenheden gennem dine virksomhedskanaler med eksklusivt indhold (for eksempel forhåndsvisning, tidlig adgang, ekstra ydelser) til medarbejdere, der får adgang til arrangementet via Workplace. Brug Workplace som pas til arrangementet, så medarbejderne kun kan se live streamen på Workplace. Under arrangementet bruger du Live-funktioner til at dele højdepunkter og lade nogen stille et spørgsmål.

12

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund Indholdsfortegnelse FÅ DIT PROJEKT I MÅL - CHECKLISTE... 2 TO MÅNEDER FØR LANCERING:... 2 EN MÅNED FØR LANCERING:...

Læs mere

USE CASE-KATALOG. Brug Yammer som dit sociale netværk til arbejdspladsen, og lad samarbejde, innovation og engagement begynde.

USE CASE-KATALOG. Brug Yammer som dit sociale netværk til arbejdspladsen, og lad samarbejde, innovation og engagement begynde. USE CASE-KATALOG Brug Yammer som dit sociale netværk til arbejdspladsen, og lad samarbejde, innovation og engagement begynde. Yammer-Use Case-katalog Yammer er dit sociale netværk til arbejdspladsen, som

Læs mere

En guide til at begå sig på de sociale medier

En guide til at begå sig på de sociale medier En guide til at begå sig på de sociale medier Tiltræk flere gæster med de sociale medier 66% forbrugere siger, * afat alle de besøger en restaurants side på de sociale medier, før de spiser der For at

Læs mere

Hvem behøver en Fan side?

Hvem behøver en Fan side? Facebook Fan sider er en fantastisk måde at promovere en virksomhed på, og en vigtig del af enhver social media marketing plan. Oprettelse af en grundlæggende side er ikke så kompliceret, men at skabe

Læs mere

Online Markedsføring // 2015

Online Markedsføring // 2015 Din virksomhed har tre medier 1. Medier som I ejer 2. Medier som I betaler for 3. Medier som I gør jer fortjent til Hvilken kategori tilhører de sociale medier? 3 faktorer er fælles for de sociale medier

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

Rådgiverens rolle på LinkedIn - Fagrelevante diskussioner på LinkedIn

Rådgiverens rolle på LinkedIn - Fagrelevante diskussioner på LinkedIn Rådgiverens rolle på LinkedIn - Fagrelevante diskussioner på LinkedIn Indhold Opret profil Naviger rundt på LinkedIn Tilpas profil Opret gruppe Hjælp 2 Opret profil 2. 1. Du opretter din profil på www.linkedin.com.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende Opret profil... 10 Trin 1: Find dine venner... 11 Trin 2: Udfyld oplysninger... 12 Trin 3:

Læs mere

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Account Mananger Vi tilbyder en engageret kundechef, som er tilgængelig i kontortiden via telefon, e-mail og Skype for at løse enhver problemstilling. Kundechefen

Læs mere

GUIDE TIL NETVÆRKSLEDERE

GUIDE TIL NETVÆRKSLEDERE GUIDE TIL NETVÆRKSLEDERE Til dig som er netværksleder - eller overvejer at blive det Dit navn: KOMMUNAL Kære netværksleder Denne guide er til dig, der er netværksleder i et af HK Kommunals faglige netværk

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

RANDERS BIBLIOTEK. Introduktion til Facebook

RANDERS BIBLIOTEK. Introduktion til Facebook RANDERS BIBLIOTEK Introduktion til Facebook Indhold 1. Facebook derfor!... 3 1.1. Hvorfor bruge Facebook?... 3 1.2. Hvad får jeg ud af at bruge Facebook?... 3 2. Biblioteket på Facebook... 4 2.1. Facebook-ansvarlige...

Læs mere

Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad

Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1 Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad Velkommen til Klasseværelse Klasseværelse er en effektiv app til ipad, som gør det nemmere for dig at styre undervisningen,

Læs mere

TWITTER OG #KVÆGKONGRES

TWITTER OG #KVÆGKONGRES SEGES 17-02-2015 Dorte Marcussen Projekt Videnformidling og dialog via nye kanaler TWITTER OG #KVÆGKONGRES Skriv #kvægkongres i tweets på Kvægkongressen Er klar til på #kvægkongres at se på de muligheder

Læs mere

Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduction

Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduction Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduction Du modtager denne guide som en hjælp til forståelse af hvordan Visiolink applikationer fungere med Google Analytics. Ydermere

Læs mere

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen 2 Roskilde LIVE Case for Roskilde Kommune lanceret maj 2012 Scan QR-koden eller sms mob roskilde til 1969 En let og legende vej til kulturelle

Læs mere

Sådan bruger du Facebook

Sådan bruger du Facebook Sådan bruger du Facebook 1 Sådan kommer du på Facebook 2 Oprettelse af en Facebook-profil 3 Opsætte privatindstillinger, så kun venner kan følge med 4 Søge efter venner og bekendte 5 Skrive beskeder både

Læs mere

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG S O M M E R 2 0 1 3 SocialTime Skab din forretning på Facebook Gratis markedsføring Du tror allerede på værdien af Facebook markedsføring - det er derfor du læser dette nu, ikke? Du kan gøre opmærksom

Læs mere

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram 1... 2... Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag

Læs mere

Guide. For lærere i Slagelse Kommune KLÆDT PÅ TIL DIGITAL DANNELSE

Guide. For lærere i Slagelse Kommune KLÆDT PÅ TIL DIGITAL DANNELSE Guide For lærere i Slagelse Kommune KLÆDT PÅ TIL DIGITAL DANNELSE Facebookvenner med eleverne? Ja og nej! Der kan være flere grunde til at være venner med sine elever på nettet, men først og fremmest bør

Læs mere

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Denne guide vil gøre dig i stand til at opstille din Google Analytics konto. Ydermere vil den være en hjælp til at forstå hvordan

Læs mere

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen 14. marts 2016 Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Sådan opretter du en side... 2 2. Sådan giver du rettigheder til dem, der skal administrere siden... 3 3. Sådan ændres sidens URL/brugernavn...

Læs mere

SEO-strategi. Kunde logo

SEO-strategi. Kunde logo SEO-strategi Kunde logo Formålet SEO-strategien skal ved udførsel skabe mere trafik til KUNDE, samt styrke deres branding. SEO-strategien skal være med til at belyse nogle af de problematikker som KUNDEløser

Læs mere

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 VEJLEDNING 1.0 Indhold VELKOMMEN 3 KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 SÅDAN OPRETTER DU EN QUIZ 10 Quiz info 11 Tilføj spørgsmål 12 Tilføj formel til

Læs mere

Guide my.matche.dk. - HURTIGT OVERBLIK s. 2 eller... - DETALJERET GENNEMGANG s af 12

Guide my.matche.dk. - HURTIGT OVERBLIK s. 2 eller... - DETALJERET GENNEMGANG s af 12 Guide my.matche.dk Denne guide hjælper dig igennem oprettelse, introducerer dig til dit personlige dashboard og hjælper med at udføre Parathedsvurderingen. - HURTIGT OVERBLIK s. 2 eller... - DETALJERET

Læs mere

The World of Social Media

The World of Social Media The World of Social Media Sociale medier er medier for social interaktion, hvilket vil sige at der er et socialt sammenspil online - Det er altså kommunikation der går begge veje. Sociale medier kan også

Læs mere

Indhold Login Beskeder Grupper Kalender Notifikationer Sikre filer Diverse

Indhold Login Beskeder Grupper Kalender Notifikationer Sikre filer Diverse Medarbejder FAQ Indhold Login... 3 + Hvor logger jeg ind på Aula?... 3 + Hvad, hvis jeg både er lærer og forælder til et barn?... 3 Beskeder... 3 + Hvor ser jeg sendte beskeder?... 3 + Hvordan tilføjer

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Borgerservice centret God borgerservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres Borgerservice, og borgernes vilje

Læs mere

Kom godt i gang med Klasseværelse. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac

Kom godt i gang med Klasseværelse. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac Kom godt i gang med Klasseværelse Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac Velkommen til Klasseværelse på Mac Klasseværelse er en effektiv app til ipad og Mac, som gør det nemmere for dig at styre

Læs mere

STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE

STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE 2017 2020 INDLEDNING Esbjerg Kommune vil være Danmarks nye vækstcenter i 2020 og er med sine ca. 10.000 ansatte den største og mest mangfoldige arbejdsplads i

Læs mere

SUNDHEDSCHECK - HVORDAN KLARER VORES OMSTILLINGSINITIATIV SIG?

SUNDHEDSCHECK - HVORDAN KLARER VORES OMSTILLINGSINITIATIV SIG? INTRODUKTION SUNDHEDSCHECK - HVORDAN KLARER VORES OMSTILLINGSINITIATIV SIG? Deltagere: Tid: Ressourcer: Ideelt set alle i din gruppe 1 til 3 timer Dette aktivitets-ark, og et mødested Hvorfor skal vi gøre

Læs mere

Tønder Kommune har været på Facebook siden 2009 og den officielle facebookside bliver suppleret af andre facebooksider i decentralt regi.

Tønder Kommune har været på Facebook siden 2009 og den officielle facebookside bliver suppleret af andre facebooksider i decentralt regi. Social media playbook En guide til afdelinger og ansatte i Tønder Kommunes tilstedeværelse på de socialee medier. 1 Indledning Kommunikationsafdelingen har udviklet et praktisk redskab til at hjælpe ansatte

Læs mere

Shift Left: Best Practice videnshåndtering. Ulrik Pedersen Service Management konsulent TOPdesk

Shift Left: Best Practice videnshåndtering. Ulrik Pedersen Service Management konsulent TOPdesk Shift Left: videnshåndtering Ulrik Pedersen Service Management konsulent TOPdesk Inspiration Hvorfor er det vigtigt at fokusere på videnshåndtering? Kunderne 24/7 support Selvforsynende Hurtige svartider

Læs mere

I ØSTEN STIGER SOLEN OP

I ØSTEN STIGER SOLEN OP I ØSTEN STIGER SOLEN OP VL DØGN 2012 -NU MED SOCIALE MEDIER ARRANGERES AF VL23 30. & 31. JANUAR 2012 TIVOLI CONGRESS CENTER Indledning nu med sociale medier VI STÅR MIDT I EN KOMMUNIKATIONSREVOLUTION.

Læs mere

Alt du behøver at vide som Maker på Crate

Alt du behøver at vide som Maker på Crate Alt du behøver at vide som Maker på Crate København, maj 2015 Crate er dit sted! Det er dine produkter og det er din butik. Vi er vildt begejstrede for at have dig med ombord og vi er sikre på, at vi går

Læs mere

GØR-DET-SELV-LEAN. 3-dags praktisk workshop. Få kendskab til Menfor s 7 trin til succesfuld LEAN model og skab resultater på bundlinien

GØR-DET-SELV-LEAN. 3-dags praktisk workshop. Få kendskab til Menfor s 7 trin til succesfuld LEAN model og skab resultater på bundlinien GØR-DET-SELV-LEAN 3-dags praktisk workshop Få kendskab til Menfor s 7 trin til succesfuld LEAN model og skab resultater på bundlinien GØR-DET-SELV-LEAN er en 3-dags praktisk workshop, skræddersyet til

Læs mere

Brug af digitale medier

Brug af digitale medier Brug af digitale medier Tønder Kommune bruger i vid udstrækning digitale medier både i den interne og den eksterne kommunikation. I de kommende år vil digitale medier få endnu større betydning både eksternt

Læs mere

BOARD OFFICE BESTYRELSESPORTAL DER BOOSTER BESTYRELSENS ARBEJDE

BOARD OFFICE BESTYRELSESPORTAL DER BOOSTER BESTYRELSENS ARBEJDE BOARD OFFICE BESTYRELSESPORTAL DER BOOSTER BESTYRELSENS ARBEJDE Giv din bestyrelse et digitalt løft OM BOARD OFFICE Med bestyrelsesportalen BOARD OFFICE kan I administrere og planlægge bestyrelsesarbejdet,

Læs mere

Kommunikationsstrategi for INTERSKOLEN

Kommunikationsstrategi for INTERSKOLEN Kommunikationsstrategi for Kommunikationsstrategien beskriver, hvordan vi kommunikerer ud fra hvilke principper og med hvilke mål. Kommunikationsstrategien er et redskab, der skal medvirke til at udvikle

Læs mere

Erfagruppe 2.0 - Matchen Oktober 2013 oktober 2014

Erfagruppe 2.0 - Matchen Oktober 2013 oktober 2014 Erfagruppe 2.0 - Matchen Oktober 2013 oktober 2014 Formål: Projektet Videnformidling og Dialog via nye kanaler Vi&Di, vil via konkurrencen Erfagruppe 2.0 Matchen skabe opmærksomhed på, at sociale medier

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

Introduktion til NemSMS. August 2019

Introduktion til NemSMS. August 2019 Introduktion til NemSMS August 2019 Hvem skal anvende vejledningen? Introduktionen er relevant, hvis du vil danne dig et overblik over NemSMS, eller hvis din myndighed vil anvende NemSMS er, så påmindelser

Læs mere

I projektet uddannes borgere i praktisk anvendelse af redskabet ift. at udføre konkrete projekter til gavn for hele Sydhavnen.

I projektet uddannes borgere i praktisk anvendelse af redskabet ift. at udføre konkrete projekter til gavn for hele Sydhavnen. Vores Sydhavn Om tilbuddet: Projektet Vores Sydhavn sigter mod at implementere det digitale strategiske værktøj, www.tagdel.dk, som et permanent og digitalt samlingspunkt for alle borgere i Sydhavnen.

Læs mere

Velkommen til Kaffemøde

Velkommen til Kaffemøde Velkommen til Kaffemøde Høj svarprocent Høj svarprocent, højt engagement - det forpligter Scandi Standard total 87% Danpo total 94% Group Operations, Danpo 96% Group Procurement 100% HR 100% Ledergruppen,

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kontaktcentret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kontaktcentret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Kontaktcentret Hvad er vigtigt for kunderne, for en positiv oplevelse af kontakten til Kundeservice? RECORDIT: Selv om det er medarbejdernes kompetencer, der

Læs mere

Din digitale samarbejdsplatform

Din digitale samarbejdsplatform Din digitale samarbejdsplatform Log på En digital løsning, der hjælper dig med at optimere din virksomhed Ét sted til kommunikation, dokumentation og finansiel indsigt DeloitteDirect er en digital samarbejdsplatform

Læs mere

Guiden er en opsamling på vores og vores samarbejdspartneres erfaringer med rekruttering af fædre til baba-indsatsen.

Guiden er en opsamling på vores og vores samarbejdspartneres erfaringer med rekruttering af fædre til baba-indsatsen. Rekrutteringsguide Guiden er en opsamling på vores og vores samarbejdspartneres erfaringer med rekruttering af fædre til baba-indsatsen. Arbejdet med mennesker kan selvfølgelig ikke puttes i en formel.

Læs mere

Skift fra godkendelse med sms til app notifikation

Skift fra godkendelse med sms til app notifikation 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

SPREDNINGS GUIDEN GØR DET NEMT AT DELE OG GENBRUGE INNOVATION

SPREDNINGS GUIDEN GØR DET NEMT AT DELE OG GENBRUGE INNOVATION SPREDNINGS GUIDEN GØR DET NEMT AT DELE OG GENBRUGE INNOVATION SPREDNINGSGUIDEN 2016 Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse COI Center for Offentlig Innovation Købmagergade 22 1150

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Sådan oversætter du centrale budskaber

Sådan oversætter du centrale budskaber Sådan oversætter du centrale budskaber Dette er et værktøj for dig, som Vil blive bedre til at kommunikere overordnede budskaber til dine medarbejdere, så de giver mening for dem Har brug for en simpel

Læs mere

Invitér kandidater til samtale

Invitér kandidater til samtale Invitér kandidater til samtale Når du har fundet og udvalgt de kandidater, du gerne vil tale nærmere med, kan du via Emply invitere dem til en personlig samtale. Systemet giver dig forskellige muligheder

Læs mere

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony)

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Generelt Mobil Reception er et værktøj som bruges til at overvåge medarbejdere, kø er og meget andet samt styre dit omstillingsanlæg

Læs mere

Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS

Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS fremtiden starter her... Gode råd om... Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS INDHOLD Hvad er MUS 3 Fordele ved at holde MUS 4 De fire trin 5 Forberedelse 6 Gennemførelse 7 Opfølgning 10 Evaluering 10

Læs mere

Kandidathåndtering. 1 - Fanen Kandidater

Kandidathåndtering. 1 - Fanen Kandidater Kandidathåndtering 1 - Fanen Kandidater Har du modtaget ansøgninger, vil du automatisk blive ledt ind på fanen Kandidater når du går ind på et projekt. Her kan du se kandidatens navn, dato for indsendelse

Læs mere

RELEASE NOTES. HR Manager Talent Recruiter v3.30. HR Manager Talent Solutions support@hr-manager.dk

RELEASE NOTES. HR Manager Talent Recruiter v3.30. HR Manager Talent Solutions support@hr-manager.dk RELEASE NOTES HR Manager Talent Recruiter v3.30 Dette dokument beskriver de ændringer, der er foretaget i version 3.30 af HR Manager Talent Recruiter. Ændringerne er kategoriseret som «Nye funktioner»

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Kundeservice- og Support centret God kundeservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres kundeservice, og jeres

Læs mere

Dette er et værktøj for dig, som vil: Dette værktøj indeholder: Herunder et arbejdspapir, der indeholder:

Dette er et værktøj for dig, som vil: Dette værktøj indeholder: Herunder et arbejdspapir, der indeholder: 360 evaluering af din kommunikation Dette er et værktøj for dig, som vil: have feedback på dine kommunikationsevner forbedre din kommunikation afstemme forventninger med dine medarbejdere omkring din måde

Læs mere

FORANDRING FORANDRINGER FOREKOMMER ALLE STEDER TÆLL3R OGSÅ! Leder/arbejdsgiver

FORANDRING FORANDRINGER FOREKOMMER ALLE STEDER TÆLL3R OGSÅ! Leder/arbejdsgiver Om psykisk arbejdsmiljø i detailhandlen Læs mere på www.detdumærker.dk TÆLL3R OGSÅ! Leder/arbejdsgiver FORANDRING FORANDRINGER FOREKOMMER ALLE STEDER Helle og Trine er til personalemøde, hvor deres chef

Læs mere

Virtuelle samarbejdsmøder. mellem psykiatrisk. afsnit og bosted

Virtuelle samarbejdsmøder. mellem psykiatrisk. afsnit og bosted Virtuelle samarbejdsmøder mellem psykiatrisk afsnit og bosted Guide til superbrugere i. Superbrugernes rolle og ansvar ii. Klargøring og vedligeholdelse af udstyr iii. Før træningen iv. Under træningen

Læs mere

Sikker fildeling. Opret sikker fil. Denne opgaveseddel skal alene gennemføres, hvis der skal oprettes et relevant dokument i Sikker fildeling.

Sikker fildeling. Opret sikker fil. Denne opgaveseddel skal alene gennemføres, hvis der skal oprettes et relevant dokument i Sikker fildeling. Sikker fildeling Opret sikker fil Denne opgaveseddel skal alene gennemføres, hvis der skal oprettes et relevant dokument i Sikker fildeling. Gå til Dokumenter og vælg Sikker fildeling Vælg Opret dokument

Læs mere

KLIKOVANDs kommunikationsstrategi. forberedt på skybrud

KLIKOVANDs kommunikationsstrategi. forberedt på skybrud s kommunikationsstrategi forberedt på skybrud Januar2014 Indhold Hvad går KLIKOVAND ud på?... 3 Målsætninger for kommunikationen... 3 Hvad vil vi sige?... 4 Hvem vil vi sige det til? (Målgrupperne)...

Læs mere

Modtagelse af ny medarbejder i BUF - guiden

Modtagelse af ny medarbejder i BUF - guiden Modtagelse af ny medarbejder i BUF - guiden Indledning En god modtagelse øger motivationen og engagementet i arbejdet og har betydning i forhold til fastholdelse. Modtagelse begynder allerede når medarbejderen

Læs mere

Inspirationskatalog Projekt: KY Kommunernes Ydelsessystem

Inspirationskatalog Projekt: KY Kommunernes Ydelsessystem Inspirationskatalog Projekt: KY Kommunernes Ydelsessystem. Indholdet af dette materiale, herunder tekst, billeder og anden grafik og deres arrangement, er ophavsretligt beskyttet af EG A/S eller dets tilknyttede,

Læs mere

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR LEDERE

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR LEDERE DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR LEDERE 1 INTRO DE FØRSTE SKRIDT er en ny måde at drive a-kasse på. Fra at være a-kassen, der bestemmer, hvor, hvordan og hvornår den ledige skal være i kontakt med a-kassen,

Læs mere

FACEBOOK SIDER EN GUIDE TIL UDARBEJDET AF KOMFO, OPDATERET I AUGUST 2010

FACEBOOK SIDER EN GUIDE TIL UDARBEJDET AF KOMFO, OPDATERET I AUGUST 2010 EN GUIDE TIL FACEBOOK SIDER UDARBEJDET AF KOMFO, OPDATERET I AUGUST 2010 1 ÅBOULEVARD 40, GÅRDHUSET 2200 KØBENHAVN N. HVORFOR DENNE GUIDE? Der er mange muligheder for tilstedeværelse på Facebook med hver

Læs mere

Målrettet kommunikation

Målrettet kommunikation Målrettet kommunikation Du er en del af det team, der modtager en helt ny 0. klasse næste skoleår. I den forbindelse er der oprettet en gruppe for det kommende lærerteam og forældre til 0. klasse. Klik

Læs mere

Målrettet kommunikation

Målrettet kommunikation Målrettet kommunikation Du er en del af det team, der modtager en helt ny 0. klasse næste skoleår. I den forbindelse er der oprettet en gruppe for lærere og forældre til den kommende 0. klasse. Klik på

Læs mere

SOS Børnebyerne Facebookmanual

SOS Børnebyerne Facebookmanual SOS Børnebyerne Facebookmanual Manual til brug af Facebook for SOS-lokalgrupper 2014 Facebookmanual til SOS-lokalgrupper Denne manual er til de SOS-lokalgrupper, som er på Facebook eller ønsker at oprette

Læs mere

Opgavesedler til pædagogisk personale med tildelte rettigheder (uddannelsesmiljø)

Opgavesedler til pædagogisk personale med tildelte rettigheder (uddannelsesmiljø) Målrettet kommunikation Du er en del af det team, der modtager en helt ny 0. klasse næste skoleår. I den forbindelse er der oprettet en gruppe for lærere og forældre til den kommende 0. klasse. Klik på

Læs mere

SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE

SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE Hvordan foregår Idékonkurrencen?... 1 Hvordan bedømmes Idékonkurrencen?... 3 Regler for deltagelse i Idékonkurrencen... 4 Kontakt... 5 Tilmeldingsguide:

Læs mere

Facebook Business Manager

Facebook Business Manager Facebook Business Manager - Sammen kan vi det hele! Facebook Hvordan tilmelder jeg mig Facebook Business Manager? Med Facebook Business Manager får du mulighed for at administrere alle de virksomhedssider,

Læs mere

Vi præsenterer. Talent Management

Vi præsenterer. Talent Management Vi præsenterer Talent Management Der findes desværre ikke en opskrift på vellykket Talent Management, men solidt HR-håndværk, kombineret med intelligente og effektive løsninger giver resultater. Vi deler

Læs mere

Ernæringsprojekt - LS 1. d. 20. august 2019, Comwell Kolding

Ernæringsprojekt - LS 1. d. 20. august 2019, Comwell Kolding Ernæringsprojekt - LS 1 d. 20. august 2019, Comwell Kolding Velkommen Hvem er vi? Vibeke Rischel Bodil Andersen Arjen Stoop Annelene Højvang Pernille Bechlund Ditte Hartmann Jimmy Caspersen Hanne Miang

Læs mere

Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent

Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent Potentialet, det praktiske og samarbejdet med BetterNow OM BETTERNOW... 2 FORDELE VED BRUG AF ONLINE EGEN-INDSAMLINGER... 2 POTENTIALET VED

Læs mere

Målrettet kommunikation

Målrettet kommunikation Målrettet kommunikation Du er en del af det team, der modtager en helt ny 0. klasse næste skoleår. I den forbindelse er der oprettet en gruppe for lærere og forældre til den kommende 0. klasse. Klik på

Læs mere

FACEBOOK KURSUS K U R S U S

FACEBOOK KURSUS K U R S U S FACEBOOK KURSUS Kort om Facebook Hvad er Facebook Socialt medie med fokus på at forbinde mennesker. Hvem bruger Facebook? Facebook anvendes mest af private mennesker til at organisere fællesskaber. Hvordan

Læs mere

Danish Entrepreneurship Award. sådan deltager du i Idékonkurrencen (ungdomsuddannelserne)

Danish Entrepreneurship Award. sådan deltager du i Idékonkurrencen (ungdomsuddannelserne) Danish Entrepreneurship Award sådan deltager du i Idékonkurrencen (ungdomsuddannelserne) Danish Entrepreneurship Award - Idékonkurrencen for ungdomsuddannelserne Et vigtigt element i Danish Entrepreneurship

Læs mere

Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduktion

Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduktion Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduktion Du modtager denne guide som en hjælp til forståelse af hvordan Visiolink applikationer fungere med Google Analytics. Ydermere

Læs mere

Frivillige - opstart mm.

Frivillige - opstart mm. Køb bøgerne i dag Frivillige - opstart mm. V/ Sociolog og forfatter Foredragsholder og konsulent i Ledfrivillige.dk Grundlægger af RETRO giver dig redskaber og inspiration til ledelsesopgaven baseret på

Læs mere

Kommunikations- politik. December 2017

Kommunikations- politik. December 2017 Kommunikations- politik December 2017 Indhold En kommunikationspolitik for alle Fem principper for god kommunikation Målgrupper Kommunikationskanaler Det daglige kommunikationsansvar Ekstern kommunikation

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Borgerservice centret Hvad er vigtigt for kunderne, for en positiv oplevelse af kontakten til Kundeservice? RECORDIT: Selv om det er medarbejdernes kompetencer,

Læs mere

Hvem må hvad i grupper?

Hvem må hvad i grupper? Hvem må hvad i grupper? Aula er grupper Gruppe som distributionsliste og rettighedsgruppe En gruppe, der kun benyttes som distributionsliste, gør det nemt og enkelt for medlemmer at sende fx beskeder eller

Læs mere

Sådan installerer du Authenticator app en og logger sikkert ind i Aula

Sådan installerer du Authenticator app en og logger sikkert ind i Aula 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

GUIDE FOR BRUG AF SPORTI s MEDLEMSDATABASE NORGE. SPORTI Tarp Byvej Esbjerg N 1

GUIDE FOR BRUG AF SPORTI s MEDLEMSDATABASE NORGE. SPORTI Tarp Byvej Esbjerg N  1 GUIDE FOR BRUG AF SPORTI s MEDLEMSDATABASE NORGE Udarbejdet af Martin Skov, november 2015 1 Indhold Generelt om SPORTI s medlemsdatabase i Norge... 3 Profiler... 3 Data i medlemsdatabasen... 3 Medlemsnumre...

Læs mere

kvikguide ...gør rekruttering lettere Administrator hr-skyen.dk Tlf.: CVR:

kvikguide ...gør rekruttering lettere Administrator hr-skyen.dk Tlf.: CVR: kvikguide Administrator hr-skyen.dk Tlf.: +45 71 99 07 27 E-mail: support@hr-skyen.dk CVR: 34474540 ODENSE (hovedkontor) Nørregade 71 DK-5000 Odense C Tlf:+45 7199 0727 ÅRHUS Skæringvej 88 DK-8520 Lystrup

Læs mere

Dinnerlust ApS

Dinnerlust ApS 1 Dinnerlust ApS er grundlagt på visionen om at skabe Danmarks fedeste og foretrukne go-to online netværk for spisesteder og forbrugere. 2 MISSIONEN er at bygge og udvikle danskernes foretrukne platform,

Læs mere

Gode råd til samarbejdet med ambassadører

Gode råd til samarbejdet med ambassadører Gode råd til samarbejdet med ambassadører Guide til landsdelskonsulenter Marts 2016 Denne guides indhold Formål Din opgave som landsdelskonsulent Ambassadøren Ambassadøren Ambassadørens opgave Tre eksempler

Læs mere

Emply Hire. Kandidathåndtering. Senest opdateret: 26. marts 2015 Version 2/MO/2015

Emply Hire. Kandidathåndtering. Senest opdateret: 26. marts 2015 Version 2/MO/2015 Emply Hire Kandidathåndtering Senest opdateret: 26. marts 2015 Version 2/MO/2015 1 Denne brugermanual tager udgangspunkt i, hvordan du som rekrutteringsansvarlig/projektleder har mulighed for at håndtere

Læs mere

Guide. til frivilligværktøjer

Guide. til frivilligværktøjer Værktøjer til frivilligledelse Guide til frivilligværktøjer // Kære frivilligleder Her får du et kit med tre praktiske værktøjer, som du kan bruge sammen med dit lederteam og de engagerede frivillige

Læs mere

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup #30DageMedBranding Følgende er en enkel guide til et bedre personligt brand på internettet. Processen løber over 30 dage og hver dag skal du gøre en ny ting. Nogen gange vil du blive nødt til at udskyde,

Læs mere

IDÉ- OG INSPIRATIONSKATALOG AKTIVERING AF MEDARBEJDERE, FORHANDLERE OG KUNDER

IDÉ- OG INSPIRATIONSKATALOG AKTIVERING AF MEDARBEJDERE, FORHANDLERE OG KUNDER IDÉ- OG INSPIRATIONSKATALOG AKTIVERING AF MEDARBEJDERE, FORHANDLERE OG KUNDER INDHOLDSFORTEGNELSE TIDSLINJE... 3 MEDARBEJDERENGAGEMENT - Incitament... 4 - Priming... 5-6 - Efter kampagnen...7 IDÉKATALOG

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET

SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET SCALING BY DESIGN Er jeres virksomhed klar til at skalere? Gennemgå fundament-kortene for at sikre, at jeres virksomhed har grundlaget i orden, før skaleringsprocessen går

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Borgerservice centret God borgerservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres Borgerservice, og borgernes vilje

Læs mere

Startvejledning. Søg Find Websteder, Personer eller Filer. Opret et websted eller nyhedsindlæg

Startvejledning. Søg Find Websteder, Personer eller Filer. Opret et websted eller nyhedsindlæg Startvejledning Du kan gøre mere, uanset hvor du er, med sikker adgang, deling og fillagring. Log på med dit Office 365-abonnement, og vælg SharePoint fra appstarteren. Søg Find Websteder, Personer eller

Læs mere

Brugervejledning. Brugervejledning til app og web-indgang

Brugervejledning. Brugervejledning til app og web-indgang 1 til app og web-indgang 2 Indhold... 1 App... 3 Login... 3 Forside mulighed 1... 3 Forside mulighed 2... 4 Indstilling og profil... 5 Kort over netværksgrupper... 5 Virksomhedsoversigt... 6 Medlemsoversigt...

Læs mere

Otto Aagaard, Nils Kaasing. DI workshop 2013 06. nov. 13

Otto Aagaard, Nils Kaasing. DI workshop 2013 06. nov. 13 1 Sæt fokus på produktiviteten med et nyt lønsystem Konsulent Otto Aagaard Konsulent Indledning - Løn som ledelsesværktøj - Fem gode råd til vækst - Produktivitet og ledelse 3 Fokus på produktiviteten

Læs mere

Skab glæde og stærke relationer. Online Julekalender 2019

Skab glæde og stærke relationer. Online Julekalender 2019 Skab glæde og stærke relationer Online Julekalender 2019 Det er nemt og sjovt og vækker den lille spænding: Vinder jeg mon i dag? Igennem flere år er det bevist, at gamification er et effektivt redskab

Læs mere