World Federation of Direct Selling Associations

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "World Federation of Direct Selling Associations"

Transkript

1 SLIDE 2 Hej alle sammen mange tak, fordi I er her i dag. Jeg glæder mig rigtig meget til at fortælle jer om LifeWave. Det har haft en positiv indflydelse på mit liv, både personligt og professionelt og jeg håber, at det I hører her i dag, vil inspirere jer på samme måde, som det inspirerede mig. SLIDE 3 Lad os derfor begynde med lidt af virksomhedens baggrundshistorie LifeWave blev oprettet i 2004 og har hovedkontor i San Diego, Californien. Vores produkter forhandles i over 100 lande, og virksomheden har også kontorer i Irland og Taiwan. SLIDE 4 Hvor begyndte det hele? Det begyndte som en tanke hos vores grundlægger og direktør David Schmidt, som har været inspireret til innovation og alternativ healing lige siden barndommen og denne inspiration styrkes stadig. Hans arbejde inden for design af medicinsk udstyr - og senere i samarbejde med den amerikanske flåde - førte frem til ét afgørende spørgsmål: Hvordan kan vi mennesker bevare energien uden brug af lægemidler, stimulanser, kemikalier eller koffein? SLIDE 5 Svaret er: Teknologien LifeWave Patch, som David fik idéen til i 2002, og som førte til oprettelsen af LifeWave i Nu mere end et årti senere er hans resultatliste inden for banebrydende opfindelser fortsat selve kernen i vores verdensomspændende succes. Om et øjeblik vil vi tale mere udførligt om patch-teknologien men lad os først se lidt nærmere på vores forretningsmodel. SLIDE 6 LifeWaves forretningsmodel anvender netværksmarketing, der også er kendt som direkte salg. Vi er repræsenteret i over 150 lande, og denne distributionsmodel er over 80 år gammel.1 Alene i 2014 genererede netværksmarketing næsten 183 milliarder USD i detailsalg.2 Ud fra det økonomiske potentiale og de personlige muligheder kan det ikke overraske nogen, at millioner af mennesker vælger direkte salg som karriere. Når det er sagt, er én af de bedste ting ved LifeWave, at din fremtid virkelig lægges i dine egne hænder. For mange er det alle tiders måde til at skaffe sig en solid indtægt på deltid. For andre er det et helt nyt karrierealternativ med ubegrænset potentiale. Det er helt op til én selv. 1 Allbusiness.com 2 World Federation of Direct Selling Associations

2 SLIDE 7 LifeWaves binære struktur gør, at du kan opbygge din virksomhed på lige vilkår. Med én af de højeste kommissionsbetalinger inden for branchen med direkte salg er hver enkelt øverst i sit eget netværk, og alle kan opbygge to team under dem det ene til venstre og det andet til højre. Vi ser nærmere på vores kompensationsplan senere i denne præsentation. SLIDE 8 På verdensplan er der over 5000 virksomheder inden for netværksmarketing, men kun 200 er medlemmer af foreningen Direct Selling Association. LifeWave er stolt af at være blandt dem. For at blive medlem skal man gennem en grundig undersøgelse af forretningens praksis, kompensationsplaner, offentliggjorte markedsføringsmaterialer, kundeservicepraksis - og så naturligvis forretningsetik. Det er et krav, at alle medlemmer indfører, offentliggør og overholder DSA's etiske regelsæt. Det er ligeledes værd at bemærke, at LifeWave er godt repræsenteret i DSA, eftersom Mike Collins, vores øverste direktør, blev valgt ind i bestyrelsen i SLIDE 9 Lad os nu tale om vores produkter, som er omdrejningspunktet for vores succes som virksomhed. For det første er der Theta Nutrition, som består af banebrydende formler i en drik, der gør, at kroppen får de essentielle næringsstoffer. Alle disse formler indeholder de fineste naturlige ingredienser og ingen kunstige sødestoffer, farver eller konserveringsmidler - og heller ikke koffein eller stimulanser. I den effektive produktserie indgår også Theta One og Theta Activate, som i 2015 vandt prisen fra DSA ETHOS for produktinnovation. Det er en fantastisk præstation inden for branchen for direkte salg, som vi er særdeles stolte af. SLIDE 10 Med vores patenterede og overordentligt effektive leveringssystem adskiller Theta Activate, og Theta Nutrition sig meget fra andre produkter. Det skyldes, at Theta Activate hurtigere får kroppen til at absorbere næringsstofferne ved at lukke flere af dem ind i vores celler - OG det er også godt for cellernes stofskifte. Resultaterne? I modsætning til de fleste andre kosttilskud mærker langt de fleste mennesker resultaterne af Theta Nutrition i løbet af få minutter. Theta Activate indeholder også silica, som er nødvendigt for sundt bindevæv, hår, negle og hud. SLIDE 11 Theta One, som også er patenteret, indeholder råmælk, som er en naturlig superfødevare. Det indeholder desuden vitamin B6, som bidrager til at regulere hormonerne og immunforsvarets normale funktioner.

3 SLIDE 12 Dernæst har vi Theta Fuel, der i modsætning til andre energidrikke på markedet, giver energi på celleniveau, uden koffein eller stimulanser og heller ingen kunstige sødestoffer, farver eller konserveringsmidler. SLIDE 13 Endelig er der Theta Heart, som gavner kroppens vigtigste organ. Det medvirker til hjertets normale funktion, normal muskelfunktion, beskytter cellerne mod oxidativt stress og bidrager til normalt stofskifte. SLIDE 14 I år lancerede LifeWave desuden Maveric, som er et banebrydende produkt til mænd. Kan du ikke længere huske, hvordan du havde det, da du var i 20'erne, er denne lille flaske en sund daglig påmindelse. Maveric klarer et problem, som alle mænd oplever fra først i 30'erne: Blodet indeholder mindre testosteron. Det påvirker i høj grad, hvordan de har det - både mentalt og fysisk. SLIDE 15 Da Maveric er med til at opretholde et normalt niveau af testosteron, hjælper det mænd med at genvinde den ungdommelige følelse, de havde i 20'erne. Og det gøres helt uden lægemidler eller kemikalier. SLIDE 16 Lad os nu tale om LifeWaves plasterteknologi, som er en avanceret form for lysterapi og hjørnestenen i vores succes siden SLIDE 17 I lighed med hvordan solen aktiverer kroppens produktion af vitamin D og melanin, stimulerer vores plastre kroppen via bestemte lysfrekvenser. Så helt uden at fylde kroppen med lægemidler eller kemikalier støtter hvert plaster den naturlige heling og giver unikke helbredsfordele i 12 timer. SLIDE 18 Et af vores mest populære plastre, Y-Age Aeon, har i kliniske test vist sig at reducere stress og mindske inflammation i kroppen. SLIDE 19 Y-Age Glutathione giver bedre helbred i det hele taget ved at støtte immunforsvaret og fremme udskillelsen af kroppens giftstoffer.

4 SLIDE 20 Vores plaster Y-Age Carnosine forbedrer organernes bioelektriske egenskaber. Det er også klinisk dokumenteret, at det øger udholdenhed med op til 125%.* SLIDE 21 IceWave er det plaster, der har inspireret mange af vores medlemmer og ledere til melde sig ind i LifeWave på grund af egne personlige erfaringer. Det giver sikker og naturlig smertelindring både til hele kroppen og til lokale smerter. SLIDE 22 Også vores firbenede venner har gavn af plastre fra LifeWave. AcuLife giver heste sikker og naturlig smertelindring og mindsker inflammation. SLIDE 23 Energy Enhancer, vores allerførste produkt, gjorde, at verden fik øje på LifeWave. Disse plastre giver vedvarende energi, og det er klinisk dokumenteret, at de øger udholdenheden. Professionelle atleter, deltagere i de olympiske lege og topidrætsfolk i utallige sportsgrene bruger Energy Enhancer for at nå til tops i konkurrencer. SLIDE 24 SP6 Complete er alle tiders til vægtvogtere, da det stimulerer punkter på kroppen, som man ved regulerer appetitten, og også kan medvirke til at mindske spisetrangen. SLIDE 25 Sidst men ikke mindst kan enhver, der nogensinde har haft svært ved at sove, virkelig værdsætte, hvad dette plaster kan gøre. Det er bevist, at Silent Nights, som er medicinsk udstyr i Klasse 1, øger søvnens varighed med mere end 60%. Det er forbløffende, hvordan dette plaster får de fleste søvnløse til at sove længere om natten. SLIDE 26 Lad os nu gå videre til vores mest solgte wellness-system, CORSENTIALS. En kombination af Y-Age Aeon-plasteret, vores Theta One Nutritional-formel og vores system, som hurtigt leverer næringsstoffer, Theta Activate - CORSENTIALS giver hele kroppen helbredsfordele, og resultaterne mærkes sandsynligvis fra allerførste dag. SLIDE 27 Den næste produktserie står for en ny epoke i innovation for LifeWave. Den introducerer Alavida Regenerating Trio, som gør, at man får bedre hud indefra og ud og udefra og ind. SLIDE 28 Alavida, som indeholder 98,6% naturlige plantebaserede ingredienser, får videnskab og natur til at gå op i en højere enhed, så huden igen kommer til at stråle. En af Alavidas primære fordele er, at det reducerer ansigtets fine linjer og rynker, lysner huden, udjævner hudens toner, fugter hele døgnet og gør huden mere fast.

5 SLIDE 29 Og lad os nu se nærmere på hvert enkelt produkt i Alavida Regenerating Trio, hvor vi starter med Daily Refresh Facial Nectar. Dette 2-i-1 produkt, som både er et fugtigheds- og anti-aging-middel, skal bruges om dagen, hvor huden udsættes for vejr og vind. Den lette konsistens er perfekt til påføring, før der lægges makeup. SLIDE 30 Nightly Restore Facial Créme er et 2-i-1 produkt, som både er et fugtigheds- og anti-agingmiddel, der bruges om natten, når kroppen helt naturligt er i gang med at hele sig selv. Det er også et ideelt supplement til Daily Refresh Facial Nectar. SLIDE 31 Trioens sidste del er Alavida Phototherapy Patch, som anvender lys til at stimulere akupunkturpunkter på huden. Dette sikre og effektive plaster, som også anvendes om natten, reducerer oxidativt stress og medvirker til at bibeholde antioxidanter i kroppen. Alt dette får atter huden til at stråle. SLIDE 32, 33 & 34 Som du kan se, er det særdeles effektive naturlige ingredienser, der indgår i denne forbløffende videnskabelige produkttrio. Hver eneste ingrediens er omhyggeligt sammensat for at få bestemte fordele. SLIDE 35 Intet er naturligvis vigtigere end resultaterne, og Alavida leverer virkelig det, de fleste søger i hudplejeprodukter. SLIDE Produktpriser SLIDE 41 Dette er et oplagt øjeblik til at holde pause et øjeblik og opsummere fordelene ved at være forhandler af LifeWave. Som jeg bemærkede i begyndelsen af denne præsentation, har opbygningen af min LifeWave virksomhed beriget mit liv på måder, jeg ikke vidste var mulige, både helbreds- og forretningsmæssigt, ja faktisk i forhold til hvordan jeg griber alting an. Hvad betyder alt dette for dig? Med en minimal investering får du adgang til alle vores fantastiske produkter til engrospriser - samt én af de højeste kommissionsbetalinger inden for direkte salg. Vi hjælper med at gøre det nemt at starte egen virksomhed, hvor du kan arbejde hjemmefra, og din professionelle baggrund er IKKE vigtig. Vi gør alt det tunge arbejde for dig, herunder produktion, kundeservice, ordrelevering og naturligvis de forvandlende produkter, der er selve grundlaget for din virksomhed. Her har du chancen for at blive din egen chef - uden ansatte, men med mange kolleger. Når alt kommer til alt, handler netværksmarketing om personlig udvikling og glæde, og det er

6 en chance for samtidigt at opbygge et netværk og en omsætning, som i sidste ende bliver til en stabil restindkomst. SLIDE 42 Lad os nu se på vores forskellige tilmeldingspakker. SLIDE 43 Og lad os se nærmere på vores fem indtægtskilder. SLIDE 44 Med fortjeneste fra detailhandel kan du tjene penge på to måder: Produkterne kan købes til engrospriser og sælges med fortjeneste eller kunderne kan købe på nettet via LifeWave.com til detailhandlens priser, og du får automatisk fortjenesten. Det er dit valg. SLIDE 45 Ved at underskrive kontrakten som ny forhandler på et af tilmeldingsniveauerne modtager du en introduktionsbonus. Opgraderer du til forhandler på et højere tilmeldingsniveau får du oveni den ekstra tilhørende bonus. SLIDE 46 Vores binære kommissioner sørger for, at du får en langvarig restindtægt. SLIDE 47 Med vores kommissionsmatchende bonusser får du indtægter fra dine tre første generationer af binære kommissioner. Vi fortalte tidligere om, hvordan hver især leder sit eget netværk, og hvordan hver enkelt kan opbygge to underordnede teams - det ene til venstre og det andet til højre. Det er et godt eksempel på, hvordan du får gavn af netop den proces. SLIDE 48 Og endelig er der vores bølgebonusser for virkelig seriøse forretningsfolk. Disse bonusser, som er unikke for LifeWave, er til Platinum- og Diamond-forhandlere for at skaffe nye medlemmer enten på platin- eller diamantniveau. SLIDE 49 Ud over alle disse gode indtjeningsmetoder får du også det praktiske kommissionskort. Det fungerer på denne måde: LifeWave udbetaler kommissioner hver uge alle kommissioner overføres automatisk til din LifeWave Hyperwallet-konto og beløbene kan overføres direkte til din bankkonto. Dette Visa-kort kan også anvendes til at hæve i en pengeautomat og til almindelige indkøb og produktkøb. Desuden er alle beløb i forbindelse med kortet forsikret fuldt ud, så du kan være ganske rolig.

7 SLIDE 50 Lad os nu forklare, hvor effektivt og praktisk konceptet autoship er. Med dette gentagne ordresystem kan du købe produkter hver måned, som automatisk sendes til den ønskede adresse, mens dit forretningscenter forbliver aktivt og din indtægt registreret. SLIDE 51 Uddan dig, grib chancen, og se fremad! Oplev LifeWaves produkter... lær af din uplines og netværk... gå på opdagelse på hjemmesiden, Back Office og sociale medier... deltag i vores webinarer, møder og events: Den bedste mulighed for at opleve LifeWaves unikke transformerende, forvandlende effekt! SLIDE 52 Vi fortjener alle bedre livskvalitet, og netop det kan LifeWave hjælpe dig med at opnå. Med sundere krop, sind og sjæl kan du leve og arbejde på en bedre måde, så det bliver til en historie, du gerne vil fortælle alle andre. Lev længe og lev godt.

LifeWave.com. Information møder Træningskurser Forretningsmodel. Tyskland VM 2014

LifeWave.com. Information møder Træningskurser Forretningsmodel. Tyskland VM 2014 Tyskland VM 2014 LifeWave fylder 10 år i november 2014 LifeWave er i mere end 110 lande Godkendt til alle hospitaler i EU Franske Hospitaler Over 70 uafhængige kliniske test Flere patenter David Schmidt

Læs mere

1 DorteKlattschou.dk

1 DorteKlattschou.dk 1 2 1. Energiplastre Det her er det vildeste og mest enkle du kan gøre for din krop Små plastre der sættes på akupunkturpunkterne og som bæres i 1-12 timer. Silent Nights og Aeon mod stress og søvnløshed.

Læs mere

1 DorteKlattschou.dk

1 DorteKlattschou.dk 1 2 1. Energiplastre Det her er det vildeste og mest enkle du kan gøre for din krop Små plastre der sættes på akupunkturpunkterne og som bæres i 1-12 timer. Silent Nights og Aeon mod stress og søvnløshed.

Læs mere

Velkommen - Lifewave præsentation

Velkommen - Lifewave præsentation Velkommen - Lifewave præsentation David Schmidt LifeWave fyldte 10 år i november 2014 Network Marketing Tyskland VM 2014 LifeWave er i mere end 110 lande Godkendt til alle hospitaler i EU Franske Hospitaler

Læs mere

CORSENTIALS gør det nemt at være sund.

CORSENTIALS gør det nemt at være sund. CORSENTIALS gør det nemt at være sund. CORSENTIALS-systemet, der består af LifeWaves eksklusive, patentanmeldte teknologi, transformerer sundhed ved at give dig effektive fordele, du ikke får med andre

Læs mere

LifeWave KOMPeNSaTi- ONSPLaN

LifeWave KOMPeNSaTi- ONSPLaN LifeWave KOMPENSATI- ONSPLAN $ LifeWaves globale succes er baseret på hårdt arbejde, passion og medlemmernes hengivenhed. Vi har derfor besluttet at belønne de af vores medlemmer, der har nogle af de højeste

Læs mere

LIFEWAVE. Ny patent anmeldt opfindelse fra Lifewave. Se flere billeder på vores Facebook gruppe

LIFEWAVE. Ny patent anmeldt opfindelse fra Lifewave. Se flere billeder på vores Facebook gruppe LIFEWAVE Ny patent anmeldt opfindelse fra Lifewave Se flere billeder på vores Facebook gruppe Videnskab og natur i perfekt harmoni Alavida er en helt ny måde at tænke hudpleje. Ved at kombinere Lifewaves

Læs mere

SUCCES GJORT ENKEL 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration

SUCCES GJORT ENKEL 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration SUCCES GJORT ENKEL 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration At starte din egen virksomhed kan være enkelt, ligetil og sjovt! Denne

Læs mere

Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave.

Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave. Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave. Mere energi, genopretter energi flowet i kroppen. Nem at placere, se brochure Resultater med det samme. Giver op til 20 % mere energi. Øger kroppens forbrænding.

Læs mere

Introduktion. Selskab Energiterapi Produkter Forretningsmulighed

Introduktion. Selskab Energiterapi Produkter Forretningsmulighed Introduktion Selskab Energiterapi Produkter Forretningsmulighed LifeWave U.S. Corporate 9444 Balboa Ave Suite 150 San Diego, CA 92123 Tel. (858) 459-9876 Fax. (858) 459-9876 David Schmidt Adm. Direktør

Læs mere

Velkommen. Præsentation

Velkommen. Præsentation Velkommen Præsentation Engergy Enhancer var oprindeligt opfundet til det amerikanske forsvar Stimulere ATP i cellen 2004 vinde de Amerikanske svømmerpiger flere guldmedalje og slår personlige rekorder

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN

FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN 2 LifeWaves mest værdifulde aktiv som virksomhed er vores talentfulde gruppe af flittige medlemmer, som deler vores produkter med hele verden. Derfor tilbyder vi nogle af

Læs mere

Ubegrænset indtægtspotentiale i dybden

Ubegrænset indtægtspotentiale i dybden KOMPENSATIONS- PLAN LifeWaves vigtigste aktiv er alle de talentfulde og hårdtarbejdende Distributors, der deler vores produkter med resten af verden. Det er grunden til, at vi gerne vil belønne dem med

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

LEV LÆNGE. LEV GODT. Katalog for 2018 sundheds- og wellnessprodukter

LEV LÆNGE. LEV GODT. Katalog for 2018 sundheds- og wellnessprodukter LEV LÆNGE. LEV GODT. Katalog for 2018 sundheds- og wellnessprodukter Hvad har du af planer for dit spændende og værdifulde liv? M A R Y O L I V E R Det er rigtigt, at du kun har dette ene værdifulde liv,

Læs mere

SUCCES GJORT ENKEL 7 DAGE TIL DIN FØRSTE LIFEWAVE-DEMONSTRATION

SUCCES GJORT ENKEL 7 DAGE TIL DIN FØRSTE LIFEWAVE-DEMONSTRATION SUCCES GJORT ENKEL 7 DAGE TIL DIN FØRSTE LIFEWAVE-DEMONSTRATION 7 dage til din første lifewave-demonstration Opstart af din egen virksomhed kan være enkelt, ligetil og sjovt! Denne hurtigstartguide er

Læs mere

ANTIÆLDNING SMERTELINDRING BEDRE SØVN FORBEDRET ENERGI APPETITKONTROL Ny plasterteknologi

ANTIÆLDNING SMERTELINDRING BEDRE SØVN FORBEDRET ENERGI APPETITKONTROL Ny plasterteknologi ANTIÆLDNING SMERTELINDRING BEDRE SØVN FORBEDRET ENERGI APPETITKONTROL Ny plasterteknologi I hele mit liv har jeg oplevet, at vi kun er begrænset af de grænser vi sætter for, hvad vi tror er muligt. LifeWave

Læs mere

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN TRUENORDIC SUCCESS POTENTIAL Introduktion Sådan starter du. 7 slags bonusser Kunde

Læs mere

Energiterapiog Patching

Energiterapiog Patching Energiterapiog Patching 1 Energiterapi Energiterapi har sin oprindelse i Asien og har eksisteret i tusinder af år. Omfatter bl.a. akupressur, akupunktur, og forskellige typer af elektroterapier. LifeWaveplastrene

Læs mere

Ny teknologi i smertebehandling af heste

Ny teknologi i smertebehandling af heste AcuLife Ny teknologi i smertebehandling af heste Hvad er AcuLife? AcuLife er en smertelindringsteknologi designet til heste, der omfatter et HVIDT plaster, et BEIGE plaster samt en kugle. Det HVIDE plaster

Læs mere

DAN. Før- og efter-billeder

DAN. Før- og efter-billeder DAN - og efter-billeder Den meget virkningsfulde teknologi bag RENU 28 udgør en naturlig tilgang til en blid og effektiv behandling, der hjælper din hud med at ældes nænsomt samtidig med, at den opfylder

Læs mere

Lev længe. Lev godt.

Lev længe. Lev godt. PLACERINGSBESKRIVELSE Lev længe. Lev godt. Forbedret Energi Smertelindring Bedre søvn Anti Aging Vægttab ----------------------------------------- Virker via kroppens infrarøde system --------------------------------

Læs mere

ENERGIPLASTER (Energy Enhancer)

ENERGIPLASTER (Energy Enhancer) ENERGIPLASTER (Energy Enhancer) Anbring et sæt energiplastre på kroppen på et af de anviste steder. Placer altid det hvide plaster på højre side af kroppen, og det brune plaster på venstre side af kroppen.

Læs mere

Shape Your Future. Mindre kropsfedt. muskeltoning energi

Shape Your Future. Mindre kropsfedt. muskeltoning energi Shape Your Future Mindre kropsfedt FORBEDRET muskeltoning ØGET energi VELKOMMEN TIL FREMTIDENS TRÆNINGSMÅDE Mindre Kropsfedt \ Færre centimeter \ Forbedret muskeltoning \ Øget energi \ Forbedret helbred

Læs mere

SUNDHED & WELLNESS PRODUKTKATALOG

SUNDHED & WELLNESS PRODUKTKATALOG SUNDHED & WELLNESS PRODUKTKATALOG SE FLERE PRODUKTER INDE I KATALOGET ET NOTAT FRA LIFEWAVE STIFTER & CEO David Schmidt 2 LIFEWAVE SUNDHED & WELLNESS PRODUKTKATALOG Selvom det er rigtigt, at man kun har

Læs mere

"Jeg har ikke tid." "Jeg har ikke pengene."

Jeg har ikke tid. Jeg har ikke pengene. Lad ikke indvendinger skræmme dig. Se dem som en anmodning om hjælp til at se tingene i et nyt lys og din mulighed for at bringe dem ind i dette nye lys. En formel, der passer til alle indvendinger er

Læs mere

SUNDHED & WELLNESS PRODUKTKATALOG

SUNDHED & WELLNESS PRODUKTKATALOG SUNDHED & WELLNESS PRODUKTKATALOG SE FLERE PRODUKTER INDVENDIGT ET NOTAT FRA LIFEWAVE STIFTER & CEO David Schmidt 2 LIFEWAVE SUNDHED & WELLNESS PRODUKTKATALOG Selvom det er rigtigt, at man kun har et værdifuldt

Læs mere

Smerte se specifikke typer

Smerte se specifikke typer Smerte se specifikke typer Drik masser af vand, før du begynder; en knivspids salt tilsat vandet vil hjælpe på træge systemer. Se brugsanvisning. Udover brusanvisningen, prøv disse: Index: Albue Ankel

Læs mere

Lad den folder gi det store overblik.

Lad den folder gi det store overblik. uafhængig distributør Lad den folder gi det store overblik. Fordi din tid er vigtig! Begivenheder Facebook PowerPoints Og meget mere Til det danske Lifewave-team Overblikket. uafhængig distributør Emner

Læs mere

Sådan hjælper du dig selv og andre du holder af www.dorteklattschou.dk

Sådan hjælper du dig selv og andre du holder af www.dorteklattschou.dk Er hun ikke bare herlig?? Har du det godt?? Er du der, hvor du gerne vil være sundheds og helbredsmæssigt? Vi er virkeligheden, i enhver forstand af ordet, mestre af skabelsen, fordi det vi beslutter,

Læs mere

FORANDRING FRYD FREMGANG

FORANDRING FRYD FREMGANG FORANDRING FRYD FREMGANG Øvelse gør mester. Meget øvelse gør dig fri FORRETNINGEN JO MERE TID DU BRUGER, DESTO STÆRKERE BLIVER DIN FORRETNING: 5-12 timer om ugen: Du er igang med at bygge din forretning.

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris.

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. SERUM EXPERT SERUM af L Oréal Paris Konstante nyskabelser og et stor videnskabelig formåen på de internationale laboratorier har givet l oréal paris

Læs mere

PATCHING OG PRODUKTER

PATCHING OG PRODUKTER PATCHING OG PRODUKTER LW-TEAMET Velkommen til LW-Teamet. Et team som både består af professionelle mennesker og mennesker, der ønsker bedre livskvalitet for dem selv og folk omkring sig. Her er den vigtigste

Læs mere

PATCHING OG PRODUKTER

PATCHING OG PRODUKTER PATCHING OG PRODUKTER Udarbejdet af en uafhængig LifeWave distributør Hvordan virker plastrene: LifeWave plastrene indeholder aminosyrer, sukker, ilt og vand. Indholdet er fuldstændig forseglet i plastrene,

Læs mere

Fra idé til virksomhed på 6 uger. Accelerator. - Et iværksætterkursus

Fra idé til virksomhed på 6 uger. Accelerator. - Et iværksætterkursus Fra idé til virksomhed på 6 uger Accelerator - Et iværksætterkursus Om Accelerator Accelerator er et tilbud til dig, som er ledig, bor i Aarhus kommune og har en drøm om at blive iværksætter. Hos TalentMatch

Læs mere

ageloc Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) Anvendelse (side 3-5) Sikkerhedsspørgsmål (side 5)

ageloc Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) Anvendelse (side 3-5) Sikkerhedsspørgsmål (side 5) Generelle spørgsmål (side 2-3) 1. Hvad er arsupermarkers? 2. Arbejder ageloc produkterne i underhuden? Hvis ikke, hvordan virker ingredienserne så på generne? 3. Hvilke arsupermarkers behandler Nu Skin

Læs mere

ASEA Provisionsordning

ASEA Provisionsordning ASEA Provisionsordning 1 DANMARK For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og AAA-bonus) skal du blot være aktiv og generere mindst 100PV (Personlig Volumen)

Læs mere

Farvel til. mørke pletter

Farvel til. mørke pletter Farvel til mørke pletter Der er nogle pletter, vi elsker Uimodstaelige Sprudlende Charmerende Sode og sjove Konne sma skonhedsfejl Nogle gange kan morke pletter vaere sode! Alder Sol Urenheder Og der er

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

Et sundt SAMFUND. En sund KROP. Et sundt SIND. En sund ØKONOMI. En sund FAMILIE. Hvorfor Nikken?

Et sundt SAMFUND. En sund KROP. Et sundt SIND. En sund ØKONOMI. En sund FAMILIE. Hvorfor Nikken? Et sundt SIND En sund KROP En sund FAMILIE Et sundt SAMFUND En sund ØKONOMI Hvorfor Nikken? ØKONOMI SAMFUND FAMILIE KROP SIND Vores filosofi Her hos Nikken bygger vi vores forretningsmodel på det grundlæggende

Læs mere

www.charas4you.jeunesseglobal.com Charlotte Rasmussen

www.charas4you.jeunesseglobal.com Charlotte Rasmussen Charlotte Rasmussen Stolelyngen 8-3450 Allerød Mobil 22 44 13 34 Mail charas@charas.dk Facebook - Anti-aging Worldwide www.charas4you.jeunesseglobal.com Jeunesse is not the same old story of skin care

Læs mere

Customer Success Story. webcrm banede vejen for nyt smykkemærkes etablering og vækst

Customer Success Story. webcrm banede vejen for nyt smykkemærkes etablering og vækst Customer Success Story webcrm banede vejen for nyt smykkemærkes etablering og vækst CRM BANEDE VEJEN FOR SUCCESFULD ETABLERING Den danske smykkedesigner SPIASPIA havde en vision om at trænge ind på det

Læs mere

Professionel makeupartist

Professionel makeupartist Professionel makeupartist Kunne du tænke dig en uddannelse som makeupartist/hairstylist uden allergifremkaldende konserveringsmidler? green beauty academy byder på undervisning i en kreativ og grøn verden

Læs mere

DEN FØRSTE REELLE LØSNING,

DEN FØRSTE REELLE LØSNING, DEN FØRSTE REELLE LØSNING, DER REDUCERER UDSÆTTELSE FOR STRÅLING FRA DIN MOBILTELEFON HVOR SIKKER ER DIN MOBILTELEFON EGENTLIG? VIDSTE DU, at den mobiltelefon, du bruger hver dag, udsender præcis den samme

Læs mere

Maj 2012. Ontasknaturally.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally.

Maj 2012. Ontasknaturally.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally.com Maj 2012 Ontasknaturally.com Case Studie Ophavsret eintelligenceweb.com 2013 Kontakt os: eintelligenceweb.com

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

ALTCOIN TRADING FREMTID ER HER! Altneuro byder dig velkommen til hurtigst voksende altcoin trading platform hvor alt styres af den smarteste

ALTCOIN TRADING FREMTID ER HER! Altneuro byder dig velkommen til hurtigst voksende altcoin trading platform hvor alt styres af den smarteste www.altneuro.com ALTCOIN TRADING FREMTID ER HER! Altneuro byder dig velkommen til hurtigst voksende altcoin trading platform hvor alt styres af den smarteste teknologi computer neurovidenskab. OM ALTNEURO

Læs mere

For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og

For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og ASEA Provisionsordning 1 DANMARK For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og AAA-bonus) skal du blot være aktiv og generere mindst (Personlig Volumen)

Læs mere

Fitness Kosttilskud Anti-aging

Fitness Kosttilskud Anti-aging Fitness Kosttilskud Anti-aging Vi har stor interesse i vores helbred, men vores sundhedsmæssige udfordringer er stigende. Det er på tide at spørge, hvorfor! Vi mener, at en årsag er den dramatiske ændring

Læs mere

Internationale forretningsopbygnings- PRINCIPPER

Internationale forretningsopbygnings- PRINCIPPER Internationale forretningsopbygnings- PRINCIPPER Amways VÆRDIER Partnerskab Integritet Personlig værdi Resultater Personligt ansvar Initiativ 1 Integritet er en af vores kerneværdier og er afgørende for

Læs mere

S O V G O D T E B O G

S O V G O D T E B O G S O V G O D T E B O G FORFATTER P I A T I N G S T E D T 01 S Ø V N E R E N V I T A M I N P I L L E DET BEDSTE DU KAN GØRE FOR DIT HELBRED 02 N Å R V I I K K E S O V E R G O D T PÅVIRKER DET PÅ BÅDE KORT

Læs mere

STARTLINJEN GO GUIDE INSPIRER

STARTLINJEN GO GUIDE INSPIRER GO GUIDE INTRODUKTION HVAD OG HVORFOR WARM-UP Nike er, og har altid været, historien om at udleve potentialet. Det er en historie om sportsudøvere og innovation og forholdet mellem de to. Sagt på en enkel

Læs mere

Sådan finder du din virksomheds vækstpotentiale

Sådan finder du din virksomheds vækstpotentiale 3 sikre steps til din virksomheds vækst Hvis du er iværksætter, selvstændig eller virksomhedsejer har du sandsynligvis stiftet bekendtskab med en forretningsplan. En del interessenter som banken, potentielle

Læs mere

VELKOMMEN TIL NU SKIN. Tillykke med din beslutning om at gøre os selskab.

VELKOMMEN TIL NU SKIN. Tillykke med din beslutning om at gøre os selskab. KOM I GANG VELKOMMEN TIL NU SKIN Nu Skin skiller sig ud ved at demonstrere, at vi har de bedste folk, de bedste produkter, den bedste kultur og den bedste mulighed inden for direkte salg, hudpleje samt

Læs mere

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET EN NY TYPE BB-CREME EN FORMEL, DER KOMBINERER LYS MED BB-CREMENS EGENSKABER BB-Creme, Som Du Ikke Har Set Den Før Youth Code Luminizer

Læs mere

Indeholder alt det, der skaber værdi

Indeholder alt det, der skaber værdi Indeholder alt det, der skaber værdi Velkommen til en revolutionerende tilgang til lydløsninger velkommen til Jabra One Partner Program Bæredygtig vækst og øget profitabilitet er virksomhedsmål, vi alle

Læs mere

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK DANA for dig og din virksomhed Det bedste valg for selvstændige DANA.DK 02 03 Når som helst, hvor som helst og med hvad som helst Det er svært at være noget for alle. Vi har valgt de selvstændige. DIG

Læs mere

MARK DANIEL MALONEY President Rotary International

MARK DANIEL MALONEY President Rotary International MARK DANIEL MALONEY 2019-20 President Rotary International ROTARY CONNECTS THE WORLD Rotary er baseret på forbindelser mellem mennesker. Da Paul Harris kom til Chicago som en ung advokat, dannede han Rotary

Læs mere

Dansk firma leverer billigt solcelle-internet til Afrika

Dansk firma leverer billigt solcelle-internet til Afrika Dansk firma leverer billigt solcelle-internet til Afrika Internet til landsbyer i Afrika uden elforsyning, har vist sig bæredygtigt og populært. Det skal skabe bedre uddannelse, bedre sundhed og økonomisk

Læs mere

Oftede Stillede Spørgsmål

Oftede Stillede Spørgsmål Oftede Stillede Spørgsmål Værd at vide om Shopbox Hvorfor bruge Shopbox? Mere end 3 millioner danskere bruger dagligt Facebook, Google og læser e-mail på nettet. Med Shopbox kan virksomheder drage fordel

Læs mere

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace har gennem de seneste 7 år arbejdet tæt sammen med mere end 250 af de mest lovende

Læs mere

Overblik. Hvem er jeg? Energi Et par opskrifter Spørgsmål Elite-program februar-juli 2014

Overblik. Hvem er jeg? Energi Et par opskrifter Spørgsmål Elite-program februar-juli 2014 Sportsernæring 2.0 Umahro Cadogan Adjunct Professor, Nutrition and Functional Medicine, University of Western States Peak Performance Advisor Team Saxo Bank Tinkoff Bank 1 Overblik Hvem er jeg? Energi

Læs mere

E-bog - Bedre indre balance

E-bog - Bedre indre balance 1 E-bog - Bedre indre balance 3 af mine bedste råd til at opnå bedre indre balance De ting jeg i min personlige udvikling har lært, for at komme i bedre indre balance og fastholde mig i min personlige

Læs mere

DET GRØNNE GULD FRA HAVET

DET GRØNNE GULD FRA HAVET ILSE SUN er det nyeste skud på stammen i spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN fra livsstilsfirmaet ILSE JACOBSEN HORNBÆK, der har sit udspring i Ilse Jacobsen s univers og DNA. Ilse er inspireret

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Flowrox Deltagende partner

Flowrox Deltagende partner Flowrox Deltagende partner Det er en hårdt job, men der er mennesker der kan klare det. De arbejder i nogle af de mest udfordrende forhold på planeten. De kører ekstremt slibende eller ætsende processer,

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

T I T I P S T I L N A T U R L I G S U N D H E D

T I T I P S T I L N A T U R L I G S U N D H E D Viden - Tips - Indsigt T I T I P S T I L N A T U R L I G S U N D H E D Skrevet af Pia Tingstedt Indhold 01 V I D E N & I N D S I G T O M D I N K R O P O G E N E R G I 02 S Å D A N K Ø B E R D U S U N D

Læs mere

MARKEDSFØRINGS- PLAN

MARKEDSFØRINGS- PLAN MARKEDSFØRINGS- PLAN Karatbars Program for Affiliate Partnere Det er dig, der bestemmer hvilken type indkomst, du ønsker at få. Der er 7 muligheder at tjene penge på. 7 Indkomstmuligheder 1. Direkte Provision

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

Omnimin 360 stk 215,00 DKK

Omnimin 360 stk 215,00 DKK Genereret: 30/11 2018 kl. 14:24 Kategori Kosttilskud Omnimin 360 stk Model/Varenr.: 16610-46 215,00 DKK En række aspekter er værd at bemærke i sammensætningen af Omnimin :SolvitaminetOmnimin har et højt

Læs mere

Februar 2014. Duolac Derma+ Plus. 10,0 mia./ stick

Februar 2014. Duolac Derma+ Plus. 10,0 mia./ stick DUOLAC PRODUKTOVERSIGT Daglige behov Daglig+ Vitalitet Daglig+ Børn Rejse+ 2i1 Specielle behov Normal+ Immunforsvar Derma+ Plus Streptococcus thermophilus Lactobacillus plantarum Lactobacillus acidophilus

Læs mere

anti-age s anti-age Genecode bone s Genecode

anti-age s anti-age Genecode bone s Genecode I takt med du ældes bremses den hastighed hvormed dine celler regenererer. Korrekt ernæring og motion spiller en afgørende rolle for at holde din krop kørende og udskyde aldersrelaterede forhold. anti-age

Læs mere

Værd at vide om. kosttilskud

Værd at vide om. kosttilskud Værd at vide om kosttilskud Indhold Hvad er et kosttilskud? Er kosttilskud nødvendigt? Kan mit kosttilskud være forurenet og hvordan kan jeg sikre mig? Hvilke kosttilskud er typisk forurenet? Hvis ansvar

Læs mere

Nyt liv til gamle huse med sjæl

Nyt liv til gamle huse med sjæl Nyt liv til gamle huse med sjæl 1 Kan man restaurere et hus så det opfylder fremtidens krav til en bolig - uden at gå på kompromis med arkitektur, håndværkstraditioner og kulturarv? Ja, det kan man faktisk.

Læs mere

LifeWave IntroPowerpoint

LifeWave IntroPowerpoint LifeWave IntroPowerpoint Gode tips for mødeholdere generelt: Vis din begejstring for LifeWave uden det bliver religiøst. Vær humoristisk, tal tydeligt og tilstrækkeligt højt samt i passende tempo. Prøv

Læs mere

Kort fortalt om. Mælkesyrebakterier og tarmens funktion

Kort fortalt om. Mælkesyrebakterier og tarmens funktion Kort fortalt om Mælkesyrebakterier og tarmens funktion Tarmen - og dine mange venner! Du kender måske udtrykket Maven er din bedste ven!? Maven er rigtigt nok en god ven, og hvis den har det godt, har

Læs mere

En alsidig stol. HÅG Futu 1100 mesh. Tekstil: FutuKnit mesh Night MEH099

En alsidig stol. HÅG Futu 1100 mesh. Tekstil: FutuKnit mesh Night MEH099 HÅG Futu kollektion En alsidig stol Nutidens arbejdsliv er mere dynamisk end nogensinde før. Kontorlandskaber udvikler sig løbende. Evnen til at tilpasse sig forandring er nøglen til at forblive konkurrencedygtig.

Læs mere

Fra vandflaske til 100 procent genanvendeligt tæppe

Fra vandflaske til 100 procent genanvendeligt tæppe Fra vandflaske til 100 procent genanvendeligt tæppe Den midtjyske tæppeproducent, Fletco Tæpper, deltog i en workshop i Rethink Business projektet om idéer til forretningsudvikling. Fletco Carpet lancerer

Læs mere

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere..

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. 7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. TIL SPORTSFOLK, SKØNHEDER, VITAMINHUNGRENDE, LÆKKERTØRSTIGE, MÆND, KVINDER OG BØRN! Ønsker du at optimere din energi, din vitalitet og booste dit immunforsvar på

Læs mere

Strategi for Plastindustrien. Sådan skaber vi værdi for plastbranchen frem mod 2020

Strategi for Plastindustrien. Sådan skaber vi værdi for plastbranchen frem mod 2020 Strategi for Plastindustrien Sådan skaber vi værdi for plastbranchen frem mod 2020 Ny kurs for Plastindustriens arbejde frem mod 2020 Vi kan nu præsentere en helt ny strategi, der bestemmer retningen for

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion DFDS politik for mangfoldighed & inklusion 1 Mangfoldighed som værdibidrag... Error! Bookmark not defined. Mangfoldighedsvision... Error! Bookmark not defined. Politikker... 4 Hvordan arbejder vi med mangfoldighed?...

Læs mere

G E N E R A T I O N U N G

G E N E R A T I O N U N G G E N E R A T I O N U N G R e v o l u t i o n e r e n d e p r o d u k t e r b a s e r e t p å n o b e l p r i s b e l ø n n e t v i d e n s k a b e l i g e p a t e n t e r d e r g ø r o s b i o l o g i

Læs mere

Klædt på til Network Marketing

Klædt på til Network Marketing Klædt på til Network Marketing Overvejer du at starte i Network Marketing eller er du netop blevet en del af denne spændende branche? Her finder du et par værktøjer til rygsækken - baseret på mine erfaringer

Læs mere

Brug LinkedIn Professionelt Middelfart Erhvervscenter 26/02-13

Brug LinkedIn Professionelt Middelfart Erhvervscenter 26/02-13 Brug LinkedIn Professionelt Middelfart Erhvervscenter 26/02-13 LinkedIn nutidens digitale golfbane FAKTA Profil typer Netværk on & offline Personlige branding Den personlige profil basis Connections @

Læs mere

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er)

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Lige om hjørnet Dansk Revision har kontorer i 26 byer landet over. Det betyder, at du har mulighed for at få et spændende job tæt på din bopæl uanset, hvor du bor.

Læs mere

Musikvideo og markedsføring

Musikvideo og markedsføring EAL Erhvervs Akademi Lillebælt Multimediedesign (MMD) Musikvideo og markedsføring 1. SEMESTER, PROJEKTOPGAVE 2 December, 2014 Line Falkenberg Jensen Cpr. Nr.: 281293-1558 E- mail: linefalkenberg93@gmail.com

Læs mere

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING HUDEN ER DIT OMSLAG OG DERFOR DET VISUELLE UDTRYK FOR DIN PERSONLIGE IDENTITET DEN EUROPÆISKE BEFOLKNING BLIVER ÆLDRE 1/2 AF BEFOLK- NINGEN ER 40+ FØLELSER

Læs mere

Qigong intro Velkomst E-guide

Qigong intro Velkomst E-guide Qigong intro Velkomst E-guide Vibeke Fraling, Qigong instruktør Kontakt: e-mail kontakt@vibekefraling.dk Telefon 28 83 07 13 www.vibekefraling.dk 1 Indholdsfortegnelse HVAD ER QIGONG? 2 HVAD KAN QIGONG

Læs mere

Ernæring, fordøjelse og kroppen

Ernæring, fordøjelse og kroppen Ernæring, fordøjelse og kroppen Modul 4 Kernestof a) Kost & fordøjelse b) Kroppens opbygning & motion Mål med modulet Ernæring og fordøjelse At give kursisten vished om næringsstoffers energiindhold, herunder

Læs mere

www.positive-vibes.nu

www.positive-vibes.nu www.positive-vibes.nu http://www.huffingtonpost.com/2013/10/28/body-on-yoga_n_4109595.html Velkommen til Kundaliniyoga Kundalini er bevidsthedens og vitalitetens yoga. Den er kendt som hverdagens yoga.

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Derudover bør du kunne svare på følgende: Hvor vigtigt er det for din målgruppe? Hvornår og hvor ofte oplever målgruppen udfordringen eller behovet?

Derudover bør du kunne svare på følgende: Hvor vigtigt er det for din målgruppe? Hvornår og hvor ofte oplever målgruppen udfordringen eller behovet? Investor pitch Et investor pitch skiller sig lidt ud fra de andre pitch typer, du kan finde vejledning om her på Rocket Startup, da du med dette pitch, lige som med Pitch Deck, har til formål, at overbevise

Læs mere

Unique Bodybalance4All Motion og sport Tema Sport og Motion

Unique Bodybalance4All Motion og sport Tema Sport og Motion Tema Sport og Motion Gør som de professionelle Behandl din krop professionel Sportsernæring drejer sig om 4 hovedpunkter: Påfyldning af brændstof - Efterfyldning - Reparation - Restituering Alt hvad du

Læs mere