SUCCES GJORT ENKEL 7 DAGE TIL DIN FØRSTE LIFEWAVE-DEMONSTRATION

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SUCCES GJORT ENKEL 7 DAGE TIL DIN FØRSTE LIFEWAVE-DEMONSTRATION"

Transkript

1 SUCCES GJORT ENKEL 7 DAGE TIL DIN FØRSTE LIFEWAVE-DEMONSTRATION

2 7 dage til din første lifewave-demonstration Opstart af din egen virksomhed kan være enkelt, ligetil og sjovt! Denne hurtigstartguide er nem at følge, og den er beregnet til at hjælpe dig med at komme godt fra start og nå dit første mål med LifeWave på blot 7 dage. MIT DISTRIBUTØRNR.: MIN URL: lifewave.com/ Sær blot den ene fod foran den anden, følg de angivne trin, og du vil allerede være på vej til succes. Og glem aldrig, at du har en hel LifeWave-familie her, der vil støtte dig og hjælpe dig på vej. Så du kan roligt blive begejstret! Der er kun 7 dage til, at du er vært for din første LifeWave-demonstration! LIFEWAVE-KORPORATIONEN: MIN SPONSOR: HOVEDWEBSTED: lifewave.com TRÆNINGSWEBSTED: lifewavetraining.com KUNDESERVICE i USA: 8:00-18:00 (EST) / mandag - fredag Tlf.: +1(866) eller +1(678) FAX: +1(678) customerservice@lifewave.com KUNDESERVICE i EUROPA: 9:00-17:30 (GST) / mandag - fredag Tlf.: FAX: customerserviceeu@lifewave.com FACEBOOK: TWITTER: LINKEDIN: GOOGLE+: PINTEREST: INSTAGRAM: facebook.com/lifewavehq twitter.com/lifewavenews linkedin.com/company/lifewave-inc plus.google.com/+lifewave pinterest.com/lifewavecorp/ Brugernavn - LifeWaveCorporate NAVN: TELEFON/ MÅL: MIT 7-DAGES LIFEWAVE-MÅL ER: at være vært for en LifeWavedemonstration! MIT 30-DAGES LIFEWAVE-MÅL ER: SØNDAG: MMANDAG: TIRSDAG: ONSDAG: TORSDAG: FREDAG: LØRDAG: LISTE/PLAN OVER FØRSTE UGES AKTIVITETER: Lav en liste over 25 potentielle kunder Træningswebinar for nye medlemmer - Dansk 12:30-14:00 PST Inviter folk til LifeWaves salgsmulighed Salgsmulighed 6:00-18:30 PST (832) PIN: # Send mulige kunder information, og inviter dem til din demonstration. Studer LifeWaves websted, litteratur og materialer fra administrationskontoret. Følg op på de folk, du inviterede, for at bekræfte at de kommer. Klargør og opstil demonstrationen. Bliv vært for din første LifeWave-demonstration! MIT 90-DAGES LIFEWAVE-MÅL ER: HVORFOR JEG Grunden til at jeg valgte LifeWaves forretningsmulighed: Jeg ønsker at tjene flere penge. Jeg ønsker at have mere fritid Jeg ønsker at hjælpe folk til at få en bedre livskvalitet Jeg ønsker at gøre en forskel i verden Jeg ønsker at være min egen chef Jeg ønsker at hjælpe andre med at få succes Jeg ønsker at være en del af en virksomhed, der værdsætter og støtter mig

3 5 lette trin til planlægning Din første LifeWave-demonstration Opret din liste Hvem er de 25 personer, du kender bedst? Hvem ville være interesseret i at tjene ekstra penge? Hvem er ligeså optaget af sundhed og velvære som du er? Planlæg din LifeWave-demonstration Arbejd med din sponsor for at vælge en dato 4-7 dage fra idag: RÅD: Weekender vil muligvis fungere bedst for de fleste! Send en invitation til hver mulig kunde og alle andre relevante personer Vigtig LifeWave-information Vælg to salgsfremmende LifeWave-værktøjer og send dem til hver mulig kunde, FØR den faktiske demonstration foregår. VÆRKTØJER AT VÆLGE MELLEM: Produktbrochurer, dvd'er, L.E.A.D.- s eller rapporter, oplysninger om salgsmuligheder, link til LifeWaves websted, anbefalinger, PowerPoints fra dit administrationskontor og så videre. 4 Lav opfølgning og promover din demonstration! Ring til hver person, du inviterede og bekræft, at de kommer. Brug sociale medier (Facebook, Twitter, Google+, etc.) for at promovere din demonstration og invitere endnu flere mennesker til at deltage. Opret en postering om arrangementet på Facebook, og inviter alle dine venner! Send en eller tekstmeddelelse med invitation til alle du kender. 5 Gør klar til din demonstration Hav alt opstillet og parat, et par dage før demonstrationen finder sted. Hav produktet klart og tilgængeligt, så folk kan prøve det. Hvis du øver dig ved at praktisere din demonstration, vil det hjælpe dig med bedre at organisere dine tanker! Øv dig i, hvordan produkterne skal demonstreres. Forbered en LifeWave- påmindelse noget du kan give dine gæster efter at de tager afsted for at minde dem om, hvor utrolig LifeWaves forretningsmulighed er! Afhold demonstrationen! God fornøjelse!

4 Min kontaktliste: Folk, jeg kender og andre, som kan være interesseret i at tjene flere penge: (dvs. venner, familie, kollegaer, læger, personlige trænere, ernæringseksperter, iværksættere, naboer, venner fra motionscentret). NAVN: DATO: OPFØLGNING: RÅD: Spørg hver person, du kontakter, om de kender andre, der kan være interesserede i at deltage i din demonstration. Du kan enten kontakte personerne selv eller bede den anden person invitere dem med. Det er en vidunderlig metode til at samle flere kundeemner!

5 Script Eksempler på hvordan du kan invitere folk til din demonstration Telefonopkald: Hej (indsæt navn). Det er (indsæt dit navn). Jeg ringer, fordi noget bemærkelsesværdigt er sket for mig og jeg godt vil fortælle dig om det. Jeg har ikke så meget tid, men jeg tænkte, at du måske ville være interesseret i at høre RÅD: Smil, når du taler! Da du er på telefonen, og den person, du taler med, ikke kan se dit ansigtsudtryk, vil det hjælpe dig med at lyde mere begejstret, glad og venlig, hvis du smiler. Produkteksempler: ICEWAVE...om et produkt, der fuldstændig fjernede mine smerter, og det var ikke et lægemiddel! THETA NUTRITION om disse naturlige ernæringsformler, der virker få minutter efter at man bruger dem! Hvad siger du til, at jeg sender dig noget information, du kan se på? Iøvrigt blev jeg så begejstret for de resultater jeg fik, at jeg holder en sammenkomst denne (indsæt dag/ klokkeslæt), og jeg ville gerne invitere dig med. Har du tid? RÅD: Hold telefonopkaldet kort. Nævn lige fra begyndelsen, at du ikke har meget tid. Det hjælper den person, du taler med, til at være mere åben for at høre, hvad du har at sige, da personen ved, at opkaldet ikke vil tage meget af vedkommendes tid.

6 Script Eksempler på hvordan du kan invitere folk til din demonstration Fortsat... Kære (indsæt navn) Hermed en hurtig for at fortælle dig om noget utroligt, der skete for mig. Jeg tænkte, at du kunne være interesseret i at høre om det. Det, som er så fantastisk, er, at jeg, som du ved, har haft frygtelige smerter i årevis, men for nylig prøvede jeg et utroligt produkt, der fjernede min smerte helt og det er ikke et lægemiddel! Jeg blev så begejstret, at jeg besluttede mig til at holde en sammenkomst denne (indsæt dag/tid) for at fortælle mere om min historie. Har du tid? Er du sød at lade mig vide, om du kommer? Tak! Tekstmeddelelse: Hej! Du er hermed inviteret til en sammenkomst, jeg holder den. Jeg har lige haft en utrolig oplevelse, som jeg godt vil fortælle alle mine venner og min familie om. Kan du komme? RÅD: Følg op! Du kan følge op på et opkald, eller tekstmeddelelse et par dage senere med et andet opkald, eller tekstmeddelelse. Spørg blot, om de har modtaget din besked, og inviter dem igen til din demonstration. Læg vægt på, hvor sjovt det bliver! Spørg, hvis de ikke kan komme, om du kan sende dem mere information om, hvad du har oplevet, da de går glip af at høre din historie.

7 3 trin til at afholde en vellykket LifeWave-demonstration! Materialeliste: LifeWave-produkt Vand til hydrering/demonstration (hvis Theta) Theta Activate (hvis Theta) Tilmeldingsblanketter (kun USA) Kompensationsplan/Brochure om betalingsplan Anbefalinger af produkt og forretning 1 Indledning og Tak Start med at takke dine gæster, fordi de er kommet, og fortæl om din egen personlige erfaring med LifeWave. 2 Demonstrer produktet og fortæl om anbefalinger Hvis produktet er IceWave, sæt et plaster på en gæst for at lindre smerte. Hvis produktet er Theta Nutrition, skal du give hver person et glas fyldt med vand, en enkelt pakke Theta og tilsætte Activate. Hvis produktet er Matrix 2, skal du demonstrere, hvor let det er at anbringe Matrix 2 bag på en telefon. Præsenter en Før- og Efter-demonstration for at vise, hvor meget stråling Matrix 2 reducerer, efter at være påsat en telefon. 3 Tilmeld gæster som LifeWave-medlemmer! Vis Gold-, Platinum- og Diamond-tilmeldingspakkerne. Afslut ved at få gæsterne til at vælge, hvilken tilmeldingspakke de er interesseret i. RÅD: Lad ikke demonstrationen vare mere end 45 minutter, så du kan holde folks interesse!

8 Tjekliste for dine første 7 dage med LifeWave Har du Sat dine 30- og 90-dages mål? Angivet dit svar i Hvorfor jeg har valgt LifeWaves forretningsmulighed? Oprettet din liste over inviterede til din demonstration? Planlagt en dato og et tidspunkt for din demonstration? Sendt hver potentiel kunde en invitation til din demonstration? Lavet en opfølgning for at sikre, at hver person kommer? Promoveret din demonstration på sociale medier? Øvet dig ved at praktisere din demonstration? Øvet dig i, hvordan produkterne skal demonstreres? Udarbejdet noget materiale, du kan give dine gæster, når de går? Opstillet din demonstration? Trykt brochuren med betalingsplanen? Trykt tilmeldingsblanketterne? (Kun USA) Fakta om LifeWave En virksomhed etableret i 2004 Medlem af DSA (Direct Selling Association) På Inc. Magazines liste i 2009, 2010 and 2011 over hurtigst voksende private virksomheder (Fastest Growing Private Companies) Olympiske og professionelle atleter anbefaler produktet Mange bestillingcentre, der betjener over 100 lande i hele verden Produkterne bakkes op af solid forskning og over 60 kliniske undersøgelser Anbefales af Suzanne Somers, en prominent sundhedsfortaler, kendis og bedst-sælgende forfatter Millioner af dollars betales i kommission til distributører hvert år Teknologien og produkterne anbefales af læger verden over Produkterne er i stand til at demonstrere reelle og øjeblikkelige resultater Danish

SUCCES GJORT ENKEL 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration

SUCCES GJORT ENKEL 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration SUCCES GJORT ENKEL 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration At starte din egen virksomhed kan være enkelt, ligetil og sjovt! Denne

Læs mere

SUCCES GJORT ENKEL 7 DAGE TIL DIN FØRSTE LIFEWAVE-DEMONSTRATION

SUCCES GJORT ENKEL 7 DAGE TIL DIN FØRSTE LIFEWAVE-DEMONSTRATION SUCCES GJORT ENKEL 7 DAGE TIL DIN FØRSTE LIFEWAVE-DEMONSTRATION 7 dage til din første LifeWave-demonstration At starte din egen virksomhed kan være enkelt, ligetil og sjovt! Denne Succes gjort enkel-guide

Læs mere

LifeWave KOMPeNSaTi- ONSPLaN

LifeWave KOMPeNSaTi- ONSPLaN LifeWave KOMPENSATI- ONSPLAN $ LifeWaves globale succes er baseret på hårdt arbejde, passion og medlemmernes hengivenhed. Vi har derfor besluttet at belønne de af vores medlemmer, der har nogle af de højeste

Læs mere

INSPIRATION TIL INVITATION

INSPIRATION TIL INVITATION INSPIRATION TIL INVITATION Når vi inviterer andre til at se på produkter / forretningsmulighed, er det afgørende, at de mærker du blot ønsker at VISE dem, hvad du personligt brænder for. Vores opgave er

Læs mere

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Vi ved, du har travlt, og derfor lancerer vi nu en række af korte kurser, hvor du kan tilegne dig komprimeret viden på kort tid!. Kurserne

Læs mere

Skabelon til tastemenu niveau 1

Skabelon til tastemenu niveau 1 Skabelon til tastemenu niveau 1 Normale dage når der er lukket IVRplan stor: Kanal: Åbningstider Tastemenuen skal gælde på følgende tidspunkter: Mandag fra kl. til Tirsdag fra kl. til Onsdag fra kl. til

Læs mere

... booker du dine møder

... booker du dine møder I!... booker du dine møder Kære læser... Det er vores ønske og håb at du efter at have læst og løst opgaverne i denne bog, får rigtig meget succes med at booke dine møder. Når du er klar til at få yderligere

Læs mere

Ny teknologi i smertebehandling af heste

Ny teknologi i smertebehandling af heste AcuLife Ny teknologi i smertebehandling af heste Hvad er AcuLife? AcuLife er en smertelindringsteknologi designet til heste, der omfatter et HVIDT plaster, et BEIGE plaster samt en kugle. Det HVIDE plaster

Læs mere

Oftede Stillede Spørgsmål

Oftede Stillede Spørgsmål Oftede Stillede Spørgsmål Værd at vide om Shopbox Hvorfor bruge Shopbox? Mere end 3 millioner danskere bruger dagligt Facebook, Google og læser e-mail på nettet. Med Shopbox kan virksomheder drage fordel

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder Hvorfor have en virksomhedsprofil på LinkedIn?... 10 Overvejelser inden du

Læs mere

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE S 2 Salgs trakten Fra: En lineær proces, med relativ stor kontrol over information. Eksponering er den primære driver i markedsføring. 3 Demokratisering af information Baggrunden

Læs mere

Praktik hos Risteriet

Praktik hos Risteriet Praktik hos Risteriet I min praktik uge på risteriet i Rødovre, var jeg både med til produktionen, leveringen og jeg stod i butikkerne. Det var en fed oplevelse, at se hvordan et kafferisteri arbejder,

Læs mere

Volkswagen Håndbog til sociale medier

Volkswagen Håndbog til sociale medier Volkswagen Håndbog til sociale medier 01 Formål og målgruppe 04 Tone of voice 02 Hvordan er man relevant på Facebook? 05 Planlæg dit indhold 03 Effektivt Facebook-indhold 06 Annoncering 01 Formål og målgruppe

Læs mere

VELKOMMEN TIL NU SKIN. Tillykke med din beslutning om at gøre os selskab.

VELKOMMEN TIL NU SKIN. Tillykke med din beslutning om at gøre os selskab. KOM I GANG VELKOMMEN TIL NU SKIN Nu Skin skiller sig ud ved at demonstrere, at vi har de bedste folk, de bedste produkter, den bedste kultur og den bedste mulighed inden for direkte salg, hudpleje samt

Læs mere

Sociale medier. Seks trin til bedre indhold

Sociale medier. Seks trin til bedre indhold Sociale medier Seks trin til bedre indhold Med inspiration fra Sig du kan li mig Indholdsstrategi for sociale medier af Astrid Haug. Middelfart Sparekasse 2017 1 Kend dit formål Hvad vil du opnå med din

Læs mere

Fantastisk Fodboldstart

Fantastisk Fodboldstart Fantastisk Fodboldstart Hvordan iværksætter klubben nye pige- og drenge årgange i din klub hvert eneste år? Hvordan rekrutterer klubben både nye spillere og klubfrivillige på en gang? Målgruppe: Klubledere,

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

Tjekliste til en professionel hjemmeside

Tjekliste til en professionel hjemmeside Tjekliste til en professionel hjemmeside Hej med dig. Tak fordi du har downloadet vores tjekliste! Hvis du har en del af ansvaret for, at jeres virksomhed får det optimale ud af jeres hjemmeside så er

Læs mere

Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører. Snarest muligt og helst inden 1. februar:

Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører. Snarest muligt og helst inden 1. februar: Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører Snarest muligt og helst inden 1. februar: Aktivitet: Afhold et opstart og planlægningsmøde i udvalget. Vi foreslår, at I udvider deltagerlisten

Læs mere

Dato: 30-08-2011. Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning

Dato: 30-08-2011. Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning Dato: 30-08-2011 Event: MMSM Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning Emne : Marinebranchen og Web 2.0. Twitter, LinkedIn, Facebook

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

Her er nogle tip til, hvordan du kommer i gang med almindelige opgaver. Kom godt i gangserien

Her er nogle tip til, hvordan du kommer i gang med almindelige opgaver. Kom godt i gangserien Her er nogle tip til, hvordan du kommer i gang med almindelige opgaver. Kom godt i gangserien 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 og Microsoft Dynamics CRM Online Fall '13 Først skal du vælge det rigtige arbejdsområdet

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

TJEKLISTEN TIL ET SUCCESFULDT WEBINAR. Copyright Infospray Media

TJEKLISTEN TIL ET SUCCESFULDT WEBINAR. Copyright Infospray Media TJEKLISTEN TIL ET SUCCESFULDT WEBINAR Kære ven Det kan ofte være en udfordring af skulle sælge sine produkter eller services. Især hvis man er nystartet, ikke har et stort netværk eller måske har lidt

Læs mere

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS INDHOLD OM DENNE GUIDE... 3 FØR-UNDER-EFTER... 3 DBf KAN HJÆLPE... 3 ORGANISERING: OPGAVE I DE LOKALE KLUBBER... 4 FØR EVENTET... 6 INTERNT... 6 EKSTERNT... 6 UNDER EVENTET...

Læs mere

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google.

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. Marketing A-Z Marketingbegreb Betydning A Adwords Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. B Branding Signalerer, hvad

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

Digital læring - Kurser efterår 2015

Digital læring - Kurser efterår 2015 www.taarnbybib.dk Digital læring - Kurser efterår 2015 Tårnby Kommunebiblioteker Velkommen til Tårnby Kommunebibliotekers kurser Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook Sådan laver du gode opdateringer på Facebook Indhold Indhold 2 Indledning 3 Hold linjen 4 Vær på linje med virksomhedens overordnede identitet 4 Unik stemme 5 Brug virksomhedens unikke stemme 5 Skab historier

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

Velkommen. Præsentation

Velkommen. Præsentation Velkommen Præsentation Engergy Enhancer var oprindeligt opfundet til det amerikanske forsvar Stimulere ATP i cellen 2004 vinde de Amerikanske svømmerpiger flere guldmedalje og slår personlige rekorder

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

World Federation of Direct Selling Associations

World Federation of Direct Selling Associations SLIDE 2 Hej alle sammen mange tak, fordi I er her i dag. Jeg glæder mig rigtig meget til at fortælle jer om LifeWave. Det har haft en positiv indflydelse på mit liv, både personligt og professionelt og

Læs mere

Om EBM opgave og om andre oplæg

Om EBM opgave og om andre oplæg Om EBM opgave og om andre oplæg Om at holde oplæg.... 2 Om EBM opgaven.... 2 Valg af emne til EBM-opgaven.... 2 Præsentation af EBM opgaven.... 3 Generelle råd om at holde oplæg... 3 Emnevalg... 3 Dine

Læs mere

Skab jobmuligheder og gode relationer med LinkedIn

Skab jobmuligheder og gode relationer med LinkedIn Skab jobmuligheder og gode relationer med LinkedIn // 16. maj 2011 Vi tror på værdien i at dele viden //1 Vi tror på værdien i at dele viden! Hos Digital Works sikrer vi, at virksomheder og organisationer

Læs mere

TJEN PENGE PÅ NETTET

TJEN PENGE PÅ NETTET TJEN PENGE PÅ NETTET [Skriv tekst] Side 0 Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Hvilke fordele er der ved at tjene penge på nettet?... 1 Måder du kan tjene penge på nettet... 2 Din egen blog... 2 Produktanmeldelser...

Læs mere

uge nr. dag dato hvad sker der tid på dagen bemærkninger 12 mandag 16-03-2015 tirsdag 17-03-2015 onsdag 18-03-2015 torsdag 19-03-2015 fredag

uge nr. dag dato hvad sker der tid på dagen bemærkninger 12 mandag 16-03-2015 tirsdag 17-03-2015 onsdag 18-03-2015 torsdag 19-03-2015 fredag 12 mandag 16-03-2015 tirsdag 17-03-2015 onsdag 18-03-2015 torsdag 19-03-2015 fredag 20-03-2015 lørdag 21-03-2015 søndag 22-03-2015 Hornsyld Svømmehal teknik træning (klargøring 13.40)1400-1700 Toben Balgaard

Læs mere

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.2 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.47 5. 5.51 5. 5.5 5..................2...............47..51..5. 7. 7. 7. 7. 7. 7.2 7.2 7.27 7.32 7. 7.3 7.5 7.47 7.51 7.5 7.5 7.57 8. 8.

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vil du gerne blive bedre til at bruge en computer, lære at bruge din digitale

Læs mere

Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn. Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind.

Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn. Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind. Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind.dk Emnerne Hvem er Stormvind? Hvad er Social Selling.. egentligt? Tid til

Læs mere

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der Kender du det her Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der INTET. Ingen trafik ingen salg ingen

Læs mere

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12 Side 1 af 12 JANUAR 1 Lørdag 1 Nytår Søndag 2 Mandag 3 Uge 1 Tirsdag 4 Onsdag 5 Torsdag 6 Hellig 3 konger Fredag 7 Lørdag 8 Søndag 9 Mandag 10 Uge 2 Tirsdag 11 Onsdag 12 Torsdag 13 Fredag 14 Lørdag 15

Læs mere

Følg denne guide, det tager kun 1 timer Så bliver du belønnet med flere leads og mere salg

Følg denne guide, det tager kun 1 timer Så bliver du belønnet med flere leads og mere salg Implementeringsguide Der er mange leads og potentielle købere allerede i din marketingsdatabase, du kan bare ikke se, at se at de er kvalificeret og klar til opfølgning. Følg denne guide, det tager kun

Læs mere

Spørgeundersøgelse blandt eksterne deltagere i projekt Vi&Di

Spørgeundersøgelse blandt eksterne deltagere i projekt Vi&Di Spørgeundersøgelse blandt eksterne deltagere i projekt Vi&Di Brug af sociale medier mv. - Facebook - Dit brug af den digitale mulighed - privat og socialt Brug af sociale medier mv. - Facebook - Dit brug

Læs mere

Lean Mean Lead Machine

Lean Mean Lead Machine LEAD The Lean Mean Lead Machine En Increase Guide til succesfuld marketing af Sidsel Manich SKAB MÅLBARE RESULTATER FOR BÅDE MARKETING OG SALG OG BLIV VIRKSOMHEDENS HELT. INDHOLD INDLEDNING Før event side

Læs mere

Hvad skal jeg skrive?

Hvad skal jeg skrive? Hvad skal jeg skrive? I dette kapitel lærer du: I. At booke møder via email II. At tænke sociale medier ind i dit opsøgende salg 26 Telefonen er død! I gamle dage - dvs. før internet, sociale medier og

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Miss Markmans hemmeligheder. 10 sikre tips til succes på telefonen

Miss Markmans hemmeligheder. 10 sikre tips til succes på telefonen Miss Markmans hemmeligheder 10 sikre tips til succes på telefonen Guldkorn fra tusindvis af timer på telefonen Vi gør det hver eneste dag. Igen og igen. Tager telefonen og ringer til beslutningstagere,

Læs mere

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Social Media Strategi Muligheder og udfordringer November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Weblog: Hovedet

Læs mere

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Tjek-liste Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Det har jeg styr på Kan vente Haster Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Sådan bruger du tjeklisten: Bruge en times tid

Læs mere

GUIDE TIL KOORDINATORER

GUIDE TIL KOORDINATORER GUIDE TIL KOORDINATORER Alzheimerforeningens LANDSINDSAMLING 2017 Lørdag d. 23. september Intro Hvad går pengene til? Hvad skal en indsamlingskoordinator? 2 På indsamlingsdagen Briefing Inden I forlader

Læs mere

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring # Styr(k) dit online brand # Gratis annoncer + betalte # Sådan rammer du din målgruppe # Sådan finder du de rigtige målgrupper og får dem til

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE

ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE Overblik over alt hvad du kan bruge for at gøre opmærksom på jeres arrangementer - HVEM TAGER DU MED? Sidste år var Danmark Spiser Sammen på næsten alles læber. Vi gentager successen

Læs mere

Resultater med langsigtet relationssalg. 02. juni 2010

Resultater med langsigtet relationssalg. 02. juni 2010 Resultater med langsigtet relationssalg 02. juni 2010 Agenda for de kommende 3 timer Min salgsparathed De psykologiske værktøjer i relationsopbygningen Elevatortalen At blive en businesspartner Relationssalg

Læs mere

Goal Marketing System Marketing tjek. Goal Marketing

Goal Marketing System Marketing tjek. Goal Marketing Goal Marketing System Marketing tjek Goal Marketing 1 Introduktion Goal Marketing lærer enkeltmandsvirksomheder med at udnytte deres tid og evner til at skabe en mere profitabel virksomhed ved at udnytte

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Guideline for brug af digitale kommunikationsmidler og platforme for Wencon ansatte

Guideline for brug af digitale kommunikationsmidler og platforme for Wencon ansatte Guideline for brug af digitale kommunikationsmidler og platforme for Wencon ansatte Kommunikation på de sociale medier facebook Vers. 1/2017 Guideline Brug af digitale kommunikationsmidler og platforme

Læs mere

Messesalg. Af Robert Jakobsen

Messesalg. Af Robert Jakobsen Messesalg Af Robert Jakobsen Vær klar forberedelse inden messen Det er vigtigt at gøres sig klart hvad målet er med messen. Lancering af et nyt produkt Styrke vores image Møde nye kunder Få flere kundeemner

Læs mere

GUIDE TIL KOORDINATORER

GUIDE TIL KOORDINATORER GUIDE TIL KOORDINATORER Alzheimerforeningens LANDSINDSAMLING 2018 Lørdag den 22. september Introduktion 2 Hvad går pengene til? Hvad skal en indsamlingskoordinator? Tjekliste 3 Generelt om indsamlingen

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Håndboldspilleren i centrum. Fra individuelle oplevelser til fælles viden

Håndboldspilleren i centrum. Fra individuelle oplevelser til fælles viden Håndboldspilleren i centrum Fra individuelle oplevelser til fælles viden Hvad er Håndboldspilleren i centrum? Håndboldspilleren i centrum er et webbaseret dialogog rapporteringsværktøj, som måler tilfredsheden

Læs mere

cf86df31519a/17/1536#/0

cf86df31519a/17/1536#/0 Ugebrev Nr. 1, skoleåret 2013-14. 16. august 2013 Så er vi i gang! Første uge har været spækket med aktiviteter. Efter indflytningen søndag var eleverne på rundtur i huset og mødte de ansatte på et orienteringsløb

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Samfund engagement i Nordea

Samfund engagement i Nordea Samfund engagement i Nordea Print Hvad er samfund engagement? Vores målsætning er at indgå i et samspil med samfundet og gøre en positiv forskel inden for vores kernekompetencer: finansiel forståelse og

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

Tema Siri på din ipad og iphone

Tema Siri på din ipad og iphone Tema Siri på din ipad og iphone Sofus 28. oktober 2018 Side 1 Du bruger Siri ved at holde fingeren på hjemknappen indtil Siri spørger Hvad kan jeg hjælpe dig med Brug af Siri Dette kan Siri ikke endnu

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL REACT-APPEN

BRUGERVEJLEDNING TIL REACT-APPEN BRUGERVEJLEDNING TIL REACT-APPEN INDHOLD BRUGERVEJLEDNING TIL ReACT-APPEN Side Indhold 3 Funktioner i ReACT-appen 5 Opret en aftale 6 Gentag en aftale 7 Få påmindelser om dine aftaler 8 Brug tjeklister

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Involvering på sociale medier

Involvering på sociale medier Involvering på sociale medier Content Marketing og Employee Advocacy Maria Schwarz @mariaschwarz Fotos: Morten Fauerby, Montgomery.dk Seismonaut rådgiver virksomheder og organisationer i at navigere i

Læs mere

International forretningsopbygning OPGAVER OG FORPLIGTELSER

International forretningsopbygning OPGAVER OG FORPLIGTELSER International forretningsopbygning OPGAVER OG FORPLIGTELSER INTERNATIONAL SPONSOR Definition: En Amway-forretningsindehaver (ABO), der præsenterer Amwayforretningsmuligheden for en potentiel ABO fra et

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017 www.taarnbybib.dk WINDOWS 100 NETHANDEL E-BOKS COMPUTERSPROG GMAIL SLÆGTSHISTORIE DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vi tilbyder

Læs mere

Messehåndbogen Gode tips & ideér til en succesfuld messe.

Messehåndbogen Gode tips & ideér til en succesfuld messe. Messehåndbogen Gode tips & ideér til en succesfuld messe. Ofte ses der desværre flere kedelige tendenser når firmaet drager på messetur. Det kan være, at I simpelthen har så mange produkter at vise frem,

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

Kursushåndtering. Brug af Eventmodulet. Invitation af personer der eksisterer i webcrm-løsningen

Kursushåndtering. Brug af Eventmodulet. Invitation af personer der eksisterer i webcrm-løsningen Kursushåndtering I webcrm-løsningen er der 2 velegnede metoder til håndtering af kurser, arrangementer og events; den ene er ved brug af Eventmodulet og den anden ved brug af Produkter. I denne guide beskrives

Læs mere

DEN FØRSTE REELLE LØSNING,

DEN FØRSTE REELLE LØSNING, DEN FØRSTE REELLE LØSNING, DER REDUCERER UDSÆTTELSE FOR STRÅLING FRA DIN MOBILTELEFON HVOR SIKKER ER DIN MOBILTELEFON EGENTLIG? VIDSTE DU, at den mobiltelefon, du bruger hver dag, udsender præcis den samme

Læs mere

GAMES R US DET AFSLUTTENDE PITCH

GAMES R US DET AFSLUTTENDE PITCH GAMES R US DET AFSLUTTENDE PITCH DET STORE PITCH I løbet af forløbet Games r Us er du blevet introduceret til en række forretningsmæssige redskaber, viden og teknikker. Det er nu tid til, at du skal samle

Læs mere

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Formålet I får indblik og mulighed til at tænke strategisk vedr. de sociale

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele!

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! LinkedIn Har du overvejet at udvide dit netværk med rekruttering til jobs, finde nye kunder og finde sparring

Læs mere

Danmarks nye, faglige netværk for ansatte og ledere i svømmebade

Danmarks nye, faglige netværk for ansatte og ledere i svømmebade Danmarks nye, faglige netværk for ansatte og ledere i svømmebade Baggrund Ønske om mere erfaringsudveksling Ønske om opsamling af viden fra erfarne rotter Ønske om at kunne finde frem til kollegaer med

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre!

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre! Nyhedsbrev maj 2015 I disse nyhedsbreve kan du følge med i hvad der sker, ikke kun i det center hvor du kommer mest, men også i de andre Key2Fitness centre. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 23-06-2015 Indhold Indledning... 1 Evaluering af KO-CUP... 2 Evaluering af

Læs mere

Ubegrænset indtægtspotentiale i dybden

Ubegrænset indtægtspotentiale i dybden KOMPENSATIONS- PLAN LifeWaves vigtigste aktiv er alle de talentfulde og hårdtarbejdende Distributors, der deler vores produkter med resten af verden. Det er grunden til, at vi gerne vil belønne dem med

Læs mere

Outlook Mail og kalender Grundforløb. Opgaver til Microsoft Outlook Mail og kalender

Outlook Mail og kalender Grundforløb. Opgaver til Microsoft Outlook Mail og kalender r til Microsoft Indhold Indhold... 2 E-mail adressen... 3 Opsætning af fuld version... 4 via Office 365... 4 Web... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Mobil adgang... 4 Kalender... 7 ELAR januar 2018 Side

Læs mere

tilrettelagt og faciliteret af: Charlotte Junge, Ejer af konsulenthuset JUNGE. Netværksekspert, Karriererådgiver, Konsulent, Forfatter.

tilrettelagt og faciliteret af: Charlotte Junge, Ejer af konsulenthuset JUNGE. Netværksekspert, Karriererådgiver, Konsulent, Forfatter. NETVÆRK VIRKSOMHEDSUDVIKLING Velkommen til Elektroteknisk Forenings netværksworkshop KARRIERERÅDGIVNING BESTYRELSESARBEJDE Udvikling af dine personlige netværkskompetencer tilrettelagt og faciliteret af:

Læs mere

Sociale medier en katalysator for salget

Sociale medier en katalysator for salget Sociale medier en katalysator for salget Anne Tingleff 13/9 2012 2 Facebook versus LinkedIn i Danmark Sociale medier i Danmark Danmarks statistik 2011 54% af danskerne bruger sociale medier Ca. 85 % af

Læs mere

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Tag styringen over dit salg Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Du arbejder sandsynligvis som vært eller medarbejder med salgsansvar på et hotel eller lignende. Måske synes

Læs mere

Klargør din Salgsplan Planlæg din salgssucces

Klargør din Salgsplan Planlæg din salgssucces Klargør din Salgsplan Planlæg din salgssucces Alle os som arbejder med salg, hvis vi vil være succesfulde må erkende at vi har brug for at planlægge vores salg og være i stand til at producere en salgsplan

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING

DIGITAL MARKEDSFØRING DIGITAL MARKEDSFØRING HVEM ER HAM DEN SKALDEDE? Dennis Pape 44 år, Gift med Majken, 3 børn EDB-assistent Multimediedesigner HD afsætning Sparekassen Farsø ReStudy IDEmøbler Stofa Ejer af SOLO marketing

Læs mere

Outlook Mail og kalender Grundforløb. Opgaver til Microsoft Outlook Mail og kalender

Outlook Mail og kalender Grundforløb. Opgaver til Microsoft Outlook Mail og kalender r til Microsoft Outlook Indhold Outlook Indhold... 2 E-mail adressen... 3 Opsætning af Outlook fuld version... 4 Outlook - web mail eller mobil enhed... 7 Webmail... 7 Mobil adgang... 7 Kalender... 8 ELAR

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Den Stærke Sælger! Mødebookning!

Den Stærke Sælger! Mødebookning! Den Stærke Sælger! Mødebookning! Introduktion af underviser Hans Andersen, MBA Ejer af Salestrainer 11 års erfaring med telesalg 11 års erfaring med field sales (AM, KAM, rådgivende salg) Kunder: 3, Dell,

Læs mere

Hvordan involverer du dig i disse emner på sociale medier? Svar i %. Flere svar mulige per emne. Nedbrudt på alder årige

Hvordan involverer du dig i disse emner på sociale medier? Svar i %. Flere svar mulige per emne. Nedbrudt på alder årige Nedbrudt på alder. 1-1-årige 9 9 1 1 1 1 Venner/familie Underholdning Interesser/hobby Andre nyheder Krig, katastrofer, Politik - dansk og 9 19 1 Kendte personer Sport Kommercielt indhold Kilde: Index

Læs mere

Status på Instagram i Danmark. Morten Nordstrøm Stefan Bøgh-Andersen #SMWinstagram

Status på Instagram i Danmark. Morten Nordstrøm Stefan Bøgh-Andersen #SMWinstagram Status på Instagram i Danmark Morten Nordstrøm Stefan Bøgh-Andersen Morten Nordstrøm Professionel Instagramer og fotograf Digital kommunikationsrådgiver Social Media Manager Overskrift.dk / Overblik Social

Læs mere