Modtagestation Syddanmark I/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Modtagestation Syddanmark I/S"

Transkript

1 Side nr.: 1 Mødedato: Den 22. aug Mødetidspunkt: Kl Sluttidspunkt Ca Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, 7000 Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE PKT. 1: GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDEN PKT. 2: GODKENDELSE AF REFERAT AF SIDSTE BESTYRELSESMØDE... 1 PKT. 3: PUNKTER TIL ORIENTERING Krav fra Emmelev A/S Indsigelser imod gebyrer for farligt affald opkrævet i Fynske Kommuner indtil Driftsregnskab for perioden PKT. 4: PUNKTER TIL BESLUTNING Interessentkommuners manglende opgavedelegering til Motas Godkendelse af revideret budget og takster for Motas for PKT. 5: EVT... 9 PKT. 6: NÆSTE MØDE... 9 Pkt. 1: Godkendelse af forslag til dagsorden. Dagsorden blev godkendt. Pkt. 2: Godkendelse af referat af sidste BESLUTNING: Referat af møde nr. 23. sendt til bestyrelsen med mail den blev godkendt.

2 Side nr.: 2 Pkt. 3: Punkter til orientering 3.1. Krav fra Emmelev A/S Emmelev A/S har stævnet Motas I/S med krav om betaling af kr. for, efter Emmelevs opfattelse, at have suget rapsolie op af en OBU (olie og benzinudskiller) hos Emmelev A/S. Motas I/S og Nordfyns Kommune har fortsat den opfattelse, at OBU en var tilmeldt tømningsordningen og, at der kun skulle være affaldsprodukter i OBU en, idet olien i OBU en også indeholdt diesel og andre produkter fra rensning af lastbiler. Motas fik medhold ved sagens behandling i retten i Kolding den 28. aug Efterfølgende har Emmelev A/S anket sagen til behandling i landsretten. Ny dato for sagens behandling er den 28. nov Indsigelser imod gebyrer for farligt affald opkrævet i Fynske Kommuner indtil Evt. krav fra H.J. Hansen er nu forældet, jævnfør notat fra advokat Rasmus Thusgaard. Da evt. krav fra Dong er af ældre dato, kan der ikke rejses evt. krav i denne forbindelse imod det tidligere Modtagestation Fyn I/S. Restbeløbet, som Motas I/S har hensat til behandling af evt. sag foranlediget af indsigelserne, kan dermed tilbagebetales til de tidligere interessentkommuner i Modtagestation Fyn I/S. Med udgangspunkt i indbyggerantal for de ti fynske kommuner ved nedlæggelsen af Modtagestation Fyn I/S, er der udarbejdet nøgle til fordeling af det beløb som er tilbage af de kr. der oprindeligt blev hensat. Beløbene vil blive refunderet til kommunerne inden udgangen af Skema med beregning vedhæftes. V:\Bestyrelse\ Dagsordner\Møde nr.

3 Side nr.: Driftsregnskab for perioden Mængdemæssigt har Motas afhentet ca. 4 % mindre emballeret affald i 1. halvår 2012 end i tilsvarende periode 2011, og den afhentede uemballerede mængde ligger 10 % lavere end sidste år, og begge dele er lavere end budgetteret for 1. halvår Mængden af indsamlet klinisk risikoaffald indsamlet i 1. halvår 2012 ligger ca. 10 % under mængden, som er indsamlet i tilsvarende periode i 2011 men over budget, idet der var budgetteret med et større antal fritagelser end der er givet. Mængden af indsamlet OBU / sandfang affald via tømningsordningen ligger ca. 11 % under mængden indsamlet i samme periode 2011, men over budget, idet der var budgetteret med et større antal fritagelser end, der er givet. Totalt ligger den afhentede og indsamlede mængde for 1. kvartal 2012, ca. 11 % lavere end tilsvarende periode 2011, men stort set på budget. Økonomisk giver driftsordningen et positivt resultat på ca t.kr. imod et budget på 63. t.kr. Tømningsordningen giver et positivt resultat på 168 t.kr. imod et budget på minus 127 t. kr. I ovennævnte resultat er der hensat 250. tus. kr. til tilbagebetaling til de enkelte kunder næste år som følge af der ved en fejl blev opkrævet for høje gebyrer de første 5 måneder af Derudover er der budgetteret med omkostninger til projekt registrering af beliggenhed, som ikke er forfaldet på nuværende tidspunkt samt at den indsamlede mængde er lidt højere end budgetteret. For klinisk risikoordningen er resultatet positivt ca. 85 t. kr. imod et budget på 14. tus. kr. Afvigelsen skyldes, at der i budget var forudsat et større antal fritagelser end, der gives samt at der i affaldsbehandling er indregnet højere omkostninger til transport til sekundær behandler når primære behandler lukker ned for revision. Administrationsordningen beregnes til at give et underskud på 215 tus. kr. imod budget på minus 182 tus. kr. Forskellen skyldes ændrede regler for opkrævning af gebyrer i affaldsbekendtgørelsen som blev vedtaget efter budget for Motas I/S for 2012 blev godkendt. Totalt er periodens resultat positivt med 336 tus.kr. imod forventninger om et resultat på minus 355 tus. kr.

4 Side nr.: 4 For hele året forventes på nuværende tidspunkt et resultat højere end det budgetterede. Likviditetsmæssigt er kassekreditten forsat positiv. Driftsregnskab for perioden vedhæftes som bilag. V:\Driftsregnskab\ V:\Driftsregnskab\ Regnskab 2012\2. kv Regnskab 2012\2. kv Pkt. 4: Punkter til beslutning 4.1 Interessentkommuners manglende opgavedelegering til Motas. Indstilling Det indstilles at bestyrelsen drøfter kompromisforslag fra Odense Kommune vedrørende de økonomiske betingelser ved Odense Kommunes udtræden, samt at bestyrelsen vedtager det videre forløb i sagen derudfra. Det indstilles at bestyrelsen drøfter anmodning i brev fra Assens Kommune angående deling af opgaven med at hente farligt affald fra genbrugspladserne i Assens kommune og vedtager en besvarelse af henvendelsen. Sagsbehandling Den modtog bestyrelse, repræsentantskab og Motas I/S, med mail, kopi af brev fra Odenses borgmester Anker Boye og rådmand Steen Møller vedrørende Odenses udtrædelse af Motas I/S og herunder den økonomiske opgørelse ved udtræden. I brevet foreslås det bl.a. at Motas I/S og Odense Kommune på embedsmandsniveau udarbejder løsningsforslag for økonomiske betingelser ved Odense Kommunes udtræden af Motas I/S som efterfølgende vil kunne behandles af det politiske niveau. For god ordens skyld vedhæftes kopi af brevet på ny. V:\Bestyrelse\ Dagsordner\Møde nr. Bestyrelsen besluttede at følge forslaget.

5 Side nr.: 5 Som informeret om i mail af den har Helle Nielsen, formand for brugergruppen og Claus M. Eriksen haft det første møde med 3 embedsmænd fra Odense Kommune torsdag den henblik på indledende drøftelse om, hvorvidt der kan findes en fælles indstilling til den økonomiske side af sagen i forbindelse med Odense Kommunes udtræden af Motas I/S. På mødet blev der drøftet forskellige løsningsmuligheder og mødet blev afsluttet med, at embedsmændene fra Odense Kommune ville overveje og drøfte mulighederne for og udarbejde Odense Kommunes forslag til et kompromis som vil blive sendt til Motas I/S inden udgangen af august d.å. Fra embedsmandsgruppen fra Odense er der den 14. aug. modtaget nedenstående kompromisforslag som følger. Odense Kommune foreslår, at Motas I/S til Odense Kommune udbetaler i alt kr. i efteråret 2012 til fuld og endelig afregning af den økonomiske opgørelse, der skal foretages i medfør af vedtægternes Det er Odense Kommunes opfattelse, at beløbet er en for begge parter rimelig afbalancering af henholdsvis Odense Kommunes argumenter - der tager udgangspunkt i ordlyden af vedtægternes 16.2 og årsregnskabet for og Motas I/S' argumenter, som disse har været præsenteret i bl.a. dagsordnen til repræsentantskabsmødet den 30. maj På t drøfter bestyrelsen kompromisforslaget og vedtager det videre forløb derudfra. Nordfyns Kommune Fra Nordfyns Kommune har Motas I/S modtaget brev fra driftschef Louise Rasmussen. I brevet oplyser Louise Rasmussen, at Nordfyns Kommune skulle have haft opgaven med at afhente farligt affald fra Nordfyns kommunes genbrugspladser i udbud og, at Nordfyns kommune ikke har planer om at ændre ved dette. Desuden at Nordfyns Kommunes fortsatte medlemskab af Motas vil blive drøftet politisk af Nordfyns Kommune i På mødet den 12. marts 2012 besluttede bestyrelsen at sende brev til Nordfyns Kommune med krav om indbetaling af det manglende beløb. Brevet er sendt til Nordfyns Kommune. Kopi vedhæftes for god ordens skyld. V:\Bestyrelse\Notat vedr. O.Renov. og No

6 Side nr.: 6 Motas I/S har efterfølgende været inviteret til møde med driftschef Louise Rasmussen og driftsleder Hans Rasmussen på genbrugspladsen i Bogense, hvor priser og det praktiske, etc. i forbindelse med at Motas I/S evt. skulle til at hente farligt affald fra Nordfyns genbrugsplader blev drøftet. På mødet gav Louise Rasmussen og Hans Rasmussen udtryk for, at Motas I/S skulle begynde at hente farligt affald fra Nordfyns kommunes genbrugspladser efter sommerferien, men dette er pt. ikke påbegyndt. Assens Kommune. Fra Assens Kommune, ved udvalgsformand Lars Kristian Pedersen, har Motas I/S modtaget vedhæftede brev, hvor i Assens Kommune anmoder om, at opgaven med at hente farligt affald fra Assens Kommunes genbrugspladser fortsat deles således, at en privat virksomhed afhenter noget af affaldet og Motas I/S henter det øvrige. Kopi af brevet vedhæftes. Bestyrelsen drøfter anmodningen på dette møde. V:\Bestyrelse\kopi af brev fra Assens Komm Beslutning. Vedrørende Odense Kommune. En enig bestyrelse vedtog at indstille til repræsentantskabet, at acceptere Odense Kommunes forslag om, at Motas I/S til Odense Kommune udbetaler i alt kr. til fuld og endelig afregning af den økonomiske opgørelse, der skal foretages i medfør af vedtægternes Dog udbetales beløbet i Regnskabsteknisk fordeles beløbet således: Hensættelser kr. Egenkapital kr. Vedrørende Assens Kommune Bestyrelsen vedtog enstemmigt, at forespørgsel fra Miljø og Natur i Assens Kommune ikke kan imødekommes. Bestyrelsen vedtog desuden at der skal udarbejdes tillæg til vedtægter som specificerer de opgaver Motas I/S udfører på kommunernes vegne.

7 Side nr.: Godkendelse af revideret budget og takster for Motas for 2013 Indstilling Det indstilles, at bestyrelsen godkender vedhæftede reviderede budget og takster (rev. 1)for Motas I/S for V:\Budget\2013\ V:\Budget\2013\ Budget 2013 rev 1.pd Takstsammenligning 2 Desuden at bestyrelsen indstiller til repræsentantskabet at godkende reviderede budget og takster for Motas I/S for Sagsbehandling Der er for året 2013 udarbejdet revideret budget og deraf udledte takster for Motas I/S. Budget og takster (rev. 1) vedhæftes nedenfor. På t den vedtog bestyrelsen budget og takster for Motas I/S. Kopi vedhæftes for god ordens skyld. V:\Budget\2013\ Budget til godk Driftsresultat for 1. halvår giver imidlertid anledning til, at det godkendte budget revideres og behandles af bestyrelsen med henblik på indstilling til og behandling af repræsentantskabet på det forventede repræsentantskabsmøde i september I det reviderede budget (rev. 1) er mængder og takster for driftsordningen ændret således, at taksterne for driftsordningen stort set fastholdes uændrede fra 2012 til For øvrige ordninger fastholdes taksterne uændret fra det budget som bestyrelsen godkendte på mødet den 30. maj. På t den vedtog bestyrelsen at indstille en ny struktur for fordeling af adm. gebyrerne som interessentkommunerne opkræver på vegne af Motas I/S. Den vedtagne struktur fastholdes også i det reviderede forslag.

8 Side nr.: 8 Vedrørende opkrævningen af administrationsgebyrer kan det oplyses, at et medlem af brugergruppen har forespurgt miljøstyrelsen, om der fortsat kan opkræves et kapacitetsgebyr for farligt affald. Ud fra miljøstyrelsen svar må der siges at være god overensstemmelse med den ordning brugergruppen forslog og med Miljøstyrelsens opfattelse af hvad men kan opkræve over det generelle administrationsgebyr. På baggrund af Miljøstyrelsens svar har Odense Kommune meddelt, at kommunen indbetaler adm. gebyr til Motas I/S for For god ordens skyld vedhæftes til information miljøstyrelsens svar. V:\Brugergruppe\ Svar vedr. adm.geby For driftsordningen budgetteres der med, at Motas I/S afhenter en stort set uændret affaldsmængde. Der budgetteres med, uændrede gebyrer i forhold til 2012 med undtagelse af kørselsgebyr som hæves fra 25 kr./time til 30 kr./time. For OBU ordningen falder antallet af OBU ere og sandfang, som Motas skal kontrollere som følge af Odense Kommunes udtræden. Af samme grund budgetteres der med en reduceret affaldsmængde. Derudover budgetteres der med omkostninger til færdiggørelse af projekt for opdatering af beliggenhed. Indtægterne til projektet har været indregnet i tidligere års gebyrer. Den reducerede mængde medfører reduceret ressourcebehov og dermed mindre andel af kapacitetsomkostninger, som medgår til ordningen. Derudover har ordningen de seneste år givet overskud. Som følge deraf budgetteres der med uændrede gebyrer for OBU ordningen for Der budgetteres med et underskud for ordningen på ca tus. kr. for Også for klinisk risikoordningen budgetteres der som følge af Odenses udtræden med et lavere antal tilmeldte virksomheder for Også for denne ordning gælder, at den reducerede mængde medfører reduceret ressourcebehov og dermed mindre andel af kapacitetsomkostninger, som medgår til ordningen. Der budgetteres med uændrede gebyrer også for denne ordning.

9 Side nr.: 9 For Lille- / landbrugsordningen budgetteres der med en uændret mængde affald og med stort set uændrede takster samt med et underskud på 19. tus. Kr. Totalt budgetteres der eksl. afskrivninger med et underskud på driften på 172 tus. kr. og inkl. afskrivninger med et underskud på 472 tus. kr. Det indstilles, at bestyrelsen godkender revideret budget og takster for Motas I/S for 2013 samt indstiller disse til godkendelse i repræsentantskabet. Beslutning. Bestyrelsen godkendte budget og takster rev. 1 for Motas I/S for 2013 og indstiller dette til vedtagelse i repræsentantskab. Pkt. 5: Evt. Pkt. 6: næste møde Bestyrelsesmøde den: 20. september. Kl Repræsentantskabsmøde den 20. september kl Navn Grete Justesen Signatur Helle Frost Søren Svendsen Arno Termansen Erwin Andresen Flemming Madsen Iver Pedersen

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Den 20 september 2012 Mødetidspunkt: Kl. 11.30 Sluttidspunkt Ca. 13.00 Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, 7000 Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE PKT. 1: GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDEN....

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Side nr.: 1 Mødedato: Tirsdag den 4. december 2012 Mødetidspunkt: Kl. 10.00 Sluttidspunkt Ca. 13.00 Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, 7000 Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE PKT. 1: GODKENDELSE AF FORSLAG

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Torsdag den 5. september Mødetidspunkt: Kl. 11.00 Sluttidspunkt Ca. 14.00 Mødelokale: Afbud: Aabenraa Ny genbrugsplads, Forsyningsvej 2, 6200 Aabenraa Søren Svendsen DAGSORDEN SIDE

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Mandag den 10. juni 2013 Mødetidspunkt: Kl. 10.00 Sluttidspunkt Ca. 11.00 Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, 7000 Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE PKT. 1: GODKENDELSE AF FORSLAG TIL

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Mandag den 18. marts 2013 Mødetidspunkt: Kl. 11.00 Sluttidspunkt Ca. 13.00 Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, 7000 Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE PKT. 1: GODKENDELSE AF FORSLAG TIL

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Onsdag den 11. juni 2014 Mødetidspunkt: Kl. 16.00 Sluttidspunkt Kl. 17.00 Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE VELKOMST OG INDLEDNING....1 PKT. 1: VALG

Læs mere

Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2009 2. Regnskabsår

Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2009 2. Regnskabsår Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2009 2. Regnskabsår Modtagestation Syddanmark I/S Vejlbyvej 21 7000 Fredericia 2 Indholdsfortegnelse Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2009...3

Læs mere

Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2009 2. Regnskabsår

Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2009 2. Regnskabsår Årsberetning og Årsrapport. januar 3. december 29 2. Regnskabsår Modtagestation Syddanmark I/S Vejlbyvej 2 7 Fredericia 2 Indholdsfortegnelse Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 29...3 Motas - regnskab

Læs mere

Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2012 5. Regnskabsår

Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2012 5. Regnskabsår Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2012 5. Regnskabsår Modtagestation Syddanmark Vejlbyvej 21 7000 Fredericia 2 Indholdsfortegnelse Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012... 3 Motas

Læs mere

Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2013 6. Regnskabsår

Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2013 6. Regnskabsår Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2013 6. Regnskabsår Modtagestation Syddanmark Vejlbyvej 21 7000 Fredericia 2 Indholdsfortegnelse Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2013... 3 Motas

Læs mere

CODEX ADVOKATER ADVOKATPARTNERSELSKAB Damhaven 5 B, Vejle

CODEX ADVOKATER ADVOKATPARTNERSELSKAB Damhaven 5 B, Vejle CODEX ADVOKATER ADVOKATPARTNERSELSKAB Damhaven 5 B, 1 7100 Vejle 2014-221332 Dato: 09-12-2016 Tilsynet Forhåndsgodkendelse af ændrede vedtægter for Modtagestation Syddanmark I/S Codex Advokaters journalnr.:

Læs mere

Motas I/S 0,50 0,50 0,3 0,3 0,15 1/1-30/09 2012

Motas I/S 0,50 0,50 0,3 0,3 0,15 1/1-30/09 2012 Motas I/S 0,50 0,50 0,3 0,3 0,15 1/1-30/09 2012 TH 29/10 2012 Poster Affaldsbehandling UDGIFTER regnskab UDGIFTER budget UDGIFTER fordelt Adm. Regnskab Adm. Budget Drift Regnskab Drift Budget OBU Regnskab

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Onsdag den 12. februar 2014 Mødetidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt Kl. 15.00 Mødelokale: Dronning Margrethehallen, Messecenter Vestre Ringvej 101, Fredericia Afbud: Langeland, Ærø

Læs mere

Sent: Mon, 18 Sep :23: Henrik Beck-Rasmussen;Annette Jørgensen

Sent: Mon, 18 Sep :23: Henrik Beck-Rasmussen;Annette Jørgensen From: Claus M. Eriksen Sent: Mon, 18 Sep 2017 15:23:35 +0200 To: Henrik Beck-Rasmussen;Annette Jørgensen Subject: VS: MOTAS - anmodning om godkendelse af gebyrer og takster for Motas Attachments: CaseNo10-30754_Protokol

Læs mere

BDO MODTAGESTATION SYDDANMARK I/S ÅRSRAPPORT 3. REGNSKABSÅR CVR-NR. 31 09 68 39. 63 12 71 00 odense@bdo.dk www.bdo.dk

BDO MODTAGESTATION SYDDANMARK I/S ÅRSRAPPORT 3. REGNSKABSÅR CVR-NR. 31 09 68 39. 63 12 71 00 odense@bdo.dk www.bdo.dk BDO Tlf: 63 12 71 00 odense@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Fættedvej 1, Box 19 DK-5100 Odense C CVR-nr. 20 22 26 70 MODTAGESTATION SYDDANMARK I/S ÅRSRAPPORT 2010 3. REGNSKABSÅR

Læs mere

Bestyrelsen for Dag og år

Bestyrelsen for Dag og år 6. april 2017 JK 880 DAGSORDEN møde i bestyrelsen Modtagestation Vendsyssel I/S torsdag den 6. april 2017 kl. 08.30 Mødested: Administrationen Mandøvej 4 9800 Hjørring Afbud fra: Ingen Mødet sluttede:

Læs mere

Referat fra mødet i Miljøudvalget. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Meldahls Rådhus Herredets Tingstue

Referat fra mødet i Miljøudvalget. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Meldahls Rådhus Herredets Tingstue Referat fra mødet i Miljøudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 28. august 2013 Mødested: Meldahls Rådhus Herredets Tingstue Mødetidspunkt: Kl. 8:00-10:00 Medlemmer: Fraværende:

Læs mere

Motas I/S Budget Udgifter

Motas I/S Budget Udgifter Motas I/S Budget 2018 Udgifter Omkostnings Fordeling cme 17.05.2017 Poster Affaldsbehandling Udgifter regnskab 2016 Udgifter budget 2018 Adm. Ordning Drift Ordning OBU Ordning Klinisk Risiko Ordning Lille/

Læs mere

Motas I/S Budget 2016 Udgifter

Motas I/S Budget 2016 Udgifter Poster Affaldsbehandling Motas I/S Budget 216 Udgifter UDGIFTER regnskab 214 UDGIFTER budget 216 Adm. Ordning Drift Ordning Omkostnings Fordeling OBU Ordningt Klinisk Risiko Ordning Lille/ landbrug Ordning

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik J.nr.: 00-02-04-1-07 Dato: 03.12.2009 Initialer: UG Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik Dagsorden Tid: Torsdag, den 10. december 2009 kl. 14.00 15.00 Sted: Hotel Skibelund Krat, Skibelund Krat 4, 6600 Vejen

Læs mere

FORSLAG TIL BUDGET. for. Modtagestation Vendsyssel I/S

FORSLAG TIL BUDGET. for. Modtagestation Vendsyssel I/S FORSLAG TIL BUDGET 217 for Modtagestation Vendsyssel I/S Indhold MV-forslag til budget for 217... 3 Generelt... 3 Farligt affald... 3 Klinisk risikoaffald... 3 Olie- og benzinudskillere... 3 Mængdeforudsætninger

Læs mere

FynBus repræsentantskab. Referat. Torsdag, den 14. april 2011 kl Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense

FynBus repræsentantskab. Referat. Torsdag, den 14. april 2011 kl Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense FynBus repræsentantskab Referat Torsdag, den 14. april 2011 kl. 18.00 Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense Deltagere: Torben Andersen, Kerteminde Lars Kristian Pedersen, Assens Kasper Westh, Odense

Læs mere

Bestyrelsen for AVV I/S DAGSORDEN. for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S tirsdag 26. august 2014, kl. 09.

Bestyrelsen for AVV I/S DAGSORDEN. for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S tirsdag 26. august 2014, kl. 09. 26. august 2014 1846 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S tirsdag 26. august 2014, kl. 09.00 Mødested: AVV-administrationen Mandøvej 4 Hjørring Fraværende: -

Læs mere

Ny Tønder Kommune Teknik og Miljøudvalget Beslutningsprotokol. Beslutningsprotokol. Mødedato: 02. maj 2006

Ny Tønder Kommune Teknik og Miljøudvalget Beslutningsprotokol. Beslutningsprotokol. Mødedato: 02. maj 2006 Beslutningsprotokol Mødedato: 02. maj 2006 Mødelokale: Mødet afholdes i Kolding i forbindelse med deltagelse i KL s konference på Teknik- og Miljøområdet den 2. og den 3. maj 2006 Starttidspunkt for møde

Læs mere

FORSLAG TIL BUDGET. for. Modtagestation Vendsyssel I/S

FORSLAG TIL BUDGET. for. Modtagestation Vendsyssel I/S FORSLAG TIL BUDGET 2018 for Modtagestation Vendsyssel I/S Indhold MV-forslag til budget for 2018... 3 Generelt... 3 Farligt affald... 3 Klinisk risikoaffald... 3 Olie- og benzinudskillere... 3 Mængdeforudsætninger

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab 16-09- 2008 Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningen har modtaget revisionsprotokollat af 17. april 2008 vedrørende regnskab

Læs mere

THISTED DRIKKEVAND A/S

THISTED DRIKKEVAND A/S THISTED DRIKKEVAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den kl. 13.00 i mødelokale 1, Kirkevej 9, Hurup Medlemmer: Annita Pedersen, Jens Vestergaard Jensen, Jørgen Andersen, Ole Westergaard, Søren Bo Pedersen,

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. december 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. december 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. december 2017 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Forventet regnskab 2017 3. kvartal

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00. Dagsorden

Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00. Dagsorden Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00 Adresse: Konferencen, Centerbygningen, Forskerparken 10, 5230 Odense M Tilstede: Jens Heimburger, Anker

Læs mere

Fyns Affalds Koordinerings Selskab

Fyns Affalds Koordinerings Selskab Fyns Affalds Koordinerings Selskab Referat Repræsentantskabsmøde Mødedato: 20. april 2007 Mødested: Nr. Broby Hallen Starttidspunkt: kl. 13.00 Udsendelsesdato: 13. marts 2006 13. april 2007 Fraværende:

Læs mere

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde Bestyrelsen for Referat AVV Bestyrelsesmøde Tidspunkt Onsdag 22. maj 2019 kl. 10:00 Sted Den Pæne Stue Bemærkninger Mødet er inkl. udvalg, hvor der drøftes budget 2020. Tilstedeværende Jørgen Bing, Jens

Læs mere

Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S. 1. januar 2007

Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S. 1. januar 2007 Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S 1. januar 2007 Side 1 af 8 02-05-2012 Indholdsfortegnelse 1. Formål... 3 2. Gyldighedsområde... 3 3. Generelle definitioner....

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2013 - ÅBENT 2 2. - Budgetopfølgning pr. 28.2.2014

Læs mere

Nærværende notat forholder sig til status på takstområdet med udgangen af september 2012 og det forventede regnskab.

Nærværende notat forholder sig til status på takstområdet med udgangen af september 2012 og det forventede regnskab. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Miljø NOTAT Bilag 9 - Takstfinansieret drift Baggrund Bevillingen Takstfinansieret drift ligger i 2012 under bevillingstypen Efterspørgselsstyrede

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 27. august 2008 Lokale: Kraftvarmeværket Tidspunkt: Kl. 11:00-13:00 Jens Fjendbo Jensen, Formand (V) Uffe Sørensen (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Martin

Læs mere

Beslutningsprotokol. Mødedato: 26. februar Tønder Vandværk Starttidspunkt for møde 8.00 Sluttidspunkt for møde 11.00

Beslutningsprotokol. Mødedato: 26. februar Tønder Vandværk Starttidspunkt for møde 8.00 Sluttidspunkt for møde 11.00 Mødedato: 26. februar 2019 Mødelokale: Murervej 1, Tønder Tønder Vandværk Starttidspunkt for møde 8.00 Sluttidspunkt for møde 11.00 Deltager: Bestyrelse: Preben Linnet (mødeleder), Lisbeth Oxholm Andersen,

Læs mere

FynBus Repræsentantskab. Referat. Fredag den 14. september 2012 kl. 14.00

FynBus Repræsentantskab. Referat. Fredag den 14. september 2012 kl. 14.00 FynBus Repræsentantskab Referat Fredag den 14. september 2012 kl. 14.00 Deltagere:, bestyrelsesformand Torben Andersen, Kerteminde Lars Kristian Pedersen, Assens Kasper Westh, Odense Fraværende Niels Bebe,

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Dato: 22. september 2011 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 15 Mødedato: Torsdag den 22. september 2011, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mødelokalet på Mølleåværket,

Læs mere

Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3

Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3 Kultur- og Fritidsudvalg Referat Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3 Afbud fra/fraværende: Lars Møller Pedersen Mødet hævet kl.: 17.50 Pkt. Tekst Side 90 Orientering 1 91 Den Selvejende institution

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 20. juni 2007 Lokale: Kraftvarmeværket Tidspunkt: 13.00 16.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/57 Indledende drøftelser vedrørende

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Mødedato 24. oktober 2017, kl. 16.00 17.30 Mødested Deltagere Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Bestyrelsen: Erik Mollerup (formand), Daniel E.

Læs mere

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 314. Affaldsgebyrer gældende for erhverv i 2012 683 2 Medlemmer Knud Kristensen Jens Lauritzen

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2018 Den 10. april 2018, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget den 10. februar 1989 og med de på generalforsamlingen den 23. marts 2007 og 9. april 2010 vedtagne ændringer. Seneste vedtagne ændringer på generalforsamling den

Læs mere

Referat. Økonomiudvalget. Møde nr.: 5/2007 Mødedato: mandag den Mødetidspunkt: 17:30-17:40

Referat. Økonomiudvalget. Møde nr.: 5/2007 Mødedato: mandag den Mødetidspunkt: 17:30-17:40 Referat Økonomiudvalget Møde nr.: 5/2007 Mødedato: mandag den 12-03-2007 Mødetidspunkt: 17:30-17:40 Mødested: Byrådssalen Medlemmer Niels Ulrich Hermansen (NUH) V Bent Pedersen (BP) O Poul Erik Madsen

Læs mere

Aftale om opgaveoverførsel

Aftale om opgaveoverførsel Aarhus November 2015 Sagsnr. 036007-0013 phe/rfj/jhp Aftale om opgaveoverførsel Af sortering og afsætning af indsamlet genanvendeligt plast- og metalaffald København Langelinie Allé 35 2100 København Ø

Læs mere

Center for Teknik og Miljø

Center for Teknik og Miljø 1. ens primære opgaver Primære aktiviteter De primære aktiviteter for affaldshåndteringen omfatter: o Administration af affaldsordningerne for private og erhverv o Dagrenovationsordningen o Ordningen for

Læs mere

Erhvervsgebyrernes udvikling Ordningen startede i 2012 og det første år var det alene muligt at betale pr. besøg. Gebyrerne i 2012 var:

Erhvervsgebyrernes udvikling Ordningen startede i 2012 og det første år var det alene muligt at betale pr. besøg. Gebyrerne i 2012 var: Notat Redegørelse om baggrund m.v. for erhvervsgebyrer 2017 21. september 2016 Sagsnr. Dok. nr. Initialer Side 1 af 5 XXX HEN Efter forespørgsel fra Frederiksberg Kommune er udarbejdet en redegørelse om

Læs mere

Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S 1. Juni 2009

Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S 1. Juni 2009 Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S 1. Juni 2009 Side 1 Indholdsfortegnelse 1. Formål... 3 2. Gyldighedsområde... 3 3. Generelle definitioner.... 4 4. Affaldsproducenternes

Læs mere

Forventet regnskab 2011. Budget 2011. Budget 2012 Udgifter, indsamling 274 324 289 286 282

Forventet regnskab 2011. Budget 2011. Budget 2012 Udgifter, indsamling 274 324 289 286 282 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Miljø NOTAT Til TMU Affaldsgebyr 2012 - supplerende oplysninger TMU har på mødet den 14-11-2011 ønsket et notat med en række supplerende oplysninger

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 2 ONSDAG DEN 17. JANUAR 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 17. januar 2007 Side: 7 Fraværende: Ingen. Til behandling

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 5. maj 2019

Referat Bestyrelsesmøde 5. maj 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 5. maj 2019 Mødedato: Søndag 5. maj 2019 Mødetidspunkt: 11:00 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Hos Ruth Lind, Kong Valdemarsvej 37, 4000 Roskilde Jes Møller, Birte Holm

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik. Referat

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik. Referat Dato: 13. september 2016 Initialer: kit Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik Referat Tid: Fredag, den 9. september 2016 kl. 14.30 15.30 Sted: Hotel Skibelund Krat, Skibelund Krat 4, 6600 Vejen Medlemmer:

Læs mere

FO R S L A G TIL BUDGET

FO R S L A G TIL BUDGET FO R S L A G TIL BUDGET 2016 for Modtagestation Vendsyssel I/S Indhold MV-forslag til budget for 2016... 3 Generelt... 3 Farligt affald... 4 Klinisk risikoaffald... 4 Olie- og benzinudskillere... 4 Mængdeforudsætninger

Læs mere

Deltagere: Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem. Anne Margrethe Hansen (AMH)

Deltagere: Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem. Anne Margrethe Hansen (AMH) Referat: Bestyrelsesmøde den 24-03-2014 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Klokken 17.00 19.00 Deltagere: Jens Jørgen Nygaard

Læs mere

Lynge Skovgaard og Mai Hartz (Deloitte) deltog under behandling af pkt

Lynge Skovgaard og Mai Hartz (Deloitte) deltog under behandling af pkt Gribvand A/S Bestyrelse 7. maj 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2014 Mødedato / sted: 11. februar 2014 / Gribvand A/S, Holtvej 18c kl. 12:00 14:00 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 6. september 2012

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 6. september 2012 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 6. september 2012 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 19 Mødedato: Torsdag den 6. september 2012, kl. 11.30 13.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale,

Læs mere

ENERGI VIBORG VAND A/S

ENERGI VIBORG VAND A/S Mødedo: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 1 Fraværende: Allan Clifford Christensen, Peter Juhl SAG NR. SIDE 1. Bemyndigelser fra bestyrelsen til formand og direktion 3 2. Takster for drikkevand 2017

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. juni 2013 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 19. juni 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 19. juni 20 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 11- Til orientering/efterretning 12- Regnskab for 1. kvartal 20 - Reno Djurs likviditet 20-2016 14- Anlægsbudget for deponeringsanlæggets

Læs mere

DAGSORDEN FYNBUS REPRÆSENTANTSKAB. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9. Torsdag den 18. januar 2018 kl Sags nr.:

DAGSORDEN FYNBUS REPRÆSENTANTSKAB. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9. Torsdag den 18. januar 2018 kl Sags nr.: DAGSORDEN FYNBUS REPRÆSENTANTSKAB Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9 Torsdag den 18. januar 2018 kl. 16.00 18.00 Sags nr.: 201801-18107 Deltagere: Morten Andersen, Nordfyn Anders W. Berthelsen, Odense

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Onsdag d. 23. maj 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl Ekstraordinært møde

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Onsdag d. 23. maj 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl Ekstraordinært møde REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Onsdag d. 23. maj 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl. 08.00. Ekstraordinært møde 1. Meddelelser 2. Ansøgning fra Musikteatret Holstebro om tilskud til udvidelse

Læs mere

Favrskov Affald A/S. Referat. Mødedato 28. april Starttidspunkt 16:30. Afbud fra

Favrskov Affald A/S. Referat. Mødedato 28. april Starttidspunkt 16:30. Afbud fra Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Sløjfen, Evald Tangs Alle, Hadsten Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 2. - Årsrapport 2015 - ÅBENT 5 3. - Budgetopfølgning pr. 29.2.2016 - ÅBENT 7

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 13 Mødedato: Tirsdag den 14. juni 2011, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mødelokalet, Lyngbygårdsvej 2, 2800 Kgs. Lyngby OBS:

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Dagsorden. Mødeindkaldelse. 27. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Mandag den 25. juni 2018 kl. 12 til 14

Dagsorden. Mødeindkaldelse. 27. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Mandag den 25. juni 2018 kl. 12 til 14 Deltagere: Henrik Aarup-Kristensen, formand, direktør for Sundhed & Velfærd, Brønderslev Kommune Anette Sloth, næstformand, psykiatridirektør, Region Nordjylland Lars Fuglsang, AC-Fuldmægtig, Psykiatrien,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik J.nr.: /07 Dato: 14. juni 2007 Initialer: UG Bestyrelsesmøde i Sydtrafik Dagsorden Tid: Onsdag, den 20. juni 2007 kl. 1630 Sted: Nymindegab Kro Medlemmer: Peter Christensen Hans Peter Geil (afbud) Erwin

Læs mere

NFS SPILDEVAND A/S Tirsdag, den 25. oktober 2016 Blad nr. kl Mødested: Administrationen

NFS SPILDEVAND A/S Tirsdag, den 25. oktober 2016 Blad nr. kl Mødested: Administrationen 12 Fraværende: Per Høegh, Carsten Kudsk og Jan R. Christiansen Dagsorden 23.0 Meddelelser fra formanden 24.0 Meddelelser fra direktøren/selskabet 24.1 Siden sidst Drift - Udskiftningen af SRO anlæg og

Læs mere

17 (Offentlig) Godkendelse af at Silkeborg Kommune indtræder i Energnist med fulde affaldsmængder

17 (Offentlig) Godkendelse af at Silkeborg Kommune indtræder i Energnist med fulde affaldsmængder Bilag nr. 10/17-1 17 (Offentlig) Godkendelse af at Silkeborg Kommune indtræder i Energnist med fulde affaldsmængder Sagsbehandler: Dr17966 SagsID: EMN-2016-06812 Resume Energnist tilbyder ejerkommunerne,

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen Boligselskabet Domea Nørre-Snede Referat fra organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 9. juni 2015 kl. 14.00 Mødet blev holdt i Fælleslokalet på Plejecenter Bavnehøj, Nørre-Snede. Mødet blev holdt sammen

Læs mere

PROTOKOL. fra bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. lørdag d. 17. september 2011 ifm. bestyrelsesseminaret. Scandic, Malmø

PROTOKOL. fra bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. lørdag d. 17. september 2011 ifm. bestyrelsesseminaret. Scandic, Malmø PROTOKOL fra bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN lørdag d. 17. september 2011 ifm. bestyrelsesseminaret Scandic, Malmø 1. Formanden orienterer 2. Byggeudvalget orienterer 3. Administrationen orienterer 4. J.nr.

Læs mere

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Hvidovre, den 11. maj 2012 Til medlemmerne af Grundejerforeningen Phønix LOKALPLAN Generalforsamlingen vedtog sidste år at indgå i en dialog med kommunen omkring

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden /13296 Den kirkelige ligning / behandling af budget Orientering...

1. Godkendelse af dagsorden /13296 Den kirkelige ligning / behandling af budget Orientering... Referat Byrådet Tid Onsdag den 17. september 2014 - kl. 17:00 Sted Byrådssalen Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. 14/13296 Den kirkelige ligning 2015...1 3. 14/8880

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders

Læs mere

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl. 12.00 i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 37 TORSDAG DEN 26. NOVEMBER 2009, KL. 19.00 PÅ BOGENSE RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Kommunalbestyrelsen 26. november 2009 Side: 2 Fraværende: Anders

Læs mere

REFERAT FYNBUS BESTYRELSE. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9. Torsdag den 18. januar 2018 kl Sags nr.:

REFERAT FYNBUS BESTYRELSE. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9. Torsdag den 18. januar 2018 kl Sags nr.: REFERAT FYNBUS BESTYRELSE Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9 Torsdag den 18. januar 2018 kl. 16.00 18.00 Sags nr.: 201801-18107 Deltagere: Morten Andersen, Nordfyn Poul Andersen, Region Syddanmark Bo Libergren,

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

PROTOKOL. til bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. Onsdag d.28. maj 2014 kl Administrationsbygningen, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde

PROTOKOL. til bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. Onsdag d.28. maj 2014 kl Administrationsbygningen, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde PROTOKOL til bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN Onsdag d.28. maj 2014 kl. 8.30 Administrationsbygningen, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde 1. Formanden orienterer 2. Formandskabet orienterer 3. Administrationen

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TIRSDAG DEN 29. MAJ 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Familieudvalget 29. maj 2007 Side: 2 Fraværende: Til behandling forelå: 42.

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik. Referat

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik. Referat Dato: 28. maj 2015 Initialer: ug Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik Referat Tid: Fredag, den 22. maj 2015 kl. 9.00 9.30 Sted: Hotel Skibelund Krat, Skibelund Krat 4, 6600 Vejen Medlemmer: Øvrige: Jan Riber

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Favrskov Affald A/S. Referat. Mødedato 29. oktober 2014. Starttidspunkt 17:30. Mødested/mødelokale Inside, mødelokale 1. Afbud fra

Favrskov Affald A/S. Referat. Mødedato 29. oktober 2014. Starttidspunkt 17:30. Mødested/mødelokale Inside, mødelokale 1. Afbud fra Referat Mødedato Starttidspunkt 17:30 Mødested/mødelokale Inside, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 11. - Budgetopfølgning pr. 31.8.2014 - ÅBENT 19 12. - Virksomhedsplan 2015 - ÅBENT 21 13. -

Læs mere

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt.

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt. Gribvand A/S Bestyrelse 13. maj 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2015 Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

FynBus bestyrelse. Referat. Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense

FynBus bestyrelse. Referat. Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense FynBus bestyrelse Referat Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00 Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense Deltagere: Anders W. Berthelsen, Odense Birger Jensen, Svendborg Hans Bjergegaard, Assens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR I/S REFA

VEDTÆGTER FOR I/S REFA Den 05. juni 2008 J.nr. 00.01.80-vedtægter VEDTÆGTER FOR I/S REFA 1. Navn og hjemsted Interessentskabets navn er I/S REFA - Fælleskommunal affaldsbehandling for Lolland-Falster. Interessentskabets hjemsted

Læs mere

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 6. marts 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2013 Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Mødedeltagere: Flemming

Læs mere

PROTOKOL. til bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. Tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 8.30. Administrationsbygningen, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde

PROTOKOL. til bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. Tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 8.30. Administrationsbygningen, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde PROTOKOL til bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN Tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 8.30 Administrationsbygningen, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde 1. Formanden orienterer 2. Formandskabet orienterer 3. Administrationen

Læs mere

Boligselskabet BSB Assens

Boligselskabet BSB Assens Boligselskabet BSB Assens af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 9. september 2014 kl. 15.00 i Skjoldvænget 100, 5610 Assens Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Ekstraordinær dagsorden

Ekstraordinær dagsorden Ekstraordinær dagsorden Økonomiudvalget Tid Onsdag den 27. maj 2015 - kl. 15:40 Sted Møde udenfor rådhuset, Skallebølle skole Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsordenen...1 2.

Læs mere