Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1"

Transkript

1 Side nr.: 1 Mødedato: Tirsdag den 4. december 2012 Mødetidspunkt: Kl Sluttidspunkt Ca Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, 7000 Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE PKT. 1: GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDEN PKT. 2: GODKENDELSE AF REFERAT AF SIDSTE BESTYRELSESMØDE... 1 PKT. 3: PUNKTER TIL ORIENTERING Krav fra Emmelev A/S...2 BEMÆRK: På mødet Driftsregnskab for perioden BEMÆRK: Kommentarer på mødet resultat af licitation....4 PKT. 4: PUNKTER TIL BESLUTNING Interessentkommuners manglende opgavedelegering til Motas....5 BEMÆRK: Kommentarer på mødet....7 PKT. 5: EVT PKT. 6: NÆSTE MØDE... 7 Pkt. 1: Godkendelse af forslag til dagsorden. Godkendt. Pkt. 2: Godkendelse af referat af sidste BESLUTNING: Referat af møde nr. 25 den 4. dec blev godkendt uden kommentarer.

2 Side nr.: 2 Pkt. 3: Punkter til orientering 3.1. Krav fra Emmelev A/S Ny dato for sagens behandling er den 28. nov BEMÆRK: På mødet. Der bliver afsagt dom den Driftsregnskab for perioden Mængdemæssigt har Motas afhentet ca. 6 % mindre emballeret affald i de 3 første kvartal 2012 end i tilsvarende periode 2011, og den afhentede uemballerede mængde ligger 31 % lavere end sidste år. Sidstnævnte fordi to store kunder har valgt at samarbejde med andre aktører. Totalt ligger den afhentede mængde 15 % lavere end samme periode 2011 og ca. 5 % under budget. Mængden af klinisk risikoaffald indsamlet i de 3 første kvartaler af 2012 ligger ca. 7 % under mængden, som er indsamlet i tilsvarende periode i 2011, men ca. 17 % over budget, idet der var budgetteret med et større antal fritagelser, end der er givet. Mængden af indsamlet OBU / sandfang affald via tømningsordningen ligger ca. 15 % under mængden indsamlet i samme periode 2011, men over budget, idet der var budgetteret med et større antal fritagelser end, der er givet. Totalt ligger den afhentede og indsamlede mængde for de 3 første kvartaler af 2012, ca. 15 % lavere end tilsvarende periode 2011, men stort set på budget. Økonomisk giver driftsordningen et positivt resultat på ca t.kr. imod et budget på 94. t.kr. Differencen opstår ved at faste omkostninger er lavere end budgetteret, at der opnås højere indtægter fra udlejning af emballager og at mængden der kvalitetssikres er højere end budgetteret. Tømningsordningen giver et positivt resultat på 196 t.kr. imod et budget på minus 190 t. kr. I ovennævnte resultat er der hensat 302. tus. kr. til tilbagebetaling til de enkelte kunder næste år som følge af der ved en fejl blev opkrævet for høje gebyrer de første 5 måneder af Derudover er der budgetteret med omkostninger til projekt registrering af beliggenhed, som ikke er forfaldet på nuværende tidspunkt, ligesom de faste omkostninger ligger under budget. Modsat er den indsamlede mængde lidt højere end budgetteret.

3 Side nr.: 3 For klinisk risikoordningen er resultatet positivt ca. 90 t. kr. imod et budget på 20. tus. kr. Afvigelsen skyldes, lavere fast omkostninger end budgetteret, at der i budget var forudsat et større antal fritagelser end, der gives samt, at der i affaldsbehandling er indregnet højere omkostninger til transport til sekundær behandler, når primære behandler lukker ned for revision. Administrationsordningen beregnes til at give et forventet underskud på 127 tus. kr. imod budget på minus 273 tus. kr. Totalt er periodens resultat positivt med 568 tus.kr. imod budgetteret underskud på 532 tus. kr. For hele året forventes på nuværende tidspunkt et resultat højere end det budgetterede. Likviditetsmæssigt er kassekreditten forsat positiv. Driftsregnskab for perioden vedhæftes som bilag. BEMÆRK: Kommentarer på mødet. Bestyrelsen gav udtryk for, at driftsresultaterne fremover bør være nul eller et mindre underskud. Til dette oplyste ledelsen, at Motas I/S gebyrer for 2013 er stort set uændrede i forhold til 2012 på trods af at Odense Kommune træder ud på dette tidspunkt. Derudover kunne det oplyses, at som følge af netop gennemført licitation, falder timeprisen for transport. Yderligere er Motas I/S begyndt at recirkulere og genanvende en del salgsemballager, samt har sammen med 2 andre modtagestationer gennemført udbud af emballager, hvilket har medført en betydelig prisreduktion på salgsemballager. Dertil kommer at det også er lykkedes at få reducerede behandlingspriser på nogle af de affaldsfraktioner som genbrugspladserne ofte modtager. Som eksempel vises en prisberegning fra sommeren 2012 og januar 2013 ud fra konkrete mængder fra en kommune, hvilken effekt reduktionerne forventes at give på prisen. Som det vil fremgå, forventes de prisereduktioner Motas I/S implementerer fra januar 2013 i gennemsnit at give interessent kommunerne en besparelse på

4 Side nr.: 4 12,5 % på omkostningerne til bortskaffelse af farligt affald fra genbrugspladserne. Derudover ønskede bestyrelsen at gøre opmærksom på de øvrige fordele ved, at være interessent i en fælleskommunal modtagestation, hvorfor der vedhæftes notat med opgaver, som Motas I/S løser for kommunerne og fordele ved modtagestationen. Motas I/S pris reduktion fra Motas I/S beregninger juni 2012 Motas I/S priser 2013 Motas (ex moms) Motas (ex moms) Type Kg-pris Samlet pris Kg-pris Samlet pris Behandlingspriser total Containerleje , Innerliner til container 10, ,00 8, ,00 Beholderkøb , ,00 Kørsel 590, ,00 508, ,00 Driftsgebyr 0, ,75 0, ,75 Deklarationsgebyr 25, ,00 25, ,00 Kurser 1350, , , ,00 Total , ,18 Pris reduktion i kroner ,50 Pris reduktion i procent 12,6% 3.3. resultat af licitation. Motas I/S har haft opgaven med lastvogn i timekørsel samt kontrol og tømning af OBU er og sandfang i udbud. Ved udbudsforretningen havde Motas I/S entreret med Gronmij A/S til at sørge for det praktiske og kvalitetssikring af udbudsmaterialet. Vi modtog to tilbud på opgaven med timekørsel og fire tilbud på opgaven med kontrol og tømning af OBU ere og sandfang. Ingen af tilbudsgiverne blev sorteret fra p.g.a. manglende opfyldelse af mindstekrav.

5 Side nr.: 5 Marius Pedersen A/S afgav laveste pris på begge opgaver. Timelønskørslen reduceres fremover med 16 %. Priserne for kontrol og tømning af OBU stiger en smule på enkelte poster, men opgaven er også blevet øget for at øge kvaliteten. Der vil blive indgået aftale Marius Pedersen efter udløb af standstill perioden den 3. december. Pkt. 4: Punkter til beslutning 4.1 Interessentkommuners manglende opgavedelegering til Motas. Indstilling Det indstilles, at bestyrelsen godkender oplæg til udtrædelsesaftale imellem Motas I/S og Odense Kommune. Det indstilles, at bestyrelsen godkender vedhæftet oplæg til vedtægtsændring. Sagsbehandling På et møde den 25. oktober vedtog repræsentantskabet, at der udarbejdes udtrædelsesaftale indeholdende de økonomiske betingelser i forbindelse med Odenses udtræden af Motas I/S samt at der igangsættes tilretning af vedtægter som konsekvens af Odenses udtræden. Advokat Mads Kobberø har udarbejdet forslag til udtrædelsesaftale imellem Odense Kommune og Motas I/S. Kopi af udtrædelsesaftale vedhæftes. Ligeledes har Mads Kobberø udarbejdet oplæg til vedtægtsændring, hvor Odense Kommune er trukket ud. Kopi af oplæg vedhæftes.

6 Side nr.: 6 Derudover har behovet for tilretning af 2.2. i vedtægterne været drøftet med Mads Kobberø, som har udarbejdet notat vedrørende dette. Kopi af notatet vedhæftes. Mads Kobberø har sendt oplæg til udtrædelsesaftale og vedtægtsændring til statsforvaltningen som ikke har kommentarer. Kopi af brev til / fra statsforvaltning vedhæftes. Assens Kommune. Motas I/S har den 9. nov modtaget brev fra Assens Kommune, som oplyser at kommunen udtræder af Motas I/S med virkning fra den I brevet anmoder Assens Kommune om, at der udarbejdes forslag til udtrædelsesbalance. Kopi af brev vedhæftes. Motas I/S har med brev af den 19. nov. bekræftet modtagelsen af ovennævnte brev. Svarskrivelse drøftes på t. Kopi af brev vedhæftes. Nordfyns Kommune. Den 26. nov har Motas I/S modtaget vedhæftede brev fra Nordfyns Kommune. Svarskrivelse blev drøftet på dette t. Forespurgt har Nordfyns Kommune oplyst, at svar midt i december ville være rettidigt.

7 Side nr.: 7 BEMÆRK: Kommentarer på mødet. Under orientering om brev fra Nordfyns Kommune blev det via Nordfyns kommunes hjemmeside konstateret, at senere denne dag skulle Nordfyns Kommunes teknik- og miljøudvalg holde møde, hvor brevet til Motas I/S var på dagsordnen. Bestyrelsen vedtog, at Motas I/S svar til brevet skulle sendes til Nordfyns Kommune straks efter mødet i den forhåbning, at Motas I/S svar til brevet kunne indgå i dagsordnen. Svarbrevet blev sendt pr. mail umiddelbart efter mødet. Svarbrevet vedhæftes nedenfor. Beslutning Bestyrelsen drøftede forslag til vedtægtsændring herunder advokat Mads Kobberø s notat vedrørende vedtægtsændringerne. Af notat fremgår det at bestyrelsen fastlægger nærmere, hvad det er for opgaver der skal varetages. Bestyrelsen kommenterede dette punkt idet man ønskede at understrege at alle interessenter i Motas I/S skal bidrage ens til Motas I/S, hvilket også har været baggrunden for bestyrelsens hidtidige beslutninger i relation til dette dagsordenspunkt. Bestyrelsen godkendte forslag til vedtægtsændring. Der udarbejdes svarbrev til Assens Kommune, hvoraf det fremgår, at det forventes at Assens Kommune, som vedtaget af byrådet i Assens og bekræftet ved borgmester Finn Brunses underskrift, lader Motas I/S sørge for bortskaffelse af alt farligt affald fra Assens Kommunes genbrugspladser i Sker dette ikke, vil det manglende dækningsbidrag for 2013, i lighed med manglende dækningsbidrag for , blive modregnet ved opgørelse af andel af egenkapital ved udtræden. Pkt. 5: Evt. Pkt. 6: næste møde

8 Side nr.: 8 Repræsentantskabsmøde: Bestyrelsesmøde: Navn Grete Justesen Helle Frost Søren Svendsen Arno Termansen Erwin Andresen Flemming Madsen Iver Pedersen Signatur

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Mandag den 10. juni 2013 Mødetidspunkt: Kl. 10.00 Sluttidspunkt Ca. 11.00 Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, 7000 Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE PKT. 1: GODKENDELSE AF FORSLAG TIL

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Mandag den 18. marts 2013 Mødetidspunkt: Kl. 11.00 Sluttidspunkt Ca. 13.00 Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, 7000 Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE PKT. 1: GODKENDELSE AF FORSLAG TIL

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Torsdag den 5. september Mødetidspunkt: Kl. 11.00 Sluttidspunkt Ca. 14.00 Mødelokale: Afbud: Aabenraa Ny genbrugsplads, Forsyningsvej 2, 6200 Aabenraa Søren Svendsen DAGSORDEN SIDE

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Den 20 september 2012 Mødetidspunkt: Kl. 11.30 Sluttidspunkt Ca. 13.00 Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, 7000 Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE PKT. 1: GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDEN....

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Den 22. aug. 2012 Mødetidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt Ca. 15.30 Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, 7000 Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE PKT. 1: GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDEN....

Læs mere

Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2009 2. Regnskabsår

Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2009 2. Regnskabsår Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2009 2. Regnskabsår Modtagestation Syddanmark I/S Vejlbyvej 21 7000 Fredericia 2 Indholdsfortegnelse Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2009...3

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Onsdag den 11. juni 2014 Mødetidspunkt: Kl. 16.00 Sluttidspunkt Kl. 17.00 Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE VELKOMST OG INDLEDNING....1 PKT. 1: VALG

Læs mere

Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2009 2. Regnskabsår

Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2009 2. Regnskabsår Årsberetning og Årsrapport. januar 3. december 29 2. Regnskabsår Modtagestation Syddanmark I/S Vejlbyvej 2 7 Fredericia 2 Indholdsfortegnelse Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 29...3 Motas - regnskab

Læs mere

Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2012 5. Regnskabsår

Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2012 5. Regnskabsår Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2012 5. Regnskabsår Modtagestation Syddanmark Vejlbyvej 21 7000 Fredericia 2 Indholdsfortegnelse Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012... 3 Motas

Læs mere

Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2013 6. Regnskabsår

Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2013 6. Regnskabsår Årsberetning og Årsrapport 1. januar 31. december 2013 6. Regnskabsår Modtagestation Syddanmark Vejlbyvej 21 7000 Fredericia 2 Indholdsfortegnelse Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2013... 3 Motas

Læs mere

Motas I/S Budget Udgifter

Motas I/S Budget Udgifter Motas I/S Budget 2018 Udgifter Omkostnings Fordeling cme 17.05.2017 Poster Affaldsbehandling Udgifter regnskab 2016 Udgifter budget 2018 Adm. Ordning Drift Ordning OBU Ordning Klinisk Risiko Ordning Lille/

Læs mere

Motas I/S 0,50 0,50 0,3 0,3 0,15 1/1-30/09 2012

Motas I/S 0,50 0,50 0,3 0,3 0,15 1/1-30/09 2012 Motas I/S 0,50 0,50 0,3 0,3 0,15 1/1-30/09 2012 TH 29/10 2012 Poster Affaldsbehandling UDGIFTER regnskab UDGIFTER budget UDGIFTER fordelt Adm. Regnskab Adm. Budget Drift Regnskab Drift Budget OBU Regnskab

Læs mere

Referat fra mødet i Miljøudvalget. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Meldahls Rådhus Herredets Tingstue

Referat fra mødet i Miljøudvalget. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Meldahls Rådhus Herredets Tingstue Referat fra mødet i Miljøudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 28. august 2013 Mødested: Meldahls Rådhus Herredets Tingstue Mødetidspunkt: Kl. 8:00-10:00 Medlemmer: Fraværende:

Læs mere

CODEX ADVOKATER ADVOKATPARTNERSELSKAB Damhaven 5 B, Vejle

CODEX ADVOKATER ADVOKATPARTNERSELSKAB Damhaven 5 B, Vejle CODEX ADVOKATER ADVOKATPARTNERSELSKAB Damhaven 5 B, 1 7100 Vejle 2014-221332 Dato: 09-12-2016 Tilsynet Forhåndsgodkendelse af ændrede vedtægter for Modtagestation Syddanmark I/S Codex Advokaters journalnr.:

Læs mere

Sent: Mon, 18 Sep :23: Henrik Beck-Rasmussen;Annette Jørgensen

Sent: Mon, 18 Sep :23: Henrik Beck-Rasmussen;Annette Jørgensen From: Claus M. Eriksen Sent: Mon, 18 Sep 2017 15:23:35 +0200 To: Henrik Beck-Rasmussen;Annette Jørgensen Subject: VS: MOTAS - anmodning om godkendelse af gebyrer og takster for Motas Attachments: CaseNo10-30754_Protokol

Læs mere

Bestyrelsen for Dag og år

Bestyrelsen for Dag og år 6. april 2017 JK 880 DAGSORDEN møde i bestyrelsen Modtagestation Vendsyssel I/S torsdag den 6. april 2017 kl. 08.30 Mødested: Administrationen Mandøvej 4 9800 Hjørring Afbud fra: Ingen Mødet sluttede:

Læs mere

Motas I/S Budget 2016 Udgifter

Motas I/S Budget 2016 Udgifter Poster Affaldsbehandling Motas I/S Budget 216 Udgifter UDGIFTER regnskab 214 UDGIFTER budget 216 Adm. Ordning Drift Ordning Omkostnings Fordeling OBU Ordningt Klinisk Risiko Ordning Lille/ landbrug Ordning

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Onsdag den 12. februar 2014 Mødetidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt Kl. 15.00 Mødelokale: Dronning Margrethehallen, Messecenter Vestre Ringvej 101, Fredericia Afbud: Langeland, Ærø

Læs mere

Ny Tønder Kommune Teknik og Miljøudvalget Beslutningsprotokol. Beslutningsprotokol. Mødedato: 02. maj 2006

Ny Tønder Kommune Teknik og Miljøudvalget Beslutningsprotokol. Beslutningsprotokol. Mødedato: 02. maj 2006 Beslutningsprotokol Mødedato: 02. maj 2006 Mødelokale: Mødet afholdes i Kolding i forbindelse med deltagelse i KL s konference på Teknik- og Miljøområdet den 2. og den 3. maj 2006 Starttidspunkt for møde

Læs mere

FORSLAG TIL BUDGET. for. Modtagestation Vendsyssel I/S

FORSLAG TIL BUDGET. for. Modtagestation Vendsyssel I/S FORSLAG TIL BUDGET 2018 for Modtagestation Vendsyssel I/S Indhold MV-forslag til budget for 2018... 3 Generelt... 3 Farligt affald... 3 Klinisk risikoaffald... 3 Olie- og benzinudskillere... 3 Mængdeforudsætninger

Læs mere

FORSLAG TIL BUDGET. for. Modtagestation Vendsyssel I/S

FORSLAG TIL BUDGET. for. Modtagestation Vendsyssel I/S FORSLAG TIL BUDGET 217 for Modtagestation Vendsyssel I/S Indhold MV-forslag til budget for 217... 3 Generelt... 3 Farligt affald... 3 Klinisk risikoaffald... 3 Olie- og benzinudskillere... 3 Mængdeforudsætninger

Læs mere

FO R S L A G TIL BUDGET

FO R S L A G TIL BUDGET FO R S L A G TIL BUDGET 2016 for Modtagestation Vendsyssel I/S Indhold MV-forslag til budget for 2016... 3 Generelt... 3 Farligt affald... 4 Klinisk risikoaffald... 4 Olie- og benzinudskillere... 4 Mængdeforudsætninger

Læs mere

BDO MODTAGESTATION SYDDANMARK I/S ÅRSRAPPORT 3. REGNSKABSÅR CVR-NR. 31 09 68 39. 63 12 71 00 odense@bdo.dk www.bdo.dk

BDO MODTAGESTATION SYDDANMARK I/S ÅRSRAPPORT 3. REGNSKABSÅR CVR-NR. 31 09 68 39. 63 12 71 00 odense@bdo.dk www.bdo.dk BDO Tlf: 63 12 71 00 odense@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Fættedvej 1, Box 19 DK-5100 Odense C CVR-nr. 20 22 26 70 MODTAGESTATION SYDDANMARK I/S ÅRSRAPPORT 2010 3. REGNSKABSÅR

Læs mere

Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S 1. Juni 2009

Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S 1. Juni 2009 Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S 1. Juni 2009 Side 1 Indholdsfortegnelse 1. Formål... 3 2. Gyldighedsområde... 3 3. Generelle definitioner.... 4 4. Affaldsproducenternes

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 27. august 2008 Lokale: Kraftvarmeværket Tidspunkt: Kl. 11:00-13:00 Jens Fjendbo Jensen, Formand (V) Uffe Sørensen (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Martin

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Onsdag den 14-09-2011. Mødetidspunkt: 08:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Onsdag den 14-09-2011. Mødetidspunkt: 08:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. Mødedato:. Mødetidspunkt: 08:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. Møde slut: 12:00 Afbud: Thøger E. Kristensen Fraværende: REFERAT Indholdsfortegnelse Side 1. Ansøgning om godkendelse af låneoptagelse

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab 16-09- 2008 Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningen har modtaget revisionsprotokollat af 17. april 2008 vedrørende regnskab

Læs mere

Beslutningsprotokol. Mødedato: 26. februar Tønder Vandværk Starttidspunkt for møde 8.00 Sluttidspunkt for møde 11.00

Beslutningsprotokol. Mødedato: 26. februar Tønder Vandværk Starttidspunkt for møde 8.00 Sluttidspunkt for møde 11.00 Mødedato: 26. februar 2019 Mødelokale: Murervej 1, Tønder Tønder Vandværk Starttidspunkt for møde 8.00 Sluttidspunkt for møde 11.00 Deltager: Bestyrelse: Preben Linnet (mødeleder), Lisbeth Oxholm Andersen,

Læs mere

Referat. Møde i det tværgående underudvalg Teknik- og Miljøudvalget for Jammerbugt Kommune. Torsdag, den 1. juni 2006 kl. 13

Referat. Møde i det tværgående underudvalg Teknik- og Miljøudvalget for Jammerbugt Kommune. Torsdag, den 1. juni 2006 kl. 13 Referat Møde i det tværgående underudvalg Teknik- og Miljøudvalget for Jammerbugt Kommune Torsdag, den 1. juni 2006 kl. 13 Mødet afholdt hos Renovest I/S Stengårdsvej 33 9670 Løgstør Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Referat THISTED VAND A/S

Referat THISTED VAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den 30-10-2017 kl. 16:00 i mødelokale A, Silstrupvej 12, Thisted THISTED VAND A/S Thisted Vand Service ApS Thisted Drikkevand A/S Thisted Spildevand Transport A/S Medlemmer:

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 13 Mødedato: Tirsdag den 14. juni 2011, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mødelokalet, Lyngbygårdsvej 2, 2800 Kgs. Lyngby OBS:

Læs mere

Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S. 1. januar 2007

Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S. 1. januar 2007 Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S 1. januar 2007 Side 1 af 8 02-05-2012 Indholdsfortegnelse 1. Formål... 3 2. Gyldighedsområde... 3 3. Generelle definitioner....

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl. 13.00-16.00 hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Der var afbud fra Margrete Bak. Referent var direktør Erik Krarup.

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødedato: Onsdag den 17. december 2008 Mødested: Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen, Athenevænget 4, 5250 Odense SV Til stede: Rektor

Læs mere

Aftale om opgaveoverførsel

Aftale om opgaveoverførsel Aarhus November 2015 Sagsnr. 036007-0013 phe/rfj/jhp Aftale om opgaveoverførsel Af sortering og afsætning af indsamlet genanvendeligt plast- og metalaffald København Langelinie Allé 35 2100 København Ø

Læs mere

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 314. Affaldsgebyrer gældende for erhverv i 2012 683 2 Medlemmer Knud Kristensen Jens Lauritzen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden /13296 Den kirkelige ligning / behandling af budget Orientering...

1. Godkendelse af dagsorden /13296 Den kirkelige ligning / behandling af budget Orientering... Referat Byrådet Tid Onsdag den 17. september 2014 - kl. 17:00 Sted Byrådssalen Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. 14/13296 Den kirkelige ligning 2015...1 3. 14/8880

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik J.nr.: 00-02-04-1-07 Dato: 03.12.2009 Initialer: UG Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik Dagsorden Tid: Torsdag, den 10. december 2009 kl. 14.00 15.00 Sted: Hotel Skibelund Krat, Skibelund Krat 4, 6600 Vejen

Læs mere

FynBus repræsentantskab. Referat. Torsdag, den 14. april 2011 kl Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense

FynBus repræsentantskab. Referat. Torsdag, den 14. april 2011 kl Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense FynBus repræsentantskab Referat Torsdag, den 14. april 2011 kl. 18.00 Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense Deltagere: Torben Andersen, Kerteminde Lars Kristian Pedersen, Assens Kasper Westh, Odense

Læs mere

Afbud: Arne Bjørn Nielsen, Arvin Storgaard og Hjørdis Espensen.

Afbud: Arne Bjørn Nielsen, Arvin Storgaard og Hjørdis Espensen. Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 6. februar 2018 kl. 12.30 til 14.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Svend Aage Sørensen (formand), Vera Eckhardt (næstforkvinde),

Læs mere

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab Administrative styregruppe fælles beredskab Møde vedr.: Referat 26102015 - administrative styregruppe Mødested: Laksetorvet Randers Mødedato: 26-10-2015 Sendes til: Hjemmesiden Beredskab & Sikkerhed Deltagere:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik J.nr.: /07 Dato: 14. juni 2007 Initialer: UG Bestyrelsesmøde i Sydtrafik Dagsorden Tid: Onsdag, den 20. juni 2007 kl. 1630 Sted: Nymindegab Kro Medlemmer: Peter Christensen Hans Peter Geil (afbud) Erwin

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødested: Hedensted Rådhus, mødelokale nr. 3

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødested: Hedensted Rådhus, mødelokale nr. 3 Referat Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Hedensted Rådhus, mødelokale nr. 3 Deltagere:, Lars Poulsen, Kasper Glyngø, Jeppe Mouritsen, Peter Sebastian Petersen Fraværende: Bemærkninger: Mødets sluttidspunkt:

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune REGULATIV FOR ERHVERVSAFFALD

Ringkøbing-Skjern Kommune REGULATIV FOR ERHVERVSAFFALD Ringkøbing-Skjern Kommune REGULATIV FOR ERHVERVSAFFALD Gældende fra d. 20-06-2012 1 Formål m.v. 1 2 Lovgrundlag 1 3 Definitioner 1 4 Registrering af udenlandske virksomheder 2 5 Gebyrer 2 6 Klage m.v.

Læs mere

Ekstraordinær dagsorden

Ekstraordinær dagsorden Ekstraordinær dagsorden Økonomiudvalget Tid Onsdag den 27. maj 2015 - kl. 15:40 Sted Møde udenfor rådhuset, Skallebølle skole Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsordenen...1 2.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1 Formål 2. 2 Lovgrundlag 2. 3 Regulativ-tillæggets område 2. 4 Definitioner 2. 5 Anden indsamling 3

Indholdsfortegnelse. 1 Formål 2. 2 Lovgrundlag 2. 3 Regulativ-tillæggets område 2. 4 Definitioner 2. 5 Anden indsamling 3 Tillæg 2 til Regulativ for Erhvervsaffald indsamling af farligt affald Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål 2 2 Lovgrundlag 2 3 Regulativ-tillæggets område 2 4 Definitioner 2 5 Anden indsamling 3 6

Læs mere

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde Bestyrelsen for Referat AVV Bestyrelsesmøde Tidspunkt Onsdag 22. maj 2019 kl. 10:00 Sted Den Pæne Stue Bemærkninger Mødet er inkl. udvalg, hvor der drøftes budget 2020. Tilstedeværende Jørgen Bing, Jens

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 16. april 2013

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 16. april 2013 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 16. april 2013 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 21 Mødedato: Tirsdag den 16. april 2013, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken

Læs mere

THISTED DRIKKEVAND A/S

THISTED DRIKKEVAND A/S THISTED DRIKKEVAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den kl. 13.00 i mødelokale 1, Kirkevej 9, Hurup Medlemmer: Annita Pedersen, Jens Vestergaard Jensen, Jørgen Andersen, Ole Westergaard, Søren Bo Pedersen,

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TIRSDAG DEN 29. MAJ 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Familieudvalget 29. maj 2007 Side: 2 Fraværende: Til behandling forelå: 42.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR I/S REFA

VEDTÆGTER FOR I/S REFA Den 05. juni 2008 J.nr. 00.01.80-vedtægter VEDTÆGTER FOR I/S REFA 1. Navn og hjemsted Interessentskabets navn er I/S REFA - Fælleskommunal affaldsbehandling for Lolland-Falster. Interessentskabets hjemsted

Læs mere

Dagsorden organisationsbestyrelsesmøde

Dagsorden organisationsbestyrelsesmøde Dagsorden organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 8. maj 2012 kl. 17.00, Kronprinsessegade 14, Kantinen Deltagere: Bestyrelsen, Bent Frederiksen, Peter Juul Andersen, Anette Hertz, Rikke Linnemann, (ref),

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 30. september 2013 kl Bestyrelsesmøde mandag den 30. september 2013

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 30. september 2013 kl Bestyrelsesmøde mandag den 30. september 2013 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 30. september 2013 kl. 09.00 REFERAT I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail renonord@renonord.dk 1306 I/S

Læs mere

y^ Bestyrelsen for AWI/S DAGSORDEN Mødested: AWs administration (Den pæne stue) Mandøvej 4 Hjørring DAGSORDEN

y^ Bestyrelsen for AWI/S DAGSORDEN Mødested: AWs administration (Den pæne stue) Mandøvej 4 Hjørring DAGSORDEN y^ Bestyrelsen for 2113 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for AW - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest 1/S Onsdag den kl. 9. 00-12. 00 Mødested: AWs administration (Den pæne stue) Mandøvej 4 Hjørring Afbud

Læs mere

FynBus Repræsentantskab. Referat. Fredag den 14. september 2012 kl. 14.00

FynBus Repræsentantskab. Referat. Fredag den 14. september 2012 kl. 14.00 FynBus Repræsentantskab Referat Fredag den 14. september 2012 kl. 14.00 Deltagere:, bestyrelsesformand Torben Andersen, Kerteminde Lars Kristian Pedersen, Assens Kasper Westh, Odense Fraværende Niels Bebe,

Læs mere

VEDTÆGT. for. I/S Norfors

VEDTÆGT. for. I/S Norfors VEDTÆGT for I/S Norfors 30. maj 2015 Indholdsfortegnelse Navn, hjemsted og formål 3 Pligter og rettigheder 4 Ejerforhold og hæftelse 4 Bestyrelsen 5 Direktion og personale 6 Tegningsret 6 Interessentskabets

Læs mere

Deltagere: Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem. Anne Margrethe Hansen (AMH)

Deltagere: Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem. Anne Margrethe Hansen (AMH) Referat: Bestyrelsesmøde den 24-03-2014 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Klokken 17.00 19.00 Deltagere: Jens Jørgen Nygaard

Læs mere

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2011 Tjørnevej 2, kl. 19.00 Mandag den 9. maj 2011 Pkt. 6. Hastrupparkens økonomi og udlejning 4 Pkt. 7 Helhedsplan for Hastrupparken 5 Pkt.

Læs mere

REFERAT FYNBUS BESTYRELSE. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9. Torsdag den 18. januar 2018 kl Sags nr.:

REFERAT FYNBUS BESTYRELSE. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9. Torsdag den 18. januar 2018 kl Sags nr.: REFERAT FYNBUS BESTYRELSE Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9 Torsdag den 18. januar 2018 kl. 16.00 18.00 Sags nr.: 201801-18107 Deltagere: Morten Andersen, Nordfyn Poul Andersen, Region Syddanmark Bo Libergren,

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 03.01.11 kl. 9-12 i mødelokale 1 Bente Vejlesby, formand Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Afbud Elo Knudsen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 17:00 18:00.

Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 17:00 18:00. Gribvand A/S Bestyrelse 17. april 2019 Referat af Bestyrelsesmøde d. 11. april 2019 Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 17:00 18:00. Mødedeltagere: Jannich

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6-2011/12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 19 00-21 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Lars Fischer og Peter Frederiksen

Læs mere

Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00.

Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. juni 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 12. juni 2012 Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00. Mødedeltagere:

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende revisionsberetning nr. 2 for regnskabsåret 2006.

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende revisionsberetning nr. 2 for regnskabsåret 2006. Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab Vedrørende revisionsberetning nr. 2 for regnskabsåret 2006. 16-09- 2008 Statsforvaltningen har den 21. januar 2008 modtaget årsregnskab

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Deltagere:, Lars Poulsen, Kasper Glyngø, Jesper T. Lund, Peter Sebastian Petersen Fraværende: Bemærkninger: Mødets sluttidspunkt:

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 13 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 29. april 2013 kl. 17.30 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen Morten Lem Morten V. Nielsen Ole Frederiksen

Læs mere

Forslag til vedtægter for den selvejende institution Frivilligheds- og Ildsjæleakademiet

Forslag til vedtægter for den selvejende institution Frivilligheds- og Ildsjæleakademiet Forslag til vedtægter for den selvejende institution Frivilligheds- og Ildsjæleakademiet 1 Navn og hjemsted 1.1 Den selvejende institutions navn er Frivilligheds- og Ildsjæleakademiet. 1.2 Hjemstedet er

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 28-10-2015 Mødetid: 09:00 11:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Jørgensen og Peter Carlsen. Fraværende: Referent: Punkt 1. Referat

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 29. august 2007 til Stevns Kommune: Henvendelse om vedtægtsændring for I/S FASAN

Statsforvaltningens brev af 29. august 2007 til Stevns Kommune: Henvendelse om vedtægtsændring for I/S FASAN Statsforvaltningens brev af 29. august 2007 til Stevns Kommune: 29-08- 2007 TILSYNET Henvendelse om vedtægtsændring for I/S FASAN Ny Stevns Kommune henvendte sig ved brev af 11. juli 2006 (ikke oplyst

Læs mere

Referat. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 27-5-2013 kl. 17.00

Referat. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 27-5-2013 kl. 17.00 Referat for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 27-5-2013 kl. 17.00 Medlemmer: Johannes Balsby Krøyer Birger Hansen Astrid Kær Rishøj Torben Iversen Thomas Frost Andersen Jonna Lynge Vagn

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Aftale om opgaveoverførsel

Aftale om opgaveoverførsel Aarhus August 2018 Sagsnr. 036007-0015 phe/krl/jhp Aftale om opgaveoverførsel Håndtering af have- og parkaffald (Biomasseaffald) København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik J.nr.: 00-02-04-1-07 12.09.2007 Initialer: UG Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik Referat Tid: Mandag, den 10. september 2007 kl. 14.00 16.00 Sted: Vejen Handelsskole, Jyllandsgade 11, 1. sal, 6600 Vejen

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGET FU/7 den 5. december 2017 REFERAT

FORRETNINGSUDVALGET FU/7 den 5. december 2017 REFERAT FORRETNINGSUDVALGET: FORRETNINGSUDVALGET FU/7 den 5. december 2017 REFERAT Stig Glent-Madsen, formand Peter Kellermann Brandorff, næstformand Birgit Buddegård, formand for Asyludvalget Ilse Fjalland, formand

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 6. september 2012

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 6. september 2012 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 6. september 2012 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 19 Mødedato: Torsdag den 6. september 2012, kl. 11.30 13.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale,

Læs mere

Forventet regnskab 2011. Budget 2011. Budget 2012 Udgifter, indsamling 274 324 289 286 282

Forventet regnskab 2011. Budget 2011. Budget 2012 Udgifter, indsamling 274 324 289 286 282 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Miljø NOTAT Til TMU Affaldsgebyr 2012 - supplerende oplysninger TMU har på mødet den 14-11-2011 ønsket et notat med en række supplerende oplysninger

Læs mere

THISTED SPILDEVAND A/S

THISTED SPILDEVAND A/S THISTED SPILDEVAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den kl. 13.00 i mødelokale 1, Kirkevej 9, Hurup Medlemmer: Benny B. Christensen, Elin Vangsgaard, Jens Vestergaard Jensen, Jørgen Andersen, Ole Westergaard,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

Referat. Kollegieboligselskabet Niels Bohrs Allé 21 5230 Odense M

Referat. Kollegieboligselskabet Niels Bohrs Allé 21 5230 Odense M Referat Til: Bestyrelsesmøde Dato: 5. maj 2010 Tid: 17:00 Sted: First Grand Hotel Jernbanegade 18 5000 Odense C Kollegieboligselskabet Niels Bohrs Allé 21 5230 Odense M Kollegieboligselskabet Referat fra

Læs mere

NOTAT DRIFTS ØKONOMISTYRING

NOTAT DRIFTS ØKONOMISTYRING NOTAT OM DRIFTS ØKONOMISTYRING 1. Indledning og kommissorium På baggrund af Drifts underskud i 2011 og 2012 har direktør Bent Peter Larsen nedsat en arbejdsgruppe til at undersøge underskuddet. Arbejdsgruppen

Læs mere

Bestyrelse - Renovest A/S (Bestyrelsesmøde) :00. Konferencen, Oudrup

Bestyrelse - Renovest A/S (Bestyrelsesmøde) :00. Konferencen, Oudrup Bestyrelse - Renovest A/S (Bestyrelsesmøde) 17-06-2019 15:00 Konferencen, Oudrup Mødeindhold Punkt 1: Godkendelse af dagsorden 1 Beslutning for Punkt 1: Godkendelse af dagsorden 2 Punkt 2: Godkendelse

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 7. september 2016 kl. 09.30 v/busselskabet Aarhus Sporveje Jegstrupvej 5 8361 Hasselager Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Præsention

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Dato: 22. september 2011 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 15 Mødedato: Torsdag den 22. september 2011, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mødelokalet på Mølleåværket,

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives.

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives. Bestyrelsen Referat Mødedato: 17. juni 2014 Tidspunkt: 14:00 16:00 Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning, mødelokale 1 Mødenr.: 35 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

Åbent referat fra ekstraordinært møde i. Udvalget for Social og Sundhed

Åbent referat fra ekstraordinært møde i. Udvalget for Social og Sundhed Åbent referat fra ekstraordinært møde i Udvalget for Social og Sundhed Mødedato: Mandag den 23. november 2015 Mødetidspunkt: 8:00-8:45 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Mødelokale 3, Bytoften

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Lars Møller Jens Meilvang

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Lars Møller Jens Meilvang Valdemar Haumand side 1 d.16. marts 2010 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Dagsorden fra bestyrelsesmødet tirsdag d.16.3.2010 kl. 15.30. Mødet afholdes i Grenaa Idrætscenters mødelokale 4,

Læs mere

Dagsorden: Øvrige deltagere uden stemmeret: org.bestyrelsen. Øvrige deltagere: Pia Christiansen Jytte Jensen Kristine Jacobsen

Dagsorden: Øvrige deltagere uden stemmeret: org.bestyrelsen. Øvrige deltagere: Pia Christiansen Jytte Jensen Kristine Jacobsen Boligselskabet Domea København Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag d. 13. december 2011 kl. 18.00 Hos Domea, Oldenburg Allé 3, 2630 Taastrup Dagsorden: 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Hedensted Kommune. Handicaprådet. Referat. Mødelokale 3, Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Handicaprådet. Referat. Mødelokale 3, Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 14:30-16:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Mødelokale 3, Hedensted Rådhus Birgit Jakobsen, Hanne Grangaard, Anne Marie Madsen, Anne Lise Pedersen, Mikael Bisted, Marianne Frahm,

Læs mere

Referat 04. møde 2015

Referat 04. møde 2015 Referat 04. møde 2015 Vedr. : Ordinært bestyrelsesmøde Sted : Viborg Fjernvarme, Håndværkervej 6, 8800 Viborg Tid : Torsdag den 26. marts 2015 kl. 17.00-20.00 Deltagere : Per B. Jørgensen PBJ Ewa Sørensen

Læs mere