MØDEREFERAT Skolebestyrelsen, Utterslev Skole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MØDEREFERAT Skolebestyrelsen, Utterslev Skole"

Transkript

1 Mødedato 20. august 2014 Tid Sted Skolen Deltagere Claus Staal Annette Gregersen Henning Afzelius Eskil Toft Thuesen Heidi Bay Schnuck Kirsten Birk Olsen Thomas Trier Andersen Louise deltager som suppleant på mødet. Medarbejderrepr.: Marie L. Færing (MLF) og Mette Sommer (MS) Skoleledelse: Ulla Jensen (UJ), Alice Jacobsen (AJA) og Jeanette H. Larsson Elevrepr.:, Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og punkter til evt. 2. Punkter til beslutning: 2.a Konstituering af bestyrelsen 2.b Et til to medlemmer vælges til at deltage i Skole og Forældres Landsmøde c Høringssvar vedr. organisatorisk og fysisk placering af 10.klasse samt høringssvar vedr. sprog og integration (deadline henholdsvis 29.8 og 12.9). Den 1. juli skulle alle have modtaget høringsmateriale om begge området. Materialet er omfattende og tager lidt tid at sætte sig ind i. 3. Nyt fra Elevrådet 4. Punkter til drøftelse: Med hvad og hvordan skal skolebestyrelsen arbejde? Skolebestyrelsesrepræsentant Anette Gregersen vil fortælle om rammerne for skolebestyrelsesarbejdet. Samarbejdet med Forældrerådet i UFOen 5. Punkter til orientering: Kvalitetsrapport 2014 (UJ) 6. Meddelelser fra Skolens ledelse 7. Meddelelser fra Formanden 8. Meddelelser fra Pædagogisk Råd 9. Evt. Godkendelse og underskrivelse af beslutningsreferat Udsendt: Af: Journalnr.: Side UJ 1

2 Side 2 Ad 1. Godkendelse af dagsorden og punkter til evt. Dagsordenen er godkendt. Ad 2. Punkter til beslutning: 2.a Konstituering af bestyrelsen Vi indledte med en præsentationsrunde. Claus blev valgt som formand for SB. Anette blev valgt som næstformand. Ad 2.b Et til to medlemmer vælges til at deltage i Skole og Forældres Landsmøde Udsættes til vi ved mere om indholdet. Claus har ansvaret. Louise til meldes som suppleant til Skole og Forældre organisationen, så hun kan få de mails de øvrige SB-medlemmer får. Claus undersøger mulighederne for, om suppleanten kan deltage i arrangementet på Bella Sky. Ad 2.c Høringssvar Vedrørende organisatorisk og fysisk placering af 10. klasse Hvorfor ændre noget, der i forvejen fungerer ved de eksisterende 10.klasser? Der mangler sammenhæng og brobygningsaktiviteter. Det skal være en del af 10.klasses profil. Det er oplagt at tænke nye tanker om 10.klasser. Det der skal foregå i 10. skal ligge i forlængelse af reformens intention. Resultat fra Rambøll fremhæver, at pædagogernes tidlige indsats har indflydelse på elevernes gennemførelsesprocent i ungdomsuddannelse. Søgemønsteret fremgår af høringsmaterialet. Ærgerligt, hvis et centraliseret tilbud forhindrer de differentierede og lokale tilbud. Der er en fare for, at de unge mennesker kan blive presset ind i nogle tilbud, som fratager andre uddannelsesmuligheder, indflydelse og ansvar. SB har behandlet høringsudkastet. Det har ikke nogen betydning for vores drift som sådan, men vi er bekymrede for intentionerne bag. Se ovenstående stikord. Det skal være et bredt formuleret tilbud, hvor det gymnasieforberedende aspekt kan være en del af det. Der forfattes et høringsudkast i løbet af de kommende 5 dage. Heidi lavet et udkast til høringssvar som rundsendes til godkendelse. Vedrørende høringssvar om Sprog og integration Generel betragtning: De vil sætte rigtig meget i gang lige nu. Reformen forventes at have mange elementer, der fremmer integrationen. Mange af tingene er rigtigt gode, og noget er også svært at gennemskue. Bekymringen går på, at de svage to-sprogede får meget stor vægt. Der bør også være tiltag, der fremmer de ressourcestærke to-sprogede. Den begrebstunge progression sker op igennem mellemtrin og udskoling og gør, at man også skal være opmærksom på det if. ressourcetildeling.

3 Side 3 Vi gør en stor indsats, men vi når ikke de ønskede resultater. Vi er stadig ikke gode nok. De 7 punkter på side 2 er hovedindsatserne. Forslagene lyder fornuftigt. De kommende budgetforhandlinger skal måske også medtænkes, og spørgsmålet er om modersmålsundervisningen er truet. Tiltagene ligner et ekstra lag ovenpå de i forvejen mange tiltag med reformen. Det skal gerne blive en tilskyndelse, og ikke et manglende overblik over de mange forskellige initiativer. Vigtig at kunne efterleve intentionerne i det, så det ikke får modsat effekt. (se tidligere høringssvar vedr. skoledistrikterne) Der er en mulig skævvridning af daginstitutionsområdet i forhold til skoleområdet, men hvilken betydning har det? Er der en kobling mellem økonomi og kvalitet? Metodekrav: Der er en problemstilling omkring det krav, hvis de hvert år vil have det pædagogiske personale skal skifte metode. Men centralt fra vil man gerne fremme et bevidst metodevalg, som faktisk kan bidrage til at reducere kompleksiteten. Pointen er, at det er den fag professionelle bevidsthed, der styrer metodevalget. Vigtigt at vi får præciseret det i notatet. Kommentar til bilag 2: Hvorfor er best practise ikke defineret? Task force korps blandt pædagoger, der skal lokkes med højere løn, og så kan konsekvensen blive et a og et b-hold. Langt hellere kompetenceudvikle hele pædagoggruppen. En ulighedsmekanisme vil blive indlejret i en sådan praksis, som bilag 2 lægger op til. Louise udarbejder et udkast til høringssvar, som rundsendes. Ad 3: Nyt fra Elevrådet Valg til elevrådet sker inden efterårsferien. Vi skal sikre, at de nuværende elevrådsrepræsentanter bliver inviteret med til næste møde. Ad.4: Punkter til drøftelse: Anette Gregersen fortalte om rammerne for skolebestyrelsesarbejdet og samarbejdet med Forældrerådet i UFOen (se bilag) Drøftelsen af de afsluttende spørgsmål: Principper skal ikke være en regelsamling, hvor man kan bruge principperne til at slå hinanden oveni hovedet med. Det skal være værdier, der bærer SB-arbejdet, som fx styret af engagement, tillid og tro på, at alle gør sit bedste. Vi skal ikke bare sprøjte en masse papirer ud fra SB, for så ender vi med at sidde alene omkring dette bord. Hvad skal vi så gribe fat i, når vi skal udvælge indsatsområder: Kvalitetsrapport Undervisningsvurderinger Et årshjul der viser bindinger i indholdet i SB s årlige arbejde, som kan bruges til yderligere planlægning, når vi har besluttet os for nogle indsatser. Arbejdsgrupperne imellem SB-møderne kan fungere som forberedelse til oplæg på SB-møderne.

4 Side 4 Spændende, at ledelsen får en ny rolle. SB vil understøtte ledelsen i det daglige arbejde. SB kan være sparringspartner, med livserfaringer, ledelsesroller og arbejdserfaringer. Fællesskabsorientering, læring, leg, fritid er emner, vi med en værdibaseret tilgang som SB kan hjælpe ledelsen med. Vi er et afgørende bindeled til forældrene. SB kan være buffere, formidlere og have en bevidst rolle, som vi vælger strategisk. Rådhuset er langt væk, - forældrene har måske en anden gennemslagskraft i nogle sammenhænge. Kontakten til lokaludvalget kan vi også bruges til. Forældrerådet ønsker at komme tættere på SB, så vi arbejder tættere sammen. Ulla vil gerne finde de forskellige politikker, værdi-beskrivelser og andre papirer frem til næste gang. Der er et oprydningsarbejde i gang. Dette kan vi bruge for at finde ud af, hvor vi skal lave nogle nedslag. Vi har tidligere arbejdet med et papir for trafikpolitikken, og derudover SB s arbejde med et skriv til forældre angående afholdelse af ferie og feriefravær udenfor skoleferierne. Dialogen og processerne på møderne vil være gavnlige, og kan også munde ud i nogle processer på forældremøderne. Hvordan undgår vi urørlighedszoner, men snarere tænker os i et fællesskab, hvor eventuelle interessetilgange holdes ude? Hvordan kan vi blive klædt på til fx begreber, som skolebestyrelsen kan være med til at oversætte som en del af en måde at lette skole-hjemsamarbejdet på, når der er skolelørdag, forældrekaffe osv. Eksempel med at fremme tovejskommunikationen, - hvordan gennemsyrer det det hele. Det kunne være interessant at ledelsen på næste møde fremlægger, hvad kunne vi godt tænke os at bruge forældrene til? Hvad synes ledelsen er vigtigt at prioritere? Der er interesse for at mødes med forældrerådet i et eller andet omfang, og det kunne også være interessant, hvis forældrerådet blev konkrete mht. hvad de kunne tænke sig at drøfte. Ad 5. Punkter til orientering: Kvalitetsrapport 2014 (UJ) (en gang årligt) a) Der skal laves en rapport til forvaltningen fra skoleledelsens side til oktober. Men der er ved at blive lave en ny skabelon, som vi afventer. Kvalitetsrapporten er styrende for skolens indsatsområder, som evalueres en gang årligt ud fra dataindsamlinger (københavnerbarometret, APV, afgangsprøveresultater og andre scoringer), samt egne observationer. b) Effektiviserings beslutningen er taget af bordet og vi skal alligevel ikke spare 1% af budgettet i Dejligt.

5 Side 5 c) Profilskolekonceptet har været behandlet politisk, hvor vi i nogle dage troede at vores profilskole var truet, men vi har nu fået bekræftet, at vi kan fortsætte profilskolearbejdet. d) Skolen er ved at ansætte nye medarbejdere for to ansatte, som har fået nyt job. e) KKFO en. Jeanette orienterer om at vi ikke ansætter en ny afdelingsleder, da vi gerne vil afvente, hvilke konsekvenser den udvidede skoledag medfører for KKFO en. f) Fire medhjælpere har søgt videre, så der er også ansættelser i gang af nye pædagogmedhjælpere. g) Alle pædagoger er nu ansat på 37 timer, der er 11 skolepædagoger ansat, og de øvrige pædagoger er rent knyttet til KKFO en. Det stærke samarbejde mellem lærere og pædagoger, der har været et koncept i indskolingen, boostes nu også på mellemtrinet, hvor tilgangen er, at det gerne skulle gavne KKFO en. h) Pædagogerne er meget engageret i alt det nye arbejde, der foregår omkring skolereformen. Ad pkt. 6. Meddelelser fra Skolens ledelse Se ovenstående. Ad pkt. 7.Meddelelser fra Formanden Tak for valget. Claus glæder sig til samarbejdet. Ad pkt. 8. Meddelelser fra Pædagogisk Råd Der er ikke krav om at afholde PR, men vi omdøber punktet til meddelelser fra medarbejderne. Ad pkt. 9. Evt. Uddeling til SB-medlemmer af materiale fra Børne- og Ungeforvaltningens borgmester Pia Allerslev. Hvordan med hashen? Ulla har talt med Henrik Schackinger i BUF. Der er stort fokus på det i hele København. Der er en kæmpe bagvedliggende indsats fra politiets side. Der er ikke så mange sælgere i børnetiden, men hashen er bare flyttet. Næste møde: Torsdag d kl.17-20

Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat

Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Onsdag d. 24. august 2016 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 18.30 SB-møde 18.30 19.00 fælles møde med forældrerådet 19.00 20.00

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: onsdag d. 10. januar 2018

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: onsdag d. 10. januar 2018 Utterslev Skole Mangfoldighed gør stærk lærende fællesskaber læring for fremtiden Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: onsdag d. 10. januar 2018 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Dato: Torsdag d. 31. august Tid: Kl Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Dato: Torsdag d. 31. august Tid: Kl Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Torsdag d. 31. august 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Dagsorden samt fremsendte

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: onsdag d. 20. juni 2018

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: onsdag d. 20. juni 2018 Utterslev Skole Mangfoldighed gør stærk lærende fællesskaber læring for fremtiden Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: onsdag d. 20. juni 2018 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Tirsdag d. 25. april 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere

Referat. Utterslev Skole Skolebestyrelsen. Mødeindkaldelse Dato: Torsdag d. 12. november 2015 Tid: Kl Mødelokale ved kantinen

Referat. Utterslev Skole Skolebestyrelsen. Mødeindkaldelse Dato: Torsdag d. 12. november 2015 Tid: Kl Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Dato: Torsdag d. 12. november 2015 Tid: Kl. 17.00 20.00 Mødested Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent Mødelokale ved kantinen

Læs mere

Referat. Utterslev Skole Skolebestyrelsen. Mødeindkaldelse Dato: tirsdag d. 28. oktober Tid: Mødested. Medbring. Deltagere: Fraværende

Referat. Utterslev Skole Skolebestyrelsen. Mødeindkaldelse Dato: tirsdag d. 28. oktober Tid: Mødested. Medbring. Deltagere: Fraværende Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Dato: tirsdag d. 28. oktober Tid: 17.00 20.00 Mødested Medbring Deltagere: Fraværende Mødelokalet ved kantinen Dagsorden samt fremsendte bilag og

Læs mere

Referat. Utterslev Skole Skolebestyrelsen. Mødeindkaldelse Dato: Tirsdag d. 22. september 2015 Tid: Kl Mødelokale ved kantinen

Referat. Utterslev Skole Skolebestyrelsen. Mødeindkaldelse Dato: Tirsdag d. 22. september 2015 Tid: Kl Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Dato: Tirsdag d. 22. september 2015 Tid: Kl. 17.00 20.00 Mødested Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent Indbudte Kopi til

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: torsdag d. 8. marts 2018

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: torsdag d. 8. marts 2018 Utterslev Skole Mangfoldighed gør stærk lærende fællesskaber læring for fremtiden Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: torsdag d. 8. marts 2018 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00

Læs mere

Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat

Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Onsdag d. 20. april 2016 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere

Skolebestyrelsen Referat

Skolebestyrelsen Referat Utterslev Skole Mangfoldighed gør stærk lærende fællesskaber læring for fremtiden Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Tirsdag d. 14. november 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00

Læs mere

Referat. Utterslev Skole Skolebestyrelsen. Mødeindkaldelse Dato: 15. april 2015 Tid: Mødested I mødelokale i bygning 6.

Referat. Utterslev Skole Skolebestyrelsen. Mødeindkaldelse Dato: 15. april 2015 Tid: Mødested I mødelokale i bygning 6. Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Dato: 15. april 2015 Tid: 17.00 20.00 Mødested I mødelokale i bygning 6 Medbring Deltagere: Dagsorden samt fremsendte bilag og øvrigt materiale

Læs mere

Dagsorden samt fremsendte bilag og øvrigt materiale. Afbud fra Louise og Annette. Henning og Heidi har vi ikke hørt fra.

Dagsorden samt fremsendte bilag og øvrigt materiale. Afbud fra Louise og Annette. Henning og Heidi har vi ikke hørt fra. Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Dato: 3. marts 2015 Tid: 17.00 20.00 Mødested I mødelokale i bygning 6 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent Indbudte Kopi

Læs mere

Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat

Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Torsdag d. 21. januar 2016 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere

Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat

Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Torsdag d. 17. november 2016 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: tirsdag d. 11. december 2018

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: tirsdag d. 11. december 2018 Utterslev Skole Mangfoldighed gør stærk lærende fællesskaber læring for fremtiden Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Medbring Dato: tirsdag d. 11. december 2018 Mødelokale ved kantinen Dagsorden

Læs mere

Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat

Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Torsdag d. 23. februar 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere

Dagsorden samt fremsendte bilag og øvrigt materiale. Louise Juul Wurlitzer, Henning Afzelius, Oli (elevrådsrepræsentant)

Dagsorden samt fremsendte bilag og øvrigt materiale. Louise Juul Wurlitzer, Henning Afzelius, Oli (elevrådsrepræsentant) Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Dato: onsdag d. 10. december Tid: 17.00 20.00 Mødested Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent Mødelokalet ved kantinen Dagsorden

Læs mere

Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20)

Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20) Referat af skolebestyrelses møde på Trørødskolen Sted: Deltagere Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20) Kongressen Per Carøe, PC Flemming Dahl Weile FDW afbud Charlotte

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Dato: tirsdag d. 18. september Tid: Kl

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Dato: tirsdag d. 18. september Tid: Kl Utterslev Skole Mangfoldighed gør stærk lærende fællesskaber læring for fremtiden Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: tirsdag d. 18. september 2018 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017 Referat - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 29. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Helle Wolder Christiansen (formand), Ulrik Leth (næstformand), Louise Højer

Læs mere

1. Godkendelse af, dagsorden og punkter til eventuelt Dagsordenen blev godkendt, intet til evt. Fremover skal referatet laves i pdf.

1. Godkendelse af, dagsorden og punkter til eventuelt Dagsordenen blev godkendt, intet til evt. Fremover skal referatet laves i pdf. Mødedato 29.9.2010 Tid 19.00 Sted Skolen Deltagere Formand Jane Pihl Nygaard Næstformand Claus Staal Chano Binau Reza Bazaz Henning Afzelius Lene Finnemann Olesen Thomas Andersen Medarbejderrepr.: Pia

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT Kommende møder: Tirsdag 27.9. (Afd. Karise), tirsdag 25.10. (Afd. Hylleholt), torsdag 24.11. (Afd. Rollo), mandag 19.12. (Afd. Karise), tirsdag 17.1. (Temamøde Strøbyskolen), tirsdag 31.1. (Afd. Hylleholt),

Læs mere

Drøftet Besluttet Ansvarlig Tilbagemelding fra de 3 elevråd ved Kasper, Gitte og Kirsten Referater lægges på forældreintra.

Drøftet Besluttet Ansvarlig Tilbagemelding fra de 3 elevråd ved Kasper, Gitte og Kirsten Referater lægges på forældreintra. REFERAT af bestyrelsesmøde Den 12. juni 2018 kl. 17.30 til 20.00. Deltagere: Kirsten Boel, Lars Bech, Anette Heide, Ulla Gilberg, Rasmus Kinnerup, Katrine Weinreich, Anne Friis Jensen, Kasper Stoholm,

Læs mere

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT. Der serveres lidt kaffe og kage

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT. Der serveres lidt kaffe og kage Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag d. 10. oktober 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Anette Afbud fra: Niels (syg) Emne Ansvarlig Hvad skal vi udrette? Er punktet

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. 1. december Tidspunkt kl Afdelingen i Stensved

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. 1. december Tidspunkt kl Afdelingen i Stensved Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 1. december 2014 Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Stensved (Thorsten Gregersen) Henning Larsen Thorsten

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 30/8 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Thomas, Kim, John, Pia, Louise, Tine, Ali, Cecilie, Stine, Jens, Anders, Charlotte, Troels (lidt forsinket) Fraværende:

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Lene B. Clausen, Maud Bodholdt, Bjørn Lindhart,

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 Referat: 00. Mødet startede med en kort præsentationsrunde. 01. Godkendelse og underskrift af referat Referatet

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl 1. Meddelelser fra elevrådet (19.00-19.10) Ønske om gallafest for 7. 9. klasse inden jul. Det kunne evt. være den 12/12. Tidspunktet kunne være fra ca. 19.00 -? Jesper fra Ungvest kunne være behjælpelig

Læs mere

SKOLEBESTYRELSE DAGSORDEN. Fokus på kerneydelsen Tydelighed. Dato: 25/10. Tidspunkt: Sted: Urban P(afbud Mohammad, Sanne) Ref.

SKOLEBESTYRELSE DAGSORDEN. Fokus på kerneydelsen Tydelighed. Dato: 25/10. Tidspunkt: Sted: Urban P(afbud Mohammad, Sanne) Ref. SKOLEBESTYRELSE Fokus på kerneydelsen Tydelighed DAGSORDEN Dato: 25/10 Tidspunkt: 16.30 19.00 Sted: Urban P(afbud Mohammad, Sanne) Ref.: THABR Punkt Overskrift Beslutning Drøftelse Orientring Noter / beslutningsreferat

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016:

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Børne- og ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Deltagere: Lene Høyer Anne Stubsgaard Jon Paludan Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 20. maj Tidspunkt kl Afdelingen i Nyråd. Thorsten Gregersen

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 20. maj Tidspunkt kl Afdelingen i Nyråd. Thorsten Gregersen Dato 20. maj 2015 Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Nyråd Thorsten Gregersen Søren Oldenburg, Nicolaj Lund Madsen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Mørkhøj skole Ilbjerg Allé 25 2860 Herlev 26. august 2015 Skolebestyrelsesmøde Referat nr. 7 onsdag den 26. august 2015 kl. 18.30-21.00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Forældre repræsentanter Kenneth

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Ledelse: Lone Møller Andresen. Suppleant for Torben Marianne Bøeg, pædagogisk leder for indskolingen

Ledelse: Lone Møller Andresen. Suppleant for Torben Marianne Bøeg, pædagogisk leder for indskolingen Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d. 25. april 2017 19.00 21.45 Sted: Lundskolen UDDANNELSE OG ARBEJDSMARKED Lundskolen Deltagere Forældrerepræsentanter: Lotte Bidstrup Ipsen Henriette Slot Thomas Willecke

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE:

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE: Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl. 19.00 21.00 REFERAT MØDEDELTAGERE: Forældrerepr.: Mette L. Holme René Petersen Janne R. Madsen Per Rasmussen Hanne Bonde Jakobsen Dorthe Greve Heidi Aabrandt

Læs mere

Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt.

Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt. Referat fra Skolebestyrelsesmøde nr. 2: Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt. Referat fra 16.

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 21. september 2010 kl. 19.00 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Kenneth Gaardsvig Holt Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den 13.8.2013. Uden for dagsordenen bød Søren velkommen til elevrådsrepræsentanterne August, 8B og Timmi, 8B Forældrereferat skrives

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde nr. 1 torsdag den 16. august 2012 kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde nr. 1 torsdag den 16. august 2012 kl Grønnemose Skole Skolesvinget 10 º 2860 Søborg º Telefon: 3957 3220 º Telefax: 3957 3230 º groennemoseskole@gladsaxe.dk º www.gladsaxe.dk Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 1 torsdag den 16. august 2012

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget Mødetidspunkt 10-08-2015 17:00 Mødeafholdelse Gentofte Rådhus- Mødelokale D Indholdsfortegnelse Børne- og Skoleudvalget 10-08-2015 17:00 1

Læs mere

Referat fra Skolebestyrelsesmøde onsdag den 10. februar 2016 kl på Holme Skole

Referat fra Skolebestyrelsesmøde onsdag den 10. februar 2016 kl på Holme Skole Referat fra Skolebestyrelsesmøde onsdag den 10. februar 2016 kl. 18.30-21.00 på Holme Skole Til stede: Svend, Nadja, Karen, Lene, Anette, Sasja, Simon, Henrik, Ulla (ref) DAGSORDEN A. GENERELT - FASTE

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse onsdag d. 25. oktober 2017

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse onsdag d. 25. oktober 2017 Sundbyøster Skole Dagsorden skolebestyrelse onsdag d. 25. oktober 2017 Medlemmer: Anette, Signe, Lasse, Karen Margrete, Sidd, David, Thomas, Michael, Line, Christina, AC, Niels og elever Afbud: Annette,

Læs mere

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24 ÅRSHJUL FOR SKOLEBESTYRELSEN Baggrund Et årshjul kan være med til at give overblik over skolebestyrelsens arbejde både for skolebestyrelsen selv og også for de øvrige forældre, som kan få indblik i, hvornår

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Inspirationsmøde om arbejdet i SFOforældreråd. 1. Velkomst ved Morten Bowman, Formand for ÅFO

Inspirationsmøde om arbejdet i SFOforældreråd. 1. Velkomst ved Morten Bowman, Formand for ÅFO Inspirationsmøde om arbejdet i SFOforældreråd 1. Velkomst ved Morten Bowman, Formand for ÅFO ÅFO er interesseorganisation for forældre i Århus med børn i dagtilbud, SFO og klub. Vi varetager forældrenes

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingsleder Casper Milandt. Dato 5. december Tidspunkt kl

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingsleder Casper Milandt. Dato 5. december Tidspunkt kl Dato 5. december 2016 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Tidspunkt kl. 18.00 21.30 Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Stensved Pernille Mantzius Peter Jørgensen, Ole Hansen

Læs mere

Sammenskrivning af høringssvar, vedr. Ny folkeskolereform.

Sammenskrivning af høringssvar, vedr. Ny folkeskolereform. Sammenskrivning af høringssvar, vedr. Ny folkeskolereform. Blandt de 26 indkomne høringssvar er der en generel positiv indstilling over høringsmaterialet. Der bliver i høringssvarene også stillet spørgsmål,

Læs mere

Kornmarkskolen årshjul 2013/2014

Kornmarkskolen årshjul 2013/2014 Kornmarkskolen årshjul 2013/2014 Juli August September Oktober November December Orientering om SAFEteam Opfølgning på Høringssvar Høringssvar skolereform inviteres med på indskolingscase/fælles Kvalitetsrapport

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant, næstformand) Denise Robinson

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

For møde nr. 12 SKOLEBESTYRELSEN. Torsdag den 14. december Kl Herefter julefrokost

For møde nr. 12 SKOLEBESTYRELSEN. Torsdag den 14. december Kl Herefter julefrokost Dagsorden For møde nr. 12 SKOLEBESTYRELSEN Torsdag den 14. december 2017 Kl. 17.00 19.00 Herefter julefrokost Mødelokale 2 i Grøn Fløj, Mølholm Skole SAGER TIL EFTERRETNING:... 56 74. Orientering.... 56

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde d. 29. november 2018 kl på Slagslunde Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup

Referat af skolebestyrelsesmøde d. 29. november 2018 kl på Slagslunde Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Referat af skolebestyrelsesmøde d. 29. november 2018 kl. 19.00 21.30 på Slagslunde Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Forældrerepræsentanter: Carsten Rysgaard Peter

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning.

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning. Dato 24. februar 2016 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning. Thorsten Gregersen

Læs mere

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Skovbakken

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Skovbakken Dagsorden og Referat Vedrørende: 20180827 Dagsorden Mødedato: 27082018 Kl 17-20 Deltagere: Mikkel, Emil, Lene, Lise, Mogens, Sille Torben, Louise, Lars, EMØ, BBO, AHA Afbud: Rikke, Henrik Vestskolen Afd.

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole Skole Sengeløse Skole Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE tirsdag den 9. juni 2015 kl. 18.30 21.30 i personalerummet Til stede: Ricard Farina, Signe Sørensen, Henrik J Mortensen, Brian Hjermind, Astrid H Larsen,

Læs mere

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018 1. Forretningsordenens område. - Denne forretningsorden er gældende for Vemmedrupskolens skolebestyrelse. 2. Skolebestyrelsens sammensætning. - Skolebestyrelsen sammensættes i henhold til folkeskolelovens

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant) Denise Robinson (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 20. august 2014 Møde nr. 73 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 20. august 2014 Møde nr. 73 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT OG STED: Onsdag den 20. august 2014 kl. 19.00 med fotografering først!!! i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde BORGMESTER SCHNEIDERSVEJ 40, 2840 HOLTE SKOVLYSKOLEN TELEFON 45 42 37 22 EMAIL SKOVLYSKOLEN@RUDERSDAL.DK Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Mødetidspunkt Den. 13. september kl 18.00 til 20.30 Sted Medlemmer

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato:30.11 2017 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Henrik Rydal Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte Jensen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

sådan arbejder I med skolens digitale værdier

sådan arbejder I med skolens digitale værdier Vær digital sådan arbejder I med skolens digitale værdier Hvis du vil i gang med en proces, hvor I sætter skolens digitale kultur og elevernes digitale trivsel på dagsordenen, er det vigtigt, at du som

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde

Referat fra skolebestyrelsesmøde BORGMESTER SCHNEIDERSVEJ 40, 2840 HOLTE SKOVLYSKOLEN TELEFON 45 42 37 22 EMAIL SKOVLYSKOLEN@RUDERSDAL.DK Referat fra skolebestyrelsesmøde Mødetidspunkt Den. 29. oktober kl 18.00 til 20.30 Sted Medlemmer

Læs mere

Kommissorium for Arbejdsgruppe om skolens indhold samt undergrupperne Den a bne skole og Forældreindflydelse og elevinddragelse

Kommissorium for Arbejdsgruppe om skolens indhold samt undergrupperne Den a bne skole og Forældreindflydelse og elevinddragelse Kommissorium for Arbejdsgruppe om skolens indhold samt undergrupperne Den a bne skole og Forældreindflydelse og elevinddragelse Skolereformen Den nationale baggrund Den nationale baggrund tager afsæt i

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 4. december 2013 Tidspunkt Sted 18.00: Skolebestyrelsesmøde start 20.30: Spisning i anledningen af sidste møde inden jul. 21.30: Møde slut Afdelingen

Læs mere

Mødeindkaldelse. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Mødeindkaldelse. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 19. juni 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Mødeindkaldelse Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Ungdomsskolebestyrelsen

Ungdomsskolebestyrelsen Ungdomsskolebestyrelsen Dagsorden møde nr. 1 Perioden 2018-2021 Mødedato: 13. marts 2018 Mødetidspunkt: Kl. 18.00 Sluttidspunkt: Kl. 20.00 Mødelokale: C.F. Tietgensvej 7C Der serveres mad under mødet.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 5. januar 2017 kl. 17.00-19.00 på Kalvøen MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Claus Hauritz Camilla Cordius Brian Jakobsen Charlotte

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen. Referat af skolebestyrelsesmødet d

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen. Referat af skolebestyrelsesmødet d Kommende møder: 12.1.2015 (Afd. Rollo), 3.2.2015 (Afd. Karise), 11.3.2015 (Afd. Hylleholt), 9.4.2015 (Afd. Rollo), 12.5.2015 (Afd. Karise), 11.6.2015 (Afd. Hylleholt) Mødedato: 11.12.2014. kl. 18-21.30

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: Niels, Gitte 44-2014/15:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 15.08.2019 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 15.08.2019 Kongsbjergskolens personalerum

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag.

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag. REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 15.9.2014 Personalerummet 18.00 21.00 Deltagere Skolebestyrelsen Evt. afbud bedes meddelt til Direkte

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor 20. marts 2014 KL. 18.00 Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Dagsorden: 1. Præsentationsrunde, da vi har indbudt valgte faggruppe repræsentanter der skal deltage

Læs mere

Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018

Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018 Mødeindkaldelse Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018 Møde dato 6. november 2018 Møde tidspunkt Kl. 19:00-21:30 Mødeleder Søren Storm Mødested Alminde-Viuf Fællesskole Møde nr. 4 Afbud til srsto@kolding.dk

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl 1 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Afbud: Bemærk: Jacob, Thomas, Maria, Jytte og Michael (H)øring eslutning rientering (D)røftelse Ordstyrer: Simon

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen DAGSORDEN. 1. Valg af dette mødes tidstager/mødeleder og valg af dette mødes relevanstjekker (2 min.

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen DAGSORDEN. 1. Valg af dette mødes tidstager/mødeleder og valg af dette mødes relevanstjekker (2 min. Kommende møder: Tirsdag 27.9. (Afd. Karise), tirsdag 25.10. (Afd. Hylleholt), torsdag 24.11. (Afd. Rollo), mandag 19.12. (Afd. Karise), tirsdag 17.1. (Temamøde Strøbyskolen), tirsdag 31.1. (Afd. Hylleholt),

Læs mere

Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013

Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013 Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013 Mødt Afbud Fravær. Mødt Afbud Fravær. Anne Sejrskild x Rikke Munkholm x Anderson Christina Vestergard x Louise Mikkelsen x Themsen Mette Dietz x Agnes Bredberg

Læs mere