Referat fra bestyrelsesmøde den kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde den kl"

Transkript

1 fra bestyrelsesmøde den kl Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Stefanie Ohlsson (SO) Mette Jespersen (MJ) tilforordnet Bent Vinther Sørensen (BV) referent Lena Søllingvraa Walters (LW) Afbud: Susanne Markussen (SM), Dan Skovgaard Larsen (DS), Torben Bugge (TB) og Louise Bak (LO) Indledende bemærkning: Afbuddene betød, at under halvdelen af de stemmeberettigede Medlemmer af bestyrelsen var til stede. Efter mødet vil der blive rettet henvendelse til de resterende medlemmer med henblik på at sikre beslutning af punkterne 2,3 og 4. Dagsorden: punkt 1. Underskrivelse af referat fra mødet den Bilag 1 fra mødet et blev underskrevet af de tilstedeværende. Punkt 2. Budget 2015 Sagsfremstilling Overordnet set prioriteres der i budgettet midler til udvikling og efteruddannelse i overensstemmelse med strategien samt til kursistrelaterede aktiviteter og det fysiske studiemiljø. I henhold til beslutningen på december mødet er lønfremskrivningen antaget til 1,0 %, og der er afsat 0,7 % til lokalløn. Der er ikke effektiviseret yderligere i planlægningstallene for lærerne for 2015.

2 I det følgende gives konkrete kommentarer til budgettet. HF: Taxameterindtægten bygger på 7 nye HF2 klasser med gennemsnitlig 26 kursister samt en fremgang på 2,5 % på HFE til august 2015 sammenholdt med august Mertiden er vurderet til kr., en kraftig reduktion i forhold til de seneste år. Der er indlagt ca. 2 stillinger ekstra til efteruddannelse og udvikling/strategi fra august Ekskursionsbudgettet er øget for at give plads til flere uddannelsesrelaterede aktiviteter. AVU: Der er regnet med en stigning i aktivitet på AVU fra august 2015 på 15 %, og der er tilsvarende HF indregnet timer til efteruddannelse, udvikling og alternative uddannelsesaktiviteter. Projekter: Interiør budgettet er meget stort, hvor der blandt andet er påtænkt en gennemgribende udskiftning af stolene i klasserummene. Endvidere er der afsat midler til forbedringer i studiecenteret og kantinen. Budget for marketing indeholder plads til en fornyelse af hjemmesiden. Adm. og ledelse: Der er ikke de store ændringer i forhold til 2014, dog skal nævnes kr. til ledelsens råderum samt en reduktion på den finansielle post som følge af lavere renteindtægter. Bygning: Den væsentligste ændring er en stigning i afskrivninger på bygning og installationer på ca. ½ mio. kr. først og fremmest som følge af det nye personaleområde. Investeringsbudgettet bygger på meget anslåede tal, da vi kun i begrænset omfang har haft ingeniørvurderinger ind over. Det er planen i 2015 at arbejde med scenarier for omlægning af hele kontorområdet i sammenhæng med forbedring af hovedindgangen. Selve projektet forventes først udført i Bilag 2 Bilag 3 Budget 2015 inkl. oversigt over antal årskursister Investeringsbudget 2015 Budget 2015 vedtages med den tilføjelse, at ledelsen tager budgetoverskuddet op til revurdering ved de kommende økonomiopfølgninger, da målet fortsat er et resultat på ½ mio. kr. BV kommenterede budgettet med særlig vægt på de prioriteringer, der

3 er foretaget. Resultatet peger i øjeblikket på ca. 1,3 mio. kr.; men der er mange usikkerheder som fagflex, nye AVU forløb, OK15 og kursistoptag. Målet er stadigvæk at ramme ½ mio. kr. Bestyrelsen bemærkede, at det er rart at se, at der er fokus på de kursistrelaterede aktiviteter samt de fysiske rammer, hvilket også er et signal om, at der handlers i forlængelse af kursisttilfredshedsundersøgelsen. NY kunne fra studievejledningen melde, at der er tilmeldt 200 personer til fagflex siden nytår, hvilket giver en udfordring for skolen og for lærerne. Det gav kommentarer om, at vi skal være meget opmærksomme på lærernes belastning samt at budgettallet for mertid næppe kan overholdes. MJ bemærkede, at vi er udfordret på HF2 i forhold til andre aktører omkring os, medens vi til gengæld må satse mere på AVU og HFE. Budgettet blev vedtaget med det mål at nå et resultat på ½ mio. kr. og under forudsætning af godkendelse blandt de afbudsramte medlemmer. Punkt 3. Regnskabsinstruks Sagsfremstilling Som følge af omstrukturering af ledelsen er der sket konsekvensrettelse i regnskabsinstruksen, ændringer markeret med gult. Endvidere er der på side 10 sket en uddybning af arbejdet med budget og økonomiopfølgning. Bilag 4 Regnskabsinstruks for Randers HF & VUC 3.1 Den justerede regnskabsinstruks vedtagelse. LB gav bemærkninger til side 10, hvor vi har ændret princippet omkring estimaterne, således at vi kun laver et revideret budget til behandling i bestyrelsen, hvis der er meget store ændringer, at vi hele tiden relaterer til budgettet, og at ledelsen laver økonomiopfølgninger med det mål at nå det budgetfastlagte resultat. Regnskabsinstruksen blev vedtaget under forudsætning af godkendelse blandt de afbudsramte medlemmer. Punkt 4. Kursisternes årsplan for skoleåret Sagsfremstilling Målet er at sikre flest mulige dage til undervisningsaktiviteter.

4 Bilag 5 Kursisternes årsplan for skoleåret Drøftelse og beslutning Juleferien bliver lidt kortere end i indeværende skoleår. MJ begrundede ændringenmed, at kursisterne har lange dage og vi undersøger mulige ændringer vedrørende skemaet. Måske bruges den 21. og 22. dec. til kursistaktiviteter som fx SSO vejledning. Vi holder indtil videre de to dage åbne. Målet er en mere jævn arbejdsdag for både kursister og lærere Kursisternes årsplan blev vedtaget under forudsætning af godken-delse blandt de afbudsramte medlemmer. Punkt 5. Kursisttilfredshedsundersøgelse efteråret 2014 Sagsfremstilling Samlet set ligger resultatet på landsgennemsnittet for VUC. Der er stor forskel på afdelingerne, således ligger AVU ganske flot, medens HF2 ligger lidt under landsgennemsnittet og er gået 5 point tilbage. Områderne, hvor vi ligger betydeligt under landsgennemsnittet for HF2 er undervisere, undervisning og organisation, der skal prioriteres som de vigtigste indsatsområder. Fysisk og socialt miljø vil også få en del opmærksomhed; men her forventes effekten af forbedringer at være begrænset. Af bilag 7 fremgår den planlagte proces, hvor ideen blandt andet er at arbejde med undersøgelsen i de enkelte HF2 klasser. Hovedlinierne for resultater og proces vil blive gennemgået på mødet Bilag 6 Bilag 7 Bilag 8 skolerapport for Randers HF & VUC Proces for KTU 2014 Områderapporter for HF2, AVU, HFE og benchmarkingrapport findes på bestyrelseskonferencen under jan Redegørelse tages til efterretning. LB indledte med at sammenligne med landsgennemsnittet, og her ligger vi fornuftigt; men kursisterne efterlyser forbedringer på visse områder. LW gennemgik planen for opfølgningen på undersøgelsen. Vi sætter fokus primært på HF2, hvor der har været en markant tilbagegang. Det bemærkes, at indsatsområderne passer meget godt sammen med vores strategi.

5 De primære indsatsområder fordeles således, at det først og fremmest er faggrupperne, der skal arbejde med områderne undervisere og undervisning. Området organisation behandles især hos ledelsen. De sekundære søjler fysisk miljø og socialt miljø vil også få fokus, og det er planlagt, at kursisterne bliver repræsenteret i en gruppe, der skal arbejde med det sociale miljø. Nu er resultaterne præsenteret for medarbejdere, kursistråd og bestyrelse, og vi går i gang med handleplaner her fra begyndelsen af februar for de enkelte klasser. Dernæst samles op i marts-april og der gives orientering om endelige handleplaner på bestyrelsesmødet i juni. Der gives status i efteråret, og det er planen at lave en ny undersø-gelse i slutningen af året. Det blev tilkendegivet, at kursisterne også kan flytte på noget, at de også har et ansvar. Det handler blandt andet om den indstilling, man kommer med. LW havde deltaget i et kursistrådsmøde om formiddagen, hvor denne tilgang også blev behandlet. Det er ikke kun lærerne, der skal gøre noget der er en gensidig forpligtigelse i klasserne. Disse overvejelser bringes også med ud i teamene i den kommende uge. Kursistrådet har givet en del gode input og lagde vægt på ønsket om øget variation og øget differentiering i undervisningen, bedre tilpasning til målgruppen og at lektien er tilgængelig i god tid. KV gjorde opmærksom på, at der mangler et spørgsmål for AVU kursisterne om deres videre færd, hvilket vi bør melde tilbage i systemet. MJ rundede af med at påpege, at vi er i en privilegeret situation med hensyn til økonomi, således at vi har mulighed for at iværksætte gode forslag. Orienteringen blev taget til efterretning. Punkt 6. Sygefravær personalet 2014 Sagsfremstilling Bilaget giver overblik over de samlede tal for fravær og sygdom for de forskellige personalegrupper. I skrivende stund har der desværre vist sig fejl i nogle af rapporterne fra Silkeborg Data, hvorfor bilaget bliver forsinket. Bilag 9 Sygefravær placeres på bestyrelseskonferencen og udleveres på mødet.

6 Drøftelse MJ forklarede, hvordan vi har lavet en opgørelse, hvor vi har separeret langtidssygdom ud for sig. Nogle langtidssygemeldinger er bekymrende, andre har forklaringer som fx operationer. For HF lærerne har der været enkelte bekymrende langtidssygemeldinger, og der sker en tæt opfølgning via personaleleder. I forhold til det øvrige sygefravær har ledelsen besluttet i højere grad at følge op hvert kvartal og også afholde samtaler med folk med jævnlig sygdom, så vi kan fange eventuelle problemer i opløbet. BV tilføjede, at vi har indført muligheden for at give psykologhjælp til en medarbejder, der har behov for særlig støtte, og at vi jævnligt hyrer en ergoterapeut til at anvise gode arbejdsstillinger og løfteteknik for de forskellige medarbejdergrupper. Det blev fremhævet, at vi nu skal være meget opmærksomme på ikke at løbe ind i stress problemer i forbindelse med den kraftige ekspansion på fagflex-området. Generelt har vi markeret i trivselspolitikken, at man skal være opmærksomme på kolleger og henvende sig på rette tid og sted, hvis man har mistanke om et problem. Specielt er ledelse, tillidsrepræsentanter og medlemmer af arbejdsmiljøudvalget opmærksomme. LB refererede fra et foredrag, hvor fokus var de langtidsfriske og spørgsmålet om, hvorfor denne gruppe undgår at løbe ind i stress og lignende. SO kommenterede situationen med, at mange kursister går og afventer at få rapporter retur måske skulle kursisterne også have at vide, at lærerne er pressede og har meget travlt med fx SSO lige nu, så det kan tage lidt længere tid. HM efterlyste statistik fra andre arbejdspladser til sammenligning. Punkt 7. Orienteringspunkter Sagsfremstilling Mundtlig orientering om nedenstående punkter: Nyt fra kursistrådet Finansiel politik Nyt fra Samarbejdsudvalget Justeret organisationsdiagram Bilag 10 fra kursistrådsmøde den 11.dec findes i

7 bestyrelseskonferencen Bilag 11 Bilag 12 fra Samarbejdsudvalgs møde den 23. jan placeres mandag den 26. jan. i bestyrelseskonferencen Organisationsdiagram placeres på bestyrelseskonferencen og udleveres på mødet Bestyrelsen tager orientering til efterretning Vedrørende finansiel politik ønsker ledelsen at udfærdige den i et mere tilgængeligt sprog det kommer til at ske i samarbejdet med revisor i løbet af foråret. Endvidere er vi begyndt at bruge revisor som uvildig rådgiver i forbindelse med finansielle forhold. Vi har netop i denne uge omlagt vores formue portefølje, således at vi har solgt 3½ % obligationer og købt flere 2 % efter samråd med både Nykredit og revisor. Organisationsdiagrammet er tilrettet som konsekvens af ændringer i ledelsen. Kursisterne har fået en plads i diagrammet, og inspektorerne hedder fremover faglig pædagogiske koordinatorer. MJ omtalte flere eksterne møder, afholdte og i nærmeste fremtid: der har været møde med Randers Realskole, hvor vi fremover kun får elever til brobygning fra 9. klasse. Der er drøftet et muligt samarbejde om lærerudveksling i 10. klasse, hvor vi ikke umiddelbart har finansieringsmulighed, men det er vigtigt at gå ind i. Vi skal tage stilling til det fortsatte samarbejde om Randersbroen med Nørrevangsskolen. Hvordan bliver perspektiverne fremadrettet, når udviklingsmidlerne udløber. Vi havde aftalt et samarbejde med Vestervangsskolen om 9. klasse nu kommer der ny leder, så det er foreløbigt udskudt. Der bliver et kommende møde med driftsoverenskomstparterne om gensidige forventninger Der bliver et møde med Tradium og Sosu skolen om EUD forberedende forløb og vores rolle der. Det er en oplagt opgave i forlængelse af AVU. Ministeriet har udsendt vejledninger om indberetning vedrørende arbejdstid, blandt andet direkte uddannelsestid og anden tid sammen med kursisterne med læringsformål samt mertid. Vi har dog en fri bane til, hvordan vi vil nå målene. Det er resultaterne, der styres på. Det er i øvrigt vores intention at samle data til bestyrelsen, som vi alligevel skal indberette til ministerium, og som passer sammen med årsrapport og resultatkontrakt. Punkt 8. Punkter på næste bestyrelsesmøde den , kl

8 Regnskab 2014 Informationsarbejdet Placering af fremtidige bestyrelsesmøder Underskrifter: Knud Vestergaard Nielsen Lars Bang Susanne Markussen Dan Skovgaard Larsen Henrik Nygaard Henrik Mikkelsen Torben Bugge Louise Bak Mette Jespersen Stefanie Ohlsson

Referat fra bestyrelsesmøde 10.6.2015

Referat fra bestyrelsesmøde 10.6.2015 fra bestyrelsesmøde 10.6.2015 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Susanne Markussen (SM) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Torben Bugge

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 5.11.2014 kl. 16.00 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde 5.11.2014 kl. 16.00 18.00 fra bestyrelsesmøde 5.11.2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Susanne Markussen (SM) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 9.12.2014

Referat fra bestyrelsesmøde 9.12.2014 fra bestyrelsesmøde 9.12.2014 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Susanne Markussen (SM) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Stefanie

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl

Bestyrelsesmøde kl fra Bestyrelsesmøde 14.12.2015 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Jakob Nielsen (JN) Torben Bugge (TB) Mette

Læs mere

Referat fra. Bestyrelsesmøde 17.09.15

Referat fra. Bestyrelsesmøde 17.09.15 fra Bestyrelsesmøde 17.09.15 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Susanne Markussen (SM) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Jacob Nielsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 11.06.2014 kl. 18.00 20.00

Referat fra bestyrelsesmøde 11.06.2014 kl. 18.00 20.00 fra bestyrelsesmøde 11.06.2014 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KV) Susanne Markussen (SM) Sebastian Torst Iversen (SI) Henrik Mikkelsen (HM)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den kl

Referat fra bestyrelsesmøde den kl fra bestyrelsesmøde den 19.09.2016 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Søren Asp Mikkelsen (SA) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Jacob Nielsen (JN) Torben Bugge

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde, mandag den 3. februar 2014, kl. 15-18 i konferencelokalet

Referat Bestyrelsesmøde, mandag den 3. februar 2014, kl. 15-18 i konferencelokalet Referat Bestyrelsesmøde, mandag den 3. februar 2014, kl. 15-18 i konferencelokalet Deltagere: David Møller (DM) form. Lars Bang (LB) Susanne Markussen (SM) Dan Skovgaard Larsen (DS) Torben Bugge (TB) Kim

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den kl

Referat fra bestyrelsesmøde den kl Referat fra bestyrelsesmøde den 16.03.2017 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Søren Asp Mikkelsen (SA) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Torben Bugge (TB) Susanne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 25. marts 2014

Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 25. marts 2014 Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 25. marts 2014 Deltagere: David Møller (DM) form. Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Lene Schütter (LS) Sebastian Torst Iversen (SI) Mette Jespersen (MJ)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde. den

Referat fra bestyrelsesmøde. den fra bestyrelsesmøde den 16.03.2016 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Susanne Markussen (SM) Mette

Læs mere

Referat fra. Bestyrelsesmøde kl

Referat fra. Bestyrelsesmøde kl fra Bestyrelsesmøde 10.09.2014 kl. 16.00-18.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Torben Bugge (TB) indtil kl. 17.30 Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard

Læs mere

LB bød velkommen til Søren Asp Mikkelsen og Kent Gregersen.

LB bød velkommen til Søren Asp Mikkelsen og Kent Gregersen. Referat fra bestyrelsesmøde 14.06.2016 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Søren Asp Mikkelsen (SA) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Susanne Markussen (SM)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland 16. sept. 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 9. september 2015 kl. 15-17 Forud for bestyrelsesmødet rundvisning af netop indviede lokaler og hal på Fem Høje,

Læs mere

Referat fra ekstra bestyrelsesmøde tirsdag den 1. oktober 2013 kl

Referat fra ekstra bestyrelsesmøde tirsdag den 1. oktober 2013 kl Referat fra ekstra bestyrelsesmøde tirsdag den 1. oktober 2013 kl. 19-21 Deltagere: David Møller (DM) form. Lars Bang (LB) - næstform Susanne Markussen (SM) Kim Kristensen (KK) Sebastian Torst Iversen

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde kl

Referat fra bestyrelsesmøde kl fra bestyrelsesmøde 25.09.2018 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Henrik Johansen (HJ) Nana Højlund Skjødt (NHS) Pia Moldt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde kl

Referat fra bestyrelsesmøde kl Referat fra bestyrelsesmøde 12.03.2018 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Søren Asp Mikkelsen (SA) Henrik Mikkelsen (HM) - fraværende Henrik Nygaard (NY) Torben Bugge

Læs mere

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Vesterbro 14, st. th. 9000 Aalborg Tlf. 99 300 100 vuc@vucnordjylland.dk www.vucnordjylland.dk Den 15. december 2015 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni tirsdag den 12. juni 2012 kl I konferencelokalet.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni tirsdag den 12. juni 2012 kl I konferencelokalet. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni 2012 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 12. juni 2012 kl. 16.00 I konferencelokalet. 1. Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014 Vurdering af målopfyldelse pr. 26. aug.

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014 Vurdering af målopfyldelse pr. 26. aug. Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug. 13 til 31. juli 14 Vurdering af målopfyldelse pr. 26. aug. 14 Nedenfor er realiseringen af de angivne mål beskrevet med grønt. Dokumentation

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde onsdag den 12. december 2013 kl

Referat fra Bestyrelsesmøde onsdag den 12. december 2013 kl Referat fra Bestyrelsesmøde onsdag den 12. december 2013 kl. 18-21 Deltagere: David Møller (DM) form. Susanne Markussen (SM) Kim Kristensen (KK) Sebastian Torst Iversen (SI) Dan Skovgaard Larsen (DS) Lene

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 4. juni 2013

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 4. juni 2013 Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 4. juni 2013 Deltagere: David Møller (DM) form. Lars Bang (LB) næstform. Torben Bugge (TB) Susanne Markussen (SM) Dan Skovgaard Larsen (DS) Kim Kristensen (KK) Lene

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013. tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013. tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet. 1. Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 38 for VUC Djursland den 220914 kl. 15.00 18.00 på Vestervej 3 i Grenaa. Indholdsfortegnelse

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 38 for VUC Djursland den 220914 kl. 15.00 18.00 på Vestervej 3 i Grenaa. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Referat... 2 2 Ny i bestyrelsen... 2 3 Økonomi... 2 3.1 BR2014... 2 4 Kursistoptag... 3 5 VUC Erhverv... 3 6 Personale. LUKKET... 3 7 Overenskomst OK13... 3 7.1 UF status... 3 8 AVU

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014 Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug. 13 til 31. juli 14 FORMÅL Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter

Læs mere

Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde kl

Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde kl fra ekstraordinært bestyrelsesmøde 8.11.2017 kl.17.00 19.00 Deltagere: Lars Bang Knud Vestergaard Nielsen Søren Asp Mikkelsen Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Torben Bugge (TB) Susanne Markussen

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen.

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 14. maj 2012, klokken 15.00 17.00 Mødet foregår i mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat Der er ikke indkommet kommentarer til sidste referat 2.

Læs mere

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 9. december 2014 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Hüdaverdi

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den kl

Referat fra bestyrelsesmøde den kl Referat fra bestyrelsesmøde den 19.12.2016 kl. 17.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Søren Asp Mikkelsen (SA) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Niclas Bach Christensen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 13. november 2013, kl. 18-21

Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 13. november 2013, kl. 18-21 Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 13. november 2013, kl. 18-21 Deltagere: David Møller (DM) form. Lars Bang (LB) - næstform Susanne Markussen (SM) Sebastian Torst Iversen (SI) Kristina Jane Young

Læs mere

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 22.februar 2019 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken 15.00 17.00 Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. 1. Godkendelse af referat 2. Bestyrelsesvederlag Bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 4. juni 2015, kl. 08.30-10.30 på Hotel Comwell, Roskilde i forbindelse med bestyrelsesseminar. Til stede: Astrid Dahl, formand Bjarne

Læs mere

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 17-09-2018 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 21. juni 2018 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant. Steffen Lund, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau

Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant. Steffen Lund, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau REFERAT Bestyrelsesmøde 7. december 2018 6. december 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Lars Tonø, Roskilde kommune Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde kl

Referat fra bestyrelsesmøde kl fra bestyrelsesmøde 2.10.2017 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Torben Bugge (TB) Susanne Markussen (SM) Mette Jespersen

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 22. september klokken på Valdemar Poulsens Vej 8, 7500 Holstebro.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 22. september klokken på Valdemar Poulsens Vej 8, 7500 Holstebro. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 22. september klokken 16 18 på Valdemar Poulsens Vej 8, 7500 Holstebro. Holstebro den 9. september 2014 1. Velkomst af 2 nye kursistrepræsentanter i bestyrelsen.

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet onsdag den 20. maj 2015 klokken på Valdemar Birn A/S

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet onsdag den 20. maj 2015 klokken på Valdemar Birn A/S Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet onsdag den 20. maj 2015 klokken 15.00 på Valdemar Birn A/S Vi mødes ved hovedadministrationsbygning på Frøjkvej 75, 7500 Holstebro. Her vil Morten tage i mod os. Holstebro

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2013 klokken

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2013 klokken Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2013 klokken 15.00 17.00 Mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat Der er ikke indkommet kommentarer til referatet. 2. Budgetopfølgning

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010 Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 8. juni 2010 kl. 16.00 i konferencelokalet. 1. Velkomst til nye bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 5. oktober klokken på Jernbanegade 8, 7600 Struer

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 5. oktober klokken på Jernbanegade 8, 7600 Struer Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 5. oktober klokken 15 17 på Jernbanegade 8, 7600 Struer Holstebro den 28. september 2015 1. Velkomst til 2 kursistrepræsentanter i bestyrelsen. Kursistrådet i Holstebro

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Torsdag den 4. oktober2018, kl. 16.15-18.15 Mødelokale 318 (på 2. sal) Dagsorden Punkt 0. Underskrift på referat fra bestyrelsesmøde den 19.6.2018 Bilag 1. Referat fra

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl. 16.00 19.00 Afbud: Helle Lindkvist Kjeldsen, Anne Marie Illum, Viggo Norn, Patrick Strunge Andersen. Arne Kjær ledte mødets

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde. den kl på Hotel Randers

Referat fra bestyrelsesmøde. den kl på Hotel Randers fra bestyrelsesmøde den 19.12.2018 kl. 16.00 18.00 på Hotel Randers Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Henrik Johansen (HJ) Nana Højlund Skjødt

Læs mere

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 21. marts 2018 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet med orientering om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 30.05.2016 kl. 16.00 kl. 18.30 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Louise Langkjær Kloster Anders Malle Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde 36 for VUC Djursland den 290414 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse

Referat til bestyrelsesmøde 36 for VUC Djursland den 290414 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Konstituering... 2 1.1 Konstituering... 2 1.2 Vedtægter og forretningsorden... 2 1.3 VEU valg... 2 1.4 Overdragelse af personaleansvar... 2 1.5 Mødestruktur... 2 2 Status på skolen...

Læs mere

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Deltagere: Kurt Pedersen Eva Borg Allan Nielsen Karen Schur Dorte Tind Lise Rask

Læs mere

Peter Norman 5 min. 8 Indlæg fra Pædagogisk Råd Lars Hansen 10 min. 9

Peter Norman 5 min. 8 Indlæg fra Pædagogisk Råd Lars Hansen 10 min. 9 Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 19. juni 2017 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Afbud: Referent: Peter Norman, Solveig Andersen, Hans Jørgen Rømer Andersen, Peter Okholm, Frank Hoffmann, Else Bock, Lena

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra ekstraordinært HSU møde den 18. februar 2011

Campus Bornholm. Referat fra ekstraordinært HSU møde den 18. februar 2011 Referat fra ekstraordinært HSU møde den 18. februar 2011 Tid: kl. 14.00-16.00 Sted: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Deltagere: Mads Kofod MKO Torben Lassen TL Lene Dahn Winther LW Lars Vesløv

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2014 kl. 16.00 i lokale A121, samme lokale som tidligere men med nyt nummer. Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro,

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro, Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken 15.30 18.30 på VUC i Holstebro, Der serveres lidt mad ca. 17.30 Holstebro den 26. november 2014 1. Underskrivelse af referat fra sidste møde. 2. Drøftelse

Læs mere

MED-udvalget for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse. Beslutningsprotokol

MED-udvalget for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse. Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Dato: 08. september Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:00 Henrik Aarup-Kristensen Hanne Sander Jensen Susanne Aabenhus Kristina Randrup Lene Svenningsen Else Marie

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum REFERAT Til stede: Michael Steinicke, Søren H. Mørup, Mette Neville, Henrik Skovgaard-Pedersen, Bente Schandorff Hansen, Cita

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Christian Holm Donatzky, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 13. december 2013 Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr september 2016 kl Sted: lokale 14 - Ringkøbing Handelsskole & Gymnasiet HHX Ringkøbing

REFERAT af bestyrelsesmøde nr september 2016 kl Sted: lokale 14 - Ringkøbing Handelsskole & Gymnasiet HHX Ringkøbing REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 015 15. september 2016 kl. 16.00 Sted: lokale 14 - Ringkøbing Handelsskole & Gymnasiet HHX Ringkøbing Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Helge Albertsen (HA) Peter Lambæk

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde 40 for VUC Djursland den 230315 kl. 15.00 18.00 på Nytorv 9, Grenaa. Indholdsfortegnelse

Referat til bestyrelsesmøde 40 for VUC Djursland den 230315 kl. 15.00 18.00 på Nytorv 9, Grenaa. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Referat... 2 2 Godkendelse af regnskab 2014... 2 3 Konsolidering og bygningsstrategi. LUKKET... 2 4 Personale. LUKKET... 2 5 Overenskomst OK13. LUKKET... 2 6 Ændringer i tilstedeværelse...

Læs mere

Resultatlønskontrakt for forstander på VUC Lyngby

Resultatlønskontrakt for forstander på VUC Lyngby Resultatkontrakten bygger på gældende retningslinjer, rammer og vilkår for anvendelse af resultatløn, som de fremgår af Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder og

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted I A R U N G S T E D G Y M N A S I U M Referat marts 2014 Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Fraværende Referent Bo Hilsted, Svend

Læs mere

Afbud: Vibeke Prenter, Carina Skovby-Larsen, Bolette Meisner Holdgaard Hansen, Michael Hansen, Bente Nielsen, Karin Lindstrøm

Afbud: Vibeke Prenter, Carina Skovby-Larsen, Bolette Meisner Holdgaard Hansen, Michael Hansen, Bente Nielsen, Karin Lindstrøm Bestyrelsesmedlemmer: Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning, næstformand Per Brobæk Madsen, Isabell Friis Madsen, Sven Thorøe, Susanne Bøgelund Kristiansen, Rie Grotkjær Øvrige deltagere: Klaus Grønbæk

Læs mere

2. Godkendelse af budget 2013 Bilag vedlagt. 3. Drøftelse af ændringer i hf tilbudsplanen 13/14 Bilag vedlagt.

2. Godkendelse af budget 2013 Bilag vedlagt. 3. Drøftelse af ændringer i hf tilbudsplanen 13/14 Bilag vedlagt. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 12. december klokken 15.00 18.00 i mødelokalet på VUC i Holstebro. Der serveres en let traktement klokken 17.00. Afbud: Asbjørn Heide Holstebro den 5. december 2012

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Referat fra HSU møde den 19. marts 2012

Referat fra HSU møde den 19. marts 2012 Referat fra HSU møde den 19. marts 2012 Tid: kl. 14.00-16.30 Sted: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Deltagere: Mads Kofod MKO Lars Vesløv LV Signe Saabye Ottosen SSO Henrik Kofoed Svendsen HAKS

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? Proces Tid Beslutning og hvem gør hvad? 1. Godkendelse af

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? Proces Tid Beslutning og hvem gør hvad? 1. Godkendelse af Mødetype: SKB Deltagere: Forældrevalgte Elevrepræsentanter Medarbejdere Skolens ledelse Dato og sted: 6. oktober 2016 19-21 i Personalerummet Facilitator: Gitte Referent: Inge-Marie Afbud fra: Knud Gleerup,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Aftale om medarbejderindflydelse gennem MIO-udvalg på Vesthimmerlands Gymnasium og HF

Aftale om medarbejderindflydelse gennem MIO-udvalg på Vesthimmerlands Gymnasium og HF Aftale om medarbejderindflydelse gennem MIO-udvalg på Vesthimmerlands Gymnasium og HF Fundamentet for aftalen er Personalestyrelsens Cirkulære om aftale om Samarbejde og samarbejdsudvalg i statens virksomheder

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud:

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud: DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den kl

Referat fra bestyrelsesmøde den kl fra bestyrelsesmøde den 21.03.2019 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Nygaard (NY) Henrik Mikkelsen (HM) Pia Moldt (PM) Nana Højlund Skjødt (NHS) Pernille Pedersen

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl : Møde på rektors kontor Kl : Spisning i Bangs Have

Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl : Møde på rektors kontor Kl : Spisning i Bangs Have MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl. 1618.30: Møde på rektors kontor Kl. 1920.30: Spisning i Bangs Have Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, HansOle Sørensen, Henrik Andreasen, Leise

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og

Læs mere

30 Mette har været tilsynsførende på skolen her i 4 år.

30 Mette har været tilsynsførende på skolen her i 4 år. Mødeleder: Irene Gabel Referent: Rikke Munkholm Orientering Beslutning/produktionsdomæne Debat/det personlige domæne Refleksion/Refleksionsdomæne Skolen sørger for forplejning til mødet under punkt 7.

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 12. marts 2015, kl. 17.00 19.00 i Roskilde. Til stede: Astrid Dahl, formand Simone Wrona, kursistrådet Bjarne Andersen, Køge Kommune,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde 28. Maj 2009 kl. 16.00 17.30

Referat bestyrelsesmøde 28. Maj 2009 kl. 16.00 17.30 Referat bestyrelsesmøde 28. Maj 2009 kl. 16.00 17.30 Deltagere: Dorte Bak, Chris Rævsgaard Hansen, Peter Lykke-Olesen, Knud Vestergaard Nielsen, Ingrid Bason, Bent Ladegaard, Leif Lund, Eva Skærlund Kristensen,

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 13-1-2011 kl. 16.

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 13-1-2011 kl. 16. DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 13-1-2011 kl. 16.00 Medlemmer: Birger Hansen Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge Kristian Knakkergaard Nielsen Vagn Nørgaard Arne

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 10. december 2008 kl. 16.00-18.00

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 10. december 2008 kl. 16.00-18.00 Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 10. december 2008 kl. 16.00-18.00 Deltagere: Peter Lykke-Olesen, Leif Lund, Birgitte Lundal Nielsen, Bent Ladegaard, Ingrid Bason, Dorte Schmidt Bak, Palle Elholm,

Læs mere

Referat. Områdeudvalg for Ældre og Handicap

Referat. Områdeudvalg for Ældre og Handicap Referat Handicap 14. november, kl. 13:00 Lilletrommen Rådhuset, Fredensborg Kommune Egevangen 3B, Kokkedal Fraværende: Susan Thøstesen Christina Rosenquist Mette Eskebjerg Til stede: Mads Toftegaard Hans

Læs mere

VUC Vestsjælland Syd. Bestyrelsesmøde. Referat. Den 17.juni 2015 kl. 16.00-1800 I Ringsted

VUC Vestsjælland Syd. Bestyrelsesmøde. Referat. Den 17.juni 2015 kl. 16.00-1800 I Ringsted Referat Bestyrelsesmøde Den 17.juni 2015 kl. 16.00-1800 I Ringsted Tilstede: Ulla Koch, Leif Nielsen, Michael Kaas-Andersen, Anne Knudsen, Lene Meyland, Henning Kjær Petersen Johnny Nielsen og Jørgen Kay

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl 22. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen, Gertrud

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen fra PwC deltager ved behandlingen af punkt

Læs mere

Formanden indledte med at byde Solveig Heide-Jørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole.

Formanden indledte med at byde Solveig Heide-Jørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole. Referat af bestyrelsesmøde mandag, den 1. december 2014. Fraværende: Peter Lantz. Formanden indledte med at byde Solveig HeideJørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole.

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Anette Byriel Andersen Angela Kühl Jensen Inge Hynkemejer Peter Petersen Niels Lind Brunsborg Afbud: Birthe Hesdorf, næstformand Alis

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 26. marts 2014 kl. 16.30 18.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 25.11.2014 b)bestyrelsesmødet den 20.10.2014

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. marts 2018

Referat af bestyrelsesmøde 21. marts 2018 Referat af bestyrelsesmøde 21. marts 2018 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Ulrich Ritsing, Mette Kristensen, Jan D. Mortensen, Uffe Strandby, Sofia Hartig, Mads Fjeldvig Gammeltoft samt Jesper Vildbrad

Læs mere