Lejre 23.april Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lejre 23.april 2013. Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre"

Transkript

1 Lejre 23.april 2013 Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre Tirsdag den 23. april 2013, Kl Rådhuset i Hvalsø (kantinen), Møllebjergvej 4, 4430 Hvalsø. Deltagere: Christian Plank, Lejre kommune Henrik Theill, FTF - Ása Abildgaard, DH - Charlotte Frølund, Praktiserende Lægers Organisation - Poul Christensen, LO Ole H. Olsen, LO Peter Rasmussen, LO Jens Otto Olsen, Erhvervsforeningen - Niels Bryde Lorentzen, DA - Afbud fra: Dorthe Sørensen, DH - Martin Nyrop-Larsen, DA. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Sager til beslutning 2. Økonomisk og aktivitetsmæssig status primo april 2013 over LBR projekter. 3. Opfølgning på beskæftigelsespolitisk konference afholdt den 7. marts 2013 og det videre arbejde med Beskæftigelsesplan Høring om Resultatrevision Høring om strategi for Jobcenter Lejres virksomhedsindsats i 2013 Sager til orientering 6. Orientering om nyt medlem af Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre Kommune. 7. Sager til orientering 8. Eventuelt Med venlig hilsen Lone Lykke Marker Center- og arbejdsmarkedschef Møderække i 2013: 7. marts Fælles konference vedr. Beskæftigelsesplan april Beskæftigelsespolitisk konference arr. af Beskæftigelsesregionen 23. april ordinært møde 18. juni ordinært møde 24. september ordinært møde 03. december ordinært møde

2 Dagsordens punkt: 1 Godkendelse af dagsorden Til beslutning. Godkendelse af dagsorden. Resumé Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Sager til beslutning 2. Økonomisk og aktivitetsmæssig status primo april 2013 over LBR projekter. 3. Opfølgning på beskæftigelsespolitisk konference afholdt den 7. marts 2013 og det videre arbejde med Beskæftigelsesplan Høring om Resultatrevision Høring om strategi for Jobcenter Lejres virksomhedsindsats i 2013 Sager til orientering 6. Orientering om nyt medlem af Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre Kommune. 7. Sager til orientering 8. Eventuelt Det indstilles, at Beskæftigelsesrådet godkender dagordenen. Ingen. Beskæftigelsesrådet godkendte dagsordenen.

3 Dagsordens punkt: 2 Økonomisk og aktivitetsmæssig status primo april 2013 over LBR projekter Til beslutning Økonomisk og aktivitetsmæssig status primo april 2013 over LBR projekter Resumé Til fremme af særlige virksomhedsrettede lokale initiativer er der i 2013 udmeldt en bevilling på kr. Hertil overføres kr. af LBR-midler fra Samlet kan der i 2013 anvendes kr. Det lokale Beskæftigelsesråd har henholdsvis den 25. september 2012 og den 4. december 2012 besluttet: at disponerer kr. af LBR midler for 2013 til en ungeanalyse. Der afventes formandskabets frigivelse. at frigive kr. af LBR midler for 2013 til afholdelse af en fælles beskæftigelsespolitisk konference den 7 marts 2013 i samarbejde med LBR Roskilde og LBR Høje Tåstrup. Ligeledes har LBR den 22. januar 2013 besluttet: at disponerer kr. til særlig tilrettelagt uddannelsesindsats på 3 virksomheder for unge indsatsklare. Partnerskab med private virksomheder om opkvalificering, vejledning og praktikforløb. Frigivelse af midlerne sker ved beslutning i formandskabet. at frigive kr. til temamøde med de praktiserende læger, jobcentret, a-kasserne og de faglige organisationer som forventes afholdt mandag den 18. november Dette betyder, at der til resten af året er kr. Formandskabet har den 10. april 2013 besluttet at frigive kr og der indgås partnerskabsaftaler med 3 private virksomheder i Lejre Kommune. Det drejer sig om Bondeskovgaard ved Osted, Maritimt Forsøgscenter ved Kirke Hyllinge og Super Brugsen i Hvalsø. Det indstilles, at Beskæftigelsesrådet beslutter at tage økonomisk og aktivitetsmæssig status primo april 2013 over LBR projekter til efterretning.. Økonomisk og aktivitetsmæssig status primo april 2013 over LBR projekter.

4 Bemærkninger: Beskæftigelsesrådet spurgte ind til projekt særlig tilrettelagt uddannelsesindsats for unge, herunder hvilke succeskriterier der er for projektet. Administrationen henviste til projektbeskrivelse fra rådets møde i januar Oplyste videre, at 3 virksomheder vil deltage i projektet og at der startes ud med samlet 7 deltagere i første omgang. Succeskriterierne er at alle kommer i ordinær beskæftigelse eller uddannelse. Beskæftigelsesrådet besluttede at tage økonomisk og aktivitetsmæssig status til efterretning.

5 Dagsordens punkt: 3 Opfølgning på beskæftigelsespolitisk konference afholdt den 7. marts 2013 og det videre arbejde med Beskæftigelsesplan 2014 Til beslutning og udtalelse. Opfølgning på beskæftigelsespolitisk konference mellem LBR i Roskilde, Høje Tåstrup og Lejre - afholdt den 7. marts og det videre arbejde med Beskæftigelsesplan Resumé: Det lokale Beskæftigelsesråd afholdt den 7. marts 2013 beskæftigelsespolitisk konference i samarbejde med LBR Roskilde og LBR Høje Taastrup. Overskriften for konferencen var: Beskæftigelsespolitiske udfordringer i 2014 for Høje Taastrup, Lejre og Roskilde kommuner På konferencen deltog i alt knap 50 lokale politikere, repræsentanter for lokale uddannelsesinstitutioner, a-kasser og medarbejdere i de tre kommuners jobcentre. Konference blev åbnet med et oplæg omkring - Få job i Ressourcedanmark - og efterfølgende 3 workshops med temaerne: jobrotation, iværksætteri og social økonomiske virksomheder. Der henvises til bilag, hvor opsamling fra de 3 workshop præsenteres. Beskæftigelsesministeren har i sin udmelding fastholdt mål- og resultatkrav for jobcentrenes indsats i 2013, til også at skulle gælde i Ministeren påpeger at fokus især skal være på 3 områder: Unge uden uddannelse på offentlig forsørgelse, Det stigende antal personer på offentlig forsørgelse, og Langtidsledigheden. Ministeren opstiller derfor følgende mål for indsatsen i 2014: Flere unge skal have en uddannelse Bedre og mere helhedsorienter hjælp til ledige på kanten af arbejdsmarkedet færre førtidspensioner. Langtidsledigheden skal bekæmpes. En tættere kontakt og styrket dialog med lokale virksomheder. Pointerne fra konferencen vil danne grundlag for udarbejdelsen af Beskæftigelsesplan 2014 sammen med en behandling af de udfordringer for Lejre Kommune, som diverse nøgletal påpeger, og Beskæftigelsesministerens udmeldte mål for beskæftigelsesindsatsen i Jævnfør Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats. LOV nr. 522 af 24. juni 2005 skal Beskæftigelsesrådet senest den 30. juni 2013 have forelagt Beskæftigelsesplan 2014 for Jobcenter Lejre til høring.

6 Jævnfør 23 i denne lov skal de ansvarlige for beskæftigelsesindsatsen i jobcenteret udarbejde en plan for det kommende års beskæftigelsesindsats. Det lokale Beskæftigelsesråd inddrages i forbindelse med udarbejdelse af Beskæftigelsesplanen. Beskæftigelsesplanen skal med rådets bemærkninger indgå i kommunalbestyrelsens budgetarbejde for beskæftigelsesindsatsen i det kommende år. Udkast til Beskæftigelsesplan 2014 er nu i behandlingsproces i Udvalget for Job og Arbejdsmarked og tages op på deres møde den 3. juni Job- og Arbejdsmarkedsudvalget i Lejre Kommune fremsender efterfølgende udkast til Beskæftigelsesplan 2014 til formel høring i Det Lokale Beskæftigelsesråd, som kan tage høringsvar op på deres møde den 18. juni Det indstilles, at Beskæftigelsesrådet drøfter opsamlingen på den beskæftigelsespolitiske konference afholdt den 7. marts Bilag kan ses på hjemmesiden Opsamling fra workshops fra beskæftigelsespolitisk konference 7. marts DA og LO s fælles prioritering for LBR og RBR arbejdet i Tidsplan for Beskæftigelsesplan Brev af 1. marts 2013 vedr. beskæftigelsesministerens forslag til beskæftigelsespolitiske indsatsområder og mål for Bemærkninger: Det blev konstateret at fremmødet til konferencen ikke havde været stort. Høje Taastrup har efterfølgende meddelt, at de fremover ikke vil deltage i fælles konferencer. Beskæftigelsesrådet fandt at emnerne fra konference var relevante. Især emnerne: Jobrotation og socialøkonomiske virksomheder. Rådet fandt, at det netop omkring disse to områder er vigtigt, at der gives kvalificeret og koordineret rådgivning til virksomhederne. Beskæftigelsesrådet drøftede opsamling på den arbejdsmarkedspolitiske konference afholdt den 7. marts 2013 og rådet afventer at få udkast til beskæftigelsesplan 2014 til høring.

7 Dagsordenspunkt: 4 Høring om resultatrevision 2012 Til beslutning og udtalelse. Resultatrevision for Jobcenter Lejres beskæftigelsesindsats i Beskæftigelsesrådet er høringsinstans og skal give høringssvar/udtalelse. Resultatrevisionen har været drøftet i Job- og Arbejdsmarkedsudvalget på et møde den 8. april 2013, hvorfor den nu er sendt til høring i Det lokale Beskæftigelsesråd. Beskæftigelsesrådets høringssvar på Resultatrevision 2012 vil indgå i Kommunalbestyrelsens endelig godkendelse af Resultatrevision 2012 for Jobcenter Lejre. Resumé: Jobcentrenes beskæftigelsesindsats styres via blandt andet lovgivning, ministermål og Kommunalbestyrelsens vedtagne beskæftigelsesplan. En gang årlig opgøres jobcentrenes resultater i en resultatrevision, som udarbejdes ud fra specifikke fastsatte rammer. Resultatrevisionen er et styringsredskab, som indgår i processen for udarbejdelse af beskæftigelsesplan for Resultatrevisionen skal politisk behandles i Udvalget for Job & Arbejdsmarked, og godkendes endeligt i Kommunalbestyrelsen senest den 30. juni Forinden endelig behandling i Udvalget for Job & Arbejdsmarked og Kommunalbestyrelsen, skal Resultatrevisionen sendes til høring i Beskæftigelsesregionen og Det lokale Beskæftigelsesråd, hvor Dansk Handicap er repræsenteret. Jobcenter Lejre har opfyldt 2 ud af 4 ministermår i 2012 og ligger på en delt 3 plads i Klyngen af sammenlignelige jobcentre. Resultatrevisionen er et styringsinstrument, der giver Staten og kommunerne overblik over beskæftigelsesindsatsen i jobcentret. Den samler en række væsentlige oplysninger om udviklingen i jobcentrets beskæftigelsesindsats i det forgangne år, og sammenligner denne med den gennemsnitlige indsats blandt sammenlignelige jobcentre. De sammenlignelige jobcentre er (Allerød, Egedal, Gentofte, Hørsholm, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal og Solrød Kommuner). Det skal her bemærkes, at Lejre på en række områder er væsentlig forskellig fra de af centralt valgte kommuner. Eksempelvis i forhold til beskæftigelse og erhverv. Jf. bekendtgørelse nr vedrørende resultatrevision skal Kommunen i et særskilt notat kommentere alle dele af Resultatrevisionen, og forholde sig til såvel jobcentrets positive resultater som de resultater, hvor jobcentret har udfordringer i forhold til indsatser.

8 Resultatrevisionen skal i april 2013 sendes til kommentering i Beskæftigelsesregionen for Hovedstaden og Sjælland samt til høring i Det lokale Beskæftigelsesråd. Regionen og Det lokale Beskæftigelsesråd skal senest den 21. maj 2013 fremsende bemærkninger til Resultatrevisionen, som herefter skal behandles senest den 30. juni i Kommunalbestyrelsen, hvorefter den godkendte revision for 2012 bliver offentliggjort. Resultatrevisionen skal som minimum bestå af resultaterne af beskæftigelsesindsatsen opgjort ved beskæftigelsesministerens mål, udviklingen i bestanden af personer på offentlige ydelser fordelt på målgrupper og en opgørelse af de besparelser, der kan opnås ved en mere effektiv beskæftigelsesindsats. Data til brug for udarbejdelsen af resultatrevisionen skal trækkes på den landsdækkende database jobindsats.dk inden udgangen af første kvartal. Resultatrevisionen skal endvidere indeholde en opfølgning på mål og resultatkrav opstillet for indsatsen i forbindelse med tildeling af centrale midler til at hjælpe langtidsledige i job. Resultatrevisionen fremhæver følgende områder, hvor der er ført en effektiv indsats samt, hvor der er udfordringer: Indsatsen over for udviklingen i arbejdskraftreserve og tilgangen af personer på permanent offentlig forsørgelse, hvor Jobcenter har opfyldt de opstillede ministermål. På ungeområdet er der stadig en stor udfordring og ministermålet er ikke opfyldt. En særlig udfordring er der desuden i forhold til udlændinge, som hyppigst er flygtninge og derfor først skal lære det danske sprog før, det er muligt at opnå job. Det indstilles, at Beskæftigelsesrådet drøfter og knytter kommentarer/bemærkninger til Resultatrevision 2012 for Jobcenter Lejres beskæftigelsesindsats i Brev af 12. april 2013 fra JA vedr. høring om Resultatrevision 2012 Udkast til Resultatrevision 2012 Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejres høringssvar på Resultatrevision 2012 af Jobcenter Lejres beskæftigelsesindsats i Bemærkninger: Beskæftigelsesrådet ønskede en ny bullit 5, hvor de særlige initiativer på ungeområdet i Lejre fremhæves. Beskæftigelsesrådet ønskede desuden en status for antal akutborgere mv. Denne udsendes sammen med referat. Beskæftigelsesrådet drøftede Resultatrevision 2012 og godkendte høringssvar til Lejre Kommune.

9 Dagsordens punkt: 5 Høring om Lejre Kommunens strategi for virksomhedsindsatsen i 2013 Til beslutning og udtalelse. Strategi for Jobcenter Lejres virksomhedsstrategi i Beskæftigelsesrådet er høringsinstans og skal give høringssvar/udtalelse. Strategien for Jobcenter Lejres virksomhedsindsats har været drøftet i Job- og Arbejdsmarkedsudvalget på et møde den 8. april 2013, hvorfor den nu er sendt til høring i Det lokale Beskæftigelsesråd. Beskæftigelsesrådets høringssvar på virksomhedsstrategi 2013 vil indgå i Kommunalbestyrelsens endelig godkendelse af Resultatrevision 2012 for Jobcenter Lejre. Resumé: I Lejre Kommunes Beskæftigelsesplan 2013 er der opstillet et Ministermål for virksomhedsindsatsen i 2013 (Ministermål 4). Af dette mål fremgår det, at der skal ske en tættere og styrket dialog med de lokale virksomheder. Det vil sige, at jobcentret skal styrke samarbejdet med virksomhederne omkring beskæftigelsesindsatsen. På baggrund af Job & Arbejdsmarkedsudvalgets dialogdrøftelse af virksomhedsstrategi 2013 på mødet den 4. marts 2013 er der udarbejdet forslag til en strategi for virksomhedsindsatsen i Kommunalbestyrelsen vedtog i august 2012 Beskæftigelsesplan 2013 og herunder et særligt ministermål for indsatsen rettet mod virksomhederne. Følgende ministermål på virksomhedsindsatsen indgår i Beskæftigelsesplan Mål 4: Der skal ske en tættere og styrket dialog med de lokale virksomheder. Det vil sige, at jobcentret skal styrke samarbejdet med virksomhederne omkring beskæftigelsesindsatsen. På Job & Arbejdsmarkedsudvalgets møde d. 4 marts 2013 blev administrationens oplæg til strategiområder for virksomhedsindsatsen i Lejre drøftet. Administrationen har efterfølgende udarbejdet forslag til strategi for virksomhedsindsatsen, der vil

10 sikre en målrettet indsats lokalt i Lejre til at nå beskæftigelsesplanens mål. Forslaget indeholder: a) Strategi for gensidigt forpligtigende partnerskabsaftaler mellem Jobcenter Lejre og lokale virksomheder. b) Etablering af særligt tilrettelagte uddannelsesforløb i private virksomheder. (virksomheder i virksomheden) c) Strategi for koordinering af Jobcenter Lejre og andre aktørers virksomhedsindsats over for Lejre virksomheder. d) Strategi for koordinering af formidlingsindsatsen over for Lejre virksomheder. Herunder koordinering mellem Jobcenter Lejre, andre jobcentre og aktører på formidlingsområdet. e) Strategi for synliggørelse af virksomheder med stærk social profil. (f.eks. en virksomhedspris) f) En kommunikationsstrategi g) Strategi for etablering af Socialøkonomiske virksomheder i Lejre h) Strategi for udmøntning af Lejres målsætning om en økologisk kommune i Jobcenter Lejres virksomhedsindsats. Det indstilles, at Beskæftigelsesrådet drøfter og knytter kommentarer/bemærkninger til strategi for Jobcenter Lejres virksomhedsindsats i Udkast til strategi for virksomhedsindsats Brev af 12. april 2013 fra JA vedr. høring til strategi for virksomhedsindsats 2013 Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejres høringssvar på Lejre Kommunes udkast til strategi for virksomhedsindsatsen Bemærkninger: Beskæftigelsesrådet havde enkelte redaktionelle forslag til rettelser i virksomhedsstrategi Rådet var endvidere af den opfattelse, at strategien ikke kun bør være et-årlig, men vil kunne være en strategi for 2 år. Dvs og Rådet ønskede det flerårlige perspektiv indskrevet i rådets høringssvar. Beskæftigelsesrådet drøfte Lejre Kommunes udkast til virksomhedsstrategi 2013 og godkendte et høringssvar, hvor der bl.a. peges på at strategien bør være flerårig.

11 Dagsordenspunkt: 6 Orientering om nyt medlem til Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre Kommune Til orientering. Orientering om udvalget for Job og Arbejdsmarkeds indstilling af Claus Petersen som nyt medlem til Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre Kommune efter indstilling fra Dansk Arbejdsgiverforening (DA). Resumé: Dansk Arbejdsgiverforening (DA) har ved brev af 1.marts 2013 meddelt Lejre Kommune, at man indstiller Claus Petersen som medlem af Det lokale Beskæftigelsesråd (LBR) i Lejre Kommune. I følge Lov nr. 522 af 24. juni 2005 om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats, kapitel 7, 44 stk. 1, skal Kommunalbestyrelsen nedsætte et lokalt Beskæftigelsesråd til at rådgive kommunen, og til at samordne og udvikle den lokale forebyggende indsats for personer, der har svært ved at klare sig på arbejdsmarkedet. Kommunalbestyrelsen besluttede på sit møde den 30. august 2010, at bemyndige Udvalget for Job & Arbejdsmarked til fremover at foretage udpegning af medlemmer og/eller suppleanter til Det lokale Beskæftigelsesråd (LBR) efter indstilling fra organisationerne jævnfør 45 stk.1. Udvalget for Job og Arbejdsmarked besluttede den 8. april 2013 at indstille Claus Petersen som medlem af Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre efter indstilling fra Dansk Arbejdsgiverforening (DA). Det indstilles, at Beskæftigelsesrådet tager orienteringen til efterretning. Brev af 1. marts 2013 fra Dansk Arbejdsgiverforening (DA) vedr. indstilling af medlem til LBR Lejre. JA - Indstilling af medlem til Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre Kommune Beskæftigelsesrådet tog orienteringen til efterretning

12 Dagsordenspunkt: 7 - Sager til orientering Til orientering Orientering vedrørende virksomhedscentre, statistik over virksomhedsnær aktivering. Resumé: Virksomhedscentre Der er aktuelt 10 igangværende centre. Etablerede centre: Super Brugsen Hvalsø Kattens nr. 1 Osted fri og efterskole Shell Kr. Sonnerup Fakta Kr. Hyllinge Ammershøj Plejecenter Bøgebakken Hvalsø Ældrecenter Frit Valg Netto Hvalsø. Statistik vedrørende virksomhedsnær aktivering Det lokale Beskæftigelsesråd besluttede på sit møde den 7. december 2010, at jobcentret fremover skal udarbejde løbende statistik over påbegyndte løntilskudspladser og praktikpladser. Arbejdsmarkedsstyrelsen har udviklet en ny statistik målrettet de oplysninger, som det lokale LBR har krav på om virksomhedsnær aktivering. Statistikken opgøres kvartalsvis. Statistikken vil løbende blive udsendt elektronisk til LBR s medlemmer. Data forefindes først i maj Det indstilles, at Beskæftigelsesrådet tager orienteringen til efterretning. Ingen Bemærkninger: Beskæftigelsesrådet ønsker statistik over virksomhedsnær aktivering tilsendt, så snart statistik er tilgængelig fra Arbejdsmarkedsstyrelsen. Beskæftigelsesrådet tog orienteringssagerne til efterretning.

13 Dagsordens punkt: 8 Eventuelt Beskæftigelsesrådet kan komme med bemærkninger og meddelelser. Eventuelt Resumé: Ingen Bemærkninger: Ingen.

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked torsdag den 12. april 2012

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked torsdag den 12. april 2012 Referat torsdag den 12. april 2012 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden - 12.04...1 2. JA - Orienteringssager...2 3. JA - Indstilling af ny suppleant til

Læs mere

Tirsdag den 3. december 2013, Kl. 15.00 17.00 Drejergården, Roskildevej 34-38, 4330 Hvalsø.

Tirsdag den 3. december 2013, Kl. 15.00 17.00 Drejergården, Roskildevej 34-38, 4330 Hvalsø. Medlemmer af Beskæftigelsesrådet i Lejre Lejre 22. november 2013 Christian Plank, Lejre kommune Henrik Theill, FTF Dorthe Sørensen, DH- Ása Abildgaard, DH - Charlotte Frølund, Praktiserende Lægers Organisation

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked tirsdag den 4. juni 2013. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked tirsdag den 4. juni 2013. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Referat tirsdag den 4. juni 2013 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orientering i juni...2 3. JA - Dialogtema, styrkelse af virksomhedskontakten

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 6. oktober 2014. Kl. 16:00 i Mødelokale 1, Hvalsø

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 6. oktober 2014. Kl. 16:00 i Mødelokale 1, Hvalsø Referat mandag den 6. oktober 2014 Kl. 16:00 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orientering...2 3. JA - Dialogtema Virksomhedsservice...3 4. JA - Halvårsopfølgning

Læs mere

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13.

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13. Dagsorden med vedtagelser Åben/lukket Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Mødedato Tirsdag den 13. maj 2014 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere Per Vangekjær (DA) Næstformand,

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 4. marts 2013. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 4. marts 2013. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Referat mandag den 4. marts 2013 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orientering i marts...2 3. JA - Handleplan for ungeindsats 2013...3 4.

Læs mere

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2013 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2013 Kommunen skal i 2012 udarbejde en beskæftigelsesplan for 2013 1. Beskæftigelsesplanen er kommunens

Læs mere

Dagsorden Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 20. januar 2014. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø

Dagsorden Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 20. januar 2014. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Dagsorden mandag den 20. januar 2014 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Valg af formand...2 3. JA - valg af næstformand...3 4. JA - Orientering

Læs mere

Beskæftigelsesudvalg

Beskæftigelsesudvalg REFERAT Beskæftigelsesudvalg Møde nr.: 6 Mødedato: Mødevarighed: 16.30-18.00 Fraværende: Mødested: Mødelokale 2 Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 BE Virksomhedskontakten 2 BE Udkast til Beskæftigelsesplan

Læs mere

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2010 Indholdsfortegnelse: Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3 Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 2.1. Beskæftigelsesministerens

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 9. februar Torsdag 09.02.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Status over igangværende LBR-indsatsområder, -projekter og

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 13. oktober Torsdag 13.10.2011 kl. 17:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af Youth Explorer 3 Økonomisk oversigt 4 Status

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 4. juni 2012. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 4. juni 2012. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Referat mandag den 4. juni 2012 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden til junimødet...1 2. JA - Orienteringssager til junimødet...2 3. JA - 1. udkast Beskæftigelsesplan

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Dagsorden Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Særlige forhold: Mødelokale: Medlemmer: Bemærk at mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 og begynder allerede kl.

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 14.05.09 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2010...3 2. Resultatrevision for indsatsåret 2008...5

Læs mere

Aarhus Kommunes Beskæftigelsesplan 2014

Aarhus Kommunes Beskæftigelsesplan 2014 Aarhus Kommune Jobcenter Aarhus Værkmestergade 5 8000 Aarhus C Beskæftigelsesregion Midtjylland Søren Frichs vej 38K st. 8230 Åbyhøj Tlf.: 72 22 3700 E-mail: brmidt@ams.dk Att.: Christian Schacht-Magnussen

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 18. august Torsdag 18.08.2011 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Økonomisk oversigt 3 Status over igangværende LBR-indsatsområder,

Læs mere

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Referat Møde nr. : 04/2010 Sted : Mødelokale 3. Rådhuset i Grenaa Dato : 24. august 2010 Start kl. : 12:00 Slut kl. : 15:00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen,

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 04.12.06 kl. 18.30 i Job- og Erhvervsservice 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Præsentationsrunde...3 2. Godkendelse af forretningsorden...4

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.05.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Dialog med Det Regionale Beskæftigelsesråd og Beskæftigelsesregionen

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 41 Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00 på

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat fra ordinært møde 22-04-2014 Tirsdag 22.04.2014 kl. 7:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Resultatrevision 2013 3 Nye klynger

Læs mere

ÅRSPLAN FOR UDVALGET FOR ARBEJDSMARKED OG ERHVERV OG DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD 2010

ÅRSPLAN FOR UDVALGET FOR ARBEJDSMARKED OG ERHVERV OG DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD 2010 ÅRSPLAN FOR UDVALGET FOR ARBEJDSMARKED OG ERHVERV OG DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD 2010 Årsplanen for 2010 omfatter følgende elementer Styringhjul Udarbejdelse af Beskæftigelsesplan 2011 Det lokale beskæftigelsesråds

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV.

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV. Referat af Beskæftigelsesråds møde den 10.05.2010 kl. 16:00 i UUV. Tilstedeværende: Annie Bendtsen Gitte Voss Nygaard Helle Frandsen Henning Kofod Jonna Slott Jorry Højer Mogens Møller Svend Wagner Afbud:

Læs mere

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens 15. maj 2014 1 Referat DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Vallensbæk/Ishøj Torsdag den 15.5. 2014 KL. 16.30 19.00 i lokale 068 Vallensbæk Rådhus Afbud: Merete Amdisen,

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mødelokale D2 Torsdag 06.12.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Dialogmøde mellem det Regionale Beskæftigelsesråd og det Lokale Beskæftigelsesråd.

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 4.11.2008 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753 5131 E-mail: hd@syddjurs.dk Referat af møde i LBR

Læs mere

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 27. august 2014

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 27. august 2014 Mødedato: 27. august 2014 Mødelokale: Starttidspunkt for møde: Sluttidspunkt for møde: Byrådssalen, Tønder Rådhus 15:00 15:45 Tilstede: Susanne Linnet, Connie Andersen, Jens Egon Jørgensen, Jens Ellekjær,

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Den 15. september 2008 Beskæftigelsesplan 2009 for Jobcenter Århus Århus Kommune Beskæftigelsesforvaltningen Social- og Beskæftigelsesforvaltningen 1. Resume

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 11. november 2010 kl. 16:30 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/8 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 11. november 2010 1. Fællesmøde

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Den 10. februar Torsdag 10.02.2011 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af brugen af aktivering. 3 Økonomisk oversigt 4 Status

Læs mere

Resultatrevision 2013

Resultatrevision 2013 Resultatrevision Sagsbehandler Doknr. Sagsnr. LouiseRas 67093/14 14/7224 Indhold 1. RESULTATREVISIONENS FORMÅL OG INDHOLD... 3 2. RESULTATOVERSIGTEN... 4 2.1. MINISTERENS MÅL... 4 2.2 FORSØRGELSESGRUPPER...

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 7. marts 2011

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 7. marts 2011 Referat mandag den 7. marts 2011 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Connie B. Jensen (A) Thomas Stokholm (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orienteringssager...2 3. JA -

Læs mere

Referat. Det lokale Beskæftigelsesråd

Referat. Det lokale Beskæftigelsesråd Referat Den 24. maj 2011, kl. 15:00 holdt Det lokale Beskæftigelsesråd ordinært møde i Mødelokale 3, Landemærket 26, 3700 Rønne. kl. 15:00 Side 2 af 21 Mødet slut kl. 16.45 Medlemmer: Ejnar Toft Kofoed

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat fra ordinært møde 24-06-2014 Tirsdag 24.06.2014 kl. 7:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Beskæftigelsesplan 2015 3 Resultatrevision

Læs mere

Indstilling: Forretningsudvalget indstiller, at Det Lokale Beskæftigelsesråd godkender dagsordenen.

Indstilling: Forretningsudvalget indstiller, at Det Lokale Beskæftigelsesråd godkender dagsordenen. R e f e r a t Indholdsfortegnelse Dagsorden for Møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato 28. august 2014 Mødetid 9.00 12.00 Mødested Nygade 56 Skjern lokale 2 Fraværende Afbud fra Linda Nielsen i stedet

Læs mere

Høringssvar fra Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland vedrørende Halsnæs Kommunes Beskæftigelsesplan for 2011

Høringssvar fra Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland vedrørende Halsnæs Kommunes Beskæftigelsesplan for 2011 Halsnæs Kommune Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Universitetsvej 2 4000 Roskilde Tlf.: 72 22 34 00 E-mail: brhs@ams.dk CVR: 29626162 EAN: 5798000400535 Den

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Dagsorden åben / lukket Mødedato 28. januar 2015 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse D Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Hedensted Kommune. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 12. september Mødelokale 5 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 12. september Mødelokale 5 Hedensted Rådhus Refer Mødetidspunkt: Kl. 13:30 Mødested: Mødelokale 5 Hedensted Rådhus Deltagere:Henrik Alleslev, Carsten Steffensen, Erling Juul, Hans Christian Knudsen, Hans Sørensen, Lone Dybdal, Svend K. Andersen,

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 17. november 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Fastholdelseskonsulent, Sygedagpengeteam. 3 4. Orientering

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 21. marts 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Evaluering af jobsøgningsforløb i Jobcenter Egedal Borgere med risiko for langtidsledighed

Læs mere

Resultatrevision 2012

Resultatrevision 2012 NOTAT JC - Fællesadministrationen 22-03-2013 Resultatrevision 2012 Sagsbehandler Doknr. Sagsnr. LouiseRas 77006/13 13/329 1. Resultatrevisionens formål og indhold Følgende indeholder resultatrevisionen

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 1. juni 2015

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 1. juni 2015 Referat mandag den 1. juni 2015 Kl. 16:00 i Mødelokale 1, Hvalsø Thomas Stokholm (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Dialogtema Ny beskæftigelsesreform og Erhvervsuddannelsesreform...2

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 24. august

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 24. august 1 Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 24. august Dato: 26.8.2010 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.:

Læs mere

Opmærksomhedspunkter ved udarbejdelse af beskæftigelsesplaner for 2011

Opmærksomhedspunkter ved udarbejdelse af beskæftigelsesplaner for 2011 10-0325 - 20.04.2010 Kontakt: Mette Rostgaard Evald - meev@ftf.dk - Tlf: 33 36 88 00 Opmærksomhedspunkter ved udarbejdelse af beskæftigelsesplaner for 2011 Kommunernes udarbejdelse af beskæftigelsesplaner

Læs mere

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 23. april 2014

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 23. april 2014 Mødedato: 23. april 2014 Mødelokale: Byrådssalen, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde: 15:00 Sluttidspunkt for møde: 17:10 Tilstede: Susanne Linnet, Connie Andersen, Grethe Grønfeldt, Hans L. Hansen,

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 19.06.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på LBR-støttede projekter og aktiviteter...3 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 18. december 2013

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 18. december 2013 Mødedato: 18. december 2013 Mødelokale: Byrådssalen, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde: 15:00 Sluttidspunkt for møde: 16:15 Tilstede: Conni Andersen, Grethe Grønfeldt, Hans L. Hansen, Jens Egon Jørgensen,

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:15 i Mødelokale 3

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:15 i Mødelokale 3 Referat af Integrationsrådets møde den 14.08.2012 kl. 18:15 i Mødelokale 3 Tilstedeværende: Carmen Sofia Oganesian (. ) Hasan Bahadir (. ) Johnny Jensen (. ) Kadir Ünver (. ) Lene Sussi Petersen (. ) Meena

Læs mere

Dagsorden. Det Lokale Beskæftigelsesråd

Dagsorden. Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden Mødedato: Mødetidspunkt: 12:00 Sted: Scandic Hotel Aalborg Møde slut: Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 17 Resultatrevision 2013 3 18 Tilbud på virksomhedsanalyse 2014 5

Læs mere

Bytorvet 25 2620 Albertslund. Resultatrevision 2013 Albertslund kommune

Bytorvet 25 2620 Albertslund. Resultatrevision 2013 Albertslund kommune Bytorvet 25 2620 Albertslund Resultatrevision 2013 Albertslund kommune Resultatrevision 2013 Det fremgår af Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats, at jobcentrene årligt skal

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde Mødedato: Torsdag den 22. november 2012 Mødetidspunkt: 18:00 Mødelokale: Jobcenter, Rådhusparken 2 Medlemmer: Ove Bjerregaard-Madsen (G)

Læs mere

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET den 19.01.2010, kl. 08:30 i Borgmesterens mødelokale SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden...... 3 2 Udpegning af næstformand...... 4 3 Mødekalender for 2010...... 5 4

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Mødetidspunkt 06-11-2017 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget 06-11-2017

Læs mere

Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP

Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Indholdsfortegnelse 041. Godkendelse af dagsorden 58 042. Godkendelse af referat 59 043. Opfølgning på brugen af

Læs mere

Referat Lokalt Beskæftigelses Råd

Referat Lokalt Beskæftigelses Råd Referat Mødedato: 16. maj 2007 Tidspunkt: 16:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: Jobcenter Faaborg-Midtfyn kommune, Gæstekantinen, Bystævnet 21, 5792 Årslev Indkaldelse Torsten Dilling Steen Bak Henriksen Søren

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 14. november 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden.... 1 2. Driftssituationen i Jobcenteret.... 2 3. Resultatmål for projekt: Ekstraordinære initiativer

Læs mere

Beskæftigelsesplan 2016

Beskæftigelsesplan 2016 Beskæftigelsesplan 2016 Om Beskæftigelsesplan 2016 Lovkrav, at alle kommuner udarbejder en beskæftigelsesplan Beskæftigelsesplan 2016 er Hvidovre Kommunes beskæftigelsespolitik (styringsmodel) Beskæftigelsesplanen

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 15. november 2012 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Evaluering af projekt En hjælpende Hånd.... 3 3. Driftssituationen i Jobcenteret... 4

Læs mere

Skabelon for udarbejdelsen af beskæftigelsesplanen for 2008

Skabelon for udarbejdelsen af beskæftigelsesplanen for 2008 Skabelon for udarbejdelsen af beskæftigelsesplanen for 2008 BESKÆFTIGELSESPLAN 2008 I foråret 2007 skal de ansvarlige for beskæftigelsesindsatsen i jobcentret udarbejde en beskæftigelsesplan for 2008.

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Referat Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: 15:30 Møde afsluttet: 17:00 Særlige forhold: Mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud:

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 10. maj Tirsdag 22.05.2012 kl. 16:00 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Status over igangværende LBR-indsatsområder, -projekter og -aktiviteter

Læs mere

Beskæftigelsesministerens beskæftigelsespolitiske

Beskæftigelsesministerens beskæftigelsespolitiske NOTAT 24. februar 2009 Beskæftigelsesministerens beskæftigelsespolitiske indsatsområder og mål for 2010 J.nr. 2009-0000659 2. kontor/kba Indledning Efter at ledigheden generelt har været faldende siden

Læs mere

Resultatrevision. Jobcenter Skive

Resultatrevision. Jobcenter Skive Resultatrevision Jobcenter Skive 2012 1 Indhold 1.0 Indledning...3 1.1 Resumé...3 2.0 Scorecard...4 3.0 Resultatoversigt...5 3.1 Ministerens mål...5 3.1.1 Arbejdskraftreserven...5 3.1.2 Permanente forsørgelsesordninger...6

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Mødetidspunkt 06-11-2017 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl: 18:15 Tilstede: Søren B Heisel,

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 25. august 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Nyt medlem af LBR Egedal. 3 4. LBR-regnskab 2010. 4 5.

Læs mere

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 10.12.2012 kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 270. Bordet rundt... 3 271. Budget/regnskab

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat fra ordinært møde 23-04-2013 Tirsdag 23.04.2013 kl. 7:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Nyttejob 3 Seniorjob i Hørsholm Kommune

Læs mere

Mødesagsfremstilling. Beskæftigelsesudvalget

Mødesagsfremstilling. Beskæftigelsesudvalget Mødesagsfremstilling Social- og Sundhedsforvaltningen Beskæftigelsesudvalget ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 15-09-2009 Dato: 18-08-2009 Sag nr.: ØU 218 Sagsbehandler: Jakob Duvå Kompetence: Fagudvalg Økonomiudvalget

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.30. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.30. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr.30 Tirsdag den 8.5 2012 kl. 16.30-18.30

Læs mere

Mission, Vision og Strategi. Det regionale Beskæftigelsesråd Hovedstaden & Sjælland

Mission, Vision og Strategi. Det regionale Beskæftigelsesråd Hovedstaden & Sjælland Beskæftigelsesrådet Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Mission, Vision og Strategi Det regionale Beskæftigelsesråd Hovedstaden & Sjælland December 2012 1/9 Mission, Vision og strategi for arbejdet

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Referat Dato: Torsdag den 09. juni 2011 Mødetidspunkt: 18:00 Møde afsluttet: 21:01 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud: Poppelgården Kenneth F. Christensen, Carsten Jelund, Katrine Høybye Frederiksen,

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 19. maj 2014,

Referat fra LBR mødet den 19. maj 2014, Referat fra LBR mødet den 19. maj 2014, - kl. 13.30 i Jobcenter Struer Afbud: Flemming Voldum, Bo Ravn og Lisbeth D. Madsen (John Overgaard deltager som suppleant) 1. Orientering a. Opfølgning på ministerens

Læs mere

Bilag dagsordenspunkt 2. Økonomisk og aktivitetsmæssig status over LBR-projekter ultimo november 2013

Bilag dagsordenspunkt 2. Økonomisk og aktivitetsmæssig status over LBR-projekter ultimo november 2013 Bilag dagsordenspunkt 2. Økonomisk og aktivitetsmæssig status over LBR-projekter ultimo november 2013 Status ultimo november 2013 over LBR-projekter (Bevilling 2013: 367.887 kr. + overført fra 2012: 81.125

Læs mere

Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd. Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 19. februar 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 17:20 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Klaus Rønholt. Ingrid Nielsen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE. Kapitel 1. Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver

FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE. Kapitel 1. Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE Kapitel 1 Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver 1. Det Lokale Beskæftigelsesråd skal rådgive kommunen og skal samordne og

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd BESLUTNINGSPROTOKOL

Det Lokale Beskæftigelsesråd BESLUTNINGSPROTOKOL BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Mødelokale 4, rådhuset Dato: Tirsdag den 20. august 2013 Start kl.: 12:00 Slut kl.: 15:00 Medlemmer: John Saaby Jensen, formand Torben Nielsen, DA Vakant, DA Torben Jakobsen,

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 ONSDAG DEN 12. AUGUST 2009, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 12. august 2009 Side: 2 Fraværende: Jørgen

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 3. feb. 2014 Mødetid: 8.00-10.00 Mødested: Mødelokale 1 Til stede: Borgmester Peter Sørensen, udvalgsformand Bjarne Sørensen, Per Laursen (DA), Jens Christian

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 ONSDAG DEN 23. APRIL 2008, KL. 16.00 Arbejdsmarkedsudvalget 23. april 2008 Side: 2 PÅ AKTIVERINGSCENTRET, INDUSTRIVEJ 2, SØN- DERSØ Arbejdsmarkedsudvalget

Læs mere

Resultatrevision for Helsingør 2011

Resultatrevision for Helsingør 2011 Resultatrevision for Helsingør 2011 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Resultatoversigt... 4 Beskæftigelsesministerens mål...4 Arbejdskraftreserven...4 Permanente forsørgelsesordninger...5 Unge under

Læs mere

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg,

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, 10.01.2014 v/jobcenterchef Arne Lund Kristensen Kerneydelser og nogle tal Kerneydelser og

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 26. nov. 2012 Mødetid: 15.00 Mødested: Mødelokale 1 Til stede: Per Laursen (DA), Jens Christian Sørensen (DA), Hans Sørensen (LO), Birgit Øllegaard Kristianesen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 47 Revidering af Beskæftigelsesplan Udviklingen i ydelsesgrupper i Herlev (maj maj 2018) 4

Indholdsfortegnelse. 47 Revidering af Beskæftigelsesplan Udviklingen i ydelsesgrupper i Herlev (maj maj 2018) 4 Herlev Kommune Referat Arbej dsmarkedsudvalget Dato: Fra: 19:00 Sted: Mødelokale 325 Indkaldelse Henrik Hilleberg (C) Connie Mankov (A) Bo Zabel (A) Hanne B. Holst (A) Maria Mankov (A) Rene Brohammer (A)

Læs mere

Dagsorden. Det Lokale Arbejdsmarkedsråd

Dagsorden. Det Lokale Arbejdsmarkedsråd Dagsorden Mødedato: Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Mødelokale 2B på Rådhuset i Støvring 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 14 Godkendelse af dagsorden 3 15 Beskæftigelsesplan 2017 3 16 IGU (Integrationsgrunduddannelse

Læs mere

May 28, Beskæftigelsesplan 2016

May 28, Beskæftigelsesplan 2016 Beskæftigelsesplan 2016 Beskæftigelsesreformens intentioner Flere ledige opnår varig beskæftigelse hurtigst muligt Ledige får en individuel, meningsfuld og jobrettet indsats Ledige kan få et reelt uddannelsesløft,

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Referat af Beskæftigelsesråds møde den 16.05.2011 kl. 16:00 i Tilstedeværende: Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Gitte Voss Nygaard Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast Rasmussen Mogens Møller

Læs mere

Forretningsorden. Stk. 2. Det lokale Beskæftigelsesråd består af følgende medlemmer: 1 fra Center for Erhvervsuddannelser Lolland Falster (CELF)

Forretningsorden. Stk. 2. Det lokale Beskæftigelsesråd består af følgende medlemmer: 1 fra Center for Erhvervsuddannelser Lolland Falster (CELF) Formål 1. Det lokale Beskæftigelsesråd har til formål at rådgive de ansvarlige for beskæftigelsesindsatsen i jobcenteret og at samordne og udvikle den lokale forebyggende indsats for personer, der har

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 15. maj

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 15. maj Til LBR Syddjurs Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 15. maj Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 21.5.2012 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753

Læs mere

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3).

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3). Lokalt Beskæftigelsesråd (LBR) DAGSORDEN Møde nr. : 04/2008 Sted : Mødelokale 2 Dato : 16. april 2008 Start kl. : 12.00 Slut kl. : 14.00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen, DA Tom Levi Larsen,

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 14. september Aarhus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 14. september Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 14. september 2011 Beskæftigelsesplan 2012 for Jobcenter Aarhus 1. Resume Beskæftigelsesplan 2012 for Jobcenter Aarhus indstilles her til byrådets godkendelse.

Læs mere

Beskæftigelsesplan 2016

Beskæftigelsesplan 2016 Beskæftigelsesplan 2016 Indledning Beskæftigelsesplanen er Kommunens plan for, hvordan Kommunen vil imødekomme nogle af de beskæftigelsespolitiske udfordringer i det kommende år. Beskæftigelsesplanen for

Læs mere

REFERAT. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde 14. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

REFERAT. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde 14. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT af Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde 14 Tirsdag den 19.05 2009 kl. 16.30-19.00

Læs mere

Jobcenterchefseminar marts 2011

Jobcenterchefseminar marts 2011 Jobcenterchefseminar 3. - 4. marts 2011 2 PROGRAM 3. marts 2011 - formiddag 9.00-9.30: Ankomst og morgenkaffe 9.30-9.45: Velkomst v. Karl Schmidt, regionsdirektør 9.45-10.30: Nyt i beskæftigelsespolitikken

Læs mere

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag den 11. september Åben dagsorden

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag den 11. september Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret REFERAT Emne: Mødedato: Til: Referat af møde i Handicaprådet 11. september Kl.: 17.00-19.00 Sted: Lokale 1B 2017 Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian Mørch,

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af Det Lokale Beskæftigelsesråds Møde nr. 27 Tirsdag den 4.10 2011 kl.

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE - JOBCENTER SOLRØD. Beskæftigelsesplan 2015

SOLRØD KOMMUNE - JOBCENTER SOLRØD. Beskæftigelsesplan 2015 SOLRØD KOMMUNE - JOBCENTER SOLRØD Beskæftigelsesplan 2015 Indhold Beskæftigelsesplan 2015... 0 0. Resumé (tillæg 1)... 2 A. Unge uden uddannelse... 2 B. Personer på kanten af arbejdsmarkedet... 2 C. Langtidsledige...

Læs mere

(Synopsis for) Beskæftigelsesplan. Om Hørsholm Kommunes beskæftigelsesindsats

(Synopsis for) Beskæftigelsesplan. Om Hørsholm Kommunes beskæftigelsesindsats (Synopsis for) Beskæftigelsesplan 2019 Om Hørsholm Kommunes beskæftigelsesindsats Udarbejdet af: Center for Arbejdsmarked Udgivelsesdato: 15.12.2018 Indhold 1. Indledning...3 1.1 Det formelle grundlag...3

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Referat af s møde den 20.01.2014 kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Tilstedeværende: Mads Andersen Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Vibeke Hansen Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast

Læs mere