Iben Gravesen, kredschef Lilli Lykkegaard, politisk chefkonsulent (referent) Dagsorden. 1. Mødets åbning. 2. Godkendelse af dagsorden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Iben Gravesen, kredschef Lilli Lykkegaard, politisk chefkonsulent (referent) Dagsorden. 1. Mødets åbning. 2. Godkendelse af dagsorden"

Transkript

1 Deltagere: Jytte Wester Helle Kjærager Kanstrup deltager til kl og igen fra kl. 13 Lene Holmberg Jensen Dorte Bang fra kl Vibeke Blach Granberg - AFBUD Jannie Elisabeth Asta Hvilsted deltager til kl. 12 Kirsten Højslet Elin Aggerholm Jensen - AFBUD Anne Marie Jørgensen Karina Dinesen Kjeldsen Tanja Høgh Tøttrup Larsen deltager fra kl Christina Windau Hay Lund Maria Gade Madsen AFBUD Gert Sigurd Mosbæk Pia Jødal Næss-Schmidt Ida Pedersen Anja Aase Pors Leif Strickertsson Marie Yde Sloth Poulsen, 1. suppleant valgkreds 1 Edel Nygaard Rüsz, 2. suppleant valgkreds 2 Iben Gravesen, kredschef Lilli Lykkegaard, politisk chefkonsulent (referent) Dagsorden 1. Mødets åbning 2. Godkendelse af dagsorden 3. Godkendelse af referat fra KB-møde 26. januar Meddelelser 4.1 Opfølgning fra sidste kredsbestyrelsesmøde 4.2 Meddelelser/nyt fra kredsformanden 5. Sager til behandling 5.1 Årsrapport Gæster til kongressen KB-deltagelse i kongressen Kongresforslag for kredsbestyrelsen 5.5 Drøftelse af debatemner på PKA s generalforsamling 5.6 Aktuelle emner til drøftelse med DSA-delegerede, 1. drøftelse

2 5.7 Kredsens deltagelse i SUNDspurten Ansøgning fra medlemmer til arrangement 5.9 Evaluering af KB-seminar 11. og 12. februar Oversigt over KB s indsatsområder Folkemødet Opfølgning og forberedelse til HB-møde 2. og 3. marts Orienteringssager 6.1 Kredsformand 6.2 Kredsnæstformændene 6.3 Nedsatte arbejdsgrupper / styregrupper 6.4 Andet 7. Efterretningssager 8. Eventuelt 9. Evaluering REFERAT 1. Mødets åbning 2. Godkendelse af dagorden 3. Godkendelse af referat fra KB-møde 26. januar 2016 Referatet er lagt på Kongresforum 22. februar Såfremt kredskontoret ikke har modtaget kommentarer til referatet inden KB-mødet 1. marts 2016 betragtes referatet godkendt jf. pkt. 1.6 i Håndbogen. Referatet er godkendt. 4. Meddelelser 4.1 Opfølgning fra sidste kredsbestyrelsesmøde Ingen opfølgning. 4.2 Meddelelser/nyt fra kredsformanden

3 4.2.1 Den politiske situation Nyt fra mødet med opsagte regionsansatte Kredsformanden orienterer om, at der har været holdt et to-dages kursus for de opsagte sygeplejersker i Regionen Nordjylland, som endnu ikke har fået arbejdet. Kurset havde overskriften Jobsøgning. Kurset var lavet i samarbejde med DSA med økonomisk støtte fra varslingspuljen. Ift. økonomisituationen i regionen er der allerede i flere klinikker varslet besparelser i indeværende år grundet underskud Ny direktør på Sygehus Vendsyssel / Sygehus Thy Mors Sygeplejerske Charlotte Fuglesang er ansat som ny sygeplejefaglig direktør. Hun kommer fra en oversygeplejerskestilling i Silkeborg Projekt vedr. arbejdstid med regionen Kredsformanden orienterer om regionens positive indstilling til et (arbejdstids-)projekt, hvor der kan blive set på, hvad eks. en større fremmødeprofil har af betydning for sygefravær, arbejdsmiljø, udvikling, patienttilfredshed osv Pjecen Højkvalitet på plejecentre Kredsformanden udleverer kredsens nye pjece om Høj kvalitet på plejecentre. Der skal efterfølgende arbejdes med, hvordan vi kan formidle den ud til relevante områder / personer Nyt omkring Regionsklinikker Kredsformanden orienterer om, at der fortsat arbejdes med regionsklinikker i regionen med den største koncentration ude vest på i regionen. Aktuelt er der en helt anden organisering på vej i en klinik pr. 1. april Lægen benytter sit ydernummer og sygeplejerskerne og anden klinikpersonale ansættes i regionen.

4 4.2.2 Andet Lukning af vikarkontoret på AaUH Pr. 1. marts 2016 er der kun én ansat på vikarkontoret. Kredsbestyrelsen er bekymret ift. dette. Vikarkontoret har igennem årene gjort et meget stort stykke arbejde ift. blandt andet nyuddannede, udenlandske sygeplejersker, ledige m.fl. samtidig med, at de har været behjælpelig med vikarer til afdelingerne rundt på hospitalet. 5.1 Årsrapport 2015 Årets drift udviser et underskud på kr. 361 t. Der var budgetteret med er underskud på kr. 106 t. Budgetafvigelsen skyldes et mindre rådighedsbeløb fra DSR-C på kr. 300 t., samt en KB-beslutning om en overskudsdisponering af resultatet fra 2014 som bl.a. skulle anvendes til et TR/KB-seminar, 2 ekstra kursus/temadag m.m. Under hensyntagen til ovennævnte svarer årets resultat til forventningerne. Årsrapport 2015 er vedlagt som særskilt dokument Årsrapport Kredsformanden orienterer om, at regnskabskontrollanterne skrev under på årsrapporten i går. Kredsformanen redegør for de årsager, der ligger bag det større underskud end det, der var budgetteret med. Kredsformanden redegør for en ændret skatteprocent fra 25% til 23,5% efter at årsrapporten er udsendt. Der udleveres et tillæg til årsrapporten som også lægges på kongresforum efterfølgende. Kredsbestyrelsen godkender årsrapporten.

5 5.2 Gæster til kongressen 2016 Kredsbestyrelsen har på tidligere møde besluttet, at invitere gæster med på kongressen. Kredsen har modtaget 14 ansøgninger. Kredsbestyrelsen beslutter at invitere følgende medlemmer med til kongressen: Jeanette Gade Nielsen Berit Byg Michelle Lesler Kirsten Borrisholt Kristina Bendix Laila Mikkelsen Alle ansøgere vil få en tilbagemelding fra kredsen. 5.3 KB-deltagelse på kongressen 2016 Kredsens skal senest den 1. april 2016 melde ind til Kvæsthuset ift. deltagelse på kongressen. For nuværende har Leif Strickertsson meldt afbud til hele kongressen. Det vil sige, at Marie Yde Sloth Poulsen skal tilmeldes som delegeret. Sanne Fuglsang Nyquist er 2. suppleant i valgkreds 1 og skal ift. kredsens forretningsorden indkaldes. Ida Pedersen kan deltage indtil torsdag formiddag. 2. suppleant Sanne Fuglsang Nyquist kontaktes om deltagelse. Det omdelte skema blev udfyldt 5.4 Kongresforslag fra kredsbestyrelsen Kredsbestyrelsen drøftede på det lokale KB-seminar 11. og 12. februar 2016 både temaer til drøftelse på kongressen 2016 og konkrete kongresforslag.

6 Fristen for indlevering af kongresforslag er 15. marts 2016 (se bilag 1 til pkt. 5.4). Her en opsummering på drøftelserne: MULIGE KONGRESFORSLAG: 1. Antal kredsnæstformænd 2. Principper for valg af kredsnæstformænd (se til inspiration bilag 4 til pkt. 5.4) 3. Ændring af fordelingsnøgle mellem central og kredse TEMAER TIL DRØFTELSE: Dialog om overvågningssamfundet Arbejdsmiljø besparelser pres -> med fokus på fagligheden Hvor er vi på vej hen med sygeplejerskefaget? (herunder sygeplejerskeuddannelsen og kompetencerne hos de nyuddannede sygeplejersker) Økonomien i sundhedsvæsnet bruger vi pengene fornuftigt/rigtigt? Sløjfning af restance for konfliktkontingent Hvordan kan vi og skal vi - hjælpe medlemmer, der melder sig ud af økonomiske årsager Kredsbestyrelsen fornemmer ikke, at der er opbakning til forslag om principper for valg af kredsnæstformænd eller antallet af kredsnæstformænd til kongressen i år. Kongresforslag Kredsbestyrelsen vil bruge kongressen i år som forberedelse til et konkret kongresforslag til 2018 om principper for valg af kredsnæstformænd. Desuden vil kredsbestyrelsen under debatten problematiserer, at vi ikke har nogle principper for valg af kredsnæstformænd. Såfremt en anden kreds rejser forslag om ovenstående i år har kredsbestyrelsen mulighed for at gå ind og tilslutte sig forslaget eller støtte det. Ift. den økonomiske fordelingsnøgle mellem centralt og kredse vil kredsbestyrelsen problematisere følgende under behandlingen af budgettet for : At fordelingsnøglen ville være mere rimelig, såfremt der til alle kredse gives et ens grundbeløb inden den procentvise fordeling. Temaer Ovenstående temaer er ikke en udtømmende liste og kan suppleres med yderligere aktuelle emner frem til kongressen.

7 Der foreslås et tema til debat om Synet på kvinder og kvinders rettigheder. Kredsformanden gør opmærksom på, at muligheden for kongresforslag er der frem til Drøftelse af debatemner på PKA s generalforsamling Den 20. april 2016 er der generalforsamling i Pensionskassen for Sygeplejersker. Generalforsamlingen holdes i København og begynder kl Kredsbestyrelsen har besluttet, at de forud for PKA s generalforsamling drøfter aktuelle emner med det formål at give de kredsbestyrelsesmedlemmer, der er delegerede, sparring. Program for dagen er ikke udsendt endnu. Kredsbestyrelsen drøftede på KB-mødet 26. januar 2016 om de havde punkter til selve dagsordenen. Det havde de ikke. Der er - som en konsekvens af, at der ikke mere er så mange personer, som tilkendes førtidspension - færre, der får udbetalt førtidspensions fra PKA. Der er fra delegerede lavet et konkret forslag om, hvordan man kan støtte de medlemmer, som tidligere fik tilkendt førtidspension fra PKA. Forslaget kommer til at omhandle en sum-udbetaling. Kredsbestyrelsen drøfter under punktet den telefoniske adgang til PKA. 5.6 Aktuelle emner til drøftelse med DSA-delegerede, 1. drøftelse Kredsbestyrelsen har på tidligere møde besluttet, at de forud for DSA s delegeret møde drøfter aktuelle emner til drøftelse med de DSA-delegerede. Delegeret forsamlingen er A-kassens øverste politiske myndighed og fastlægger bl.a. kontingentet. I år er der valg til hovedbestyrelsen. Jf. 24, stk. 1 i Vedtægt for DSA skal der indkaldes til ordinært delegeretmøde med mindst to måneders varsel til afholdelse senest den 15. juni. Jf. 24, stk. 3 Vedtægt for DSA kan ethvert af DSA s medlemmer stille forslag til behandling under punktet indkomne forslag på det ordinære delegeretmøde.

8 Forslagene skal indsendes og være DSA s hovedbestyrelse i hænde senest 1 måned før delegeretmødet. Delegeretmødet i 2016 vil blive holdt onsdag 1. juni 2016 kl. 10 og holdes på Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 København K. Vil man deltage i delegeretmødet kan man frem til 1. maj 2016 tilmelde sig via DSA s hjemmeside dsa.dk I lige år er der valg til DSA s hovedbestyrelsen. Vil man stille op til hovedbestyrelsen, skal man sende en præsentation med navn og billede på mail til delegeret@dsa.dk senest 24. maj 2016 kl De samlede vedtægter for DSA kan findes her: Følgende punkter forslås til debatten - Varetagelse af hjælp til de medlemmer, som går ud af løn og som har brug for at få hjælp til at komme videre - Muligheden for en fælles lønsikring. Hvor langt er DSA? 5.6 Kredsens deltagelse i SUNDspurten 2016 Som tidligere år holder De Studerendes Råd igen i år SUNDspurt ved de sundhedsfaglige uddannelser på UCN. Løbet er et non-profit foretagende, der først og fremmest har til formål at udvikle studiemiljøet på sundhedsuddannelserne i Aalborg. I år vil løbet blive holdt torsdag 12. maj 2016 kl Løbet er et fælles løb for alle studerende og ansatte på uddannelserne. Som organisation tilbydes vi at sponsere ifm. løbet og på den måde bruge arrangementet som en anledning til at komme i dialog med de studerende og synliggøre DSR. Kredsbestyrelsen godkender at kredsen støtter SUNDspurten på samme niveau som tidligere med et ca. beløb på kr Ansøgning fra medlemmer til arrangement

9 Kredsen har den 23. februar 2016 modtaget ansøgning fra Dansk Kristelig Sygeplejeforening (DKS) om støtte til dialogmøde den 28. april 2016 om Håbets Dimensioner hos døende med Vibeke Graven Poulsen, der i januar har færdiggjort sin ph.d. opgave om Hospicefilosofi i praksis. Eksistentiel/åndelig omsorg for døende på hospice (se bilag 1 til pkt. 5.8). Ansøgerne er begge aktive medlemmer af DSR og skriver i ansøgningen, at DKS vil indbyde sygeplejersker, hjemmesygeplejersker, palliations sygeplejersker, studerende m.fl. til dialogmøde i Nordjylland om Håbets dimensioner, som det kommer til udtryk hos døende. Kredsbestyrelsen vil støtte arrangementet med et beløb på mellem kr og under forudsætning af, at DSR s logo fremgår af invitationen, samt at DSR, må formidle invitationen via kredsens hjemmeside. 5.8 Evaluering af KB-seminar 11. og 12. februar 2016 Kredsbestyrelsen holdte lokalt seminar den 11. og 12. februar 2016 på Hotel Højgården, Slettestrand. For at kunne kvalificerede kommende arrangementer for kredsbestyrelsen er det væsentligt, at der evalueres på både form, indhold, sted osv. Ved afslutningen på seminaret var der en kort evaluering. Seminartet gav en fremragende mulighed for at drøfte forskellige temaer og der var god mulighed for at lære hinanden at kende både på det politiske og holdningsmæssige område og det mere personlige. Det blev oplevet som em god investering og forholdene på stedet indbyder til både det formelle og det uformelle. Oplevelsen er, at der blev givet plads til nye i kredsbestyrelsen - til at stille spørgsmål, undre sig m.v. Til spørgsmålet - Blev vi politisk udfordret? Og nåede vi det vi ville? kunne der svares: Når vi ser, hvad vi egentlig fik drøftet og besluttet, nåede vi rigtig meget. 5.9 Oversigt over KB s indsatsområder

10 Kredsbestyrelsen drøftede på det lokale KB-seminar 11. og 12. februar konkrete forslag til kredsens indsats Status af drøftelserne fremgik af dagsordnen. Desuden blev der på seminaret besluttet en præcisering af 4, stk. 2 i Forretningsordnen vedr. Åbne møder. For nuværende er teksten følgende: Stk. 2 Kredsbestyrelsens møder er som udgangspunkt åbne for medlemmerne jfr. s love 20, stk. 3. Det kan besluttes, at hele møder eller enkelte punkter behandles for lukkede døre. Medlemmer, som overværer kredsbestyrelsesmøde, kan skriftligt eller mundtligt inden mødets start meddele, at de har kommentar til et dagsordenspunkt. Umiddelbart inden behandling af punktet fremføres kommentaren. Der er spørgetid efter behandling af hvert punkt på dagsordenen. Der arbejdes videre med forskellige indsatser og de punkter, som skal behandles yderligere på KB-møde vil komme ind i kredsbestyrelsens mødekalender fremadrettet. Kredsbestyrelsen godkender følgende ændring af forretningsordnens 4, stk. 2: Stk. 2 Kredsbestyrelsens møder er som udgangspunkt åbne for medlemmerne jfr. s love 20, stk. 3. Det kan besluttes, at hele møder eller enkelte punkter behandles for lukkede døre. Medlemmer, som overværer kredsbestyrelsesmøde, kan forud forbehandling af et punkt komme med en kommentar. Umiddelbart efter behandling af hvert punkt er der spørgetid Nyt vedr. Folkemødet 2016 Kredsbestyrelsen har på et tidligere møde besluttet at deltage på Folkemødet i 2016 med op til 6 deltagere. Derudover deltager de KB-medlemmer, der er i gang med Talentuddannelse også (da Folkemødet er en del af Talentuddannelsen). HBmedlemmer tilmeldes via HB. Det er besluttet, at følgende deltager i Folkemødet: Tanja, Ida, Anne-Marie, Jannie, Lene og Christina. Kredsformanden orienterer om to modeller for transport til Købenahavn. Kredsbestyrelsen drøfter meget entusiastisk hvordan de skal komme til Folkemødet.

11 Deltagerne kører selv til Bornholm (2 biler). Kredsen foranlediger bestilling af færgebilletter Opfølgning og forberedelse til HB-møde 2. og 3. marts 2016 Bemærkning: Kredsbestyrelsen har ingen kommentarer til referatet fra sidste møde. Forhandlingssituationen: Det - som DSR følger tæt for øjeblikket - er asylområdet ift. hvilke vilkår og ansvar sygeplejersker på Asylområdet gives. På det kommunale område sker der en del overenskomst-ændringer i år pr Sygeplejerskers brug af elektroniske medier Karina Dinesen Kjeldsen orienterer om det møde, som hun har deltaget i ift. opsamling af viden på den praksis, som anvendes rundt omkring i landet. Kredsbestyrelsen drøfter anbefalingerne i bilaget og der drøftes de erfaringer, som kredsbestyrelsen har på området. Kredsbestyrelsen kan tilslutte sig anbefalingerne. Kongressen Kommunikationsmæssige overvejelser God faglig ledelse og organisering er forudsætningen for kvalificeret sygepleje Kontingentfastsættelse Kredsbestyrelsen støtter fortsat en forhøjelse af kontingentet med nettopris indekset. Valg til Sygeplejeetisk Råd Kredsformanden beklager, at vi ikke har haft punktet på KB-møde ift. opstilling. Kredsbestyrelsen kan støtte HB s anbefalinger. Formandsvalg Ingen kommentarer. Tættere tilknytning til AMiR Kredsbestyrelsen drøfter indholdet i bilaget og de erfaringer de selv har ift. AMiR. Umiddelbart er anbefalingerne meget i tråd med de områder som kredsbestyrelsen drøftede på seminaret 11. og

12 Ift. brug af AKUT-midler til AMiR er kredsbestyrelsens holdning, at det er arbejdspladsen forpligtelse at uddanne AMiR. Det nære sundhedsvæsen Der er for få ambitioner i papiret og noget af indholdet er meget uforståeligt med mindre man har læst hele baggrundsmaterialet. Er brugen af ordvalget korrekt? Eks. når der er noget, som er nært så er der også noget som er fjernt (og hvad er det fjerne så). Der bør være et større ansvar i på kommunale område en person, som er tovholder sammen med patienten og det skal være en sygeplejerske. Det med uddannelse kan med fordel trækkes mere frem og vi bør have større fokus på APN i stedet for fokus på andre faggrupper. Den opdelte økonomi mellem sektorerne og privatpraktiserende læger er fortsat en barriere der burde være tilbud, der understøtter sammenhæng for patienten. I bilaget er der nævnt både sundhedshuse og sundhedscentre hvad er det vi vil? Processen for LO/FTF samarbejdet Emnet forventes også at blive et emne på kongressen. 6 Orienteringssager Almindeligvis er det ikke bilag til disse punkter. 6.1 Kredsformand 6.2 Kredsnæstformænd kredsnæstformanden orienterer om situationen på SoSuNord Kredsnæstformanden orienterer om tvist i en kommune ift. TR og AMiR strukturen. 6.3 Nedsatte arbejdsgrupper / styregrupper 6.4 Andet 7 Efterretningssager 8 Eventuelt 9 Evaluering

13 OVERSIGT OVER TEMAER PÅ KOMMENDE KB-MØDER De er endnu ikke fordelt på møderne KB-møde (dato) Emner Liste med emner til borgmesterrunde Principper for hvad vi støtter fra kredsen (incl. oversigt over, hvad vi støtter pt.) Nyt om tilsyn på plejecentrene Lønstrategi Tilbud SLS og studerende Strategi for organisatorisk indsats og udvikling revideres Strategi og handleplan for arbejdsmiljøarbejdet revideres Tilbud til særlige grupper Lokal kommunikationsstrategi Emner fra pkt på KB møde

Kl. 17 Udlevering af Ipad + opsætning af Ipad v/claus Freløv, Kvæsthuset

Kl. 17 Udlevering af Ipad + opsætning af Ipad v/claus Freløv, Kvæsthuset Deltagere: Jytte Wester Helle Kjærager Kanstrup Lene Holmberg Jensen Dorte Bang Vibeke Blach Granberg Jannie Elisabeth Asta Hvilsted Kirsten Højslet Elin Aggerholm Jensen Anne Marie Jørgensen Karina Dinesen

Læs mere

Elin Aggerholm Jensen, orlov indtil Herefter ordinært medlem Jeanne Kroge, orlov indtil Herefter 1. suppleant i valgkreds 2

Elin Aggerholm Jensen, orlov indtil Herefter ordinært medlem Jeanne Kroge, orlov indtil Herefter 1. suppleant i valgkreds 2 Deltagere: Jytte Wester Helle Kjærager Kanstrup Lene Holmberg Jensen Dorte Bang Jannie Elisabeth Asta Hvilsted Anne Marie Jørgensen Karina Dinesen Kjeldsen Tanja Høgh Søttrup Larsen Christina Windau Hay

Læs mere

Iben Gravesen, kredschef Lilli Lykkegaard, politisk chefkonsulent (referent) Dansk Sygeplejeråd Kreds Nordjylland. Dagsorden. 1.

Iben Gravesen, kredschef Lilli Lykkegaard, politisk chefkonsulent (referent) Dansk Sygeplejeråd Kreds Nordjylland. Dagsorden. 1. Deltagere: Jytte Wester Helle Kjærager Kanstrup Lene Holmberg Jensen - AFBUD Dorte Bang Vibeke Blach Granberg Jannie Elisabeth Asta Hvilsted deltager til kl. 18 Kirsten Højslet Elin Aggerholm Jensen Anne

Læs mere

Iben Gravesen, kredschef Lilli Lykkegaard, politisk chefkonsulent (referent) Afbud: Vibeke Blach Granberg Jannie Elisabeth Asta Hvilsted Ida Pedersen

Iben Gravesen, kredschef Lilli Lykkegaard, politisk chefkonsulent (referent) Afbud: Vibeke Blach Granberg Jannie Elisabeth Asta Hvilsted Ida Pedersen Deltagere: Jytte Wester Helle Kjærager Kanstrup Lene Holmberg Jensen deltager fra kl. 12.40 Dorte Bang Kirsten Højslet deltager fra kl. 9.10 9.40 og igen fra kl. 10.45 Elin Aggerholm Jensen Anne Marie

Læs mere

Pauser Der planlægges med pauser ca. kl. 10, kl. 11, kl (frokost) og kl. 14.

Pauser Der planlægges med pauser ca. kl. 10, kl. 11, kl (frokost) og kl. 14. Deltagere: Jytte Wester Helle Kjærager Kanstrup Lene Holmberg Jensen Dorte Bang Vibeke Blach Granberg Jannie Elisabeth Asta Hvilsted Kirsten Højslet Anne Marie Jørgensen Karina Dinesen Kjeldsen Tanja Høgh

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

SAMMENSKRIV fra dialogmøde 18. april 2017 kl

SAMMENSKRIV fra dialogmøde 18. april 2017 kl STED: Sofiendalsvej 3, 9200 Aalborg SV DELTAGERE: Kreds Navn Antal deltagere Kreds Nordjylland Jytte Wester Jannie E. A. Hvilsted (deltager til kl. 12) Anne Marie Jørgensen Tanja Høgh S. Larsen Christina

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Elin Aggerholm Jensen, orlov indtil Herefter ordinært medlem Jeanne Kroge, orlov indtil Herefter 1. suppleant i valgkreds 2

Elin Aggerholm Jensen, orlov indtil Herefter ordinært medlem Jeanne Kroge, orlov indtil Herefter 1. suppleant i valgkreds 2 Deltagere: Jytte Wester Helle Kjærager Kanstrup Lene Holmberg Jensen Dorte Bang deltager til kl. 14.30 Jannie Elisabeth Asta Hvilsted deltager fra kl. 10.40 til kl. 13.30 Anne Marie Jørgensen Karina Dinesen

Læs mere

Pauser Der planlægges med pauser kl. 10, 11, 12.30-13 (frokost) og 14 (kaffe).

Pauser Der planlægges med pauser kl. 10, 11, 12.30-13 (frokost) og 14 (kaffe). Deltagere: Jytte Wester Helle Kjærager Kanstrup Lene Holmberg Jensen Kristina Alida Christensen Niels Legaard Gjytkjær Lone Hintze Kirsten Højslet Jannie Elisabeth Asta Hvilsted Helle Møller Kjeldsen Gert

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Deltagere: Ina Kristensen, Lisbeth Hammer Andersen (går kl. 14.30), Gitte Würtz, Line Storm Gessø Hansen, John Christiansen, Christina Rosenberg, Kirsten

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere:

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere: Kredsbestyrelsesmøde DSR Kreds Syddanmark Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen (kommer kl. 11.00), Anne Nissen

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

Pauser Der planlægges med pauser kl. 10, kl. 11, kl. 12 13 (frokost) og kl. 14.30.

Pauser Der planlægges med pauser kl. 10, kl. 11, kl. 12 13 (frokost) og kl. 14.30. Deltagere: Jytte Wester Helle Kjærager Kanstrup Lene Holmberg Jensen Dorte Bang Vibeke Blach Granberg Jannie Elisabeth Asta Hvilsted Elin Aggerholm Jensen Anne Marie Jørgensen Karina Dinesen Kjeldsen Tanja

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Sammen om DSR 3.2. Generalforsamling

Læs mere

Iben Gravesen, kredschef Lilli Lykkegaard, politisk chefkonsulent (referent) Evt. yderligere afbud mailes til

Iben Gravesen, kredschef Lilli Lykkegaard, politisk chefkonsulent (referent) Evt. yderligere afbud mailes til Deltagere: Jytte Wester Helle Kjærager Kanstrup Jannie Elisabeth Asta Hvilsted Kirsten Højslet Anne Marie Jørgensen Karina Dinesen Kjeldsen Tanja Høgh Søttrup Larsen Christina Windau Hay Lund Maria Gade

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Aktuelt 3.2. Bornholm 2019

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4708593 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 06-12-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Dagsorden Der indkaldes til konstituerende kredsbestyrelsesmøde Tirsdag den 17. november 2015 kl. 13.00 til 17.00 Mødet afholdes på kredsens kontor Møllevej 13, 4140

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Referat fra kredsbestyrelsesmøde tirsdag d. 18. april 2017 kl. 09.00 11.00 og kl. 15.00 16.00 Kl. 11.00 15.00 Dialogmøde med andre kredsbestyrelser om Udviklingsprojektet Sammen om DSR. Mødet afholdes

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Sygeplejeråd Kreds Nordjylland

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Sygeplejeråd Kreds Nordjylland Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Sygeplejeråd Kreds Nordjylland Sted: Aalborg Kongres og Kulturcenter, Aalborg Hallen Dato: 28. oktober 2010 kl. 17.30 Ved indgangen Kontrol af medlemskab.

Læs mere

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor.

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor. Beskrivelse af hverv som politisk valgt i Kreds Midtjylland Dette dokument beskriver hvervene som hhv.: - Kredsbestyrelsesmedlem - Frikøbt kredsformand/kredsnæstformand Hvervet som kredsbestyrelsesmedlem

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Praktiske oplysninger og pauser Der er kaffe / brød fra kl Der planlægges med pauser ca. kl. 10, kl. 11, kl (frokost) og kl. 14.

Praktiske oplysninger og pauser Der er kaffe / brød fra kl Der planlægges med pauser ca. kl. 10, kl. 11, kl (frokost) og kl. 14. Deltagere: Jytte Wester Helle Kjærager Kanstrup Lene Holmberg Jensen Dorte Bang Kirsten Højslet Elin Aggerholm Jensen Anne Marie Jørgensen Karina Dinesen Kjeldsen Tanja Høgh Søttrup Larsen Christina Windau

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4613643 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 16-10-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aaborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. april 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. april 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. april 2017 kl. 9.00 11.00 Dialogmøde kl. 11.00 15.00 Deltagere: Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rikke Kent Thomsen, John Christiansen, Christina Rosenberg,

Læs mere

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund Hvervet som frikøbte politikere Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland I Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland vælges der fem politikere til at varetage den daglige politiske ledelse. De fem politikere vælges

Læs mere

Generalforsamlingen referat

Generalforsamlingen referat 3. februar 2010 JIJ/ 2009-SL211NJ-04022 SLNJ Generalforsamlingen 2009 - referat Dato: 22. oktober 2009 Tid: kl. 16.00 21.00 Indskrivning fra kl. 15.00 16.00 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Dagsorden til kredsbestyrelsesmøde Tirsdag d. 12. marts 2019 kl. 09.00 15.00 Mødet afholdes på kredsens kontor i Borup Møllevej 15, 4140 Borup D. 7. marts 2019 Kristina Stange og Annette Møller var med

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen Dato: 07.12.2018 Tid: Sted: Ref.: kl. 09:00 13:00, herefter frokost Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning pts/lsr Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Afbud Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René

Læs mere

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Dato: 29.04.2016 Ref.: Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den. 7.december 2015

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den. 7.december 2015 Kredsbestyrelsesmøde den. 7.december 2015 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Anne Nissen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Bente Smith Bonde, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

Generalforsamlingen 2012 referat

Generalforsamlingen 2012 referat 03. mar 2015 JIJ/ 2012-SL211NJ-09183 SLNJ Generalforsamlingen 2012 referat Dato: 27. september 2012 Tid: Kl. 16 21 Indskrivning fra kl. 15-16 Sted: Hotel Hvide Hus, Aalborg Indkaldte: Kreds Nordjyllands

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 16. april 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 16. april 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 16. april 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3.1. Kongres 2018 3.1.1. Temadrøftelser 3.1.2. Kredsens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent/er: Peter,

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Deltagere: Ina Kristensen (til kl. 12.30), Anne Nissen, Lisbeth Hammer Andersen, Gitte Würtz, Line Storm Gessø Hansen, John Christiansen, Christina Rosenberg

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr 119 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00, Mødet sluttede kl. 15.10 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster 22. februar 2007 JIJ/ 2006-SL01-01826 SL Nordjylland Stiftende Generalforsamlingen 2006 - referat Dato: 27. september 2006 Tid: kl. 15.30 19.30 Indskrivning fra kl. 15.00 15.30 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D.5.2.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status SOCIAL] PÆDACOCERNE Dok.nr.: 3095302 Sag.nr.: 2016-SL2IINJ-13788 29-09-2016 Generalforsamlingen 2016 Dato: Den 27. september 2016 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte, Kathja,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl SOCIALJPÆDA000ERNE Ref.:HEM Dok.nr.: 4585619 Sag.nr.: 2018-SL2IINJ-16356 01-10-2018 Generalforsamlingen 2018 Dato: 27. september 2018 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10.

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10. Til stede: Afbud: Malene Grønvaldt, Elin Gundorf, Laila Andersen. Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Lene Vester. Pkt 2. Pkt 3. Valg af referent: Jane Buchholzer. Godkendelse af dagsorden: Opsamling fra

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

www.dsr.dk/hovedstaden 1

www.dsr.dk/hovedstaden 1 DSR Kreds Hovedstadens AMiRstrategi Revideret version vedtaget af kredsbestyrelsen maj 2010 Indledning I kredsens arbejde med at medvirke til at forbedre sygeplejerskernes arbejdsmiljø er et godt og tæt

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 26. januar 2015

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 26. januar 2015 Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 26. januar Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Barbara Bendahl Schultz, Lisbeth Hammer Andersen, Rikke Kent

Læs mere

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Til stede: Bente Pedersen, Kirsten Thygesen, Karin Karlsson, Annalise Bonde, Mette Bille Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Referat fra kredsbestyrelsesmøde Tirsdag d. 6. juni 2017 kl. 09.00 16.00 Mødet afholdes på kredsens kontor, Møllevej 15, 4140 Borup Deltagere: Afbud: Referent: Helle Dirksen, Ulla Birk Johansen, Søren

Læs mere

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 14. november 2016

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 14. november 2016 Kredsbestyrelsesmøde den 14. november 2016 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 : 1. Mødets åbning 2. 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Evaluering af GF 3.2. Bladet fra munden operationelt

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Høringssvar fra Dansk Sygeplejeråd, Kreds Nordjylland til Analysen af organisations- og ledelsesstrukturen i det somatiske sygehusvæsen

Høringssvar fra Dansk Sygeplejeråd, Kreds Nordjylland til Analysen af organisations- og ledelsesstrukturen i det somatiske sygehusvæsen Region Nordjylland Politisk sekretariat, att. Thomas Vendelbo Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Den 20.08.2010 Ref.: Medlems nr.: Sagsnr.: Høringssvar fra Dansk Sygeplejeråd, Kreds Nordjylland til Analysen

Læs mere

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 25. januar 2016

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 25. januar 2016 Kredsbestyrelsesmøde den 25. januar 2016 Fra kl 9.00 11.00 oplæg med Line Zimmer Rasmussen omkring sygeplejerskers nye roller i det nære sundhedsvæsen Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Referat fra Kredsbestyrelsesmødet Tirsdag d. 17. april. 2018 kl. 09.00 16.00 Til stede: Helle Dirksen, Søren Petersen, Annette Møller, Lise Hammerich Hansen, Ulla Birk Johansen, Grith Brygger, Michelle

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 23. januar 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 23. januar 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 23. januar 2017 kl. 9.00 12.00 herefter dialogmøde med gæster fra andre kredse om temaet sammen om DSR kl. 12.30 16.00 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 28 august 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 28 august 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 28 august 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. OK18 3.2. Opfølgning på kongres

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Deltagere: Kirsten Hessellund Jensen, Anne Nissen, Rita Elisabeth Lund Hansen (går kl. 13.45), Lisbeth Hammer Andersen, Bente Smith Bonde, Rikke Kent Thomsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 23-24. januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Onsdag d. 23. januar 2019 Kl. 10:00-11.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 6. juni 2017

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 6. juni 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 6. juni 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 : 1. Mødets åbning 2. 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2. Sammen om DSR / ekstraordinær

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Referat fra kredsbestyrelsesmøde Tirsdag d. 6. marts 2018 kl. 09.00 16.00 Til stede: Søren Petersen, Anette Møller, Lise Hammerich Hansen, Ulla Birk Johansen, Grith Brygger, Michelle Servé, Susann Carlsen,

Læs mere

Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden

Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden Præsentation af Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden er den største af 5 lokale kredse i Dansk Sygeplejeråd, med ca. 22.000 medlemmer og ca. 900 tillidsvalgte (500

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4372729 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15990 08-06-2018 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 26. juni Tid: Kl. 10-13 Sted: Stort mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, 9400 Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalget

REFERAT Uddannelsesudvalget REFERAT Uddannelsesudvalget Mødetidspunkt: Tirsdag den 8. marts 2016 kl. 13:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø C 3.31 Anja Kallestrup Mette

Læs mere

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN Dato: Ref.: DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN 27.02. 2015 Dato: 27.02.2015 Tid: 9.00 10.00 Kaffe fra kl. 8.30 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 19. januar 2017 Kvæsthuset Kl. 10:00-12:00 Møde med kredsbestyrelsesmedlemmer kl

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 19. januar 2017 Kvæsthuset Kl. 10:00-12:00 Møde med kredsbestyrelsesmedlemmer kl Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 19. januar 2017 Kvæsthuset Kl. 10:00-12:00 Møde med kredsbestyrelsesmedlemmer kl. 12.00-16.00 Deltager: Irene Jeanette Marie, Bodil, Hanne. Referant. Jonna Referat

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011 Referat fra regionsbestyrelsesmøde D. 4. november 2011 1. Fastholdelse og rekruttering 2. Status og indsatser vedr. nationale retningslinjer på ryg og knæ området her i regionen 3. Neurorehabilitering

Læs mere

Møde nr. 8: Mandag den 8. december 2008, kl. 14.30 17.00 med efterfølgende middag kl. 17.30. Hotel Radisson SAS Fredensborg, Strandvejen 116, Rønne

Møde nr. 8: Mandag den 8. december 2008, kl. 14.30 17.00 med efterfølgende middag kl. 17.30. Hotel Radisson SAS Fredensborg, Strandvejen 116, Rønne Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Ullasvej 6 3700 Rønne TLF.36982900 Fax 36982909 bhsund@bhsund.dk www.bhsund.dk CVR 29547807 Dato 11. december

Læs mere

Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst. Torsdag den 28. august 2014 Kl Ansager plejecenter

Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst. Torsdag den 28. august 2014 Kl Ansager plejecenter Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst Torsdag den 28. august 2014 Kl. 10.00 14.00 Ansager plejecenter Deltagere: Inger Nørby, Ida Kristensen, Mona Termansen, Anne Elisabeth, Søren Kruse, Dorte Poulsen,

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2016

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2016 Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2016 kl. 9.00 12.00 herefter temadag omkring psykisk arbejdsmiljø der er kaffe fra kl. 8.30 : 1. Mødets åbning 2. 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. ICN i Barcelona

Læs mere

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 11. april 2016

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 11. april 2016 Kredsbestyrelsesmøde den 11. april 2016 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Ina Kristensen, Anne Nissen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Bente Smith Bonde, Rikke Kent Thomsen (går

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Ref.: JIJ Dok.nr.: 3041659 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14161 29-08-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. august 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter,

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen DEN 16. december 2016

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen DEN 16. december 2016 Ref.: pts/grn Dato: 16.12-2016 Dato: 16. december 2016 Tid: kl. 08:30 15:00 (kaffe og morgenbrød fra kl. 8.30 9.00) Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019

Referat Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 Referat Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 Deltagere: Ina Kristensen, Anne Nissen, Lisbeth Hammer Andersen, Gitte Würtz, Line Storm Gessø Hansen (går kl. 13.30), John Christiansen, Christina Rosenberg,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

2. Godkendelse af forretningsorden for den ekstraordinære generalforsamling

2. Godkendelse af forretningsorden for den ekstraordinære generalforsamling Høje Taastrup Torsdag den 26. oktober 2017 Dagsorden for Danske Kreds ekstraordinære generalforsamling Onsdag den 8. november 2017 kl. 16.00 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for den

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 26. sept kl hos Jette

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 26. sept kl hos Jette Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen Onsdag den 26. sept. 2018 kl. 14.00 hos Jette Indbudte: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand), Didde Rønhave (TR Roskilde), Anja Dyhr (TR Slagelse), Cecilie Risør,

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Referat fra kredsbestyrelsesmøde Mandag d. 2. november 2015 kl. 09.00 16.00 Mødet afholdes på kredsens kontor i Borup Møllevej 15, 4140 Borup Til stede: Helle Dirksen, Jeanette Hansen, Nils Håkansson,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 17. juni 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 17. juni 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 17. juni 2019 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 9.00 11.00 Oplæg ved Søren Pedersen vicedirektør ved UCL Fremtidens rekruttering og fastholdelse af studerende

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 1. februar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 1. februar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere