Tilsvarende er det areal, som er tiltænkt anvendt til butikscenter mv. reduceret med ca etagemeter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilsvarende er det areal, som er tiltænkt anvendt til butikscenter mv. reduceret med ca etagemeter."

Transkript

1 s Horsens Kommune Charlotte Lyrskov Rådhustorvet Horsens cly@horsens.dk Aarhus 13. marts 2017 Torben Brøgger Partner T tb@bechbruun.com Sagsnr tb/tb/kkp Hovedvilkår for køb af Rådhus-ejendommen I forlængelse af den tidligere korrespondance, senest den 29. august 2016, skal jeg hermed på vegne af AP Ejendomme A/S ("AP Ejendomme") og CASA A/S ("CASA") vende tilbage. I den mellemliggende periode har AP Ejendomme og CASA viderebearbejdet projektet. AP Ejendomme og CASA vil indgå rammeaftale om realisering af et nyt butikscenterprojekt med integreret Bibliotek og Borgerservice på Rådhus-ejendommen, mr.nr. 446e, Horsens Bygrunde ("Rådhus-ejendommen"). AP Ejendomme og CASA vil etablere et fælles projektudviklingsselskab, som vil indgå aftale med Horsens Kommune om køb af byggeretter med henblik på opførelse af butikscentreprojektet på Rådhus-ejendommen med tilhørende overfladeparkeringsarealer. Det er foruds, projektudviklingsselskabet også erhverver etagemeter byggeret til opførelse af hotel og/eller erhverv til butiksformål, finansielt erhverv, biograf, fitnesscenter etc. Siden den seneste korrespondance er den nye vejføring som led i Horsens Kommunes vejprojekt fastlagt. Jeg vedhæfter Masterplan januar 2017 fra Landinspektørfirmaet Bonefeld & Bystrup A/S (bilag 1), som viser den fremtidige anvendelse. Det bemærkes, det med blåt skraverede areal er reduceret med ca m 2 som følge af det nye vejprojekt og det areal, som efter gennemførelse af vejprojektet forudsættes mageskiftet med og tillagt Kvicklygrunden. Tilsvarende er det areal, som er tiltænkt anvendt til butikscenter mv. reduceret med ca etagemeter. Det har tidligere været tilkendegivet, der på det med blåt skraverede areal kunne etableres en fremtidig boligbebyggelse. Som følge af det reducerede areal foreslår AP Ejendomme, arealet i den videre planlægning får en bredere og mere fleksibel fremtidig anvendelse.

2 2/5 1. Rådhus-ejendommen - Nyt butikscenter, Bibliotek, Borgerservice og hotel/erhverv Der foreligger analyser om grundlaget for etablering af et butikscenter i Horsens midtby fra henholdsvis ICP A/S (indhentet af AP Ejendomme) og Retail Institute of Scandinavia A/S (indhentet af Horsens Kommune), som entydigt peger på, Rådhus-ejendommen vil være den bedst egnede placering for et butikscenter, da denne placering vil sikre sammenhæng mellem såvel den eksisterende gågade som det såkaldte "Bilka-område". De indhentede rapporter peger samtidig på, en kombinion af offentlige institutioner, der generer et betydeligt antal besøgende som en integreret del af butikscentret bidrager til styrke såvel grundlaget for butikscentret som den overordnede vision om stærkere bylivsaktiviteter. AP Ejendomme og CASA lægger derfor vægt på, projektet omfter Bibliotek og Borgerservice, og det er foruds, denne facilitet vil udgøre ca etagemeter. Ved opretholdelse af Borgerservice og etablering af Bibliotek på denne for Horsens centrale beliggenhed fastholder Horsens Kommune samtidig betjeningen af borgere, for hvem den centrale beliggenhed er væsentlig. Butikscentret forventes få et areal på ca etagemeter, som suppleres med hotel og/eller erhverv på ca etagemeter. Dertil kommer de ca etagemeter til Bibliotek og Borgerservice. AP Ejendomme har efter den seneste korrespondance indhentet yderligere rådgivning fra ICP A/S og kan på den baggrund oplyse, ICP A/S entydigt peger på et fremtidigt butikscenter i et plan. AP Ejendomme og CASA vil ved den kommende udvikling af butikscenterprojektet på Rådhus-ejendommen tage dette udgangspunkt, men vil samtidig undersøge muligheden for genanvendelse af de eksisterende bygninger. AP Ejendomme og CASA vurderer og er betrygget i, en sådan fremtidig anvendelse af Rådhus-ejendommen til butikscenter mv. sammen med den igangste udvikling af Kvicklygrunden vil gøre Horsens til en traktiv handelsby og styrke det allerede eksisterende handelsliv i midtbyen. På den baggrund bekræftes AP Ejendommes og CASA's interesse i afgive tilbud på den del af Rådhus-ejendommen, mr.nr. 746e, Horsens Bygrunde, der på vedhæftede kortbilag er markeret med grønt og udgør ca etagemeter, med henblik på, ejendommen erhverves af et til lejligheden oprettet projektselskab: Tilbuddet vil omfte følgende etagemeter byggeret og foruds anvendelse:

3 3/5 Butikscenter, ca etagemeter kr Hotel/erhverv, ca etagemeter kr Bibliotek/Borgerservice, etagemeter kr Overfladeparkeringspladser kr I alt kr Tilbuddet forudsætter, der med Horsens Kommune vedrørende Bibliotek og Borgerservice indgås minimum en 20-årig lejeaftale, som kan godkendes af AP Ejendomme og CASA, eller Bibliotek og Borgerservice indrettes som en selvstændig ejerlejlighed og erhverves af Horsens Kommune på vilkår, som ligeledes kan godkendes af AP Ejendomme og CASA. Det er foruds, projektudviklingsselskabet erhverver overfladeparkeringspladserne for en købesum på kr Overfladeparkeringsarealet tjener på sigt som en mulig udvidelse af byggeretterne på ejendommen, som udgangspunkt (og helt eller delvist) til butikscenterformål, men det foreslås, der ikke på nuværende tidspunkt pålægges begrænsninger i en fremtidig anvendelse af byggeretterne på ejendommen. Det forudsættes, der åbnes mulighed for udnyttelse af som udgangspunkt yderligere etagemeter, afhængig af det endelige grundlag for en ny lokalplan for ejendommen. Som drøftet med Horsens Kommune vil projektudviklingsselskabet ved udnyttelse af yderligere byggeretter betale en købesum (fast pris i 5 år regnet fra ibrugtagning af det nye butikscenter), hvis udvidelsen sker til butikscenterformål. I så fald vil værdien af de samlede byggeretter repræsentere en værdi på op til kr (kr pr. etagemeter byggeret). Hvis anvendelsen sker til et andet formål (helt eller delvist), forudsætter projektudviklingsselskabet, der indhentes en uvildig ejendomsmæglervurdering til fastsættelse af en markedskonform købesum med udgangspunkt i den aftalte fremtidige anvendelse. Ved udvidelse af byggeretter (og ved fastsættelse af købesummen herfor) skal der tages hensyn til, projektudviklingsselskabet på egen mrikel skal sikre opfyldelse af P-krav til såvel butikscentret som de yderligere byggeretter. Det er endvidere en forudsætning, købesummen på kr for overfladeparkeringspladserne modregnes i den købesum, som projektudviklingsselskabet skal betale ved køb af yderligere byggeretter. Det er foruds, overfladeparkeringsarealet i den kommende lokalplan for Rådhusejendommen udlægges som overfladeparkeringsareal, indtil projektudviklingsselskabet har truffet beslutning om en eventuel anden fremtidig anvendelse. AP Ejendomme, men ikke projektudviklingsselskabet, tilkendegiver samtidig interesse for afgive tilbud på byggefeltet med et areal på ca etagemeter (det med blåt skraverede). Det forudsættes, der kan opføres etagemeter byggeri på ejendommen. AP

4 4/5 Ejendomme tilkendegiver samtidig en forventning om en købesum svarende til kr pr. etagemeter, eller i alt kr AP Ejendomme har noteret, en købesum som foreslået svarer til markedsprisen. AP Ejendomme forudsætter endvidere, den fremtidige anvendelse af arealet ikke fastlægges på nuværende tidspunkt, men der åbnes mulighed for anvendelse til såvel boligformål som butiksformål, herunder dagligvare og erhverv, eventuelt i kombinion med boliger. Under disse forudsætninger tilkendegiver AP Ejendomme samtidig en forventning om en købesum svarende til kr pr. etagemeter eller i alt kr Det fremhæves, der for så vidt angår det areal på den nuværende Rådhus-ejendom, som er foruds tillagt "Kvickly-ejendommen" i henhold til særskilt mageskifteaftale, skal markedsværdien af byggeretterne på arealet opgøres og betales af AP Ejendomme i henhold til mageskifteaftalen. Det er AP Ejendommes vurdering, byggeretterne har en værdi på minimum kr De nærmere vilkår for overdragelsen fastlægges i øvrigt i mageskifteaftalen. 2. Betingelser Tilbud på køb af Rådhus-ejendommen er betinget af, lokalplanforslaget for Kvicklygrunden, som understøtter etablering af butikscenter på Rådhus-ejendommen, og som sikrer en sammenhængende plan for midtbyen, endelig vedtages i løbet af 2. kvartal 2017, der indgås aftale med Horsens Kommune om Bibliotek og Borgerservice på i alt ca etagemeter enten som en lejekontrakt på minimum 20 år eller ved Horsens Kommunes køb af en selvstændig ejerlejlighed indrettet til dette formål, der indgås lejeaftale på OPP-lignende vilkår med Horsens Kommune vedrørende skræddersyet projekt i VIA University Colleges nuværende ejendom på Chr. M. Østergaards Vej, og lejemålet stilles til rådighed for Horsens Kommune, Horsens Kommune indgår aftale med CASA om Jobcenter og idrætshal og som foruds deltager i iværksætterhus i overensstemmelse med det faktiske grundlag for "campusrokade", og de endelige vilkår for køb af Rådhus-ejendommen kan godkendes af såvel AP Ejendommes bestyrelse som bestyrelsen i CASA Finans A/S.

5 5/5 Det forudsættes, overtagelsesdagen for Rådhus-ejendommen fastlægges under hensyntagen til Horsens Kommunes ibrugtagning af det nye lejemål i VIA University Colleges nuværende ejendom på Chr. M. Østergaards Vej. Horsens Kommune har oplyst, Horsens Kommune har ansøgt Stsforvaltningen om samtykke til sælge Rådhus-ejendommen uden udbud. AP Ejendomme og CASA tilkendegiver, hvis Horsens Kommune mod forventning ikke opnår samtykke fra Stsforvaltningen, vil AP Ejendomme og CASA vedstå tilbud om køb af Rådhus-ejendommen med en vedståelsesfrist i overensstemmelse med de af Horsens Kommune fastlagte udbudsvilkår for Rådhus-ejendommen. Det forudsættes, den fremtidige udnyttelse af Rådhus-ejendommen med udgangspunkt i nærværende hovedvilkår for køb af Rådhus-ejendommen vil ske i et tæt samarbejde mellem AP Ejendomme, CASA og Horsens Kommune med henblik på undersøge muligheden for yderligere byggemuligheder med udgangspunkt i den foreslåede anvendelse. I den forbindelse vil det endvidere være relevant få fastlagt vilkårene for Horsens Kommunes ønske om en tilbagekøbsret til optionsarealet, hvis optionen ikke er udnyttet af projektudviklingsselskabet inden for en nærmere fastlagt periode. Hvis AP Ejendomme ikke ønsker udnytte den yderligere køberet, er AP Ejendomme og CASA indstillet på, Horsens Kommune kan tilbagekøbe de yderligere byggeretter mod tilbagebetale den af AP Ejendomme og CASA betalte købesum på kr (for overfladeparkeringsarealerne) på vilkår, Horsens Kommune ved udnyttelse af køberetterne sikrer, der på ejendommen etableres nye parkeringspladser svarende til det samlede antal parkeringspladser på overfladeparkeringsarealet. Med venlig hilsen Torben Brøgger Dette brev er sendt elektronisk og er derfor ikke forsynet med underskrift.

Horsens Kommune. Vurdering af kommunaløkonomiske konsekvenser ved Campusrokaden. Baggrund

Horsens Kommune. Vurdering af kommunaløkonomiske konsekvenser ved Campusrokaden. Baggrund Horsens Kommune Vurdering af kommunaløkonomiske konsekvenser ved Campusrokaden Baggrund Horsens Kommune påtænker at flytte en række rådhusfunktioner til VIAs eksisterende ejendom på C.M. Østergaardsvej

Læs mere

Køberetsaftale. Mellem Horsens Kommune. Vedrørende køberet til matr. nr d og 1023 b, Horsens Bygrunde.

Køberetsaftale. Mellem Horsens Kommune. Vedrørende køberet til matr. nr d og 1023 b, Horsens Bygrunde. Køberetsaftale Mellem Horsens Kommune og Vedrørende køberet til matr. nr. 1023 d og 1023 b, Horsens Bygrunde. Indholdsfortegnelse Parterne Køberetten til Ejendommen, del 2 Vederlag for køberetten Godkendelse

Læs mere

OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ - BYGGEFELT 2 KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA

OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ - BYGGEFELT 2 KERTEMINDE KOMMUNE SOM OPTIONSGIVER [OPTIONSTAGER] SOM OPTIONSTAGER ADVOKATFIRMA OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ - BYGGEFELT 2 mellem og KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 ANSVARLIG PARTNER

Læs mere

OPTIONSAFTALE STRANDKILEN SYD KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" mellem [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA

OPTIONSAFTALE STRANDKILEN SYD KERTEMINDE KOMMUNE SOM OPTIONSGIVER mellem [OPTIONSTAGER] SOM OPTIONSTAGER ADVOKATFIRMA OPTIONSAFTALE STRANDKILEN SYD mellem og KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 ANSVARLIG PARTNER JACOB MØLLER

Læs mere

OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" mellem [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA

OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ KERTEMINDE KOMMUNE SOM OPTIONSGIVER mellem [OPTIONSTAGER] SOM OPTIONSTAGER ADVOKATFIRMA OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ mellem og KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 ANSVARLIG PARTNER JACOB MØLLER

Læs mere

Strategiske udbudsprocesser kan realisere byudvikling

Strategiske udbudsprocesser kan realisere byudvikling Strategiske udbudsprocesser kan realisere byudvikling Aarhus, den 3. november 2016 2 Retsgrundlag krav om offentligt udbud (og undtagelser herfra) 68 i lovbekendtgørelse nr. 186 af 19. februar 2014 om

Læs mere

Notat. Emne: Bassin 7 - Udbud af to byggefelter. BILAG til indstillingen DBH Bassin 7. Aarhus Kommune. Den 19. september 2012

Notat. Emne: Bassin 7 - Udbud af to byggefelter. BILAG til indstillingen DBH Bassin 7. Aarhus Kommune. Den 19. september 2012 Notat Emne: Bassin 7 - Udbud af to byggefelter BILAG til indstillingen DBH Bassin 7 Den 19. september 2012 Aarhus Kommune Udviklingssekretariatet for De Bynære Havnearealer Teknik og Miljø Bilag: Beskrivelse

Læs mere

KØBERETSAFTALE. Udkast 18. september 2018 AARHUS KOMMUNE [KØBER]

KØBERETSAFTALE. Udkast 18. september 2018 AARHUS KOMMUNE [KØBER] KØBERETSAFTALE Udkast 18. september 2018 AARHUS KOMMUNE [KØBER] INDHOLDSFORTEGNELSE 1. AFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 1 2. KØBERETTEN 1 3. BYDELSPLAN 2 4. VEDERLAG OG BRUGSRET 3 5. UDNYTTELSE AF KØBERETTEN

Læs mere

Z-Huset, Aarhus Ø - videreførelse af projekt

Z-Huset, Aarhus Ø - videreførelse af projekt Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 12. august 2014 Åben dagsorden Der indgås en supplerende aftale med Z-Huset A/S med henblik på at videreføre et. 1. Resume Z-Huset

Læs mere

Tinglysningsafgift: Østergade kr Odense C Tlf J.nr S E R V I T U T

Tinglysningsafgift: Østergade kr Odense C Tlf J.nr S E R V I T U T Ejerlav: Matr.nr.: Kommune: Odense Bygrunde 2025a, 2025b, 2025e Odense Anmelder: LIFA A/S Tinglysningsafgift: Østergade 61 1660 kr. 5000 Odense C Tlf. 63136800 J.nr. 20165174 S E R V I T U T om tilbagekøbsret,

Læs mere

Betinget salgsaftale 27. november 2007

Betinget salgsaftale 27. november 2007 Udkast 27. november 2007 Torben Brøgger Partner LLM tb@holst-law.com T +45 7225 8110 J.nr. 035559-0002 TB/DHR/KKP Betinget salgsaftale 27. november 2007 Mellem Fanø Kommune og [Køber] vedrørende salg af

Læs mere

Udbud af byggefelter ved Bassin 7, Nikoline Kochs Plads og X2 på Aarhus Ø

Udbud af byggefelter ved Bassin 7, Nikoline Kochs Plads og X2 på Aarhus Ø Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 31. maj 2016 Åben dagsorden Udbud af byggefelter ved Bassin 7, Nikoline Kochs Plads og X2 på Aarhus Ø 1. Resume Teknik og Miljø foreslår

Læs mere

Rettelsesblad 1 vedrørende Aarhus Kommunes udbud af Bassin 7, Aarhus Ø

Rettelsesblad 1 vedrørende Aarhus Kommunes udbud af Bassin 7, Aarhus Ø Juni 2013 Sagsnr. 029774-0256 tb/tb/kkp Rettelsesblad 1 vedrørende Kommunes udbud af Bassin 7, Ø Sælger har følgende præciseringer/rettelser i forhold til udbudsmaterialet: 1. Aftale om betinget køb af

Læs mere

INFORMATION OM FRIKØB AF TILBAGEKØBSKLAUSULER

INFORMATION OM FRIKØB AF TILBAGEKØBSKLAUSULER INFORMATION OM FRIKØB AF TILBAGEKØBSKLAUSULER Denne folder er lavet af Aarhus Kommune til ejere af grunde, hvor der er tinglyst tilbagekøbsklausuler. 2016 Tilbagekøbsklausuler Denne folder er målrettet

Læs mere

Bilag nr. 2 Notat om principper for ny planlægning ved Prinsens Allé og Feltbanen

Bilag nr. 2 Notat om principper for ny planlægning ved Prinsens Allé og Feltbanen Bilag nr. 2 Notat om principper for ny planlægning ved Prinsens Allé og Feltbanen Teknisk Udvalg besluttede den 5. januar 2011 (sag nr. 10) at igangsætte udarbejdelsen af en ny lokalplan for en omlægning

Læs mere

Forhåndsudtalelse om parkeringshus. Ankestyrelsen vurderer, at Sønderborg Kommune

Forhåndsudtalelse om parkeringshus. Ankestyrelsen vurderer, at Sønderborg Kommune Ankestyrelsens brev til Sønderborg Kommune om parkeringshus Forhåndsudtalelse om parkeringshus Sønderborg Kommune har den 16. marts 2018 rettet henvendelse til Ankestyrelsen, som i medfør af kommunestyrelseslovens

Læs mere

Udkast til betinget købsaftale. (i det følgende betegnet sælger) (i det følgende betegnet køber)

Udkast til betinget købsaftale. (i det følgende betegnet sælger) (i det følgende betegnet køber) Hørsholm Kommune Udkast til Købsaftale - sydligt byggefelt 12042013 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowidk DATO 12 april 2013 SIDE 1/6 REF

Læs mere

BETINGET AFTALE OM KØBERET

BETINGET AFTALE OM KØBERET BETINGET AFTALE OM KØBERET AREAL VED BUDDINGE STATION UDKAST 15. maj 2011 GLADSAXE KOMMUNE K/S BUDDINGEVEJ 272 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. AFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 1 2. AREALET, TERMINALAREALET OG BEBYGGELSEN

Læs mere

Udbudsmateriale. Parkeringsplads på Mælketovet 3 og Rædersgade 9, Horsens. Matr. nr. 62b og matr. nr. 329, Horsens Bygrunde, Horsens

Udbudsmateriale. Parkeringsplads på Mælketovet 3 og Rædersgade 9, Horsens. Matr. nr. 62b og matr. nr. 329, Horsens Bygrunde, Horsens Udbudsmateriale Parkeringsplads på Mælketovet 3 og Rædersgade 9, Horsens Matr. nr. 62b og matr. nr. 329, Horsens Bygrunde, Horsens Tilbudsfrist fredag den 19. januar 2018, kl. 12.00 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Overbliksvurdering af ejendommen

Overbliksvurdering af ejendommen Overbliksvurdering af ejendommen Opvisningsbanen på Engvej, 2791 Dragør Opvisningsarealet på Engvej Rækkehusbebyggelse fra år 2000 på nabogrund Sags-nr. 2006-141 B Rekvirent: Dragør kommune Kirkevej 7

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE. Om byggeri på Nyt Helsingør Stadion. ( Samarbejdsaftalen ) Mellem

SAMARBEJDSAFTALE. Om byggeri på Nyt Helsingør Stadion. ( Samarbejdsaftalen ) Mellem J. NR.: 104395 SAMARBEJDSAFTALE Om byggeri på Nyt Helsingør Stadion ( Samarbejdsaftalen ) Mellem Helsingør Kommune Center for Økonomi & Ejendomme Sct. Anna Gade 5a 3000 Helsingør CVR-nr. 64502018 (herefter

Læs mere

Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.]

Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.] København September 2014 Sagsnr. 028156-0064 aa/cru/ssk UDKAST 21. september 2014 Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.] Mellem Roskilde Kommune CVR-nr. 29 18 94 04 Rådhusbuen 1

Læs mere

Udbudsstrategi Salg af fast ejendom med henblik på opførelse af almene boliger

Udbudsstrategi Salg af fast ejendom med henblik på opførelse af almene boliger Aarhus 28. august 2014 Torben Brøgger Partner T +45 72 27 34 66 tb@bechbruun.com Sagsnr. 029774-0318 tb/hps/kkp Notat Udbudsstrategi Salg af fast ejendom med henblik på opførelse af almene boliger 1. Indledning

Læs mere

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne UDKAST BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne P-hus Torvet, Østergade 3, 3400 Hillerød med grundareal på 2.492 m 2 Ejendommen overdrages

Læs mere

Optionsaftale. mellem. Horsens Kommune. vedrørende køberet til Campusgrunden, Horsens. UDKAST 29. oktober 2014

Optionsaftale. mellem. Horsens Kommune. vedrørende køberet til Campusgrunden, Horsens. UDKAST 29. oktober 2014 Optionsaftale mellem Horsens Kommune og [ ] vedrørende køberet til Campusgrunden, Horsens København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Danmark Shanghai 1801,

Læs mere

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl Udbudsmateriale Salg af Kærager 1 i Spjald Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl. 12.00. Hermed udbydes følgende areal til salg: Kærager 1 i Spjald 1. Oplysninger

Læs mere

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Over Hornbæk By, Hornbæk 9i, 10m, 10r, 10q og 11h Overvænget 25, 25a, 25c og 31, 8920 Randers NV KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne...

Læs mere

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej Lokalplan nr. 80 for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej September 1993 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at ændre den gældende lokalplan nr. 67, som udlægger hele området

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE:

BETINGET KØBSAFTALE: BETINGET KØBSAFTALE: Mellem Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder (Herefter benævnt Sælger ) og [ ] [ ] Cvr.nr: [ ] (Herefter benævnt Køber ) er nærværende betingede købsaftale indgået, efter Køber er

Læs mere

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Kristrup By, Kristrup 5a Toftagervej 1, 8960 Randers SØ KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne...1 2 Det solgte...2 3 Købesummen...2 4 Byggemodningsomkostninger

Læs mere

UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179

UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179 UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179 1. INDLEDNING Hørsholm Kommune udbyder i offentligt udbud ejendommen, der udgøres af matr.nr. 11f, Usserød By, Hørsholm, som er en grund beliggende

Læs mere

Resume: Roskilde Kommunes anmodning har følgende ordlyd:

Resume: Roskilde Kommunes anmodning har følgende ordlyd: Resume: Statsforvaltningen Sjælland udtaler, at der gives forhåndssamtykke til mageskifte/salg af ejendomskomplekser uden offentligt udbud, under henvisning til formålet med salget, hvorfor det findes

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr. 1 København, den 6. maj 2011 KENDELSE Klagerne ctr. Kaas & Marksø ApS v/ Advokatfirmaet Erritzøe Dronningens Tværgade 7 1302 København K Nævnet har modtaget klagen den 15. september 2010. Klagen angår

Læs mere

Lokalplan Vejleå Kirke

Lokalplan Vejleå Kirke Lokalplan 1.20 Vejleå Kirke Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.20 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen indeholder bestemmelser om anvendelsen af et areal i den vestlige del af Ishøj Bycenter.

Læs mere

ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT

ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT Sag 11339 FJORDGADE 10, 8930 RANDERS NØ Salgspris kontant (ekskl. moms): 4.000.000 kr. Muligt bruttoetageareal ca. 2.370 m² Grundareal i h.t. tingbog 3.950

Læs mere

Jelling Byråd Fårupvej 10 7300 Jelling

Jelling Byråd Fårupvej 10 7300 Jelling Jelling Byråd Fårupvej 10 7300 Jelling Med baggrund i en avisartikel, hvorefter Jelling Kommune 2 gange skulle have solgt kommunal fast ejendom uden forudgående udbud, anmodede Statsamtet Århus (det kommunale

Læs mere

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan Indhold Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 1.2-1 for en McDonald s restaurant ved Kvickly Indledning Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplantillæggets bestemmelser

Læs mere

Almene boliger i et byudviklingsperspektiv

Almene boliger i et byudviklingsperspektiv Almene boliger i et byudviklingsperspektiv København, den 9. november 2016 2 Program 1 Offentligt grundsalg 2 Blandet byggeri (salg af byggeretter) 3 Privat grundsalg (delegeret bygherremodel) 1 Offentligt

Læs mere

Bindende svar - afvisning

Bindende svar - afvisning Returadresse: Skatteforvaltningen, Nykøbingvej 76, 4990 Sakskøbing Svendborg kommune Ramsherred 5 5700 Svendborg Att.: Jytte Bærholm Johansen SP 04 - Bindende svar selskaber Fabriksvej 13 7600 Struer Telefon

Læs mere

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Drastrup By, Essenbæk 4dd Dybdalvej KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne...1 2 Det solgte...2 3 Købesummen...2 4 Overtagelsesdag...3 5

Læs mere

Svar på spørgsmål i notatet "Prøvelse af byrådsbeslutning 22. juni 2015"

Svar på spørgsmål i notatet Prøvelse af byrådsbeslutning 22. juni 2015 31. august 2015 Svar på spørgsmål i notatet "Prøvelse af byrådsbeslutning 22. juni 2015" Nr. SPØRGSMÅL SVAR SPØRGSMÅL TIL BORGMESTER STEEN VINDUM 1. Det fremgår af citatet af borgmesterens udtalelse på

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

Klager. Klager. J.nr aq. København, den 8. marts 2018 KENDELSE. mod. Lone Bøegh Henriksen A/S Søborg Hovedgade Søborg

Klager. Klager. J.nr aq. København, den 8. marts 2018 KENDELSE. mod. Lone Bøegh Henriksen A/S Søborg Hovedgade Søborg 1 København, den 8. marts 2018 KENDELSE Klager og Klager mod Lone Bøegh Henriksen A/S Søborg Hovedgade 87 2860 Søborg Nævnet har modtaget klagen den 20. august 2017. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

TILBUDSBLANKET for jordparcel på Glyngørevej, 7800 Skive

TILBUDSBLANKET for jordparcel på Glyngørevej, 7800 Skive TILBUDSBLANKET for jordparcel på Glyngørevej, 7800 Skive Mellem Skive Kommune, Torvegade 10, 7800 Skive som sælger, og Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: er der indgået følgende aftale om tilkøb af del

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: Beliggende: Bilstrupparken, 7800 Skive Af

Læs mere

Haderslev Byråd har i mødet den 27. november 2008 besluttet, at sælge en del af ejendommen

Haderslev Byråd har i mødet den 27. november 2008 besluttet, at sælge en del af ejendommen Statsforvaltningen udtalelse af 9. juni 2009 til Haderslev Kommune 0 9-0 6-0 9 Haderslev Kommune har ved brev af 9. december 2008 anmodet om statsforvaltningens samtykke til undladelse af offentligt udbud

Læs mere

K E N D E L S E. Klager har oplyst, at arvingerne af den lokale præst fik anbefalet indklagede som bobestyrer.

K E N D E L S E. Klager har oplyst, at arvingerne af den lokale præst fik anbefalet indklagede som bobestyrer. København, den 26. august 2015 Sagsnr. 2015-1428/MKJ 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har klager klaget over indklagede. Klagens tema: Klager har klaget over, at indklagede har

Læs mere

Betinget byudviklingsaftale om Bella Center Udkast

Betinget byudviklingsaftale om Bella Center Udkast Betinget byudviklingsaftale om Bella Center Udkast 28.05.2014 Denne betingede byudviklingsaftale er indgået den [indsæt dato] 2014 mellem Bella Center A/S CVR 26067715 Center Boulevard 5 2300 København

Læs mere

Ankestyrelsens brev til en advokatvirksomhed. Region Nordjyllands salg af grund

Ankestyrelsens brev til en advokatvirksomhed. Region Nordjyllands salg af grund Ankestyrelsens brev til en advokatvirksomhed Region Nordjyllands salg af grund Advokatvirksomheden Bech-Bruun har på vegne af Region Nordjylland skrevet til Ankestyrelsen den 3. april 2019. Bech-Bruun

Læs mere

Lokalplan nr. 88. for et område mellem Sankt Nikolaj Vej, Falkoner Allé, Falkonervænget og Hostrupsvej

Lokalplan nr. 88. for et område mellem Sankt Nikolaj Vej, Falkoner Allé, Falkonervænget og Hostrupsvej Lokalplan nr. 88 for et område mellem Sankt Nikolaj Vej, Falkoner Allé, Falkonervænget og Hostrupsvej December 1994 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre

Læs mere

Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk.

Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk. Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk. LOKALPLANEN OMFATTER: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger. c) Lokalplanens tekst. d) Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 265 samt Tillæg nr. 81 til Kommuneplan 1997, tidligere Ringkøbing Kommune

Lokalplan nr. 265 samt Tillæg nr. 81 til Kommuneplan 1997, tidligere Ringkøbing Kommune Returadresse Plan, Udvikling og Kultur Rødkløvervej 4 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Peder Ostersen Direkte telefon 99 74 10 79 E-post planlagning@rksk.dk Dato 30. november 2009 Sagsnummer 2009032800A Lokalplan

Læs mere

Resume. Roskilde Kommune dispensation for offentligt udbud i forbindelse med mageskifte med Roskilde Tekniske Skole.

Resume. Roskilde Kommune dispensation for offentligt udbud i forbindelse med mageskifte med Roskilde Tekniske Skole. Resume. Statsforvaltningen Sjælland udtaler, at der gives forhåndssamtykke til salg af areal uden offentligt udbud, da formålet med mageskiftet er at opfylde kommuneplan, hvorfor det findes ubetænkeligt

Læs mere

Lokalplan 1035, Boliger Aarhus Ø - Endelig

Lokalplan 1035, Boliger Aarhus Ø - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 15. maj 2017 Lokalplan 1035, Boliger Aarhus Ø - Endelig Blandet bolig og erhvervsområde ved Dagmar Petersens Gade, Aarhus Ø. 1. Resume

Læs mere

Betinget købsaftale for Campusgrunden, Horsens

Betinget købsaftale for Campusgrunden, Horsens Betinget købsaftale for Campusgrunden, Horsens mellem Horsens Kommune og [ ] vedrørende 60.000 etagemeter byggeret til [formål anføres, når udbud er gennemført] på Campusgrunden, Horsens 2/15 Indholdsfortegnelse

Læs mere

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Drastrup By, Essenbæk Del nr. 2 af 4dd Dybdalvej KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen... 2 4 Overtagelsesdag....

Læs mere

hver for sig betegnet "Part" og sammen betegnet "Parterne"

hver for sig betegnet Part og sammen betegnet Parterne Den 26. oktober 2018 J.nr. 47318-114 UDBYGNINGSAFTALE Mellem Slagelse Kommune CVR-nr.: 29 18 85 05 Rådhuspladsen 11 4200 Slagelse ( Slagelse Kommune eller Kommunen ) og Rema Butiksudvikling A/S CVR-nr.:

Læs mere

GENTÆNK BASSIN7 KICK OFF MØDE D. 13. MAJ 2013

GENTÆNK BASSIN7 KICK OFF MØDE D. 13. MAJ 2013 GENTÆNK BASSIN7 KICK OFF MØDE D. 13. MAJ 2013 BYPLAN IDÉKONKURRENCE FOR DE BYNÆRE HAVNEAREALER 1999 Helhedsplanen må gerne være visionær i sin karakter og skal på det overordnede niveau belyse ideer og

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 24. maj 2018 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 23 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Vedr. Århus Kommunes salg af areal på havnen.

Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Vedr. Århus Kommunes salg af areal på havnen. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C 15-12- 2009 TILSYNET Vedr. Århus Kommunes salg af areal på havnen. X har ved brev af 9. august 2008 rettet henvendelse til Statsforvaltningen Midtjylland, som i medfør

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af et erhvervsareal beliggende i Bønstrup Industripark

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af et erhvervsareal beliggende i Bønstrup Industripark 2017 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af et erhvervsareal beliggende i Bønstrup Industripark Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E-mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd 8. marts 2005 via Magistraten J.nr. JTK/04/02531 Den Ref.: Tlf.nr. tf/sso 8940 2518

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 26. januar 2018 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 37 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 22 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for grundene

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR BUTIKSCENTER VED JOMFRUSTIEN

HADERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR BUTIKSCENTER VED JOMFRUSTIEN HADERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 81-01 BUTIKSCENTER VED JOMFRUSTIEN HADERSLEV KOMMUNE Lokalplan nr. 81-ol for et område ved Jomfrustien, Toldbodgade og Østergade. I henhold til kommuneplanloven (lov nr.

Læs mere

Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej

Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 26. juni 2015 Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune har fået en henvendelse fra en privat grundejer

Læs mere

S A M E J E O V E R E N S K O M S T

S A M E J E O V E R E N S K O M S T Følgende er et eksempel på en aftale om sameje af en grund på hvilken senere ønskes opført en bolig. Eksemplet er ikke udtømmende og bør tilpasses den konkrete situation med professionel bistand. S A M

Læs mere

UDBUDSVILKÅR. for. Byggeret på 4 grunde på matr.nr. 83 g, Varde Markjorder, v/ Varde Fritidscenter

UDBUDSVILKÅR. for. Byggeret på 4 grunde på matr.nr. 83 g, Varde Markjorder, v/ Varde Fritidscenter UDBUDSVILKÅR for Byggeret på 4 grunde på matr.nr. 83 g, Varde Markjorder, v/ Varde Fritidscenter Udbud af byggeret på 4 grunde Tildeling af de udbudte grunde skal i henhold til de kommunalretlige principper

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 5 Salgsmateriale for 2 villagrunde i Malling beliggende Krekærvangen 50 og Krekærtoften 112. TEKNIK OG MILJØ Bolig

Læs mere

Erhvervsgrund for spændende byggeri til serviceerhverv m.fl.

Erhvervsgrund for spændende byggeri til serviceerhverv m.fl. Erhvervsgrund for spændende byggeri til serviceerhverv m.fl. Absolut velbeliggende ved ringveje og motorvej E20 Sag 17S00395 TIL SALG Slagelse - Del af Ndr. Ringgade 74 Stor facade grund Kan opdeles i

Læs mere

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Rådhus Allé 5, 5610 Assens 1.2. Køber: Adresse Cpr.nr./CVR. nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget erhvervsparcel,

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Byggefelt ved. Nikoline Kochs Plads. Prospekt. Aarhus Ø - De Bynære Havnearealer

Byggefelt ved. Nikoline Kochs Plads. Prospekt. Aarhus Ø - De Bynære Havnearealer Byggefelt ved Prospekt Aarhus Ø - De Bynære Havnearealer Byggefelt ved Indhold Indledning 3 Det udbudte areal 4 Vilkår for erhvervelsen af Ejendommen 5 Generelle forhold 6 Udbudsbetingelser 8 Tilbudsevaluering

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

UDBUDSVILKÅR NORDRE HAVNEKAJ

UDBUDSVILKÅR NORDRE HAVNEKAJ UDBUDSVILKÅR NORDRE HAVNEKAJ ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 AARHUS TLF.: +45 70 12 12 11 ANSVARLIG PARTNER JACOB MØLLER 31. OKTOBER 2017 SAGSNR. 1043513 HET/HET DOK. NR. 50164872-18

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 10. november 2010 til en kommune.

Statsforvaltningens brev af 10. november 2010 til en kommune. Statsforvaltningens brev af 10. november 2010 til en kommune. 10-11- 2010 Assens Kommune har i brev af 13. september 2010 søgt statsforvaltningen om dispensation fra reglerne om offentligt udbud vedrørende

Læs mere

det i 1 nævnte område i Ishøj kommune.

det i 1 nævnte område i Ishøj kommune. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 20, ISHØJ KOMMUNE I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20, februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Ishøj kommune. 5 1 BYPLANVEDTÆGTENS

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Lokalplan nr. 66. for et område ved Mariendalsvej

Lokalplan nr. 66. for et område ved Mariendalsvej Lokalplan nr. 66 for et område ved Mariendalsvej September 1989 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på, at området, der hidtil har været anvendt til lettere erhverv, skal kunne nybebygges

Læs mere

Mødesagsfremstilling

Mødesagsfremstilling Mødesagsfremstilling Teknisk Forvaltning Kommunalbestyrelsen ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 20-12-2011 Dato: 21-11-2011 Sag nr.: KB 202 (ØU 253) (TMU 99) Sagsbehandler: Anne-Mette Volmer Sørensen Kompetence:

Læs mere

Spørgsmål og svar af 1. april 2015 samt af 6. maj 2015.

Spørgsmål og svar af 1. april 2015 samt af 6. maj 2015. Spørgsmål og svar af 1. april 2015 samt af 6. maj 2015. Lyngby-Taarbæk Kommune har den 27. marts 2015 modtaget nedenstående spørgsmål til udbudsvilkårene: Spørgsmål Til brug for nærmere afklaring af udbudsmaterialet

Læs mere

Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Postboks København V

Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Postboks København V MS-X-He-a-2-Gen-0188/SHO Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Postboks 348 1503 København V Indsendt på Københavns Kommunes høringsportal (http://www.blivhoert.kk.dk/hoering/apollovej-iii-lokalplanforslag)

Læs mere

Baggrunden for ansøgningen er, at bygningsejeren har rettet henvendelse til kommunen for at købe arealet.

Baggrunden for ansøgningen er, at bygningsejeren har rettet henvendelse til kommunen for at købe arealet. Statsforvaltningens brev af 15. december 2011 til en kommune 15-12- 2011 T I L S Y N E T Svendborg Kommune har i brev af 19. oktober 2011 søgt statsforvaltningen om dispensation fra reglerne om offentligt

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 4. juni 2017 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 23 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

T I L B U D S B L A N K E T for jordparceller på Thorsvej 7800 Skive

T I L B U D S B L A N K E T for jordparceller på Thorsvej 7800 Skive T I L B U D S B L A N K E T for jordparceller på Thorsvej 7800 Skive Mellem Skive Kommune, Torvegade 10, 7800 Skive som sælger, og Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: er der indgået følgende aftale om køb

Læs mere

BILAG NR. 3: NOTAT OM PLANFORHOLD OG VURDERING AF PROJEKTER

BILAG NR. 3: NOTAT OM PLANFORHOLD OG VURDERING AF PROJEKTER BILAG NR. 3: NOTAT OM PLANFORHOLD OG VURDERING AF PROJEKTER Ansøgninger Der foreligger følgende ansøgninger: Projekt Adresse Ansøgt A Vestervangsvej 12 1 dagligvarebutik på ca. 1.000 m² B Vævervej 1 2

Læs mere

VURDERINGSRAPPORT. Ved Exnersgade, 6700 Esbjerg A Esbjerg Bygrunde (en del heraf) Sags nr.: Vurderet pris: Kr

VURDERINGSRAPPORT. Ved Exnersgade, 6700 Esbjerg A Esbjerg Bygrunde (en del heraf) Sags nr.: Vurderet pris: Kr VURDERINGSRAPPORT Beliggende: Matrikelnummer: Ejer: Ved Exnersgade, 6700 Esbjerg 1417 A Esbjerg Bygrunde (en del heraf) Banedanmark Sags nr.: 670 00670 Vurderet pris: Kr. 500.000 560.000 Side 1 af 7 1

Læs mere

AFGØRELSE i klagesag om Furesø Kommunes dispensation fra lokalplanen til opførelsen

AFGØRELSE i klagesag om Furesø Kommunes dispensation fra lokalplanen til opførelsen 9. oktober 2017 Sagsnr. NMK-33-03805 KlageID: 113062 MIKPRI AFGØRELSE i klagesag om Furesø Kommunes dispensation fra lokalplanen til opførelsen af et rækkehusbyggeri Furesø Kommune har den 29. august 2016

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord November 2013 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Nørrebrogade Horsens Horsens

Nørrebrogade Horsens Horsens Nørrebrogade 11 8700 Horsens Horsens Udbudsmateriale Ejendommen Ejendommen er beliggende Nørrebrogade 11, 8700 Horsens på matr. nr. 124a, Horsens Bygrunde. Ejendommen er opført i 1868 og bygget om i 1988.

Læs mere

Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve

Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve Greve Kommune, juli 2019 Indhold 1. Indledning... 3 2. Den udbudte ejendom... 3 3. Planmæssige rammer... 3 3.1 Kommuneplanramme... 3 3.2 Lokalplan...

Læs mere

Tønder Kommune ejer matr.nr. 189 Tønder ejerlav med et areal på 9407 m 2 og en offentlig ejendomsværdi på kr.

Tønder Kommune ejer matr.nr. 189 Tønder ejerlav med et areal på 9407 m 2 og en offentlig ejendomsværdi på kr. Statsforvaltningens brev af 14. marts 2012 til en kommune 14-03- 2 0 1 2 T I L S Y N E T M E D K O M M U N E R N E I R E G I O N S Y D D A N M A R K S T A T S F O R V A L T N I N G E N S Y D D A N M A

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Endelig vedtagelse af Lokalplan 327, Boliger og erhverv samt offentlige funktioner i tidligere Købmagergade Skole.

Endelig vedtagelse af Lokalplan 327, Boliger og erhverv samt offentlige funktioner i tidligere Købmagergade Skole. 17-12-2013 Sags id.: 13/6839 Sagsbehandler: Gitte Frank Andresen Endelig vedtagelse af Lokalplan 327, Boliger og erhverv samt offentlige funktioner i tidligere Købmagergade Skole. Fredericia Byråd har

Læs mere

Sydhavnskvarteret: Udviklingsplan og udbud af køberetter

Sydhavnskvarteret: Udviklingsplan og udbud af køberetter Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 15. november 2017 Sydhavnskvarteret: Udviklingsplan og udbud af køberetter 1. Resume Udviklingsplanen for Sydhavnskvarteret er en viderebearbejdning

Læs mere

Udkast til salgsvilkår byggefelt nord for Østergade i Ørum

Udkast til salgsvilkår byggefelt nord for Østergade i Ørum Udkast til salgsvilkår byggefelt nord for Østergade i Ørum Undertegnede Viborg Kommune Rødevej 3 8800 Viborg sælger herved til Boligselskabet Sct. Jørgen, Viborg Kjellerup, afdeling 713, beliggende Brovej

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager herved til

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager herved til Parcel af matr.nr. 63 Skovlunde by, Skovlunde på ca. 3.281 m² Beliggenhed: Malmparken 17 2740 Skovlunde K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager

Læs mere