DIG BEDRE TIL KAN KURSUS GØR DET DU ALLEREDE. Dialog Manager

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DIG BEDRE TIL KAN KURSUS GØR DET DU ALLEREDE. Dialog Manager"

Transkript

1 Dea Hammer Toftkær, EDUCATION CENTER KURSUS Hvad er Jeres samarbejdsbetingelser? At begge parter overordnet er indstillet på et konstruktivt samarbejde, der afvikles i en positiv atmosfære, baseret på vores tre grundprincipper: Venlighed og hjælpsomhed - gennem gensidig sympati. Dialog på et højt niveau - gennem gensidig respekt. En god forretning for begge - gennem gensidig fairness og synergi Normale betalingsbetingelser? 14 dage før afholdelse. Afl ysning af kurser: Såfremt du er forhindret i at deltage, kan en anden person træde i dit sted. Ved skriftlig afbud senest 14 dage før afholdelsen finder sted, vil hele beløbet blive refunderet. Ved skriftlig afbud mellem 14 og 7 dage før afholdelsen finder sted, vil 50% af beløbet blive refunderet. Herefter er der ingen refundering. Alle oplyste priser er ekskl. moms, fortæring, forplejning, logi, transporttid og omkostninger. Dialog Manager GØR DIG BEDRE TIL DET DU ALLEREDE KAN Der tages forbehold for ændringer i priser og beskrivelser samt trykfejl Slotsmarken 11 DK-2970 Hørsholm Denmark Tel Fax dmsoftware@dmsoftware.dk Gældende fra 1. januar 2002

2 DM Software tilbyder virksomhedskurser i Dialog Manager til bruger, superbruger samt administrator. Kompetente instruktører med den rette erfaring og ånd står inde for professionel uddannelse i Danmark og udlandet. Uddannelsesleder, EDUCATION CENTER DET ER NEMT NOK NÅR BARE MAN VED HVORDAN Hvad er den vigtigste effekt af uddannelsen? Hvem får mest ud at gennemføre en uddannelse? Hvilke forudsætninger er der for at deltage på jeres kurser? Hvordan forløber et kursus? Kan I skræddersy kurserne til den enkelte virksomhed? Den største (DOU) Degree Of Use virksomheden kan opnå ved en CRM implementering sker, når brugerne oplever en langt større effektivitet og arbejdsglæde i udførelsen af deres opgaver, selv er i stand til at tage nye initiativer og involverer sig som deltagere i processen. Vi har derfor skabt et kursusprogram, der sætter brugerne i stand til udnytte den løsning, der er skabt med Dialog Manager - således at effektivitet og arbejdsglæde stiger, samtidig med at datadisciplinen overholdes og såvel brugernes som virksomhedens forventninger bliver indfriet i rig målestok. Det er selvfølgelig svært 100% at generalisere, men vores erfaring har vist os, at det overordnet er 3 grupper af brugere, der udnytter vores uddannelser med den største effekt - projektdeltagere, slutbrugere og mere IT-teknisk personale. Vi har lagt stor vægt på, at vores uddannelsesprogram kan dække alle ansvars-, og kompetenceområder, med forståelse for den meget forskellige IT-viden og baggrund som kursusdeltagerne kommer med. Det er en forudsætning på alle vore kurser, at deltagerne har en god praktisk erfaring og kendskab til brugen af Windows, samt andre programmer der skal anvendes i forbindelse med Dialog Manager (f.eks. MS Word, Outlook eller Notes). Er niveauet for dette kendskab for lavt, kan det ikke blot betyde forringet udbytte af kurset for den pågældende deltager, men ofte også for alle øvrige deltagere på kurset. Vi anbefaler derfor, at det sikres at brugerne har eller erhverver sig den fornødne baggrundsviden inden deltagelsen på kurser i Dialog Manager - alternativt at deltagerne inddeles i hold efter vidensniveau. Alle kurser veksler mellem teoretisk gennemgang af løsningen og praktiske opgaver, som udføres på individuelle pc ere. Efter hvert kursus udleverer vi et evalueringsskema, hvor kursusdeltagerne opfordres til at vurdere kurset set i relation til forventninger og udbytte. Ja, virksomhedskurser kan arrangeres individuelt bl.a. baseret på virksomhedens egen version, design og indhold samt database m.v.

3 DM Software tilbyder en vifte af kurser til brugere af Dialog Manager, som giver den grundlæggende viden til daglig brug, og til videreuddannelse som superbruger og administrator. Bruger, KURSUSBESKRIVELSER Der bliver lagt vægt på et professionelt uddannelsesforløb i brugergrænsefladen og de grundlæggende funktioner Profile Manager Indhold: Kursus for brugere af Profile Manager. Gennemgang i den daglige brug af systemet med fokus på vedligeholdelse og brug af data i alle hovedområderne. Søgning og manipulering af datamængder i lister til udførsel af brevfletning med opbygning af flettebreve i tekstbehandling m.v. Brugen af referencer og kopi til Logbog og Profilkort. Phone Manager Indhold: Gennemgang af generel brug af Phone Manager f.eks. besvarelse af eksternt opkald, viderestille opkaldet til en kollega, checke kollegaens kalender, logge samtalen i Logbogen under kontakten efter afskuttet samtale, sende til kollega med telefonbesked, checke kundens detaljer i Profile Manager mens samtalen foregår evt. rette i informationer på kunden mens samtalen er aktiv. Forudsætning: Praktisk erfaring i brug af Windows samt MS Word. Forudsætning: Profile Manager kurset. Profile Manager Extended Indhold: Kursus i brugen af aktiviteter, eksport, filstyring, print, erstat, slet og listemanipulation. F.eks oprettelse af to-do lister der automatisk åbnes, når brugeren logger ind om morgenen. Gennemgang af den mere avancerede brug af Profile Manager med fokus på objekterne, og brugen af filter på Lister. Campaign Manager Indhold: Opbygning, test, gennemførsel og kontrol af kampagner med fokus på alle elementer i opbygningen og vedligeholdelsen samt afvikling af kampagne, søgning, skemaer, filtre, aktiviteter og forløb. Generering af grafiske statistikker til visuel fremvisning ag kampagneresultater.. Forudsætning: Profile Manager kurset. Forudsætning: Profile Manager kurset. Outlook Integration Manager Indhold: Sende til en eller flere kontakter via Profile Manager. Arkivere modtaget s på kontrakter i Profile manager samt oprette adresser på eksisterende s -via brugen af Outlook Integration Manager. Oprette møder med og uden opfølgning, opgaver og kontakter til Outlook alt sammen via Profile Manager. Forudsætning: Profile Manager kurset samt praktisk erfaring fra brugen af MS Outlook. Lotus Notes Integration Manager Indhold: Sende til en eller flere adresser via Profile Manager. Arkivere modtaget s på kontakter i Profile Manager samt oprette adresser på eksisterende s - via brugen af Lotus Notes Integration Manager. Oprette møder med og uden opfølgning, opgaver og kontakter til Lotus Notes alt sammen via Profile Manager. Forudsætning: Profile Manager kurset samt praktisk erfaring fra brugen af Lotus Notes.

4 DM Software tilbyder en vifte af kurser til superbrugere af Dialog Manager, som giver et dybere indblik i brugen af systemets daglige funktioner som projektleder eller udvikler af systemet. Superbruger, KURSUSBESKRIVELSER Der bliver lagt vægt på et professionelt uddannelsesforløb i arkitekturen og funktionaliteterne i administrationsprogrammerne. Design Manager Indhold: Indlæring i brugen af editoren til vedligeholdelse af alle skærmbilleder, samt til opbygning af nye profilkort, forbindelseskort, produktkort og kontaktkort m.v. Derudover gennemgås hvilke dimensioner og relationer felter og skærmbilleder skal relateres til, for at de kan fungere korrekt i den daglige brug. Tilretning af standardlister og opbygning af flettefelter til brug i MS Word m.v. Rapportgenerator (InfoMaker) Indhold: Gennemgang af databasestruktur samt muligheder for sammenkædning (join) af informationer til brug for rapporter eller eksport af data. Undervisning i anvendelse af InfoMakers Query- og Report painter, samt i oprettelse af simple forespørgsler og rapporter. Forudsætning: Profile Manager kurset Design Manager - Extended Forudsætning: Profile Manager kurset eller bredt praktisk kendskab og erfaring fra daglig brug. Indhold: Indlæring i brugen af editorens avancerede funktioner til konsolidering og avancerede beregning og udvidede egenskaber på felter f.eks. skærmlayout afhængig af dataværdier andet sted samt oprettelse af tabelsummer m.v. Rapportgenerator (InfoMaker) - Extended Indhold: Undervisning i kombinerede rapporter (rapporter der indeholder relaterede data fra forskellige underliggende rapporter) i anvendelse af beregninger i rapporter, samt mere avanceret tilpasning af rapporter. Forudsætning: Profile Manager- og Raportgenerator kurset samt generel IT erfaring. Import Manager Forudsætning: Design Manager kurset samt evt. kendskab til simpel programmering (IF, THEN, ELSE m.m.). Indhold: Gennemgang af importfaciliteterne. Brug af importregler, standardnøgler og brugerdefinerede nøgler til dubletcheck/ opdatering. Opsætning af filtre og regler for datatilretning. Databasemodel Indhold: Gennemgang af underliggende databasestruktur samt muligheder for sammenkædning (join) af informationer til brug i rapporter eller til eksport af data. Forudsætning: Profile Manager- og Design Manager kurset. Generelt kendskab til databaser er en fordel. Forudsætning: Profile Manager- og Design Manager kurset. Import Manager - Extended Indhold: Dybere gennemgang af den avancerede anvendelse af : Brugerdefinerede nøgler på forskellige dimensioner, regler for datatilretning, import af tillægsdata og data til opslagstabeller og skærmtabeller. Anvendelse af flyt/skift adressefunktioner samt import fra flere kilder via 3D nøgle. Forudsætning: Profile Manager-, Design Manager- og Import Manager kurset.

5 DM Software tilbyder en vifte af kurser til administratorer af Dialog Manager, som giver et indgående kendskab til administration og vedligeholdelse af systemets struktur samt lettere programmering. Administrator, KURSUSBESKRIVELSER Der bliver lagt vægt på et professionelt uddannelsesforløb i at installere, implementere, administrere og vedligeholde data dagligt. Systemadministrator Indhold: Installering og opdatering af nye versioner. Brugerstyring og oprettelse af brugere. Vedligeholdelse af database og logfiler, samt slet af slette-markerede data/purge af databasen. Gennemgang af back-up procedurer. Opsætning af en eller flere profiler til henholdsvis test og drift. Security Manager Indhold: Gennemgang af opsætning for brugergrupper og rettigheder for disse samt muligheder for ændring af rettigheder/ejerskab til eksisterende data. Forudsætning: Profile Manager- og Design Manager kurset. Outlook Integration Manager Lotus Notes Integration Manager Phone Manager Batch Manager Forudsætning: Profile Manager kurset samt generel IT erfaring. Indhold: Gennemgang af Outlook Integration funktionaliteter fra Profile Manager. Overordnet Exchange/Outlook arkitektur i forbindelse med Profile Manager. Supporterede versioner og forudsætninger for installation af Outlook Integration Manager. Installations guide på klient og server. Forudsætning: Profile Manager kurset samt kendskab til installation og opsætning af Exchange server samt Outlook klient. Indhold: Gennemgang af Lotus Notes Integration funktionaliteter fra Profile Manager. Overordnet Domino/Notes arkitektur i forbindelse med Profile Manager. Supporterede versioner og forudsætninger for installation af Lotus Notes Integration Manager. Installationsguide på klient og server. Forudsætning: Profile Manager kurset samt kendskab til installation og opsætning af Domino server og Lotus Notes klient. Indhold: Gennemgang af hvordan Phone Manager implementeres og sættes op. Opsætning af forskellige brugerindstillinger som f.eks. DND, optaget samt status monitorering. Forudsætning: Profile Manager kurset samt generel IT erfaring. Indhold: Gennemgang af Batch Managers funktioner og indstillinger. Avanceret opbygning af forskellige typer aktiviteter til batchafvikling. Database Manager PowerScript Manager SQL Script Manager Indhold: Gennemgang af anvendelsen af Database Manager med fokus på reorganisering og partitionering af table spaces og block sizes, samt generelle justeringer til databasemiljøet f.eks. i forbindelse med performance issues f.eks optimeringskørsler. Forudsætning: Design Manager og Database model kurset i Dialog Manager. Generel kendskab til databaser og reorganisering af disse er en fordel. Indhold: Gennemgang af den udvidede Dialog Manager funktion. Herunder datavalidering, integration til eksterne datakilder, pop-op vinduer, context sensitive hjælp, avanceret rapportstyring m.m. Alt sammen både online mens brugeren taster i systemet og fra aktiviteter i Batch Manager. Forudsætning: Profile Manager Normal- og Design Manager kurset samt generel PowerBuilder programmeringskendskab. Gennemgået Database model kurset er en fordel. Indhold: Teknisk gennemgang af statiske/summariske søgninger, krydsopdateringer og mængde manipulering til lister via SQL kommandoer. Integration til andre applikationer på samme database. Forudsætning: Profile Manager Normal- og Design Manager kurset samt generel PowerBuilder programmeringskendskab. Gennemgået Database model kursus er en fordel. Forudsætning: Profile Manager- og Design Manager kursus. Gennemgået Import Manager kursus er en fordel.

6 DM Software tilbyder standard såvel som firmatilrettede kurser der målrettes brugerens behov i virksomheden. Kurserne tager udgangspunkt i virksomhedens individuelle Dialog Manager løsning. Prisliste, EDUCATION CENTER Kundespecifikt kursusprogram tilrettelægges i tæt samarbejde med instruktøren. Specielt udarbejdet kursusmateriale gør brugeren i stand til at udnytte alle aspekter i Dialog Manager. Kursus Bruger Profile Manager...1 dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , Profile Manager udvidet...1 dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , Outlook Integration Manager dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , Lotus Notes Integration Manager dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , PhoneManager dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , Campaign Manager...1 dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr ,- Kursus Opfølgning Opfølgningskursus dag...pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr ,- Der gennemgåes en repetition af det modul der bliver afholdt opfølgningskursus i, samt besvarelse og gode råd til brugerens daglige anvendelse af modulet. Såfremt kursisterne har kunderelaterede cases kan disse fremlægges instruktøren for løsningsforslag. Kursus Superbruger Design Manager...1 dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , Design Manager udvidet...1..dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , Import Manager...1..dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , Import Manager udvidet...1..dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , Rapportgenerator (InfoMaker)...1..dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , Rapportgenerator (InfoMaker) udvidet...1..dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , Databasemodel...1..dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr ,- Kursus Administrator Systemadministrator dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , Outlook Integration Manager dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , Lotus Notes Integration Manager dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , Phone Manager dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , Batch Manager...1 dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , Security Manager...1 dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , Database Manager...1 dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , PowerScript Manager...1 dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr , SQL Script Manager dag... pr. kursist/kr ,-...pr. hold/kr ,- Kursusforberedelse Opsætning af Dialog Manager virksomhedskopi, Database Server og klienter...kr ,- (Opsætning i Windows miljø eksklusiv diskpartitionering) Med opsætning af virksomhedens database hos DM Software, bliver kursisterne undervist på præcis det system der er blevet udviklet til dem - uden at virksomheden selv investerer tid og penge i kursusmiljøet Opsætning af telefoncentral med lokalnr....kr ,- (Opsætning af PABC Lucent Network Alchemy) Med opsætning af telefoncentral til et Phone Manager kursus vil slutbrugerne få en grundlæggende viden i brugen af alle de forskellige funktionaliteter Specielt udarbejdet kursusmaterialemin.... kr ,- (Møder, design af materiale, screen dumps m.m.) Denne service fra DM Software henvender sig til virksomheder som ønsker at få indholdet i kursusmaterialet specielt tilpasset deres behov. Materialet bliver skræddersyet udfra virksomhedens systemopsætning med relevante screendumps fra brugerens miljø.

SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER

SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER www.dmsoftware.dk DM PARTNER ACADEMY Dialog Manager SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER Slotsmarken DK-2970 Hørsholm Denmark Tel +45 45 76 69 00 Fax +45 45 76 69 0 dmsoftware@dmsoftware.dk At

Læs mere

OnApplications. OnCall CTI. The missing link. Med OnCall CTI. drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data

OnApplications. OnCall CTI. The missing link. Med OnCall CTI. drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data OnCall CTI The missing link Med OnCall CTI drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data kan dine medarbejderne håndtere den telefoniske kontakt til kunderne både professionelt og effektivt

Læs mere

www.saskurser.dk Praktisk information Tilmelding Du tilmelder dig telefonisk på 7028 2973 eller på:

www.saskurser.dk Praktisk information Tilmelding Du tilmelder dig telefonisk på 7028 2973 eller på: Praktisk information Kursussteder Kurserne afholdes i SAS Knowledge & Education Centre på følgende adresser: København - Købmagergade 7-9, 1150 København K Skanderborg - Kr. Kielbergsvej 3, 8660 Skanderborg

Læs mere

ACTIVESIGNATURE Signature Software

ACTIVESIGNATURE  Signature Software E-mail Signature Software OM Få ensrettede og professionelle signaturer der altid overholder corporate guidelines og indeholder de korrekte kontaktinformationer. Har alle e-mails fra din organisation det

Læs mere

Vejledning til Teknisk opsætning

Vejledning til Teknisk opsætning Vejledning til Teknisk opsætning v. 1.0 Adm4you, 2010. Indhold Kort om denne vejledning... 3 Generelt om easyourtime... 3 Installation af databasen... 3 Sikkerhed og rettigheder... 4 SQL Login... 4 Rettigheder

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Opsætning af MobilePBX med Kalenderdatabase

Opsætning af MobilePBX med Kalenderdatabase Opsætning af MobilePBX med Kalenderdatabase Dette dokument beskriver hvorledes der installeres Symprex Exchange Connector og SQL Server Express for at MobilePBX kan benytte kalenderadadgang via database

Læs mere

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc Version 240216 Side 1 af 32 Indholdsfortegnelse Introduktion... 4 Om programmet... 4 Om manualen... 4 For at komme

Læs mere

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Vi ved, du har travlt, og derfor lancerer vi nu en række af korte kurser, hvor du kan tilegne dig komprimeret viden på kort tid!. Kurserne

Læs mere

Enalyzer Survey Solution. Kursusbeskrivelser. Kursuskalender 2014 2. halvår - København/Odense/Aarhus

Enalyzer Survey Solution. Kursusbeskrivelser. Kursuskalender 2014 2. halvår - København/Odense/Aarhus Kursusbeskrivelser Kursuskalender 2014 2. halvår - København/Odense/Aarhus Kalender Kursusdage i 2014 2. halvår Trin 1 Trin 2 Trin 3 Webinars August 13. København 15. Aarhus 27. København 10. København

Læs mere

Kursuskatalog 2013 TwinCAT Basic og Extended

Kursuskatalog 2013 TwinCAT Basic og Extended Kursuskatalog 2013 TwinCAT Basic og Extended Kursusoversigt 2013 - Basic Modul 1 Software Kursus K130101 K130102 K130103 K130104 K130105 Dato 29.- 30.01.13 05.-06.03.13 07.-08.05.13 27.-28.08.13 22.-23.10.13

Læs mere

3CX Phone System. Introduktion til 3CX Phone System. Copyright 2002 ACNielsen a VNU company. www.draware.dk

3CX Phone System. Introduktion til 3CX Phone System. Copyright 2002 ACNielsen a VNU company. www.draware.dk 3CX Phone System Introduktion til 3CX Phone System Om 3CX Phone System 3CX Phone System er en software-baseret PBX til Windows Baseret på den åbne SIP Standard Virker med alle større udbydere af SIP telefoner,

Læs mere

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Installation og Drift Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Aplanner for Windows løsninger Anbefalet driftsopsætning Cloud løsning med database hos PlanAHead Alle brugere, der administrer vagtplaner

Læs mere

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc.

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc. Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc. Version 190216a Side 1 af 32 Indholdsfortegnelse Introduktion... 4 Om programmet... 4 Om manualen... 4 For at

Læs mere

Modent system i rivende udvikling. Septimana er en løsning til mange opgaver. Septimana omfatter mange moduler, til løsning af f.eks.

Modent system i rivende udvikling. Septimana er en løsning til mange opgaver. Septimana omfatter mange moduler, til løsning af f.eks. Løsninger til din arbejdsdag Systemerne fra I-Arkaden er udviklet i tæt samarbejde med dagligdagens brugere, og er derfor lavet til at løse arbejdsdagens opgaver så glidende som muligt. Modent system i

Læs mere

Pronestor Room & Catering

Pronestor Room & Catering Pronestor Room & Catering Modul 2 Installation af tilkøbsmoduler Side 2.0 2.9 Bruger Import (AD integration) Side 2.1 2.4 o Service Accounts (hosted og on-premises) o Active Directory struktur o Installation

Læs mere

Håndbog Til CPR services. Bilag 10 Opsætning af CPR klienten til understøttelse af forskellige installationstyper

Håndbog Til CPR services. Bilag 10 Opsætning af CPR klienten til understøttelse af forskellige installationstyper Håndbog Til CPR services Bilag 10 Opsætning af CPR klienten til understøttelse af forskellige installationstyper CPR-kontoret Datavej 20, Postboks 269, 3460 Birkerød E-post: cpr@cpr.dk. Telefax 45 82 51

Læs mere

FairSSL Fair priser fair support

FairSSL Fair priser fair support Small Business Server 2011 SSL certifikat administration Følgende vejledning beskriver hvordan man installere et certifikat på en SBS 2011 server. Ved bestilling af certifikater til Small Business Server

Læs mere

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis // Mamut Business Software Installationsguide: Basis Introduktion Indhold Denne guide forenkler installationen og førstegangsopstarten af Mamut Business Software. Hovedfokus i denne guide er enkeltbrugerinstallationer.

Læs mere

VI STARTER DÉR, HVOR DU GÅR I STÅ

VI STARTER DÉR, HVOR DU GÅR I STÅ Kom hurtigere i mål med dine Excel-opgaver VI STARTER DÉR, HVOR DU GÅR I STÅ Excel-kurser 2018 for dig, der allerede er hjemmevant i Excel Har du prøvet at være på Excel-kursus og haft oplevelsen af, at

Læs mere

Nyheder i Mamut Business Software og Mamut Online

Nyheder i Mamut Business Software og Mamut Online // Mamut Business Software Nyheder i Mamut Business Software og Mamut Online Indhold Forord 2 Ny version 2 Om opdatering til ny version 3 Nyheder i Mamut Business Software version 17.0 6 Kontaktopfølging

Læs mere

Kursuskatalog 2012 TwinCAT Basic og Extended

Kursuskatalog 2012 TwinCAT Basic og Extended Kursuskatalog 2012 TwinCAT Basic og Extended Basic Modul 1 Software Kursus K120101 K120102 K120103 K120104 K120105 K120106 Dato 31.1-1.2.12 6.-7.3.12 8.-9.5.12 21.-22.8.12 2.-3.10.12 20.-21.11.12 Modul

Læs mere

Indholdsfortegnelse 2. ITIL Foundation 4 Indhold 4 Forudsætninger 4 Undervisning 4

Indholdsfortegnelse 2. ITIL Foundation 4 Indhold 4 Forudsætninger 4 Undervisning 4 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 ITIL Foundation 4 Indhold 4 Forudsætninger 4 Undervisning 4 ServiceNow Fundamentals (tidl. System Administrator) 7 Indhold 7 Forudsætninger 7 Undervisning 7 Pris

Læs mere

Communicator Manual Version

Communicator Manual Version Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc Side 1 af 37 Indholdsfortegnelse Introduktion... 4 Om programmet... 4 Om manualen... 4 For at komme i gang...

Læs mere

Nedenstående Tager Udgangspunkt I En Outlook Installation På En Mac, Hvor Vi Kommer Ind På Mail, Kalender, Kontaktpersoner Og Opgaver-

Nedenstående Tager Udgangspunkt I En Outlook Installation På En Mac, Hvor Vi Kommer Ind På Mail, Kalender, Kontaktpersoner Og Opgaver- Outlook For Mac (Dk, Ansat) Nedenstående Tager Udgangspunkt I En Outlook Installation På En Mac, Hvor Vi Kommer Ind På Mail, Kalender, Kontaktpersoner Og Opgaver- På DMJX bruger vi Outlook som vores klient

Læs mere

FleeDa (DBK Fleetmap Database) Installationsvejledning til installation af VPN og FleeDa klient på egen PC (Juli 2017)

FleeDa (DBK Fleetmap Database) Installationsvejledning til installation af VPN og FleeDa klient på egen PC (Juli 2017) FleeDa (DBK Fleetmap Database) Installationsvejledning til installation af VPN og FleeDa klient på egen PC (Juli 2017) Page 1 of 12 Indhold 1 Adgang til FleeDa... 3 1.1 HW og SW forudsætninger... 3 1.2

Læs mere

Kursusprogram VLT Drives 2012 www.vlt.dk

Kursusprogram VLT Drives 2012 www.vlt.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Kursusprogram VLT Drives 2012 www.vlt.dk Vil du have den nyeste viden? VLT Grundkursus Kursus 1 VLT Grundkursus GRUNDKURSUS i Danfoss VLT frekvensomformere. Kurset henvender

Læs mere

LaserNet v6.6 Release Nyhedsbrev

LaserNet v6.6 Release Nyhedsbrev LaserNet v6.6 Release Nyhedsbrev NY Input Management-Løsning! Indhold: LaserNet v6.6 LaserNet Webinars NY LaserNet Input Management-løsning Nyt Produkt: LaserNet Client Nye Features & Functions Ny medarbejder

Læs mere

Opsætning af klient til Hosted CRM

Opsætning af klient til Hosted CRM Opsætning af klient til Hosted CRM Dette dokument beskriver, hvordan der oprettes forbindelse til en Hosted CRM løsning hos TDC Hosting A/S Morten Skovgaard, 24. april 2006 1 Indledning... 2 2 Konfiguration

Læs mere

Digital Print Room Implementering og tilretning. 11. Sep. 2001 TMC Plot-SIG

Digital Print Room Implementering og tilretning. 11. Sep. 2001 TMC Plot-SIG Digital Print Room Implementering og tilretning 11. Sep. 2001 TMC Plot-SIG Agenda. Priser. Forskellen mellem de 3 versioner. Hardware og software. Sikkerheden og opsætning af rettigheder. Opgradering fra

Læs mere

TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009

TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009 TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009 TeamShare version 2.1.292 Denne version af TeamShare har fået mange nye funktioner, samt forbedringer på eksisterende. Hver ny feature er gennemgået i hvert sit

Læs mere

Dynamic Order Kom godt i gang

Dynamic Order Kom godt i gang Dynamic Order Kom godt i gang Projektstyring Ressourcestyring Kompetencestyring - Timeregistrering Side 1 af 17 Indholdsfortegnelse Dynamic Order Kom godt i gang... 1 Indholdsfortegnelse... 2 Introduktion...

Læs mere

System Innovation Consult ApS

System Innovation Consult ApS Linåvej 9A - 8600 Silkeborg Denmark Tlf.: +45 8680 1522 - Fax: +45 8681 4561 - CVR-nr.: 3420 3644 Email: kurt@sysinconcult.com SAP Business One ERP-systemet for mindre og mellemstore virksomheder fra Verdens

Læs mere

FairSSL Fair priser fair support

FairSSL Fair priser fair support Small Business Server 2008 SSL certifikat administration Følgende vejledning beskriver hvordan man installere et certifikat på en SBS 2008 server. Ved bestilling af certifikater til Small Business Server

Læs mere

20% 20% 71% Eksklusive juletilbud. Udnyt potentialet i dine medarbejdere. Optimér lønsomheden i usikre tider! Tilbud på ekstra brugerlicenser

20% 20% 71% Eksklusive juletilbud. Udnyt potentialet i dine medarbejdere. Optimér lønsomheden i usikre tider! Tilbud på ekstra brugerlicenser Eksklusive juletilbud Optimér lønsomheden i usikre tider! Bliv mere effektiv! op til op til ved at opgradere din løsnin g. Læs mere side Kurser, en sikker investering Køb en samlet kursuspakke og spar.

Læs mere

Pronestor Catering. Modul 6. At bruge Pronestor Catering Side 6.0 6.5. Catering manager At bruge Bestillinger Side 6.1

Pronestor Catering. Modul 6. At bruge Pronestor Catering Side 6.0 6.5. Catering manager At bruge Bestillinger Side 6.1 Modul 6 At bruge Pronestor Catering Side 6.0 6.5 Catering manager At bruge Bestillinger Side 6.1 o Lås møder o Ordresøgning og historik o Rapporter og filtre At bruge Rapporter Side 6.2 o Udvælg rapporter

Læs mere

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed?

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? En virksomhed skal ikke have ret mange ansatte, før det er værd at investere i en server, der kan gøre det meget

Læs mere

Indhold. Installation af Cloudco HOME...1. Minimums systemkrav - Windows...1. Minimums Systemkrav - MAC...1. Minimums Systemkrav - MAC...

Indhold. Installation af Cloudco HOME...1. Minimums systemkrav - Windows...1. Minimums Systemkrav - MAC...1. Minimums Systemkrav - MAC... Manual cloudco HOME 01. feb, 2014 Indhold Installation af Cloudco HOME...1 Minimums systemkrav - Windows...1 Minimums Systemkrav - MAC...1 Minimums Systemkrav - MAC...1 Installation af Cloudco HOME - Windows...2

Læs mere

POWERPOINT, ONENOTE OG OUTLOOK

POWERPOINT, ONENOTE OG OUTLOOK POWERPOINT, ONENOTE OG OUTLOOK KURSER gennemgang, eksempler og praktiske øvelser 1 KOMMUNERETTET KURSUS I BRUG AF POWERPOINT, ONENOTE OG OUTLOOK Få en gennemgang, lav eksempler og deltag i praktiske øvelser

Læs mere

SuperOffice. Europas ledende CRM software leverandør

SuperOffice. Europas ledende CRM software leverandør SuperOffice Europas ledende CRM software leverandør Velkommen til SuperOffice webinar 6. november 17 Vi venter på, at klokken bliver 13:00 Husk at aktivere lyden - med "Select Audio" kan du vælge: "Call

Læs mere

Installationsguide. Integration af erhvervsdata fra NN Markedsdata til Microsoft Dynamics NAV 2015

Installationsguide. Integration af erhvervsdata fra NN Markedsdata til Microsoft Dynamics NAV 2015 Installationsguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsdata til Microsoft Dynamics NAV 2015 Indledning Dette dokument indeholder vejledning til installation af modulet NN Markedsdata i Dynamics NAV

Læs mere

Automatisk kursustilmelding Mail tilmelding, venteliste, bekræftelse og påmindelses automatisering på SMS

Automatisk kursustilmelding Mail tilmelding, venteliste, bekræftelse og påmindelses automatisering på SMS Uddannelsesstyring Sags og dokumenthåndtering med opgavestyring til påmindelser. Kvalitet i kommunikation Skabeloner til brevfletning af breve, kursusbevis, deltager og fremmøde lister og labels. Automatisk

Læs mere

PID2000 Archive Service

PID2000 Archive Service PROLON CONTROL SYSTEMS Herstedvesterstræde 56 DK-2620 Albertslund Danmark Tlf.: (+45) 43620625 Fax: (+45) 43623125 PID2000 Archive Service Bruger vejledning Juni 2002 Denne manual beskriver brugen af softwaren

Læs mere

Quick guide. Performer til mekaniske låsesystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Quick guide. Performer til mekaniske låsesystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Quick guide Performer til mekaniske låsesystemer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Quick Guide for Performer til mekaniske nøglesystemer Denne manual er et detaljeret værktøj,

Læs mere

Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005

Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 4 2. OUTLOOK 2003... 4 3. BRUGERVEJLEDNING I BRUGEN AF WEB MAIL...

Læs mere

Installation og afvikling

Installation og afvikling 22. maj 2017 Installation og afvikling Indhold 1 Forskellige kendte fejlbeskeder... 2 2 Kan ikke se/finde ønsket netværksdrev ved installation... 3 2.1 Problem... 3 2.2 Løsning... 4 3 Installation/aktivering

Læs mere

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk IT på 1st klasse 1stLevel er et IT firma. Det koster ikke noget at få en samtale med 1stLevel. Det er det bedste du kan gøre i dag. Ring på telefon 70 22 66 75 eller e-mail kontakt@1stlevel.dk www.1stlevel.dk

Læs mere

MS Project 2010-2 dage Kom i gang med projektstyring

MS Project 2010-2 dage Kom i gang med projektstyring Kursustilbud IT Kurser Region Syddanmark HR Personaleudvikling i samarbejde med CAMPUS VEJLE Nuudbydes kurseri Microsoft Office 2010 fra introduktion til videregående Kursuscentret MS Project 2010-2 dage

Læs mere

Document Distributor oversigt

Document Distributor oversigt Klik her for at få vist eller hente denne eller andre Lexmark Document Solutions-dokumenter. Document Distributor oversigt I Lexmark Document Distributor-programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede

Læs mere

Skifte til Outlook 2010

Skifte til Outlook 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft Outlook 2010 ser meget anderledes ud end Outlook 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

FairSSL Fair priser fair support

FairSSL Fair priser fair support Small Business Server 2003 Certifikat administration Følgende vejledning beskriver hvordan man vælger hvilke adresser der skal være i ens SBS 2003 SSL certifikat. For support og hjælp til anvendelsen af

Læs mere

2017 Recordit.nu version 2. Call Recorder Kvikguide for Apresa Client

2017 Recordit.nu version 2. Call Recorder Kvikguide for Apresa Client 2017 Recordit.nu version 2 Call Recorder Kvikguide for Apresa Client Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Opsætning... 4 2.1 Brugere... 4 2.2 Konto... 7 2.3 Server forbindelse... 7 2.4 Skærm... 8 2.5

Læs mere

KONCERNREGNSKAB. MÅLGRUPPE Revisorer med ingen eller begrænset viden om koncernregnskab og koncernlignende forhold.

KONCERNREGNSKAB. MÅLGRUPPE Revisorer med ingen eller begrænset viden om koncernregnskab og koncernlignende forhold. KURSER EFTERÅR 2013 Koncernregnskab Regnskab og rapportsystemet Budget Arbejdsplan og kvalitetsstyring Afslutningsark, posteringsanalyse og import/eksport Revisors egen administration Administratorkursus

Læs mere

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7 2011 Indhold Hosted løsning... 3 Hosted produkter... 4 Dedikeret server hosting... 5 Virtuel server hosting... 6 Shared Office hosting... 7 Exchange hosting... 8 Remote Backup... 9 Hosted løsning Hosting

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Kundeservice- og Support centret God kundeservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres kundeservice, og jeres

Læs mere

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor 1 I Lexmark -programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede scripts, der omfatter arbejdsprocessen for papir. Kombiner disse brugerdefinerede scripts med scanningsindstillinger (format,

Læs mere

Enalyzer Survey Solution. Kursusbeskrivelser. Kursuskalender 2012, 2. halvår - København/Vejle. Nyt kursus. om mobile undersøgelser

Enalyzer Survey Solution. Kursusbeskrivelser. Kursuskalender 2012, 2. halvår - København/Vejle. Nyt kursus. om mobile undersøgelser Kursusbeskrivelser Kursuskalender 2012, 2. halvår - København/Vejle Nyt kursus om mobile undersøgelser Best Practices Nyt kursus om mobile undersøgelser Udnyt de mange nye muligheder med mobile undersøgelser

Læs mere

Kursusprogram efterår 2010

Kursusprogram efterår 2010 Kursusprogram efterår 2010 Åbne kurser Firmahold Tips & Tricks i Advosys 4 Intro, tips & tricks til Office 2007 UNIK ADVOSYS KURSUSPROGRAM Kursusoversigt Kursusdatoer i Vejle angives: V 10/9 Kursusdatoer

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Borgerservice centret God borgerservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres Borgerservice, og borgernes vilje

Læs mere

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Internet Komplet featureliste Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Aesiras Internet gør det let at komme i gang med en professionel hjemmeside og webshop. Som standard medfølger et grafisk

Læs mere

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning Én IT løsning, mange fordele - fremtidens rejsebureauløsning Privatejet virksomhed Etableret i 1987 100 % danskejet Hovedkontor i Allerød og kontor i Århus +80 medarbejdere Solid og positiv økonomi gennem

Læs mere

FairSSL Fair priser fair support

FairSSL Fair priser fair support Microsoft IIS 6 Certifikat administration Følgende vejledning beskriver hvordan man installere et certifikat på en IIS 6 For support og hjælp til anvendelsen af denne vejledning kan du kontakte FairSSL

Læs mere

Journalmodulet er udviklet specifikt til psykologer med stor fokus på sikkerhed. Journalen indeholder bl.a.:

Journalmodulet er udviklet specifikt til psykologer med stor fokus på sikkerhed. Journalen indeholder bl.a.: ClinicCare Web Produktblad 2012 Psykologjournal ClinicCare/ Novolog ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Indhold Journalmodulets opbygning

Læs mere

HR Managers løsninger. Nordens største leverandør af HR- og rekrutteringssystemer

HR Managers løsninger. Nordens største leverandør af HR- og rekrutteringssystemer HR Managers løsninger Nordens største leverandør af HR- og rekrutteringssystemer +45 72 44 06 44 www.hr-manager.dk info@hr-manager.dk HR Manager Talent Solutions København, Danmark Talent Manager Brugervenligt

Læs mere

Microsoft Dynamics CRM 2013

Microsoft Dynamics CRM 2013 Microsoft Dynamics CRM 2013 Dashboard, PowerPivot og PowerView CRM User Group Denmark www.easyconsult.dk Præsentation Henrik Jensen Microsoft Dynamics CRM-arkitekt hj@easyconsult.dk Arbejdet med CRM-systemer

Læs mere

Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber

Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber GRATIS Morgenmøde Den 13. maj Få det optimale ud af din webshop NYE KOMMUNIKATIONSREDSKABER Få mere ud af din webshop.

Læs mere

MICROSOFT ONLINE KURSER

MICROSOFT ONLINE KURSER MICROSOFT ONLINE KURSER Table of Contents Articles... 3 Kom igang med Microsoft IT Academy... 4 Log ind og vælg kursus... 9 Page 2 Articles Page 3 Kom igang med Microsoft IT Academy Med Microsoft IT Academy

Læs mere

Langtved Data A/S Nyhedsbrev

Langtved Data A/S Nyhedsbrev Langtved Data A/S Nyhedsbrev Nr. 2 Indledning I denne udgave af nyhedsbrevet har vi valgt at sætte fokus på interessante faciliteter som allerede benyttes af nogle af vores kunder og som kunne være interessante

Læs mere

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT DYNATEAM COURSE MANAGEMENT Dynateam Course Management CRM 2013 løsning Course Management Course Management Dynateam tilbyder virksomheder der sælger kurser, uddannelser og events en overskuelig, brugervenlig

Læs mere

Sonlinc er den forretningsudviklende partner, der solidt forankret i forsyningssektoren leverer den højeste kundeværdi.

Sonlinc er den forretningsudviklende partner, der solidt forankret i forsyningssektoren leverer den højeste kundeværdi. Sonlinc er den forretningsudviklende partner, der solidt forankret i forsyningssektoren leverer den højeste kundeværdi. 1. Styrkelse af strategisk position 2. Forbedret SonWin-brugeroplevelse 3. Business

Læs mere

Brugervejledning - til test af SFTP datakommunikation med Nets

Brugervejledning - til test af SFTP datakommunikation med Nets Brugervejledning - til test af SFTP datakommunikation med Nets P. 1-10 Indholdsfortegnelse Generel information... 3 Introduktion... 3 Rettigheder... 3 Begrænsninger i anvendelsen... 3 Forudsætninger...

Læs mere

Security, Government and Infrastructure. Training brochure 2007

Security, Government and Infrastructure. Training brochure 2007 Training brochure 2007 Intergraph kursuskatalog 1. halvår 2009 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Velkommen...3 Generel Information...4 Kursusoversigt...5 Kursus beskrivelser...6 GeoMedia 6.1

Læs mere

Udrulning & implementering

Udrulning & implementering Udrulning & implementering Børsen Academy er jeres samarbejdspartner hele vejen gennem forløbet. Med denne udrulnings- og implementeringsplan ønsker vi at sikre, at I kommer godt i gang, hurtigt og enkelt.

Læs mere

Danpot C5 Kursusprogram Indhold

Danpot C5 Kursusprogram Indhold Danpot C5 Kursusprogram Indhold Modul 1 - Introduktion til Microsoft Dynamics C5... 2 Modul 2 - Microsoft Dynamics C5 Finans og bogholderi... 3 Modul 3 - Danpot C5... 4 Modul 4 Timeregistrering... 5 Modul

Læs mere

Nyheder i Mamut Business Software og Mamut Online

Nyheder i Mamut Business Software og Mamut Online // Mamut Business Software Nyheder i Mamut Business Software og Mamut Online Indhold Forord 2 Ny version 2 Om opdatering til ny version 2 Nyheder i Mamut Business Software version 17.0 og 17.1 5 Kontaktopfølging

Læs mere

Academy pakke 1 Online kurser

Academy pakke 1 Online kurser Academy pakke 1 Online kurser Med Academy pakke 1 får du ubegrænset adgang til alle vores online kurser inden for Office 365. Anvender I Office 365 i din virksomhed, ved du også, at fildeling og samarbejdet

Læs mere

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS hvem er vi? Autogenbrugsbranchen Kundefordeling Hvorfor et nyt program? Programmodel Skalérbar

Læs mere

Få de rette værktøjer. Kursusplan forår 2011 IDG-Kurser introducerer helt nye kursus- og workshoptilbud

Få de rette værktøjer. Kursusplan forår 2011 IDG-Kurser introducerer helt nye kursus- og workshoptilbud Få de rette værktøjer Kursusplan forår 2011 IDG-Kurser introducerer helt nye kursus- og workshoptilbud Velkommen til en ny kursus-sæson IDG s kurser opdeles i fire hovedgrupper: Og velkommen til en stribe

Læs mere

Call Recorder Apresa. Apresa Call Recording

Call Recorder Apresa. Apresa Call Recording Apresa Call Recording Hvorfor optage samtaler? De optagede samtaler giver en værdifuld indsigt i eksempelvis: Medarbejdernes evne til at kommunikere positivt med kunden Medarbejdernes fokus på aftalte

Læs mere

DK-Unit Point version 2.xx til PWE 37

DK-Unit Point version 2.xx til PWE 37 Beskrivelse af DK-Unit til Point Yomani og Xenta Dankort terminaler DK-Unit programmet er udviklet til at kunne benyttes sammen med forskellige applikationer, hvor man ønsker at kunne danne en Dankort

Læs mere

Manual til opsætning af Jit-klient version 2.0. Opsætning. Copyright Jit-Danmark ApS 2008. Find mere information på www.jitbesked.

Manual til opsætning af Jit-klient version 2.0. Opsætning. Copyright Jit-Danmark ApS 2008. Find mere information på www.jitbesked. Opsætning 1 Indholdsfortegnelse Sådan finder du indstillingerne...3 Generelt...5 Brugerstyring...6 Brugerstyring Enkeltbruger-system(standard)...7 Brugerstyring Flerbruger-system med Logon...8 Brugervedligeholdelse

Læs mere

Skalerbar CRM løsning

Skalerbar CRM løsning Skalerbar CRM løsning Cubizz eksperter i effektiv afsætning! Cubizz Mission Vores mission er at hjælpe vores kunder med at øge omsætningen, men til en lavere omkostning pr. omsætningskrone dvs. mere effektivt

Læs mere

Kursuskatalog 2017 TwinCAT 2 TwinCAT 3

Kursuskatalog 2017 TwinCAT 2 TwinCAT 3 Kursuskatalog 2017 TwinCAT 2 TwinCAT 3 Kursusoversigt 2017 Modul 30 - TC 3 Basic Kursus K173001 K173002 K173003 K173004 Dato 21.-22.02.17 02.-03.05.17 22.-23.08.17 07.-08.11.17 Modul 31 - TC 3 EtherCAT

Læs mere

Kursuskatalog og lidt om vores andre ydelser

Kursuskatalog og lidt om vores andre ydelser Kursuskatalog 2016 -og lidt om vores andre ydelser Har du et uddannelsesbehov? DBVision udbyder en lang række kurser indenfor databaser og it-drift. Alle vores kurser er baseret på undervisningsmateriale,

Læs mere

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014 M Mobility Mobil IP Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014 Indhold Introduktion Download program software Installation af M Mobility Mobil IP Softphone program Åbningsskærm

Læs mere

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc.

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc. Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc. Version 281114 Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Om programmet... 3 Om manualen... 3 For at

Læs mere

EDB-Gruppen. Copyright 2008 Medianet Innovations Side 1 af 15. Dato: 15. maj 2008. Version: 1

EDB-Gruppen. Copyright 2008 Medianet Innovations Side 1 af 15. Dato: 15. maj 2008. Version: 1 EDB-Gruppen Copyright 2008 Medianet Innovations Side 1 af 15 Løsningsbeskrivelse Dato: 15. maj 2008 Copyright 2008 Medianet Innovations Side 2 af 15 Bilag A - produktoversigt A.1 Medianets produkter og

Læs mere

Serverguide v. Logos Consult

Serverguide v. Logos Consult Indhold På følgende sider er der en kort vejledning i forskellige områder ved daglig brug og vedligeholdelse af en server. Vejledningen vil løbende blive udbygget. Denne version er sidst opdateret 23.10.2006.

Læs mere

Microsoft Pinpoint Guide

Microsoft Pinpoint Guide Microsoft Pinpoint Guide Indhold: 01 Kom på Pinpoint Opret en ny profil Rediger din profil 02 Opret en annonce 03 Brug dit dashboard 04 Optimer din Pinpoint profil Kundevurderinger 05 Søgning på Pinpoint

Læs mere

KURSUSKATALOG 1. HALVÅR 2019 VI STARTER DÉR, HVOR DU GÅR I STÅ

KURSUSKATALOG 1. HALVÅR 2019 VI STARTER DÉR, HVOR DU GÅR I STÅ KURSUSKATALOG 1. HALVÅR 2019 VI STARTER DÉR, HVOR DU GÅR I STÅ Excel-kurser for dig, der allerede er hjemmevant i Excel HAR DU FØR VÆRET PÅ EXCEL-KURSUS OG LÆRT EN MASSE FUNKTIONALITETER, SOM ER SVÆRE

Læs mere

Installationsguide. Integration af erhvervsdata fra NN Markedsdata til Microsoft Dynamics NAV 2013

Installationsguide. Integration af erhvervsdata fra NN Markedsdata til Microsoft Dynamics NAV 2013 Installationsguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsdata til Microsoft Dynamics NAV 2013 Indledning Dette dokument indeholder vejledning til installation af modulet NN Markedsdata i Dynamics NAV

Læs mere

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15 Installation og Drift Aplanner for Windows Systemer Version 8.15 Aplanner for Windows løsninger Tekniske forudsætninger Krav vedr. SQL Server SQL Server: SQL Server 2008 Express, SQL Server 2008 R2 eller

Læs mere

The Complete Property Management System

The Complete Property Management System The Complete Property Management System Med fokus på jeres virksomhed HotSoft 8 er et komplet bookingsystem, som egner sig til alle typer virksomheder fra vandrerhjem til store hotelkæder. Eftersom HotSoft

Læs mere

Installation af Outlook integration til Unik Bolig 4

Installation af Outlook integration til Unik Bolig 4 Installation af Outlook integration til Unik Bolig 4 BOULEVARDEN 19E 7100 VEJLE LERSØ PARKALLE 101 2100 KØBENHAVN Ø TLF. 76 42 11 00 WWW.UNIK.DK Generelt Modulkrav Unik Bolig 4 Integration til Outlook

Læs mere

SAS Education Services

SAS Education Services SAS Education Services Indhold SAS Datamodellering Education Service...2 Tour de SAS Education Service...3 SAS Visual Analytics Education Service...4 SAS Data Integration Education Service...6 SAS Metadata-sikkerhed

Læs mere

Web løsning : Administration af fonde, legater og ansøgninger

Web løsning : Administration af fonde, legater og ansøgninger JLRC CO ApS, Ålsgårde d. 22. oktober 2013, www.netahead.dk Web løsning : Administration af fonde, legater og ansøgninger Version 4 1 JLRC CO. ApS, Møllestenen 21, 3140 Ålsgårde 1 Web løsning : Administration

Læs mere

Nyheder i Mamut Business Software og Mamut Online

Nyheder i Mamut Business Software og Mamut Online // Mamut Business Software Nyheder i Mamut Business Software og Mamut Online Indhold Forord... 2 Ny version... 2 Om opdatering til ny version... 3 Nyheder i Mamut Business Software version 16... 6 Kontaktopfølgning...

Læs mere

Domæne, Sikkerhed, opsætning, installation, vedligehold, bruger MS Windows 95/98/ME Sikkerhed, opsætning, installation, vedligehold MS WSUS server

Domæne, Sikkerhed, opsætning, installation, vedligehold, bruger MS Windows 95/98/ME Sikkerhed, opsætning, installation, vedligehold MS WSUS server MS Windows server 2012 AD, DNS, DHCP, GPO MS Windows server 2008 R2 AD, DNS, DHCP, GPO, FTP, Printserver, Filserver MS Windows server 2003 AD, DNS, DHCP, GPO, FTP, Printserver, Filserver, administrator

Læs mere